Serie A - preview 17. kola

19.12.2009, 09:32, aktualizováno 20.12.2009, 10:22
Previews
Sedmnácté kolo italské Serie A narušuje nepříjemná sněhová nadílka, kvůli níž se v neděli neodehrají dva duely, odloženy jsou Bologna - Atalanta, Udinese - Cagliari. V dalších zápase přivítá AS Řím Parmu, Janov Bari, Juventus Catanii, Livorno Sampdorii, Neapol se střetne s Chievem, Siena zavítá do Palerma a večer přijede na San Siro k duelu s Interem římské Lazio.
Janov CFC - AS Bari  (neděle 15:00)
Jeden z nejlepších útoků ligy se postaví proti jedné z nejlepších obran, aneb v Janově se střetnou domácí CFC s Bari. V tabulce je sice dělí tři místa, ale bodově jsou na tom stejně, tak je liga vyrovnaná!

Sedmé a jedenácté místo totiž spojuje jediné, a to počet bodů. Všichni totiž mají 24 bodů, což znamená, že každé zaváhání může znamenat výrazný propad, ale na druhou stranu výhra vás může katapultovat mezi ty nejlepší. Především postavení Bari je ale příjemným překvapením, jelikož se v jeho nováčkovské sezoně podobné úspěchy nepředpokládaly. Nicméně právě z Janova si mohou vzít Galletti příklad, protože i Grifové vzali po návratu z druhé ligy elitní italskou soutěž úderem.

Nicméně kouč Bari Giampiero Ventura by nerad cokoliv zakřikl a o umístění mezi nejlepšími bude přemýšlet až poté, co bude stoprocentně jistá záchrana, která je bezesporu letošním hlavním cílem Biancorossi. Právě Ventura má obrovskou zásluhu na letošních skvělých výsledcích Bari, přitom do týmu přišel teprve v létě, kdy byl narychlo jmenován jako náhrada za propuštěného Conteho. Například minulá výhra 3:1 nad Juventusem je jedno z dosavadních senzací.

Další, koho se bude Bari snažit zaskočit, je Janov, ale s úspěchem na Stadio Luigi Ferraris to bude mít nesmírně těžké. Grifone totiž v lize v posledních zápasech podávali hodně nevyrovnané výkony a potřebovali se chytit vítězné vlny. Navíc v týdnu vypadli z Evropské ligy a na jaře se budou soustředit výhradně na ligu. Proto by bylo dobré, kdyby v posledním letošním zápase zabrali. Proti Bari navíc budou mít výhodu domácího publika, před kterým letos prohráli jen jednou.

Co se týče absencí, na obou stranách jich není nejméně. Janovu bude chybět nejlepší hráč Palladino a dále Jankovič, Kharja, Figueroa, Papastathopoulos, Modesto, Milanetto a vykartovaný Bocchetti. Bari bude bez Dondy, Para, Masiella, Kutuzova, Langelly a De Vezzeho.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Scarpi - Biava, Moretti, Criscito - Rossi, Jurič, Zapater, Mesto - Sculli, Floccari, Palacio
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - Masiello, Ranocchia, Bonucci, Parisi - Alvarez, Donati, Almiron, Rivas - Meggiorini, Barreto
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.20 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Juventus FC - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Dva trápící se celky na sebe narazí v Turíně. Juventus, který zrovna neprožívá nejšťastnější období, hostí Catanii, která je na tom ještě hůře. S devíti body patří hostům poslední dvacáté místo a vážně jim hrozí sestup do Serie B.

Juventus prohrál z pěti soutěžních zápasů čtyři a je nejvyšší čas dát této nelichotivé bilanci sbohem. Stará dáma se jaksi nevyrovnala s vyřazením z Ligy mistrů od Bayernu Mnichov a následujícím ligovém kole nestačila na Bari. Nutno podotknout, že Juventus byl v zápase lepším týmem, měl několik velice dobrých příležitostí, jenomže jimi pohrdal. Juventus je tak na třetím místě, ale díky zaváhání Interu a AC je s nimi stále v těsném bodovém kontaktu, tedy alespoň s Rossoneri.

Bianconeri tedy mohou zapomenout na Ligu mistrů a mohou plně se soustředit na zisk Scudetta. Druhořadnou soutěží rozhodně nebude Evropská liga, kam se Juventus po vyřazení ze skupin uchýlil. Los 3. kola Evropské ligy přisoudil Staré dámě amsterdamský Ajax, takže tento souboj dvou velmi slavných evropských celků bude mít úroveň vhodné Ligy mistrů.

Catania nadále pokračuje v trápení a pomalu se jí vzdaluje záchrana v nejvyšší soutěži. Sicilanům totiž patří poslední místo, doposud uhrála Catania pouho pouhých devět bodů, a to je hodně málo. Naposledy utrpěla porážku 0:1 s Livornem, navíc se hrálo na sicilské půdě, takže o to je výsledek horší. Týmu tedy zatím nepomohl ani nový trenér Mihajlovič.

Trenér Juve Ciro Ferrara se musí obejít bez Iaquinty, Chielliniho, Sissoka, Camoranesiho, Buffona i vykartovaného Poulsena. Mihajlovič je na tom podobně, hrát totiž nebudou Barrientos, Sciacca, Delvecchio, Marchese, Pesce a Potenza. V karetním trestu je střelec Mascara.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Manninger - Caceres, Legrottaglie, Cannavaro, Grosso - Salihamidzic, Felipe Mělo, Marchisio - Diego - Trezeguet, Amauri
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Bellusci, Capuano - Izco, Carboni, Biagianti, Llama - Martinez, Morimoto
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 5.15 - 8.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Livorno - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Šestá Sampdoria bude hájit pohárové příčky na půdě Livorna, kterému jde o bytí či nebytí v Serii A. Hostům se už příliš nedaří a domácí zase nedokáží potvrdit výhru z předchozího kola.

Začněme tedy u domácích, Livorno je ohrožené sestupem do nižší soutěže, a proto, aby se tak nestalo, hodlá udělat jistá opatření. Trenér Cosmi zatím odvádí dobrou práci, a ačkoliv jeho tým pořád nevyhrává, dokáže posbírat důležité tři body. Livorno naposledy vyhrálo, nejtěsnějším možným způsobem porazilo Catanii na jejím hřišti 1:0, nyní bude mít výhodu domácího prostředí. Méně úspěšnější byli hráči Livorna v poháru Coppa Italia, když prohráli 0:1 s Interem Milán. Jejich šance na postup jsou však stále otevřené.

Janovská Sampdoria od skvělého úvodu jaksi ubrala a už nenahání tolik strachu. V poseldní třech zápasech navíc nevyhrála, pouze v zápase s AS Řím dokázala vytěžit bod za remízu 0:0. Nicméně Sampdorii stále patří pohárové umístění, navíc bodové rozestupy jsou v těchto místech tabulky minimální. Blucerchiati teď čeká cesta do Livorna a za velmi příjemný dárek k Vánocům by byly tři body jistě považovány.

Livorno se musí obejít bez zraněných Galanteho, Tavana a Mora, navíc suspendovaný je Lucarelli. To Sampdoria nemá žádné problémy se zraněnými hráči, přesto nebude kompletní. Mimo hru jsou totiž karetní hříšníci Poli a Lucchini. Oba soupeři už na sebe letos jednou narazili, stalo se tak v domácím poháru a Livorno v Janově vyhrálo 2:1 a postoupilo dál.
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
De Lucia - Perticone, Knezevic, Miglionico - Raimondi, Filippini, Bergvold, Pieri - Pulzetti, Candreva - Danilevicius
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Stankevicius, Gastaldello, Accardi, Zauri - Semioli, Palombo, Tissone, Ziegler - Pazzini, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.05 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SSC Neapol - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Neapol si pod trenérem Mazzarrim stále drží neporazitelnost a v tom hodlá pokračovat i v zápase s Chievem. Naples jsou jedním se čtyřiadvacetibodových týmů a tudíž bodová ztráta na evropské poháry je minimální.

Od té doby, co Neapol převzal trenér Mazzarri, šla výkonnost tohoto celku hodně nahoru a aktuálně velmi vážně atakuje evropské poháry. Domácí naposledy remizovali 3:3 na půdě Cagliari, přičemž tři branky vstřelili už dvakrát po sobě. Předtím se to podařilo v zápase s Bari, které také mělo pro Mazzarriho hochy vítěznou příchuť. Neapol je tedy na velmi dobré cestě dostat se do pohárové Evropy. V tomto kole se Neapolští utkají s Chievem Verona.

Pakliže je forma domácích vysoká, tak totéž se dá říci i formě Chieva. To tři zápasy po sobě dokázalo naplno bodovat a v tabulce se svěřenci trenéra Di Carla posunuli na osmé místo se stejným počtem bodů jako má například i jedenáctá Neapol. V posledním zápase hosté porazili Fiorentinu 2:1, když navíc Viole příliš nepovolili.

Neapoli bude scházet duo Campagnaro, Iezzo, které doplní vykartovaný Argentinec Lavezzi. Chievo je na tom podobně, do Neapole neodcestují Moro a Frey. V minulé sezoně dopadly oba zápasy odlišně, Chievo doma vyhrálo těsně 2:1 a Neapol pro změnu triumfovala na stadionu San Paolo 3:0.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Grava, Cannavaro, Contini - Maggio, Gargano, Pazienza, Aronica - Jamaik - Quagliarella, Denis
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Malago, Morero, Yepes, Mantovani - Luciano, Rigoni, Marcelini - Pinzi - Pellissier, Abbruscato
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.20 - 4.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Città di Palermo - AC Siena  (neděle 15:00)
Na stadionu Renza Barbery přivítá Palermo předposlední Sienu. Sicilané jsou nabuzeni poslední výhrou nad AC Milán a tento triumf hodlají potvrdit i v domácím prostředí proti Sieně. Bianconeri po dvou domácích zápasech cestují ven.

Palermo v minulém kole šokovalo San Siro, když si odtud odvezlo všechny tři body za vítězství 2:0 nad AC Milán. Sicilský celek zároveň přerušil několikazápasovou neporazitelnost domácích. Nový trenér Delio Rossi tak zažil první dobrý výsledek a pod jeho vedením očekává Palermo postup tabulkou výše. Rosanero má velkou šanci senzační výhru 2:0 potvrdit, doma totiž přivítá devatenáctou Sienu. K tomuto utkání však trenér Delio Rossi přihlíží velmi opatrně, neboť poukazuje na výsledkový vzrůst Sieny v posledních dvou domácích zápasech.

Siena má totiž za sebou dvě domácí výhry, jednu nad Catanií 3:2, druhou nad Udinese 2:1 a celkový zisk šesti bodů znamenal opuštění posledního místa tabulky. Bianconeri jsou nyní devatenáctí, tudíž se i nadále nacházejí na sestupové příčce, ovšem od záchrany je dělí už jen tři body. Hosté získali posledních šest bodů před domácím publikem, ovšem venku už tak úspěšní nejsou. Proto by byl úspěchem i nerozhodný stav.

Sicilané hlásí jedinou ztrátu, zranění do zápasu nepustí Melinteho. Sieně zase budou scházet Rossettini, Parravicini a Vergassola. Vzájemné zápasy obou celků bývají vyrovnané, v minulé sezoně vyhrál vždy domácí celek, Siena 1:0 a Palermo 2:0.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Kjaer, Bovo, Balzaretti - Nocerino, Liverani, Bresciano - Simplicio - Cavani, Miccoli
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Rosi, Terzi, Brandao, Del Grosso - Jarolim, Codrea, Ekdal - Reginaldo, Calaiò, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.45 - 5.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Parma FC  (neděle 15:00)
Dalším tahákem tohoto kola bude zápas pátého AS Řím se čtvrtou Parmou. Giallorossi mají velmi dobrou formu, ale totéž se dá říci i o Parmě, která má před svým soupeřem náskok tří bodů. Parma může dokonce v případě výhry poskočit na třetí příčku.

Římské AS během týdne stvrdilo svůj postup z prvního místa do vyřazovací fáze Evropské ligy, když vyhrálo v Sofii nad CSKA pohodlně 3:0. V pátek pak mělo na programu losování a osud Římanům postavil do cesty řecký Panathinaikos Athény. Svěřenci trenéra Claudia Ranieriho chytili před Vánocemi velmi solidní formu, daří se jim i v italské lize, kde jsou po velmi špatném začátku už na pátém místě, navíc teď se utkají se čtvrtou Parmou a v případě výhry se na ní bodově dotáhnou.

Podobnou formu má i Parma, ta zatím stále drží čtvrté místo, zaručující start v předkole Ligy mistrů. Parma na rozdíl od Říma nehraje evropské poháry a tudíž se může maximálně koncentrovat na domácí soutěž. V minulém kole si severoitalský celek poradil s Bolognou, i když utkání se pro něj nevyvíjelo dobře. Domácí prohrávali po brance Osvalda, jenomže během druhé půle dokázali nepříznivý vývoj zvrátit a vyhrát 2:1. Trenér Parmy Guidolin odvádí s týmem velmi dobrou práci, a pokud hosté zvládnou dobře i jarní zápasy, mohou vážně aspirovat na příčku zaručující evropské poháry.

Římanům bude i nadále chybět brankář Doni, mimo hru jsou také Tonetto, Mexes a suspendovaný Perrotta. To Parma cestuje na Olympijský stadion s takřka kompletním kádrem, chybět jí bude pouze Biabiany. Parmě se proti římskému AS vůbec nedaří. Giallorosi vyhráli většinu vzájemných zápasů včetně toho posledního, který v březnu 2008 skončil v Římě debaklem hostů 4:0.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Cassetti, Burdisso, Juan, Riise - De Rossi, Pizarro - Menez, Brighi, Vucinic - Totti
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Lucarelli, Panucci, Castellini - Dzemaili, Morrone, Galloppa - Lanzafame, Amoruso, Antonelli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.40 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - SS Lazio  (neděle 20:45)
Inter Milán sehraje poslední letošní zápas s Laziem a oba půjdou za vítězstvím. Zatímco Nerazzurri si chtějí do jarní části upevnit vedení v tabulce, Římané se pro změnu chtějí odpoutat od sestupové zóny.

Obhájce titulu navíc má co napravovat, protože z posledních pěti zápasů uspěl v domácí soutěži jen dvakrát, dvakrát totiž remizoval a s Juventusem prohrál. Naopak Lazio bude chtít navázat na poslední zápas s Janovem. V němž se totiž podařilo římskému celku konečně vyhrát, poprvé od druhého kola! To dalo trenérovi Davidovi Ballardinimu trochu oddechu, nicméně ještě nemá vyhráno. Bod ze San Sira by byl zlatý. Letošní sezona je pro fanoušky Biancocelesti velkým zklamáním, ze statistického pohledu navíc hodně bizarní. Lazio má totiž sice druhý nejhorší útok v lize, ale zároveň druhou nejlepší obranu, což znamená, že gólů je v jeho zápasech opravdu málo.

Oběma nedělním soupeřům budou chybět ofenzivní tvůrci hry, Inter postrádá Wesleyho Sneijdera, Lazio zase Maura Zarateho. Oba pykají za karty, zatímco Sneijder za jedinou červenou, Zarate nastřádal příliš mnoho žlutých. Nerazzurri vedle nizozemského záložníka nemohou použít ani Santona, Samuela, Quaresmu a Krhina. Rozsáhlá marodka je i u Lazia, nehrají Matuzalem, Brocchi, Dabo i Inzaghi.

Pro Lazio ale bude nesmírně těžké na San Siru uspět, protože Inter s Římany neprohrál ligový zápas už od sezóny 2003/2004.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Cordoba, Lucio, Chivu - Zanetti, Cambiasso, Balotelli, Stankovic - Eto'o, Milito
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Siviglia, Stendardo, Radu - Lichtsteiner, Baronio, Kolarov, Del Nero - Meghni, Mauri - Rocchi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.38 - 4.10 - 8.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - AC Milán  (sobota 20:45)
Jedním ze šlágrů kola bude souboj Fiorentiny s AC Milán, tedy osmifinalistů letošní Ligy mistrů. Oba celky by měli co nejrychleji zapomenout na minulé kolo, ve kterém se jim vůbec nedařilo. Fiorentina podlehla Chievu a AC Milán dokonce doma nestačil na Palermo a přišel o svoji několika zápasovou neporanitelnost.

Domácí Viole se opět vzdály příčky zaručující start v Lize mistrů pro příští rok. Díky prohře 1:2 ve Veroně spadla až na deváté místo, navíc Parma svůj náskok na čtvrtém místě zvýšila o tři body před pátým AS Řím a o čtyři body před Fiorentinou. Situace je okolo evropských pohárech velmi vyrovnaná, i třinácté Palermo ztrácí na Evropskou ligu jen dva body.

Fiorentina si před zápas s AC Milán mohla užít losování osmifinálových dvojic, Viola postoupila z prvního místa a tudíž byla mezi "nasazenými". Osud jí pak do cesty postavil Bayern Mnichov, který si donedávna pohrál s Juventusem a zapříčinil jeho vyřazení. Stejného ceremoniálu se zúčastnil i AC Milán, ten byl na rozdíl od Fiorentiny ve druhém koši, a tudíž ho čekal jeden z vítězů skupiny. Rossoneri narazí na loňského finalistu a předloňského vítěze Manchester United.

AC Milán naposledy prohrál s Palermem a po delší době si připsal špatný výsledek, i když zápas v Curychu rovněž nebyl povedeným, a nevyužil tak další bodové ztráty konkurenčního Interu Milán. Nerazzurri naopak díky remíze ještě náskok navýšili na pět bodů. Rossoneri navíc čeká před vánocemi těžký duel na půdě silné Fiorentiny. Milánští budou chtít pochopitelně co nejrychleji zapomenout na prohru se sicilským klubem a ve Florencii pokud možno vyhrát.

Trenér Cesare Prandelli bude postrádat trio Gamberini, Zanetti, Marchionni. Jeho protějšek na lavičce Milána, trenér Leonardo, zase musí oželit absenci Odda, Onyewua, Thiaga Silvy a Bonery. Vzájemná bilance hovoří lépe pro milánský celek, ten s Fiorentinou neprohrál čtyři roky.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - De Silvestri, Dainelli, Kroldrup, Pasqual - Montolivo, Donadel - Jorgensen, Santana, Vargas - Gilardino
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Dida - Zambrotta, Nesta, Kaladze, Antonini - Pirlo, Ambrosini - Seedorf - Pato, Borriello, Ronaldinho
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.10 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán16113235:1436
2.AC Milán1694323:1731
3.Juventus FC1693429:1930
4.Parma FC1684422:2028
5.AS Řím1674525:2225
6.UC Sampdoria1674520:2225
7.AS Bari1666419:1524
8.Chievo Verona1673620:1724
9.ACF Fiorentina1673618:1524
10.Janov CFC1673628:2724
11.SSC Neapol1666424:2424
12.Cagliari Calcio1672725:2123
13.Città di Palermo1665521:2023
14.Udinese Calcio1653819:2118
15.SS Lazio1637610:1516
16.Bologna FC1644817:2416
17.AS Livorno164397:1815
18.Atalanta BC1634915:2513
19.AC Siena16331017:2712
20.Calcio Catania1616914:259

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (353)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ááácéééé do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

...a góla dá Maggio Já doufám v remízu.

Reagovat
10

Catania...hodně silnej soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

jsou poslední

Reagovat
M11

no prave

Reagovat
10

myslel jsem to ironicky...v naší situaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

no naštěstí je váš náskok pořád "jen" 6 bodů, přestože už jsme 4x prohráli...mohlo být hůř, takhle je to pořád všechno otevřený

Reagovat
smazaný uživatel

jn, a to je naše blbost a škoda, a právě proto jsem minule tak zuřil,ačkoli jsme na tom kole vydělali. Kdybychom byli normální, máme na vás tak 14 bodů a je klid...

Reagovat
10

to bych teoreticky mohl říct taky

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Viola a Atalanta.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítraaaa ..... Forza Bianconeri!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN !

Viola s Kroldrupem, my s Kaladzem..., kdo z koho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně šlágr kola, jsem zvědavej, ale trošku víc věřím Fiorentině.

Reagovat
Tsigi

to je vyloženě nelítostnej souboj, jak já se těším jednou na Boneru

Reagovat
smazaný uživatel

tak dost možná Favalli místo Kakhy...

Reagovat
Shevchenko

To by bylo .

Reagovat
Tsigi

ten takx zrovna minule taky moc nezářil, na goalu byl v sestavě loserů(brát s nadhledem) + z AC tam byl ještě Abate a Pato

ale věřím mu víc než Kakhaberovi

Viole bude chybět Marchionni, Zanetti, Gambo a Jovetič docela citlivý oslabení pro ně, + stále můžem doufat, že si Pirlo natáhne nohu a pak věřím tomu, že vyhrajem

Reagovat
herbage

píše se "kdo s koho"

Reagovat
smazaný uživatel

proč? Dle mě se používá "z"

Reagovat
10

herbage má pravdu, taky to tady píše už asi podesátý http://www.tyden.cz/cestina-na-skripci/kdo-s-koho-pokrok_4609.html

Reagovat
herbage

Já mám vždycky pravdu

Reagovat
10

no když jsou ty Vánoce

Reagovat
herbage

Čas dobré vůle

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, jedina tato vyjimka je.

Reagovat
herbage

"Se 4. pádem se pojí předložka s; vyskytuje se pouze v knižních výrazech být s to, kdo s koho."

Zdroj: http://www.pravidla.cz/vice/predlozky-a-predpony-s-z/?kapitola=4

Reagovat
terry

Taky jsem si to myslel, ale všude se píše "kdo s koho"

Reagovat
smazaný uživatel

VIVA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes dvě x a zitra zitra nebo nikdy

Reagovat
terry

Kvíz: Uhodnete, co je to za fotbalisty? http://drp.ly/4C01E

(Ne, vandertome, ty nehádej )

Reagovat
herbage

Cassano, Totti?

Reagovat
terry

Ne. Itálie to není.

Reagovat
herbage

kua, kdybych myslel, tak bych věděl že jsou nejmíň 5 let od sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych si nějaké penize za prodane pravo na tuto fotku.

Reagovat
terry

Kdo uhodne platí.

Reagovat
smazaný uživatel

10 + herbage...každej řekněmě 1500,- a jsme vyřízeni.

Reagovat
terry

20% pro mě.

Reagovat
10

ten nalevo vypadá jak Mikel Arteta

Reagovat
terry

Reagovat
herbage

Takže ten druhý musí být Xabi Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Nalevo je Baroš.

Reagovat
smazaný uživatel

na pravo je Steven Gerrard

Reagovat
terry

Kvíz no. 2: Kdo to je? http://drp.ly/4C9d1

Reagovat
10

Juande Ramos?

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to máš za tří tacy pro mě.

Reagovat
10

chtěl jsem napsat Nicklas Hoheneder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem tady trochu popíchnout pár Milanistů před zápasem ve Florencii, ale když jsem si přečetl předpokládanou sestavu:

Frey - De Silvestri, Dainelli, Kroldrup, Pasqual - Montolivo, Donadel - Jorgensen, Santana, Vargas - Gilardino

tak to se mnou málem šlehlo a tak vás kluci milánský prosím, buďte hodný, jsou Vánoce, nechte nám aspoň bodík za remízu... Vim, že to bude obtížný, protože obrana v čele s Kroldrupem, Dainellim a De Silvestrim je schopná si tam nasázet vlatňáky z ničeho

Ne, prostě Forza Viola! těšim se na zápas, ale jestli nám dáte trojku, tak se v létě vrátim do Milána a vyseru se na náměstí přímo před Dómem, poseru boty těm týpkům, co tam stojí se samopalama u vstupu do hlavní lodě.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto FIOOORENTINAA

Reagovat
terry

Reagovat
Tsigi

pokud AC nevyhraje bude to pro mě hořký zklamání proti Viole v plným složení je bod dobrej, ale proti tomuhle.....

Reagovat
herbage

Tak, zašátral jsem v rodiném albu a teď hádejte vy. Najděte na fotce otce známého českého fotbalisty

http://photo.uloziste.com/?fotka=f652ac554e195c3c.jpg&d=5366f0fe963775e4&size=3

Reagovat
smazaný uživatel

netuším, ale druhej zleva dole sedí Pirlo..., hned vedle Puyola a Laursena.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

z Puyola si udelal zenskou

Reagovat
smazaný uživatel

To sis všiml brzy

Reagovat
jtbs

Reagovat
lnterista

a druhej zleva nahore je Ibra

Reagovat
herbage

To je můj táta blbe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

tak ty ses Ibra?

Reagovat
herbage

Se svými 174 cm jsem celej Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Ok, dám nápovědu. Je to ten třetí zhora zleva schovanej za tou vlaječkou 3.oddíl

Reagovat
jtbs

Panenka st.?

Reagovat
smazaný uživatel

Vizek.

Reagovat
herbage

Je to tak z 60. letech. Jeho syn je ještě aktivní fotbalista a hraje na prvoligové úrovni Gambrinus ligu. Hrával za Spartu

Reagovat
jtbs

okusil repre?

Reagovat
herbage

Myslím že jo, ale pár zápasů maximálně

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel...?

Reagovat
herbage

Nn. Hrával i za Slávku, ale to už asi budete vědět

Reagovat
herbage

Pořád nic? Hrával i v zahraničí a v poměrně exotických zemích

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth?

Reagovat
herbage

Bingo

Reagovat
Shevchenko

Ale jo, když se pořádně podívám na ten jeho rypák.

Reagovat
herbage

No jsem se divil, že váš to netrklo dřív. Na ten "koní" obličej mají v republice kopyright jen u Horváthů a Štěpánků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

je tam aj kristinka

Reagovat
smazaný uživatel

Nahoře první zleva podle trenek jasnej Taddei.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Fiore do toho!

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že dneska dají aspoň jeden zápas z calcia, blbý sníh kua.

Reagovat
Shevchenko

V Itálií a sněhová kalamita? Jak to vypadá s večerním zápasem?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ale lepší než aby to hráli bez diváků, to by tifosi pěkně flusli do ksichtu.

Reagovat
terry

Fiorentina - Milán odloženo.

Reagovat
Shevchenko

Můžu dát sestavu do fanty zítra?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
Shevchenko

Dík, a co ti hráči, kteří hrají v odložených zápasech?

Reagovat
smazaný uživatel

dej tam sestavu pro 17.kolo, a pak se to započítá po dorhanych zapasech.

Reagovat
Shevchenko

To se jako bude čekat, až se to za pár týdnů dohraje? Ale asi je to zpravedlivé, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo.

Reagovat
Shevchenko

Udinese - Cagliari odloženo.

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam že zajtra sa pojde naplno

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Hamšíka

Reagovat
rufus

Nic horšího si snad ani vybrat nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak váhal jsem mezi Chovancem, Domenechem, Hamšíkem a Paroubkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
jtbs

Reagovat
M11

Reagovat
jtbs

Reagovat
Tsigi

a 200 pro Fabregase, 300 pro Corradiho ať je kluky obsáhnem všechny

Reagovat
Tsigi

O forvarda italského Palerma Edisona Cavaniho se údajně zajímá několik velkoklubů jako Inter nebo Manchester United. Kouč Palerma Delio Rossi však všechny varuje. "Cavani má před sebou ještě dlouhou cestu, na které se musí dál zlepšovat. Možná je lepší zůstat velkou rybou v Palermu, než jít kamkoliv jinam. Spousta hvězd již takhle opustila svůj klub, aby se následně s brekem vrátila. Každý nese za svá rozhodnutí zodpovědnost."

Nevím, jak to v Palermu dělaj, že se o naprosto průměrných hráčích píše v takovémhle duchu

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zatím nějak teda nepřesvědčil.

Reagovat
Tsigi

já jak ho viděl minulý týden proti AC, tak jsem z něj nemohl, zabil dvě absolutní tutovky

Reagovat
smazaný uživatel

Herně hral celkem dobře, to jo, na AC se mi celkem líbil. Ale jinak třeba proti Janovu, nebo jiným byl strašný

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Zamparini chce za něj 30 mega.

Reagovat
Tsigi

tak zas může mít jistotu, že mu ho nikdo neodloudí

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
terry

Raffaele Palladino letos hraje ve velké formě a má lví podíl na úspěších svého Janova. Jenže 25letého útočníka nyní zradilo koleno, které ho do hry nepustí nejméně 40 dní. Naštěstí však nebude potřeba operace.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTERNAZIONALE!!!

ORGOGLIO DI MILANO!!!

Reagovat
GEGE

Nakonec odloženo na den kdy mám narozky. Tak snad mi ragazzi dají dárek v podobě vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Real nehraje 1.1

Reagovat
smazaný uživatel

ses narodil na Nový rok jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jou jou.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý to máš no. Já zase na Štědrý večer slavím výročí "svatby" s Interem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

tak to musí být krušný dva dny, probrat se z kocoviny ze Silvestra a hned zas začít pít, 3. den ti fakt nezávidím

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnasim silvestr, nepiju...ani na narozky...

Reagovat
Tsigi

tak už chápu, proč mi říkají, že piju za dva, když to někdo sabotuje jako ty, tak to někdo dohánět musí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja si to vyberu jindy že...Ale prostě mě přijde pití na Silvestra strašně kýčovité.

Reagovat
Tsigi

tvůj boj

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, ale tak dá se to pochopit...Mě to spíš vadí kvuli tomu, že kvuli silvestru zapomene na moje narozeniny třeba i vlastní rodina víš...To celkem zamrzí...

Reagovat
smazaný uživatel

A ja to mam ještě umocněne...Den narozeni...1.1.1991...4x1+2x9

Reagovat
smazaný uživatel

tak seš o půl roku starší no

Reagovat
smazaný uživatel

To je to poslední

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám narozky den od narozek Realu - 5. a 6.3.

Reagovat
smazaný uživatel

já 9.3. Stejně jako Juan Verón

Reagovat
Tsigi

já 4.7 den před příchodem slovanských věrozvěstů a dva dny před upálením Mistra Jana

Reagovat
smazaný uživatel

4.7. otec

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký, ale Veróna to netrumfne La Bruja!!

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem 8.7., Bobo Vieri 12.7.

Reagovat
10

já taky 8.7.

Reagovat
smazaný uživatel

Závidím všem, kteří maji narozky v teplejších měsicích než je leden...

Reagovat
10

jsem radši, na druhou stranu se říká, že tu zimu potom blbě koušem, což platí

Reagovat
smazaný uživatel

Take nemam rad zimu

Reagovat
smazaný uživatel

mě nevadí, ale v mezích...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

18.7.

Reagovat
lnterista
Reagovat
smazaný uživatel

Dobré datum, take znam člověka v tento den.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, Javier je 10.8., Iván Córdoba 11.8. a třeba Federer 8.8.

Reagovat
smazaný uživatel

9.3. byl založen Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já mám svátek 7.3., táta 6.3., přičemž ve stejný den jako mám svátek se narodil taky náš pes a o dva dny později byl založen Inter

Reagovat
smazaný uživatel

jj, březen je nabitý

Reagovat
smazaný uživatel

jj, strašně, vždycky samé oslavy. Nezapomenu na oslavy 100 let Interu loni, to bylo něco....

Reagovat
terry

Tak já mám zase narozky ve stejný den jako Vagner Love

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=WpCxtSOhga0 - to si vždycky vybavím

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, 7.3., kamoš ma 3.3 narozky, a 7.3 take svatek...No, u nás v tymu je nas asi 5 Tomášů, takže březen je takovej nabitější no...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že na naše svátky nehraje Doria s Interem

Reagovat
smazaný uživatel

jakej den to teď vychází, nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel

mělo by to být 21.2. - tuším neděle

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel naš svatek, který den...

Reagovat
smazaný uživatel

aha, no to bude taky neděle

Reagovat
Tsigi

trapas, že jsme všichni Tomášové, kdyžtak mě můžete oslovovat jako Tomáše 1

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, nejdřív hnůj, potom úroda.

Reagovat
Tsigi

tak dobře 1 přenecháme robertovi

překecal si mě

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tsigi

asi i fanTOmask bude tomáš bych tipoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já 17.4.

z fotbalsitů koukám Palladino a Fiore a pak komentátor F.Caressa

Reagovat
smazaný uživatel

táta je 18.6. 1965 - přesně 150 let po bitvě u Waterloo, stejný den je i Capello

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně není táta trenér?

Reagovat
smazaný uživatel

nn, pojišťovací zástupce

Reagovat
Shevchenko

Já zase slavím narozky se Sandrem.

Reagovat
smazaný uživatel

V Janově se taky nehraje, raději měli odložit celý kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Miláně a na Juve se podle mě hrát ale bude

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře

Reagovat
Tsigi

takhle v tom akorát bude bordel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska s Parmou 3 body, 2:1

Reagovat
Jajinek

Na víkend jsem si vsadil skupiny, a půlku zápasů mi odložili, takže vyhraju asi 50 Kč....

Jinak na večer se těším, snad si nadělíme k ježíšku výhru, mám florbal, tak se budu koukat v noci, snad u toho neusnu.

Když nemůže hrát Wes, souhlasím se sestavou zmíněnou v článku.

Jinak já mám nerozeniny 22.1. a nic zajimavýho se nestalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ledňáčci sou skvělí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, máš tam Sissoka

Reagovat
lnterista

22.1. 1989 - USSR performs nuclear test at Eastern Kazakh/Semipalitinsk USSR

Reagovat
smazaný uživatel

teď na to koukám a náhodou to máš hodně zajímavý :

Narození: J. Woodgate, H. Nakata, F. Coloccini, L. Vízek, G.G. Byron, D. Výborný, O. Hemele...

Úmrtí: královna Viktorie (!), papež Benedikt XV. ...

A pak, že nic

Reagovat
Jajinek

oukej, vzdávám to...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, když jsme u těch dat. Dnes slaví nedožité 84.-té narozeniny legenda Interu, kanonýr 50. let a bývalý kapitán Benito Lorenzi zvaný Veleno (Jed), 2x mistr Itálie (53, 54), spolu s Nyersem a Skoglundem strůjce skvělého týmu nerazzurri, který předcházel Facchettimu a spol... Bravo do nebe, Benito

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jsme u těch dat tak bych se nechtěl narodit 29.února. Jsem zvědavej jak s etěm lidem počítá věk, když maj narozky jen co čtyři roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to slaví se to jako 28.2. nejspíš...a počítá se to ob čtyry roky...ale jinak je to jakoby o rok

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Alex zase na lavce, už to spíš vypadá jen na takovou pozici žolíka jako má Pippo v AC. Nebo Matrix v Interu .

Reagovat
smazaný uživatel

Matrix , ty dneska jedeš mere

Reagovat
lnterista

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Foggia na 2 měsíce mimo, sakra to je pro něj hnus-sezóna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně už tři hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

v Palermu leje jak z konve

Reagovat
smazaný uživatel

V Římě sviti slunce.

Reagovat
smazaný uživatel

v Turíně je asi zima..., ten trávník u branky Catanie je jak vymalovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

nechtěl bych sedět na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

tesim sa kedy už konecne bude 20:45:)

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Sampdorii

Reagovat
M11

ja chci Alexe

Reagovat
10

Tiago

Reagovat
10

vedle, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Marekiaro s přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Totti už asi 13.patička...

Reagovat
smazaný uživatel

Morimoto sam na branu a gol nikde

Reagovat
Tsigi

šel moc daleko, kdyby se aspoň pokusil vypálit, mám ho dneska v základu ve fantě

Reagovat
Shevchenko

Dneska mi hrajou jen 4 hráči, to je bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak máš furu v těch co nehrali.

Reagovat
Shevchenko

jj hlavně AC a Genoa.

Reagovat
smazaný uživatel

Cassanoooooooo, snad Livorno vydrtí.

Reagovat
Tsigi

Lama si je docela dává

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

skoro ho vyzliekol

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

D-O-R-I-A ! ! ! skvěle Cassano

Reagovat
Tsigi

Začínám se bát, že Ferrara do zápasu proti AC nevydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez trošku bez nervů...

Reagovat
M11

tj.. jak nic si to dal

Reagovat
Shevchenko

Tiago

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože, co ten Burdisso je za hovado toho ste si klidně mohli nechat..

Reagovat
lnterista

copak?

Reagovat
smazaný uživatel

zas "učesal" kolíkama soupeře (který stál)

Reagovat
lnterista

ale krom Juana nemate lepsiho ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to bych se asi hádal

Reagovat
lnterista

a koho teda?

Reagovat
smazaný uživatel

viz níže

Reagovat
Shevchenko

Jmenuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý ho chcete na přestup, tak si začni zvykat.

Reagovat
smazaný uživatel

Takového stopera abys pohledal Doufám, že z přestupu nic nebude, zvykal bych si hodně z tuha..

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, co tam máte, je podle mě posilou. Jako stoper, na kraj raději né.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím jaký tady panuje všeobecný názor na Mexese, ale já mu pořád věřím Radši bych zapracovával Andreolliho.. Z Burdissova hostování jsem nebyl nadšený, ale byl to pochopitelný krok.. Přestup ovšem ani jako špatný žert..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je jedno kam půjde, hlavně už ho nechci vidět v Interu. Psalo se o výměně za Andreolliho a nedávno jsem četl o Burdisso+Suazo za Baptistu.

Reagovat
smazaný uživatel

mein gott To sem naštestí vůbec nečet

Reagovat
Alberto Aquilani

Burdisso je v Ríme rozhodne stopér č.2 za Juanom , lepšiu stopérsku dvojicu nezoženeš na pomery Ríma . Mexés nie je žiadna výhra , Burdisso síce nakopne súpera do hlavy , ale hrá 100% sústredene , a Juan je jeden z naj - ne li najdôležitejší hráč Ríma , bez neho to proste nejde - ide , ale zvyčajne dostávame gólové nárezy ....

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně se neuvedl špatně, nebojí se přitvrdit, což je ok.. Ale jinak je to kopyto, některý ty jeho minely a zákroky jsou fakt moc.. Rozhodně bych ho neupřednostňoval před filipem (i když je už dlouho bez formy)..

Reagovat
M11

Fabio

Reagovat
smazaný uživatel

Se divím, že Martinez nehraje více, ten jeho gólový průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, že to Mirante chytl...

Reagovat
M11

Melo co ty si momentalne za zebraka

Reagovat
10

strašná tragédie

Reagovat
Tsigi

Melo podle mě v Juve končí, já bych ho docela i bral

Reagovat
10

podle mě rozhodně po půl roce nikam nepůjde, on se zvedne

Reagovat
lnterista

v Turine bude jeste horko

Reagovat
10

tam proběhne defenestrace v přímým přenosu

Reagovat
lnterista

naznak tam je

Reagovat
10

jj, ještě chvíli budou takhle hrát a dojde k tomu

Reagovat
Mr.Jindros

Nebude, Catania nás v pohodě vydrtí.

Reagovat
lnterista

ja nemyslim na hristi...ale stejne vyhrajete

Reagovat
smazaný uživatel

ooo, Vučiniiiič

Reagovat
smazaný uživatel

co zazdil tentokrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezazdil, měl lobanek za obranu, zpracoval a z eště to skočilo a z voleje těsně nad branu...trochu z uhlu ale.

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole Gigi jak to sleduje...

Reagovat
smazaný uživatel

když vidím Grossa, říkám si, že na tom Zambrotta ještě není tak špatně...

Reagovat
Tsigi

když vidím Mela, tak si říkám, že Pirlo hraje poslední dobou kouzelně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem Chievo jasně dominuje, levá strana Neapole Aronica - Zuniga je skandální .

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani

Terzi je zralý na lávku...

Reagovat
smazaný uživatel

Codrea od 12. minuty žk, jak to vidíš?

Reagovat
smazaný uživatel

cardmana Codreu bych už střídal za Geneviera. Jinak zatím má Palermo více ze hry a těch tutovek, co Curci vychytal taky...Naštěstí jsou celkem dřeva v zakončení. Ze Sieny nejlepší Maccarone, levá strana skvělá. Ta pravá celkem bída.

ale věřím Malesanimu, že udělá cazzo-

Reagovat
M11

PAAAAVEL PAAAAAAVEL NEDVED NEDVED

Reagovat
smazaný uživatel

V Římě zatím po poločase remiza. AS mělo vest 1-0, bohužel nedali příležitosti. Parma se nedostala ani za pulku skoro.

Reagovat
Tsigi

Odjíždím na Avatar, ale pochbuju, že to bude tak dobrý jako sledování zmatených Juventusáku

btw. Ribas da Cunda Diego

Reagovat
lnterista

uzij si to...ja jeste pul hodky a musim na tenis

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky se na to třepu, tak HF.. 3D ?

Reagovat
smazaný uživatel

coto je?

Reagovat
smazaný uživatel

ekologistická agitka a čirá komerce, zabalená v úchvatným hávu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

94%

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě kravina. Nemam rad takove typy filmů. Nikdy bych na to do kina nešel.

Reagovat
smazaný uživatel

tak stáhnu si to, to je jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to viděl ukazku v kině, a nějak mě to nezaujalo.

Reagovat
Shevchenko

Sice je to venku krátkou dobu, ale podle čsfd šestý nejlepší film historie.

Reagovat
smazaný uživatel

nový filmy takhle ze začátku často vylítnou, ale časem půjdou o něco dolů (viz. The Dark Knight, kterej byl taky chvilku v první desítce)

Reagovat
Mr.Jindros

První a poslední offtopic - stahovat film jako Avatar může jen křupan. Ten film je určený pro 3D a velké plátno. A ty ukázky vůbec o tom filmu vůbec nic neříkají. Ten film na plátně ve 3D posadí na prdel prakticky každého.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, v klidu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Má fantastické hodnocení.

Reagovat
smazaný uživatel

To hráči Juve taky

Reagovat
M11

proste zmena trenera.. jinak to nejde.. a uz me neserte

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes

Reagovat
10

změna vedení

Reagovat
10

protože jinak je úplně jedno, kdo to bude trénovat

Reagovat
M11

jeste lip

Reagovat
smazaný uživatel

ve druhý půli očekávám destrukční beton, jak to umí jenom Catania..., v tý první byli na svý poměry ještě celkem aktivní. Melo hrál tragicky, ale nasazení Salihamidziće mi proti defenzivní Catanii rovněž nepřišlo jako nejšťastnější tah...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych řekl. Dneska by měl Juventus vyhrát, vzhledem k soupeři je dnes celý EuroFotbal jeden velký Bianconero.

Reagovat
lnterista

to teda neeeeeeeeeeeee!!! Forza Catania

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Juan Nejde inak , veľmi podceňpvaný stopér , ovšem brzdia ho zranenia .

Reagovat
smazaný uživatel

Rivas jednou mu ten palec nahoru dát musim

Reagovat
smazaný uživatel

Burdisso jednou mu ten palec nahoru dát musim

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to řekl, že oba daj gól v jednom kole do správné branky.

Reagovat
lnterista

jj dneska je nejakej haluz den

Reagovat
smazaný uživatel

fakt vata no...

Reagovat
smazaný uživatel

Není nad to když se během pěti minut dobra nalada přehoupne na nejvykurvenější...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jdu na pivo..., po cestě už se snad definitivně rozhodnu, jestli fandit Juve, aby byla Catania blíž vytouženýmu sestupu, nebo Catanii, aby jsme si podrželi druhej flek

Reagovat
smazaný uživatel

Livornooo

Reagovat
M11

Marchisio mordor

Reagovat
smazaný uživatel

DO PSÍ PI*E ! ! ! to je zas den !

Reagovat
M11

na co ceka Ciro opet znovu zase.. ze si ho da catania sama ?

Reagovat
10

konečně...Diego

Reagovat
M11

Reagovat
lnterista

kua zrovna musim odejit

Reagovat
smazaný uživatel

A podivejme se na Hasana...1.1. narozky

Reagovat
lnterista

a vysledek 1:1 to neni nahoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

japko už mohl mít červenou

Reagovat
M11

AU

Reagovat
10

pár vteřin po stažení Amauriho a vyčerpání střídání

Reagovat
M11

snad bude OK

Reagovat
10

David

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

A sakra, ja mam ale urodu...Brighi, Cassano, Cavani, a to mi ještě pulka sestavy nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon Juventusu:

Reagovat
smazaný uživatel

Tak super, Juve ruplo s poslední Catanií Tenhle víkend měli sázkové kanceláře pré, liverpool, Man U, Juventus.....

Reagovat
smazaný uživatel

len dat na Juve alebo Pool v ich forme je prinajmensom smiesne

Reagovat
M11

nevim kdo tady daval na Juve minule kolo 02

Reagovat
smazaný uživatel

lebo som nevyslel že ste až tak totalne tragicky,že s Bari prehrate 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel

Reagovat
10

hlavně že jsme týden předtím porazili Inter

Reagovat
smazaný uživatel

porazili ste Inter,hraci si mysleli že neviem akí dobri su,potom vam rozdrtil Bayern 4:1,potom Bari 3:1 a odvtedy na vas nevsadim ani deravy gros,aj ked budete hrat proti neviem akemu outsiderovi z uplne dolneho konca tabulky

Reagovat
10

to mi vážně rve koule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Catania vyhraje venku jednou za 3 roky, takže už to s Juve těžko může být horší

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou je, co se u vás budě dít teď...

Reagovat
M11

opet nic

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Slejdy

AS spokojenost...jeste ze ten druhy gol padl,protoze sanci bylo az moc....

Reagovat
GEGE

Brighi pěkný gol.

Reagovat
panca

v juve maj trosku krizi ne?!

Reagovat
lnterista

a komu to va?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale na Juve už nemůžu reagovat jinak, než

Grazie Catania

Opět opakuju - kdybychom nebyli blbí, mohli jsme na Štědrý den kromě Vánoc slavit i rekordní páté Scudetto

Jinak, Rivas s Burdissem zaperlili, to se zdá až neskutečný . Melo je kašpar, začínám přemýšlet, jestli to nedělá schválně... Snad se Ciro udrží, mám ho celkem rád...

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

INTER (4-3-1-2) - Julio Cesar; Maicon, Lucio, Cordoba, Chivu; J.Zanetti, Cambiasso, Motta; Stankovic; Milito, Eto'o.

Reagovat
scr

fan web asroma www.asroma.cz opet v provozu!!check it out

Reagovat
Slejdy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele