Premier League - souhrn 16. kola: Liverpool předskočil Arsenal

09.12.2023, 15:35, aktualizováno 10.12.2023, 19:26
Komentáře a souhrny
John McGinn (© AFP)

Liverpool na poslední chvíli otáčel na půdě Crystalu Palace, Arsenal nejen, že se záhy nevrátil do čela, ale dokonce se k němu na rozdíl jednoho bodu posouvá jeho soupeř Aston Villa. Tři body má i Manchester City.

Tottenham Hotspur - Newcastle United 4:1

10.12.2023 17:30

Góly: 26. Destiny Udogie, 38. Richarlison, 60. Richarlison, 85. Heung-min Son (pen.) - 90+1. Joelinton

Tottenham porazil v 16. kole Premier League Newcastle 4:1, a utnul tak pětizápasové čekání na tříbodový zisk. Lví podíl na úspěchu Kohoutů měl Heung-Min Son, po jehož průnicích na levé straně dvakrát uklízeli spoluhráči míč do poloodkryté brány. V ní se objevil při zranění gólmanské jedničky Martin Dúbravka, který ve druhém poločase pomohl Jihokorejci penaltovým faulem i k přesnému zásahu. S mnoha absencemi se museli před duelem potýkat také Londýňané, jejichž mezery v ofenzivě výborně zacelil dvougólový Richarlison. Brazilec se v dresu Spurs prosadil vůbec poprvé jinou částí těla než hlavou a pomohl Magpies k premiérové prohře v Londýně od dubna roku 2022.

Skvělá úvodní jízda Tottenhamu se změnila v noční můru. Spurs se totiž stali vůbec prvním týmem v historii nejvyšší anglické soutěže, který nedokázal vyhrát pět klání v řadě, v nichž vstřelil úvodní branku. Jeho trápení přijel prohloubit Newcastle, jenž musel při momentálně těžkém losu skousnout prohru s Evertonem, čímž potvrdil nepříznivou bilanci na hřištích soupeřů, kde od startu ročníku zvítězil pouze jednou.

Kohouti v úvodu hýřili aktivitou. Dvakrát se do zakončení dostal Richarlison, obrana hostů však jeho pokusy zablokovala. V sedmé minutě zahrozil i Newcastle, když rána Bruna Guimaraese jen těsně přeletěla břevno. Chvíli nato se propracovaly Straky do přečíslení a pouze kvůli obrannému skluzu Bena Daviese nezakončil Alexander Isak do odkryté sítě. Po útočných výpadech soupeře se hra opět přesunula před Dúbravku, který ve 26. minutě inkasoval. Skvělou práci odvedl na levém kraji Son. Ten poslal přesný pas na Destinyho Udogieho, jenž míč doklepl do brány. Stejný recept zafungoval před pauzou ještě jednou. Son znovu obešel strážícího Kierana Trippiera a nabil balon připravenému spoluhráči. Tentokrát do poloprázdné brány skóroval Richarlison.

Na začátku druhé půle se hlavní dění odehrávalo na útočné polovině Strak, jejichž ofenzivnímu počínání ale scházelo kvalitní zakončení. Těsně před odehranou hodinou se tak z tříbrankového vedení radovali domácí. Pedro Porro našel dlouhým pasem za obranou nabíhajícího Richarlisona, který si opět se zakončením nedělal těžkou hlavu a poslal míč kolem Dúbravky do sítě. Čtvrtý gól mohl přijít záhy, jenže po ráně Brennana Johnsona zazvonila tyč. Spurs přesto zvedli diváky ze sedaček ještě jednou. Po nedovoleném zákroku Dúbravky kopal penaltu faulovaný Son, jenž střelou k tyči slovenského reprezentanta překonal. Šlo o jeho 10. zásah v ročníku, přičemž na tuto magickou hranici dosáhl v osmé sezoně v řadě. Čestný zásah hostů pak zaznamenal v nastavení Joelinton, zpívající fanoušky Londýňanů ale neumlčel.

Tottenham tak prolomil své trápení a získal všechny body. V příštím kole se 15. prosince střetne s Nottinghamem, Newcastle změří o den později síly s Fulhamem.

Více informací k zápasu

Fulham FC - West Ham United 5:0

10.12.2023 15:00

Góly: 22. Raúl Jiménez, 31. Willian, 40. Tosin Adarabioyo, 60. Harry Wilson, 88. Carlos Vinícius

Fotbalisté Fulhamu porazili v 16. kole Premier League West Ham drtivě 5:0. Vítěze duelu určil hrůzný poločas Kladivářů, v němž inkasovali hned třikrát. Kanonádu domácích odšpuntoval přesnou hlavičkou mexický kanonýr Raúl Jiménez, na něhož navázal zkušený křídelník Willian. Do konce úvodního dějství se pak stihli The Cottages prosadit ještě jednou, a rozhodli tak o svém druhém pětigólovém ligovém triumfu za sebou. V dresu poražených odehráli celý zápas oba čeští reprezentanti Vladimír Coufal i Tomáš Souček.

Hráči West Hamu se nechávali unášet na vlně skvělých výsledků, kterou naposledy podpořila otočka proti Tottenhamu. Do dalšího londýnského derby tak vstupovali se čtyřmi ligovými duely bez prohry. Fulham zažil v předchozím kole střelecké představení, při němž deklasoval pěti góly Nottingham. Fanoušky domácího celku potěšil dvěma trefami hrotový útočník Jiménez, jehož od začátku sezony trápila produktivita. Statistika vzájemných zápasů hovořila jednoznačně ve prospěch hostů, kteří s Chalupáři neprohráli šestkrát v řadě.

Fulham přivítal soupeře na svém stadionu ve vší parádě, poněvadž Jiménez už ve 22. minutě hlavou překonal polského brankáře Lukasze Fabiaňského. Nebyla to ovšem jediná gólová radost domácích v první půli. Míč propadl až k velmi aktivnímu Willianovi, jenž měl spoustu času a prostoru uvnitř pokutového území, čehož následně i využil. Snížení mohlo přijít ještě před přestávkou, jenže volej Jarroda Bowena mířil přesně do míst, kde se nacházel Bernd Leno. Kladiváři nicméně schytali další ránu, protože na rohový kop naskočil Tosin Adarabioyo, který se i s přispěním teče jednoho z obránců nemýlil.

I po změně stran působili hosté odevzdaně, čehož mohl využít Harry Wilson, avšak po agilní otočce ho dobře vychytal Fabiaňski. Velšský křídelník se ale zanedlouho přece jen dočkal své trefy, když střelou zpoza vápna vymetl levou šibenici. Bowen měl na noze další gól, ani tentokrát však Lena nepřekonal. K čestnému zásahu neměl daleko ani střídající Saïd Benrahma, jenže s jeho ranou si opět poradil německý gólman. Naopak třešničku na dortu přidal v úplném závěru Carlos Vinícius, jemuž před prázdnou bránu nahrál Wilson.

Fulham tak navázal na působivý středeční výkon a ponechal si doma všechny body. V dalším kole se předvede 16. prosince na hřišti Newcastlu. West Ham o den později přivítá Wolves.

Více informací k zápasu

Luton Town - Manchester City 1:2

10.12.2023 15:00

Góly: 45+2. Elijah Adebayo - 62. Bernardo Silva, 65. Jack Grealish

Manchester City v 16. kole Premier League opět neodehrál příliš povedené utkání, nakonec ale na hřišti Lutonu zvítězil 2:1, a jeho série bez ligového triumfu tak skončila na čtyřech zápasech. Stejně jako ve dvou předchozích duelech, i tentokrát obhájce titulu nezačal ideálně a inkasoval jako první, když se v nastavení první půle trefil Elijah Adebayo. Citizens nicméně nesložili zbraně a po změně stran přetavili svůj velký tlak ve dvě branky, o které se v rozmezí pouhých tří minut postarali postupně Bernardo Silva a Jack Grealish.

Fotbalisté Lutonu byli naposledy blízko senzaci, když sahali po bodovém zisku s vedoucím Arsenalem, jenž nakonec rozhodl až v nastaveném čase. Na nejmenší stadion v Premier League tentokrát zavítal další gigant, Manchester City. Ten se ovšem poslední dobou nezvykle trápil, když nezvítězil již čtyřikrát za sebou a propadl se až na čtvrtou příčku. Ze zasloužené porážky s Aston Villou si navíc odnesl zranění ostrostřelec Erling Haaland, a pro tento zápas tak nebyl svému týmu k dispozici.

Citizens v úvodu utkání marně hledali otevřená dvířka v dobré osobní obraně Lutonu. Thomas Kaminski se poté v 19. minutě vytáhl proti Rodriho dalekonosné střele, která plachtila pod břevno. Dobře zformovaná defenziva domácích se ovšem začala postupně rozevírat, což ke skryté ráně využil Phil Foden. Kaminski však jeho přízemní pokus se štěstím zpacifikoval. Světlemodří pokračovali v ofenzivním nátlaku i po zbytek poločasu, o to větší šok si krátce před pauzou přichystal Adebayo. Vytáhlý forvard si totiž na zadní tyči našel nadýchaný centr Androse Townsenda z pravého křídla a zblízka nechytatelně zakončil hlavičkou.

Po změně stran byl blízko k vyrovnání Rúben Dias, z dálky však napálil pouze břevno. Slovo si tak chvíli nato vzal Silva, jenž po skrumáži ve vápně skóroval skrytou přízemní střelou k levé tyči. Druhou ránu fotbalovému trpaslíkovi přivodil Grealish, jenž po rychlém kontru využil přesnou křižnou přihrávku Juliána Álvareze. Po bleskové otočce si již Citizens těsný náskok bez větších problémů uhlídali.

Manchester City si tak výhrou nad nováčkem soutěže zahojil alespoň nějaké šrámy. O další tříbodový zisk bude usilovat 16. prosince na domácím hřišti s Crystal Palace. Luton ve stejný den zamíří na stadion Bournemouthu.

Více informací k zápasu

Everton FC - Chelsea FC 2:0

10.12.2023 15:00

Góly: 54. Abdoulaye Doucouré, 90+2. Lewis Dobbin

Chelsea prohrála v 16. kole Premier League na půdě Evertonu 0:2. Karamelky v polovině listopadu zasáhla zpráva o 10bodovém odpočtu, od té doby však vyhrály třetí ze čtyř zápasů, a historicky nejtvrdší trest tohoto typu tak byl prakticky odmazán. Domácí rozhodli vyrovnaný souboj v 54. minutě, kdy se už ze svého šestého gólu v ročníku radoval Abdoulaye Doucouré. Produktivním záložníkem zakončený protiútok přitom měl možnost zastavit Conor Gallagher, anglický reprezentant, jenž se vrátil do sestavy po pauze způsobené vyloučením proti Brightonu, však podlehl hrozbě taxativní žluté karty a vpustil soupeře do šance.

Fanoušci fotbalu sice nemohli přehlédnout jednoznačný potenciál uvnitř kádru Chelsea, na trávníku to však povážlivě drhlo. Dokonalým příkladem byly dva poslední venkovní zápasy, když Blues nejprve vyhořeli na půdě Newcastlu a následně předvedli velmi pasivní výkon v souboji s Manchesterem United. Tentokrát je čekal další nepříjemný výjezd do Goodison Parku, kde z předešlých pěti představení hned čtyřikrát prohráli. Karamelky navíc byly povzbuzeny dvěma výhrami za sebou.

Aktivněji ovšem začali hosté. Cole Palmer se ve 14. minutě odhodlal ke střele zpoza šestnáctky. Jeho pokus mířil do horního rohu branky, fantasticky se však předvedl brankář Jordan Pickford. Chelsea nadále hrozila, nicméně další střelu mezi tři tyče do konce poločasu nezaznamenala. Udeřit tak mohl na druhé straně Dwight McNeil. Tomu se však při samostatném úniku na gólmana zamotal míč mezi nohama, a tak ani nezakončil.

Po změně stran pálil k tyči neúnavný McNeil, brankář Robert Sánchez však fantasticky zasáhl. V 54. minutě se už domácí radovali. Dominica Calverta-Lewina ještě při samostatném úniku zastavil Sánchez, dorážku však na zadní tyč nekompromisně trefil Doucouré. Na trefu Evertonu se snažil odpovědět Palmer ranou pod zdí z přímého kopu, připravený však byl Pickford. V 77. minutě střílel z hranice šestnáctky Marc Cucurella, anglická reprezentační jednička ale opět bez potíží zasáhla. Přestože hosté s blížícím se závěrečným hvizdem vystupňovali svůj tlak, vyrovnávací branky se už nedočkali. Naopak ještě v nastaveném čase poslal odražený míč do sítě Lewis Dobbin, pro mladíka se jednalo o premiérový zásah v Premier League.

Propad venkovní formy tak Chelsea demonstrovala už třetí porážkou na hřištích soupeřů v řadě. V příštím kole přivítá 16. prosince Sheffield, Everton se tentýž den představí na půdě Burnley.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Arsenal FC 1:0

09.12.2023 18:30

Góly: 7. John McGinn

Fotbalisté Aston Villy vyzráli v 16. kole Premier League na dalšího adepta na titul, když na svém hřišti porazili Arsenal 1:0. Gunners sice byli po celý duel lepším týmem, šance ale zahazovali, k čemuž několika dobrými zákroky přispěl i jejich bývalý gólman Emiliano Martínez. Autorem jediného přesného zásahu se stal John McGinn, na jehož trefu přihrával Leon Bailey, který se v posledních sedmi domácích zápasech v soutěži podílel gólem či asistencí hned na osmi brankách. Ve Villa Parku se navíc náramně daří celému týmu z Birminghamu, jelikož Lvi zde poprvé ve 149leté historii klubu vyhráli 15 ligových utkání v řadě.

Svěřenci Unaie Emeryho ve vloženém kole zcela jednoznačně přehráli Manchester City a po trefě fantasticky hrajícího Baileyho vyhráli. Jejich série domácích ligových vítězství tím narostla na famózních 14 po sobě jdoucích zápasů, přičemž posledním týmem, který ve Villa Parku bodoval, byl právě Arsenal. Ten se i díky klopýtání Citizens před víkendem vyhříval na první příčce, na níž klub udržel pozdní gól Declana Rice ze stadionu Lutonu.

Za dalším velkým úspěchem nasměroval tým Unaie Emeryho již v sedmé minutě McGinn. Kapitán Lvů zakončil perfektní útočnou akci, kterou přetavil ve vedoucí gól nechytatelnou střelou z otočky. Londýňané po inkasování dlouho marně dobývali skvěle fungující defenzivu soupeře, a poprvé tak trefil bránu Martíneze až po půlhodině hry Bukayo Saka. S nikterak razantní ranou hvězdného křídelníka si ale Argentinec poradil. Krátce nato už Martíneze překonal vysokým lobem Gabriel Martinelli, jenže nebezpečí na poslední chvíli zažehnal Diego Carlos. Do největší šance Kanonýrů v první půli se ve 39. minutě dostal Martin Ödegaard, Norův pokus zevnitř vápna však domácí gólman vychytal.

Martínez se připomněl rovněž chvíli před uplynutím hodiny zápasu, kdy Sakův centr od rohového praporku vyrazil jen do před ním stojícího Ollieho Watkinse. Naštěstí pro domácí ale aktuálně nejlepší střelec Aston Villy srazil míč jen do tyče. Když následně z prostoru penalty trestuhodně minul Ödegaard, mohl zahazování šancí Arsenalu potrestat Lucas Digne. Jeho pokus z úhlu však lapil připravený David Raya. Kmenový hráč Brentfordu se v 68. minutě zaskvěl také proti Watkinsově přízemní ráně a udržel naděje na bodový zisk. Na ten ovšem hosté nedosáhli i kvůli tomu, že v závěru sudí vinou ruky neuznal zásah Kaie Havertze.

Fantastickou domácí jízdu Aston Villy tak neukončil ani londýnský velkoklub. V příštím kole se představí 17. prosince na půdě Brentfordu, Arsenal tentýž den přivítá Brighton.

Více informací k zápasu

Manchester United - AFC Bournemouth 0:3

09.12.2023 16:00

Góly: 5. Dominic Solanke, 68. Philip Billing, 73. Marcos Senesi

Bournemouth potvrdil v 16. kole Premier League vynikající formu z posledních týdnů, když na Old Trafford porazil Manchester United 3:0. O historicky třetí výhře The Cherries nad věhlasným soupeřem rozhodl už v páté minutě Dominic Solanke, jenž si připsal již osmý zásah v ročníku. Domácí inkasovali jako první už v šestém ligovém duelu sezony, přičemž vícekrát se to "povedlo" jen Sheffieldu. Tentokrát se navíc do zápasu nedokázali vrátit, na čemž měl výrazný podíl Marcus Tavernier, který po změně stran připravil hned dvě branky svého týmu.

Hosté se v posledním měsíci rozehráli do nečekané formy. Vše odstartoval skalp Newcastlu, po němž ještě Třešně posbíraly sedm z devíti dostupných bodů. Jedinou ztrátu v tomto období zaznamenaly doma s Aston Villou, tam je navíc o výhru obral gól z 90. minuty. Při historicky teprve sedmém ligovém vystoupení na Old Trafford je ovšem nečekalo nic snadného, v Divadle snů v rámci vloženého kola vyhořela Chelsea, jejíž pasivní výkon potrestal dvěma trefami Scott McTominay.

Začátek duelu s Bournemouthem však domácím hrubě nevyšel. Už v páté minutě Lewis Cook vystihl nepřesnou rozehrávku Rudých ďáblů a našel před bránou volného Solankeho, který nabídnutou možnost s přehledem využil. S rychlou reakcí krátce nato málem přispěchal Harry Maguire, proti hlavičce nejlepšího hráče Premier League měsíce listopadu ale skvěle zasáhl Neto. Jinak ovšem hosté soupeře do vyložených šancí nepouštěli a naopak sami mohli do poločasu svůj náskok navýšit. Ve 24. minutě nejprve nebyl vinou ofsajdu uznán zásah Taverniera a v závěru úvodního dějství pálil do tyče Solanke.

United po změně stran na The Cherries vlétli ve vysokém tempu a dostali se k několika nadějným zakončením. Většinu jejich pokusů však zblokovali obětaví obránci. Za skvělou defenzivní práci byl Bournemouth odměněn v 69. minutě, kdy se k přesnému centru Taverniera protlačil nechytatelně hlavičkující Philip Billing. Zmar Manchesteru o chvíli později podtrhl Marcos Senesi. Argentinský stoper se prosadil rovněž hlavou a i v tomto případě si asistenci zapsal Tavernier.

Manchester tak před klíčovým soubojem s Bayernem na svém stadionu senzačně prohrál. Po souboji v rámci Ligy mistrů se v domácí soutěži představí 17. prosince na Anfieldu proti Liverpoolu, Bournemouth o den dříve přivítá Luton.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Nottingham Forest 1:1

09.12.2023 16:00

Góly: 32. Matheus Cunha - 14. Harry Toffolo

Wolves v utkání 16. kola Premier League pouze remizovali s Nottinghamem 1:1 a odmítli šanci na prozatímní posun do první poloviny tabulky. Stadion ve Wolverhamptonu totiž nejprve zmrazil přesnou hlavičkou Harry Toffolo, který vsítil ve 28 letech svůj premiérový gól v nejvyšší anglické soutěži. Domácí však záhy reagovali z kopaček Matheuse Cunhy, který svojí dobře umístěnou trefou zajistil hostům již pátý ligový zápas bez výhry v řadě, a přiživil tak spekulace o odchodu jejich manažera.

Nad trenérem Stevem Cooperem se začala stahovat velmi temná mračna. Nottingham totiž za posledních 11 ligových zápasů dokázal zvítězit pouze jednou, přičemž čtyřikrát v řadě prohrál. Po debaklu 0:5 od Fulhamu dostal velšský trenér podle spekulací médií ultimátum právě pro duel s Wolves. Ti měli obrovskou výhodu domácího prostředí, kde pětkrát po sobě neprohráli. Spolehnout se mohli především na Hee-Chan Hwanga, jenž byl s osmi góly jejich nejlepší střelec.

Poměrně ospalý úvod zápasu na Molineux Stadium vytrhl z letargie před čtvrthodinou hry hostující Toffolo, který se ve výskoku vyšplhal nejvýš a ostrou hlavičkou usměrnil centr Neca Williamse do sítě. Wanderers však i přes dominanci v držení míče a zjevnou snahu alespoň vyrovnat, nebyli schopni natolik přesné předfinální fáze, která by vyústila v ohrožení brány soupeře. To se dramaticky změnilo ve 32. minutě, kdy Pablo Sarabia senzační přihrávkou pod sebe vybídl ke skórování Cunhu, který se střelou k tyči nemýlil. Od té chvíle domácí viditelně převzali iniciativu, avšak vliv na skóre to po zbytek prvního dějství nemělo.

Obří příležitost měl v 52. minutě hostující Anthony Elanga, k němuž po centru propadl ve vápně míč. Švédský mladík nicméně svoji dělovku nasměroval pouze do břevna a odmítl Forestu zajistit vedení. Cooper překvapivě příliš nešachoval se sestavou i přesto, že potřeboval vyhrát. V 70. minutě mohl hosty rozradostnit opět Toffolo, který se v pokutovém území prodral k hlavičce. Z velice nadějné pozice však bránu přestřelil. Naopak o pár minut později mohl triumf na stranu Vlků přiřknout znovu Cunha, kterého ale vychytal Matt Turner.

Nottingham tak sice prolomil sérii porážek, ze hřiště Wolves si ovšem odvezl jen bod. V následujícím utkání se 15. prosince střetne s Tottenhamem, Vlci změří o dva dny později síly s West Hamem.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Brentford FC 1:0

09.12.2023 16:00

Góly: 45+1. James McAtee

Fotbalisté Sheffieldu United porazili v 16. kole Premier League před vlastními fanoušky Brentford 1:0. Nepříliš záživnou podívanou alespoň jedním zásahem mírně okořenil v nastavení první půle James McAtee, jenž zaznamenal velmi šťastnou trefu, když se jeho centr stočil přímo do soupeřovy brány. Jediný zásah tak stačil Žiletkám k vítězství poté, co třikrát v řadě padly, nicméně ani tento triumf je od posledního místa v lize neodpíchl.

Sheffield po jmenování staronového trenéra Chrise Wildera zlepšil svůj výkon, na silný Liverpool to ovšem v minulém kole nestačilo. Tentokrát The Blades přivítali doma Brentford, jenž z předchozích čtyř ligových klání vyhrál jen jednou. Přesto byli Bees obrovským favoritem, jelikož domácí vstupovali do utkání s nejhorším útokem i obranou v lize.

Ofenziva v úvodu utkání strádala na obou stranách hřiště, ani jednomu z celků se nedařilo najít si cestu k zakončení. Největší vzrušení v první půli přišlo krátce před půlhodinou hry, kdy Frank Onyeka přišlápl kotník Viniho Souzy. Situaci zkoumal rozhodčí u videa, ale na červenou kartu nedošlo, hříšník obdržel pouze žlutý kartonek. Potrestaný hráč mohl po chvíli skórovat, avšak jeho ránu do středu brány v klidu kontroloval Wesley Foderingham. V nastavení první půle nevyšla hostům rozehrávka, již Žiletky zachytily před vápnem. Míč se dostal k McAteemu, který chtěl centrem najít jednoho ze spoluhráčů, jenže balon se stočil přesně do levé šibenice a anglický mladík zaznamenal šťastnou trefu.

S jednogólovou ztrátou se chtěl Jegor Jarmoljuk vypořádat hned na počátku druhého poločasu, nicméně proti jeho pokusu o obstřel zasáhl pozorný Foderingham. Tlak hostujícího celku narušil Anis Slimane, když se ocitl sám před Markem Flekkenem, ve velké příležitosti jej ovšem nedokázal překonat. Poté tuniský reprezentant zkusil štěstí z dálky, ale jeho projektil znovu skončil v moci brankáře. Na druhé straně se proti dělovce Yoanehho Wissy znovu vytáhl Foderingham. V 80. minutě mohl vedení The Blades navýšit Cameron Blades poté, co obešel několik protihráčů, avšak proti jeho pumelici zasáhl znovu Flekken.

Sheffield tak potěšil nového trenéra a poprvé pod jeho vedením zvítězil. V příštím kole se 16. prosince utká s Chelsea, Brentford změří o den později síly s Aston Villou.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Burnley FC 1:1

09.12.2023 16:00

Góly: 77. Simon Adingra - 45. Wilson Odobert

Fotbalisté Burnley, kteří prohráli předchozích pět venkovních zápasů za sebou, remizovali v 16. kole Premier League na půdě Brightonu 1:1. Hostující kouč Vincent Kompany teprve potřetí v sezoně nominoval do základní sestavy čerstvě 19letého Wilsona Odoberta, za což se mu Francouz stejně jako v říjnu proti Chelsea odvděčil gólem. Favorit duelu se vyrovnání dočkal až v 77. minutě zásluhou Simona Adingry, na historicky první výhru ve vzájemných utkáních hraných v nejvyšší anglické soutěži však Racci nedosáhli.

Burnley se na začátku prosince postaralo o první vyhazov trenéra v aktuálním ročníku Premier League, když rozstřílelo Sheffield, jenž se následně rozloučil s Paulem Heckingbottomem. Pohříchu se však jednalo o zcela ojedinělý úspěch The Clarets, kteří se tak stále nedokázali vymanit ze sestupového pásma. Jejich pozice se dle papírových předpokladů neměla změnit ani po zápase na Amex Stadium, kde hrál domácí utkání Brighton, jehož duely byly těmi nejgólovějšími v celé soutěži.

Svěřenci Kompanyho se chtěli po úterním vystřízlivění proti Wolves představit v lepším světle a hned po 10 minutách se dostali do první šance. Sander Berge posunul míč na Jóhanna Berga Gudmundssona a ten jen o kousek minul vzdálenější tyč. Na druhé straně předvedli účinnou kombinaci Simon Adingra a Pascal Gross, přičemž druhý jmenovaný se ocitl úplně sám před Jamesem Traffordem, nedokázal však mladého gólmana propálit. I přesto, že nováček ligy tahal po většinu prvního dějství za kratší konec, dokázal se těsně před odchodem do šaten prosadit. Klíčovou zásluhu na tom měl francouzský teenager Odobert. Ten se nejprve šikovně zbavil svých strážců a následně střelou na přední tyč rozvlnil síť.

Po změně stran zatlačil tým z pobřežního města svého soupeře až k jeho vlastní šestnáctce, žádná vážnější příležitost však stále nepřicházela. Po hodině hry dostal prostor na rohu vápna Kaoru Mitoma, ale svůj obstřel z dobré pozice namířil pouze na tribuny. Japonský křídelník táhl vzápětí rychlý protiútok, nicméně jeho přihrávku do pokutového území všichni ofenzivní hráči přeběhli a z dobré šance nakonec nevzešlo ani zakončení. Sympatické ofenzivní snažení Racků přineslo ovoce až v 77. minutě. Na centr ideálních parametrů z dílny Grosse si naskočil Adingra a dopravil míč na místo určení.

Hráči Burnley tak zapsali ligovou remízu poprvé po necelém čtvrtroce. V příštím kole přivítají 16. prosince Everton, Brighton se o den později představí na hřišti Arsenalu.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Liverpool FC 1:2

09.12.2023 13:30

Góly: 57. Jean-Philippe Mateta (pen.) - 76. Mohamed Salah, 90+1. Harvey Elliott

Liverpool porazil v 16. kole Premier League 2:1 Crystal Palace a minimálně na chvíli poskočil do čela tabulky. Výběr Jürgena Kloppa dlouho tahal za kratší konec, když v první půli ani nevystřelil na bránu Londýňanů, kteří se krátce po změně stran díky proměněné penaltě dostali do vedení. V 75. minutě se ovšem nechal zbytečně vyloučit Jordan Ayew a prakticky hned nato Reds využili přesilovku zásluhou Mohameda Salaha. Pro egyptského reprezentanta šlo o 200. přesný zásah v dresu týmu z Anfield Road a zároveň o 150. trefu v anglické nejvyšší soutěži. Výhru hostům ale přinesl až gól v nastavení, kdy po jeho přihrávce skóroval Harvey Elliott.

Kloppa nepotěšila lékařská zpráva o stavu vážně zraněného Joëla Matipa, pro nějž kvůli problémům s kolenem sezona skončila. O to větší radost musel mít německý stratég z výkonu Ibrahimy Konatého, jenž se na stadionu Sheffieldu stal prvním hráčem od ročníku 2015/2016, který podstoupil více než 12 vzdušných soubojů a všechny vyhrál. Po pohodlné výhře z Bramall Lane čekal Reds výlet do Selhurst Parku, kde Crystal Palace nebodovalo už třikrát za sebou.

Úvod střetnutí se nesl ve znamení soubojů a Liverpool měl problém se proti dobře organizované obraně prosadit. Byli to nakonec Orli, kteří se rozletěli do otevřené defenzivy soupeře. Ayew utekl na pravé straně a vyslal do šestnáctky křižný pas, který propadl až na vzdálenější tyč, kde čekal úplně volný Jefferson Lerma, ale Alisson jeho pokus skvělým reflexivním zákrokem vyrazil. O chvíli později se tým z Londýna dožadoval po faulu Virgila van Dijka pokutového kopu. Této situaci však předcházel nedovolený zákrok na Watarua Enda, a proto se hlavní sudí rozhodl po shlédnutí videa penaltu neodpískat.

Po změně stran Jarell Quansah nepochopitelně nakopl ve svém vápně Jeana-Philippeho Matetu a rozhodčí tentokrát již na bílý puntík po právu ukázal. K exekuci pokutového kopu se postavil sám faulovaný francouzský útočník, počkal si na pohyb Alissona a střelou do jeho protipohybu otevřel skóre. Klid na kopačky hráčů domácího týmu mohl dodat Jeffrey Schlupp, jenž napřáhl ze střední vzdálenosti, ale Alisson dalším jistým zákrokem udržel naděje svého týmu na bodový zisk. Šance Reds nabyly reálných obrysů po druhém žlutém faulu Ayewa na polovině hřiště. V 76. minutě hostující celek početní převahu zužitkoval. Střídající Curtis Jones sklepl uvnitř šestnáctky balon pro Salaha, a ten i s přispěním teče jednoho z bránících hráčů vyrovnal stav zápasu. Tým z města Beatles dokonal obrat v nastaveném čase, kdy vzal sám na sebe tíhu okamžiku Elliott a ranou na bližší tyč dokonale zaskočil nově příchozího gólmana Remiho Matthewse.

Liverpool tak vyhrál už osmý z posledních devíti ligových duelů hraných v Selhurst Parku. V příštím kole přivítá 17. prosince Manchester United, Crystal Palace se představí o den dříve na půdě Manchesteru City.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
16
11
4
1
36 : 15
37
2
Arsenal FC
16
11
3
2
33 : 15
36
3
Aston Villa
16
11
2
3
35 : 20
35
4
Manchester City
16
10
3
3
38 : 18
33
5
Tottenham Hotspur
16
9
3
4
33 : 23
30
6
Manchester United
16
9
0
7
18 : 21
27
7
Newcastle United
16
8
2
6
33 : 21
26
8
Brighton & Hove Albion
16
7
5
4
33 : 28
26
9
West Ham United
16
7
3
6
26 : 30
24
10
Fulham FC
16
6
3
7
26 : 26
21
11
Brentford FC
16
5
4
7
23 : 22
19
12
Chelsea FC
16
5
4
7
26 : 26
19
13
Wolverhampton Wanderers
16
5
4
7
21 : 26
19
14
AFC Bournemouth
16
5
4
7
21 : 30
19
15
Crystal Palace
16
4
4
8
15 : 23
16
16
Nottingham Forest
16
3
5
8
17 : 28
14
17
Everton FC
16
7
2
7
20 : 20
13
18
Luton Town
16
2
3
11
17 : 32
9
19
Burnley FC
16
2
2
12
16 : 34
8
20
Sheffield United
16
2
2
12
12 : 41
8

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (482)

Přidat komentář
Luc-Luc

Do cervene Ayewa jsme nemeli zadnou poradnou sanci, po te cervene bylo otazkou casu nez to zacne padat Elliott je super hrac a snad bude dostavat vic minut, paradne to ozivil

Reagovat
SCELO

Reagovat
LokoLFC

Jaka otazka casu. Klidne jsme mohli rupnout. Goly dilem nahody. Rozhodne to nebyl zadnej kolotoc po te cervene, krom drzeni mice. Navic mohli v zaveru vyrovnat.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
masina_LFC

Najhorší výkon sezóny, ale za charakter a Harvey tiež

Reagovat
cubazi

Reagovat
Benzema

Reagovat
avicii

Reagovat
SCELO

Reagovat
vladis271

Tak to prr, hadal by som sa, ci to bolo horsie ako v stredu.

Reagovat
frezi

Je to hrozne uz par zapasov, ale nejako to prechadza..

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
avicii

Takýmto spôsobom hrať vonku dlho body prinášať nebude, Jurgen treba niečo vymyslieť.. ale výhra takýmto spôsobom v zavere vždy chuti viac

Reagovat
Kixi Syhimour

To byla zase podívaná . Jakože tři body bereme, nicméně takhle v tom boji o titul dlouho nezůstaneme .

Palec nahoru VARu, sice jim to trvalo dvě stě let, alespoň to však bylo správně

Reagovat
LokoLFC

Cumel na to pul hodiny, pritom by takovej faul mel fouknout uz pri hre.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jürgen Klopp: "I told the boys that’s the first time I saw someone play as bad as we did for 76 minutes and still win it."

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

jo tak aspoň sú si toho vedomý

Reagovat
O.Giroud

prosimta on musí hovoriť po každom 13:30 zápase ako sme hrali zle a vždy keď to príde tak stále zle hráme, ale narozdiel od minulej sezóny sme už 2 dokázali vyhrať

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

ManU s hráčem a trenérem měsíce - Bournemouth 0:3.

Tohle musí být jedna z nejostudnějších proher.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neutron

Prehra to ostudna je, ale aky ma suvis do toho pchat hraca a manazera mesiaca akoze

Reagovat
Salfovic

Tak ta ocenění by měla předznamenávat, že ten tým byl celkem ve formě.

Reagovat
Neutron

Predznamenat? Ocenenie sa dava za uplynuli mesiac tak ako moze nieco predznamenat. V podstate hovori o tom ake si mal vysledky predosli mesiac, nic ine, ale vy si tu chrochtate akoby tie ocenenia mali nieco predpovedat.

Reagovat
Salfovic

Tak když se hraje devátého, tak se asi dá trošku očekávat, že se naváže na výsledky z předchozího měsíce.

Reagovat
Neutron

Ale realne to ocenenie s tym nema absolutne nic spolocne, to je proste fakt. Ze sme ten zapas posrali hadam v kazdom ohlade je vec druha a vobec nesuvisiaca.

Reagovat
Salfovic

Tak pochopitelně to lidi píšou primárně jen z prdele.

Reagovat
Neutron

Tak to bude moja chyba, ze za vsetkym hladam nejaky zmysel no

Reagovat
Mastný Chobot

Ten záver na zápasu Ako jedna vec je prehrať doma s Bournemouthom, ktorým vyšlo skoro všetko, ale aby si tam ich hráči hrali bago v 90. minúte na Old Trafforde, to som ešte nevidel

Reagovat
Man__United

JEDEN ZÁPAS výborný a další úplně v hajzlu, jeden krok vpřed, dva kroky dozadu

Reagovat
pobody's nerfect

Chce to otočit se a začít couvat.

Reagovat
Salfovic

Nebo driftovat.

Reagovat
John Obi Mikel

V životě jsem nic takovýho nedělal a nikdo mě k tomu nedonutí

Reagovat
Spalovač šancí

By se měli přihlásit do Stardance, tam by takové krokové variace měly úspěch.

Reagovat
Man__United

Neumíme otevřít obranný blok, zavřou to v jedenácti před bránou a my jsme v prdeli

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Liverpool

United

Reagovat
Man__United

Celý dobrý výkon proti Chelsea hodili do koše

Reagovat
Benzema

United

Reagovat
Grahf

Ak chcete vedieť, ako si užívam túto futbalovú sezonu, tak mrknite do mojich obľúbených klubov

Reagovat
Swarley

Dobra prace

Reagovat
iamek

Slušný

Reagovat
Salfovic

Tak Dortmund si hraje to svoje, navíc postup z těžké skupiny LM.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Manik...

Reagovat
Amon

Chudák.

Reagovat
Man__United
Reagovat
Grahf

Ak chcete vedieť, ako si užívam túto futbalovú sezonu, tak mrknite do mojich obľúbených klubov

Reagovat
srandamač

letos dobrý ročník

Reagovat
Vopi11

Ouč

Reagovat
Edgar Davids

Chranena dilna Manchester United v akci za 2,90

Reagovat
iamek

Xg jak soupeř

20 střel ( 3 na bránu!!! )

10 rohu

Několik standartek

A nic.

Dnešek jde za ETH. Nejlepší LB cpeme na CB nesmyslně, Martial nemůže být ani na lavičce. Pozitivum žlutá pro Bruna a konečně si odpocine. Proti Poolu by byl stejně zbytečný.

Každopádně prohra se po Chelsea dala čekat

Reagovat
Mastný Chobot

Varane je už odpísaný?

Reagovat
iamek

Vypadá to tak. V týdnu měl zase navíc nějaké lehké zranění. Letos asi čtvrté. Zbytečný hráč už. Bohužel.

Reagovat
Martin9719

S Casemirem je to to samé. Výborný hráč a vůdce zálohy ale to by musel mít vytíženost jako první sezonu.

Reagovat
Rudy

Casemiro zraneny? Divil jsem se, proc nehraje. Je to sice zaloznik ale i tak to bude s prehledem nejlepsi obrance (pokud je Varan out), co mate v tymu. Stavet hru na rozehravce golmana a pred nej postavit McGyvera, ktery se rozehravce vyhyba a je to kopyto A jeste za to dostat trenera a hrace mesice, to je umeni

Reagovat
Martin9719

To je tak když to dostane někdo jen proto, že všechny ostatní tuto sezonu lepší týmy měli zrovna krizi a my jsme urvali zápasy kde jsme měli spíš ještě dostat (Everton).

Reagovat
Salfovic

Ano.

Reagovat
MoonKnight

Rozhodně to jde za ETH. Na Chelsea se hecli a zapomněli na všechno, ale jinak ho tam půlka kádru nechce.

Reagovat
Man__United

Kdyby ho tam nechtěli tak se nehecnou ani na Chelsea

Reagovat
O.Giroud

Tak Chelsea ich môže kúpiť a dať im 8 ročne zmluvy.

Reagovat
iamek

Reagovat
Neutron

To zas sracky

Reagovat
celeb

Tak zle hrat Shawa si nepamatam. SMT nesustredeny, kopec strat, z ktorych boli protiutoky smrdiace golmi, 1. gol zalozil. Inak vas najlepsi strelec - pri tej mizerii na hrote sa cudujem ETH, ze ho tam nepostavi a nezabije 2 muchy 1 ranou - kedze v zalohe je IMO biedny. Ale ked sa dostane do sestnastky, tak ma velky cit sa pohybovat v tych spravnych priestoroch, hlavickuje lepsie nez vsetci vasi hroti a aj strelu ma dobru a zaroven pohotovu. Mimo superovej sestnastky mi vsak pride ako bremeno pre zvysnych zaloznikov, jeho workrate je biedna, dost chybuje ... do 3 clennej zalohy by som ho nedaval.

Ale tak minuly tyzden som nadaval na Rashforda a ETH ma proti CFC pocuvol

Inak na to, ake mate problemy s hracmi su tie vysledky (a niekedy aj hra) vyslovene nadpriemerne (ja viem, ocakavania fandu MU su vysoke a toto sa necita dobre).

Okrem Garnacha tam v podstate nie je dobry utocnik, snad len Martial voci Evertonu. Pritom Hojlund nevyzeral zle, ale tazi ho deka, tych smolne neuznanych golov mal viacero a Antony je dalsi specificky pripad, ktory ma vyborny workrate, dobru techniku ale jeho rozhodovacia cinnost je strasna. Malokto takto pravidelne zlyhava vo (pred)finalnej faze, ci uz ma dat koncovu prihravku, alebo vystrelit...

Celkom ma bavi vas sledovat, na Canal+ ste snad furt, tam musite mat fandu ako programovom managemente

Reagovat
TheTopFootbaler

Jojo já to říkal že Scott by měl jít na hrot. On fakt nemá co dělat kolem středový čáry, nemůžu se na to dívat, on snad nikdy neudělá nic správně. Já nechápu, jak může být profesionální hráč tak neuvěřitelně špatný. A jinak máš samozřejmě taky pravdu, v podstatě se vším. I s tím, co se nečte dobře, že s tím co máme bychom měli být za 0:3 proti Bournemouth rádi. Náš klub se už od příchodu Bruna neposunul dopředu, to byl poslední smysluplnej nákup, kterej něco dokázal accomplishnout.

Reagovat
fenixLFC

na tom hrote by bol rovnako nahovno ako v zalohe. to ze dava goly neznamena ze ma ist na hrot. on tazi z toho, ze hrota pokryvaju a on moze nabiehat do volnych priestorov. keby hral hrota tka bude mat na sebe nalepenych obrancov a znova budete hrat o desiatich

Reagovat
TheTopFootbaler

Chápu co tím chceš říct, ale i strhnout s sebou jejich obránce je důležitej úkol. Teď ho dělá Hojlund a nikdo ho nekritizuje že hrajeme v deseti. McTom má v cit pro náběhy, slušnou orientaci ve vápně a dobrej ofenzivní presink. To jsou jeho v podstatě jediný dobrý vlastnosti jako hráče, ve všem ostatním je reálně na úrovni české ligy, no sugarcoating.

Reagovat
celeb

tak potom co s nim? Nechat ho sabotovat zalohu alebo prejst na 442? Pise sa, ze sa chcete zbavit Casemira, ani tych zaloznikov moc nemate.

U nas v Barce za najhorsich cias ked hrozil bankrot a neboli peniaze na platy (nielen), tak Koemanovi neostalo nic ine len siahnut do B-cka po teenageroch a vysledkom boli Araujo, Balde, Gavi, Pedri, Fati, ...

Ked som pozeral Hannibala a Mainooa tak tiez nevyzerali najhorsie.

Inak ochvilu sa otvara zimny prestupak, nechystate sa kupit niekoho namiesto Antonyho? Zachytil som nejake spekulacie o moznej vymene Sancho x Heller s BVB, ale to prave kridlo vas zraza asi najviac IMO.

Reagovat
celeb

sorry, tesne vedla, ty by si to asi nechal najradsej tak ako to je

Reagovat
fenixLFC

len poznamka, pedri neprisiel z becka, dali ste zanho nejakych 24 mega

Reagovat
celeb

prisiel z Palmy, myslim, ze stal 18 a ako teen siel do B-cka, z kadial bol vybraty spolu s Gavim.

Asi si myslel, ze nie je odchovanec.

Reagovat
fenixLFC

ked kupis hraca za 24 mega (18,22, zalezi na zdroji) tak to nie je vytiahnuty hrac z becka ale normalna posila

Reagovat
celeb

do buducna, ved on debutoval v 17. rokoch v lige. Toto už robia kluby davno, že nakupuju talentovaných teenagerov. Tak či onak toho bola fantastická kúpa a Pedrimu som veril od 1. zápasu v A tíme.

Reagovat
O.Giroud

on by skor mohol byt taky Fellaini z lavicky, ze ked potrebujes dat gol ho tam ku koncu hodis do utoku proti nejakemu zavretemu muzstvu

Reagovat
TheTopFootbaler

No, nebo tak no, ale musel by jít místo obránce třeba, aby fungovalo to přetížení útoku

Reagovat
John Obi Mikel

Jsme je moc nenastartovali

Reagovat
Unai

ManU ETH hraci scouting

Reagovat
Man__United

Myslím že už je na pondělí nachytané oznámení o příchodu SJR a Ineosu aby ten dnešek PR zakryli

Reagovat
Swarley

Po tech utrapenych vyhrach jsem psal, ze jsou ty body maly zazrak a muzeme byt radi, ze jakz takz drzime s TOP 4, ale musi nas to nakopnout a ty vykony se jasne musi zlepsit... S Chelsea to byl hura fotbal, ale byla tam alespon ta chut, dneska uz to byla zase ta nase klasicka krec...

V te finalni fazi jsme totalne zoufali, to je cira katastrofa... Ze se to pak zlomi na druhou stranu, to uz je jen otazka casu...

Reagovat
Man__United

Právě nám ten hurá fotbal vyhovuje nejvíc, už za Oleho tam byly nejlepší zápasy s Leedsem pod Bielsou, jak někdo zaparkuje autobus před bránou je po nás

Reagovat
Swarley

My si neporadime v tomhle rozpolozeni ani s blbe zaparkovanym Smartem

Reagovat
Neutron

Reagovat
iamek

Aby se to nezlomilo v 32 kolem, kdy budeme na 10 místě

Reagovat
Swarley

Myslel jsem to, ze dostaneme goly

Reagovat
iamek

Aha

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Ja porad nevim, jak muze cekat, ze nam bude fungovat stred ve slozeni Amrabat - McTom.. Amrabat je za cely pusobeni prinejlepsim prumernej, casto se v zapasech dostava do tezko resitelnejch situaci a v nich si nevi rady. McTom se do mezihry a tvorby zapojuje minimalne a defensivni cinnost taky nic extra. I kdyz tam cesto beha i Bruno, tak je to proste spatny. Dneska mel hrat Kobbie.

Reagovat
Swarley

Tam je pruser, ze ten stred nefunguje ani dopredu (coz neni az tak prekvapeni), ale nefunguje hlavne ani dozadu... Nejde jim na tom hristi vubec nic, McTom teda dal nejake goly, ale jinak je to totalni slabota... Amrabat mi prijde, ze se absolutne rychlostne nechyta, coz je teda pro me prekvapeni, ale az tak jsem ho nasledovaneho nemel... Problem je, ze ho v rozehravce uplne debilne castokrat dostavame pod nesmyslny tlak, ale i jinak je slaby... Ze rozehravka nebude extra, to beru, ale on nestíhá v soubojich (coz od nas vubec nikdo) a ani je silou nevyhraje... Pozicne jsou v tom stredu mimo oba, tezko se hadat, ktery vic...

Celkove je ta hra uplne hruzostrasne pomala a nekreativni... Kdo ti tam muze neco vytvorit? Stred je v prdeli, Garnacho strida super momenty s totalne wtf resenim, Antony je Antony, Martial je do poctu a kraje obrany jsou drevaci, kteri se sice umi dostat do zajimavych prostoru, ale z tama trefuji prvniho chlapa nebo to poslou uplne do hajzlu... Tam by mohl byt na hrotu Haaland a my bychom stejne nebyli absolutne schopni k němu dostat smysluplny balon...

Zustava tam jen Bruno a ten uz mi prijde z toho zoufaly... Snaha se mu rozhodne uprit neda, ale absolutne to vsechno stoji na nem a podle me uz si s tim nevi rady... Chce branit, chce z kridla centrovat, chce rozehravat ze stredu, chce strilet... Chce byt vsude a casto pak neni vlastně vubec nikde a umi toho pak na hristi dost posrat, viz dneska...

Zaklad je ziskat stred hriste a zbytek se da pak nejakym zpusobem doladit nebo nejak ten zapas urvat, ale my mame ted stred uplne v prdeli... Casemiro ve forme to drzel a delal ten obrovsky rozdil mezi tim, jak jsme vypadali loni a jak vypadame ted...

Reagovat
Salfovic

Teda když jsou všichni pozičně mimo, tak se vkrádá otázka, jestli to nejde za trenérem.

Reagovat
Swarley

Vsak samozrejme, zranenych je sice hromada a kdyz jsi dneska videl tu sestavu, tak proste nemuzes ocekavat nejakou uzasnou podivanou, ale na druhou stranu, ten problem uz tam nejakou dobu mame a čekal bych, ze se z toho da za tu dobu vytezit neco smysluplnejsiho... Nektere pasaze jsou jeste jakz takz ok, ale nejsme z toho schopni udelat nejake dobre sance a pak naopak umime absolutne lehce souperi ty sance nabidnout... A to je porad stejna pisnicka zapas co zapas a je fakt jedno, s kym hrajeme...

S tim nasim stredem hriste si vytre prdel kazdy snad krome Chelsea, coz je docela paradox kdyz si clovek vezme, za jake prachy tam zrovna oni ty hrace maji...

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak oni podle mě nejsou tak hrozně pozičně mimo. Teda Scott a Amrabat jo, ale to je tím, že jsou to hloupí mašťáci. Jinak jakoby nějaké mechanismy v té hře jsou, k šestnáctce se dostat umíme... ale pak se to všechno posere, protože nikdo z naší sestavy kromě Bruna není lepší než hráči soupeře, což platí i proti Nottinghamu a Lutonu. A proto prohráváme.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jojo, Amrabat a McTom jsou neuvěřitelně špatní. Jak píše swarlos, oni nejsou ani defenzivní záložníci, oni se jenom bojí hrát s míčem. Z Amrabata jsou na instragramu furt všichni vystříkaní, ale on nikdy v životě nemůže asistovat na gól nebo ho dát, protože od středový čáry dál prostě nedává míč dopředu a začne to posouvat jedině do strany nebo dozadu. Jasný, on tam od tý kreativity není, ale takhle jednodimenzionální bejt prostě nemůže.

Reagovat
Martin9719

No..tak teď se ukáže. Liverpool, WHU, Aston Villa.

Reagovat
zasranej malíř

+ Bayern v úterý

Reagovat
Martin9719

Jo sorry.

Reagovat
r.mrazik

s takovou tam ETH nevydrzi ani pres Vanoce a po pripadnem nastupu Ineosu prijde Potter

Reagovat
iamek

Reagovat
kbtk23

Jako ale bylo by to ideální řešení. Ten tým potřebuje změnu a nový impuls. A bohužel začít znova, protože tam nefunguje skoro nic.

Reagovat
r.mrazik

osobne bych byl rad,kdyby ETH zustal a upravili se kompetence zeshora

prijde mi kvalitnejsi manazer nez potter

pripadne nove vedeni a de zerbi

Reagovat
Neutron

Kolkokrat som uz toto pocul…

Reagovat
r.mrazik

Každých 18 měsíců

Reagovat
TheTopFootbaler

Ne, nebylo. Ten Hag musí zůstat kurva do prdele a musí se koupit REÁLNÍ střední záložníci. Však nám tam pod Brunem hraje materiál pro Preston kurva.

Reagovat
zasranej malíř

Copak nám asi Erik poví na tiskovce?

Reagovat
Man__United

snad si ETH s Ineosem nastaví jasné směřování klubu i kdyby měl prodat hráče jako je Rashford nebo Bruno a postaví to společně od znova,tohle je bohužel co potřebujeme, ne furt dokola točit manažery, tahle cesta nikam nevede

Reagovat
Acquanni

Reagovat
ACSMan

To je druhá liga tam to není ani faul ale je to brané jako simulace pokud se začne ten hráč svíjet

Reagovat
Man__United

Z aktuálního týmu United bych nechal jen Martineze, Shawa, Garnacha, Hojlunda, Mainoa, AWB, Onanu, Mounta a zbytek prodal

Reagovat
kbtk23

Tak taky by někdo ty hráče musel chtít koupit.

Reagovat
Man__United

Arábie by mohla mít zájem

Reagovat
r.mrazik

hehe..Onanu a Mounta nechat...pan je gurman

Reagovat
Mato178178

Bruno nic?

Reagovat
celeb

naco, Mount je upgrade jak svina. Uz 2 roky suverejne najlepsi hrac na ostrovoch s kvantami golov, radost na nho pozerat.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
eibe

Reagovat
Neutron

Mounta? Ten by mal medzi prvymi ist

Reagovat
ratusek

Nejlepší manažer a nejlepší hráč

Reagovat
Kixi Syhimour

Today is a good day

Reagovat
Mastný Chobot

Blbý zápas, ten nevyužitý tlak na začiatku druhého polčasu nám zlomil väz. Villa bola ťažký súper a nám dnes chýbalo šťastie. Čo už, nedá sa vyhrať všetko, ideme ďalej.

Reagovat
pobody's nerfect

Pískej konec ligy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Reagovat
janinho

skusal som to 4 kola dozadu... nefungovalo

Reagovat
Salfovic

Ty bláho, tak fakt Villa tu výhru vybojovala, neskutečný. Čekám, že příště rupnou v Brentfordu

Reagovat
Spikous

Prehráme tam 3:1 taká tá klasika keď hraje Villa vonku

Reagovat
Gunner14

Hrozný, Villa byla kromě prvních 5 minut nulová a my úplně nepochopitelně celý zápas dělali nepřesnosti jak nikdy, dnes ani není třeba víc rozebírat rozhodčího, protože tohle jsme měli vyhrát o 2 góly minimálně, Ode selhal, Trossard neviditelný.

Nevadí, jedeme dál

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kiss Me Polka!

uplne stejne retardovany zapas jak na newcastlu, predevsim herne z nasi strany, kd jsem podobne frustrujicim zpusobem, nebyli schopni si z tech nabidnutych prilezitosti od soupere nic vypracovat a korunovali to rozhodci a jejich posrana pravidla, kde stejne jako na newcastlu jsme dojeli na debilni pravidla/technikalii

Reagovat
Trand

Aston Villa tam měla dost mezer, ale nepřesnosti nás dnes zklamaly. Pláč na rozhodčí je podle mě mimo. Mohl písknout penaltu na Jesuse, ale asi nemám úplně problém s tím, že to nepísknul. Spíš nechápu proč nevyloučil Diego Carlose, tam mi to přišlo jako úmysl, a to by snad měla být červená ne? Ale to by asi stejně nic neřešilo, bylo to chvíli před koncem. Gól za mě neuznaný dobře. No nic, nenechat se tím vykolejit a vyhrát proti Brightonu.

Reagovat
Trand

Martinelli tam měl tolik prostoru a nevymyslel prakticky nic. Líbil se mi od nás nejvíc asi Kai, ten hrál fajn.

Reagovat
martin.b

písknout ji mohl, ale za mě mnohem menší intenzita než po o na Matetu, navíc Jesus tím teatrálním pádem dal rozhodčím argument, že z toho udělal víc než se reálně stalo.

Reagovat
masly008

Když hráč nespadne tak rozhodčí nepískne takže to chápu.

Reagovat
TomG

Penalta asi taky spíš ne, ačkoliv už takových pár bylo. Červená asi možná jo, ale v kontextu zápasu to takhle hold nastavil. Já mám problém s jinou věcí. Kolik čistého času se reálně hrálo? Vždyť každej aut a odkop od branky byl na minutu. Jak mohl dneska Martinez dohrát bez karty? Jak je proboha možný, že se nastavilo dohromady 7 minut? Je celkem legitimní strategie kouskovat hru a nenechat soupeře chytnout tempo, takže asi kudos Ville, ale to bylo proboha tak frustrující.

Reagovat
vitasrp

Tohle je klasika, já fakt nevím, jak je možný, že některým hráčům prostě věci prochází dlouhodobě, ale z Martineze jsem měl strjný pocit, když hrála Aston Villa na Chelsea. Každý odkop se vleče, všechno trvá hrozně dlouho a žlutou kartu stejně dostane až v 93. minutě prostě.

Reagovat
Kiss Me Polka!

nejhorsi je to jeho simulovani po kazdem kontaktu, ospinuv ucen asi

Reagovat
Salfovic

Jo a po těchto dvou zápasech by měla být Emery table povinností.

Reagovat
VTID94

Ešte nie. Sľúbil som to až po Boxing day

Reagovat
Salfovic

To bude nějaké kulaté číslo ?

Ale tak blízko k Pepkovi jako teď už být nemusí, já bych to sem dal.

Reagovat
VTID94

Musím počkať ešte kým sa darí

Reagovat
Rohlíček

Smolnej zapas Odeho nakopat doprdele, zahodit takovy 2 tutovky to poklona

Reagovat
Unai

Good ebening

Reagovat
VTID94

Good k*rva ebening

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Golasso

Škoda, že jsme si dneska vybrali den blbec z hlediska nepřesností proti rozjeté Ville. Slovy klasika, nebyl to dnes náš prime. Jinak jsme hráli slušně, popravdě jsem to čekal podstatně horší. Výsledku je škoda, ten zápas měl být náš, ale bohužel jsme to nedokázali strhnout na naši stranu. Gól Villy úplně zbytečný.

Reagovat
forrest

Lepsis se v tech shrnuti. Za chvili uz to bude fakt jak pohadka od pana Majera.

Vnouckum budes mit co vypravet.

Reagovat
Gunner14

Jinak snad Arteta přestane sbírat žlutý a na tiskovkách se bude jen usmívat nebo ať vymyslí nějaký metafory, až si bude chtít rýpnout nevím jak jinak si vysvětlit, že jsme dodrbali tolik jednoduchých přihrávek, než tím že tam po nich Mikel neřval

Reagovat
Salfovic

To po nich řve kdy a kam mají přihrát ?

Reagovat
Gunner14

A ne?

Reagovat
SunFells

Provedení, provedení, provedení. To bylo horší než v přípravě, zadrbali jsme každou akci na technické nepřesnosti. Myslím že ten gól jde dost za Declanem ačkoliv White nebyl dost agresivní, je zvyklý ještě na heroické zákroky z WHU, ale tady nebyl moc důvod Baileyho s míčem na pravé noze v tak ostrém úhlu zavírat a chybět tam kde měl být.

Villans mají body, ale další nepřesvědčivý výkon, ti musí někde věznit leprikóna. Imo velká škoda, že jsme nevyužili Jorginha a pak ještě k tomu stáhli Martinelliho, to měl jít radši Saka (ne místo Trossarda).

Reagovat
Gunner14

měl hrát Jorgi

Reagovat
Spikous

Tak to dúfam že nám ten "leprikon" neujde

Reagovat
SunFells

njn

Reagovat
fenixLFC

ten gol ide teda hlavne za zinchenkom ktory uplne stupidne vystupil a otvoril celu stranu

Reagovat
masly008

Jako jo, ale pořád to bylo 3 na 5. První chyba byl Rice a potom špatný Beny.

Prostě se to nakupilo.

Reagovat
SunFells

Nemyslím si, Zinchenko šel docela přirozeně zavírat Tielemansovi možnost, Youri to ovšem udělal dost šikovně ...tak či tak taková situace ještě nebyla kritická, takových míčů může mít tým hodně za zápas a neudělat z té šance moc.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ty jsi stupidni

Reagovat
Kiss Me Polka!

ale martinellimu to dnes opravdu strasne nelepilo a to ho jinak obhajuju jak malokdo.

Reagovat
SunFells

Ale Emery se držel vysoké linie a on s Havertzem jsou proti ní nebezpečnější a Saka dnes vypadal vyčerpaně a několik situací tam vzdal.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Tak ideální by bylo mit na tento typ zápasů ještě jedno podobně ostré křídlo, když to jednomu nejde. Ale dnes byl ten kontrast, když dostal ten míč havertz nebo martinelli šílený, kai udělal z tak tři náběhu 2 golovky, Gabi z mnohem více příležitostí buď nic nebo centr naslepo

Saka nic moc, ale on je ten clutch hráč, který umí rozhodnout z ničeho, chapu, proč ho tam arteta chtěl mít i později

Reagovat
SunFells

Jasně no, ale mně nepřišel v pořádku a na základě toho, že Unai se zase rozhodl spíš doufat než spravit tak bych tam nechal hráče který spíš v daném stavu přinese kvantitu šancí, i když kvalita finálního řešení je u něj menší.

Reagovat
Nikikrew

Par poznamok

Co s Eddim ked mu da Arteta 10 min casu pri zavretej obrane supera? Pride mi, ako keby s nim ratal menej co raz viac, asi pride utok v lete

Ako 1 tim tabulky mame problem si vytvorit dobru sancu, v 2 polcase iba Odeho tutovka (opat) a spravne neuznany gol Havertza.

Dnesne nabeho backov za obranu neboli doststatocne z coho pramenilo malo centrov do 16tky.

Kridla az na 1 vyninku nic nevytvorili, poriadne brankara nepreverili. Stoperi napokon viac ako ok

Nedat voci unavenej Ville ani gol je trestuhodne, tie technicke nepresnosti na 1 dotyk su rozhodujuce pri creativite. MOTM Havertz aj ked by mal niektore situacie riesit chladnou hlavou

Reagovat
Gunner14

Nwaneri 5 gólů v youth cupe blázen, neskutečně se na něj a Patina těším Hale End jede bomby

Reagovat
SunFells

Viděl jsem v průběhu tweety Jeorge Birda, prý hrál v první půli útok, v druhé ho dali do zálohy a dal za poločas z tama 5 kusů a pak měl ještě nějaké další nebezpečné pokusy, blázen

Reagovat
Gunner14

Kluk bude světovej, hlavně ať se mu vyhnou zranění a následuje Saku co se týče mentality

Reagovat
SunFells

Reagovat
Azza

Reagovat
Higi

No já nad tím tak přemýšlel, a když si spočítám kolik máme hráčů do zálohy a útoku, tak určitě nevidím prostor jak pro Patina tak pro ESR, myslím že minimálně jeden z této dvojice bude muset jít... Pokud se bavíme o tom, že by měl Patino dostat šanci příští sezónu...

Reagovat
Coutinho10

Aston Villa fantazie tenhle ročník vypadá hodně zajímavě

Reagovat
VTID94

Reagovat
masly008

Jako když jsem je viděl jak přejeli City tak jsem měl obavy, ale nakonec jsme byli lepší, měli tutovky ( oni ale taky) a rozhodly maličkosti.

Reagovat
Coutinho10

jako bylo tam trochu štěstí (těsný offside či ruka), ale odmakali to luxusně a ty 3 body si za to zasloužili

nehráli jste úplně zle, určitě jste viděli, co City udělali špatně, takže spíš do budoucna se musíte soustředit, abyste nedostávali zbytečný góly jako v Lutonu

LFC, vy i Aston Villa budou ztrácet čas od času, to samí Man City (naštěstí), pokud nechytnou zase nějakou top formu, takže 4 týmy v boji o titul může bejt pecka, pokud to něco zásadně neovlivní (zranění, AFCON atd.)

Reagovat
Zdechlina

Villa super Emerymu to přeju. My jsme hráli tužku Dnes Slovácko o parník lepší fotbal

Reagovat
VTID94

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Remt

Letošní ročník PL zatím sleduju jen hod e z povzdálí. Kdykoliv kdy se podívám na zápas, nebo část zápasu LFC, tak mi přijde že nehrají nic moc, v útoku pálí šanci za šancí,obrana je děravá a stále v ní chybují. A po 16. Kole jsou o bod první... Co se děje s ostatními? Nebo LFC haluzí výhry a ostatní favoriti na titul vyrovnané zápasy smolně prohrávají?

Reagovat
Salfovic

A co teprve ManU s devátým nejhorším skóre 3 body za City, to je teprve bizár.

Reagovat
Remt

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Golasso

Jinak, zajímalo by mě, kdy nějaká lopata zraní Saku. Nejde jen o dnešek, každý zápas ho okopávají jako zahrádku, permanentně ho dohrávají a padají za to minimální tresty. Sem tam někdo po hodině okopávání dostane žlutou, ale víc nic. Čekal bych, že takový hráč bude líp chráněný, kór když je Angličan. Upřímně z hlavy nevím, jak to mají v PL ostatní top křídelníci, ale i kdyby to měli stejně, tak principiálně by měl být přece víc chráněný hráč, co se snaží hrát fotbal, než lopata, co ho přijde dokopat. Dával bych za to instantní žluté hned zkraje, oni by si to rozmysleli.

Reagovat
fenixLFC

preco by ho mali chranit viac ako hocikoho ineho ked bude saka zraneny tak kvoli artetovi ktory ho stavia zapas co zapas a neda mu moc priestoru vydychnut. ved teraz ked mal nejake zranenie tak ho tam pri rpvej prilezitosti rovno strelil bez toho aby mu dal cas doliecit sa

Reagovat
masly008

Takže když tě za zápas 4x přejedou přes kotníky ( obrazně) bez karty tak je chyba trenéra že ho hned po prvním zákroku radši nestáhne?

Reagovat
Golasso

Reagovat
fenixLFC

to kolkokrat ho prejdu cez kotniky je uplne irelevantne, rata sa ci je samotny individualny faul za zltu alebo ci neiktory hrac fauluje opakovane. chranit ho viac len preto lebo je anglican alebo vasa hviezda nedava zmysel. ked je to taky problem tak ma davat loptu rychlejsie od nohy atd..

a neviem kde si vobec tu spojitost nasiel, ja vravim ze castokrat za to v akom je stave moze arteta ktory mu tu minutaz teda naklada zapas co zapas a rotuje ho naprosto vynimocne

Reagovat
mistr129

Reagovat
Golasso

Já neříkám, že by ho měli chránit víc než někoho jiného, vždyť tam dokonce ve druhé části víceméně píšu pravý opak ffs. Ty už se nauč číst nebo se na moje příspěvky vyser a začni s něčím jednodušším, třeba s forrestem.

Jestli tě dráždí ten Angličan, tak za to já nemůžu. Logicky bude větší motivace chránit si Angličany pro nároďák, ale ne že já to podporuju ...

Reagovat
fenixLFC

mozno by stacilo prestat furt vyplakavat a chciet nejake vynimocne zachadzanie s vasimi hracmi. je uplne jedno ci je to lopata alebo top hrac, ako pisem vyssie tak sa pristupuje k faulujucim hracom a zakrokom samotnym, nie k tomu kolkokrat je kto faulovany. ty realne pozadujes aby dostavali zlte akrty za to z si dovolili dojet saku alebo ineho top hraca

Reagovat
Golasso

Já nechci výjimečné zacházení pro naše hráče. Chci, aby byl víc chráněný fotbalista oproti lopatě, ať už je to kdokoliv. To, že je top hráč, znamená primárně to, že ho obránci okopávají proto, že ho nezvládají bránit jinak. Jak tohle fotbalu prospívá? Proč by se opakované faulování a dohrávání hráčů nemělo řešit? Ten systém je nastavený ve prospěch lopat a to není dobře.

Snažil jsem se to napsat neutrálně, přiznal jsem, že se to může týkat i jiných hráčů, než Saky, ale stejně jen "vyplakavam" ... achjo

Reagovat
fenixLFC

a ako budes definovat kto je lopata a kto futbalista? podla poctu zonglov? kazdy kto hra PL musi mat urcitu uroven a tak nedava zmysel to delit nejak viac. je pochopitelne ze hrac co pdostupi x subojov a ide do x protihracov tak utrzi viac ran. namiesto nejakeho VIP spravania voci nemu by sa to ale malo riesit bud tym ze sa takemu hracovi bude lepsie rozdelovat minutaz alebo ze o neico upravi svoj styl a nebude tak dlho drzat loptu...nie je to joga bonito ale fyzicky narocna liga a prave tieto suboje a intenzita lige prispievaju ovela viac

a pri vsetkej ucte ten uvodny prispevok teda nevyznieva ze by to malo byt obecne pravidlo ale ze sa jedna o sakov vynimocny pripad a ze by mali chranit najma jeho

Reagovat
Golasso

To dělení je čistě pro účely diskuze a zase z toho nedělejme složitou vědu. Když bránící hráč opakovaně nezvládá bránit jinak, než faulováním, tak by měl dřív v zápase dostávat žlutou. To je vše.

To, co píšeš, je právě to, co nechci. Proč by se měla liga přizpůsobovat lopatám a ne lopaty kvalitě?

Reagovat
xjert02

Reagovat
xjert02

melo to byt takhle

Reagovat
Golasso

A s tím Artetou je to taky kktina. Boha jeho, podívej se na ostatní opory top týmů PL, všichni je hrajou, když jen trochu můžou. Tehdy to nebylo jedno zranění, on si nosil šrámy z jednotlivých zápasů, např. právě koňáry od lopat.

Reagovat
fenixLFC

ktore opory? vlastne iba bruno ktory ale uplne subojovy nie je. salah rotovany byva, u city vedia posadit aj haalanda (rodri rovnako je na tom subojovo lepsie ako saka) a prave to ako ho okopavaju hra prave proti tvojmu tvrdeniu- je jedno kolko ten hrac hra ale do kolkych subojov atd sa dostane. praveze ked ma vacsie riziko zraneni kvoli mnzostvu subojov tak dava vacsi zmysel mu minutaz rozdelovat a nie ho enchat hrat zapas co zapas 90 minut

Reagovat
Golasso

Každá stěžejní opora má vysokou minutáž a odpočívá buď když musí nebo když není součástí taktického plánu, ale to se stává málokdy. Saka měl loni 3.744'. Salah měl třeba 4.301'. I Klopp chce mít svého elitního wingera na hřišti, na tom není nic špatného. Riziko zranění by se mělo snižovat ochranou hráčů a ne tím, že budu talentovaného fotbalistu nutit hrát jinak, aby nedostával čočku od lopat nebo snižovat expozici nenasazováním do zápasů. To přece pro fotbal nedává smysl.

Reagovat
mistr129

Když odectu Community Shield, tak odehráli stejně minut a to hrajete EL a ne LM

Reagovat
fenixLFC

nie neodohrali a to je rpesne to co spominam. vdaka EL je salah rotovany a nehra vsetko. salah ma o 100 minut menej a to saka bol zraneny zapas a bol, cize realne by mal o cca 250 minut menej. to je pomerne vyrazny rozdiel. nehovoriac o tom, ze ked je saka castejsie okopavany, tak ten rozdiel je v napore na telo este vyraznejsi

Reagovat
BenB

Takže u Saky se to, že jeden zápas chyběl do tvé argumentace počítá, kdežto u Salaha ne? Už se na to vyser prosím tě.

Reagovat
BenB

Beru zpět, koukal jsem blbě

Reagovat
Gunner14

Reagovat
captain18

Reagovat
Nikikrew

Mne chyba vacsia podpora spoluhracov, divaju sa a nic poriadne neurobia. Ved nech spravia tlak na obrancu, troska ho poprovokovat, vratit mu to v suboji. Zas sa mi zda ako len schytavame a nevraciame

Reagovat
Golasso

On tam nemá moc kdo, akorát Havertz tohle občas dělá. Dřív jsme měli aspoň Xhaku.

Reagovat
Nikikrew

Xhaka chyba a velmi, Odegard nema vlohy na kapitana. Taky McGin je typicky anglicky buldog ktory si ten respekt zjedna rychlo na ihrisku. Nic proti Odemu, ale pasku by mal odovzdat Ricemu

Reagovat
Golasso

Souhlas ... akorát Rice teda je taky spíš good guy. K získávání respektu by tam měl mít asi ještě někoho k ruce.

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Golasso

Pěkný , ale moc často se takto neprezentuje mi přijde.

Reagovat
ashburtongrove

Zrovna s Eddiem s kterym se zna od 9

Reagovat
Nikikrew

Tiez to.bolo pre mna wtf

Reagovat
SunFells

Jestli ho vidí Angličana, Zaha a Salah to také měli těžší než jiní. Zase Kane nebo třeba i Havertz naopak lehčí. Na druhou stranu i Hazard dostával bídu, tak třeba mají i podvědomě tendence hru trochu průměrovat, když někdo převyšuje.

Reagovat
jk

Madders dostával každý zápas takové kapky až z toho skončil na X měsíců zraněnej. A jedinej kdo ho chránil byl Romero. Pointa chránit víc technický hráče než lopaty ale teda trošku mimo za mě.

Reagovat
Golasso

No mně nejde o to chránit jinak hráče dle kvality proti faulům (jako že když zlomím nohu top hráči, tak je to horší než zlomit nohu lopatě – tak jsem to nemyslel), jde mi o to netolerovat lopatám bránění pomocí faulů.

Reagovat
jk

Tak on zas každej kontakt není faul, kor faul na žlutou. Jasně, že ti hráči, kteří na tom mají postavenou svoji hru tě jsou schopný kopnout 3x do stejnými místa za poločas, stejně jako saka dělá kličky.

Reagovat
Golasso

To přece není podmínka, aby každý kontakt byl faul. Co se týče žluté, tak právě bych zpřísnil postihy za často opakované, byť třeba drobnější fauly.

Reagovat
fenixLFC

ale ved za to sa karty davaju uz teraz

Reagovat
Golasso

málo a pozdě

Reagovat
jk

Pokud někoho 3x fauluješ tak tu kartu taky většinou dostaneš. Pokud někoho dokážeš jen tak okopat, aby ho to bolelo, ale ty jsi netratil tak je to proste skills. Myslet si, že fotbal jsou jen kličky nebo čtení hry, ale už ne tyhle zákeřnosti, které se proste trestat nebudou, je mimo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Golasso

Ne, v mnoha případech nedostaneš.

Skills

Reagovat
jk

No tak statistiku na to nemám, ale rozhodčí za to karty samozřejmě dávaj. Říct, že ne, je jen takový plácnutí.

Nevím jak jinak to chceš nazvat. Si přečti nějaký rozhovory s proti fotbalistama, třeba útočníci často mluví o obráncích, proti kterým se jim blbě hrálo, protože vždy dostali nějaký loket, koňar nebo šlapáček při rohu. Tohle je prostě součást fotbalu tak jako někdo umí kličky.

Reagovat
Golasso

Kdyby je za to dávali dostatečně, tak tu netrávím čas dohadováním se o kravinách. Kolikrát jsem zažil zápas, kdy proti nám dohrávali hráči, co už ani neměli být na hřišti a neměli ani žlutou.

Jenže já nemluvím o mosh pitu při standardkách, to je poměrně specifická věc. I když ani to, že tě někdo před rohem štípne do prdele, bych úplně nenazýval skillem.

Reagovat
Neutron

Realne by si urobil akurat to, ze by tito futbalisti este viac simulovali s cielom vykartovat hraca supera. Uplna parada.

Reagovat
Golasso

To musí posoudit rozhodčí. Navíc hráči simulují hlavně proto, že pád zvyšuje jejich šanci na uznání faulu. Když nespadneš, tak se na tebe rozhodčí často vykašle. Začal bych tady.

Reagovat
Neutron

S tym uplne nesuhlasim. Hraci simuluju, aby ziskali vyhodu.

Reagovat
Golasso

No a tu výhodu získávají tak, že dělají něco, na co rozhodčí reaguje.

Reagovat
Neutron

Cim v podstate schvalujes simulovanie teraz by mal pribehnut Joel a vynadat ti ako mozes schvalovat podvadzanie ucel svati prostriedky

Reagovat
Salfovic

No ale v tom má bohužel pravdu. Rozhodčí fauly, po kterých hráči nespadnou, moc nepískají.

Reagovat
Neutron

V poriadku, ale navrhovane riesenie podla mna neprinesie to co ocakava, a vyslovene bude neferovo pouzivana.

Reagovat
Salfovic

S tím já taky nesouhlasím.

Reagovat
Golasso

Velmi kreativní výklad toho, co jsem napsal. Neschvaluji simulování, popisuji realitu.

Reagovat
Neutron

To nie je moja kreativita vsak prave si simulovanie nazval, ze hraci robia nieco, aby ziskali vyhodu na co rozhodca reaguje, to je doslova hore napisane, a obhajujes to tym, ze inak by to rozhodca neodpiskal, z coho logicky vyplyva, ze tvrdis, ze inu moznost vlastne ani nemaju. Co je proste blbost. Ja neviem, isto mam medzery v cestine a nejaky detail som si mozno iba zle vysvetlil, ale takto si to proste napisal.

Reagovat
Golasso

Ne, já jen říkám, že to hráči dělají, protože jim to nese výhodu. To je popis současného stavu, ne schvalování. Jinou možnost samozřejmě mají, ale za současného stavu, kdy je pro ně lepší v mnoha případech spadnout, tak budou padat. Kdyby pro ně defaultně bylo lepší snažit to ustát, tak se to budou snažit ustát – jenže není a na vině je způsob posuzování, ne úroveň ochrany hráčů.

Co tu primárně rozporuji, je ta, podle mě špatná, logika, že existuje přímá návaznost příčiny a následku mezi lepší ochranou hráčů a tím, že budou víc padat. Přitom mezi tím existuje ještě jeden faktor a to je způsob posuzování faulů.

Reagovat
Golasso

*způsob posuzování faulů z hlediska toho, že je rozdíl, jestli hráč spadne nebo ne.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Petr.Petr

Jujky, to je tak dojemny. Napis mi cislo uctu, poslu ti prachy at mu muzes letet oblizat koule. Anebo ti prospeji rovnou na preoprovsno na zenu at se od nej muzes nechat soustat do prdele.

Reagovat
jk

17111444/5500

Reagovat
Golasso

Poslal něco?

Reagovat
Salfovic

K tomu se nemusí přeoperovávat, ne.

Reagovat
Golasso

On ženu bez oblečení a pepřáku v ruce možná nikdy neviděl, tak hádá.

Reagovat
Golasso

Ty prachy si radši nech a zaplať si prostituta nebo psychiatra. Oba ti můžou pomoci s těmito latentními tužbami, které se promítáš do jiných ... svým způsobem

Reagovat
Bakary3

buzik

Reagovat
Neon

Reagovat
Benzema

Reagovat
Front hell

Zajimavé choutky

Reagovat
lajka30

Co měl říkat takový Hazard. Ten dostával naloženo každý zápas.

Reagovat
SunFells

To stejné.

Reagovat
Golasso

*To stejné + dvojité hranolky a dietní colu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Neon

Reagovat
Explicitni_Euler

Reagovat
Registrujisejenproto

Arsenalu jsem přál remízku, ale i tak parádní výsledky

Skore United trener a hrac mesice tohle nemuze skoncit jinak, nez ze daji ted Bayernu B náklad 1:0 a postoupi v LM dal

Teď ještě dokončit tuto predikci

Registrujisejenproto

06.11.2023

23:08

Začátek volného pádu kurníku dalších 5 zápasů max 3 body a hezky souboj o EL

Reagovat
Maroš

Uz nie je naco cakat. Treba uz konecne odvolat Ten Haga. Nema zmysel ho drzat nadalej, nema nato.

Reagovat
bbbauch

Neumim posoudit, jestli na to ma nebo ne, ale ohledne tech spekulaci s kabinou - fakt si nemyslim, ze ho chtej hraci hodit pod autobus, ale on si tam nekteryma rozhodnutima leze sam a uplne dobrovolne.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Bayern +

Úplne dokonalé výsledky dnes, takze čakám, že zajtra na Fulhame to nevyužijeme a prejebeme 3:0

Reagovat
elChe

Prejebat to po vzoru bayernu...

Reagovat
dantetomas

Reagovat
SaianSupaCrew

Umírám

Reagovat
Salfovic

Reagovat
elChe

panebože.... už je to tady...

Reagovat
Gunner14

Skoro

Reagovat
Neutron

este kusok navyse

Reagovat
Wazza228

Jinak k dnešku, záloha Amrabat - McTom hrát absolutně nemůže. Ani jeden neumí dát pořádnou přihrávku dopředu, Amrabat je pomalej (bez i s míčem) a McTom se neumí v ty záloze pohybovat a bez gólu je prostě přítěž. Shaw musí hrát na LB, jinak se připravujeme o útočné možnosti. Martial ztratil přehled o tom, kde má na tom hrotu hrát? Ten byl furt hluboko nebo na krajích a na tom hrotu pak prostě chyběl, takže i kdyby Reguilon nebo Dalot centrovat uměli, tak v tom vápně stejně nikoho nenajdou. Garnacho je aktivní, dneska v prvním poločase i Antony, kterej si tam uměl vytvořit spoustu volného prostoru a překvapivě i docela hezky řešil finální přihrávky a nestrilel vše na zadní tyč, ale i tak tomu něco chybělo.

Každopádně, velkej problém je, že ETH má hru založenou na postupném útoku od obrany/brankáře postupně vpřed, a to s tímhle složením absolutně nefunguje.

Reagovat
r.mrazik

plus Onana druhý gól měl chytit a Harry byl opět k smíchu

Reagovat
Bandita_Harry

Je to malý zázrak po tej novembrovej forme byť v čele, ale konečne to vyšlo snáď nás to nabudi a v EL musíme oddychovať

Reagovat
Acquanni

https://x.com/MasuSport/status/1733568799432184290?s=20

Na 0:15 jde hezky vidět (Doporučuju zpomalit na 0,5), že Cash ten balón zasáhl znovu rukou ještě těsně před Kaiem. A v ten moment šel rukou proti míči, jde vidět, že po tom dotyku šel míč rychleji dolů a dokonce změnil rotaci. Když to jde vidět na tak nekvalitním videu, tak má PGMOL asi dost na hovno monitory u VARu Určitě si přečtu, že brečím, ale když už tak se na to opravdu mrkněte pořádně, je to dost obvious

Reagovat
fenixLFC

este sa naucit pravidla, tie su tiez pomerne obvious v tomto pripade

Reagovat
Acquanni

Jsou, že když zvětší objem těla. Je tam ta "klauzule přirozený pohyb", která teda rozhodně neplatí. Vždyť doslova ten pohyb rukou "pozastavil" a po odrazu od hrudě Kaie v něm pokračoval. Úmyslný? Nemyslím si, spíš blbej reflex, ale tohle není penalta? Jakože protihráč si snaží zpracovat míč a já mu to posunu jasným pohybem vpřed rukou a je to v pořádku? Kdyby to Kai do Cashe trefil, tak bez diskuze, ale ten míč by se ho ani nedotknul, kdyby nešel rukou proti. Cash v ten moment padal na pravý bok, u toho člověk dává ruce před sebe?

Reagovat
Acquanni

Která teda mělo být "která tady"

Reagovat
John Obi Mikel

Good Ebening

Reagovat
VTID94

Reagovat
sound la

Reagovat
LokoLFC

Řešilo se někdo to střídání Crystal Palace, že střídali sice 5x, ale jakože ve 4 vlnách. Nevim nic o tom, že by byla kvůli zranění výjimka?

Reagovat
fenixLFC

polcas sa nerata do troch striedani

Reagovat
lajka30

Reagovat
LokoLFC

Pak ale meli stejne 4 po jednom ne?

Reagovat
Kantos

84 a 87 bylo jedno okno porad, bylo tam zraneni

Reagovat
LokoLFC

Máš pravdu. On se tam válel x minut.

Reagovat
Kinky7

nejsem si 100% jisty ale pri zraneni hlavy vyjimka je

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pingla

Přesně tak, a zároveň soupeř má taky další okno ke střídání

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Salfovic

To tedy slyším poprvé.

Reagovat
pingla

additional permanent concussion substitutions

If the team are using APCS, the opposing team are given the right to make an additional “normal” substitution at a time of their choosing.

If the opponents are making a "normal" substitution of their own at the time of the APCS, that substitution remains a “normal” one and does not count as “additional”.

Reagovat
vladis271

Pozeram MOTD, nvm preco ta penaltova situacia proti AV mi vcera pocas zapasu usla. Ale ak sa piskala proti nam vcera tak sa urcite malo piskat aj hento.

Reagovat
dantetomas

A len to ukazuje, ze to posudzovanie zalezi na tom, ako sa rozhodcovia vyspia. Je to o to vtipnejsie, ze tu situaciu v zapase LFC ani ako penaltu najskor nepiskol a predsa do VAR otocil, kym v pripade Jesusa to vraj nebolo “clear and obvios mistake”. Navyse Jesus mohol ist do sance, kym v pripade LFC isla lopta uplne do prdele. A aby som bol uprimny, ja uz ani neviem, ci to penalty boli alebo nie. Mam v tom trocha hokej, mam v tom nhl

Reagovat
Man__United

Ralf Rangnick: Manchester United need ‘open-heart surgery’ to recover

Týden co týden je to stále aktuálnější, škoda že se ho američtí kokoti zbavili, byl by ideální DOF a ETH by to měl jednodušší

Reagovat
jenage

Jednodušší v tom, že by tam byli dva klauni místo jednoho.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Salfovic

Sommer do ManU ?

Inter včera snadno zdolal Udinese (4:0), proti němuž další čisté konto zapsal Yann Sommer. Švýcarský reprezentant je prvním brankářem v éře tří bodů za výhru (od sezony 1994/95), který v prvních 15 zápasech Serie A alespoň desetkrát neinkasoval.

Reagovat
Rudy

Uz ma nejaky vek. 35M?, to je pro kluby PL nic.

Reagovat
papos182

Sommer je stejne prumernej jako Onana, to jen obranna hra Interu z nej delaji neco extra. Stejne jako loni z Onany.

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/footballontnt/status/1733507100309934174

Woyův rozhovor po zápase. Ukřižujte starého pána.

Reagovat
Gunner14

Smutný no

Reagovat
Whitemedia

U Chelsea má člověk jistotu, že jakmile se prohrává, tak ani nemusí dokoukávat. To třeba takové močky v Liverpoolu neznají, je mi jejich fans líto.

Reagovat
Salfovic

Povídej tohle slepicím.

Reagovat
John Obi Mikel

Ty to maj obráceně. Jakmile se vyhrává, tak je problém.

Reagovat
Golasso

Já být fanda slepic, tak při 1:0 vypínám

Reagovat
avicii

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
vladis271

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

fulham v prvych 12 kolach- 10 golov

fulham v poslednych 4- 16 golov

Reagovat
Svatej

Jsem fakt v rozporu s tím, co se tady dá dělat. Zranění tu zjevně budou a tak je teda zahrnu do rovnice.

Změna trenéra dopadne v nejhorším tak, jak minulou sezonu a teoreticky sestupem.

V nejlepším tak, že půjdem třeba o 15% nahoru už jen díky tomu, že si jinej trenér přestane hrát na Guardiolu a začne hrát hráče tam, kde mají být.

Sorry, už kolikátej tým má údajnou hrozbu ve vzduchu, takže pragmaticky postavíme stopera na kraj (dřív dokonce v kombinaci s bekem na hrotu) a hladovýho psa do zálohy, protože očekáváme soubojovej zápas v obraně i v záloze. Blbý je, že týmy proti nám netrénují úplný vylízanci na lavičce, takže nějakou agresivní soubojovou hru na krajích i v záloze ani nepraktikují a jedou se buď brejkový situace a nebo nátlakovej běhavej fotbal, co nás spolehlivě nutí k chybám, protože, svete div se, nemáme dostatečně fotbalový hráče na těch prvních 6 pozicích. Potom je Gallagher vedle Caiceda i Colwill na kraji totálně k hovnu, že jo.

Ale jasně, možná by to nebylo lepší s Maatsenem v obraně a (snad postupně se sehrávající) dvojkou Caicedo i Enzo v záloze, sere mě ale, že se to ani nezkouší. Místo toho se dělají pokusy, který rozpozná jako debilní i každej balík u televize. Tak je to teda tak geniální, že do hloubky toho nikdo nevidíme, nebo je to tak debilní, až je zarážející, že tomu nejpovolanějšímu to nedojde?

Reagovat
vitasrp

Takže bys postavil na levý kraj obrany kluka, co má 167 centimetrů a proti Brentfordu, když přišel na plac, tak fyzicky hořel jako papír? A až by třeba zavinil gól, protože by ho na zadní tyči přehlavičkoval hráč soupeře, tak by se stalo co? Hromada dalších lidí by psala, že je Pochettino kretén, protože tam dal mrňouse, když má problém s centrama?

Ta záloha to stejný, tak se to upravilo, aby soupeř neměl šance, aby se nestalo to, co na Man United. My si nemůžeme dovolit inkasovat šance a dostávat branky, protože prostě žádný nedáváme.

Realita je taková, že Everton si díky jedný akci - kterou měl zaprvý přerušit Gallagher za kartu, zadruhý měl Broja rozvinout naši vlastní akci, nikoliv přijít o balón a poslat soupeře do brejku - vypracoval xG 0,92 (počítám obě zakončení). Ve zbytku zápasu neměl vůbec nic, měl xG tak 0,2, ale stejně z toho dal gól, protože to náš gólman posral.

Naše hra za nic extra nestojí, jenže to je furt stejný - Jackson promáchne na malém vápně, Palmer si na penaltě dá o dotek navíc nebo to před ním na poslední chvíli tečne obránce. Plus samozřejmě po dvaceti minutách ti jeden z nejnebezpečnějších hráčů odstoupí pro zranění a ta obrana je zase kompletně v troskách.

Mně jde hlavně o to, že on může přijít úplně jiný trenér, udělat přesně to, co chceš ty a... Ty výsledky budou třeba stejně hrozný, podpůrný statistiky třeba ještě horší a nic se nevyřeší.

Ty jeho tahy své důvody mají, ale vždycky to bude vypadat, že je úplný kretén, když ten tým prohraje. Což bohužel v současnosti tahle Chelsea dokáže v úplně každém zápase a je jedno, jestli je lepší, vyrovnaná nebo horší.

Reagovat
Greaber

Vyměnili jsme hráče, trenéry a pořád jsme v háji, takže asi je čas začít hledat problém jinde.

Reagovat
Salfovic

Je na čase vyměnit majitele

Reagovat
John Obi Mikel

Ty jsme právě vyměnili taky.

Reagovat
Salfovic

Ale ti noví se neosvědčili.

Reagovat
Neutron

Reagovat
spider_8

Reagovat
Svatej

A my jsme snad jedinej tym na světě, co ma malýho obránce a zaloznika, nebo jak to teda delaji jinde?

Vždyť tohle prece neni prvni tym, co se musi s podobnym problemem potykat, proč to jako jedini musime řešit neandrtalsky "unga bunga, dej tam vysokyho chlapa"?

Až ta situace nastane, klidne to zas mužem resit, ale v soucasny chvili zabijime fotbalovost tymu a nijak nam to neprospiva a nepomaha. Nejhorší je, že stejne dostavame goly na ty pozici jako kreteni (krasnej priklad Mctominay) a to z ty jedný vzdušný akce za zapas, takže je u prdele, jestli je tam Colwill nebo prcek, jen se pripravujeme o dovednosti smerem dodpredu za nulovej profit, protože zadnej z našich stoperu v ten jeden nutnej moment neudělá svoji práci...

Se zbytkem souhlasim, ti hráči dělají neuvěřitelný množství dementnich věci a tam trener nepomůže

Reagovat
vitasrp

Jako je poměrně častý, že ty velký kluby při rozehrávce využívají strukturu 3 obránci + 2 záložníci. Manchester City má vlevo Gvardiola, Arsenal Whitea, kdy ten druhý krajní obránce je výrazně ofenzivnější. Bráníš jako klasicka obranná čtyřka, rozehráváš tak, že máš tři stopery, jednoho ofenzivního krajního záložníka u lajny, druhýho víc v meziprostoru a lajnu tam zajišťuje vytažený bek.

S tímhle problém já vlastně ani nemám. Souhlasím, že se mi nelíbil ten střed zálohy, kdy Enza dával do vyššího postavení, ale zrovna dneska to chápu, rozumím tomu a ono to vlastně i nějak fungovalo, ale chybí nám ta nějaká lehkost a nadstavba.

Ta se ale získává velmi těžko, když je každý týden jiná sestava, milion zraněných, najednou musíš přesouvat levýho obránce vpravo nebo hraješ bez krajních obránců atd.

Podobný potíže jako pod Potterem, tam je takový množství problémů, že pořádně ani nemáš šanci vidět kvality těch trenérů, protože by se v tomhle prostě utopil skoro každý trenér.

A když už hraješ dobře - jako jsme hráli většinu zápasů v srpnu, září a říjnu - tak z toho výhry a body stejně nevytěžíš, protože tví hráči jsou v zakončení totální jelita a branky prostě nedávali.

Reagovat
John Obi Mikel

Já si dovolím nesouhlasit, že to dneska v záloze fungovalo. Dopředu jsme si toho moc nevytvořili.

Reagovat
vitasrp

Tak to nevytvořili, ale nevím, jestli to byl vyloženě problém zálohy. Enzo tam měl v prvním poločase tak tři, čtyři momenty, kdy byl mezi liniema a mohl dávat finální přihrávku, akorát nikdo neudělal správný náběh. Plus tam samozřejmě byla ta podstatná limitace, že jsme od zranění Jamese prakticky neměli krajního obránce (Cucurella přes nohu je prostě bomba, no).

Reagovat
Svatej

Tak jasne, dva tymy to efektivně umí využít, protože jeden ma na lavičce genia a druhej jeho wish kopii. Nemam ale dojem, ze jde nějakej moderní musthave trend

Pool furt hraje s paratkama na lajnach, Real Madrid pri zdravym tymu taky, Tottac leta taky, Bayern na tom byl stejně a největší úlet byl snad Peptym v Barce, co měl nejenže mrnavy beky, ale i pidistopera Mascherana, kteryho obcas suplvoat ve vzduchu Busquets (posledni priklad spis pro pobavení)

Nemít dva totálně spickovy fulbeky (a na urovni nasich je nemaji na obou stranách uz ani v City, ani v Arsenalu), tak i fakt beru skutecnost, ze je dobrý nejakej nedostatek kompenzovat právě stoperem a udělat z toho jinou přednost, ale my úplně nejsme v pozici, kdy by to bylo tak chytrý.

Navic

- náš utok je narozdil od tech konkurenčních na hovno a neutahne to s omezenou podporou.

- naše záloha nemá žádný navyky, aby kompenzovala neshopnost obrany na míči.

Se zbytkem zas nemám problém souhlasit, sere mě to nejvíc ve chvili, kdy ti hráči jsou a děláme s nima kraviny...

Reagovat
Svatej

Jen teda jeste jedna vytka Pochemu. Ta záloha jde totálně za ním. Ti kluci mají fotbalový dovednosti, se kteryma se da pracovat a přesto je schopnej ty hráče Poche zabíjet.

Gallagher byl x zápasů na podhrotu super a zatazenej uplne k hovnu, stejně ho tam mrdne.

Caicedo je na míči vic nez schopnej hráč, přesto je jeho pohyb naprosto kretenskej, skoro vůbec se nenabizi pro přijetí míče (a vlastnne neni v tymu sam) a nerikej mi, ze to není možný napravit nejakym individuálním přístupem. Celkove pohyb toho tymu je naprosto zoufalej a to uz je jeho práce, ne jejich.

Reagovat
John Obi Mikel

Na druhou stranu co má jako Maatsen dělat? Přeškolit se na záložníka? Vyrůst? Uvažovat všichni trenéři takhle tak může ukončit kariéru a změnit sport.

Jestli mohl loni fungovat v Champu, kterej rozhodně neni hobití liga, tak věřim, že to nebude klíčový problém, ačkoli jsem je tam nesledoval.

Ale to se vracim opět k tomu, že ho tam třeba mohl zkusit nasadit v EFL cupu a mohli jsme vědět víc.

Reagovat
vitasrp

Ne, to vůbec, já to vztahuju převážně k dnešnímu utkání, kde by to vzhledem ke stylu soupeře byl větší problém než jindy.

Proč ho Pochettino bere spíš jako ofenzivního univerzála a nikoliv jako levýho obránce, to je mi taky záhada a moc tomu nerozumím. Ale evidentně to má Poche tak, že je tam Colwill/Chilwell, pak Cucurella a až pak by na tenhle post zvažoval Maatsena.

Reagovat
Salfovic

Dyche prostě umí Bylo mi jasné, že těch 10 bodů smažou,ale tak rychle jsem to tedy nečekal.

Reagovat
John Obi Mikel

Na každé pozici máme papírově kvalitnějšího hráče než Everton a stejně prohrajem a to zcela zaslouženě. Nerozumim tomu. Odfláklej zápas od nás, gratulace Zaschronovi. Byli lepší.

Někdo by se měl zamyslet nad klíčem podle jakého posilujem, celej tým novej a stejně je to čím dál tím horší a horší.

Reagovat
Svatej

Reagovat
SpecialOne

Everton má vyšší motivaci kvůli tomu odpočtu, čili nefér výhodu.

Reagovat
Salfovic

Měli by stejným nebo ještě lepším způsobem motivovat i vás

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Neutron

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Nemít ten pitomý trest, tak z nás Dyche udělal contendera o Evropu.

Reagovat
Salfovic

Podle mě to ještě zruší a tohodle precedentu se rádi rychle zbaví.

Reagovat
Salfovic

To pořád jste, Mickey Mouse Cup můžebýt váš.

Reagovat
Whitemedia

Bral bych na pár měsíců Conteho, ať z Chelsea nemají prdel jen všichni okolo, ale ať se u toho pobavíme i my.

Reagovat
Mimalu

kdyby nebylo toho angažmá v Tottenhamu, tak ti to i opalcuju, ale takto mám obavu, že mu ta správná jiskra chybí

Reagovat
John Obi Mikel

To je pravděpodobný asi jako kdyby tam šel trénovat někdo z nás.

Amíci si tam nevemou někoho, kdo na ně bude neustále nadávat.

Reagovat
vitasrp

No hlavně kdo bude absolutně nekompatibilní s tím, co za kádr vytvořili. Mladé hráče s potenciálem, které je potřeba rozvíjet, nikoliv je jebat za každou chybu a tlačit na vedení, ať přivede zkušený hráče.

Reagovat
Whitemedia

“We need to talk and to try and improve in the next transfer market."

Poche už taky začíná.

Reagovat
martin.b

to už je docela zoufalost tohle říct po tom, co ten klub poslední přestupový okna předvedl

Reagovat
SunFells

Dvě kola po sobě pětigólová nálož od Fulhamu, krása

Reagovat
Ranoth

Caicedo mohol hrat vo fungujucom klube o titul a namiesto toho hra o 10. miesto v klube kde nefunguje absolutne nic

Reagovat
Salfovic

Škoda pro vás i pro něj.

Reagovat
avicii

Reagovat
VTID94

Reagovat
LeonardoUžoa

Je to hlavně žalostnej hráč, momentálně. Ten se opravdu vyplácí.

Reagovat
martin.b

nefungující tým udělá ze spousty hráčů zoufalce, u nás to mohlo být jiný no, ale tak jeho okolí je spoko, fíčka snad přišly

Reagovat
mayday

Dostává ale xkrát větší výplatu, takže je podle mě spokojenej a zbytek je mu jedno

Reagovat
Bandita_Harry

V 22 rokoch je to to hlavne

Reagovat
Front hell

Hlavní je to v jakémkoli věku

Reagovat
Bandita_Harry

Niekto sa sústredí na rozvoj kariéry a zarába kľudne neskôr

Reagovat
Salfovic

To určitě ne, když za něj chtěli dát takovej nesmysl, tak by určitě plat nebyl problém.

Reagovat
Amon

Pekne Everton. Branthwaite sa mi veľmi pozdáva. Taký ľavonohý CB by sa nám hodil pri finančných problémoch Evertonu by nemuselo byť nemožné ho pretiahnúť k nám a za rozumnú cenu.

Reagovat
Zaschrona

Jestli nejsme v úplném průšvihu, tak s tím jak hraje ho musíme prodat jedině za úplný nesmysl. Podepsal nedávno novou smlouvu do 2027, minimálně rok a půl u nás ještě snad bude.

Reagovat
Amon

Len nech sa vyhrá u vás. U nás by asi len sedel. Európu nehráme. Bola by to škoda

Reagovat
Talker

Jako na jednu stranu je mi Pocheho líto - přijde do klubu, kde je kompletně překopaný kádr, hráči se prakticky neznají, kromě wingbeků (kteří jsou nonstop zranění) nikdo nezažil sezonu 21/22 s CFC, všichni hráči jsou mladí a relativně nezkušení a k tomu ještě mu tam chybí konzistentně 4-5 hráčů do základu a ideálně ještě jejich náhrady. A ještě se mu to dosírá zraněními v průběhu zápasu nebo stupidními kartami.

Na druhou stranu prostě Poche dělá píčoviny, které mi přijdou dost stupidní.

Prohráváme a jako 4. nejofenzivnějšího hráče máme relativně defenzivního LB Cucurellu, který hraje RWB. Pokud měl hrát ofenzivního beka, tak měl hrát na své straně. Nebo ho nechat hrát 3. obránce a dát na LB Maatsena. Nebo toho Colwilla hrát jako RCB nebo posunout celou linii doprava, aby byl Cucu nalevo. Nebo cokoliv jiného. Chápu, že je komplikované to řešit během zápasu, ale o poločase se to dá vykomunikovat, ne?

Posadit Gallaghera níže, aby hrál Enzo výše je sice skvělý nápad, ale úplně nefunční, protože Gallagher do té role prostě nesedí. Enzovi to možná trošičku pomůže, ale pohřbí to Gallaghera.

Vůbec nechápu, proč neřval na celý stadion, že Mudryk se nemá stahovat doprostřed. Jo, kdyby dělal náběhy, aby roztrhal obranu a vytáhnul je z pozice, tak OK. Ale když je napravo Cucu, tak Mudryk prostě musí roztahovat hru na druhé straně - nebo dělat ty náběhy.

Tohle jsou prostě hloupé taktické chyby. Pochemu nezávidím, ta práce musí být příšerná, zvlášť když je čtvrtým trenérem během roku a v téhle situaci. Tyhle taktické šachy, které hraje, může dělat, když tým funguje a on se snaží ho posunout ještě dál. Ale ve chvíli, kdy mu nefunguje defenziva, ofenziva, rozehrávka pod tlakem, rozehrávka do středního bloku, rozbití hlubokého bloku ani nic jiného, tak mi to přijde fakt jebnuté. I s tím vším okolo.

Reagovat
vitasrp

Gallaghera to vůbec nepohřbí, on je schopnej tam zahrát svůj standard. I dneska zahrál svůj standard.

To, že prostě nepřihraje balón včas při výpadu vpřed, je dáno jeho limitama a udělal by to úplně stejně, i kdyby hrál ve vyšším postavení. Tam je prostě jedno, jestli hraje z hloubky nebo pod hrotem.

A mimochodem rozdíl je to hlavně v presinku, při výstavbě hry máme stejně jednoho hráče, který zůstává v pozici (Caicedo), jednoho, který vypomáhá s rozehrávkou a pak se zapojuje do finální fáze a jednoho, který třeba začíná výše, ale stejně se dost stahuje do té záložní řady pro balóny (takže rozhodně nehraje nějak jasně mezi liniema).

Reagovat
Talker

Mně přijde Gallagher v těch situacích mimo, zvlášť když soupeř presuje nebo když rozehráváme z hloubky. Tam za mě má být v té roli Enzo, který bude mít přínos, Gallagher to jen posune.

To, že v dalších fázích si svoje odehraje, to souhlasím - ale reálně tam prostě chybí Enzo v té hloubce při rozehrávce.

Reagovat
Svatej

Co teda udelal Gallagher uzitecnyho? Ja si fakt nevybavim jedinou vec v zapase, kde bych si rekl "jeste, ze tam ted byl Conor a ne Enzo". Dokonce i gol ssel ze situace, kde bych zrovna u nej cekal, ze hráče nepustí

Reagovat
vitasrp

Vyhrával souboje, zavřel zálohu a byl tam, kde měl být. U toho gólu měl faulovat za kartu, ale tam bych zabil Broju, který ztratil míč ve chvíli, kdy byl celý tým v pohybu směrem vpřed, takže tam pak máš automaticky otevřený prostor pro soupeře k brejku.

Reagovat
Svatej

Jasne, Broja to tam zmrdal, ale teda Gallagheruv vykon fakt nepovazuju za neco, co bych pojmenoval Standardem hráče na takovy pozici, byl normálně nudnej

Reagovat
vitasrp

Bejt nudnej na týhle pozici v utkání, kde hlavní přednosti soupeře jsou dlouhý míče, zisk druhých balónů a následný centry do šestnáctky, to prostě není zásadně špatně, no.

Reagovat
Salfovic

Kdo dneska chyběl před zraněním Jamese ze základu? Chilwell neměl úplně jistý základ a Nkunku neodehrál v PL ani minutu, takže je nesmysl ho brát za nějakou oporu.

Reagovat
Talker

James, Chilwell, Nkunku, Fofana, Lavia. Chilwell odehrál první 4 zápasy v základu.

Jo, možná by nebyli všichni automaticky v základu, ale minimálně by to byli hráči, kteří by se o něj jasně rvali a dostávali by šance v základu.

Reagovat
vitasrp

Jj, Chelsea ho přivedla jako hlavní ofenzivní posilu, ale protože se zranil v přípravě a v PL nehrál, tak se nepočítá.

Reagovat
Salfovic

Takže vy máte jistotu, že to nebude podobný flop jako mnoho jiných před ním? To samé Lavia a Fofona.

Reagovat
vitasrp

Jak bych mohl mít jistotu? Jenom mi přijde úplně absurdní říct, že Nkunku jako hlavní letní posila vlastně vůbec nechybí, protože ještě nehrál.

Reagovat
Salfovic

A právě proto nevíš, jestli to bude opora, která vůbec bude chybět.

Reagovat
Svatej

To je jak říct, ze nevíš, jestli bude Kanenopora v Bayernu nebo Neymar v PSG, klidne by podobný prirovnani platilo i pro mene kvalitní hráče jako Nkunku, wtf

Reagovat
Talker

Ale nikdo tu neříká, že to jsou/budou opory. Prostě to jsou hráči do základu/na pokraji základu.

Reagovat
fenixLFC

lenze v prirpave to hodne stavali okolo neho smerom dopredu a bol relativne produktivny+si rozumel s jacksonom. ked sa zranil tak vlastne hodili celu letnu pripravu do kosa

Reagovat
Salfovic

Ano, to je dobrá názorná ukázka, Jackson se jevil v přípravě úplně jinak než co pak předváděl v lize.

Reagovat
vitasrp

Jackson byl první část sezóny dobrý i v lize.

Reagovat
Talker

Hele i kdybychom koupili Haalanda se Salahem, tak bych si nebyl jistý tím, že to nebudou u nás v této situaci flopy. Prostě jsme ve sračkách a částečně je to dáno tím, že je nonstop zraněná hromada hráčů.

konstantně chybí první varianta na RB, druhá varianta na RB, první varianta na LB, druhá varianta na stopera (Fofana), první varianta na jednu z ofenzivních rolí (Nkunku) a druhá varianta na DM/CM (Lavia), 2.-3 varianta na AM (Chuc), 4. křídlo (Madueke).

Reagovat
Salfovic

Mně prostě přijde to fňukání nad zraněnýma, i vzhledem k tomu, že nehrajete Evropu, přehnaný. Střed zálohy, včetně dvou nejdaržších hráčů, je prakticky pořád k dispozici, stopery máte vždycky minimálně tři. Prostě základní sestavy, co dáte vždycky dohromady, nevypadají nijak tragicky.

Reagovat
vitasrp

Ty základní sestavy, co dáme dohromady, jsou kolikrát bez krajního obránce, co by nemusel hrát přes nohu, což je v Premier League řekněmě trochu napiču.

Plus jsme třeba snad do konce září neměli na lavičce hráče do ofenzivy, což je trochu taky problém, když potřebuješ cokoliv změnit/oživit/vylepšit.

Reagovat
Svatej

Pořád k dispozici, LUL

Reagovat
Talker

Sorry, ale když ti chybí 3 krajní beci do základu/na lavičku ze 4, tak je to těžký. Stejně tak do ofenzivy máme 1-2 alternativy na lavičce.

Ono se stačí kouknout, jak vypadají naše lavičky. Dnešní je jedna z těch lepších.

Petrović, Silva, Colwill, Gilchrist, Maatsen, Matos, Castledine, Sterling, Jackson

Reagovat
Svatej

Wtf, Chilwell ma jisty zakladna Nkunku prichazel vbpozici hvězdy týmu, to jsou zas blbosti ale

Reagovat
Salfovic

A proto poslední dva zápasy začínal na lavičce. A jakoby u vás nikdy ofenzivní hvězda nevyhasla.

Reagovat
Svatej

O kom jenrec s tema dvema zapasema? Chilwell?

A co jako tyvole, to mame jako ted.predpokladat, ze nikdy uz zadna hvezda nezahraje,.nebo co to tu rozjizdis za bomby?

Reagovat
Salfovic

Kdo jinej.

A předpokládat si může každej, co chce, ale je to jen subjektivní věc.

Reagovat
Svatej

A jako ze vynechal dva zapasy (a to jeste kvuli tomu, ze se do zapasu vic hodil Mudryk) ma znamenat, ze snad neni ze základu? to v tom případě nehraje základ nikdo na světě, you proved your point, gratulka.

Wtf, když máš tym plnej mladych uchy co hovno dokázaly a koupis hrace v nejlepším veku po dvou top sezónách, tak nejde o zadnou subjektibitu, ten hrac přišel jako základní kamen sestavy, tecka

Reagovat
Salfovic

Ne, jen to znamená, že nemá ,,úplně jistej základ´´.

Po vašich posledních zkušenostech nákupů v BL, dobrá.

Reagovat
Svatej

Ty vole, je to zastupce kapitána, kdykoliv je zdravej uz x let, tak hraje a ve vyjimecnych pripadech ne, tohle je cistej bulshit, sorry.

Ano.

Reagovat
Svatej

Jen tak mimochodem, nase všechny poslední nakupy v základu hrály, Werner to misto ztratil až v poslední sezóně, to jen tak k ty skutecnosti, ze chybí hráč v zlaldu vs nakup z BL

Reagovat
John Obi Mikel

Mudrykovi tam od začátku sezóny hraje Colwilla, aby měl volnou lajnu a neběhal mu tam bek a on se několikrát stáhne doprostřed, takže tam na křídle neni nikdo. To prostě nepochopíš.

Reagovat
Salfovic

Chelsea v tomto roce 39 ligových zápasů a stejný počet bodů.

Reagovat
spider_8

Consistency

Reagovat
Svatej

Cucurella injured

Nejenže byl zranenej, ale Maatsen tam nesel z taktickych duvodu, to me poser

Reagovat
vitasrp

Posledních 39 ligových zápasů Chelsea.

Xg 65,78, reálně vstřelených gólů 46

xPTS 60,99, reálně získaných bodů 39

Fakt ať už ten rok 2023 skončí co nejdříve, tohle jsou úplně absurdní čísla.

Reagovat
Zaschrona

Mauricio Pochettino: “We deserve full credit because we were much better than them but in the end you need to score."

Teda, ne že bych nechápal, odkud tenhle výrok vznikl (držení míče, náznaků dost, atd. - Chelsea měla i dost smůlu, snadno se ten zápas dal z jejího pohledu vyhrát), ale takovým vyjádřením si pomůže jen dost těžko. Na xG jsme vyhráli a žádou extra tutovku Chelsea taky neměla.

Reagovat
vitasrp

Jo, na xG jste vyhráli, ale díky jedný akci v zápase. To xG Chelsea mohlo být taky jinde, kdyby Jackson na malém vápně ve skrumáži nepromáchl atd., ale to není podstatný.

Začíná mu pomalu blikat jako každýmu manažerovi, který se dostává pod tlak. Akorát že jeho pod ten tlak dostalo exkluzivně vedení, který mu krom Sancheze nepřivedlo hráče s pořádnýma zkušenostma s Premier League.

Reagovat
Svatej

Na xg jste "vyhrali" diky přesně nedostatkovýmu prvku ty metriky, kdy jste z dvojsance udelali 0,92, reálně z jedny sance dva goly dat nemuzrs, takze statistika zkresluje

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Much better than them si představuju dost jinak

Reagovat
Salfovic

Mauricio Pochettino: “We deserve full credit because we were much better than them but in the end you need to score." “The boys gave everything.”

Reagovat
Amon

Tak som späť z kanálu. Pekný zápas z našej strany. Toľko šancí ako dnes sme nemali snáď za celú minulú sezónu. Richarlison, Son a Kulusevski super. Sarr nám veľmi chýbal na pozícií č. 8. Tiež mám za to, že Davies hraje dobre na LCB, dnes znova bez chyby.

Čo je horšie, tak to je lavička. Na Hojbjerga začínam byť veľmi alergický. Dnes zavinil gól. Lo Celso lacná strata lopty, po ktorej Romero hasil za červenú. Gil ma fajn náznaky, ale veľmi neefektívne.

Síce som zápas proti WHU nevidel, ale vraj sme hrali celkom dobre. Baví ma, ako hrajeme a koľko strieľame. Až na ten mizerný zápas proti Wolves, tak sme vždy hrali futbal i napriek prehrám.

Reagovat
Mates_Matesović

Proti WH byl dobrej první poločas, druhej byla tragédie

Reagovat
jk

Super tři body a pro mě nečekaně pohodový zápas. S pro mě opět nečekaně odevzdaným Newcastlem, fakt nám to moc nestížili.

Jo a Pedro Porro opět famózní. Jeslti byl Rodri nejlepší RB mezi zálozníky tak PP je nejlepší záložník mezi pravými beky, skvělý, skvělý, makač, skvělý všecko.

Reagovat
Salfovic

Tak Newcastle už jede jen na výpary, jsem zvědavej, co s tím budou dělat.

Reagovat
kissak

to já taky

Reagovat
dantetomas

ides na vypary?

Reagovat
kissak

dalo by se napsat při pohledu na naši hru

Reagovat
owny✨

Richarlison > Jesus

Reagovat
Salfovic

Kdo si počká, ten se dočká

Reagovat
jk
Reagovat
janinho

tak ale dokaze ubranit stoperov supera

Reagovat
gocii

To jsou desny statistiky

Reagovat
VTID94

Shohei Ohtani has joined Todd Boehly's LA Dodgers in a record $700m deal

His 10-year contract is believed to be the largest in sports history, surpassing Messi's $674m deal with Barcelona between 2017-2021

Reagovat
j_mrazik

10 let toho s klackem vs 5 let Messiho.

Reagovat
Godwinson

Uz toho Pochettina vyhodili?

Reagovat
jk

“It’s a lack of respect!”

Callum Wilson explains his clash with Guglielmo Vicario towards the end of their 4-1 loss

Hehe kretén. Na hřišti mu ty jeho kecy dali hráči Spurs pěkně sežrat, Romero ho vzal přes párky tak, že bych se nedivil banu a Vic se mu smál do ksichtu. A on chtěl respekt? Fffffff

Reagovat
Salfovic

Co řekl ?

Reagovat
jk

V nějakým podcastu se nedávno s Antoniem smáli Richarlisonovi. Chovali se jak dva čůráci a Wilson teď volá po respektu, směšný. Ale celý to má myslím delší historii.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
fff

On celkovo to, ze aktivni hraci maju podcast a vyjadruju sa k hracom a klubom, proti ktorym este hravaju, mi pride trochu mimo.

Reagovat
Cobra
Reagovat
kissak

Romero pěkně ulítl, byl rád že zůstal na hřišti.

Reagovat
Liveral

To je v každým zápase

Reagovat
SunFells

matlák

Reagovat
Miguel19

Pokud týpek neukončí někomu kariéru, tak to bude zázrak.

Reagovat
Liveral

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Golasso

Reagovat
El Cid z City

Zajímavej, rozporuplnej hráč. Jsem zvědavej, jestli zvládne ještě přestup do některého z top pěti,šesti klubů světa.

Reagovat
Salfovic

To jsou které ?

Reagovat
El Cid z City

Pro každého jiné,ale nikomu tam asi nebude chybět Real a Bayern.

Reagovat
Salfovic

No právě, já bych s tím měl dost problém.

Reagovat
PP

To sou kokotské výsledky..

Reagovat
Golasso

Reagovat
Bandita_Harry

Tak hlavne že tu tuším Setwo dostal strašnu biedu pred sezónou keď si dovolil opicovat nákupy Chelsea, tak snáď ste spokojní

Reagovat
VTID94

Vidíš a nakoniec je na smiech už samotný nákup Chelsea

Reagovat
John Obi Mikel

Hoď link na diskuzi

Reagovat
Bandita_Harry

Nenašiel som to takže som si to asi vymyslel

Reagovat
Busby babes

klasicky United tvl. ted jeste dostaneme bidu na Liverpoolu a zas 2 tydny sracek v novinach

Reagovat
jenage

Sračky v novinách by mě trápily fakt nejmíň.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

me ne, protoze to ma pak vliv i na to, co se okolo tymu deje

Reagovat
SunFells

Beşiktas have exluded 5 players from their squad due to 'poor performance' and 'incompatibility'

The 5 players: Eric Bailly, Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal & Jean Onana.

Bold move after poor 3-1 derby loss to Fenerbahçe.

Uvážený a jistě nerasistický krok

Reagovat
Busby babes

Bailly

Reagovat
John Obi Mikel

Pikous bude v Premier Clubu, ten si tu Chelsea podá

Reagovat
bbbauch

Bud se Pikous hodne zlepsil, nebo bych tam mohl jit i ja

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Man__United

Celkem se divím že ho tam vzali, pamatuju že v některých dílech kontrapresinku šel dost po Hoškovi

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Hošek tam s ním nebude

Reagovat
Man__United

Tak ale je tam šéf

Reagovat
forrest

Ja si furt pamatuju nekakej jeden z prvních dolu, kde onanoval na pasy Hakima Ziecha a všechny ostatní celkem nevybíravě urážel... ale na tím asi zapracoval, Premier Club a Kontrapresink není diskuze na EF...

Reagovat
forrest

... dílů Kontrapresinku

Reagovat
Remt

To jsem na to zvědavej, to se podívám

Reagovat
Man__United

Gary Neville: “There’s no way they [#mufc] should change Erik ten Hag this season. This idea of sacking him is an absolute nonsense. I wouldn't be in favour of that anyway. There's a lack of leadership and structure above him. I know people say, 'you can't blame the Glazers' - yes, you can! Because it's 10 years of failure and miserable recruitment. It comes down to the fact that they've not got a sporting director, a proper head of recruitment in place.”

Reagovat
Benzema

Snáď ho nevyhodia, ideálny tréner pre United, veď prekonáva každý týždeň nejaký nový rekord

Reagovat
Man__United

Tak přijde nový trenér a bude překonávat ty rekordy taky no, jenom tam bude jiné jméno

Reagovat
martin.b

Since January 2020, Jurgen Klopp has won Premier League manager of month once. In that time, Mikel Arteta has six, Pep Guardiola four, Erik ten Hag, Ange Postecoglou and Nuno Espírito Santo three, and Thomas Tuchel and Eddie Howe two each.

Guardiola hasn’t won one in two years

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/5125567/2023/12/11/man-utd-transfers-anthony-martial-contract/

Manchester United do not intend to activate the option to extend Anthony Martial’s contract when it expires at the end of this season.

haleluja tvl

Reagovat
vladis271

Sialene ze je este u vas. Nechcete ako nahradu Gakpa?

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Cobra

Tottenham reach an agreement with Destiny Udogie on new long term deal for Italian fullback.

Club sources confirm deal in place and sealed — understand it’s all done.

@FabrizioRomano

Dávám tomu dva roky, aby se stal nejlepším bekem ligy. Stále 21 let. Silný, rychlý, skvělý v kombinaci. Pro mě nejlepší podpis "léta".

Reagovat
martin.b

Tak on aktuálně nejlepším levým bekem ligy asi je, na paty mu šlape leda Zinchenko, zbytek konkurentů je na marodce nebo v United.

Reagovat
Kinky7

mykolenko? ten hraje momentalne skvele

Reagovat
martin.b

jo tak můžeme tam házet i ve formě hrající Digne nebo Mykolenka, ale nemyslím si, že by obstáli ve hře Spurs/Arsenalu, jako tihle dva.

Reagovat
Cobra

Chilwell, Robertson... na tyhle zatím nemá. Já v něm vidím Walkera ve verzi 2.0.

Reagovat
SunFells

Estupinan taky

Reagovat
martin.b

ale taky toho letos moc nenahrál zatím

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
martin.b

však píšu momentálně, oba zmiňovaní toho letos moc neodehráli, navíc Robo to co odehrál, tak dost průměrně, Chilwell nevím, ale ani si nepamatuju že letos hrál.

Reagovat
Mates_Matesović

Paraticiho přestupy hráčů z Itálie dopadli snad ve všech případech naprosto skvěle

Reagovat
Cobra

z Itálie to je naprostý masterpiece . Celkově z těch hráčů, které přivedl Kulu, Bentancur, Romero, Vicario, Udogie, Perišič, Porro, Sarr, Richarlison, Bissouma, Gil, Spence, Royal jsou flopy pouze poslední tři zmiňovaní. Richarlisonovi furt věřím, že naváže na výkony z Evertonu.

Reagovat
fenixLFC

problem u richarlisona je ze by musel predvadzat neskutocne vykony aby ospravedlnil tu prestupovu ciastku

Reagovat
jk

Furt si myslím, že bude platný ale nikdy tak aby to obhajilo těch 60+m, které sme za něj poslali. Problém je, že koupit útočníka z PL prostě za normální prachy nejde, to je snad vždycky přepal.

Reagovat
Zaschrona

PL teams this season for open play xG and open play xGA

https://pbs.twimg.com/media/GBENPqXWMAAwZ5m?format=jpg

Fakt zajímavý, jak Chelsea na tom dle čísel není tak špatně, ale... u nás taky koukám, že až tak dobře bychom na tom měli být.

Reagovat
iamek

Reece James has undergone medical assessment, scan results have confirmed an hamstring injury.

Reece will now begin his rehabilitation programme at Cobham.

Club expect Reece James to be out until February/March — based on recovery programme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele