16. kolo
09.12.2007 16:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Manchester City 2:1

Manchester City přijel na hřiště Tottenhamu s jasným cílem – vyhrát. S ohledem na dosavadní výkony obou soupeřů se nezdálo, že by to byl pro hosty velký problém. Tottenham se v letošní sezóně trápí v dolní půlce ligové tabulky s pouhými patnácti body. Naopak tým Manchesteru City si letos v Premiér League vede nadmíru dobře – se třiceti body je šestý. Po případné výhře nad Tottenhamem se Citizen mohli posunout do "top four".

Průběh zápasu ale ukázal, že i papírově silnější soupeř může být lehce překvapen. Těsně před koncem prvního poločasu se totiž prosadil obránce domácích Chimbonda, přestože šlo o gól více než sporný, kvůli zahrané ruce. První poločas tak nečekaně skončil vedením outsiderů.

Do druhého poločasu naskočili Citizen s cílem rychle vyrovnat. A Svého úkolu se nezhostili úplně špatně – střídající Bianchi vstřelil v 61. minutě branku a bylo vyrovnáno. Šance na výhru Manchesteru City rapidně snížil deset minut před koncem jeho vlastní hráč Ireland, který se nechal nesmyslně vyloučit. A poslední ránu záhy uštědřil hostujícímu celku střídající útočník Defoe. I přes úpornou snahu vyrovnat se do konce zápasu nepodařilo hostům dát gól a zápas tak skončil vydřenou výhrou Kohoutů.

Autor: Tomáš Starý / football365.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Devil

Tak na tento spil se tesim asi jako na jeden z nejvic 16 kola ! Tottenham na ktery se lepi smula a Man City jedno z letosnich prekvapeni PL . Jako fanda Man. Utd. bych mel a vlastne i asi budu fandit Tottenhamu , ale neznamena to ze jsem proti City zaujatej , nebo podobne . Fandim celkove ostrovnimu fotbalu . Myslim ze v tomto boji padne dost golu ! tip.-3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Super match !!! Dva ambiciózní týmy, jedinečná atmosféra White Hart Line a výsledek 11

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava: výsledek samozřejmě 1:1 a né 11.

Reagovat
smazaný uživatel

Je jen škoda, že match nebude v tv ! ani pořádně nevím jaké zápasy budou tento víkend v tv. Co dodat k zápasu. Bude to asi "průserový" zápas, kohouti po prohře v minulém kole udělají vše pro to, aby vyhráli. A nám se venku moc nedaří, je to samá "upocená" remíza,tak nevím. Můj tip na tiket je asi 10, ale jako fan city bych měl věřit ve vítězství. Uvidí se on sunday !

Reagovat
smazaný uživatel

proč se ssc neapol a ostatní odmlčeli ? nebo máte iné šifry ? dejte nějak o sobě vědět !

Reagovat
Devil

Mas pravdu taky jsem si rikal kde jsou . City tady melo drive vice priznivcu ! Je to skoda ze o Premier League se tu uchazi tak malo lidi !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se má domněnka potvrdila, i když dle referátu to mohlo být na bod. no nic se nedá dělat, teď se musí každopádně doma porazit lepšící se bolton. po sérii remíz a této porážky padáme dolů ( ale není to nic hrozného), špička se pomalu vzdaluje, chce to prostě zastavit a začít vyhrávat i venku ! nenápadně a dobře hrající "pompey" jsou už před námi ! maj doma kohouty a ty by je eventuelně o nějaký bodík mohli obrat. tak uvidíme. zatím čus !!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trochu vyčkávám kam se budeme ubírat.Bohužel to vypadá že to bude směrem do středu tabulky kam tuhle sezonu asi patříme.Navic se blbě hodnotí zápasy když nejsme celej měsíc v televizi! Na tý galaxii nás asi moc nemusej,jo kdyby přišel nakej blb jako Baroš tak sme v tv každý kolo i když budem poslední!!! Kurva zase prší jako blázen to na Strahově dneska pěkne zmoknem ale Sevilu bysme mohli udělat!!

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas s neapolí, dlouho nás galaxie nedávala. teď je to samý blackburn, asi někdo z vedení tv galaxie je fan rovers... pro neapol, dívej se v úterý 18.12 v 20:45 hod. dává sport1 čtvrtfinále carling cupu, hrajem doma se spurs ! aspoň něco. s tím barošem si to trefil přesně !! no a s tou naší slávií, včera sme vydrželi půli i když sem nečekal kdovíjaký zázrak branku jsme vstřelit měli. směrem dopředu to v posledních zápasech nestálo za nic. mohli jsme v tabulce být klidně o 8 bodů, možná i víc. další info atd. píšu na zápas s boltonem. čus !!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele