Premier League souhrn - 16. kolo

08.12.2007, 15:43, aktualizováno 09.12.2007, 18:58
Komentáře a souhrny
Manchester United snadno porazil Derby a znovu se přiblížil na rozdíl jednoho bodu k vedoucímu Arsenalu, který prohrál v Middlesbrough. O druhé překvapení kola se postaral Reading, když zdolal Liverpool. Na dostřel špici tabulky se po výhře nad Sunderlandem drží i Chelsea, tabulkou stoupají Tottenham a Bolton.

Aston Villa - Portsmouth FC 1:3

08.12.2007 13:45

Góly: 72. Gareth Barry (pen.) - 10. Craig Gardner (vl.), 40. Sulley Muntari, 61. Sulley Muntari

Předzápasové preview slibovalo vyrovnaný souboj, ovšem zápas měl od začátku mnohem jasnější průběh. Portsmouth celých devadesát minut diktoval tempo hry a díky dvou gólům v prvním poločase v podstatě rozhodl o vítězství. Hrdinou utkání se stal hostující záložník Muntari, jenž vstřelil dvě branky.

Na první gól diváci moc dlouho čekat nemuseli, i když většinu z nich nepotěšil, jelikož míč skončil v bráně domácího Scotta Carsona. Střelu Benjaniho nešťastně tečoval Gardner a právě od něj se míč odrazil do brány Villans. Svěřenci trenéra O’Neilla zanedlouho málem za několik minut kontrovali. Gabriel Agbonlahor se po faulu Sola Cambella na svou osobu dožadoval penalty, nebyl však vyslyšen. Neúspěšný byl také Young, který po přímém kopu Laursena mířil hodně nad. Potrestání všech nevyužitých šancí Aston Villy přišlo ve 40. minutě. Pár metrů před bránou Carsona se odhodlal ke střele záložník Muntari a byl úspěšný. Domácí fotbalisté zůstali po inkasovaném gólu jako opařeni a do konce poločasu už žádnou kloudnou akci nevymysleli.

Také do druhé půle vstoupil mnohem lépe Portsmouth. Jako první na sebe upozornil Niko Kranjčar, který svou střelu z otočky ovšem poslal mimo tři tyče. Na 3:0 zvýšil v 61. minutě opět aktivní Muntari svou krásnou dalekonosnou střelou. Aston Villa dokázala už pouze snížit na konečných 3:1 zásluhou proměněné penalty Barryho.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Birmingham City 2:1

08.12.2007 16:00

Góly: 37. Obafemi Martins (pen.), 90. Habib Bèye - 9. Cameron Jerome

Newcastle konečně ukončil sérii šesti zápasů bez výhry, i když vše nasvědčovalo tomu, že i dnes získá pouze bod. Birmingham šel do vedení již v 9. minutě zásluhou Jeroma, ovšem z penalty nejprve vyrovnal Martins a při závěrečném tlaku se prosadil obránce Habib Beye. Za domácí odehrál celý zápas český stoper David Rozehnal.

Natěšený St. James park zchladil už v 9. minutě hostující kanonýr Jerome, kterému umožnil skórovat právě David Rozehnal. Ten podcenil přihrávku Rafaela Schmitze, talentovaný anglický útočník jej předběhl, obešel Givena a zakončil do prázdné brány. Vyrovnat mohl Charles N’Zogbia, ale jeho střelu z přímého kopu vytěsnil Taylor. Gólu se však straky nakonec v prvním poločase přeci jen dočkaly. Sadler stáhnul v pokutovém území Martinse a právě nigerijský kanonýr následnou penaltu proměnil. Newcastle mohl jít dokonce do vedení. Čtyři minuty před přestávkou se ke střele odhodlal Milner, jenže nebyl přesný.

V 56. minutě měl domácí Given velkou dávku štěstí. Nejprve Liam Ridgewell nastřelil Irovu bližší tyč a z následného rohového kopu se málem prosadil Larsson, kterému vykopl míč z brankové čáry až Milner. Newcastle se dlouhou dobu hledal, ovšem čím rychleji se blížil konec zápasu, tím se zvyšoval také jeho tlak, jenže ani jedna z řady šancí nebyla využita. Zisk tří bodů zajistil pro domácí v nastaveném čase obránce Beye. Ten si naskočil na roh Emreho a přesnou hlavičkou rozhodl o vítězi.

Více informací k zápasu

Everton FC - Fulham FC 3:0

08.12.2007 16:00

Góly: 51. Yakubu Aiyegbeni, 61. Yakubu Aiyegbeni, 79. Yakubu Aiyegbeni

Everton opět potvrdil, že je v současné době skoro k neporažení. Proti Fulhamu se dlouhou dobu nemohl prosadit, z druhého poločasu si však udělal vlastní exhibici domácí kanonýr Ayegbeni Yakubu, jenž vstřelil hattrick v průběhu 28 minut. Cottagers tak čekají na vítězství už čtyři zápasy.

Domácí fanoušky pořádně vystrašili hosté už v úvodu zápasu. Nejprve málem slavil gól Kamara, kterému chybělo skutečně málo, aby jeho hlavička skončila gólem, následně se musel při pokusu Štefanoviče vytáhnout domácí gólman Tim Howard. Everton však zareagoval velmi rychle, jenže střela Lescotta, ani následná rána Artety z přímého kopu kýžený úspěch nepřinesla. Od této chvíle se však hra přenesla především do středu hřiště a jediná pohledná střela Štefanoviče postrádala přesnost. Trenér David Moyes musel už v 22. minutě řešit jeden velký problém, a to když se mu zranil obránce Baines. Na hřišti místo něj poslal Jagielku, to ovšem na kvalitě domácí defenzívy neubralo.

Everton vstoupil do druhého poločasu jako vyměněný. Už po šesti minutách hry se radoval ze vstřeleného gólu. Lescott efektivně přeloboval Štefanoviče, pro míč si zaběhl Cahill, jehož tvrdou ránu Niemi dokázal ještě vyrazit, jenže pouze k Yakubovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Neuběhlo ani deset minut a Goodison Park mohl slavit podruhé. Po rohu Artety se úžasně prosadil hlavou opět Yakubu. Nigerijský útočník stanovil na konečných 3:0 v průběhu 79. minuty, kdy elegantně obešel Štefanoviče a prosadil se pozemní střelou.

Více informací k zápasu

Manchester United - Derby County 4:1

08.12.2007 16:00

Góly: 40. Ryan Giggs, 45. Carlos Tévez, 60. Carlos Tévez, 90. Cristiano Ronaldo - 76. Steve Howard

Manchester podle očekávání nepřipustil proti Derby County žádné překvapení a zaslouženě získal další tři body. Utkání si užil především domácí záložník Ryan Giggs, který vstřelil jubilejní 100. gól v Premier League. Hosté se letos poprvé trefili na hřišti soupeře.

Do zápasu velmi sympaticky vstoupilo Derby, které se usadilo na chvíli před bránou Manchesteru, ovšem kromě dvou rohů a pár střel z větší vzdálenosti ze svého mírného tlaku nic nevytěžilo. Od té doby však převzal podle předpokladů otěže utkání Manchester. Největší šanci měl po přihrávce Giggse kanonýr Wayne Rooney, tomu však v dorážce do prázdné brány zabránil obětavým skluzem hostující stoper McEveley. V 36.minutě se po nepřehledné situaci před bránou Derby dostal míč až k Carlosu Tevézovi, který však svou pozemní střelou z hranice pokutového území Bywatera nepřekonal. Manchester se konečně dočkal o pár minut později. Střelu Cristiana Ronalda sice anglický gólman ve službách Beranů vyrazit dokázal, ovšem míč se dostal k volnému Ryanu Giggsovi a ten svým již 100. gólem v Premier League otevřel skóre dnešního utkání. V 44. minutě zvýšil na 2:0 Tevéz. Ten se po hrubce hostující obrany dostal ke střele a pohodlně zakončil.

Velkou příležitost na snížení si vypracoval na začátku druhého dějství Davis, ale efektivními nůžkami bránu Van der Saara přestřelil. V 59. minutě mohl vstřelit dnes svůj druhý gól Ryan Giggs, ovšem jeho střela z voleje orazítkovala pouze tyč. O minutu později byl však mnohem úspěšnější jeho kolega Carlos Tevéz a zvýšil na 3:0. V průběhu 75. minuty přišlo to, co očekával asi jen málokdo. Zásluhou útočníka Howarda vstřelilo County svůj letošní první gól na hřišti soupeře. Jednu z posledních příležitostí utkaní si vypracoval Cristiano Ronaldo, ale svou střelou zhruba z 15 metrů naštěstí pro hosty nemířil přesně. Přesto také portugalský záložník se gólu dočkal. V pokutovém území byl faulován a následnou penaltu sám proměnil.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Sunderland AFC 2:0

08.12.2007 16:00

Góly: 23. Andrij Ševčenko, 75. Frank Lampard (pen.)

Lepší zápas si Andrej Ševčenko snad nemohl ani přát. Nejenom, že díky zranění Didiera Drogby nastoupil už od začátku, ale také vstřelil vítězný gól a zařídil tak Chelsea již třetí výhru v řadě, díky které si i nadále udrží v tabulce třetí pozici.

Blues od začátku utkání ukazovali, kdo je na hřišti pánem a bylo jen otázkou času, kdy vstřelí první gól. Hned v úvodní minutě si vypracovali příležitost, jenže Wright-Phillips výborné přihrávky Ashleyho Colea nevyužil a zamířil vedle. Zanedlouho zahrozil po rohu Joe Colea útočník Kalou, ovšem ani on nebyl úspěšný. Síť rozvlnil až v 23. minutě Andrej Ševčenko, který se prosadil hlavou po centru Salomona Kaloua. Sunderland poprvé vystřelil na bránu Carla Cudiciniho až za dalších deset minut, ale rána Kenwyna Jonese postrádala razanci. Dvojice Ševčenko – Kalou málem přidala i druhý gól. Ukrajinský útočník však prováhal ideální čas k zakončení a z jeho příležitosti nakonec nic nebylo.

Na druhou půli přivítal hráče hustý déšť, které postupně ještě sílil. Ševčenko pokračoval ve svém galapředstavení i po přestávce a svými dravými průniky zaměstnával hostující obranu téměř permanentně až do konce zápasu. Výkon Sunderlandu se nezlepšil ani ve druhém poločase, takže londýnská obrana s bezzubým útokem Black Cats moc práce neměla. Na konečných 2:0 zvýšil zásluhou stopera Alexe záložník Frank Lampard v 75. minutě, kdy využil nedisciplinovanosti hostů a po faulu na brazilského reprezentanta bez problémů proměnil nařízený pokutový kop. Hráč Sunderlandu Liam Miller v závěru utkání neudržel nervy na uzdě a po strkanici s Pizarrem uviděl červenou kartu, která velmi rozzuřila trenéra Roye Keana.

Více informací k zápasu

Reading FC - Liverpool FC 3:1

08.12.2007 18:15

Góly: 17. Stephen Hunt (pen.), 60. Kevin Doyle, 67. James Harper - 28. Steven Gerrard

Jednoznačně největší překvapení tohoto kola se zrodilo na Madejski Stadium, kde Reading senzačně přehrál Liverpool 3:1. Na Huntovu úspěšnou penaltu sice ještě odpověděl jako správný kapitán Gerrard, ale domácí ještě dvě trefy přidali.

Dosud neporažený Liverpool poprvé ztratil všechny tři body, přestože vstoupil do utkání aktivněji. Už v 5. minutě nedotočil Torres svou střelu tak, aby znamenala gól. Pak však přišel sporný okamžik. K prvnímu kontaktu mezi Gunnarssonem a Carragherem totiž došlo ještě před hranicí pokutového území, přesto se sudí rozhodl odpískat pokutový kop. Ten záhy chladnokrevně proměnil Hunt, Reina skákal na opačnou stranu. Hned z další šance však vzešlo vyrovnání. Dlouhý výkop Reiny si zpracoval Torres a přesně našel Gerrarda, který nedal Sonkovi přízemní střelou šanci. Ve 38. minutě přišla další horká chvilka, sudí totiž rozlítil hostující fandy i hráče neodpískanou penaltou po faulu nejistého Sonka na Torrese. Opakovaný záběr odhalil jasný nedovolený zákrok. Ve 43. minutě ještě pálil Voronin, Hahnemann však vyrazil míč na roh.

I do druhé půle odstartovali lépe hosté, ovšem znovu se jim jejich malá efektivita v zakončení vymstila. V 52. minutě Hobbs přelstil ofsajdovou past soupeře a po standardce Riiseho úplně osamocený velmi špatně zakončoval. O minutu později se prohnal Torres opět okolo hříšníka Sonka, ten ho podrazil, nicméně tentokrát čistě. V minutě 56. nabil Gerrard Riisemu, ten však svou pumelicí na jistého Hahnemanna nevyzrál. Pak přišel nečekaný úder na druhé straně. Centr Shoreyho z volného kopu jen lehce lízl Doyle a bylo to 2:1. V 66. minutě to zkoušel z dálky Gerrard, ale mířil jen těsně nad. A o minutu později bylo hotovo - brejk Readingu chladnokrevně zakončil Harper. Poté hrál Liverpool jak omámený, sice držel míč na svých kopačkách (také měl ve finále procento držení balonu na své straně v obdivuhodném poměru 65.4%-34.6), ale do šancí se nedostával. Až v poslední minutě ještě zahrozil Crouch, ale pálil jen do břevna.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Arsenal FC 2:1

09.12.2007 14:30

Góly: 4. Stewart Downing (pen.), 74. Tuncay Şanli - 90. Tomáš Rosický

Middlesbrough o den později trumflo v souboji, kdo uhraje větší překvapení, Reading, když na domácí půdě senzačně porazilo Arsenal 2:1! Hosté prohrávali již od čtvrté minuty po Downingově penaltě, na gól Tuncaye pak odpověděl Rosický až příliš pozdě.

Na Riverside Stadium běžela 4. minuta, bývalý hráč Arsenalu Aliadiere se prodral okolo Tourého a ten neměl jinou možnost než ho skosit k zemi. Míč si na značku pokutového kopu postavil Downing a nemýlil se – 1:0. Od té doby nebyl rozhodně aktivnější Arsenal, naopak se spíše snažilo Middlesbrough zkoprnělé Kanonýry dorazit. Výjimkou byla snad jen šance Adebayora z 35. minutě po centru Eboueho. Z příležitostí Boro vynikla ta z 38. minuty, kdy Tuncayovu akci nedovolil Almunia zakončit Aliadierovi, když včas sebral centrovaný míč ze vzduchu těsně před Francouzovou hlavou. Poločasový stav byl tedy 1:0.

Ani ve druhé půli však Arsenal netlačil soupeře tak, jak se očekávalo. Naopak do gólovek se dostávali jen domácí. V 50. minutě Rochemback vybídl ke skórování Tuncaye, ten sice prostřelil Almuniu, ale míč si to namířil vedle branky Arsenalu. O deset minut později potáhl po levé straně míč Aliadiere a našel na volej Boatenga, ten však v dobré příležitosti pálil těsně vedle vzdálenější tyče. V 74. minutě se ale přeci jen aktivnější Boro dočkalo pojistky. Tuncay se stal hrdinou navzdory teči Gallase. O’Neilovu střelu ještě brilantně vyrazil Almunia, ale z těžkého úhlu se následně turecký snajpr nemýlil. V nastavení ještě přišla po skvělé práci Clichyho úprava konečného skóre, o kterou se postaral přesnou střelou Rosický.

Arsenal přišel po 22-ti zápasech o neporazitelnost a v čele už tak má jen bodový náskok na Manchester United.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Manchester City 2:1

09.12.2007 16:00

Góly: 45. Pascal Chimbonda, 83. Jermain Defoe - 61. Rolando Bianchi

Manchester City přijel na hřiště Tottenhamu s jasným cílem – vyhrát. S ohledem na dosavadní výkony obou soupeřů se nezdálo, že by to byl pro hosty velký problém. Tottenham se v letošní sezóně trápí v dolní půlce ligové tabulky s pouhými patnácti body. Naopak tým Manchesteru City si letos v Premiér League vede nadmíru dobře – se třiceti body je šestý. Po případné výhře nad Tottenhamem se Citizen mohli posunout do "top four".

Průběh zápasu ale ukázal, že i papírově silnější soupeř může být lehce překvapen. Těsně před koncem prvního poločasu se totiž prosadil obránce domácích Chimbonda, přestože šlo o gól více než sporný, kvůli zahrané ruce. První poločas tak nečekaně skončil vedením outsiderů.

Do druhého poločasu naskočili Citizen s cílem rychle vyrovnat. A Svého úkolu se nezhostili úplně špatně – střídající Bianchi vstřelil v 61. minutě branku a bylo vyrovnáno. Šance na výhru Manchesteru City rapidně snížil deset minut před koncem jeho vlastní hráč Ireland, který se nechal nesmyslně vyloučit. A poslední ránu záhy uštědřil hostujícímu celku střídající útočník Defoe. I přes úpornou snahu vyrovnat se do konce zápasu nepodařilo hostům dát gól a zápas tak skončil vydřenou výhrou Kohoutů.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Wigan Athletic 4:1

09.12.2007 16:00

Góly: 3. Paul Scharner (vl.), 37. Kevin Nolan, 70. Kevin Davies, 89. Nicolas Anelka - 14. Denny Landzaat

Veledůležitý souboj týmů z dolních pater tabulky zvládl překvapivě velmi lehce Bolton. Hosté opět ukázali, že dlouhodobá série slabých výkonů u nich nekončí ani po změně trenéra a při výhře Middlesbrough ztrácí z předposledního místa na osmnáctý Sunderland už čtyři body.

Bolton díky dnešním třem bodům ukázal, že výhra z předminulého kola v zápase s Manchesterem United nebyla náhodná a svému dnešnímu soupeři udělil "lekci" fotbalu. Navíc domácí Anelka si dovolil neproměnit penaltu.

Utkání začalo pro Trotters velmi dobře, už po třech minutách hry se mohli radovat z gólu, jelikož hostující obránce Paul Scharner si srazil míč do vlastní brány. Jenže vedení jim moc dlouho nevydrželo, za deset minut se prosadil hostující záložník Landzaat. Ten rozvlnil síť po dobré přihrávce do volného prostoru od Heskeyho. Tento stav však nemusel trvat dlouho. Za chvíli byl totiž faulován v pokutovém území Diouf, jenže kanonýr Anelka penaltu zahodil. I přesto se domácí fotbalisté ještě v prvním poločase do vedení dostali. Prosadil se kapitán Kevin Nolan.

V 48. minutě bylo před bránou Jaaskelainena hodně rušno. Gólman Wanderers však tvrdou ránu Marcuse Benta zkrotil. Wigan měl za celou druhou půli snad jedinou vážnější příležitost, a to při hlavičce Koumase. Zřejmě rozhodující moment celého utkání přišel v 70. minutě, kdy zamířil přesně k tyči zkušený útočník Kevin Davies. Konečnou podobu výsledku dal pár okamžiků před závěrečným hvizdem francouzský reprezentant Nicolas Anelka.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - West Ham United 0:1

09.12.2007 17:00

Góly: 52. Dean Ashton

Od zápasu Blackburnu s West Hamem se dala očekávat vyrovnaná, taktická bitva. Oba celky se pohybují ve středu tabulky na devátém, respektive desátém místě. Předpovědi nezklamaly a zápas se proměnil v bitvu která měla k pěknému fotbalu daleko.

Během prví půle nejen, že nepadla branka, ale dokonce si ani jeden tým nebyl s to si vypracovat žádnou slibnou šanci. Do druhého poločasu naskočily oba celky ofenzivněji naladěny. West Ham se dokonce uchýlil ke střídání, které se zanedlouho ukázalo být klíčovým. Do hry totiž naskočil Ashton, který se po pár minutách na hřišti trefil do sítě Blackburnu a poslal tak svůj tým v 52. minutě do vedení. Tento gól přinesl hře velké oživení. Domácí celek se snažil za každou cenu vyrovnat, což se kvůli skvěle chytajícímu brankáři hostujících Greenovi a kvůli naprosté impotenci domácích útočníků nepovedlo. Tato taktická bitva tak skončila hubenou výhrou West Hamu, přestože byl domácí celek mírně favorizován.

Více informací k zápasu
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Arsenal FC16114133:1437
2.Manchester United16113229:836
3.Chelsea FC16104224:934
4.Liverpool FC1586127:930
5.Portsmouth FC1686228:1430
6.Manchester City1693420:1730
7.Everton FC1683529:1627
8.Aston Villa1683527:1927
9.Blackburn Rovers1675420:1926
10.West Ham United1564520:1222
11.Newcastle United1664623:2622
12.Reading1652921:3317
13.Tottenham Hotspur1636728:2915
14.Bolton Wanderers1635816:2314
15.Birmingham City16421017:2614
16.Middlesbrough FC1635815:2814
17.Fulham FC1627718:2713
18.Sunderland AFC1634915:3113
19.Wigan Athletic16231112:309
20.Derby County1613126:386

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (52)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sheva!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je docela slušný výprask. Čekal jsem tak plichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Derby, že by uhrálo bod na Old Traford?

Reagovat
smazaný uživatel

Kua straky jedny už sem chtěl psát zase negativně

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Premier League je vyrovnaná. Chelsea, respektive Manchester se na vítězství hodně natrápili...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Co tim chtel basnik rict?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty neznáš ty prupovídky místních diskutérů, že v PL dokáže každý porazit každého?

Reagovat
-Kopy-

..a že PL je nejvyrovnanější soutěž v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

A tak dále....

PD is the best!

Reagovat
smazaný uživatel

jj srágory anglické

Reagovat
smazaný uživatel

Neberte to jako urazku, ale doufam ze vam Boro na chvili zavre huby ....

Reagovat
PJ

Jo takhle. Dva nováčci neporazili venku dva z nejsilnějších týmů, to jsou určitě pádný důvody k tomu řikat že PL neni vyrovnaná. A že minulej tejden předposlední porazil druhýho, to už je zapomenuto.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ne, ale jeden gól Derby za devět venkovních zápasů taky není argument?

Reagovat
smazaný uživatel

čech je opravdu nepostradatelný

Reagovat
PJ

Nechapu ze ma potrebu na konci uz rozhodnutyho zapasu filmovat penaltu ...

Reagovat
-Kopy-

Zas na druhou stranu jsem někde slyšel, že když dá Ronaldo 20 golů v této sezoně, tak pujde Ferguson do hola

Je to pravda ?

Reagovat
Shevchenko

To rikal taky Lippi a nepamatuju si, ze by byl holohlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

A to psali v The Sun?

Reagovat
-Kopy-

řikam slyšel, na galaxii.

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak překvapení se zatím koná na účet A.Villy a Liverpoolu. No u Liverpoolu je citelnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Omg omlouvám se, prostě mám utkvělou představu, že když zmáčknu enter, dostanu se k textovému poli...budiž mi odpuštěno

Ovce jednoznačně nejlepší výkon, co jsem od nich, viděl, až mě to šokovalo...samozřejmě se asi s ManU nemůžou měřit, ale zahráli sympaticky, skore možná trochu kruté....Mno ale je to rozhodně vidina lepších zítřků, s Boro to určitě bude lepší, zvlášť, když se tam schyluje k epizodě "Je čas udělat Garrethovi pápá" ....I když moc v záchranu nevěřím, mám takovou smutnou tradici, že klub kterému fandím sestoupí, a tu už přátelé trvá 4 sezony (Crystal Palace, Birmingham C., Sheffield Utd. a ted tedy asi to Derby) ... ....I když aspoň to nebudou takové nervy a zklamání jako loni se Sheffieldem...to byly slzy na krajicku....

Kazdopadne verim dal...DERBY!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fanda uspechu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kráčí za titulem !!!

Reagovat
smazaný uživatel

nedavno som hovoril ze sa arsenal casom dostane do krizi..myslim ze uz nadysla a teraz nech sa uprimne prihlasia ty ktory mi oponovali ze im to vydrzi celu sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano to ze prohrali jeden zapas (kterej jim evidentne nesed) tak uz se mluvi o hotove krizy...i s tou porazkou jsou prvni...a kdyz Manchester (z nicku usuzuji ze jim fandis) prohral minule kolo s Boltonem, tak to byla taky krize???

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím, že Arsenal si teď vybírá slabší chvilku.. už několikátej zápas nejsou tak pevní, jako nedávno byli. Jsem zvědav na zápas proti Chelsea, tam se ukáže jestli jsou odolní.

Reagovat
smazaný uživatel

no CSKA musime rozsekat na hadry protoze todle se neda.Boro sou slabi a daj nam 2:1,zaloha byla slaba-Gilberto s Diarrou musej makat a to hned pristi zapas!

Reagovat
smazaný uživatel

jeden zapas...newcastle,sevilla,middlesbrough,,,treti zapas

Reagovat
smazaný uživatel

a já zase předpovídal, že Middlesbrough získali v podobě Tuncaye Sanliho velmi zajímavou postavu, která prokáže své kvality

Reagovat
smazaný uživatel

tak si mal pravdu...ale zase zapas nevyhral sam...rosicky hral dost slabo....hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele a prvni prohra je nas svete.Gilberto a Diara ve stredu zalohy sou fakt na hovno.Sakra.

Reagovat
PJ

Klidek

Reagovat
M11

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

FC LIVERPOOL,FC LIVERPOOL,FC LIVERPOOL,FC LIVERPOOL,FC LIVERPOOL,FC LIVERPOOL,FC LIVERPOOL stejnak vyhraje ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ten Arsenal dneska nepoznával. Na bod prostě neměli nárok, byli strašní. Gilberto si sice stěžuje, že nehraje, ale když se měl dneska ukázat, tak byl katastrofální.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tragéd číslo jedna byl Rosický.

Reagovat
Shevchenko

Proč? Nedíval jsem se.

Reagovat
-Kopy-

Moc ho to nebavilo, ale zas tak špatnej tedy nebyl.

Tragédní byli všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl nejhorší na hřišti, to ne, ale čekal jsem od něj, že veme zodpovědnost za chybějící hvězdy, zklamal mě.

Reagovat
-Kopy-

Byl utahanej, a prostě je rozdíl jestli hraješ vedle Diary/Denilsona/Silvy a nebo Flaminiho a Fabregase. Nesedlo mu to, to se stává, nebuď zklamanej

Reagovat
Shevchenko

Nemáte někdo link na ten jeho gól?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

já taky musim bejt kritickej ke svejm oblibencum ale todle fakt podělali,Boro sou s prominutim jejich fans hodne slabí a dostat od nich 2 goly.Gilberto dokazal proc ho Wenger nechavá sedet-protoze ty jeho výkony sou diametralne odlisny od minuly sezony.

Rosa se mi zda ze se obcas proste zbytecne boji vystrelit a az moc nahrava a neveme to na sebe,Boro nas uplne prestrileli.Edurdo hral tuzku-priste misto nej Bendtner a misto Eboueho Theo.Boze at uz je zpatky Rvp,Cesc,Hleb a Flamster.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav,jestli to bylo jen zaváhání a nebo se něco rýsuje. V každém případě,jaro bude velice zajímavé.Na vánoce tipuji na prvním místě Manchester i ksyž jim nefandím.

Reagovat
smazaný uživatel

až teď jsem zhlédl druhý goal Muntariho a hned se mi půjde lépe spát.. vybojovaný míč, nekompromisní jesle soupeři a neskutečně ladná a prudká střela vnějším nártem. Krasavec

Reagovat
smazaný uživatel

nielenze ronaldo filmoval penaltu ale este rychlo zobral loptu aby tevez nemohol dat hatrick nahodou dilino

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa opět nic nepředvedl. Dal sice gól, ale to celkový výkon nenapravilo. Letos je to z jeho strany jedna velká bída. Absolutně nedokáže Fabregase či hleba nahradit. Hraje alibisticky, včera hodně kazil přihrávky, pohyb má nulový, obraně nepomáhá! Kdyby ho bylo kým vystřídat, tak už v půlce jde ze hřiště!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele