Serie A - preview 26. kola

27.02.2010, 10:55, aktualizováno 28.02.2010, 09:57
Previews
Dostihy o Scudetto pokračují a v neděli odpoledne se představí všichni tři kandidáti na titul. Inter cestuje do Udinese, AC Milán přivítá Atalantu a římské AS se představí v Neapoli. Důležitý bude souboj mezi Palermem a Juventusem o Ligu mistrů, o záchranu si to zase rozdají Livorno a Siena...
AC Milán - Atalanta BC  (neděle 15:00)
Na milánském San Siru přivítá v neděli odpoledne AC sestupem ohroženou Atalantu. Zatímco domácí favorit půjde za třemi body, aby ještě více stáhl náskok vedoucího Interu, Atalanta potřebuje nutně bodovat, jelikož jí hrozí sestup do Serie B. Favoritem bude pochopitelně AC Milán.

Jen s velkým štěstím porazilo AC v dohrávce Fiorentinu a stáhlo náskok vedoucího Interu na čtyři body. Rossoneri sice v derby proti Interu dvakrát neuspěli, přesto se může stát, že se ze Scudetta bude radovat AC. Boj o italský primát tak nabírá nové obrátky, na titul si kromě AC brousí zuby i AS Řím, který na Milán ztrácí pouhý bod. Milán tak bojuje na dvou frontách, kromě italské ligy se ještě pokusí více prorazit v Lize mistrů, i když zde to bude velmi obtížné. Po prvním zápase hraném na San Siru je blíže postupu anglický Manchester United, jenž vyhrál 3:2 a na Old Trafford bude tento náskok hájit.

Atalanta Bergamo se stále nevymanila ze sestupového pásma a ligová kola ubíhají. Aktuálně předposlední celek soutěže by potřeboval udělat dobrý výsledek jako sůl a především by potřeboval pravidelně získávat body, což se mu zatím nedaří. V minulém kole dokonce přenechal všechny tři body Chievu, které na stadionu Azzurri d'Italia zvítězilo nejtěsnějším možným rozdílem. Atalanta ztrácí na nesestupové Lazio pět bodů.

Hosté by rádi zopakovali výkon z března roku 2008, tehdy Atalanta na San Siru vyhrála, ovšem to se vezla na jiné vlně. Zisk jednoho bodu by byl z tohoto utkání úspěchem, Milán ale nebude chtít doma rozdávat pro nic za nic.

Brazilský trenér ve službách Milána Leonardo se bude muset obejít bez čtveřice hráčů, k suspendovanému Flaminimu se přidávají zranění Onyewu, Seedorf a Antonini. Hosté mají o jednu ztrátu méně, do hry nemohou počítat s Barretem, Guarentem a Amorusem.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera - Beckham, Pirlo, Gattuso - Pato, Borriello, Ronaldinho
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Capelli, Talamonti, Manfredini, Bellini - Ferreira Pinto, Padoin, De Ascentis, Valdes - Doni - Tiribocchi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.75 - 9.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Bologna FC  (neděle 15:00)
Janov se v 26. kole postaví proti Bologně a půjde o střet týmů, které letos zrovna nenaplňují předsezónní prognózy, ale od zimní přestávky se markantně zlepšily a dá se očekávat jejich postup tabulkou.

Grifové v zimě hodně obměnili soupisku, místo Esposita, Crespa a Floccariho přišli Dainelli, Suazo a Acquafresca a zdá se, že tento tah trenérovi Gasperinimu vyšel. Za vše mluví posledních šest zápasů, ve který Janov prohrál jen jednou, a to ještě nezaslouženě na Juventusu, kde o výhře domácích rozhodovala kontroverzní penalta.

Přestože se Janovu před Vánoci zrovna nedařilo, i nadále si drží skvělou domácí bilanci. Stadio Luigi Ferraris letos padl jen jedinkrát ve 13 zápasech.

Dobře je na tom i Bologna, která rovněž prohrála s Juventusem, ale byla to první prohra od začátku ledna. Navíc Bologna byla Staré Dámě rovnocenným soupeřem, za stavu 1:1 mohla jít dokonce do vedení, ale trefila tyč a Juventus z následného brejku rozhodl. Svěřenci Franca Colomba sice ještě nemají záchranu zdaleka jistou, ale zlepšené výkony napovídají, že by mohla být dosažena.

Ohledně absencí, v sestavě Janova by se mohl po hodně dlouhé době objevit Houssine Kharja, zranění jsou naopak Palladino s Juričem. Bologna bude bez kapitána Marca Di Vaia, Massima Mutarelliho, Andrea Pisana, Stephena Appiaha, Francesca Modesa a Andrea Raggiho.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Amelia, Papasthatopoulos, Dainelli, Moretti, Rossi, Milanetto, Zapater, Criscito, Palacio, Suazo, Sculli.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano, Zenoni, Portanova, Moras, Lanna, Busce, Mudingayi, Guana, Mingazzini, Zalayeta, Adailton.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.25 - 5.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Na sever Itálie pocestuje Cagliari, které v minulém kole prohrálo, ale i tak je jeho kontakt s pohárovou Evropou velmi intensivní. Domácí se zase nacházejí v poklidném středu, ale to neznamená, že nebudou chtít zvítězit. Na stadionu Bentegodi se dá očekávat vyrovnaná bitva.

Chievo opět po delší době zastavilo svůj propad tabulkou, mohlo za to především vítězství nad Atalantou 1:0. Předtím se totiž veronskému celku příliš nedařilo, a pokud by to tak šlo dál, ještě by se mohl strachovat o setrvání v nejvyšší soutěži. Nyní ale nečeká na Chievo nic lehkého, Cagliari má velkou kvalitu a ve Veroně bude chtít zvítězit. Domácím se ale proti ostrovanům daří, z posledních osmi klání prohrálo Chievo jen jedno.

Sestup rozhodně netrápí sardinské fotbalisty. Cagliari má vysněné evropské poháry na dosah a určitě se o ně "popere" do posledního kola. V současnosti patří Allegriho svěřencům osmé místo, ovšem na čtvrtý Juventus ztrácí jen tři body. Navzdory dobrému umístění se Cagliari příliš nepovedlo poslední utkání, v něm hosté prohráli na půdě Udinese 1:2.

Domácím bude scházet čtveřice Moro, Abbruscato, Rigoni a Morero. Poslední dva jmenovaní nemohou nastoupit kvůli karetnímu trestu. Hosté ze Sardinie mají mnohem více starostí, trenér Allegri nemůže počítat s osmi hráči. Mimo jsou Canini, Lupatelli, Pisano, Lopez, Dessena, Brkljaca, Marzoratti a Agazzi.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Mandelli, Yepes, Mantovani - Luciano, Iori, Marcolini - Pinzi - Pellissier, De Paula
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Biondini, Ariaudo, Astori, Agostini - Barone, Parola, Lazzari - Cossu - Matri, Jeda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.15 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Udinese Calcio - Inter Milán  (neděle 15:00)
Na Inter čeká hodně těžká zkouška. Tvrdými tresty zdecimovaný obhájce titulu jede do Udinese a bude pod obrovským tlakem, protože v lize potřebuje konečně zabrat. Výhra v Lize mistrů nad Chelsea tu nepomáhá.

S tresty začněme hned u toho "nejvyššího", kouče Nerazzurri Josého Mourinha. Ten si v zápase se Sampdorií neodpustil několik nevybíravých gest a vykoledoval si třízápasový trest a mastnou pokutu. Červené karty v zápase inkasovali Walter Samuel a Ivan Cordoba, takže ani oni nenastoupí. A co víc, o poločase se v tunelu do potyčky přimíchali Esteban Cambiasso a Sulley Muntari a budou pykat dva zápasy.

Když zvážíme, že Christian Chivu je zraněn a zdravotní stav Davide Santona a Marca Materazziho má k ideálu daleko, vyvstane nám na mysli, kdo že vůbec bude v obraně hrát. Na levém bekovi nejspíše nastoupí kapitán Javier Zanetti, jenž zde hrál už proti Chelsea. Pokud se ale neuzdraví Materazzi, do stoperské dvojice bude muset mladý Luca Caldirola.

A právě oslabená obrana by mohla být klíčem k úspěchu Bianconeri, které potáhne nejlepší ligový střelec Antonio Di Natale. Ten má na svém kontě už 18 branek, tu poslední si připsal ve středeční dohrávce proti Cagliari, kde definitivně strhl vedení na stranu Udinese. Tento zápas se mimochodem nesl ve znamení návratu kouče Pasquala Marina na lavičku, ze které byl před Vánoci odvolán, ale po neúspěchu De Biasiho se rychle vrátil. Marino bude muset základní jedenáctku sestavit bez zraněného Gaetana D'Agostina, Christiana Oboda a nejspíše také bez Dušana Basty.

Inter má právo se před zápasem obávat, protože v poslední třech zápasech v Serii A získal pouhé tři body, v posledních dvou dokonce nedal ani gól a nejbližší pronásledovatel, AC Milán, se na něj dotáhl na čtyři body, AS Řím zaostává o pět.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič, Isla, Coda, Zapata, Lukovič, Inler, Asamoah, Pepe, Pasquale, Sanchez, Di Natale.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar, Maicon, Lucio, Materazzi, Zanetti, Mariga, Stankovič, Motta, Sneijder, Milito, Balotelli.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.70 - 3.15 - 2.02
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - AS Řím  (neděle 15:00)
Šlágr víkendu nás čeká v Neapoli, kam přijede přiživit šance na boj o titul AS Řím. Nicméně ani Azzurri nejsou bez ambic, vždyť ztrácí jen bod na čtvrtou příčku a za sebou mají hned několik pronásledovatelů.

Římané sice vyhráli posledních sedm ligových zápasů a jsou neporaženi od konce října, ale na Stadio San Paolo to bude mít hodně těžké. Zejména kvůli několika absencím, které musí Claudio Ranieri vyřešit. Z útoku jsou pořád mimo dvě hvězdy - Luca Toni a Francesco Totti. V bráně pak bude tři týdny chybět Julio Sergio, jenž se zranil při zápase Evropské ligy.

Na něj nebude vzpomínat v dobrém nejen brazilský gólman, ale také celý AS Řím, který si do domácí odvety přivezl prohru 3:2 a od 11. minuty zásluhou Riiseho vedl a v tu chvíli postupoval. Jenže mezi 40. minutou a poločasem přišel výpadek, Panathinaikos vstřelil tři góly a bylo hotovo. Uvidíme, jaké to zanechá na hráčích Giallorossi stopy.

Na Neapol mají ale Vlci dobré vzpomínky, naposledy tu vyhráli 3:0, ačkoliv plno věcí se od té doby změnilo. Na lavičce už nesedí Roberto Donadoni, nýbrž Walter Mazzarri. Doma jsou letos Partenopei neporažení, ačkoliv už čtyřikrát za sebou nevyhráli. To přesto vypovídá o tom, že pod Mazzarrim se Neapol neskutečně zvedla, o čemž svědčí i fakt, že v posledních devíti zápasech udržela Neapol neuvěřitelných osm čistých kont.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Rinaudo, Maggio, Gargano, Pazienza, Aronica, Quagliarella, Hamšík, Lavezzi.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni, Motta, Burdisso, Juan, Riise, Brighi, De Rossi, Taddei, Perrotta, Menez, Vučinič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.20 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Parma FC - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Parma má jedinečnou možnost se vyhrabat z příšerné výsledkové tragédie. Na Stadio Enio Tardini sice přijede sedmá Sampdoria, ale nastoupí prakticky bez útočníků.

Blucerchiati budou postrádat Giampaola Pazziniho a Nicolu Pozziho, kteří vyfasovali po posledním bláznivém zápase s Interem jednozápasový trest. Antonio Cassano se pak stále nevyléčil ze svého zranění a jediným útočníkem, který bude k dispozici je mladý Stefan Scepovic, jenž ještě v Serii A neodehrál jediný celý zápas. Dopředu se tak pravděpodobně posune Stefano Guberti.

Sampdoria se ale určitě nevzdá bez boje. Má za sebou remízu a předtím čtyři vítězné zápasy, a tak by si nerada připsala negativní výsledek. Zcela opačně je na tom Parma, která nevyhrála už více než dva měsíce, během toho období navíc jen dvakrát remizovala a potřebuje tři body jako sůl. Má jediné štěstí, že si na podzim nahrabala tolik bodů, protože nyní by se už asi potácela v sestupové zóně.

Domácím nepomohl ani fakt, že Christian Panucci v týdnu rozvázal s klubem smlouvu s tím, že musí řešit rodinné problémy. Nicméně v kuloárech se spekuluje o tom, že měl zkušený obránce problémy s trenérem Guidolinem. Mimo hru jsou i zranění Alberto Paloschi a Blerim Dzemaili a Luis Jimenez si odpyká poslední zápas.

Sampdorii se v Parmě dlouhodobě nedařilo, do sezony 2006/2007 zde ani jednou nevyhrála, ale pak hned dvakrát po sobě. Loni se zápas kvůli absenci Parmy v Serii nehrál, a tak se nyní začíná znovu.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante, Zaccardo, Dellafiore, Lucarelli, Paci, Castellini, Valiani, Morrone, Galloppa, Biabiany, Crespo.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Storari, Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler, Semioli, Palombo, Poli, Guberti, Mannini, Scepovič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.15 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AS Livorno - AC Siena  (neděle 15:00)
Ryze záchranářský souboj čeká na Livorno a Sienu, hrát se bude na stadionu Armanda Picchiho a duel nebude mít favorita. Siena je sice na posledním místě, ovšem poslední dva zápasy se jí vydařily.

Livornu se ne a ne dařit, osmnáctý celek soutěže nevyhrál šest utkání v řadě a naposledy podlehl Fiorentině 1:2. Livorno je opravdu ve velmi složité situaci, ovšem může si za ní samo. Domácí celek nedokázal doma porazit třeba Boloňu, jinak měl tento tým velmi složitý los. Livornu aktuálně patří poslední sestupová příčka a s Laziem, Udinese či Catanií bojuje na dálku o záchranu v nejvyšší soutěží. Livorno má na první pohled jednoduchý úkol, doma hostí poslední Sienu, i když tato utkání nebývají vždy jednoduchá.

Ano, Siena je sice se sedmnácti body beznadějně poslední, ovšem poslední zápasy vypovídají o tom, že ještě není definitivně rozhodnuto. Bianconeri se ještě chtějí o záchranu poprat, i když situace je velmi složitá. Hoši trenéra Malesaniho si jsou vědomi celé situace a proto v posledních dvou kolech vypadala utkání tak, jak vypadala. Siena vyhrála na Chievu 1:0 a doma dokázala remizovat s favorizovanou Neapolí 0:0. Siena tedy ve dvou zápasech neinkasovala a její sestup ještě není hotovou věcí.

Domácím budou scházet Miglionico, Pulzetti, Filippini a Rivas. Hosté také nebudou kompletní, do hry s největší pravděpodobností nezasáhnou Parravicini, Rossettini, Malagò a vykartovaný Del Grosso.
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Rubinho - Perticone, Knezevic, Diniz - Raimondi, Moro, Mozart, Bergvold, Pieri - Bellucci, Lucarelli
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Rosi, Cribari, Pratali, Rossi - Ekdal - Reginaldo, Vergassola, Tziolis, Ghezzal - Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - Città di Palermo  (neděle 20:45)
Boj o Ligu mistrů zažije Turín! Juventus přivítá sicilské Palermo a bude chtít potvrdit vzrůstající formu. Hosté na tom také nejsou nejhůře, avšak pokud chtějí pomýšlet na udržení pohárových pozic, měli by začít vozit body i ze hřišť soupeřů. Mimochodem právě Palermo odstartovalo výsledkovou krizi Juventusu.

Juventus se momentálně nachází na oné klíčové čtvrté pozici, a pokud by toto umístění udržel, byl by jistě spokojen. Samozřejmě celkově by se pak jednalo o nepovedenou sezonu, která v průběhu obdržela dost šrámů. V současnosti ale vidíme jiný Juventus, Stará dáma v posledních utkáních ukázala, že stále patří mezi evropskou, a pak především italskou špičku. Naposledy pocítili zlepšené výkony Staré dámy fotbalisté Ajaxu Amsterdam, kteří byli po konfrontaci s turínským celkem vyřazeni z Evropské ligy. V rámci Serie A si naposledy Turínští připsali výhru na půdě Boloni a i doma proti Palermu nic jiného než výhru brát nechtějí.

Palermo ale předvádí pod trenérem Deliem Rossim velmi kvalitní podívanou, má to ale jeden háček. Sicilané dokáží porazit v domácím prostředí kohokoliv, ovšem z venku příliš bodů nepřivážejí, což je určitě pro samotný klub velká škoda. Palermo má za sebou dva duely s římskými celky, svěřenci Delia Rossiho nejprve vysoko podlehli na Olympijském stadionu římskému AS 1:4 a o týden později zase vyhráli na domácím stánku Renza Barbery nad Laziem 3:1.

Jak už bylo výše zmíněno, Palermo prakticky odstartovalo tu vleklou krizi Juventusu, když v sedmém kole dokázalo doma nad Starou dámou vyhrát 2:0. Sicilskému celku se v poslední době proti Juventusu daří, z posledních čtyř střetnutí vyhrálo Palermo třikrát! Navzdory této bilanci bude favoritem domácí Juve.

Alberto Zaccheroni stále nemůže počítat s reprezentačním útočníkem Iaquintou, mimo je i Dán Poulsen, brankářská jednička Buffon, mistr světa z Německa Grosso a Brazilec Amauri. Jako by toho nebylo málo, tak vykartovaný je Marchisio. Na druhé straně není marodka tolik rozsáhlá, Palermu bude scházet pouze duo Mchedlidze a Tedesco.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Manninger - Cannavaro, Legrottaglie, Chiellini - Salihamidzic, Felipe Melo, Sissoko, De Ceglie - Diego - Trezeguet, Del Piero
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Kjaer, Bovo, Balzaretti - Migliaccio, Liverani, Nocerino - Pastore - Miccoli, Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.40 - 4.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Calcio Catania - AS Bari  (sobota 18:00)
26. kolo italské ligy odstartuje nepříliš atraktivní, přesto důležitý, zápas mezi domácí Catanií a nováčkem z Bari. Sicilané potřebují nutně bodovat, pokud možno zvítězit, neboť náskok před sestupem činí jediný bod.

Catania stále balancuje na hranici sestupu a záchrany, Sicilané mají k dobru jeden bod a o svoje bytí či nebytí v Serii A budou bojovat do posledního kola. Catanii by měly především pomoci domácí zápasy, klub se pod trenérem Sinišou Mihajlovičem doma zlepšil, přesto někdy zbytečně ztratí. Posledně lze zmínit zápas s Atalantou, který skončil 0:0. Sicilský celek o minulém víkendu bojoval na hřišti římského AS, moc nechybělo a aktuálně sedmnáctý celek Serie A mohl získat cenný bod. Giallorossi však vedení 1:0 udrželi a vyhráli.

Na domácím stadionu Angelo Massimino přivítá Catania fotbalisty Bari a měl by to být z jejího pohledu velmi důležitý zápas. Bari se totiž venku příliš nedaří a Catania přeci jenom potřebuje body více. Zápasy těchto soupeřů nepatří k vyloženě atraktivním, letošní první měření sil skončilo remízou 0:0.

Bari v minulém kole po dlouhé době nezvládlo zápas před domácím publikem, ovšem žádná tragédie z toho není. Letošní nováček nestačil na AC Milán a upřímně - Milán byl v zápase jasně lepší a zaslouženě vyhrál. Navzdory domácí porážce se Bari stále pohybuje ve středu ligové tabulky, nyní je jedenácté a před sestupem má náskok dobrých deset bodů. Svěřenci trenéra Ventury se i přes poměrně vysoký náskok musejí ohánět, neboť z posledních osmi kol vyhráli jen jednou.

Domácím budou vedle vykartovaného Mascary scházet Marchese, Plasmati, Spolli a Campagnolo. Ani hosté nebudou zdaleka kompletní, trenéru Venturovi bude chybět osm hráčů - Parisi, Donda, Kutuzov, Ranocchia, Pisano, Langella, Belmonte a Padelli.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Terlizzi, Capuano - Izco, Biagianti, Ricchiuti - Martinez, Maxi Lopez, Llama
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - Belmonte, A. Masiello, Bonucci, S. Masiello - Alvarez, Gazzi, Almiron, Rivas - Barreto, Castillo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.10 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - ACF Fiorentina  (sobota 20:45)
Klub se slavnou minulostí - Lazio Řím - se aktuálně nachází jen dva body od sestupového pásma. Za posledních sedm zápasů získali domácí jen jedno ligové vítězství a neuspokojivé výsledky stále nenechávají klidnými římské fanoušky. Ti duel s Fiorentinou, která je také za očekáváním na desátém místě, hodlají bojkotovat.

The Curva Nord, nejvěrnější fanouškovská skupina, minulý týden prohlásila, že tentokráte na protest proti bídnému období svoje milované družstvo povzbuzovat nebude. Vyzývá k tomu i ostatní příznivce. "Jenže přítomnost fanoušků je nezbytná. Právě to hráči potřebují," ví moc dobře kouč Edy Reja.

Vztahy mezi fandy a klubem jsou na bodu mrazu. Na začátku února se dokonce obě strany dostaly do konfliktu, když stovky nespokojených v tréninkovém centru narušily přípravu Lazia. "Když hrajeme doma, máme náklonnost diváků. Soupeř tak díky tomu na hřišti trpí. Bohužel to vypadá, že proti Fiorentině nebudou stát za námi, takže musíme zdvojnásobit úsilí, abychom tenhle fakt co nejvíce stimulovali," říkal Reja.

Domácí mají bohužel na svém kontě příliš mnoho remíz. Právě ty je odsunuly až na šestnácté místo tabulky. Jejich příznivci zkrátka mají na co nadávat, doma totiž Lazio získalo z dvanácti utkání jen tři výhry. "Bez nich budeme mít handicap, protože jejich kotel je někdy nezbytný pro naše výsledky. Ale o nic nežádám. Beru jejich reakci na vědomí," uvedl Reja.

Ani Fiorentině, aktuálně desátému celku tabulky, se nedaří. Pořád sice ještě teoreticky může bojovat o čtvrtou příčku zaručující kvalifikaci Ligy mistrů, situaci si ovšem hlavně zkomplikovala jedenácti porážkami. Pokud se chce dotáhnout na celky vepředu, kde je rozdíl mezi čtvrtým Juventusem a devátým Janovem jen tři body, je k tomu potřeba vítězství.

Biancocelesti budou postrádat zraněného Daba, Foggiu, Meghniho a Manfrediniho, zatímco brankářská jednička Muslera je díky čtyřem žlutým kartám na duel s Fiorentinou suspendovaná. Jeho místo s největší pravděpodobností Francouz Degre, protože start dvojky Bizzarriho je vyloučený až do dubna. Hosté nemají k dispozici zraněného Santanu, Gamberiniho i Nataliho.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Degre - Lichtsteiner, Stendardo, Radu, Kolarov - Brocchi, Ledesma, Matuzalem, Mauri - Rocchi, Floccari
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - Comotto, Felipe, Kroldrup, Pasqual - Zanetti, Bolatti, Montolivo - Marchionni, Jovetič - Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.10 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán25167249:2055
2.AC Milán25156443:2551
3.AS Řím25155543:2750
4.Juventus FC25125840:3341
5.SSC Neapol251010532:2740
6.Città di Palermo25117735:3140
7.UC Sampdoria25117732:3140
8.Cagliari Calcio25115940:3238
9.Janov CFC25115941:3938
10.ACF Fiorentina251041131:3034
11.AS Bari2588931:3032
12.Chievo Verona25951124:2532
13.Parma FC25861126:3630
14.Bologna FC25771126:3328
15.Udinese Calcio25761230:3627
16.SS Lazio255101020:2725
17.Calcio Catania25591123:3124
18.AS Livorno25651416:3423
19.Atalanta BC25561421:3521
20.AC Siena25451625:4617

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (484)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bari musí!

Reagovat
smazaný uživatel

kéžby se Atalanta ještě vyškrábala přes Catanii..., ale až od příštího kola

Reagovat
smazaný uživatel

Letos se musí bergamisti obětovat a spadnout... spolu s Livornem a Catánií.

Reagovat
smazaný uživatel

jo takhle to jeee..., ale to by sis příští sezonu neužil spektákly s Torem , který se bohužel potápí. mimochodem prej odchází Cairo...

Reagovat
smazaný uživatel

No, co na o říkáš, že odchází? S trenérama si on moc nerozumněl.

Reagovat
smazaný uživatel

průměrnej..., nejdřív to šlo pod ním nahoru, vytáhl klub do Serie A, ale teď se pod jeho vedením naopak potápěl. změna snad prospěje..., uvidíme kdo to převezme.

Reagovat
smazaný uživatel

Stronatiho na ně. Mají tam rádi exBianconeri, tak bych se ani nedivil...

Reagovat
smazaný uživatel

něco je tam totiž očividně špatně..., dobrej kádr, dobrej trenér a špatný výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem si dal na violu

Reagovat
smazaný uživatel

Sólovka?

Reagovat
Slejdy

skoda

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom tiketu mam asi 7 zapasu

Reagovat
Tsigi

Kaladze si začíná stěžovat na svou situaci. V létě nás nejspíš opustí

Reagovat
smazaný uživatel

už se omluvil..., ale stejně je to nejspíš jeho poslední sezona u nás.

Reagovat
Tsigi

tak že se omluví moc nemění na tom, že z toho 2x odvázanej není

Reagovat
smazaný uživatel

však jasný, jen jsem doplnil info...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tsigi

za 8 mega bych jim ho poslal hned, snad něco takovýho klapne

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze Rubinu by se hodil spis hned ted, kdyz je zranenej Šaronov.

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra Inter bude hrať na 5 obrancov,takže snád nedovolíme,aby Udinese skorovalo a ten jeden,dva goly im šupneme

Reagovat
smazaný uživatel

A na to jsi přišel jak, že budem hrát na 5 obránců, když je k dispozici jen Maicon, Lúcio, Zanetti a jen možná Matrix?

Reagovat
smazaný uživatel

obrana:Maicon,Lucio,Lucio.Materazzi alebo Cardirola,Zanetti

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá náhodou Lucio stopku za tu červenou z posledního zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra já se spletl to byl Samuel a Córdoba

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhej Lucio je jméno rozhodčího ?

Reagovat
smazaný uživatel

ee,rozhodca bude Mauro Bergonzi

Reagovat
Shevchenko

Tak co tu potom šaškuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Lucio hra za dvoch.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ze interu vykartovali hračov

Reagovat
10

Gila mimo hru, do útoku se nejspíš posune Jovetič a Ljajič půjde doleva na jeho místo, na něj jsem hodně zvědav, ještě jsem ho neviděl...v obraně napravo spíš De Silvestri...to jsem si myslel, že se dneska Fiorentina bodově chytne a vyhraje, bez Vargase a Gilardina tomu moc nevěřím

Reagovat
Tsigi

Já to přeju Viole, pořád doufám ve spadnutí Lazia . Tipuju to na nulu

Reagovat
10

to současný Lazio je pro mě míň sympatický, než třeba Catania, takže by mi jejich sestup taky nevadil, možná by jim to pomohlo...Fiorentině to taky přeju, ale reálně výhru moc nevidím

Reagovat
Tsigi

já bych byl docela spokojen, kdyby spadlo Lazio, Catania a Livorno, ale to je nerálný sestupovat podle mě bude Siena, Livorno a jeden z dvojky Catania a Atalanta

Reagovat
smazaný uživatel

na Ljajiće bych se taky konečně rád podíval, ale dneska k tomu ještě nebudu mít příležitost. viděl jsem aspoň půl hoďky Keirrisona...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z nominace těžko poznáme, kdo je fit, protože Mou povolal všechny, i hráče, co maj stopku, ani tiskovka nebyla.

Docela mě zajímá, co bude s Toldem pro příští sezónu. Castellazzi by měl být dvojka a Toldo buď trojka nebo odejde. Orlandonimu letos končí smlouva a tam už nepředpokládám, že dostane novou.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna by bolo lepsie mat ako dvojku niekoho mladeho,naco tam mat takych dedulov.

Reagovat
smazaný uživatel

Já preferuju mít jako dvojku někoho zkušenějšího. Dvojka by sice mohl být Viviano, kterého spoluvlastníme s Bolognou, ale on potřebuje chytat a né jen vysedávat na lavičce a odchytat pár zápasů v Copě... Navíc se sám vyjádřil, že chce raději pravidelně chytat, než dělat dvojku.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem rovněž pro Castellazziho, Toldone snad zůstane, nerad bych o něj přišel, je to Interista . Paolo asi skončí, předpokládám...

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra bych rád viděl trošku pružnější výkon, než v minulých kolech, předpokládám, že Matrix nastoupí. Jestli ne, ať si kopne Caldirola, to je naše budoucost stejně... Vidím to takto - Julione - Maicon, Lucifer, Matrix, Javier - Cuchu, Mariga, Motta - Wes - Mario, Diegol.

Reagovat
smazaný uživatel

Cuchu ma stopku na dva zápasy,na kraji zálohy by som rád videl Dejana

Reagovat
smazaný uživatel

aha, vlastně jo, já zapomněl. No tak tím pádem Mariga na místo Cuchua, vedle něj Dejan a Motta, to je jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

a čo už tie tiskovky nebudú bývať?

Reagovat
smazaný uživatel

budou, momentálně máme černomdoré mediální embargo, jsi zapomněl? Těším se na Beppeho na lávce, jsem moc rád, že ve vední máme tolik velkých Interistů

Reagovat
smazaný uživatel

no viem,že sa hráme na urazenych ale že nebudú už tiskovky,to ma nasralo chcel som vedieť kto je nominovany a kto je tým pádom schopny hrať,lebo Jose dneska nominoval aj hrácov s redkou,ale aspon súper nebude vedieť kto bude schopny hrať a pripravime pre nich take male prekvapko

Reagovat
smazaný uživatel

Catania už je ve vedení...Ricchuti umístěná k tyči..

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme chlapci, hrajeme na krev, nic jiného než 3 body neberu! I s béčkem musíme Udine porazit (bez urážky), proto ani dnes žádná remíza nepadá v úvahu. Sestava je dostatečně kvalitní na to, by vyhrála, věřím a těším se na duo Maro-Diego.

FORZA INTER, AVANTI RAGAZZI!!!

Reagovat
Tsigi

ono to hlavně zas takový béčko není ta sestava, podle gazzetty to je Cesar-Maicon, Lucio, Matrix, Zanetti - Mariga, Stankovič, Motta-Sneijder - Balotelli, Milito

liší se to prakticky jen o Cambiassa a Samuela

Reagovat
smazaný uživatel

no, já takovou sestavu taky včera předpovídal, je dobře, že to takto snad bude, ta kvalita tam je. Do základu normálně patří asi i Sammy, nicméně jeho neúčast je jeho chybou, samozřejmě... No, ačkoli tam v podstatě opravdu chybí jen 2 hráči základu, je to oslbené hodně citelně, jelikož Žula i Cuchu jsou klíčoví středoví hráči, kteří nám můžou (ale taky nemusí) dost chybět. Uvidíme jak to bude, já si taky myslím ,že ten tým je silný, Cuchua je ale škoda, v posledních zápasech se zase skvěle rozehrával, proti Chelsea byl vynikající. Jsem zvědavý na Lucifera, jestli bude pokačovat v tom, co hrál ve středu, tak tu máme nového lídra defenzivy, Samuel je pomalu tlačen na druhé místo...

Reagovat
terry

Tenhle tým prostě nemůžeš nazvat béčkem.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, přehnal jsem to, přiznávám...

Reagovat
Tsigi

Dneska u AC očekávám pohodovou výhru. Snad se mi to splní .

Tipuju 2:0 Borriello, Pato

Reagovat
smazaný uživatel

proč se mi zdá, že vždycky když tipuješ pohodovou výhru, ztratíme !?

Reagovat
Tsigi

protože ztrácíme v zápasech, který mají být pohodový

to se s náma táhne dlouho

Reagovat
terry

Dneska proti Bologně povinné tři body. Hraje se doma, navíc Bologna bez několika hráčů, hlavně bez Di Vaia. Akorát mě mrzí, že chybí Acquafresca, ale tak snad se Suazo konečně trefí.

Reagovat
10

za 1.7 se to musí hrát

Reagovat
terry

Já už nesázim. Mám na bwinu posledních 150 korun a pokud neprovedu něco podobnýho, co umí jen Fénix, končím..

Reagovat
terry

FORZA GENOAA!

Reagovat
Jajinek

Tak dnes to i přes mnohé tresty vypadá na docela silnou sestavu, která prostě musí urvat 3 body!!! Snad to Mariga zvládne...navíc jsem zvědavej na složení útočné dvojice....

Matrix podle mě taky nastoupí.

Dnes to zkusím rozjed...Janov 1, Juve +, Doria 02, Neapol 0, Inter 2...

Reagovat
terry

Až na Neapol bych to tam poslal, protože tam se může stát cokoliv. No a u Dorie bych to možná zkusil na 0 a nebo spíš under.

Reagovat
10

vidím to takhle: Janov 1, Udine 0, AC 0, Chievo 0, Parma 1, Siena 02, Neapol 1

Reagovat
terry

To si jen přeješ.

Reagovat
10

ne, takhle bych to fakt natipoval, kdybych musel...AC nejspíš vyhraje, ale znám tyhle jejich domácí "pohodový vítězství"

Reagovat
Jajinek

V nulu na San Siru bohužel moc nevěřím.....A že by se hecla Parma...no uvidíme...

Reagovat
10

Doria bez útočníka - Pazzo-Pozzi ban, Cassano zraněnej...Parma má podle mě velkou šanci se konečně chytit

Reagovat
terry

Spíš si myslim, že tak možná ukope remízu, protože to je fakt tragédie, co předvádí. I když bych jí to přál, ať se chytí.. Obzvlášť proti Dorii.

Reagovat
Jajinek

jo no..ale ono to skončí 0:0....

Reagovat
terry

Jak řikám.

Reagovat
10

věřím v Hernána...

Reagovat
Jajinek

To je jediný důvod proč jsem nedal under...páč mu budu fandit...

Reagovat
smazaný uživatel

Parma 0, CFC 1, Inter 2

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Shevchenko

Janov 1, Juve 1, Parma 1, Neapol 0, Udine 1

Reagovat
Jajinek

Jinak koukal jsem se na Chelsea - City...a jestli bude proti Interu chytat Hilario, naše šance se dost zvedají!!...

Reagovat
terry

Brankář je jedna věc, druhá věc je Ancelotti. Protože pokud se nad sebou hodně rychle nezamyslí, letos naše naděje končí.

Reagovat
smazaný uživatel

terry bude vykládat Ancelottimu, ať se nad sebou zamyslí..., tak to je moc

Reagovat
terry

Co se ti nezdá?

Reagovat
smazaný uživatel

jen si myslím, že Carletto rozumí fotbalu lépe, než my dva dohromady. neřeknu, když ho zkritizuju za to, že nasadí do rozjetýho zápasu Senderose a prohraje nám to zápas, nebo když se v dobře rozjetým zápase stáhne do defenzívy, což týmu očividně nesvědčí a ztratíme kvůli tomu body. to jsou jasný fakta, za který je možný ho kritizovat, ale vy do něj prakticky celou sezonu šijete kvůli tomuhle a tamtomu, přestože vede ligu a LM není zdaleka ztracena. nicméně o Chelsea se bavit nechci, jen mě to trochu zarazilo...

Reagovat
terry

Jo, uznávám, že jsem tu větu blbě formulova. Já Carla respektuju, je to sympaťák.. Tady jsem chtěl ale říct to, že by se neměl zamyslet sám nad sebou jako takovým, ale nad tím, jakou taktiku volí. A bez okolků říkám, že si kritiku za poslední týdny zaslouží. Jde o to, že když do Chelsea přišel, nasadil diamant, který se mnoha lidem nelíbil (ani mě), jenže on ho dokázal vyšperkovat, vyhrával s ním, nedostával góly, drtil jednoho soupeře za druhým, byla to prostě mašina na vítězství, jak všichni chtěli.. Pak ale začal trochu experimentovat, párkrát v poháru dokonce použil křídelní hru, po které všichni touží a ona fungovala, ale od ní hned upustil. No a pak se najednou zbláznil nebo co a začal naprosto nesmyslně nasazovat jeho oblíbený stromeček a všechno jde do hajzlu. V Miláně mu to prostě stromeček vycházel báječně, však měl na to taky potřebné hráče. V Chelsea ale snad do něj nemá hráče jediného a přesto se to snaží hrát, ačkoliv je to zatím to nejhorší, co nás letos potkalo. A pokud to postaví i proti Interu, budu se bát. A už se vlastně bojím i o PL.

Reagovat
smazaný uživatel

I když diskuse o Chelsea moc nesleduju, tak jsem si všiml, že jsou tady i fanoušci, co věnují dvacet řádků a v nich dvacet rad Ancelottimu a pět tomu zbytku .

Reagovat
smazaný uživatel

to svědčí o tom, jakej je o italský kouče zájem

Reagovat
Tsigi

asi tak je to hrozně směšný, tam jsou schopni po vyhraném zápase rozebírat každý střídání a jak by to šlo udělat líp

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak..., mimochodem je pravda, že má Napoli zájem o Kakhu ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je skoro vyloučený, aby přišel někdo nad 30 let.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobře, doufám spíš v tučný nabídky z Ruska...

Reagovat
terry

Nechápu, jak by za něj mohla Kazaň zaplatit 8 mega. V létě už to asi ale nebude reálný.

Reagovat
M11

Reagovat
Godwinson

Inter budu mít za zápas dvě střely, obě mimo bránu, na to bude Hilário stačit :)

Reagovat
Godwinson

e

Reagovat
Jajinek

To už nějaký chytrák říkal i před zápasem na starém Traffordu....

Reagovat
terry

Kéž by.

Reagovat
jtbs

http://www.fcintermilano.com/clanek-1862-one-man-show-jmenem-tagliavento super clanok, fajne som sa pobavil . Zaujalo ma hlavne ako sa da Texas Holdem pripliect do futbalu . Taktiez: 2. odstavec o zabijackej patici bol super

Reagovat
Jajinek

díky...

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

zápas zdánlivě jednoznačnej, ale víme, jak jsme schopný s týmy jako Atalanta hrát. Ambro začne pravděpodobně na lavičce, Flamini bohužel stojí. za poslední zápas ho Leo chválil, má smůlu..., dnes si mohl bez problému zahrát. škoda Antoniniho, byl rozjetej a Bonera vlevo přecejen trochu strádá..., nicméně pořád lepší varianta než Janku. ofenzivní trojka jasná, do hry za ně jsou připraveni Hunter, Pippo a možná Mancini, podle jeho kondice. zajímalo by mě, proč se do nominací nedostává Adiyiah. přišel jako alternativa na křídla a zrovna dnes tam nemáme nikoho, krom Amantina po zranění..., v takových zápasech mohl Dominic sbírat minuty.

FORZA MILAN !

Reagovat
terry

Reagovat
FuckT

the best one is AS Rim-Napoli...ked to bude podobny zapas ako Napoli-Inter tak sa rozhodne oplati pozerat

Reagovat
Mr.Jindros

Možná zásadní kolo pro Inter... v lize výkyvy, spousta hráčů nehraje, možnost dotáhnutí se AC... kdy jindy než v tomhle kole musí zabrat. Jsem zvědavý, jak si s tím poradí.

Reagovat
smazaný uživatel

Leo prej možná na lavičku Brazílie...

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=18988

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=18990

né, že bych tomu věřil, ale poslední dobou moc rozruchu kolem něj..., nejdřív Berlusconi, teď Selecao. nechtěl bych o něj přijít, neskutečně jsem si ho oblíbil...

Reagovat
terry

To by byla velká škoda. Navíc je mladej a podle mě mu bude víc svědčit klubovej fotbal, kde je neustále v zápřahu, navíc se tam každým dnem učí. Tohle by, aspoň zatím, nemuselo bejt nic pro něj.

Reagovat
Slejdy

podme AS .. snad bude match

Reagovat
terry

100. FORZA GENOAA!!

Reagovat
lnterista

puknem a je to o bod...

Reagovat
Tsigi

počítej to o dva máte lepší vzájemný utkání

Reagovat
lnterista

njn. ale stejne

Reagovat
Lubinterista

Nesýčkuj

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

S Mottou v obraně bude sranda, v jedenácti sice zase nedohrajete, ale jinak se není čeho bát .

Reagovat
lnterista

no ja mam prave z toho zapasu velkej strach..navic v Udine nam to nikdy neslo

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter 2 Janov 1 AC Milan 1 Juve 1 to staci

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN: Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho.

ATALANTA: Consigli; Garics, Bianco, Manfredini, Bellini; Ferreira Pinto, De Ascentis, Padoin, Valdes; Doni; Tiribocchi

tak nakonec dostal černýho Petra Ignazio, zahraje si Janku..., Ambro is there ! FORZA MILAN !

Reagovat
Tsigi

Se sestavou spokojenost, Jankul se ukazoval docela dobře a proti Atalantě by to mohl trošku provětrat

Klasicky se těším na Beckse a s Ambrem v základu jsem hned klidnější

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem to cetla na ofickach...jsem zvedava, jak to dopadne..snad se zadari, kdyz se jednou za cas muzu koukat..

Reagovat
lnterista

nevite kde je nekde aktualni forma?Treba tabulka za poslednich 10zapasu

Reagovat
Tsigi

https://www.tipsport.cz/webtip-sandbox/MatchInfoAction.do?matchId=1484929

to máš Inter s Udine, kdyžtak tipsport.cz a tam se k tomu doklikáš

Reagovat
lnterista

dik...AS jede...uz musi ztratit

Reagovat
Tsigi

AS dneska ztratí a když ne dneska, tak příští kolo stoprocentně

Reagovat
smazaný uživatel

Já chodím tady na tohle: http://www.italiadelcalcio.it/i010100.htm

klikneš na tým, který chceš a tam se ti zobrazí zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

v preview kdyz kliknes na vic informaci

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo mi najde stream na Livorno má u mě pivo.

Reagovat
Jajinek

4-2-3-1 a Motta v obraně...tedy to nejhorší, co z toho šlo poslkádat....Bůh nás ochraňuj....

Reagovat
terry

No já jsem na to hodně zvědavej. Na Mottu se těším, je to přeci jen můj oblíbenec, snad se chytí. Jinak to je hodně ofenzivní, akorát aby se tolik dopředu netlačil Dejan..

Reagovat
Jajinek

ten systém je na piču...zabijí to všechny řady, nedá se to hrát a José to pořád zkouší...

Reagovat
Mr.Jindros

Tak na to se podívám i já.

Reagovat
lnterista

porad lepsi jak Etak v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Julio Cesar; Maicon, Lucio, Thiago Motta, Zanetti; Stankovic, Mariga; Sneijder; Balotelli, Pandev, Milito.

Lip to snad ani poskladat neslo Jose

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele ja si nevsim toho Thiaga

Reagovat
Jajinek

ty sis nevšim víc věcí....

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Motta na stoperovi a systém, co nám nefunguje, paráda José.

Reagovat
Jajinek

asi tak...bude prdel....

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme do nich, nasypeme 4 děla a je to!

Reagovat
smazaný uživatel

no chlapci moji motta na stoperovi to som nečakal teda .. inak nevie niekto ako to je so santonom ? čo mu vlastne je ? dnes podla mna bude tesny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

čo keby dal konečne nejaky interista hattrick ? už dlho som niečo take nezažil

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

ac - atalanta 5:0

Reagovat
terry

Tak jsem to tam poslal.. Doufám, že mě dneska ještě Serie A udrží ve hře.

Reagovat
Jajinek

držím palce...

Reagovat
terry

Už je to skoro v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je to tady

Reagovat
terry

Tohle ale byla parádní akce, klobouček. Ale Inter musí otočit!

Reagovat
smazaný uživatel

Mariga pokazil přihrávku, ale kdo to pokazil ze stoperů? Sekl se mi obraz.

Reagovat
terry

No, pokazil.. Spíš byla chyba, že proti Di Natalemu nikdo nevystoupil, měl plno prostoru a vymyslel geniální přihrávku. Kdo měl bránit Pepeho jsem nepostřehl, ale jeho chyba to spíš není.

Reagovat
smazaný uživatel

No podle me zaspal Maicon

Reagovat
terry

On měl mít Pepeho no.

Reagovat
Jajinek

Hlavně ten Mariga..a stopeři se vůbec nedohodli...ale k té akci nemělo doít...moc hrátčů v rychlosti se na nás řítilo...a sehráli to perfektně

Reagovat
panca

na milanu to vre interu to asi jde

Reagovat
lnterista

jde

Reagovat
lnterista

Marioooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

SUPERMARIO

Reagovat
terry

BALOTELLI!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mario :-)

Reagovat
Jajinek

takto se odpovídá na kritiku a na vedoucí gól...podjme Inter, MARIOOOOOOOOOO

Reagovat
terry

Já věděl, že mám koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu Mario.

Reagovat
lnterista

Mario vypada jak Remy Bonjansky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad ted Wes....

Reagovat
smazaný uživatel

Mario zatím 2 dobré defenzivní zákroky, to u něj není moc časté...

Reagovat
terry

Taky jsem celkem koukal, že se tak srdnatě vrací.

Reagovat
terry

Hohoo, SUAZOOOO!!

Reagovat
terry

Busce..

Reagovat
smazaný uživatel

To mě vždycky dostává, když Lúcio dělá přešlapovačku blízko vlastního vápna...

Reagovat
terry

No hlavně v jeho podání to vypadá strašně, takový těžkopádný..

Reagovat
smazaný uživatel

a když kličkuje ve vlastnim vápně, tak taky

Reagovat
M11

nema nekdo link na Neapol - AS ??

Reagovat
terry

Jede to na bwinu.

Reagovat
M11

tam nemam ucet

Reagovat
M11

lepe receno mam.. ale nedavam tam moneye tak me to nepusti,,

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete sem hodit link kde sledujete Inter? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

bet365.com

Reagovat
terry

bet365.com

Reagovat
Jajinek

Lúcio a Motta mě přivedou do hrobu...a to i po tom co získají míč....

Reagovat
smazaný uživatel

tohle dělat ve vlastnim vápně...

Reagovat
lnterista

pod Mourinhem sedi Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že to neni Cesc...

Reagovat
smazaný uživatel

MAICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
terry

SCULLLIIIIIIIII & MAICOOOOOON!!

Reagovat
lnterista

no ty voleeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

To byla akce.

Reagovat
Jajinek

Tak tohle byla akceeeeee.....říkám to asi potísícé...takovou přihrávku by Wes nikdy nedal....!! Gorrrrrraaaaaaan!!!

Reagovat
smazaný uživatel

krásný gól...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, Marco snad nikdy nezakončí jinak než v letu.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

nádherný nůžky od ronaldinha...krásně kopnutý roh...škodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrají herně?

Reagovat
smazaný uživatel

jak hraje AC Milán s tou Atalantou????

Reagovat
terry

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0...acm ted melo sanci...opravte me nekdo jestil se pletu ale drzeni mice vidim tak na 65:35 ve prospech milanu

Reagovat
Shevchenko

Držení míče:

63% - 37%

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mam dobry odhad

Reagovat
terry

Zdá se mi to nebo je tady Stankovič úplně utopený, jak jsem čekal?

Reagovat
Jajinek

Tak má tam jiný úkoly...útočit nemusí...takže ne spíš utepený, ale jinak využitý...

Reagovat
smazaný uživatel

tedy neviditelný?

Reagovat
Jajinek

nemá důvod být viditelný...hraje DM na Cuchuově pozici...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byla nadsázka, hráč nemusí být vidět, ale být užitečný a to on je a Javier, je pořád borec, ale zdá se mi, že od toho gólu je Udinese lepší...

Reagovat
GEGE

Marco

Reagovat
Tsigi

DOufám, že tam do druhý půlky vypustí Huntera

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme co řekně Nesta

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

Věřím mu teď mnohem víc, než Marcovi.

Reagovat
terry

200. pro mé tikety.

Reagovat
terry

V Janově taky slušná přestřelka, škoda, že není slušnej přenost. Každopádně FORZA GENOA!

Reagovat
smazaný uživatel

MAGICOOOO PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

přestaly ho bolet asi zuby...

Reagovat
GEGE

PATOOOOOOOOOOOOO!

Reagovat
Shevchenko

PATINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXANDRE MAGICO PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

moooooooc pěknej

Reagovat
Tsigi

Pato a jeho voleje

Reagovat
Inzaghi

Už to začíná bejt typický, jak ty Marcovy polonůžky.

Reagovat
Jajinek

Co se to zase kurva dějě v tom Janově???

Reagovat
terry

Nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

góól! Krasne Patinho!

Reagovat
smazaný uživatel

Consigli měl nehoráznou smůlu při tom golu

Reagovat
smazaný uživatel

José zatim asi neni nadšenej z Marigy

Reagovat
Jajinek

taky nejsem...on je jak splašená gazela....

Reagovat
smazaný uživatel

afričan no

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik za něj dali?

Nevite někdo jak hraje Roma???

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebuje cas

Reagovat
terry

A Chievo vede..

Reagovat
terry

SUAZOOOOOO!! A já to nevidím, tohle musí bejt úžasnej zápas.

Reagovat
Tsigi

Suaza i Sculliho mám ve fantě , Hlavně A´t vyhrají mám je na tiketu

Reagovat
terry

To já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

přeji vám oběma hodně štěstí...

Reagovat
Shevchenko

Sculli můj nejoblibenější hráč ve fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

snad to Grifoni dotáhnou?!...

Reagovat
terry

Jaktože nejsi na icq?

Reagovat
Shevchenko

Už tam jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

njn..vypadá to, že mě porazíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle zlutaaaaaaa?haahahha

Reagovat
smazaný uživatel

přísné...

Reagovat
smazaný uživatel

Wes zatím pokračuje ve svých marných výkonech.

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se divíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Furt brzdi hru mi pride

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se mi, nebo hraje Pirlo na jaře lépe ? řečnická otázka, mě se líbí..., jako by měl najednou větší pole působnosti na hřišti a to mu prospívá. ptám se jen proto, že jsou u něj ty esence mezi dobrým a špatným výkonem celkem citlivý...

Reagovat
smazaný uživatel

hraje dobře..ve fantě to je pro mě naprostá stálice - známky mu oscilují kolem 6,5..

Reagovat
Shevchenko

Jako můj Ambro.

Reagovat
GEGE

Jj dost se zvednul.

Reagovat
smazaný uživatel

Mu dá loket a nic jo?

Reagovat
smazaný uživatel

PATIIIIINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera, pěkně Ronaldinho

Reagovat
Shevchenko

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Tsigi

Ronaldinho je prostě génius PATOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni dobou začíná hrát opravdu úžasně, co s nim?

Reagovat
Tsigi

nechat si ho, stejně se lepší hráč, který by přišel do AC nedá sehnat

Reagovat
smazaný uživatel

rob

Reagovat
smazaný uživatel

no konečně..

Reagovat
smazaný uživatel

prodat, nebo na to příští sezonu dojedem

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem stejného názoru

Reagovat
Tsigi

a koupit super Krasiče, který má v nároďáku 28/2 a v Evropě 48/5

Reagovat
smazaný uživatel

tak já bych nahradil Ro za Ro... Jinak Džeko teda opravdu nejspíš k nám že? = Hunter pryč..

Reagovat
Tsigi

za Robinha bych si to dokázal představit, za borečka z ruský ligy nikdy. Hlavně je nereálný, že se budeme zbavovat nejlepšího fotbalisty každou sezonu.

Reagovat
lnterista

jj letos Dinho a pristi rok Pato

Reagovat
Shevchenko

Vy všichni byste pořád chtěli samé nesympaťáky, ty Robinha, GATTUSO Suaréze...

Reagovat
Tsigi

Suaréze bych bral i já

Vyjde to dost nastejno Robinho je simulant, Krasič taky a Suaréz tuplem, prostě na týhle pozici si moc nevybereš

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

toho borečka jsi chtěl ještě před nějakým časem taky, tak shoď ty ramena , nicméně jak říkám - Dinho stejně zůstane a nemůžu se dočkat, jak tady na něj budem v listopadu nadávat.

Reagovat
smazaný uživatel

kéžby

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nebyl druhej Quaresma, já už křídlům v Itálii moc nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně nejspíš nepříjde, protože vystřihl Dinho dobrou sezonu, navíc prej začíná preferovat Španělsko. odchod Dinha je nereálnej..., můžem se na něj tešit i příští sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, já říkám, že ti rozumím. My to řešili neustále s Becksem, na kterým to vždycky několik měsíců stálo a pak byl zase půl roku nemožnej. Pořád dokola.

Reagovat
GEGE

Reagovat
cink

tak na AC už asi náskok nenavýšime :(

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXANDRE MAGICO PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Grande Ronaldinho..., milánská samba

Reagovat
Shevchenko

Snad mu to uznají.

Reagovat
GEGE

Krása

Reagovat
panca

nevite nekdo kolik ma dihno asistenci???

Reagovat
Shevchenko

Na fantagazzeta.com jich má do dnešního zápasu 10, ale tam na ty asistence mají nějaký jiný metr, určitě jich bude mít víc.

Reagovat
smazaný uživatel

před dnešním zápasem 12

Reagovat
M11

PATO nejlepsi mlady utocnik

Reagovat
Inzaghi

Miluju ty naše kluky brazilský!

Reagovat
smazaný uživatel

DIEGOOOOOOO

Reagovat
terry

DIEGOOL!! Fanta je moje!

Reagovat
lnterista

Mario dneska super...nejak casto

Reagovat
cink

a to je jen dobre, myslim, ze ho Jose nepusti..

Reagovat
Jajinek

Takhle se hraje o titul!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DIEGOL A dneska Mario.

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo

Reagovat
Jajinek

Tak zatím jsme efektivní jak zvíře...a to je dobře...Mario poslední dobou více vyrovnané výkony a dnes zase exceluje!!! Milito spolehlivě, Panděv krásná nahrávka...jen ten Wes to zase brzdí jak může....tohle už snad udržíme!

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže dostal Luciano kartu, mám 9 hráčů před vykartováním, tak se kluci musí hezky kolo po kole seřadit .

Reagovat
GEGE

Zatím spokojenost.začátek sice trochu slabší Atalanta měla pár nebezpečných střel ale potom se to zlepšilo a přišly i goly.Pato oba trochu se štěstím...Ale ten první byl super neuvěřitelně těžký kop smekám Překvapil mě Jankul ten hraje zatím hodně dobře.

Reagovat
panca

jen marco je jakejsi zarazenej

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas...zatim se dari, snad to pujde i v druhe puli...z saten jim dat jednoho rychlyho a jen tak se nezvednou...fakt mam radost :))

Reagovat
smazaný uživatel

ze začátku typickej domácí výkon proti slabšímu soupeři, pak naštěstí Patinho a rázem to začalo vypadat, jak to vypadat má - držet míč, dávat si ho, hledat mezery v defenzívě a dobrým presingem nepouštět hosty do tempa. Bergamasca zatím neškodná, Nesta i Thiago bezchybní. Ronaldinho na svý poměry výbornej, z jeho výkonů mám proti podobným soupeřům vždy největší strach, nicméně dnes se podepsal pod oba góly. druhej poločas snad to samý..., FORZA MILAN !

Reagovat
Tsigi

Zatím spokojenost. Akce při první brance byla super - Becks přes půl hřiště, Dinho patičkou, Ambro centr a Pato geniální zakončení, fakt nádhera.

Dneska jsem spokojený se všemi. Vypíchl bych Silvu, který je prostě o pár let mladší Lucio a Nestovi se už pomalu rovná.

Reagovat
Shevchenko

Začátek docela dost slabej, naštěstí se to postupně rozjelo. Obrana, Ambro, Pirlo, Ronnie a Pato všichni jen ten Becks mi tam pořád nějak nesedí. A Marco dneska nic moc na to že hrajem doma, a ta jeho tutovka...

Reagovat
Shevchenko

Ale zase David u prvního gólu.

Reagovat
Tsigi

mně se Becks líbí o hodně víc než Gattuso, který prostě hře nic nedává a nedá se říct, že by toho vybojoval o moc víc než Becks

Reagovat
Shevchenko

Tak mě se hlavně líbí Seedorf když má den, ten byl nenahraditelný.

Reagovat
GEGE

Přesně Seedorf mi tam taky chybí před zraněním to byla paráda co předváděl.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže po zranění byl zase průměrnej , vyjma toho grande gólu proti MU.

Reagovat
panca

tak ten byl jedinecnej a jeste nekdy je

Reagovat
Tsigi

Tak Seedorf je unikát o tom žádná

Reagovat
terry

300. pro Genou.

Reagovat
Jajinek

Sanchéz dává Zanettimu solidní čokčku....

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Tak tohle sudí posoudil hodně zajímavě. A teď nevím, jestli se radovat za mou výhru ve fantě, anebo smutnit, že to bude ještě drama.

Reagovat
Jajinek

To je blbec ten Mario...on tu hnátu tam snad dal úmyslně....

Reagovat
10

Zaccardo

Reagovat
smazaný uživatel

Borri dneska slabej (a to se hraje doma ), Hunter si zaslouží jít na plac...

Reagovat
panca

Reagovat
panca

tak bohuzel marca bych okamzite stahl dnes je marnej a dal sanci hunterovi

Reagovat
smazaný uživatel

To bránění jak zálohy, tak obrany je dneska tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

kua tak vstavame

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilci se strašně preferujou , vždy když je po blízku Dinho, Pato, nebo Thiago, nastává 90% pravděpodobnost, že přihrajou někomu ze svých...

Reagovat
smazaný uživatel

Doria WTF útok Testardi - Scepovic .

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

přes 4 borce

Reagovat
GEGE

Tak tohle byl krsáný gol...Bonera se dobře vykoupal

Reagovat
Slejdy

Baptistaaaaa

Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

Baptistaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Baptistaaaa

Reagovat
Shevchenko

Penalta-

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdyz to nedal dinho tak ve mne docela zatrnulo :D

Reagovat
smazaný uživatel

nemusel písknout..., Doni

Reagovat
smazaný uživatel

ufff..., MARCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Shevchenko

MARCOOOOOOOOOOO

Reagovat
panca

faul ale je videt ze bonera moc padat netrenuje

Reagovat
Slejdy

Quagliarella

Reagovat
GEGE

Penalty by měl kopat Pirlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
Shevchenko

To platilo i za Kaká.

Reagovat
Slejdy

Mirkoooo

Reagovat
terry

To by mě fakt zajímalo, co se v tom Janově děje.

Reagovat
Tsigi

Ať už to kurva kope Pirlo

Galliani

Reagovat
terry

A já to říkal, Neapol - AS 0:2

Reagovat
M11

MIRKOOOO

Reagovat
Alberto Aquilani

Mirkoooooo .... pekne , máme našlapnuté 3 krát po sebe na Neapoli vyhrať . Inak Neapol v tejto sezone doma ešte neprehrala ?

Reagovat
10

ne

Reagovat
10

musím se přiznat, že jsem AS moc nevěřil, ale oni vyhrávají i takovýhle těžký zápasy

Reagovat
M11

Janov je ale dnes za trest 3x si nechat srovnat

Reagovat
terry

Reagovat
Slejdy

tojoteda

Reagovat
smazaný uživatel

Janov a ten jejich fotbal no.

Reagovat
smazaný uživatel

mirko vučinič ty stary pes

Reagovat
terry

To je fakt neuvěřitelný, co dokázal v Římě Ranieri. Vždyť ten tým od konce října neprohrál, posledních sedm zápasů vítězně, ustavičně hraje bez Tottiho, teď i bez Toniho, nemá gólmana, ale přitom bojuje o titul. Nikdy bych to do toho týmu neřekl.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
terry

Navíc budou Vlci první, kdo na San Paolo vyhrají.

Reagovat
10

ještě není konec. 1:2

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Gólmana mají, jen nechápu, co tam s nima dělají, že je mají věčně zraněný.

Reagovat
terry

To jsem myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si říkal, že ASR bude mít co dělat, aby hrálo o poháry... A oni udělali takovou šňůru... Ranieri ukazuje, že není žádný béčko...

Reagovat
smazaný uživatel

potkat někdy De Ascentise, Tiribocchiho a Pinta v temný uličce...

Reagovat
smazaný uživatel

JAVIEER!

Reagovat
10

Balotelli si říká o červenou

Reagovat
Slejdy

pude

Reagovat
smazaný uživatel

at tam de Arna

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera v minulej sezone neapol doma neprehral pokial neprisiel AS RIM a tuto sezonu presne to iste a ze do "tej istej rieky dva krat nestupis"

Reagovat
smazaný uživatel

roma je unica

Reagovat
panca

boze co ted udine nedalooooo

Reagovat
10

škoda, stačilo to dát Di Natalemu do prázdný

Reagovat
Alberto Aquilani

tak ako klid jo

Reagovat
Shevchenko

Nainggolan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kedy by mal doni v zivote ciste konto nevadi 1-2 udrzat a bojovat chlapci

Reagovat
Slejdy

to bude jeste zajimavy zaver

Reagovat
terry

To je v hajzlu, Chievo dá o desíti Cagliari gól.

Reagovat
smazaný uživatel

no jen at se tza neapol nerozjede, kdyz sem videl jak jsou schopni dostat 3 goly za 5 minut, jsem trosku nervozni

Reagovat
smazaný uživatel

v neapoli ako hluk v takom reve by som si dal vlastny

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhnul bych Maria, Mottu dal do zálohy a Matrixe na stopera.

Reagovat
lnterista

ja bych pisknul radeji konec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

pan trener

Reagovat
panca

tak to je v prdeli!!! to vypada hodne spatne s patem

Reagovat
smazaný uživatel

snad to nebude nic vazneho...treba "jen" natazene...nebo ho chytla krec...

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne MATRIX!

Reagovat
Shevchenko

Pato.

Reagovat
10

Matrixe stříhá Mario, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

až mě zatlo, když Pata zatlo

Reagovat
10

co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

běžel sám s mičem a najednou jakoby chytil křeč do stehna..., tak šel k zemi.

Reagovat
GEGE

Kurva neeeee

Reagovat
Shevchenko

Snad nic vážného.

Reagovat
Shevchenko

Ale vypadá to dost na hovno.

Reagovat
panca

zitra cekam zpravu 3 mesice out

Reagovat
smazaný uživatel

to nejspíš né..., byl to zadní stehenní sval a za lajnou už chodil.

Reagovat
Slejdy

Janov

Reagovat
smazaný uživatel

Janov

Reagovat
10

Bologna

Reagovat
Tsigi

Chodí, tak to zas tak hrozný snad nebude

Reagovat
lnterista

Bolognaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

není nad kreténa v hledišti se sluchátkama v uších..., to je na facku.

Reagovat
Inzaghi

Na Střížkov bych si je vzal taky, ale na San Siru?!

Reagovat
terry

To si dělat v Janově srandu?

Reagovat
Shevchenko

Grifoni jsou teda neuvěřitelný tým.

Reagovat
Alberto Aquilani

Doni ej absolutne strašný , lopta mu ide asi pol metra vedla neho a on s iba pozera , keby to Denis trafil , dostane gol ,lebo sa po nej nehodi alen pozera

Reagovat
GEGE

Abate pěkně

Reagovat
lnterista

Etoooooooooo tesne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

za takovej odkop by se nestydel ani Cesar

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn. Eto'o momentálně nejhorší útočník Interu...

Reagovat
Alberto Aquilani

400. pre AS

Reagovat
Alberto Aquilani

mne vypadol stream do pekla .....

Reagovat
smazaný uživatel

Krhin?

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati dobře.

Reagovat
Slejdy

nebyla penalta...kkt sudí

Reagovat
Alberto Aquilani

Na toto netreba slová ......

Reagovat
Slejdy

to ne teda

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

Reagovat
lnterista

2.polocas des

Reagovat
lnterista

jeeee

Reagovat
maras93

Už to začíná padat v těch 90. minutách , ted' by ještě mohlo Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Napoli dobřeeee

Reagovat
10

Udine, Siena, Parma

Reagovat
smazaný uživatel

on to nepsikne

Reagovat
10

břevno Udine

Reagovat
terry

Parádní závěr v Udine.

Reagovat
10

to teda, kam se sere PL

Reagovat
panca

PL je tenhle rok uplne v haji jsem tam snad nevidel slusnej zapas

Reagovat
10

já dneska první - Tottenham:Everton, jinak se na to nedá koukat

Reagovat
terry

To je v hajzlu tohle, Genoa

Reagovat
Jajinek

Múže mi někdo vysvětlit, proč místo 3 avizovaných minut nastavuje sudí 5?????????

Reagovat
10

Moggi

Reagovat
Jajinek

hele na mě to nezkoušej...

Reagovat
10

co bych na tebe měl jako zkoušet?

Reagovat
Jajinek

tady ty Moggiovské provokace...já o žádném spiknutí nidky nemluvil...

Reagovat
10

nevinný vtípek, žádná provokace

Reagovat
Jajinek

to mi nemůžeš po takovém nerváku dělat...

Reagovat
10

super fotbal ale, z obou stran...starý dobrý Udine

Reagovat
Jajinek

první poločas se mi líbil, ten druhý už byla lopota...ale Udine mělo snahu, to se cení....

Reagovat
Votas

dilatace času

Reagovat
smazaný uživatel

MASSSIMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

MACCARONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
lnterista

Reagovat
10

ten boj o udržení bude hodně zajímavej

Reagovat
smazaný uživatel

To teda jo, ale Lazio a Udine jsou týmy, které nepadají, to by ybal moc senzace.... A catania mě včera překvapila, ti jen tak rychle dolů nepůjdou asi. Každopádně forza malesani, ten bojuje!

Reagovat
10

toho by měli udržet i v případě sestupu

Reagovat
smazaný uživatel

hezkyyy

Reagovat
smazaný uživatel

sledoval jsem vás a taky to nebylo špatný

Reagovat
GEGE

Reagovat
panca

na tyhle prdochy bych daval v klidu abateho a boneru venku proti tem lepsim

Reagovat
smazaný uživatel

sakra,to kolko sa nastavovalo?skoro nas to stálo 3 body

Reagovat
Alberto Aquilani

Ten Aronica je gay , však chcel vykurit Vučiničovi

Reagovat
M11

SIENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

SIIIIII

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

AS remizovalo,,jooo

Reagovat
Tsigi

Jen ve Veroně a na Parmě nebyla pískaná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Jááj taková zas nesmyslná penalta. 3 body měly bejt jasně v Římě. Ten závěr se sudímu nepovedl.

Reagovat
GEGE

Povinost splněna 3 body doma.Druhý pločas už podle očekávání slabší ale jsem spokojený.

FORZA MILAN!

Reagovat
10

penalta v Neapoli byla?

Reagovat
Slejdy

vubec

Reagovat
maras93

byla

Reagovat
Slejdy

ktera ty voe ?

Reagovat
10

ok, počkám na souhrn

Reagovat
Jajinek

Vydřené tři body...člověk by si myslel, že po prvním poločase už to bude pohoda...ale Udine se děsně heclo. Takový Sanchéz byl vážně výborný. Naše záloha se nechala naprosto přehrát. Co taky čekat, když v ní hraje totálně poplašený Mariga, který nahrává skoro pořád soupeři...a Wes, který pro změnu nenahrává vůbec....už mě opravdu sere a jestli tu hru bude i dál takhle brzdit, tak je úplně na nic!!!!

Stankovič chudák z těch dvou snad zešílel...

Motta si postupně zvyknul na tu hru v obraně a až na poziční kiksy s Lúciem to odehrál slušně. Samy je tragéd největší....a sudí za jeho 5 nastavených minut taky....dobře...bylo střídání a faul na Milita...ale tak to je minuta....a v 94. měl krásnou možnost to ukončit, když měl Mariga míč na kopačkách a hovno....to mě fakt nasralo....jinak ale pískal vcelku obstojně....škoda té Mariové ruky, ta asi byla jasná.

Aspoň AS konečně ztratilo...jinak Janov jsou u mě amatéři...4 góly od Boloni...

Reagovat
Votas

ještě by to chtělo vyzdvihnout kvalitu na naší lavičce...ze všech 3 vystřídaných předvedl nejvíc Eto´o tím svým rugbyovým nákopem

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda AS, ale skvěle AC.

Reagovat
terry

Mohl bych vám vyprávět pohádku o jednom sázkaři, který měl poslední šanci a všechno mu skvěle vycházelo.. Jenže pak se všichni zbláznili, skóre otočili a sázkaři zbyli oči pro pláč.

Reagovat
10

ty si to nakonec dal?

Reagovat
terry

Měl jsem dva parádní tikety a pak to skončí takhle. Na jednom Inter a Janov, kde prostě Janov třikrát vede a prohraje 3:4. A na druhym under Parma - Doria a neprohra Cagliari, který si prostě nechá dát od Chieva, který hraje v deseti, gól. Ještě k tomu byla neprohra Fulhamu a ta vypadá nadějně.

Reagovat
10

sucks, Janov jsem nečekal vůbec...já měl na hlavním Tottenham a pak Neapol, Parmu sola...

Reagovat
Jajinek

Janov mě taky vyjebal....ale druhej ticket je zajímajev..Inter 2, USA 2 a Northug - Olsson 2...

Reagovat
10

USA? já chci hrát Under 5.5

Reagovat
Jajinek

to bych neriskoval, může to být zase přestřelka...ale je pravda, že když Miller gól pustit nechce a má den, tak ho nepustí.... Jako já amíkům věřím, není na ně takový tlak, měli delší čas na odpočinek, mají kvalitnějšího gólmana, a kluci jako Kane, Parise nebo Kessll jsou hladoví po úspěchu...

Reagovat
10

mě se líbí moc, ale přecejenom to asi zatím na Kanadu stačit nebude...jinak Ryan je hlavní důvod toho, proč se mi nechce dávat na Kanadu a proč chci hrát under

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ten Janov byla podpásovka.

Reagovat
smazaný uživatel

pohodový vítězství..., výkon takovej, jakej má doma být proti podobným týmům. defenzíva fungovala (až na to Valdesovo sólo), dobře presovala a zbytek týmu kombinačně jako obvykle na úrovni. jen by to zkrátka chtělo nějakýho zabijáka do vápna..., ovšem takovýho, kterej je schopnej dát si to se zbytkem týmu..., hned by byl ten fotbal ještě o něco hezčí.

škoda Udinese, ale díky za snahu..., příští týden šlágr s Romou, těším se

Grazie ragazzi..., MILAN PER SEMPRE

Reagovat
smazaný uživatel

Valdez to udělal pěkně, jeden z mála, co ještě v atalantě něco hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, patřil k lepším..., bál jsem se Tiribocchiho, ale dnes o ničem, v Lecce to byl jinej zabiják. dost jim podle mě chyběl Guarente..., přecejen Padoin ve středu zálohy

Doni mě bavil u té penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Crsitiano.

Ale nevím, ať tam dají kohokoliv, tak jim to nejde. Doni starý, Del Neri v Dorii, Floccari taky v čudu a tým je hned na odpis.

Reagovat
terry

Nechápu, jak může bejt Udine takhle dole.

Reagovat
smazaný uživatel

to mozu hrat timi na 8 utocnikov a strilat loptu do ruk protihraca. 2-0 a rozhodca odpiska hentaku kravinu ,uplna zbytocna strata

Reagovat
panca

ocekavana vyhra! dnes byl vybornej pirlo a dihno jako obvykle jen prvni polocas/chvili ho miluju a hned zase nesnasim a borrielo je posledni zapasy nejakej vycichlej sice dava goly ale vubec nebojuje jako na zacatku sezony a doufam ze pato bude v poradku jinak jsem v haji!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Siena ten zápas dohrála s 5ti útočníky! Maccarone, Calaio, Ghezzal, Reginaldo a Larrondo.

Reagovat
smazaný uživatel

to je sešlost , Larronda neznám, ale ty zbývající 4 mám celkem rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Larrondo je z Priamavery, loni se dostali do finále, kde nakonec prohráli s Palermem. Prý velký talent a skvěý střelec... má takové kudrnaté pačo na hlavě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ahá, Argentinec..., nj to jméno. tak uvidíme, v útoku máte přetlak

Reagovat
smazaný uživatel

doležite tri body su doma ... aj ked sme nemali idealnu zostavu zvladli to nakoniec so šťastim .. FORZA INTER

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele