Premier League - souhrn 21. kola: Arsenal - Manchester United 3:2

21.01.2023, 15:30, aktualizováno 23.01.2023, 23:19
Komentáře a souhrny
Eddie Nketiah (© AFP)

Arsenal zvítězil nad Manchesterem United a upevnil si pozici na čele tabulky před Man City, jenž porazil Wolves. Tottenham v dohrávce vyhrál nad Fulhamem. Sobotní šlágr trápících se týmů mezi Liverpoolem a Chelsea skončil bez branek. Za očekáváními zaostávají i West Ham a Everton, vzájemný zápas přitom lépe zvládli "Kladiváři". Aston Villa uspěla v Southamptonu...

Fulham FC - Tottenham Hotspur 0:1

23.01.2023 21:15

Góly: 45+1. Harry Kane

Fulham těsně padl v dohrávce 21. kola Premier League s Tottenhamem Hotspur 0:1. O hubeném vítězství "Kohoutů" rozhodl v nastaveném čase prvního poločasu Harry Kane.

V desáté minutě se hosté pokusili přejít do protiútoku, ale o balon rychle přišli a ze střední vzdálenosti prověřil Llorisovu pozornost Bobby Reid. Francouzský gólman musel být připravený i při dalším útoku Cottagers, když po centru Pereiry z pravé strany zakončoval z první uvnitř pokutového území Harrison Reed. Mířil však přesně do Llorise.

Ke konci prvního poločasu o sobě dali vědět také Spurs. Z pravé strany se od Kulusevskiho dostal balon k Emersonovi, který vyslal ostrou ránu, ale z poměrně velkého úhlu, což si Bernd Leno dokázal pohlídat. To se mu však už nepovedlo v nastaveném čase. Son potáhl míč prostředkem pole, na hranici šestnáctky našel Harryho Kanea, jež poté z otočky zamířil přesně k tyči.

Po necelé hodině hry mohl kapitán anglického národního týmu zvýšit na 2:0. Kulusevski přetáhl centr na Bena Daviese, ten jej vrátil před bránu nikým nehlídaného Kanea. Leno však jeho hlavičku parádním reflexivním zákrokem bravurně vychytal.

Fulham v závěru přeci jen dostal jednu příležitost na vyrovnání. Solomon asi z pětadvaceti metrů napřáhl k technické ráně ke vzdálenější tyči, Lloris však skokem dělbě bodů zabránil.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Manchester United 3:2

22.01.2023 17:30

Góly: 24. Edward Nketiah, 53. Bukayo Saka, 90. Edward Nketiah - 17. Marcus Rashford, 59. Lisandro Martínez

Arsenal porazil ve šlágru 21. kola Premier League Manchester United 3:2. Hosté šli do vedení v 17. minutě po brance Rashforda. Domácí vyrovnali ve 24. minutě, kdy se hlavičkou prosadil Nketiah. Po přestávce Arsenal dominoval, ale na jeho druhý gól našel MU opět odpověď. Duel rozhodl v 90. minutě Nketiah, který vstřelil svou druhou branku v zápase a zařídil tak Arsenalu důležité tři body.

Arsenal vlétl do utkání a již v druhé minutě promarnil vyloženou šanci Ødegaard, jehož pokus směřující do brány zastavil jeden z obránců United. Za okamžik se ve vápně dostal k dorážce Partey, ale jeho střela mířila o kousek vedle. Úvodní nápor domácího týmu vedl ke dvěma dalším příležitostem. Martinelli byl v rozmezí několika minut dvakrát blízko gólu, poprvé mu radost zmařil jeden z obránců, který jeho střelu zblokoval mimo. V druhém případě poslal brazilský křídelník balón vedle pravé tyče.

Man Utd se štěstím přečkal divokých 15 minut a vzápětí sám udeřil. V 17. minutě se Rashford prezentoval krásnou samostatnou akcí, kterou korunoval gólovou střelou k levé tyči. V 19. minutě White zajel do protihráče a posléze byl odměněn žlutou kartou. Ve 22. minutě se mohl po centru z rohového kopu prosadit Martinelli, svůj pokus však nasměřoval těsně vedle pravé tyče.

Ve 24. minutě už se domácí dočkali. Xhaka vyslal krásný centr do pokutového území, na přesný balón si naskočil Nketiah a hlavičkou do pravé šibenice nedal brankáři šanci. O čtyři minuty krásně pálil z hranice vápna McTominay, ale Ramsdale předvedl výtečný zákrok a nepřipustil změnu skóre. Ve zbytku prvního poločasu už se ani jeden tým do žádné vyložené šance nedostal, a tak se šlo do šaten za stavu 1:1.

Po přestávce šel Arsenal do vedení. V 53. minutě se Saka odhodlal ke střele ze střední vzdálenosti, a že to bylo nejlepší možné řešení, se ukázalo vzápětí. Jeho prudká střela po zemi zapadla přesně k levé tyči za bezmocného De Geu. V 55. minutě se Rashford prokličkoval přes několik hráčů až do pokutového území, ovšem jeho následnou střelu bravurně zneškodnil Ramsdale. V 59. minutě už se United dočkali. Martínez se v malém vápně dostal k odraženému balónu a hlavou jej uklidil pod břevno.

Diváci se určitě nenudili, jelikož se hra neustále přelévala z jedné strany na druhou. V 70. minutě se mohl znovu prosadit Saka, který z hranice vápna nastřelil levou tyč. V dalších minutách Gunners zahrozili z několika standardních situací, nicméně branku nevstřelili. V 83. minutě přitvrdil v souboji Shaw a sudí to okamžitě potrestal žlutou kartou. O minutu později promarnil tutovku Nketiah, jehož pokus směřující do branky famózně zastavil De Gea. Arsenal v závěru utkání stupňoval tlak a soupeře téměř nepustil k míči.

V 90. minutě aktivita domácích přinesla své ovoce. Ødegaard krásně našel úplně osamoceného Nketiaha a ten uklidil míč doprostřed brány. Regulérnost branky ještě chvilku zkoumal VAR, ale nakonec bylo rozhodnuto, že gól platí.

Arsenal důležitý zápas zvládl a po výhře 3:2 vede ligu o pět bodů před Man City, Gunners navíc mají jedno utkání k dobru. Man Utd klesl na čtvrtou pozici.

Více informací k zápasu

Leeds United - Brentford FC 0:0

22.01.2023 15:00

Góly: -

Brentford udržel na Elland Road čisté konto a v rámci 21. kola Premier League remizoval s Leedsem 0:0. Domácí byli v zápase lepším týmem a vypracovali si několik vyložených šancí, ke gólu to ovšem nevedlo. Brentford tak prodloužil neporazitelnost v lize již na 8 zápasů v řadě.

První zajímavá příležitost byla k vidění v 15. minutě, kdy byl Leedsu přisouzen přímý volný kop ze střední vzdálenosti. Rozehrávky se ujal Wöber, ale jeho následný pokus o chlup minul břevno. Na druhé straně se ve 23. minutě dostal k dorážce na hranici vápna Jensen, avšak jeho střelu zblokoval jeden z obránců soupeře.

Ve 29. minutě zahrozili opět domácí, ovšem Aaronsonovo zakončení ze slibné pozice neprošlo přes obranu Brentfordu. O deset minut později zase vyzkoušel pozornost brankáře Rodrigo, který vyslal z hranice vápna prudký pokus směřující k levé tyče, Raya se však nenechal překvapit a předvedl parádní zákrok.

Leeds vstoupil do druhého poločasu velmi aktivně a během pár minut si vypracoval několik šancí ke skórování. V 55. minutě střílel z ideální pozice Aaronson, ale jeho střelu bez problému pokryl Raya. Ten se vyznamenal i o čtyři minuty později, kdy skvělým zákrokem zlikvidoval pokus Rodriga. V 60. minutě hosté poprvé střídali, Dasilva v zápase skončil a na jeho místo nastoupil Janelt.

V 68. minutě domácí spálili obrovskou šanci ke vstřelení gólu. Gnontovu technickou střelu mířící k pravé tyči neskutečným zákrokem zneškodnil Raya a již po několikáté nepřipustil změnu skóre. Následně oba týmy poslaly do hry několik nových hráčů, nicméně na výsledek zápasu už to žádný vliv nemělo.

Na Elland Road se diváci gólu nedočkali, a tak si oba týmy připsaly bod.

Více informací k zápasu

Manchester City - Wolverhampton Wanderers 3:0

22.01.2023 15:00

Góly: 40. Erling Haaland, 50. Erling Haaland (pen.), 54. Erling Haaland

Tři góly padly v odpoledním zápase Manchesteru City s Wolverhamptonem a všechny měl na svědomí Erling Haaland. Norský útočník se prosadil okolo poločasové přestávky a dostal se tak na metu pětadvaceti branek v ligovém ročníku, což by ve všech čtyřech předchozích sezonách stačilo na Zlatou kopačku.

V minulé sezoně se o tuto trofej dělili s třiadvaceti zásahy Mohamed Salah a Heung-min Son, stejný počet gólů vítěz nastřádal i v předchozích dvou ročnících - jednou to byl Jamie Vardy, jednou Harry Kane. V roce 2019 se o zisk dělili Pierre-Emerick Aubameyang, Sadio Mané a opět Mohamed Salah se dvaadvaceti zásahy.

Haaland prožil skvostný začátek sezony, v novém roce se však nechával zastínit Riyadem Mahrezem, který ve čtyřech odehraných utkání nasázel pět branek a na další přihrál. Tentokráte ovšem už od začátku hýřil aktivitou norský kanonýr, po necelých dvaceti minutách se proti jeho střele vyznamenal Sá. Na portugalského gólmana si o něco později nepřišel ani Grealish.

Byl to nakonec právě Erling Haaland, kdo ve čtyřicáté minutě otevřel gólový účet utkání. De Bruyneho centr našel přesně jeho hlavu, od níž putoval do sítě mimo dosah brankáře. Nedlouho po návratu ze šaten byl nešikovností obránce poslán k zemi v pokutovém území Gündogan, což neuniklo zraku sudího, jenž nařídil penaltu. I té se ujala hlavní útočná hvězda Citizens a s přehledem ji proměnila.

Jen o pár minut později už Haaland završil hattrick. Tentokrát za to mohlo zejména zaváhání Sá, konkrétněji jeho rozehrávka jen na Mahreze. Alžírský křídelník nesobecky přihrál před polootevřenou klec Haalandovi a pro něj už se jednalo o rutinní záležitost. Sám Mahrez po třech čtvrtinách utkání dostal balón do sítě, jenže vinou ofsajdu trefa neplatila.

Ve zbytku utkání měl každý z týmů ještě jednu zajímavou příležitost. Gündogan trestuhodně zahodil hlavičku v situaci, kdy byl osamocen na zadní tyči. Na opačném konci hřiště Podence vypálil těsně vedle tyče. Citizens tak nadále drží druhé místo a stíhají Arsenal, Wolves naopak klesli na sedmnáctou pozici.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Newcastle United 0:0

21.01.2023 18:30

Góly: -

V rámci 21. kola Premier League Crystal Palace doma remizoval s Newcastlem 0:0. I když měli hosté v zápase herní převahu, tak nabídnuté příležitosti nedokázali přetavit v gól. Newcastle si připsal již devátou remízu v tomto ročníku a o skóre poskočil na třetí místo před Manchester United.

Hosté si první vážnější šanci vytvořili již v 6. minutě, od jednoho ze spoluhráčů dostal výbornou přihrávku do vápna Almirón, ale následnou střelu namířil kousek vedle pravé tyče. Aktivně hrající Newcastle v úvodu zápasu Crystal Palace přehrával a v 15. minutě z hranice vápna nebezpečně zakončoval Burn, Guaita však předvedl výborný zákrok a nepřipustil změnu skóre.

Ve 20. minutě se ocitl v dobré pozici Joelinton, ovšem s jeho střelou doprostřed brány neměl Guaita žádný problém. V 36. minutě to byl znovu brazilský útočník, který se dostal ve vápně k dorážce, nicméně ani tentokrát na domácího brankáře nevyzrál a ten si připsal další dobrý zákrok. Crystal Palace si vypracoval první vyloženou šanci až v nastaveném čase prvního poločasu, Richards po rohovém kopu však poslal hlavou míč těsně vedle.

V 53. minutě se po přesném centru dostal k hlavičce Wilson, avšak jeho pokus hlavou zneškodnil brankář domácího týmu. Po půlhodině zápasu oba trenéři poslali do hry několik nových tváří. V 73. minutě si balón na hranici vápna zpracoval střídající Mateta, moc nepřemýšlel a napálil ho na bránu, Guaita byl ale pozorný a již po několikáté předvedl jistý zákrok.

Diváci se nakonec branky v Selhurst Parku nedočkali, a tak každý z týmů získal bod za bezbrankovou remízu 0:0.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Nottingham Forest 1:1

21.01.2023 16:00

Góly: 28. Jaidon Anthony - 83. Sam Surridge

Duel 21. kola Premier League mezi Bournemouthem a Nottinghamem Forest vítěze nenašel. Utkání skončilo remízou 1:1, za domácí se trefil Jaidon Anthony a za hosty Sam Surridge.

První velkou šanci zápasu měl už v sedmé minutě hostující Morgan Gibbs-White. Jeho technickou střelu zevnitř vápna vyrazil Neto na roh. O pár momentů později se z úvodní branky radovali domácí, ale nevydrželo jim to příliš dlouho. Na zadní tyči vracel míč před bránu Bolly a našel Ryana Yatese, který jej nasměroval do brány. Bolly byl však podle VARu v ofsajdovém postavení. Cherries však byli dál iniciativní a Moore spálil obrovskou tutovku, když jej úplně osamoceného našel Anthony. Moore ale mířil mimo.

Ve 29. minutě už se ale Bournemouth z gólu radovat mohl. Dango Ouattara se v rychlosti zbavil na pravé straně svých strážců, na jeho přízemní pas si poté do pokutového území naběhl Jaidon Anthony a trefil se ke vzdálenější tyči.

V prvním poločase měli domácí ještě dvě veliké šance, Moore však sám před gólmanem neskóroval a Christie hlavičkoval těsně vedle. Ve druhé půli se po šancích slehla zem až do 84. minuty. Christie vyslal dopředu Johnsona, ten stříleným centrem našel na zadní tyči Surridgea, pro kterého už nebyl problém míč doklepnout do sítě a zařídit vyrovnání.

Více informací k zápasu

Leicester City - Brighton & Hove Albion 2:2

21.01.2023 16:00

Góly: 38. Mark Albrighton, 63. Harvey Barnes - 27. Kaoru Mitoma, 88. Evan Ferguson

Leicester City remizoval v utkání 21. kola Premier League s Brightonem 2:2. Hosty poslal do vedení Kaouru Mitoma, domácí poté skóre otočili díky brankám Marca Albrightona a Harveyho Barnese. Vyrovnání zařídil Evan Ferguson.

První šanci si ve 27. minutě připravili Seagulls a hned z toho byla branka. Castagne až příliš dlouho couval před Mitomou, který si poté balon obhodil kolem něj na pravou nohu a nádherně vypálil přesně do horního růžku u vzdálenější tyče.

Domácí však nenechali soupeře příliš dlouho ve vedení, ve 38. minutě totiž vyrovnali. Dewsbury-Hall vypustil na zteč Barnese. Tomu zablokoval střelu Veltman. Dorážka Tielemanse se zastavila o Dunka a až ve třetím případě procedil střídající Albrighton, jež nahradil zraněného Praeta, balon do sítě dorážkou na přední tyč.

Po necelé hodině hry měl obrovskou šanci Brighton. Mitoma si naběhla na Dunkův centr z poloviny hřiště. Ve vápně udělal kličku obránci předložil míč pro Sollyho Marche, který ale v rozhodujícím momentu podklouzl. Díky tomu jeho střela mířila vysoko nad. A Leicester tak za pět minut mohl trestat. Albrighton rozehrál rohový kop na Thomase, jehož prodloužení na zadní tyčku ještě tečoval Estupinán. Van Hecke poté trestuhodně při odkopu promáchl a Barnes parádním volejem strhl vedení na stranu Foxes.

V závěru si čím dál větší tlak začal vypracovávat Brighton. Mac Allister z první vysunul Marche, který zvolil tvrdou ránu, ale Ward ji dokázal zkrotit. Poté si Lamptey narazil s Großem, Seagulls ale tentokrát mířili nad. Na vyrovnání ale nakonec přeci jen došlo, a to v 88. minutě. Estupinán nacentroval přes Tielemanse a defenziva Leicesteru nedávala moc velký pozor. Evan Ferguson si naběhl mezi stojící hráče a přesnou hlavičkou vyrovnal na 2:2. Domácí tak doplatili na svou lehkovážnost v obraně a přišly o důležité dva body. Foxes už mají náskok na sestupové pásmo pouze jediný bod.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Aston Villa 0:1

21.01.2023 16:00

Góly: 77. Ollie Watkins

Southampton doma v jednadvacátém kole Premier League nestačil na Aston Villu a prohrál 0:1. O jedinou branku klání se postaral ve druhém poločase Ollie Watkins.

Na první zajímavější moment si diváci na St. Mary‘s Stadium museli počkat přes půl hodiny. Po rychlém protiútoku Aston Villy přihrál Bailey z pravé strany do vápna, kde byl Jacob Ramsey, ale Bazunu předvedl fantastický zákrok. Ve 42. minutě musel hlavní sudí před rozehrávkou přímého kopu utkání přerušit, protože na stadion vletěl dron. Hráči poté dokonce zmizeli v tunelu, dokud se celá situace nevyřešila.

Po hodině hry dostal na pravé straně prostor Kyle Walker-Peters, našel na penaltovém puntíku Adama Armstronga, ale Martínez jej výtečně vychytal. Po dalším pasu z pravé strany sice domácí skórovali, ale branka neplatila. James Ward-Prowse sice s tečí dostal balon do sítě, Mohamed Elyounoussi se však před tím dopustil útočného faulu.

Do vedení se tak nakonec v 77. minutě dostala hostující Aston Villa. Na povedený centr z přímého kopu si naběhl Watkins a hlavou jej nasměroval do sítě. Celou situaci ještě posléze kvůli případnému ofsajdu prošetřoval VAR, ale všechno bylo v pořádku. Villans už si poté dokázali hubený náskok uhlídat a Saints do ničeho nepustili. Domácí tak zůstávají na úplném chvostu tabulky.

Více informací k zápasu

West Ham United - Everton FC 2:0

21.01.2023 16:00

Góly: 34. Jarrod Bowen, 41. Jarrod Bowen

West Ham porazil v zápase 21. kola Premier League Everton 2:0. Dvěma góly rozhodl v prvním poločase Jarrod Bowen. Hammers tak utekli ze sestupových příček.

K první zajímavější příležitosti se dostali hosté v šestnácté minutě. Po centru Iwobiho z pravé strany se míč odrazil od Zoumy k Minovi, který rychle vystřelil z otočky, ale přestřelil domácí branku. Hráči Evertonu se ještě dožadovali pokutového kopu, ale Zouma rukou nezahrál. Po necelé půlhodině hry si odpověď připravil West Ham, po přihrávce od Antonia vypálil Said Benrahma. Jeho dělová rána mířila pod horní tyčku a Jordan Pickford se musel pořádně natáhnout, aby jeho pokus vyrazil.

Ve 34. minutě už se Irons dostali do vedení. Emerson centroval z levé strany, jeho pas poté prodloužil Zouma za sebe, kde byl připravená Bowen a z první vypálil za bezmocného Pickforda. VAR ještě zkoumal případné ofsajdové postavení, které se ale neprokázalo. Zanedlouho mohl zvýšit Antonio, ale v jasné gólové šanci přestřelil. Nemuselo ho to však dlouho mrzet, protože v jedenačtyřicáté minutě se to povedlo Bowenovi. Antonio obešel Tarkowskiho a našel jej před bránou, odkud překonal gólmana Toffees.

Everton mohl ještě před přestávkou snížit, když po rohovém kopu Mykolenkův centr domácí srazili jen k Iwobimu. Ten z první napálil tyč. Ve druhé polovině měly oba celky spíše náznaky šancí, vyložené nebezpečí hrozilo z kopačky Bowena, jehož ránu však dokázal včas zablokovat obránce Coady. Souboj záchranářským týmů tak dopadl lépe pro ten z Londýna, Everton dál zůstává na předposlední příčce a bude muset bojovat, aby nový stadion neotevíral pro druhou ligu.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Chelsea FC 0:0

21.01.2023 13:30

Góly: -

Ve svém debutovém zápase v Premier League i barvách Chelsea se Mykhailo Mudryk prezentoval aktivním dojmem, ani on ale nepřinesl neutrálním pozorovatelům žádnou radost. Utkání tápajících celků nakonec skončilo bezbrankovou remízou.

Přitom už ve třetí minutě došlo k první gólové radosti. Milner trestuhodně přihrál hostům rohový kop, po kterém se Chelsea natřikrát povedlo dostat míč do brány. Skórující Kai Havertz ovšem v momentě, kdy Thiago vypálil do tyče, stál v těsném ofsajdu. Bleskově zahrozili i Reds, Gakpo ovšem Salahovy pobídky nevyužil a pálil nad.

Když byla odehrána čtvrtina utkání, prováhal Mount moment ke střelbě a předal balón Hallovi. Tomu se zakončení vůbec nepovedl a jeho střela letěla hodně daleko od prostoru tří tyčí. O deset minut později už se musel Alisson činit. To když Ziyechův centr našel Badiashileho, proti němuž vytáhl brazilský gólman skvělý zákrok.

V závěru první půle dvakrát zahrozila Kloppova družina. Elliottův centr svým obranným zákrokem zastavil Silva, po Keitově pasu vzápětí Salah vypálil vysoko nad břevno. A po návratu ze šaten nastal obdobný scénář, nejprve Silvův blok, tentokráte proti Keitově střele, a následně střela nad. O tu se tentokrát postaral hlavou Gakpo.

Dva důležité momenty nastaly zhruba v době, kdy se hrálo hodinu. Ziyech svou individuální akci zakončil nepřesnou střelou, podobně si krátce po svém příchodu na hřiště počínal Mudryk. Na opačném konci hřiště prověřil Kepu přízemní ranou Gakpo, než zase zahrozil Mudryk. Ukrajinského křídelníka ovšem tentokrát zradilo zpracování.

Ještě v samotném závěru rozjeli domácí zajímavý protiútok, Fabinhovu střelu zablokoval Badiashile, načež se míč odrazil ještě k Núñezovi. Jenže ten zakončil z otočky nepřesně a navíc byl v době rány brazilského středopolaře v ofsajdu.

Se závěrečným hvizdem sudího tak na tabuli svítilo bezbrankové skóre. Liverpool se při stejném počtu utkání dostal na osmé míst o skóre před Brentford, rozdíl v počtu vstřelených a inkasovaných branek rozhoduje zároveň o tom, že Chelsea je desátá, navíc s odehraným utkáním navíc.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
19
16
2
1
45 : 16
50
2
Manchester City
20
14
3
3
53 : 20
45
3
Newcastle United
20
10
9
1
33 : 11
39
4
Manchester United
20
12
3
5
32 : 25
39
5
Tottenham Hotspur
21
11
3
7
40 : 31
36
6
Brighton & Hove Albion
19
9
4
6
37 : 27
31
7
Fulham FC
21
9
4
8
32 : 30
31
8
Brentford FC
20
7
9
4
32 : 28
30
9
Liverpool FC
19
8
5
6
34 : 25
29
10
Chelsea FC
20
8
5
7
22 : 21
29
11
Aston Villa
20
8
4
8
23 : 27
28
12
Crystal Palace
20
6
6
8
18 : 27
24
13
Nottingham Forest
20
5
6
9
16 : 35
21
14
Leicester City
20
5
3
12
28 : 35
18
15
Leeds United
19
4
6
9
26 : 33
18
16
West Ham United
20
5
3
12
17 : 25
18
17
Wolverhampton Wanderers
20
4
5
11
12 : 30
17
18
AFC Bournemouth
20
4
5
11
19 : 42
17
19
Everton FC
20
3
6
11
15 : 28
15
20
Southampton FC
20
4
3
13
17 : 35
15

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (749)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bavilo mě to a Mudryk velice mile potěšil.

Reagovat
Gunner14

"Bavilo mě to"

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, že na Vás se dá dívat. My jsme museli trochu uskromnit nároky na dobrý zápas

Reagovat
Gunner14

Tak my jsme si prosli necim podobnym, ale ze by me to nejak bavilo, rict teda fakt nemuzu. Zatim ani moc nevidim v tom systemu co chce vlastne Potter hrat, protoze tam mate tolik pokemonu, ze se v tom ztracim

Reagovat
Devil

Reagovat
Švejk :)

Jj byl skvělej...dokonce jednou trefil boční síť

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Freedo

Reagovat
oli9

Asi nejsi náročný jelikož to byla strašná sračka...

Ovšem Mudryk vypadal vážně super

Ale myslím si, že v tomto zápase by se do 4 šancí dostal i Standa Tecl a na ostrovech by si mysleli, jaké je to dělo

Reagovat
Miguel19

Škoda, to jsme měli vyhrát. Byli jsme o něco lepší..

Mount s Gallagherem ať se jdou probrat na tribunu. Hlavně Mount. To je šilený, jak to má v piči.

Felix je vůl s tou červenou kartou. Hodil by se.

Jinak Mudryk solidní debut.

A fakt nechápu, co furt Potter vymýšlí s Aubou. Ten týpek se těch zápasů ani neúčastní.

Reagovat
celeb

pozeral som cely ten zapas a musim povedat, ze to zacina cele nejak vyzerat a pomaly si nejak sadat. Mudryk mi dobre zavrel usta, sice zakoncenie zatial nezvladol, ale dribling aj finalne nahravky super.

Havertz s Thiagom boli najlepsi na ihrisku, dobre zahral aj Cucurella a nenadaval by som ani na Gallaghera - bojovnik, navyse celkom kreativny. Na facku bol akurat Mount, ktory vyzeral byt nevyspaty, ci duchom inde, akoby mal penalizaciu -1 sekundu na kazde rozhodnutie, ci sa niekam rozbehut, uvolnit, nahrat, vsade bol neskoro, reagoval neskoro, neviem ci zvazuje prestup ako sa spekuluje, ci co je s nim.

Ked bude k dispozii Jao Felix a ten utok si sadne, tak este stale mate sancu uhrat LM. Urcite vacsiu nez LFC, lebo ta ich zaloha je otrasna a je len otazkou casu, dokedy to Thiaga bude bavit tahat o samote + jeho nachylnost na zranenia.

Reagovat
celeb

jo, Auba ...

dotkol sa on vobec lopty?

Reagovat
Luc-Luc

Jestli budem bez LM, tak Bellingham neprijde

Reagovat
Tuxedo

Aj tak by k vám nešiel

Reagovat
Coutinho10

to už je tutový, nedokážu si představit, že by se to dalo ještě zvrátit....leda vyhrát LM, ale to v momentálním rozpoložení taky nevidím reálně

Reagovat
Gunner14

Souboj kryplu dostal svemu jmenu, tam probihaly slusny saskarny

Mudryk vypadal fajn, ale taky hral proti neexistujici obrane Liverpoolu a s neexistujicimi spoluhraci

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

Mount OUT

Reagovat
bbbauch

Mudryk hodne zajimavej hrac. Ten by klidne mohl zacit valet Kdyby Chukwuemenka nehral na bruslich, Chelsea by vyhrala. Kloppovo nezvladani banalnich situaci, kdyz se jeho tymu nedari je hrozne roztomily

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Měli jsme vyhrát. Mudryk si s Felixem bude rozumět, zbytek jsou to buď flákači, co přišli o jiskru a jsou na přes držku (Conor a Mount) nebo nemotorní kreténi (Chukwuemeka) a nebo kombinace obojího (Auba, kterej zas přišel na hřiště udělat uplný hovno).

Jorginho se mi dlouho držel z nějakýho důvodu v hlavě, ale vážně hodně chci, aby už šel, stejně tak Azpillicueta, to jsou fakt monstrózní slabiny. Chalobah stejně tak absolutně nemá v tomhle týmu co dělat a opakuju to po několikátý. To není slabá forma, to je totální nekvalita, nějakou dobu vykrývaná dobře fungujícím systémem pod Tuchelem. Totálně Béčkovej až Céčkovej hráč.

Silva s Badiashilem se mi sakra hodně líbí.

Reagovat
Mastný Chobot

To, že Auba dokáže za toto brať plat, to je obdivuhodné naozaj

Reagovat
Gunner14

Obdivuhodny na tom je, ze za nej Chelsea dokazala zaplatit 6 mesicu pote co predvedl na konci v Arsenalu a odesel zadarmo do Barcelony

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Já bych to popsal jako fakt šílenou záhadu, ale ve srovnání s tím, že takovej hráč dostával za tohle plat už u vás, potom zdarma přestoupil do Barcelony, aby následně za prachy přešel k nám a hrál zas to stejný, je proti tomu tak gigantický, že nad touhle skutečností ve srovnání s tím už jen pokrčuju ramenama

Regulérně bych pro Lukaku vraždil ve srovnání s tímhle idiotem. Působí dojmem těch rádoby talentovaných kluků z akademie okolo roku 2007, kdy jsem byl rád, že nastoupili, ale ve výsledku bych si u žádnýho z nich po zápase nevzpomněl na jedinej moment, kdy něco udělali. Vyloženě považuju za umění bejt až takhle brutálně neviditelnej.

Reagovat
spider_8

Franco di Santo vibes

Reagovat
Kenneth

Na Hazarda to stale nema.

Reagovat
Registrujisejenproto

Deluded

Reagovat
Svatej

S timhle typem komentářů jsi tu tak o 7 let pozdě, je to nuda.

Reagovat
icka

Reagovat
rave

Přijde mi zvláštní kritizovat Azpiho zrovna po tomhle zápase, když odehrál max. 15 minut a splnil do puntíku to, proč šel v ten čas a za takové situace na hřiště. Ale chápu, že to hodnotíš v dlouhodobém kontextu.

Reagovat
Svatej

Pokud se nepletu, minutu po jeho prichodu byl na pravý straně hned zavar az skoro u malyho vápna.. mě prostě uz jenom chybi kvalita a pises dobre, ze jde o dlouhodobej povzdech. Ostatně pustit ho jen za dnešek by pochopitelně byla kravina..

Reagovat
Mastný Chobot

U Mudryka som nečakal také vysoké futbalové IQ. Myslel som, že to bude hlavne dobrý driblér, ale vyzerá, že je v ňom ďaleko viac. Niektoré riešenia a kombinácie na malom priestore boli vynikajúce. Fans Chelsea sa asi majú na čo tešiť, ak im dovtedy majiteľ nekúpi 10 iných krídiel, cez ktoré si nezahrá.

Reagovat
Svatej

Aby to nebyl jen jednorázovej úlet, jako když po půl roce přijdeš na hřiště a máš tak vyčištěnou hlavu, že všechno vychází tak nějak samo a hraješ přímo líp než kdykoliv jindy v plný formě

Reagovat
SunFells

Vyrůstal jako 10.

Reagovat
O.Giroud

uvidime ako bude hrat az ho dam do fanty

Reagovat
oddy

Reagovat
TopinB

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
Salfovic

OT: Koho momentálně považujete za největšího favorita LM? Anglické kluby jsou úplně v hajzlu, italské taky bída. Jen Neapol je ve formě, ale zase je strašně nezkušená. Real hrůza. Bayern taky moc nezáří, navíc Nagelsmann s play-off LM nemá moc zkušeností. Takže všechno to tak nějak směřuje k PSG, ale to bych je nesměl vidět s Rennes.

Reagovat
Müllered

Bayern nezáří? V LM suverénní postup bez ztráty bodu, v lize i bez Lewy atakuje střelecké rekordy. Včera hrál po dvou měsících a hned těžký zápas, takže to zatím nebylo ono. Nagelsmann dokázal i s Lipskem dojít do semi...

Reagovat
kvido17

Já to vidím nejvíc na Real. Na jaře se vždycky proberou + magické spojení Real a LM není radno podceňovat

Reagovat
Slavia10

Ten Liverpool je fakt extrémně v háji. Ten tým potřebuje minimálně 4-5 posil, aby zase mohl začít hrát nahoře. Kloppa je mi vážně líto, protože to hodně lidí bude házet na něj, ale ten kádr letos není na top4. V zimě přišel Cody no, ale bohužel majitele LFC asi vůbec nevidí, že 40-50 mega na posily mají i poslední týmy v Pl. Podle mě Klopp nema tak špatný rok, protože ten kádr prostě už není top, je úplně bez šťávy, bez zájmu hrát. Allison, Konate, Van Dijk, Thiago, Salah, Díaz, Cody, Jota můžou hrát základ. Polovina toho týmu musí pryč. Elliott a Bajčetić jsou fajn, ale momentálně po nich nikdo nemůže ještě chtít, aby to táhli. Henderson úplně odešel, Firmino jako back up proč ne, Arnold a Robertson jsou úplně v háji, tak dobré kraje měl LFC, ale momentálně to nejsou hráči základu na boj o titul. Keita a Ox nemají být v týmu už 2 roky, Gómez po tolika zranění v háji. Milner za zenitem. Carvalho může být fajn, ale za 2 roky. Klopp je fantastický trenér ale není čaroděj, potřebuje okamžitě 3 záložníky, 2-3 obránce.

Reagovat
mimi_united

Ešte pred sezónou ašpirant na titul a teraz polovica tímu na vyhadzov

Reagovat
Slavia10

Jak pro koho aspirant na titul. Klopp hraje už asi 5 rokem skoro se stejným kádrem. Ono je něco pravdy na tom co říkal Pro: po 4 letech musí odejít buď trenér s nebo musí dojít k výrazné změně v kádru.

Reagovat
O.Giroud

Snad uz nemame ziadny zapas o 13:30, vzdy mam akurat dojebanu sobotu az moc skoro

Reagovat
Wazza228

OT: Čaute, čeká mě delší cesta vlakem, a tak sháním něco na čtení, co během cesty stihnu (nejlépe 200-250 stran, maximálně do 300). Nedoporučil by někdo nějaký fantasy nebo Young adult věci se zajímavým příběhem a dobrým tempem ? Klidně to může být i první knížka k nějaký sérii (jako příklad mužů uvést například HP, Percy Jackson, Zaklínač). Díky za případné návrhy!

Reagovat
Kinky7

Tad Williams. Trun z dracich kosti. GRR Martin se touhle sérii hodně inspiroval.

Reagovat
Wazza228

Díky, dám si do knihovny. Má to ale asi 700 stran, takže to nechám spíš na léto. Na tu cestu sháním něco "rychlejšího".

Reagovat
Kinky7

Hodně oddych je Magický krystal od RA Salvatore ale žádnou hlubší myšlenku to nemá. Dobře se to čte

Reagovat
Nieuwendyk

Četl jsem celou sérii, je to zajímavý, ale řekl bych, že spíš takový young adult, nic pro opravdového odborníka z EF

Reagovat
Neutron

vsak young adult mu zjavne nevadi, ked to pise

Reagovat
TopinB

Jenom bacha na tu asi 60 stránkovou scénu o plazení se skrz tunely a halucinování, ta mě skoro odradila

Reagovat
Taiger

Sapiens

Reagovat
dantetomas

Kniha vyborna ale ze by to bol zrovna zaner, aky pozaduje?

Reagovat
Taiger

Shit pravda, já četl kniha do vlaku do pár hodin a hned jsem psal

Reagovat
Kiss Me Polka!

Banana yoshimoto - kitchen (v češtině myslíme se to jmenuje uplnek)

Reagovat
REPLIKATOR

Diskuze na EF ti jako nestačí???

Reagovat
Wazza228

To žere moc dat

Reagovat
smazaný uživatel

Pistolník od Kinga

Reagovat
r.mrazik

takove lehci fantasy je dobre Hranicaruv ucen

dobre se to cte,takova oddychovka to byla zamlada

Reagovat
Wazza228

to mám vlastně už ve čtečce uložené, jen jsem se k tomu ještě nedostal.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kbtk23

Húrinovy děti

Reagovat
Golasso

Kolem 300 stránek má Půl krále – autor Joe Abercrombie. Výborný autor. Má i lepší knížky, ale tohle je relativně krátké fantasy ve stylu Young Adult a není to vůbec marné.

Reagovat
pawiel_afc

Patrick Rothfuss - Jmeno vetru

Reagovat
opretis

nejkrásnější kniha co jsem četl

Reagovat
I am Mancunian

Podobne, už sa neviem dockat Doors of stone

Reagovat
Wazza228

Všem díky za návrhy. Nastahuju si to do čtečky a uvidím, na co zrovna bude nálada.

Reagovat
Nieuwendyk

Čti Lovecrafta!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
tweek

Problém 3 těles

Reagovat
TopinB

Monster Hunter International - Základní kámen je, že si autor řekl, co kdyby postavy z Bčkových hororů měly mozek. Odsýpá to, příběh je trochu formulaický, ale je to solidní akčňárna. Další knihy v sérii jsou lepší.

Storm Front - Dresden Files série - kouzelník v moderním Chicagu. První dvě knížky jsou trochu neotesanější, od třetí je to lepší a lepší, ale i tak je první knížka hodně dobrá, imho

Reagovat
Hyrax

Dan Simmons - Hyperion

Reagovat
REPLIKATOR

West Ham Everton

Reagovat
Salfovic

Unai Europa League po sedmi zápasech bilance 5-1-1 Toho měla vzít Chelsea.

Reagovat
VTID94

Reagovat
Zaschrona

Everton have collected just 15 points from their 20 games in the Premier League this season. Accounting for three points per win all-time, this is now their fewest points won after 20 games of any league season in their history. Unparalleled.

Nejhorší sezóna v historii klubu...

Reagovat
Zaschrona

Farhad Moshiri: "It's not my decision" when asked about Frank Lampard's future.

Reagovat
Busby babes

Lampard's record isn't only worse than Benitez's, there are only three full time managers with worse records in Everton FC's 145 year history.

0.9 league points per game.

Reagovat
Zaschrona

Horší numera v historii ze stálých manažerů má akorát nepřekonatelně legendární Mike Walker. Benítez je hned nad Lampardem...

Reagovat
Slavia10

Pokud Soton sestoupí, tak JWP by mohl být k dispozici za pár drobných, to by mohl být dost zajímavý kup.

Reagovat
Golasso

U Mudryka mě fakt mrzí, že jsme to nedotáhli. Z toho bude top hráč, jestli se v Chelsea nezadrbe ...

Reagovat
Higi

To máš recht, bude to podlemně docela dělo no... Ale tak bohužel ne vždy se vše podaří no... Ale teď dotahujeme Kiwiora na stopera, ročník 2000, třeba to bude trefa do černého...+ By bylo top kdyby se podařilo dotáhnout i toho Fresnedu, ročník 2004... Tak uvidíme, musíme si to holt vykompenzovat jinde

Reagovat
Robertson

Vôbec by som sa nedivil, ak by z Fresneda urobil MA krídlo...

Reagovat
SunFells

Já jo.

Reagovat
Golasso

Ty hráče vůbec neznám, tak snad budou ok Kiwior je luxusní jméno.

Reagovat
Gunner14

Trossard’s agent:"Spurs were in contact with us for the last two weeks. But it was we want him, but wait this, wait that. Wednesday We got in touch with Arsenal - 24 hours later they had an agreement

Chelsea nas pojebala v tom, my jsme pojebali Tottenham a Tottenham pojebe max Ownyho

Reagovat
icemike

Podle Ukrajinců jste byli celkem neprofesionální

Reagovat
Robertson

gratulujeme k profesionalite Boehlyho...

Reagovat
icemike

Ano, amici, co do fotbalu dělají 3 dny, se ukázali jako větší profesionálové, než celý vás zkušený management.

Reagovat
Gunner14

Tak jeste aby ne, kdyz jsme nechteli zaplatit tu silenou castku a pak prijde Boehly a praskne ptaka na stul.

Reagovat
Miguel19

Však jste ji zaplatit chtěli ne, jenom jste měli jinak bonusy. Nebo?

Reagovat
Svatej

Dali na chlup stejnou částku, jen z tech hlsvnich bonusů dali GB pro Mudryka a my PL/LM

Reagovat
Miguel19

Takže stejný bonusy no

Reagovat
Golasso

Tak jestli jsme nějakou podstatnou část částky podmínili takovou blbosti, jako je GB, tak to je jak kdybychom jim řekli, že to prostě nezaplatíme

Reagovat
Svatej

Těžko říct

Zprávy sly takový, ze v tech 25-30m bonusech toho bylo vic a tohle s LM/GB byla jedna z položek. To naznačuje, ze neslo o celou slozku bonusů, ale odhadovat jeji procenta by bylo prostý hádání

Ale jo, veskrze to bylo od vás takový kompenzováni jejich chamtivosti

Reagovat
Gunner14

Jo tezsi bonusy + nam to trvalo dyl a mozna je sralo i to jak jsme meli namotaneho Mudryka, zatimco jsme nechteli zaplatit tolik penez. Boehly to podle majitele Shaktaru vyridil mnohem rychleji + ty lepsi bonusy

Reagovat
Talker

Mně se zdá, že se řešily nejen bonusy, ale nasrali jste je tím, že jste byli v neustálém kontaktu s hráčem, aniž byste byli dohodnutí s nimi. Ale nemůžu to teď najít.

Reagovat
icemike

Prý jste kontaktovali první hráče bez vědomí klubu, což je trochu traparna

Reagovat
vitasrp

To se ale děje úplně běžně, i když se to nemá. Však to i ten týpek ze Šachťaru tak popisoval, že se to dělo a věděli o tom, ale whatever.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

Jop mal tam byť nejaký tapping hraničiaci so stalkingom

Reagovat
Golasso

No, aspoň, že tak . Trossard je super posila pro letošek, ale do budoucna bude Mudryk jinde si myslím.

Reagovat
herbage

i když bude titul, tohle mě bude srát hodně dlouho. Tohle se zkrátka vedení hrubě nepovedlo

Reagovat
Robertson

...ani ak by bol titul vďaka Trossardovi?...a titul po toľkých rokoch?...

Reagovat
Maximm9

Co melo podle tebe udelat vedeni, kdyz prisel Beohly se 100mega ?

Reagovat
herbage

nabídky byly podobné, jen vy jste nabídli delší kontrakt a větší plat. Měli jsme to dorovnat

Reagovat
SunFells

To jsi nějaký zmatený, Arsenal se nedohodl s klubem, ne s Mudrykem.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
masly008

pokud uděláme titul tak si na Mudryka nikdo nevzpomene.

Reagovat
herbage

v létě asi ne, ale pokud rok co rok bude dělat dvouciferný čísla g+a, tak to srát bude. Je to ten typ hráče, proč chodí lidi na stadiony a sledujou zápasy v TV. Pokud přijde někdo podobných kvalit, tak to bude OK, jen v to moc nevěřím, protože to bude ranec za přestup i plat a pochybuju, že budeme chtít měnit platovou politiku

Reagovat
Edgewalker

Tjn, nejraděj bych pak zajel s trofejí na Chelsea a zkusil ji za Mudryka vyměnit

Reagovat
Gunner14

Vam jebe po jednom zapase, zvlast kdyz hral proti slabemu Liverpoolu mimo formu... Staci si vzpomenout treba na Pepeho debut proti Liverpoolu, kde jsme z nej vsichni byli uneseni, taky si je tam motal, nasadil prave TAA luxusni jesle a podobny.

Tim nechci snizovat Mudryka, ale ta jeho cena se zaplatila skrz potencial, ne skrz to, ze je momentalne svetova spicka a nikdo ti nezaruci, ze ten potencial splni, nebyl by prvni, natoz v Chelsea, kde se ocividne moc nevi co vlastne chteji, krome nakupu vsech pokemonu.

Koupime Leao z Milanu a nemusi nas nic mrzet, mnohem lepsi hrac.

Na soud Mudryka je fakt jeste hodne brzo, to jedno povedene cameo fakt nezmeni

Reagovat
Talker

Tak upřímně ten dribling a rychlost jsem čekal.

Na druhou stranu nečekal jsem ten jeho přehled na hřišti, kdy mě fakt překvapil. Tam, kde by to většina našich ofenzivních hráčů zpomalila, kde by to nahráli do šířky nebo zasekli a rozhlédli se, tak on to prostě dával dopředu tak nějak automaticky, bez většího úsilí.

Tím mě sere třeba Havertz neskutečně, že si potřebuje dát jeden dotyk navíc, aby se rozhodl, co s tím míčem udělá. Puli zas pomaličku táhne ten míč, než se rozhodne něco udělat.

Mudryk všechno dělá v rychlosti, progresivně, z prvního-druhého doteku, tak nějak má přehled.

https://www.youtube.com/watch?v=awFvLz5uHnQ&ab_channel=FootballFTW

Když se mrkneš na to video, tak hned tu druhou akci by to všichni naši hráči v té samé situaci zadrbali tím, že by to dali buď zpátky Cucu nebo by to hodili Silvovi. On našel volného hráče za presem a otevřel tím hřiště.

Stejně tak 1:55 by to každý náš ofenzivní hráč zasekl a nebo to dal do křídla a on šel přímočaře dopředu.

Pak podobně to hodil 2x Chuckovi.

Teď neřeším ty situace před brankou, ale oproti generačnímu talentu Havertzovi se uvedl okamžitě dobře.

Reagovat
Miguel19

Fakt příjemně překvapil.

Nicméně musíme krotit nadšení. Byla to první půl hodina. Sterling taky vypadal pár zápasů dobře

Ale u něj věřím, že když se posunul výše, tak bude makat.

Reagovat
Talker

Já to myslím tak, že oproti předchozím posilám prostě má ty základy, které u těch ostatních chybí. Je otázka, jestli je bude ukazovat konzistentně, ale jako jsem nadšenej. Přitom u předchozích posil jsem byl často velmi skeptický (včetně Sterlinga).

Puli prostě vybírá špatná řešení často z mého pohledu. Ziyechovi je zas u prdele, co se děje, ten to tam centruje s tím, že to nějak dopadne. Havertz potřebuje prostě pár doteků navíc, aby se stihl rozhlédnout.

Mudryk mi (zatím) přijde jako více "decisive", má větší přehled o tom, co se děje na hřišti, kde kdo je.

Reagovat
Freedo

Reagovat
iamek

Reagovat
SunFells

Reagovat
Golasso

Jestli bude titul, tak to asi přežiju , ale jinak souhlas

Reagovat
EZ

no vyzeral, ze by si presne rozumel s tou trojkou Marti/Saka/Ode... skoda

Reagovat
Golasso

Právě

Reagovat
Higi

Spekulace: Objevily se nějaký informace, že prej Arsenal chtěl aktivovat výkupní klauzuli (60 mega euro) u hráče Martin Zubimendi (DM,CM?) z Realu Sociedad. Hráč nás ale prý odmítl, že teď chce zůstat v zimě v Realu Sociedad....

Docela zajímavý, jestli to je pravda... že bychom po něm chtěli jít, když se spekuluje, že v létě budeme bojovat o Rice teoreiticky... jinak o tom hráči slyším poprvé no, la ligu nesleduju.

Reagovat
Salfovic

Rice jde do Chelsea. Mount před rokem řekl, že dokud nepřijde, tak na to mrdá.

Reagovat
masly008

Ta asi nepřijde když na to Mount mrdá už teď

Reagovat
Neutron

vsak to je podstata toho co napisal Salfovic, nie

Reagovat
masly008

aha já četl pokud a né dokud

Reagovat
Nieuwendyk

Toho chtěli už i ManU v prosinci i Chelsea. Kvalití DM, nasledovanýho ho nemám, ale doufám, že zůstane v Erreale a vy si vezmete Rýži.

Reagovat
Eichel

Xavi ho chce ako náhradu Busa na single pivota. Zároveň mal v lete rok do konca kontraktu a len teraz predlzoval, takže nemyslím, že by teraz niekam šiel.

Reagovat
SunFells

Declan Rice favouring move to Arsenal over Chelsea as West Ham exit nears | By @JacobSteinberg

Reagovat
O.Giroud

no po Mudrykovi uz by som radsej cakal iba na fotku v drese

Reagovat
TopinB

Reagovat
Maximm9

Snad vam to klapne. Jeden z nejvice precenovanych hracu za nechutnou cenu. I Jorginho by mu rychlostne stacil

Reagovat
Front hell

Reagovat
SunFells

Snad jo, díky Snad se pak i dozvíš něco o fotbale

Reagovat
frezi

Salah 4 zápasy bez gólu

Reagovat
O.Giroud

hm, som cakal tak 14

Reagovat
Nikikrew

OT

Ficova predvolebná kampaň (referendum) za účasti 27% , slušný bizar hodný 10milionov Neviem či sa mám nad tým pousmiat alebo plakať, ale asi skôr to prvé ...

Reagovat
ondris

Na zaplakanie je pre mňa účasť. Asi som bol veľmi optimistický, keď som čakal takých 20%.

Reagovat
Ešte

Uf ale dost ludi mu tam prislo na to ze nemal skoro ziadnu mediálnu podporu a voľby su na jeseň, keby doslo tak 5 % je to uspech, no takto bude este vyskakovat, ze mu prezidentka zmarila referendum

Reagovat
Nikikrew

Mňa to neprekvapilo. Stále Smer a Smer2 majú dokopy cez 30% plus extrémisti. Na druhej strane veľa ľudí aj nešlo pretože budú predčasné voľby a stáva sa tým irrelevantnym.

Reagovat
Mastný Chobot

27.5% ucast na referende je tak 50-60% vo volbach

Reagovat
Gazdo

Tak isli aj ti ktori nemusia byt nutne volici smeru a hlasu ale bud to brali ako svoju obciansku povinnost alebo len jednoduch chceli nejako ovplyvnit vysledok. Zas az tak by som to nebral tragicky ze 1 milion ludi podporuje fica

Reagovat
smazaný uživatel

Počuvaj ty čobol, plakanie nie rešenie….zkusil jsem to počobolski

Reagovat
Front hell

Ty jsi hlupák.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ti ujela jen pointa

Reagovat
Neutron

to asi viacerym, mohol by si to vysvetlit?

Reagovat
Nikikrew

Čo si tým chcel ako povedať asi si nechapavy

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

pekná hanba pre teba, že nevieš dať dokopy ani jednu vetu po slovensky

Reagovat
andkoo

doteraz nechapem, preco to nemohlo byt spolu s jesennymi komunalnymi volbami, toto ide na tricko Caputovej

Reagovat
Nikikrew

Jo jasne

Reagovat
andkoo

Vážne citrón?

Reagovat
Nikikrew

a co chces akoze pocut? Postupovala podla zakonnych lehot. To akoze Fico povie ze to ma byt vtedy tak to ma byt kludne si to vygoogli xkrat vysvetlila ten datum

Reagovat
Mastný Chobot

nejako som to nesledoval, ale nebolo to preto, že ÚS posudzoval ústavnosť jednej z otázok (ktorú nakoniec označil za protiústavnú)?

Reagovat
andkoo

ano, tak nejak to bolo, ale zbytocne to natahovala (a na ustavny sud to davala len preto, aby predlzila zivot vlade, co sa neskor ukazalo aj tak ako zbytocne)..volil som ju, ale som z nej dost sklamany, tu komplikovanu situaciu s koaliciou a predcasnymi volbami vobec nezvlada

Reagovat
Mateo16

a ??? Stale je to malo

Prieskumy -

SMER - 17 - 18 %

Hlas - 20 %

Republika -- 6 %

SNS - 4 %

LSNS - 2 %

Nehovoriac o tom že referenda sa zucastnilo aj SMER RODINA - 7 %

Mali dosiahnuť o mnoho vyssiu ucast

Reagovat
Mateo16

Stale nehovoriac ze 2 % z 27,5 % dalo NIE

Reagovat
Nikikrew

Vid 2 vetu...

Reagovat
Eichel

no veď to číselne docela sedí, tie tvoje čísla dajú dokopy 50% preferencií z tých čo sa úćastnia volieb, čo je cca 60% takže, kde je problém? plus teda časť ľudom sa skutočne nechce v snehu trepať na referendum, ktoré bude zrejme do konca mesiaca absolútne bezpredmetné

Reagovat
Mateo16

Voliči vcera si mysleli ze referendum je o predcasnych volbach , nikto tam nevedel že to je iba o ustavnom zakone. Precenujes IQ tejto skupiny

Tie cisla to dosiahli su skor neuspech ako uspech , to je vsetko

Reagovat
stuff

Tych 10 mega je najmensi problem. To su v zasade drobne. Ale ta ucast je fakt velka ked si vezmeme, ze vacsina naroda je najebana a chce sucasnych poslat dopice uz davno, len nechcela robit komparz pre mafosov a nackov. Proste problem, ze nasa politicka reprezentacia je dokonca horsia nez prierez nasej spolocnosti(o ktorej si nerobim iluzie)

Reagovat
Salfovic

Zatím to má Haaland rozjeto jen na nějakých 50 gólů, to ten rekord Dixie Deana 60 gólů za sezonu asi nepřekoná.

Reagovat
oli9

Haaland zvíře...

Ten první gól prostě predátor...

Za to ten třetí, to mu golman s obranou darovali jak kdyby hrál někde v družině s 10letyma děckama

Reagovat
LokoLFC

Proč se neposuzoval offside u Zinchenka?

Reagovat
SunFells

Ale posuzoval

Reagovat
LokoLFC

Tak proc to neukazali divakum v tv?

Reagovat
SunFells

To je na režii, ale bylo teda patrné už ze záběru, že je on. VAR ale checkuje každou přihrávku v té akci.

Reagovat
havrys99

Ouuuu yeeeaaaahhh, dííííky kluci. Suchý triko.

Nejlepší dárek k mému zítřejšímu 15. výročí na nejlepším webu ever - hlavně ať zůstane ve starým kabátě!

COYG, půlmistři !! I kdyby to nemělo dopadnout tak ten tým je na topu, herní projev je fantastický, úplně jsem věděl, že to prostě dneska urveme.

Reagovat
Hachim Mastour

Zaslúžená výhra

Reagovat
Tomanatura

Gratulace Arsenalu, jejich sebevedomi je neuveritelne, vyhravali vaechny souboje. Nejak jsem ani chvilku neveril ani v bod, toto byl fakt mistrovsky vykon. Snad oni nez City

Reagovat
EXoRcIsT

Arsenal kalap dole cely zapas lepsi dufam ze date titul

MU prekaucovany zapas. Antony nema co robit v zakladnej 11tke a ani ako nejakeho prveho nahradnika by som ho nebral na kridlo by mal byt posledna moznost. McTominay velka bieda neuzitocny hrac skor oslabenie jak moze byt unaveny a nevladat ked kurva skoro nic nehra. Pochopim keby nevladal Rashford Bruno Eriksen Shaw ale Mctominay

Reagovat
SunFells

Fuuuha, krásný zápas. MU by sice byli dost šťastlivci odjet s bodem, ale ten Hag nám nachystal krásný boj. Všechna čest. Chování jejich hráčů ale zase bída.

Reagovat
SunFells

Eddie ♥♥♥

Reagovat
SunFells

Taigere, už splnil tvou kvótu, která byla nad Jesusovým průměrem, během 5 zápasů.

Reagovat
mr.Silver

naprosto fenomenální výkony od něj, je boží

Reagovat
Gunner14

Reagovat
SunFells

Eddie Nketiah has scored nine goals in his last 12 Premier League starts.

Reagovat
mr.Silver

Frajer

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Azza

Reagovat
mistr129

Ale já bych teda řekl, že to je hlavně Bruno. Jasný, Lisandro nebo Antony nejsou taky zrovna sympaťáci, ale tací jsou v každém týmu, taky máme Xhaku nebo Tierneyho.

A když jsem během MS fandil Argentině, tak jsem Lisandra měl rád. Neumím si představit konstelaci, kdy bych měl rád Bruna

Reagovat
SunFells

Bruno je extrém no, ale je takový jen na hřišti, něco jak Suárez.

Reagovat
r.mrazik

mit na lavici artetu, na hristi xhaku a stezovat si na chovani souperovic hracu...to je vyssi level

Reagovat
SunFells

Úplně v pohodě, slepci

Reagovat
J0EL

Xhaka dneska ti vadil ako? Arteta je slaby odvar tych vasich saskov na ihrisku, vid Bruno, DDG

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Reagovat
icka

Reagovat
Busby babes

zaslouzeny vysledek. druhej polocas Arsenal jasne lepsi. pri nepritomnosti Casemira jsme potrebovali top vykon od Scotta a ten byl nejhorsi na place. vubec jsme nedokazali podrzet balon.

no nic, ted musime zvladnout dalsi zapasy a upevnit tu top 4

Reagovat
neyto

Reagovat
Trand

United velmi dobrý výkon, sice jsme byli lepší, ale hráli dost dobře, dalo nám to hodně zabrat. Rashford fenomenální. Ještě bych si rád prohlídl oba záběry z toho posledního gólu i s čárama, protože mi to přišlo dost na hraně, spíš jako offside.

Reagovat
Trand

Ale ten konec byl od nás skvělej, jak jsme je zmáčkli a oni sotva stačili odkopávat. Krása na tohle koukat. Bukayo hrál skvělej zápas, Xhaka se mi strašně líbil. Strašně důležitý 3 body.

Reagovat
Trand

A Eddie samozřejmě

Reagovat
Infernoqt

Jako bojovnost se nám oproti minulé sezoně neupře, ale ta kvalita na hřišti nám pořád chybí. To 4. místo je asi takové naše maximum.

Reagovat
Mastný Chobot

NKETIAAH YA FUCKIN BEAUTY

Klobúk dole pred Eddiem a pred progresom, čo urobil neveril som mu veľmi, ale zavrel mi ústa, Jesus sa nemusí až tak ponáhľať s návratom

Reagovat
Golasso

Brighton, zámky, Tottenham, MU – 10 bodů, not bad.

Reagovat
Grahf

Druhýkrát po sebe odovzdaný záver zápasu na čo sme doplatili. Mctom nech páli do Medzeva kľudne, Eriksen nevládze tie závery, tiež dolu, hore garnacho, nech to tam vetrá. Ak nehraje full zostava, tak sme o mnoho slabší.

Reagovat
mithro

proti Palace to naserie viac, tam mali byt tri body, dnes sa okolnosti zisli tak, ze ten zaver uz bol uplne bez energie a Arsenal dominoval.

ale tesim sa na buducu sezonu, ma to potencial byt zas zaujimavy dvojzapas

Reagovat
pingla

Děsivý prokauč od Haga, Weghorst celý zápas nula nula nic, stejně ho tam nechá 90 minut +. Druhý poločas bída, tam jsme měli nebezpečných momentů strašně málo, Arsenal lepší, ale dostat před koncem gól z takové haluze

Remízu jsme měli uhrát a byl bych spokojený, ale spolu se ztrátou ze Selhurts Parku tohle je špatný, ze dvou zápasů, ze kterých jsme měli brát alespoň 4 body, máme 1.

Reagovat
Busby babes

to CP sere vic.

Reagovat
ACSMan

Byl tam na standartky, který jsme nekopali a který ani neumíme

Reagovat
pingla

takže k hovnu.

Reagovat
Busby babes

Weghorst tam neni tolik kvuli sve vysce. jeho prednosti jsou spis jinde

Reagovat
Swarley

Jako chapu, ze on neni svym stylem ten typicky vysoky hrotak, ale dneska tech balonu moc nepodrzel... S tou vyskou bych cekal, ze tam alespon neco uskace... Dneska nam tam strasne chybel nekdo, kdo to podrzi, necha se faulovat... Jakozr v kombinaci tam sem tam neco mel, Rashe tam v druhe puli protecovanim dostal do dobre pozice, ale tak je vidět, ze tohle bude proste malo... Zaskok na pul roku ok, ale vic od toho fakt cekat nejde...

Reagovat
andkoo

dnes ukazal, ze je to hrac hodny akurat toho Burnley, na tuto uroven fakt nema

Reagovat
wild

Velka skoda, ale Arsenal zasluzene. Tento tyzden pre nas dopadol velmi nestastne. V nads case nam utiekli 3body. Ta strata proti Palace mrzi rozhodne viac ako dnesok, ale prave v tom kontexte je toho dneska skoda.

McTom hrozny, Casemiro velmi chybal a to rozhodlo v prospech domacich

Reagovat
aramaki

Tak Eddie mi inak vytrel zrak. Cely cas som mu neveril a podcenoval ho, krasne sa chytil sance, som za nho rad. Jesus bude mat co robit, aby si uhajil zaklad. 3 body mega dolezite s priamym rivalom.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Swarley

Strasna skoda, protoze verim tomu, ze borci tam dali vsechno a kdyz si vzpomenu na lonskou sezonu, pod ETH je ta bojovnost uplne jinde... Zaver uz jsme byli mimo, Arsenal lepsi a tam uz to bylo jen o tom, jestli to nejak ukopeme nebo ne... Stridani melo prijit driv, tam Werghorst byl uz davno hotovej a Garnacho tam prostě mel jit driv, to fakt nechapu, na co ETH cekal..

Zapas u nas ukazal vsechno, na TOP kvalitu mame porad diry v sestave... Casemiro teda hrat nemohl, ale hrot, pravy bek a druhe kridlo... Coz je proste marne vzhledem k tomu, kolik Sancho s Antonym stali penez...tam se musi jeden z nich probrat, protoze je obrovsky rozdil mezi nima a Rashfordem...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
Gunner14

Nadhera, neskutecne dulezita vyhra dnes remizovat by bylo mnohem kyselejsi, nez ta remiza s Newcastlem. Druhy polocas jsme byli s prehledem lepsi a United se jen branil.

Trossard dost hezky cameo a zaslouzil se i na vyhernim golu.

Saka MOTM, ale Eddie je neskutecny frajer, pekne si vodi ty lidi co mu neverili, ze dokaze nastoupit Jesuse, pokracuje v tom kde prestal minulou sezonu.

Uzasny tym, tak ted jsem zvedav na sestavu proti City v FA Cupu

Od United se mi libil jen AWB, ten hraje paradne a ty jeho skluzy jsou lahudka

Reagovat
masly008

Rash byl taky dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Pred dvema rokama a i loni všichni chtěli Artetuv konec. Je leden 2023 a všichni budou říkat, jaky je to bůh. Fotbal je směšný. Je to hra, kterou řídí náhoda. Stačil 10 cm a byl by offside a remíza. Fotbal je sport, ve kterém vítězí náhoda a štěstí. Fotbal navíc recykluje lidi s malým iq, kteří nemají ponětí o tom, jak fotbal funguje. Pokud by to tak nebylo, tak by nevolali roky zpátky, aby Artera skončil, že je to trenersky nymand atd. Ted ti sami lide budou vyvolavat, ze je to buh atd. Fotbal a lidé kolem něj jsou prostě něco, jako talk show Hanychové. Úplně k smíchu. Nezapomeňte za rok v tuto dobu až bude Arsenal po titulu a nevyhraje ani nad Norwichem křičet, že má dostat výpověď. Jste k smíchu.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Lovec

Jen idioti nemění svůj názor. Já jsem byl pro jeho vyhazov, to bez problémů přiznám a chytím se za nos. Dnešek ale náhoda fakt nebyl. Byli jsme jednoznačně lepší a výhru jsme si zasloužili. To bych mohl říct, že byl Rashův gól náhoda. Kdyby je Ramsdale skočil o desetinu vteřiny dřív ...

Reagovat
Gunner14

S timhle typkem nema cenu diskutovat. Nejaky novy troll, nejdriv si stezuje, ze je PL nedivatelna, ze v Dortmundu padlo 7 golu ( dival jsem se, obrany byly totalne trapny, jinak fotbal nic moc) tak ted nemuze psat o tom, tak zacal psat tyhle sracky o fans Arsenalu

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, tak sa môžeš ísť venovať niečomu zmysluplnejšiemu

Reagovat
kissak

Pokud jsou tady všichni retardi a fotbal je směšný pak nevím, co takový chytrolín s vysokým IQ dělá na fotbalovým serveru?

Reagovat
SunFells

Jinak Rashford lítá a když si vezmu Sakovu a Kaneovu kvalitu, Southgate ty pometlo.

Reagovat
Neutron

Arsenal bol lepsi, proti superovi s takym sebavedomim neexistuje take mnozstvo stratenych lopt. McTom aj Antony proste hrozni.

Reagovat
Trand

Arsenal (2.68) 3-2 (0.39) Man Utd

wtf ty United

Reagovat
Busby babes

tak my jsme za celej zapas nemeli velkou sanci zakoncenpu strelou. Arsenal hodne strel a ty dva goly Nketiaha budou mit kazdej tak 0.7 +- , daval dvakrat z maleho vapna no.

Reagovat
Trand

Tak Rash tam málem dal gól ve druhém poločase a byl dost blízko

Reagovat
Busby babes

ta Rashova sance mela 0.07 , Nketiah tam mel 3 velky sance, dal dva goly, to dela nejvetsi rozdil. zbytek je spis volume, Arsenal mel daleo vic streleckych pokusu

Reagovat
Mato178178

skoda toho pasivneho vykonu v druhom polcase. Na viac ako top 4 nemame. Snad buducu sezonu boj o titul

Reagovat
Zdechlina

Still top of the leauge

Reagovat
r.mrazik

jak jsem psal...city x arsenal radeji tri body proti city

kazdopadne dneska ETH na konci sileny jak nic neudelal a nechal je tam v tom plavat...spolecne s eriksenem,ktery byl uplne v lese cely zapas...

bod by byl fajn...ale bohuzel

Reagovat
Beči

Vynikající zápas. V prvním poločase vyrovnaný boj, ve druhém povětšinou totální dominance Arsenalu a nakonec zasloužené vítězství i přes to množství spálených šancí.

A musím na straně United pochválit Wan-Bissaku, ten byl dneska směrem dozadu až na tu jednu chybu před gólem perfektní.

Reagovat
Mato178178

Chyba nam dost hracov verim ze s nimi by sme odohrali vyrovnanejsi zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám jim ten titul přát. Artetu nemůžu ani vidět, ale ten jeho tým je skvělý

Reagovat
SunFells

Přesně půl sezóna a 50 bodů. Pokud z té druhé vytěžíme "pouze" 40, tak bychom měli hodně slušnou šanci, že by to stačilo na titul.

Reagovat
Pato44

Trochu to bude i zkreslovat, ze Arsenal nehral ani jeden zapas s tim nejsilnejsim souperem

Reagovat
SunFells

To ani City, navíc zkresluje i to že Arsenal hrál 9 doma a 10 venku MC momentálně 11 doma a 9 venku.

Reagovat
Pato44

No vidíš, to jsem neuvažoval.. good point. No budu držet palce, ať Arsenalu vydrží forma co nejdéle a City by mohlo přidat nějaké to klopýtnutí

Reagovat
SunFells

Reagovat
gocii

To sice jo ale naopak v tom uz je dvojzapas s manutd a spurs

Reagovat
Pato44

to souhlas, jen jsem to chtěl podotknout a Arsenalu se proti City extrémně nedaří

Reagovat
SunFells

Posledně jsme s nimi doma hráli skvěle.

Reagovat
Pato44

Ale jestli si dobre pamatuji, tak to body neprineslo, ne? Ale pravda, ze proti sobe budou stat skoro uplne jine tymy. Tak snad se nejaky body urvou

Reagovat
SunFells

Nn, ale bylo to celkem nešťastné.

Reagovat
Studni

To co přináší naší hře Zinchenko, to je mazec. Vytváří celýmu týmu spoustu prostoru, pozičně a technicky je na naprosto světový úrovni. Skvělej zápas od něj. Tohle bychom loni nezvládli a ten tým se neskutečně posouvá. Eddie klobouček. Nevěřil jsem mu, ale smekám. Saka je starboy.

Reagovat
teenz

Reagovat
Mastný Chobot

Swarloš dnes zistil, prečo sme sa tešili, že sme získali náhradníka zo City za 35m

Reagovat
Golasso

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Lovec

Reagovat
Studni

Reagovat
Swarley

Jj a vyhazovali Artetu

Reagovat
Mastný Chobot

čo iné čakať od teba ako toto

Reagovat
Taiger

Reagovat
SunFells

Né že ty bys byl lepší než oni.

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

znova ukazal svoj "prehlad"

Reagovat
Lovec

Přesně. Neodpustí si sice 1 až 2 hodně laxní ztráty uprostřed hřiště, ale jinak má obrovskou přidanou hodnotu. To posazení Tierneyho jsem na začátku těžce kousal a dokonce jsem si myslel, že Arteta ze Zinche udělá osmičku. Což vlastně i udělal, haha. Každopádně dnes těsně po Sakovi s Xhakou a Gabrielem nejlepší na place.

Reagovat
Studni

Tak sem to nesl hůř, protože Tierney býval můj vysněnej levej bek pro nás, ale dost rychle mě přesvědčil, proč jsme ho koupili a co s nim Arteta zamýšlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Je neuvěřitelný

Reagovat
Nikikrew

what a player!

Reagovat
SunFells

Od těch co tady Zinchenka označovali teď nedávno za nepotřebného průměráka je to přiznání, že neví nic o jeho hře.

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
SCELO

tento zapas hral zinchenko fakt dobre

Reagovat
SunFells

tento

Reagovat
SCELO

ako.... je to asi prvy cely zapas, co som ho videl

Reagovat
Nizzie

To odpovídá.

Reagovat
Front hell

Pak vidíš, že byla docela blbost to tvoje hodnocení

Reagovat
SCELO

Tak po jednom zapase som neni presvedceny

Reagovat
Front hell

Tak hlavně že jsi byl přesvědčený že je přeceňovány aniž bys ho viděl hrát za Arsenal

Reagovat
SCELO

true

Reagovat
Swarley

Klasicka prehanka no

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
J0EL

Reagovat
VasAFC

Liga mistru zacina byt cim dal vic realnejsi!

Reagovat
Mato178178

Netrep

Reagovat
Gunner14

Bukayo Saka je nas poklad, ten kluk na hristi i mimo hriste je uzasny.

Reagovat
Nikikrew

jednoznacny POTY zatial

Reagovat
Mastný Chobot

no, u nás. Inak je tu Haaland no

Reagovat
Lovec

Hlavně ať podepíše smlouvu! Víte někdo, jak to vypadá? A rovnou i u Saliby?

Reagovat
formic81

Saliba pry very happy, ale vsichni zname Francouze

Reagovat
Gunner14

Nic konkretniho jsem nevidel, ale pokud takhle budeme pokracovat, tak bych se toho vubec nebal. Kluci si uzivaji

Reagovat
Studni

A v sezoně 2019/20 jsme měli 56 bodů, 2020/21 na konci sezony 61 bodů a loni 69. Nepochopitelný, že po polovině zápasů máme teď 50 bodů.

Reagovat
icemike

Však se to zatím nijak nevylučuje

Reagovat
Witcher

Jak jako máme?

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal

Reagovat
Nikikrew

Uzasny zapas ktory sme zasluzene vyhrali. 2 polcas sme ich mackali ako citron, bola len otazka casu kedy to tam padne. Zinch je neskutocny pan, tak som sa radoval ze prisiel a vidno preco. Je pozoruhodne ako ti hraci dokazu jazdit cely 2 polcas a supera k nicomu nepustit.

Eddie zaklad, aj ked sa vrati Jesus.

Reagovat
EZ

Zasluzene Arsenal, MU az na Rashforda nic moc, ten je vo forme velmi tazko branitelny a dnes to potrdil.

Ukazal sa ten rozdiel medzi aspirantom na titul a timom z uzsej spicky a Arsenal je o krok blizsie k titulu.

Reagovat
Gunner14

Shaw nas pekne povychvaloval po zapase jeho a Rashforda mam jako jedine 2 rad z MU

Reagovat
Taiger

+ Bruno

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Gunner14

Netroll

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jinak mají United hrozný charaktery v týmu. Nevím, proč to dělají.. lepší je mít týmový kluky, co mají i něco v hlavě

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

Reagovat
Ligter

můj oblíbenej žánr, dobro proti zlu

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Reagovat
icka

Reagovat
Gunner14

Tak oni meli vzdy v tymu par mega zmrdu, k nim to proste patri

Reagovat
Busby babes

Ten Hag: "It was a great game, a lot of tempo and the audience is the big winner. Two top teams but of course we are disappointed when you lose this game in the late stage. All the goals we conceded today are mistakes, it can't happen.""Even last week we were so hard to beat in such situations, today we were not. All three goals we could have avoided.""They [Arsenal] are very good on the ball but we are a good defending team. There were not a lot of open chances. We made mistakes which we can't make. This game was decided by small details but also the decision making, that is hard to accept and we have to learn."

Reagovat
masly008

Tvl a to že oni dali goly po naších chybách( ale Rash fantasticky) to nic.Jako jak chtěli bránit ten první gol? To by museli stát stopeři snad na lajně.

Reagovat
Busby babes

myslis ten prvni gol, kde se AWB na Nketiaha uplne vysral?

nikdo preci nezpochybnuje, ze jste byli lepsi. ETH komentje nas vykon a hodnoti, kde jsme udelali chyby no. a u toho prvniho treba , tohle byla chyba, ktere se musime vyvarovat a neni to tak tezky. nebyl to zadny genialni nabeh a akce, ale AWB tam brutal zaspal.

Reagovat
masly008

Vždyť ho neviděl, ten kolem něho profičel a kde byl stoper třeba?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

sorry ale vterinu predtim s nim byl v kontaktu, rozhdne o nem vedel. a i kdyby ne, tak o nem proste musi vedet, to je jeho chyba.

Reagovat
masly008

Za mě chyba stopera který se z toho místa někam vypařil,AWB by ho mohl maximálně faulovat.

Reagovat
Busby babes

akorat ze vubec no. bylo to po rohu, rozhodne jsme nemeli srovanou obranou radu ale na zo tam neni prostor, kdyz ma souper balon aby Awb behal na svoje mistom byl posledni hrac a nepohlidal sveho hrace.

Reagovat
vodka

No, ideální řešení v té situaci by bylo, že by vystoupil awb a Shaw (?, nejsem si už jistý) by zůstal před Nktetiahem, awb už to měl zezadu extrémně těžkou pozici, ale celkově mu to dneska nevyšlo, dopředu měl být agresivnější, dozadu úplně nepřesvědčil. Otázka je, jestli by to Dalot dal dneska líp, bylo tam dost izolovaných situací.

Reagovat
Busby babes

kam by mel AWB vystupovat v te situaci, tomu asi nerozumim jak to myslis. on si tam proste musi toho hrace pohlidat a nenechat mu volny nabeh..

Reagovat
vodka

no, mohl napadat prostor prave misto toho Shawa, ktery, prestoze stal chvili pred centrem pred Nketiahem a na jeho pokryti mel idealni pozici, tak sel vys, zatimco AWB byl za nketiahem a nehlidal pak de facto nic.

Reagovat
vodka

Nevím, zrovna sakuv gól jako chybu moc neberu, dostupovani není dokonalé nikdy a trefil to fantasticky. Navíc nebýt eriksenovy teče, tak by měl takové 2

Reagovat
Busby babes

to nijak nezpochybnuju preci. trefil to skvele. ale odvratili jsme roh nebo co to bylo, Eriksen mic na noze a misto aby ho rozehral, tak o nej prijde a Arsenal se udrzi na balonu/v tlaku. rozehrajou na druhou stranu a za 20 vterin gol.

Reagovat
Mastný Chobot

Inak, White sa zranil?

Reagovat
LaVolpe

Hořel a dostal žlutou. Chytrý tah od Artety.

Reagovat
Mastný Chobot

good good

Reagovat
Taiger

Nestíhal Rashe, smrdělo to červenou, super takticky od Artety

Reagovat
Taiger

xG

Arsenal (2.68) 3-2 (0.39) Man Utd

Štístka meli akorát štěstí no

Reagovat
Gunner14

Prvni gol zbytecna chyba Parteyho a druhy gol jim daroval Ramsdale, ktery to chtel z nejakyho duvodu chytnout misto toho, aby to vyboxoval, ale Martinez to sikovne prehodil tou hlavou.

Reagovat
Liveral

+ před tím druhým gólem Partey úplně nesmyslne ztratil míč když jsme šli dopředu a byl z toho ten roh...

Reagovat
masly008

Dobře,ale rohy bývají a tohle prostě Aron vyřešil špatně.

Reagovat
Liveral

Jj to jasna Aaronova chyba. Spíš jsem to myslel k tomu že Partey opět neměl nejlepší zápas. Tyhle high intensity zápasy mu moc nejdou. Přijde mi že má horkou hlavu a když se chvíli hraje nahoru dolů, tak místo aby to zklidnil a podržel začne vumejslet jaky nejrizikovější přihrávky by mohl dávat a kazí je...

Reagovat
masly008

No jo,ale když vyjdou tak tím obehraje celou soupeřovu zálohu.Prostě kdo neriskuje nic nezíská.To nahrávání pořád na jistotu tě nikam neposune.

Reagovat
Busby babes

vsech pet golu bylo z tohodle pohledu stastnych. pred Sakovym zas uplne zbytecne ztratil Eriksen, prvni musime byt schopni pohkidat, treti taky, plus stastny odraz...Martinez po tom rohu taky klika na odraz q tak

Reagovat
Liveral

Jj s tímhle úplnej souhlas. Ja jsem to spíš doplňoval jako kritiku Parteyho viz ten můj koment o jedno pod tamtím

Reagovat
Freedo

Za xG bych banoval. Kdyby Babiš mluvil o fotbale, tak tuhle statistiku používá nejvíc, čístý dezinformace

Reagovat
Busby babes

to jen Taiger provokuje. vyhrali, tak nam to davaj sezrat.

Reagovat
Freedo

Já to chápu, ale celkově mi přijde, že je tu hodně lidí, co se na xG odvolávají a berou to až moc vážně

Reagovat
J0EL

Lol, a reagujes na vrchneho velitela xG

Reagovat
Nizzie

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bakary3

Tyjo, titul by byl pohádka ... Ale já si to teď prostě užívám.

Fotbal nádhernej, kádr plnej mladejch perspektivních hráčů a tak nějak mám pocit,že srdcaru. Třeba celá ta čtyřka Gabi, Ode, Saka a Eddie mi přijde, že pro Arsenal dýchá.

A pak blázen jako Zinchenko

Krásný, jen tak dal

Reagovat
Gunner14

Tam uplne vsichni zari, je to radost sledovat. Arteta a jeho tym to delaji uzasne.

Reagovat
Tolstobik

Kazdopadne pokud by Arsenal vyhral titul i pres City s Haalandem, bylo by to nejvic v topu...

Reagovat
pesky passer-by

Dovolil som si zhrnut. Uprimne, fakt im fandim.

https://standard.sk/309493/najlepsi-arsenal-od-cias-arsena-wengera/

Reagovat
masly008

To jako když si to chci přečíst tak ti mám platit?

Reagovat
pesky passer-by

Na niektorych zariadeniaxh ukaze cely text aj bez toho

Reagovat
masly008

Aha a ty jsou?

Reagovat
pesky passer-by

Na niektorych PC to otvori, plus aj ine prehliadace. Aspon taku skusenost mam

Reagovat
O.Giroud

tak to asi na Nokii 3310 lebo inak netusim kde

Reagovat
Mastný Chobot

Rád by som si prečítal a pochválil, ale platiť si Štandard kvôli tomu nebudem, tak ti dám aspoň palec

Reagovat
Ferguson6

Tak to sa máš čím chváliť, že píšeš na takú stránku To už keby si to napísal na Pravdu alebo Nový čas, tak by to bolo lepšie.

Reagovat
Bowie

Reagovat
SunFells
Reagovat
mistr129

Reagovat
Gunner14

ten lepsi Beckham

Reagovat
mithro

nic ine si beckham za ten qatar nezasluzi

Reagovat
J0EL

Reagovat
Liveral

Zrovna jsem to šel sem dát. Pěkná rezerva v mejch očích to v tom záběru v TV vypadalo o hodně těsnější.

Reagovat
Mastný Chobot

ja som si myslel, že to bude off

Reagovat
ACSMan

To mě přišlo tohle jasně neofsajdový spíš ten Nketiah jsem doufal že by mohl

Reagovat
SunFells

U Zinnyho jsem se vůbec nebál, u Eddieho jsem čekal že bude.

Reagovat
VasAFC

No a ten eddie?

Reagovat
Liveral

To ukázali i v TV. Tam byl Van Bissaka "půl metru" blíž k bráně

Reagovat
EXoRcIsT

a preco toto neukazu rovno pocas zapasu

Reagovat
Gunner14

Aby vznikaly situace jako tyhle:

mimi_united22.01.2023 19:21#

Nemal platiť, veľké sklamanie

Arsenalu prajeme titul ale takto nie

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Liveral

Here's the Oleksandr Zinchenko onside image for Arsenal's winner against Manchester United.

Sky didn't switch to the VAR feed until after Zinchenko's position had been checked, which is why viewers only saw the check on Eddie Nketiah

Reagovat
Trand

Reagovat
Witcher

2minuty ve Photoshopu

Reagovat
Busby babes

vypadalo to od zacatku ok.

Reagovat
SunFells

@OptaAnalyst

Arsenal had 63 touches in the Manchester United box in this match.

No side have had as many in a single Premier League game in 2022-23 so far.

Manchester United only had 12 themselves.

The difference of 51 touches in the opposition box between Arsenal (63) and Man Utd (12) has only been higher in one Premier League game this season:

53 difference in Man City (56) 4-0 Southampton (3) back in October.

Reagovat
Gunner14

Wow to je neskutecny

Reagovat
SunFells

Arsenal took more shots (25) and generated more xG (3.2) today than in any game so far this season.

Reagovat
Busby babes

50 udelal Saka jak pred nim Shaw porad couval, ne?

Reagovat
SunFells

Ale když Saku nevycouváš, tak většinou ten souboj prohraješ, pokud jsi proti němu sám.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Acquanni

Je radost koukat, když je v takovém BEAST módu a obránci před ním prostě jen couvají, úžasný hráč

Reagovat
vodka

No, zapas zábavný, u nás bych pochválil stopery, oba super, mctom bohužel špatný, vůbec se nedostával ani do soubojů, které by díky svojí fyzické převaze měl válcovat, ale byl místo toho furt mimo hry. Weghorst ok, ale měl jít Garnacho za něj a rash na hrot cca v 70. minutě. Antony je hrozný ve všem kromě obrany, hlavně ta jeho absence zrychlení je v takovémto zápase příšerná, když už hrajeme víceméně na brejky. Pozitiva jsou, že struktura jednoznačně funguje. Byl bych zvědavý, jak by to vypadalo s Martialem.

Reagovat
vodka

A jinak zatím Nketiah>Jesus, hraje výborně

Reagovat
SunFells

Hraje a očekaváně, ale lepší než Jesus je jen v zakončení. Jesus byl náš hráč sezóny dokud hrál.

Reagovat
vodka

Jesus mi přišel pohyblivější a prospěšnější pro výstavbu hry, ale když se zaměřím čistě na něj, tak on nic nekazí, buildup zvládáte dobře i bez gj a instinkt ve vápně je úplně jinde.

Reagovat
Mastný Chobot

s Jesusom to má lepší flow a napríklad taký Martinelli je s ním oveľa lepší hráč. Ale Eddie viac než obstojná náhrada zatiaľ, to určite áno.

Reagovat
SunFells

Souhlasím, ale Jesus svým dribblingem a schopností kombinovat s ostatními v těsných prostorech otvírá hru a vytváří pro tým více příležitostí. Eddie ale není finální produkt, je mladší a ten gap může postupem času ztenčovat, protože Jesus nikdy nebude ve finálce tak přirozený jak on. Eddie jen potřebuje hrát, hrát, hrát a je to chladnokrevný hráč.

Reagovat
Jkb

Jsou to odlišné typy hráčů. Jesus je komplexní hráč, silný s míčem, silný bez míče, hodně tvořivý. Nketiah tu tvořivost s míčem postrádá, je to víc fyzický typ, než nějaký technik, poráží soupeře silou, rychlostí, mrštností.

Za mě je super, že jsou odlišní, dává to týmu větší hloubku, víc možností jak hrát.

Miluju je oba.

Reagovat
SunFells

Jsou si víc podobní než si myslíš, i Eddie je silný na míči, jen ne Jesusův level. Oba jsou velice agilní a umí se dostat s míčem z malých prostor, Eddie tu techniku taky má, jen ne tak čistou a estetickou.

Reagovat
Jkb

Já tam vidím docela rozdíl. Jesus je s míčem na úrovni jako jsou záložníci, opravdu technicky vynikající hráč, kdežto Eddie je víc jako útočník, on je schopen zpracovat míč, je schopen postrčit jej patičkou a podobně, ale Jesus je v tomhle mnohem lepší, stejně jako je Eddie lepší v zakončení než Jesus, nebo ve sprintech, tam Eddie září.

Když se podíváš na asistence, Jesus 6, Nketiah 1 , Jesus má o 400 minut odehráno víc, přihrávky má třeba Jesus průměrně 31, Eddie 24, expected asists taky výrazně pro Jesuse a tak dál.

Eddie je vynikající útočník, ale Jesus je mnohem fotbalovější typ hráče a taky větší palič.

Reagovat
SunFells

Cesc: “I was lucky enough to be at the training ground recently and it was like I had never been there before. Everything had changed so much. The manager of the training ground said it was 95% Mikel who had changed the whole thing. He’s changed everything…”

“The perception of the club in the last few years, a lot of positive messages around the training ground, much bigger facilities, better equipment, the pitches. Everything. You name it. At the entrance they have a symbol of an empty Premier League [trophy cabinet]…”

“He wants to show the message. It’s an inspiration every day to go there and prove yourself that you really want to put the Premier League [trophy] in there. I think it’s changed the mentality of the club since Arsène left. It is fantastic what he has done.”

Reagovat
Lovec

Reagovat
VTID94

Reagovat
Mastný Chobot

ak vyhráme titul, tak sa kabinet vráti Tottenhamu

Reagovat
Jkb

To asi neznáš Artetu.Protože, ten by tam hned přidal další prázdný kabinet, možná dva.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
oddy

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
protiproudu

Reagovat
ADM

At the entrance they have a symbol of an empty Premier League

Reagovat
Neon

Reagovat
Gunner14

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Reagovat
martin.b

Ta transformace týmu je fakt úctyhodná, obzvlášť při vzpomínce na to, jakýma sračka si během ni prošel To jak podržel Xhaku a nepodlehl davu, jak ze Saky udělal ofenzivní star, která v začátcích hrála i LWB… a mentalita toho týmu je teda až děsivě skvělá. Jedinej kaz je tak jeho chování desetileté holky na lavce

Reagovat
Euphael

Reagovat
VasAFC

Reagovat
kissak

"empty trophy cabinet" nevzali Cesca na exkurzi vedle ke Slepicím?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
mr.Silver

Eddie Nketiah has scored 19 goals across his last 26 starts for Arsenal in all competitions, including 13 in his last 13 starts at the Emirates Stadium

Formička

Reagovat
DieFohlenBMG

Haaland dal o 3 góly víc než Chelsea a to ještě odehrál míň zápasů

Reagovat
Salfovic

To bude napínavý souboj Ale Chelsea nahrává, že pak bude Pepek asi hodně šetřit Haalanda na LM.

Reagovat
Mastný Chobot

Piči ja som Nketiaha nechal vo fante na lavičke

Reagovat
Nikikrew

ja som Fantu neaktualizoval asi od 5 kola nechcem vediet kde sa nachadzam.

Reagovat
Gunner14

Plz

Ja mam od nas Whitea, Saku a Gabiho, mozna tam hodim Eddieho misto Whitea.

Reagovat
Nikikrew

Škoda že all or nothing sa netoci túto sezónu

Reagovat
FFA

Presne to som pisal na gunners.cz

To by bol material, Zini hlavna postava

Reagovat
Neon

nechápu, jak může podávat takové výkony, když u něj doma je peklo.

Reagovat
FFA

Mozno tych 90 minut je jediny cas, kedy na to nemusi mysliet.

Reagovat
Kinky7

V dokumentu city o minulé sezoně říkal že bere jakou svou povinnost vyhrát titul aby lidi doma měli aspoň z něčeho radost a že pokud může aspoň tohle tak i kdyby měl vypustit duši tak to udělá

Reagovat
Nizzie

Jde to na něm vidět, jak to prožívá.

Reagovat
Neon

Reagovat
Front hell

Je úžasný

Reagovat
AlevsakNevadi

standartne každý team kde sa to točili v tú sezonu vyhorel nie ? dosť veľa hráčov na to pičovalo že ich malo stále za zadkom.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Registrujisejenproto

Arsenal

Když ne LFC, tak aspon takto

Reagovat
Gunner14

Meanwhile v zenske lize Chelsea - Liverpool :

https://twitter.com/frankirbydaily/status/1617163867599302656

Reagovat
O.Giroud

evidentne zabavnejsi zapas nez ten vcera

Reagovat
J0EL

Dneska jeden tim chcel vyhrat a druhy neprehrat a presne tak to vyzeralo. Keby z toho United bralo zase body, uz by to bolo fakt nechutne.

Vyhrali sme uplne zasluzene. Skoda, ze to neskoncilo vyssim rozdielom, sanci sme mali viac nez dost. United pekne zase na zem.

Eddie je ozaj skvely zakoncovatel, Saka je bozsky

De Gea saso s tym divadlom, Bruno klasicky hovniak, nic ine sa od neho ani cakat neda.

Rasha mi je ozaj luto, ze musi hrat s takymi mrdkami

Reagovat
r.mrazik

jeste chvili budete tema kecama za kokoty a clovek vam bude zas prat,abyste byli zpatky v hovnech...

Reagovat
Busby babes

nastesti je spis vyjimkou, takovej mimi united arsenal

Reagovat
J0EL

nezvladas. Posledna veta bola len podpichnutie. Zvysok snad nechces popierat.

Reagovat
r.mrazik

Já to zvládám normálně, ale ty nezvládáš ani tu výhru.

Reagovat
J0EL

To je z tvojej strany ukazkove zvladanie fakt

Reagovat
r.mrazik

To je jak debata s Babišem

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

"jeste chvili budete tema kecama za kokoty a clovek vam bude zas prat,abyste byli zpatky v hovnech..."

Aneb, zvládám to normálně.. Promiň, ale nezvládáš.

Reagovat
r.mrazik

vis, ze to je reakce a ze by nebyla,kdyby nebyl puvodni prizpevek

kazdopadne kecy o zvladani jsou debilni jak kecy o zavisti

Reagovat
Nizzie

Ano, vím, a na věci to nic nemění. To, že vás chtěl J0EL popíchnout a ani ne teda nějak pořádně, a ty si zareagoval, jak zareagoval, tak to ve mě reflektuje právě to, že si tu situaci úplně nezvládl. A i ta poslední věta v reakci na mě o tom celkem svědčí.

Ale to jako nooffense, klidně se tu handrkujte do aleluja, dle gusta. Já jenom, ta citace a následné tvrzení, že zvládáš, mě zarazilo. Nic víc.

Reagovat
Swarley

Vsak to je 30 let stejne, porad je zajimame vic nez jejich vlastni klub a bude to tak i kdyz vyhraji titul...

Reagovat
J0EL

Here we go again. Povedz nam este nieco o tom ako vas kazdy nenavidi

Reagovat
Swarley

Necham na tobe, ty nejakou nezvladajkovinu urcite zase vymyslis

Reagovat
J0EL

Posluz si, dneska prave vy tu nezvladajkovinu uz preberate s prehladom

Reagovat
Swarley

Tomu ani sam neveris

Reagovat
J0EL

Samozrejme, Igor (Matovic).

Reagovat
Kiss Me Polka!

babis pls

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
1joni

Já už po včerejší reakci kamaráda Gunnera jim ty hovna začínám přát.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
JohnnyBravo

Reagovat
Busby babes

meli jste 4 sance a dali 3 goly

Reagovat
Taiger

Arsenal (2.68) 3-2 (0.39) Man Utd

Reagovat
Busby babes

a? takze 2.7 golu a dali jste 3. vidis, prekonali jste xG. je fakt kouzelny jak se tu xG pouziva bez kontextu. jinak se na tohle tema bavime o kousek vejs.

Reagovat
J0EL

Vy ste dali 2 goly a nwmali ste dat ani jeden podla tejto tvojej logiky neskutocne.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

mas kramy nebo co, ze ses tak podrazdena? neni muj problem, ze ocividne o xG statistice netusis jak ji pouzivat... o nas jsem u tebe vubec nereagoval.

Reagovat
J0EL

Samozrejme ty ju vyuzivas perfektne. Babisovsky.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

"malo to skoncit vyssim rozdielom"

Co presne na tvoju dementnu xG teoriu na tom ako nesedi? U nas je 2,68 na 3 goly vela ale u vas je ako 0,39 na 2 goly uplne v pohode hej?

Ano, malo to skoncit vyssim rozdielom. Bodka.

Reagovat
Busby babes

sanci jsme na to meli dost... no, ne. ses vazne tak tupej nebo to delas schvalne?

Reagovat
J0EL

Ano, mali sme na to sanci dost. Vy ste mali hovno a dali dva goly. Funny huh?

Reagovat
Taiger

Narážím na vaše xG. Joel správně píše, že jeden tým za tou výhrou prostě šel, což nemůžeš rozporovat. Vy jste dali góly z hovna a xG to potvrzuje.

Reagovat
Busby babes

no a ja rwagoval na jeho: meli jsme dat daleko vic golu, sanci jsme na to meli dost. akorat ze vubec no.

jinak o tom pisu vejs, my jsme za celej zapas nemeli zadnou velkou sanci. oba goly maji velmi nizke xG. Rash strela z dalky, coz obecne byva okolo 0.1 a Licha stastna hlavicka po rohu, opet male xG.

Reagovat
jackinho10

Akorat ze vubec? Sance Nketiaha, ktereho vychytal De Gea, sance Odegarda, kde to tecoval Eriksen na roh, nebyly 100% sance? Tycku od Saky po teci Eriksena treba nepocitam.

Reagovat
J0EL

navyse obe strely by skoncili s velkou pravdepodobnostou aj golom, nebyt tych tecov. Ale toto sa mu nehodi do xG vypoctov, podla ktorych sme dali viac golov "ako sme mali"

Reagovat
jackinho10

a navic ani podle tech xG vyppctu jsme nedali vic golu, nez jsme meli. Nemuzes dat 2,68 golu tzn. pri zaokrouhleni jsme podle xG meli dat 3, coz jsme dali.. ManU meli dat podle xG 0, takze i podle xG ten rozdil mel byt vyssi

Reagovat
Busby babes

zaokrouhleni. takhle to taky nefunguje.

Jinak jo, xG 2.7 je obecne bezny pri 3-4 golech. zalezi na kontextu. je rozdil, kdyz ti xG2.7 udela6 velkych sanci nebo 15 malych.

Reagovat
jackinho10

Ale ano funguje

Reagovat
Busby babes

ani ne, protoze realny goly jsou arbitrarne bud 1 nebo 0. takze i xG 0.2 bys musel zaokrouhlit nahoru. sance s xG 0.4 uz je velka sance

tady Opta treba nekdy pocita jako velke sance i situace s xG okolo 0.2...

https://mackayanalytics.nl/2017/06/19/how-accurate-are-xg-models-ii-the-big-chance-dilemma/

Reagovat
jackinho10

Ale toto je zbytecne komplikovanejsi nez to ve skutecnosti je. Diky takovemuto vnimani xG bude nekdy 0.2 znamenat, ze mel tym dat 0 golu a nekdy ze mel dat 1. Nikdy to nebude ten stejny pocet golu.

Reagovat
Busby babes

ty ses fakt strasne hloupej, to je neuveritelny, co tu predvadis. vic golu nez jste meli dat... vidis, za tou reakci na Taigera smajlik, ze jo? meli jste 3 velky sance, vsechny mel Nketiah, jednu mu DDG vychytal, 2 ne. Gol Saky je strela z dalky, nadherne trefena ale vylozena sance to neni, stejne jako treba Rashuv gol nepadl po vylozene sanci. To same Sakova strela do tyce. Pokud se teda chces bavit v kontextu xG.

Jinak tvoji logikou jste mohli dat 25 golu, protoze tolikrat jste zkouseli vystrelit a u kazde strely je nejaka sance, ze skonci golem. to xG jen rika, jak velka je ta sance, ze tim golem skonci. Strely z vetsi dalky, nepripravenych pozic, pred nekolik obrancu a tak, tu sanci maji mensi. Byli jste lepsi, meli jste tlak, casto strileli, ale mimo goly jsem si rekl asi jen dvakrat, ze jsme meli kliku...

Reagovat
J0EL

Ty musis strasne nezvladat, kazdy tvoj komentar zacina invektivom

Ja narozdiel od teba viem ako interpretovat xG a neohanam sa tu nim kazdy zapas. Problem u teba je, ze si tak strasne jednoduchy, ze tuto svoju teoriu aplikujes len na jednu stranu. Statistika ti nic evidentne nebovori. Pretoze za pouzitia rovnakych kriterii ti z toho zapasu nijako nevyjde opak tvrdenia, ze to malo skoncit vyssim rozdielom v nas prospech.

Reagovat
Busby babes

protoze pises nesmysly. jo, to tu predvadis neuveritelne, jak umis interpretovat xG modely.

"sanci sme mali viac nez dost. " no, nemeli. o tom se bavim. celou dobu. Kolikrat ti to mam jeste napsat, nez to pochopis? o nasich golech jsem tu nekolikrat napsal, ze byly stastny, ze jsme nemeli vylozenou sanci.

Statistika mi nic nehovori... to je usmevny.

Reagovat
J0EL

Ja pisem nezmysly dpc, zato ty si tu znama chodiaca "objektivita"

Tak sa bavis o hovne potom. Uzavriem to tym, ze to malo skoncit vyssim rozdielom v nas prospech. O co mi cely cas islo.

Reagovat
Busby babes

sanci Nketiaha jsem pocital. Strely pres hrace a z vetsi dalky jsem jako 100 procentni sance fakt nepocital.

Reagovat
jackinho10

No ale tak toto je ciste subjektivni pocitani. Rikam, Sakovu strelu taky jako sanci nepocitam, ale treba Odegaardovu ano. Kazdopadne i pokud teda pocitas sanci Nketiaha, tak mel Arsenal vyhrat vyssim rozdilem

Reagovat
Busby babes

no tu subjektivitu z toho vyrazuje ten xG model.

Reagovat
Busby babes

" Kazdopadne i pokud teda pocitas sanci Nketiaha, tak mel Arsenal vyhrat vyssim rozdilem"

jako ze ze 4 vetsich sanci jste dali 3 goly a to je nejake selhani v efektivite promenovani sanci? please... zadnej tym nepromeni nikdy vsechno. on ten DDG tam v te brane nestoji jen proto aby nas bylo na hristi 11.

Reagovat
jackinho10

Tady nejde o zadne selhani v efektivite sanci, samozrejme, ze z kazde sance nedas gol. Tady jde o to, J0EL pise, ze jsme meli vice sanci a melo to skoncit vyssim rozdilem, coz ty tady popiras. Proste vice tech sanci bylo.

Reagovat
J0EL

neuveritelne, ze toto ta jeho jednoducha makovica nepobera

Reagovat
Busby babes

znova, meli jste 3 velky sance, z nich 2 promenily. zbytek byly situace, ktere casto golem neskonci, proto pisu, ze tohle: meli jsme vic sanci, je podle me prehnane. Meli jste velkej tlak, ale vylozenych prilezitosti zas tolik ne.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Nevím jak to vidíš ty, ale mít 3 velké šance je o dost víc než mít 0 velkých sanci. Takhle jednoduché to je

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

A aplikoval si podobnu schemu tvojho vypoctu aj pri vasich "sanciach"? Lebo ak ano, tak to malo skoncit minimalne rozdielom o 2 goly, co je o com sa tu vlastne bavime.

Reagovat
Busby babes

chapes, ze jsem od zacatku reagoval na to tvoje: meli jsme dat vic golu nebo ses proste slepej a budes to ignorovat?

A tvuj dotaz... no asi trikrat jsem napsal, ze nase goly byly spis stastny, ze jsme si velkou sanci nedokazali vypracovat, takze ocividne aplikoval. Jen ty to ignorujes a jedes jak kolovratek svoje no.

Reagovat
J0EL

Chapes, ty tupelo, ze toto som nenapisal? Napisal som, ze sanci na to aby to skoncilo vyssim rozdielom bolo dost.

Reagovat
Busby babes

jenze to neni pravda. meli jste 3 velky sance. zbytek jsou situace, ktery bezne goly fakt nekonci.

Reagovat
J0EL

Vy ste nemali tym padom ziadne sance, lebo tie naozaj golom nekoncia.

Reagovat
Busby babes

doslova o prispevek vyse pisu: "no asi trikrat jsem napsal, ze nase goly byly spis stastny, ze jsme si velkou sanci nedokazali vypracovat"

Reagovat
J0EL

= malo to skoncit vyssim rozdielom v nas prospech.

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle jsi mohl napsat na začátku a nemuseli jste se o tom hádat.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
jackinho10

A ktere jsou ty 3 velke sance? Protoze pochybuju, ze vyjmenujes sance, pri kterych jsme vstrelili gol, tzn. ze tam byla jeste dalsi sance = meli jsme vice sanci, mohlo to skoncit vetsim rozdilem. Promin ty proste nemuzes u Arsenalu sance nepocitat nebo rikat, ze to De Gea chytil a tim delal svou praci a toto stejne potom neaplikovat na pocet sanci ManU nebo Ramsdela.

Reagovat
Busby babes

vsechny Nketiahovi. jednu mu DDG chytil.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

zbytocny komentar

Reagovat
Busby babes

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Taiger

https://twitter.com/Arsenal/status/1617243540110675970?t=F5lKETuNPpL5qZfbo3hM5Q&s=19

GabiJ jak slaví s týmem Jak si i počkal na Eddieho, aby mu pogratuloval. Ronaldo by na jeho místě byl po gólu na 3:2 už v kabině.

Reagovat
Gunner14

Tahle mentalita je strasne dulezita, uz v tom All or nothing, kde sedeli ESR, Nuno, Eddie a Lokonga u obeda. A Lokonga si stezoval, ze uz nehraje a Eddie ho hned sundal, ze at se probudi a neciti se urazene, ze neni jedinej co nehraje.

Takovy hrace potrebujes, ne uplakanky jako Auba nebo Guendouzi.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Neon

Reagovat
Pharrell

Reagovat
teenz

Reagovat
Taiger

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nizzie

Neblbi, downymu praskne cévka.

Reagovat
Gunner14

Imagine being an Arsenal fan going to secondary school tomorrow ffs. We walked so they could run. se mi vysmival i ucitel fyziky

Reagovat
Taiger

https://twitter.com/Calfreezy/status/1617242283430268928?t=GLPHPflW2PWyZPan6uaMVw&s=19

Aaron dneska mega podržel taky, ta jedovka od Rashe, co byla navíc tečovaná

Reagovat
Gunner14

No mega podrzel proti Tottenhamu, dneska sice dost dobre chytil tu ztecovanou strelu Rashforda, ale ten druhy gol jde na jeho triko. Tam se to nesmyslne snazil chytnou, pritom stacilo aby to vyboxoval pryc

Reagovat
PP

Reagovat
Nizzie

Reagovat
SunFells

Rosa byl dneska na zápase

A gj našim stoperům, že se společně se Sakou vyhnuli kartě a všichni již tak nejsou v ohrožení stopky. Víš že defenzíva předvedla skvělý výkon, když není tolik vidět.

Reagovat
Rothbard

Everton Patří mezi TOP20 nejbohatších klubů v Evropě...

Reagovat
twelwer

Skusim skratene report z vikendu.

Sobota - Crystal palace vs Newcastle - neviem mensi stadion, zapas 0:0 ... Vykon nic moc z obidvoch stran. Mne prisiel velmi zly Zaha, on sa sbad ani nezucastnoval hlavickovych subojov. CP vseobecne bojovny vykon. Z newcastle je Guimaraes fakt neskutocny hracik. To je radost pozerat. Ku tomu vybusnost a rychlost Almirona.

Obchod prijemny, jedlo pivko tiez co som skusal.

Hlavny bod programu v nedelu Arsenal - Man United

Emirate podla mna super stadion. Skvely vyhlad aj z hora. Super su kozou ci cim potiahnute sedacky.

Manchester - vylozene trapny mi prisiel Antony. Ja som si hadam nevsimol ani jednu prihravku pravou nohou on ju ma ozaj iba na behanie. Spolu s Brunom je to spravanim uplna cigancina. Weghorst ak ho nebudu vediet vyuzit tak celkom zbytocny. Vyzdvihnut asi hlavne Rashforda. Ten bol skvely a kazdy jeho dotyk smrdel nebezpecenstvom. Z ostatnych ma zaujalo mozno zdrzovanie pri kazdej 5tke od De Geu a vynena az troch hracov pri rozohrani priameho kopu. Plus protiutoky, kde vidno ze to zacinaju vediet a maju aj sikovnych hracov

Arsenal - Ramsdale podla mna hruba chyba pri gole z rohu. Ak si neni isty nech to boxuje prec. Saliba je milacik u mna

White/Tomyiasu podobny vykon, dost ich nicil Rashford. Zinchenko - je skvely, presne vidno ako to chcu hrat a preco, akurat cakam kedy sa nieco poserie lebo obcas je az moc bohorovny pri petickach a naslepo prihravkach cez stred. Podla mna Partey hrac zapasu so vsetkou ciernou robotou. Je pravda ze asi 4/5 prihravok dodrbal dopredu ale dozadu bol viac menej fakt vzdy tak ako mal byt. Saka je motor. Cez neho ide velmi vela. Martinelli dakedy moc kazi a ked sa dobre nerozbehne ako by nevedel co s loptou.

Eddie samozrejme forma ako hrom.

Pivo sa da, jedlo som neskusal. Prijal by som mozno este viac fandenia. Aj ked atmosfera super.

Arsenal ich podla mojho podlahu z tribuny nicil, ale najma v prvom polcase united este vedeli reagovat nejakym podrzanim lopty. Sance takmer nemali ale dali 2 goly, jeden dalsi chytil Ramsdale ... Arsenal super, len chcelo by to mensiu dramu

Reagovat
Witcher

Budou český titulky?

Reagovat
jack_donaghy

Prehnal som to cez google translate

Zkusím zkráceně report z vikendu.

Sobota - Crystal paláce vs Newcastle - nevím menší stadion, zápas 0:0 ... Vykon nic moc z obou stran. Mně přišel velmi špatný Zaha, on se spat ani nezúčastňoval hlavičkových soubojů. CP obecně bojovný výkon. Z newcastle je Guimaraes fakt neskutečný hráč. To je radost dívat. K tomu vybusnost a rychlost Almirona.

Obchod příjemný, jídlo pivko také co jsem zkoušel.

Hlavní bod pořadu v neděli Arsenal - Man United

Emirate podle mě super stadion. Skvělý vyhlad iz hora. Super jsou kůží či čím potažené sedačky.

Manchester - vyložené trapný mi přišel Antony. Já jsem si hadam nevšiml ani jednu přihravku pravou nohou on ji mě opravdu jen na běhání. Spolu s Brunem je to chováním úplná cigantina. Weghorst pokud ho nebudou umět využít tak docela zbytečný. Vyzvednut asi hlavně Rashforda. Ten byl skvělý a každý jeho dotek smrděl nebezpečím. Z ostatních mě zaujalo možná zdržování při každé 5tce od De Geu a vyněna až ze tří hráčů při rozehrání přímého kopu. Plus protiútoky, kde je vidět že to začínají vědět a mají i šikovné hráče

Arsenal - Ramsdale podle mě hrubá chyba u gólu z rohu. Pokud si není jistý ať to boxuje pryč. Saliba je miláček u mě

White/Tomyiasu podobný výkon, dost jejich ničil Rashford. Zinchenko - je skvělý, přesně vidět jak to chtějí hrát a proč, akorát čekám kdy se něco posere nebo občas je až moc bohorovny při petičkách a naslepo přihrávkách přes střed. Podle mě Partey hráč zápasu se vší černou robotou. Je pravda že asi 4/5 přihravek dodrbal dopředu ale dozadu byl víceméně fakt vždy tak jako měl být. Saka je motor. Přes něj jde hodně. Martinelli někdy moc kazí a když se dobře nerozběhne jako by nevěděl co s míčem.

Eddie samozřejmě forma jako hrom.

Pivo se dá, jídlo jsem nezkousal. Přijal bych možná ještě více fandění. I když atmosféra super.

Arsenal je podle mého podlahu z tribuny ničil, ale zejména v prvním poločase united ještě uměli reagovat nějakým podržením míče. Sance téměř neměly ale dali 2 góly, jeden další chytil Ramsdale... Arsenal super, jen chtělo by to menší dramu

Reagovat
Witcher

Reagovat
FFA

Gabi si potrebuje odpocinut. Cakam ze v FA Cupe bude na lavom kridle ESR alebo Trossard.

Reagovat
Freedo

Jaká byla atmosféra na Palace? Říká se, že mají jedny z nej fans v lize.

Reagovat
twelwer

Mne to prislo mierne slabsie ako ked bude plny dom CR/SR. Ako lokalny divaci si to asi uziju, ked poznaju lokalne chanty a podobne. Ale inaksie fajn vidiet. Starsi stadion, bol oto zaujimave urcite. Ale neni to take skakanie a skandovanie cely zapas.

Reagovat
Freedo

Reagovat
Trand

Já tam byl čtyři roky zpět a fakt skvělé, lepší atmosféru jsem nezažil, chanty jely víceméně po celý zápas, hlavně teda jedna tribuna za brankou. Ale možná to bylo tím, že hráli zrovna s Brightonem.

Reagovat
Freedo

To zní dobře. Lepší atmosféru jsi nezažil v rámci anglického fotbalu, nebo i celkově? A ona je tam nějaká větší rivalita? Myslel bych si, že Palace hlavně prožívá derby v rámci Londýna.

Reagovat
Trand

No takhle, já na fotbal zas tak často nechodím na živo, byl jsem tak 10x za celej život, pokud počítám profi zápasy a ne krajský přebor atd Takže asi celkově nejlepší, rozhodně to bylo lepší než Arsenal, na kterém jsem byl den potom, a to byl dokonce zápas s ManUnited ( https://www.eurofotbal.cz/premier-league/2018-2019/reportaz/arsenal-fc-manchester-united-519416/ ). A jinak jsem to taky netušil, ale rivalita tam je, paní co seděla vedle mi říkala, že je to derby a že je berou jako největšího rivala a třeba takového Dunka tam fanoušci Palace úplně nenáviděli. Tady je k tomu něco co jsem našel na netu:

"The hate between the clubs was born in the 1970s after a series of controversial matches caused a minor feud between Brighton manager Alan Mullery and Palace boss Terry Venables.

But as time went by and the sides continued to play one another, what started as a competitive fixture gradually turned into the full-fledged rivalry that we see today.

Controversial moments in the following years, such as a game with five penalties and Mullery then becoming Eagles boss, only added fuel to the fire and the clubs now have nothing but dislike for one another."

https://www.irishmirror.ie/sport/soccer/brighton-crystal-palace-derby-rivalry-25943627

Reagovat
Freedo

To je zajímavé, díky za vysvětlení. On Brighton asi tolik rivalů na jihu nemá, tak si nějakého potřebovali vytvořit. Soton je hlavně proti Portsmouthu.

Reagovat
twelwer

Ja som to mal rovnako, tie zapasy ale to sme sa uz bavili myslim. A za mna Arsenal lepsi tentokrat. Je mozne ze CP s Brightonom to je lepsie ako s Newcastle. Chanty boli vsetko super ale urcite to neslo cely zapas.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
J0EL

Reagovat
LaVolpe
Reagovat
ashburtongrove

Chapu tu jeho pozici ve stredu hriste, ale vcera jsem regulerne cumel ze byl jako pravy zaloznik az nekde skoro na pozici Saky, jako LB dost neuveritelny, ikdyz to samozrejme bylo diky enormnimu tlaku ktery jsme meli.

Reagovat
Front hell

Náš předražený náhradník

Reagovat
Nikikrew

tento typek musi mat inu vision

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Infi

Reagovat
krisa

nevíte jak dopadla De Geovi ta operace, podařilo se tu ruku zachránit?

Reagovat
ashburtongrove

Pry jen tak tak, kdyby ten zakrok byl jen o malinko tvrdsi tak o ni prijde

Reagovat
sergi

Vyzeralo to hrozivo. Snáď bude čoskoro v poriadku.

Reagovat
$dolar$

Bože ta PL musela jít do hoven, když ji vedou takoví sraci

Reagovat
Front hell

Starej se raději o ty svoje hovna z Plzně

Reagovat
Bakary3

jsi špatnej dolare, fakt špatnej

Reagovat
Nizzie

Nechci tě vyvádět z omylu, ale kurník je asi 40 bodů za náma. Takže fakt ne, sráči ji nevedou.

Reagovat
Gunner14

Kde je tata krleš? Ten by byl suprovej tuhle sezonu na EF

Reagovat
Miguel19

Už jsme někoho koupili? Hrozná nuda.

Reagovat
Swarley

Jsem cetl, ze pry chcete koupit tech 15 bodu, co odecetli Juventusu

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Miguel19

Taky jsem četl, to by byl super nákup

Reagovat
VasAFC

Reagovat
sejber

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
krisa

Reagovat
Freedo

Reagovat
Nizzie

Hezký

Reagovat
Swarley

Ale to fakt neni z moji hlavy, nekde jsem to opravdu zahledl

Reagovat
Nizzie

To je možné, i tak je to pěkné.

Reagovat
SCELO

Reagovat
PP

Reagovat
oddy

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
icka

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Infi

Reagovat
Front hell

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Jollae

Arsenal fans odpad, teraz sa to len potvrdilo.

Reagovat
kissak

a v čem?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
protiproudu

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Nizzie

Tě někdo za brankou kopl do zad?

Reagovat
Front hell

Jak říkáš

Reagovat
xjert02

Reagovat
j_mrazik

Včerejší zápas byl super. Musím se přiznat, že po tom Rashfordově gólu jsem měl stažený půlky, že zalezou a my to neprolomíme. Hodně mě překvapila ta vítězná vůle proti velkému soupeři. Holt se jede na vlně, tak to jde všechno tak nějak samo. Jediná věc, která mě trochu zaráží, je malá rotace v zápasech, které se pro nás vyvíjejí dobře, aby se touhle mentalitou nakazilo co nejvíc hráčů. Potom když někdo vypadne, tak naskočí někdo, kdo je v tom zápasovém rytmu. To třeba takový Marquinhos fakt není. To je asi tak jediné, co se asi dá zlepšit. Jinak konečně se člověk může těšit na zápasy svého klubu. Trvalo to fakt dlouho.

Reagovat
gocii

Tak on ted nebyl v lednu moc duvod rotovat, kdyz se hralo po tydnu, navic tezci souperi a jednou oxford rotace byla. V unoru uz to potreba bude

Reagovat
Mastný Chobot

Martinelli bol v posledných zápasoch takmer dosť nevýrazný až zlý. Som zvedavý, či to Trossard alebo aj ESR dokážu využiť a dostať sa do základu. Šanca pre nich tam momentálne je.

Reagovat
Golasso

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
havrys99

v pátek na City, jsem hodně zvědavý kolik změn bude

Reagovat
pedroLFC

Příští kolo bude zase super, vyndal jsem ho z Fanty.

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/4115344/2023/01/23/manchester-united-arsenal-result/?source=emp_shared_article

Asked how he improves the mentality of his Manchester United squad, the key aspect he had identified as the cause of a late collapse to Arsenal, he declined the opportunity to say new signings.

Instead, he made the case for raising levels from within. “I think with coaching we can change that,” he said. “We have already seen how the mentality from the players has changed over the last couple of months, but we also have to notice today we have a way to go to be on the top level.”

docela dobrej point, na ktery i tady dost zapominame, ze se daj veci zlepsit i trenovanim a ne jen pres nove posily. Treba Arsenal je v tomhle posledni dva roky vybornej.

Reagovat
iamek

Včerejší zapas si pustim dneska večer, ale mám konečně fajn pocit, že jdeme správným směrem.

Reagovat
Busby babes

no, z nasi strany druhej polocas bidnej. nedokazali jsme udrzet balon a tim se dostavali pod vetsi a vetsi tlak a branili se okolo vapna. Navic ani nebyli nebezpecny z protiutoku. Ten gol Arsenalu byl spis otazka casu... Nakonec byl pro nas smolnej, ale bohuzel jsme si to zaslouzili no.

Nicmene i to byl progres. Arsenal hraje fakt vyborne. Saka je skvelej, Nketiah ocividne vi, kam si ma stoupnout, Odegaard je nebezpecnej...

Reagovat
PP

akorát Martinelli je poslední týdny krapet slabší.

U vás mě zaskočilo to mizerné řešení protiútoku. Prakticky si stačilo ohlídat Rashe a bylo hotovo. Obzvlášť Antony - typologicky rychlé křídlo a úplně marný byl. To tak bídně hraje furt?

Reagovat
SunFells

Typologicky rychlé křídlo

Reagovat
Gunner14

Jak ho tam předběhl Partey, který měl k míči tak 2x daleko, to bylo top

Reagovat
SunFells

to bylo super

Reagovat
Front hell

Reagovat
twelwer

To bolo exluzivne

Reagovat
PP

no jako postavově no.. Jinak je marný, přímočarost nulová.. hnidopichu..

Reagovat
SunFells

Postavově má nízké těžiště pro rychlou změnu pohybu, ale i tak není dost explozivní, aby se konzistentně dostal za průměrně rychle (v PL) otáčejícího se hráče, na dlouhé vzdálenosti pak je s těma nožičkama docela ztracený.

Reagovat
Liveral

Na Soccercatch je to zkdyžtak na stažení ve 4K HDR. Doporučuju, je to docela lahůdka oproti live Skylinku

Reagovat
Nizzie

Hele za mě určitě, hodně jsem si zápas s vámi užil. A ten rukopis ETH je tam vidět. Vracíte se, ale ještě to chce čas. Bude to chvíli trvat, bude to někdy bolet, ale pokud ETH podpoříte, tak věřím, že jste na velmi dobré cestě.

Reagovat
r.mrazik

druhy polocas byl od nas velmi velmi spatny a krome Rash a jeho sance jsme byli dopredu uplne nulovi

Reagovat
Front hell

Ten posun je u vás vidět dost. Jestli dostane dostatek času,tak budete zase hodně nebezpeční

Reagovat
r.mrazik

za posledni dva roky koupili pres pulku zakladni 11 ne?

Reagovat
Busby babes

tak nerikam, ze nikoho nekoupili, ale i ti nakoupeni se zlepsuji.

Reagovat
r.mrazik

ramsdale,zinchenko,jesus,partey,odegaard byli kvalitni uz driv, vsak hrali v realu a city

saliba se zlepsil ve francii

ale jo,tym si sednul...jen bych byl opatrny s tim zlepsovanim

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Side

Reagovat
Mastný Chobot

z "kupujete drahých náhradníkov, ktorých nikto nechce" na "vždy boli kvalitní, hrali predsa v city/reale" real quick

Reagovat
r.mrazik

nahradnici nekteri byli

urcite je nekdo chtel

ze hrali v realu a city je taky pravda

proste tvrdit,ze arteta zlepsil Zinchenka, Jesuse a Parteye je super

stejne jako Salibu,kterej hral ve Francii,nebo Ramsdalea,ktery chyta porad stejne

ostatne z "arteta musi odejit" na "arteta zlepsuje mistrovske hrace ze city a atletika" je taky husty

Reagovat
Mastný Chobot

Myslím, že po tvojom konštatovaní, že Ramsdale chytá rovnako ako v Sheffielde a Bournemouthe môžeme túto diskusiu uzavrieť.

Reagovat
r.mrazik

je super,ze ho arteta naucil chytat

Reagovat
SunFells

Ojoj. Jesuse, Zinchenka, čert to vem i když Zinchenko vypadá defenzivně líp než v City. Ale Partey který byl tak dlouho bez Xhaky v lese i v double pivotu, lol. Ramsdaleovo rozhodování, lol.

Reagovat
r.mrazik

myslis ten Partey,ktery vyhral spanelskou ligu a arteta ho zlepsil? lol opravdu

jeste stesti,ze mame ETH,ktery zlepsil Casemira a Eriksena

Reagovat
SunFells

Ten Partey. Lol opravdu. Ještě zde přilož Casemira, který naopak hned neměl problém s kvalitou ligy, never go full iamek.

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...

Reagovat
r.mrazik

partey vyhraje s atletikem spanelskou ligu...arteta ho koupi jako hvezdu atletika a jejich duleziteho hrace...

partey si chvili zvyka na ligu...arsenal utrati dalsich 200 mega vcetne za hrace City...partey hraje lepe,kdyz ma kolem sebe lepsi spoluhrace

arteta zlepsuje hrace partey...

Reagovat
r.mrazik

jinak teda doplneni...nejdriv ho arteta musel zhorsit...aby ho pak mohl zlepsit...

Reagovat
SunFells

top

Reagovat
Nizzie

Každý další komentář je jen větší perlou, než ten předchozí.

Reagovat
SunFells

Aspoň že se tu na konci sám sobě vysmál.

Reagovat
r.mrazik

ja rikas...ono ostatne tvrdit,ze arteta zlepsil hvezdu atletika parteye a mistry anglie jesuse a zinchenka je dobry ulet...

nehlede na salibu,ktery hral celou dobu ve francii

ale v pohode...z "arteta musi vypadnout" jsme se dostali na "arteta s mistru lig udela jeste vetsi delo"....komici

Reagovat
J0EL

Tak sa uz rozhodnite v tom vasom tabore, ci kupujeme priemerakov a lavickarov zo City, ktory na to nemaju (Zinch, Gabriel) alebo proste ich Arteta zlepsil vdaka systemu, taktike a predvadzanej hre.

Nemozete predsa tvrdit obe veci naraz predsa.

Reagovat
r.mrazik

ja fakt nemluvim za ostatni lidi

ale v pohode...prezil jsem "Jindra z nich udela delo" v pripade Cinanu,tak preziju blaznivy fanousky arsenalu,ktery maji modlu artetu,ktery zlepsuje mistry ligy

Reagovat
J0EL

Lebo "majstri ligy" sa uz zlepsovat nemozu no

Zase toto hyperbolizovanie no. Z Artetu nikto modlu nerobi, ako sa to tu snazis prezentovat), ale kredit si zasluzi. Ti hraci sa aj (ale nielen) vdaka jeho systemu hry a taktike zlepsili enormne. Ak toto nevidis, potom akakolvek debata s tebou nema zmysel.

Reagovat
r.mrazik

nema no

asi stejne jako bych netvrdil, ze ETH zlepsil Casemira a Eriksena

Reagovat
J0EL

Hrusky s jablkami.

ETH ale zlepsil Shawa, AWB... Tych prikladov je viacero, len ty si vyberas celkom idiotsky

Reagovat
r.mrazik

ne,vybiram si relavantni pripady, kdy busby psal,ze ti nakoupeni se zlepsuji

coz zas takova pravda uplne neni,kdyz uz pred prestupem byli dost kvalitni na to,aby vyhrali ligu

arteta zlepsil tym a mladi jdou pod nim nahoru, to mu nikdo nebere

Reagovat
SunFells

A zas

Reagovat
SunFells

Vidím, že nemáš ani ponětí o chronologii s ohledem na Parteyho výkony.

Reagovat
Busby babes

Partey hraje lip nez hral nekdy pred rokem, rokem a pul. Odegaard ma zivotni formu, Zinchenko imho taky hraje lepe nez v City. Martinelli a Saka udelali obri progress. Saliba patri k nejlepsim v lize...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
r.mrazik

Partey hral skvele uz v atletiku...v arsenalu ho teda arteta nejdriv zhorsil? to snad ne :))

Zinch hraje dobre jako v city, kde se mu taky daval slusny kredit,kdyz se presouval pred stopery...

saliba byl skvely uz ve francii

Ode, martinelli a saka nahoru herne sli,to samozrejme ano

proste vopatrne s tim zlepsovanim hracu,kteri byli dobri uz pred artetou

Reagovat
SunFells

Sereš na hlavu už první větou a ani to nepoznáš.

Reagovat
r.mrazik

leda tak na tvoji kebuli

Reagovat
SunFells

Tím svým dementním uvažováním, kterým se sám hned vyfackuješ určitě

Reagovat
r.mrazik

nastesti na takovou mozkovou ekvilibristiku,co tu predvadis ty, jsem fakt kratky...lol, lol, lol, never go full..

Reagovat
SunFells

iamek leč neposlechl si.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Partey hral skvele aj za cias Atletika. Prve roky to bolo u neho biedne u nas, teraz patri k najlepsim, urcite vdaka Artetovi.

Reagovat
Busby babes

muze byt, ze sel v prvnich letech dolu a ted se jen vratil na puvodni uroven, nasilnik jeden.

Pak by tam nebyla takova zasluha artery. ale proste obecne hrajete lepe nez loni, hraci hraji i individualne lepe nez loni. + jste samozrejme trefili dobre prestupy.

Reagovat
Nikikrew

to urcite.

U Parteyho je i ta smola, ze byval casto zraneny, nikdy sa do toho tempa nedostal, az teraz konecne

Reagovat
r.mrazik

jasna vec,nova liga,jini/horsi spoluhraci

kazdopadne skvely byl uz v atletiku a rikat,ze ho arteta zlepsil je blbost...zlepsil tym arsenalu i tim,ze koupil lepsi hrace a ten tym sel i diky nemu herne nahoru

ale proste zlepsit kupovane hrace,kdyz jeden hral skvele v atletiku a dalsi dva vyhravali se city je proste trochu usmevny

vubec nechapu,ze se tady nekteri mistni psychousi tak čertí

Reagovat
Nikikrew

ja by som vyzdvihol najviac timovost a spolupracu hracov. Ta atmosfera je jednoducho uzasna, ci uz na ihrisku alebo v kabine. Vsetci vyzeraju ze drzia za jeden povraz. Arteta v tomto musi byt perfektny psycholog a motivator. Klobuk dole ale cosi to teda trvalo

Reagovat
r.mrazik

to jo,ten tym si sedl skvele...Salibuv navrat byl super, Ode a Saka jsou bozi...a Jesus kdyz hral,tak byl totalne rozdilovy

dokonce i komicky Xhaka hraje dobre,kdyz se dari celemu tymu a nesere jim to tam

Reagovat
SunFells

v namrzlého světě ani Xhaka nezůstane holý, to je trápení.

Reagovat
r.mrazik

džízs to je vtěrka

Reagovat
SunFells

Založíme kapelu? Vtěrka a sebestěrka.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Trand

Nákupu Ramsdala se smáli snad úplně všichni, včetně mnoha z nás.

Reagovat
nani92

smiali sme sa všetci aj so Zinchenka a Jesusa

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Reagovat
iamek

Harry Kane open to signing new contract at Tottenham. No dialogue since summer 2021 but talks planned for after Jan window. If circumstances right, possible 29yo will now extend past 2024. Striker’s priority is to succeed with #THFC @TheAthleticFC

Srdcař

Reagovat
kissak

a nedá si říct a nedá....

Reagovat
mr.Silver

A přitom je to fanoušek Arsenalu

Reagovat
r.mrazik

blazen

Reagovat
Front hell

To se dnes moc nevidí

Reagovat
jk

Spurs pustili něco mezi novináře aby uklidnili fans při tom tlaku na vedení ať jdou do prdele. Za tímhle bych viděl fakt jen RP boardu Spurs než že se Kane teď chystá podepsat nový kontrakt.

Furt probíhají jednání s těmi katařany, dokud se tohle nějak nerozsekne tak žádnou takovou zprávu nečekám.

Reagovat
mr.Silver

Arsenal and Borussia Dortmund have both agreed terms for Ivan Fresneda, a fee of €15million ($16.2m; £13.1m), with Fresneda to be loaned back to the Spanish side for the rest of this season. Player to decide between these 2 clubs (@David_Ornstein)

neskutečný leden, Edu je frajer, že se neposral po Mudrykovi a dotahuje velmi zajímavé a perspektivní hráče.

Soares out, Tavares za 20 do Francie, Baloguna podržet ještě rok a pak se uvidí, co s ním, Elneny do Turecka, Pepe do piči, Nelsona prodat nějaký dobrý peníz, a máme snad vyčištěno.

Reagovat
J0EL

Ten Pepe je ho skoda, ale buducnost u nas naozaj uz nema ziadnu.

Reagovat
PP

mě hrozně bavilo ho sledovat. Bohužel on není systémový hráč, takže přes Artetu nemá šanci..

Reagovat
teenz

Reagovat
SunFells

udělej správnou volbu Ivane.

Reagovat
Mastný Chobot

No, som zvedavý na toho Pepeho. Mimo Anglicka nám nikto s jeho platom nedá zaňho ani 25m. Viac by sme dostali možno tak od Newcastlu/Evertonu, ale to by museli mať záujem.

Reagovat
mr.Silver

Do Champu asi nepůjde

Hostovačka na další rok nebo případně ukončit smlouvu, on i v Nice hraje průměrně.

Reagovat
Gunner14

No snad se rozhodne pro nás, z toho co o něm čtu, tak ideální borec do našeho systému.

Reagovat
mr.Silver

Mufani, co říkáte na De Geu? Včera byl velmi špatný, on je úplně nepoužitelný při rozehrávce, hru nohama má fakt jak z jiného milénia. IMHO je to post, na který musíte přivést posilu, stejně jako na LB a křídlo (což je fakt šílenost, protože tam máte dva hráče za 100 mega ).

Progress tam je, škoda, že Vám nehrál Casemiro, ten zápas by mohl vypadat jinak, i když věřím, že bychom stejně vyhráli.

Reagovat
ManUnited

LB? Však Shaw patří poslední týdny mezi ty nejlepší od nás

Reagovat
Busby babes

nemyslim, ze byl vcera velmi spatny. Ani mi teda neprislo, ze by tu rozehravku vcera nejak kurvil.

Rozehravka zezadu trpela, ale ne kvuli DDG. fakt obri rozdil dela McTominay vs Casemiro. Mctominay se vcera zas schovaval a neslo mu vubec prihrat, coz bylo dost klicove. DDG pak rozehraje na beky a ti nemaj tu moznost dat do stredu, protoze Scott je nekde za hracem.

Rozerhavku obecne letos dost zlepsil, takze v tomhle ohledu uz nevidim nejakej zasadni problem.

LB, kde mame Shawa a Malaciu? jako krajni beky mame ted pokryte slusne, mluvi se o nahrade za AWB, ale ten se ted docela dobre rozehral, jakkoliv vcera u prvniho golu zaspal, tak jinak se pres nej Martinelli moc nedostaval.

Kridlo taky nepotrebujeme. Antony se tu hejti zbytecne moc. hraje ok. je mu 22 let, talent ma, je prvni rok v nove lize... Sancho se ted snad vrati v lepsim rozpolozeni, zacatek sezony mel dobrej.

Potrebujeme hrota, upgradnout zalohu, to by imho mely byt nase priority.

Reagovat
Mastný Chobot

tomu Sanchovi je vlastne čo? psychika či aj zranenie?

Reagovat
iamek

Psychika. Už začal naplno trénovat a měl by se brzo vrátit do sestavy.

Reagovat
Busby babes

asi oboje. respektive psychika a tim pak trpi i zbytek. ale nikdo nevi podrobnosti, jestli ma nejake problemy treba doma nebo tak... ted zacal trenovat zpatky s tymem, tka to vypada uz nadejne.

rekl bych, ze by mohl naskocit ted v poharu.

Reagovat
iamek

Reagovat
mr.Silver

Jo, myslel jsem RB, moje chyba. Tam máte AWB a Dalota ne? Mi se AWB nelíbí, nelíbil se mi u Vás nikdy, takový calamity bek (nebo ho mám alespoň tak zafixovaného). Dalot je pro mě taky hrozný průměrák, IMHO tam potřebujete lepšího hráče.

Ta pravá strana Vám včera hrozně hořela, dopředu tragédie, dozadu celkem ok, ale stejně tam nakonec padl gól. A to je Martinelli z formy, a Nketiah hraje spíše z pravé strany, takže měl AWB míň práce než Shaw.

Ty křídla, no nevím. Antony se tady hejtí po právu, on teda vůbec neukazuje, proč by měl mít takovou cenu, a těch pár gólu, co dál na tom nic nemění. Sancho loni tragédie, letos psychické problémy, kdo ví jak na tom bude. Asi má ta pozice asi čas.

Hrot souhlas, Martial je více zraněný než zdravý, CM taky budete potřebovat, tam musíte odstřelit McTominaye a Van de Beeka.

Reagovat
Busby babes

jako ok to RB, ja bych asi uplne nesouhlasil, ale je to k debate. ale nerekl bych, ze to je priorita, pro leto spis nice to have. Tam to bude zalezet na tom, jak se AWB projevi do konce sezony a pokud ho prodame. pak by musela prijit nahrada.

Tak gol zprava padl, kdyz tam na RB byl Bruno, ne?

Reagovat
mr.Silver

Jo máš pravdu, šlo mi primárně o toho DDG, který na mě vůbec nepůsobí dobrým dojmem, je to obrovský rozdíl, když ho porovnám s Edersonem, Alissonem nebo třeba i Sánchezem z Brightonu.

Reagovat
SunFells

ten Hag se tu buď nestará o to jak klub hospodaří a nebo nemá v plánu přivést novou jedničku, což by po jeho střetnutích s Brightonem, Realem Sociedad a Brentfordem byl další přešlap a obava pro fanoušky, protože by kvůli takovým rozhodnutím za Pepem a Artetou vždycky strádal.

Reagovat
iamek

Reagovat
SunFells

cute

Reagovat
iamek

To jsi. Konečně máš v něčem pravdu :)

Reagovat
SunFells

Kluk co čeká až Antony začne být 1v1 hráč

Reagovat
Busby babes

jako nevim, ale od Brightonu a Brentfordu se nase hra uplne zmenila. S Realem jsme smolne prohrali nesmyslnou penaltou. jak to byla chyba DDG nebo jakej tam mel vliv na vysledek DDG?

Za Pepkem a Artetou strada... doma je porazil oba, venku s obema prohral. jako ze by za nima vylozene stradal... Pep i Arteta jsou u tymu daleko dele, ETH je u tymu pul roku.

Reagovat
iamek

Měl ji přece chytit. Co asi? Drevak!

Reagovat
SunFells

Ve výběru hráčů.

Reagovat
Busby babes

Casemiro, Martinez jsou super, Antony je uplne v pohode a hlavne hrac do budoucna.

Nebo myslis vyberem sestavy v tech zapasech? Tak v tech prvnich dvou to proste jeste uplne nesedelo, novy system a tak. Pak prisel Casemiro a od te doby je to daleko lepsi, prisel jen ten jeden vybuch na City.

Zas v prvnim zapase s vama to ETH zvladnul lip nez Arteta, v druhem zapase se City zas lip nez Pep.

Reagovat
iamek

Neskutečný co předvádí . ETH převzal tým v totálním rozkladu a s kupou neschopných nekopu. Za půl roku dokázal tým slušne vyčistit, každý hráč kterého přivedl se stal posilou, zlepšil snad každý aspekt hry ( hlavně obrana ). Po novem roce se držíme v každém poháru a v lize jsme na fajn čtvrtém místě. Z cca 30 zápasu bylo vyloženě fiasko zapas na City a hlavně Brentford. Ale pořád stojí za hovno .

Reagovat
Busby babes

nemyslim, ze to mysli takhle extremne.

Reagovat
SunFells

Ještě někdo se chce přiznat, že stojící na křižovatce s vypětím čeká co přijde po oranžové? Swarley?

Reagovat
iamek

Tohle musím zkopírovat do jakého překladače?

Reagovat
j_mrazik

S Casemirem by jim tam nevznikaly díry mezi obranou a zálohou, kam si odskakoval Ode nebo občas nabízel Zinchenko, ale i bez tohohle krytí to jejich stopeři zvládali hodně dobře.

Reagovat
Busby babes

to jak se zaloha "nenabizela" byl vcera nas nejvetsi problme v te rozehravce

Reagovat
j_mrazik

Hrozně velká mezera mezi obranou a zálohou. Pak přicházely nákopy a Gabriel se Salibou si tam Weghorsta mazali na chleba. Ten kluk neudržel skoro nic.

Reagovat
iamek

Já fakt nevěřil, že Casemiro udělá takový rozdíl. Snad vydrzi aspoň do 35 let

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

porad nechapu hejt na Davida a jeho hru nohama

vcera byl naprosto v pohode a zadnou chybu tam neudelal

naopak ho obranci dostavali pod tlak

hru nohama ma lepsi jak takovy Dean Henderson a pulka ligy

Reagovat
Bakary3

úplně v pohodě

Reagovat
j_mrazik

Když nemá rozumnou nabídku od spoluhráčů, tak ne všichni to můžou rozdávat jako Ramsdale.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Enzo Fernandez | Chelsea ‘preparing new raid’ for €100m+ player

• Blues relentless in January window

• Previous offers annoyed Benfica

Pome <3

Reagovat
Freedo

Reagovat
mr.Silver

Rice může pak v klidu k nám

Reagovat
Miguel19

Pome pome

Reagovat
icka

jen 100? Nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Gotta Catch 'Em All

Reagovat
Svatej

Plus felix ma opci se zjistilo dle Athleticu

Reagovat
Maximm9

kolik ?

Reagovat
Gunner14

Fulham pěkný kurz na výhru

Reagovat
Taiger

To bych radši na jistotu šel s tím, že dá Mitro gól, pokud vyhrajou, tak ho dá Mitro

Reagovat
gocii

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra. Juchu. Čisté konto. Vau. Emerson hral veľmi dobrý zápas. Stále je to drevo smerom dopredu, ale dnes MotM. Kane najlepší strelec histórie Tottenhamu

Inak dnes som si tak vravel, kde sú tie časy, keď sme dokázali pravidelne dominovať na ihrisku proti tímom mimo TOP5. Dnes znova 2/3 času pod loptou, presink nulový. Žiadne šance. No fun.

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/goonahN1/status/1617628285101551616

No jo, sympaťák, v žiadnom prípade nie zákerný hráč Son

Reagovat
JessePinkman

Zákrok na červenou. Skvělej hráč, ale v mých očích zákeřnej uplakánek.

Reagovat
Busby babes

uplne beznej zakrok, plynouci z toho, ze mu nekdo ukopne balon tesne pred nohou. tohle povazovat za zakernost... no nevim. na zlutou

Reagovat
Mastný Chobot

a to ako prenáša váhu tela schválne na pravú nohu aj po tom, čo už je lopta preč, aby čo najviac ublížil obrancovi, súvisí s čím prosím ťa?

Reagovat
Busby babes

prestan koukat na takove zakroky ve slow motionu. Fakt, tahle predstava, ze ten hrac ve zlomku vteriny vyhodnoti a ma sanci s tim pohybem neco udelat je hodne iluzorni.

Je v pohybu dopredu, tesne pred tim, nez doslapne, tak mu to protihrac ukopne, proste je tam pozde, zluta. Ale jeho sance na reakci je temer nulova, ten pohyb uz nezastavi, teziste jde dopredu a nema sanci to v tom zlomku ovlivnit.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Busby babes

ja tam naopak vidim, jak po doslapnuti hned sklouzava tou nohou dozadu z te jeho nohy asnazi se ji zvednout, vysledkem je aspon odlehceni, sklouzne mu noha po te obrancove smerem dolu, coz muze byt bolestivy diky kolikum, ale neprosapne mu kotnik plnou vahou...

Reagovat
Mastný Chobot

Ja tam vidím presný opak teda.

Reagovat
Busby babes

njn.

Reagovat
FUnk

kupodivu

Reagovat
jk

Ou shit

Reagovat
Gunner14

Chcanka no, nechápu že to lidi na něm nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze uzivaj si a nehladaj zakernost niekde, kde neni. Ked uz tak tak si pozri na zakrok Palhinhu na Højbjerga vcera.

Reagovat
Mastný Chobot

Jop, úplne normálny spôsob ako ísť do súboja, ja viem

Reagovat
jk

Tomu tu druhou žlutou Tierney vyloženě odpustil.

Reagovat
FUnk

tohle je proste faul a ne zakerny zakrok

Reagovat
Front hell

Taky to tak vidím

Reagovat
O.Giroud

dobry komplex

Reagovat
nani92

*Sonplex

Reagovat
Mastný Chobot

Nemám ho rád a považujem ho za falošného čuráčika, to áno, ale komplex? Z čoho?

Reagovat
M0rb1D4S

Tady to zase tak zákeřné není. Ale jo, je to děsně nesympatický sráč, který si hraje na sympaťáka tak tím, že se dokáže na hřišti rozbrečet jak malé děcko.

Reagovat
jk

Červenou by za to třeba i někdo dal. Ale hledat v tomhle zakeřnost je mimo.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

asi tak, kdyby dostal cervenou, tak si reknu: ok, uz jsem takove videl a ten faul je nebezpecnej. ale neni to zakerny, proste prijde o zlomek sekundy pozde do souboje no.

Reagovat
jk

Je to tak. Tohle je zas akorát bias pohled na Sona.

Reagovat
tweek

Reagovat
Kowe

Reagovat
Golasso

A ještě nastoupil v cyklodresu, kkt.

Reagovat
jk
Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk
Reagovat
Bakary3

Naprosto nechtěný zákrok

Reagovat
John Obi Mikel

Těžko říct, jestli tam byl úmysl.

Reagovat
Nizzie

Je To oK, oN NeNí TíM TyPeM HrÁčE!

Reagovat
PanAu

Dělá ten Boehly něco? Kde je jako střední záložník aspoň za 100 mega a pravý obránce za 30…..takhle to 10 místo neudrzime

Reagovat
AlevsakNevadi

kks sak kupuje body od juventusu... nechaj ho

Reagovat
PanAu

Body nám jsou k hovnu bez zálohy, to bychom skončili stejně 7.

Reagovat
twelwer

Este ma napadlo ako niekto pisal predchadzajuce koloze ich vyviedli z Tottenham stadionu pretoze vyzerali ze fandia Arsenalu. To iste som pravdepodone videl aj na Arsenale, ale vobec to nebolo take ze by sa niekto mal o nieco obavat. Po vyrovnavajucom gole na 1:1 som zbadal Sekurity a dvoch policajtov ako isli hore asi 3 rady nad nas a tam len fanusikovia Arsenalu sa rozostupili trosku a kazdy ukazal na 4roch ludi, ktori sa pravdepodobne nejako prezradili, oznacili ich a na ich bezpecie ich radsej vyviedli von. Vsetko v klude.

Ak by mi niekto poradil ako kde je najlepsie na jedno miesto vlozit videa, tak by som pozdielal aj par chantov z CP stadiona plus par videi z Arsenalu.

Pls kde by to slo najefektivnejsie pridat a zazdielat link ? (videa maju od 10 do 30s myslim.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele