Serie A - preview 34. kola

16.04.2010, 08:05, aktualizováno 18.04.2010, 10:13
Previews
AS Řím potřebuje k návratu do čela tabulky vítězně zvládnout městské derby proti Laziu. AC Milán rovněž nečeká snadná práce na půdě Sampdorie. Palermo hraje v Calgiari, Neapol se představí v Bari a Janov v Parmě. Udinese s Boloňou budou usilovat o zvýšení náskoku na sestupové příčky.
Udinese Calcio - Bologna FC  (neděle 15:00)
Na diváky na stadionu Friuli čeká záchranářský duel, neboť domácí Udinese Calcio přivítá Boloňu. Dobré výsledky s předchozích kol zajistily Udine kvalitní náskok sedmi bodů před Atalantou, Boloňa je na tom hůře, na stejný celek má náskok jen čtyři body.

Navrátilec Pasquale Marino dokázal svůj tým výkonnostně pozvednout, a i když už zpackanou sezónu nezachrání je jeho návrat do pozice hlavního trenéra dobrou volbou. Jak už bylo psáno výše, Udinese vyhrálo poslední dva duely jednoznačným způsobem a s náskokem sedmi bodů na Atalantu je velmi blízko záchraně. V týmu Bianconeri není nikdo, kdo by pochyboval nad záchranou tohoto celku. Nicméně, přeci jenom ta možnost sestupu tu je a dokud nebude stoprocentní jistota záchrany, tak Udinese rozhodně nepoleví.

Domácí fotbalisté si naposledy poradili s Juventusem 3:0 a s Livornem 2:0, obě výhry byly nesmírně důležité především pro psychiku hráčů a pochopitelně i pro samotný vývoj v tabulce. V tomto kole Udine změří síly s Boloňou a pokud vyhraje nebude o jeho záchraně pochyby.

Boloňa se nachází v těžké situaci, ovšem i nadále má vše ve svých rukou. Rossoblu mají před Atalantou náskok čtyř bodů, a tento náskok si je nutné patřičně hýčkat. Do konce sezony už příliš zápasů neschází a každý bod teď bude ohromě důležitý. Boloňa se ale nachází ve výsledkové krizi, už pět kol nebodovala a v těchto pěti zápasech nastřílela pouhé tři branky.

S takovou to produktivitou je těžké vyhrávat, hosté potřebují na stadionu Friuli bodovat. Vzájemné zápasy jsou velmi vyrovnané, první vzájemný zápas v letošní sezoně ovládla Boloňa, jenž doma zvítězila po brankách Di Vaia a Adailtona 2:1, za hosty dal jedinou branku její nejlepší střelec Antonio DI Natale.

Na straně Udinese do utkání nezasáhnou Obodo a Coda, nejistý je start u tvůrce hry D’Agostina a Basta. Bologna bude téměř kompletní, do hry by neměli zasáhnout pouze Mingazzini a Guana.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovic - Ferronetti, Zapata, Lukovic, Pasquale - Sammarco, Isla, Asamoah - Sanchez, Di Natale, Pepe
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Raggi, Portanova, Moras, Lanna - Buscè, Casarini, Mudingayi, Adailton - Zalayeta, Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 2.75 - 5.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta BC - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Atalanta potřebuje body, Fiorentina potřebuje body - situace před vzájemným zápasem je jasná, obě mužstva půjdou po třech bodech. Zatímco Bergamo bojuje o holé přežití v soutěži, Viola ještě živí naděje na evropské poháry.

Situace Atalanty je alarmující. Pět zápasů před koncem ztrácí svěřenci Bortola Muttiho na záchranu čtyři body a musejí rychle zabrat. V této pozici jsou i přesto, že v posledních pěti zápasech vyhráli hned třikrát. Naposledy hráli s prvním AS Řím a ačkoliv odešli poraženi, určitě nepředvedli špatný výkon. Před závěrem tak mají na čem stavět. Hráči hrají s velkým odhodláním, a tak není třeba ještě házet flintu do žita.

Proti Fiorentině může dojít ke dvěma scénářům. Fialky buď vyrukují se skvělým výkonem a soupeři dají jen málo šancí, anebo předvedou jeden ze svých letošních mizerných představení, které je zatím stojí účast v Evropě. Jako na houpačce jsou výkony florentského mužstva. Naposledy například družina Cesare Prandelliho remizovala s Interem Milán, což se dá určitě považovat za dobrý výsledek.

Fanoušci Atalanty tak doufají, že nyní přijde jeden z horších výkonů soupeře. Kouč Mutti však kvůli zranění bude postrádat až šest hráčů, což mu situaci neusnadňuje. Chybí záložníci Edgar Barreto, Paolo Zanetti, obránci Leonardo Talamonti, Gianpaolo Bellini, Gyorgy Garics a útočník Javier Chevanton. Karty do hry nepustí Pellegrina.

Cesare Prandelli bude se svým týmem útočit na tři body bez stopera Gamberiniho a forvarda Mutua, kteří chybí kvůli zranění, respektive trestu. Kromě těchto dvou hráčů ale nechybí nikdo další.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.20 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Parma FC - Janov CFC  (neděle 15:00)
Asi poslední šance, jak se ještě zapojit do bojů o pohárovou Evropu. Kdo v neděli na Stadio Ennio Tardini vyhraje, bude ještě živit naděje na příští evropské dobrodružství, tomu druhému nezbude nic jiného než dohrát ve středu tabulky.

Proti sobě se postaví Parma a Janov a nejspíše tak, jak bylo popsáno výše, by měla situace po 34. kole vypadat. Pokud však dojde k remíze, ztratí nejspíše šanci obě mužstva. Parma je možná trochu překvapivě v tabulce nad Janovem, ale ten má na desátém místě jen jeden bod ztráty. Na šesté místo tak ztrácí Parma pět bodů, Janov šest.

Před zápasem hraje většina faktorů do karet spíše domácím, kteří mají na kontě osmizápasovou šňůru bez porážky a naposledy si přivezli parádní vítězství z Neapole. Zato Grifové nevyhráli už pět zápasů v řadě a minule navíc prohráli prestižní janovské derby.

Zatímco u Gialloblu je střed tabulky v nováčkovské sezóně bezesporu úspěchem, v Janově už tak na desáté místo určitě nehledí. Po letních transferech se čekal atak na poháry a ne honění se za nimi na poslední chvíli. Svěřenci trenéra Gasperiniho doplácí na špatnou a děravou obranu, která je jednou z nejhorších v lize. Gasperiniho oblíbená formace 3-4-3 sice nese atraktivní hru a zároveň spoustu branek, což Janovu zajišťuje přední příčky v počtu vstřelených branek, ale zároveň se jich také až moc dostává.

V neděli bude Gasperini postrádat Houssineho Kharju, Boška Jankoviče, Ivana Juriče, Davida Suaza a Ivana Fatiče, kteří jsou na marodce. Karty do hry nevpustí Criscita. Podobný osud se nevyhne domácím Biabianymu s Valianim, zraněný je Paloschi.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.15 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - AC Milán  (neděle 15:00)
Mezi nedělními odpoledními zápasy vyčnívá duel Sampdorie Janov s AC Milán. Blucerchiatti bojují o čtvrté místo, a tím pádem i o Ligu mistrů, na druhé straně Rossoneri stále živí naděje na Scudetto. Svěřencům trenéra Leonarda se navíc v letošní sezoně daří spíše venku než doma.

Sampdoria Janov úspěšně zvládla minulé kolo a po výhře ve Veroně si doma připsala důležité tři body proti městskému nepříteli FC Janov. Prestižní derby rozhodl jedinou brankou Antonio Cassano, jenž stále věří v reprezentační dres pro nastávající Mistrovství světa ve fotbale v Jihoafrické republice. Blucerchiatti budou do posledního kola bojovat o čtvrté místo, aktuálně mají shodně bodů jako právě čtvrté Palermo a pátí jsou jen vinou horšího skóre.

Nicméně do konce Calcia čeká na Sampdorii ohromně těžký los, jako první přivítají svěřenci trenéra Luigiho Del Neriho AC Milán a v nadcházejících kolech poměří síly s AS Řím, Livornem, Palermem a Neapolí. Samotný Luigi Del Neri věří, že jeho tým dokáže čtvrté místo vybojovat a dostat se do předkola Ligy mistrů, což by byl velký úspěch.

O úspěch usiluje také AC Milán, ten si dokonce dělá zálusk na zisk titulu italského mistra. Jenže Rossoneri ten "finiš" příliš nevychází, již několikrát měli možnost dostat se do čela či výrazně ukrojit z náskoku svých konkurentů, jenže Milán pokaždé selhal. A jedno takové selhání se událo v minulém kole, kdy Leonardovi hoši po zpackaném prvním poločase doma uhráli jen bod s Catanií. Sicilský celek vedl už 2:0 ale Milán dokázal vyrovnat, a i když je takovýto návrat do utkání obdivuhodný, je to pro Rossoneri vážná ztráta. Karty jsou teď rozdány jasně, AC už by si nemělo dovolit takto podobně ztrácet, neboť před tímto kolem vedoucí AS Řím má náskok čtyř bodů a vzhledem k losu má ke Scudettu jednoznačně nejdále. Nicméně po tomto kole může být zase všechno jinak.

Do konce sezony si v domácích barvách nekopne Pozzi a tudíž ho ani v zápase s Milánem nehledejte. Nejistý je start u brankáře Castellazziho, chytat ovšem bude Storari, který do Samdporie přišel právě z Milána. Třetím hráčem, jenž nezasáhne do zápasu je vykartovaný Gastaldello. Dobrou zprávou je určitě zotavení Antonia Cassana, který nebyl zdravotně úplně v pořádku.

Milánského giganta postihla v závěru sezony jedna nepříjemná a naprosto zásadní věc, totiž Rossoneri mají velké problémy se sloužením defenzivních řad. Onyewu i Nesta jsou do konce sezonu mimo hru, zranil se i Giuseppe Favalli, takže místo stopera zaujme Gruzínec Kaladze. Jisté zdravotní potíže měl i Daniele Bonera, ten už by ale měl být alespoň na lavičce náhradníku. Leonardo dále nemůže počítat s Beckhamem, Patem a Flaminim.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Storari - Zauri, Rossi, Lucchini, Ziegler - Semioli, Palombo, Poli, Guberti - Pazzini, A. Cassano
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Dida - Abate, Thiago Silva, Kaladze, Zambrotta - Gattuso, Ambrosini - Seedorf - Huntelaar, Borriello, Ronaldinho
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Bari - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Bari zažívá skvělou nováčkovskou sezónu. Na podobné umístění pět kol před koncem, kdy mají Galletti zajištěn klidný střed tabulky, ho určitě nikdo nečekal. Nicméně na Stadio San Nicola v neděli přijede hodně silný soupeř. Neapol se potřebuje vzpamatovat po dvou zklamáních a oživit boj o Evropskou ligu.

Ještě se ale porozhlédněme v domácím táboře, kde má na letošních úspěších velkou zásluhu kouč Giampiero Ventura. Ten sestavil tým, kterému je nesmírně těžké vstřelit gól - doposud 41 inkasovaných branek o tom svědčí. Jednou z největších hvězd je vyrůstající hvězda a stoper Leonardo Bonucci. Kredit se ale musí připsat také dalším členům defenzívy. Vždyť skvělé výkony předvádí i brankář Gillet a obránci Andrea Masiello, Nicola Belmonte nebo Andrea Ranocchia.

Mezi Neapolí a Bari je v tabulce jen šest bodů. Jenže zatímco Galletti již prakticky nemají o co hrát, Azzurri se ještě poperou o evropské poháry. Walter Mazzarri se může se svými ovečkami v případě výhry posunout na příčky zajišťující Evropskou ligu, ani Liga mistrů nebude úplně daleko.

Mazzarri si před důležitým finišem nemůže stěžovat na zranění. Mimo hru je jedině univerzál Maggio. Sestavení základní jedenáctky však komplikuje špatná disciplína. Útočník Fabio Quagliarella dostal třízápasový trest, jeden zápas postojí Aronica s Cannavarem.

Zcela opačně se mají v Bari, kde musí Ventura řešit početnou marodku. Do konce sezony jsou out Donda a Ranocchia a Vitalij Kutuzov se vrací těsně před koncem. Během následujících dní by se měli vrátit i Langella, Rivas a Pisano. O víkendu se čeká, že bude chybět i tato čtveřice: Sergio Almiron, Massimo Donati, Pedro Kamata a Riccardo Meggiorini.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.20 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Palermo hraje v neděli s rozhozeným Cagliari, které navíc přišlo o trenéra a udělá všechno pro to, aby si ze Stadia Sant'Elia odvezlo tři body a přiblížilo se snu zvanému Liga mistrů.

Rossoblu dlouho útočili na poháry, ale pak jakoby všechno vzdali a od konce února podávají hrůzostrašné výkony. Poslední prohru s Juventusem už neustál ani trenér Massimiliano Allegri a musel si balit kufry. Podle prezidenta Massima Cellina ale prý měl tento tah nastat mnohem dříve.

"Byl jsem naivní, že jsem to neudělal dříve," prohlásil sardinský prezident. "Měl jsem ho odvolat ještě předtím, než jsme začali všechny tyhle zápasy prohrávat." Allegri však na druhou stranu poslal klubu otevřený dopis: "Děkuji hráčům, fanouškům, vedení i prezidentovi za šanci, kterou mi dali."

Rosanero letos zažívají skvělou sezónu, na jejímž konci by se velmi rádi radovali z účasti v příštím ročníku Ligy mistrů. O čtvrté místo se však nyní dělí se Sampdorií, od které by se chtěli odpoutat. A právě v tomto kole by se jim to mohlo povést, protože Blucerchiati hrají s AC Milán.

Prezident Palerma Maurizio Zamparini se chce ale nejdříve soustředit na sebe. "Nezajímá mě, že Cagliari změnilo trenéra. Pro nás se situace nemění. Jedeme tam vyhrát, protože nutně potřebujeme tři body." Největším problémem hostů je zranění stopera Cesare Bova. Jeho místo tak bude muset znovu zaujmout Dorin Goian. V útoku se pak ještě neví, zda dá Delio Rossi přednost Hernandezovi nebo Cavanimu.

Ani Cagliari není kompletní. Vedle kapitána Contiho chybí i půlka obrany. Michele Canini je vykartován, Astori s Lopezem zraněni.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.05 - 3.20 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Calcio Catania - AC Siena  (neděle 15:00)
Catania bude po remíze s AC Milán usilovat o další body se Sienou. Hostující Bianconeri ale nehodlají odjíždět ze Sicílie s prázdnou, nebo't nutně potřebují body o boje o záchranu. V případě porážky se Siena může pomalu loučit s italskou nejvyšší soutěží.

Aktuálně třináctá Catania oplývá velmi slušnou formou, vždyť svěřenci trenéra Mihajloviče prohráli z posledních deseti kol jen dva zápasy, a to sice na Olympijském stadionu s AS Řím a v Neapoli. Pokud má Catania slušnou formu, pak útočník Maxi Lopéz zažívá skvělou sezonu, tedy především její jarní část. Bývalý útočník FC Barcelona už zaznamenal sedm branek, přičemž většinu z nich nastřílel v posledních kolech. Navzdory výsledkových úspěchům ještě nemá Catania stoprocentní jistotu záchrany ale pokud proti Sieně zvítězí nejspíše si zahraje Serii A i příští rok.

Dobrou formou se prezentuje i Siena, která se stejně jako Catania může pochlubit jen dvěmi porážkami za posledních deset kol. Nicméně fanoušci Bianconeri se obávají, že se zlepšený herní projev dostavil pozdě. Siena má na devatenáctém místě 29 bodů a na sedmnáctou Boloňu ztrácí bodů šest.

Sicilanům budou chybět vykartovaný Giuseppe Mascara a zranění Augustyn a Llama. Nejistý je start u Plasmatiho a Martíneze, otázkou je i start Spolliho. Totéž se dá na straně Sieny říci i o Parravicinim a Finim, karetní trest nedovolí startovat Pratalimu.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Terlizzi, Capuano - Ricchiuti, Carboni, Biagianti - Izco, Maxi Lopez, Morimoto
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Rosi, Malagò, Cribari, Del Grosso - Vergassola, Tziolis - Reginaldo, Ghezzal, Maccarone - Larrondo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.30 - 4.77
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SS Lazio - AS Řím  (neděle 20:45)
34. kolo bude zakončeno opravdu lahůdkovým zápasem, a to římským derby mezi Laziem a AS Řím. Hráčům Biancocelesti jde o záchranu a konkurenčním Giallorossi o titul. Pokud Vlci zvítězí, zůstanou v čele Serie A i po tomto kole. Bitva o Řím může začít!

Poté co začalo Laziu silně téct do bot, tak herně zabralo a už pět zápasů neprohrálo. Biancocelesti zažívají velmi špatnou sezonu a nepochybně si připíší jeden z nejhorších ročníků v historii tohoto jinak slavného celku. Edy Reja své svěřence nakonec vyburcoval a od 29. kola se na hru Lazia opět dá dívat. Biancocelesti si ve 33. kole poradili s Boloňou, když předvedli fantastický obrat v utkání. Rossoblu vedli nad Laziem už 2:0, jenže branky Mauriho, Diase a Rocchiho znamenali obrat a konečné vítězství římského celku 3:2. Svěřenci trenéra Edy Rejy si samozřejmě polepšili v boji o záchranu a v současnosti mají před sestupovou Atalantou náskok šesti bodů.

Mluvili jsme o pěti zápasové neporazitelnosti Lazia, tak teď je nutné se zmínit o neuvěřitelné čtyřiadvaceti zápasové šňůře římského AS, díky které se Giallorossi dostali do čela ligy před Inter Milán. Nerazzurri však svého soupeře opět předskočili, neboť zvládli prestižní derby d’italia s Juventusem, nicméně AS Řím má zápas s Laziem k dobru a v případě výhry opět půjde na první místo. Giallorossi si v posledním kole poradili s Atalantou Bergamo a potvrdili famózní formu, ve skvělé střelecké formě i Mirko Vučinič a na něho společně s Tottim a Tonim bude Řím spoléhat i nadále.

Co se týče absence obou celků, tak na straně Lazia je nejistý start Meghniho, Manfrediniho a Foggii, do konce sezony jsou mimo Bizzarri a Matuzalem. Konkurenční AS Řím je na tom nepoměrně lépe, Claudio Ranieri totiž bude mít k dispozici kompletní kádr, do finiše ligy je to určitě výborná zpráva.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Dias, Stendardo, Radu - Lichtsteiner, Brocchi, Ledesma, Mauri, Kolarov - Rocchi, Floccari
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Cassetti, Juan, Burdisso, Riise - Pizarro, De Rossi - Menez, Perrotta, Vucinic -Totti
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.85 - 3.35 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - AS Livorno  (sobota 18:00)
S velkou pravděpodobností jistý sestupující Livorno cestuje na sever Itálie do Verony, kde se střetne s místním Chievem. Fly Donkeys se nacházejí na čtrnáctém místě a teoreticky ještě můžou sestoupit do nižší soutěže, v případě výhry však bude nebezpečí definitivně zažehnáno.

Chievu se po třech remízách nevyvedli dvě kola a po porážkách se Sampdorií a Palermem kleslo na čtrnácté místo tabulky s náskokem sedmi bodů před sestupovými pozicemi. Do konce soutěže sice zbývá pár kol, ovšem stát se může cokoliv. Až do osudných dvou zápasů si Chievo drželo dlouhou sérii s maximálně jednou inkasovanou brankou, věhlasná obrana Veronských proti Sampdorii inkasovala dvakrát a s Palermem dokonce třikrát. Svěřencům trenéra Domenica Di Carla nezbývá nic jiného než na tyto porážky zapomenout a proti Livornu si připsat tři body, a tím si definitivně zajistit klid.

Fotbalisté Livorna se po roce strávené v Serii A opět "vrací" do nižší Serie B. Takřka definitivně o tom rozhodla domácí porážka v rámci 33. kola s Udinese Calcio, navíc staronovému trenérovi Ruotolovi se návrat na lavičku Amaranta nevydařil. Livorno má nyní za úkol v klidu a důstojně dohrát sezonu a trenér Ruotolo bude mít možnost zkoušet různé varianty na další sezonu.

Fly Donkeys mají s Livornem mimořádně úspěšnou bilanci, ve vzájemných zápasech téměř vždy vyhrál a favoritem bude i nyní, zvláště když bude hrát doma na svém stadionu Bentegodi. Domácím bude pravděpodobně chybět Rolando Bianchi a Hanine, vykartovaný je Ariatti. Na straně hostí nenastoupí Miglionico s Rivasem, přičemž nejistý je start u Rubinha. Jisté zdravotní problémy mají Pieri, Diniz, Lucarelli, Filippini a Esposito, takže u nich se také nepředpokládá start v základní sestavě. Se stoprocentní jistotou nenastoupí suspendovaní Mozart a Bellucci.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - N. Frey, Mandelli, Yepes, Mantovani - Luciano, Rigoni, Marcolini - Pinzi - De Paula, Pellissier
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
De Lucia - Perticone, Knezevic, Galante - Marchini, Moro, Prutsch, Bergvold, Vitale - Tavano, Danilevicius
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.33 - 4.25 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Inter Milán - Juventus FC  (pátek 20:45)
Jeden z největší šlágrů kola je na programu už v pátek ! Slavné derby D’Italia mezi Interem Milán a Juventusem Turín se odehraje v neobvyklý čas kvůli semifinále Ligy mistrů, které čeká fotbalisty Nerazzurri. Parta Josého Mourinha už nepůjde do tohoto zápasu z vedoucí pozice. V Derby D’Italia půjde o hodně, tedy o Scudetto či v případě Juventusu o Ligu mistrů.

Před startem letošního ročníku Serie A se mluvilo především o těchto dvou celcích - Interu a Juventusu, jež si to měli mezi sebou rozdat o celkové prvenství. Jenže Juventusu sezóna vůbec nevyšla a stále se neví, zda-li bude turínský velkoklub hrát evropské poháry. Zato Inter vstoupil do ligy opět suverénně a málokdo pochyboval o tom, že by další titul Nerazzurri unikl. Jenomže stejně jako v případě Juventusu není vůbec jasné, zda-li Inter obhájí. V posledních kolech dost ztrácel a toho využil famózně rozjetý AS Řím, který od minulého kola stanul v čele Serie A. Nicméně ztráta na římské Vlky je jen jednobodová a stále je vše velmi otevřené.

Inter Milán má před sebou klíčové období, po dlouhých šesti letech se dokázal znovu probojovat do semifinále Ligy mistrů a o účast v madridském finále vyzve soka nejtěžšího - FC Barcelonu. Těžko říci nakolik se toto utkání promítne do zápasu s Juventusem, přeci jenom Inter se netají tím, že Liga mistrů je pro něj prioritou, nicméně vypustit zápas s Juventusem se jeví jako holý nesmysl. Vždyť tyto dva týmy patří mezi svými vzájemnými vztahy k nejnenáviděnějším, zápasy Interu a Juventusu měli vždy velký náboj a pekelnou atmosféru. José Mourinho tedy rozhodně nic nepodcení a bude bojovat jako by to bylo už samotné finále Ligy mistrů. Navíc Inter stále živí naději na zisk všech tří trofejí, po výhře ve Florenci totiž postoupil do finále Coppa Italia.

Co jiného už může Juventus nakopnout než úspěch v zápase s nenáviděným Interem Milán? Staré dámě se ani pod trenérem Albertem Zaccheronim příliš nedaří a čtvrtá příčka, zaručující start v předkole Ligy mistrů, stále není v jejich rukou. Juventus po vybouchnutí s Udinese doma zabral, avšak nejtěsnější možná výhra nebyla nikterak přesvědčivá. Tři body jsou však tři body, a to je to nejdůležitější, co v tuto chvíli Juventus potřebuje. Výhru Bianconeri zařídil stoper Giorgio Chiellini.

José Mourinho se bude muset nejspíše spokojit s absenci Maria Balotelliho a brankařské dvojky Francesca Tolda, u kterých je zdravotní stav nejistý. "Special one" navíc nemůže počítat s vykartovaným Rumunem Chivuem. V táboře Staré dámy je nejistý start Cacerese, Grygery a Chimentiho, v případě brankáře to není takový problém, neboť do branky se postaví Gianluigi Buffon. Do hry pak stoprocentně nezasáhnout Trezeguet a Giovinco, pro kterého už sezóna skončila.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti - Motta, Cambiasso - Balotelli, Sneijder, Eto'o - Milito
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Zebina, Cannavaro, Chiellini, Grosso - Camoranesi, Sissoko, Felipe Melo, Marchisio - Amauri, Del Piero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.80 - 5.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AS Řím33208559:3668
2.Inter Milán331910463:3067
3.AC Milán331810554:3364
4.Città di Palermo33159949:4154
5.UC Sampdoria33159941:3854
6.Juventus FC331561249:4751
7.SSC Neapol331213844:4049
8.ACF Fiorentina331371346:3946
9.Parma FC3312101135:4146
10.Janov CFC331291252:5345
11.AS Bari3311101240:4143
12.Cagliari Calcio331171550:5140
13.Calcio Catania339121238:3839
14.Chievo Verona331081529:3438
15.Udinese Calcio331081543:4938
16.SS Lazio338131231:3637
17.Bologna FC33981636:5035
18.Atalanta BC33871832:4431
19.AC Siena33781835:5729
20.AS Livorno33681922:5026

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (408)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Inter vyhraje tři nebo čtyři nula

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní tipy na http://protip.snadno.eu/

Reagovat
smazaný uživatel

12:0.

Reagovat
homeles8

0:2 Alessandro Del Piero! Forza Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus má jedinečnou šanci začít konečně napravovat zpackanou sezónu, Inter kolem sebe za poslední léta vytvořil magický oblak, který ale splasknul a všichni vidí, že není o nic silnější než ostatní týmy. V tomhle derby vidím favorita jasně - Juventus.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Za odvahu

Reagovat
Mr.Jindros

No mám obavy. Hlavně abysme nedostali kotel. Favorit je jasný, půjde jen o to, jak se naši hráči dokáží hecnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme prohrát ze Sienou, Livornem, Bolognou, Fulhamem nebo třeba Střížkovem, ale Inter porazíme.

FORZA JUVE!!!

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

jéés

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

my si vydlazdime cestu do LM a AS zjednodusime cestu za titulom

Reagovat
herbage

Hill-Wood : Fabregas zůstane v Arsenalu

Prezident Arsenalu Peter Hill-Wood v rozhovoru pro ESPN Soccernet potvrdil, že vedení FC Barcelony ujistilo Arsenal, že v průběhu letního transferového období se nepokusí přivést na Camp Nou Cesca Fabregase

Tak, teď už ti nezbývá než se modlit, že se přes léto opět zblázní Real

Reagovat
smazaný uživatel

Aha...

Reagovat
herbage

No uvidíme, ale nějaký skromný tip, kam by tak mohl odejít?

Reagovat
smazaný uživatel

Do Barcelony...

Reagovat
herbage

Peter Hill-Wood ujistil, že během nedávného zápasu mezi Barcelonou a Arsenalem se uskutečnilo jednání vedení obou klubů. Obě strany při jednání došly k porozumění, podle kterého katalánský gigant nebude během léta činit žádné nabídky na Cesca Fabregase.

„Před týdnem při zápase na Camp Nou jsme hovořili s prezidentem Barcelony a došli do shody ve věci Fabregase. Neočekáváme, že by ta dohoda byla vypovězená nebo porušená“, řekl Hill-Wood.

„Vedení Barcelony nám sdělilo, že v průběhu letních transferů nebude Fabregas jejich cílem. Důsledkem toho rozhovoru je fakt, že Barcelona bude prvním klubem, se kterým budeme v budoucnu jednat ve věci případného přestupu. Nejsem si ale jistý, jestli k takovému jednání vůbec kdy dojde, protože jsme byli současně ujištěni, že Barcelona je spokojená se svými hráči a úrovní celého týmu.“

Reagovat
Tomanatura

Barcelona meni letso prezidenta, ne? Cili si ted muze rict kdo chce co chce, ale jakmile dojde novy typek, tak to bude jinak,

Reagovat
herbage

Ano, to ano, přesto lze jistou kontinuitu ve vedení předpokládat. Respektive jestli Guardiola řekl Laportovi, že je spokojen se svými hráči a úrovní celého týmu, tak zřejmě nebude chtít Fabregase ani pro příští rok, pod novým vedením. Navíc Barcelona může víc ztratit, než získat, když učiní nabídku. Takhle má jistotu, že za rok, za dva, až bude potřeba, tak má přednostní právo. Arsenal má velmi dobrou obchodní bilanci a letos bude nakupovat, Wenger má prostředky. Proto si může dovolit odmítnou nabídku Barcelony, i kdyby byla 50 milionů liber, protože ty pro klub jako Arsenal nic neznamenají. Naopak, Arsenal by takovu nabídku bral jako porušení dohody a mohl by říct: Tak, tímto vám propadá předkupní právo a jste již jen jedním s řady zájemců a když nás naserete, neprodáme vám už ani Almuniu

Reagovat
herbage

Btw. vím, že budou prezidetnské volby, ale přeci jen, takovéto dohody se žřídka kdy porušují a jestli byla uzavřena, tak Barcelony by byla blbá, kdyby se jí snažila porušit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud by jí porušili a koupili Fabregase, tak jim je samotná dohoda k ničemu...

Reagovat
herbage

Víš, Arsenal by nejdřív musel tu nabídku přijmout, tady jaksi není žádé Barcelona nabídne a Arsenal automaticky přijme. A Arsenal nemů důvody prodávat

Reagovat
smazaný uživatel

neotravuj s takovyma srackama radsi a nestras me

Reagovat
10

Reagovat
scr

verim v remizku!!

Reagovat
smazaný uživatel

špekulovať o víťazovi tohoto zápasu je scestné...jasná jednička

Reagovat
10

tak teď jsem teprve v klidu, když ty napíšeš "jasná jednička"

Reagovat
jtbs

Reagovat
Rip

Scánař tohodle kola je jasný:Výhra Interu,prohra AS a Inter do čela zpět :) a tam už zůstane do konce sezony.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
$dolar$

FORZA INTER !!! Dnes jasna vyhra 3:0

Reagovat
Godwinson

Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

1-1 ale nechcem to zakriknuť preto vravim 2-0 pre inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihal

tak to sa ti fakt podarilo, skus ešte tipnúť AS prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Mam radši INTER než JUVE,ale scudetto musí získat AS.Takže 3 body do Turína,prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ten tip je teda dost odvazny. Inter je pre mna jednoznacny favorit. Team, ktory dostane vyprask od zachranujuceho sa Udine podla mna nebude stacit na Inter. Aj ked je pravda, ze motivaciu bude mat Juve obrovsku. Moj tip je 2-0. Inter ma kvalitnejsi kader, lepsieho trenera, formu, hra doma, tak preco by nemal vyhrat?!!

Reagovat
smazaný uživatel

motivaciu budu mať podľa mňa obidva týmy,takže ako hovoríš-2:0 Inter vyhrá

Reagovat
terry

Vůbec jsem nevěděl, že se hraje v pátek a zápas asi neuvidím.

Reagovat
terry

Mere, co je to za fintu, že nehraješ Coppu?

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Mihal

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.

Subs: 21 Orlandoni, 2 Cordoba, 5 Stankovic, 11 Muntari, 23 Materazzi, 45 Balotelli, 89 Arnautovic.

Juventus: 1 Buffon; 15 Zebina, 5 Cannavaro, 3 Chiellini, 6 Grosso; 8 Marchisio, 4 Felipe Melo, 22 Sissoko; 28 Diego; 10 Del Piero, 9 Iaquinta.

Subs: 13 Manninger, 7 Salihamidzic, 11 Amauri, 16 Camoranesi, 18 Poulsen, 29 De Ceglie, 33 Legrottaglie.

Reagovat
smazaný uživatel

diky.. uz sa na to tesim

Reagovat
smazaný uživatel

preco nehra Mauro v zaklade?

Reagovat
smazaný uživatel

protože pro něj ve 4-3-1-2 není místo..., navíc už se nějakej čas nepotkal s formou.

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
Mihal

bral by som

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
Tsigi

Záběry na Cambiassa v tunelu, to se ještě zvrhne !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chielini ho buchne laktom a este sa cuduje

Reagovat
10

zajímavá taktika Giorgia

Reagovat
smazaný uživatel

hrac Juventusu zablokuju loptu rukov v pokutovom uzemi ale samozrejme penalta sa nepíska

Reagovat
Mihal

sudi sa rozbehol

Reagovat
DreamTeam

Kurna to je samy faul....a uz tam ty zlutenky pekne litaj

Reagovat
panca

poslouchate nekdo slepicku? dnes fakt perli

Reagovat
smazaný uživatel

Zebina buche rokou Mottu

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko, Melo, Motta, Samuel - kdo půjde nejdřív?

Reagovat
10

teď zrovna píšu komentář - "Zebina, Momo, Melo vs. banda choleriků, kdo půjde dřív?"

Reagovat
Mihal

moj tip je motta

Reagovat
10

podle mě to půjde v tomhle pořadí: 1. Samuel, 2. Melo, 3. Sneijder

Reagovat
Slejdy

Motta

Reagovat
Mr.Jindros

Sázím na někoho od nás.

Reagovat
smazaný uživatel

už to zacina mať grady

Reagovat
smazaný uživatel

už nech padne nejaka červená a sa to rozbehne

Reagovat
smazaný uživatel

Sneijder mohol prihrat Goranovi a mohlo byt jedna nula

Reagovat
Mr.Jindros

Proč nehraje Mauro, ale ta dvojice pacošů (Sissok a Melo)?

Reagovat
Mihal

mne sa nezdá že by bol juve nejaký extra slabý

Reagovat
M11

Sissoko je strasny traged

Reagovat
Mr.Jindros

To jo. Debil.

Reagovat
Slejdy

chjo

Reagovat
Mihal

winer is sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko red

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
10

Sisso-k.o.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu.dakujem

Reagovat
M11

sice to Zanetti krasne zasimuloval ale Sissoko je dement

Reagovat
Mihal

kto bude podľa vás na druhom mieste?

Reagovat
smazaný uživatel

ten zápas nepíska Rosetti

Reagovat
smazaný uživatel

teraz pome Inter...treba ich zatlaciť

Reagovat
smazaný uživatel

Však on to srovná, to nebude problém, ale Juve musí začít běhat a vynutit si to.

Reagovat
smazaný uživatel

další na rade je Melo

Reagovat
Mr.Jindros

Situace se má tak, že buď předvede Alex nějakou genialitu nebo je to v prdeli.

Reagovat
Mr.Jindros

Jenže Alex jde z placu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi budete nakopávat na Iaquintu a později na Amauriho, těžko říct, kolikrát se potká s balonem Diego.

Reagovat
smazaný uživatel

Del Piero off

Reagovat
Shevchenko

Zac

Reagovat
10

koho měl stáhnout? Alex by na hrotu sám moc neudělal a na 2 útočníky jsme hrát taky nemohli

Reagovat
Mihal

inter je zase raz tragický :( vidím to na remízu

Reagovat
smazaný uživatel

a kedy bol inter naposledy tragický ?

Reagovat
Tsigi

Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

na druhy polcas Motta off a Stankovič on a nech hlavne pekne utoci a je tesne za utocnikami,lebo braniť už netreba,treba do nich proste len busiť a busiť a ten gol tam urcite padne

Reagovat
smazaný uživatel

padnú 2

Reagovat
smazaný uživatel

ked budeme tlaciť od prvej minuty 2.polcasu,v co pevne verím,tak prvý gol bude visieť vo vzduchu,lenže ked ho dáme,sa bojím,či sa náhodou nestiahneme

Reagovat
smazaný uživatel

2.polč to bude už iná káva

Reagovat
Mihal

bol by som rád keby sme dali gól ale ja to vidím na 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

ty akože ktoremu tymu fandis?

Reagovat
Mihal

tomu lepšiemu, čo myslíš, ktorý to je?

Reagovat
smazaný uživatel

ja to viem-Inteeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Mihal

no vidiš aký si šikovný

Reagovat
smazaný uživatel

ťažko povedať čo to bude proti 10 zebram sa isto nebude hrať lahko ale snad to nevydržia do konca

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som radšej videl balotelliho

Reagovat
smazaný uživatel

ten na juve "umí"

Reagovat
smazaný uživatel

moj tip je 1-0 horko ťažko tak podme do nich

Reagovat
smazaný uživatel

Dejan sa už rozvicuje ako som vravel,namiesto Mottu a sme vyhrali

Reagovat
Mr.Jindros

Teď už nezbývá nic jiného než bránit a vepředu spoléhat na zázrak. Inter určitě ubránitelný je a to relativně v pohodě, bude záležet jak na nás vlítnou hned po poločasu. Lehké to mít nebudou. Snad.

Reagovat
10

škoda, můj tip pro srovnání počtu hráčů na hřišti Motta je dole, je to na Samuelovi

Reagovat
Mr.Jindros

Podle mě to Inter zvládne v jedenácti až do konce.

Reagovat
10

bohužel asi jo...teď už je nedostaneme pod tlak, z kterýho by ty fauly vyplynuly

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasné,že Jose ho vystrieda,proste na také veci,že Thiago pojde dole za redku,sa spoliehať nemozeš

Reagovat
smazaný uživatel

taká penalta hned na začiatok by padla vhod

Reagovat
Mr.Jindros

Mnohem zajímavější by ale byla na bránu, ve které nestojí Buffon.

Reagovat
Mihal

Bože daj mi silu pozerať sa na ten futbal

Reagovat
10

Iaquinta je úplně marnej po tom zranění, s takovouhle na MS těžko pojede

Reagovat
smazaný uživatel

My chceme Maria

Reagovat
10

tyhle Melovi zákroky na dlouhej balon

Reagovat
smazaný uživatel

ETOO

Reagovat
Mr.Jindros

Minout bránu o takovýhle kus z takové pozice jsem už útočníka neviděl hodně dlouho. Ale byl rozběhlý, no.

Reagovat
smazaný uživatel

To je formát ten Eto´o

Reagovat
Mihal

Eto o = hrdina v Turíne

Reagovat
smazaný uživatel

škoda,mala byt prihrávka a bol by tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marioooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihal

ta sanca bude mrziet

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych teďka tleskl, tak teprve teď ta Etoova střela dopadla na zem

Reagovat
smazaný uživatel

Milito veeeeelkáááá skoda

Reagovat
smazaný uživatel

2:0! dpc

Reagovat
M11

Amauri ON

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

keby som Mourinhom tak Etoa predam .... Pandev sa mi pacil ovela viac ked hraval v predu .... a v porovnani s Etoom je neporovnatelne lacnejsi ..

Reagovat
smazaný uživatel

to určite

Reagovat
Mr.Jindros

Etoa neprodáte, protože mu jinde nedají takový astronomický plat, který způsobí, že se mu nikam nebude chtít.

Reagovat
10

docela by mě zajímala hokejová statistika +/- u Grossa, kolik jsme přes něj dostali gólů...to by bylo asi hodně strašidelný číslo

Reagovat
smazaný uživatel

ak nebudeme davat sance,tak zial,tento zápas nevyhráme a taktiež prideme aj o Scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

nič v zlom ale aspon pohár mohol Inter už dávno pustit a hrat len na scud. a LM

Reagovat
Mihal

inter to scudetto ani len nechce, teda vyplýva to z ich hry, takto sa o titul podľa mňa nehrá

Reagovat
10

Maicon se poslední dobou v tý střelbě zlepšil, v poháru dokonce poprvé v sezoně trefil bránu

Reagovat
10

já to tušil vole

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Slepička to je odborník.radost ho počuvat

Reagovat
smazaný uživatel

Milito neda hlavou z metra a pol

Reagovat
10

Milito, uff...to už je podruhý v krátký době, kdy Milito nedal ze stejný pozice do prázdný brány

Reagovat
Mr.Jindros

Selhává v rozhodujících fázích sezóny. Dneska se mi nezdá tak suverénní jako jindy (snad mě nevyvede z omylu). Jsem zvědavý, co předvede proti Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte máme 20 minut,som zvedavy na to

Reagovat
Mihal

Iaquinta je strašný simulant, prevyšuje aj Balotelliho

Reagovat
10

Reagovat
M11

zalez hlade

Reagovat
Godwinson

pěkná kosa ..

Reagovat
smazaný uživatel

MAICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

to byla pohádka...Maicon

Reagovat
Mihal

Neuveriteľnéé

Reagovat
smazaný uživatel

Krásny gol :-)

Reagovat
Godwinson

sakra ... zatracenej Inter

zasekne se to zrovna při gólu

Reagovat
M11

kloboucek Maicon.. prekrasny gol

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GOLAZOOO

Reagovat
smazaný uživatel

nádherný gool ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

otočit, otočit

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím gól kola .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
jtbs

nekecej

Reagovat
10

vyrovnáme Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

otočíme Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

Krásny gol

Reagovat
jtbs

CHLAPCI BOJOVAT! CHLAPCI BOJOVAT!

Reagovat
smazaný uživatel

Mario brvno

Reagovat
Antijuve

Když někdo umí, tak to jde samo.Pěkně!!Maicon

Reagovat
Shevchenko

Už se na tebe těšíme Mario.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

5 cm nas delilo od dalsiho golu kolu

Reagovat
M11

*kola

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem neviem či sa bude chciet íst Benitezovi do Juve ked nebude hrat LM

Reagovat
Mihal

Od zápasu s Mosvou potrebuje inter 10 šancí na jeden gól

Reagovat
10

Zebina

Reagovat
smazaný uživatel

to je tlak

Reagovat
smazaný uživatel

ani nehovor dnes som mal fazulovu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lucio stoper ako z ocele

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo sa aspon vracia..jedine jeho plus v tomto zápase

Reagovat
10

tak teď dáme

Reagovat
smazaný uživatel

...5 na stole v českych

Reagovat
smazaný uživatel

Cesáááááááááááár..what a save by Julio Cesar

Reagovat
smazaný uživatel

Takove strely posere sto much...trochu razance Diegooo

Reagovat
10

asi tak, by Cesar stihnul udělat kotrmelec

Reagovat
jtbs

boa mohlo to tam byt

Reagovat
smazaný uživatel

Sneijder Muntari

Reagovat
Mihal

Muntari je tragéd

Reagovat
jtbs

TERAZ TO PRIIIDE!

Reagovat
smazaný uživatel

Milito to dneska prodal

Reagovat
smazaný uživatel

Moratti už riadne nervozny z toho ako Milito zahadzuje jednu sancu za druhou

Reagovat
smazaný uživatel

Diego dnes zahodil vsetko co sa dalo .....

Reagovat
smazaný uživatel

SAMUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL

ETOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tip mi vyšiel.dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

mne taky

Reagovat
smazaný uživatel

200 pro Muntariho

Reagovat
smazaný uživatel

Zajistil si místo na soupisce 10/11 .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně ma asistenci, tj dobře pro mě. Všichni mají bodů jako máku, jen ja mam uplny hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Eto dobra muskulatura

Reagovat
smazaný uživatel

riadna skrina :)

Reagovat
smazaný uživatel

zbytocna zlta karta.... ked bude mat kvoli zltym kartam stopku potom to bude lutovat .... inak Julio Cesar predviedol nadherny zakrok ....

Reagovat
smazaný uživatel

5. žk, to už stopku mít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

ok beriem teda spat ... ale pointu to malo

Reagovat
smazaný uživatel

Jose pekne gol oslavil

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa skorej lubi ako Moratti chodi na zapasy ... okrem Romana a neho nepoznam vela majitelov klubov ktory takto poctivo chodia na svoje zapasy ....

Reagovat
smazaný uživatel

je to taaaaaaaaaaaaaaaam...Inter vyhral

Reagovat
Mr.Jindros

Po první půli nejpravděpodobnější scénář se naplnil. Gratulace Interu... ale Milito ať se kouká probudit, jeho současná tragičnost je do očí bijící a proti Barceloně ho budete nutně potřebovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Joseee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihal

s výsledkom velká spokojnosť

Reagovat
smazaný uživatel

robertocarlos musi mať veľmi pekny futbalovy zazitok

Reagovat
jtbs

on je na stadione, ci?

Reagovat
smazaný uživatel

jj sedel vedla Morattiho

Reagovat
smazaný uživatel

jj,isiel tam,bude aj na Barcelone

Reagovat
Godwinson

to jsi mohl snadno poznat tím, že je tady klid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

uz som zvazoval aj tu moznost, ze konecne padol nejaky ten banan

Reagovat
Godwinson

Reagovat
M11

snad se ozeni se Zanettim a zustane tam natrvalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Slejdy

Reagovat
10

tyhle se nežení, ty se registrujou

Reagovat
smazaný uživatel

Javča

Reagovat
10

grazie Momo

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio 2:1 AS

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 ... Zarate hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

pevne dúfam

Reagovat
smazaný uživatel

Chiellini už si to trochu nakonci nedával

Reagovat
smazaný uživatel

Chiellini to je Materazzi dva v ešte vylepsenej verzii

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

šak jak buchol do tej tabule,tak skoro prizabil toho chlapika co tam stál:)

Reagovat
jtbs

to som sice od vlastnej zurivosti prehliadol, ale inac ich radsej neporovnavaj ;)

Reagovat
smazaný uživatel

madonna mia, co to tu plácáš? hoši, čeho je moc, toho je příliš

Reagovat
Slejdy

prosimte uz nepis

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu Chiellini=Materazzi 2.0

Reagovat
lnterista

trochu to prehanis ale Chiellini je taky bez mozek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

a ne snad?

Reagovat
jtbs

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Hlupák jako ty se vždycky najde

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Serie B, Ancona - Ascoli... 5 červenejch, to tam do sebe borci jdou mačetama bo co?

Reagovat
Shevchenko

V Serii B nic zvláštního.

Reagovat
smazaný uživatel

provinční derby v serii B.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky ankety o nejlepšího gólmana sezony:

60 - Júlio Sérgio

50 - Frey

47 - Storari

28 - Júlio César

25 - Buffon

24 - Gillet

20 - De Sanctis

16 - Muslera

15 - Sirigu

Júlio Sérgio byl u poloviny (10) hlasujících na prvním místě!

Zvolte nejlepšího stopera sezony (1.-5.).

Reagovat
smazaný uživatel

1. Nesta

2. Chiellini

3. Ranocchia

4. Thiago Silva

5. Yepes

Reagovat
smazaný uživatel

1.Lucio

2.Samuel

3.Cordoba

4.Bonucci

5.Ranocchia

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

ty se moc nesměj, nemáš tam Thiaga

Reagovat
M11

chtel jsem dodrzet nejakou vyvazenost

Reagovat
10

1. Chiellini

2. Thiago Silva

3. Nesta

4. Ranocchia

5. Burdisso

Reagovat
Shevchenko

1.Nesta

2.T.Silva

3.Ranocchia

4.Lucio

5.Bonucci

Reagovat
Tsigi

1. Nesta

2. Chiellini

3. Thiago Silva

4. Yepes

5. Samuel

Reagovat
Alberto Aquilani

1.Lucio

2.Juan

3.Nesta

4.Samuel

5.Burdisso

Reagovat
smazaný uživatel

T.Silva

Burdisso

Yepes

Lucio

Samuel

Reagovat
Votas

1. Lucio

2. Tiago Silva

3. Samuel

4. Ranocchia

5. Juan

Reagovat
smazaný uživatel

Juan

Ranokia

Samuel

Rosi

Yepes

Reagovat
smazaný uživatel

místo Rosiho Nesta.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Nesta

2. Lucio

3. Yepes

4. Thiago Silva

5. Juan

Reagovat
Mihal

Samuel

Chiellini

Lucio

Nesta

Ranocchia

Reagovat
mastakillah

1.Thiago Silva

2.Chielini

3.Yepes

4.Lucio

5.Nesta

Reagovat
jtbs

Chiellini

T. Silva

Nesta

Lucio

Juan

Reagovat
smazaný uživatel

Nesta

Chiellini

Thiago Silva

Ranocchia

Yepes

Reagovat
M11

1.Nesta

2.Juan

3.Chiellini

4.Ranocchia

5.Yepes

Reagovat
GEGE

1.Nesta

2.Thiago Silva

3.Juan

4.Chiellini

5.Ranocchia

Reagovat
Tomanatura

Juan

Nesta

T.Silva

Ranocchia

Burdisso

Reagovat
terry

Nesta

Bonucci

Samuel

Ranocchia

Lucio

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA DORIA !

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo si to teda pohlídálo, Livorno down.

Reagovat
mastakillah

Forza MILAN a Palermo dnes musí taky urvat všechny 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava se mi líbí pramálo, bez Pirla a také Flaminiho to bude oříšek, protože pokud Seedorf nezahraje nadstandard, tak v záloze nebude nikdo, kdo by něco mohl vymyslet. Jinak Kaladze hrát nebude, ten je zraněný. It. servery tipují základní sestavu Silva - Bonera.

Reagovat
mastakillah

no poslední dobou to tak už je..pokud Clarence nezahraje, tak nemáme šanci na body...

Reagovat
Mihal

Doria este doma neprehala a myslim ze po tomto kole sa to asi menit nebude. AC asi vypadne z hry o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BLUCERCHIATTI OLE :

Reagovat
smazaný uživatel

Nula na Udinese za 2,2, to jsem zvědavej...

Reagovat
smazaný uživatel

startuje nám vražedná série a chybí Nesta, Favalli, Pirlo, Flamini, Beckham a Pato. na druhou stranu se vrací Bonera..., v pravý čas, protože dalším zdravým stoperem v týmu je Albertazzi. s Dorií zázraky nečekám, ale takové zápasy mám radši, než domácí "povinnosti" s Livornem. pokud si Thiago s Bonerou sednou, jako si sedli před časem, máme do konce sezony postaráno aspoň o skvělou stoperskou dvojici..., Bepe už to přecejen moc nedával, ruku na srdce.

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

Sem rád že je ready De Rossi, podle mě nejklíčovější hráč AS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

AC to pekně proserou..ani si nezasloužej hrat LM

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska AS vyhraje, takze veskery reci, ze derby dopadne naopak, nez je postaveni v tabule, nebo ze se Lazio posledni dobou zvedlo hazu za hlavu. Proste to tak citim, musime udrzet krok s Interem

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak ja naopak dneska citim ze nevyhrame , dokonca to dnes vidim na porazku no , to Lazio je svina oni do toho idu ako keby mali vyhrat Champions League , a ta Seria Rimu je dost velka no , vecne to nepojde .

Reagovat
Alberto Aquilani

Ono by ale pri tých anketách nezaškodilo trochu objektívnosti a nedávať na prvé miesta stopérov zo svojho oblubeneho tímu , absolutny priklad je MSGoo .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inter v SA inkasoval najmenej golov a plus sa dostal až do semifnále LM,tak to o kvalite našich stopérov snád dostatočne svedčí...taktiež naši hráči reprezentuju svoje krajiny napr Lucio Braziliu na rozdiel od "tvojho" Juana,to ich kvalitu len potvrdzuje,ale ako teraz pozerám smerom nahor tak vidim,že Lucio je u teba taktiež najlepsi stopér SA za čo ti dávam

Reagovat
Alberto Aquilani

O tom , že je Lucio a Samuel dobry o tom putna , keby si ich dal obidvoch na prvé 2 miesta nič nepoviem ,ale dať ako 3 Cordobu ? A Juan je reprezentant , tvorí stopersku dvojicu s Luciom , len teraz ked nieco mal s reprezentaciou niaky zapas (zapasy) , AS mu zakazal ist , lebo este nebol dolieceny a nechcel riskovat zranenia .

Reagovat
smazaný uživatel

Cordobu čo som videl hrať za Inter túto sezonu(vo všetkých zápasoch v ktorých nastupil),tak som bol s ním spokojný a dal som ho tam

Reagovat
Alberto Aquilani

Však hral v 19 zápasoch s toho často nehral cely a hraval aj na bekovi . Cordoba tam podla objektivnosti nema co hladat , ale hľa , ked myslis .

Reagovat
smazaný uživatel

tak si mi mal nadiktovať svoj rebríček,ktorý tam mam napisať

Reagovat
Alberto Aquilani

Boooze , vsak ti píšem ako myslis...... nenervac .

Reagovat
smazaný uživatel

néé šak v pohode

Reagovat
10

Statistiky obránců podle italských médií (upozorňuju, že jsou v tom všichni obránci i hráči, kteří odehráli třeba jen jeden zápas)

Corriere dello Sport:

1. JUAN , 2. NESTA, 3. THIAGO SILVA, 4. RANOCCHIA, 5. BURDISSO

(Samuel 18., Lucio 53.)

Gazzetta: 1. Nesta, 2. Chiellini, 3. Yepes, 4. Thiago Silva, 5. Ranocchia

(Samuel 13., Lucio 94.)

Tuttosport: 1. Nesta, 2. Thiago Silva, 3. Bonera (pro-Juve noviny prej ), 4. Juan, 5. Ranocchia

(Samuel 11., Lucio 80.)

Průměr CdS, Gazzetta, Tutto: 1. Nesta, 2. Juan, 3. Thiago Silva, 4. Ranocchia, 5. Yepes, 6. Bonera, 7. Chiellini, 8. Burdisso, 9. Kjaer, 10. Samuel, (Lucio 69.)

Reagovat
Alberto Aquilani

to je ako normalne ze po kazdom zapase sa im dá znamka a potom s toho toto vznikne ?

Reagovat
10

jo, tohle je žebříček nejlépe hodnocených obránců dosavadní sezony, na základě průměrných známek

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to písal podľa seba a neodopisoval som to z nejakých médií...a ku Luciovi-až 69.?ved napr aj tu ho nominovala aspon polka ludí

Reagovat
10

to, že si to psal podle sebe nebylo složitý poznat...

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Mihal

tak ako fanusikovia Juve nedavaju vobec stoperov interu, lebo proste inter neznasaju ale podla objektivneho nazoru treba usudit ze jeden z dvojice Samuel - Lucio urcite patria do prvej 5 najlepsich stoperov serie A

Reagovat
Pipo123

Lazio 4:1 AS

Reagovat
smazaný uživatel

poprosim nedavať na stadio olimpico žiadne reklamne panely,casseti je zdravý a bude v základe

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Slejdy

este 5h 15min

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni to fakt posunuli? to nebude slepicka teda...

Reagovat
Alberto Aquilani

Zaloz si ucet na bet , po 1.to prináša šťastie a po 2.je to super a lepšie jak sa nervačiť nad komentatormi Sport 1 .

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam u bwinu, treba to bude tam, nemam rad to sekani na adhle.net, na ten bet bych podle me mozna musel poslat prachy

Reagovat
smazaný uživatel

ee

Reagovat
Alberto Aquilani

300.pre AS

Reagovat
10

sorry

Reagovat
Alberto Aquilani

uhmm , si rychlejsi no .

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dnes Bari nastoupí v bílých trenkách, tak riskují, že v 17 už bílé nebudou .

Reagovat
smazaný uživatel

SAMPDORIA: Storari; Zauri, Lucchini, Rossi, Ziegler; Semioli, Palombo, Poli, Guberti; Cassano, Pazzini

MILAN: Dida; Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Ambrosini; Seedorf; Mancini, Borriello, Ronaldinho

FORZA MILAN !

Reagovat
Tsigi

Nejlíp jak to šlo. Dneska klukům věřím o Dorii nemám moc dobrý mínění.

Reagovat
smazaný uživatel

...a sakra

Reagovat
smazaný uživatel

sem zvědavej na Manciniho..hlavně ve spojení s tím údajným letním příchodem.

Reagovat
smazaný uživatel

šíleně mu chybí rychlost, bojí se něco vymyslet..., je to špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

je to totálně nepotřebná investice..radši přidat pár mega a koupit někoho mladšího a výbušnějšího.

Reagovat
10

Forza Cagliari, forza Milan

Reagovat
panca

tak rino zacina prekvapive bez zlute

Reagovat
Tsigi

jde po konkurentech v repre

Reagovat
10

ta pravá strana AC dost hoří...

Reagovat
smazaný uživatel

MARCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
Pipo123

zasa AC hraje hovno a dá gol ala náhoda

Reagovat
panca

hmmmmmm po rohu!! to dlouho u nas nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

manciniiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini

Reagovat
Tsigi

Mancini

Reagovat
10

teď kdyby to Seedorf trefil

Reagovat
10

v Janově a na Sardinii pískej konec! Cossu

Reagovat
Pipo123

hra AC to je strach

Reagovat
smazaný uživatel

podpis: fanoušek Lazia...

Reagovat
Pipo123

bože môj serem na AC len som napísal že ich hra je strach zatial dve akcie za celý polčas to je tragedia

Reagovat
smazaný uživatel

očividně na AC nesereš, když máš potřebu to komentovat

Reagovat
Pipo123

len ty to neber ako provokáciu já som len ohodnotil ich výkon nič viac takže to ber v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

a já jen reagoval na tvůj koment , netvař se, jako bych Ti ubližoval.

Reagovat
Pipo123

já to nijak nechcem už rozoberať v pohodičke ukončíme túto diskusiu a ideme na druhý polčas

Reagovat
Mihal

Doria trošku pritlačila

Reagovat
smazaný uživatel

zlatý Dida

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to poločas..., Doria nás bije.

Reagovat
10

Doria zatím hraje výbornej zápas, nemám je rád, ale dneska je to jeden z jejich nejlepších výkonů v sezoně...

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano je všude, ale ostatní stojí za prd.

Reagovat
smazaný uživatel

Poli taky dobrej..., líbí se mi.

Reagovat
smazaný uživatel

moc ne, ty jeho unáhlené střely.

Reagovat
smazaný uživatel

ty ho pasuješ do role nového Gattusa a chceš po něm špičkovou střelbu ? herně je dobrej, na svůj věk..., dozadu perfektní, rozehrávka slušná, neplaší se.

Reagovat
smazaný uživatel

To hodnotíš tento zápas nebo poslední 2 roky?

Reagovat
smazaný uživatel

tak... poslední 2 roky taky

Reagovat
smazaný uživatel

výsledek skvělej vzhledem k výkonu, ale to každej vidí..., Samp je herně úplně někde jinde. na druhou stranu bez Pirla, s Rinem a Ambrem v záloze, je to vždycky spíš o tom zápas ubojovat, než uhrát. tím spíš, když Dinho zase nemá den a Mancini je chabej...

Reagovat
panca

zatim na doria vali a my vedem. Aspon je to jednou obracene jinak mancini je desne slabej

Reagovat
smazaný uživatel

Žabák zůstává další sezonu na hostování v Bari, Inter prý rozhodl. Matrix holt pořád válí .

Reagovat
smazaný uživatel

AC stydte se

Reagovat
panca

mancini je na balonu hrace ma za zadama a on ho ztrati

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelně špatnej...

Reagovat
10

Bonera symbolicky korunoval svůj dnešní zmatenej výkon...

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo to ono, ale stejnak sem při jeho práci daleko jistější než u gruzínce nebo Pepka..

Reagovat
10

jj, to určitě...dneska mu to ale vůbec nesedlo

Reagovat
smazaný uživatel

celá naše hra dnes není ono.

Reagovat
10

už pár kol bych řekl, ale teď v deseti jste se paradoxně zlepšili

Reagovat
smazaný uživatel

čo si tu dával:Tuttosport: 1. Nesta, 2. Thiago Silva, 3. Bonera (pro-Juve noviny prej ), 4. Juan, 5. Ranocchia vidno,že tie statistiky nestoja za veľa

Reagovat
smazaný uživatel

proč? kromě Bonery bych se vším klidně souhlasil..

Reagovat
10

jsou to dlouhodobý statistiky...hodnotit hráče podle jednoho nepovedenýho utkání můžeš jenom ty

Reagovat
smazaný uživatel

lenže v SA nastúpil túto sezonu len v 6 zápasoch,takže jeden uplne spackaný výkon urobí rozdiel v jeho celkovom hodnotí

Reagovat
smazaný uživatel

logicky z toho top 5 po tomto kole vypadne..

Reagovat
Alberto Aquilani

Ako Guberti ? Nepozeram to .....

Reagovat
smazaný uživatel

Slušne je tam točí, levá strana Guberti a Cassano AC přehrává.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho je génius

Reagovat
10

si to teď zapnul?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

To se ví už dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Vergassola je blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

ta Borriellova pravačka..., to je jak Jankul

Reagovat
panca

marco marco to musi byt gol

Reagovat
Tomanatura

Maxi, Palacio, Lavezzi

Reagovat
Pipo123

tak ten komentár

V minulej sezóne odišiel skúsení Antonio Mirante a ako náhrada prišiel Marco Rossi, ktorý ho výborne nahradil

Reagovat
10

to se nepovedlo no

Reagovat
smazaný uživatel

Dinho druhej poločas výbornej...

Reagovat
10

aaa Udine remíza...nečekaně

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Alberto Aquilani

Sampdoria

Reagovat
10

fuck...Palermo...tak dobře to vypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

fiorentina

Reagovat
Tsigi

Tohle by mohlo rozhodnout boj o LM

Reagovat
smazaný uživatel

nádherne Sampdoria potesili ste ma,gratulujem k plnému bodovému zisku ...už medzi Interom a AC rozdiel po tomto kole 6 bodov!

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria pěknej fotbal předvedla, 3 body zaslouženě

Reagovat
Alberto Aquilani

LAZIO: Muslera; Dias, Stendardo, Radu; Lichtsteiner, Brocchi, Ledesma, Mauri, Kolarov; Floccari, Rocchi.

A disp.: Berni, Biava, Diakite, Zarate, Firmani, Baronio, Cruz.

All.: Reja

ROMA: Julio Sergio; Cassetti, Burdisso, Juan, Riise; Perrotta, Pizarro, De Rossi; Toni, Totti, Vucinic.

A disp.: Doni, Mexes, Menez, Taddei, Tonetto, Brighi, Baptista.

All.: Ranieri

ARBITRO: Tagliavento di Terni

Assistenti: Calcagno-Scaloni. Quarto uomo: Baracani

Tak za chvilku to vypukne , ešte si dám pred tym pesničky od Lauri Pausini a môže sa ist nato . FORZA ROMA !

Reagovat
smazaný uživatel

FIORENTINA

Reagovat
Alberto Aquilani

práveže , ked vyhrame nad Laziom je znovu velmi ohrozene .

Reagovat
smazaný uživatel

hraje se v 18:30, jak tady někdo vykřikoval, nebo ve 20:45? Díky za info.

Reagovat
Alberto Aquilani

18:30

Reagovat
smazaný uživatel

AS ROMA PODME VYLEPSITE MI VIKEND ASPON VY , PODME A ZNICME LAZIO ZROVNAJME HO ZO ZEMOU, TREBA DNES SRDCE OBETOVAT NA IHRISKU,FORZAA ROMAAAAAAAA FORZAAAAAA ROMAAAAAAAA

Reagovat
Alberto Aquilani

toto sa mi vždy tak páči - jak povzbudzuješ vždy pred zápasom .

Reagovat
smazaný uživatel

aha už to vidim na p2peu a předpokládám že to vysílá sport2, takže sem v háji.. v obyváku zas u televize manželka

Reagovat
smazaný uživatel

odpracte to *ovno z ihriska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

sorry nevedel som jeho meno

Reagovat
smazaný uživatel

góól

Reagovat
smazaný uživatel

Doria

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajímalo kolik červenejch dnes padne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele