16. kolo
09.12.2007 16:00 CET
4 : 1
(3:1)

Reportáž

Bolton Wanderers - Wigan Athletic 4:1

Veledůležitý souboj týmů z dolních pater tabulky zvládl překvapivě velmi lehce Bolton. Hosté opět ukázali, že dlouhodobá série slabých výkonů u nich nekončí ani po změně trenéra a při výhře Middlesbrough ztrácí z předposledního místa na osmnáctý Sunderland už čtyři body.

Bolton díky dnešním třem bodům ukázal, že výhra z předminulého kola v zápase s Manchesterem United nebyla náhodná a svému dnešnímu soupeři udělil "lekci" fotbalu. Navíc domácí Anelka si dovolil neproměnit penaltu.

Utkání začalo pro Trotters velmi dobře, už po třech minutách hry se mohli radovat z gólu, jelikož hostující obránce Paul Scharner si srazil míč do vlastní brány. Jenže vedení jim moc dlouho nevydrželo, za deset minut se prosadil hostující záložník Landzaat. Ten rozvlnil síť po dobré přihrávce do volného prostoru od Heskeyho. Tento stav však nemusel trvat dlouho. Za chvíli byl totiž faulován v pokutovém území Diouf, jenže kanonýr Anelka penaltu zahodil. I přesto se domácí fotbalisté ještě v prvním poločase do vedení dostali. Prosadil se kapitán Kevin Nolan.

V 48. minutě bylo před bránou Jaaskelainena hodně rušno. Gólman Wanderers však tvrdou ránu Marcuse Benta zkrotil. Wigan měl za celou druhou půli snad jedinou vážnější příležitost, a to při hlavičce Koumase. Zřejmě rozhodující moment celého utkání přišel v 70. minutě, kdy zamířil přesně k tyči zkušený útočník Kevin Davies. Konečnou podobu výsledku dal pár okamžiků před závěrečným hvizdem francouzský reprezentant Nicolas Anelka.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
Devil

Tezko tipovat bude to asi boj , kazdej bod pro oba kluby dobrej , ale Bolton ma Anelku a proto se priklanim spise pro domaci . tip.-2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton to tentokrát nebude mít tak těžké, Wigan má venku tragickou bilanci. Tip 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele