6. kolo
30.09.2007 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Milánské AC opět ztratilo body

Fotbalisté AC Milán znovu nevyhráli, tentokrát si bod ze San Sira odváží Catania. Ta dokonce po trefě Martineze vedla, za domácí už jen z přísné penalty vyrovnal Kaká.

Pouze na tribunu usedl trenér hostí Baldini, který stále pyká za nakopnutí trenéra Parmy Di Carla z úvodního kola Serie A. Spolu s ním na tribuně seděli i po poločase nespokojení fanoušci rossoneri, ti po 45 minutách hry své "Bohy" vypískali...

První šanci mělo domácí AC. V 11. minutě Kaká volil místo střely z hranice penalty přihrávku na Inzaghiho, jenž nastoupil na úkor Alberta Gilardina, ale "SuperPipo" byl jednak v tísni a také měl k balónu daleko. Další velká šance patřila Catanii a hned byla gólová. Do pokutového území AC se prodral Spinesi, Kalač mu na poprvé ještě stihnul vypíchnout míč, ale ten se odrazil zpět ke Spinesimu, který odcentroval na zadní tyč na volného Martineze a bylo vymalováno. Domácí rossoneri pak byli blízko vyrovnání. Nejnebezpečnějším mužem v dresu domácích byl Andrea Pirlo. Jenomže jeho střely zastavilo buď břevno, nebo mířil z přímého kopu do zdi a v nejhroším případě bránu vůbec netrefil.

O přestávce posílil domácí trenér Ancelotti útok. Možná až moc defenzivního Ambrosiniho nahradil Gilardino, ale exparmský forvard také nic převratného nepředvedl. Stav utkání změnila 47. minuta, kdy po přísně nařízené penaltě, za ruku padajícího Eduseie, vyrovnal Ricardo Kaká. Ten se ještě při oslavě gólu dožadoval míče ze sítě Catanie, ale jak hostující gólman Polito, tak hostující obránci jej k míči nepustili, až se z toho strhla menší mela. Kaká pak měl ještě jednu šanci, ale míč poslal těsně vedle Politovy branky. V 71. minuty měl zpoza šestnáctky slušně nabito Mascara, ale jak měl slušně nabito, tak i slušně zahodil.

Ze závěrečného tlaku už domácí vítězný gól nevytěžili a popáté za sebou ztratili body, počtvrté uhráli jen remízu 1:1. Ta je odsoudila dokonce až do druhé poloviny tabulky, na 11. místo, Catania je patnáctá.

Autor: Daniel Polách

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*

Tak už čekám jen na AC a prachy jsou doma . Tak choši jedéééém!!!

Reagovat
HOST*

Další penalta, to už není možný a ještě takováhle.Merda AC.

Reagovat
smazaný uživatel

niekomu ide karta :D

Reagovat
smazaný uživatel

proc je to ac letos tam marne...???

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy dal Gilardino naposled gol?:D:D:D

Reagovat
HOST*

Těžká to otázka.

Reagovat
HOST*

Ronie, honem se uzdrav ! ! !

Reagovat
HOST*

Ani ten vás nezachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

nezachrani je ale určitě se to zlepší...

Reagovat
HOST*Pavel

Hosi neser te me AC to jeste zvladne a kaka to je borec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele