Serie A - preview 24. kola

17.02.2012, 08:26, aktualizováno 19.02.2012, 08:33
Previews
AC Milán se může vrátit na první příčku, potřebuje k tomu ale vyhrát v Ceseně. Udinese hostí Cagliari a potřebuje vyhrát, pokud se chce udržet v boji o titul, totéž platí před zápasem v Palermu pro Lazio. AS Řím hostí Parmu...
US Lecce - AC Siena  (neděle 12:30)
Tak trochu boj o záchranu se dá očekávat na stadionu Via del Mare, kde se utká Lecce se Sienou. Toskánský celek také bojuje o přežití, v poslední době má ale velkou oporu v brankáři Pegolovi.

Lecce se poslední dobou vůbec nedaří, z posledních třinácti zápasů vyhrálo jen dvě utkání. Tato smutná statistika ho umístila na hranici sestupového pásma z té horší strany. Proti Atalantě se Lecce trochu zvedlo a dokázalo udržet remízu, stále to ale není ono. A dobře to ví i trenér Serse Cosmi.

"Nám všem je tady už dlouho jasné, že zápas proti Sieně bude velmi těžký a také klíčový. Pro nás je opravdu velmi důležitá výhra," říká Serse Cosmi. "Bude to klíč k naší budoucnosti, hodně věcí se od výsledku bude odvíjet. Proto do zápasu potřebujeme dát všechno, co můžeme, odevzdat se. Doufám, že se brzy vrátíme na vítěznou vlnu."

Trenér Cosmi si je vědom důležitosti reakce fanoušků a jejich podpory: "Potřebujeme podporu našich fanoušků, zvlášť teď. Odevzdáme maximum, ale potřebujeme jejich pomoc. Siena má mnoho slabin, pokusíme jich využít."

Sieně se na cestách z vlastního stadionu nedaří, dokázala nasbírat pouze pět bodů. Navíc ještě nevyhrála. Siena sídlí pět bodů a dvě místa nad Lecce, nic ale nesmí podcenit. Případný neúspěch by mohl za určitých okolností místa prohodit. Trenér Sannino očekává, že jeho svěřenci budou získávat body také mimo svůj stadion.

"Do Lecce si jedeme pro výhru," říká odhodlaně Sannino. "Způsob, jakým jsme se vypořádali s Římem, mě potěšil a nechal klidným. Pokusíme se na to navázat," říká odhodlaně Sannino.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benassi - Oddo, Carrozzieri, Miglionico - Cuadrado, Giacomazzi, Blasi, Delvecchio, Brivio - Di Michele, Bojinov
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso - Giorgi, Vergassola, Gazzi, Brienza - Destro, Calaiò
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.15 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Novara Calcio - Atalanta BC  (neděle 15:00)
Po senzační výhře na půdě Interu Milán se Novara představí doma a soupeřem jí bude Atalanta. Domácí věří, že triumfem v Miláně zlomili výsledkové prokletí a že se nakonec úspěšně zachrání. Proti Atalantě to tak bude hon na další tři body.

Novara Calcio předvedla v minulém kole precizní obranu a brankou Andrey Caracciola ve druhém poločase porazila Inter Milán na jeho půdě 1:0. Svěřenci trenéra Mondonica tak vytěžili ze soubojů s Interem plný počet šesti bodů, což by před sezonou málokdo čekal. "Proti Interu jsme hráli velký zápasy a vyhráli ho. Musíme tomuto výsledku dát kontinuitu a vyšplhat se tabulkou vzhůru. Momentálně se soustředíme na nedělní zápas proti Atalantě, nebude to snadný zápas," očekává těžkou bitvu trenér Mondonico. Atalanta v prvním zápase Novaru porazila 2:1.

Dařilo se i hostům. Atalanta doma udolala Janov 1:0 a připsala si další tři body. Nerazzurri už jsou třináctí, k dobru mají před sestupovými pozicemi devět bodů. "Proti Janovu jsme odehráli solidní zápas a zasloužili si vyhrát. Musíme i nadále hrát tímto způsobem. K záchraně Serie A jsme na správné cestě, chce to však v neděli potvrdit a získat tři body," rovněž pochválil své hráče Stefano Colantuono.

Novara bude postrádat Ludiho, Dellafioreho, Marianiniho a Morimota. K tomu ještě musíme připočíst vykartované Radovanoviče, Porcariho a Morganellu. S týmem Atalanty je to podobné, zranění jsou Carmona a Capelli, na Doniho s Manfredinim se pak vztahuje karetní trest.
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Ujkani - Rinaudo, Lisuzzo, Centurioni, Garcia, Gemiti - Jensen, Pesce, Rigoni - Jeda, Caracciolo
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Stendardo, Lucchini, Peluso - Schelotto , Cigarini, Brighi, Moralez - Marilungo - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 3.15 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Čtyřiadvacáté kolo zavítá také na Marassi, což je skvělá zpráva pro celý Janov. Ten totiž právě z domácího prostředí získává drtivou většinu bodů, zatímco venku to je těžká bída. Tým Pasqualeho Marina přivítá Chievo, proti němuž bude chtít prodloužit vítěznou sérii. Tedy tu domácí.

Pod Marinem Grifové všechny tři domácí zápasy vyhráli - a to hostili Udinese, Neapol a Lazio. Všechny tři celky porazili shodně 3:2. Venku to je ovšem jiná písnička, tam Marino čtyřikrát prohrál, navíc jen naposledy v Atalantě nedostal vyšší gólový příděl.

Vůbec obrana je v Janově velkým problémem. Na počet inkasovaných branek je ta janovská nejhorší v lize, méně čistých kont pak udržela už jen poslední Novara. Přitom mají Grifové v bráně Sebastiena Freye, jenž často čaruje.

Marino se bude snažit v neděli vyřešit, jak jinak nahradit zraněného Alberta Gilardina. Klíčový útočník je totiž kvůli zranění mimo hru a Janovu se od jeho odchodu do péče lékařů ještě nepodařilo skórovat. Grifům by se nesmírně hodilo probuzení Gisueppeho Sculliho, jenž se po návratu z Lazia ještě úplně nechytil.

Chievo sice na Marassi nepřijede s předem svěšenou hlavou, ovšem současná forma není nijak oslnivá. Gialloblu prohráli tři z posledních čtyřech utkání a pomalu se blíží sestupovým vodám.

Hosty pro změnu trápí střelecká potence. Jen Cesena dala letos méně gólů, a tak byla po posledních neúspěších Chieva vznešena otázka, zda by neměl kouč Mimmo Di Carlo vyzkoušet jinou taktiku. Rozestavení se třemi útočníky, kteří nemají přílišnou podporu zálohy, totiž evidentně příliš nefunguje. Uvidíme, jestli Di Carlo na Marassi něco změní. Sestavu bude stavět bez zraněného Sammarca.

Domácí jsou bez Mesta, Antonelliho, Bova, Morettiho a Gilardina.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Rossi, Granqvist, Kaladze - Jankovič, Biondini, Kucka, Veloso, Constant - Sculli, Palacio
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Andreolli, Cesar, Dramé - Bradley, Rigoni, Hetemaj - Cruzado - Thereau, Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.93 - 3.20 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Cesena - AC Milán  (neděle 15:00)
O záchranu hrající Cesena se pokusí překvapit milánské AC, bude k tomu mít jednak výhodu domácího prostředí, ale také kompletnějšího kádru, neboť Rossoneri stále trápí rozsáhlá marodka. Je však jasné, že favoritem je AC Milán.

Velice smolné kolo mají za sebou fotbalisté Ceseny. V Římě na Olympijském stadionu vedli nad Laziem už o dvě branky, ale nadějný výsledek neudrželi a nakonec podlehli výsledkem 2:3. Tím si Cesena ještě více zkomplikovala už tak složitou situaci. Na sedmnácté místo, které jako poslední znamená záchranu, ztrácejí Arrigoniho hoši už propastných sedm bodů.

"Nebyl to výsledek, který bychom chtěli. Jsem zklamán, neboť to byl zápas, který jsme měli vyhrát, navíc na hráčích bylo celý týden vidět velké odhodlání. Prostě ve druhém poločase jsme nehráli dobře. Teď se musíme soustředit sami na sebe a připravit se na těžké utkání s AC Milán," prohlásil zklamaný Arrigoni.

AC Milán, to je úplně jiná kapitola. Rossoneri během týdne rozstříleli Arsenal 4:0 a jednou nohou nakročili do čtvrtfinále Ligy mistrů. "Proti Arsenalu jsme viděli nejlepší Milán v sezoně. Nic jsme jim nedovolili a naopak jsme si vytvořili dost šancí, abychom nakonec vyhráli větším rozdílem. Každopádně musíme nadále zůstat pokorní a tvrdě pracovat," chválil své svěřence trenér Massimiliano Allegri. V lize si naposledy Milán poradil s Udinese, na stadionu Friuli zvítězil 2:1 a vyhoupl se do čela Serie A.

Absence obou táborů se rozhodně nedají srovnávat. Zatímco Ceseně budou scházet jen Djokovič, Moras a Von Bergen, milánskému celku budou chybět Nesta, Cassano, Yepes, Gattuso, Merkel, Strasser, Seedorf a vykartovaný Ibrahimovič.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Comotto, Rodriguez, Benalouane - Ceccarelli, Santana, Colucci, Parolo, Pudil - Iaquinta, Mutu
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Bonera, Thiago Silva, Mesbah - Nocerino, Ambrosini, Muntari - Boateng - Maxi Lopez, Robinho
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.50 - 3.80 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Parma FC  (neděle 15:00)
Trenér Luis Enrique nelibě nese styl hry a nasazení, které jeho hráči předvedli v utkání proti Sieně. Parmě se naopak daří a potvrdit to bude chtít také na Stadio Olimpico.

Řím předvedl opravdu špatný výkon bez proměněných šancí, a tak se možná v evropských pohárech budeme muset bez AS odejít i příští roky. Španělský trenér tak žádá po hráčích naprosto jiný přístup a agresivnější napadání. Beze změn by se mohlo stát, že to bude Enriqueho poslední sezona.

"Nehráli jsme vůbec dobře, nedokázali jsme přesně číst úmysly soupeře a celkově se nám nedařilo," říká Španěl."Hráli jsme jako někdo jiný, bylo to úplně bez života. Chtěli jsme hrát úplně jinak, ale skončili jsme jinde. Hrajeme mnohem hůř, než jsme si vytyčili. Potřebuje rapidní zlepšení."

Řím vyhrál pouze jeden zápas z posledních pěti a kritika na hráče i trenéra neustává. Sedmé AS ztrácí bod na Inter, který také trpí menší ztrátou identity. Milánský velikán hrál své utkání již v pátek, takže v případě úspěchu by jej mohlo AS přeskočit.

Parma nebude jednoduchým soupeřem, poslední dobou ji tvrdý přístup trenéra Donadoniho velmi prospívá. Na výhru ve Veroně navázala Parma remízou s Juventusem, což se v této sezoně mnoha týmům rozhodně nedaří. Dvanáctá Parma má ještě dva zápasy k dobru, takže se dá očekávat vzestup tabulkou.

Donadoni dokázal tým motivovat natolik, že jeho svěřenci prohráli pouze jeden zápas z posledních deseti. "Rosteme každým zápasem, tady to všichni cítí," říká záložník Gianluca Musacci. "Daří se nám vyhrávat a v tomto trendu chceme pokračovat."

"Hrajeme koncentrovaně, od začátku až do konce. Neztrácíme ze zřetele náš cíl a jde to mnohem lépe než dřív. Na svých výsledcích chceme stavět i v Římě," zakončuje záložník.

Hosté se ale budou muset velmi snažit, AS na své půdě neprohrálo od konce října. I když se mu nedaří, jeden faktor přehlédnout nemůžeme - vzhledem k nestálosti výkonů si nelze být jistý, jak zápasy AS dopadnou. Kromě Gabriela Paletty může trenér Donadoni počítat se všemi hráči, AS bude bez Burdissa, suspendovaného Kjaera a obránce Cicinha.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Rosi, Juan, Heinze, Taddei - Gago, De Rossi, Pjanič - Totti - Lamela, Osvaldo
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Ferrario, Lucarelli, Zaccardo - Valiani, Mariga, Morrone, Musacci, Modesto - Giovinco, Floccari
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.53 - 3.80 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Cagliari Calcio  (neděle 20:45)
Udinese čeká velmi zajímavý zápas s PAOK Salonica. Předtím se ale musí vypořádat s Cagliari, což je určitě podobně nevyzpytatelný soupeř.

Udinese ztratilo svůj stylový rekord a poprvé padlo - nestačilo na AC Milán. Navíc se nedokázalo prosadit v prvním zápase s PAOK v rámci Evropské ligy. Udinese tak cestuje do Řecka s otevřeným výsledkem. Je tu tedy velmi vysoká možnost, že jejich koncentrace v rámci ligy nebude na takové úrovni.

"Budeme myslet na jeden zápas po druhém, postupně. Ještě není čas myslet na PAOK. Teď se chceme koncentrovat na Cagliari," říká brankář Handanovič.

"Samozřejmě by bylo určitě mnohem lepší cestovat do Řecka s výhodou, nějakým vstřeleným gólem. Ale to je fotbal. Pokusíme se udělat vše pro postup. V minulých týdnech jsme inkasovali mnohem víc branek, než jak jsme byli zvyklí. Teď potřebujeme pracovat na naší obraně."

Udinese se nebude moci spolehnout na dvě své opory - obránce Islu a kapitán Di Nataleho. Chilský obránce bude chybět až do konce sezony, což je pro celou hru velká ztráta. Mladý univerzál je velkou oporou týmu a zajímají se o něj nejlepší týmy Evropy.

Kapitán a hvězda týmu, Antonio Di Natale, se dokázal prosadit už sedmnáctkrát a je nejlepším střelcem Serie A. Další branky nepřidá minimálně tři týdny kvůli poranění zánártní kůstky. Udinese prohrálo poslední dvě utkání a nachází se na čtvrtém místě. Na třetí Lazio ztrácí bod.

Za poslední tři zápasy získalo Cagliari sedm bodů, což není vůbec špatné. Naposledy se Cagliari dokázalo prosadit dvakrát do sítě Palerma a odváží si tři body. Díky tomu je sardinský celek na devátém místě.

Jenže Cagliari nevyhrálo na hřišti soupeře už od začátku prosince. Trenér Ballardini si moc dobře uvědomuje, že potřebuje body. "Budeme čelit těžkému soupeři, Udinese je skvělým týmem," říká Ballardini.

"Já jsem ale přesvědčen, že můj tým může uhrát dobrý výsledek, pokud uděláme vše, co je v našich silách. Když se budeme soustředit jako proti Palermu, můžeme i vyhrát," uzavírá trenér.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Danilo, Domizzi - Basta, Fernandes, Pazienza, Asamoah, Armero - Torje, Floro Flores
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Dessena, Ekdal, Nainggolan - Thiago Ribeiro - Pinilla, Ibarbo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.20 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Città di Palermo - SS Lazio  (neděle 20:45)
Těžký zápas odehraje v rámci 24. kola Lazio. Biancocelesti totiž cestují na horkou sicilskou půdu do Palerma a zde se vždy obtížně získávají body. Oba celky pak mají co napravovat, Palermo porážku na Sardinii, Lazio zase domácí kolaps proti Atléticu Madrid.

Palermo po čtyřech povedených zápasech nestačilo na Cagliari, kterému podlehlo 1:2. Hlavní příčinou neúspěchu se ukázala být absence Fabrizia Miccoliho. "Daří se nám lépe, když hrajeme s Miccolim. To on je náš orientační bod v útoku. Je skvělé ho mít do zpátky do zápasu s Laziem, což bude pro nás obtížný soupeř," prohlásil trenér domácích Bartolo Mutti.

Biancocelesti museli během týdne spolknout nepříjemnou pilulku v podobě domácí porážky od Atlética Madrid. Lazio si prohrou 1:3 výrazně zkomplikovalo postup do další fáze Evropské ligy, v odvetě za týden bude muset zvítězit několikagólovým rozdílem. "Atlético si zasloužilo vyhrát. Byli v mnohem lepší kondici a také nám to ukázali. Budeme se snažit výsledek zvrátit, ale bude to obtížné. Doufám, že se nám pro odvetu vrátí někteří hráči," nehází flintu do žita trenér Edy Reja.

V Serii A patří Laziu třetí místo zaručující Ligu mistrů. V minulém kole Biancocelesti otočili nepříznivý vývoj proti Ceseně. S tou prohrávali už 0:2, nakonec však slavili vítězství 3:2.

Trenér Bartolo Mutti bude mít oproti svému protějšku Rejovi jednu velkou výhodu, a sice že bude mít až na Bačinoviče kompletní kádr. Absence jednoho hráče je pro Lazio doslova nepředstavitelná, i v tomto utkání totiž budou scházet Radu, Rocchi, Biava, Brocchi, Cana a Mauri. Vykartovaní jsou dále Diakité a Konko.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Viviano - Pisano, Silvestre, Mantovani, Balzaretti - Migliaccio, Donati, Barreto - Iličič - Budan, Miccoli
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Zauri, Stankevičius, Dias, Garrido - Ledesma, Matuzalem - Gonzalez, Hernanes, Candreva - Klose
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Calcio Catania  (sobota 20:45)
Juventusu v minulém kole možná sudí upřeli penaltu a tento zákrok nezůstal bez povšimnutí trenéra Conteho. Ten i přesto žádá své hráče, aby ukázali charakter a získali tři body. Catania ale nepatří mezi slabé soupeře.

Sudí Mazzoleni čelí tlaku, protože podle hráčů Juventusu se v jejich prospěch měly kopat hned dvě penalty. Mazzoleni ale žádné prohřešky proti fotbalovým pravidlům neviděl a jeho píšťalka zůstala němá. To se ukázalo i na výsledku, Parma obrala Juventus o dva body a trenér Antonio Conte se cítil okraden.

"Možná měli rozhodčí strach písknout penaltu ve prospěch Juventusu," míní Conte. "My ale žádáme stejné podmínky pro všechny."

"Rozhodčí by ale měli mít odvahu písknout rozhodující penaltu i tehdy, když by byl výsledek nerozhodný a do konce nezbývalo moc času. Je to opravdu trochu zneklidňující, protože v tomto zápase jsme byli jasně lepším týmem a zasloužili jsme si vyhrát. Místo toho jsme byli obráni o dva body."


"Teď se budeme soustředit na další utkání a budeme chtít získat co nejvíce bodů," zakončuje mladý trenér.

Proti Parmě získala "Stará dáma" pouze bod, což je její druhá remíza v řadě. To znamená, že je Juventus stále druhý, o bod za AC Milán. Conteho tým ale za celou sezonu ještě ani jednou neprohrál a má zápas k dobru.

Juventus se musí zlepšit především před bránou soupeře, v posledních dvou zápasech nevstřelil ani jeden gól. Podobnou starost ale nemusí mít Montellova Catania, která v minulém kole rozstřílela Janov poměrem 4:0.

Čtrnáctá Catania má navíc dva zápasy k dobru. Zápas bude speciální například pro obránce Marca Mottu, jenž je na Sicílii na hostování právě z Juventusu. "Bylo velmi důležité, že jsme vyhráli, posouvá nás to dál," říká obránce. "Budeme čelit Juventusu a potřebujeme ukázat stejné nadšení a herní styl, pokud máme uhrát dobrý výsledek."

"Juventus si naprosto zaslouží vrchní pozice tabulky. Nebude vůbec jednoduché vyhrát, ale uděláme vše, co bude v našich silách," slibuje Motta.

Domácí nebudou moci počítat například se záložníkem Arturem Vidalem.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Padoin, Pirlo, Marchisio - Pepe, Quagliarella, Vučinič
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Košický - Motta, Legrottaglie, Spolli, Marchese - Izco, Lodi, Almiron - Goméz, Bergessio, Barrientos
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.85 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Bologna FC  (pátek 20:45)
V generálce na Marseille se Inter Milán střetne s Boloňou. Pro Nerazzurri budou mít tyto dva zápasy nesmírnou důležitost. Zpackaná sezona se totiž stále dá napravit úspěchem v milionářské soutěži, avšak Ranieriho svěřenci si musejí nejprve spravit renomé ligovým zápasem s Boloňou.

Inter Milán má za sebou další nepovedené ligové utkání a jeho šance na Scudetto už jsou takřka mizivé. Domácí ztrácí na vedoucí AC Milán už propastných jedenáct bodů a nedá se příliš očekávat, že by se ještě zapojili do hry o celkové prvenství. Nicméně stále je ve hře účast v Lize mistrů, i na třetí pozici ztrácejí Nerazzurri dost, ovšem šest bodů už se dá smazat. Po další porážce s Novarou se začali ozývat i nespokojení fanoušci, což chápe trenér Ranieri. "Je přirozené, že naši fanoušci nejsou v tomto okamžiku spokojeni. Ale my se nevzdáme, potřebujeme jen dělat věci správně a pořádně a jsem si jistý, že se zase vrátíme na vítěznou trať."

Inter proti Boloni nebude brát nic jiného než vítězství. Pouze tři body totiž dodají Ranieriho svěřencům psychickou podporu a vzpruhu a to jak do zápasu s Marseille, tak i do dalších kol Serie A.

Boloňa se za posledních pět kol může pyšnit neporazitelností. Opravdu, tým od porážky s Římem neprohrál, byť tedy celkem čtyřikrát remizoval - naposledy v Lecce 0:0. Situace hostů se tak zlepšila, aktuálně je Boloňa na sedmnácté příčce, avšak k dispozici má náskok čtyř bodů a hned dvě utkání k dobru! Na stadionu Giuseppeho Meazzy to však bude složité, svěřenci trenéra Pioliho tam v novodobé historii nad Interem nikdy nezvítězili.

"Bude to těžký zápas. Fakt, že Inter prohrál své poslední utkání, je pro nás a pro tento zápas to nejhorší. Inter bude chtít ukázat, že minulý zápas byla náhoda. Je to silný tým, který musíte respektovat a obávat se ho," varuje před soupeřem trenér Boloni Pioli.

Inter stále nebude moci využít služeb Guarina, vedle něj jsou mimo i Samuel, Milito, Stankovič a Alvaréz. Tým trenéra Pioliho je na tom o poznání lépe, chybět totiž bude pouze Loria.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Ranocchia, Chivu - Zanetti, Cambiasso, Poli - Sneijder - Pazzini, Forlán
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Raggi, Portanova, Antonsson - Pulzetti, Perez, Mudingayi, Morleo - Ramirez, Taider - Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.00 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - SSC Neapol  (pátek 20:45)
Před očekávaným zápasem s Chelsea čeká Neapol těžký test v podobě zápasu na stadionu Artemia Franchiho ve Florencii proti místní Fiorentině. Viola dva zápasy po sobě vyhrála a v nastoleném trendu hodlá pokračovat. Stejné je to i s Neapolí, která pro změnu přerušila pětizápasovou sérii bez výhry.

Fiorentina má za sebou dvě velice povedená ligová utkání. V tom prvním Rossiho svěřenci vyzráli na Sienu, kterou udolali 2:1 a ve druhém si zase smlsli na silné Udinese (3:2). Rázem se Viola posunula na jedenácté místo, avšak s neodehranými dvěma zápasy.

"Myslím si, že se tým dostal zpátky na správnou cestu, avšak teď bude důležité na předchozí úspěchy navázat," věří v další zisk trenér Delio Rossi. Fiorentina se utká se silnou Neapolí a jistě se bude jednat o delikátní záležitost. Diváci však pevně doufají, že vzájemný souboj Fiorentiny a Neapole konečně nabídne branky a nikoliv bezbrankovou nudu, jaká byla k vidění v předchozích dvou zápasech.

Neapol v minulém kole přerušila pětizápasovou bilanci bez porážky a konečně si připsala plný počet bodů! Stalo se tak v domácím prostředí proti Chievu, Neapol vyhrála díky brankám Britose a Cavaniho 2:0. Azzurri však stále okupují jen sedmou příčku a do evropských pohárů to v tuto chvíli mají přeci jenom dále. Pravdou však je, že Mazzarriho svěřenci stále bojují na všech frontách, avšak jakékoliv spekulace o šetření či dokonce vypuštění jednoho zápasu ve prospěch druhého jsou dementovány.

"Je to pro nás velmi důležitý zápas. Proti Fiorentině by neměl nikdo polevit ve výkonu, jinak tím riskuje, že nenastoupí v příštím zápase Ligy mistrů," vyvrátil jakékoliv šetření posil trenér Walter Mazzarri.

Fialky budou postrádat Kröldrupa, Kharju a vykartovaného Lazzariho. Na druhé straně je situace ještě o poznání lepší, hrát nebude pouze Vargas.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - Gamberini, Natali, Nastašič - Cassani, Behrami, Montolivo, Salifu, Pasqual - Amauri, Jovetič
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Rosati - Campagnaro, Cannavaro, Britos - Maggio, Džemaili, Inler, Dossena - Hamšík, Lavezzi - Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán23145445:2047
2.Juventus FC221210033:1346
3.SS Lazio23126537:2442
4.Udinese Calcio23125634:2241
5.Inter Milán23113934:3036
6.AS Řím23105836:2735
7.SSC Neapol23810538:2434
8.Città di Palermo23941033:3431
9.Cagliari Calcio2379722:2430
10.Janov CFC23931131:4330
11.ACF Fiorentina2177723:1928
12.Parma FC2277827:3428
13.Atalanta BC2389626:2727
14.Calcio Catania2169627:2927
15.Chievo Verona23761019:3027
16.AC Siena2258922:2223
17.Bologna FC2157918:2622
18.US Lecce23461322:3818
19.AC Cesena22441415:3416
20.Novara Calcio23371320:4216
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (833)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím tu Claudiovu fotku , tak přemýšlím nad tím proč mu to v tom Interu zatím nešlape . Mě teda přijde že to je svou hrou trenér spíš pro Inter než AS a přesto v AS zažil asi svou nejlepší sezónu v Serii A kdy mu scudetto nakonec sebral DelNeri . Mám takový pocit že Inter bude mít asi taky svého kabinového fantóma , tak jak ho měl Juventus v Melovi .

Reagovat
10

naopak, pro svůj fotbal měl v AS ideální hráče...vždyť v Interu nemá jediný křídlo, to je pro jeho hru dost problém

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda , na druhou stranu , má krom křídel a Tottiho vše na min. stejné spíš lepší úrovni .

Reagovat
10

Juan byl v obrovský pohodě, Júlio Sérgio měl životní formu...no a hlavně měl dvojici De Rossi - Pizarro v top formě, takový hráče Inter v záloze prostě nemá...Cuchu hraje hluboko pod svoje možnosti a Zanetti to sám neutáhne...stejná věc platí o stoperech

Reagovat
smazaný uživatel

De Rossi v top formě???

Reagovat
DelPiero137

Melo bol fakt ta cierna ovca co robila problemy vo vnutri?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen má teorie , ale hrdě se k tomu hlásím

Reagovat
DelPiero137

nehovorim ze to nie je mozne, zmieril som sa uz s jeho odchodom

Reagovat
lnterista

nema hrace na 442 ale on to porad bude preferovat...jinak ja bych radeji nekoho temperamentnejsiho

Reagovat
Jajinek

Jestli nevyhrajem dneska, tak už nevím kdy...

Velice je mi líto Milita, ten tu pauzu ppotřeboval tak nejmíň, snad ho to zase nezbrzdí. Na druhou stranu je dobře, že Forlána zase uvidíme na jeho pozici, snad se dočkáme někdy i spolupráce těchto dvou.

Sestava je poměrně jasná, jen by to chtělo doladit dva posty. Na levé obraně musí Chivu přidat, a to podstatně, protože proti Novaře byl hodně špatný a takhle Nagatoma rozhodně neposadí. Co se týče toho problematického LCM, tam budeme asi stále hledat. Ranieri tam nevěří Obimu, i když by tam možná hrál dobrou pohyblivou složku. Deki je stále zraněný, Guarrín velká neznámá a tak zbývá Palombo či Poli. Palombo se mi líbil proti Palermu, ale proti Romě naopak naprosto nestíhal. Na Poliho jde chvála, i z řad našeho fanklubu, dokáže být aktivní a podporovat útok, ale mě zatím k srdci tak nějak nepřirostl. Dělá velkou spoustu pozičních chyb. Ale zase u něj je ta možnost zlepšení.

Každopádně doufám, že nám tentorkát to 4-3-1-2 vydrží celý zápas. Sice jsme poslední měsíc posrali co to šlo, ale ztráceli i ostatní a tak jsme pořád na dostřel. Snad to nezabalíme a poperem se o tu LM.

Hlavně aby byl Milito na Marseille!!!

FORZA INTER!

Reagovat
cresposuper

Mne príde , že Poli je dobrý na lopte a celkom fyzicky zdatný, ale vôbec nevie brániť.

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna doma je pěkně svinskej oříšek.

Reagovat
lnterista

u toho Chiva...pokud ho nepodepisem tak nechapu proc ho dal stavet radeji bych tam videl Yuto jasne ma svoje chyby ale je hodne zapalenej a dokaze to ozivit navic casto byl je zamotanej u nejakeho golu

jinak bych to videl

.....Zanetti...Cambiasso...Poli(Palombo)

.....................Sneijder

.............Pazzini.....Forlan

Reagovat
10

Bologna tenhle rok ještě neprohrála, o jasným favoritovi bych po Novaře nemluvil...

Reagovat
Jajinek

když si tu větu rozebereš z češtinářského hlediska, tak favorit jsme a vzhledem k tomu, že není sporu, kdo vstupuje do zápasu jako favorit, tak pak použiješ slovo jasné. Což samozřejmě nemusí znamenat, že vyhrajeme...

Reagovat
Arne

Nehledej chyby tam, kde žádný nejsou.

Reagovat
10

tady chyba byla

Reagovat
Arne

No way.

Reagovat
smazaný uživatel

AC:Arsenal 4:0 ?

herbage teda snáď aspoň na chvíľu nebude sem chodiť provokovať.

Dneska sa hrá od stavu 0:0, takže šance vidím 50:50. Pretože už favoritom nie sme dorbrých pár týždňov v domácich zápasoch. Možno raz budeme....v tejto sezóne je to už ale pasé ...

Muntari:" ...Či je AC Miláno najlepším klubom v Taliansku? Nie. Je to najlepší klub na svete" -povedal bez štipky hanby ...

Reagovat
Jajinek

jsme favoritem

Reagovat
Yanek

Nevim, proc tohle rika.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som hlavne zvedavý na náš zápas. Ak bude hrať v základe Matri, Marchisio a Vidal (aj ked s ním sa ešte zmerim, ten mi z tejto trojice výkonnostne vadí najmenej) tak sa zrejme môžme obávať. Vyhovárať sa na neodpískané penalty ako Conte je jedna vec, a hoci má pravdu tak si hlavne treba uvedomiť tú neschopnosť streliť gol, ja sa čudujem že to Conte bud nevidí, alebo to nechce vidieť....fakt neviem.

Zo zápasu mám už teraz dobré "bobky" a fakt budem rád, ak strelíme aspoň jeden gol čo sa teraz javí ako čistý sen. Na začiatku sezony nás zachraňovala fungujúca záloha, teraz už nie.....jednoznačne sa musí nasadiť zostava z Coppy, ktorá funguje.

Reagovat
Votas

To bude hroznej zápas...my sme mimo, Bologna moc na fotbal není a navíc Meazza bude ještě větší oraniště než v LM...brrrr

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus se podle italských médií zajímá o útočníka Mattiu Destra, který nyní hostuje z Janova v Sieně. "Takové zprávy mě těší, protože jako kluk jsem Juventusu fandil. Nijak se tim ale nezaobírám, soustředím se jen na Sienu," říká 20letý útočník.

Nevymyslaj, sak si hral za Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš taky dodat, že řekl:

"S postupem věku a vášní pro fotbal šlo mé dětství stranou. Ve 14 letech jsem oblékl dres Interu. Které hráče jsem nejvíce miloval? Zidaneho, Del Piera, Trezegueta a Conteho. Del Piero je velký vítěz a skvělý člověk, pro nás mladé je příkladem k následování."

Aby si tu z něho zase nedělal kdo ví jakého nevděčníka.

Reagovat
DelPiero137

"Destro v hledáčku Juventusu"

Je to aspon novy Alex alebo Pippo?

Matri je slaby posledne zapasy ale my si moc tutovych sanci nevypracujeme. Ok, Matri obcas vystreli, hlavickuje ale v akych poziciah? Obklopeny dvoma supermi, na kraji 16 alebo niekde uplne z rohu odtlaceny. Mirko pali spoza 16 nedorazne strely, Estigarribia ked sa dostane do 16-ky tak to napali nad tribunu a na pravej strane citelne chyba Pepe.

Velmi davno som nevidel krasny gol do otvorenej obrany po precisleni alebo protiutoku, pripadne pekny dloubacek/kolmica za obranu. Pri tych sanciach ktore vytvarame utocnikom by ani Benzema nemusel stacit (asi by mal lepsiu efektivitu ale nie o moc lepsiu).

Viac by sme mali zapracovat na prechode do utoku, kombinacii. Radsej nejakeho technika k Pirlovi ktory dokaze ustat tlak a zalozit nieco, nez dalsieho priemerneho utocnika.

Reagovat
M11

aaa zase Calcio v patek

Reagovat
GEGE

Calcio v pátek

Reagovat
M11

patek i pondeli

Reagovat
lnterista

na tohle si nikdy nezvyknu a ani nehci

Reagovat
DelPiero137

ale na dnes to vyzera ze namam ziadny program tak aspon stihnem zaujimavy zapas Viola-Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol potřebuje nabrat síly, před zápasem s Chelsea, celkem logický tah

Reagovat
smazaný uživatel

A ako inak chceš hrať tie zápasy v LM?

Reagovat
lnterista

presne tak jako kdyz jsi sem jeste nechodil

Reagovat
smazaný uživatel

Ty chceš hrať zápas v LM v utorok s tým, že ligu budeš hrať v nedeľu?

Reagovat
lnterista

se hralo v sobotu v 18:00

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to tak, že pre Inter ako tím je to výhodnejšie hrať takto v piatok. Pretože keď by sa hralo v sobotu, tak toho času na odpočinok by bolo málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu i sobota (liga) nebo středa (champions league) a počítej i se čtvrtkem (evropská liga)

Reagovat
smazaný uživatel

Vid vyssie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to i z druhé stránky, co liga? ... Když dáš ligu v pátek a LM v úterý, máš 3 dny volna před LM a 2 dny před ligou. Záleží, co je pro tebe prioritou. Ale ber v úvahu, že pokud hraješ LM, musíš mít široký kádr natolik, aby si ten tým protočil a oproti lize a LM tam poslal třeba 3-4 jiné hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Aké dva dni budeme mať voľné pred ligou? A že by sme mohli zmeniť troch hráčov, tak to je teoreticky možné (Cesar, Milito, Samuel), ale itak globálne tam bude väčšina tých hráčov, čo hrajú aj LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si neuvědomil, že se Champions league hraje jednou za 14 dní Moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode :D

Reagovat
smazaný uživatel

No tak už sme dospeli tam, kde sme nechceli byť ...a to tam, že Anži nám už kradne trénerov

Guus Hiddink sa stane najlepšie plateným koučom na svete, ak sa upíše klubu Anži Machačkala

Na trénerskú lavičku futbalistov ruského prvoligového klubu Anži Machačkala si pravdepodobne sadne Guus Hiddink. Holandský kormidelník by mal podpísať 18-mesačný kontrakt, ktorý z neho spraví najlepšie plateného kouča na

Ruský denník Sport Express informoval, že 65-ročný Holanďan podpíše zmluvu s klubom miliardára Sulejmana Kerimova po príchode do tureckého Beleku, kde je mužstvo Anži momentálne na sústredení.

Hiddink by podľa holandského periodika Voetbal International mal mať v Machačkale aj duo svojich asistentov Tona Du Chatiniera a Željka Petroviča. Jeho čistý ročný príjem by mal predstavovať 10 miliónov eur.

Jeden z najbohatších ruských futbalových klubov Anži Machačkala v pondelok ukončil spoluprácu s trénerom Jurijom Krasnožanom. Ako najvážnejší kandidát za jeho nástupcu sa skloňoval Talian Fabio Capello, ktorý nedávno rezignoval na post trénera anglickej reprezentácie.

Reagovat
smazaný uživatel

Netrep prosímťa....odišiel snád z Calcia ? Neodišiel....takže nikto nikomu Hiddinka neukradol....

Reagovat
smazaný uživatel

Kto chce, tak pochopí to veľmi jednoducho...s tým kradnutím to bolo myslené samozrejme tak, že sme sa oňho zaujímali, lenže vtedy ho nechcel uvoľniť turecký futbalový zväz ...a teraz...už ide po ňom ostro Machačakala ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz sa situácia zmenila, a odide do Ruska no ja tiež nevypisujem že nám Man City ukradlo Džeka alebo Aguera, jednoducho majú prachy a preplatili nás.....bohužiaľ to tak teraz zrejme bude, tieto umelé kluby (áno, Man City má svoju historiu bla bla bla) budú brať všetko čo vie kopať do lopty, za nehorázne sumy...a trénerov tiež...

Reagovat
smazaný uživatel

A tradičné kluby budú trpieť

Reagovat
JozkokozleJ

Vyrastie nova generacia, pre ktoru bud tieto kluby tradicne. Svet sa nesutale meni a bolo by divne, keby futbal nie.

Reagovat
JozkokozleJ

*...nova generacia fanusikov...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: No, pro ty, co se zajímají trochu o Primaveru a Viareggio cup. Postoupili jsme do semifinále a zítra hrajeme s od 15 hod. s Parmou. Druhé semifinále jest tradiční Fiorentina proti Římu.

http://fcjuventus.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=8045:a-jdeme-do-semifinale&catid=1&Itemid=19

Reagovat
lnterista

Co haluzis? Pokud vim tak uz jsme davno na parku

Reagovat
smazaný uživatel

Co to?

Reagovat
lnterista

ty voe tak ja to nechapu..reagoval jsem na bennes

jinak sry

Reagovat
smazaný uživatel

Stane se

Reagovat
lnterista

no nevim jestli je to technicke mozne ale fakt tam byl bennes...celkove mam pocit ze EF blbne(pul roku)

Reagovat
10

Reagovat
lnterista

myslim po technicke strance

Reagovat
smazaný uživatel

Příval uživatelů, co nás zde zahlcují svými odbornostmi stoupl, tak proto asi místy ty technické potíže

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt som to nepisal, a uz vobec nie cesky. ale uz je to s tebou vazne ked ma vsade vidis

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jse jmenuje ten černoch co hraje ve středu zálohy ?

Reagovat
10

Yussif Chibsah Raman

Reagovat
10

viděl si už toho Bouye? jdou na něj super reference, kapitán Ajaxu, 42 gólů v juniorce, Raiola o něm říká, že je to novej Van Bommel...dneska 3. gól za Juve a to přišel v lednu a odehrál jen 5 zápasů...navíc ten gól http://youtu.be/VoudQr-Naok

Reagovat
10

na vecchiasignora.com jsou z něj dost hotový, prej je úplně jinde, než celá Primavera...Appelt, o kterým doteď všichni básnili a povolávali ho do áčka je podle nich oproti němu poloviční

Reagovat
smazaný uživatel

prý je to největší talent v jeho kategorii, uvidíme, možná to byl od Marotty a spol. geniální tah

Reagovat
smazaný uživatel

Marotta tohle umí, on ty talenty zvládá. Jenomže to by museli někteří zaslepenci otevřít oči a pořád na něho nenadávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím o něm jen čtu a přesně jak píšeš obrovská slova chvály V létě si myslím, že dostane příležitost zahrát si přípravu v áčku. Ale ještě jsem ho neviděl, přímo ve hře. Jen sestřihy a highlighty, což je málo. Musím pak někde chytit streama, zkusím zítra to semifinále, rád bych ho viděl pořádně

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to moc nepřekvapuje , nedávno jsem viděl zápas Juve vs Viola a jediný kdo tam stál za zmínku je ten Yussif Chibsah Raman .

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, v prosinci dali kluci Parmě doma 6:1. Vedou ligu a Parma je 12. z 14 týmů. Semifinále by mělo být v pohodě a ve finále bude Fiorentina. Aneb souboje prvního a druhého týmu Skupiny A ligy Primaver.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

fanta: dát cesara nebo gilleta do brány?

Reagovat
10

Gillet

Reagovat
GEGE

Reagovat
GEGE

Cesar

Reagovat
Shevchenko

Hrozí tohle kolo nějaké odklady?

Reagovat
lnterista

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso; 37 Faraoni, 10 Sneijder, 9 Forlan; 7 Pazzini.

A disposizione: 12 Castellazzi, 26 Chivu, 18 Poli, 17 Palombo, 20 Obi, 28 Zarate, 20 Castaignos.

Allenatore: Claudio Ranieri.

Bologna: 1 Gillet; 84 Raggi, 90 Portanova, 5 Antonsson; 8 Garics, 15 Perez, 26 Mudingayi, 3 Morleo; 10 Ramirez, 23 Diamanti; 9 Di Vaio.

A disposizione: 25 Agliardi, 6 Taider, 13 Pulzetti, 21 Cherubin, 33 Kone, 48 Rubin, 99 Acquafresca.

Allenatore: Stefano Pioli.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
lnterista

taky to tak nejak vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Isla: "Už jsem o tom mluvil s Pozzem. Ujistil mě, že od června můžu hrát v jiném týmu."

podle sportmediaset.it je Inter momentálně favoritem na jeho získání, před AC...

Reagovat
Votas

to by bylo super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za 20 mil eur? By som zobral radšej Jovetiča za 30 mil eur

Reagovat
Votas

o ceně se nebavím...jenom se mně Isla líbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to aj mne. Ale ja som sa to snažil brať celkovo.

Reagovat
Votas

já ne no

Reagovat
Alberto Aquilani

Aj tak skončí u Nás :P :-)))

Reagovat
10

taky bych to viděl jako nejvíc pravděpodobnou variantu

Reagovat
10

Isla: «Sostituire Pizarro alla Roma? Magari...» ...dneska v CDS

Reagovat
Tomanatura

Muze hrat kdekoliv, hlavne at nejde z italie.

Reagovat
lnterista

a kde treba?

Reagovat
Tomanatura

jakoze ma na kazdy tym...

Reagovat
lnterista

aha ale stejne kde hraje?

Reagovat
Tomanatura

jak kdy. RCM, RM, DM, RB... Jak v Chile tak v Udine ma jine posty.

Reagovat
lnterista

ten by se hodil

Reagovat
Tomanatura

takovy mlady Zanetti

Reagovat
smazaný uživatel

To néé

Reagovat
Tomanatura

podivej se na ten prispevek, na ty pozice a potom si to jeste jednou nechej projit hlavou.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Inter dnes sa necaka nic ine ako vyhra, ta LM proste musi byt

Reagovat
Tomanatura

Tak Olivera v zakladu, Vargas jakbysmet.

352 proti 3412. Jovetic proti Cavanimu. Viola proti Napoli.

Reagovat
10

...uvidím Violu snad poprvé pod Rossim

Reagovat
Tomanatura

ja skoro taky.

Reagovat
Slejdy

Pasqual proc uz nema jasny zaklad ?

Reagovat
Tomanatura

je zraneny.

Reagovat
cresposuper

Toto nepôjde.. Nie cez Bolognu.

Reagovat
Dejwa

nemáte někdo Ruskej sop na Inter?

Reagovat
FuckT

nevim nevim, zatial kazdy zapas ked nehral Hamsik tak nehrala ani zaloha, tak dufam, ze dnes to bude ine

Reagovat
FuckT

sorry som kokot slepy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

CAVANI ! Hamsik luxusbna prihravka

Reagovat
smazaný uživatel

Alvarez je zraneny ze je iba na tribune?....

Reagovat
Votas

trénuje individuálně

Reagovat
smazaný uživatel

Takze je zraneny alebo mal zranenie v blizkej minulosti nie?....

Reagovat
Votas

jj...nějak tak...prostě ještě není na 100%, aby se zapojil do přípravy s týmem

Reagovat
smazaný uživatel

Džilééé

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi to líbí

Reagovat
panca

zatim me vic bavil hydepark

Reagovat
Tomanatura

24. minuta a Gamberini druha fatalni hrubka.

Reagovat
10

Marco

Reagovat
Dejwa

Lucio tyvole.. a Nagatomo byl kde?

Reagovat
Tomanatura

To je jako sranda nebo co? Di Vaia jsem ne fante posadil s tim, ze Inter se dneska zvedne

Reagovat
Tomanatura

A toto ma byt co? Chyba livesportu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene Di Vaio dal druhý gól...posadil si toho správneho na lavicku

Reagovat
lnterista

to uz je chyba v Matrixu

Reagovat
Votas

doteď nám dal 1 gól za 14 zápasů...to je prsotě až do dna

Reagovat
smazaný uživatel

já zase cavaniho

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy už si konečně Ranieri uvědomí, že Ranocchia prostě nesmí hrát !!!

Reagovat
Dejwa

neskutečný..

Reagovat
smazaný uživatel

Marco zabíjí

Reagovat
panca

ty vole takova chyba obrance

Reagovat
rossoneri89

Di Vaioooo .... oleeee

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je proste slaby normalne to je odporne co toto muzstvo robi posledny mesiac

Reagovat
lnterista

Pazzini to tam zacal roztleskavat...tak ted uz to pujde

Reagovat
10

kua ten Cap měl vzít tu Anču

Reagovat
10

teď půjde do Interu...

Reagovat
smazaný uživatel

říkal, že i když vyzkoušel, AC, AS i Juve, do Interu by nikdy nešel, ale zas na druhou stranu, tohle říkal naposledy i Guarín..

Reagovat
lnterista

s takovou to muzem tak za 5let zavrit

Reagovat
smazaný uživatel

Som písal, že Inter nie je v tomto zápase favoritom a potvrdilo sa ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, jak můžeš hodit takovéhle dva smajlíky vedle sebe, to jako prvně ses tomu zasmál a pak ses rozbrečel, nebo co ?

Reagovat
brenk

U tak citovo založeného človeka by to nebolo prekvapením...

Reagovat
smazaný uživatel

No protože já fakt nechápu, jak tohle může udělat

Reagovat
smazaný uživatel

Smiech cez slzy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maras93

Žádné překvapení, Inter je poslední měsíc strašně slabý ..

Reagovat
FuckT

toto neni mozne, najprv Campagnaro vynutene striedanie, teraz Cannavaro a moze ma jebnut

Reagovat
10

zranění oba?

Reagovat
FuckT

Campagnaro urcite, toho striedal Grava, ale Cannavaro to este nejak odbehava, aj ked ma roztrhnutu kozu na kolene ...

Reagovat
10

Grava by byl skok tak o 2 třídy dolů, to se teď nehodí, musíte Chelsea rozmetat

Reagovat
FuckT

Grava zahral proti Chievu dost dobre, takze az tak smutne by to nemuselo byt, ale je pravda, ze Campagnarovi verim ovela viac ... Dufam, ze sa dnes uz nikto nezrani, v tej obrane su to neni zazraky ani ked je v plnom zlozeni ...

Bolo by to fakt best keby postupili vsetky 3 tal. kluby do stvrtfinale :) z 8 najlepsich by boli 3 z Calcia

Reagovat
smazaný uživatel

tak to uz je smola

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Inter je fakt slaby Bologna doma 0-2

Reagovat
10

ale proti Marseille Interu paradoxně věřím...to pro ně budou lehčí zápasy

Reagovat
lnterista

jak se to krasne otocilo

Reagovat
10

chytli jste to od nás

Reagovat
lnterista

co si pamatuji tak vam se darilo vzdycky vsude az ted posledni roky no

Reagovat
10

poslední dvě sezony a Serie B byly docela zkouška...ale vy jste to měli delší no

Reagovat
10

jinak se musím přiznat, že mě to baví...ale kdybych to dával až moc najevo, tak dejte vědět

Reagovat
cresposuper

Ty vole, to už radšej Schalke

Reagovat
Shevchenko

Ty vole a já se na to nedívám.

Reagovat
REPLIKATOR

Inter

Reagovat
lnterista

na 2.polocas jsem hodne zvedavej

Reagovat
smazaný uživatel

A na čo si tam zvedavý? Ako náš tím bude prehrávať 0:2 a trápiť sa?

Reagovat
cresposuper

FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri kde příjde tam to na chvilku nakopne,postupem času je to vždy horší a horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto si už môže pokaziť len sama Bologna nejakou redkou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak jsem koukal na ten první poločas tak obrana Interu zase podržela,můžeme děkovat ještě Parmě za středu a je dobře že ta drtivá výhra nad Arsenalem přišla právě ted´ jsem si jistý že Juventus sesadíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Forlán takú tutovku nedáš?

Reagovat
10

Poli za Forlána?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sa Ranieri bojí, že to skončí o viac ako 2 góly

Reagovat
10

asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

No už tento zápas zabalil ...snáď to zabalí aj ako tréner Interu ...

Reagovat
lnterista

ja fakt nechapu jak se ted muzes smat

Reagovat
smazaný uživatel

Treba to brať s nadhľadom

Reagovat
lnterista

Ranieri

Reagovat
FuckT

Hamsik Cavani again ! Hamsikove prihravky to je nubmer 1 !

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík a Cavani dneska jsou hold nad věcí .

Reagovat
Tomanatura

Tak dobrou noc, toto nema cenu.

Reagovat
lnterista

Leonardo je oproti tomuhle exotovi Pan trener

Reagovat
Votas

Cuchu dneska snad nevyhrál balón bez faulu

Reagovat
smazaný uživatel

Inter ještě nedávno se zdál na nejlepší cestě na vrchol , ale poslední týdny jakoby se prostě něco zlomilo , čím si to vysvětlit,.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlomilo se to ještě dřív,odchodem Josého Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlomilo se to ještě dřív,odchodem Josého Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

No já vím že Benítez nebyl vůbec terno , Gasperini též , ale pod Ranierim už už to vypadalo mnohem lépe, ale teďko je to snad úplně nejhorší. Nedat Novaru dvakrát která má jen tři výhry z toho dvě z Interem to je přece už k zamyšlení . Koho tam nasadit jako aby ten tým zase šlapal jako za Mourinha.

Reagovat
lnterista

ten tym je taky po kvalite uplne nekde jinde nez za Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

to je to až tak hodně zlé ?

Reagovat
lnterista

kdyby jenom

Reagovat
smazaný uživatel

Také Viola se po té sezoně kdy hrály LM nějak rozsypala . Odešel trenér , pár hráčů a je to v liši. chjo . nedaří se. dneska Neapol proměnujě .

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani 2-0

Reagovat
10

Trewe já ti říkal jedině Žilé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

takže si dal Cesara?

Reagovat
smazaný uživatel

Né, dal jsem tam toho Gilleta... ale bohužel i Pazziniho

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel som to vypnúť...ale ...som zvedavý, že koľko bude mať Bologna ešte šťastia

Reagovat
10

Zanetti, ty prase

Reagovat
smazaný uživatel

Zákeřný faul

Reagovat
lnterista

s tim stridanim to uplne zabil...to je fakt kousek

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA NAPOLI FORZA CAVANI

INTER

Reagovat
DelPiero137

Tak snad to Neapol nakopne na LM, aj ked obrana sa skoro cela.zranila. Campgnaro, Cannavaro aj Magio tam dostal neprijemny slapak.

Zostava Violy je na papiery velmi dobra ale v hre sa im moc nedari, co je skoda. Zapasy vo Florencii maju vzy vybornu atmosferu

Lavezzi-Robinho vyborny hraci ale ten rate premienania sanci je slaby.

Reagovat
olis

boze canavaro ma trocha ranku na kolene to este neznamena ze je zraneni , maggio tomu ties neni, jediny kto je je campagnaro inak Forza Napoli

Reagovat
DelPiero137

Myslel som to tak ze sa mohla cela obrana zranit, podstupili tvrde zakroky a mohlo to skoncit zle. Nemyslel som v tom zlom.

Reagovat
olis

ok ok v pohode a nakoniec dal aj lavezzi gol

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina se snaží , nehrají vyloženě špatně, šance tam jsou , ale Neapol je dneska smrtící. tak snad to proti Chelsea potvrdí

Reagovat
smazaný uživatel

ExInterista, klasika

Reagovat
lnterista

jestli diky tomu zitra podepise Capello tak diky za to

Reagovat
cresposuper

Reagovat
10

do takovýho rozloženýho týmu snad Cap nepůjde...

Reagovat
lnterista

taky si nemyslim ze prijde

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti neviem ale myslis ze zas vymena trenera pomoze?...kazdu pol sezonu sa u vas striedaju trenery..niektory ani tu pol sezonu nevydrzali ...A ziadny efekt ich striedanie moc nemalo...akurat ze ked prisli tak prve zapasy vyhrali a potom zas pad dolu....Tu treba vymenit hracov v prvom rade...A hlavne moc volnych a lepsich trenerov momentalne nie je

Reagovat
lnterista

jasne mas pravdu ale Ranieri nam taky nepomuze

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasne...ale tuto sezonu by uz asi mal dotrenovat on....Capello je dost nerealny..a okrem neho nie je asi nikto volny a dobry.. Inak myslim si ze platite dost velku daň za to Trable ( Tri trofeje)....od toho momentu to islo strasne dole...

Reagovat
lnterista

ja ted jenom vim ze Ranieriho nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to chapem...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná Sanchez Flores

Reagovat
10

vždyť to je největší tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toho popravde nepoznam..ale dalsi spaniel v serii A...a hlavne v intery po benitezovi...to asi neskusia

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna tomu se říká umět vystřídat . hmm.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Votas

myslím, že Moratti už obvolává trenéry

Reagovat
rossoneri89

Aquaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
10

5 bránících hráčů na jednoho..to je těžká tragédie Japončíka bych poslal zpátky do Asie obchodním balíkem

Reagovat
smazaný uživatel

A že horšie ako proti AS to už nemôže byť ...ale figu ....môže

Reagovat
rossoneri89

cez obranu presiel ako horuci noz maslom

Reagovat
lnterista

Jose Mourinhooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Catania zitra snad potrápí Juve a AC jde do trháku , Cesena snad by neměla zlobit né

Reagovat
rossoneri89

minuly rok sme s nimi prehrali

Reagovat
smazaný uživatel

jo to vím , to bylo hned myslím druhé kolo , to už snad letos né

Reagovat
10

10. prohra po 24 zápasech, Inter vyrovnal naší bilanci z minulý sezony, kdy jsme skončili 7.

Reagovat
DelPiero137

Inak Jove velky sympatak, ferovy hrac. V prvom polcase ked nechtiac v zapale trafil organizatora, sa mu isiel o ospravedlnit

Reagovat
cresposuper

grazie ranieri

Reagovat
smazaný uživatel

Koniec Ranieriho v Interi ....THE END !

Reagovat
smazaný uživatel

A naco to bude dobre?...Napis jedneho trenera ktory by prisiel a je lepsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sa takto brutálne nedarí tímu, tak jediné schodné riešenie je výmena trénera. Z voľných trénerov by som bral Capella. Taký Dunga by tiež nebol na škodu. Ono zas horší ako Ranieri môže byť snáď už len Benitéz.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze Capello vyhlasil ze nechce ist do talianska...ak sa nemylim....Dunga ak sa nemylim tiez nie je volny ...a nemyslim si ze by zanechal svoju pracu a isiel do rozobrateho teamu ktory je v krize...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to zmení a pôjde do Talianska. A Dunga teraz nič poriadne nerobí. A za to, že sme teraz v háji, tak to tak nemusí byť aj v nasledujúcej sezóne, kde tréner môže dosahovať značné úspechy.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je jasne ze v dalsej sezone to moze byt inak...A prave preto taky capello ci dunga su realnymi az v lete....ked si mozu zacat svoj vlastny projekt tak ako chcu...od zaciatku...s hracmi akych chcu...

Reagovat
smazaný uživatel

V Interi nie sú zas tak špatní hráči. Stačí doma porážať slabé celky a hneď by to bolo o poznanie lepšie. Prácu začnú teraz, v lete naviažu a počas sezóny budú atakovať 1.miesto

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidime..kazdopadne si nemyslim ze by prisiel ci jeden ci druhy teraz....ale nechajme sa prekvapit...

Reagovat
smazaný uživatel

Treba zabojovať a prekvapiť s nejakým novým trénerom.

Reagovat
rossoneri89

skoda ... v poslednom case som si ho oblubil

Reagovat
Votas

nejhorší je, že nikdo lepší než Zenga teďka nepřijde

Reagovat
10

Moratti ani na lepšího nemůže mít peníze, vždyť kolik ještě platí trenérů? bych to reálně viděl na Zengu, Figa, nebo nějakýho asistenta...

Reagovat
Votas

tak platí snad jenom Gaspa s Benitezem...a ti myslim neměli nějak příšerně dlouhý smlouvy...a mylsím, že na lepšího něco vyškrabe, ale ne teďka...jestli CR fakt půjde, tak to dopadne, jak píšeš

Reagovat
lnterista

jj taky to tak vidim...Baresi

Reagovat
lnterista

ja abych po pravde rekl tak toho Baresiho bych i zkusil...uvidime co se naucil po boku Mourinha atd.

Reagovat
Votas

no ale jestli to pak nezapomněl s Rafou, Leem, Gaspem a Ranierim... ale taky bych ho zkusil...za ty roky si to zaslouží a byla by to nejlevnější varianta

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aspoň som rád, že som mal pravdu na rozdiel od Jajinka, ktorý tvrdil, že sme favoritmi a ja som tvrdil, že nie sme ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to je hlupost..favoritmi ste boli...aj ked mate hocijaku formu tak ste Inter a hrali ste doma proti 17. teamu tabulky....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ide to dolu vodou s nami, na to sa dosť zabúdalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nikto nepopiera...ide to s vami dolu vodou ...ale byt favoritom je trochu ine....Podla mna aj Jajinek suhlasi s tym ze je to s vami biedne...ale favoritmi ste boli tak ci tak....je to slovickarenie...

Reagovat
Dejwa

to je fakt potěšující

Reagovat
smazaný uživatel

No aspoň niečo

Reagovat
Nuno čomes

dej si facku a vypadni odtud ty zmrde !!

Reagovat
smazaný uživatel

Facku dám akurát tebe

Reagovat
smazaný uživatel

favorit je muzstvo, od ktoreho sa ocakava vyhra ... od Interu ste vsetci vyhru ocakavali...

Reagovat
10

já ne

Reagovat
smazaný uživatel

Všetci sme očakávali výhru? No práveže napríklad ja som písal, že šance sú 50:50. Takže akú výhru som očakával?

Reagovat
Nuno čomes

většího potrata než si ty opravdu neznám

Reagovat
Kenneth

Reagovat
FuckT

ked sa nekedy Lavezzi nauci nahravat a vystrelit, tak bude fakt popici hrac :D

Reagovat
FuckT

asi som ho nasral :D:D

Reagovat
smazaný uživatel

to pomáhá

Reagovat
FuckT

on ma taky talent, ze ked ma hlavickovat do prazdnej brany z dvoch metrov tak neda, ale ked me prebehnut cele ihrisku a vystrelit zpoza obrancu zpoza sestnastky, tak da ... tehn clovek nedava logiku do pice

Reagovat
DelPiero137

Chudak Lavezzi ani do prazdnej neda...

Reagovat
DelPiero137

Jak som to dopisal tak strelil ukazkovy gol

Reagovat
smazaný uživatel

S prehľadom ho tam dal

Reagovat
smazaný uživatel

Co znamena Amala?

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja som sa to iste spýtal Taliančinarky a povedala že to je blbosť :D

Reagovat
smazaný uživatel

No právě asi to tam maj jen tak aby se to rýmovalo

Reagovat
DelPiero137

Ucis sa taliancinu?

Reagovat
Alberto Aquilani

jj

Reagovat
10

milovat ji...a je to normálně ve slovníku, amatéři

Reagovat
Alberto Aquilani

Já viem že to znamená to , len ked som sa jej to spýtal tak povedala že sa to nepoužíva , alebo že je to niaky blby vyraz či čo .... Talianka no .....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

díííííííííkyyyy to jsem presne hledal

Reagovat
Yanek

Divam se na to porad, krasa.

Reagovat
FORZAMILAN

.....UNA CITTÁ, DUE COLORI, 7 COPPE DEI CAMPIONI.........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jebat to uz

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Tantu Auguri Il Divin Codino Dnes už také 45letý matador. Týden zpět to byl Ciro, dnes Roberto...

Reagovat
smazaný uživatel

*Tanti

Reagovat
10

Reagovat
rossoneri89

Baggio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No čo páni, ako to vidíte dnes ?

Alex je neistý kvôli chrípke, Vidal stojí pre karty a vracia sa Pepe (dúfam že nebude v základe)....rozmýšľam či by sme nemohli postaviť útok Fabio - Marco.....hoci Borriella nemusím šancu by dostať mohol, nemáme čo stratiť ved Matri je nulový....

Reagovat
10

měl by hrát Borriello s Mirkem

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, rímsky útok no, aspoň istý krok dopredu čo sa Conteho týka, snád mu došlo že Matri momentálne na základ nemá.....

Reagovat
Mr.Jindros

No Borriello mě taky dvakrát nepřesvědčil.

Reagovat
10

neměl ani pořádně šanci zatím

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mňa, ale celý zápas tuším ani nehral, tak nech sa predvedie.....zázraky od neho nečakáme, ale produktívnejší než Matri by byť mohol......navyše spolupráca s Mirkom by mu mohla sedieť. Treba aspoň vyskúšať nové varianty, ked už máme tak nekvalitný útok...

Reagovat
smazaný uživatel

A ako to vyzeralo včera v mojej izbe po drtivej domácej porážke a už po 6. nevyhranom zápase v rade?

http://imgupload.sk/viewer.php?file=zaef46i3cvhm4pwsigks.png

Reagovat
smazaný uživatel

Homer by si nikdy neobliekol takyto dres

Reagovat
rossoneri89

presne ... to by ma velmi sklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Tady si "kupodivu" předváděl něco úplně jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že som tu dal málo slziacich smajlíkov?

Ale tak v realite som iný ako tu.

Reagovat
smazaný uživatel

že si bol akože straaaašne nad vecou

Reagovat
GEGE

Catania dneska navázat na výkon proti gryfům a odvézt si minimálně bod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

300. per Juventus FC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z Catanie mám velký strach, tipuju další remízku

Reagovat
smazaný uživatel

jj kamo ale nezapomen na jednoho borce a ten je DI NATALE Z UDINE TEN BY MEL BYT HLAVNI TAHOUN ITALU NA EURU V UTOKU NESKUTEČNY A NELITOSTNY UTOČNIK HLAVNE MA ČIH NA GOOLY...nefandim udinese ale DI NATALE klobouk dolu....

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 pro Juve dneska se útok rozstřílí :)

Reagovat
smazaný uživatel

Matri hrát nebude, tak tomu i věřím

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo bude v útoku? fabio q. vucinic? ty by si to mohli povodit matri mi nepřijde dobrej do kombinace s vucinicem

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, Fabio s Mirkem v útoku. Aspoň tak zní prozatím poslední prognózy.

Reagovat
Yanek

Zítra od začátku s Maxim, přeju mu to.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pardon, ale musím....

SPINAZZOLAAAAA GOOOOOOOOL!

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna sem to zkouk na tuttojuve a padlo to tam :D takže přidávám gratulaci jen aby to dotáhli mladíci

Reagovat
smazaný uživatel

Celý zápas tlačí, Parma bezzubá. Konečně to tam dotlačili. Už jsem měl strach. Teď to jen dotáhnout

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potvrzeno. Konec utkání. Jsme ve finále

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě doklepat finále a bude to úspěch :) Letošní rok se Juve určo podaří :) vidím to na vítězství poháru a minimálně 2. místo serie A

Reagovat
Shevchenko

Hellas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

byla by bomba vidět je zpátky v Serii A takhle rychle

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tak v pondělí poslední krok a ten zapráskanej Viareggio turnaj vyhrát

http://fcjuventus.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=8049:spinazzola-vystelil-finale&catid=1&Itemid=19

Reagovat
10

dneska podle posledních zpráv útok Mirko-Fabio, v záloze De Ceglie, Marchisio, Pirlo, Giak, Padoin, obrana Chiellini, Bonucci, Barzagli

Reagovat
10

Padoin podle všeho napravo, místo Pepeho...Caceres sedí, což nechápu...asi hrál proti AC až moc dobře a doplatil na to podobně jako Marrone

Reagovat
10

tak ne Mirko, ale Marco s Fabiem v útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Simone tedy zprava. Jsem na to zvědavý. Hlavně se těším na zálohu bez Vidala. Hele, proč nehraje Stephan?

Reagovat
smazaný uživatel

na fc juventus myslim psali ze je unavenej ale tak už minule odpočíval tak bůhví co v tom je :) a de cegile v záloze sem na něj zvědavej chtěl bych tam raději indiána :)

Reagovat
10

řekl bych, že ho šetří před žlutou, která by ho vyřadila ze hry proti AC...a jemu zrovna odpočinek prospěje

Reagovat
smazaný uživatel

pevně věřím že conte neni takovej blázen že by lichtyho dal na druhou kolej :) a když vidim bonucciho zpátky v obraně je mi zle :/ pořád ale tipuju 3:0 pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci nehraje vůbec zle v té trojčlenné obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

no to sice ne ale ty výsledky jeho předtim mi bohatě stačily :) jak se říká co neni může bejt ale hraje za juve tak mu přeju ty nejlepší výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že máme nejlepší obranu v lize - počet obdržených gólů - tak mě to tolik netrápí. Daleko horší je ta koncovka v ofensivě

Reagovat
smazaný uživatel

no to je úplná tragédie to máš pravdu divím se že s takovou ofensivou jsme na druhym místě průběžnym

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že amaurimu to nestřílí zatim ani ve fiorentině pak by mě mrzelo že sme se ho zbavili

Reagovat
brenk

Škoda, že nepostavil Caceresa, naňho v zostave sa veľmi teším. Aspoň pomenil útok, Padoina mohol skúsiť namiesto Marchisia, ale možno sa bojí urobiť toľko zmien naraz.

Reagovat
10

uvidíme, tohle ještě není oficiální sestava...třeba ho tam dá

Reagovat
10

Boateng má ze zápasu s Arsenalem svalové zranění, v týdnu se rozhodne, jestli bude k dispozici pro zápas s Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

AC má nějak smůlu s těma zraněníma

Reagovat
10

FORMAZIONI UFFICIALI:

Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Padoin, Marchisio, Pirlo, Giaccherini, De Ceglie; Borriello, Quagliarella.

A disp.: Storari, Caceres, Lichtsteiner, Pepe, Del Piero, Matri, Vucinic.

All.: Conte

Catania (4-3-3): Kosicky; Motta, Legrottaglie, Bellusci, Marchese; Izco, Lodi, Almiron; Gomez, Bergessio, Barrientos

A disp.: Carrizo, Spolli, Seymour, Ricchiuti, Biagianti, Catellani, Ebagua.

All.: Montella

Squalificati: nessuno

Indisponibili: Campagnolo, Potenza, Capuano, Suazo

Reagovat
brenk

No som zvedavý, dá sa povedať, že spokojnosť, hlavne že je zmena v útoku, aj keď sa Matri asi na ihrisko tak či tak pozrie.

Reagovat
M11

no Marco ma obrovskou sanci se ukazat.. pojdme JUVE

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk
Reagovat
10

domácí zápasy v lize proti Catanii za poslední 4 sezony od jejich návratu do Serie A - 0 výher, 3 remízy, 1 prohra

naposledy jsme je doma v lize porazili v sezoně 1983-1984...

Reagovat
brenk

Teraz v ružovom to prelomíme

Reagovat
10

jj, začali jsme to lámat dobře

Reagovat
M11

Reagovat
brenk

Až sme to zlomili.

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Co to do prdele je?

Reagovat
M11

ajaj

Reagovat
smazaný uživatel

3 střely a 3x měl buffon problémy

Reagovat
smazaný uživatel

takový goly dostávám pořád ve fifě :D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za hrajú doma v tých ružových dresoch

Reagovat
M11

no a ted chci videt drtivy tlak

Reagovat
brenk

To bude teraz slušný betón, do ktorého nevieme dať 1 gól a nie ešte 2

Reagovat
10

a ještě víc místa pro Gomeze s Barrientosem...tohle se nám vážně nehodí

Reagovat
smazaný uživatel

lol... Catania jak je muzou behem 3 minut nechat 3x vystrelit???

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím tomu co vidím se asi hráči špatně vyspali

Reagovat
smazaný uživatel

Do riti

Reagovat
smazaný uživatel

A ja mám samozrejme pomalé pripojenie z neznámeho dôvodu po celý deň, takže sa mi nevie načítať ani jeden jediný stream....sral to pes

Reagovat
smazaný uživatel

Montella už na podzim hrál hezkej fotbal ale příchodem Barrientose je to ještě o level navíc

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že Barrientos hrál tužku

Reagovat
10

tohle bude hodně náročnej zápas Caceres měl hrát...

Reagovat
brenk

Pekná prvá štvrťhodinka

Reagovat
10

"Kozičky"

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

andreaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
10

che gooooooooooooooooooool!!!!!!!!

Reagovat
brenk

KONECNE ANDREAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ANDREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
M11

PIRLOOOOOOOOOOOOOOOO KONECNEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

zdálo se mi to nebo měl golman úplně na hovno postavenou zed

Reagovat
10

Kozičky neměl šanci

Reagovat
smazaný uživatel

je to slovenský brankář!

Reagovat
brenk

Za tejto situácie mi ani takéto podpichovačky nevadia.

Reagovat
smazaný uživatel

To znamená, že nezklame

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva pitcho joooooooooooooooooo! Takhle jsem si už dlouho nezařval!

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
brenk

To čo máš za stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani sa nepýtaj

Reagovat
10

fuck...ale Fabio s Borriellem zatím dobrý, dostávaj se do toho

Reagovat
brenk

A človek aspoň nevie, čo od nich očakávať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dva budou dobří, velmi dobří. Cítím to v kostech. Dají na Matriho zapomenout. Pokud by dostali tolik času co on, tak ještě všem ukážou své schopnosti

Reagovat
10

Matri se do toho taky časem dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Času dostal fůru. Teď ať dostanou stejnou šanci ostatní. Fabio se do toho dostane jako vloni na podzim.

Reagovat
10

to souhlasím, ale Matriho nezatracuju

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne, ale vadí mi jeho protěžování, když má Tonda na lavičce hráče jako je Alex nebo Fabio.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to budou nervy ach jo.Za Juve nejlepší suveréně De Ceglie a to už po několikáte co nastoupil a Pirlo.Dobře hraje i Quagliarella ale ten je zakletej a jestli dá ten góla to bych se teda dost divil ale budíš a't ho tam nechá běhat celej zápas aspoň někteří zjistí že je to stejnej palič jako Matri ne li větší.Takže bych stáhl Boriella a na plac poslal Matriho.

Reagovat
smazaný uživatel

Matriho ?

Reagovat
smazaný uživatel

ano Matriho

Reagovat
M11

tady nejde jen o to ze je palic.. ale v mezihre je Matri v momentalni forme tragicky.. Fabio je uplne jine kafe

Reagovat
smazaný uživatel

neměla být reakce

Reagovat
brenk

Obrana nám slušne horí.

Reagovat
10

spíš záloha v defenzivě

Reagovat
brenk

Dvaja hráči tam nemôžu vyšachovať troch stopérov...

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí Lichťák, a to markantně.

Reagovat
10

skoro mě až překvapuje, jak často dokážeme přesně sklepávat na vápně míče...u Marca ani tolik ne, ale Fabio už tam měl tak 3-4 těžký situace, kdy míč udržel a narazil si s Giakem, nebo Marcem...od Matriho posledních kol se ty míče odráží zpátky na půlku

Reagovat
brenk

De Ceglie je výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Motta vůbec neví

Reagovat
brenk

Ja keď som ho uvidel skoro som sa pogrcal.

Reagovat
smazaný uživatel

V posledných zápasoch hrá skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Košický je náš

Reagovat
brenk

No nakoniec je to lepšie ako som po tom góle na 0:1 čakal. Herný prejav tiež nie je zlý, ale Catania občas hryzie v útoku. Treba už konečne ukopať výhru.

Reagovat
M11

bude to jeste boj.. zapas ma neskutecne tempo

Reagovat
10

je to nahoru dolů, do toho by se hodil Martín...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že ho tam pošle, že Simoneho buď stáhne, nebo pošle dolů Claudia a Simone se posune do středu.

Reagovat
10

nebo počká na Giaka...protože Padoin je jediná defenzivnější varianta do středu zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby to měl rozhodnout nějaký "Spinazzola", klidně 5 minut před koncem, potřebujeme vyhrát! Takže do boje páni! Chi siamo??? JUVENTUS!!! Fabio to tam loupne!!!

Reagovat
smazaný uživatel

o co že ho nedá?

Reagovat
smazaný uživatel

O nic Já se nesázím

Reagovat
smazaný uživatel

když ho dá zlobit se nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Mimochodom všimol si niekto Claudia za celý polčas? Lebo ja snáď len hneď na začiatku zápasu a potom akoby sa vyparil.

Reagovat
smazaný uživatel

jj špaténka na začátku sezony nás táhl teď je to pan neviditelný,ale zase když se na něho zaměřím nestrácí míče a v klidu rozehraje.To se o Vidalovi nedá říct ten posere i nahravku na 2 m

Reagovat
M11

je spatny.. opet ma to sve hluche obdobi

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by jít dolů... V tom 3-5-2 se trápí sám se sebou...

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak on zas zazáří když se to od něho nebude čekat Miánu fukne kusa a bude to zase bůh

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych ho borielovi :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš Juventus? Tohle je hráč, Fabio. Bojuje o balon a umí si ho udržet u nohy. Tohle je jeden z aspektů, v kterých je Sandro nulový.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

UUU PIRLO

Reagovat
smazaný uživatel

Ako chytá Košický?

Reagovat
smazaný uživatel

Number One

Reagovat
M11

to fakt neni mozne ta nase smula v zakonceni

Reagovat
brenk

Giak

Reagovat
10

Fabio má nehoráznou smůlu...víceméně úplně všichni naši útočníci

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio je prostě smolař a gola nedá pošli tam Matriho!!

Reagovat
brenk

Ten nám tam teda chýba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nevidíš že proste nemá formu a nepadá mu to tam ?

Reagovat
10

Padoin/Marchisio dolů...nemůžeme hrát v deseti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Jeden z nich tam musí ostať, nemáme záložníkov. Padoin nech ide do stredu, chcem Caceresa napravo.

Reagovat
brenk

sorry, zle som pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Padoin

Reagovat
brenk

Som na pochybách, či Pepe je teraz ten pravý.

Reagovat
smazaný uživatel

padoin hral???

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Juventusu sa boja vystreliť aj na bránu, pretože vedia, že Košický by im to vychytal

Reagovat
brenk

Preto má Juve len 9 striel na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

To omylom namierili na bránu

Reagovat
brenk

Ešte aj z náhodných striel dáme viac gólov ako Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

A čo ako s týmto zápasom má spoločné Inter? Či si nebodaj nevedel, kam máš skonopiť?

Reagovat
brenk

Nie, len podrývam rovnako ako ty

Reagovat
smazaný uživatel

ten slovenský šašek jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Na trápne otázky neodpovedám.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Trápna provokácia. Plus je určite nervózny z toho, že nevedia dať gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty raději mlč, ty klubisto

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem preto sa pýtam, ten chlapec ani v slovenskej lige nechytal a zrazu chytá Seriu A zrejme si to oddrel, preto ma zaujíma prečo ho nazývaš šaškom

Reagovat
smazaný uživatel

On má zase nový gimmick, ten z legendou Zanettim sa už opozeral tak musel prísť s niečím novým....

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam Alexe

Reagovat
10

Motta, che cazzo

Reagovat
smazaný uživatel

Nezklamal a naplnil očekávání i reputaci.

Reagovat
M11

Motta se fakt nezmeni

Reagovat
brenk

Motta Aspoň raz mi spravil radosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasná :)

Reagovat
M11

to uz zacina byt slusna rezba

Reagovat
brenk

Konečne uvidíme pravé 4-2-4.

Reagovat
brenk

Vlastne nie, nemáme pravého obráncu

Reagovat
M11

jestli toto nevyhrajem tak nevim fakt uz

Reagovat
10

Andrea hraje ve velkým stylu dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Absolútne nič zo zápasu nemám, už nech som v Košiciach s normálnym pripojením.....

Ako to vyzerá ? Zápas musím sledovať z online textového reportu, takže viem o Mottovej redke....hráme dobre ? Fabiovi a Marcovi sa darí ako ?

Reagovat
10

to snad není možný

Reagovat
smazaný uživatel

My pořád musíme trefovat toho šašu

Reagovat
10

GIORGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
10

už si to formátování opravte

Reagovat
smazaný uživatel

GIORGIOOOOOOOOOOOO

Reagovat
brenk

Ďakujem Bože za Andreu

Reagovat
M11

CHIELLINIIIIIIIIIIIIIII !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

udržet hlavně hoši :)!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ANO ANO ANO ANO..... GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Tučniak si Pirla určite za klobúk nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mě sakra budou dělat takové nervy tak se na to fandění vyseru.Mám okousaný nehty až do krve :D

Reagovat
smazaný uživatel

To je nechutné ...blééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt chudák bez života

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabioooooooooooo....tento gol mu môže ohromne pomôcť

Reagovat
smazaný uživatel

Ech nemala byť reakcia.....

Ale ty sa vyser na tieto trápne a bezduché provokácie, a píš k veci...neviem, rozoberaj svoj Inter alebo čo....ale zbytočne nepíš bludy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a tebe to neprišlo s tými nechtami a krvou ako nechutné?

Reagovat
smazaný uživatel

Zhodnotí mi tu niekto stručne výkony našich hráčov pls ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa už j..e...sorry

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode, rád som ti odpovedal

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžene ste vyhrali, z toho vyplýva teda, že hráči si vytvorili dostatok šancí na skórovanie a zároveň oveľa väčšie kvantum šancí ako Váš dnešný súper.

Reagovat
10

snad Stephan za těch 15+ minut nedostane kartu

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Síce hovno vidím, ale duchom som s našimi....snád sa mi podarí zápas aspoň stiahnuť....

Reagovat
M11

Mirko 19. strela

Reagovat
10

čím je blíž bráně, tím je to zakončení trapnější...

Reagovat
brenk

Reagovat
brenk

Mirkooo...vyser sa na to, potrebuješ to?

Reagovat
smazaný uživatel

ale tohle si moh odpustit akorát pošpiní juve až se bude mluvit o penáltách

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už se Vucinic vysere na ty obstřelovačky když to neumí!

Reagovat
10

to je jak přes kopírák, Mirko se nastaví na obstřelení a la Henry a pak to pošle ležícímu brankáři do náruče...to se mu tuhle sezonu stalo asi teprve 312x

Reagovat
DelPiero137

Jóóóó je tam!!!

Oléé ole ole, Juvééé, Juvééé

Oléé ole ole, Juvééé, Juvééé

Oléé ole ole, Juvééé, Juvééé

Reagovat
10

FABIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO zaslouženě!!!

Reagovat
brenk

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABIO

Reagovat
M11

JOOOOOO FABIO MILUJU TE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

oléééé :D ale štěstí jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 nebo 3:1 to vyjde na stejno výsledek sem skoro trefil :D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Takže... Ehm... kdo dal gól???

Reagovat
smazaný uživatel

měl to usnadněný

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno usnadněný Dal gól? dal, tak nehledej kličky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Košický

Reagovat
smazaný uživatel

Šašo

Reagovat
brenk

Ale no...ničím si to od teba nezaslúži, len kvôli tomu blbovi?

Reagovat
smazaný uživatel

dobře, nechám si toho Šaša pro sebe

Reagovat
brenk

Reagovat
brenk

Matri na lavičku!

Reagovat
10

"Hráči Juventusu sa boja vystreliť aj na bránu, pretože vedia, že Košický by im to vychytal"...díky Goo, díky Kozičky

Reagovat
smazaný uživatel

už to bolo itak prehraté

Reagovat
smazaný uživatel

fabio q. bude hrát ještě cvhíli fotbal a dočká se invalidního důchodu

Reagovat
smazaný uživatel

Košický ...prvý gól som nevidel, ale druhý a tretý boli jeho. Snáď ale ešte dostane šancu, prajem mu to.

Reagovat
brenk

Storari

Reagovat
10

Storari zranil z lavičky dva spoluhráče...to jsem ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo? vyplnul mi před golem stream

Reagovat
10

Storari tam rozeběhnutej z lavičky skočil do chumlu slavících hráčů a zranil Pepeho s Quagliarellou

Reagovat
smazaný uživatel

to chtěl jako tak moc oslavit ten gól, že neukočíroval svoji euforii?

Reagovat
brenk

Je to blázon Mám ho rád

Reagovat
DelPiero137

tymovy duch

Reagovat
smazaný uživatel

ten storari je piča

Reagovat
M11

STORARI

Reagovat
smazaný uživatel

Fabioooooooooooo....tento gol mu môže ohromne pomôcť

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe je zpět v té bídné formě.Nejhorší hráč

Reagovat
brenk

Dnes vynikne, keď tam nemá parťáka Matriho do tandemu.

Reagovat
10

Andrea dneska naprosto monumentální výkon pak Fabio a Giak

Reagovat
smazaný uživatel

Zhodnotí mi tu niekto stručne výkony našich hráčov pls ?

Reagovat
smazaný uživatel

Catanii jsem moc nesledoval..

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe, Marchisio a padoin nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za odpoved....Pepeho a Marchisia som aj čakal, ten Padoin zrejme bude potrebovať čas...ani Giakovi nešlo zo začiatku, až neskôr sa chytil....

Reagovat
smazaný uživatel

Padoin asi taky nehrál na svém nejoblíbenějším postu, zdá se mi spíš do středu než na kraj, tam měl být ten Caceres....

Reagovat
smazaný uživatel

Martin ani len nestriedal ?

Toto už nechápem, proti AC odohrá zápas snov a potom len sedí....

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál, na posledních asi 15 minut tam hodil Lichsteinera s hrozbou žluté a stop na Milan...nechápu taky, asi Martin pochopil Conteho filosofii moc brzo.

Reagovat
brenk

Je mi ho ľúto, Conte spomínal nedostatky v bránení, je to veľký puntičkár.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne že taký Bonucci bráni ako skala ....ale zase na jeho obranu musím priznať, že mu to v posledných zápasoch celkom ide......

Som rád že dal Conte do poriadku obranu, akútne nás teraz trápi len post útočníka....

Reagovat
brenk

Veru, Bonucci v poslednej dobe nevadí ani mne, ale to tak býva, že keď sa dostáva k normálu tak spraví nejakú hroznú chybu...ale obrana je dobrá, teraz som ju po dlhom čase videl chvíľu horieť, ale inak naozaj nemám výhrady.

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci hrajem obstojně, jen proto, že Juventus je skoro celej zápas na půlce soupeře a když už se brání, tak to obstará Barzagli.

Ano obranu dal dohromady, teď ale ať kouká udělat něco s tím útokem, to je bída všech bíd

Reagovat
brenk

Útok je jediná časť tímu, kde nemá nejakého lídra (okrem Alexa) a to je podľa mňa hlavný problém. Jednoducho mu tam chýbajú osobnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

osobnost by tam byla, Mirko na to má, ale v tom systému 3-5-2 nenajde uplatnění, Fábio by se taky mohl rozehrát, ale pořád to není ten hráč, který by nám rozhodoval zápasy, chce to Suaréze

Reagovat
smazaný uživatel

Rossiho ale Suaréza by som tiež bral, na neho som zaťažený ešte z Ajaxu a hlavne repre

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi, Suaréz nebo Higuaín, jeden z nich + za každou cenu Gio

Reagovat
brenk

Ja by som bol najradšej asi za Higuaína, poprípade sa mi pozdávajú ešte Suarez s Jovetičom. Rossiho by som rozhodne neriskoval po tom zranení, bohužiaľ, šancu mal toto leto.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha AC z toho by něco Cesena mohla vytěžit prosím aspoň remíz

Reagovat
smazaný uživatel

záloha vypadá divně. ale AC určitě vyhraje

Reagovat
Mr.Jindros

Cejtim plichtu v kříži.

Reagovat
rossoneri89

tak ono ked nastupime v zlozeni Emanuelson - Ambrosini - Nocerino tak az taka hrozna neni .... hovori sa ze na AM by mal nastupit Muntari hned od zaciatku ..... toho sa bojim viac

Reagovat
Yanek

Uz zas?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pravděpodobné sestavy Ceseny a Milána...

Cesena (3-4-1-2): Antonioli; Comotto, Benalouane, Rodriguez; Ceccarelli, Colucci, Parolo, Pudil; Santana; Iaquinta, Mutu

A disp.: Ravaglia, Lauro, M. Rossi, Martinho, Guana, Martinez, Malonga. All.: Arrigoni

Squalificati: nessuno

Indisponibili: Djokovic, Moras, Von Bergen

Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Bonera, Thiago Silva, Mesbah; Nocerino, Ambrosini, Muntari; Emanuelson; Robinho, Maxi Lopez

A disp.: Roma, Yepes, Zambrotta, Antonini, Van Bommel, El Shaarawy, Inzaghi. All.: Allegri

Squalificati: Ibrahimovic (2)

Indisponibili: Cassano, Gattuso, Merkel, Strasser, Amelia, Seedorf, Mexes, Nesta, Pato, Boateng

Záloze chybí tvůrčí schopnost, ale zase to můžou urvat neskutečnou dávkou bojovnosti, kterou ta formace skýtá. Útok je hodně zajímavý, obrana by měla podržet. Cesena bude bojovat o 3 body. Každopádně to klidně může dopadnout jako v Udine, je to sakra otevřený zápas.

Věřím v plichtu, ale ve skrytu duše věřím, že je Cesena schopná 3 body urvat.

Reagovat
rossoneri89

dufam ze Shaarawy bude hrat od zaciatku

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, minimálne jeden bodík by im uchmatnúť mohli....

Reagovat
panca

hmmm noce, ambro, muntari moc pekny

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to přijde, jako když chcete Cesenu zlikvidovat Už tam místo Urbyho chybí jen Gennaro

Reagovat
Tsigi

Já se těším na Muntariho

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz mám dilemu....Parma je môj druhý najobľúbenejší klub hned (ale zároveň daleko ) za Juve, ale na druhej strane chcem aby AS preskočil po tomto kole v tabuľke Inter....neviem komu fandiť

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně Parma. Vždyť je úplně jedno kde se AS s Interem nacházejí

Reagovat
smazaný uživatel

To áno, ale radšej uvidím v pohárovej Europe AS ako Inter tak či onak si ma presvedčil, Forza Parma

Reagovat
smazaný uživatel

I když je Inter v rozkladu, pořád budu radši, když tam bude jeden ze tří nejvýznamnějších klubů v Itálii, než Římani pod vedení španěláka

Reagovat
smazaný uživatel

No tu ide podľa mňa len o to, vybrať si menšie zlo....

Reagovat
smazaný uživatel

prostě do pohárů Neapol s Udine

Reagovat
10

do LM musí AC, Juventus a Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Kéžby. Ale podle mě se tam dostane spíš Udine...

Reagovat
10

podle mě to Neapol ke konci dožene, zvlášť pokud vypadne z LM...

Reagovat
Shevchenko

Taky to tak vidím. Ale věřím, že v LM vydrží ještě dlouho.

Reagovat
10

to já taky, přeju jim to, celýmu městu

Reagovat
Mr.Jindros

Klidně Inter místo Neapole. Sázim na Lazio.

Reagovat
Alberto Aquilani

Lazio neni Rím a Edy Reja je pokial viem Talian ....

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím o co se snažíš Čím níže skončíte, tím dříve španělák skončí a hned se na vás bude lépe koukat

Reagovat
Alberto Aquilani

takže tebe sa viac páčilo za Ranieriho ? dobre .....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se divíš? Mě se taky Inter líbí víc po Ranierim, než pod Mourinhem

Reagovat
Alberto Aquilani

Ked vás v 37.kole predbehneme jedno ti to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

možná když vyhodíte španěláka, tak to ještě stihnete, jinak ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Fabrizio Miccoli dnes odehraju svůj 400 ligový zápas

Reagovat
smazaný uživatel

...Ešte doplním, že to bude 400. zápas v profesionálných Tal.ligách, teda C1, Serie B a A.

Reagovat
Yanek
Reagovat
smazaný uživatel

Che bella ragazza 0:18

Reagovat
rossoneri89

♥AC Milan ♥

Reagovat
Pipo123

Dneska krásna výhra Palerma, s tou obranou čo bude hrať máme šancu asi tak 1 ku 100, takže bye bye

Reagovat
smazaný uživatel

Já dal na nás aj s handicapom, za krásnných 4.3

Reagovat
brenk

Conte: “I think we did well both with the 4-3-3 and the 3-5-2 this season, but I believe the team is happier with this tactic. We have three excellent centre-backs and it’s a shame to leave one out.”

S 3-5-2 môžme zrejme počítať aj do ďalších zápasov.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se ale utápí Claudio, absolutně mu to v té pětičlenné záloze nejde.

Reagovat
brenk

Mne sa zdá, že jemu to už nešlo ani v 4-3-3, on jednoducho máva tie svoje obdobia, keď nezahrá nič. Myslím, že keď sa cez to prenesie, tak bude opäť platný a je jedno v akej formácii.

Reagovat
Mr.Jindros

To není o té formaci.

Reagovat
10

není, zároveň bych z toho nedělal vědu...má horší období, který potkalo nedávno i Pirla, potřeboval by si odpočinout...navíc s Vidalem a Giakem má teď trošku jiný úkoly na hřišti, nedostává se tak blízko bráně, jak by potřeboval a kde je nejnebezpečnější

Reagovat
smazaný uživatel

Moratti už opustil svoje miesto na Meazze v prvom polčase keď sme dostali od Divája 2.gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Sky- Problémy má Maicon, Faraoni a Milito ...

MSgoo- Žeby sme v Marseille mali nakročené k ďalšiemu prúseru?

Reagovat
Yanek

Tak tobě je to stejně jedno, ne? A až se začne zase dařit, tak si zazpíváš...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo mi je jedno? A čo takéto by som si mal zaspievať? Ja si zaspievam aj teraz ---......

Reagovat
Yanek

Výsledky týmu když se nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

To určite nie. Však som písal, že som nespokojný, takže jedno mi to asi nebude. Neviem odkiaľ si na takú absurdnosť prišiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Marchisiovi to nešlo už několikrát,no ono se zase nedá říct že mu to nejde,když se na něho díváte tak aspoň nekazí a běhá a dobře vykrývá prostory tam kde má být,Takovej Vidal ten dokáže zajebat nahrávku na metr.Citím v kostech že on dá zase nějaký důležit gol a věřím že proti AC a bude z něho zase hrdina.

Reagovat
10

tohle tuším i u Mirka, kterej je taky v útlumu teď...

Reagovat
smazaný uživatel

on je celkově celej Juventus v útlumu, drží to akorát pár hráčů, zejména Barza, Pirlo, Lichty, celkem Giac a sem tam přispěje dobrým výkonem taky Giorgio, no a pak Gigi, jinak ty naše vítězství jsou strašně vydřený a platíme za to strašnou námahou

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dva zase smetou Milan

Reagovat
smazaný uživatel

a

Reagovat
brenk

Nahral si si na 600?

Reagovat
smazaný uživatel

jj právě jsem čekal, až kdo dá 599, měl jsem to v druhým okně nachystaný, ale pořád nic, tak jsem si pomohl no

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Juventus a vítězství v Coppě!

Reagovat
smazaný uživatel

a pre turínske derby v budúcej sezone

Reagovat
Pipo123

Jajínku, potom mi rátaj stále posledné zostavy, nejak som zanedbával fandu, od budúceho kola budem poctivo.

Reagovat
Jajinek

jasný

Reagovat
Shevchenko

Bueno compleano Gianluca!

Reagovat
smazaný uživatel

auguri

Reagovat
10

Reagovat
Yanek

OFFICIAL line-up vs. Cesena (4-3-1-2): Abbiati; Abate-Bonera-Silva-Mesbah; Nocerino-Ambrosini-Muntari; Emanuelson; Robinho-Maxi Lopez

Reagovat
smazaný uživatel

CESENA: Antonioli; Rossi, Benalouane, Rodriguez; Comotto, Santana, Colucci, Parolo, Pudil; Mutu, Iaquinta. All. Arrigoni

MILAN: Abbiati; Abate, Bonera, Thiago Silva, Mesbah; Nocerino, Ambrosini, Muntari; Emanuelson; Maxi Lopez, Robinho. All. Allegri

FORZA MILAN !

Reagovat
brenk

Iaquinta a Mutu v útoku, to si pozriem

Reagovat
rossoneri89

Shaarawy

Reagovat
smazaný uživatel

no som zvedavy na Muntariho FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cesena ak ma dneska sklame, tak ich nakopem do zadku, pretože kvôli nim a Muntarimu som nešiel do mesta.

Reagovat
terry

Genoa (4-4-2): Frey, Constant, Kaladze, Granqvist, Rossi (Cap) ; Biondini, Kucka, Veloso, Jankovic; Sculli, Palacio.

FORZA GENOA!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA KUČKA

Reagovat
smazaný uživatel

po tom trapnom vykone v Siene dnes treba vyhrat,dnes da gol Totti,citim to.

FORZA ROMA ROMAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PODME GLADIATORI,BOJOVAT,BEHAT,ZVITAZIT !!!!!!!!! FORZA R O M A AS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :: talking::

Reagovat
smazaný uživatel

tak pojďme Cesena zkusíme něco urvat!

Reagovat
Yanek

Muntari skoro gol.

Reagovat
Shevchenko

Sulleeeyy kolik chybělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari dal skoro gól? To sa mi ale dejú veci

Reagovat
Yanek

Ambroooo

Reagovat
M11

Cesena hrajem neco ale

Reagovat
Shevchenko

Minulý rok jsme jeli do Ceseny dobře naladěni po výhře 4:0 na Lecce a dostali jsme 2:0, teď tam jedem po výhře 4:0 nad Arsenalem....

Reagovat
GEGE

Kde sledujete Milan?Rusáci se mi sekají

Reagovat
GEGE

dik

Reagovat
smazaný uživatel

AC kdyby vedlo 2:0 tak se nidko nediví,zatím hraje jen 1 tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Ambro prostě svému klubu, který ho vychoval gól nedá (snad se to dneska zlomí)

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho zatim

Reagovat
smazaný uživatel

neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

sudi k ocnemu,jasna ruka

Reagovat
smazaný uživatel

sudi k ocnemu,jasna ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí mi začíná pít krev...

Reagovat
smazaný uživatel

to je svině, už druhá penalta......

Reagovat
smazaný uživatel

france uz 2 roh mimo

Reagovat
Alberto Aquilani

Jasna ruka , ale sundajte už Tottiho začínam mať naňho averziu , 2 rohy poslal na tribunu , v sestnastke je obratny jak moja babka ....

Reagovat
Slejdy

ruka jasna, jediny sudi to ale bohuzel nevidel..Franta dobre zatim

Reagovat
smazaný uživatel

oproti minulýmu tejdni to je neba a dudy i přes ty špatně zahraný rohy

Reagovat
Alberto Aquilani

mne sa posledné zápasy vobec nepáči , vobec by mi nevadilo ak by ho Luis posadil !!!

Reagovat
Shevchenko

Mesbah jak pořád chválí rozhodčí.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Muntari ako si zbieha na pozíciu útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari už žltá. Tak to má byť

Reagovat
rossoneri89

dost prisna

Reagovat
FORZAMILAN

Ten o něj zakopne a Muntari dostane žlutou ...............

Reagovat
smazaný uživatel

Takto si zvysujes svoje EGO po prehre 3:0? Ze sem prides kritizovat Muntariho kazdy pohyb?...Zlta byt ani nemala

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohohle blba nemá cenu ani reagovat... Před chvílí byl pro něj Ranieri ještě Bůh a teď na něj nadává, tragéd jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho nekritizujem, len si z neho robím srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked toho dosiahnes v zivote tolko ako on tak si z neho rob srandu Iste to nie je ziadny boh na ihrisku ale kazdy jeho pohyb okomentovat je trapne

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari gól. Tak to má být

Reagovat
Slejdy

Diky za vyhodu

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, Francesco dneska vyloženě nemá svůj den

Reagovat
Slejdy

No takze France o HT dolu

Reagovat
Alberto Aquilani

FABIOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

boriniiiiiiiiiiiiiiiiiiii golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO TAAAAAAAAAM

Reagovat
Slejdy

Borini

Reagovat
10

to bylo jasný, že dá Muntari góla

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
panca

ja ho miluju

Reagovat
rossoneri89

MSgoo:

Muntari goooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari zasloužil si to, líbí se mě od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari

Reagovat
M11

Muntari

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem se modlil, aby trefil ten balón a né hlavu gólmana

Reagovat
Shevchenko

SULLEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
rossoneri89

Urbyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOL URBY GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Yanek

Uz jsem nadaval, ze zase strili, byl tam uplne volny Maxi... nadhera Urby!

Reagovat
M11

Cesena si nezaslouzi nic jineho za tak ubohy vykon.. krasny gol

Reagovat
panca

konecne se urby trefil to je zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Urby se taky potřeboval trefit

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska uplne haluz strelci za AC

Reagovat
Shevchenko

URBY

Reagovat
maras93

PĚKNĚ Ema a Sulley !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Bez Ibry, Pata, Boatenga a Aquilaniho zatím moc super výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle s týmem udělá převálcování velkoklubu

Reagovat
10

jakej velkoklub myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal přeci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s Muntarim

Reagovat
CubONE

predchvilou bol u teba za kokota, teraz si nanho hrdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrdý? Veď to bola irónia, si pozri posledného smajlíka

Reagovat
smazaný uživatel

Urby je zo dna na den lepsi a lepsi... A Muntari bolo jasne ze da gol...aby to bolo ironické

Reagovat
smazaný uživatel

0-2 parada Muntari 1.zapas a hned mu to tam padlo parada Urby krasne trafil FORZA MILAAAAAAAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je v riti....Cenzo hattrick !!!!

Reagovat
terry

No, aspoň ten Borini.

Reagovat
Slejdy

Cesena

Reagovat
smazaný uživatel

Noce je na té pravé straně opravdu zabitý

Reagovat
smazaný uživatel

700. pre Pupiho

Reagovat
M11

Cesena vykon hodny tretiligoveho tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari to robi inak schvalne...Myslim ze jajinek tu pisal ze ako nevie nahrat ani na dva metre...Tak prave dneska sa mu daria vsetky prihravky Asi je namotivovany

Reagovat
Yanek

Muntari tu zalohu hodne rozhybal, ale nekdy mi prisel az moc hrrr. Je to prvni zapas, ale jako nahradnik by nemusel byt tak spatny...

Reagovat
smazaný uživatel

donadoni ide pouzit na nas nase zbrane okaka na plac

Reagovat
Slejdy

mega tuzka Palladino

Reagovat
smazaný uživatel

Ako celá Parma ...a to som im dnes celkom veril.

Reagovat
GEGE

S naprostým přehledem a vzhledem k sestavě sem hodně příjemně překvapen.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Cesena neukázala nic ani jeden hráč nesnese přísnější měřítko.A to AC zdaleka nehraje nijak dokonale a hraji na půl plynu.Hrůza sem zklamanej z Ceseny.

Reagovat
panca

hodne pohodovej vykon slabej souper a psychika dela svoje

Reagovat
FORZAMILAN

Jsem velmi mile překvapen výkonem. Rychlá, dynamická hra, spousta různých narážeček a fines (které kupodivu většinou vycházejí) Když jsem před zápasem viděl sestavu, tak jsem si říkal aj aj. Ale opak je pravdou. Buď je Cesena tak slabá a nebo my tak dobří .FORZA ROSSONERI.............

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo obidva..catania tak slaba a aj my tak dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fail no cesena....

Reagovat
smazaný uživatel

dobre Roma zapas kontrolujeme a parmu nepustame v utoku k nicomu,chcelo by to poistku na 2-0.rad by som videl Marquinha ,nech ukaze co v nom je.FORZA ROMA !

Reagovat
panca

jen lopez celkem nenapadnej. Snazi se, ale k balonu se vubec nedostava

Reagovat
Alberto Aquilani

Uhm zatial docela super , najlepší je Gago , tento post mu hodne sedí , celkovo je tam ovela lepší jak ked hrá na mieste De Rossiho , pekny Gol Boriniho , Páči sa mi Osvaldo pretože vie sklepnuť a podržať loptu , navyše prinom stupa vykon Rosiho tak o 50 % pretože tie jeho centre do vzduchoprazdna tam maju aspon niekoho

Reagovat
Shevchenko

Hmm a Baník už teče 2:0

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

No niekomu tu od minulého týždňa poriadne narástlo sebavedomia, všakže

Cesena by mohla začať konečne hrať futbal a pokúsiť sa o plichtu, a dúfam že Parma sa tiež vzchopí....

Reagovat
herbage

AS zatím moc pěkně, Parma se prakticky za celou první půli k ničemu nedostala. Vidím velký herní posun vpřed, už to není jen posouvání míče někde na půlce, ale Gago, De Rossi, Pjanić i Totti dokáží vyslat zajímavé nahrávky na obranu na oba křídelní útočníky i krajní obránce. Ty jejich neustlé náběhy tam a zpět se mi moc líbily Z individuálních výkonů bych vyzvednul Taddeie, který mě na levém beku příjemně překvapil, nekazil a dobře podporoval útok. Rosi na druhé straně také pěkně, je je občas zbrklý a ty centry mu také moc nejdou. Ve středu zálohy výborně Gago, asi nejlepší hráč na hřišti, ale De Rossi hraje také velmi dobře. Trochu zklamání jsou pak výkony Pjaniće, Osvalda, Boriniho či Tottiho, nicméně útočníci na křídlech to mají těžké a Pjanić holt nikdy nebude žádný výborný playmaker. Borini sice gól, jinak moc vidět nebyl a na křídle mi přijde stejně jako Osvaldo utopený. Při tom gólu tam neuvěřitelně propadnul levý bek Parmy, který vyběhnul nepochopitelně proti míči a dovolil tak přečíslení 3 na 2, čehož Borini využil

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodovy zapas,Cesena slabucka 3 body povinne.V 2.polcase tam supnut Faraona

Reagovat
smazaný uživatel

Parma dneska hrozně špatná, ale konečně nám funguje záloha tak jak má. Ten útok je strašně moc bez pohyby od Osvalda a Boriniho bych očekával trochu víc vyhledávání volnýho prostoru, protože se skoro vůbec nenabízej pro přihrávku.Totti je případ sám pro sebe, je na něm vidět i únava, přece jen je to starší pán a asi by nevadilo tam místo něj dát na chvíly Lamelu. Sem zvědavej jesli se na hřiště podívá Marquinho a když už, tak kam. Jdeme do nich, FORZA ROMA

Reagovat
10

Janov tragédie, Parma tragédie, Cesena tragédie...

Reagovat
10

už jsem přepnul všechno

Reagovat
panca

milan dobrej vykon

Reagovat
10

právě

Reagovat
M11

dnes to stoji za prd

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL BINHOOOOOOOOO

Reagovat
Ragazzo d'oro

ROBSON

Reagovat
smazaný uživatel

BINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
rossoneri89

Robinhoooooo

a jedno velke za oslavu s oslavencom Zambrottom

Reagovat
GEGE

ROBINHO ABATE Oslava s Gianlucou

Reagovat
panca

robinho nam vystrili LM i ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho sa nejak rozstrielal v poslednom case

Reagovat
herbage

Co to bylo?

Reagovat
Alberto Aquilani

skoda Fabio , mal strielat !!!

Reagovat
GEGE

Jinak Pudil je totalně marný.Ostatně jako vždy co sem ho po odchodu s Liberce viděl hrát.Nevim co si od toho přestupu Cesena slibovala...

Reagovat
panca

ja nechapu, jak tohohle hrace muze nekdo chtit do tymu. Co on umi? Krome jednoho centru z levyho kridla tak jednou za sezonu neumi absolutne nic

Reagovat
panca

ze ja nedrzim hubu

Reagovat
terry

Sorrentino nás zatim solidně decimuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted to Borini neuvěřitelně podělal, hned vedle sebe měl úplně volnýho Rosiho, kterej by měl před sebou celou bránu

Reagovat
herbage

holt to není Poborský, ale myslel to dobře. Ona tam nakonec byla teč brankáře. Ale teď jste měli dát minimálně jeden gól

Reagovat
Shevchenko

too easy

Reagovat
herbage

Osvaldo-Pjanić

Reagovat
Alberto Aquilani

Treba pridat poistku , citim ze dostaneme !!!

Reagovat
Tsigi

Jsem hrozně rád, že se Robinho rozjel. Je hrozně potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

Faraon IN Binho OUT, ať si taky odpočine

Reagovat
M11

PUDIL

Reagovat
smazaný uživatel

Pudil

Reagovat
Yanek

Pudil

faktor EF diskuze je neuveritelny...

Reagovat
10

scary shit...

Reagovat
smazaný uživatel

france

Reagovat
GEGE

Pudil

Reagovat
smazaný uživatel

Franče

Reagovat
maras93

Vy o vlku a vlk dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

tak, to je dan za to, ze hraje Bonera... inak gol celkom pekny

Reagovat
FORZAMILAN

Tady se na něj snášej nadávky a kritika a on dá vzápětí gól, ten Pudýl ( komentátor )

Reagovat
smazaný uživatel

Proč dává Nocerina napravo, když ví, že mu to tam nejde?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi preto ze Muntari je lavak a hrava na lavej strane?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Noce je pravák a jde mu to nalevo A co Nocemu vyhovuje by mělo bejt přednější, než to co vyhovuje Muntarimu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad max vie kto kde moze hrat a kde chce hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Abbiati: "Hele Maxi, já bych si chtěl dneska zkusit útok. Šlo by to?" Ne, vím jaks to myslel

Reagovat
terry

Toho Vacka je v Chievu taky škoda.

Reagovat
Il Architetto

OT: "Pudil poprvé skóroval"

Miluju dvojsmysly.

Reagovat
rossoneri89

Abbiati

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Iaquinta vypadá jak Jarka Metelka. Nechápu lidi, co nosej tenhle účes.

Reagovat
FORZAMILAN

SUPERPIPPOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Eriku ty kkte

Reagovat
terry

Bída, bída a ještě jednou bída.

Že prohráváme venku, jsem byl schopnej ještě trochu tolerovat, když se to pak všechno napravilo doma. To trápení se ale teď přeneslo i na Marassi a Marino může jenom doufat, že se co nejdřív vrátí Gilardino. Kdo by to byl totiž řekl, že bez něj nedokážeme dát jedinou (!) branku. Sculliho návrat je zatim k ničemu, Ze Eduardo taky pořád nic a spoléhat se pořád na Palacia nejde.

Z následujícího dvojzápasu s Parmou a Lecce chci minimálně čtyři body. A pak obrat Juventus!

Reagovat
herbage

Výborný výkon AS, ale mělo to být tak 4:0 a ne jen 1:0. Dalo se na to krásně dívat, hlavně Gago je génius. S těmito výkony snad to 4. místo urvou, měli by

Reagovat
Shevchenko

K čemu jim bude 4. místo?

Reagovat
herbage

LM, aby zastínili Juventus v evropských pohárech

Reagovat
Pinturicchio

Do CHL jdou letos 3 týmy.

Reagovat
herbage

aha, to je novinka. Tak třetí místo

Reagovat
FORZAMILAN

Ano, kdyby jen letos, to bude na dýl ............

Reagovat
herbage

to zas ne, Bundesliga je letos nejslabší co pamatuji. S týmy jako Schalke, Werder či Mönchengldbach nejde moc počítat, že něco uhrají

Reagovat
FORZAMILAN

Možná, že máš pravdu, i bych si to samozřejmě přál, ale mám takový dojem, že ten jejich náskok v tabulce koeficientů je docela velký

Reagovat
herbage

tak přes léto se Bundeslize umaže 3,5 bodu a něco stáhnete i letos, přičemž příští rok to může být ze strany Bundesligy propadák a naopak ze Serie A tam bude jen to nejsilnější, takže za 2,3 roky může být vše zase při starém

Reagovat
10

LM na to stačit nebude, to Němci doženou v EL kvantitou...

Reagovat
10

zase se to Němcům bude potom dělit 7, Itálii 6...těžko říct, na EL bude prostě hodně záležet

Reagovat
herbage

bude, protože každý rok se pořadí v Bundeslize divoce točí a boj o účast v EL je velký. Takový Hannover se bude chtít hodně ukázat, když je tam poprvé v historii a pro takový Werder je to tkaé obří motivace. Jenže mají tak úzké kádry, že jeden rok je vždy tak vyčerpá, že sice něco v EL uhrají, ale nestíhají pak v lize

Reagovat
smazaný uživatel

hrat europsku ligu to radsej byt bez poharov a sustredit na ligu

Reagovat
smazaný uživatel

výborným bych to nenazval, ale hráli sme tak, jak by sme proti takovejmhle mančaftům hrát měli. Dobře sme presovali, získávali zpátky ztracený balony a vyhnuli se individuálním chybám vzadu. Ale ve předu je to horší, Osvaldo s Borinim (a vlastně kterejkoliv hráč, kterej z toho křílda hraje) musí víc hledat volný prostory a jít do pohybu, tim taky vzniká místo pro beky. Ale naše záloha byla fantastická, Gago rozdával dobře, Pjanič kolikrát udržel důležitý balony a DDR je světová špička. Příští tejden chci ale i přesto vidět proti Atalantě ještě lepší výkon a pokud možno, tak lepší výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry vykon,neni o com taketo zapasy vieme zvladnut aj s takou marodkou FORZA MILAN!!! Grazie Ragazzi

Reagovat
smazaný uživatel

rohodnute uz mohlo byt skor takto nervy ci to parme nejako nepadne,sance ake mal borini,lamela,Marquinho ,Totti sa musia davat ...cenne 3 bodiky ,teraz sa postavit na nohy a nie zase dalsie kolo totalne vybuchnut po biednom vykone....GRAZIE ROMA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

PALERMO: 1 Viviano, 31 Pisano, 3 Silvestre, 2 Mantovani, 42 Balzaretti; 8 Migliaccio, 23 Donati, 5 Barreto; 27 Ilicic; 19 Budan, 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 33 Tzorvas, 6 Munoz, 20 Acquah, 7 Della Rocca, 14 Bertolo, 17 Vazquez, 16 Zahavi.

Allenatore: Bortolo Mutti.

LAZIO: 22 Marchetti, 78 Zauri, 24 Ledesma (cap.), 3 Dias; 15 Gonzalez, 8 Hernanes, 11 Matuzalem, 87 Candreva, 19 Lulic; 25 Klose, 30 Alfaro.

A disposizione: 1 Bizzarri, 5 Scaloni, 41 Zampa, 13 Sbraga, 14 Garrido, 6 Mauri, 18 Kozak.

Allenatore: Edoardo Reja.

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
10

Reagovat
GEGE

Těším se domácí Palermo mě baví

Reagovat
smazaný uživatel

Mauri konečne aspoň na lavičke

Reagovat
Pipo123

Ledesma ako stopér ?

Reagovat
GEGE

Barreto pěkná Miccoliho sklepnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Donati táááááááák krásně si to Palermo dneska dává , jen tak dál kluci

Reagovat
GEGE

Donati nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Ledesma na stopérovi. Paráda Lazio. Zatiaľ sa to vypláca, len tak ďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Palermo hrálo venkovní zápasy tak jako ty domácí tak jsou úplně jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Lotito bude ešte ľutovať, že neinvestoval do posíl.

Reagovat
Pipo123

Za to nemôže, ale keď každý zápas chýbajú minimálne 2 hráči v obrane a borci ako Brocchi, Mauri, Rocchi atd. tak to je zložité niečo vykúzliť

Reagovat
smazaný uživatel

Veď práve, kvalita lavičky nie je najlepšia, káder je dosť úzky. Reja si pýtal v zime posily, ale neprišli. Sám povedal, že ťažko bojovať o Ligu majstrov, keď na to nemá adekvátny materiál.

Reagovat
smazaný uživatel

Silvestre dobře do toho šel , Palermo dneska šlape náramně

Reagovat
Slejdy

Nadhera Palermo

Reagovat
GEGE

Palermo válec a Miccoli zase 0+2

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoliho bilancia, aj s dnešným zápasom: 5 zápasov, 5 gólov, 8 asistencií (ak by mu Gazzetta započítala aj pri Budanovom góle s Atalantou tak 9)...fantáza

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva tou poslední střelou demonstroval celkový zmar Lazia v první půli

Reagovat
smazaný uživatel

Fantázia

...jediné, čo ma trocha mrzí je, že nie je na lavičke Mehmeti. Neviem kedy by mal dostať šancu, ak nie dnes. Po návrate Abela už veľa príležitostí preňho nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Ňo, takéto Lazio možno niekedy na konci sezóny aj predbehneme

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte jak je to s tou investicí v Palermu ? jsem něco čul že Zamparini chce sehat nějaké arabské investice na nový stadion a na nové hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa toho, čo som čítal, aj keď som to veľmi neštudoval, tak to vyzerá celkom nádejne. Na tej tiskovke padali frázy, ako do 3 rokov Scudetto, Palermo "nové PSG" a ták. 15.marca by mala byť ďalšia, kde už by malo byť všetko "vybavené", a projekt by sa mohol začať. Ak som dobre pochopil...

Som vážne zvedavý, čo z toho nakoniec bude. Ono, žiadne hviezdy netreba, a netreba byť "nové PSG". Já by bol štastný, ak by príchod investorov hlavne znamenal, žeby sme udržali hráčov ako Silvestre, Iličič, Abel, Balzaretti.. Napodobniť napríklad Neapol. Nepredal hráčov ako Hamšík, Lavezzi,...mal peniaze na povedzme nadpriemerných hráčov ligy ako Cavani, Inler,... no a sú v osemfinále Champions League.

Proste nepredať každú oporu, doplniť káder o hráčov ako Ramírez, Isla,.. nadpriemer ligy, o ktorých sa zaújmajú kluby ako AS,Lazio,.. a verím, že ak nie v nasledujúcej, tak v tej ďalšej, by sme mohli bojovať o LM práve s týmami ako AS, Neapol či Lazio, a mohli by sme sa dostať na ich úroveň. A nový štadión by bol tiež super.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bychom měly Lazio dneska absolutně neví

Reagovat
Slejdy

5

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo luxusně už jsem si aj otevřel na to brambůrky

Reagovat
FORZAMILAN

Tak to dobrou chuť, a co pivíčko ? .............to Lazio je zralý na ručník

Reagovat
smazaný uživatel

pivíčko nelze , léčba mi to nepovoluje musím se spokojit s minerálkou ..... Lazio mě dneska těší , stejně jako odpoledne Cesena

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli 18.02.2012 22:41

6-0

Reagovat
smazaný uživatel

jsi blízko

Reagovat
10

není náhoda, že je Palermo doma 2. nejlepší tým v lize, to byla až na minulou sezonu celkem tradice...ale 5 gólů Laziu za hodinu hry? forza calcio

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes výborný aj Viviano, konečne...

Reagovat
smazaný uživatel

Silvestre je moc gólový stoper, ten se v Palermu už asi moc neohřeje a půjde za lepším... snad ne nikam z calcia. Pseudokluby z Anglie o něj určitě budou mít velký zájem

Zajímalo by mě jestli by si sedli společně s T.Silvou v AC.

Reagovat
Maritazzi

Sabatini o něj prý má zájem a podle agenta by se AS nebránil.

Reagovat
Alberto Aquilani

Kjaer

Reagovat
smazaný uživatel

Dias Ven Lazio je v rozkladu

Reagovat
Pipo123

Kurva buď Edy na zápas postaví obranu, Garrido, Diakite, Stanke, Zauri a nech dostaneme 10:0 ako to točiť a stále meniť, raz odpočíva Dias, raz Biava, raz Konko, potom Radu atd, kurva Edy, vypusti jeden zápas a potom postav to najsilnejšie inak budeme stále dostávať na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Fabrizio je sympaťák

Reagovat
Pipo123

No jasné, DIas redka Radu v riti, Konko a Biava sa vrátia a zasa bude out Dias, chodte už do riti

Reagovat
DelPiero137

Zapas s Milanom bude bomba, tesim sa. Milan je vo forme, Robosnovi to tam sype, Emanuelsom sa zorzbehol. Su v laufe, bude to hrozne tazke, za remizu budeme radi aj to budeme musiet makat na 110%. Nie ako proti Parme a Siene, ale na velke muzstva by sme sa mali nakupnut.

Dufam ze na SanSire nebudeme hrat s 3 obrancami.

Reagovat
smazaný uživatel

Edy Reja ven hotovo dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Kožáák

Reagovat
smazaný uživatel

Našim se dneska v Serii A střelecky daří

Reagovat
Alberto Aquilani

OTOCIT !!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele