Serie A - preview 7. kola

03.10.2009, 09:00, aktualizováno 04.10.2009, 10:12
Previews
Vrátí se Sampdoria do čela? To je nejzásadnější otázka týkající se nedělního programu italské ligy. Tým kolem Antonia Cassana hraje proti Parmě. V závěsu je Juventus, který jede do Palerma. Fiorentina hostí Lazio, AS Řím Neapol. Milán nebude chtít dopustit další blamáž v Bergamu.
AS Bari - Calcio Catania  (sobota 18:00)
Nováček z Bari přivítá na úvod sedmého kola Serie A sicilskou Catanii. Na stadiónu San Nicola se dá očekávat tuhý souboj, neboť domácím se zatím vcelku daří a okupují střed tabulky. Naopak hosté se u dna krčí s třemi body a chtějí ven!

Přestože hosté zatím nehrají zdaleka to, co se od nich očekává, na jejich lavičce stále setrvává energický trenér Gianluca Atzori. V posledním kole měla však Catania velkou šanci chytit se. Sicilané dlouho vedli nad AS Řím, avšak iluze jižanů rozplynul tvrďák Daniele De Rossi brankou v 92. minutě. Díky této brance se pozice současného trenéra značně otřásla. Neuspěje-li tedy Catania na půdě nováčka, je dost možné, že do dalšího kola ji povede nový trenér.

Naopak domácí prožívají skvělý start. Drží si se sedmi body poklidný střed tabulky a stali se postrachem velkých italských klubů. Oba milánské celky totiž na Bari pohořely a vybojovaly pouhý bod. Navíc se Biancorosso podařilo vysoko porazit Atalantu. Na stadionu San Nicola ji totiž uštědřila debakl 4:1.

Oba celky se střetnou bez podpory četné komunity absentérů. Domácímu celku budou chybět zranění Parisi, Donda, Paro, Koman, Allegretti, Sforzini a Yago. S Catanií nepřijedou, kromě zraněných Barrientose, Alvareze, Sciaccy, Martineze a Carboniho, ani kartoví hříšníci Delvecchio, Capuano a Potenza.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Ranocchia, Bonucci, S. Masiello - Rivas, Donati, Gazzi, Alvarez - Kutuzov, Barreto
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Bellusci, Silvestre, Spolli, Marchese - Izco, Biagianti, Pesce - Ricchiuti, Mascara - Morimoto
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.10 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Udinese Calcio  (sobota 20:45)
Inter Milán čeká po prohraném utkání s lídrem tabulky, Sampdorií Janov, další křest ohněm. Na stadión Giuseppe Meazza zavítá Udinese Calcio s dosavadním nejlepším střelcem ligy, Antoniem Di Natalem!

Inter totiž od osudné porážky se Sampdorií hledá sám sebe. Jediný a tedy i vítězný gól Giampaola Pazziniho znamená, že Sampdoria se bude vyhřívat dále na výsluní a Inter se odstrčí do postraní. Nicméně Nerazzurri se nijak nepředvedli ani v týdnu v Lize mistrů. Ano, v Rusku již sice je zima, ale to neomlouvá výsledek 1:1, který si Milánští přivezli z Kazaně a jako bonusem obdržel Mario Balotelli červenou kartu, čímž vylučuje svůj start v minimálně jednom následujícím utkání Ligy mistrů.

Hosté mají na kontě také prozatím jen jednu prohru, a to s naprosto stejným soupeřem jako Nerazzurri. Avšak Udinese za Interem zaostává o dva body díky remíze v Neapoli. Nyní mají Friuliani šanci přeskočit svého milánského soupeře. A nejedná se o nikterak malou šanci. Udinese bralo všech šest možných bodů v posledních dvou zápasech a nehrálo rozhodně s lehkými soupeři - AC Milán a FC Janov.

Nejsledovanějším a zároveň na hřišti nejstřeženějším hráčem utkání by se měl stát kapitán hostí, útočník Antonio Di Natale. Ital zatím zažívá skvělou sezónu a má průměr vyšší než jednu branku na zápas. V sedmi duelech totiž nastřílel již osm branek, což je velmi dobrý výkon. Především mladík Santon by si měl dát na zkušeného střelce pozor.

Domácí se budou muset bez zraněného dua Marco Materazzi - Thiago Motta a bez suspendovaného Maicona. Na druhé straně Friuliani budou postrádat ještě o hráče méně. S týmem nepřicestuje zraněný čtyřlístek Asamoah, Obodo, Ferronetti a Isla.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Santon, Lucio, Samuel, Chivu - J. Zanetti, Cambiasso, Stankovic - Snejider - Milito, Eto'o
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovic - Basta, Coda, Domizzi, Lukovic - Sanchez, D'Agostino, Inler - Pepe, Floro Flores, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 3.70 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Atalanta BC - AC Milán  (neděle 15:00)
Stadion Azzurri v Bergamu bude svědkem souboje dvou celků, jenž se zatím v lize trápí. AC Milán je jedenáctý a Atalanta dokonce se dvěma body na předposledním místě. Rossoneri navíc prožívají velkou krizi, během týdne prohráli i s FC Curychem.

Nejprve však začněme u krize Atalanty, ta už po několika odehraných kolech zažila výměnu hlavního trenéra, takže momentálně sedí u kormidla týmu Antonio Conte. Jenže ani pod jeho vedením se doposud Atalantě nepodařilo zvítězit, nicméně jistá pozitiva a zlepšení tu jsou. Již v minulém kole se domácím podařilo bodovat na hřišti Chieva, kterému se zatím daří. Remíza 1:1 je po úvodní blamáži rozhodně dobrým výsledkem. Nyní čeká na Conteho svěřence zápas s milánským AC, které se rovněž utápí ve výsledkové, ale i herní krizi.

Po poslední remíze 0:0 s Bari byla polovina Milána velmi zklamána, tedy alespoň ta část Milána, která fandí místnímu AC. Jenomže Rossoneri si pro své fanoušky připravili další překvapení - domácí porážku v Lize mistrů se švýcarským nováčkem z Curychu. Pro klub tak zvučného jména je to velká potupa a fanoušci začali dávat svojí nespokojenost najevo. Trenér Leonardo je pod velkým tlakem a v tisku už se objevilo, že vedení jedná s Marco Van Bastenem, nicméně tato informace se záhy ukázala jako milná. Adriano Galliani navíc prohlásil, že Leonardo bude i nadále trenér Milána, jenomže na jak dlouho ? Milán se utápí v krizi a je zde potřeba něco změnit, tým je víceméně přestárlý a po odchodu Kaká nepřišla žádná náhrada. V následujícím utkání s Atalantou půjde Milánu o hodně, ale klidně se může stát, že Leonardovi hoši zápas znovu nezvládnou.

Milánu se proti Atalantě daří, v loňské sezoně vyhráli Rossoneri obě utkání a ani jednou neinkasovali. Ovšem v předminulé sezoně, kdy se Milán trápil stejně, jako se trápí letos, prohrál obě utkání, jak doma, tak i venku. Domácím bude scházet stejně jako hostům několik hráčů. Antonio Conte nemůže počítat s Barretem, Talamontim, Ferreirou Pintem a Biancem. Z Milána do Bergama neodcestují zranění Bonera, Di Gennaro, Abbiati, Borriello a Thiago Silva. Vzhledem k lepšící se Atalantě se dá očekávat vyrovnaný duel.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Garics, Manfredini, Pellegrino, Bellini - Madonna, Guarente, Padoin, Valdes - Acquafresca, Tiribocchi
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Storari - Abate, Nesta, Kaladze, Zambrotta - Gattuso, Pirlo, Flamini - Seedorf - Ronaldinho, Pato
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 3.20 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bologna FC - Janov CFC  (neděle 15:00)
Souboj dvou celků z opačných pólů tabulky aneb střetnutí Bologni s FC Janovem. Domácí jsou s šesti body na šestnáctém místě, Janov je zase s deseti body šestnáctý. Oba celky také neměly v poslední době příliš důvodů k radosti.

Navzdory tomu že Bologna dokázala obrat o body Juventus Turín, zůstává stále v tabulce v sestupovém ohrožení, ovšem vypadá to, že se začíná blýskat na lepší časy. Bologna kromě zápasu s Juventusem zvládla utkání s Livornem a v lize zaznamenala teprve první výhru. Domácí by ve sbírání bodů rádi pokračovali i proti Janovu, kterému se po úvodní euforii přestalo trošku dařit, výhodou by mělo být domácí prostředí v podobě stadionu Renato Dall'Ara.

Janovskému FC poněkud dochází dech, loňský pátý celek soutěže nevyhrál už tři ligová utkání v řadě, a to znamenalo propad tabulkou na šesté místo. Nedařilo se ani v Evropské lize, zápas s Valencií měl několikrát zajímavý vývoj, ovšem Španělé nakonec dokázali strhnout vítězství na svojí stranu. Situace ve skupině, kde působí i pražská Slavie je stále otevřená, a janovští jsou i nadále považování za jednoho ze spolufavoritů na postup. V domácí soutěži nestačili janovští na Chievo a Udinese, mezi tím ještě stačili remizovat s Juventusem 2:2.

Domácí nastoupí bez dvojice zraněných - Bombardiniho a Mutarelliho. Možným faktorem, proč se Janovu už tolik nedaří může být marodka. Janov hlásí celkem šest zraněných, což je na úvod ligy velké číslo. Hrát nebudou Jankovic, Juric, M. Rossi, Criscito, Biava a Papastathopulos.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Raggi, Portanova, Britos, Lanna - Vigiani, Mingazzini, Guana, Tedesco - Di Vaio, Zalayeta
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Amelia - Tomovic, Bocchetti, Moretti - Mesto, Zapater, Milanetto, Modesto - Sculli, Crespo, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.05 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Cagliari Calcio - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Na Sardinské půdě se střetnou domácí Cagliari s Chievem, oběma celkům se v poslední době daří, a tak se mají diváci na stadionu Sant'Elia na co těšit. Pokud Cagliari zvítězí, svého soupeře v tabulce přeskočí.

Špatný rozjezd doprovázel fotbalisty Cagliari v letošním ročníku Serie A, jenomže jak se zdá, tak se Cagliari nepoložilo a znovu začalo naplno bojovat. Sardinský celek hrál poslední dvě utkání venku a obě vyhrál. Doposud to byli první dvě výhry v letošní sezoně a hned ze hřišť svých soupeřů. Co se týče postavení v tabulce, tak je Cagliari na třináctém místě, ovšem na osmé Chievo ztrácí pouze jeden jediný bod, takže pokud zvítězí, dostane se před svého aktuálního soupeře.

Zatímco Cagliari dvakrát vyhrálo, Chievo se dvakrát rozešlo smírně. Poprvé to bylo na Sieně a podruhé v domácím prostředí s Atalantou Bergamo. Pro hosty to ale není špatná bilance, protože celkem čtyři utkání už neprohráli a v tabulce jsou osmí, což je na nováčka soutěže velmi dobrým umístěním. Chievo teď čeká zápas s týmem, jenž se zlepšil a dvakrát přivezl tři body zvenčí, nyní bude mít možnost rozšířit tři bodovou sbírku doma.

Domací i hosté hlásají dvě ztráty. Na straně Cagliari se jedná o Pisana a vykartovaného Astoriho. Na Sardinii zas neodcestují veronští Rigoni a Moro. Bilance obou soupeřů je vyrovnaná, v loňském roce vyhrálo Cagliari na své půdě 1:0 a ve Veroně pak došlo k dělbě bodů.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Marzoratti, Canini, Lopez, Agostini - Dessena, Conti, Lazzari - Cossu - Matri, Jeda
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Morero, Yepes, Mantovami - Luciano, Iori, Marcelini - Pinzi - Pellissier, Bogdani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.05 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - SS Lazio  (neděle 15:00)
Neustále se lepšící Fiorentina bude mít další možnost, jak se přiblížit k čelu tabulky. V domácím prostředí přivítá Lazio, které postihla výsledková a herní krize. Římané doufají, že se jim ve Florencii podaří tuto nepříznivou sérii prolomit.

O tom, že Fiorentina pod vedením trenéra Prandelliho šlape jako hodinky není sporu, nicméně klub z Florencie se neustále zlepšuje. Důkazem je především cenná výhra v Lize mistrů s anglickým Liverpoolem. I v lize se Viole daří, zatím prohrála pouze jednou v Římě s místním AS, ale tato porážka byla rychle zapomenuta a klub hájící fialovou barvu znovu vítězí. Naposledy odnesli dobrou formu Fiorentiny Sampdoria a Livorno, Viola navíc v těchto zápasech neinkasovala a něco podobného se podařilo i proti Liverpoolu.

Úplně opačným dojmem zatím působí Lazio. To kráčí od porážky k porážce, od neúspěchu k neúspěchu, ovšem jisté sebevědomí by teď měli Biancocelesti mít, jelikož zvládli zápas Evropské ligy v bulharské Sofii. Lazio totiž rozdrtilo Levski 4:0, čímž odčinilo domácí porážku se Salzburkem. V Římě nyní věří, že se pozitivní výsledek i nálada přenesou do domácí soutěže a že Lazio bude opět konkurence schopné nejsilnějším italským klubům. Hned na úvod ale nečeká Římany nic lehkého, ve Florencii letos pohráli i takové týmy jako Sampdoria nebo FC Liverpool.

Souboje Lazia s Fiorentinou bývají vždy nevyzpytatelné, jednou vyhrají Biancocelestí, podruhé Viola. V loňském roce vyhrál vždy domácí celek, Lazio doma 3:0, Fiorentina zase 1:0. Cesare Prandelli nebude mít k dispozici Savia a vykartovaného Dainelliho. Fiorentina je na tom v tomto ohledu mnohem lépe než Lazio, kterého kromě výsledků trápí poměrně rozsáhlá marodka. Do Florencie nepocestují Makinwa, Brocchi, Scaloni, Siviglia, Firmani, Diakite, Cruz a jakoby toho nebylo málo, tak i suspendovaný Kolarov.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - Comotto, Gamberini, Kroldrup, Pasqual - Montolivo, Zanetti - Marchionni, Mutu, Vargas - Gilardino
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichsteiner, Cribari, Radu, Del Nero - Dabo, Baronio, Mauri - Matuzalem - Rocchi, Zarate
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.20 - 4.65
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Řím - SSC Neapol  (neděle 15:00)
AS Řím zatím výsledkově neoslňuje, a to ani po příchodu trenéra Claudia Ranieriho. Vlci pod jeho vedením v lize ještě neprohráli, ovšem dvě remízy by rádi přerušili domácí výhrou nad Neapolí. Ta v minulém kole vyhrála, a bude zajímavé sledovat, jestli tento výsledek potvrdí.

Giallorossi měli ve čtvrtek na programu utkání Evropské ligy s CSKA Sofia, a to zvládli dobře. Ranieriho svěřenci vyhráli 2:0, čímž odčinili potupnou porážku s Basilejí. Vůbec konfrontace švýcarského fotbalu s italským dopadla překvapivě lépe pro švýcarskou kopanou. Vedle Říma pohořel se švýcarským klubem, respektive FC Curychem i AC Milán. Zpět však k samotnému Římu, klub z věčného města již dvě utkání nevyhrál a bod s Palermem a Catanií je přeci jenom málo. Dvě cesty na Sicílii tedy Vlkům nevyšly úplně ideálně a nyní mají před sebou domácí duel s Neapolí.

Azzurri nebo Naples, jak se Neapoli přezdívá po delší době zase vyhráli. Svěřenci trenéra Roberta Donadoniho porazili Sienu 2:1, a alespoň na chvíli umlčeli své kritiky, nicméně tlak vyvíjený na tento klub a samotného trenéra je stále velký. Před sezónní ambice jsou totiž velmi odlišné od toho, co momentálně Neapol předvádí. Po vítězném zápase se Sienou všichni pod Vesuvem doufají v návrat ke starým, dobrým časům.

Římané mají s Neapolí lepší vzájemnou bilanci a tu by v Neapoli rádi vyvrátili. Koneckonců v prvním kole loňské sezony se oba celky potkali na Olympijském stadionu a vzešla z toho remíza 1:1. Pod Vesuvem pak vyhrál Řím vysoko 3:0. AS Řím trápí poměrně rozsáhlá marodka, chybět budou Cicinho, Baptista, Juan, Menez, Doni a Brighi. Hosté mají v tomto směru menší výhodu, protože jim budou scházet pouze dva hráči - Campagnaro a Santacroce.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Motta, Burdisso, Mexes, Riise - Cerci, De Rossi, Pizarro, Perrotta - Vucinic, Totti
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - P. Cannavaro, Rinaudo, Contini - Maggi, Gargano, Bogliacino, Jamaik, Datolo - Quagliarella, Lavezzi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.30 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Parma FC  (neděle 15:00)
I po 7. kole by ráda v čele italské nejvyšší soutěž zůstala janovská Sampdoria. Sesadit jí z trůnu bude úkolem Parmy, která si do Janova necestuje pro porážku. Před týdnem tu prohrál Inter Milán, takže Sampdoria bude proti Parmě favoritem.

Pět výher a jedna jediná porážka s Fiorentinou, to je současná bilance Sampdorie. Blucerchiatti prožívají skvělý úvod do sezony a po výhře nad Interem Milán znovu vévodí italské lize. Loňský finalista domácího poháru byl loni zcela ve stínu svého městského konkurenta, Janovského FC a letos by fanoušci Blucerchiatti přáli opačné role. Zatím se to Sampdorii daří, ale celá sezona je teprve před námi. Sampdoria hrála před týdnem o první místo s Interem Milán, a ačkoliv byla v utkání horším týmem, díky brance Giampaola Pazziniho čtvrthodiny před koncem vyhrála 1:0. Na stadionu Luigi Ferrari nyní vládne pohodová atmosféra a všichni zde očekávají, že proti Parmě si domácí celek připíše povinné tři body.

Parma je sice o několik příček za Sampdorií, nicméně i tento klub zažívá povedený start do sezony. Po roce strávené v Serii B si návrat mezi italskou elitu v Parmě užívají, a zatím se jim daří jak herně, tak i výsledkově. Parma prohrála zatím dvakrát, s Interem Milán a naposledy celkem překvapivě s Cagliari. Francesco Guidolin však nevěsí hlavu a doufá, že jeho svěřenci napraví porážku se Sampdorií. Parma letos dokázala bodovat na hřišti Udinese a z Říma proti Laziu si dokonce připsala všechny tři body.

Sampdoria má proti Parmě výtečnou bilanci, vyhrála většinu vzájemných zápasů a v zhledem ke skvělé formě, která jí od úvodu letošní sezony provází bude favoritem i nadále. Nezmění na tom ani fakt, že Dorii budou scházet Fiorillo, Regini, Semioli a Tissone. Hosté jsou totiž na tom úplně stejně, v Janově se nepředstaví Paci, Pavarini, Pisanu a Bojinov. Právě absence bulharského útočníka je největší ztrátou hostů.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Stankevicius, Gastaldello, Lucchini, Zauri - Bellucci, Palombo, Poli, Mannini - Pazzini, Cassano
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Panucci, Lucarelli, Castellini - Dzemaili, Morrone, Mariga, Galloppa - Biabiany, Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.40 - 5.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Siena - AS Livorno  (neděle 15:00)
Zápas týmů ze dna ligové tabulky bude k vidění na stadionu Artemia Franchiho, kde domácí Siena přivítá Livorno. Bianconeri se nacházejí na poslední nesestupové příčce, Livorno je dokonce poslední.

Sieně to zatím v úvodu této sezony nešlape. Pouze jedna výhra a jedna remíza je z doposud odehraných šesti kol málo. Samozřejmě špatné výsledky znamenají neustálý propad tabulku a momentálně se Bianconeri nacházejí na sedmnácté pozici a od sestupových příček je dělí jeden bod. Z hlediska záchrany teď čeká domácí klíčový duel s Livornem, jenž je na tom ještě hůře.

Nováčkovi se totiž vůbec nedaří. Livorno má na svém kontě dva body za remízy 0:0 s Cagliari a s AC Milán. V obou případech se jednalo o domácí zápasy. Svěřence trenéra Russa trápí střelecká aktivita, doposud dali jeden gól, a to je na nejvyšší italskou soutěž hodně mizerná bilance. Navíc jejich střelecký půst trvá už čtyři zápasy. Livorno teď cestuje do Sieny, které se zatím také příliš nedaří.

Trenér Marco Giampaolo se musí obejít bez Ficagny, Rossettiniho a Del Grosso. Také jeho protějšek na lavičce Livorna Vittorio Russo nebude mít k dispozici kompletní kádr. Hrát nebudou rovněž zranění Perticone, Filippini a Candreva. Zápasy těchto dvou soupeřů bývají vyhlášené svojí úpornou defenzívou. Z ní to neuvěřitelně, ale z posledních pěti střetnutí těchto soupeřů, skončily čtyři zápasy 0:0. Diváci na stadionu Artemia Franchiho doufají, že se nějakých těch branek dočkají.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Rosi, Terzi, Brandao, Rossi - Vergassola, Codrea, Fini - Ghezzal - Calaiò, Maccarone
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
De Lucia - Raimondi, Rivas, Knezevic, Pieri - Marchini, Mozart, Moro, Vitale - Tavano, Lucarelli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.05 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Città di Palermo - Juventus FC  (neděle 20:45)
Sedmé kolo italské ligy zakončí večerní utkání mezi Palermem a Juventusem Turín. Stará Dáma se za jistých okolností může posunout do čela ligy, ovšem na Sicílii musí nutně zvítězit. Palermo ale již pět zápasů v řadě nevyhrálo a proti Juventusu se bude chtít vytáhnout.

Sicilský celek má za sebou dvě římská střetnutí a pokaždé to skončilo stejným výsledkem, tedy remízou. V domácím prostředí s AS Řím se zrodil po parádní přestřelce výsledek 3:3, a v Římě s Laziem výsledek 1:1. Na první pohled jde určitě o dobré výsledky, ovšem Palermo už pět zápasů nevyhrálo a na svém kontě má jedno jediné vítězství z úvodního kola. Pravdou je, že mělo Palermo těžký los a ani v následujícím zápase ho nečeká nic lepšího. Na stadion Renza Barbery totiž zavítá Juventus Turín, tedy jeden z největších favoritů na zisk Scudetta.

Stará Dáma v letošní sezoně ještě neochutnala hořkost porážky, a v tomto gardu by ráda pokračovala i po utkání s Palermem. Nicméně Juventus poslední dvě ligová utkání nezvládl přesně, jak by si představoval. Remíza v Janově a především domácí dělba bodů s Bolognou je pro Starou Dámu ztrátou. Ani v Lize mistrů to nemají v Turíně příliš dobře rozehráno, úvodní remíza s Bordeaux a remíza s Bayernem Mnichov znamená, že Juventus má na svém kontě dva body, ovšem Liga mistrů a stejně tak i domácí liga je teprve na začátku. Juventus mohl po utkání s Bolognou do čela ligy, ovšem proti celku z druhé poloviny tabulky překvapivě nevyhrál. V 90. minutě totiž zareagoval na trefu Davida Trezegueta Adailton a Bologna mohla slavit dobrý výsledek.

V únoru letošního roku Bianconeri na stadionu Renza Barbery vyhráli 2:0, ovšem v domácím utkání nečekaně prohráli. Palermo vyhrálo v Turíně zásluhou Fabrizia Miccoliho a Levana Mčedlidzeho 2:1. Kromě distancovaného Carrozzieriho také nenastoupí do zápasu Hernandez, Liverani a Tedesco. Juventus také nebude kompletní, trenér Ferarra musí oželit neúčast Sissoka, Tiaga, Del Piera, Salihamidzice a Marchisia.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Kjaer, Bovo, Balzaretti - Nocerino, Migliaccio, Bresciano - Pastore - Cavani, Miccoli
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Zebina, Legrottaglie, Chiellini, Grosso - Camoranesi, Felipe Melo, Poulsen - Diego - Amauri, Iaquinta
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.95 - 3.10 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.UC Sampdoria650111:515
2.Juventus FC642011:414
3.Inter Milán641112:413
4.ACF Fiorentina64117:413
5.Udinese Calcio632110:711
6.Janov CFC631211:1010
7.Parma FC63127:810
8.Chievo Verona62227:58
9.AS Řím622212:128
10.SS Lazio62226:78
11.AC Milán62223:68
12.AS Bari61416:47
13.Cagliari Calcio62135:67
14.SSC Neapol62138:117
15.Città di Palermo61327:86
16.Bologna FC61324:56
17.AC Siena61147:114
18.Calcio Catania60336:103
19.Atalanta BC60242:82
20.AS Livorno60241:82

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (342)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele