Seria A - preview 12. kola

07.11.2009, 08:36, aktualizováno 08.11.2009, 09:50
Previews
Milán proti Římu, to jsou velká lákadla nedělního programu Serie A. Lazio nejprve odpoledne hostí AC, večer pak tečku za kolem obstarají Inter s AS. Janovu se znovu daří a formu by měl potvrdit proti Sieně. Fiorentina cestuje do Udinese, Sampdoria se představí v Cagliari...
Calcio Catania - SSC Neapol  (sobota 18:00)
Další kolo italské ligy otevře sobotní souboj mezi Catanií a Neapolí. Domácí se nacházejí ve špatném rozpoložení a v tabulce je z toho předposlední místo. Naopak Neapoli se hodně daří, naposledy to schytal Juventus, který doma prohrál 2:3.

Předposlední Catania má co zlepšovat, v posledních kolech se jí vůbec nedaří a špatné výsledky se pochopitelně promítly do celkové tabulky. Sicilané měli poněkud těžký los, ovšem to je neomlouvá. Porážka na Interu se čekala podobně jako na Fiorentině, nicméně doma s Chievem to mohlo být slavnější. Jenomže nebylo a Catania teď musí řešit výsledkovou krizi. Určitě by se hodila co nejrychlejší výhra, po které by se hráčům dýchalo lépe, ale v následujícím utkání to nebude vůbec jednoduché. Catania totiž přivítá Neapol, která se "probudila ze spánku".

Fotbalisté Neapole se pod novým trenérem rozehráli ke skvělým výkonům a poslední čtyři kola jsou neporaženi. Neapol přitom sehrála zápasy s těžkými soupeři, kteří bojují o titul. Všechno začalo víceméně povinou výhrou nad Bolognou 2:1, a pak to pokračovalo ziskem tří bodů na půdě silné Fiorentiny, remízou s AC Milán a další výhrou, tentokrát na hřišti Juventusu 3:2. Přitom právě zápasy s Milánem a Juventusem mají leccos společné, Neapol v nich totiž prohrávala 2:0, ale nakonec stačila vždy vyrovnat a v případě Juventusu dokonce otočit skóre.

V úvodu soutěže se mluvilo o další zpackané sezoně, jenomže teď je jak se zdá být všechno úplně jinak. Svěřenci trenéra Mazzarriho jsou šestí a na čtvrtou pozici, která zaručuje předkolo Ligy mistrů, ztrácejí pouze dva body. Neapol si může po tomto kole postavení vylepšit, potřebuje k tomu však výhru nad Catanií.

Sicilský celek trápí rozsáhlá marodka, Barrientos, Sciacca, Delvecchio, Campagnolo, Martinez a Spolli jsou zranění, zatímco Silvestre a Capuano si odpykávají karetní trest. Ani hosté nebudou pro toto utkání kompletní, Mazzarri musí oželet trio Campagnaro, Santacroce, De Zerbi.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Potenza, Terlizzi, Bellusci - Alvarez, Biagianti, Carboni, Llama, Pesce - Mascara, Morimoto
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Grava, Cannavaro, Contini - Maggio, Gargano, Cigarini, Aronica - Hamšík, Lavezzi - Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.28 - 3.20 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta BC - Juventus FC  (sobota 20:45)
Napravit poslední výsledky budou chtít fotbalisté Atalanty i Juventusu. Zatímco domácí propadli na Sardinii Cagliari (0:3), hosté doma nestačili na Neapol (2:3), a to i navzdory tomu, že vedli o dvě branky. Bianconeri si alespoň částečně napravili reputaci v Lize mistrů proti Maccabi Haifa.

Už se zdálo, že Atalanta pod vedením trenéra Antonia Conteho našla tu správnou tvář, jenže po minulém kole je vše jinak. Atalanta nezvládla zápas s Cagliari (0:3), a po zápase s Livornem (0:1) to byla již druhá porážka v řadě. Fotbalisté Bergama naprosto nezvládli první poločas, kdy sice nebyli výrazně horším týmem, nicméně třikrát inkasovali. Ve druhém poločase už si Cagliari vše pohlídalo a bez větších problémů zvítězilo. Na stadionu Azzurri se nyní očekává fotbalový svátek, přijede totiž turínský Juventus, který momentálně není v dobrém rozpoložení.

Zle si počínala Stará Dáma v posledním ligovém zápase s Neapolí. Bianconeri vedli ve druhém poločase 2:0, jenomže Neapolští zásluhou Datola a Hamšíka skóre dokonale otočili a z Turína si odvezli všechny tři body. Juventus porážku sice částečně napravil v Lize mistrů, když vyhrál na horké půdě izraelského Maccabi Haifa zásluhou Maura Camoranesiho 1:0, jenže herně to stále nebylo ono. Svěřenci trenéra Cira Ferrari teď mají blízko k postupu do osmifinále milionářské soutěže, ovšem v domácí lize je ztráta na vedoucí Inter Milán už sedmibodová, a to má třetí Sampdoria stejný počet bodů, čtvrtý AC Milán zaostává o dva body. Juventus teď musí dát zapomenout na zápas s Neapolí a výsledkově navázat na utkání s Maccabi. Zisk tří bodů na hřišti Atalanty Bergamo je pro Starou Dámu primární.

Domácím bude chybět několik klíčových hráčů, zranění jsou totiž Acquafresca, Ferreira Pinto, Manfredini, De Ascentis a Barreto. Juventus je na tom ještě o něco hůře. Iaquinta, Caceres, Del Piero, Salihamidzic, Marchisio, Zebina, Sissoko, ty všichni jsou na marodce. Jakoby to nebylo málo, tak Staré Dámě nepomůže ani vykartovaný Amauri. Juventusu se proti Atalantě mimořádně daří. Za posledních osm let s ní totiž neprohrál a tuto bilanci hodlá prodloužit i nyní. V minulé sezoně tu Stará Dáma zvítězila 3:1.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Garics, Talamonti, Peluso, Bellini - Padoin, Caserta, Guarente, Valdes - Doni, Tiribocchi
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Grygera, Cannavaro, Chiellini, Grosso - Melo, Poulsen - Camoranesi, Diego, Giovinco - Trezeguet
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.35 - 3.28 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AS Bari - AS Livorno  (neděle 15:00)
Bari přivítá Livorno a bude se jednat o další střetnutí letošních nováčků. Zatímco domácí vlétli do soutěže úspěšně, Livorno se až po změně trenéra dočkalo prvních výher. V těch hodlají hosté pokračovat i na stadionu San Nicola.

Nováček z Bari v minulém kole opět dokázal, že může hrát s nejlepšími celky v Itálii vyrovnanou partii. Řeč je samozřejmě o utkání se Sampdorií Janov, Blucerchiati za 90 minut dějství nenašli na obranu Bari recept, a tak jen remizovali 0:0. Bari tak po Interu Milán, AC Milán a Laziu Řím obralo o body další celek, který má vysoké ambice. Celkově se svěřencům trenéra Ventury daří, z doposud jedenácti odehraných zápasů prohráli domácí pouze dva a v tabulce jim patří poklidné jedenácté místo. Domácí stadion San Nicola navíc padl jenom jednou a body zde nebudou chtít domácí přenechat ani Livornu, které se v posledních kolech zvedá.

Livorno se po výměně trenéra opravdu zvedlo, nepočítáme-li poslední prohru se suverénním Interem Milán, mají za sebou svěřenci nového trenéra Cosmiho dva velmi povedené zápasy s římským AS a Atalantou Bergamo. Střetnutí s Interem sice nevyšlo, nicméně samotný trenér Cosmi nepočítal, že by po zápasech s Římem, Atalantou a Interem získal šest bodů. Livorno se tak dostalo z poslední příčky, nicméně i současné osmnácté místo znamená sestup. Amaranto tak budou nejspíše muset bojovat do posledního kola.

Domácí budou pro tento duel postrádat Dondu, Para, Sforziniho, Rivase, Kutuzova a Langellu, který je suspendovaný. Livorno je na tom podobně, hrát nebudou Rivas, Bardi, Filippini, Perticone a De Lucia.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Ranocchia, Bonucci, S. Masiello - Alvarez, Donati, Almiron, Allegretto - Barreto, Meggiorini
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Benussi - Diniz , Galante, Miglionico - Raimondi, Pulzetti, Candreva, Moro, Pieri - C. Lucarelli, Tavano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.05 - 4.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Sicilské Palermo zavítá na půdu Bologně a bude tu chtít urvat všechny tři body. Domácí se ale nehodlají lacino vzdát, před domácím publikem budou chtít také vyhrát a co nejrychleji vystoupat vzhůru tabulkou do bezpečí před sestupovými vodami.

Bologně to stále nejde, navíc, jak se zdá, nepomohla ani výměna trenéra. Franco Colomba má za sebou už tři zápasy, z toho jen jeden vítězný. Nutno podotknout, že trenér Colomba je v tom tak trochu nevinně. Zápas na Sampdorií byl sice propadákem, nicméně vzápětí přišla "povinná" výhra nad Sienou a těžké utkání s AS Řím, ve kterém Bologna vedla 1:0, ale nakonec odešla poražena. Až zápas s Palermem doopravdy ukáže, co v týmu opravdu je.

Palermo tak trochu přibrzdilo v dobrých výsledcích a v minulém kole si připsalo bod za remízu 0:0 s Janovem. Diváci byli na stadionu Renza Barbery z bezbrankové remízy poněkud zklamaní, nejspíše je totiž namlsala úžasná přestřelka s Interem Milán (3:5), ve které si ale jejich miláčci bod nepřipsali. Pravdou je, že sicilský celek měl v poslední době hodně těžký los a ten se až na pár výjimek bodově vydařil, vždyť Palermo porazilo Juventus, Livorno i Udinese. Teď už se musí svěřenci trenéra Waltera Zengy soustředit opět na vítězství, pokud tedy chtějí prorazit do pohárové Evropy.

Sicilané jsou ve vzájemných střetnutí úspěšnějším celek, svědčí o tom také poslední vzájemný duel hraný na stadionu Renza Barbery, domácí v něm zvítězili jednoznačně 4:1. Mutarelli a Santos, to jsou dvě jména, která budou Bologně chybět. Hosté jsou na tom ještě o dva hráče hůř. Na jejich marodce jsou totiž Liverani, Mchedlidze, Balzaretti a Morganella.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Raggi, Moras, Portanova, Lanna - Valiani, Guana, Mingazzini - Adailton - Zalayeta, Di Vaio
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Kjaer, Migliaccio, Bovo - Nocerino, Simplicio, Bresciano - Pastore - Cavani, Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.00 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Rozjeté Cagliari se pokusí udržet sérii výher, doma ale hostí třetí Sampdorii Janov. Ta i v případě výhry zůstane na třetí pozici, jelikož Juventus v sobotu zdolal Atalantu. Sampdoria nicméně bude chtít po dvou kolech opět vyhrát.

Velice slušnou formu si udržují fotbalisté Cagliari, kteří už tři zápasy po sobě neztratili ani bod. Allegriho hoši porazili Janov, Lazio i Atalantu a v tabulce jim patří slušné deváté místo. Cagliari se přitom nedařilo zvládat domácí utkání, nicméně nyní vypadá vše úplně jinak. Zápas s Atalantou se domácím mimořádně vyvedl, svěřenci trenéra Allegriho vedli po prvním poločase 3:0 a tím bylo prakticky po zápase. Domácí stánek Sant'Elia očekává příjezd třetího týmu ligy - Sampdorie, které se zatím daří.

Sampdoria po výprasku s Juventusem pouze remizovala s Bari a v boji o první místo znovu bodově ztratila. Blucerchiati si však z toho těžkou hlavu nedělají, aktuálně třetí místo je i tak skvělým úspěchem, navíc do konce sezony ještě zbývá velké množství zápasů. Jedním z nich je utkání na půdě Cagliari, které bude vzhledem k formě sardinského celku velmi náročné. Pokud Janovští prohrají, umožní milánskému AC dostat se před něj na třetí pozici.

Sardinský celek se musí obejít bez Pisana, Lazzariho a Marzorattiho. Hosté čítají pouze dvě ztráty - Semioliho a Padalina. V minulé sezoně dopadlo měření sil lépe pro Cagliari, které doma vyhrálo 1:0 a na janovské půdě remizovalo 3:3.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Canini, Astori, Lopez, Agostini - Dessena, Conti, Biondini - Cossu - Matri, Nenè
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Stankevicius, Gastaldello, Lucchini, Zauri - Mannini, Palombo, Poli, Ziegler - Pazzini, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.17 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - AC Siena  (neděle 15:00)
Janov pokračuje v boji o evropské poháry a v iděálním případě by se v neděli mohl posunout až na čtvrté místo. Vedle zaváhání AC Milán a Fiorentiny k tomu ale potřebuje zvládnout i vlastní duel se Sienou.

Janov v posledních kolech bodoval proti dvěma přímým konkurentům a výhru nad Fiorentinou potvrdil ziskem bodu na hřišti Palerma. Dařilo se mu i v Evropské lize, kde v nastavení vyválčil výhru nad Lille a vrátil se do boje o postup.

"Bylo spravedlivé, že zápas skončil tak, jak skončil. Za stavu 2:0 jsme ztratili koncentraci a soupeř se vrátil do zápasu, ale nevzdali jsme se a dostalo se nám odměny. Teď se můžeme v klidu soustředit na zápas se Sienou. Případná nedělní výhra bude znamenat, že se nám během reprezentační přestávky bude dýchat ještě snadněji," uvědomuje si autor vítězné trefy do sítě Lille Giuseppe Sculli.

V sestavě Janova budou chybět Kharja, Jankovič a Jurič, mezi tyčemi se pak neobjeví Amelia, jehož znovu zastoupí Scarpi. Kvůli kartám zůstane jenom na tribuně Giuseppe Biava.

Siena začala sezonu tragicky a mnoho expertů a fanoušků její poslední místo ani příliš nepřekvapuje. V jedenácti zápasech hráči vydolovali jenom šest bodů a to je žalostně málo. V Sieně již přišla na pořad dne i výměna trenéra, kormidla se ujal Baroni a před týdnem uhrál cenný bod proti Laziu.

"Trenér nás tento týden hodně motivoval a líbil se mi přístup k zápasu s Laziem. S mládežnickým týmem odvedl skvělou práci a jsem přesvědčen o tom, že se mu bude dařit i s námi," říká útočník Massimo Maccarone.

Do sestavy Sieny se po karetních trestech vracejí Michele Fini a Simone Vergassola.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Scarpi, Papastathopoulos, Moretti, Bocchetti, Rossi, Zapater, Milanetto, Criscito, Mesto, Floccari, Palladino.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci, Rosi, Ficagna, Brandao, Del Grosso, Vergassola, Codrea, Ekdal, Jajalo, Calaio, Maccarone.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.40 - 5.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - AC Milán  (neděle 15:00)
První římsko-milánská bitva se uskuteční v odpoledních hodinách na Olympijském stadionu. Lazio přivítá AC Milán, večer pak Inter hostí AS Řím. Lazio se v lize trápí, naopak Rossoneri se zvedají a v duelu budou mírnými favority.

Biancocelesti si v lize počínají velmi špatně a také v Evropské lize to není žádný zázrak. Lazio sice stále drží druhou postupovou příčku, nicméně po čtvrteční debaklu se španělským Villarrealem (4:1) se na něj "Žlutá ponorka" bodově dotáhla a vývoj ve skupině G, kde vládne překvapivě s plným počtem bodů Salcburk, bude ještě hodně zajímavý. Zajímavé bude i další počínání Lazia v domácí soutěži, Římané totiž naposledy jen remizovali 1:1 s poslední Sienou a v tabulce jsou až na patnáctém místě s náskokem dvou bodů před sestupem. Domácí čekají už devět zápasů na výhru a zažívají jeden z nejhorších startů do sezony v historii klubu. Přitom před sezonou panovala v hlavním městě velká očekávání, Lazio totiž ovládlo italský Superpohár a rázem se začalo spekulovat o nejvyšších příčkách, včetně zisku titulu. Svěřence trenéra Bellardiniho trápí především kolísavá forma, Lazio někdy zahraje na výbornou, jenomže dobrý výsledek pak nedokáže potvrdit.

Také AC Milán musí zvládat bitvy na všech frontách. Na rozdíl od Lazia se ale milánskému AC daří, nebo lépe řečeno "začalo se dařit". Milán nakopl až vyhraný duel s AS Řím a zisk tří bodů ze stadionu Santiaga Bernabeua proti Realu Madrid. Zlepšené výkony a samozřejmě bodové zisky vyšvihly Milán na čtvrtou příčku, ovšem ztráta na vedoucí Inter Milán je stále obrovská. Rossooneri také drží postupovou pozici v Lize mistrů, kde mají shodný počet bodů s Realem Madrid, o bod méně má pak francouzská Marseille. Hodně důležité střetnutí bude právě na San Siru s Marseille, které hodně napoví o postupujících. AC Milán naposledy v lize porazil Parmu 2:0, dvěma zásahy se blýskl Marco Borriello.

Davide Bellardini bude pro zápas s Milánem postrádat Stendarda a Daba. Jeho trenérský protějšek Leonardo má více starostí. Bonera, Di Gennaro, Onyewu, Storari, Jankulovski a Gattuso, ti všichni jsou zranění. Severoitalskému celku se proti Laziu daří, v lize s nim prakticky neprohrává.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Cribari, Radu, Kolarov - Brocchi, Baronio, Mauri - Matuzalem - Zarate, Cruz
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Dida - Oddo, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta - Ambrosini, Pirlo, Seedorf - Pato - F. Inzaghi, Ronaldinho
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.60 - 3.15 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Parma FC - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Severoitalský souboj, i tak by se dalo nazvat střetnutí mezi Parmou a Chievem. Domácí zatím na stadionu Ennio Tardini čtyřikrát vyhráli a pouze v jednom případě prohráli. Hosté mají zase třetí nejlepší bilanci, co se týče zápasů na hřištích soupeřů.

Parma má za sebou prohrané utkání na půdě AC Milán a také pád na osmou příčku soutěže. Nicméně pro severoitalský celek to zas až tak moc neznamená. Ducalli, jak se také Parmě přezdívá, sice na San Siru nedokázali bodovat, ovšem kolo předtím si připsali důležitou výhru doma nad Bari. Parma se nacházela před zápasem s Rossoneri na čtvrté příčce a právě díky porážce se propadla o čtyři stupínky níž. Situace ale není nikterak dramatická, na onu ztracenou čtvrtou příčku ztrácejí svěřenci trenéra Guidolina pouze dva body, navíc sedmnáct bodů mají i sedmý Janov a šestá Neapol. Na domácím stadionu Ennio Tardini přivítají "Ducalli" Chievo Verona, kterému se zatím rovněž daří.

Také Chievo prohrálo s AC Milán, ovšem už před několika týdny. Naposledy dokázal tým trenéra Di Carla remizovat doma s Udinese 1:1, přičemž výsledek zachraňoval dvacet minut před koncem obránce Mario Yepes. Pro Chievo to nakonec byl dobrý výsledek, jenomže veronský celek doma nevyhrál již čtvrtý zápas v řadě. Zápasy venku však "the flying donkeys" vycházejí, ve statistice venkovních utkání patří Chievu třetí místo, za Interem Milán a Juventusem Turín. Aktuálně dvanáctý celek ligy čeká nepříliš dlouhá cesta do sousední Parmy, svěřenci trenéra Domenica Di Carla by rádi ještě vylepšili svojí bilanci na venkovních stadionech.

Domácím bude chybět zkušený obránce Panucci, jenž si odpykává karetní trest. K dispozici nebudou ani Mariga, Russo, Pisanu, Biabiany a Antonelli. Hosté také nebudou kompletní, do hry nezasáhnou Rigoni, Moro a Bogdani.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zenoni, Zaccardo, Paci, Dellafiore, A. Lucarelli - Morrone, Dzemaili, Galloppa - Paloschi, Bojinov
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Mandelli, Yepes, Mantovani - Luciano, Iori, Marcelini - Pinzi - Granoche, Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.15 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Zajímavý duel bude k vidění na stadionu Friuli, kde Udinese přivítá Fiorentinu. Fialky, posilněné výhrou 5:2 v Lize mistrů, by si rády odvezly všechny tři body, ale Udinese je jeden z týmů, který doma body nerozdávají.

Udinese má za sebou plichtu ve Veroně, což není špatný výsledek, vzhledem k formě, kterou Chievo má. Bianconeri tak dokázali bodově navázat na veleúspěšné domácí představení proti AS Řím. Trenér Pasquale Marino má s týmem větší ambice, než je dosavadní třinácté místo, i proto považuje zápas s Fiorentinou za klíčový a rozhodně by se nezlobil, když by jeho svěřenci předvedli podobný výkon jako proti již zmiňovanému Římu.

Fiorentina si během týdne s chutí zastřílela proti maďarskému Debrecínu a po výhře 5:2 se jeví postup do osmifinále milionářské soutěže jako velmi reálný a pravděpodobný. Violu čeká ještě důležitý souboj s Liverpoolem a zápas s Lyonem. V domácí soutěži bojuje Fiorentina o pozice zaručující Ligu mistrů, momentálně je pátá a na čtvrtý AC Milán ztrácí jeden bod.

Trenéru Marinovi bude scházet čtveřice hráčů, jedná se o Oboda, Ferronettiho, Islu a útočníka Flora Florese. Stejné problémy má i Marinův protějšek Cesare Prandelli, který bude postrádat Mutua, Gamberiniho, Freye, Jovetice, Savia a vykartovaného Dainelliho. Pokud na sebe narazí Fiorentina a Udinese, je z toho téměř vždy zajímavé a divácky atraktivní utkání. V minulé sezoně vyhrál vždy domácí celek, Fiorentina 4:2, Udinese 3:1.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovic - Basta, Zapata, Coda, Lukovic - Inler, D'Agostino, Asamoah - Lodi, Pepe, Di Natale
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Avramov - Comotto, Natali, Kroldrup, Gobbi - Montolivo, Donadel - Marchionni, Santana, Vargas - Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.38 - 3.00 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - AS Řím  (neděle 20:45)
Největší šlágr kola si Italové schovali na neděli večer. Vedoucí celek soutěže - Inter Milán přivítá v tradičně velkém duelu AS Řím. Bude se jednat o druhou bitvu mezi Milánem a Římem. V odpoledních hodinách totiž Lazio hostí AC Milán.

Inter má za sebou nesmírně důležité vítězství nad Dynamem Kyjev. Nerazzurri prohrávali po brance Andreje Ševčenka, jenomže v závěrečných minutách dokázali skóre otočit. Kdyby italský šampión prohrál, nejspíše by nepostoupil ze skupiny. Takový neúspěch by doslova zkazil celou sezonu, ačkoliv je Inter s velkým náskokem na prvním místě ligy, nicméně Inter čeká cesta do Barcelony a poté domácí zápas s ruskou Kazaní. Pojďme však na domácí soutěž. Svěřenci trenéra Josého Mourinha vyhráli pět zápasů v řadě, naposledy triumfovali v Livornu, kdy ze dvou střel vsítili dvě branky. Jak se zdá, tak Inter opravdu nemá v Itálii vážnějšího konkurenta, zastavit jeho vítěznou sérii se pokusí fotbalisté římského AS.

Giallorossi rovněž v evropských pohárech otáčeli skóre. Řím hostil ve skupinách Evropské ligy anglický Fulham a potřeboval nutně bodovat, jinak by podobně jako u Interu hrozilo vypadnutí. Římané prohrávali 0:1, jenomže poté dokázali skóre otočit a vyhrát 2:1. V Evropské lize už je tedy situace lepší, v domácí soutěži to ale stále není ono. Svěřenci trenéra Claudia Ranieriho sice v minulém kole přerušili svoje čekání na vítězství, nicméně prozatímní čtrnácté místo je velkým zklamáním. V Římě teď doufají, že je výhry 2:1 nad Bolognou a Fulhamem nakopnou, a že se v následujícím těžkém utkání na San Siru podaří bodovat.

Nerazzurri budou mít proti Římu jednu velkou výhodu, kromě domácího prostředí budou mít k dispozici kompletní kádr. Totéž se rozhodně nedá říci o Římu, i když i jeho marodka se radikálně zmenšila, stále však bude chybět kapitán Francesco Totti. Do hry ještě nezasáhnou obránce Burdisso a vykartovaný Taddei. Souboje těchto dvou soupeřů bývají nevyzpytatelné, v loňské sezoně doma Řím prohrál s Interem 0:4, na stadionu Giuseppe Meazzy pak remizoval 3:3.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Samuel, Lucio, Chivu - J. Zanetti, Cambiasso, Stankovic - Sneijder - Eto'o, Milito
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - Motta, Mexes, Andreolli, Riise - Perrotta, De Rossi, Brighi - Pizarro - Menez, Vucinic
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.60 - 6.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán1191128:928
2.Juventus FC1163220:1121
3.UC Sampdoria1163218:1321
4.AC Milán1154212:1119
5.ACF Fiorentina1153312:918
6.SSC Neapol1152417:1817
7.Janov CFC1152418:2017
8.Parma FC1152412:1417
9.Cagliari Calcio1151514:1216
10.Città di Palermo1144315:1416
11.AS Bari1136210:715
12.Chievo Verona1143414:1215
13.Udinese Calcio1143415:1515
14.AS Řím1142518:1914
15.SS Lazio112548:1211
16.Atalanta BC112369:159
17.Bologna FC1123610:179
18.AS Livorno112364:129
19.Calcio Catania1114611:187
20.AC Siena111379:166

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (331)

Přidat komentář
homeles8

sakra, ten Inter zase odjíždí. Alespoň tomu Juventusu jsem věřil. No tak je teprv 12. kolo takže se může nějakej tým dotáhnout. (a nebo Inter zvýší náskok, žře bude mistr už ve 34. kole )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zítra konečně budu u toho, snad se chlapci vytáhnou.

FORZA INTER!!!

Reagovat
homeles8

Jedeš na San Siro?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, 11.08 mi dnes jede vlak do Prahy, pak večer jedeme busem do Milána

Reagovat
homeles8

fakt? A kolik to stojí?

Reagovat
smazaný uživatel

fanklubu, jež to pořádá, jsem poslal 3 000 Kč,- , je v tom lístek a bus tam i zpět, k tomu skoro litr na vlak do Prahy

Reagovat
smazaný uživatel

+ jídlo, pití atd tě to celkově vyjde na 5000 až 6000 bych řekl nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, "odsud" jede i Lubinterista

Reagovat
homeles8

hm, tak to jde. Ale jen abys nedal 4 litry za fotbal a pak se tam unudil k smrti :-)

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne, o kvalitu fotbalu přece takřka vůbec nejde - já se jedu v prvé řadě pokochat San Sirem, jeho muzeem, okolím, historií, poté městem, Dómem, Scalou atd., kvalita fotbalu je až v pozadí...

Reagovat
homeles8

jasný :-) Ale bylo by to dobrý zpestření, kdyby byl dobrej fotbal.

btw. koupíš si dres?

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, že bylo no, tak s AS by to nemuselo být špatné... Dres už mám z lońska Javiera, možná koupím ten nový retro bílý na venkovní zápasy - asi Cordobu nebo Žulu

Reagovat
homeles8

Žulu? A Ibrahimovice si propás jo? Jinak, i když neni moc dobrej fotbal, tak když jsi na staďáku, tak tě to tejně baví. To je prostě jedinečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Žula = Zeď = Samuel

Reagovat
homeles8

:-)

Reagovat
homeles8

A odkud jsi proboha že dáš litr za vlak do Prahy :-). Vždyť z Budějc platim něco málo přes 300.-. Takže i zpátky za 600.-

Reagovat
smazaný uživatel

Český Těšín - na polských hranicích ČR. Tam a zpět přesně 900 Kč,-

Reagovat
homeles8

Hm, to je dost no :-) A jak se jede dlouho?

Reagovat
smazaný uživatel

11.08 odjezd z Těšína, 15.54 v Praze, nez přestupu

Reagovat
smazaný uživatel

*bez

Reagovat
homeles8

tyvole 5 hodin vlakem... A bus z Prahy do Milána? To dojedete až zejtra večer ne?

Reagovat
smazaný uživatel

z Prahy buzs jede ve 21.00, v Miláně je asi v 9.30 zítra

Reagovat
homeles8

grazie roberto (nebo tak nějak se to říká :-) )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tak Arnautovič už je v primaveře, odehrál poločas proti Pizzighettone.

Reagovat
smazaný uživatel

Vesuv zboří Etnu, 3-1 by mohlo stačit...

Reagovat
smazaný uživatel

skromňas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ten Quagliarela, foukne tam něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi kým se rozmýšlíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi ním a Matrim..a to ještě nechám sedět BigMaca a Ronaldniha - oba dva jsou exekutoři penalt ve svých týmech, ale oba hrají proti dobrým soupeřům..

Reagovat
smazaný uživatel

já váhal mezi ním a Albertem..., ale už jsem se rozhod - dneska věřím Fabiovi.

Reagovat
smazaný uživatel

CATANIA MUSII Stačí 1:0 Catania jedem

Reagovat
smazaný uživatel

ne, FORZA NAPOLI

Reagovat
smazaný uživatel

Morimoto - Neapol 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím komu víc nepřát, nesympatický týmy pro mě.

Reagovat
10

Reagovat
jtbs

je to hrozne s tymi zraneniami..ako to tak pocitam, tak musime polovicu hracov z lavicky obsadit s mladikmi

Reagovat
jtbs

teda ak tu lavicku Ciro neplanuje zase zaplnit s obrancami

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol šlape ďalej 0:3 A že by Marechario zas čosi

Reagovat
lnterista

tak pravdepodobna sestava:

Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Stankovic; Sneijder; Eto’o, Milito

ja bych radeji dal Zanettiho misto Chivua a do zalohy jeden z Motta,Vieira,Muntari

Reagovat
smazaný uživatel

zostava je v plnej sily,konecne po dlhom case a taktiež aj na lavicke je dost kvalitnych hracov,ktori sa budu moct pocas zapasu nastupiť

Reagovat
Jajinek

Vždyť jsme takhle nastoupili v Kyjevě....

Reagovat
smazaný uživatel

to mi nemusis hovoriť,ja viem v akej zostave sme nastupili,lenže pred zápasom v Kyjeve nebolo vobec iste,kto bude moct nastupiť,lebo sa viacero hracov malo problemy,zranenia ale nakoniec vsetci sa dali dokopy a mame tu najsilnejsiu zostavu

Reagovat
homeles8

existuje ještě Quaresma?

Reagovat
smazaný uživatel

akurat tak na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Už ani tam ne, maximálně na tréninku nebo tribuně. Píše se lednovém hostování ve Sportingu.

Reagovat
smazaný uživatel

len nech odide a mi je jedno kam

Reagovat
smazaný uživatel

len nech odide a mi je jedno kam

Reagovat
10

takhle se projebává €25m

Reagovat
jtbs

len aby sme to nezopakovali s Diegom

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo s Melem...

Reagovat
10

to spíš, i když se toho taky nebojím, stejně jako s Diegem...Melo musí ustálit výkony a vyvarovat se těch hrubek, který dokáže poslední dobou vyrobit...

Reagovat
jtbs

nj ani jeden zatial nehra na 100%..Melo hra dobre skoro kazdy zapas ale robi hrubky..Diogo ma kolisave vykony a v kazdom zapase je iny (co zavisi aj od rozostavenia a protihracov-az sa cudujem ze zo zapasu s Macabi odisiel po vlastnych)

Reagovat
lnterista
Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati v nominaci. Vítej zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

ty vitej zpet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
jtbs

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
jtbs

Reagovat
Shevchenko

Crespo a Sculli podle Gazzetty na lávce. Crespa chápu, když hrál ve čtvrtek EL, ale Sculli hrál snad deset minut, je to jejich nejlepší křídlo, ten musí hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

bratrovražedný souboj nás čeká

Reagovat
Shevchenko

Už se těším.

Reagovat
FuckT

hra Hamsik za SSC?

Reagovat
10

jo

Reagovat
jtbs

jo

Reagovat
smazaný uživatel

len skoda že nehra Datalo,lebo proti Juventusu to pekne rozhybal

Reagovat
smazaný uživatel

Datolo

Reagovat
10

Partenopei asi zase čekaj na to, až budou prohrávat 2:0, pak začnou hrát...

Reagovat
FuckT

jj aj ja si myslim...zatial hraju kokot seci...maju stastie ze to neni tych 2:0 :D

Reagovat
smazaný uživatel

Catania len vsetko centre

Reagovat
smazaný uživatel

Morimoto ten ma ale koncovku

Reagovat
FuckT
Reagovat
10

tomu se říká coming out v přímým přenosu...

http://cs.wikipedia.org/wiki/Coming_out

Reagovat
FuckT

xD ...jj v tom pripade je jeho orientacia ok...skoda,ze nepovedal ritku ti jebem ;)

Reagovat
jtbs

to by sa ti lubilo?

Reagovat
10

no tak vzhledem k tomu, že tam prošel chlap, tak bych si nebyl moc jistej...

Reagovat
FuckT

no tak ale vzhladom na to,ze povedal "picku ti jebem" tak pochybujem,ze to myslel priamo nanho...ale mozno ma ten tipek kundu co ty vies ...ne budme realisti povedal to len tak omg :D nehladaj v tom hned nejaky sexualny vztah medzi 2 hracmi xD

Reagovat
smazaný uživatel

máte podobné vyjadřování vidím...

Reagovat
jtbs

tak to posral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

hm, tak už to mohlo být 3:0...zrovna když vsadím na Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

aj Lavezzi mal ted tutovku

Reagovat
10

to byla taky první šance Neapole, Catania už takový měla 3

Reagovat
smazaný uživatel

ja vím ja to sledujem

Reagovat
FuckT

Neapol by asi co najrychlejsie potreboval dostat gol ked chcu vyhrat..

Reagovat
FuckT

konecne normal zapas...Datolo !

Reagovat
10

Catania za bojovnost...Neapol mě nakonec ani nepřekvapila

Reagovat
smazaný uživatel

aka skoda pre Juve

Reagovat
M11

jedem AS

Reagovat
smazaný uživatel

Pome DORIA

Reagovat
smazaný uživatel

Doni z AS není v nominaci na zápas, bude chytat Julio Sergio Bertagnoli

Reagovat
Slejdy

neni zadne oslabeni

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě, z AS strach nemam a dneska očekávám 3 body. Doni chytat nebude, není v nominaci, takže nejspíš nastoupí J.Sergio, obrana AS je tragická, třetí nejhorší v Itálii. Možná dneska by mohl dát Eto'o gól, u Milita to beru jako samozřejmost. Vučinič už netrefí ani prázdnou bránu... Tip na dnešek 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju 4:3.

Reagovat
10

to je docela možný, kdyby to bylo obráceně, tak ještě líp

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomeň si na loňskou sezonu, taky přijeli bez Tottiho a dali vám tři kousky. Ale jste komplet, konečně jste se chytili i v LM, takže byste to měli zvládnout. Nějaký problém mezi Mourinhem a Santonem?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jsem nezaregistroval, prý byl Santon po tom zápase s Palermem docela v hajzlu, šla na něj kritika po té chybě proti Dorii, s Palermem taky, tak mu Mourinho nejspíš dává oddech. Teď byl spolu s Mariem povolanej do repre 21. Tady jsem našel něco, když Mou naposled mluvil o Santonovi:

Mourinho when asked about Santon:

Santon? I don't understand it when I read that Mourinho doesn't want to play him. I'm the first person who wants to play a young player who made his debut with me. But, as he himself admits, this isn't an easy period for him, on the pitch and off it, but it's at this time when the negative criticism comes that I will take his hand and be by his side."

Na ten zápas si pamatuju, u gólu Riiseho chyba Maicona s Júliem, u De Rossiho tam nechal Santon přes sebe odcentrovat Mottu a u toho Brighiho zas chyba Cambiassa. Dneska ale věřím v 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Sampdorii

Reagovat
smazaný uživatel

sme v plnej sile,Rímu chyba Totti,v brane Doni,hrame doma,formu mame,takže na kurz 1.6 sa oplatilo vsadiť-aspon dufam:),lebo ak by sme nehrali nahodou naplno,tak by sa mohlo stať vselico...FORZA INTER!!!tip 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

zae bude neexistující penalta, červená pro Řím.........už to vidím, stejný scénář, jako každý rok...

Reagovat
Slejdy

nestras...akorat nevim proc berete Doniho jako nejake oslabeni vsichni...doufam v remizu

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, to už spíše ten Juan...jinak proč nedáte do branky Lobonta?

Reagovat
Slejdy

se ptej Ranieriho

Reagovat
homeles8

dnes Lazio překvapí-1:2

Reagovat
10

překvapí prohrou?

Reagovat
homeles8

a jo-* 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by prekvapiť

Reagovat
smazaný uživatel

ROMAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Na zápasy s Interem se vždycky těším http://www.youtube.com/user/Ch4otiQ#p/f/108/Dt9w0hSKQ1k

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa taktiež tesim na zápas s Rimom

Reagovat
smazaný uživatel

Jen doufám, že to nebude tak jednostraná záležitost, jak to zatím vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby ten výsledek dnes nebyl stejný, jen v opačném gardu

Reagovat
10

snad ne, dneska vám věřím

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to by mě zajímalo, co tě k tomu vede Jsem realista ale snad budeš mít pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

taky si myslím

Reagovat
lnterista

to je tvuj nejlepsi koment co jsem od tebe slysel

Reagovat
smazaný uživatel

už som tu jeden takyto koment mal,asi si ho prehliadol:)),lebo NB....

Reagovat
lnterista

ja te nehlidam...

Reagovat
Jajinek

Reagovat
10

Reagovat
lnterista

jinak robertek uz je v milane...uz ho vidim jak chodi kolem stadionu s otevrenou hubou a boli ho za krkem

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
lnterista

doufam ze bude nejakej clanek z vyjezdu

Reagovat
10

doufej, že ho nebude psát Roberto

Reagovat
lnterista

prave ze to musi napsat on

Reagovat
10

ajéje...už to vidím, ten vesmírnej chvalozpěv...

Reagovat
lnterista

tak jasne ale je to zazitek

Reagovat
10

ale jo, to určitě...tentokrát mu to snad i prominu

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten stadion si ten vesmirny chvalospev zasluzi

Reagovat
Jajinek

a proto bychom ho měli opustit a stěhovat se na nový že....

Reagovat
jtbs

a mas ho

Reagovat
smazaný uživatel

koho ma?

Reagovat
jtbs

tebe

Reagovat
smazaný uživatel

preco by ma mal mat?:)

Reagovat
jtbs

vsak prave ty si chcel novy stadion a teraz ospevujes San Siro

Reagovat
smazaný uživatel

za to,že som napisal,že stadion San Siro si zasluzi chavalospev od uzivatela robertocarlos,tak to nevylucuje to,že by bol vhodnou volbou novy stadion

Reagovat
jtbs

ak si zasluzi chvalospev, tak naco novy stadion

Reagovat
smazaný uživatel

napr preto,lebo budeme mat z neho vyse trojnasobne vyssie prijmy ako ked hra Inter na San Siru

Reagovat
jtbs

prijmy snad nie su vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

sak som spominal,že San Siro ma svoju historiu,co je velke plus samozrejme,ale novy stadion,keby sa postavil,tak historiu by nemal,nemal by hraciu plochu,kde hravali hviezdy za cias,ked sme vyhrali dnesnu LM,ale by mal svoje benefity,ktore by previsili napr spominanu historiu Stadiona Giuseppe Meazzu

Reagovat
Jajinek

Už ti to tu spousta lidí psalo, nemáš k Interu jakýkoli vztah, akorát si si přečetl nějaký článek, kde jsi viděl slova "3x větší zisky". To je vše, nemůžeš to pochopit...

Reagovat
smazaný uživatel

ani Massimo nema teda vztah k Interu,ked chce postaviť novy stadion,no velka hamba mu,nemyslis?

Reagovat
jtbs

asi nic neprevysi spominanu historiu Stadiona Giuseppe Meazzu

Reagovat
smazaný uživatel

o 70 mil eur kazdy rok na ucte viac,to stoji za prehodnotenie ohladom stavby noveho stadiona

Reagovat
Jajinek

Nejdřív těmi penězi ale ten stadion musíš splatit, a ty čísla jsou velice optimistické. Tak 5-7 let by jsi pak nemohl vůbec investovat do přestavby kádru, protože všechny peníze by šly na stavbu. Dopadl by jsi jako Arsenal, když stavěl Emirates. Jenže my nemáme tak zázračnou mládež a navíc vysoký věkový průměr a obranu před přestavbou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ivestovat do posil musime kazdy rok,to je jasne,hlavne v najblizsom obdobi budeme musieť kupiť nejakych stoperov,lebo vek nasich stoperov je hodne vysoky,ale ked pocitam že novy stadion by mal stat cca 350 mil eur(niekde sa uvadzalo 300 mil eur,inde 400 mil eur,tak berem ten priemer),zobereme si na stavbu pozicku: napr na 8 rokov a budeme musieť zaplatiť o 200 mil eur viac,takže nakoniec nas ten stadion vyjde na 550 mil eur,takže kazdy rok budeme musieť splatiť necelych 70 mil eur,co by mohlo ist zo zisku z noveho stadiona,ktory bude ciniť 100 mil eur oproti terajsiemu,ktory je 30 mil eur,takže na posily by sme mohli utratiť rovnake mnozstvo penazi ako doteraz

Reagovat
Jajinek

Jenže ten stadion nebudeš mít mávnutím proutku, musíš ho nějaký ten rok stavět

Reagovat
Jajinek

navíc ten zisk 70 mega Euro je nadpozemský, to bychom museli mít pořád vyprodáno, zdražit 2x vstupné a ještě sehnat sponzora na jméno stadionu, a to bych byl taky proti...

Reagovat
smazaný uživatel

tu analyzu,že z noveho stadiona bude zisk 100 mil eur/rok som nerobil ja a urcite ani ty si ziadnu nerobil,takže nemozeš tvrdiť,že ten zisk nemoze byt o 70 mil eur vacsi,ale ak mas k tomu nejake doveryhodne podklady,analyzy,statistiky podla ktorych sa to da tvrdiť tak ok

Reagovat
Jajinek

Jenže ty té anlýze slepě věříš, aniž by sis to zkusil spočítat. Zkus si vynásobit počet zápasů průměrnou návštěvností a cenou vstupenky + připočti kdyžtak něco od sponzorů za název (v nejhorší variantě) a to, co získá Inter za pronájem stadionu dalším subjektům...a řekni mi kolik ti vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak konkretne cislo zisku z noveho stadiona nezavisi len od faktorov,ktore si mi tu vypisal,ale aj napr od inflacie,ktora bude v roku 2012,atd,a ku tomu zisku od dalsich subjektov,to akože mam z kade vedieť kolko dostane vedenie Interu od dalsich spolocnosti?ked urobi dobre zmluvy,moze to byt celkom slusne

Reagovat
Jajinek

jj...inflace to hodí to úplně jiných čísel...ty jsi komik...

Reagovat
10

já nevím, proč to s ním vůbec řešíš...přečetl si nějaký bláboly na Goal.com a podobných webech, ještě k tomu si to dal do svých "logických" spojitostí a pak to tady přednáší

Reagovat
jtbs

toto je moc scifi plan..tomu hadam ani sam neveris ..vsetko dobre obhajil jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

mohol si aj ty obhajiť,ked si taky mudry

Reagovat
jtbs

nemam cas, pocitam amtiku

Reagovat
jtbs

*matiku

Reagovat
Jajinek

Až začne stavět, můžeš to takhle říct. Ono to není tak jednoduché jak ty si představuješ, ani s tím ziskem. Kdyby bylo, stadion už dávno stojí. Navíc prezident ví, co by na to řekli fanoušci, a proto se zatím nic neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

nestavia sa preto,lebo typek,co ma na starosti sport v meste Miláno je proti tomu,aby sa novy stadion staval,lebo že je za to,aby v Miláne bol iba jeden velky stadion a tym je San Siro

Reagovat
Jajinek

a to jsi vyčetl kde?

Reagovat
smazaný uživatel

fcintermilano.com

Ačkoliv Inter deklaroval plán postavit nový stadion, městští radní oznámili, že jediným plánem je revitalizace San Sira. "V Miláně bude jen jeden stadion a to San Siro," řekl Alan Rizzi, který má ve městě na starosti sport.

Reagovat
Jajinek

Ten článek je dost strarý, Inter navíc podepsal smlouvu o pronájem San Sira až do roku 2013. Rizzi si může říkat co chce, pokud by prezident chtěl za každou cenu začít stavět, tak to udělá. Ale celou věc pro její choulostivost a ekonomickou složitost zvažuje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pustiť sa do projektu na vystavbu stadionu si urcite vyzaduju podrobnu analyzu,ale ak by sa zacalo stavat niekedy ku koncu buduceho roka,tak by vobec nevadilo,že mame podpisany prenajom San Sira do roku 2013,lebo vystavba aj nieco trva

Reagovat
Jajinek

no aspoň si to uvědomuješ, ale nějak to nabourává tvé ekonomické teorie...

Reagovat
smazaný uživatel

vyssie pises,že vystavba stadionu by trvala ten rok,takže to by znamenalo,že by sme cca 1 rok nemohli investovat do posil,lebo by sme museli platiť splatky za pozicku,pricom ty hore tvrdis,že by sme nemohli ivestovat do prestavby kadru ivestovat až 5-7 rokov dokym by nebola cela suma splatena bankam

Reagovat
Jajinek

vystavba rok???? kde to píšu???

Reagovat
Jajinek

pokud budeš stavět třeba tři roky (což je možné, nový obrovský stadión, v Itálii mají na všechno čas) tak tři roky budeš platit úvěr a nebudeš mít zisk....do posil nepůjde nic. Pak možná splatíš úvěr ze zisku stadionu, ale pořád ti do plného splacení a té doby, než příjde návratnost nezbyde nic na posily. úplně stejně to měl Arsenal, co na tom nechápeš???

Reagovat
smazaný uživatel

ja som nikdy nehovoril,že San Siro je nejaky zly stadion,ma svoju historiu,to urcite,ale novy stadion by mal tiež urcite vyhody-napr vyse 3 nasobny zisk za rok ako z terajsieho stadionu

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vlastna skusenost,co?

Reagovat
lnterista

jasne poprve je to zazitek..navic kdyz prijdes na stadion...narez

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska kludne AC Milan može prehrať

Reagovat
10

klidně jo

Reagovat
smazaný uživatel

noto teda ne. ac dneska vyhraje 0:2

Reagovat
10

vyhraje 0:2?

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

ale inter pry prohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

jj ac vyhraje 0:2 a este bude lazio rado ze ne 0:3

Reagovat
jtbs

Dneska fandime Rimanom

Reagovat
10

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

LAZIO: Muslera; Lichtsteiner, Siviglia, Radu, Kolarov; Brocchi, Baronio, Mauri; Matuzalem; Zarate, Rocchi

MILAN: Dida; Oddo, Nesta, T.Silva, Zambrotta; Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Ronaldinho, Pato, Borriello

Lazio 4-3-1-2, u nás píšou nějaký prapodivný 4-2-1-3, uvidíme..., FORZA MILAN !

Reagovat
Jajinek

No mě se i s Realem zdálo, že to většinu zápasu bylo takhle. Vzadu Abmro s Pirlem, trochu před nimi Klárenc, nalevo Dinho, napravo Patinho a hrot Marco. Ale ono to bylo hlavně kvůli tomu, aby Pato hrál na Marcela...

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-4.. ..FORZA MILAN, FORZA MARCO

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska by mě potěšily výhry AC na Laziu, Interu nad AS a Palerma v Boloni.

Reagovat
Jajinek

Arma Letale!!!!!.....brzký gól. přepínám na AC...

Reagovat
Shevchenko

Gazzettu už jebu, zase dám na ně a postavím Floccariho.

Reagovat
terry

CRESPOO!! ALLEGRETTI!!

Reagovat
10

škoda, teď málem další

Reagovat
smazaný uživatel

Big Maca tam okopávaj jak brambor...

Reagovat
Shevchenko

Na betu AC a Genoa, takže paráda.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

scarpi si dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

a curci taky to je zase hra tohle

Reagovat
terry

CRESPOOO!

Reagovat
rufus

Reagovat
Shevchenko

CRESPOOOOO! Jestli tam hodí Floccariho, tak rezignuju na post trenéra Rossonero Calcio.

Reagovat
smazaný uživatel

To se Jovetič a Zanetti během včerejška/dneška zranili? Ještě v sobotu ráno byl Jovetič napsanej v základu a Zanetti na lavičce. Jestli dneska nenastoupí Mancini (jako že nenastoupí...), tak jsem v hajzlu...

Reagovat
GEGE

THIAGOOOOOOOO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

THiaaagoooooooooooooo

Reagovat
panca

tak pred minutou jsem prisel a pirlo to moc krasne zatocil!!!!! peknyyyy

Reagovat
FORZAMILAN

Thiago goooooooooooool

Reagovat
Shevchenko

THIAGOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Shevchenko

Jaký byl? Neviděl jsem.

Reagovat
Shevchenko

Už jo.

Reagovat
FORZAMILAN

a dobry ?

Reagovat
smazaný uživatel

Taký kratší roh a Pirlo to krásně zatočil... Pro Thiaga už pak jen lehká práce..

Reagovat
smazaný uživatel

a já se tak snažil

Reagovat
GEGE

Pirlo skvěle kopnutá standartka Thiago jen nastavil hlavu a s malého vápna nedal Muslerovy šanci.

Reagovat
FORZAMILAN

Thiago to dnes stiha vsude,vepredu i vzadu

Reagovat
Tsigi

Z Pata asi nikdy s,tící křídelník nebude

Reagovat
FORZAMILAN

Patooooo,to byla tutovka...............

Reagovat
10

Curci teď trošku napravil tu chybu při gólu

Reagovat
terry

PALLADINO

Reagovat
Tsigi

Bez Nesty proti Cagliari

Reagovat
GEGE

Aspoň si odpočine a Kakha ho snad zastoupí jako proti Parmě.

Reagovat
FORZAMILAN

no,rozhodci se tam mota,a malem z toho byla sance pro Lazio a zluta pro Nestu,

Reagovat
FORZAMILAN

Dida

Reagovat
terry

YEESS!! PALLADINOOO!

Reagovat
10

fotbal v Janově prostě baví tuhle sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

na tragickou Sienu to jde všem

Reagovat
-PeCa_08-

1,6 zadarmo

Reagovat
10

1.79

Reagovat
-PeCa_08-

i tak

Reagovat
10

bohužel no, zatím je to fakt na sestup...

Reagovat
smazaný uživatel

merda Stronati!

Reagovat
Tsigi

PATOOO

Reagovat
FORZAMILAN

PATOOOOOOO

Reagovat
GEGE

PATOOOOOOOOOOO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Patoo

Reagovat
FORZAMILAN

ale ten balon od Ronnieho

Reagovat
Shevchenko

PATOOOOOOO a zase jsem hono viděl.

Reagovat
Shevchenko

Jaký byl?

Reagovat
Tsigi

pěkný

Reagovat
FORZAMILAN

Penaltaaaaaa

Reagovat
Shevchenko

Prosím.

Reagovat
Tsigi

centr Dinho, Pato předskočil Kolarova a dal hlavou

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
FORZAMILAN

ale leje tam jak z konve..........

Reagovat
Shevchenko

Kryštofe, jestli tam Gasperini nepošle Floccu, tak nemáš šanci.

Reagovat
Shevchenko

Hmm, tak Stankevičius červená.

Reagovat
smazaný uživatel

sem si toho vědom, minulý týden jsem se namlsal a teď bude zase asi půst jak tak na to koukám.

Reagovat
Shevchenko

Penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

něak nechápu proč ten přímák, vždyť to odehrál zcela čistě..

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tam tak řeší?

Reagovat
Shevchenko

Hezkýýýý

Reagovat
Shevchenko

Tys to zmrdal.

Reagovat
FORZAMILAN

JEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

nejde nic dneska..

Reagovat
GEGE

Stejně to bylo hodně přísné nezdálo se mi,že hrál úmyslně malou domů...

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak malá domů, ta mě ani něak nenapadla... ROzhodčí dneska nic moc..

Reagovat
panca

ten skuz udelal schvalne a sel do toho balonu umyslne a ze to brankear chyutl je jeho blbost. mne se to zdalo celkem jasny

Reagovat
Shevchenko

Ajo, tys to rozloukl.

Reagovat
10

ten Scarpi tam lítá jak motýl Emanuel

Reagovat
FORZAMILAN

no,byla prisna,rozhodci fakt stoji za hovno,ale mohli jsme vest uz tri nula

Reagovat
terry

KJAER!! Santone, těš se..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se bude hdonotit jen 10 hráčů, takže vyhraješ..

Reagovat
FORZAMILAN

takze si myslim,ze muzeme byt s prvnim polocasem plne spokojeni,docela uspokojiva hra i dobry vysledek FORZA RAGAZZI

Reagovat
Tsigi

Dneska se mi zase líbí Ambrosini zase začíná ukazovat, že na tý pozici je prostě u nás v posledních letech nejlepší

Reagovat
GEGE

Mě se teda naopak dneska zatím vůbec nelíbí prohrává hodně soubojů...

Reagovat
GEGE

Zatím to v pohodě match.Lazio nemělo až na šanci Rocchiho na začátku a pár průniků Zarateho nic.Snad to druhý poločas nepodcení a budou poviné 3 body.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Petice za návrat Petra Svěceného do ČT - http://www.facebook.com/group.php?gid=183767003488

Reagovat
panca

chtelo by to pojistit at je klid!! neapol je jeste v zive pameti

Reagovat
Shevchenko

Sculli na hřiště! Takže Flocca smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

jj vzpomněl jsem si na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

jejejej.... To sem chtěl ten náš výkon na konci pochválit...

Reagovat
FORZAMILAN

kurwa.........

Reagovat
GEGE

Ach jo takový haluzák.

Reagovat
Shevchenko

Thiago.

Reagovat
Shevchenko

Haluz jak cip.

Reagovat
Tsigi

bojím se, že na to dojedem

Reagovat
smazaný uživatel

Scarpi chytá skvěle, to se musí nechat....

Reagovat
panca

priste at radej milan nevede

Reagovat
Shevchenko

Vidím to černě.

Reagovat
Shevchenko

Předpokládám, že za vlastní gól jsou nějaké body dolů, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Něak jsme znervozněli a hru začíná přebírat Lazio, nebýt Didy dobrých zákroků tak už dělíme body... Asi bych tam poslal Pippa, popřípadně Abateho aby se ta hra trošku rozhýbala...

Reagovat
FORZAMILAN

Pippo,tak pojd.........

Reagovat
panca

lazio ma jednoho hrace a oni ho nejsou schopni pohlidat!! zarate si s nema dela co chce

Reagovat
smazaný uživatel

flocca

Reagovat
smazaný uživatel

paolucciiiii

Reagovat
GEGE

Ach jo si o to zase koledujem...Doufám,že se nebude opakovat Neapol...

Reagovat
smazaný uživatel

MAKARONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
GEGE

Proč Seedorfa ten je tam rozhodně platnější než ta lemra.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše chce Leo ten výsledek už jen udržet...

Reagovat
terry

Sakra, co se děje v Janově? Nekoukám..

Reagovat
smazaný uživatel

FLamini

Reagovat
10

Muslera

Reagovat
FORZAMILAN

Flamini ten volej,bravo golman

Reagovat
10

tak to jsem vážně nečekal, že se ještě budu bát o výhru Janova

Reagovat
terry

VARGAAS!

Reagovat
FORZAMILAN

ha,ha Viola gol.....na plichtu je v tomto zapase 1,45 , na 1 i 2 je shodne po 5,10 !!!!!!!!!!!!

Reagovat
panca

tam kolem neho bezi a zambro cumi a nebezi s nim!! achjo

Reagovat
10

Floccari

Reagovat
smazaný uživatel

ALE OFSAJD

Reagovat
Shevchenko

Takže Floccari nakonec bude hodnocenej, co?

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, měl jsem 2 střelce a ani jeden nehrál..to zaprvé..za další Scarpi dostal 2 goly..a v neposlední řadě několik žlutých - papastath, scarpi..gratulace k vítězství.

Reagovat
terry

GOOOL!! A je hotovo.

Reagovat
terry

Tak teď už jen ať vyhraje Inter a vyjde mi zas konečně nějakej tiket.

Reagovat
10

Reagovat
10

ne že bych ti nepřál výhru...

Reagovat
Tsigi

Za to bych ho vylil, hnusnej skluz

Reagovat
smazaný uživatel

PAto

Reagovat
10

Muslera se tuhle sezonu docela zlepšil

Reagovat
FORZAMILAN

Patooooo,jej..........

Reagovat
Shevchenko

Finito!

Reagovat
FORZAMILAN

JOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo, to už od tebe nebylo vidět dlouho...

MIlan

Přestože druhá půle nebyla plně v naší režii, vezeme zaslouženě 3 body...

Reagovat
10

AC jde na třetího fleka...

Reagovat
FORZAMILAN

no,za ten prvni polocas.........Doria je uz za nama,hlavne ze si drzime na dostrel juve

Reagovat
panca

och to byly nervy!!! ale hlavne ze jsou 3 body doma to se pocita

Reagovat
10

obrana Bari znovu nezklamala...6. čistý konto v sezoně, celkem jenom 7 obdržených gólů

Reagovat
10

kua, proč to píšu sem...sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky Allegretti gól z přímáku. frajer

Reagovat
GEGE

No to byly zase nervy druhý poločas.Zarate to tam slušně točil.Ale poviné 3 body jsou doma.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Shrnutí: obrana hnus, záloha slabá, útok pokrytý...

poslední desetiminutovka byla super, ale těch zbylých 80 minut

Portanova z5 prosím...

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas celkem i nudnej, Lazio se snažilo a určitě podalo sympatický výkon. Co mě ale (opět) překvapilo je Zarate - on má hodně solidně našlápnuto stát se nejlepším útočníkem Serie A, jen je potřeba ten jeho talent usměrnit správným směrem, jako u nás se to daří s Patem.

Reagovat
panca

by mu slusela fiorentina vedle gilardina

Reagovat
smazaný uživatel

věděl bych o vhodnějším týmu..

Reagovat
GEGE

Reagovat
jtbs

to ja tiez

Reagovat
smazaný uživatel

i já

Reagovat
10

Reagovat
jtbs

Reagovat
panca

mohl by jednou ztratit inter at ta liga taky za neco stoji ps ac po velke krizi nabira pomalu dech tak jen at jim to co nejdyl vydrzi

Reagovat
Slejdy

tak se dnes divej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele