21. kolo
22.01.2023 15:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Elland Road, Leeds

Reportáž

Rodrigo (© AFP)

Na Elland Road se diváci gólu nedočkali

Brentford udržel na Elland Road čisté konto a v rámci 21. kola Premier League remizoval s Leedsem 0:0. Domácí byli v zápase lepším týmem a vypracovali si několik vyložených šancí, ke gólu to ovšem nevedlo. Brentford tak prodloužil neporazitelnost v lize již na 8 zápasů v řadě.

První zajímavá příležitost byla k vidění v 15. minutě, kdy byl Leedsu přisouzen přímý volný kop ze střední vzdálenosti. Rozehrávky se ujal Wöber, ale jeho následný pokus o chlup minul břevno. Na druhé straně se ve 23. minutě dostal k dorážce na hranici vápna Jensen, avšak jeho střelu zblokoval jeden z obránců soupeře.

Ve 29. minutě zahrozili opět domácí, ovšem Aaronsonovo zakončení ze slibné pozice neprošlo přes obranu Brentfordu. O deset minut později zase vyzkoušel pozornost brankáře Rodrigo, který vyslal z hranice vápna prudký pokus směřující k levé tyče, Raya se však nenechal překvapit a předvedl parádní zákrok.

Leeds vstoupil do druhého poločasu velmi aktivně a během pár minut si vypracoval několik šancí ke skórování. V 55. minutě střílel z ideální pozice Aaronson, ale jeho střelu bez problému pokryl Raya. Ten se vyznamenal i o čtyři minuty později, kdy skvělým zákrokem zlikvidoval pokus Rodriga. V 60. minutě hosté poprvé střídali, Dasilva v zápase skončil a na jeho místo nastoupil Janelt.

V 68. minutě domácí spálili obrovskou šanci ke vstřelení gólu. Gnontovu technickou střelu mířící k pravé tyči neskutečným zákrokem zneškodnil Raya a již po několikáté nepřipustil změnu skóre. Následně oba týmy poslaly do hry několik nových hráčů, nicméně na výsledek zápasu už to žádný vliv nemělo.

Na Elland Road se diváci gólu nedočkali, a tak si oba týmy připsaly bod.

Autor: Jan Keňo / whoscored.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Naseroslosos23

0:1 nebo 1:2 ... Ivan Toney dá gól (tutovka)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele