Serie A - preview 7. kola

03.10.2009, 09:00, aktualizováno 04.10.2009, 10:12
Previews
Vrátí se Sampdoria do čela? To je nejzásadnější otázka týkající se nedělního programu italské ligy. Tým kolem Antonia Cassana hraje proti Parmě. V závěsu je Juventus, který jede do Palerma. Fiorentina hostí Lazio, AS Řím Neapol. Milán nebude chtít dopustit další blamáž v Bergamu.
AS Bari - Calcio Catania  (sobota 18:00)
Nováček z Bari přivítá na úvod sedmého kola Serie A sicilskou Catanii. Na stadiónu San Nicola se dá očekávat tuhý souboj, neboť domácím se zatím vcelku daří a okupují střed tabulky. Naopak hosté se u dna krčí s třemi body a chtějí ven!

Přestože hosté zatím nehrají zdaleka to, co se od nich očekává, na jejich lavičce stále setrvává energický trenér Gianluca Atzori. V posledním kole měla však Catania velkou šanci chytit se. Sicilané dlouho vedli nad AS Řím, avšak iluze jižanů rozplynul tvrďák Daniele De Rossi brankou v 92. minutě. Díky této brance se pozice současného trenéra značně otřásla. Neuspěje-li tedy Catania na půdě nováčka, je dost možné, že do dalšího kola ji povede nový trenér.

Naopak domácí prožívají skvělý start. Drží si se sedmi body poklidný střed tabulky a stali se postrachem velkých italských klubů. Oba milánské celky totiž na Bari pohořely a vybojovaly pouhý bod. Navíc se Biancorosso podařilo vysoko porazit Atalantu. Na stadionu San Nicola ji totiž uštědřila debakl 4:1.

Oba celky se střetnou bez podpory četné komunity absentérů. Domácímu celku budou chybět zranění Parisi, Donda, Paro, Koman, Allegretti, Sforzini a Yago. S Catanií nepřijedou, kromě zraněných Barrientose, Alvareze, Sciaccy, Martineze a Carboniho, ani kartoví hříšníci Delvecchio, Capuano a Potenza.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Ranocchia, Bonucci, S. Masiello - Rivas, Donati, Gazzi, Alvarez - Kutuzov, Barreto
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Bellusci, Silvestre, Spolli, Marchese - Izco, Biagianti, Pesce - Ricchiuti, Mascara - Morimoto
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.10 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Udinese Calcio  (sobota 20:45)
Inter Milán čeká po prohraném utkání s lídrem tabulky, Sampdorií Janov, další křest ohněm. Na stadión Giuseppe Meazza zavítá Udinese Calcio s dosavadním nejlepším střelcem ligy, Antoniem Di Natalem!

Inter totiž od osudné porážky se Sampdorií hledá sám sebe. Jediný a tedy i vítězný gól Giampaola Pazziniho znamená, že Sampdoria se bude vyhřívat dále na výsluní a Inter se odstrčí do postraní. Nicméně Nerazzurri se nijak nepředvedli ani v týdnu v Lize mistrů. Ano, v Rusku již sice je zima, ale to neomlouvá výsledek 1:1, který si Milánští přivezli z Kazaně a jako bonusem obdržel Mario Balotelli červenou kartu, čímž vylučuje svůj start v minimálně jednom následujícím utkání Ligy mistrů.

Hosté mají na kontě také prozatím jen jednu prohru, a to s naprosto stejným soupeřem jako Nerazzurri. Avšak Udinese za Interem zaostává o dva body díky remíze v Neapoli. Nyní mají Friuliani šanci přeskočit svého milánského soupeře. A nejedná se o nikterak malou šanci. Udinese bralo všech šest možných bodů v posledních dvou zápasech a nehrálo rozhodně s lehkými soupeři - AC Milán a FC Janov.

Nejsledovanějším a zároveň na hřišti nejstřeženějším hráčem utkání by se měl stát kapitán hostí, útočník Antonio Di Natale. Ital zatím zažívá skvělou sezónu a má průměr vyšší než jednu branku na zápas. V sedmi duelech totiž nastřílel již osm branek, což je velmi dobrý výkon. Především mladík Santon by si měl dát na zkušeného střelce pozor.

Domácí se budou muset bez zraněného dua Marco Materazzi - Thiago Motta a bez suspendovaného Maicona. Na druhé straně Friuliani budou postrádat ještě o hráče méně. S týmem nepřicestuje zraněný čtyřlístek Asamoah, Obodo, Ferronetti a Isla.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Santon, Lucio, Samuel, Chivu - J. Zanetti, Cambiasso, Stankovic - Snejider - Milito, Eto'o
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovic - Basta, Coda, Domizzi, Lukovic - Sanchez, D'Agostino, Inler - Pepe, Floro Flores, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 3.70 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Atalanta BC - AC Milán  (neděle 15:00)
Stadion Azzurri v Bergamu bude svědkem souboje dvou celků, jenž se zatím v lize trápí. AC Milán je jedenáctý a Atalanta dokonce se dvěma body na předposledním místě. Rossoneri navíc prožívají velkou krizi, během týdne prohráli i s FC Curychem.

Nejprve však začněme u krize Atalanty, ta už po několika odehraných kolech zažila výměnu hlavního trenéra, takže momentálně sedí u kormidla týmu Antonio Conte. Jenže ani pod jeho vedením se doposud Atalantě nepodařilo zvítězit, nicméně jistá pozitiva a zlepšení tu jsou. Již v minulém kole se domácím podařilo bodovat na hřišti Chieva, kterému se zatím daří. Remíza 1:1 je po úvodní blamáži rozhodně dobrým výsledkem. Nyní čeká na Conteho svěřence zápas s milánským AC, které se rovněž utápí ve výsledkové, ale i herní krizi.

Po poslední remíze 0:0 s Bari byla polovina Milána velmi zklamána, tedy alespoň ta část Milána, která fandí místnímu AC. Jenomže Rossoneri si pro své fanoušky připravili další překvapení - domácí porážku v Lize mistrů se švýcarským nováčkem z Curychu. Pro klub tak zvučného jména je to velká potupa a fanoušci začali dávat svojí nespokojenost najevo. Trenér Leonardo je pod velkým tlakem a v tisku už se objevilo, že vedení jedná s Marco Van Bastenem, nicméně tato informace se záhy ukázala jako milná. Adriano Galliani navíc prohlásil, že Leonardo bude i nadále trenér Milána, jenomže na jak dlouho ? Milán se utápí v krizi a je zde potřeba něco změnit, tým je víceméně přestárlý a po odchodu Kaká nepřišla žádná náhrada. V následujícím utkání s Atalantou půjde Milánu o hodně, ale klidně se může stát, že Leonardovi hoši zápas znovu nezvládnou.

Milánu se proti Atalantě daří, v loňské sezoně vyhráli Rossoneri obě utkání a ani jednou neinkasovali. Ovšem v předminulé sezoně, kdy se Milán trápil stejně, jako se trápí letos, prohrál obě utkání, jak doma, tak i venku. Domácím bude scházet stejně jako hostům několik hráčů. Antonio Conte nemůže počítat s Barretem, Talamontim, Ferreirou Pintem a Biancem. Z Milána do Bergama neodcestují zranění Bonera, Di Gennaro, Abbiati, Borriello a Thiago Silva. Vzhledem k lepšící se Atalantě se dá očekávat vyrovnaný duel.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Garics, Manfredini, Pellegrino, Bellini - Madonna, Guarente, Padoin, Valdes - Acquafresca, Tiribocchi
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Storari - Abate, Nesta, Kaladze, Zambrotta - Gattuso, Pirlo, Flamini - Seedorf - Ronaldinho, Pato
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 3.20 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bologna FC - Janov CFC  (neděle 15:00)
Souboj dvou celků z opačných pólů tabulky aneb střetnutí Bologni s FC Janovem. Domácí jsou s šesti body na šestnáctém místě, Janov je zase s deseti body šestnáctý. Oba celky také neměly v poslední době příliš důvodů k radosti.

Navzdory tomu že Bologna dokázala obrat o body Juventus Turín, zůstává stále v tabulce v sestupovém ohrožení, ovšem vypadá to, že se začíná blýskat na lepší časy. Bologna kromě zápasu s Juventusem zvládla utkání s Livornem a v lize zaznamenala teprve první výhru. Domácí by ve sbírání bodů rádi pokračovali i proti Janovu, kterému se po úvodní euforii přestalo trošku dařit, výhodou by mělo být domácí prostředí v podobě stadionu Renato Dall'Ara.

Janovskému FC poněkud dochází dech, loňský pátý celek soutěže nevyhrál už tři ligová utkání v řadě, a to znamenalo propad tabulkou na šesté místo. Nedařilo se ani v Evropské lize, zápas s Valencií měl několikrát zajímavý vývoj, ovšem Španělé nakonec dokázali strhnout vítězství na svojí stranu. Situace ve skupině, kde působí i pražská Slavie je stále otevřená, a janovští jsou i nadále považování za jednoho ze spolufavoritů na postup. V domácí soutěži nestačili janovští na Chievo a Udinese, mezi tím ještě stačili remizovat s Juventusem 2:2.

Domácí nastoupí bez dvojice zraněných - Bombardiniho a Mutarelliho. Možným faktorem, proč se Janovu už tolik nedaří může být marodka. Janov hlásí celkem šest zraněných, což je na úvod ligy velké číslo. Hrát nebudou Jankovic, Juric, M. Rossi, Criscito, Biava a Papastathopulos.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Raggi, Portanova, Britos, Lanna - Vigiani, Mingazzini, Guana, Tedesco - Di Vaio, Zalayeta
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Amelia - Tomovic, Bocchetti, Moretti - Mesto, Zapater, Milanetto, Modesto - Sculli, Crespo, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.05 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Cagliari Calcio - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Na Sardinské půdě se střetnou domácí Cagliari s Chievem, oběma celkům se v poslední době daří, a tak se mají diváci na stadionu Sant'Elia na co těšit. Pokud Cagliari zvítězí, svého soupeře v tabulce přeskočí.

Špatný rozjezd doprovázel fotbalisty Cagliari v letošním ročníku Serie A, jenomže jak se zdá, tak se Cagliari nepoložilo a znovu začalo naplno bojovat. Sardinský celek hrál poslední dvě utkání venku a obě vyhrál. Doposud to byli první dvě výhry v letošní sezoně a hned ze hřišť svých soupeřů. Co se týče postavení v tabulce, tak je Cagliari na třináctém místě, ovšem na osmé Chievo ztrácí pouze jeden jediný bod, takže pokud zvítězí, dostane se před svého aktuálního soupeře.

Zatímco Cagliari dvakrát vyhrálo, Chievo se dvakrát rozešlo smírně. Poprvé to bylo na Sieně a podruhé v domácím prostředí s Atalantou Bergamo. Pro hosty to ale není špatná bilance, protože celkem čtyři utkání už neprohráli a v tabulce jsou osmí, což je na nováčka soutěže velmi dobrým umístěním. Chievo teď čeká zápas s týmem, jenž se zlepšil a dvakrát přivezl tři body zvenčí, nyní bude mít možnost rozšířit tři bodovou sbírku doma.

Domací i hosté hlásají dvě ztráty. Na straně Cagliari se jedná o Pisana a vykartovaného Astoriho. Na Sardinii zas neodcestují veronští Rigoni a Moro. Bilance obou soupeřů je vyrovnaná, v loňském roce vyhrálo Cagliari na své půdě 1:0 a ve Veroně pak došlo k dělbě bodů.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Marzoratti, Canini, Lopez, Agostini - Dessena, Conti, Lazzari - Cossu - Matri, Jeda
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Morero, Yepes, Mantovami - Luciano, Iori, Marcelini - Pinzi - Pellissier, Bogdani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.05 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - SS Lazio  (neděle 15:00)
Neustále se lepšící Fiorentina bude mít další možnost, jak se přiblížit k čelu tabulky. V domácím prostředí přivítá Lazio, které postihla výsledková a herní krize. Římané doufají, že se jim ve Florencii podaří tuto nepříznivou sérii prolomit.

O tom, že Fiorentina pod vedením trenéra Prandelliho šlape jako hodinky není sporu, nicméně klub z Florencie se neustále zlepšuje. Důkazem je především cenná výhra v Lize mistrů s anglickým Liverpoolem. I v lize se Viole daří, zatím prohrála pouze jednou v Římě s místním AS, ale tato porážka byla rychle zapomenuta a klub hájící fialovou barvu znovu vítězí. Naposledy odnesli dobrou formu Fiorentiny Sampdoria a Livorno, Viola navíc v těchto zápasech neinkasovala a něco podobného se podařilo i proti Liverpoolu.

Úplně opačným dojmem zatím působí Lazio. To kráčí od porážky k porážce, od neúspěchu k neúspěchu, ovšem jisté sebevědomí by teď měli Biancocelesti mít, jelikož zvládli zápas Evropské ligy v bulharské Sofii. Lazio totiž rozdrtilo Levski 4:0, čímž odčinilo domácí porážku se Salzburkem. V Římě nyní věří, že se pozitivní výsledek i nálada přenesou do domácí soutěže a že Lazio bude opět konkurence schopné nejsilnějším italským klubům. Hned na úvod ale nečeká Římany nic lehkého, ve Florencii letos pohráli i takové týmy jako Sampdoria nebo FC Liverpool.

Souboje Lazia s Fiorentinou bývají vždy nevyzpytatelné, jednou vyhrají Biancocelestí, podruhé Viola. V loňském roce vyhrál vždy domácí celek, Lazio doma 3:0, Fiorentina zase 1:0. Cesare Prandelli nebude mít k dispozici Savia a vykartovaného Dainelliho. Fiorentina je na tom v tomto ohledu mnohem lépe než Lazio, kterého kromě výsledků trápí poměrně rozsáhlá marodka. Do Florencie nepocestují Makinwa, Brocchi, Scaloni, Siviglia, Firmani, Diakite, Cruz a jakoby toho nebylo málo, tak i suspendovaný Kolarov.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - Comotto, Gamberini, Kroldrup, Pasqual - Montolivo, Zanetti - Marchionni, Mutu, Vargas - Gilardino
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichsteiner, Cribari, Radu, Del Nero - Dabo, Baronio, Mauri - Matuzalem - Rocchi, Zarate
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.20 - 4.65
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Řím - SSC Neapol  (neděle 15:00)
AS Řím zatím výsledkově neoslňuje, a to ani po příchodu trenéra Claudia Ranieriho. Vlci pod jeho vedením v lize ještě neprohráli, ovšem dvě remízy by rádi přerušili domácí výhrou nad Neapolí. Ta v minulém kole vyhrála, a bude zajímavé sledovat, jestli tento výsledek potvrdí.

Giallorossi měli ve čtvrtek na programu utkání Evropské ligy s CSKA Sofia, a to zvládli dobře. Ranieriho svěřenci vyhráli 2:0, čímž odčinili potupnou porážku s Basilejí. Vůbec konfrontace švýcarského fotbalu s italským dopadla překvapivě lépe pro švýcarskou kopanou. Vedle Říma pohořel se švýcarským klubem, respektive FC Curychem i AC Milán. Zpět však k samotnému Římu, klub z věčného města již dvě utkání nevyhrál a bod s Palermem a Catanií je přeci jenom málo. Dvě cesty na Sicílii tedy Vlkům nevyšly úplně ideálně a nyní mají před sebou domácí duel s Neapolí.

Azzurri nebo Naples, jak se Neapoli přezdívá po delší době zase vyhráli. Svěřenci trenéra Roberta Donadoniho porazili Sienu 2:1, a alespoň na chvíli umlčeli své kritiky, nicméně tlak vyvíjený na tento klub a samotného trenéra je stále velký. Před sezónní ambice jsou totiž velmi odlišné od toho, co momentálně Neapol předvádí. Po vítězném zápase se Sienou všichni pod Vesuvem doufají v návrat ke starým, dobrým časům.

Římané mají s Neapolí lepší vzájemnou bilanci a tu by v Neapoli rádi vyvrátili. Koneckonců v prvním kole loňské sezony se oba celky potkali na Olympijském stadionu a vzešla z toho remíza 1:1. Pod Vesuvem pak vyhrál Řím vysoko 3:0. AS Řím trápí poměrně rozsáhlá marodka, chybět budou Cicinho, Baptista, Juan, Menez, Doni a Brighi. Hosté mají v tomto směru menší výhodu, protože jim budou scházet pouze dva hráči - Campagnaro a Santacroce.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Motta, Burdisso, Mexes, Riise - Cerci, De Rossi, Pizarro, Perrotta - Vucinic, Totti
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - P. Cannavaro, Rinaudo, Contini - Maggi, Gargano, Bogliacino, Jamaik, Datolo - Quagliarella, Lavezzi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.30 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Parma FC  (neděle 15:00)
I po 7. kole by ráda v čele italské nejvyšší soutěž zůstala janovská Sampdoria. Sesadit jí z trůnu bude úkolem Parmy, která si do Janova necestuje pro porážku. Před týdnem tu prohrál Inter Milán, takže Sampdoria bude proti Parmě favoritem.

Pět výher a jedna jediná porážka s Fiorentinou, to je současná bilance Sampdorie. Blucerchiatti prožívají skvělý úvod do sezony a po výhře nad Interem Milán znovu vévodí italské lize. Loňský finalista domácího poháru byl loni zcela ve stínu svého městského konkurenta, Janovského FC a letos by fanoušci Blucerchiatti přáli opačné role. Zatím se to Sampdorii daří, ale celá sezona je teprve před námi. Sampdoria hrála před týdnem o první místo s Interem Milán, a ačkoliv byla v utkání horším týmem, díky brance Giampaola Pazziniho čtvrthodiny před koncem vyhrála 1:0. Na stadionu Luigi Ferrari nyní vládne pohodová atmosféra a všichni zde očekávají, že proti Parmě si domácí celek připíše povinné tři body.

Parma je sice o několik příček za Sampdorií, nicméně i tento klub zažívá povedený start do sezony. Po roce strávené v Serii B si návrat mezi italskou elitu v Parmě užívají, a zatím se jim daří jak herně, tak i výsledkově. Parma prohrála zatím dvakrát, s Interem Milán a naposledy celkem překvapivě s Cagliari. Francesco Guidolin však nevěsí hlavu a doufá, že jeho svěřenci napraví porážku se Sampdorií. Parma letos dokázala bodovat na hřišti Udinese a z Říma proti Laziu si dokonce připsala všechny tři body.

Sampdoria má proti Parmě výtečnou bilanci, vyhrála většinu vzájemných zápasů a v zhledem ke skvělé formě, která jí od úvodu letošní sezony provází bude favoritem i nadále. Nezmění na tom ani fakt, že Dorii budou scházet Fiorillo, Regini, Semioli a Tissone. Hosté jsou totiž na tom úplně stejně, v Janově se nepředstaví Paci, Pavarini, Pisanu a Bojinov. Právě absence bulharského útočníka je největší ztrátou hostů.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Stankevicius, Gastaldello, Lucchini, Zauri - Bellucci, Palombo, Poli, Mannini - Pazzini, Cassano
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Panucci, Lucarelli, Castellini - Dzemaili, Morrone, Mariga, Galloppa - Biabiany, Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.40 - 5.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Siena - AS Livorno  (neděle 15:00)
Zápas týmů ze dna ligové tabulky bude k vidění na stadionu Artemia Franchiho, kde domácí Siena přivítá Livorno. Bianconeri se nacházejí na poslední nesestupové příčce, Livorno je dokonce poslední.

Sieně to zatím v úvodu této sezony nešlape. Pouze jedna výhra a jedna remíza je z doposud odehraných šesti kol málo. Samozřejmě špatné výsledky znamenají neustálý propad tabulku a momentálně se Bianconeri nacházejí na sedmnácté pozici a od sestupových příček je dělí jeden bod. Z hlediska záchrany teď čeká domácí klíčový duel s Livornem, jenž je na tom ještě hůře.

Nováčkovi se totiž vůbec nedaří. Livorno má na svém kontě dva body za remízy 0:0 s Cagliari a s AC Milán. V obou případech se jednalo o domácí zápasy. Svěřence trenéra Russa trápí střelecká aktivita, doposud dali jeden gól, a to je na nejvyšší italskou soutěž hodně mizerná bilance. Navíc jejich střelecký půst trvá už čtyři zápasy. Livorno teď cestuje do Sieny, které se zatím také příliš nedaří.

Trenér Marco Giampaolo se musí obejít bez Ficagny, Rossettiniho a Del Grosso. Také jeho protějšek na lavičce Livorna Vittorio Russo nebude mít k dispozici kompletní kádr. Hrát nebudou rovněž zranění Perticone, Filippini a Candreva. Zápasy těchto dvou soupeřů bývají vyhlášené svojí úpornou defenzívou. Z ní to neuvěřitelně, ale z posledních pěti střetnutí těchto soupeřů, skončily čtyři zápasy 0:0. Diváci na stadionu Artemia Franchiho doufají, že se nějakých těch branek dočkají.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Rosi, Terzi, Brandao, Rossi - Vergassola, Codrea, Fini - Ghezzal - Calaiò, Maccarone
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
De Lucia - Raimondi, Rivas, Knezevic, Pieri - Marchini, Mozart, Moro, Vitale - Tavano, Lucarelli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.05 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Città di Palermo - Juventus FC  (neděle 20:45)
Sedmé kolo italské ligy zakončí večerní utkání mezi Palermem a Juventusem Turín. Stará Dáma se za jistých okolností může posunout do čela ligy, ovšem na Sicílii musí nutně zvítězit. Palermo ale již pět zápasů v řadě nevyhrálo a proti Juventusu se bude chtít vytáhnout.

Sicilský celek má za sebou dvě římská střetnutí a pokaždé to skončilo stejným výsledkem, tedy remízou. V domácím prostředí s AS Řím se zrodil po parádní přestřelce výsledek 3:3, a v Římě s Laziem výsledek 1:1. Na první pohled jde určitě o dobré výsledky, ovšem Palermo už pět zápasů nevyhrálo a na svém kontě má jedno jediné vítězství z úvodního kola. Pravdou je, že mělo Palermo těžký los a ani v následujícím zápase ho nečeká nic lepšího. Na stadion Renza Barbery totiž zavítá Juventus Turín, tedy jeden z největších favoritů na zisk Scudetta.

Stará Dáma v letošní sezoně ještě neochutnala hořkost porážky, a v tomto gardu by ráda pokračovala i po utkání s Palermem. Nicméně Juventus poslední dvě ligová utkání nezvládl přesně, jak by si představoval. Remíza v Janově a především domácí dělba bodů s Bolognou je pro Starou Dámu ztrátou. Ani v Lize mistrů to nemají v Turíně příliš dobře rozehráno, úvodní remíza s Bordeaux a remíza s Bayernem Mnichov znamená, že Juventus má na svém kontě dva body, ovšem Liga mistrů a stejně tak i domácí liga je teprve na začátku. Juventus mohl po utkání s Bolognou do čela ligy, ovšem proti celku z druhé poloviny tabulky překvapivě nevyhrál. V 90. minutě totiž zareagoval na trefu Davida Trezegueta Adailton a Bologna mohla slavit dobrý výsledek.

V únoru letošního roku Bianconeri na stadionu Renza Barbery vyhráli 2:0, ovšem v domácím utkání nečekaně prohráli. Palermo vyhrálo v Turíně zásluhou Fabrizia Miccoliho a Levana Mčedlidzeho 2:1. Kromě distancovaného Carrozzieriho také nenastoupí do zápasu Hernandez, Liverani a Tedesco. Juventus také nebude kompletní, trenér Ferarra musí oželit neúčast Sissoka, Tiaga, Del Piera, Salihamidzice a Marchisia.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Kjaer, Bovo, Balzaretti - Nocerino, Migliaccio, Bresciano - Pastore - Cavani, Miccoli
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Zebina, Legrottaglie, Chiellini, Grosso - Camoranesi, Felipe Melo, Poulsen - Diego - Amauri, Iaquinta
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.95 - 3.10 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.UC Sampdoria650111:515
2.Juventus FC642011:414
3.Inter Milán641112:413
4.ACF Fiorentina64117:413
5.Udinese Calcio632110:711
6.Janov CFC631211:1010
7.Parma FC63127:810
8.Chievo Verona62227:58
9.AS Řím622212:128
10.SS Lazio62226:78
11.AC Milán62223:68
12.AS Bari61416:47
13.Cagliari Calcio62135:67
14.SSC Neapol62138:117
15.Città di Palermo61327:86
16.Bologna FC61324:56
17.AC Siena61147:114
18.Calcio Catania60336:103
19.Atalanta BC60242:82
20.AS Livorno60241:82

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (342)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tondo hoď tam nějakýho banána

Reagovat
10

Tip EuroFotbal.cz: 02 Udine je podle mě dneska hodně pozlobí, bude záležet na tom, jak jim zahraje obrana...očekávám dobrej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Tondu jsem letos snad ani neviděl, taky se těším.

Reagovat
10

taky jsem ještě tuhle sezonu Udine neviděl...je tam víc hráčů, na který se těším - Alexis Sanchez, D'Agostino, Pepe akorát mám trošku obavy z tý obrany, překvapuje mě, že nehraje Zapata-Felipe

Reagovat
smazaný uživatel

Protože s nima dostávali 2 kousky pravidelně a bez nich je to samá nula.

Reagovat
10

to mě docela překvapuje, vždycky jsem je měl za nadprůměrnou stoperskou dvojici, hlavně Zapatu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají formu, zatímco Coda s Domizzim se chytili. Časem se to vrátí do normálu, navíc není vyloučený, že Zapata dnes nastoupí, třeba i jako pravý bek.

Reagovat
Shevchenko

A nevíš jak to vypadá s Pasqualem? Od začátku sezóny si ještě nezahrál.

Reagovat
10

nezahrál? v lize chyběl jen jednou...

Reagovat
10

sorry, já myslel že myslíš Pasquala z Fiorentiny

Reagovat
smazaný uživatel

D´Agostino zatim letos tragický

Reagovat
Mr.Jindros

Jsem rád, že jsme koupili Mela.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby přišel Gigi místo Mela, tak by hrál podle mě vyborně. To že se mu nedaří je v hlavě. To přejde, a chytne se, a bude to zase opět nejlepší zálžoínk v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě je to podobnej případ jako Acquafresca..., taky si konečně věřil na velkoklub a místo toho musí kroutit další sezonu ve středu tabulky. věřím, že by jinak podávali daleko lepší výkony (samozřejmě jsem vůl a oba jsem draftoval ve fantacalciu..., neskutečně se mi "vyplácí").

Reagovat
M11

zajimalo by me kolik na tom ma podil prave ten neprestup k nam

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě celkem dost,ale on se rozehraje, věřm tomu. Pro jedno kvítí slunce přece nesvítí.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně jsem ho viděl proti Neapoli, kdy mu neuznali gól, myslím, že mohl platit...to je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to vidim na velmi dobry zápas...budeme musieť pokryt Di Nataleho a snad tie dva goly strelime,lebo zlozenie obrany tymu Udinese nevyzera moc dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vůbec nevěřím, že by jsme Udinese porazili. Bude to zase tragédie z naší strany a ještě ,když nehraje "mozek" hry Maicon.Mourinho už mně začíná pomalu štvát .

Reagovat
smazaný uživatel

Mám celkem značné obavy, těžko říct, tudšm ale kvalitní match. ORA E PER SEMPRE INTERNAZIONALE!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter prý chce Marigu, to by byla geniální náhrada za Vieiru.

Reagovat
smazaný uživatel

tj ten je dobrej takovej univerzal

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som braldo zalohy radsej Fabregasa

Reagovat
10

já myslel Hamšíka...nebo Hondu..?

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsika chcelo vedenie Interu,lenže bol prilis drahy,a Honda tomu je už asi definitivne koniec...a teraz sa zacina spekulovat o Fabregasovi

Reagovat
10

kdo kromě tebe o něm začíná spekulovat?

Reagovat
smazaný uživatel

pisalo sa o tom na nete

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju goal.com

Reagovat
10

taky bych to tak viděl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

tohle je možná ještě víc senzace chtivej server, než Goal. a Blesk dohromady...

Reagovat
smazaný uživatel

tipuješ zle ale tam bol teraz jeden rozhovor s Fabregasom,cast z neho:

"I like Serie A a lot. I like playing against Italian teams as they play is similar to Spanish football. Technique, and winning tactics," added Fabregas.

"I love the San Siro. It has seduced me, it's imposing and extraordinary."

Reagovat
10

a podle tohodle rozhovoru si vydedukoval, že k vám chce jít? stejně tak s Hamšíkem, když řekl že Inter má skvělej tým a nejlepšího trenéra?

Reagovat
smazaný uživatel

z toho rozhovoru som vydedukoval to,že je aspon nejaka pravdepodobnost,i ked nie mozno vysoka,že k nam pride

Reagovat
smazaný uživatel

vidím, že máš v goalu přehled

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tohle říkal, když se spekulovalo o jeho přestupu do AC..., vidím tam stejnou (stejně nulovou) pravděpodobnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nulovou snad ne... Inter prachy má a je schopnej dost investovat...

Reagovat
M11

kde schovavas sestavu na toto kolo ?? nebo jsem jen slepy

Reagovat
smazaný uživatel

zapomněl jsem , už je tam

Reagovat
M11

Reagovat
Tomanatura

Trewe, co říkáš na Brescia - Vicenza? 1,75 na Bresciu je vynikající, jenom bych Potřeboval vědět nějaké info ohledně marodky nebo tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Na marodce nikdo není, co jse mse díval. Brescia by to měla zvládnout no, s taktikou 4-3-1-2 kdy na hrotu hraje Caracciolo-Flachi a pod nima Possanzini je velká šance dát gól. K tomu na lavičce sedí Kozák, ktereji minulý zápas skóroval...

Vicenza je ale taky celkem nebezpečná... Navíc je serie B teprve v začátku, kdy se může stát cokoliv.

Reagovat
10

viz včerejší Ascoli...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak... . Noselli show.

Reagovat
smazaný uživatel

no Udinese sem letos už viděl několikrát, a můžu říct že doma hraje zcela jinak než venku

doma hrajou útočnej fotbal, ale venku hrajou na protiútoky ale obraně to mco nejde a dělá chyby a toho Inter využije

ta remíza Udine v Neapoli byla jen štestí, protože Hamšík a Quiaqirela netrefili z dvou mterů prázdnou branku, a pak ještě Neapol měla tak 10 šancí , Udine sotva ohrozilo golmana De Scactise

Reagovat
smazaný uživatel

jj..Udinese moc nevie hrat vonku...zatial tuto sezonu hrali vonku sice len dvakrat,ale vzdy to bol slaby vykon...prehra so Sampdoriou a potom co spominas so stastim vydreli remizu 0:0 s Neapolom

Reagovat
Jajinek

Vsadím se o cokoli na světě, že jsi stejně žádný zápas Udine letos neviděl....

Reagovat
jtbs

fakt by som sa nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

Tesim sa na vecer,uz to urcite dame,davam 1

Reagovat
Jajinek

Dnes to bude těžké, ale pokud José postaví tu předpokládanou sestavu z prewiev (která je asi nejlepší variantou), tak by to mohlo jít. Otázkou je, jak zahrají Wes a Milito po zranění a hlavně jak zahraje Udine. Dlouhodobě na ně neumíme, dokážou nám eliminovat zálohu a Di Natale dokáže vytěžits minima maximum. Uvidíme. Každopáeně je na čase se začít pozvolna zlepšovat, jinak jsem v knedli...

Reagovat
Jajinek

Jinak určitě kouknu i na Bari, pokud dnes vyhrají, bude to velice povedený vstup do sezóny, navíc mají za sebou vcelku těžká utkání. Rivas s Alvarezem jsou úžasní Jen ten Kutuzov je prostě strašný kopyto...

Reagovat
10

jsem na ně dneska zvědavej, doma jim to zatím moc nejde...hrajou dobře venku, vychází jim brejky a toho se dneska proti Catanii těžko dočkají...

Reagovat
Tsigi

můj tip je 1:1 za Cataniu dá gol Morimoto

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohl.Posila

Reagovat
M11

kdo jiny

Reagovat
Jajinek

Proti Catanii můžeš jít do brejku, jen když se všichni její hráči zapomenou v šatně.

Reagovat
10

asi tak...

Reagovat
Antijuve

Čekám remízu anebo maximálně upachtěnou výhru o gol.

Reagovat
10

ten Kutuzov je strašný kopyto

Reagovat
Jajinek

Reagovat
10

ne že bych to nevěděl už dlouho...dneska znovu nezapomněl připomenout, že je vážně hodně špatnej

Reagovat
10

Rivas je Messi Serie A jinak co dneska spálilo Bari

Reagovat
smazaný uživatel

Koncovku mělo hroznou. V takovejch zápasech je to o zkušenostech, řekl bych, že i dál bude Bari brát favoritům a s konkurenty poztrácí spoustu bodů. Ale Serii A bych mu přál i v příštím roce.

Reagovat
Jajinek
Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, včerejší zápas s Udine byl 471 pro Javiera Zanettiho, kterýžto tímto startemn vyrovnal bilanci Favalliho z AC. Už v minulém utkání přitom Javier vyrovnal 470 utkání Franca Baresiho, jehož tak včera v historických statistikách přeskočil. Do vyrovnání Facchettiho 475 zápasů schází 4 kola... Pakliže vše půjde dle předpokladů, již v příští sezóně Zanetti překoná i našeho Beppe Bergomiho a stane se tak hráčem s největším počtem strtaů v Serii A v dresu Interu v dějinách! Žádný jiný aktivní fotbalista (dnes vlastně ještě ten Favalli) nemá v Serii A odehráno tolik utkání jako Javier, a to navzdory tomu, že Totti, del Piero či Panucci hrají ligu a tři respektive dva roky déle. Je úžasné sledovat, jak se cizinec (mavíc Jihoameričan) může stát legendou evropského klubu, ke všemu tak velkého jako je Inter. Už více než 100 ligových utání nevynechal Javier jediný zápas, byť 36-letý, stále toho o dehrává pravidelně nejvíc ze všech...

Jestliže udrží stávající čísla ještě minimálně dvě sezóny (a to není jediný důvod očekávat opak), může v tabulkách dojít až do první pětice, s trochou štěstí i na druhé místo místo Zoffa (592z) - to by však musel hrát ještě o pár let déle...

Neuvěřitelný fotbalista, stárne vůbec?

VIVA ZANETTI, IL GRANDE CAPITANO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Argentincům se prostě v Itálii daří

Reagovat
smazaný uživatel

aj Brazilcanom,skoda že odisiel Kaka a neprisiel Fabiano do AC,tym padom by v Serii A hrala skoro cela reprezentacia Bazilie:)

Reagovat
10

to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

a my přitom máme samotného kapitána

Reagovat
smazaný uživatel

jj..za 7 mil eur vyborny nakup

Reagovat
smazaný uživatel

nj, je to už z historie jasně čitelný prvek, ale zde ani tak nejde o výkonnost (ačkoli je jasné, že bez ní by to nešlo), jako spíše o to pouto, které mezi cizincem a klubem vyrostlo v případě Javiera a Interu. Který jiný cizinec je dnes s klubem spjat tak dlouho a tak mohutně jako Javier s námi? To takřka nemá obdoby

Reagovat
smazaný uživatel

proboha dost už té onanace..., začínám být na Javierka alergický.

btw.: Giggs & MU

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak, byl to tu samej Puyol, tak je třeba ukázat i jiné legendy Kdybych to nenapsal, třeba by hodně lidí nevědělo, že se v těchto kolech píše historie

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, spojení Javier-Inter se s neustálou glorifikací Giggse stran médií nedá vůbec srovnat

Reagovat
Tomanatura

Ehm, prosim?

Reagovat
10

zaslouženou glorifikací si chtěl říct? koukni se kolik s Manchesterem vyhrál titulů nejen v Anglii...

Reagovat
smazaný uživatel

jistě, já neříkám, že ne, mám ho rád, ale nic se nemá přehánět. Když porovnám, jak se řekněme v českých médiích prezentuje Giggs a jak třeba te Zanetti nebo Puyol, je to neskutečný rozdíl...

Reagovat
Tsigi

já v tom vidím troška rozdíl Giggs vyhrál 2 LM, , loni byl individuálně nejlepším hráčem ligy+je to sympaťák..........nic z toho Zannetti nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Javier je taky sympaťák

Reagovat
Tsigi

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Javier_Zanetti.jpg

mně přijde prostě jak úchylák, ale otázka jestli je někdo sympatický se dá řešit jen subjektivně

Reagovat
10

tak minimálně chováním na hřišti sympaťák rozhodně je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

když ho většinou celý zápas nevidíš, tak si tě těžko znepřátelí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

naprosto objektivně musíš sám uznat, že se na hřišti chová jako gentleman..nemá žádný excesy, nesimiluje, nefauluje zákeřně...

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

nepřeháněj černá práce přece není nevýhoda...

Reagovat
GEGE

Reagovat
Mr.Jindros

Sorry, ale Puyol a Giggs jsou výš než Zanetti, protože jsou lepší a hráli prakticky v nejúspěšnějších období svých týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší? Za prvé to nelze srovnat, za druhé se na to lze dívat i opačně

Reagovat
Mr.Jindros

No obecně celosvětově mimo fandovskou základnu svých klubů jsou Ryan s Carlesem mnohem uznávanější, to neokecáš.

Reagovat
10

Puyol a Giggs individuálně dokázali dělat rozdíl, Zanetti ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je spekulativní

Reagovat
Tsigi

ono uznání vychází z úspěchů a prostě Zannetimu těch trofejí chybí dost

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby Inter letos vyhrál LM je to úplně stejné. Já mluvím o individualitách, ne o slávě díky týmovým výhrám

Reagovat
Tomanatura

proč by to nešlo srovnat? Giggs je už v letech fotbalového důchodu, jenže bez něho na hřišti je klub velikosti Manchesteru United MINIMÁLNĚ 2x slabší! Vše to jde vidět ještě mnohem více po C.Ronaldově odchodu. On je i ve svých letech jeden z nejlepších hráčů v Anglii a s trochou nadhledu i na světě. Momentálně za něj v United není náhrada, třeba včera to bez něj byla hotová katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

nelze to srovnat (jejih kvalitu a význam) z hlediska toho, že každý hrají zcela něco jiného...

Reagovat
10

ale lze srovnávat individuální přínos pro mužstvo, jak moc se hráč individiální výkonností podílel na vítězstvích v LM atd. ...

Reagovat
Tomanatura

proč by ne? Je Javier nejdůležitější článek obrany? Není. Zálohy? Ne, Cambiasso je prostě důležitější. Kdežto Giggs je nejlepší na každém postu, ať už hraje nalevo, nebo střed zálohy. Je největší tahoun a to i přesto, že je v týmu taková superstar, jako třeba Rooney.

Nechci shazovat Javiera, mám ho hodně rád, na svůj věk má neuvěřitelnou fyzičku atd., jen Giggs je ještě o něco víš

Reagovat
10

Batistuta, Sivori, Maradona, Shevchenko, Liedholm, Rui Costa, Van Basten, Rijkaard...

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, já vím, že někteří možná individuálně byli lepší a měli větší přínos pro každodenní výkon týmu, ale mě šlo psíše o to pouto s týmem. O délku angažmá, význam pro klub atd.. Vem si že Javier nám dělá kapitána už 10 let, tomu se nikdo jiný v našich dějinách nepřiblížil...

Reagovat
smazaný uživatel

repsketive (abych nebyl nespravedlivý) přiblížil, ale Javier je nejdéle

Reagovat
10

tak to je ale tím, že Inter měl vždycky většinu hráčů z ciziny...koukni se, jak dlouho dělal/á kapitána Maldini, Totti, Baresi, Del Piero...

Reagovat
smazaný uživatel

ale jistě, já to přece vím, to ovšem nikterak nesnižuje Zanettiho výjimečnost. Když dělá cizinec kapitána 10 let (nejdéle v historii toho klůubu) je to vždy mimořádné. Jasně, že del Piro nebo Totti na tom jsou podobně, ale jsou to prostě Italové, on je cizinec, a proto je jeho úspěch respektuhodnější, neboť je ojedinělý. Tím pochopitelně nechci snižovat kvality a záslihy tebou jmenovaných

Reagovat
10

já si právě nemyslím, že by měl mít jeho počin větší váhu, jenom protože je to cizinec...

Reagovat
smazaný uživatel

to každopádně ano, bude to znít možná trochu přehnaně ale - velkých hráčů a velkých kapitánů coby příslušníků klubové národnosti je celkem dost v porovnání s velkými kapitány/hráči coby cizinci. Raúl -Španěl-Real, Puyol-Španěl-Barca, Del Piero-Ital-Juve, Totti-Ital-AS, Ambrosini-Ital-AC, Terry-Angličan-Chelsea, Gerrard-Angličan-Liverpool, Giggs-Welšan(!)-MUTD...... Zanetti-ARGENTINEC-Inter

Reagovat
10

když k tomu přičtu, kolik hráčů se vystřídalo v Interu za poslední roky a že v Interu hrajou víceméně jenom cizinzi, tak prostě nevidím žádnej rozdíl a důvod, proč mu dávat nějaký "extra body"

Reagovat
smazaný uživatel

já třeba jo

Reagovat
10

ano, vidím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

vyjmenuj mi dva domácí hráče, kteří tu pásku mohli dostat místo něj

za předpokladu, že hráli základ a nějakou dobu tam byli

Reagovat
10

jedinej Vieri

Reagovat
smazaný uživatel

nebo ten druhej Zanetti.

Reagovat
smazaný uživatel

v průběhu let ji klidně mohl dostat Materazzi, nebo Bobo, byl tam tahoun Verón, pak Figo... všechno velcí a zkušení hráči, kteří by na kapitánování měli (Marca ber s rezervou )

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Toldone.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš další

Reagovat
10

tak služebně nejstaršímu hráčovi se dává páska za zásluhy a rozhodně se mu potom nebere...

Reagovat
10

pak se ještě koukni, kolik se za posledních 15 let vystřídalo v Interu hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

to na tom nic nemění...

Reagovat
Mr.Jindros

No, pro fandu Interu jako personálně nestabilního mančaftu musí bejt Zanetti jako zjevení víc než pro jiné týmy, které mají kádry stabilnější.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, třeba i takto to můžeš brát

Reagovat
Mr.Jindros

V tomhle ohledu jsem zvědavej na Buffona.

Reagovat
10

Gigi může chytat ještě tak 7 let, takže by se mohl dostat nad 600 utkání

Reagovat
smazaný uživatel

no nemyslím, že by Gigi dal 600 utkání, to se mi jeví jako hodně nepravděpodobné, vždyť má teprve 384, a k tomu 31 let... více než 600 má jen Maldini

Reagovat
10

rozhodně to není "hodně nepravděpodobné"...Gigi může chytat třeba do čtyřiceti...do šestistovky mu chybí 216 zápasů, což je +-5.5 celý sezony...pokud se mu budou do konce kariéry vyhýbat zranění, tak naopak 600+ zápasů dosáhne celkem pravděpodobně

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono, jak se to vezme... třeba tak dlouho chytat nebude. Na kolik let má u vás ještě smlouvu? Jestli by ale překonal Maldiniho, byl by to velký úspěch, to bych nikdy nečekal...

Reagovat
10

já jsem naopak vždycky říkal, že pokud někdo má na to, aby se vyrovnal Maldinimu / Pagliucovi / Zoffovi, tak je to Gigi...splňuje všechny předpoklady - je to brankář, chytá od 17ti, má stabilní vynikajicí výkonost...smlouvu má do roku 2013, ale to je to nejmenší...

Reagovat
smazaný uživatel

nj, Gigi je král no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

☻/

/▌

/ \

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejakej spanelskej nacek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Separatistická baskická skupina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hele nevíte někdo co je s tim Quaresmou? že vůbec nehraje a nebyl ani na lávce?

Reagovat
smazaný uživatel

hraje špatně a doma na něj navíc bučí vlastní fanoušci, snad v létě odejde i s Mancinim

Reagovat
smazaný uživatel

Snad v zimě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už by mohol aj v zime,lebo z nich už nebude nic,mohli sme mat z Quaresmu toto leto aspon nejake peniaze,ale ked odide o rok,budeme radi,ak dostaneme 10 mil eur, o Manciniho sumu už radsej ani nehovorim:)

Reagovat
smazaný uživatel

se divim,Mourinho ho vedl v Portu a přivede si ho do týmu a nedává mu šanci...snad teda odejde no..měl jít do toho Janova nebo kam to měl jít :(

Reagovat
smazaný uživatel

sance mu daval,ked prisiel do Interu z Porta,hraval pravidelne,lenže v tych zápasoch nejako nepresvedcil,tak odisie na hostovanie do Chelsea,kde taktiež nepresvedcil,potom sa vratil do Interu,Jose povedal,že mu da druhu sancu,lenže znova nepresvedcil,takže to vyzera už na jeho definitivny odchod z Interu,skoda že sa neuplatnil

Reagovat
smazaný uživatel

jestli si pamatuji tak pravidelne tak 2 zapasy a pak sem tam stridal ...ale to je dobre protoze je hodne spatnej

Reagovat
smazaný uživatel

hodne bol striedany,ale itak odohral 686 min co nie je najmenej,za tu dobu mohol presvedciť

Reagovat
smazaný uživatel

jj navic na San Siru to mas tezky...nevim proc fans jsou tak prehnane narocni a piskaji pritom hrajem takovej hroznej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli mu dal jednu dvě šance naskočit do zápasu,tak je jasný,že hned nebude hrát jak bůh ne?? přitom jsem si myslel,že tam mohl skvěle zapadnout,, :(

Reagovat
smazaný uživatel

zmáčkni REAGOVAT

Reagovat
smazaný uživatel

zapadnou?? asi nikdy...ma skvelou techniku a nebrani...presnej opak

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak no

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

já ti dám

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Javiera Zanettiho

Reagovat
homeles8

a Parma všem vytře Sampdorii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ne.

Reagovat
Tsigi

Reagovat
10

neví někdo, proč na Sport1 místo Serie A dávaj !!!maďarskou!!! ligu a teleshopping?

Reagovat
M11

ja jo.. protoze jsou to neskutecni šuldani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

já chápu, že tím chtěj lidi donutit, aby si pořídili Sport2, ale ku*** když nemaj možnost? Majoritní poskytovatelé satelitní tv - UPC, ani Digi TV to v nabídce nemaj...

Reagovat
M11

no sak mazec..

Reagovat
Tsigi

k Atalaně s AC

Atalanta se musí začít někdy zvedat, ale dnes to ještě nebude, když se nám povede dát branku do poločasu, tak se nebojím

můj tip 0:2 DInho, Seedorf

Reagovat
10

tak oni už se celkem zvedli, minulý kolo na Bentegodi mohli vyhrát - dali tyč, ten gól dal Chievu Garics úplně zadarmo...podle mě to dneska bude remíza

Reagovat
panca

ty jsi hodne velkej optimista ze tak veris milanu!!! nebo jsi ho tuhle sezonu jeste nevidel hrat...

Reagovat
Tsigi

to jsou kecy

Reagovat
panca

jojo to byly kecey

Reagovat
panca

It is suggested that ‘Dinho’ was spotted partying hard at the Shocking Club until 2:30 a.m on Monday morning, less than 48 hours before Milan’s dire home reverse at the hands of Swiss outfit FC Zurich in the Champions League

jestli je tohle pravda, tak bych ho ho okamzite vyhodil nebo dal do becka...

Reagovat
smazaný uživatel

nebud tak zlej a dej mu jeste sanci

Reagovat
panca

tihle lidi si dalsi sanci nezaslouzi, protoze je uplne jasny jak to dopadne!

Reagovat
10

v Miláně kalí víc hráčů...stačí se občas v pondělí kouknout na nějaký bulvární plátky

Reagovat
Tsigi

kalí se všude Šeredová říkala, že Buffon chodí každou chvilku, ale protože to je golman tak je to ok

nebo se koukni na Freye, ten z hospody velejzá jen na zápasy

Reagovat
10

Frey je neuvěřitelnej pařmen, co jsem slyšel... ale narozdíl od Dinha to na jeho výkonech není vůbec vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska toskánské "red" derby, to zas bude.... zZzZ

Naopak dobrý zápas může být Cagliari - Chievo, ani Atalanta - ACM nevypadá špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě bude dobrý zápas Palermo s Juve, AS - Neapol a Fiore - Lazio...a špatný nemusí byt ani Parma v Janově, kde hraje s Dorií

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ty Bojinovy, Zaccardy atd porazíte. Fiore - Lazio bude zápas o taktice si myslím, rozhodně nějaký Jovetičův gól na 1:0.

...vidím, že AS má v základu Mesexe, takže může být sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych dneska vsázel,tak na AS,Dorii, Fiore bych vsadil vždy +2,5 gólů.

Reagovat
jtbs

pocuj to Mexes sa az tak zhorsil? AS som davno nevidel

Reagovat
10

strašně a už to trvá celkem dlouho navíc...

Reagovat
jtbs

ono to je strasna skoda, pamatam sa ze som ho chcel do repre a dokonca sa o nom hovorilo ze by mal prestupit do velkoklubu..no skoda

Reagovat
10

tak on v repre byl, ale to už je 3 roky zpátky...dokonce měl jít k nám do Juve

Reagovat
jtbs

jojo ale v repre sklamal, takze bida...a ja som ho vtedy docela chcel , nastastie neprisiel, ale tusim sa hovorilo aj o ACM

Reagovat
10

možná se to na něm podepsalo, že nepřestoupil...stejně jako u D'Agostina, Acquafrescy...

Reagovat
jtbs

moze byt..neprisiel postup, tak pad no

Reagovat
panca

Milan: Storari; Abate, Nesta, Favalli, Zambrotta; Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf; Pato, Huntelaar

Reagovat
panca

na utok jsem zvedavej!!

Reagovat
smazaný uživatel

kde si pozeral zostavu?

Reagovat
panca

na oficialnich strankach

Reagovat
smazaný uživatel

acmilan.com ?

Reagovat
panca

jj

Reagovat
smazaný uživatel

ok thanks

Reagovat
smazaný uživatel

bojinov ani na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

AC samozrejme spolahlivo zakopne a Palermo s Pastorem tiez zaziaria dnes:)

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Doria

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Sampdorii Janov

Reagovat
Shevchenko

KHARJA!

Reagovat
smazaný uživatel

u mě sedí

Reagovat
Shevchenko

A já už čekal na tvoje oslavy.

Reagovat
Shevchenko

Proč zas musí hrát Flocca v útoku? Stejně tam o poločase půjde Crespo.

Reagovat
smazaný uživatel

Milán drží míč, Milán drží míč, Milán drží míč..., BUM, 1:0 pro Bergamascu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tir. Škoda Huntera .

Reagovat
Inzaghi

První gól - z ofsajdu.. Hodně Inzaghiovský.. Nekompromisní zakončení, metrovej ofsajd a ukřivděnej pohled na rozhodčího..

Reagovat
10

o držení míče to není, v případě Milána to platí obzvlášť...

Reagovat
smazaný uživatel

nepovídej...

Reagovat
10

vím, že je to jasný, ale když si pořád stěžujete, že "držíte balon, tlačíte, ale nic z toho"...

Reagovat
smazaný uživatel

napr v pripade Barcelony to je teda hlavne o drzani lopty..

Reagovat
10

ty si to nepochopil, tým může držet balon 75% zápasu, ale nevypracovat si jedinou šanci...Barcelona je trošku jinej případ

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme ze drzanie lopty samo o sebe nerozhoduje,ale na priklade som ukazal ze je dolezite.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

AS má docela smůlu, v 23. už museli dvakrát střídat kvůli zranění, navíc i brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

*minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Cartellino Doni assist.

Reagovat
smazaný uživatel

Spaletti je ještě volnej, ne?

Reagovat
Tsigi

myslím, že to funguje tak, že trenér může trénovat jen jeden klub v jednu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

aha, já myslel 2 (jako to mají hráči pokud se nepletu)..tak nic. Ale takhle to dál nejde. Bohužel to odnese paradoxně člověk, který za to může asi nejméně.

Reagovat
10

Lavezzi 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

To teda Lobont moc dobře nezačal.

Reagovat
M11

to ne teda

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzo, Lavezzi góly, Mannini, Marekiaro asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Maninni je blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzo.

Reagovat
Shevchenko

To je taková letošní klasika. Držíme míč, tlačíme, protiútok a gól, teď budeme celý zápas bít do plných. Ale aspoň EZEQUIEL! zatím se vyplácí sázka na Kharju a Lavezziho.

Reagovat
GEGE

Spíš si jako tradičně přihráváme neškodně na půlce než,že bychom tlačili...

Reagovat
10

teď jsem to chtěl říct, takovýhle držení míče v chůzi je pro vás sice klasický, ale taky z toho zatím klasicky nemáte žádný šance...z toho co jsem zatím viděl, cca 20 minut

Reagovat
Tsigi

třeba se Gattusovi rozsvítí

Reagovat
10

blázen

Reagovat
smazaný uživatel

vidím, že ty bys taky potřeboval nakopnout...

Reagovat
panca

hunterova njelepsi akce u nas!!!

Reagovat
Tsigi

Sculli

Reagovat
Shevchenko

GIUSEPPE SCULLI! Můj nejlepší hráč ve fantě.

Reagovat
Tsigi

dost výhoda koupit si záložníka, co vlastně hraje útok

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Tak a je jich 10.

Reagovat
Tsigi

za co ? já to nechápu

ale tohle není důležitý, teď je musíme popravit stáhnout Gattusa poslat Pippa a zničit je

Reagovat
10

za co???

Reagovat
smazaný uživatel

BigMac zase nedal penaltu

Reagovat
Shevchenko

Jsou za neproměněnou penaltu nějaké body dolů?

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
smazaný uživatel

-3 ..a hádej u koho je v týmu

Reagovat
Shevchenko

Však právě proto se ptám. Docela tvrdé že je v tom rozdíl 6 bodů.

Reagovat
10

kdo?

Reagovat
Shevchenko

Maccarone.

Reagovat
10

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Donadoni

Reagovat
10

Marchini nastoupí v 19. minutě a za dalších 19 minut už jde s červenou zase dolů

Reagovat
GEGE

Pato už s toho musí být totálně znechucený když přes někoho přejde tak je okamžitě faulovaný a s následné standartky jako vždy nic nevytěžíme...

Reagovat
panca

pato by potreboval aby se za neho bojoval na hrotu nekdo jinej a ne on!

Reagovat
10

nejlepším hráčem AC je zatím rozhodší Rocchi (na nic nenarážím)

Reagovat
GEGE

Pato

Reagovat
smazaný uživatel

...a právě proto chci Consigliho do AC..., jednou bude totiž nejlepší.

Reagovat
Tsigi

Buffon hadr

Reagovat
10

Reagovat
jtbs

Reagovat
panca

hm nedari se nedari!!

Reagovat
Inzaghi

A to je právě ono.. Curych jeden roh a dá gól, my tři Pippovy tutovky + dvě tyčky a nic... Teď zase Pato... Je to hrozný, jak se nadřeme na gól a když se k tomu ještě nedaří....

Reagovat
Shevchenko

Pato

Reagovat
Tsigi

Consigli je prostě neuvěřitelnej

Reagovat
Shevchenko

Mesto

Reagovat
M11

za co ?

Reagovat
Shevchenko

Nevím, já jen že ho mám v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Se to na adthe neak seklo.. mate jeste neaky jiny odkaz?

Reagovat
10

bet365.com

Reagovat
Slejdy

Frantaaaaaaa

Reagovat
M11

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň ten Sandro mi dělá radost...

Reagovat
GEGE

Reagovat
Shevchenko

Ty vole Sandro to by byl gól.

Reagovat
smazaný uživatel

něak nechápu střídání Rina za Ambra...

Reagovat
smazaný uživatel

únava Rina ? hrozba druhé karty ? čerstvé síly Ambra ?

Reagovat
smazaný uživatel

chápu sundání Rina, ale ne nasazení stejně typového hráče za tohoto vývoje zápasu..

Reagovat
smazaný uživatel

není tam jinak nikdo, kdo by v tý záloze aspoň trochu bránil...

Reagovat
Tsigi

standartky

Reagovat
smazaný uživatel

dinho je totálně nulovej, podavač míčů se zúčastňuje víc než on.

Reagovat
panca

Reagovat
M11

Marcolini hmmm

Reagovat
M11

Clarence po nem dobre hodil

Reagovat
Shevchenko

Poserte mě.

Reagovat
Inzaghi

Nedáme už nikdy gól.....

Reagovat
Tsigi

Neuvěřitelný

Reagovat
M11

uz je me AC fakt lito..

Reagovat
panca

dobrej mafian vedle gallianiho!!

Reagovat
10

to je Pepík Laufer

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už začíná být trošku přes čáru...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

výhodou toho být na dně je fakt, že níže už klesnout nelze..

Reagovat
Inzaghi

Abychom se nedivili...

Reagovat
smazaný uživatel

letos se napadá ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta mi začíná být velice nesympatická tím betonem...

Reagovat
10

co maj hrát v 10ti lidech proti AC?

Reagovat
$dolar$

To bys chtel aby to v 10 za stavu 1:0 otevreli?

Reagovat
smazaný uživatel

je beton jako beton a hrát se 7 lidma ve vápně a když mají míč tak padat...

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

máme 3 hráče úplně na hrotu (Pippo, Pato, Ambro) a 2 těsně pod nima (Dinho, Seedorf) + křídla (Zambrotta, Abate), před 16 Pirlo..., kolik by jich mělo jako bránit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak samozřejmě chápu, že tobě jako fanouškovi Chelsea je beton sympatický..

Reagovat
$dolar$

Ted jsi mi to nandal kamo Kdeze trenoval Carlo pred nama?

Reagovat
smazaný uživatel

Vaše hra takhle neni praktikovaná poslední půl rok, tak se vzpamatuj..

Reagovat
$dolar$

Presne tak nase hra od prichodu Carla je nejhorsi za poslednich 7 let

Reagovat
smazaný uživatel

za to se na ně teda rozhodně zlobit nemůžeš..v 10 proti nám nebudou nic vymýšlet, spíše je smutné, že mi nedokážem porazit nejhorší tým soutěže ani když hraje zápas a půl v oslabení.

Reagovat
10

pokud AC neotočí, nebo aspoň nevyrovná, tak moc nevěřím tomu, že to Leonardo ustojí...

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOOOOOL DINHOOOOOOOOOOOO !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

tohle už jsem si dlouho nezařval , FORZA MILAN !

Reagovat
Shevchenko

Nesta

Reagovat
$dolar$

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Tsigi

Nesta je génius

Reagovat
smazaný uživatel

uffff...škoda že ho mám na lávce.

Reagovat
M11

Nesta

Reagovat
Shevchenko

JEDEM MILAN JEDEEEEEEEEEEEEM

Reagovat
10

Sandro Nesta dneska nejlepší playmaker AC

Reagovat
maras93

DINHOOOOOOO

Reagovat
$dolar$

Piskej konec !!!

Reagovat
smazaný uživatel

řikám, že padaj jak malý...

Reagovat
10

penalta

Reagovat
smazaný uživatel

ten míč píchnul, zda mám teda dobrou kvalitu...

Reagovat
10

ani náhodou

Reagovat
$dolar$

Uz se vzpamatuj

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď tak zaujatej...

Reagovat
$dolar$

a ty zaslepenej

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani už píše výpověď..

Reagovat
smazaný uživatel

to nemal byt reakce..

Reagovat
10

Reagovat
M11

hmmm jasna

Reagovat
M11

tak asi kompenzace

Reagovat
10

chudák Conte

Reagovat
10

Rocchi Atalanta Nesta

Reagovat
Tsigi

Doufám, že ten chlap dopískal

Reagovat
smazaný uživatel

Sandrino je král , ale měl by si v nejbližší době odpočinout, ke konci zápasu už mele z posledního. remíza je vzhledem k vývoji zápasu samozřejmě ztráta a to nám ještě Rocchi držel palce. jinak není moc co psát, je to pořád to samý..., snad příště. MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
M11

Nesta

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

Nesta - opět nejlepší ze všech. Velký návrat krále středních obránců

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele