21. kolo
21.01.2023 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Villans vyloupili Southampton

Southampton doma v jednadvacátém kole Premier League nestačil na Aston Villu a prohrál 0:1. O jedinou branku klání se postaral ve druhém poločase Ollie Watkins.

Na první zajímavější moment si diváci na St. Mary‘s Stadium museli počkat přes půl hodiny. Po rychlém protiútoku Aston Villy přihrál Bailey z pravé strany do vápna, kde byl Jacob Ramsey, ale Bazunu předvedl fantastický zákrok. Ve 42. minutě musel hlavní sudí před rozehrávkou přímého kopu utkání přerušit, protože na stadion vletěl dron. Hráči poté dokonce zmizeli v tunelu, dokud se celá situace nevyřešila.

Po hodině hry dostal na pravé straně prostor Kyle Walker-Peters, našel na penaltovém puntíku Adama Armstronga, ale Martínez jej výtečně vychytal. Po dalším pasu z pravé strany sice domácí skórovali, ale branka neplatila. James Ward-Prowse sice s tečí dostal balon do sítě, Mohamed Elyounoussi se však před tím dopustil útočného faulu.

Do vedení se tak nakonec v 77. minutě dostala hostující Aston Villa. Na povedený centr z přímého kopu si naběhl Watkins a hlavou jej nasměroval do sítě. Celou situaci ještě posléze kvůli případnému ofsajdu prošetřoval VAR, ale všechno bylo v pořádku. Villans už si poté dokázali hubený náskok uhlídat a Saints do ničeho nepustili. Domácí tak zůstávají na úplném chvostu tabulky.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Naseroslosos23

Těžkej zápas na tipování...tady záleží jak se vyspal dneska James Ward-Prowse....2:1 nebo 1:2

Reagovat
SOTON

2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele