Serie A - preview 15. kola

10.12.2011, 10:04, aktualizováno 12.12.2011, 08:30
Previews
Patnácté kolo italské ligy se dohrává až v pondělí, pondělní zápas ale slibuje zajímavou podívanou. AS Řím hostí Juventus, který se opět může vyhoupnout na první místo. To domácí jsou aktuálně až jedenáctí.
AS Řím - Juventus FC  (pondělí 20:45)
Dva velké a slavné týmy italské elity se střetávají v pondělní dohrávce 15. kola. Ambice mají podobné, situace obou táborů je ale naprosto odlišná. Zatímco Juventus vládne tabulce a předvádí výborné výkony, AS se zmítá v chaosu.

Velká předsezónní očekávání s sebou nesla příslib nadějné budoucnosti pro domácí tým a vizi vítězství pro 'Věčné město'. Ale Římané zatím předvádí velmi nevyrovnané výkony. I když vedení i trenéři usilují o určitý projekt, založený na velmi vysokém procentu držení míče a rychlé kombinaci, očekávané výsledky se přesto nedostavují. A fanoušci pomalu začínají ztrácet trpělivost.

Část viny můžeme hledat také v kolonce zraněných. Když přidáme nedisciplinovaný výkon některých hráčů proti utkání ve Florencii, je jasné, že Luis Enrique bude muset velmi improvizovat. Mimo hru jsou totiž tři čtvrtiny stoperů a tak na jejich místě uvidíme budoucího kapitána 'Vlků', Daniele De Rossiho. Nastoupit nemůže například Bojan, Kjaer, Gago, Juan nebo Burdisso. V minulém kole předvedlo AS solidní formu v prvním poločase, ale zápas nakonec dohrávalo v osmi, neboť červenou kartu z rukou sudího viděli Juan, Gago a právě mladý Bojan Krkič. Jak se se ztrátou klíčových hráčů AS vyrovná?

AS trpí také nedostatkem krajních obránců, zraněn je Marco Cassetti, nejlepší fyzickou přípravu nemá ani po zranění vracející se Aleandro Rosi a tak se na krajích obrany budou útočníci Juventusu potýkat nejspíš s Taddeiem nebo Perrottou. Dobrou zprávou je návrat Daniela Pabla Osvalda, nejlepšího to střelce týmu a také klubové ikony, Francesca Tottiho. Oba hráči by měli nastoupit v předních liniích, podporovaní talentovaným Erikem Lamelou. V záloze by mohl místo vedle Miralema Pjaniče zaujmout kapitán 'Primavery' Federico Viviani.

Juventus naproti domácím je na vrcholu tabulky, daří se mu výsledkově a také po herní stránce je suverénnější, než kdy dřív. Tím spíš by celku mladého trenéra Conteho nemělo AS dělat větší problémy. I zde se nabízí srovnání. Dva mladí trenéři, oba relativně nezkušení s chodem velkého klubu, oba v premiérové sezoně na lavičce. Ale výsledkově je vidět diametrální rozdíl. Paolo Montali, bývalý člen představenstva AS uvedl, že hlavním rozdílem je vítězná mentalita, kterou umí Antonio Conte svým hráčům dokonale vštípit, zatímco Luis Enrique bývá smířen s průběhem zápasu. Na stylu Juventusu divák vidí, že se hráči nevzdávají a dokud rozhodčí naposledy nepískne do píšťalky, bojují o body.

V minulém kole se 'Stará dáma' dokázala obejít bez služeb Pirla, proti AS už bude italský mozek k dispozici. Navíc hraje ve skvělé formě další klíčový muž, středopolař Claudio Marchisio, který v případě potřeby dotáhne 'Bianconeri' k výhře. Juventus se pokusí navázat na výhru 2:0 nad Cesenou, ze Stadio Olimpico chce tři body.

K těm mu nepomůže bývalá opora AS, Černohorec Vučinič. Ten byl součástí drahého transferu mezi dvěma soupeři a zatím mu změna prostředí svědčí. Zranění ho ale do boje s bývalými spoluhráči nepustí. Jeho místo by měl zaujmout mladý Estigarribia.

Dohrávka kola tedy slibuje napínavou podívanou, ve vybraných zemích přenášená v rámci řetězci IMAX dokonce ve 3D. Potvrdí Juventus oprávněné první místo, nebo dokáže zdecimovaný Řím vstát z prachu?
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Rosi, De Rossi, Heinze, Taddei - Perrotta, Viviani, Pjanič - Totti - Osvaldo, Lamela
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Vidal, Pirlo, Marchisio - Pepe, Matri, Estigarribia
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.85 - 3.35 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta BC - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Atalanta si stále drží solidní formu, ovšem proti Catanii chce po třech remízách v řadě konečně zvítězit. Navíc pokud se to povede, dostanou se Nerazzurri v tabulce právě před svého dnešního soupeře.

Celek z Bergama pokračuje v dobrý výkonech a momentálně drží čtyřzápasovou sérii neporazitelnosti. Atalanta zůstává i po odečtu bodů ve středu ligové tabulky s velkými šancemi prorazit do její první poloviny. Svěřencům trenéra Colantuona se minulý víkend podařilo udržet čistý štít ve Veroně a odvézt si ze stadionu Bentegodi proti Chievu cenný výsledek 0:0.

Za remízu by nejspíše byli rádi i v Catanii. Jenže sicilský celek na rozdíl od Atalanty prohrál. Před domácím publikem podlehl po jediné brance Ibarba Cagliari 0:1. Tým tak nenavázal na vítězství z Lecce.

"Je zřejmé, že po našem výkonu s Cagliari musíme některé věci změnit. Chyběla nám proti nim rovnováha a dělali jsme chyby. Budeme se v neděli snažit, abychom ty samé chyby neopakovali," prohlásil zklamaný trenér Catanie Vincenzo Montella.

Hosté mají s Atalantou velmi vyrovnanou vzájemnou bilanci, což nejvíce dosvědčují dva poslední zápasy, které skončily nudnou plichtou 0:0. Diváci na stadionu Azzurri by rádi konečně viděli branku a atraktivní podívanou a to by se koneckonců mohlo podařit.

Peluso, Capelli, Doni a Lucchini. Ti všichni budou z nejrůznějších důvodů chybět. Zatímco prvně dva jmenovaní mají zdravotní potíže, Doni s Lucchinim si odpykávají tresty. Na druhé straně budou chybět tři hráči, Suazo, Izco a Biagianti.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Masiello, Manfredini, Bellini - Schelotto, Cigarini, Carmona, Padoin - Moralez - Denis
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Spolli, Legrottaglie,Marchese - Alvarez, Almiron, Lodi, Delvecchio, Barrientos - Gomez, Maxi Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.10 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - AC Milán  (neděle 15:00)
Milán cestuje na půdu Boloni s cílem získat tři body, jenom tak se totiž může vyhoupnout do čela tabulky. Rossoneri navíc budou hájit osmizápasovou neporazitelnost.

Boloňa v minulém kole udolala Sienu 1:0 a potvrdila, že se její forma zvedá. Bohužel méně štěstí měli svěřenci trenéra Pioliho v Italském poháru. S Juventusem hráli velmi vyrovnanou partii, ale nakonec v prodloužení padli a byli vyřazeni. Boloňa se nyní utká s dalším špičkovým klubem, totiž milánským AC. "Myslím si, že když budeme hrát jako proti Sieně, můžeme způsobit kterémukoliv týmu problémy. Budeme se snažit Milán překvapit, ale víme, že to bude těžký zápas," řekl před zápasem trenér domácích Pioli.

AC Milán se v lize rozjel a je stěží k zastavení. Rossoneri neprohráli osm zápasů v řadě, z toho sedmkrát dokonce vyhráli. Milán se díky tomu drží v těsném závěsu za Juventusem, avšak o čelo se bijí i další týmy, zejména Udinese a Lazio. I proto je jakákoliv ztráta na půdě Boloni vyloučena. "Důležité je udržet koncentraci a získat do vánoční přestávky co nejvíce bodů. Máme dobrou formu, jsme na tom dobře fyzicky i duševně. Je zřejmé, že dobré výsledky dopomohou ke zlepšení výkonnosti," apeluje na své svěřence trenér Massimiliano Allegri.

Milánští se určitě chtějí vyvarovat něčemu podobnému, co se jim přihodilo v Praze. Italský šampión vedl nad Plzní už 2:0, ale v samotném závěru o výhru přišel a nakonec pouze remizoval 2:2.

Trenér Pioli bude postrádat zraněného Antonssona, Pulzettiho a Cherubina. Pokud by byl Pulzetti zdravý, stejně by nemohl pro karetní trest nastoupit. V Miláně je situace několik kol stejná, hrát stále nebudou Gattuso, Cassano, Flamini, Nesta, Nocerino a brankář Abbiati.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Garics, Raggi, Portanova, Morleo - Kone, Mudingayi, Perez - Ramirez - Diamanti, Di Vaio
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Amelia - Abate, Yepes, Thiago Silva, Antonini - Aquilani, Van Bommel, Seedorf - Boateng - Pato, Ibrahimovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.75 - 4.10 - 1.43
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - Parma FC  (neděle 15:00)
Na Sardinii se odehraje zajímavé klání mezi Cagliari a Parmou. Domácí jsou na tom o poznání lépe, když ztrácejí na evropské poháry jen tři body, Parma je pak v těsném závěsu jedenáctá.

Cagliari po remíze s Boloňou vydřelo všechny body v Catanii a udrželo se v první polovině tabulky. "Musíme nadále tvrdě trénovat. Je důležité, že jsme udrželi výsledkovou kontinuitu, chceme skončit do konce roku co nejlépe, ale stále máme před sebou těžké zápasy, včetně toho nedělního proti Parmě," nechal se slyšet trenér Davide Ballardini. Jeho svěřence čekají do konce roku Parma, Chievo a AC Milán.

Parma je na tom o čtyři příčky hůře, ale na Cagliari ztrácí jediný bod. Stále tedy není důvod k nespokojenosti. V minulém kole Gialloblu opět ztratili, když doma pouze remizovali s Palermem 0:0. Právě problém s koncovkou by mohl do budoucna vyřešit jeden příchod, Filippo Inzaghi z AC Milán je totiž spojován s odchodem a jednou z variant by mohla být Parma, která koneckonců není od Milána daleko.

"S Pippem máme skvělý vztah, je to mistr a kamarád, rád bych ho viděl oblékat barvy Parmy. Nicméně si myslím, že by bylo obtížné dojednat dohodu, navíc si nejsem jistý, zda by ho Milán pustil," vyjádřil se o možném přestupu prezident Parmy Tommaso Ghirardi.

Gialloblu se teď musí zejména soustředit na další ligový zápas na půdě Cagliari. Vždyť Parma dokázala naposledy tohoto soupeře porazit v roce 2007.

Trenér Davide Ballardini nebude moci využít několik klíčových hráčů, tedy El Kabira, Neného, Astoriho a Erikssona. Jeho trenérský protějšek na tom není o nic lépe, postrádat bude Valdese, Brandaa, Blasiho a Crespa.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Ariaudo, Agostini - Biondini, Conti, Nainggolan - Cossu - Larrivey, Ibarbo
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli, Gobbi - Biabiany, Galloppa, Morrone,Valiani - Giovinco - Pellè
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.15 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Udinese Calcio doma hostí Chievo a nic jiného než tři body ze zápasu chtít nebude. Bianconeri se v lize honosí fantastickou formou, s Chievem by si tedy podle předpokladů měli poradit.

Je to až k neuvěření, ale Udinese nadále pokračuje v senzační jízdě Serií A. Tým už loni vykazoval skvělé výsledky, ale letos se i díky letnímu rozprodeji očekával útlum. Ten nakonec nenastal. Udine dál válcuje ligové týmy a stále drží těsný kontakt s vedoucími Juventusem a Milánem. Naposledy si tým poradil s Interem, na jeho hřišti vyhrál 1:0.

"Jsem velmi pyšný, že mohu trénovat tento tým. Jsem hrdý na své hráče. Musíme udělat vše, abychom rozšířili toto pozitivní kouzlo, čekají nás ještě náročné zápasy. Proti Chievu to bude další bitva a my musíme být připravení," rozpovídal se evidentně spokojený trenér Pasquale Guidolin. Netřeba pak dodávat, že Udinese bude v zápase s Chievem velkým favoritem.

Veronský celek se v posledních zápasech dost zlepšil, výjimku představuje pouze utkání na hřišti Milána. Ze čtyř zápasů tedy dvakrát vyhrál a jednou remizoval a právě remíza byla posledním výsledkem, které Chievo uhrálo. "Výsledek je zklamáním, ovšem musíme se těšit na další zápas. Udinese je velký tým, ale je v našich silách ho porazit," neztrácí optimismus Domenico Di Carlo.

Proti Fly Donkeys nenastoupí Barreto, Abdi, Domizzi a Coda. K tomu všemu jsou vykartovaní Ferronetti a Pinzi. Na druhé straně bude scházet pouze zraněný Rigoni.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Danilo, Ekstrand - Basta, Isla, Badu, Asamoah, Armero - Floro Flores - Di Natale
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Cesar, Andreolli, Jokič - Luciano, Hetemaj, Bradley - Sammarco - Pelissier, Théréau
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.53 - 3.65 - 6.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Novara Calcio - SSC Neapol  (neděle 20:45)
Historický úspěch slaví v posledních dnech svěřenci Waltera Mazzariho, postoupili v těžké skupině Ligy mistrů i do jarních bojů a to na úkor milionářského Manchesteru City. Teď přijíždí pro tři body do Novary.

Domácí tým je ve velmi složité situaci. V předposledním duelu sice překvapil veřejnost, odborníky a zřejmě i své fanoušky, když dokázal sebrat tři body Parmě a vyhrát nad ní poměrem 2:1, ale jinak se mu nedaří. Naposledy podali svěřenci trenéra Tessera velmi špatný výkon, kazili přihrávky a po miniu šancí jim římské Lazio uštědřilo hned tři přesné zásahy.

Navíc Novara dokázala vyhrát pouze dvakrát za celou sezonu, ve čtrnácti zápasech vyhrála pouze nad Interem a právě Parmou. Tedy nad týmy, považovanými za jasné favority. A trenér Atillio Tesser ví, že pokud by jeho celek porazil i 'Partenopei', byl by to opět velký zápas a skvělý výsledek. Zároveň chce zapomenout na 'ten nejhorší výkon v celé historii' proti Laziu.

I když to může vypadat jako výmluva, je pravda, že Atillio Tesser má stále ještě mnoho času na nápravu. Jednak je to mladý trenér a jednak kádr Novary odpovídá nováčkovi soutěže. Siena i Atalanta jsou důkazem, že i nováčkovi se mlže dařit. Obzvláště celek z Bergama udivuje svou formou experty i veřejnost, když i přes bodový odpočet ze začátku stoupal tabulkou a nyní sídlí na třinácté pozici.

Hlavním problémem týmu trenéra Tessera je především slabá produktivita jeho útočných es, což trenér velmi dobře ví. V lednu proto plánuje hostování mladíků AC Milán Stephana El Shaarawyho a Mattii De Sciglia.

Neapol by mohla zápas trochu podcenit, konečně únava hráčů po náročném zápase s Villarrealem by mohla být znát. A i když hráči italského celku zápas zvládli, přece jen již nebyli tak stoprocentní a některých chyb, zvláště v defenzívě Mazzariho hráčů, by mohla Novara využít.

V minulém kole dokázali 'Partenopei' vyhrát nad Lecce, ale opět se v druhém poločase nevyvarovali několika chyb a Lecce vstřelilo dva góly. V Lize mistrů Neapol sice postoupila, ale v domácí soutěži není tak suverénní, jak by se mohlo zdát. Zejména větší počet remíz sráží partu kolem Edinsona Cavaniho na nižší příčky. K posunu tabulkou budou muset hráči přidat a pracovat zejména na ustálenosti svých výkonů na hřištích soupeřů. Tento střet nabízí skvělou příležitost.

A jedna zajímavost z historie, Novara se v minulosti střetla s Neapolí dvakrát a oba zápasy dokázala vyhrát. S čistým kontem na své straně skóre. Bylo to sice před více než padesáti lety, ale proč by se historie nemohla opakovat?
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Ujkani - Morganella, Centurioni, Ludi, Gemiti - Marianini, Radovanovič, Rigoni - Pinardi - Mazzarani, Rubino
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Hamšík, Dzemaili, Dossena - Panděv, Lavezzi - Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.90 - 3.45 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Lecce - SS Lazio  (sobota 18:00)
Premiéru na lavičce Lecce zažije nový trenér Serse Cosmi. Jeho úkol bude jasný, vyhrabat tým ze sestupových vod a zachránit ho. Ve svém debutu to však nebude mít jednoduché, jeho svěřenci přivítají Lazio Řím, které bojuje o špici.

Další porážka už byla příliš. Vedení Lecce ztratilo s trenérem Eusebiem Di Francescem trpělivost a po porážce v Neapoli se rozhodlo pro změnu. Tou je nakonec příchod Serse Cosmiho, zda-li je to dobrá volba, se teprve ukáže. Cosmi naposledy vedl Palermo, ale přiliš dlouho se na Sicílii neohřál, i on tedy doufá, že jeho působení u Salentini bude delší a úspěšnější.

Lecce se aktuálně krčí na posledním místě. Na svém kontě má pouze osm bodů a na nesestupovou Boloňu ztrácí bodů šest. Domácí mají zejména otřesnou domácí bilanci, na svém stánku Via del Mare ještě nevyhráli, dokonce pouze jednou remizovali a pětkrát prohráli! S touto bilancí už chtějí v Lecce konečně skoncovat, i když Lazio zrovna nebude lehkým soupeřem. "Sobotní utkání pro nás bude jako finále. Bude to pro nás velmi těžký zápas, ale jediné, co je v našich myslích je jak zvítězit," nechal se slyšet domácí borec Juan Guillermo Cuadrado.

Lazio v ponděli sehrálo dohrávku kola s Novarou a v poklidu zvítězilo 3:0, čímž udrželo kontakt s čelem. Rovněž na hřišti posledního celku bude chtít zvítězit a získat psychickou výhodu před veledůležitým zápasem Evropské ligy, který rozhodne, zda-li Biancocelesti setrvaji v pohárech i na jaře.

Nový kouč se bude muset obejít bez Ofereho, Carrozzieriho a vykartovaného Strassera. To je ale jen zlomek toho, s čím se musí vypořádávat jeho trenérský protějšek Edy Reja. Lazio se potýká s marodkou, navíc ta se neustále zvyšuje. Pro zápas v Apůlii nebudou Brocchi, Bizzarri, Del Nero, Mauri, Garrido, Dias, Makinwa, Zauri a Matuzalem. Je tedy více než pravděpodobné, že šanci dostanou někteří hráči, kteří nejsou tolik vytěžování.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benassi - Oddo, Tomovič, Esposito, Mesbah - Obodo - Cuadrado, Giacomazzi, Bertolacci - Muriel, Di Michele
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Konko, Diakité, Stankevičius, Radu - Gonzalez, Ledesma, Lulič - Hernanes - Klose, Rocchi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.00 - 3.30 - 1.93
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Siena - Janov CFC  (sobota 18:00)
Ať je to jak chce, zápas v Sieně potřebuje kouč Janova Alberto Malesani nutně vyhrát. Pokud opět ztratí, výrazně se rozhoupe jeho židle. Grifové opět nenaplňují předsezónní očekávání a v tabulce jsou až čtrnáctí, jen o bod před sobotním soupeřem.

Jak pro Janov začala sezona jako z pohádky a dokonce se chvíli vyhříval na prvním místě tabulky, pohárové choutky rychle vzaly za své. Svěřenci kouče Malesaniho prohráli tři z posledních čtyřech duelů a rychle klesají tabulkou.

Právě pro Malesaniho bude úspěch na Artemio Franchi hodně důležitý. Prezident Janova Enrico Preziosi už naznačil další pohyby v mužstvu, které přijdou v lednu, ale zároveň přiznal, že rozsáhlá marodka Malesanimu rovněž příliš nepomáhá.

Siena se po návratu mezi elitu pohybuje pár míst nad hladinou sestupu, nicméně prozatím se nedá říci, že by snad měla zklamat. Kouč Beppe Sannino se naopak snaží praktikovat útočný fotbal, což není u nováčka Serie A příliš obvyklé.

Poměrně slušné výsledky narušila až minulá prohra v Bologně. "V Bologně jsme měli mít penaltu, ale už jsme otočili list. Teď se musíme soustředit na zápas s Janovem, protože potřebujeme body," uvedl Sannino, který nemůže nasadit zraněnou dvojici Vergassola, Belmonte.

To marodka hostů je mnohem početnější. Chybí Birsa, Kucka a obránci Antonelli, Bovo a potrestaný Kaladze.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Brkič - Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso - Mannini, D'Agostino, Gazzi, Brienza - Calaiò, Destro
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Mesto, Dainelli, Granqvist, Moretti - Rossi, Veloso, Constant, Merkel - Palacio, Pratto
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.15 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - ACF Fiorentina  (sobota 20:45)
Florentský celek v minulém kole jednoznačně porazil AS Řím, navíc dokázal neinkasovat. Zopakuje podobný výkon také proti Interu Milán, jenž v současnosti neoplývá oslnivou formou?

Řím si jel do Florencie pro tři body, zápas ale naprosto nezvládl, po vyloučení tří hráčů se zhroutil a Fiorentina už s vítězstvím neměla problém. Skóre 3:0 pro domácí hovoří více než jasně, skvělý výkon předvedl zvláště černohorský útočník Stevan Jovetič a nasměroval tým z města renesance k důležité výhře. Ta vynesla Fiorentinu na desáté místo.

Celek trenéra Delia Rossiho sice na hřišti soupeřů ještě nevyhrál, ale tento výsledek povzbuzuje týmového ducha a stejnou naději ve výhru sdílí i střelec Alberto Gilardino.

"Jsem přesvědčen, že v Miláně můžeme uhrát dobrý výsledek," prohlašuje odvážně útočník. "Konečně jsme dosáhli významného vítězství a navíc před vlastními fanoušky."

"Nyní potřebujeme navázat na tento skvělý výsledek. Potřebovali jsme se odrazit ode dna a zvednout morálku celého týmu, což se nám podle mě výkonem proti Římu přesně povedlo. Teď cestujeme do Milána odhodlaní, beze strachu a víme, že je v našich silách dosáhnout dobrého výsledku," uzavírá Gilardino.

Inter je v mnohem horší pozici a dobře to ví i trenér Claudio Ranieri. Nejprve jeho svěřenci prohráli s Udinese, což týmu rozhodně nepomohlo a prohra poslala 'Nerazzurri' až na šestnáctou příčku. Od vedoucího Juventusu je dělí propastných 15 bodů. Poté přišla další prohra, tentokrát podlehl italský tým v Lize mistrů týmu CSKA Moskva. Inter za prohru naštěstí nezaplatil a postoupil do dalších bojů nejprestižnější ligové soutěže.

"Jsme sice ve velmi těžké situaci, ale nenazýval bych ji krizí," uvádí Ranieri. "Věci se pro nás nevyvíjejí právě nejlépe, ale svému týmu věřím a jsem si jist, že se vzpamatujeme. Nejdůležitější věcí je, že se můj tým nevzdává a bojuje."

Na domácím stadionu Giuseppe Meazzy ale Inter vyhrál jen dvě utkání ze šesti, což bude chtít někdejší mistr Itálie rychle změnit. Co je ještě horší, ani jeden z elitních útočníků 'Nerazzurri' se v lize před domácími fanoušky ještě střelecky neprosadil.

"Pazzini a Milito teď velmi potřebují podporu a trpělivost našich fanoušků," žádá trenér.

Diego Milito vstřelil tři branky a je nejlepším střelcem svého týmu. Zítra by měl nastoupit vedle Pazziniho. Hrát ale určitě nebudou kapitán Zanetti a zraněný Chivu. Návrat na trávníky by ale mohl zaznamenat obránce Maicon. Fiorentina bude muset obstát v těžkém testu bez zraněného záložníka Riccarda Montoliva.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Faraoni, Ranocchia, Samuel, Nagatomo - Cambiasso - R. Alvarez, Stankovič, Motta, Zárate - Pazzini
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruč - De Silvestri, Gamberini, Natali, Pasqual - Behrami, Munari, Vargas - Lazzari - Jovetič, Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.73 - 3.50 - 4.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Città di Palermo - AC Cesena  (sobota 20:45)
Tradičně silné Palermo přivítá tápající Cesenu, které zatím prospívá návrat Adriana Mutua. Podaří se Rumunovi skórovat také na sicilské půdě, nebo domácí získají tři body?

Záložník Roberto Guana ví, že jeho tým nečeká procházka růžovým sadem, nicméně je plně připraven bojovat o jakékoli body a vyzývá své spoluhráče, aby se koncentrovali a odvedli co nejlepší výkon.

Cesena v minulém kole nehrála s nikým menším, než s lídrem z Turína. Porážka tým odsoudila k devatenáctému místu, hráči Ceseny ztrácí celých pět bodů na příčky znamenající záchranu. Pátá porážka na hřištích soupeřů nepředstavuje nic pozitivního, ale tým věří, že má dostatek kvality na zlepšení výkonů.

Turínský gigant, hrající tuto sezonu ve formě šampionů, nedal Ceseně šanci a vyhrál pohodlně 2:0. Pokud chtějí hráči Ceseny na 'La Favorita' vyhrát, čeká je mnoho práce a notná dávka štěstí.

"Chceme pracovat na pozitivech naší hry proti Juventusu," říká Guana. "V některých momentech hry jsme byli schopni dostat favorita pod tlak, na to chceme navázat. A teď proti Palermu musíme předvést ten samý herní styl. Nesmíme ztrácet koncentraci, to by bylo velmi špatné a Palermo bude takové chyby trestat."

Pro Roberta Guanu to bude velmi speciální zápas, dvě sezony strávil právě v dresu Palerma a sám si jeho přednosti velmi dobře uvědomuje.

"Zvláště doma hraje Palermo opravdu skvěle. Bude to pro nás velmi těžké utkání, ale pokud budeme disciplinovaní a potká nás štěstí, můžeme uhrát dobrý výsledek," doplňuje záložník.

Domácí forma Palerma je vskutku ohromující, svěřenci trenéra Devise Mangii na Sicílii vyhráli všechna utkání. K jednoznačnosti role favorita přispívá i fakt, že Cesena má nejhorší útok ligy - pouhých šest branek v sítích soupeřů. Dobře pracující defenziva domácích ale nesmí polevit.

V minulém kole se ale ani ofenzíva domácích neprosadila, Parma dokázala útoky Palerma eliminovat a utkání skončilo bezbrankovou remízou. Šestá příčka ale ambicióznímu celku nestačí. Hosté přijedou bez vykartovaného brankáře Antonioliho, jehož místo by měl po červené kartě zaujmout Nicola Ravaglia. Zraněný kapitán Giuseppe Colucci situaci vůbec nepomáhá. Zvládne tým trenéra Daniele Arrigoniho překvapit domácího favorita?
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Benussi - Pisano, Silvestre, Muñoz, Balzaretti - Acquah, Bačinovič, Barreto - Iličič - Pinilla, Miccoli
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Ravaglia - Ceccarelli, Von Bergen, Rodriguez, Rossi - Parolo, Guana, Djokovič - Candreva - Eder, Mutu
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.75 - 6.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC1385024:1029
2.AC Milán1383229:1427
3.Udinese Calcio1383216:627
4.SS Lazio1374219:925
5.SSC Neapol1355321:1320
6.Città di Palermo1362516:1520
7.Cagliari Calcio1345412:1317
8.AS Řím1352615:1717
9.Calcio Catania1345414:1917
10.ACF Fiorentina1344513:1116
11.Parma FC1351715:2016
12.Chievo Verona1344510:1616
13.Atalanta BC1356216:1515
14.Janov CFC1243514:1615
15.AC Siena1335514:1214
16.Inter Milán1242614:1814
17.Bologna FC1342711:1814
18.Novara Calcio1324714:2410
19.AC Cesena132386:159
20.US Lecce1322911:238
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (663)

Přidat komentář
terry

Hm, v Itálii dělají všechno pro to, abych Janov prostě neviděl. Minule jdu pryč v pátek, dneska v sobotu a samozřejmě, že se nemůže hrát ani jednou v neděli (jako Janov obvykle hraje), ale oni dají Sienu na sobotu.

Reagovat
lnterista

nevymlouvej se...je to jenom o prioritach

Reagovat
terry

Jasně, že radši půjdu do baru, než sledovat tu bídu. Ale zase to nemusí bejt pořád.

Reagovat
lnterista

vsak jasne

Reagovat
homeles8

já jdu zejtra na noční už neuvidim 2. zápas

Reagovat
terry

Jinak dneska to je pro Malesani asi vážně must-win zápas. Rozhodně si ale nemyslim, že by případná další změna kouče měla být ku prospěchu věci. To snad jedině, kdyby to byl ten Lippi, o něhož se údajně Preziosi snažil.

Já se spíš zase bojím ledna. Preziosi zřejmě zase protočí kádr o 180 stupňů a budeme zas a znova (už asi pošestý za tři roky) na začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

VIOLA !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

dnes ocakavam od Jovetica hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

snád jo

Reagovat
smazaný uživatel

Našťastie tá zostava, ktorú máte v článku nenastúpi. To je tzv. stará zostava z Gazzetty. Mala by nastúpiť o niečo lepšia zostava, napríklad už s Maiconom, ktorá nám ale samozrejme tri body nemusí zaručiť.

Zaujímavé je sledovať, že sa nám uzdravila trojica hráčov (Maicon,Lucio,Muntari) a na druhej strane sa nám zas trojica hráčov zranila (Stankovič,Chivu,Obi), takže v podstate ten počet zranených hráčov ostáva stále rovnakí, žiaľ No a s takými počtami zranených jednoducho dobrý výsledky dosahovať nemôžeme Pokým sa nevráti ešte Sneijder,Forlán a pokým nebudeme hrať v plnej sile, tak to bude trápenie zápas čo zápas. A tie Ranieriho abnormálne keci, že máme formu, sú úplne k plaču a k smiechu A keď si ešte prečítam, aké posily majú prísť v zime, tak to s nami na konci sezóny ružovo nevidím.

Reagovat
lnterista

OT:nevite co je ten Juan zac? Pujde hned do zakladu nebo zase hrac na stridacku

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ tu bude hráč na lavičku, cez Lucia,Samuela, Ranocchiu,Chivua,Zanettiho sa presadiť jednoducho nedokáže, momentálne.

Reagovat
lnterista

ale on je levej obrance ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dokáže zahrať stopéra, ale aj ľavého obrancu. Je dosť prirovnávaný ku Luisovi z Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme si aspoň ešte zaspomínať na časy nedávne, počas ktorých sme ako jediný taliansky klub v histórii získali TREBLE !!!

Skvelé video so všetkými gólmi Interu, so skvelou hudbou od Jamesa Hornera z Titanicu-Southampton, s mimoriadnou formou Milita, Etoa a celého tímu LA GRANDE INTERU 2, si môžete pozrieť v tomto videu:

http://www.youtube.com/watch?v=hjdVomE_2V4&feature=player_embedded

Reagovat
smazaný uživatel

Muñoz?! Snáď nie, radšej by som tam videl Cetta, ktorý až na zápas s Juve hral vždy výborne.

...4-0

FORZA PALERMO !!!

http://uspalermo.6f.sk/

Reagovat
smazaný uživatel

"Chceme pracovat na pozitivech naší hry proti Juventusu," říká Guana. "V některých momentech hry jsme byli schopni dostat favorita pod tlak, na to chceme navázat. A teď proti Palermu musíme předvést ten samý herní styl."

Držím vám palce, hrajú fakt nechutný antifutbal

Reagovat
lnterista

vsechno nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Buon compleanno per i nostri calcio amici!

Miccoli, ital é One-Real (?)

Reagovat
lnterista

ital taky? Tak taky vsechno nej

Reagovat
smazaný uživatel

itala mi hlásí fórum fanty

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
10

všechno nejlepší všem třem

Reagovat
One-Real

hehe díky amigo

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa LGdS by mal nastúpiť v základnej 11 aj Faraoni. Ten sa nejako u nás zrazu usalašil

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědav jestli i dnes stáhne Alvareze po poločase...sice dost zkazil, ale i tak ste měli první poločas paradoxně ten lepší...

Reagovat
10

Faraoni na levý záloze? to je jako co? statičtější zálohu než tu, co má napsanou u Interu Gazzetta nemá nikdo v lize...překvapilo by mě, kdyby dneska Inter vyhrál

Reagovat
lnterista

plus takove utocniky ber formy taky nema nikdo...clovek se zase tak tesi a pak to bude opet utrpeni

Reagovat
10

Milito-Pazzini potřebujou podporu, sami nic nevymyslí, zvlášť v tý jejich současný pohodě, Milito má už vyloženě smůlu, třeba proti CSKA tam měl několik dobrých akcí, ale prostě góla nedá...vás může vytrhnout jen Maicon, pokud se vrátí aspoň trošku v pohodě

Reagovat
lnterista

jj presne tak

Reagovat
cresposuper

Jj, hlavne Pazzovi strašne chýbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno bude to zaujimavy zapas (INT-FIO), oba teamy nie v prave idealnej forme, FIO po vymene trenera...zvitazi jednooky medzi slepymi... alebo remiza...

Reagovat
smazaný uživatel

na tikete mam: Inter 1 , Lazio 2 ,Siena 1X, Palermo 1,AC 2

Reagovat
Tomanatura

pokud to Vargasovi dneska vyjde a uz bude v lepsi kondici, tak si myslim, ze X je realne, ale i tak je Inter jasny favorit. Kdy naposledy sebrala Viola body venku nekomu z Milanskych?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kenneth

Co je na tom tak směšný?

Reagovat
smazaný uživatel

Akorád trpí bulvy

Reagovat
Votas

no snad se už některej útočník probudí...doma dal gól zatím jenom Milito proti Lille...to je děs...FORZA INTER

Reagovat
Pipo123

Ten Diakite to je úplne drevo, proste posratý černoch čo vie len behať, faulovať a hlavičkovať, čierna držka VEN

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak...to snad né

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lazio si to zatím dost komplikuje a to mohou být za průběžný stav 2:2 ještě rádi

Reagovat
Pipo123

Marchetti zranený, ty pičo to je marodka, kašlem na to...

Reagovat
cresposuper

Inter: 1 Julio Cesar, 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 37 Faraoni, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso, 29 Coutinho; 7 Pazzini, 22 Milito.

A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 11 Alvarez, 18 Poli, 28 Zarate, 30 Castaignos, 77 Muntari.

Allenatore: Claudio Ranieri.

Fiorentina: 1 Boruc; 29 De Silvestri, 5 Gamberini, 14 Natali, 23 Pasqual; 85 Behrami, 20 Munari, 21 Lazzari, 6 Vargas; 22 Ljajic; 11 Gilardino.

A disposizione: 89 Neto, 10 Silva, 13 Kharja, 15 Nastasic, 17 Salifu, 28 Romizi, 92 Romulo.

Allenatore: Delio Rossi.

FORZA INTER!!!

Reagovat
lnterista

Proc nehraje Okan nebo Guly?

Reagovat
smazaný uživatel

Emre

Reagovat
10

ani Greško s Domoraudem ale zase Greška snad dokáže nahradit kamikaze...

Reagovat
lnterista

presne tak...Emre by se hodil a jestli tam je Gresko nebo ten energetickej napoj tak to je jedno

Reagovat
10

absence Jovetiće docela obrací šance...

Reagovat
cresposuper

,,obrací šance,,

Reagovat
10

jj, teď máte o něco větší

Reagovat
cresposuper

A kebyže hrá, tak by snáď boli menšie?

Reagovat
10

logicky ano

Reagovat
cresposuper

Chápem, že sme v sračkách a ty si to chceš čo najviac užiť, ale pokús sa byť trochu objektívny.

Reagovat
10

když myslíš ...nevím na základě čeho byste dneska měli být tak jasný favorit..? výkony tragický, hra tragická, v týdnu jste hráli LM, na druhou stranu Fiorentina jde do zápasu v pohodě po výhře 3:0 nad AS, s novým kvalitním trenérem, delší přípravou na zápas...i přes dvě důležitý absence na straně Fiorentiny nevěřím výhře Interu

Reagovat
cresposuper

,,tak jasný favorit,, To som napísal kde? Ja sa len smejem tomu, že by si favorizoval Violu, ak by hral Jove. Jasný favorit nie sme, osobne vidím výhru tak na 60 %.

Reagovat
lnterista

doufam ze bude stridat Poli,Henry,Alvarez...ale ne kvuli tomu ze budem muset neco zmenit ale jsem na ne zvedavej

Reagovat
cresposuper

Myslím, že Poliho dá, naznačoval to pred zápasom.

Reagovat
Tomanatura

no Stevan.

Reagovat
smazaný uživatel

PALERMO: 99 Benussi, 31 Pisano, 3 Silvestre, 6 Munoz, 42 Balzaretti; 20 Acquah, 21 Bacinovic, 5 Barreto; 27 Ilicic; 51 Pinilla, 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 99 Tzorvas, 4 Cetto, 2 Mantovani, 7 Della Rocca, 90 Alvarez, 14 Bertolo, 26 Lores.

Allenatore: Devis Mangia.

CESENA: 88 Ravaglia, 77 Ceccarelli, 25 Von Bergen, 2 Rodriguez, 13 Rossi; 18 Parolo (cap.), 5 Guana; 32 Ghezzal, 8 Candreva, 7 Eder; 10 Mutu.

A disposizione: 33 Calderoni, 28 Benalouane, 4 Ricci, 24 Arrigoni, 23 Djokovic, 17 Malonga, 70 Bogdani.

Allenatore: Daniele Arrigoni.

Zostava podľa očakávania, konečne už s poriadným útokom, ale ten Muñoz ma straší...

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Destro, kvalitní šutér - netrefí bránu z metru.

Reagovat
M11

Reagovat
Manik...

To se nedivím že Inter skoro padá, to je hodně slabý kádr, ale v LM jim to "jde" (postoupili z 1. místa)

Reagovat
Tomanatura

3. minuta a Coutinho uz vymyslel tutovku.

Reagovat
lnterista

chlapec se mi zacina libit...jasne jeste zadna hitparada ocekavam vic ale zlepsuje se

Reagovat
smazaný uživatel

Benussi

Reagovat
Tomanatura

Milito je dneska skvelej, kazdej propadenej balon, ktery jako obvykle nezachyti zaloha Violy, ma on a rozjede brejk.

Reagovat
lnterista

je to inteligentni hrac...jeste rozhodne nerkl svoje posledni slovo

Reagovat
lnterista

rok dva a Coutinho bude platnej

Reagovat
Tomanatura

Inter je jasne lepsi, Viola je zase uplne mimo. Bez Joveho to proste nejde. Zaslouzeny gol.

Reagovat
lnterista

jasne rozhodne ne

Reagovat
Tomanatura

jste rychlejsi, coz me prakvapuje nejvic, a dokazete si dat par prihravek za sebou.

Reagovat
lnterista

jj taky koukam...jj io je diky tem krajum

Faraoni mile prekvapuje

Reagovat
cresposuper

Inač Faraoni sa mi celkom páči, na svoj vek je vyspelý a málokedy kazí.

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
10

Faraoni dneska úplně vyměněnej, takovýhle schopnosti jsem u něj nečekal

Reagovat
lnterista

jj taky cumim jak puk

Reagovat
cresposuper

Dobre hral aj predošlé zápasy.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
lnterista

reteeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy na druhy polcas, lebo prave vtedy zvykne Inter prehravat zapasy...

Reagovat
cresposuper

Faraoni, Lúcio, Couti, Milito, Pazzo

Maicon, Nagatomo,

Motta

Reagovat
lnterista

jj ale za Maicona jsem rad ze tam vubec je...na Yuta si tezko zvykam ale maka

Reagovat
cresposuper

Maicon podľa mňa trochu dopláca na systém. Najviac ma sere Motta, ten je hrozný.

Reagovat
lnterista

celkove se mi to 442 nelibi ale ty rychle kraje docela plati

Reagovat
cresposuper

Keď hrá Zanetti, tak mi to príde hratelné, každopádne s príchodom Wesa by som to zmenil.

Reagovat
lnterista

jj ale ja doufam na 4312 jinak bych radeji kdyz uz tak jedine 433

Reagovat
cresposuper

Akurát som zvedavý, koho tam prípadne kúpime

Reagovat
M11

Viola je dnes k smichu a nebo k placi

Reagovat
rossoneri89

uz dost dlho je Fiorentina k placu

Reagovat
smazaný uživatel

yuto dal gol

Reagovat
Pipo123

Raz za 100 rokov podám na Palermo a oni to poserú

Reagovat
smazaný uživatel

Cesena zaslúžene, to je zase trapas. Môžme ďakovať Benussimu, že je to iba o gól...

Reagovat
smazaný uživatel

A Muňoz je idiot...

Reagovat
smazaný uživatel

Acquah to dneska tiež určite nedohrá....

Reagovat
smazaný uživatel

uf ešte že ho vystriedal...poďme aspoň vyrovanť

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari to čo robíš? Takú tutovku musíš dávať

Reagovat
smazaný uživatel

Však tam daj Poliho

Reagovat
cresposuper

Gambo mal byť von...

Reagovat
smazaný uživatel

To je až do plaču, že aké šance nedávame. Pazzini sám na bránu a nič

Reagovat
mastakillah

Pokud bude hrát Neapol v takové sestavě jak je napsaná tady, tak by to mohl být ofensivní koncert.

Reagovat
rossoneri89

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Fanta Série C výsledky minulého kola na fóru...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Jajinek

měl jsem štěstí!

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadnutie v Coppe, prehra v derby a Mangia aby sa začal báť, a nečudoval by som sa ani keby skončil. Včera to zase stálo za starú bačkoru, až na Benussiho, a zaujal aj ten prímaček, ak to teda bolo nacvičené a naozaj to tak chceli.

A s tými zraneniami to už tiež nie je normálne

FORZA PALERMO !!!

http://uspalermo.6f.sk/

A dneska Poďme Bologna !!! 3-1

Reagovat
terry

Trewe, díval ses včera?

Reagovat
Yanek

BOLOGNA: Gillet, Crespo, Raggi, Portanova, Morleo, Casarini, Mudignani, Kone, Ramirez, Diamanti, Di Vaio.

MILAN: Amelia, Abate, Thiago Silva, Yepes, Antonini, Aquilani, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Pato, Ibrahimovic.

Reagovat
panca

ten taiwo je zabitej Je to velka skoda

Reagovat
M11

velke zklamani..pred zacatkem jsem ho povazoval za vynikajici posilu

Reagovat
Yanek

Jeste ne. Rekl, ze chce hrat a bojovat o misto dokud to pujde. Podle me mu to vydrzi tak do leta, a to by se mohlo jeste spoustu veci zmenit...

Reagovat
panca

ja taky doufam, ze se jeste rozjede. Ale musi zacit hravat, jinak to asi nepujde. A kdyz se dostane na hriste jen v plzni, kde o nic nejde, tak to zatim moc nevypada

Reagovat
smazaný uživatel

ja mu stale verim musi sa do toho dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Antonini je zatím o třídu lepší - rychlejší, jistější, sebevědomější... dozadu jsou na tom prakticky stejně, skoro bych řekl, že i tam ho Luca dává, připomíná mi jeho dobrou sezonu pod Leonardem. Taiwa je škoda, ale snad nechceme, aby to tam Allegri rval po jménech. viděli jste sami nejen s Plzní, že je s Tayem něco špatně..., tohle je psychika a momentálně jsme ve fázi, kdy je třeba sbírat co nejvíc bodů. Taiwa bych do zimy neřešil..., pak má Dubaj na to, něco s tím dělat.

Reagovat
Yanek

Mne teda Antonini pripominal tu jeho dobrou sezonu proti Laziu, pak konec a zase jeho standartni vykony - hrubky, nepresna rozehravka, neschopnost poradne obejit hrace. Ale na druhou stranu je to Milanista, lavka mu nedela problem, vzdy maka a nestezuje si...

U me stoupl i tim, ze v lete nesel do PSG, kde by hral zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím o jakých hrubkách a nepřesných rozehrávkách to mluvíš, obcházet protihráče nemá v popisu práce, má si sbíhat po křídle a otvírat tam prostor pro hru, v tom si letos nezadá s Abatem..., loňský starter Zambrotta nesedí na lavici náhodou.

Reagovat
Yanek

Kdyz ma moznost prosadit se 1 na 1, tak je alibisticky a hraje dozadu. Zambro momentalne nesedi ani na lavici, je tam Taiwo a mam pocit, ze je dokonce zraneny. Na nejtezsi zapasy hraje on...

Reagovat
tomasinho

Mohl by někdo znalý trošičku popsat toho Ramireze? Prý se o něj zajímá LFC. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho chce xyz tímov medzi ktorými je aj napríklad Inter. Ale skrachovalo to na tom, že ponúkame menej ako chce zaňho Bologna plus Ramiréz na odchod ani tak netlačil, lebo sa chcel ešte stále zlepšovať. Ale podľa slov jeho samotného, sľúbil fanúšikom Bologne, že nastrieľa túto sezónu 15 gólov a odíde. Inak to je ofenzívny záložník

Reagovat
tomasinho

Hm, čekal jsem trochu lepší popis, ale i tak dík no. Tak snad nepřijde, ofenzivního nepotřebujeme, my musíme koupti DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje bud AM nebo dokaze zahrat i z kridla , technickej typ. Ale v 21 tahne Bolognu takze kvality urcite ma nicmene myslim ze na tak velkej klub jeste zdaleka nema a mel by u vas pozici jako Coates nebo i horsi.

Reagovat
tomasinho

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/111719 , sop://broker.sopcast.com:3912/116665 , sop://broker.sopcast.com:3912/121989 , sop://broker.sopcast.com:3912/98534 , sop://broker.sopcast.com:3912/98659 , sop://broker.sopcast.com:3912/100804 , sop://broker.sopcast.com:3912/112888 , Tu vsade by malo byt AC ...

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/91871 a este kvalitny rusky

Reagovat
smazaný uživatel

Ruské streamy sú luxusné, kvalitný obraz na celú obrazovku Akurát len, že minule som pozeral na ruskom sopcaste zápas Inter vs CSKA a ten týpek tam samozrejme fandil komu inému ako Rusom Takže ma tak trochu naštval s tým

Reagovat
smazaný uživatel

JJ su. Od toho lepsie je uz len to Bloodzed ci jak sa pise ten typek ale ten dava prevazne len Premier League a LM alebo take velke derby ako bolo vcera El Clasico v anglickom jazyku..Tak mne to neva co keca ten rus lebo velmi rusky nerozumiem len par slov co su podobnych slovencine

Reagovat
smazaný uživatel

Akože ani ja mu moc nerozumiem, ale zas ono to bolo dosť cítiť, ako fandil Rusom. Pri ich šanciach bolo úplne vzrušený

Reagovat
smazaný uživatel

Tu su dalsie alternativy pre tych co nechcu sopcast http://livetv.ru/en/eventinfo/97969_bologna_milan/

Reagovat
M11

Zlatan to byl primak

Reagovat
rossoneri89

krasne brvno od Ibrahimovica

Reagovat
Yanek

Schvalne, jak dlouho ten presink Bologni vydrzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Marco Di Vaio

Reagovat
Yanek

To byl offside!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOL DI VAIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
panca

thiago

Reagovat
Yanek

Jezis ale zacni piskat ty idiote, hrajou jak prasata.

Reagovat
M11

lakudka Di Vaio

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto riesenie od thiaga nechapem....rychlostne by Di Vaia strci do kapsy a on sa snazi o ofsajdovu past ked je posledny clovek....skolacka chyba...

Reagovat
10

hm, trošku gól

Reagovat
M11

Seedorf krasne goly dnes

Reagovat
smazaný uživatel

SEEEEEEEEEEEDOOORFFF

Reagovat
smazaný uživatel

Clarence parate

Reagovat
rossoneri89

Clarenceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
panca

kurva konecne starej dobrej seedorf

Reagovat
smazaný uživatel

Nááádhera....ako seedorf za starych cias...

Reagovat
GEGE

GRANDE CLARENC

Reagovat
mastakillah

Clarence

Reagovat
M11

Legroooo

Reagovat
Yanek

Boateng je zase famozni...

Reagovat
lnterista
Reagovat
panca

z kroku takovej dynamit v noze

Reagovat
Tsigi

Seedorf byl je a bude vždycky úžasnej. Naprosto unikátní hráč.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
10

Reagovat
M11

Reagovat
10

Reagovat
Jajinek

Reagovat
10

Reagovat
Jajinek

co je...ten zápas si pamatuju, strašně jsem to prožíval. o 14 dní později pak přišel zápas s AS, což byl jeden z nejlepších 10ti zápasů Interu co pamatuju. Recoba s Klárencem byli tehdá fenonální. Nevěřil jsem, že bychom ten titul ztratili...

Reagovat
10

já vím, čekal jsem to ...to byla super sezona

Reagovat
10

pro fanoušky Interu to ale muselo bejt hrozný, to si dovedu představit...bych z toho asi dlouho nespal

Reagovat
panca

prince jako obvykle

Reagovat
panca

ale pato hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Bologna zatim hraje velice slusne , hlavne ma dobry nasazeni pri napadani a to nese ovoce.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč rozhodčí nadržuje catanii nechápu to

Reagovat
10

Cosa Nostra

Reagovat
smazaný uživatel

uřaduje konečně

Reagovat
smazaný uživatel

atalanta otočí

Reagovat
10

zkusil jsem to za kurz 5.1

Reagovat
M11

to mela byt penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna..

Reagovat
smazaný uživatel

v taliansku to tak chodi ze obcas sa ani cista ruka nepiska. hlavne ked hra Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Treba v zapase proti Fiorentine, ze.

Reagovat
smazaný uživatel

to neviem ten zapas som videl asi ako sudi tuto ruku.

Reagovat
Yanek

Tak se nevyjadruj, kdyz nevis o cem mluvis.

Reagovat
smazaný uživatel

sledujem calcio 20 rokov a jeden nevideny zapas ci rozhodnutie ten celkovy dojem nezmeni.

je mi jasne ze ked napisem nieco proti Milanu napriek tomu ze je to pravda tak sa tu obujete do mna len aby ste si svoj klub obhajili. calcio je skorumpovane a velkym tam bolo vzdy od sudich nadrzane to nevidi len slepec alebo zaujati ako ste tu podaktori vy.

Reagovat
Yanek

No tak evidentne nesledujes. AC je tym, ktery je velmi casto poskozovany stupidnimi rozhodnutimi, letos mi unikl jeden polocas zapasu s Lecce, minulou sezonu snad dva cele zapasy. A nerikam to proto, ze bych byl fanatik a nevidel nic jineho, ale proto, protoze to tak je.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak potom preco pises o niecom o com nevies???..V taliansku su rozhodcovia fakt naprd ale nie len v zapasoch AC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Silvio sa do toho uz obul

Reagovat
GEGE

Aquilani byl taky faulovan ve vápně když hlavičkoval.1-1

Reagovat
Yanek

komedianti z Bologne. Pritom to ruka ani nebyla...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si na omyle..jasna penalta ..nemohli by sme povedat ani ň

Reagovat
Yanek

Dost sporny moment. Me hlavne pobavilo, jak se vsichni sebehli na rozhodciho, pritom vetsinu polocasu hraje AC a klidne uz mohli prohravat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je jasne ze dominujeme, ale z brejkov mala Bologna par sanci...a nic to nemeni na tom ze penalta to mala byt, keby sa toto stane nám tak by sme tiez vyzadovali penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

za objektivitu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja s tym nemam problem uznat ak sa pripiskalo nam...Ale chyby robia rozhodcovia v kazdom zapase..nam tiez neuznali regulerny gol proti Fiorentine napriklad...Takze reci o tom ze je to podplatene a tak su mimo...mali by zaviest ciarovych rozhodcov alebo video alebo sankcie pre rozhodcov lebo ich uroven v taliansku je coraz horsia

Reagovat
smazaný uživatel

pravda je niekde uprostred pretoze v lige kde hrava kopec simulantov uz ani sudi nevie co je faul a co nie. hraci im rozhodovanie len stazuju.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja neviem tvrdis ze to sledujes nejak 20 rokov a pises ze liga plna simulantov...Ja prave preto mam rad Calcio lebo oproti napriklad PD je v calciu menej simulantov...Ja to sledujem tak 5rokov ale tych 5 rokov som videl vela zapasov...Nehovorim ze sa nesimuluje vobec..ale podla mna menej nez napr. v PD...asi mame iny uhol pohladu...

Reagovat
smazaný uživatel

letos to výrazně kleslo, protože největší simulant Krasic sedí ale souhlasím, PD je s tím jinde Calcio si udržuje "normální" úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

tak PD je v tomto este vyssie to mas pravdu.

calcio bola kedysi moja naj liga (90-te roky), v poslednych rokoch podla mna upada.

nepaci sa mi nasilie, chatrajuce stadiony, nizsie navstevy.

momentalne u mna 1. SPL, 2. PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa vravi proti gustu ziaden disputat....pre mna je Calcio No. 1... Ale to je asi normalne kedze som fanusik AC...

Reagovat
DelPiero137

Nasilie na stadionoch ubudlo mam taky pocit. Za posledne 3-4 urcite. A ze su chatrajuce to berem, ale ked sa v Calciu naplni stadion, atmosfera je lepsia ako na tych novych "umenalinach".

Nepaci sa mi nazor ze vsetko musi byt moderne, pekne, vycackane a podla blbych predpisov ludi co sa na zapase prejavuju ako mrtvoly. Ked sa ludia dobre citia na starom Neapolskom stadione, preco nie?!

Reagovat
M11

au

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeráš Bologna vs AC?

Reagovat
Yanek

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prečo hodnotíš hráčov Bologne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cervo

to bola ruka jasna

Reagovat
rossoneri89

fuuha ... Seedorf .... toto mala byt jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodca tu Seedorfovu ruku musel jasne vidieť. Za čo pískať tie penalty, keď nie za toto?!

Reagovat
Inzaghi

Třeba si to dá Bologna na web..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

no ty vole to je zase komedie. A stoji od toho par metru. A byt video, v klidu se koukne, rozhodne a jede se dal

Reagovat
smazaný uživatel

bologna udrzat

Reagovat
smazaný uživatel

Zapol som to až teraz a hneď Ramírezovo sólo a FK po ktorom mala byť penalta...to hrá Bologna tak celý polčas? Poďme Bologna!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam problem uznat ako fanusik AC ze to mala byt penalta, ale toto zas len potvrdzuje ze uroven rozhodcov v talianskej lige je bohuzial dost biedna....strasne vela chyb a to skoro v kazdom zapase a je jedno ci sa jedna o AC, Inter ci Juve alebo iny team...

Reagovat
rossoneri89

zase je vidno ze tie kamery pri brane su potrebne ....

Reagovat
Yanek

Nas utok je valec, Boateng vsude. Mame rychly prechod do utoku, ale chce to spis nejaky balon za obranu, protoze Bologna to hrozne zhustuje a napada. Napada me Binho misto Pata, ale asi bysme si moc nepomohli. Seedorfovi to dnes zase sedlo, a to jsem od neho moc necekal. Kazdopadne to chce jeste gol, mozna dva, pak jim rupnou nervy a hlavne budou muset hrat...

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

famozni Di Vaio

Reagovat
rossoneri89

Ramirez co reklamoval?

Reagovat
mastakillah

Yepes je hodně hodně pomalej

Reagovat
panca

dalsi. Mel jit pro balon brankar

Reagovat
lnterista

udine tlaci

Reagovat
smazaný uživatel

Mexés cepicka

Reagovat
mastakillah

Ibra je dneska nulovej

Reagovat
smazaný uživatel

Palacio do konca tohto roku off. Takže nenastúpi ani proti nám tento utorok. Snáď to teda nejako urveme

Reagovat
Yanek

On tam neda Mexese, proste neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez by som ho videl radsej nez Boneru..jemu neviem prist na chut ja...

Reagovat
Yanek

Ja proti Bonerovi nic nemam, naopak. Ale Mexes uz je fit od zari, iproti Plzni zahral dobre. Nechapu na co porad ceka...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Plzni byl minimálně druhý gól "jeho", navíc tam jednou namazal protihráči do brejku. Mě se moc nelíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

namazal minimálně 3x ten zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to sledoval taky jen po očku...tím pádem ještě "lepší"

Reagovat
smazaný uživatel

ale preco Bonera? to mame 5. stopera s platom 4,5 mil eur/rok?

Reagovat
lnterista

kua Antonio nevim jestli se mam radovat

Reagovat
M11

zase ?

Reagovat
lnterista

klidne to mohl byt hattrick dneska...udine se mi dopredu strasne libi

Reagovat
M11

ja to proste nechapu.. nebo spis ja ho proste nechapu

Reagovat
mastakillah

Diamanty to v te noze fakt má..dneska jeden z nejlepších na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Di Natale!!!

Reagovat
10

Robinho jde na plac

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Jedno lepsi stridani nez druhe.

Reagovat
mastakillah

hrůza ty střídání

Reagovat
10

madonna mia

Reagovat
10

to si dělá prdel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
mastakillah

Docela to Zlatan přihrál

Reagovat
10

docela

Reagovat
panca

tohle je koupeny. Tohle neni normalni

Reagovat
smazaný uživatel

divne rozhodnutie, ajked toto je asi prvy zapas v sezone, v ktorom nam rozhodca pomohol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak faul to bol ale ci sa nemal piskat offside...

Reagovat
smazaný uživatel

Amelia amelia...

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra

Reagovat
10

spravedlnost

Reagovat
Yanek

ty jsi kokot.

Reagovat
M11

ban

Reagovat
lnterista

do doby kdy se AC prestane darit

Reagovat
GEGE

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Diamanty

Reagovat
M11

ach ti golmani

Reagovat
smazaný uživatel

Diamanti gól a asistence.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
mastakillah

Reagovat
mastakillah

Reagovat
mastakillah

co to je? nějak moc palců

Reagovat
smazaný uživatel

to nemuselo bejt

Reagovat
mastakillah

to samo nechápu co to udělalo

Reagovat
lnterista

jeste mas jeden

Reagovat
Yanek

Marco boze muj...

Reagovat
smazaný uživatel

Amelia hrubice

Reagovat
smazaný uživatel

Amelia hrubice

Reagovat
GEGE

Amelia

Reagovat
smazaný uživatel

rychla odpoved

Reagovat
panca

s tim v milane nepocitali, kdyz to kupovali, ze jim to podela vlastni brankar

Reagovat
smazaný uživatel

OMG ... Rozhodca robi chyby v kazdom zapase a presne ked pomoze AC tak to je kupene co?? Minule proti FIO to mala kupene Fiorentina ne?..

Reagovat
Yanek

Reagovat
panca

je chyba a chyba, ale pokud nepiskne dve jasny pro bolognu a pri prvni prilezitosti piskne nahranou pro milan, tak je to hodne divny

Reagovat
smazaný uživatel

toto je ta tvoja "objektivita" kde boli 2 jasne pre Bolognu? bola 1 jasna pre Bolognu a teraz bola dokonca jedna jasna pre Milan a nic sa nepiskalo..rozhodca je biedny a tie konspiracne teorie su mimo misu...

Reagovat
panca

v italii mimo misu nejsou urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Je dost nepravdepodobne a nelogicke ze par rokov po Calciopoli tu budu praktizovat zas to iste...Ale inak ked je rec o korupcii tak ta je v kazdom sporte bohuzial a vo vacsine líg...ja mam kamosa ktory dostaval tipy na zapasy NHL, tureckej ligy, slovenskej ligy atd atd..a vsetko mu vysli..kazdy zapas..dokonca aj africke narodaky...bohuzial takato je doba

Reagovat
smazaný uživatel

DIamantiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečný ten rozhodčí v Boloni všechno proti domácím

Reagovat
Tsigi

Zrovna včera jsem vysvětloval jak moc přeceňovaná pozice brankáře ve fotbale je. Pak se stane něco takového a celá má argumentace je v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Brankář je základ. Se stačí kouknout na anglickej nároďák.

Reagovat
M11

porad cekam kdy to Udine zavaha a ono porad nic

Reagovat
smazaný uživatel

aj na ruky to uz je 1:1

Reagovat
Yanek

Jasna ruka, je to koupeny!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na ruky ve Vápně 1:1

Reagovat
M11

tak ted jasna rucka na druhe strane.. 1-1

Reagovat
GEGE

1-2 pořád nějak zapomínas na faul na Aquilaniho...

Reagovat
M11

o tom nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Emanuelson...

Reagovat
smazaný uživatel

Jee vraj kupeny rozhodca neodpiska jasnu ruku...aspon to prebudi tych ktory stale pisu len o korupcii..Rozhodca ten zapas nezvlada...neodpiskal penaltu pre Bolgonu a teraz pre Milan...

Reagovat
smazaný uživatel

Paloschi parádní gól

Reagovat
lnterista

na co mam koukat?

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím, mě se stejně zdá že každý sporný souboj píská pro AC,kdyby pískl ješět jednu penaltu, to by ho tam toho rozhodčího roztrhali.On sám ten rozhodčí to ví, že pro AC toho už udělal dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Aquilani je dnes totalne mimo..

Reagovat
smazaný uživatel

Inak dnes to nejde...cela hra a system je dost mimo....

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Di Vaio

Reagovat
lnterista

urcite jeste nekde padne gol

Reagovat
Yanek

Ten rozhodci piska vylozene pro AC no...

Reagovat
M11

pekny zapas

Reagovat
panca

divnej zapas. BOlogna hrala celkem hezky, hlavne z protiutoku. Skoda, ze ho tak ovlivnil rozhodci

Reagovat
Tsigi

Loni AC dostalo 24 branek za celou sezonu. Momentálně jsme na počtu 16 po 14 zápasech. Takhle se nedá vyhrávat. Aspoň s tím jak hrajeme. Něco se s defenzivní hrou týmu musí udělat nebo to nedopadne dobře

Reagovat
smazaný uživatel

paráda Bologna začíná mě ale štvát to Lazio a hlavně Udine To není možný aby tak šlapali.

Reagovat
smazaný uživatel

Este vecer AS aby vyhralo a ozaj parada kolo

Reagovat
smazaný uživatel

AS hraje zitra

Reagovat
smazaný uživatel

tak zitra

Reagovat
FuckT

ach ty nase posily ...

Reagovat
FuckT

omg, ten Dzemaili, ja sa odjebem, vazne mna z neho asi musi jebnut ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nálada je v prdeli,ve Fifě bojuju, celou sezonu jsem pořád první a až v posledním kole mě sesadil AC Milán z první pozice rozdílem vzájemného zápasu všechno snažení je v čudu sakra.Zas čekat celou sezonu na to jak se slaví ve Fifě titul,mě z toho jebne No jdu se odreagovat a snad mě aspoň Novara dneska potěší.

Reagovat
10

chtěl bych mít tvoje problémy...

Reagovat
smazaný uživatel

Kto nie

Reagovat
rufus

Reagovat
brenk

Rovnako ako minulé Fify

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

ja som 3 zatial ..1 je juventus,2 .intet a za inter hra drogba a pato z AC siel za 67 mil. do chelsea a totto 21 golov 2 naskok pred pazzinim

Reagovat
smazaný uživatel

inter..totti

Reagovat
smazaný uživatel

celkově mě ten režim nebaví, moc se tam přestupuje a dost nesmyslně, třeba Di María do Neapole na místo Maggia jsem z toho otrávenej, hraju jen 1 na 1ho.

Reagovat
FuckT

dneska tusim ta lopta nebola totalne zajebana iba ked ju mal Hamsik, a parkrat Lavezzi, cool :D

Reagovat
FuckT

Novara zasluzene, za vykon si dneska zasluzime prehrat, jediny, koho sa dnes da vyzdvihnut je Hamsik, a mozno trochu Lavezzi ...

Reagovat
smazaný uživatel

20 hodin do zapasu

Reagovat
10

Rozhodčí Rocchi dostal za zápas Bologna vs. Milan známku 3, což já osobně nepamatuju. Penalta na Ibru pro ně překvapivě byla ok, spíš jim u tý situace vadil ofsajd Pata. Nejvíc mu zazlívají 3 neodpískaný penalty - ruce Seedorfa a Morlea + kontakt Yepese s Ramirezem, což se mi teda nezdálo penaltový ani trošku.

Reagovat
panca

ten yepesuv zakrok byl podle me faul. Ty ruce byly bez debat obe dve. Jen tu seedorfovu mel pred sebou jako na ponose a u te druhe mel spatnej vyhled. Bylo to za hracem

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Yepesov zakrok podla mna faul nebol...Ruky boli jasne a ten ibrov pád tak to je vec ktorú niektory rozhodca uzna druhy zas nie...Ibra to prihral ale bol tam naznak faulu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co? Uděláme dnes něco pro vylepšení světa nebo ne? A když, bude to stačit?

Reagovat
Pipo123

Marchetti minimálne mesiac mimo, Biava asi dva týždne, takže naša marodka je krásna, Marchetti, Garrido, Biava, Dias, Konko, Matuzalem, Mauri, Brocchi, Bizzarri, Makinwa, Del Nero, Zauri paráda, k tomu dvaja brankári out, takže si zachytá 100% Carrizo a na to som zvedavý

Reagovat
Shevchenko

No super, z Lazia vezmu do fanty tři gólmany a zrovna Carriza nemám.

Reagovat
Pipo123

Já ho tiež nemám, dvojka bol Bizzarri, tak bude potrebovať požičať určite, celkovo mne vo fatne posledné kolá padá moc hráčov, naposledy som nemal ani jedenástku celú.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrizo ještě chytá za Lazio? měl jsem za to, že je zpátky v Argentině

Reagovat
smazaný uživatel

Radio 2 zveřejnilo nominaci na trofej Bidone d'Ora, kterou každoročně dostává nejhorší hráč italské Serie A. Letos mohou nechtěnou cenu získat Miloš Krasič, Felipe Melo, Luca Toni, Amauri (všichni Juventus), Diego Milito, Mauro Zarate, Diego Forlan (všichni Inter), Eduardo (Janov), Adrian Mutu (Cesena) a Santiago Silva (Fiorentina). Vyhlášení proběhne 17. prosince.

Kucí, kde máte toho Osvalda, kterého každý tak vehementně říkal?

Reagovat
lnterista

ber v potaz taky cena ocekavani a pak nasledujici vykony

Reagovat
smazaný uživatel

To bude tím, že AS je tak bezvýznamnej tým, že ani v téhle anketě už nemá místo.

Popravdě řečeno jsou ty nominace rok od roku trapnější. Tím nemyslím Osvalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

1. Milito, 2. Amauri, 3. Krasić - ofiko.

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Zarate měl být vejš.

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych jí Destrovi, aby zase spadnul z té hrušky...

Reagovat
Mr.Jindros

Dobrá kravina.

Reagovat
DelPiero137

Bere sa to za kalendarny rok alebo ligovu sezonu? Nominacia je mega trapna! Melo je tam z krce a Amauri bol tak davno kupeny, bol zraneny a nehraval ze nema zmysel ho tam nominovat. Mimochodom za Parmu celkom slusne valel (pomer cena, kvalita klubu, goly).

Reagovat
smazaný uživatel

Melo

Reagovat
M11

ten je tam uz jen z recese

Reagovat
smazaný uživatel

Melo? vždyť v létě šel pryč a pokud myslí jeho výkony na jaře, tak se musím smát, on jediný nás jakš takš držel. A chudák Amauri, není ani v týmu, a přesto je nominovaný. Opět ale, pokud se beoru vpotaz výkony z jara, nezdálo se mi, že byly na popelnici. A co takový Taiwo?

Reagovat
cresposuper

Forlán? To ako za tých 5 zápasov? Vyhrať to mal Zarete.

Reagovat
smazaný uživatel

Zárate? Náhodou, že v Laziu mu to tú druhú polku sezóny išlo dobre To len v Interi je to úplne iný Zárate

Reagovat
Maritazzi

De Rossi dneska na stoperovi, v záloze asi Viviani, možná to radši nechci vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

lepsia komedia uz dnes v telke neni

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVENTUS !!!

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Trewinne, aká je asi vaša predpokladaná zostava na zajtra? "Kašlete na to", a necháte opory odpočívať, alebo ako to asi bude?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám se na těch 19 povolaných a není mezi nima ani jeden z té "ideální" jedenáctky. Takže to bude asi šance pro všechny, kteří si moc nekopnou v lize... Co vy?

Reagovat
smazaný uživatel

Brankári: Brichetto, Micai, Tzorvas

Obrancovia: Aguirregaray, Balzaretti, Cetto, Mantovani, Prestia, Silvestri

Záložníci: Acquah, Álvarez, Barberis, Bertolo, Della Rocca, Iličič, Lores, Migliaccio, Simon

Útočníci: Bollino, Budan

Trocha mám strach z toho útoku, inak ale myslím že by sa z toho dala postaviť "postupová" jedenástka...Tzorvas - Aguirregaray, Cetto, Prestia, Mantovani - Álvarez ,Acquah, Della Rocca, Lores - Bertolo - Budan. To je ale taká moja zostava, ako to zajtra postaví Mangia vôbec netuším. Každopádne sa teším, a som zvedavý najmä na mladíkov z Primavery, a na Tzorvasa.

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ten Ilicic bije do očí, proti takové individualitě těžko najít recept, jak ho ubránit. Každopádně sem na to zvědav, minule béčkový Robur porazil venku Cagliari a prý si nevedli špatně, zítra se na to konečně taky podívám. Mimo jiné by tě mohli zajímat povolaní Gonzalez a Milanovic.

Snad bude dobrý stream.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz pozerám, že sú nominovaný, tak snáď nastúpia.

Reagovat
smazaný uživatel

ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 2:1 Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Romulus? je cas na motivaciu

Reagovat
smazaný uživatel

Už se taky nemůžu dočkat=D

Reagovat
10

už si určitě připravuje řeč

Reagovat
Yanek

on uz je legenda...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nesmie byt remiza, to je taky vysledok nanic, vyhra AS ma potesi, lebo budu body, prehra zase o kusok priblizi Enriqueho odchod kazdopadne FORZA ROMA!!!

Reagovat
cresposuper

Zajtra konečne s Forlánom

Reagovat
lnterista

Ale na lavicce ne? Jak to vidis? Zase 442 s rychlejma krajema a se stazenym Forlanem?(ikdyz ten asi nebude hrat od zacatku)

Reagovat
cresposuper

Gazzetta zostavu ani nepíše, osobne tipujem asi takto: Júlio,- Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo,- Faraoni, Zanetti, Cuchu, Coutinho,- Forlán, Pazzo

Diego trénuje už dlho, navyše už proti Fiorentine sa špekulovalo, či nebude hrať v základe...

Reagovat
lnterista

a co az prijde Sneijder?

Reagovat
cresposuper

V plnej zostave by som dal skôr 4312: Júlio,- Maicon, Lúcio, Samuel, Chivu,- Faraoni(??), Cuchu, Zanetti,- Sneijder,- Pazzo/Milito, Forlán

Reagovat
lnterista

myslis ze Faraoni bude ted casteji zasahovat do hry nebo to byl jen takovej vykrik do tmy a az se uzdravi drivejsi hvezdy tak zase lavicka tribuna nebo ps3?

Reagovat
cresposuper

Neviem, no... Dejan aj Obi hrajú hovno, ja by som ho na tom RCM skúsil. Plus v zime samozrejme posila do základu.

Reagovat
lnterista

co zkusit Poliho? Vubec nevim co od nej cekat

Reagovat
cresposuper

Môže byť, ale veĺa si od neho nesľubujem. V Dorii to bol až na pár zápasov priemer. Mne príde, že to chce niekoho, kto to proste odmaká, kto dokáže vyhrať súboj 1vs 1 ale tiež je dobrý pozične. A presne taký mi príde Faraoni

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri sa ohľadom Forlána ale vyjadril takto:

"Forlan will be on the bench".

Reagovat
cresposuper

Škoda, to zase bude hrať cirkusant.

Reagovat
smazaný uživatel

To som zvedavý, Milito nie je ešte úplne vylúčený. Ale no Zárateho by som tam videl nerád

Reagovat
lnterista

Henry

Reagovat
Votas

http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/12/12/2798885/from-missing-clarence-seedorfs-blatant-handball-to-the-inter

nevím, co si o tom myslet, ale když i takovejhle rozhodčí dostane za sezónu už druhej trest, tentokrát na měsíc, tak je to myslím na pováženou

Reagovat
lnterista

zase je sranda

Reagovat
10

hrozná sranda, když z toho za 4 roky zase uděláte nějaký calciopoli

Reagovat
lnterista

nehrozi

Reagovat
10

a to píská LM...skončí v Serii B jako Rosetti

Reagovat
smazaný uživatel

NO TOTTI NO PARTY...dneska ale Francesco bude, takže snad urveme výhru

Reagovat
Alberto Aquilani

Romule , pohni , kvoli tebe sa neučím , čakam na motivaačnú rec .... !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jen ať ji sem nedává,ještě by jste vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

zatim nám ty jeho Hitlerovský proslovy moc nepomohli, takže by to možná chtělo změnit

Reagovat
Inter Eterno Amore

v Novákoch vypli net

Reagovat
smazaný uživatel

Asi neví, že se hraje dnes...

Reagovat
M11

mozna je na stadione nebo v satne

Reagovat
Maritazzi

Roma-Juventus: (4-3-3): Stekelemburg; Taddei, De Rossi, Heinze, Josè Angel; Pjanic, Viviani, Greco; Lamela, Totti, Osvaldo. Tak to je neuvěřitelný, ta záloha.

Reagovat
10

Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Estigarribia.

Reagovat
Il Architetto

Tak to je neuvěřitelný, ta záloha. ♥

Reagovat
smazaný uživatel

toto už nie je ani vtipné

Reagovat
Alberto Aquilani

sak a jak to ma postavit ? Jedine Greco je tam zle ...

Reagovat
10

takovýhle zápasy jsou přesně pro Perrottu, tohle mě hodně překvapilo...

Reagovat
M11

asi vsechny.. no jsem zvedavy..

Reagovat
10

já hlavně doufám, že se AS klasicky v těch největších sračkách nevybičuje k životnímu výkonu...sám v sobě musím krotit optimismus

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutný, ale s tim co máme k dispozici pro tenhle mač....

Reagovat
Alberto Aquilani

Dnes je presne den , kedy treba zakopať vojnovu sekeru a hodiť sem kvalitné linky :D

Reagovat
smazaný uživatel

.. Prijde mi ze je cim dal tezsi neco kvalitniho najit.. :/

Reagovat
smazaný uživatel

já koukám přes fortunu, obraz je sice malej,ale zato kvalitní

Reagovat
smazaný uživatel

Podme do nich ! Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po propásnutý Ceseně s Bolognou konečně zápas, co uvidim. Takže do nich, ta sestava AS svádí k tomu, že to bude jendodušší než jindy, ale je to zrádný. FORZA JUVE!

Reagovat
Alberto Aquilani

Niaky kvalitný sopcast ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Alberto Aquilani

dík :-) ..... keby si mal niečo fakt dobré tak to hod , lebo čím viac linkov , tým je tam viac tých čo nejdu :P ... teraz som zapol niaky veetle

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/79509 rusky kvalitny

Reagovat
Alberto Aquilani

ja mam na uzsko obraz u toho

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/111378 , sop://broker.sopcast.com:3912/98533 , sop://broker.sopcast.com:3912/111686 , sop://broker.sopcast.com:3912/100806 , sop://broker.sopcast.com:3912/58884 nech sa paci

Reagovat
smazaný uživatel

Na tento zápas som natešený ako Fritzl na svoju dcéru, hráčov AS netreba podceniť, majú na to aby proti nám uhrali nejaké tie body, ak prestanú poslúchať Enriqueho a začnú hrať nejaký svoj v tajnosti dohodnutý plán B......

Ale teraz vážne, dopadnúť to môže hocijako....3 body sú nutnosťou, kedže nás čaká nepríjemná Novara a hlavne Udine....

Reagovat
smazaný uživatel

zo spanielskeho stromu uz padaju mandarinky,pomarance,jablka tak aby uz coskoro aj luis nepadol.Vsetky cesty vedu do AS Rima a aj snure bez prehry v Rime koncia.Co si dnes mohol vybrat rimsky fanusik v Rime:ist na chutnu pizzu,pozret zapas v telke aby nevidel dalsie utrpenie AS alebo ist na zapas a vidiet ako vlk zozere zebru .... treba sa dnes vyhecovat , v satni de rossi lavicku a sprchy rozdrbat a bojovat .......v zostave je konecne FRANCESCO TOTTI vlci maju svojho pastiera.......... FORZA R O M A FORZAAAAAAA ROMAAAAA FORZAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAA FORZAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAA FORZAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAA PODME VLCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROMA ROMAAAAAAAAAA ROMAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOJOVAT,BEHAT,POTIT KRV ..........DO NICH GLADIATORI !!!!!!!!!!!!!! MY SME DOMA , MY SME VLCIA SVORKA !!!!!! ............... AS ROMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAJE ROMA DAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AS ROMA ROMA ! ROMA ! AS ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A S R O M A

Reagovat
smazaný uživatel

AWESOMENESS

Reagovat
M11

a sprchy rozdrbat

Reagovat
Inter Eterno Amore

ty koňu

Reagovat
cresposuper

Reagovat
panca

bez debat! Prispevek roku

Reagovat
GEGE

měl i lepší.tuším proti Laziu to sem chcal smichy

Reagovat
Inter Eterno Amore

ale povedz že si sa nadrbal chlape

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je ono

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim že by sis za to mohl říkat o nějakej honorář a jesli ti ho EF nebude chtít dát, tak se vsadim že se tady pár takovejch bláznů jako já najde, co by ti nějaký to euro strčilo

Reagovat
smazaný uživatel

dobry napad ,za ne si kupim tabletky na upokojenie,aj dnes by sa zisli a nemam

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci mají svého pastýře=D

Reagovat
smazaný uživatel

De Rossi stoper

Reagovat
Alberto Aquilani

chlapi ,som uz otravbny , ale kde to kukate ? neičo čo fakt ide , nie veetle , ani dke je milion linkov ...

Reagovat
Lubinterista

Stáhni někde a nainstaluj --> Readon TV Movie Radio Player, je to normálně free. Je tam záložka Live Sports. Někdy to zlobí, ale jinak super. Používám celkem dlouho a spokojenost. Navíc je tam miliarda TV stanic s celého světa.

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/111378 , sop://broker.sopcast.com:3912/98533 , sop://broker.sopcast.com:3912/111686 , sop://broker.sopcast.com:3912/100806 , sop://broker.sopcast.com:3912/58884 nech sa paci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DE ROSSIIIIIIIII GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

Haluzný gol naozaj

Reagovat
Votas

Pískej konec!

Reagovat
Alberto Aquilani

gooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL

Reagovat
10

Vidal...panebože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

vidal prave vyhral popelnici roku

Reagovat
smazaný uživatel

přesně jsem to čekal, před tím rohem, je to strašně laxní

Reagovat
SqueeZy

Ajéje

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole to snad ne tohle.

Reagovat
M11

vic zakriknute to nejde ?

Reagovat
lnterista

pekny nemehlo

Reagovat
smazaný uživatel

omg co to bylo

Reagovat
GEGE

DDR Vidal

Reagovat
Mr.Jindros

Ani bych DDR nechválil, moc dobře to netrefil.

Reagovat
GEGE

Těžký balon o moc lip to trefit nešlo.

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole AS po gólu hrozně marný. Otočit.

Reagovat
Mr.Jindros

(to jsem chtěl dolů)

Reagovat
smazaný uživatel

Všimli ste si? juve hraje na 3 obránce ...

Reagovat
smazaný uživatel

S Barzaglim vždycky

Reagovat
10

jj, měli to tak ráno i v Gazzettě...

Reagovat
panca

totti nehraval kvuli zraneni nebo ho trener nestavel?

Reagovat
smazaný uživatel

zranenie,chyba nam doktor house

Reagovat
cresposuper

Reagovat
panca

ale rim je totalne mimo. Si neda jeden balon

Reagovat
10

kurz 4.8 na Juve, na to jsem čekal

Reagovat
GEGE

krasa no taky bych to dal.otočíte v pohodě.

Reagovat
lnterista

Reagovat
10

nevím jestli v pohodě, ale tomuhle týmu věřím hodně, tohle je ještě víc nasere

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak to by mohli nabrať nejaké karty

Reagovat
smazaný uživatel

totti

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Řím je děravej jak cedníl ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ak stratíme body s takýmto tímom, bude to hanba ako svet....tak márne som dlho nikoho nevidel hrať....

Reagovat
smazaný uživatel

Tieto Pirlove klucky na vlastnej polke su na facku..

Reagovat
Mr.Jindros

Ty seš na facku. Míč neztratil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tentoraz nie ale stalo sa neraz ze uz takto stratil...A ukludni sa ..

Reagovat
smazaný uživatel

A ide o to ze ziadny hrac by nemal kluckovat na vlastnej polke ked je v obklucení 3 hracov supera....

Reagovat
smazaný uživatel

Stekelenburg mě začíná štvát

Reagovat
smazaný uživatel

Chelo

Reagovat
lnterista

Juve se mi libi

Reagovat
10

na můj vkus to rozhodčí pouští až moc...má to spád, ale takhle to neudrží

Reagovat
Mr.Jindros

Zatím to vypadá na jeden z nejhorších poločasů letos. Snad je Conte pořádně seřve.

Reagovat
smazaný uživatel

co to píská za ču*áka

Reagovat
smazaný uživatel

omg tolik chyb

Reagovat
M11

Matri neuhral balon jeste

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, k tomu několik zbytečných ofsajdů.

Reagovat
smazaný uživatel

ač nerad tak si myslím že juve dnes prohraje každej řiká jak to římu nejde a že má 3 důležitý hráče out a juve na to určo dojede že se všem v římě najednou zadaří

Reagovat
smazaný uživatel

neumime dotahnout akci do konce fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mne ako nezainteresovanemu divakovi sa ten zapas zatial celkom paci..

Reagovat
stuff

tolko priestoru by mohlo vyhovovat eliovi... a rozhodca naozaj pusta az prilis...

Reagovat
smazaný uživatel

To 3-5-1-1 je na nic, když se rozběhne Lichsteiner, ta ksi ve většině případů překáží s Pepem, tím ta přímočarost dostává na prdel...vůbec netuším, co Conteho vedlo k přístupu na 3 obránce. Zatím prokaučovaný zápas z jeho strany.

Reagovat
10

Reagovat
10

zatím se mi to naše 3-6-1 nelíbí ani trošku, nefunguje nic...tříčlenná obrana, Pepe uprostřed, Lichtsteiner na křídle..? nevím jestli jsou tyhle experimenty žádoucí v takovým zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cítim prúser ak sa cez polčas niečo nezmení....

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus z minulej sezóny

Reagovat
10

sni dál

Reagovat
smazaný uživatel

Inter spred Calciopoli

Reagovat
smazaný uživatel

Vtedy si ešte futbal nesledoval Ak ak áno, tak Juventus bol tam, kde bol, hlavne kvôli zákulisným machináciám a manipuláciám Moggiho, ktorý pre Juventus uhrával cenné body a zámerne poškodzoval Inter. To, že ste boli následne preradení do SB a tým čiastočne oslabení, je len slabou náplasťou pre FC Internazionale- veľký hrdý klub , ktorý sa nemusel nikdy uchýliť k tomu, k čomu sa uchýlil Juventus

Reagovat
Mr.Jindros

Aha, takže to, že měl Juventus papírově nejsilnější kádr v Evropě, se nepočítá?

Reagovat
smazaný uživatel

...tak Juventus bol tam, kde bol, hlavne kvôli zákulisným machináciám a manipuláciám Moggiho, ktorý pre Juventus uhrával cenné body...

Reagovat
Yanek

No, pred Calciopoli melo nejlepsi tym Evropy AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

FC Internazionale- veľký hrdý klub , ktorý sa nemusel nikdy uchýliť k tomu, k čomu sa uchýlil Juventus

Reagovat
10

aspoň nelži

Reagovat
lnterista

Reagovat
Lubinterista

ale furt se na něj chytaj

Reagovat
smazaný uživatel

podvodníci z Interu sa potrebovali dostať k titulom

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle laťka se rozhodčímu nemusí vyplatit, jsem zvědavej jestli to udrží v mezích...

Reagovat
smazaný uživatel

Ou to chtělo proměnit

Reagovat
10

Andrea ztrácí moc míčů...znovu

Reagovat
10

hlavně hodně nebezpečných míčů

Reagovat
smazaný uživatel

pojd Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nastreli zase zed tak se du obesit

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy ked kopeme priamák tak ma napadne Alex

Reagovat
10

teď měl jít ještě do brány

Reagovat
smazaný uživatel

Co naplat, že se většina půle hrála na půlce AS. Prohráváme vlastní laxností, která se ukazuje i v rozehrávce. Tu musíme zpřesnit a přidat k tomu kvalitnější zakončení (jak "jednoduché") než předvedl např. Bonucci. Zaberem, FORZA JUVE!

Reagovat
Largo

Po prvních 45 minutách spokojenost...Zvláště se mi líbí, jak se Lamela s Osvaldem vrací....Ale ten tlak Juve je někdy fakt dost náročnej. Ještě, že do toho DDR tak lítá :D

Reagovat
10

Conte tímhle úplně rozbil ty fungující kraje, který právě proti těm krajům AS měli být největší zbraní. Opravdu nechápu, co ho k tomuhle vedlo tohle je nejslabší Roma za posledních xx let

Reagovat
brenk

Teraz som prišiel, tak dúfam, že chlapci v druhom polčase zaberú

Reagovat
smazaný uživatel

to je strašný, zase nějaký experimenty a tentokrát nás budou stát body, a pokud se něco nezmění, tak i neporazitelnost. Do zápasu jsme nastoupili jak mistři světa a co si mysleli, že se AS porazí samo. Podceněný a míč od Vidala a nesoustředěnost vedla k úvodnímu gólu, co na tom, že jsme lepší a hrajeme s míčem? AS to vyhovuje, brání dobře před šestnáctkou a myslím, že budou trestat z brejků, už se jim to málem párkrát povedlo. Je potřeba přejít na 4-3-3 a do druhýho poločasu nasotupit s pokorou, ty šance příjdou, jen je potřeba je proměnit! FORZA JUVEEE

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle je zápas který asik prohrajem a nechce se mi tomu ani věřit,obrana říma mě příjde snad nejslabší proti které jsme letos hráli,tolik prostotu co máme a nevyužijem to,normálně se mi nechce věřit tomu že prohráváme

Reagovat
DelPiero137

Zda sa mi to z mojho streamu alebo tempo bolo obrovske? Prelievalo sa to z jednej strany na druhu.

Vylozene sance nemame, ale tenato system nejak nefunguje. V zavere mal Pepe este potiahnut a mozno by daval aj do brany.

Co ma zarazilo v 22 minute Pirlo skusal riskante kluckovanie medi 16-kou a stredovym kruhom medzi dvoma hracmi. Chvilami to vyzeralo ze strati loptu, nakoniec z toho pekne vykluckoval. Ale! nikto sa nerozbehol mu na pomoc! Tam keby sme stratili tak mame riadny pruser a nasi sa len pozerali ako to Andra zvladne.

Vydrzal by Fabio druhy polcas taketo hore/dole? Chce to trochu kreativity.

Reagovat
panca

rim hraje uplne hrozne a stejne vede

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal nemá logiku.

Reagovat
Mr.Jindros

Já myslím, že většinou má. Juventus nehraje o nic líp než Řím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už sem se bál, že to pro nás dopadne hodně špatně,když po tom golu Juve zapnulo, ve třicáty to ale trochu opadlo, díky bohu. Kluci bojujou, ale chtělo by to přece jen o hodně zlepšit, Lamela si koleduje a s takovymhle přístupem ten zápas nemusí dohrát, Viviani nedal ještě přihrávku,ale na místě DDR se zatim neztratil,Greco nebyl tolikrát u balonu, takže toho tolik nepokazil, ale Řím má něco co žádnej jinej tým nemá: Tottiho a De Rossiho. Franče je famozní, ty jeho pasy,krytí míče, přehled...on chyběl těch několik zápasů a DDr je v týhle sezoně možná v životní formě a na stoperu hraje líp jak Kjaer s Juanem dohromady. Plus do toho Stekelenburg a Heinze, který se taky teď ukázali. Jinak LE vlkům zřejmě nařídil, aby to dali Vidalovi co nejvíc sežrat, protože ten z toho musí bejt už dobře otrávenej (gol jeho, když se dotkne balonu tak leží...). Ale musíme si dát velkýho majzla na ty okna v obraně, zatim toho ani "rytmus" Pepe, ani Matri nevyužily,ale co není může bejt. Tak snad se stejnym nasazením do druhýho poločasu a možná trochu zlepšit ty kombinace. FORZA ROMA

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

Juve nas po gole staršne zatlačilo , ptootm to už nebolo take zle , ale na golovky vedu ,. my na goly !! Udrzat !! Najlepsie pridat rychli gol !!

Reagovat
smazaný uživatel

Nééé prohruu ještě neeeeeee

Reagovat
M11

co tady schizujete.. je jeste cely polocas

Reagovat
10

jinak ten Heinze, klobouk dolů...nejlepší hráč na hřišti, bez něj by už Roma prohrávala

Reagovat
smazaný uživatel

spíš De Rossi

Reagovat
M11

DDR Totti Heinze drzaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

ten ani ne, za něj tam právě Heinze vzadu několikrát hasil díru

Reagovat
smazaný uživatel

DDr zase hasil když chyběl Taddei,ale ta hra dva na dva, tři na tři, jak hrajem vzadu se mi nelíbí a smrdí to

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to DM, přeci jen je zvyklý za sebou mít ještě obranu, ale celkově jak psal M11 Romu drží Heinze, De Rossi a Totti

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak by som vymenil Angela s Osvaldom , Osvaldo mal byť obranca !!

Reagovat
Largo

Forza Roma!!!!

Reagovat
Mr.Jindros

Estigaribia dolů.

Reagovat
M11

neni to zapas pro nej

Reagovat
10

Giak do hry, proti Bologni v týdnu hrál parádně

Reagovat
Mr.Jindros

A Matri taky dolů. Fabio s Alexem na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

bude stridat zase v 80 minute az

Reagovat
smazaný uživatel

osvaldooo skoda

Reagovat
M11

Fabio nebo Alex na plac.. a Giaccherini

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela měl mít už dávno žlutou

Reagovat
10

teď jsem to chtěl napsat...

Reagovat
DelPiero137

Rimania ide nato tvrdo! Lamela uz mal dostat zltu! Claudio otraseny, na Vidala same tvrde zakroky a Litchyho tam gniavi Lamela...

Reagovat
brenk

Čo zatiaľ sledujem druhý polčas, tak to nie je Juve, ktoré poznám z tejto sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlovy přímáky/rohy jsou někde jinde než ty Alexe.

Reagovat
10

bohužel, ty na přímou střelu se mu povedou 3 ze sta...

Reagovat
10

myslím, že teď už se jim Totti na nějakou zeď příště vysere

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo říct co to má bejt?? ..Takováhle hnusná simulace je u hráčů Juventusu nepřípustná! Dívali se na špatnou kazetu!

Reagovat
10

GIORGONEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
M11

CHIELLINIIIIIII !!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

GIORGIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Prídem z fajčpauzy a GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO sice se mi sekal stream poslední minutu, takže to mám jak rádio, ale...

Reagovat
Mr.Jindros

ARTURO VIDAL (aby to nebylo tak monotematické)

Reagovat
smazaný uživatel

omg penalta

Reagovat
panca

haluz z milimetrovyho ofsajdu a ted penalta

Reagovat
SqueeZy

GIOOOOOOOOOORGIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to si ze mě dneska střílej ne

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
M11

boze boze

Reagovat
smazaný uživatel

Paráááááááda

Reagovat
Largo

ted to otřesenej totti nedá....

Reagovat
10

GIGGIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Giggi super

Reagovat
M11

GIGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

GIGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Il Architetto

GIGI BUFFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
10

jinak toho Vidala vyndej, ten má normálně vsazeno za barák

Reagovat
Mr.Jindros

Před gólem pěkně přihrál Estigaribiovi.

Reagovat
10

hraje dobře, ale pak udělá takovýhle dvě kraviny

Reagovat
smazaný uživatel

kurva

Reagovat
smazaný uživatel

BUUUUUUFFFFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Reagovat
smazaný uživatel

GIGIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BEST IN THE WORLD

Reagovat
SqueeZy

GI GI GI GI GI GI GI GI GI GI GI GI GI GI GI GI GI GI GI GI GI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
panca

totti dohral tuhle sezonu

Reagovat
10

tak to Roma spadne

Reagovat
smazaný uživatel

super jen co dáme gol hned pecka proti nám

Reagovat
brenk

Odídem na 2 minutky a človek sa nestíha diviť, čo všetko sa udeje...

Reagovat
smazaný uživatel

GIGGGGGGGGGIIIIIIIIII♥

Reagovat
panca

a muze mi nekdo vysvetlit, jak muze vidal delat v tehle situaci skluz? magor

Reagovat
10

syndrom Melo

Reagovat
Slejdy

Franta

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď Fabio

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodca je totálne mimo.....

Reagovat
brenk

Ja tam chcem Giacheriniho

Reagovat
10

takovejhle balon dostat Miloš...

Reagovat
Mr.Jindros

Miloš musí najít s Contem společnou řeč a probudit se.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, že by s nim měl problém, aspoň podle rozhovorů, kde Conteho chválí jak může.

Reagovat
stuff

to zistime az ked pripadne odide...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jasný, může to být jinak, jenom si to tak (možná naivně) myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Heinze opravdu výbornej

Reagovat
Largo

Reagovat
Il Architetto

Esti vyčerpaný a za něj Giak, paráda.

Reagovat
10

Giorgione v tranzu

Reagovat
smazaný uživatel

Právě jsem chtěl napsat, že podle výrazu v obličeji, by ten míč nejradši sežral

Reagovat
SqueeZy

za tohle střídání jsem se modlil, dobrá práce

Reagovat
10

teď se Orsato nad Vidalem slitoval...smrdí to dost u něj

Reagovat
brenk

Hodil by som tam Pazienzu...

Reagovat
smazaný uživatel

na co Pepe čekal

Reagovat
10

Elia rozhodně...ať je prdel

Reagovat
stuff

Reagovat
Mr.Jindros

To nemyslíš vážně, že ne?

Reagovat
10

mělo tam být rozhodne...

Reagovat
10

když už tam šel, tak co mi zbývalo

Reagovat
stuff

yes, elia aspon na chvilu

Reagovat
stuff

toto je chory zapas

Reagovat
brenk

Je to strašný boj...veľa nepresností, veľký chaos v hre.

Reagovat
Largo

Měl sundat Lamelu...

Reagovat
smazaný uživatel

futbal zo strany na stranu..marco skus rozhodnut

Reagovat
10

hm, málem rozhodnul...kuaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

INFARKTUJEM

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se musí dááát

Reagovat
M11

Fabio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

On Alex s Fabiem prostě střeleckou formu nemají. Pak se Contemu divit, že tam cpe Matriho.

Reagovat
10

Elia málem znovu rozhodnul

Reagovat
stuff

Reagovat
stuff

kurva fabio

Reagovat
Nuno čomes

Totti

Reagovat
Largo

To si Totti dělá ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

france dnes je prekliaty

Reagovat
smazaný uživatel

bavím sa, pekny zapas pre nefanušika

Reagovat
smazaný uživatel

OMG ten Elia neni normálny.....

Reagovat
Il Architetto

Stane se.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, že AC, Neapol a Juventus zaváhali, pričom Inter bral plný počet bodov

Reagovat
smazaný uživatel

beztak skoncite v dolni polovine tabulky

Reagovat
Yanek

Jeste, ze vam ty ztraty pomuzou...

Reagovat
smazaný uživatel

to sice ne ale pořád se mi líbí naše umístění víc jak to vaše

Reagovat
Yanek

A co jako?

Reagovat
Alberto Aquilani

Remíza nič nerieši , mali sme radšej prehrať 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Conte s tou iodiotskou taktikou nakonec krásně promarnil 2 body, tenhle zápas mohl skončit jasnou výhrou Juve, ale i tak Roma ostuda...

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

na druhej strane mohol vyhrať aj AS a pozri na tú našu zostavu, v obrane dvaja záložníci, v zálohe dorastenec...

Reagovat
smazaný uživatel

nahovno zápas

Reagovat
smazaný uživatel

nvm no radši at elia zustane sedet :) sice zase malem prihravka na gol ale branit se mu moc nechce a s balonem se mi taky nelíbí

Reagovat
brenk

Pre mňa Elia predstavuje úplne opačné hodnoty v oblasti správania ako ostatok tímu, nech hrá ako chce, je to môj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto mali byť 3 body, a nie dalšia remíza .....v druhom polčase síce oba tímy hrali vyrovnanú partiu, ale aj tak mi nedá spávať ten prvý gol Ríma.... ....

Možno zajtra budem zápas hodnotiť inak, ale teraz zo mňa hovoria emocie a jednoducho ma to serie.....hoci samozrejme môžme byť radi aj za ten bod, keby perfektný Gigi nechytí tú penaltu ale dnešný zápas odhalil hlavne totálnu nemohúcnosť našich útočníkov, Sandro aj Fabio nemajú vôbec formu a preto dúfam že cez zimu niekoho privedieme, ja to tvrdím už od leta že ten súčastný útok nie je úplne taký ako by sa patril........Vidal dnes flop, a od Eliu by som čakal tiež viac hoci hral len pár minút, no ale nezabudol majstrovsky dokurviť poslednú akciu zápasu....ale obetného baránka z neho robiť nechcem, hlavne ten prvý polčas bol prekaučovaný....

Reagovat
smazaný uživatel

no ten váš gól o moc lepší nebol

Reagovat
panca

skoda ze rim nevyhral. Ikdyz v prvnim polocase byl tragickej, tak nakonec mel sance. Totti jim to dnes zazdil juve to podle me posledni dobou hodne uhrava pracovitosti a velkou drinou. Kvalita nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fanouška určitě pěknej zápas, v tempu, plno akcí....

Co si budem nalhávat byli sme horší, zase na druhou stranu Juve taky neukázalo žádnej obrovskej válec a ten zápas mohl skončit jinak. Jak sem vychválil Tottiho, tak druhej poločas mu vůbec nesedl,ale co už, hrál první utkání po měsíci, měsíci a půl? Nevim přesně a hned proti Juve. MOTM jednoznačně Stekelenburg. Dneska nás zachránil.

Bod z tohodle zápasu pro nás má cenu zlata. Vzhledem k tomu v jaký sme situaci, jakou sme měli seskládanou sestavu a proti komu sme hráli, nemůžu se zlobit. A abych nechválil jenom hráče AS, tak Vidal Hrozně moc toho snesla a byl to právě on, kdo začínal ty akce, který tak smrděli.

Reagovat
10

Nejhorší výkon v sezoně, ztracený body, protože tahle Roma se s prominutím měla porazit s přehledem. Dneska se pod tím dost podepsal Antonio, protože v prvním poločase úplně rozbil fungující systém, v druhým se to zlepšilo, akorát zase přišla naše klasicky šílená finální fáze, z těch akcí, co jsme tam zase měli by AC dalo 5 gólů. Ale pořád držíme neporazitelnost, AS bude možná brzo trénovat opravdovej trenér a body se z Říma vozit nebudou...

Reagovat
Alberto Aquilani

Bože moj , od Juventinov niaka pochvala za vykon supera nehrozí .... zatlačili Nás na 10 minut , po vacsinu zapasu to bol vyrovnany vykon , Juventusu sa podarilo viac krat vystrelit na branu , Totti mal zas penaltu kde mohol rozhodnut , hral sa dobry futbal z brány na bránu , na konci mal trochu viac síl AS , aj to svedčí o niečom...

Reagovat
Pipo123

Juventus je v každom zápase lepší a v každom vyhráva zaslúžene tak sa nehnevaj Aleberto, neboj, zraní sa im Pirlo a ešte pár hráčov a vráti sa to do starých kolají

Reagovat
brenk

S kľudným svedomím môžem povedať, že ani v jednom zápase tejto sezóny sme rozhodne neboli horší a to si tu môžte písať, čo chcete . Ale dnes naozaj vyrovnaný zápas, aj keď sa mi nepáčila hra ani jedného tímu...

Reagovat
10

to už si říkal někdy koncem září a nějak pořád nic...

Reagovat
Pipo123

Sranda desítko úprimne je mi jedno kto je prví a kto nie, my na to nemáme a som strašne rád že sa pri tej marodke vôbec aj držíme tak hore. Vy hráte dobrý futbal, len strašne ma mrzí že sme nezískali s vami bod, tam to mohla byť kludne remíza.

Reagovat
DelPiero137

Podali ste dobry vykon a my pre istotu zly. Nezvykneme takto hrat. Vidal a Marchisio boli zakriknuty, neslo im to ako po minule zapasy. Bali sa osobnych subojov. V obrane ste nam dost zavarali, co bolo sposobene aj tym ze sme museli otvorit a dorovnat. Zapas pekny.

Reagovat
stuff

zapas pekny len nezastihol ziadneho z nasich hracov vo forme, rozostaveniu som nerozumel, striedaniam trochu, Milos by sa v takomto zapase podla mna naramne hodil, ale z tribuny asi tazko... napriek vsetkemu ma Conte dnes prekvapil aj pozitivne, necakal som, ze urobi striedanie pred 80.minutou a urobil... k jednotlivcom-stoperi dnes parkrat pekne uhasili, samozrejme Gigi poklona.. Claudia som skoro vobec nevidel, Pirla kiez by som vobec dnes nevidel(tolko pokazenych lopt som od neho este nevidel), Matrimu som takisto nerozumel, Esti sa snazil, ale podla mna toto nie je post pre neho(az tak vpredu) a Pepe ajked je sympatak, mohol byt skor striedany.. a aby tu aj nieco pozitivne... Som rad, ze mozem hladat taketo malichernosti, minuly rok by som dal dusu za takyto vykon juventusu... ano, aj predminuly, vidiet krasnu robotu Conteho... snad nepadne na nestavani hracov, ktorych nema rad.. a fans juve, naozaj by sme mali byt vdacni, ze sa nam moze nepacit taketo juve po tom, na co sme pozerali posledne 2 sezony

Reagovat
smazaný uživatel

700 per Juventus!

Reagovat
smazaný uživatel

špatně už jsem se radoval jak jsem to vychytal

Reagovat
Maresma

Inter dneska vyhraje, jeho forma se zvedaaaa.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele