Serie A - preview 22. kola

05.02.2012, 08:36
Previews
Nálož hned devíti zápasů nabízí dnešní program italské nejvyšší soutěže. Vše otevře souboj Janova s Laziem, vedoucí Juventus pak bude držet svůj náskok v čele v zápase proti Sieně, zatímco druhý Milán přivítá silnou Neapol. Druhým šlágrem kola by pak mělo být klání mezi AS Řím a Interem, zajímavé konfrontace pak slibují například zápasy ve Florencii či Palermu...
Janov CFC - SS Lazio  (neděle 12:30)
Hodně zajímavý duel nabídne stadion Luigi Ferraris v Janově, kde domácí FC přivítá o špici hrající Lazio. Oba týmy v minulém kole zabodovaly, Grifové přestříleli Neapol a Lazio porazilo úřadujícího mistra z Milána.

Velké vítězství a zejména odplata za šestigólový debakl se v minulém zápase povedl Janovu. Grifové porazili Neapol 3:2, ale vzhledem k tomu, že v průběhu zápasu vedli už o tři branky, se v závěru ještě pořádně nadřeli. Nicméně tři body zůstaly v Janově a to je nejdůležitější. Domácí zároveň výhrou odčinili předchozí dvě porážky. Nyní je čeká další pohárový aspirant a sice Lazio. Dobrou zpravou pro Grify bude, že bude k dispozici stejný tým jako proti Neapoli.

"Zatím jsme nebyli schopni hrát se stejnou sestavou dva zápasy po sobě kvůli zranění, či suspendaci. Ale neděle bude výjimkou," prohlásil trenér Pasquale Marino.

Spokojeni mohou být po minulém kole i fanoušci Biancocelesti. Lazio totiž rovněž naplno bodovalo, doma porazilo AC Milán a stalo se tak po dlouhých letech. "Výhra proti Milánu byla důležitá pro naše pořadí, ale zároveň je to pro nás velká vzpruha. Porazit nejlepší tým pomáhá udržet morálku, nicméně ještě je před námi dlouhá cesta," rozpovídal se kapitán Lazia Tommaso Rocchi. Na výhru 2:0 budou chtít Rejovi svěřenci navázat v Janově, kde je čeká bouřlivé prostředí. Lazio má navíc svému soupeři co oplácet, v prvním zápase s ním prohrálo doma 1:2.

Trenér Pasquale Marino nebude moci postavit Morettiho, Rossiho, Velosa, Antonelliho a Bova, ovšem jak sám prohlásil, sestava zůstane stejná jako v zápase proti Neapoli. Zraněné počítá také Edy Reja, Lazio nebude moci využít služeb Brocchiho, Kozáka, Makinwy, Alfara, Cany, Mauriho a Diase.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Mesto, Granqvist, Kaladze, Constant - Jankovič, Kucka, Biondini, Sculli - Gilardino, Palacio
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
F.Marchetti - Konko, Biava, Diakité, Radu - Gonzalez, Ledesma, Lulič - Hernanes - Klose, Rocchi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.10 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Città di Palermo - Atalanta BC  (neděle 15:00)
Na horké sicilské půdě se v zápase proti Palermu představí Atalanta. Hostující celek v minulém kole nenastoupil a o to větší chuť a sílu bude mít proti Palermu. Svěřenci trenéra Muttiho by rádi navázali na parádní představení proti Interu.

Úchvatný zápas odehráli fotbalisté Palerma na půdě Interu Milán. Na stadionu Giuseppe Meazzy padlo osm branek, čtyři vstřelil Diego Milito a tři na straně Palerma Fabrizio Miccoli. Palermo bylo s bodem za remízu 4:4 spokojeno a to i navzdory faktu, že vedlo v zápase 2:1. "Byl to pro nás skvelý výsledek. Hrajeme venku lépe, než tomu bylo v předešlých zápasech, na San Siru to bylo zcela zřejmé. Nyní musíme v těchto představení pokračovat a celkově zlepšit naše výsledky," prohlásil po utkání autor hattricku Fabrizio Miccoli. Sicilané tak nadále mají šanci dostat se do pohárové Evropy, ovšem právě na Inter ztracejí osm bodů.

Dařilo se i Atalantě. Hosté naposledy přivezli všechny tři body ze hřiště Ceseny, ale během týdne nemohli odehrát další kolo proti Janovu, na vině bylo arktické počasí. "Mí hráči chtěli hrát, ale rozhodčí udělal správné rozhodnutí. Takto jsme mohli kvůli ledovým podmínkám na hřišti riskovat zranění hráčů," souhlasil s odložením zápasu trenér Atalanty Stefano Colantuono. Bergamský celek má na svém kontě třiadvacet bodů, což znamená sedmibodový náskok před osmnáctým Lecce a jedno utkání k dobru.

Palermo bude muset oželit starty Hernandeze, Migliaccia, Della Roccy a Bačinoviče. Na straně Atalanty je pak situace stejná, vedle vykartovaného útočníka Denise nenastoupí zranění Frezzolini, Bellini a Capelli.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Viviano - Pisano, Silvestre, Mantovani, Balzaretti - Barreto, Donati, Bertolo - Zahavi - Miccoli, Budan
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Lucchini, Stendardo, Peluso - Schelotto, Carmona, Cigarini, Moralez - Tiribocchi - Gabbiadini
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.35 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Lecce - Bologna FC  (neděle 15:00)
Záchranářský duel mezi sebou sehrají fotbalisté Lecce a Boloni. Domácí z posledních čtyř zápasů jen jednou prohráli a sbírat body chtějí i v tomto utkání. Boloňa je prozměnu čtyři kola neporažena a také ona cestuje na Via del Mare s cílem bodovat.

Lecce po premiérové domácí výhře nad Interem Milán (1:0) nedokázalo bodovat na půdě dalšího silného celku Udinese a v tabulce nadále zůstává v sestupové oblasti. Cosmiho svěřenci ještě dokázali zareagovat na Pazienzovu trefu, když vyrovnal Di Michele, ovšem na branku Di Nataleho už nedokázal nikdo odpovědět a Lecce tak prohrálo 1:2. "Udělali jsme příliš mnoho chyb a to nás stálo draho. Nechtěli jsme ukázat, jak moc chceme získat dobrý výsledek, místo toho jsme čekali na Udinese, až nás potrestá. Nesmíme dopustit, aby se něco podobného odehrálo i proti Boloni," prohlásil zklamaný Serse Cosmi. Domácí už letos Boloňu dokázali porazit, na jejím hřišti ve třetím kole zvítězili 2:0.

Ovšem tehdy to byla úplně jiná Boloňa, než jaká se prezentovala v posledním utkání proti římskému AS. Svěřenci trenéra Pioliho chytli nový dech, zejména střelec Di Vaio. Neprohráli už čtyři zápasy v řadě a zatím se nadále drží mimo sestupové příčky.

"Musím ocenit své muže. Hráli jsme proti silnému Římu a bojovali od začátku do konce. S ohledem na výkon a obětování jsme si bod zasloužili. S tímto přístupem si jsem jistý, že splníme náš cíl, ale musíme zůstat nohama na zemi," nechal se slyšet evidentně spokojený Stefano Pioli. Boloňa teď nastoupí na Via del Mare proti Lecce, se kterým první zápas prohrála. Zápas je pochopitelně velmi důležitý zhlediska záchrany, Boloňa má nad svým soupeřem pětibodový náskok.

Domácím bude chybět trojice Falcone, Julio Sergio a Esposito. Stejný počet absentuje i v táboře hostí, mimo jsou Kone, Loria a Pulzetti.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benassi - Oddo, Miglionico, Tomovič - Cuadrado, Giacomazzi, Blasi, Delvecchio, Brivio - Muriel, Di Michele
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Raggi, Portanova, Antonsson - Crespo, Perez, Mudingayi, Morleo - Ramirez, Diamanti - Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.15 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Novara Calcio - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Novara pod novým trenérem Emilianem Mondonicem se pokusí zlomit výsledkové prokletí proti Cagliari, které je naopak po výhře nad AS Řím ve velké pohodě. Novaře hrozí velmi vážně sestup, a proto je otázka tří bodů pro ní nesmírně důležitá.

Ani tentokrát to nevyšlo, byť byla Novara proti Chievu lepším týmem. Nováček Calcia doma nestačil v důležitém utkání na veronský celek 1:2 a ještě více si zkomplikoval už to složitou situaci v tabulce. Novara je nadále beznadějně poslední a na sedmnáctou Sienu ztrácí už sedm bodů.

"Proti Chievu jsem viděl tým, který má na to hrát Serii A. Neviděl jsem tým, který by byl horší, viděl jsem tým, který bojuje a má kvalitu. Věřím, že se tento tým zachrání," ocenil výkon mužstva nový trenér Emiliano Mondonico. Jeho tým se opět představí doma, soupeřem bude Cagliari. První zápas obou soupeřů skončil těsným vítězstvím Sardiňanů 2:1.

Opačně si vedlo v minulém kole Cagliari, to doma v krásném utkání přehrálo AS Řím 4:2 a pojistilo si postavení ve středu ligové tabulky. "Proti Římu jsme v každé řadě odehráli skvělý zápas. Ale nesmíme se nechat unést, musíme se teď soustředit na další zápas proti Novaře," krotí přílišnou eufórii útočník Thiago Ribeiro. Cagliari z pěti posledních kol prohrálo jediné a to proti milánskému AC.

Nováček se bude muset obejít bez Cosera, Marianiniho, Morimota a Ludiho. Vykartovaný je Ranovanovič. Beze ztrát se neobejde ani Cagliari, kouč Ballardini nebude mít k dispozici Sampaia, Neného, Erikssona a suspendovaného Cossua.
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Ujkani - Lisuzzo, Rinaudo, Paci - Morganella, Porcari, Pesce, Rigoni, Gemiti - Mascara, Caracciolo
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Dessena, Conti, Nainggolan - Ekdal - Pinilla, Thiago Ribeiro
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.15 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AS Řím - Inter Milán  (neděle 15:00)
Domácí AS mělo, stejně jako hostující Inter, přes celou zimu téměř oslňující formu. Oba týmy ale jakoby zpomalily v rychlosti, kterou kráčely za Scudettem. Nyní nastává souboj, který může mít pouze jednoho vítěze.

V letech 2004 - 2010 byly oba týmy jasnými vládci Coppa Italia. Pětkrát ze šesti finálových klání se v něm setkaly právě tyto dva tábory. Se střídajícím se úspěchem na jedné či druhé straně, byla celá Itálie svědkem napínavých duelů. Oba týmy ale pro tuto sezonu své účinkování v domácím poháru ukončily. Kopačkami neapolských hráčů skončila vítězná osmizápasová série 'Nerazzurri', poté následovala šokující prohra s Lecce a smolný týden zakončil pouhý bod z jinak krásného zápasu s Palermem.

Řím měl za sebou pět vyhraných zápasů v řadě, poté se ale zranil nejlepší útočník týmu, italský Argentinec Daniel Pablo Osvaldo a jeho absence je na hře AS velmi znát. Týmu chybí hráč schopný zakončit a zatím není v silách ostatních hráčů 'Giallorossi' jej plnohodnotně zastoupit.

Vysoká porážka od Juventusu právě v rámci Coppa Italia znamenala rychlý konec ambiciózního celku, následovala remíza s Bolognou a prohra s Cagliari. K tomuto utkání, jež o dvě branky prohráli právě římští 'Vlci', se vrací také jejich trenér, Španěl Luis Enrique.

"Byl jsem smutný z průběhu zápasu. Dvacet minut jsme hráli výborně, dalších dvacet to byla patetická snaha." Claudio Ranieri, jeho protějšek na lavičce Interu, vzpomíná na nervydrásající klání s Palermem následovně: "Byl to úžasný, velkolepý zápas. A chci poděkovat všem těm, kdo se zasloužili a tak krásné chvíle."

Mrazivé počasí se postaralo také o posunutí času utkání, hráči tedy vyběhnou na trávník Stadio Olimpico až v neděli, ve tři hodiny odpoledne. Domácí 'La Magica' bude notně posílena o návrat Daniele De Rossiho, mimo hru je ale nadále například stoper Burdisso, obránce Cassetti nebo již zmíněný Osvaldo. Inter se bude muset obejít bez služeb Faraoniho, Stankoviče, Forlána nebo Sneijdera.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Rosi, Juan, Heinze, Taddei - Gago, De Rossi, Pjanič - Totti - Borini, Lamela
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo - Zanetti, Palombo, Cambiasso, Obi - Pazzini, Milito
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.30 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Dalším tahákem kola bude rovněž utkání milánského AC s Neapolí. Rossoneri v minulém kole zaváhali a jejich ztráta na první místo může vzrůst. Ztratila i Neapol, té se už velmi výrazně vzdálili evropské poháry.

Po dlouhých letech nestačil AC Milán na Olympijském stadionu na Lazio a po porážce 0:2 odmítl dočasné vedení v tabulce. Prvnímu Juventusu tak zůstal jednobodový náskok, navíc s jedním zápasem k dobru. Svěřenci trenéra Massimiliana Allegriho teď přivítají silného soupeře - Neapol. Ve třetím kole na San Paolo je Azzurri porazili 3:1 a i v odvetě na San Siru se očekává těžký zápas.

Neapol se v minulém kole opět trápila a po bezbrankové remíze s o záchranu hrající Cesenou už ztrácí na evropské poháry šest bodů. Napolitáni měli v zápase jasnou převahu, jenže nedokázali využit velkého množství šancí, které měli a v nastaveném čase jim neuznal regulérní branku hlavní sudí. Hosté tak nedokázali vyhrát čtyři kola v řadě, naposledy slavili vítězství na půdě Palerma 3:1, stalo se tak počátkem ledna.

Jak už bylo řečeno, Neapol vyhrála první zápas na San Paolo 3:1 a doma za posledních dvanáct let s milánským AC jen jednou prohrála.

Jedním z důvodů počínání na přestupovém trhu je rozsáhlá marodka, která se domácím stále neuprazdňuje. I nadále budou scházet Boateng, Flamini, Cassano, Yepes, Aquilani, Gattuso, Pato, Merkel, Strasser a čerstvě i stoper Nesta. Dá se tedy předpokládat, že by během zápasu mohli nastoupit příchozí Mesbah či útočník Maxi Lopéz, jenž v dresu AC debutoval právě při prohraném zápase na Laziu. Neapol je na tom zcela opačně, na San Siru bude mít kompletní kádr.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Mexes, Thiago Silva, Antonini - Emanuelson, Ambrosini, Nocerino - Seedorf - Robinho, Ibrahimovič
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Gargano, Dzemaili, Dossena - Lavezzi, Hamšík - Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.50 - 5.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Parma FC  (neděle 15:00)
Oslavenec Sergio Pellissier bude chtít pokračovat v nastoleném trendu a ukázat fanouškům i odborníkům, že do starého železa rozhodně ještě nepatří. Zasadí nějaký úder Parmě?

Domácí sahají po rekordním šestém vítězství před zraky vlastních fanoušků. K tomu ale potřebují Pellissierovy branky a štěstí - od posledního utkání s Novarou měli pouhé dva dny na odpočinek a relaxaci, což by mohlo být velkou slabinou. Právě Sergio Pellissier má za sebou velký milník, proti Novaře pomohl týmu ke třem bodům, které se mohou ukázat jako velmi cenné. Navíc vstřelil svůj stý gól v dresu Chieva, což je na provinční klub skvělá bilance. A fanoušci veronského týmu jsou mu za to náležitě vděčni.

V dresu domácích nejspíš nenastoupí Dario Dainelli, Marcos Ariel De Paula, ohrožen je také start Rigoniho. Tyto dva týmy nepojí jen láska ke stejným barvám, ale mají podobné statistiky. Oba hrály dvacet zápasů, z toho oba kluby šest vyhrály, stejný počet klání skončilo remízou a osm zápasů oba celky prohrály.

Tabulka vypadá lépe pro domácí Chievo, které je momentálně desáté, Parma až třináctá. Dalším, téměř matematicky stejným faktorem, je forma obou celků na domácí půdě. Z deseti zápasů jich oba týmy vyhrály pět, tři skončily remízou, dvakrát odešly poraženy.

Parma má zápas k dobru, což může být velkou výhodou při závěrečném účtování. Hosté se budou snažit připravit na duel co nejlépe, s vědomím, že případná prohra by jim více než zkomplikovala cestu vzhůru. V dosavadních zápasech těchto dvou týmů zatím Parma šestkrát vyhrála, zrodilo se také šest remíz, o jedno číslo menší je počet výher domácího Chieva.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Andreolli, Cesar, Jokič - Luciano, Bradley, Sammarco - Théréau - Paloschi, Pellissier
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Paletta, Lucarelli, Zaccardo - Valiani, Galloppa, Morrone, Gobbi - Biabiany, Giovinco, Floccari
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.10 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - AC Siena  (neděle 15:00)
Když se naposledy střetly tyto dva kluby, z třígólového vedení Juventusu se zrodila překvapivá remíza, která přinesla Sieně její první bodový zisk na stadionu 'Juve' v historii. Jak dopadne dnešní klání?

Dvě branky Alessandra Del Piera a jedna od Candrevy posunuly Juventus k jasnému vítězství už po deseti minutách. Po závěrečném hvizdu sudího svítil na tabuli nerozhodný stav 3:3. Dva góly Ghezzala, jeden zaznamenal Massimo Maccarone. Pro dobro fotbalu, čeká nás podobně napínavý výsledek?

Nyní je to ale jiná Siena, jiný Juventus. Lídr soutěže, neohroženě kráčející pod taktovkou mladého génia Conteho. Alessandrem Del Pierem měla 'Stará dáma' srdce, s příchodem Andrey Pirla získala také mozek. Správný mix mládí a zkušeností, opírající se o individuální výkony i 'černou' práci nyní udává tempo a vyvíjí tlak na své soupeře.

Při již zmíněném utkání z roku 2010 figurovali na soupisce trenéra Zaccheroniho pouze tři hráči, kteří jsou také součástí Conteho soukolí - Del Piero, Marchisio a De Ceglie. Teď je 'Juve' první s bodovým náskokem před AC Milán a má navíc jeden zápas k dobru.

Siena i Juventus měly své minulé zápasy odloženy kvůli velmi špatným povětrnostním podmínkám, Itálii poslední dobou sužuje sněhová kalamita, zabraňující jakékoli pohledné a kombinační hře. Conte má zásluhu na tom, že Siena postoupila do první ligy, a tak má výhodu detailních znalostí týmu.

Je pravděpodobné, že v základní jedenáctce Juventusu uvidíme Mirka Vučiniče a Giorgia Chielliniho, za Sienu by měli nastoupit například skvěle chytající Pegolo a mladík Destro.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Vidal, Pirlo, Marchisio - Pepe, Matri, Vučinič
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso - Angelo, Vergassola, Gazzi, Brienza - Destro, Calaiò
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.27 - 5.10 - 11.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Fiorentině se začíná zlepšovat souhra i koncovka, nově koupené posily zatím zapadají do taktických pokynů trenéra Rossiho a mohly by týmu pomoci do pohárové Evropy. Proti je ale silné Udinese.

Udinese hájí třetí místo, navíc svými výkony zlehka přitěžuje život hráčům i fanouškům milánského AC, a tak není divu, že chce další body. Fiorentina působí velmi křehce, na druhou stranu už si dokázala poradit i s mnohem věhlasnějšími týmy. Navíc se do týmu vracejí velká jména minulosti, jmenujme alespoň útočníka Amauriho, mezi dalšími posilami figurují záložník Ruben Oliveira nebo mladý dánský útočník Kenneth Zohore.

Na stadionu Artemia Franchiho se hostům s pruhovanými dresy nedaří, skóre mají negativní (5:13), což vzhledem k aktivní hře i střelecké potenci Di Nataleho a spol. není vůbec příjemné. Tým trenéra Guidolína je ale odhodlaný přivézt tři body zpět.

Domácí měli dlouhý odpočinek, tak jako většina zápasů byl i ten jejich odložen, důvodem opět sněhové přívaly, znemožňující jakýkoli smysluplný pohyb po trávníku. Mezi zraněnými za domácí nalezneme především obránce Pera Kroldrupa, který je vyřazen na delší dobu.

Udinese má s marody či jinak absentujícími hráči mnohem větší problémy. Mimo hru jsou například Fabbrini, Coda, Barreto nebo Pinzi. Posílením je určitě předčasný návrat Mehdi Benatii, opory základní formace 'Friuliani', který ještě nedávno reprezentoval svou zemi na Africkém poháru národů. V útoku by měl nastoupit opět nesmrtelný Antonio Di Natale, podporovaný nejspíš Floro Floresem.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruč - Gamberini, Natali, Nastašič - Cassani, Behrami, Montolivo, Salifu, Pasqual - Amauri, Jovetič
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Domizzi, Ferronetti - Basta, Isla, Pazienza, Fernandes, Armero - Abdi - Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.15 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC20128033:1344
2.AC Milán21134443:1943
3.Udinese Calcio21125431:1741
4.SS Lazio21116432:1939
5.Inter Milán21113734:2536
6.AS Řím2094731:2531
7.SSC Neapol2179536:2430
8.Città di Palermo2184930:3128
9.Janov CFC2083928:3627
10.Chievo Verona2176818:2627
11.Cagliari Calcio2168720:2326
12.ACF Fiorentina2067720:1725
13.Parma FC2066825:3324
14.Atalanta BC2078524:2523
15.Calcio Catania1958622:2823
16.Bologna FC2056918:2621
17.AC Siena2047921:2219
18.US Lecce21441322:3816
19.AC Cesena21441313:3116
20.Novara Calcio21261319:4212
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci
Zbývající zápasy
04.02. 15:00AC Cesena - Calcio Catania (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (603)

Přidat komentář
GEGE

Dneska tři body doma na Neapol umíme.

FORZA ROSSONERI!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA !!! Inter bude těžký porazit ale když nedá gól Milito tak AS snad dá gol

Reagovat
smazaný uživatel

Siena má dobrou obranu,jestli nám dá náhoďáka tak budem mít co dělat tipuju 1:1 nebo 1:0

Reagovat
olis

Forza napoli dufam ze uz chytime formu este stale sa da uhrat LM verim vam

Reagovat
Benesse

Dôležité kolo pre všetky veľké mužstvá snáď všetko vyjde v náš prospech. FORZA JUVE

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
Pinturicchio

Tak podle Gazzetty Giorgio na stoperu a nalevo DeCeglie, to se mi moc nelíbí. Mohl tam zkusit Cacerese.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě De Ceglie hraje letos velice spolehlivě a dobře,super nahradník

Reagovat
Mr.Jindros

Giac na lavičce... to si snad dělá prdel. Ale dokud se vyhrává, tak mi to až tak neva, to je pravda.

Reagovat
Mr.Jindros

Jinak pokud někde zkusit Cacerese, tak na stopera.

Reagovat
Pinturicchio

Je to určitě bolavější místo. Giorgio nalevo a na stopera Martin, k DeCegliemu jsem pořád skeptický.

Reagovat
10

Cacerese na stoperovi v 433 se nechci dožít

Reagovat
Mr.Jindros

Já se nechtěl dožít Cacerese kdekoli v Juve a stejně to přišlo. To si vážně myslíš, že by to bylo horší než Giorgio nebo Bonucci? Myslím, že vedle Barzagliho se může vyzkoušet kdokoli, protože o moc horší než současná situace to nebude. Měl se zkusit Sorensen. Ale pořád máme nejmíň obdržených gólů v lize, takže možná nadávám zbytečně.

Reagovat
Pinturicchio

Sorensen mě mrzí hodně, ten mi k elegantnějšímu Barzovi seděl výborně.

Reagovat
10

Na tu otázku - bohužel ano, jsem o tom dost silně přesvědčen. Chiellini s Bonuccim jsou pořád to "nejlepší" na stopera, co s Barzaglim máme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Jinak nevíte, jak to vypadá v Římě? Bude se hrát?

Reagovat
rossoneri89

AS Roma - INter sa odklada

Reagovat
10

kde to čteš?

Reagovat
rossoneri89

bolo to na

evysledky.com/futbal/taliansko/

pred 20 minutami bol zapas preskrtnuty ale teraz uz nie je takze sa asi hrat bude

Reagovat
10

zatím to tak vypadá, ale uvidíme, to se může rychle změnit...

Reagovat
rossoneri89

no hej ... uvidime ..

Reagovat
lnterista

melo by se hrat...prej to tam zahrivaji nejakejma vybojkama z holandska a ti ze v tom umi chodit

Reagovat
10

spíš se bojí toho, že se tam nebudou mít jak dostat lidi, protože v Římě je totální chaos...

Reagovat
lnterista

ja vubec nevim jaka je situace v Rime...snad se bude hrat ale jestli to bude jak na Meazze tak at to radeji zrusi...balon nebyl vubec videt a je to divne kdyz je snih na hristi ...takhle si to vubec neuzivam

Reagovat
10

jako ta situace není nijak hrozná, ale nejsou na to zvyklý, tak jsou z toho všichni v prdeli hřiště podle mě bude suchý, protože sníh nepadá, zatím svítí sluníčko

Reagovat
lnterista

je mi to jasny a kdyz to bude tak jak rikas tak to vydrzim ikdyz odlozit to na dobu kdy bude Sneijder,Guarin fit...bych se nezlobil

Reagovat
snuff24

rossoneri89: co to meleš ?? nic se neodkladá .... alespoň né v tuto chvíly

Reagovat
rossoneri89

bolo to na

evysledky.com/futbal/taliansko/

Reagovat
smazaný uživatel

co na kdy ?

Reagovat
smazaný uživatel

co na kdy ?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

preji si poklidne 3 body + ciste konto..

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
Mr.Jindros

Poklidných 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes 3 body musime po zavahani v Rime FORZA MILAN!!!

Reagovat
Yanek

Let's get another three points Rossoneri!

Reagovat
panca

s neapoli se mi vzdycky zapasy libi, tak jsem zvedavej. Vyhrat bude zase tezky

Reagovat
smazaný uživatel

Podme dnes zvíťaziť Forza Juve !

Reagovat
Pipo123

Dneska to bude boj, Diakite v obrane, bojím sa a moc čo vyvedie

Reagovat
Pipo123

Ježišiiii, ježkove voči to čo je za zostavu

LAZIO (4-2-3-1): 22 Marchetti; 29 Konko, 20 Biava, 33 Stankevicius, 14 Garrido; 24 Ledesma, 11 Matuzalem; 15 Gonzalez, 8 Hernanes, 19 Lulic; 25 Klose. A disp.: (1 Bizzarri, 21 Diakitè, 5 Scaloni, 78 Zauri, 87 Candreva, 9 Rocchi, 53 Rozzi) All. Reja

Reagovat
Pipo123

ale za Garrida a šancu pre neho

Reagovat
Pinturicchio

Candrevy je na lavičce škoda.

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pipo123

Ale miesto koho ho dať ? Gonzalez hraje posledné zápasy dobre a nahradzuje super Brocchiho čo som čítal, Ledesma má miesto isté, možno namiesto Matuzalema, ale to by ten stred bol dosť otvorený, Hernanes a Lulič hrajú v dobrej forme a pochybujem že Candreva jednoho s nich vytlačí.

Reagovat
Pinturicchio

Napadlo mě to právě místo Matuzalema.

Reagovat
smazaný uživatel

na gazzettě mají 4-3-1-2 s Diakitém ...a jak by sis ty představoval vaši sestavu?

Reagovat
Pipo123

Asi 3-5-2 Marchetti - Radu, Biava, Stanke - Lulič, Ledesma, Hernanes, Gonzalez, Konko - Rocchi, Klose

Reagovat
smazaný uživatel

to není špatné...btw není 3-5-2 rejova oblíbená?

Reagovat
Pipo123

je, občas to aj hraje, ale v Laziu hrával minulú sezónu stále 4-2-3-1, v tejto sezóne hráme najviac 4-3-1-2, potom 4-2-3-1 a občas hru na troch.

Reagovat
lnterista

ty si porad stezujes a jenom vyhravate

Reagovat
Pipo123

Nikdy to nie je dokonalé já občas vidím zostavu inak ako Edy, dneska ale má + za Garrida

Reagovat
Marosh16

fanusikovia Juve, oplati sa podla vas dat dnes na Juve v handicape???????

Reagovat
brenk

Ani nie, Juve zahadzuje dosť šancí a často si samo komplikuje zápas, málokedy vyhráva viacgólovým rozdielom.

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

ne

Reagovat
Pinturicchio

Siena i když je tam, kde je, tak mají hodně solidní obranu. Já počítám s tím, že se budeme trápit podobně jako v prvním zápase.

Reagovat
M11

verim ze ano ale znam nas takze radeji ne

Reagovat
homeles8

wtf

Reagovat
Marosh16

diky vsetkym

Reagovat
Pipo123

zostava Janovu GENOA (4-4-2): 1 Frey; 20 Mesto, 5 Granqvist, 4 Kaladze, 27 Constant; 11 Jankovic, 33 Kucka, 88 Biondini, 81 Sculli; 82 Gilardini, 8 Palacio. A disp.: (22 Lupatelli, 3 Carvalho, 31 Sampirisi, 25 Belluschi, 10 Birsa, 19 Jorquera, 2 Pratto) All. Marino

Reagovat
terry

Reagovat
Pipo123

terry ono to bude 3-5-2 nie ?

Reagovat
terry

Podle mě spíš 4-3-3. Neapol jsem neviděl, ale předtím hrál Constant normálně levýho beka.

Reagovat
Pipo123

Neapol som videl a tam hral Moretti, no som na to zvedavý

Reagovat
terry

Mě právě Constant minule nalevo hodně mile překvapil, jeden z nejlepších hráčů.

Reagovat
lnterista

ten utok je super...jeste by se mi tam libil Zarate

Reagovat
terry

Už takhle to je našlapaný, Palacio stačí.

Reagovat
panca

btw: klose uz 12 branek. Borec

Reagovat
Pipo123

jo a ani jednu s penalty o tom som aj čítal nejaký článok

Reagovat
panca

veril jsem mu oproti cissemu, ale i tak me prekvapil

Reagovat
Pipo123

Cisse sa v anglicku vyjadril pre média že taliánsky futbal je moc taktický a ako útočník musel plniť úlohy ktoré nikdy za svoju kariéru neplnil v inom klube že je rád že je v anglicku a bude hrať konečne "svoj" futbal

Reagovat
homeles8

omg, co to je za novou módu todle znehodnocovní gólů z penalt

Reagovat
panca

nevim no, ale promenena penalta nedela z hrace lepsiho utocnika. Spis ukazuje, ze ma dobry nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom lepšieho útočníka nerobí ani doklepávanie lôpt napr. do prázdnej brány.... ja by som to vôbec nedelil a neriešil, gol ako gol....

Reagovat
panca

vyber mista je pro utocnika jedna z nejdulezitejsich veci

Reagovat
smazaný uživatel

To zas nie, na doklepávanie lôpt sa "musí vedieť postaviť", predvídať hru a ták...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je, aj to treba vedieť trafiť ....

Reagovat
Yanek

Reagovat
Pipo123

Inak u Kloseho je zaujívamé že sa do šanci moc nedostáva ale takmer vždy tú šancu využije, v Laziu taký útočník dlho nebol, niektorý hovoria že je kopyto atd, ale na gol nepotrebuje 3-4 šance, stačí mu jedna a je to tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned ma napadol zápas s Bayernom v LM a výkon Trezu ....ja si neuveriteľne cením takýchto hráčov, Klose je vynikajúci

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa Obi "vykúpal" v snehu počas zápasu Inter vs Palermo :

http://www.youtube.com/watch?v=laMvnY2SUGo

Reagovat
lnterista

jj to jsem se hodne nasmal...to je nas tucnak

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yanek

Reagovat
brenk

Reagovat
rossoneri89

nachvilu sa z neho stal Juventusak ...... cierno - biely

Reagovat
smazaný uživatel

Nigerijcan prvy raz zazil sneh a hned je z neho snehulak

Reagovat
M11

v Janove je ovsem krasne

Reagovat
Pinturicchio

Krásné počasí, Tagliavento k tomu, bude sranda.

Reagovat
rossoneri89

Tagliavento je sranda sama o sebe horsieho rozhodcu snad ani nepoznam

Reagovat
Yanek

Tak. Jeste, ze ty dulezite zapasy vetsinou davaji Rizzolimu uz jenom...

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Takto okate nepadá ani Totti ako Rocchi ....

Reagovat
Pipo123

Tak žeby nakoniec 4-4-2 ? ale tá obrana toho sa bojím, ved 3 hráči nový, čo ani moc nehrajú to nejak moc Edy riskuje

Reagovat
Pinturicchio

Kousek ledu zapoměli na hřišti, chudák Rocchi.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Pinturicchio

100. per Juventus e Antonio Conte

Reagovat
M11

PALACIO

Reagovat
Pipo123

Wow

Reagovat
Dejwa

Palacio

Reagovat
terry

PAAAALAAAACIOOOOOOO!

Reagovat
smazaný uživatel

haluzák

Reagovat
terry

Zrovna o něm to říct nemůžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to myslel spis ze srandy, gol to byl peknej :)

Reagovat
Pinturicchio

Klobouček, krásný gol.

Reagovat
GEGE

Nádherný gol.Palacio

Reagovat
Pipo123

ouuuu

Reagovat
brenk

Štadión Janova sa mi veľmi páči, tribúny blízko pri ihrisku, celkovo to vytvára dobrý dojem.

Reagovat
Pipo123

Rocchi zranený takže nám zostáva jediný útočník aj toho trápi koleno

Reagovat
Pinturicchio

Candreva

Reagovat
smazaný uživatel

Rocchimu byla zima, tak šel střídat?

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty vole , odkedy je Constant bek ?

Reagovat
terry

Od minule.

Reagovat
Pinturicchio

Lulic by se hodil do Juve, centry na to má.

Reagovat
Pipo123

Kopal to slabšou nohou, tu pravačku má hroznú

Reagovat
Pinturicchio

Už tam měl tuším 3 míče, všechno do pryč.

Reagovat
brenk

Janov

Reagovat
Pipo123

Ohromné čo spraví Ledesma, ako dojebe situáciu, ohromné komicky pôsobí Stanke a Diakite Edy Edy to si kúpil primerákov ako mohol Stanke patriť k najlepším vo Valencii ?

Reagovat
M11

dobry smudla

Reagovat
Pinturicchio

Hezky Janov.

Reagovat
terry

JOOOO! BOOSKOOOOOO!

Díky ti, Marino, že jsi ho vzkřísil!

Reagovat
Pipo123

Bože Ledesma, to je zasa tvoj zápas

Reagovat
Pinturicchio

Projevuje se to, že ho mám ve Fantě.

Reagovat
Pinturicchio

( Už aby byl zpátky Mauri )

Reagovat
Pipo123

Jeden zápas je najlepší hráč a hneď na to ďalší kazí úplne jednoduchú prihrávky

Reagovat
M11

krasny primak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lazio bez Hernanesa a s pozmenenou obranou....čo iného sa dalo aj čakať

Reagovat
Pipo123

Hernanes ani tak nevadí, ale Dias a Biava to chýba a moc

Reagovat
smazaný uživatel

Dopredu ale nebezpeční nie ste okrem týchto rohových kopov, čo ste mali teraz ...potrebujete trošku viac pritlačIť ...

Reagovat
cresposuper

Viac ako Hernanes im chýba Mauri a Brocchi.

Reagovat
Pipo123

Čo ešte chcete ?

Reagovat
smazaný uživatel

mate niekto sopcast na ten zapas?

Reagovat
Pinturicchio

111719

Reagovat
smazaný uživatel

diky moc

Reagovat
GEGE

Sleduju to jen tak po očku ale byl ten traged Sculli vubec u balonu?

Reagovat
Pipo123

nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Nahrával na 2 gól.

Reagovat
GEGE

fakt to byl on?sem právě viděl až střelu Jankoviče.No tak aspon něco předvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, že tam měl jednu nahrávku na Gilardina, tomu ale chyběl krok... jinak by to byl gól.

Reagovat
cresposuper

Palacio

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka celkom bieda, v Interi si ho neviem moc dobre predstaviť

Reagovat
GEGE

Jn hraje hrozně už několikátý zápas po sobě.Ať už je u vas.

Reagovat
GEGE

Genoa Sledovat jejich domací zápasy se vyplatí.Jen tak dal grifoni

Reagovat
Pipo123

Do druhého polčasu poslať Biavu namiesto Stankeho a Hernanesa namiesto Matuzalema. Nič iné ani nezostáva Edymu

Reagovat
Pipo123

Ak Dias nestihne Atletov čo asi nestihne, tak sme v riti, nikto Biavu či Diasa nedokáže nahradiť, tie zranenia sú hrozné, ak ešte Rocchi bude mať problémy tak chudák Klose sa má na čo tešiť. Kozák sa snaď čím skôr vráti, Candreva nás moc nevytrhne. Pri zranený Dias ma napadá do ďalších zápasov presunúť na stopéra Raduho a na ľavo by hral bud Zauri či Garrido, určite lepšia varianta ako Diakite a Stanke. Hrozný hráči, takých stopérov som dlho v Laziu nevidel, o to smutnejšie že Stendardo si nekopne kvôli takým hráčom

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle lednovo-únorové lepenky ve stylu "tohle mi zbylo, tohle postavím", mě rok co rok v nejdůležitější fázi sezony začínají pomalu srát. Allegrimu strašně chybí Prince, prokecl se na tiskovce a je to vidět..., obecně si myslím, že 3 hráči dělají našemu kouči čáru přes rozpočet více než jiní - Boateng, Aquilani, Cassano. Milán s nima a bez nich v sestavě je letos hodně jinej tým..., bohužel. a pak jedou řeči, jak je AC závislé na Ibrovi, když mu chybí 10 hráčů...

FORZA MILAN !

Reagovat
Pipo123

To neni len u vás, to je v každom týme, aj nám ak chýba obrana či niekto tvorivejší sme nahratý, to isté Inter aj AS, v tomto roku to dokonale obchádza Juve a znamená to určite pre nich veľa.

Reagovat
Pinturicchio

U nás ale už bylo načase, loňské roky to byla katastrofa.

Reagovat
Pipo123

To jo, v tomto vy a AS ste boli asi najhorší posledné roky.

Reagovat
Yanek

Proc asi.

Reagovat
Pipo123

Ale toto mi príde obrovská slabia Calcia, ak top tými stratia svoje opory tak nemá ich kto nahradiť, žiadny hráči s Primavery šancu nedostanú nech sa snažia akokoľvek chcú, radšej príde xxx priemerných hráčov lepiť zostavu.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo. U nás to byl loni třeba Sorensen, zahrál dobře, letos nemáme krom Barzy stopera a stejně se pošle Sorensen pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna Napoli je dnes absolutně kompletní..., to je situace, kterou u nás nepamatuju. nicméně ostatní kluby jsou mi ukradené, nesmál jsem se Juventusu, když míval 10-15 lidí na marodce a nehodlám stejně tak brát nějaké řeči na to, jak je Milán závislý na Ibrovi, když chybí 10 hráčů jemu. zvláštní, že takové řeči tady loni nejely, když Zlatan chyběl a Inter dostal trojku..., nebo když Robinho s Cassanem prakticky rozhodli v Brescii o Scudettu.

holt v takových situacích zase vylejzaj lidi z nor..., a nejvíc mě lezou na nervy zdejší Milanisti, kterým je 33-ti členná soupiska(!) málo a dokážou ještě výsledky házet na mercato. to nebylo ideální, ani jedna z posil mi není po chuti, ale ku.va uvědomí si ti zdejší puboši, že těch 33 lidí musí někdo platit a klub si k nim nemůže v lednu dovolit jako "záplatu" na jaro koupit Lassanu, nebo Nainggolana ? řešit se ta emergency v záloze bude doufám v létě, ale do té doby budu nasranej na zranění, na formu, na taktiku a na systém..., né na to, že přišel Mesbah, Muntari a Maxi, což jsou navíc hráči, kteří tomu týmu dokážou něco dát, i když za normálních okolností z lavičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri chtěl před sezonou 25 hráčů na soupisce..., Galliani mu jich musel dát koncem ledna do kupy 33, aby měl koho postavit. to myslím mluví samo za sebe. pokud bych měl pokračovat - před sezonou tady po sepsání ideální sestavy Milána padaly slova jako "síla", "luxusní", "tohle už by mohlo něco dokázat" a podobně. takový 10, který si minulé kolo nezapomněl rýpnout do té závislosti AC na Ibrovi, sám během podzimu přiznal, jak Milán zvládl tu revoluci v záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

přes týden Rossoneri prohrajou po né úplně špatným výkonu na Laziu a rázem je všem jasný, že tenhle tým nemohl fungovat..., všechno je špatně. já to v létě neviděl..., přesněji řečeno nenapadlo mě nadávat na Gallianiho s Allegrim, že pokud se jim zraní přes 10 hráčů v jednu chvíli, nebude ten tým dostatečně fungovat.

Reagovat
10

to nebylo rýpnutí, spíš zamyšlení k diskusi, kterou na tohle téma vede v Itálii spousta lidí, zvlášť po horších výsledcích, to máš nahoře pravdu...

Reagovat
Yanek

Tady je to jeste v pohode, ale co lidi pisou na acmilan.cz, kdy vinu za prohru s Laziem davaji Gallianimu, protoze privedl Munatriho atp., to je daleko horsi...

Reagovat
M11

10 vterin

Reagovat
Pipo123

Komické

Reagovat
cresposuper

Ako padol tretí gol?

Reagovat
smazaný uživatel

hotová tragédia zo strany Lazia

Reagovat
GEGE

Giloooo

Reagovat
M11

stejny scenar jak s Napoli

Reagovat
Pipo123

Žeby predsa ?

Reagovat
Pinturicchio

Ledesma, za výkon zasloužený gol.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
lnterista

Etaaak

Reagovat
Pipo123

KOnečne Hernanes

Reagovat
Pipo123

A tak Rozzi dostal šancu

Reagovat
smazaný uživatel

LE FORMAZIONI UFFICIALI:

MILAN: Abbiati, Abate, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Emanuelson, Van Bommel, Nocerino, Seedorf, Ibrahimovic, Robinho

NAPOLI: De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Aronica, Maggio, Gargano, Dzemaili, Zuniga, Lavezzi, Hamsik, Cavani

FORZA MILAN !

Reagovat
GEGE

Akorat bych prohodil Clarence s Urbym ten byl proti Cagliari na RCM dost zabitý...Jinak očekávané bude to boj beru jakoukoliv výhru.FORZA ROSSONERI!

Reagovat
M11

no Kucka mel byt venku

Reagovat
Pipo123

Kucka mal byť vonku MERDA

Reagovat
terry

Lotito

Reagovat
smazaný uživatel

Tagliavento

Reagovat
Pipo123

To je piča, Kucka mal byť vonku, ale vonku je Diakite, super, ale aspoň nebude hrať ten tragéd, dúfam že Stanke je zranený aspoň do konca sezóny

Reagovat
GEGE

Hrozný neschop ten Kucka...

Reagovat
terry

Že to Gilardino ustál?

Reagovat
lnterista

taky cumim...asi je bez formy potrebuji aby dal gola

Reagovat
terry

Proti Neapoli se minule trefil, věřím mu. Především je dobré, že se vrátil Palacio a padá to tam i ostatním (Jankovičovi), takže to všechno nestojí jen na Gilovi, který může být relativně v klidu.

Reagovat
lnterista

tenhle Janov se mi moc libi...akorat Sculli....tam bych chtel Zarateho

Reagovat
cresposuper

Reagovat
lnterista

tam by se probral

Reagovat
terry

Chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ecco le formazioni ufficiali di Roma-Inter:

ROMA (4-3-3): Stekelenburg; Taddei, Juan, Heinze, Josè Angel; Gago, De Rossi, Pjanic; Lamela, Totti, Borini.

A disp.: Lobont, Rosi, Kjaer, Greco, Simplicio, Piscitella, Bojan.

All.: Luis Enrique.

INTER (4-4-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo; Zanetti, Palombo,

Cambiasso, Obi; Pazzini, Milito.

A disp.: Castellazzi, Ranocchia, Cordoba, Chivu, Faraoni, Poli, Castaignos.

All.: Ranieri.

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zase Obi

Reagovat
cresposuper

A kto iný by tam mal byť?

Reagovat
smazaný uživatel

kludne radsej aj Morattiho stara

Reagovat
Pinturicchio

Mám jedničku na AS, Borini hattrick.

Reagovat
lnterista

nehraje Vucinic a Milito ma formu...takze misto tycek mu to tam bude padat. Myslim ze neprohrajem ale uvidime

Reagovat
Pinturicchio

No koukal jsem, 4 goly, to by mu mělo sakra zvednout sebevědomí, uvidíme, spíš takový sranda lístek.

Reagovat
lnterista

vsak uvidime...muze to skoncit na vsechny zpusoby

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

PALERMO: 1 Viviano, 31 Pisano, 3 Silvestre, 2 Mantovani, 42 Balzaretti; 5 Barreto, 23 Donati, 14 Bertolo; 16 Zahavi; 19 Budan, 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 33 Tzorvas, 6 Munoz, 13 Aguirregaray, 20 Acquah, 17 Vazquez, 27 Ilicic, 24 Mehmeti.

Allenatore: Bortolo Mutti.

ATALANTA: 47 Consigli (cap.), 77 Raimondi, 3 Lucchini, 2 Stendardo, 13 Peluso; 7 Schelotto, 17 Carmona, 21 Cigarini, 11 Moralez; 90 Tiribocchi, 28 Gabbiadini.

A disposizione: 78 Frezzolini, 32 Ferri, 5 Manfredini, 33 Brighi, 18 Carrozza, 44 Cazzola, 89 Marilungo.

Allenatore: Stefano Colantuono.

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
cresposuper

Lulić má za centre

Reagovat
smazaný uživatel

fajne Genoa

Reagovat
panca

jakto ze nebude hrat mesbah?

Reagovat
terry

GRANDE GENOA!

Nechtěl bych nic zakřiknout, ale že by vážně Marino dokázal vzkřísit starej dobrej Janov, kterýmu jsem začal fandit?

Zase se můžu tím fotbalem bavit. Pod Marinem padlo v pěti zápasech stejně gólů jako za období od října do prosince (25), když nepočítám ten poslední prosincovej výprask v Neapoli. Mnohem radši prohraju 5:3 s Palermem a pak dvakrát 3:2, než mít sérii tří zápasů 1:0.

Snad se tenhle slušně namazanej stroj nezadrhne.

Palacio a Jankovič!

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !

Reagovat
smazaný uživatel

Za tým Santonom, keď ho vidím v drese Newcastle, ako podáva dobré výkony, je mi celkom ľúto Dával som doňho veľa nádejí a veľa svojich očakávaní

Reagovat
Alberto Aquilani

prežiješ to ? :O

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus-Siena

http://www.lshunter.tv/streams/1/lshro7.html

Pojďmeeeeee kluciiii

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak nevím proč pod zápasem Juve-Siena, byl link na tehle zápas AC s Neapolí, tak kdyžtak milanisti můžou koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Roma vs Inter: Channel - 111686

Reagovat
smazaný uživatel

Už sme v Ríme na štadióne

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký fajn sopcast na Juve?

Reagovat
Pinturicchio

Nějaký SopCast na Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne to pripravili. Ani poriadne nevidno, že snežilo

Reagovat
Mr.Jindros

Link na Juve? Všude dávaj AC... (Sopcast nevedu)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Mr.Jindros

Díky oběma.

Reagovat
M11

jj bohuzel slabe navstevy podle ocekavani

Reagovat
smazaný uživatel

všechny linky jsou přesměrovány na Inter nebo AC

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna z poslednych sanci ako sa zapojit do bojov o europske pohare.Po 5 vyhrach to vyzeralo ze sa Rim vytiahol zo sraciek ,ale posledne zapasy do nej zas padol.Tesim sa na de rossiho,podme gladiatori ,mece do ruky a bojovat v gladiatorskej arene na stadio olimpico.

RIM JE VECNY ,A VY STE HRACI HRACI RIMSKEJ RISE. ROMAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAA

FORZA R O M A AS ROMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FORZA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vlčí smečka!!!=D

Reagovat
panca

nejakej odkaz na milan? Diky

Reagovat
smazaný uživatel

http://lsh.lshunter.tv/static/popups/8099502411331.html

Juve...sice zatím špatný, ale aspoň nějaký

Reagovat
Yanek

Piskatelna.

Reagovat
Il Architetto

Mirkovi schopnosti a dovednosti obejít protihráče jsou neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je do prdele ŘÍM!!!Ten pressing!!!=*

Reagovat
smazaný uživatel

juan gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

JUAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak...12 minút sme sa bránili a nakoniec sme aj inkasovali ...

Reagovat
Alberto Aquilani

Yeah sa mi len tak reštartol počítač , ani som nevidel gol ....

Reagovat
10

pěkně Vidal, trošku do strany a byl tam

Reagovat
smazaný uživatel

Ku..a polovica polčasu v p..i a človek nevie nájsť normálny stream....

Reagovat
Il Architetto
Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc, zachránil si ma...doma mám totiž strašne slabé pripojenie

Reagovat
smazaný uživatel

Roma zatial sa mi to paci,skvely nastup a nasadenie

Reagovat
smazaný uživatel

přihrávka Tottiho patičkou na Lamelu

Reagovat
lnterista

Rim vyhecovanej jako by hral o zlaty trenky a Inter jenom chodi

Reagovat
Alberto Aquilani

nezda sa mi , že by hrali niak špecialne vyhecovane , skor vy posobite až moc odovzdane ...

Reagovat
lnterista

z nasi strany otres

Reagovat
smazaný uživatel

Pressing nula bodov no

Reagovat
Dejwa

katastrofa zatim

Reagovat
brenk

Prvých 20 minút nič moc

Reagovat
10

špatný, mohli bysme začít hrát...

Reagovat
brenk

4-3-3 s Pepem na krídle je dosť nefunkčné...

Reagovat
10

bohužel no, Pepe je pro tyhle zápasy většinou zbytečnej...

Reagovat
brenk

Oproti 3-5-2 s ofenzívnejším Lichťákom a Estim na krídlach, s dvoma hrotmi je to slabučké...

Reagovat
Yanek

Ignazio vzbud se... to je hruza.

Reagovat
Jajinek

Kdo zratil ten míč před druhou šancí Romy, z které pak byl ten roh a následný gól?

Reagovat
lnterista

Yuto? Ale ten co mu nahral by potreboval za koule na mraz

Reagovat
panca

co tam abate blbnul

Reagovat
M11

ctvrtina za nama a Siena se jeste nezapotila

Reagovat
10

ani my ne...nevím, na co čekáme

Reagovat
M11

treninkove tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Heinze so Juanom si v riadnom kľudne rozohrávajú až pekne k polke ihriska

Reagovat
Jajinek

Musíš si uvědomit, že tím svým zvráceným způbosem fandíš Interu a ne Barceloně. My nenapadáme stoper soupeře, ale čekáme obecně více v hlouby a pak vyrážíme do brejku. Dnes to sice stojí za hovno, ale snad nechceš, aby se tam Milito hnal za Juanem....

Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole ten Inter je des , pome dať druhy !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kľudne aj tretí

Reagovat
10

nemachruj, nebo ještě prohrajete

Reagovat
Alberto Aquilani

Totti dal Javčovi jasle

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně zahráli housličky Javierovi

Reagovat
lnterista

nechame si zapas utect mezi prsty na konci budem zase chtit vsechno dohnat....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole co teď Taddei s Juanem blbnuli?

Reagovat
Alberto Aquilani

Taddei blbnul , Juan hasil !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten futbal sledujem asi 5 minút a Pepe ma už štve

Reagovat
Mr.Jindros

Tak dobře kluci, přestanem si dělat legraci a šoupnem jim tam flastra.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal mě dnes s těma přihrávkama obzvlášt sere !!

Reagovat
10

Vidal zatím posral jenom všechny balony...

Reagovat
brenk

Giaccherini na plac!

Reagovat
Mr.Jindros

Spolu s Pepem opět bojují o titul tragéd zápasu.

Reagovat
Pinturicchio

To je hrůza, kolik ztratí Vidal míčů.

Reagovat
10

stáhnul bych ho za jednoho z těch tří útočníků, co máme na lavičce...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Ale aj Mirko dnes hodne straca...

Reagovat
Il Architetto

Už je majdáme.

Reagovat
Pinturicchio

Vidal, Pepe dolů - Estigarribia / Giaccherini, Boriello / Alex na hřiště.

Reagovat
M11

zase klasika.. Pepe Vidal Matri (ikdyz dnes zatim za to az tolik nemuze) na silu v zakladu a pak to tak vypada.. tato svata trojice uz mi pije krev

Reagovat
Mr.Jindros

To jo, Lichťák to tam zase vodí za všechny tři.

Reagovat
Mr.Jindros

Obrana, záloha, křídlo i útok.

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Barza jeden z TOP tří stoperů v Calciu, suverén.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

nebal bych se rict ze aktualne nejlepsi

Reagovat
10

kdo je ten třetí?

Reagovat
Pinturicchio

Barza, Barza a Barza

Reagovat
smazaný uživatel

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOU

Reagovat
Il Architetto

Lichty škodááááá.

Reagovat
M11

Pirlo + Lichtak smrtelna dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Lichti neeee

Reagovat
smazaný uživatel

ešte je skoro na gól pre Juve, ešte potrebuju zahodiť ďalších 5 šancí

Reagovat
Pinturicchio

Andrea 1*

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne bez záujmu, LM sa vzďaľuje a asi ani nebude

Reagovat
10

Antonio

Reagovat
10

a chtěl bych o přestávce vidět ten fén, co jim dá

Reagovat
M11

vyborne nebal se toho.. ovsem zase to vubec nemuselo byt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

ja uz ani nevim jestli se mam radovat

Reagovat
M11

Giacchu pojd..

Reagovat
Il Architetto

Giak IN. Ještě Alexa chce to myšlenku.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nehrá Giak v základe mi je záhadou....

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že naši hráči vôbec nebehajú, ale sa len posúvajú

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! JOVETIC ! ! !

Reagovat
brenk

Ja nevidím absolutne nič...žiadny normálny stream.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe išiel dole kvôli výkonu ? Alebo sa zranil ?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.online--soccer.eu/ mal som podobný problém, ale tento ide aj mne a to je už čo povedať....skús

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na brenka

Reagovat
brenk

Díky, snáď vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

omg tohle kolo musime brat 3 body... remiza=prohra... potrebujem se odtrhnout nahore... nebo aspon udrzet naskok... jakmile pudem na druhy misto tak klesne moralka a to je ted nase nejvetsi zbran podle me...

proste remiza nepripada v uvahu...

Reagovat
Alberto Aquilani

FABIOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

pekne AS

Reagovat
smazaný uživatel

boriniiiii 2-0 golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! BORINI ! ! !

Reagovat
M11

ten ho tam vykoupal

Reagovat
Pinturicchio

Ještě, že jsem ho dneska postavil.

Reagovat
smazaný uživatel

FAAAAAAAABIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOO!

Reagovat
smazaný uživatel

No už je to 2:0, pri takomto prístupe to bude rýchlo ale aj 5:0, ak sa naši hráči nezobudia

Reagovat
Jajinek

hmm...tak nějak nám ta předešlá série začíná solidně hořknout...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám toho kluka rád!!!Běhá, plive krev a ještě dává góly!!!Kurva jóóóóó!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem to si tam udělal srandu ze Samuela, nebo kdo to byl?

Reagovat
Alberto Aquilani

jj Samuela

Reagovat
Alberto Aquilani

Som si práve hovoril že Pjanič dnes dosť envyditelny a hned asitencia na gol :O :-))

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
panca

ibra se musi pro balony strasne stahovat Potreboval by par balonu dostat bliz k brane

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je výsledok toho, ak sa futbal nehrá aktívne

Reagovat
M11

tak Conte.. probud to !

Reagovat
Pinturicchio

Ledesma, Borini, Jovetic + asistence Pjanic, zatím to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten terén asi nie je dobrý, Pirlo sa tam klže ako krasokorčuliar, aj naši další hráči sa niekoľkokrát pošmykli.....

Reagovat
panca

snazime se, ale neapol to vzadu vzlada s prehledem. Abate dnes dve zatmeni

Reagovat
smazaný uživatel

Za takýto výkon by som vystriedal rovno celú našu 11

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus musí zmeniť svoju hru, lebo celozápasové dobíjanie súperovej brány, krúženie okolo šestnástky a notorické spaľovanie šancí nikam nevedie. A bohužiaľ je to dlhodobý jav.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je hrůzostrašný No jo, italská Barcelona..ta je k smíchu

Reagovat
Jajinek

až budete alespoň na příčkám zajišťujících pohárovou Evropu, tak se ozvi ty Barcelono...

Reagovat
10

pokud vyhrajou ten odloženej zápas v Catanii, tak budou mít o bod víc než vy...

Reagovat
cresposuper

My sme už prehrali?

Reagovat
smazaný uživatel

Už áno

Reagovat
Jajinek

jestli budou mít víc bodu než my je mi celkem jedno...my jsme letos povětšinou k smíchu. Spíše mi jde o to, že oni se plácají okolo 5-6 místa a napíše tady tohle.

Reagovat
lnterista

my jsme pro smich vzdycky kdyz je konkurence...ty sis nikdy nevsiml ze vetsina nasich zapasu se odviji podle toho jakou formu na souper...derby taky vyhrajem jenom kdyz se AC hleda...s tim nasim antifotbalem nemame v dlouhodobejsi sanci..mam rad se kdyz brani a hraje na brejky ale to se musi litat ale ten nas fotbal je uplne mino

Reagovat
Jajinek

ty si jako myslíš, že dnes neběháme a ti hráči se na to vysrali? Co blbneš, tohle bych čekal od MSgoa. Jasný, AS je pohybově jinde, ale to bylo jasný už před zápasem, měli jsme je přehráv chytrostí. Ale vůbec se nám nedaří. Nemáme nyní tým na to někoho přehrát. Ale rozhodně se tam ti hráči neprocházejí.

Reagovat
lnterista

nemyslim ze 1.polocas makali jako treba proti AC vubec jsem tam nevidel zadne nasazeni nabihani a nejaka chut hrat..jenom cekame a dobre nam tak

Reagovat
smazaný uživatel

a jak to bude, bude se dohravat jen tech 20min?

Reagovat
10

jo, mělo by se to jen dohrát...takže stejný sestavy, zbývající střídání atd...ale nevím to úplně jistě, tohle jsem četl jen zběžně, pak na to kouknu

Reagovat
smazaný uživatel

A když se někomu něco stane? Třeba se teď zraní Steke, to jako bude muset v tý dohrávce nastoupit s proraženejma plícema? (příklad) Nějaká výjmka tma musí bejt,ne?

Reagovat
10

nevím, tohle není běžná situace, nikdy jsem se s tím nesetkal, tak to musím pročíst, až skončí Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já to viděl minule v Serii B, když hrálo Torino ještě s kýmsi...tuším Varese

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě sestavy můžou být jiné, to by přece nešlo kdyby někteří hráči byli třeba zranění...

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
Maritazzi

Je otázka, jak z velký části je to naším výkonem. Vrátil se faktor De Rossi, ten toho odpracuje neskutečně moc a drží zase skoro sám střed pole, nechtěl bych vidět, jak by to vypadalo bez něho. Taddei dál dělá dětské chyby, Gago taky střídá lepší momenty s horšími. Prostoru ke zlepšování je pořád hodně a hlavně prostoru pro letní nákupy, jednoznačná priorita by měli být krajní obránci a dynamický střední záložník. Jinak velkou radost mám z Boriniho, ten roste každým zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Borini zatim překonal supertalenta Bojana ve všem. De Rossi hrozně chyběl, je velkej rozdíl jesli ti na středu zálohy hraje on, nebo Greco. Z Taddeie mám pořád strach, přece jen Nagatomo mu v klidu uteče, radši ybch tam viděl Rosiho, holt asi Taddei to umí dobře pod stolem, jinak si nedovedu vysvětlit, že ho žádnej trenér ještě neposlal kopat studně na Saharu.

Reagovat
cresposuper

Hrôza, však sme ani nepobehli...

Reagovat
Jajinek

Bylo jasné, že nás Roma bude přheávat agresivitou a rychlostí. Já ale myslel, že to Ranieri zatáhne v bloku a bude na ně čekat a pak vyrážeto do rychlých protiútoků. Bohužel když vzadu uděláme chyby v rozehrávce, tak nás pak zatlačí a dají z toho i góly. S těmi 4mi záložníky v řadě, když je Totti překoná jednoduchou přihrávkou a je to v knedli. Líbili se mi pasáže, kdy jsem toho hodně drželi ve středu hřiště a přenášeli na pravo na Maicona. Hlavně s nimi nesmíme bláznit, pak když to ztratíme, tak oni se řítí do odkryté obrany a Samuel s Lúciem je určitě stíhat nebudou.

Celá ta taktika je postavená na hlavu...pokud to nepřekopeme, tak i tady tvrdě narazíme. Narozdíl od předešlých dvou neúspěšných zápasů jsem dnes jasně horším týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

V podstate AS dominuje vo všetkých pozitívnych štatistikách ako držanie lopty, počet vstrelených gólov, počet striel, či už na bránu ale mimo nej, viac rohových kopov atď ...Takže výsledok je zaslúžený Z našej strany najhorší výkon v tejto sezóne. Horší zápas bol naposledy domáci zápas so Schalke v LM.

Reagovat
Jajinek

vypni to livescore a kouni se i na ten fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

on nedokáže zhodnotit jakýkoliv průběh zápasu ...

Reagovat
rossoneri89

Boze kedy nam uz vycistis zoznam zranenych ..... cakaju nas tazke zapasy a na zoznam skor pribudaju hraci (Nesta) .... dufam ze po prvom zapase s Arsenalom to bude lepsie .... amen

Reagovat
smazaný uživatel

skvely 1 polcas a napadanie hracov inter nas takmer vobec nenapada ,podme este pridat golik v 2 polcase,spokojnost s hrou aj vysledkom

Reagovat
lnterista

By me zajimalo cim jsme je chteli jako porazit? Po technicke strance se s AS nemuze vubec srovnavat, nebehame bojovnost nula...aha...asi Milito...ma formu tak nam to vystrili... na jednu stranu jsem rad ze fotbal a bojovnost porazi takovej antisport co predvadime

Reagovat
Jajinek

tam byla tatika jasné, měli jsme je nechat hrát si kolem vápna a vyrážet do brejků, jenže my místo abychom to do toho brejku rozehráli, tak jsme to ztratili do jejich šance. Pak se to otočilo, my držíme míč a zašmolíme to před vápnem a oni si vyrazí do otevřené obrany.

Reagovat
lnterista

ja bych nenazival taktikou ale zoufalstvim

Reagovat
lnterista

y

Reagovat
Jajinek

takhle jsme vyhráli LM

Reagovat
lnterista

jednou za 50let a v takove soutezi to muze fungovat kdyz jde vsechno pro nas navic ten tym byl uplne o necem jinem

Reagovat
Jajinek

no a?

Reagovat
lnterista

tak pokud ti to staci tak ok

Reagovat
smazaný uživatel

špatný zápas zatím,krom šance Lichtsteinera nic,bušíme oblíháme držíme míč to je vše.Jediné pozitivum vidím v tom že fakt skvěle ten míč držíme a dost často hru roztahujem a Siena jen běhá bez míče,to nemůžou vydržet a snad se tam nějaké okénko otevře.

Reagovat
Yanek

Neapol hraje celkem jasny beton na brejky, zadny prehnany presing. Takhle na nas letos snad nikdo nehral. Je hrozne videt jak jsme unaveni, a to je teprv zacatek unora, zraneni se nevraceji... celkem me to zacina desit. Ibra si to nema s kym dat a ke konci tam solidne zpicoval Emanuelsona, ani se mu nedivim. Abate me po tom zraneni zabiji, hraje hroznou tuzku, nezatahne balon a dela hrubice. Stoperi jinak jisti a Luca se kupodivu taky drzi...

Chtelo by to od nas gol, klidne nejakou haluz, aby to Neapol musela otevrit a pak bych daval El Shaarawyho, jinak neni moc co menit.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Miiiccoliiiii ..inak celkom nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Treba dat gol FORZA MILAN!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter To je konec Snad Ranieri něco provede a dáme co nejdřív (určitě do 10 minut) gól, pak by jsme snad ještě mohli něco udělat... Stále věřím Forza!

Reagovat
lnterista

asi dozral cas na noveho trenera

Reagovat
smazaný uživatel

nejak rychlo

Reagovat
Jajinek

já jsem vám to říkal, že dřív nebo později ten systém přestane fungovat a Ranieri se z toho zblázní...i když v tomhle případě bych tu pravdu radši neměl...

Reagovat
lnterista

to je vsechno o vsem...hraci jsou marni strasna taktika filozofie klubu atd. Ranieri je jenom ten na koho se to vsechno hodi

Reagovat
10

spíš bych začal některýma hráčema a hlavně sportovním ředitelem...

Reagovat
Jajinek

proč zrovna sprotovním ředitelem?

Reagovat
smazaný uživatel

možná proto, že poslední mercata jste trochu zaspali a nepřivedli žádné rozdílové hráče...

Reagovat
Jajinek

vždyť máme Rickyho...

Reagovat
smazaný uživatel

no právě

Reagovat
lnterista

tak nam staci nejakej nekopa co umi odkopnout balon a skocit do strely

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt stačí jo?

Reagovat
lnterista

nam jo...stejne fotbal nehrajem tak k cemu vic?

Reagovat
smazaný uživatel

ále, takový Zlatan nebo Etoo tomu dali vždy něco navíc,dokázali to strhnout

Reagovat
lnterista

ti jo ale kde jsou?

Reagovat
smazaný uživatel

se ptáš mě? já jen říkám, že vždy ste tam někoho takového měli, tak vám stačila ta taktika, kterou ste hráli

Reagovat
lnterista

A kdy to fungovalo? Kdyz bylo Juve v becku a AC jeste marnejsi nez ted ...v konkurenci je tenhle system dobrej tak akorat na nervy

Reagovat
10

možná proto, že se mu dvě sezony nepovedl pořádně jedinej přestup a spousta z nich dopadla totálním fiaskem?

Reagovat
Jajinek

Reagovat
10

tu otázku jsem nepochopil, to byla ironie? vyhodil 100 mega z okna...

Reagovat
Jajinek

jj, já to tu píšu pořád...nepřivádíme vůbec hráče, které potřebujeme, kteří jsou rozdílový, kteří jsou středního věku atd atd...snad nyní v zimě to po dlouhé době nebyl průser a stejně se to ještě uvídí

Reagovat
smazaný uživatel

Ranierimu chybí klíčový hráč...Ricky

Reagovat
lnterista

Ranieri hlavne rekne po 4:4 na San Siru ze to bylo reklama na fotbal... takovy kecy at si strci nekam

Reagovat
DelPiero137

DeCeglieho centry su byvorne, to sa s Pepem neda porovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

ten vidal je doprdele slepej nebo co kolem má tunu hráčů kterejm může nahrát a on to odevzdá dpc mě sere

Reagovat
cresposuper

Poli do útoku?

Reagovat
Yanek

Reagovat
panca

robinho at jde do prde..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

FABIOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

BORINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GOL

Reagovat
rossoneri89

Robinhoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

FAAAAAAAAABBBBBBBIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

KTO MU TO NAHRAL ? jUAN ?

Reagovat
smazaný uživatel

ano juan

Reagovat
Maritazzi

Škoda, že tyhle výborný výkony občas zneváží nějakou chybou, ale dneska hraje výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Absencia obyčajnej priamočiarosti v našom útoku je hrozná ak stratíme tento zápas s ohľadom na ostatné výsledky, bude to fakt mrzieť....

Reagovat
FORZAMILAN

Robinho to je dřevák kurva, taková tutovka ..................................

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako som hovoril, oni tie góly pri takejto hre bude žiaľ len pribúdať.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter nám to lehčí už udělat nemohl

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! GIOVINCO ! ! !

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! BORINI ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

AS

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, Marchisia vidím teraz prvýkrát na ihrisku....

Reagovat
smazaný uživatel

A najväčšia prdel by bolo, že keby hral Álvarez, tak od Jajinka by si to všetko zlízol on, že nezvláda prechod do útoku.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujeme v Interu tvořivého záložníka jinak to nepůjde !

Reagovat
smazaný uživatel

To je fotbaaaaaal ...opäť radosť pozerať na Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Donati je platná posila viď

Reagovat
smazaný uživatel

To je...zatiaľ. Snáď sa nezkazí

Reagovat
smazaný uživatel

určitě jo, takový hráč si drží svůj standart

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuu, za dnešní Inter se stydím, ať tam někdo hodí ručník

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chválil De Ceglieho, hrá opäť perfektne

Reagovat
Alberto Aquilani

De Rossi žltá , môže hrať v dalsom zápase ?

Reagovat
M11

Pegolo zase zacina carovat

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Juve, treba to tam dotlačiť !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

AC utahuje šrouby. Gól by mohl být jen otázkou času.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus konečně začíná vytahovat zoubky

Reagovat
DelPiero137

Kua este aj brankar im zacina naberat zivotnu formu...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je z jeho strany ještě slabý odvar v porovnání s Neapolí

Reagovat
Pinturicchio

Šancí přibývá, ale vzadu jsou pěkné mezery.

Reagovat
Pinturicchio

Měl jít Matri.

Reagovat
eLJay.91

Nepochopil jsem proč šel dolu Vučinič...

Reagovat
smazaný uživatel

lebo nehrá nič

Reagovat
eLJay.91

no hlavně, že Matri hraje suprově

Reagovat
smazaný uživatel

to netvrdím, dneska by som vystriedal tak polovicu mužstva

Reagovat
smazaný uživatel

to netvrdím, dneska by som vystriedal tak polovicu mužstva

Reagovat
eLJay.91

Dobrý bylo stáhnutí Pepeho... ale toho Vučiniče bych fakt nestahoval...ale, mohl by teď místo Matriho přijít Alex

Reagovat
10

Pegolo se posral asi

Reagovat
smazaný uživatel

čo ten Pegolo chytá

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ich brankár už čo robí .....

Reagovat
smazaný uživatel

s těma brankářema proti Juve už je to klasika..

Reagovat
smazaný uživatel

treba povedať, že takto chytá už dlhšie

Reagovat
smazaný uživatel

a taky, že ty naše kopyta z nich ty "zázračné brankáře" z části dělají sami

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je už klasika

Reagovat
smazaný uživatel

teď mi to připadá jako 4-3-1-2 s tím, že Giac je volný hráč..

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě lisknul protihráči

Reagovat
rossoneri89

Ibrahimovic Red Card

Reagovat
Yanek

To si dela prdel?

Reagovat
10

za co Ibra?

Reagovat
panca

uderil aronicu do obliceje. Umyslne

Reagovat
10

zrovna u Aronicy se tomu ale snad ani nedivím...

Reagovat
panca

aronica se ale hadal s nocem,ibra prisel a jednu mu smahnul

Reagovat
10

njn, je to vůl, zrovna v tuhle chvíli se vám to vážně nehodí...teoreticky může dostat 3 zápasy a chybět na Udine a Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si Pi*a ?!

Reagovat
panca

ibra to zkusil chytre, ale je to idiot. Takhle muze kopat spoluhrace na treninku. Kvuli takove picovine a 5 minut se nehraje

Reagovat
FORZAMILAN

No to je komedie, to měl potom jít i Zuniga ven

Reagovat
Tsigi

Komedie. Prostě tohle je možný jen ve fotbale. Chtělo by to nějaký tvrdý černochy, aby se všichni nechovali tak přitepleně

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
panca

tohle je chyba rozhodcich a fotbalovyho vedeni, ze to dopusti

Reagovat
lnterista

co se stalo?

Reagovat
Tsigi

Ibra dal polofacku Aronicovi, další Neapolák dal čtvrtfacku Nocerinovi. Na čež De Sanctis přebíhal hřiště k pomeznímu a dostal žlutou. Mezitím De Sanctis vypadal jak kdyby ho sodomizovali. Sešli se rozhodčí a Ibra šel ven

Reagovat
lnterista

ale Ibra a Boateng jsou to same ty jejich divadla to je taky sranda...ze to vubec resis

Reagovat
Tsigi

Jasně, jen je to extrémně trapný.

Reagovat
lnterista

taky mi to vadi

Reagovat
M11

to musime dat !!!

Reagovat
smazaný uživatel

to je debil ten Ibra... dneska je to zase otřesný zápas Binho klasika... Ibra z velkého vápna zakončuje placírou že by to chytil mladší žák...

Reagovat
smazaný uživatel

Ivrahimović je arogantný a nesympatický chuj

Reagovat
smazaný uživatel

Při tom jak se vyvíjejí ostatní zápasy by byla OBROVSKÁ škoda ztratit body se Sienou.

Reagovat
Il Architetto

jj.

Reagovat
Yanek

Tohle je zly sen... a Rizzoli je neuveritelne mimo dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Připadá mi, že stejnou "facku", jakou dal Ibra Aronicovi, dal i Aronica někomu jinýmu. Tím Ibru nechci omlouvat. Bylo to zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

PARMA

Reagovat
Inzaghi

Už druhej zápas zásadní chyba pomezního. Když už se vylučovalo, měl jít Zuniga ven úplně stejně jako Ibra.

Reagovat
DelPiero137

Kazdu pol minutu vypadok obrazu na 5-10 sekund. To sa neda....

Reagovat
10

ať tam dá Alexe, to je jistota na Sienu

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně jednička na Milán za 4,25 mi přijde slušná.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatim to vypada ze ta prohra lazio extra mrzet nemusi

Reagovat
Jajinek

Proč mi přijde, že Interisté na tomto webu když se vyhrává, jsou nadmíru spokojení a nevidí chyby a jsem za debila, když na ně upozorňuju, a když se prohrává, tak je vše nejčernější co může být, včetně základních principů naší hry, a já když se snažím to trochu vidět v lepším světle, jsem opět za debila. Nic není jenom černé nebo bílé...přece nejde takhle pořád obracet přes noc.

Reagovat
lnterista

protoze kdyz se vyhrava tak se mlci... me tento fotbal vadi ikdyz vyhravame ale tak nejak to prejdu body jsou doma...

Reagovat
Jajinek

jak můžeš fandit Interu, když takto hrajeme asi 8 let v kuse..?

Reagovat
lnterista

dost casto se sam sebe na tohle ptam

Reagovat
Jajinek

nevím no...ty tu při jakékoli naší prohře prostě přijdeš s tím, jak je všechno špatně, jak hrajeme strašnej fotbal, jak neúročíme, neběháme, jak máme vyhodit ty staré, že už na to nemají atd atd...

to je jak kdyby jsi přišel a 8 let tu nadával na to, proč nehrajeme ve žluté barvě, že se ti modročerní nelíbí...co na to chceš říct, jedině tak začni fandit Villarealu...

Reagovat
lnterista

Je prohra a prohra...a ja prijdu jenom kdyz je to prohra na ostudu a tohle je ostuda a ponizeni.

Nebo tebe uspokojuje zalezt jak nejakej potkan pred predatorem a strachovat se co s nami udela?

Ja chci branit aktivne tohle je odevzdane

Reagovat
Jajinek

tak dnes je to tragédie, to nikdo nepopírá

Reagovat
lnterista

tam ani neni nejaka snaha snizit trochu hrdost nic...na takovych vlastnostech musime stavet kdyz fotbal moc neumime

Reagovat
smazaný uživatel

tvé názory si rád počtu, ale co dnes vidíš jako pozitivum?

Reagovat
Jajinek

neříkám dnes, bylo to myšleno na to, že největší stížnosti dnes padají na to, že neběháme a nenapadáme...to my přece neděláme nikdy, hrajeme jiným stylem, který nám dnes nevychází.

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že teď zbytečně pranýřuješ Interisty. Tohle je víceméně všude.

Reagovat
Jajinek

to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

co tam kurva vymýšlíte, vypalte to na branku

Reagovat
Pinturicchio

Dyť to bylo čisté.

Reagovat
smazaný uživatel

Yeah....nechápem čo tam píska....

Reagovat
M11

Zuniga vypada smesne s tema rukavicema

Reagovat
10

tak Gigi teď zachránil gól

Reagovat
smazaný uživatel

dobře GIGI

Reagovat
smazaný uživatel

Matri či Fabio....rozdiel tam nevidím....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ambro na plac, to je parada

Reagovat
rossoneri89

nechapem toto striedanie....

Reagovat
brenk

Celý herný systém podľa toho, čo som videl (aj keď moc toho nebolo) je dnes zlý, pri 3-5-2 boli šance, hra mala spád, myšlienku, toto je len slabý odvar.

Reagovat
Yanek

Seedorfa vypiskali, no to je sila...

Reagovat
Inzaghi

Nebylo to spíš na Allegriho střídání?

Reagovat
Yanek

Je to mozne.

Reagovat
Darren Fletcher

tak prave som dal na juve 8 eur, vyhra cez 18, pekne zacina rast kurz

Reagovat
smazaný uživatel

faul jak prase na Borriella

Reagovat
Nuno čomes

Tak teď už jedině doufat at ty vysledky dopadnou takhle jak jsou momentálně. Ztratí celá špička

Reagovat
smazaný uživatel

Taddei

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted to Max zase zazdil měl tam poslat Faraona misto Clarence

Reagovat
Yanek

Jeste i trenerovi dej zlutou tyvole...

Reagovat
Tsigi

Když v 75 minutě nastupuje do hry za Neapol Inler a o chvíli později vstupuju Ambrosini, tak to je jak dostat facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam Juventus vyvádí ?

Reagovat
Tsigi

Dokazuje jak málo stačí k tomu, aby byl tým první v lize

Reagovat
Jajinek

tohle se tu nesmí říkat

Reagovat
10

Reagovat
Jajinek

mě by zajímal tvůj názor, nemá tak trochu pravdu? nemyslím to nějak špatně nyní.

Reagovat
10

Juventus porazil všechny týmy první pětky...dva z nich doma, neprohrál 20 zápasů...a vám příjde namístě mít takovýhle kecy?

Reagovat
10

nemluvím o způsobu, jakým ty zápasy vyhrál...

Reagovat
Tsigi

Druhý způsob jak se na to můžeš dívat je, že Juventus vyhrál jen 12 zápasů z prvních 20 a nehraje nic v Evropě. AC loni vyhrálo 14 zápasů a hrálo Evropu.

Reagovat
10

AC mělo po dvaceti kolech o 3 body míň, než měl před tímhle kolem Juventus, taky za 20 kol

Reagovat
Tsigi

Vím a taky sem říkal to samé loni, že liga je slabá. Juventus má jediný úkol a je 12:9. Prostě se nedá říct, že by nějak dominoval

Reagovat
Jajinek

jenže se podívej co v první pětce je letos za tragédii...já spíš narážím, jak píše Interita, že to je spíše to jednooké království. V kterém jste zatím nejlepší, o tom žádná

Reagovat
10

tohle můžu napsat víceméně o všech sezonách po CP...

Reagovat
Tsigi

Taky to tady většina z nás vždy psala

Reagovat
10

vždycky ten kdo nevyhrál Scudetto

Reagovat
Tsigi

Já mám svědomí čistý. Psal jsem to loni

Reagovat
10

tak nepiš většina, když si byl sám

Reagovat
Jajinek

můžeš...proto nejraději vzpomínám na Madrid...

Reagovat
lnterista

Reagovat
Pinturicchio

To už je klasika od některých zdejších.

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
Yanek

Neprohrat po vic nez pulce sezony jediny zapas je vylozene malo...

Reagovat
smazaný uživatel

To je známka veľkých tímov

Reagovat
lnterista

dalsi jednookej mezi slepyni..posledni roky trend v italii

Reagovat
M11

jsme bezradni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

FORZA RAGAZZI! tohle musíme urvat, s takovýma výsledkama...to je klasika

Reagovat
M11

jaky faul piskas ?

Reagovat
Mr.Jindros

De Ceglie Borriello Giac radši záloha místo Vidala než křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy se konečně vrátí Aqua ? Zranil se někdy v prosinci a chybět měl max. měsíc..

Reagovat
M11

jejdaaaa jasna penalta

Reagovat
Pinturicchio

Co ještě chce?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Vergassolovu ruku neodpíska ....

Reagovat
smazaný uživatel

trošku ručka v pokutovým...

Reagovat
brenk

Nedá sa na to pozerať....

Reagovat
M11

UF

Reagovat
smazaný uživatel

A podme sa báť do posledných chvíľ o výsledok zo slabučkou Sienou

Reagovat
smazaný uživatel

keď vidím ten prechod juventusu do útoku, je mi to do plaču

Reagovat
smazaný uživatel

Zunigu bych nakopal do té jeho dýnové hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

kuaaaaa

Reagovat
10

Giak škoda...

Reagovat
M11

aaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

konečně přímorará rychlá akce, škoda Giacu

Reagovat
Il Architetto

Ted to měl nahrát Fabiovi....

Reagovat
Yanek

Allegri vyloucen.

Reagovat
Alberto Aquilani

BOJAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

BOJAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

BOJANNNNNN 4-0

Reagovat
smazaný uživatel

To nesmyslný nastavení rozhodčího už je jen třešnička na dortu...

Reagovat
lnterista

ostuda a gratulace AS abosolutne zaslouzene po vsech strankach

Reagovat
smazaný uživatel

krásně to tam Bojan vytočil

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, tak k tým 5:0 teda ani veľa nechýba

Reagovat
M11

ne.. dnes je to spatne

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

je ostuda, že po takovém hrozném výkonu a zápase se ještě pořád držíme na první pozic

Reagovat
eLJay.91

Ztratí AC, Udine, Lazio, Inter, šance vést ligu o tři body, zápas proti Sieně, co víc si přát. Ale tak, proč vyhrávat, že ano...

Reagovat
DelPiero137

Siena sa zaradila po boku velikanov ako Bologna o naj-nefutbalovejsi prejav sezony a tym sa dostava na celo zoznamu najnenavidenejsich. Rovnako sa tam dostava moj Internetovy provider!

Reagovat
M11

co to meles ?

Reagovat
DelPiero137

Vzdy ked som videl obraz, tak bola Siena na svojej polke zalezena. Videl som par bravurnych zakrokov ich brankara a jeden zakrok Gigiho. Tak neviem ci to bolo mojim kvalitnym streamom...

Ale bolo to myslene trochu s nadsazkou, za kazdy vysledok si mozeme sami.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, di to toho pořádnějc

Reagovat
10

řekl bych že naopak, takhle odvážně u nás moc týmů letos nehrálo...

Reagovat
smazaný uživatel

transparent 1 0 2 a jednotka zakruzkovana

Reagovat
terry

Díky, Ibro, díky!

Reagovat
smazaný uživatel

Juve ma neskutočne nasralo

Reagovat
smazaný uživatel

Nedat Del Piera na Sienu, Contíno Contíno

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se redakci vysmívat, ale z dnešních devíti mačů jste trefili 3 výsledky a to jeden z nich byl ještě dvojtip. To mi přijde jako velká slabota. Že vy jste s bwinem domluvení ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Konec truchlohry, vrať te nám vstupný.

Otřesný výkon umocněný trapným výkonem Rizzoliho, De Sanctis utíká za pomezním, kvůli toho že Ibra někoho pohladí po tváři, vybřečí se mu tam, a následně je Ibra vyloučen, jak malé děcka.

Ať se konečně začnou vracet zranění, to snad není možný že se furt nikdo nevrací, asi tam máme bývalé fyzioterapeuty Juventusu.

Jsem zvědav na tiskovku Maxe, protože jestli opět řekne, že výkon mužstva byl dobrý, tak buď je slepý a blbý, a nebo jenom mlží a v kabině udělá pořádný bugr.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako druhy polcas do cervenej bol z nasej strany ok hrali sme tvorili,vytvarali sme si sance bolo snad otazkou casu kedy to tam padne ale prisla cervena a to hraca ktory drzi a tvori utok co tam viac chces???

Reagovat
smazaný uživatel

Parkrát za rok mám kritizovací den .

A dnes se mi to nelíbilo

Reagovat
Yanek

Allegri to taky celkem nedaval, takze snad ne. Dnes tym pripravil dobre a poskladal nejlepsi moznou sestavu, navic to v tom utkani hodne burcoval. U me ma za dnesek velke plus.

Reagovat
smazaný uživatel

ale pozerám, že dnes je to toľko nespokojných fanúšikov ako málokedy

Reagovat
10

jen Romanisti a terry...i Trewinna sere, že to neurvali

Reagovat
smazaný uživatel

i takovééé dny jsou

Reagovat
10

já to bohužel tušil už když se tady někdo ptal jestli má dát Juve v handicapu...ten nám to posral

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem nadmíru spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

To bol zapas Rizzoli si asi snupol pred zapasom De Sanctis tam place jak decko boze aj zapas ziakov by bol lepsi jak toto

Reagovat
smazaný uživatel

Dnesne kolo bolo zaujimave vsetci z top 5 stratili body.AS Roma skvely vykon,inter nam to rapidne ulahcil svojou odovzdanostou.Zo juana sa stava kanonier .4-0 je velmi pekny vysledok,:: ide sa dalej ,teraz v catanii za 25 minut gol strelit:D.AS dakujem za predcasny narodeninovy darcek ideme dalej,FORZA ROMA !

Reagovat
smazaný uživatel

kedy mas narodeniny?

Reagovat
smazaný uživatel

vtedy kedy je dohravka s cataniou

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze vyhraju,to by bol darcek

Reagovat
smazaný uživatel

oni to tu citaju odlozene na stredu

Reagovat
smazaný uživatel

600 per Juventus!!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele