Premier League - preview 25. kola

10.02.2015, 08:14, aktualizováno 11.02.2015, 08:15
Previews
Šesti zápasy bude dnes dohráno 26. kolo anglické ligy. Chelsea vede tabulku o sedm bodů a svůj náskok bude chtít minimálně udržet i po zápase s Evertonem, Manchester City čeká prověrka na půdě Stoke, Manchester United se doma střetne s Burnley. Southampton přivítá West Ham...
Southampton FC - West Ham United  (středa 20:45)
Southampton s West Hamem svorně patří k příjemným překvapením letošního ročníku, pro oba to však zatím byl docela rozdílný rok 2015. Zatímco Soton si již stihl připsat tři čistá konta a čtyři vítězství z pěti pokusů, Hammers registrují jednu jedinou výhru ze zápasu se slabým Hullem...

West Ham je stále osmý a o něco jako záchranu prvoligové identity se ani nemusí starat, nicméně pokles jeho formy je vpravdě alarmující. Z minulých sedmi kol Allardyceovi svěřenci uhráli jedné vítězství a dále už akorát tři remízy 1:1.

Na druhou stranu, za celé toto relativně krátké období stihli čelit soupeřům jako Chelsea, Arsenal, Liverpool (jediné prohry proti nim) a Manchester United, který přišel na řadu jako poslední. Southampton potom tuhle řadu akorát prodlužuje, když od 20. prosince neslavil tři body pouze ve dvou případech z celkových osmi.

Také Saints nicméně mají své problémy. Další zdravotní trable totiž postihly věčného lazara nedávných časů Morgana Schneiderlina, přičemž vinou pokračujícího trestu pro Ryana Bertranda a čerstvé zranění zaskakujícího Targetta se musí na levého beka provizorně přesunout stoper Maya Yoshida.

Sam Allardyce naproti tomu pokračuje v živoření bez stoperského páru Collins-Reid a opětovně by mohl být bez Andrewa Carrolla. Vytáhlý útočník o víkendu neprošel fyzickými testy a rovněž nyní zůstává jeho start nejistý až do poslední chvíle.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Clyne, Fonte, Gardos, Yoshida - Wanyama, Davis - Tadić, Mané, Elia - Pellè
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Kouyaté, Tomkins, Cresswell - Song - Nolan, Noble - Downing - Sakho, Valencia (Carroll)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.90 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Burnley FC  (středa 20:45)
Poté, co Manchester United před deseti dny úspěšně přemazal nedobré vzpomínky na první měření sil s Leicesterem, čeká ho nyní stejná robota i proti Burnley. Také Clarets totiž úvodem sezony na vlastní půdě tápající Van Gaalovu družinu obrali alespoň o dva body a teď se pro změnu chystají k výjezdu na Old Trafford...

Tam na své minulé zastávce v lednu 2010 prohráli jasně 0:3 a rovněž tehdy šlo o jistou odvetu za časný šok, který tehdy pro Fergusonovu eskadru znamenala prohra 0:1 na Turf Moor.

Manchester United nakonec v oné sezoně finišoval druhý jen bod za londýnskou Chelsea a opakování takové situace nyní těžko hrozí: Red Devils jsou čtvrtí a na lídry ze Stamford Bridge ztrácí propastných 12 bodů.

Ve skutečnosti je překvapením spíš jen to, že se ManUtd stále nachází na příčkách zajišťujících Ligu mistrů; Red Devils totiž skutečně nejsou v nějaké životní formě. Jejich jediné dvě výhry z posledních šesti kol pocházejí ze střetnutí s aktuálně sestupujícími mužstvy (QPR a Leicesterem), přičemž remízu s West Hamem o víkendu zachraňoval Daley Blind doslova pár sekund před závěrečným hvizdem.

Burnley si nedávno prožilo světlejší období, teď je ale zase zpátky v relativní mizérii, když vypadlo z FA Cupu a naplno nebodovalo ve třech po sobě jdoucích ligových kolech. Sean Dyche navíc nyní bude muset poprvé po deseti zápasech sáhnout do podoby zahajovací jedenáctky, neboť se mu do konce sezony zranil Dean Marney. Zpátky do základu by se takto měl vrátit Michael Kightly.

Louis Van Gaal bude při návštěvě vínové bandy postrádat Lukea Shawa, jenž se v závěrečných pasážích víkendového klání nechal zbytečně vyloučit. Další šance tím pádem čeká na Ashleyho Younga, zatímco tápající Falcao či Januzaj by mohli uvolnit cestu na startovní rošt Marouanu Fellainimu.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Jones, Rojo, Young - Blind - Fellaini, Di María - Rooney - Falcao, Van Persie
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Keane, Shackell, Mee - Jones, Arfield - Kightly, Barnes, Boyd - Ings
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 6.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Everton FC  (středa 20:45)
Kdyby zápas Chelsea a Evertonu probíhal stejným tempem jako posledně, vůbec bychom se nezlobili. Do třetí minuty dvě branky, po přestávce v rozmezí 12 minut dalších pět... Idylka. Devítigólová show z Goodison Parku se však patrně opakovat nebude, spíš se můžeme strachovat, aby se neopakovala tragédie z Merseyside derby...

Zkusme se vrátit přesně o rok a 38 zápasů zpátky. Nechme stranou, že Arsenal vedl Premier League a Liverpool měl na střeleckém kontě o 25 gólů více než nyní. Chelsea tehdy byla třetí, měla přitom jen o tři body méně než dnes - v letošní sezóně stačí na "bednu" o osm bodů méně. Situace v Anglii se vyrovnává směrem dolů a jen londýnští Blues a loni zoufalý Man Utd je na tom z nejbohatší sedmičky bodově lépe než před rokem.

Naopak Southampton, West Ham či Swansea patří k těm kometám, které se ženou vpřed (a jsou na tom o 10 až 15 bodů lépe). Logicky pak musí z čela někdo odpadnout a ten někdo je letos zoufalý Everton. Toffees mají o 18 bodů méně než touto dobou v roce 2014.

Svěřenci Roberta Martíneze se začali nejvíce trápit v období Vánoc. Vždyť z posledních deseti zápasů vyhráli jen jednou (!) a vstřelili ubohých sedm branek. Když to porovnáme s minulou sezónou (naposled, slibuji), je to o pět výher a 11 gólů méně. Abych však pouze nekritizoval, pozitivní zlepšení zaznamenal Everton v obraně - gól nedostal už 286 minut.

Defenziva liverpoolských Blues však ve středu podstoupí tu nejtěžší zkoušku, kterou si může představit. Přijede na Stamford Bridge, kde vládne domácí Chelsea. Suverénně nejlépe střílející tým soutěže (54 branek ve 24 zápasech) a doma takřka nezničitelný, když jediné body ztratil s Manchesterem City (10-1-0, 25:4). Stačí si vzpomenout na podzimní střetnutí, v němž Chelsea smetla Everton šesti góly dokonce na jeho půdě.

Tentokrát však Londýňané nebudou mít k dispozici tehdy dvougólového střelce a nejlepšího kanonýra Premier League Diega Costu, který v týdnu zkompletuje třízápasový trest. I bez něj však Chelsea dokázala v týdnu vyhrát na hřišti Aston Villy 2:1 - oproti tomuto klání navíc má být připraven Cesc Fábregas, jenž poslední dvě klání vinou zranění propásl. Jediným zraněným hráčem v kádru Blues je John Obi Mikel.

Everton ještě nemůže počítat s nejlepším hráčem Afrického poháru národů Christianem Atsu, zranění pak stále trápí Stevena Pienaara, Leona Osmana a Aidena McGeadyho. Naopak brankář Tim Howard je konečně k dispozici a stoprocentně fit. Dá se očekávat, že Martínez bude pokračovat v defenzivní taktice z Merseyside debry, přestože hlavně jeho vinou bylo obvykle pohledné utkání prakticky nekoukatelné.

Na Stamford Bridge ovšem formace se třemi defacto defenzivními záložníky může nést ovoce - vynulovala i útok Liverpoolu. McCarthy, Besić i Barry by tak opět měli vyztužit střed pole, zatímco jeden z trojice Mirallas, Barkley, Naismith usedne na lavičku.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Zouma, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Willian, Oscar, Hazard - Rémy
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Distin - Besić, McCarthy, Barry - Naismith, Lukaku, Mirallas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.25 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Manchester City  (středa 20:45)
Sedm bodů ztráty na čelo a výjezd na jedno z nejméně oblíbených míst na britských ostrovech. Manchester City se v rámci 25. kola nejvyšší anglické ligy představí na půdě Stoke City, kde pod záštitou Premier League ještě nikdy nevyhrál. Opět navíc bude chybět Yaya Touré, bez něhož jsou Citizens, zdá se, zcela ztracení.

Poté, co odstartovala příprava na Africký pohár národů a z Manchesteru odletěl klíčový středopolač City Yaya Touré, začalo to ve hře loňského mistra skřípat. Pět utkání bez vítězství teď drásá nervy náročných fanoušků i majitele; manažer Manuel Pellegrini však ujišťuje, že se pod tlakem rozhodně necítí.

Pokud Citizens vyhrají na Britannia Stadium, budou mít jen o bod méně, než měli minulou vítěznou sezónu ve stejném období. V první řadě ovšem musí onu "povinnou" výhru vybojovat. V Premier League totiž jeden z nejsilnějších celků soutěže zavítal na půdu Stoke City celkem šestkrát, přičemž ani jednou nedokázal zvítězit. Poslední triumf Man City v nejvyšší anglické soutěži je starý 33 a půl roku!

Svěřenci Marka Hughese, který se postaví proti někdejšímu zaměstnavateli, mají navíc o poznání lepší formu. V FA Cupu postoupili do osmifinále (na rozdíl od Man City) a z posledních devíti možných ligových bodů jich získali sedm. To je o pět víc než jejich středeční soupeř.

Potters se paradoxně mohou mnohem více spolehnout na ofenzivní sílu. QPR porazil hattrickem Jon Walters, zatímco bod z Newcastlu vybojoval střídající Peter Crouch - tou dobou osm minut pobíhající na hrací ploše. Ve čtvrtém kole FA Cupu navíc kromě Walterse skórovali i Moses, Bojan a Ireland. Man City naopak z pěti zápasů skórovali jen třikrát a takový Sergio Agüero (i vinou zranění) gólově mlčí už přes dva měsíce.

Citizens budou mít k dispozici kompletní kádr, jen Bony a Touré ještě slaví titul z APN. Stoke bude postrádat oba podhrotové muže Bojana s Irelandem, mimo hru je i kapitán Ryan Shawcross. Otazník visí nad Arnautovićem.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Muniesa, Wollsheid, Bardsley - N'Zonzi, Whelan - Diouf, Walters, Moses - Crouch
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Demichelis, Kompany, Kolarov - Fernando, Fernandinho - Nasri, Silva, Milner - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.80 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Swansea City  (středa 21:00)
West Brom hodlá pokračovat ve zlepšených výkonech pod Tonym Pulisem, který s výjimkou výprasku od Tottenhamu ještě na lavičce Baggies neprohrál. Na Hawthorns přijede Swansea, která pokračuje ve velmi nevyrovnaných výkonech.

Ani náhlá změna kapitána nenarušila morálku West Bromu. Chris Brunt naopak jako by byl najednou zbaven zátěže a víkendovou remízu 2:2 s Burnley zařídil gólem a přihrávkou. WBA tak pod Pulisem prohrálo jen jediné z šesti utkání, což jim mimo jiné zajistilo taky postup do osmifinále FA Cupu. Na sestup má však náskok jen tří bodů.

To Swansea je na tom o poznání lépe; má dokonce o poznání blíže k pohárovým umístěním než sestupovým vodám. Vinou nevyrovnaných výkonů však může po Evropě jen marně toužit. Jako příklad stačí vzít poslední tři zápasy - Labutě nejprve doma vykrvácí s Chelsea, aby pak šokovaly výhrou v Southamptonu. Jenže vše zkazí domácí remízou se Sunderlandem.

Problémy mají především v ofenzivě, kde po Bonyho odchodu do Manchesteru City (a na APN) nemá kdo dávat góly. Batefimbi Gomis se sice uráčil v klubu zůstat, ale jeho výkonnost je slušně řečeno na pováženou. Stejně jako fakt, že svěřenci Garryho Monka nedali více než jeden gól už 10 zápasů. Pět z devíti gólů v tomto období navíc vstřelili právě Bony; nebo Gylfi Sigurdsson, který nesmí nastoupit kvůli červené kartě z pohárové prohry v Blackburnu.

Swansea nepomůže ani Marvin Emnes, který stále ještě marodí se zadním stehenním svalem. West Brom zase nemůže počítat s Youssoufem Mulumbu, jenž po Africkém poháru národů není v ideálním fyzickém rozpoložení. Stoper Jonas Olsson se už sice k návratu blíží, ale ještě si na něj počká.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Lescott, Baird - McManaman, Fletcher, Yacob, Brunt - Berahino - Anichebe
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Williams, Taylor - Ki, Cork - Dyer, Shelvey, Routledge - Gomis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Crystal Palace - Newcastle United  (středa 21:00)
Alan Pardew udělal z Crystal Palace po svém příchodu velmi nepříjemného protivníka pro jakýkoli tým Premier League. Na všech frontách zatím válí s noblesou; nyní ho ovšem čeká střetnutí s týmem, který dlouhé 4 roky vedl. Do útrob Selhurst Parku se vydá Newcastle a Pardewa kromě další důležité bitvy o udržení čeká i setkání se "starými" známými.

Většinu ligového podzimu probíhala ve fanouškovském táboře Magpies kampaň na odvolání Alana Pardewa. Transparenty se objevovaly zápas co zápas na všech stadionech, kde Newcastle hrál, kolem St. James‘ Parku dokonce projížděla dodávka s plakátem, na němž svítil nápis "SACKPARDEW.com". Šedivý manažer se však na vzájemný střet přesto těší.

Newcastle neopustil ve špatném stavu. Po polovině sezóny měl na kontě 26 bodů a na sestupové příčky, které shodou okolností obsazoval právě Crystal Palace, měl desetibodový náskok. Odvedl jsem dobrou práci, odešel s hlavou vztyčenou, prohlásil proti Pardew před vzájemným zápasem.

Díky nikoli dobré, ale výtečné práci s Eagles už je ztráta na Magpies jen pětibodová. Crystal Palace vyhrálo pod vedením nového manažera pět z šesti soutěžních utkání a na trojčlenný "padací most" kouká s odstupem krásných šesti bodů.

Newcastle pod dočasným šéfem Johnem Carverem z FA Cupu vypadl a až koncem ledna se konečně zvetil, vyhrál v Hullu a uhrál remízu se Stoke City. Drží se tak v klidných vodách středu tabulky a ani případná porážka na hřišti Crystal Palace jej nevytrhne z pohodového rozpoložení.

Straky to na Orly paradoxně umí. Ve všech možných soutěžích jim nedovolily vyhrát už deset zápasů v řadě (8-2-0); poslední triumf Palace je starý už téměř 17 let. Pardew, který soupeře zná jak své boty, však může s touto nelichotivou bilancí zamést.

K dispozici už má Yanicka Bolasieho, bronzového medailistu z APN. Pokud vůbec bude v nominaci, začne ale nejspíš na lavičce - v Rovníkové Guinei si sáhl na dno svých sil. Zranění vyřadilo stopera Danna, nejistý je také start u dvou posil - Leeho a Ameobiho. Mimo hru je také kapitán Mile Jedinak, jenž si z pro změnu Asijského poháru přivezl bolavý kotník.

Po čtvrt roce se do zápasu dostal francouzský křídelník Gabriel Obertan, jenž vystřídal Rémyho Cabellu. Křídelník, který po Novém roce předvádí výborné výkony, střídání neunesl, třískl s lahví na zem a Carver jej veřejně pokáral. Jeho start je tak nejistý v souvislosti zdůraznění manažerova varování. Mimo hru jsou tradičně oba Taylorové.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Ward, Hangeland, Delaney, Kelly - Puncheon, Ledley, McArthut, Zaha - Sanogo, Gayle
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Coloccini, Dummett, Haïdara - Colback, Anita - Cabella (Obertan), Sissoko, Ameobi - Pérez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Leicester City  (úterý 20:45)
V životě fotbalového manažera jistě neexistuje nic horšího než dozvědět se, že jste byl vyhozen. Možná ještě nepříjemnější však musí být dočíst se na mnoha místech, že jste byl vyhozen, i když to ve skutečnosti není pravda. A přesně to se předevčírem přihodilo lodivodu Leicesteru Nigelu Pearsonovi...

Hlavním důvodem, proč se ona falešná zpráva na sociálních sítích takovým způsobem rozšířila, je prostě a jednoduše její věrohodnost. Vedení Foxes by totiž našlo množství důvodů, proč by dávalo smysl Pearsona vyhodit.

Namátkou jde o příšernou venkovní bilanci (osm proher z minulých deseti výletů), mizernou vizitku defenzivní složky týmu (čtyři čistá konta jsou tím nejhorším výkazem napříč celou Premier League) či tři porážky v řadě s jedním vstřeleným gólem na kontě.

Hodně se toho zkrátka v táboře Leicesteru změnilo od oné srpnové remízy s Arsenalem, což ovšem platí i pro druhou zasvěcenou stranu. Kanonýři už oproti dřívějším dobám nemusejí spoléhat na Flaminiho, Sanoga a nakonec ani brankáře Szczesného, kteří startovali ve třetím kole, ale docela jistě nebudou startovat nyní.

Co se formy týče, byl Arsenal ještě před pár hodinami na výši. Deset vstřelených gólů napříč třemi koly, tři čistá konta a cenný skalp Manchesteru City... to všechno bylo v hlavách fanoušků celkem spolehlivě přepsáno zklamáním z bojácného přístupu k prohranému severolondýnskému derby s Tottenhamem.

Kanonýři byli takto odstrčeni až na šestou příčku a musejí se co nejdříve vzpamatovat, pokud chtějí - jako vždy pod Wengerem - dosáhnout na obligátní vstupenku do Ligy mistrů. K tomu jim už dnes bude dopomáhat také uzdravený Alexis Sánchez, jenž zmeškal dvě předešlá kola, zatímco Wilshere už zase alespoň trénuje s týmem.

Nigel Pearson se bude moci konečně zblízka podívat na svou zvučnou lednovou posilu Roberta Hutha. Bývalý stoper Stoke City si již odpykal svůj dvouzápasový trest a je připraven k debutu. Naopak brankář Schmeichel s útočníkem Woodem jsou pořád mimo vinou zdravotních trablí.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ospina - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Coquelin, Ramsey, Cazorla - Walcott, Giroud, Sánchez
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Simpson, Wasilewski, Morgan, Konchesky - Mahrez, Cambiasso, James, Schlupp - Nugent, Ulloa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 6.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - Aston Villa  (úterý 20:45)
Aston Villa si prožila ambivalentní víkend. Na jednu stranu se proti Chelsea vytasila s jedním z nejlepších výkonů v sezoně a po bezmála 11 hodinách konečně skórovala, na stranu druhou už počtvrté za sebou prohrála a na výhru dál čeká od začátku prosince...

Zrovna úterní soupeř vínových na tom však není o moc lépe. Také Hull před pár dny čelil soupeři z nejtěžších, a taky on si počínal více než slušně - avšak ve výsledku z toho vinou pozdního Milnerova zásahu byla "jen" remíza s Manchesterem City a pokračování vlastního čekání na tříbodový úspěch, které se táhne už po čtyři kola.

Aston Villa v příštích týdnech čelí relativně schůdným soupeřům, což sám Paul Lambert přiznal na tiskové konferenci, a zrovna Hull City je přesně takový případ. V Lambertově éře s ním birminghamský celek odehrál tři zápasy, inkasoval jen dvakrát a sám se prosadil dohromady pětkrát při minulých dvou pokusech. Aktuálně 16. Villans teď nutně potřebují něco takového zopakovat.

Tigers by mohli být v úterý povzbuzeni vánkem svěžího větru, který by měl zaručit nově příchozí Dame N’Doye, potažmo snad i konečně naplno uzdravený Nikica Jelavić.

Na druhé straně barikády se opatrně počítá s návratem věčného maroda Rona Vlaara, ale i minule dobrovolně posazeného Christiana Bentekeho. Belgický forvard je kuriózně posledním birminghamským střelcem mimo Villa Park, ačkoliv onen zásah datujeme nějaké tři měsíce zpátky.
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Dawson, Bruce, McShane - Elmohamady, Huddlestone, Livermore, Meyler - Ramírez, Brady - Aluko
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Okore, Clark, Cissokho - Cleverley, Westwood, Delph - Gil, Benteke, Weimann (Agbonlahor)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Queens Park Rangers  (úterý 20:45)
Ještě před pár dny si fanoušek Sunderlandu lebedil, že ho brzy potkají radostné chvilky po domácí výhře nad QPR. Něco takového se přece zdálo být jisté: Hoops venku stále ještě nebodovali (!) a v nedávné době se jen těžko něco obracelo k lepšímu. Co asi tak s Queens Park Rangers udělá náhlá rezignace Harryho Redknappa?

Popravdě, nemusela by změnit zhola nic. Hoops byli stále těmi samými, převážně bezzubými Hoops i o víkendu proti Southamptonu a v lize tak prohráli už počtvrté v řadě.

Dočasný manažer Les Ferdinand celou dobu seděl vedle reprezentačního kouče Roye Hodgsona a fanoušci Rangers nyní mohou akorát doufat, že se od něho dozvěděl něco užitečného. Třeba jak konečně vyloupit Stadium of Light, což se QPR za uplynulých 42 let povedlo jen jednou z 11 pokusů; a ani jednou v nedávné době (na šesti posledních výjezdech).

Sunderland se začal v nedávné době trochu sbírat a mimo postupu do dalšího kola FA Cupu se mu povedlo bodovat také ve dvou minulých ligových kolech. Před Poyetovým týmem se potom právě teď rozprostírá klíčové období, které zřejmě do značné míry nadefinuje jeho budoucnost. Black Cats po QPR hostí Aston Villu s WBA a vyrážejí do Hullu, což by v ideálním případě slibovalo delší sérii neporazitelnosti a relativní jistotu záchrany.

Pokud se londýnský celek mohl v předešlých týdnech na někoho spolehnout, byl to střelec Charlie Austin. Tentokrát však QPR bude muset najít nějaký alternativní plán, neboť produktivní útočník zmešká toto vložené kolo vinou pohmožděné nohy. Ještě déle potom budou mimo hru zadáci Richard Dunne (tři měsíce, koleno) a Nedum Onuoha (čtyři týdny, hamstring).

Gus Poyet žádné dlouhodobé obyvatele marodky neregistruje, teoreticky - kdyby nedopadly pozdní fyzické testy - by však mohl postrádat dvojici Wickham-Cattermole. O návrat do zahajovací jedenáctky dále usiluje Adam Johnson.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Réveillere, O'Shea, Vergini, Van Aanholt - Johnson, Bridcutt, Larsson, Gómez - Wickham, Defoe
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Isla, Ferdinand, Caulker, Hill - Fer, Barton - Vargas, Zárate, Traoré - Zamora
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Tottenham Hotspur  (úterý 21:00)
Smetl Arsenal, zničil Chelsea. Popraví "Hurrikane" třetí z velkých týmů? Tottenham konečně našel prvotřídního útočníka v dobré formě, ba co víc - ve vlastních zdrojích. Harry Kane bude klíčovou postavou Spurs i v utkání s Liverpoolem a čeká ho možná největší výzva. Liverpool totiž v Premier League neinkasoval už šest a půl hodiny...

Nelze tvrdit, že by se Tottenham na podzim vysloveně trápil. S formou se však dlouhodobě rozhodně nesetkal, a tak mohou Kohouti s potěšením prohlásit, že alespoň zimní období zvládli na jedničku. Z posledních devíti zápasů jich hned sedm vyhráli a v závěrečné třetině Premier League se budou regulérně ucházet o příčky zaručující účast v Lize mistrů.

A kde se skrývá červíček náhlého úspěchu? Dvě slova: Harry Kane. 21letý útočník, který ještě před rokem s nadšením slýchával, že může sedět na lavičce Tottenhamu, je nyní největší hvězdou týmu a ve zmíněných devíti kláních nastřílel 10 branek. Ve všech soutěžích už jich letos nastřádal 22 a končit nehodlá. Dvěma góly ostatně vyřídil i Arsenal - ve svém první severolondýnském derby v kariéře.

Spurs na něj budou jistě spoléhat i v posledním utkání anglických pohárů - v FA Cupu senzačně podlehli Leicesteru, a tak už je čeká "jen" finále Capital One Cupu proti Chelsea. Na Nový rok si Harry Kane udělal z lídra Premier League totálního sparing partnera a skvělou výhru 5:3 zařídil dvěma góly a dvěma asistencemi.

Vložené kolo doprostřed týdne ovšem Tottenhamu přisoudilo po Arsenalu dalšího silného soupeře. Spurs vyrážejí na Anfield Road k utkání s Liverpoolem, jemuž mají skutečně co vracet. Minulou sezónu odešli ze vzájemných zápasů poraženi v celkovém a neuvěřitelně potupném skóre 0:9 (!), což nenapravili ani posledně na domácí půdě (0:3).

Liverpool navíc může do utkání v pohodě nakráčet i z hlediska aktuální formy, kterou načasoval podobně dobře jako úterní soupeř. Přes Chelsea sice do finále ligového poháru smolně nepostoupil, ale v FA Cupu postoupil do osmifinále a v lize neprohrál už osmkrát v řadě. Navíc mu konečně funguje obrana, gól Reds nedostali celých 390 ligových minut.

Svěřenci Brendana Rodgerse tím navazují na loňskou sezónu, kdy jim úvod roku vyšel rovněž náramně. 16 zápasů bez porážky nebo fenomenální jedenáctizápasovou sérii výher patrně nenapodobí; přesto jsou nyní jediným neporaženým celkem v roce 2015. Bez ztráty kytičky zvládli i neobvykle nudné Merseyside derby na půdě Evertonu, které fanouškům nenabídlo ani jednu branku.

Mauricio Pochettino nicméně hodlá Liverpoolu toto privilegium sebrat, v předzápasovém interview se nechal slyšet, že jeho tým je i přes krátký čas na odpočinek zcela připraven. Dá se tak očekávat, že Tottenham nastoupí v nezměněné a osvědčené sestavě, která v sobotu přehrála a porazila Arsenal. Otazník visí asi jen nad pozicí stopera, kde se v posledních týdnech vedle Vertonghena střídali Dier a Fazio.

To v červené sestavě se možná změn dočkáme. Mírné zdravotní obtíže trápí Coutinha a Sterlinga, oba by však měli být v pořádku. Rodgers nicméně může počítat s útočníkem Danielem Sturridgem, který může zamíchat kartami v ofenzivní trojici. Z ní by při jeho startu vypadl patrně kapitán Steven Gerrard, jenž v sobotu výkonem neoslnil. Zápas se naopak povedl mladičkému Jordonovi Ibemu, jenž pravděpodobně uhájí svůj post pravého křídla.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Can, Škrtel, Sakho - Ibe, Henderson, Allen, Moreno - Sterling, Sturridge, Coutinho
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dier (Fazio), Vertonghen, Rose - Mason, Bentaleb - Lamela, Dembélé, Eriksen - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.80 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC24175254:2156
2.Manchester City24147347:2449
3.Southampton FC24143738:1745
4.Manchester United24128440:2344
5.Tottenham Hotspur24134737:3143
6.Arsenal FC24126645:2742
7.Liverpool FC24116733:2739
8.West Ham United24107736:2837
9.Swansea City2497828:3134
10.Stoke City2496927:2933
11.Newcastle United2487930:3631
12.Everton FC2469931:3427
13.Crystal Palace24681026:3426
14.Sunderland AFC24412822:3424
15.West Bromwich Albion24581122:3423
16.Aston Villa24571212:3222
17.Burnley FC24491123:4021
18.Hull City24481221:3420
19.Queens Park Rangers24541524:4319
20.Leicester City24451521:3817

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1915)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Arsenal 1 , Liverpool 1 !!!

Přání: Arsenal 0 .Liverpool 2

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy na sportovní zápasy naleznete na BetClub.cz Na stránkách jsou i tipy zadarmo, který odebírám a vycházej Doporučuji. http://betclub.cz

Reagovat
Counter

Spiderman součástí marvelovského univerza

Reagovat
Steven666

je to oficiálne?

Reagovat
Steven666

ojojoj vidieť bok po boku Capa, Iron mana, Thora a Spideyho to je splnení sen

Reagovat
niflheim

Reagovat
Arbiter

takže teď každý marvelovský film bude jednou velkou reklamou na sony produkty?

Reagovat
iamek

Spiderman je postava od Marvelu pokud se nepletu. Prava na nej prodali v dobe, kdy Marvel krachoval. Stejne jako napr. X-men, Fantasticka ctyrka a dalsi. Naopak nektere prava jim propadli zpet jako napr. Daredevil, Punisher a rada dalsich.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
minoLFC

No ak tým myslíš Avengers, tak to bude určite pôvodnejší člen než tá zrzka alebo rukostrelec. Ale aj keď som si Spider-mana ako decko kupoval, tak filmy má vôbec neoslovili a samotný Avengeri mi už prídu trochu prehnaní. Teším sa snaď už len na Ant-mana.

No a ten teaser na Batman v Superman(DC comics), to vyzerá na dobru srajdu.

Reagovat
Arbiter

yep, vypadá to jako pořádná sračka...

Reagovat
iamek

Vetsina teaseru vypada jako naprosta sracka. To ze ten film bude pecka neni snad pochyb

Reagovat
minoLFC

poseldný batman a superman má moc nenadchli

Reagovat
madridcan

V poslednom obdobi okrem Winter Soldiera stala vacsia komiksovych adaptacii za hovno. Uplne najviac nechapem to nadsenie pri X Menoch. Tam to mali seknut Prvou triedou a spravili by najlepsie.

Reagovat
iamek

X-men me nebavil snad nikdy . A hlavne kdo se ma v tom uz vyznat ? Pokazde se to odehrava v jine dobe atd atd. Skoda, ze tam nehorzi propad prav Marvelu.

Reagovat
madridcan

Ja prave naopak, X-Menov som mal rad. Cital som komiksy ked som bol maly a samozrejme aj visel na supermaxe(alebo uz Jetix?) ked isli animaky. Prave preto ma seru tie nezrovnalosti medzi tym a ako sa film/scenar ubera svojim vlastnym smerom. Uprimne trailery http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/uprimne-trailery-x-men-budouci-minulost o zachytili vyborne. Na Terminatora som si spomenul hned v kine ked som to videl a ze si vela nametov pre Apocalypse zmarili som si myslel tiez. Plus ma jebe to preobsadzovanie uloh(Gambit), skakanie v case a vracanie postav. Akurat som sa konecne predvcerom dokopal k Wolverinovi ,,novemu" a asi po roku som to konecne pozrel v celku, lebo vzdy som bud zaspal alebo sa nato vyjebal. No ta Jean ma tam jebala v jednom kuse(aj ked pohlad na Famke je fajn) plus na konci tie jeho stare drapy znamenaju zase co? Ze ho zase napustia adamantinom? Ked clovek vypusti z hlavy vsetko, tak mozno sa bude dat uzit X Men, ale po siedmych filmoch(ak dobre ratam) sa to len tak lahko neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ti nejnovější X-Meni byli fakt docela luxusní. Když už, tak strašně kurví Wolverina těmi jeho stand-alone filmy... Ale souhlasím s Winter Soldierem, za posledních pár let po X-Menech nejlepší marvelák, ale nějak extra mě neuchvátil. Očekávám ale, že nový Avengeři a pak i CA: Civil War budou bomby, Avengeři budou dozajista perfektní a Civil War bude hodně těžký posrat, když to je parádní comics sám o sobě..

Reagovat
r.mrazik

ono celkove ty marvelovky jedou dost podle stejneho radu...za chvili to zacne byt celkem nuda...

Reagovat
kvasha16

tak oni s tym podla man rataju, preto sa teraz toci tolko tych fillmov, lebo to teraz "leti"

Reagovat
Infi

Reagovat
Kovi81

Reagovat
patas92

Já, jako komiksový nečtenář, si Spider-mana a jeho teenage problémy a padouchy nedovedu mezi Avengers teda vůbec představit Ale jsem na to zvědavý

Reagovat
Arbiter

však Spider-man má i v komiksech pubertální problémy

Reagovat
patas92

Jo, to já vím, jen si to ve filmech moc nedovedu představit, no

Reagovat
smazaný uživatel

Toto kolo budou samé 1ky.

Reagovat
smazaný uživatel

kua, Villa musí vyplieskať hull, aspoň 1:0

Reagovat
cubazi

Toto bude pre nás jeden z klučových zapasov na jar, ak chceme realne pomyšlať na top 4. Dufam že BR nebude vymyšlať hluposti pri absencií Lucasa (nemožem uveriť že to píšem ale bude nám chybať) a nepošle na jeho post Gerrarda pripadne Stiviho nechať na lavičke a dať priestor radšej ... kurva ved mi už tam nikoho schopného nemáme Každopadne pome Live!

Reagovat
13

máme Emreho, to je naše spása.

Reagovat
JacksLFC

Radši dát Joeho či Henda na DM než stát johnsona či lovrena do fungující obrany. Ne děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid have watched Tottenham striker Harry Kane three times this season and will continue to monitor his progress, even though the 21-year-old has just signed a new contract at White Hart Lane. Je to tady, už to začíná

Reagovat
dextroza_m

tam nakupují jak já v kauflandu

Reagovat
Gareth Bale 11

Zlatý Kaufand oproti Levymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by ho nesledovali?

Reagovat
dextroza_m

Arsenal dnes min. 4:0, musí hrát ale Rosa a Alexis

Reagovat
j_mrazik

Nechá Ramseyho a Cazorlu, ať si zlepší pošramocenou pověst.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa na půl 20-30 minut, víc teď čekat nemužeme, když je zdravej Walcott, Ozil, Ramsey...

Reagovat
FUnk

zapas o "sest" bodu. sestava stejna jak proti arsenalu, jenom vymenit chadliho za lamelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela prostě musí sedět, snad není Poche slepý. Chadli má pohotové zakončení což se nám bude hodit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Emre v zaloze=výhra LFC

Steve nebo Allen ve stredu zalohy=vyhra Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz pujde Emre v poločase dolu a nahradí ho Allen tak bude plichta?

Reagovat
JacksLFC

On neví co mele... Ano Can lepší volba do středu ale ne na úkor mých nervů vidět glena v obraně

Reagovat
cubazi

Reagovat
vrabejka

Exclusive: According to our sources, @sterling31 will sign new contract with Liverpool.

Snad tech 100 000 týdně vezme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Shaw MU

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vladis271

6 bodový zápas doma. Treba nejako ukopať 3 body.

Reagovat
Lacko_Boh

takže remiza?

Reagovat
Miguel19

Tottenham po tomto kole na 3. flek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
13

Taky si myslím, že LFC neporazí.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Blázne, kdokoliv jiný, jen ne oni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

raději je než LVGáky, ale jinak pravdu bdíš

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Elbow

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak všechno nejlepší Falcao! 29 dnes!

Reagovat
smazaný uživatel

alebo 31, kto vie

Reagovat
kiwwi

http://www.bbc.com/sport/0/football/31331496

nove rekordne TV prava v PL od 2016

Reagovat
Arbiter

bláznivé... Na druhou stranu se týmy PL mohou na FFP zvysoka vykašlat

Reagovat
smazaný uživatel

nemôžu ak chcú hrať v LM...Ale majitelia klubov ako Stoke a pod si aspoň poriadne zarobia

Reagovat
Arbiter

tak spíš jde o to, že FFP s takovými podmínkami v pohodě splní, takže se o ně nemusí moc starat...

Reagovat
smazaný uživatel

To zrejme jo ale nemyslím si že im to pomôže dostať sa na kvalitu aby ohrozili top kluby v PL

Reagovat
smazaný uživatel

s takými právami sme mohli postaviť nový 80k štadion...

Reagovat
kiwwi

kto by tam chodil...

Reagovat
smazaný uživatel

fans z Manchestru

Reagovat
r.mrazik

nechce se mi to cist...kolik to vyjde cca na 1 klub?

Reagovat
vodka

nárůst je cca 45 %

Reagovat
r.mrazik

slusny

Reagovat
Manik...

Nova koupí

Reagovat
Zaschrona

Dneska by to melo byt pravdepodobne oznameno i oficialne.

Reagovat
Zaschrona

V 6 vecer je PL svolana tiskovka, samozrejme pote, co se zavre burza v Londyne.

Reagovat
Talker

50% navíc? To je celkem pecka

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kissak

zajímavé bude sledovat jak si povedou Magpies proti Pardewovi

Reagovat
smazaný uživatel

OT FANTA: Bude uz dnes hrat Sanchez?

Reagovat
tweek

Rekl bych, ze zacne na lavce

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu nevěřim.. jestli je k dispozici, věřim, že půjde hnedka do základu.

Anyway - soupiska bude známá hodinu před výkopem, neni problém si to ověřit a ve Fantě adekvátně změnit.

Reagovat
Nikikrew

Dnes to bude fight. Nemam z toho dobry pocit. Leicester sa bude branit zubami nechtami. Mam mierne obavy.

Reagovat
supporter

Doma jim naložíte

Reagovat
Nikikrew

Doma sme velmi silny. Ale dnes mam zleho tusaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal - Leicester (hc/0:1) - 1

Hull - Aston Villa - X

Sunderland - Q. P. Rangers - 1

Liverpool - Tottenham - 2

Stoke - Manch. City - 1

Kurz 67 za 10euriciek 670e

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke - Manch. City - 2 samozrejme

Reagovat
Matić

Nebyl bych si tím tak jistej, pokud nebude hrát Yaya ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland s handicapem, dva góly Defoe.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunder jsme zatim netipli moc dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tohle někde četl, souhlas?

Wenger má na Arsenal stále více pozitivní jak negativní vliv, nejen tím,že kvůli němu k nám chodí hvězdy z Barcy či Realu, ale taky z hlediska zdravé a téměř učebnicové ekonomiky,která se nám vyplácí a věřím,že to v rámci příštích let půjde poznat( fotbal prostě dneska není jen fotbal). Největší obdiv má ode mě za stadion a hlavně za nepřetržité kvalifikace do LM, kdy někdy měl kádr hodný na max 6-7. místo v PL. Další fakt je skvělá smlouva s Pumou a kádr, který máme letos dost kvalitní a začíná i dospívat anglické jádro a to vše díky AW. P.S. nezapomínejte, že jsme loni vedli Premier League nejdéle ze všech a měli formu jako hrom.

Reagovat
13

za mě nesouhlas, to že by do Arsenalu chodili hráči jen kvůli němu je podle mě kravina. Že Arsenal dokázal udržet v LM po celá ta léta je podle mě úctyhodný, ale teď už Arsenal spíše brzdí.

Reagovat
SunFells

Proč?

Reagovat
13

Proč k první větě nebo k druhej větě?

Reagovat
FUnk

ta posledni veta ale co z toho, ze jste byli prvni?

Reagovat
SunFells

Že Arsenal těží z jeho jména, je rozhodně pravda. Ale zda-li tak tomu bylo s Pumou, o tom bych pochyboval.

Reagovat
j_mrazik

Tak tipuju, že Puma přemýšlela tak, že když je tam manažer, který dovedl tým do LM s takovou pravidelností, tak že to dokáže v dalších letech znovu. Kdyby přišel někdo jiný, tak by se do toho možná tak nehrnuli. Navíc když viděli, jak se sesypala mašina, co by vyhrávala i bez trenéra, ManUtd. Celý to tam na něm prostě stojí. Tím nemyslím, že by to vyjednával třeba on.

Reagovat
SunFells

To máš možná pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

MU mi letos v LM nechybí a nechyběl by mi tam ani Arsenal. Snad je Southampton a Tottenham dají.

Ještě by Liverpool mohl nahradit City, ale to už bych asi chtěl moc ...

Reagovat
Swarley

samozřejmě MU v LM chybí, nejlepší anglický klub by ji jednoznačně měl hrát, takže musíme zabrat

Reagovat
JacksLFC

Bez SAF až taková špína už nejste to je fakt

Reagovat
Swarley

za to vaše úroveň jak vidím je pořád stejná

Reagovat
Spalovač šancí

Já psal, že mně nechybí ...

Reagovat
fenixLFC

objektivne, najlepsi naglicky klub (ci uz v európskych pohároch alebo podla vykonov) je chelsea

Reagovat
FUnk

Reagovat
Matić

Harry Kane podává za Tottenham skvělé výkony, což pochopitelně neuniklo pozornosti největších evropských klubů. Anglického útočníka údajně již třikrát na živo sledovali zástupci Realu Madrid, přesto však "Bílý balet" během nejbližší doby neplánuje za 21letého útočníka podat nabídku. (football-espana.net)

Here we go

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pome dnes, znova sa chytit a vyhrat rozdielom triedy. Mohlo by sa zarotovat, rad by som videl kridla Theo - Ox.

Reagovat
smazaný uživatel

Oxlade jeste 2 tydny out..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I am told Raheem Sterling is out of #LFC's game with Spurs tonight with a knock.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazar to zvládne.

Reagovat
fff

*Ibe

Reagovat
nani92

*Balo

Reagovat
smazaný uživatel

Lazar bude místo Raheema v útoku.

Reagovat
FUnk

skoda ze sturidge bude

Reagovat
smazaný uživatel

Paddy McNair has signed a new contract at Manchester United until 2017 with an option for a further year.

https://pbs.twimg.com/media/B9e9VeBCQAAHhfM.jpg:large

PADDY

Reagovat
Swarley

na stoperu to bylo takové divoké, ale zrovna na tomhle postu ty začátky fakt lehký nejsou...ale toho pravýho beka zvládal naprosto výborně

Reagovat
kiwwi

to su tie rozosrate hodnoty United

Paddy

Reagovat
13

Jeden průměrnej odchovanec prodlouží smlouvu a hned se vám vrací hodnoty?

Reagovat
Swarley

a kde se jako ty hodnoty měly ztratit?

Reagovat
13

Samozřejmě se vytrácí spolu s megalomanskými nákupy. Už tu bylo tisíckrát řečeno, že velké nákupy dělal i Fergie, ale ne s takovou kadencí. Dál třeba United jsem měl spojené s nebezpečnou křídelní hrou. Dál kapitána dělal většinou nějaký srdcař a ne zlatokopka. Možná, že hodnoty neodešly, ale rozhodně nezůstaly beze změn.

Reagovat
kiwwi

a co okrem Di Mariu je megalomansky nakup?

Reagovat
13

Matička Falcao (sice jen nevýhodné hostování, zmínit se to může), Valdés hrající za rezervu (sice zdarma, ale opět zmínit se tu může.)

Prodej hráčů jako Welbeck Zaha Fletcher Lawrence Cleverley. A místo nich přichází žoldák vedle žoldáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa kúpi Falcao natrvalo tak to bude posledný klinec do rakve

Reagovat
Pigeon

Neskutečné. Takže protože nehrajeme na křídla, tak se ztrácejí hodnoty ManUTD? Jestli Rooney není za hřišti srdcař, tak bych ti doporučoval alespoň jeden zápas shlédnout. Tady platí "kdo chce psa bít..." víc než kde jinde

Reagovat
kiwwi

tak oni nas vinia aj za to, ze Sterling bude brat 100k tyzdenne...to je take...scouserske

Reagovat
smazaný uživatel

Však vas za to nikdo nevini, kdyz si to zaslouzi tak proc ne.

Reagovat
13

sleduju vás vcelku pravidelně, obzvlášť když se MU nedaří, tak si nenechám váš zápas ujít.

Co bys třeba pod pojem hodnoty zahrnul ty? Já pod ten pojem prostě řadím mimo jiné i styl hry no. Jako je Barcelona spojená s titi taka, tak jsem měl spojené MU s křídelní hrou, časy se mění. Rooney to na hřišti poctivě odmaká (aby ne za ty peníze), to z něj ale nedělá srdcaře.

Reagovat
Pigeon

Pod hodnoty klubu bych zařadil, odkud proudí peníze, kam jsou nalévány, práce s mládeží, tudíž i produkce odchovanců, kolik je v týmu hráčů ze země, kde tým působí. Časem mě možná napadne více

Reagovat
13

Tak jako já taky psal z fleku první co mě napadlo.

Tebou vypsané věci tam určitě zařadit lze. Počet Angličanů je zajímavá hodnota, ve které má zatím MU dobrou pozici, ale to se může pod LVG rychle změnit. Zatím LVG přivedl jako jediného Angličana Shawa.

Reagovat
Pigeon

Přivedl jen Shawa, ale prakticky do pravidelného hraní zapojil další 2, Blackett a Wilson. S tím, že McNair je ostrovan, takže to je tak napůl

Reagovat
13

No, dost velkou roli v tom hrála zranění a jeho geniální 5-3-2 ne ale? za Wilsona

Reagovat
fenixLFC

odrazu je srdciar, ked spekuloval o odchode aby dostal viac prachov tak ste to tu nezvladali a nazyvali ho zmrdom, ze je vidno ze je scouser a podobne. A odrazu vam je dobry

Reagovat
smazaný uživatel

My je ani neztratili

Reagovat
j_mrazik

Mata = Veron 2.0 - nepovedený latino, Shaw = něco jako tehdy Ferdinand - anglický mládě za ranec, vymykají se tradicím Rojo, Fellaini, Blind.

Reagovat
j_mrazik

* mělo být na Swarlyho

Reagovat
kiwwi

nic sa nam nemusi vracat pretoze nic ani neodislo

Reagovat
smazaný uživatel

José Mourinho: "Ti samí lidé, kteří suspendovali našeho hráče, nesuspendovali o víkendu jiného hráče, který mohl být."

https://vine.co/v/OUiwiZJ0L0q

A zas bečí, to je neskutečný šašek, vede ligu s náskokem 7 bodů a furt bude bečet!

Reagovat
smazaný uživatel

Od RvP docela klasika, nicméně normální zákrok na žlutou kartu...

Reagovat
Pigeon

Počkat, to jako srovnává tenhle zákrok a to co předváděl Costa?

Reagovat
smazaný uživatel

A máš nějakej zdroj nebo sis tu citaci vymyslel?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, on to fakt řekl

Reagovat
nani92
Reagovat
j_mrazik

Jaký londýnský klub bude chybět Lassanovi Diarrovi, pokud půjde do West Hamu, jak se píše v expreskách?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl v QPR?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dnes uhrame aspon bod. Bude to tazke, s tymi cervenymi mamlasmi hrat vobec nevieme...

Reagovat
-Kopy-

Dneska Rosa jasnej základ, jestli teda není Wenger fakt hloupej, už v sobotu ztratili body kvůli tomu, že nebyl v základu, sním je ta hra Arsenalu úplně jiná třída.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jde vidět, že ještě nezná Big Sama

Reagovat
smazaný uživatel

Je trapnejší v tomto ako Rafa ešte aj jeho sekretarka si myslela že je to trápne

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Čo hovoríte na Better Call Saul?

Reagovat
r.mrazik

videl jsem jen pilot...ale zatim dobre ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ešte som to zatiaľ nevidel, len dnes sa na to chystám.

Reagovat
r.mrazik

ahaa...zatim jen zacatek,ale dychla atmosfera BB,takze snad se to taky tak skvele rozjede...zatim spokojenost

Reagovat
Cobra

Dnes jestli vyhrajeme na Anfieldu, tak budu tuhle sezónu považovat za úspěšnou. Formu na to, aby je porazily mají!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ti stačí keď porazíte Liverpool? Veď ani niesme váš rival

Reagovat
Cobra

Tak jsem to nemyslel. Tento rok remíza a výhra s Arsenalem, výhra nad Chelsea, teď výhra nad Liverpoolem a k tomu jsou ještě ve finále poháru. Samozřejmě, TOP4 by byl sen, ale v tomhle ohledu jsem celkem skeptický.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte všetko vo vašich rukách

Reagovat
Cobra

Tak tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve finále tuším Vaší ostudu tj výsledek 3:0 pro CFC.

Reagovat
Cobra

Když tušíš, tak na to jdu vsadit celé svoje jmění

Reagovat
smazaný uživatel

doporučuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3-0 je pro nas mnohem mensi ostuda nez tech 5-3

Reagovat
smazaný uživatel

taková hovadina !!!! Na to si přišel odkud?

Už doma sme Vás rozdupali 3:0 v suchém triku. A na Wembley to zopakujem a bude po Hypu okolo Slepic

Reagovat
Miguel19

Když budete hrát jak proti Arsenalu či nám, tak 4. místo dáte v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se za OT:

Kamarádi, chtěl bych se zeptat, musím dohánět maturitní četbu, a zjišťuji, že krátké knížky někdy můžou být peklo(Starče a moře, koukám na tebe) a čtou se hůř a déle než některé 300+ stránkové, tak bych se chtěl zeptat, jestli byste z následujícího seznamu nemohli něco doporučit(pokud možno nějak zhodnotit podle délky/"lehkosti čtení"). Určitě jste některé četli. :

Albee, Edward: Kdo se bojí Virginie Woolfové? /D/,Apollinaire, Guillaume: Pásmo /B/,Brecht, Bertolt: Matka Kuráž a její děti /D/,Bulgakov, Michail: Mistr a Markétka /P/,Cunningham, Michael: Domov na konci světa /P/,Dürrenmatt, Friedrich: Návštěva staré dámy /D/,Eco, Umberto: Jméno růže /P/,Ferlinghetti, Lawrence: Čtu báseň, která nekončí (výbor poezie) /B/,Feuchtwanger, Lion: Žid Süss /P/,Heller, Joseph: Hlava XXII /P/,Jelinek, Elfriede: Pianistka /P/,Kesey, Ken: Vyhoďme ho z kola ven /P/,Lawrence, David Herbert: Milenec lady Chatterleyové /P/.Mann, Thomas: Smrt v Benátkách /P/,Miller, Arthur: Smrt obchodního cestujícího /D/,Moravia, Alberto: Horalka /P/,Morgenstern, Christian: Šibeniční písně /B/,O´Neill, Eugene: Smutek sluší Elektře /D/,Prévert, Jacques: Slova /B/,Remarque, Erich Maria: Na západní frontě klid /P/,Rolland, Romain: Petr a Lucie /P/,Gogol, Nikolaj Vasiljevič: Revizor /D/,Havlíček Borovský, Karel: Tyrolské elegie, /B/ Hlaváček,Karel: Pozdě k ránu /B/,Ibsen, Henrik: Nora /D/

Shaw, George Bernard: Pygmalion /D/,Solženicyn, Alexandr: Jeden den Ivana Děnisoviče /P/,Steinbeck, John: O myších a lidech /P/,Styron, William: Sophiina volba /P/,Vonnegut, Kurt: Jatka č. 5 /P/,Williams, Tennessee: Kočka na rozpálené plechové střeše /D/Havel, Václav: Audience /D/,Hrabal, Bohumil: Obsluhoval jsem anglického krále /P/,Hrabal, Bohumil: Ostře sledované vlaky /P/,Hrabě, Václav: Blues pro bláznivou holku /B/,Jirous, Ivan Martin: Magorovy labutí písně /B/,Kohout, Pavel: Katyně /P/,Krchovský, J. H.: Leda s labutí /B/,Kryl, Karel: Kníška Karla Kryla /B/,Kundera, Milan: Nesnesitelná lehkost bytí /P/,Mikulášek, Oldřich: Ortely a milosti /B/,Nezval,Vítězslav: Básně noci /B/,Olbracht, Ivan: Nikola Šuhaj loupežník /P/,Orten, Jiří: Elegie /B/,Seifert, Jaroslav: Býti básníkem /B/,Seifert, Jaroslav: Všecky krásy světa /P/,Soukupová, Petra: K moři /P/,Správcová, Božena: Guláš z modrý krávy /B/,Škvorecký, Josef: Zbabělci /P/,Topol, Josef: Konec masopustu

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem se to snažil zkrátit

Reagovat
Miguel19

Já snad neznám nikoho, kdo by knížky na maturitu četl

Reagovat
13

Já zas znám jen málo lidí, kteří ty knihy k maturitě nečetli a pak to dali u nás jen o prsa.

Reagovat
vodka

my sme k maturitě nic číst nemuseli navíc z těch seznamů, co jsem viděl já, tak ty knížky jsou většinou povybírané fakt dobře, že stojí za to si je přečíst i tak.

Reagovat
13

Tak jako je to individuální že jo, když je přísnej zkoušející, tak se může nepřečtení knih k maturitě vymstít.

Jinak ale k tomu výběru. U nás bylo na výběr míň knih a o dost větší hnusy, než co tu kolega vypsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijde, že jsem jedinej, kdo se fakt bojí, že nepřečte všech 20. A to pár kamarádů na to sere úplně a spoléhá se na rozbory z netu... Ono by se to možná dalo jako dát, protože je tam vlastně jenom jedna otázka, kvůli které tu knížku musí člověk mít přečtenou -  'zasaďte výňatek(1-3 odstavce z knížky) do kontextu celého díla', a tady si to člověk hodně může posrat .

Reagovat
Miguel19

Tak já nevim, jak moc se maturity měnily, já maturoval 4 roky zpátky. Ale jak říkám, u nás to nikdo nečetl a dali to bez problémů všichni..

Taky možná záleží na škole, nevim jestli to je pro všechny stejné nebo tak..

Reagovat
alcantara

Ja som sa k tomu dostal asi 5 rokov po mature

Reagovat
Tomoro

presne .. 90% tam napraskas ty nejznamejsi tituly - nejlepe zfilmovane.. 5% si cetl a 5 % opises od kolegy vedle a je to..

Reagovat
raduinho

Přečtení jedné knížky zabere max 2 dny - Např. Quo Vadis, nebo 2 hodiny - Farma Zvířat, Petr a Lucie, Malý Princ atd.. Já spíš nechápu ty co si je nepřečetli, člověka to obohatí víc než sledování filmů nebo seriálů.

Reagovat
Mimalu

no Quo Vadis za dva dny fakt asi ne, tím spíše že horlivý čtenář to nebude, ale kniha je to skvělá a čte skvěle. Jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

btw nevíš od Sienkiewicze je Quo úplný top, anebo napsal ještě něco srovnatelného??

Reagovat
vodka

Eco, Umberto: Jméno růže - to se čte na poměry Eca dost dobře a je to i zajímavá detektivka s přesahem

Hlava XXII je úplný TOP, asi moje nejoblíbenější kniha, ta se čte taky dost dobře, pokud přijmeš tu časovou a dějovou nesouslednost.

Na západní frontě klid je taky super a navíc hodně krátké, Jeden den Ivana Denisoviče je kraťučké a máš to přečtené za 2 hodinky, to má snad 70 stran. Magorovy labutí písně bys měl přečíst tak či tak, to je sbírka básniček, stejně tak jako Blues pro bláznivou holku, kde je kolem 10 básniček, navíc jsou dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Jméno Růže je prý peklo, nejtěžší knížka na pochopení(i kvůli dvojúrovnosti). A hlavu bych si asi taky vzal, kdyby neměla 500 stran

Reagovat
vodka

tak zkus od Eca Pražský hřbitov, tak nehorázně překombinovanou knížku sem předtím neviděl . A nevim, mě se jméno růže fakt četlo docela dobře, je to detektivka, kde postupně odhaluješ, co se vlastně děje. Nevýhoda jsou tam delší popisy a citace různých filozofů, ale dá se to překousnout, zvlášť když ty citace mají fakt hloubku. rozhodně jsou knihy, které se čtou hůř a to byl třeba u mě stařec a moře, to sem ani nedočetl, protože sem se do toho nedokázal dostat.

A hlava je perfektní kniha, já sem ji četl asi 8x a stejně se k ní asi ještě vrátím, nejenom, že je fakt vtipná, ale ke konci je taky dost syrová...

Reagovat
PhilipS

http://www.csfd.cz/film/166-jmeno-ruze/ tak koukni na film aspoň...dobrá atmosféra

Reagovat
vodka

jenom skoda, ze celkovy dojem je tak ctvrtinovy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jméno růže je i vynikající audiokniha. Je tam sice víceméně jen ta detektivní rovina, ale pro maturitu rozhodně stačí. Navíc si to můžeš pouštět i při učení dalších předmětů jako podmaz, nebo před spaním. Obecně je spousta skvělých audioknih se skvělým obsazením. Pro maturitu musí poslech každé z nich vklidu postačit.

Reagovat
13

Kolik má zhruba Hlava 22 stran hele?

Reagovat
vodka

netuším popravdě (tipnul bych tak 400), ale po těch ASOIAF mi přijdou už skoro všechny knihy krátké

Reagovat
smazaný uživatel

precital si od Hellera aj Good as Gold?

Reagovat
vodka

to sme doma neměli, ale záverečnou mám přečtenou, stejně tak niečo sa stalo. záverečná je teda neporovnatelně slabší než hlava XXII, ale pořád to stojí za přečtení a niečo sa stalo je teda dost ostrá knížka taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

citam ju teraz a ma presne 523 stran, je to najlepsia kniha, aka sa ti moze dostat do ruk

Reagovat
vodka

moje nejoblíbenější postavy jsou btw. Orr a Milo

Reagovat
alcantara

Z toho zoznamu som cital dve, Jeden den Ivan Denisovica a Na zapade nic nove, knizka od Remarqua mi prisla zaujimavejsia aj lahsie citatelnejsia. Navyse s jednoduchym posolstvom, vojna je zlo, priniesla stratenu generaciu a k nicomu dobremu nevedie.

Reagovat
jacobT

výbirná kniha

Reagovat
jacobT

aj výborná

Reagovat
fenixLFC

pusti si landov pozdrav z fronty a mas celu knihu v metaforach

Reagovat
13

Určitě si tam v tom případě být tebou dám například Petr a Lucie, Revizor, O myších a lidech, Ostře sledované vlaky.. Jinak Stařec a Moře mi ale přišel zábavnej, tak možná si nech poradit od někoho jiného.

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

O myších a lidech

Reagovat
Talker

Kdybys to napsal pod sebe, tak by to bylo možná přehledné

Reagovat
smazaný uživatel

Já to udělal naschvál, aby tím nebyla zasraná půlka stránky, a to jsem i spoustu děl vynechal

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PhilipS

Jestli ti Stařec a moře přišel těžkej na čtení, tak ti asi není moc pomoci. Nicméně: Na západní frontě klid, Ostře sledované vlaky, Nesnesitelná lehkost bytí - Moje oblíbené klasiky. Miluj bližního svého od Remarqua ještě lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne těžký na pochopení, ale prostě těžký na čtení, protože u toho člověk spí. A věř mi, že nejsem jediný(např. to zmiňuje i vodka nahoře).

A 4. kladný ohlas na Remarqua, asi další kandidát.

Reagovat
fenixLFC

tu neznesitelnu lahkost bytia mas aj ako film

Reagovat
tuny

- Mistr a Markétka

- Jméno růže

- Milenec lady Chatterleyové

- Na západní frontě klid

- Petr a Lucie

- Revizor

- Ostře sledované vlaky

- Nikola Šuhaj loupežník

namátkou minimálně tyhle

Reagovat
madridcan

Kolko kniziek potrebujes precitat?

Reagovat
smazaný uživatel

20 (+2 poezie, 2 dramata povinně)

Reagovat
Kowe

hlavně neber ty nejzajímavější.. třeba Jméno růže je supr, ale na maturu potřebuješ co nejlehčí a nejkratší a ne knížky u kterým musíš přemýšlet.

Na západní frotně klid je skvělá

Petr a Lucie

Revizor

O myších a lidech

Oblushoval jsem anglického krále/ Ostře sledované vlaky máš aspoň filmy, i když to samozřejmě u více, ale tyhle jsou tak nějak vpohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Revizora můžu doporučit. Zároveň jediná kniha, kterou jsem k maturitě přečetl a zrovna na tu jsem dělal u zkoušky rozbor.

Reagovat
Thab

tak zrovna Ostře sledované vlaky má možná rychleji přečtený než zkouknutý

Reagovat
Whitemedia

No, já chtěl taky k maturitě přečíst všech 20 knih, nakonec jsem přečetl Na západní frontě klid, která byla super a u druhé jsem skončil po 80 stranách, protože Kerouac prostě píše nudné hovadiny.. dál už jsem si jen přepsal rozbory z netu a zkoušku dal na výbornou.. zase je ale pravda, že jsem si vytáhl opravdu lehoučkou Kytici

Reagovat
smazaný uživatel

Jděte do prdele s tímhle, to si pak člověk řekne 'serou na to ostatní seru na to taky' a pak si vytáhne to nejtěžší a nazdar

Reagovat
Kowe

lepší je si to promyslet, fakt dobře vybrat a přečíst, ten pocit jistoty je k nezaplacení

Reagovat
patas92

Ono to bude dost individuální. Já si vytáhl dílo, které jsem nečetl a dostal kvůli tomu 3. Učitelka mi pak po zkoušce řekla, že poznala, že jsem to nečetl. Do teď nechápu, z čeho to mohli poznat, protože jsem řekl o té knížce úplně všechno a taky jsem odpověděl na všechny jejich otázky

Reagovat
Thab

Kerouac (Na cestě) byl pro mě skvělej zážitek, ale chce si to tu knížku v pohodě užít, na předmaturitní rychločtení to úplně neni.

Reagovat
madridcan

Inak je to uz pat rokov, ale nemam pocit, ze by som na maturite mal nejaky rozbor diela. Neviem ci sa to na SR maturite vyskytuje

Reagovat
madridcan

Ako hovoril som tak akurat o Gilgamesovi, lebo som si vytiahol Starovek

Reagovat
fenixLFC

u nas je ta matura trochu inak, citas mozno 10 knih ktore mas za 4 roky ako povinnu literaturu a zvysok na maturu (ustnu) musis vediet. proste mas obdobie, k tomu cca 5-7 autorov, u kazdeho nejake diela a vediet o com to zhruba bolo je to rovnake ako ucit sa telefonny zoznam

Reagovat
Error

Sophiina volba je skvělá, jen bys asi potřeboval více času než kolik máš.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhoďme ho z kola ven, Na západní frontě klid, Tyrolské elegie, Pygmalion, Jeden den Ivana Děnisoviče, O myších a lidech, Kočka na rozpálené plechové střeše, Kníška Karla Kryla (v podstatě jen texty písní)

Tyto knihy jsou zajímavý a lehký na čtení. Nebrat Hrabala.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak díky všem za rady/příspěvky.

Reagovat
smazaný uživatel

Na západní frontě klid - krátka a ľahká knižka, s ňou nie je problém.

Hlava XXII - skvelá knižka, bavil som sa pri nej asi najviac zo všetkých kníh,

Ešte pomimo, od Hellera som čítal ešte Záverečnú, tá sa mi už veľmi nepáčila a Niečo sa stalo, to je z iného súdka, ale páčilo sa mi to. Čítal niekto aj Gold nad zlato (Good as Gold)? Oplatí sa to prečítať?

Reagovat
smazaný uživatel

podla toho, co som cital, tak ta kniha je na rovnakej urovni ako Hlava, takze ked docitam Hlavu urcite sa pustim aj do tohto

Reagovat
smazaný uživatel

To by bolo super, mňa sklamala Záverečná v tomto ohľade, mal som od toho vysoké očakávania, ale už to nedosahovalo kvality Hlavy XXII.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nejlepší z výběru už asi fakt byli řečeny výše

Reagovat
smazaný uživatel

byly*

Reagovat
Infi

konec masopustu byl i tady na ef, strašně dlouhá věc

Reagovat
numeromis

Hype kolem Kanea. Podprůměrák typu Senderos.

Reagovat
PhilipS

Wengere prosím dneska žádný Welbecky.... Hlavně hráč číslo sedm musí hrát, zbytek je vlastně jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League Set For Record £4.4bn TV Deal

Kde tohle jednou skončí...

Reagovat
Swarley

doufejme, že v kapse MU, protože tohle rovnocenné dělení mě už začíná srát

Reagovat
vladis271

Reagovat
wild

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
r.mrazik

to spanelsko je "megavtipny "

Reagovat
Swarley

no právě, ale podle podílů sledovanosti nebo něco relevantnějšího shrábneme půlku celé té sumy...dokud se nám dařilo, super, podělíme se, buďme kamarádi, užijme si svorně našeho úspěchu všichni...ale jelikož se pár věcí změnilo, tak už tak rozhazovačné manýry nemám, takže bych poprosil o změnu!

Reagovat
blade115

Ono má oboje své pro a proti, nejlepší by bylo určit nějakou minimální garantovanou částku a zbytek rozdělit podle počtu odvysílaných zápasů (nebo sledovanosti, to už je jedno).

Reagovat
Mimalu

Však to tak nějak funguje, 50% je garantované všem, 25% za umístění a 25% za počet odvysílaných zápasů

Reagovat
blade115

Aha. Tak na to holt přišli taky...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Jééžiš, podepíšete další smlouvy s nějakou automobilkou a budete zase moci být kamarádi, možná ještě lepší

Ale stejně, v PL se ty sumy prý dělí: 50% všem rovnocenně, 25% podle pozice v tabulce a až pak 25% podle sledovanosti, "prestiže" týmu. Proto Pool shrábnul o tolik víc než vy. Jako je to hezký pro menší kluby, ale na druhou stranu, aby si Stoke svojí "hrou" vydělal víc než Atlético s Bayernem dohromady, to mi taky přijde na hlavu.. Ten rozdíl mezi druhou půlkou tabulky a prvními 5 by měl být přece jen větší...

Reagovat
smazaný uživatel

Koho by pak ta liga zajímala? Evidentně se to v PL dělá moc dobře, když dochází k takovým nárůstům příjmů.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

teda

Reagovat
Kovi81

Reagovat
jacobT

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern s Atléticem si vydělají v LM. A je to holt problém fotbalových asociací (hlavně teda té španělské), jak si to nastaví. Ty debilní herní časy sledovanosti španělské ligy taky moc nepomáhají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to by bolo úplne zbytočné, aby Stoke dostávali v porovnaní s Bayernom menej. Si zober celkové peniaze, ktoré jednotlivé ligy prerozdelujú medzi jednotlivé mužstvá. To je neskuročný rozdiel a zobrať mužstvám z dolnej polovici tabuľky a dať ich tým v hornej polovici tabuľky by znamenalo, že tie mužstvá by neboli konkurencie schopné a nevideli by sme také prekvapenia ako v tomto ročníku WHU alebo SOTON. V Bundeslige hrá Bayern dlhodobo prvé husle a tí pod ním sa tam striedajú. Bayern dokonca ani veľmi nepotrebuje peniaze z TV práv, aby bol tam kde je...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nejde o to, aby Stoke dostával méně než Bayern, to bylo obyčejné přirovnání, ale aby se ty peníze rozdělovali víc férově. Týmy jako Hull, WBA, Sunderland pro atraktivitu ligy nedělají nic, to vše zařizuje prvních 8-10 týmů. To, že top týmy PL někdy prohrajou proti týmům zespodu mi nepřijde jako ukazatel kvality PL a důsledek správného hospodaření týmů s penězi z TV práv, spíš prostě má ten top tým tragickou formu ten den. To i Real s Barcou někdy poserou a prohrají/remizují s Rayem nebo Almériou. Zkrátka bych dal větší důraz na procenta z umístění v tabulce, pak by třeba ty týmy jako Soton/Everton, kteří si ty finance zaslouží mnohem víc než ostatní, šly ještě víc nahoru, a byly by ještě více konkurenceschopné. A taky samozřejmě netvrdím aby se zavedl španělsky(pokurvený) systém, to by bylo už zase hodně na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže v Španielskej lige je tá konkurencieschopnosť mužstiev zo spodnej časti tabuľky nízka práve vďaka tomu, že ich podiel na TV právach je v absolútnom kontraste s dvomi mužstvami. To sa v anglickej lige nemôže stať. Že Real alebo Barca sem tam prehrajú je skôr výnimka než pravdilo. Zato v anglickej lige je tá konkurencieschopnosť udržiavaná práve vďaka tomu rovnomernému prerozdeleniu peňazí z TV práv.

Reagovat
smazaný uživatel

Uniká ti komplexnější pohled. TV práva nejsou jediným příjmem klubů. Porovnám ti Liverpool a Newcastle podle Deloitte za poslední rok. Ze vstupenek měl Liverpool příjmy 51 mil., zatímco Newcastle 25,9 mil. - přestože mají větší stadion. A od sponzorů Liverpool 103,8 mil., zatímco Newcastle 25,6 mil. (a to měl v tom roce Newcastle 50% nárůst oproti loňskému). Suma sumárum i s TV právy - Liverpool 255,8 mil., Newcastle 129,7 mil. A to je Newcastle v té první desítce podle tebe, btw.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu, ale to může být úplně jedno, ty kluby jako Liverpool, United si taky ty příjmy vydělali svojí historií, jménem, popularitou, a je úplně jedno, že na konec si vydělávají o tolik víc. Koneckonců, proto mi jde o ty vyšší příjmy z TV práv pro kluby jako Everton/Soton, kteří si ty peníze nevydělají tolik jménem/sponzory, a když už se dostanou do vyšších pozic, tak si za to zaslouží i větší příjmy, než Hull na 15. místě(které určitě mají, ale zaslouží si, podle mého názoru, mnohem víc)

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

já jen chci pro klub prachy, na který máme nárok, tam je ta myšlenka naprosto jednoduchá a není potřeba to dále rozebírat...jestli přináším do toho balíku nejvíc peněz, chci je taky dostat a ne krmit ostatní...

pozice, rovnocennost a ostatní věci mě fakt nezajímají...jestli jsem nejsledovanější, mám podle toho dostat i nejvíce peněz...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Rssa

Reagovat
mithro

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

No kde? Pokiaľ to takto pôjde ďalej, tak z PL sa sledovanosťou a prestížou (pre hráčov a divákov) stane obdoba hokejovej NHL. Už teraz je bezprecedentné to, čo si slabšie kluby z ligy môžu dovoliť oproti slabším z Nemecka, Talianska, Španielska.

A údajný 45 percentný nárast bude k tomu ďalším veľkým krokom.

Reagovat
fenixLFC

koho to trapi ze si to ine ligy nemozu dovolit?

Reagovat
vladis271

mňa nie.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pipo123

Je to neskutočná suma, aby to skôr tým slabším klubom viac neuškodilo než pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

dokud TV budou ochotný platiti za vysílací práva, tak to bude stále růst. Ale co, proč ty peníze nevzít, když je televize zaplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to ještě víc ty vole..

Premier League domestic TV rights sold for a, frankly astonishing, £5.136bn.

Reagovat
vodka

ty kravo z PL bude fakt monopol. To týmy z champu jsou v podstatě v prdeli...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš týmy z PL který půjdou do Champu jsou v prdeli.

Reagovat
vodka

ne nutně, tam dostaneš aspoň ten padák. Pokud budou mít správně nastavené smlouvy s hráčama, tak to spíš bude o tom, aby měli loajální jádro hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

ceny hráčov porastú ešte viac

Reagovat
smazaný uživatel

očakávam že sa predplatné Sky a BT zase zvýši

Reagovat
kiwwi

co ti jebe nerealne peniaze, to je parada pre PL

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
Arbiter

jak se to vezme. Ono otázkou je, jak na to zareagují týmy z jiných lig - cena za hráče pro tým z PL bude někde jinde než cena za hráče pro tým z jiné ligy. Hráči budou vědět, že klub díky takovým prachům může trochu pustit žilou, tak se budou snažit kluby natáhnout. To samé agenti. Angličtí kluci, kteří se dostanou do týmu z PL a dostanou dobré peníze (protože cena za anglického hráče se bude vyvažovat zlatem), nebudou mít absolutně žádný důvod odejít do jiných lig (což je jeden z důvodů, proč anglická repre tak strádá) a i když budou leštit lavičku v posledním týmu PL, pořád budou mít možnost dostávat větší prachy než v lepším klubu z jiné ligy. Jak říkám, má to svoje pro, to rozhodně, ale i proti...

Reagovat
kiwwi

ja nehovorim, ze je to dobre pre repre, ale pre ligu

a s tym natahovanim si nemyslim, ze to bude nejake extremne, dialo sa to vzdy a nijak vyrazne sa to podla mna nezmeni

Reagovat
Ángel di María 22

Na tom je tak krásný to, že peníze nejsou všechno. Když vidim to politiku klubů v PD (krom TOP 3 řekněme), kteří nemaj skoro ani na chleba, jedou hráče po hostováních, za drobný, a pak si vytřou s týmama z PL řiť a ještě to přitom po technický stránce vypadá asi tisíckrát líp

Reagovat
kiwwi

a kde si timy mimo top 3 z PD vytieraju rit s timami z PL?

Reagovat
Jerichoo

Na Bilbao si spomínaš?

Reagovat
kiwwi

http://www.eurocupshistory.com/match/confrontation/ENG-ESP/england_against_spain_in_uefa_club_competitions

pozri si tu konfrontacie spanielskych a anglickych klubov...ja tam ziadne vytieranie rite nevidim ani z jedenj ani z druhej strany...naprosto vyrovnane vysledky dlhodobo...

Reagovat
Pipo123

Španielska liga má momentálne najlepšiu kvalitu, videl som aj tento rok pár zápasov a ono skvele hrajú aj kluby ako Malaga, Celta atd, hodne talentovaných hráčov, skvelá technika, pekné akcie a krásne góly. V španielsku sa hraje momentálne najlepší futbal, nie nadarmo dominujú v EL aj LM.

Reagovat
alcantara

Nie su peniaze na kupu elity, co je najjednoduchsia a najprijemnejsia cesta, tak sa tvrdo a poctivo pracuje s tym, co je k dispozicii doma. Obecne si myslim, ze mladi spanielsky hraci su suverenne najlepsie pripraveni pre velky futbal, disponuju sirokou skalou hernych schopnosti a preto su spanielske kluby na to kvalitou momentlane najlepsie. Ono to spolu krasne vsetko suvisi. Podobne rozdelenie povedie sice povedie k mozno este vacsej koncentracii kvalitnych hracov v PL, ale anglicania budu o to viac nahraty, kedze ten priestor pre mladych hracov tam kvoli tlaku nebude. A na futbale je najkrajsie to, ze rovnica najlepsi hraci = najlepsi futbal neplati automaticky a vzdy za kazdych okolnosti

Reagovat
Mimalu

Vytírat si mohou jak chtějí, realita je taká že PD od třetího místa dolů je pro konzumního zákazníka nezajímavá, co se o PL říct nedá

Reagovat
alcantara

Pritom Valencia ci Villareal hraju pekny kombinacny technicky futbal, co som z toho mala videl, ale tak nevyberies si, konzumny divak, to je Novy cas, Markiza, Burlive vino, PL, The Sun, Horna Dolna atd...Spanielske kluby nahradzaju nedostatok penazi kvalitnou pracou s mladezou, ktora na ihrisku momentalne vyhrava.

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
alcantara

Tak mne ten futbal v PL pride taky primitivne nudny, nemozem si pomoct Najviac ma bavia Spanieli, potom Taliani a nakoniec PL, som uz taky.

Reagovat
kiwwi

ale ja sa nesmejem z toho co sa tebe paci alebo co ta bavi...

Reagovat
alcantara

A z coho, ze som tam zaradil do toho "elitneho" vyberu PL? Proste mi to k sebe pasuje Je to mix presvedcenia a pocitu nadobudnuteho z okolia.

Reagovat
Mimalu

No přít se o tom nebudu, PD mě nikdy nijak zvlášť nebavila a současnou kvalitu nedokážu posoudit (úspěchy v EL jsou fajn ale úplně neodráží kvalitu). Tím konzumním divákem jsem myslel prostě fanoušky fotbalu kteří nefandí daným týmum ale chtějí se podívat na fotbal

Reagovat
alcantara

Ja by som zase nedokazal posudit nejake Stoky ci Albiony, kedze by som si to v zivote nezapol, obcas pozriem zapasy spickovych timov a vacsinou sa pri nich hrajem s mobilom a pozriem na telku pri zaujimavej akcii, nebavi ma to. Chapem ale ze pre niekoho je to top, proti gustu... O tom to je, rozdielne nazory na rovnake veci, inak by bola na svete nuda Mne sa na PL pacia stadiony, kvalita prenosu ako takeho, to je na najvyssej urovni.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vodka

zápasy mezi top týmama bývají většinou až na výjimky nuda.

Reagovat
madridcan

Ked si porovnam zapasy Chelsea-City, Real-Barca a Juventus-Inter, tak PL taha za strasne kratky koniec.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom když chceš vidět vážně pěknej fotbal, tak je PD ideální a nemusí jít jen o ty první 3 týmy. Viděl jsem pár zápasů a hraje se tam vážně pěknej, vyspělej a kombinační fotbal. PD kvalitou šla hodně nahoru v posledních letech a není to jen o Realu a Barceloně, tyhle 2 týmy jsou akorát dlouhodobě uplně někde jinde.

Reagovat
vladis271

Potom je ale veľká škoda, že tie kluby o ktorých hovoríš nemajú tuna žiadnych fanúšikov.

Reagovat
vladis271

*nemajú na EF

Reagovat
Pipo123

EF je merítkom fanúšikov ? Mne skôr hlava neberie kde sa nabralo toľko fanúšikov PL na slovensku a česku, kde boli pred 15 rokmi ? Odrazu pri prestupe Čecha sa vynorilo milión fanúšikov Chelsea, teraz ide strašne do módy Man City. Já si hodne dávno spomínam ako všetci fandili Man U a pár ľudí LFC, teraz snad všetci fandia TOP 5-6 klubom v anglicku. A dovolím si povedať že 80% tých fanúšikov ani nevie poriadne nič o histórii svojich klubov a úspechoch v minulosti. Já som napr hrozne rád pozeral PL a fandil som Man U v minulosti, potom v čase kedy sa PL dostala do popredia a odrazu všetci sa stali fanúšikmi tejto ligy tak som presedlal na Seriu A.

Reagovat
vladis271

na celosvetovom trhu to bude podobné, inak by nebol možný taký mega nárast príjmov.

Ale o toto mi nešlo. Išlo mi o to, že sa tu vynorili (a často vynárajú južania) ako alcantara, ktorý si tu defacto honí triko na úžasnosťou, skromnosťou a nvm čím ešte španielských tímov, pričom on fandí jednému z dvoch tímov tej ligy, ktorý si z ostatných robí finančných otrokov.

Aj Real aj Barca mali v španielsku viac ako najvýdelečnejší tím v Anglicku minulú sezónu za TV práva. Tak kde sú potom tí fanúšikovia tých tímov o ktorých rozpráva? Prečo tu nie sú?

Reagovat
alcantara

Zase ta ista debata dokola o drancovani druhych... Ale ked mala Barcelona pred desiatimi rokmi stvrtinu z Tv prijmov oproti United, tak vtedy by sa urcite neozval

Reagovat
Pipo123

Já som neni fanúšik španielskej ligy, snažím sa sledovať všetky súťaže, prioritne Seriu A, ale pozriem si občas zápasy PL, La Ligy či Bundesligy a môj názor je ten že španielska liga má najlepšiu kvalitu, respektívne kvalitu čo sa futbalovej krásy týka. Hrozne veľa mladých hráčov čo hrajú skvelý futbal, ako som písal vyššie, taká Malaga či Celta Vigo majú skvelý hráčov a hrajú skvelý futbal. Samozrejme tu na EF asi moc fanúšikov nemajú, ale poznám zopár borcov čo fandí napr Espanyolu či Deportivu atd, ale moc ich nie je. A to ako fanúšik Serie A musím uznať že tie kluby by kombinačne prehrali snad všetkých okrem Juventusu. Preto aspoň s časti súhlasím stým čo napísal Alcantara

Reagovat
alcantara

Zopar fanusikov tu pritom maju, Valencia, Atletico, Sevilla,... pricom mnozstvo z roznych klubov sa ich vyskytovalo na bohuzial pochovanom portali spanelskyfotbal.cz, neviem presne, o co v tejto debate ide

Reagovat
smazaný uživatel

Jamie Carragher ‏@Carra23

That's the coaching badges out the window for a few years.

Reagovat
smazaný uživatel

Sky will be showing Saturday 12:30, Sunday 13:30 and 16:00, FRIDAY 8pm/Monday 8pm and bank holiday games, BT will be showing Saturday 17:30 and midweek games.

Reagovat
wild

takze vlastne si len prehodia sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to už měli před minulou sezonu, akorát v 18:30 vysílala ESPN UK

Reagovat
Matić

From 2016, the bottom club in the Premier League will get £99million prize money.

Reagovat
kiwwi

to sa mi nejak nezda...teraz brali 78m pri 1.8mld budgete a pri 5.2mld. budgete budu brat len 99?

Reagovat
smazaný uživatel

nie su v tych sumach zaratane aj prachy za overseas tv rights?

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvědavý jestli do toho dá Digi Sport prachy nebo kdo to v CZ - SK koupí...Doufám, že ne ten nový kanál co chystá O2 TV!!! Přál bych si Nova Sport, ale to už je bohužel nereálné, i když končí jim NHL, tak to třeba "vymění" prachy narvou do fotbalu!

Reagovat
smazaný uživatel

O2 už to koupila pokud vím na novou sezonu.

Reagovat
blade115

O2 koupila práva na LM, práva na PL by měl mít ještě jednu sezónu Digi Sport, pak se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou Levy ani nebude muset brát na nový staďák úvěr. To utáhneme jenom z TV práv.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Je to taková ta pověstná mince, která má rub a líc, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad aspoň ty kluby sníží třeba ceny vstupenek a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

To pochybuju.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Miguel19

Hlavně už by se to zase mohlo začít projevovat v evropských pohárech...

Reagovat
smazaný uživatel

Z preview to vyznívá, jako by za nás hrál jenom Harry. Samozřejmě to chápu, od Berbatova a Keana se na hrotu Spurs nedalo mluvit o úspěšném hráči. Harry si tu pozornost zaslouží, ale dobře hraje opravdu celý tým a neopíráme se jen o jednoho hráče. Kdyby se teď hlasovalo o hráči sezóny, tak se budu rozhodovat mezi Eriksenem a Hugem, kteří nám udělali nejvíc bodů, až za nima by byl HurriKane. Ale ještě je dost zápasů kde to může pohodlně strhnout na svojí stranu, pokud bude takhle pokračovat.

Reagovat
Nikikrew

mne sa velmi pozdava vasa dvojka Bentaleb, Mason. Vyborne su zohrati.

Reagovat
smazaný uživatel

Mason po tom zranění není tak výrazný, ale je to možná tím, že on sice hraje pořád stejně, ale zvedli se jeho spoluhráči a on tolik nevynikne. A s Nabilem jim to šlape suprově a je na nich vidět, že spolu už nějaký pátek hrají.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak. Bojím sa, aby mu takáto pozornosť, nie len tu na Eurofotbale , neuškodila.

Reagovat
bartlu

Snad s Rosou a Alexisem, tentokrát bych poprosil, aby byl Ramsey na lávce.

4-0 ideální výsledek

Reagovat
Nikikrew

Rosa musi hrat Alexis asi na lavicke.

Reagovat
bartlu

Alexis je hladový a nadžený, už posledně chtěl hrát a nepustili ho, podle mě začne na 99% v základu, doufám v to a jestli tomu tak bude tak ten to odjezdí, po takový pauzičce

Reagovat
Nikikrew

Co ja viem podla mna ho bude este setrit a nastupi v 2 polcase. Proti Middelsbrought uz bude v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

zas to Middelsbrought?

Reagovat
Nikikrew

no mna uz picne , odteraz uz iba Boro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Liverpool, Newcastle and Everton have all made contact with André Ayew's entourage about a possible pre-contract. More to follow. (RMC)

Reagovat
Nikikrew

Krajsi Hatrick som este nevidel

https://www.youtube.com/watch?v=LP73Ke5HR3E

dnes by sa mohol taktiez niekto zaskviet aspon hatrickom, uz si ani nepamatam poriadne kto dosiahol posledny

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre Thea a Rosu dnes v základe

Reagovat
ďuriLFC

Mignolet-Can,Skrtel,Sakho-Ibe,Gerrard,Henderson,Moreno-Markovic,Coutinho-Sturridge.

Bojim sa.

Reagovat
kiwwi

Aston Villa XI vs Hull: Guzan; Hutton, Okore, Clark, Cissokho; Westwood, Delph; Gil, Sinclair; Agbonlahor, Weimann. #AVFC

Reagovat
Mimalu

snad konečně zaberou

Reagovat
kiwwi

Hull XI vs Aston Villa: McGregor; McShane, Dawson, Bruce, Elmohamady; Brady, Huddlestone, Livermore, Meyler; Jelavić, N’Doye.

Reagovat
vodka

spíš to je 352, Elmo s Bradym na WB

Reagovat
kiwwi

Arsenal XI vs Leicester: Ospina; Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal; Coquelin, Rosicky, Walcott, Cazorla, Ozil; Sanchez. #AFC

Reagovat
Nikikrew

#Arsenal team to play @OfficialFOXES: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Rosicky, Walcott, Cazorla, Ozil, Alexis

Alexis na hrote?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Spíš se tam bude točit s Theodorem a možná (snad ne) i s Ozilem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze tam neda Gibbse aspon dnes..

Reagovat
jacobT

Monreal má formu, tak na to nie je dôvod. Gibbs si môže zahrať proti Boro.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
REPLIKATOR

Rosický CM?

Reagovat
smazaný uživatel

áno

Reagovat
smazaný uživatel

jen škoda, že se Chuba nevešel na lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

podpisal uz nemusi hrat nasilu

Reagovat
Matić

Co je s Chambersem? Však první polovinu sezóny hrál snad každý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Hector sa viac hodí na beka do AFC a stopéri sú jasní + Gabriel je nová posila a je pred ním.

Reagovat
Matić

Takže po tom co byl nejvytíženějším hráčem Arsenalu je teďka až třetí volbou ne beka a 4 volbou na stopera?

Reagovat
smazaný uživatel

*druhou, kedže Debuchy je dlhodobo out. Ale áno.

Reagovat
kiwwi

Arsenal XI vs Leicester: Ospina; Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal; Coquelin, Rosicky, Walcott, Cazorla, Ozil; Sanchez. #AFC

Reagovat
Cobra

Ještě jednou to sem dej

Reagovat
vrabejka

Arsenal XI vs Leicester: Ospina; Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal; Coquelin, Rosicky, Walcott, Cazorla, Ozil; Sanchez. #AFC

Reagovat
kiwwi

mal to byt Liecester, prezijes to ze som sa pomylil?

Leicester XI vs Arsenal: Schwarzer; Simpson, Huth, Morgan, Upson, Konchesky; Mahrez, Cambiasso, James, Schlupp; Kramarić.

Reagovat
Cobra

Zkusím to

Reagovat
kiwwi

Sunderland XI vs QPR: Pantilimon; Reveillere, Vergini, O’Shea, van Aanholt; Bridcutt, Larsson, Gomez, Johnson; Wickham, Defoe. #SAFC

Reagovat
kiwwi

QPR XI vs Sunderland: Green; Isla, Caulker, Ferdinand, Suk-Young; Phillips, Barton, Henry, Kranjcar, Fer; Zamora.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut zase na kraji?

Reagovat
jacobT

Možno AW prekvapil a dal ho dnes na hrot.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo já bych se tomu ani nedivil Mamute máš přes 180, nabral si v posilovně, tak to pujdeš zkusit na hrot...

Reagovat
jacobT

Predstava Özila ako sklepáva nejakú vysokú loptu...

Reagovat
bartlu

Na to by se mu Mesut vysral, sotva tam hodí nějaký sprint, natož jít do nějakýho hlavičkovýho souboje.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě.. jenže se musíme vrátit do reality, která bude asi ještě zajímavější, protože ty míče bude sklepávat Alexis

Reagovat
jacobT

Takže to budú zase centre do prázdnej 16-ky?

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL v Leicester (25. kolo Premier League, 20:45): Ospina - Bellerin, Mertesacker (c), Koscielny, Monreal - Coquelin - Walcott, Cazorla, Rosický, Özil - Alexis

Subs: Szczesny, Gabriel, Gibbs, Flamini, Ramsey, Welbeck, Giroud.

Reagovat
13

Ve fantě mám C Girouda a Vice Alexise

Alexis dá hattrick, to je jasné, ale uplně vidím jak tam Wenger na konci hodí Girouda na pár minut.

Reagovat
Horcmen

Nemusel/neměl bych to dělat, ale jedna rada - pořád máš 20 minut.

Reagovat
Miguel19

Ta rada mu je k hovnu.

Reagovat
13

To fakt není Giroud půjde pryč.

Reagovat
13

tyvole díky! Já jsem tak nějak zvyklej, že jakmile se objevují první sestavy, tak už je po deadlinu. Tohle je velká pomoc

Reagovat
bartlu

Alexis,Rosa, bez Ramseyho, to vypadá velmi slušně. Každopádně by mě zajímal hrot, jestli Alexis, nebo Theo, každopádně dneska Alexis tři kousky a na dva by mohl nahrát Rosa.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard Henderson zaloha

Confirmed #LFC team v @SpursOfficial: Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Moreno, Gerrard, Henderson, Markovic, Coutinho, Ibe, Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Ward, Johnson, Lovren, Lambert, Lallana, Allen, Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling?

Reagovat
smazaný uživatel

zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy? Aké?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalisti z Evertonu ho zranili, no. Holt to není krasobruslení jak říkal Zaschrona.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvôli tomu aj striedal? No ale aspoň si chudák oddýchne, keď už nič iné

Reagovat
smazaný uživatel

V Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Steve je furt lepší než Allen. A snad poprvé budou hrát nad fungující obranou

Reagovat
Dray

Confirmed #LFC team v @SpursOfficial: Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Moreno, Gerrard, Henderson, Markovic, Coutinho, Ibe, Sturridge

Confirmed #LFC subs v @SpursOfficial: Subs: Ward, Johnson, Lovren, Lambert, Lallana, Allen, Balotelli

Reagovat
Cobra

Vítězná:

‪#‎THFC‬ team: Lloris; Walker, Dier, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Mason; Lamela, Dembele, Eriksen; Kane - spurs.to/LFCawayMC

Subs: Vorm, Davies, Fazio, Chadli, Paulinho, Townsend, Soldado

Reagovat
vrabejka

Lamela

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Matić

Nechápu proč nehrajete Chadli-Eriksen-Lamela a na hrotu Kane

Reagovat
Miguel19

Spíš proč hraje Lamela.

Reagovat
Cobra

Když vychází tahle sestava, tak proč ji měnit. Navíc Chadli jako žolík nemusí být vůbec špatný, i když bych ho radši viděl v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

MP je král, ale s tím Lamelou to přehání. nulový přínos, nic nevymyslí, krade střely a první tackle jsem od něj viděl teprve při NLD, až jsem se divil, jestli to byl vůbec on. Chadli úplný opak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu Lamelovi nerozumim, Chadli byl ještě x kol po zranění suverénně nejproduktivnější letošní kuře, po zranění se vrátil, aby zrušil s Kánětem Chelsea a přidal další body, ale hraje Lamela...

Reagovat
vrabejka

Confirmed #LFC team v @SpursOfficial: Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Moreno, Gerrard, Henderson, Markovic, Coutinho, Ibe, Sturridge

Dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

super zostavicka

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem, trochu sa bojím nedostatku fyzična na hrote.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzera to tak ze Rogers si vstupil do seba taktiez a neposlal tam svojho synčeka Allena...aj ked okolo 70 minuty pojde dnu namiesto Coutihna.. opak by ma velmi prekvapil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chlapi, poprve na emirates poctive uz hodinu predem, pomalu uz nam zacina rozcvicka a Rosa s Alexisem v zaklade! Splnenen sen posilam pozdravy vsem gunners!

Reagovat
Nikikrew

uzivaj

Reagovat
smazaný uživatel

závidím

Reagovat
Nikikrew

si este nebol na ES?

Reagovat
smazaný uživatel

ne-e

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

toto leto som sa chystal, ale nejako z toho zišlo

Reagovat
Nikikrew

Tak to by si sa mal co najskor rozhybat , ES je fakt krasny, hlavne ten travnik, ten je brutalny . Moj sen je ist na NLD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Tak nech máš víťaznú premiéru.

Reagovat
madridcan

Nech potom poriadne zapijes vitazstvo v Tvojom nicku

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

hf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Reagovat
Orlandiiik

photo or didnt happen

Reagovat
smazaný uživatel

STFU or STFU.

Reagovat
Orlandiiik

tak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Užívej!

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

uzi si to.. ale pripomenul si mi moj zazitok z minulej sezony a trochu ma to rozladilo.. snad mi chalani napravia naladu od 21:00

Reagovat
REPLIKATOR

důkaz místo slibů

Reagovat
smazaný uživatel

ticha zavist

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne... Wengele posadil Aarona

Reagovat
jacobT

A dokonca kvôli Rosickému.

Reagovat
bartlu

Zázraky se dějí !

Reagovat
Amos

Nějakej HD stream na Arsenal? Btw sestava dnes suprová!

Reagovat
smazaný uživatel

no Giroud, no party

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Usty

Website is offline No cached version of this page is available.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

to mi seká

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to na tom jede

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

přímo na arsenal playeru, musíš být přihlášený

http://player.arsenal.com/schedule/live?quality=high

Reagovat
Higi

to je jenom komentování ne?

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to tak

Reagovat
Gunner14

Asi jo , takže

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

to je len audio

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazuje mi to tam jen znaky týmu, nevíš proč?

Reagovat
smazaný uživatel

aha..

Reagovat
Nikikrew

Vsetky kanaly Digi Sportu dnes davaju PL, vau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

buducu sezonu za tie prachy to budu davat este aj ceskoslovenske radia

Reagovat
fenixLFC

stream na LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

klasika bilbo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Hoď prosímtě odkaz, já zas jak to bylo přesně.

Reagovat
mickey mouse
Reagovat
Orlandiiik

pls

Reagovat
mickey mouse

správný se nesmí sdílet

Reagovat
Orlandiiik

máš štěstí :D

Reagovat
tomasinho

Tak už jsem to našel

Reagovat
minoLFC

link

Reagovat
smazaný uživatel

inak uz asi viem preco Pearson zvykne sediet na tribune..je to nervak a skor ci neskor by vybuchol ako naposledy (a ujrcite doma bije ženu)

Reagovat
smazaný uživatel

http://streamingred.com/channel2.html#

Da se, ale zadna hitparada

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás, má tu někdo dobrej stream na liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc, a ještě neco do zálohy?

Reagovat
smazaný uživatel

ten už nebezi koukam :D

Reagovat
smazaný uživatel

I tak díky.

Reagovat
smazaný uživatel

znamy dneska vsadyl 20 000 na vyhru arsenalu joj sem mu rikal aby nehral za tak velke love ale pokud to vyjde tak bere 26 000 a bude oslava

Reagovat
smazaný uživatel

to sa oplatí

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal celkem marný, teda.

Reagovat
Usty

Wenger už to přehání. Obléct se slušně, ok, ale aby si na fotbal bral šaty

Reagovat
PhilipS

Wenger je zlatíčko....Rosa na CM je můj vlhkej sen...teď to zapínám...předpokládám že je nejlepší na place...

Reagovat
smazaný uživatel

najlepší je Mahrez

Reagovat
Nikikrew

Co to hrame?

Reagovat
smazaný uživatel

lol, Bellerin akože wtf? už druhý zápas je úplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tomto sa zatial odohralo 13 minut

Reagovat
smazaný uživatel

hej, a on pokračuje v tom sobotňajšom horore

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz je 26. minuta a vobec by som nepovedal ze hra zle

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme teda v 39. minúte, tá rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
REPLIKATOR

Nasadil

Reagovat
jacobT

Ospina šikovne púšťal.

Reagovat
kiwwi

ake je iheslo na blabseal?

Reagovat
smazaný uživatel

Mesuuuut úžasná prihrávka

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

toto sa od neho chce, super. Theo

Reagovat
Rohlíček

Ozil

Reagovat
Nikikrew

Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

THeoo

Reagovat
smazaný uživatel

To by měl dávat no.. a teďka zkušeně založil protiútok..

Reagovat
R22

jaké je heslo na bilbo stream pls?

Reagovat
13

bylo to nějaké číslo, já už nevím jaké.

Reagovat
13

tak je to pls

Reagovat
R22

díky

Reagovat
smazaný uživatel

pls911

Reagovat
vodka

já sem ho tam dávat nemusel

Reagovat
Matić

Markovice posral ptak?

Reagovat
Swarley

jindy zase ty posereš jeho, znáš to

Reagovat
jacobT

ďalšia krásna prihrávka od Mesuta

Reagovat
pa3ce

Mesut je úžasný.

Reagovat
vodka

Mignolet to by mohla byt aj penalta, kdyby byl Kane lepší herec... jinak lamela fantastická přihrávka...

Reagovat
Swarley

Reagovat
PhilipS

Pohyb hráčů bez balonu se mi moc nelíbí...vlažné...zatím je to takovej výkon s myšlenkou, že se Leicester porazí sám...

Reagovat
misinho7

date tu niekto odkaz na ten bilbo stream?

Reagovat
Miguel19

Mignolet To klidně mohl písknout jako penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš žlutá za simulaci pro Kanea.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Kontakt tam byl?

Reagovat
Miguel19

Ano.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

šáhl na něj a to se nesmí

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

tohle bylo slabý i na malou domu ...

Reagovat
fff

Ibe. Chalan je neskutocne rychly.

Reagovat
PhilipS

Theo je rusty jaxviňa....ale asi ideální zápas na rozehrání no...

Reagovat
minoLFC

nejaký stream kde ide skutočne futbal a nie skurvené pojebané reklamy???

Reagovat
smazaný uživatel

Stahni si Maxthon a reklamy neřeš

Reagovat
minoLFC

ale inak si v poriadku? ja nehovorím o internetových reklamach ale že miesto futbalu na tých streamoch ide v TV reklama v kuse

Reagovat
smazaný uživatel

Já v pořádku jsem, ale ty máš zřejmě něco s nervama. Tvůj boj. Jinak stream s reklamama jsem nezažil, proto jsem nevěděl, o čem mlmuvíš.

Reagovat
smazaný uživatel

KOOOOOOOOOS

Reagovat
jacobT

KOOOOOOOOOOOS

Reagovat
vladis271

Markovič.

Reagovat
Rohlíček

Kooooooooooooooooooos

Reagovat
smazaný uživatel

Koscaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Coq

Reagovat
smazaný uživatel

inak mesut zacina byt pravidelne nebezpecny pred brankou..bolo otazkou casu kedy ho to wenger nauci

Reagovat
jacobT

Dnes je úžasný

Reagovat
Nikikrew

Kostaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris je bozsky Najlepsi brankar momentalne v PL

Reagovat
Swarley

potvrdil no

Reagovat
smazaný uživatel

nemal som nic pisat

Reagovat
Swarley

ale do té doby tam měl super zákroky, tohle nevyšlo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
jacobT

A Mesut zaslúžené áčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe ♥

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

mám pekne pozadu stream...

Reagovat
Minister

Ozil dneska zatiaľ veľmi dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Markoviiiiiiic

Strela smatlava jak sa od Lazara patri ale gol .

Reagovat
fff

Ale Lloris. Chyti bombu od Sturridga zvnutra setnastky a potom toto pusti ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kuuura snad Alexis nic vážného

Reagovat
jk

Hugo

Reagovat
vodka

de gea by to měl aj 3x

Reagovat
jk

Reagovat
vodka

omg, zrovna markovič...

Reagovat
mickey mouse

LAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRR

Reagovat
Flamex

lazarrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!§b

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Lazar stačí trefit bránu.

Reagovat
tomasinho

LAZAAAAR. On umí vystřelit

Reagovat
13

LAZAAAAAAAAAAAAAREK

Já mu vždycky věřil

Reagovat
cubazi

aj ja

Reagovat
kiwwi

pekne Markovic

Reagovat
madridcan

Arsenal udrzat a na Anfielde este jeden gol

Reagovat
Swarley

taková pleva, to měl Hugo jednoznačně mít

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooool. Lloris

Reagovat
Miguel19

Dier, Lloris

Reagovat
kiwwi

kazdopadne Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Milan dal gól? paráda, len im dajte

Reagovat
fenixLFC

lazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Reagovat
jacobT

Stream na Arsenal? Všetko mi padlo.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
ACSMan

Mě též asi 7 sopcastu ani jeden už nejde omg

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak áčko by zasloužil Simon za ten výkop na Studge.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Danny za to zpracování.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela je tak špatný hráč.

Reagovat
vodka

Reagovat
PhilipS

Reagovat
minoLFC

má niekto funkčný stream s LFC?

Reagovat
Flamex
Reagovat
Orlandiiik

čeemu nerozumíš na "do not share link" ty dutá hlavo

Reagovat
smazaný uživatel

třeba neumí anglicky :)

Reagovat
Flamex

a k tobě se to dostalo samo ty chytrolíne?

Reagovat
Orlandiiik

jo

Reagovat
minoLFC

dík

Reagovat
TopinB

nearbajtuje

Reagovat
vodka

vertonghen výborně, ale tu finálku měl dávat doprava...

Reagovat
tomasinho

Ten střed ale hoří

Reagovat
smazaný uživatel

Uz aj ozivli mrtvi davaju slepiciam goly

Reagovat
Mervin

nějaký nesekající se stream na arsenal? díky

Reagovat
jacobT

Hoď aspoň ten sekajúci, ja nemám už nič.

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mervin

díky

Reagovat
Coutinho10

Emre Can zatim paradne

Reagovat
fff

1. Strasne vidiet, ze v strede nehra Lucas ale SG. Zase tie diery tam ako to pozname.

2. Na Danym vidiet, ze sa musi este rozohrat. Ale mat ho na hrote, neskutocny rozdiel.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
jacobT

Alexis ti žehnaj

Reagovat
13

Měl být roh, nicméně Danny má fakt čich na tyhle přihrávky, už předem si pro to šel.

Reagovat
kiwwi

Bentaleb s Masonom dnes uz krasne dve kolmice za obranu...len skoda ze za svoju

Reagovat
vodka

Bentaleb měl jednu dobrou i směrem dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

dáš ho už dole kvôli tomu kolenu alebo sa má zajebať na polroka?

Reagovat
smazaný uživatel

teraz to bolo druhe, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

ja mám pocit, že to isté

Reagovat
Swarley

kdo? Alexis?

Reagovat
smazaný uživatel

hej

Reagovat
smazaný uživatel

derava sietka? ved to islo dnu

Reagovat
13

Kane to zkouší z každé pozice

Reagovat
smazaný uživatel

ten Kramarić vyzerá dosť futbalovo. keď si zvykne, môže byť super.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sturridge to tam dobře větrá.

Reagovat
vodka

být Pochettinem, tak stáhnu Dembeleho trochu hlouběji, ať Spurs víc ovládají střed hřiště...

Reagovat
ElectrickMann

nějaký ne HD flash na arsenal prosím?

Reagovat
ElectrickMann

nějaký ne HD flash na arsenal prosím?

Reagovat
fff

Ibe keby hral z lavej strany a mohol si to davat do ihriska.

Reagovat
Miguel19

KANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

THEOOOOOOOOWNYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

*OWNCOOOOOOOOOOOOOOOTT

a aj Ownil

Reagovat
smazaný uživatel

Shaquille?

Reagovat
smazaný uživatel

pff, proti nejmarnějšímu týmu ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL VYHRAVA BUDOU LOVE

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela-Kane

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Dier wtf

Reagovat
pa3ce

Bez Girouda nevyhrávame žiadnu vysokú loptu vpredu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, proč je hrajeme, když tam neni.. posílat centry na Alexise, Ozila..

Reagovat
Mervin

Theoooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

kdo jiný.

Reagovat
vodka

Kane Lamela

Reagovat
Orlandiiik

KANEEE

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooool trosku akcickaaaaaaaaaaaaaa vamoooooooooooooooooooooooossssssssssss

Reagovat
Cobra

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Kaneeeee neskutečné jesle

Reagovat
kiwwi

hurricane

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil střela zpoza vápna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě Sunderland by mohl zabrat.

Reagovat
smazaný uživatel

KAAAANE

Reagovat
smazaný uživatel

@Carra23 34s35 seconds ago

Used to love Harry Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou formou a Harryho specializací na skórování proti velkým týmům to nešlo nevsadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc za kurz 2,90! Škoda že sázím po pětikorunách.

Reagovat
Swarley

Falcao a Robine pápá a přiveďme tenhle tajfun

Reagovat
vodka

já bych klidně bral i Lamelu, on jakmile si na PL zvykne, tak bude úplně super, protože cit pro přihrávku a vidění má úplně neuvěřitelnou, akorát zatím často kazí, no...

Reagovat
Swarley

Lamela to střídá hodně nahoru i dolů, ale rozhodně ten potenciál má obrovskej...SAF by z něj udělal neuvěřitelný dělo, takhle těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

jestly nekam pujde tak do realu a ne do musztsva co any nehraje pohary

Reagovat
kiwwi

Wilson ked dostan priestor, tak bude lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

kwi pls

Reagovat
Thoomas

To je poprve co vidim Ozila vystrelit takhle z dalky

Reagovat
misinho7

sakra nech prestane uz davat goly bo uz vidim Pereza jak si pripravuje 80 melonov

Reagovat
Nikikrew

Theooooooooooo

podrbane streamy

Reagovat
j_mrazik

Taky se ti to seká s tou japonskou štětkou?

Reagovat
Nikikrew

jj

Reagovat
smazaný uživatel

THEOO

Reagovat
Miguel19

Liverpool Ve 2 tam vyšachovali snad 5 hráčů..

Reagovat
fff

Skoda, ze sa Sakho smykol. Nevadi dneska mozme vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná kdyby nedělal tak divnej pohyb dopředu,a le hlídal Kane, tak by se nesmeknul..

Reagovat
jk

HURRYKANE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

výborná TÝMOVÁ akce

Reagovat
vodka

kompletně vyřazená ta taktika LFC, stačila přitom jejich chyba v záloze...

Reagovat
PhilipS

Leicester se poráží fakt sám....

Reagovat
Coutinho10

uz me ten Kane zacina stvat

Reagovat
Cobra

Yidos

Reagovat
fff

Coutinho kazdy roh na prveho hraca

Reagovat
misinho7

Dneska vidim Kane prvykrat .. nevedeli by ste mi ho neikto popisat? vie technicky? vie sazapajat do kombinacii a tak ci je to iba zabijak v 16nastke?

Reagovat
nemanja

vie aj technicky, aj keď to nie je nejaký vycibrený technik, do kombinácií sa zapája často, určite to nie je typický 16tkový hráč, pôsobí na oveľa väčšom priestore a ak je treba, tak nešetrí krokom ani dozadu

Reagovat
vodka

jinak Gerrard v tomto systému fakt nemá místo, jeho poziční hra je fakt slabá, asi dobře, že končí...

Reagovat
smazaný uživatel

K rej pozicnej hre

Reagovat
vodka

Zamora tomu goly preju

Reagovat
jacobT

Aký dal Walcott gól?

Reagovat
Swarley

podle všeho v souladu s pravidly

Reagovat
jacobT

Díky, už si ho viem presne predstaviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Dorážka po Mesutove strele, pekna k tyci pravackou halfvolej

Reagovat
jacobT

Mesut dnes pri všetkom

Reagovat
jacobT

Díky, to mi padol stream akurát dve prihrávky pred gólom.

Reagovat
smazaný uživatel

to všem

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ne..

Reagovat
Swarley

ale zápas v super tempu

Reagovat
smazaný uživatel

ako sme hrali? teraz som prišiel

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

docela vyrovnaný zápas, šance LFC de facto po šílených chybách tottenhamu v rozehrávce, zvlášť ze strany Bentaleba (2x) a Masona (1x). vysoké tempo, pár zajímavých balonů Coutinha. Lamela na druhé straně taky slušně jede, dneska lepší než Eriksen. Kaneův pohyb dělá LFC problém...

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem pekne a Markovič dal aký gól? akcia?

Reagovat
fenixLFC

vykop mignoleta, danny sa to snazil spracovat, od obrancu na nabehnutého markovica a biedny zakrok llorisa

Reagovat
smazaný uživatel

aha, díky pekne

Reagovat
j_mrazik

Nepěkný první poločas, hodně nervózní od všech. Ale je fakt, že nás berou přes párky jak kráva. Snad se jim dojde šťáva druhý poločas, Wenger to protočí a zahrajou si mladý.

Reagovat
smazaný uživatel

link na Liverpool?

Reagovat
Erdovec

Can

Reagovat
smazaný uživatel

szczesnymu by to nevypadlo

Reagovat
Amos

Ne, protože by to ani nechytl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Chvalabohu ze to je 2:0. zatial solidny vykon, ale cakal som viac. Ozil zatial MOTM, uz sa do toho dostava

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut 0+2 za polčas... Ani nechcem vedieť, čo by s Leicesterom spravil Eriksen.

Reagovat
smazaný uživatel

0+1

Reagovat
smazaný uživatel

0+2

Reagovat
smazaný uživatel

I když vlastně anglická Fanta to počítá i vyraženou střelu, že?

Reagovat
smazaný uživatel

8+8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

http://blabseal.de/foot/

heslo: pls

Reagovat
Ángel di María 22

Já nevim jak to vidí Pochettino, ale nalejt z čista jasna, uplně bez tlaku, každejch 10 minut na Sturridge nebo Markoviče do samostatnýho úniku, je zvláštní. Když bych na to udělal hlubokou analýzu, vyšlo by mi, že to pro Spurs neni uplně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

dneska jsou mason s bentalebem mimo....snad se zpravi

Reagovat
fff

Ibe je neskutocny.

Reagovat
mickey mouse

Ibe dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe se toho nebojí

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky vysledok Poyetovej prace? okrem toho, ze nejaky zazrakom zachranil minuly rok ligu, vsak ich neposunul absolutne nikde

Reagovat
smazaný uživatel

na vás to stačilo

Reagovat
Erdovec

ach jo, žlutou...

Reagovat
Ángel di María 22

Kane se nebojí spadnout.

Reagovat
Erdovec

padá furt no, ale teď asi musel

Reagovat
fenixLFC

ked uz sa z neho robi druhy bale, tak musi

Reagovat
Ángel di María 22

Vyměnil bych ho za Balea a pak bych ho prodal zpátky do Tottenhamu. Za 10. Na to by Real nemohl prodělat.

Reagovat
smazaný uživatel

škrtel, ty kokot, co si dovoluješ dotknout kanea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

To nebyl offside.

Reagovat
vodka

Bentaleb si seriozne koleduje, uz tolikata zkurvena prihravka pri klicove rozehre, kdy se to zkratka zkazit nesmi, ze to bije do oci...

Reagovat
Miguel19

Je hroznej. Zkusil bych místo něho Dembelého, na křídlo Chadliho a na AM Eriksena...ale asi by se to moc otevřelo.

Reagovat
vodka

Lamelu bych ze středu momentálně určitě pryč nedával, ta Hendo s Gerrardem s ním mají největší problém. Možná bych tam místo něho zkusil Paulinha, že by se s Dembelem točili...

Reagovat
vodka

mě ještě dost šokuje, jak zůstává Walker vzadu, to sem u něho dost dlouho neviděl, že tak málo podporuje útok...

Reagovat
Miguel19

Hmm, já mám za to, že Lamela hraje na křídle

Reagovat
vodka

podle rozpisu možná, ale 35 minut byl na středu a vpravo Dembele.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska není dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Kane nejlepší anglický LB

Reagovat
REPLIKATOR

Coutinho je otřesnej

Reagovat
smazaný uživatel

ako pozerám Kane o gól bližšie k Realu.

Reagovat
misinho7

Ok vidim ze kane nie je ziaden technik tak snad ho nekupime lebo zas bude dostavat ako Gareth , ze je netechnicke kopyto ktoremu nesedi PD

Reagovat
Ángel di María 22

Pro bychom ho kupovali tvl. To už by bylo hodně vožralý uvažování

Reagovat
misinho7

tak vraj sme ho uz boli scoutovat a poznas pereza....

Reagovat
Miguel19

Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sakho je takový vemeno Slon v porcelánu ty vole

Reagovat
tomasinho

Sturridgovi docel chybí dynamika, je zatím dost pomalý na svoje poměry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sakho

Reagovat
Erdovec

Sakho Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vůl, mohl běžet dál, Sakho by tu akrtu dostal stejně..

Reagovat
Erdovec

a ještě by nevypadal jako debil

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Studge mě viděl hrát haxball asi

Reagovat
13

Taky jsi trefoval hodně tyček?

Reagovat
Nikikrew

ten Ibe vyzera ako sikovny futbalista

Reagovat
mickey mouse

Joj škodaaa, to měl být gól.

Reagovat
R22

Skvělej zápas zatim snad to dotáhneme do vítěznýho konce

Reagovat
REPLIKATOR

Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

prvy polcas:

- slaby pohyb v zalohe

- vela nepresnosti

- malo pokusov o prekvapivy pohyb

- na Sturridgeovi vidno dlhu prestavku

- Ibe musi podlahnut systemu a zacat viac prihravat a nabiehat

ako moze dvojica Mason Bentaleb diktovat tempo zalohy na Anfielde?

Reagovat
LGT

protože Gerrard už absolutně nestíhá, navíc pořád stojí někde mezi stoperama, kde nemá co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

no mam pocit ze to nie je len nim ale aj Hendersonom.. strasne staticky a kludne to hraju..a zaloha Tottenhamu pekne spolupracuje s obranou aj utokom ...pritom toto zdobilo prave nas

Reagovat
smazaný uživatel

Protože mají proti sobě Gerrarda? Možná?

Reagovat
smazaný uživatel

docela flegmatický výkon dozadu. jinak, asi bychom potřebovali zápasy začínat za stavu 0:1, protože jinak nikdy nezačneme od 1. minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Ibe super Gerrard prosím dolů.

Reagovat
fff

Skoda, ze je to remiza. Mohli sme kludne dat dalsi gol, aby nas nemrzelo, ako nas Spurs tymi zlymi nahravkami ponukali. Danny zjavne este nie je vo forme, ale strasne nam pomaha herne, ked je tam. Stred zalohy nie je dobry, Lucas, skratka DM chyba.

A Ibe ... ten chalan je uzasny, bude lepsi jak Sterling. Rychly, fyzicky silny, neboji sa, tvrda strela. Alebo lepsi ... iny, ale tiez uzasny.

Reagovat
fff

Co kecam,bude lepsi

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

to je skodaaa Danny genialni

Reagovat
Cobra

-Ibe slušně větrá Roseho

-Kane je polobůh

-Šance Liverpoolu pramení pouze z našich chyb

-Vyhrajeme v suchým triku

Reagovat
Erdovec

každopádně Spurs hratelní, Kane ještě trošku pokopat, ať má respekt a fouknout tam ideálně alespoň dva, protože o jeden se Sakhem vzadu je to o nervy

Reagovat
fff

Sakho ma obrovske sebavedomie, co je fajn, ale niekedy si pusti hraca az prilis k sebe ako si veri so svojou hrou telom ... a uz v minulom zapase mu to cca dva krat nevyslo, dnes zas.

Reagovat
LGT

Jinak je neskutečný, že jsme měli tolik šancí, vzhledem k tomu jak naše záloha dostává na prdel.

Reagovat
fenixLFC

proti tottenhamu staci jedna jedina vec-postrazit kanea. A aj to dodrbeme. Inak je to klasicky zapas proti tottenhamu, kedy je ta ich obrana vylozene smiesna. Dier tam totalne saskuje ale nevieme to vyuzit. Coutinho zabity, dneska nema svoj zapas, rovnako ako sakho, ktory hned na zacaiatku mal dve straty a ta zlta to zaklincovala. Ibe je skvely, sturridge este nie je plne vo forme. NAjskor som sa cudoval preco nie je prehodeny markovic s ibem, ale na tu obranu tottenhamu staci iba rychlost cize dobry tah

Reagovat
fff

Ale je to az nepochopitelne, ako v zapasoch proti nam Spurs blbne obrana a dnes napr. aj zaloha, tie ich nahravky miestami, to bolo neskutocne

Reagovat
fenixLFC

presne proste take chyby sme nerobievali ani my a oni to robia uz asi stvrty-paity zapas v rade proti nam :D

Reagovat
vodka

obrana až tak neblbne, většinou je to v důsledku chyb zálohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ibe je neskutečný. Jestli ho nezpomalí zranění a nedolehne na ně ho ta tíha tak to bude hvězda.

Reagovat
fff

Reagovat
REPLIKATOR

takový udělanější Sterling

Reagovat
misinho7

tak po dlhsej dobe som si zapol Liverpool tak sa pokusim zhodnotit z ineho pohladu

Gerrard totalne mimo , hra otrasne to uz aj Illara u nas hraje lepsie nez on

Ibe, paradny hracik neboji sa , vie sa presadit z neho bude vyborny hrac ak sa daco neposerie

Chcel som vidiet Sterlinga skoda ze nehra..zraneni?

Countinho zatial dost mimo , co som ale pocul ze je vas klucovy hrac ale dnes je mimo, vela straca...

A co sa tyka Kanea dnes ho vidim prvykrat , dal gol ale nepride mi ako zazrak.. vraj sme ho boli uz scoutovat , prosim prosim Pereza nech neuvazuje vobec o nom .. vobec sa nehodi podla mna ku nam a urcite by siel za velku palku

Reagovat
13

Sterling je zraněný no. Gerrard je mimo už delší dobu, Ibe bude kometa, Coutinho je typickej tím, že podává výkony rozdílné jako den a noc.

Reagovat
misinho7

a co vlastne Ibe hraje ? wingbacka? ja som myslel ze on je lave kridlo ani neviem preco

Reagovat
13

Hraje Wingbacka no v tomhle systému, jinak jako vyšitý.

Reagovat
smazaný uživatel

V Derby hrál nalevo

Reagovat
fenixLFC

s tym Liverpoolom mas celkom pravdu. Kane je len tohtosezonny hype a uz mi zacian trochu vadit ako su z neho hotovi. Moc tomu nepridava, ma len zakoncenie a sem tam si vie zalietat

Reagovat
misinho7

tak ja som si ho chcel ceknut aj kvoli tomu ze uz zacinaju spravy Real a Kane... ale ako vidim totalne nevhodny hrac do kombinacie tak snad su to nezmyslene informacie... aj ked scoutovat sme ho uz vraj boli

Reagovat
fenixLFC

o tom vravim, proste sa hypuje lebo je to anglican. Este pred dvoma mesiacmi boli vsetci hotovi z austina

Reagovat
misinho7

neda gol parzapasov a snad ten hype skonci

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho hlavně není asi úplně fit. Jinak je poslední dobou fakt úžasnej.

Reagovat
misinho7

nj vzdy ked som ho videl hral vyborne len dnes mu to nejde no

Reagovat
13

Možná jo, možná ne. Má to hrozně těžký, vypadá to, že si na něj dávají pozor.

Reagovat
fenixLFC

ked nie su debili tak na to musi prist kazdy. Proste cely nas prechod do utoku je na coutinhovi, ked ho odstavis sme polovicni

Reagovat
Bennhy

Green

Reagovat
Matić

Klasicky vsadim na neprohru Sunderlandu doma proti QPR, který všechny venkovní zápasy prohrál a oni v poločase tečou 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

soucítím, mám to na jednom tiketu také. bez trenéra a Austina, prohra za prohrou a teď tohle.

Reagovat
FUnk

dpce ten gol ale aspon tu sestnactku by jste mohli mit rovnou

Reagovat
smazaný uživatel

21:05 Žilina koupila talentovaného Bénese

László Bénes končí angažmá v maďarském celku Győri ETO a míří do vlasti, teprve 17letý slovenský záložník přestoupil do Žiliny. (profutbal.sk)

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

snád sa dostane do repre

Reagovat
FUnk

Reagovat
cubazi

Chod zdechnuť inde mamrde

Reagovat
#33CCCC

to je asi naschval takto vtipne napisane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Coq si to zas maže

Reagovat
PhilipS

teda hrozně statickej výkon...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásny zápas

Ibe je úžasný mat ho miesto lamelu už vedieme rozdielom triedy.

Od nás sa mi nepacia rose a bentaleb... Ale tak snad to ukopeme, eriksen by mohol jeden fuknut ešte.

Každopádne presne ako som čakal, pool je nebezpečný na tych krídlach...hrajú dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Wasilewski asi jí hodně polívčičky

Reagovat
smazaný uživatel

Už by se mohli vzadu naši probrat, vubec nechtěj balon.. No a je to...

Reagovat
Heisenberg

Koledovali jsme si, co se zas děje...

Reagovat
smazaný uživatel

Uplně stejný, jako proti kuřatům, stejná pasivita.

Reagovat
Heisenberg

Pasivní a hlavně zas moc ztrácíme.

Reagovat
PhilipS

pasivita....všichni chtěj balon do nohy...trochu si nabíhá akorát theo...odpočinkovej výkon...

Reagovat
smazaný uživatel

Legendarny Wasilewski, komentator ani nespomenul jeho "slavne" zranenie.

Reagovat
Mervin

třeba se alespoń vzbudíme

Reagovat
smazaný uživatel

spíš až to bude 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim to nevypadá.. nikdo nikomu nepomuže vzadu, všichnis poléhaj, že to někdo vyveze sám jako Cazorla, kterej to ale nepředvedl už dva zápasy..

Reagovat
tomasinho

Moreno je úplně na prd

Reagovat
xjert02

Turek tragedie a Chilan by mohl priste hnout zadeli a skocit do te strely.

Reagovat
fenixLFC

gerrard absolutne netusi

Reagovat
smazaný uživatel

U toho gólu Bellerin děs.. Když teda pominu to, že nechápu, jak to mohli nechat u Cambiassa.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot Wasilevski

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna

Reagovat
Swarley

naprosto školácká chyba mu vůbec dát tolik prostoru při přebrání balonu, tam byli čtyři hráči Spurs úplně k hovnu

Reagovat
jacobT

tak toto je z našej strany úplne tragédia, sme si zase mysleli, že sa to dohrá samé...

Reagovat
Erdovec

Reagovat
vodka

Rose

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná

Reagovat
Flamex

aspon tak :)

Reagovat
smazaný uživatel

boha jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

zase úplná pitomost, kterou musíme udělat na začátku poločasu, bez toho prostě nezačneme.

Reagovat
Swarley

nádherně koplá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

SGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

Reagovat
misinho7

what a Dive.....Sturidge

Reagovat
fenixLFC

ved bola jasna

Reagovat
misinho7

nemam ten pocit ale to je uz jedno

Reagovat
misinho7

fandim sice liverpoolu ale toto si mohol odpustit

Reagovat
13

Tak to sleduj pořádně.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
#33CCCC

iste

Reagovat
fenixLFC

gerraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
jk

No takt to mohl klidně písknout tu v prvním poločase na Kanea

Reagovat
Swarley

to taky písknout měl, to byla kktina od Mignoleta

Reagovat
smazaný uživatel

Rose

Reagovat
mickey mouse

Yess, penalta jasná.

Reagovat
Miguel19

Mason, Rose

Ale Danny to udělal skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

tady se nadává na Kanea a Sturidge je jako ok? Dneska stačí vzít míč do vápna a naběhnout do hráče a je z toho penalta

Reagovat
Erdovec

ale tohle musí rozhodčí vidět, ještěže asistent měl koule

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Cobra

Reagovat
fff

Simon

Reagovat
fenixLFC

simon

Reagovat
Rohlíček

budíček

Reagovat
Cobra

Dej tam do piče Chadliho!!!!!!!!!

Reagovat
Minister

to Leicester ešte vyrovná...

Reagovat
smazaný uživatel

lol, Leicester nás doma drtí

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Gerrard je akorát tak dobrej na kopání penalt škoda pro něj, že ve fotbale nejsou "speciální" týmy jako v NFL byl by z něj dobrej kicker

Reagovat
Matić

On by to Dowd snad neodpískal kdyby mu to neporadil pomezní, přitom to byla jasná pecka...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Tvl Couts nech ti nedrbe

Reagovat
tomasinho

Dneska je po dlouhé době fakt špatný.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na ušmudlaný bod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Mason takhle nakulený, to prostě musíš zkusit vždy

Reagovat
Erdovec

Mason je docela zoufalec

Reagovat
Dawon

Ty vole Lamela a jeho rozhodovani, to je misty fakt kouzelne

Reagovat
fenixLFC

moze hrat coutinho/lallana na gerrardovej pozicii?

Reagovat
tomasinho

Takhle hluboko těžko, oba by to zabíjelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Rose je klasik Poche už by sa mohol uvedomiť a na takéto ťažké zápasy vonku nasadzovať daviesa. Rose nie je obranca a nikdy nebol ani nebude...

Reagovat
fff

Gerrard dnes okrem tej penalty snad neurobil nic dobre ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ospinovi ty cm chybí, furt to sotva vyráží. Příště do brány Wojta

Reagovat
Erdovec

lol, co to bylo za žlutou?

Reagovat
Swarley

to bylo rukou ne?

Reagovat
Swarley

tak ne

Reagovat
Cobra

Pome Erikseen!!!

Reagovat
Miguel19

DEMBELEEEEEEEE

Reagovat
tomasinho

Gerrard čistý skluz, faul a ještě ŽK?

Reagovat
tomasinho

Super ty vole, z vymyšleného přímáku

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
Pigeon

to byla za tu odpuštěnou penaltu

Reagovat
tomasinho

Která nebyla no.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
tomasinho

No nesměj se, jako šel tam Mignolet jak pako, ale pořád to nebylo na penaltu prostě. Balon, který šel do autu, Kane, který vyskočil.

Reagovat
Pigeon

Kane šel rád dolů, každopádně penalta byla. Míč nehrál roli

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

ne

Reagovat
tomasinho

Ne no.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
jk

Ten zákrok Mignoleta byl celkem jasný faul, ale tady je po obdrženém gólu nějaký nadhled nemyslitelný

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Kane se rýsuje v pěknou mrdku

Reagovat
Swarley

jakože dohrává takovou situaci na hraně?

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

To rozhodně ne Jen se fakt nebojí spadnout.

Reagovat
jk

Po tom flopu Sturidge docela odvážná dlova

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
tomasinho

Ale prd, tohle posrla ten zasraný tlusťoch.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vodka

Dembeleeeeeeeeeee

Reagovat
Cobra

Mausáááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
Erdovec

offside

Reagovat
Orlandiiik

nauč se pravidla

Reagovat
jk

Reagovat
EXoRcIsT

zasluzene aj ked bol asi Kane v offside

Reagovat
fenixLFC

boha sakho

Reagovat
Flamex

to je mrdat tohle :)

Reagovat
wild

Kane bol v offside, nie?

Reagovat
Erdovec

mám rád vlastní goly z vymyšleného přímáku po kterém je nahrávka z offsidu

Reagovat
Erdovec

jo, aha, já myslel, že to byla tyčka

Reagovat
Erdovec

tak jen vymyšlený přímák no

Reagovat
Infernoqt

Markovič :D

Reagovat
smazaný uživatel

Forrest

Reagovat
fenixLFC

kurva rychlo dole steva

Reagovat
patas92

Leicester vidím letos snad prvně, ale jak můžou být ty kokos poslední

Reagovat
smazaný uživatel

veď nič tak hviezdne nehrajú, akurát my sme tragickí.

Reagovat
bartlu

Šancí měli dost na to, aby to otočili.

Reagovat
patas92

To je možné, ale ta útočná trojka si to i tak dává dobře.

Reagovat
bartlu

Tak tak, nehrají špatně, vepředu mají technicky nadané hráče, i jejich hra je docela sympatická.

Reagovat
EXoRcIsT

ten Dowd dava karty za vsetko uz len cakam kedy ju da brankarovy potom co sa hodi po strele

Reagovat
fff

Ked porovnamIba a Markovica za 20m ...

Reagovat
smazaný uživatel

a porovnaj Lallanu za 25

Reagovat
Heisenberg

Tak zas dlouho bez Aarona...

Reagovat
Mervin

kdyby Wenger nevymýšlel pičoviny a dal tam před tím Welbecka

Reagovat
kiwwi

este Liecester gol a piskajte koniec vsade

Reagovat
jacobT

My máme asi nejakú minimálnu kvótu na tie zranenia.

Reagovat
fenixLFC

lovren pojde namiesto sakha

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš místo Gerrarda a Can do zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ee, Ca pojde dopredu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha Lovren ide hore.Tak a je po zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

Boha to je zapas..

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je fakt línej, to je odporný.

Reagovat
smazaný uživatel

na čo ho hlavne dáva za takéhoto stavu do zápasu, to fakt nepochopím. Aká je v tom taktika dať ho tam namiesto Thea?

Reagovat
pa3ce

Išiel za Alexisa.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, ale aj tak tam nemal ísť zaňho Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

a kto? bud on alebo welbeck, giroud lepsie podrzi vpredu loptu co sme potrebovali

Reagovat
smazaný uživatel

asi čekal, že bude makat a vyhrávat hlavičky z těch odkopů od naší brány

Reagovat
fff

Can do stredu, yeaaah.

Reagovat
Infernoqt

zrovna toto druhé mi přišlo víc na penaltu jak to první

Reagovat
kiwwi

Lovren na ihrisko to bude este souka

Reagovat
fenixLFC

toto mohol piskat rovnako ako ten faul gerrarda

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bylo víc než riskantní.

Reagovat
mickey mouse

Lovren na place, nejlepší čas vsadit na Tottenham.

Reagovat
Erdovec

sudí, penalta, na druhé straně to pískáš

Reagovat
smazaný uživatel

tomu chybí už jen redka a aby Balo nedal penaltu

Reagovat
kiwwi

teraz Kane cisto...Dowd

Reagovat
Miguel19

Nevim proč Moreno zařval jak čubka...

Reagovat
jacobT

Rozhodca teda podobne biedny výkon ako ten náš.

Reagovat
smazaný uživatel

DAj tem Bala!

Reagovat
smazaný uživatel

ramseyho sezona

Reagovat
Ángel di María 22

Accidental form loni.

Reagovat
smazaný uživatel

som narazal na to ze to je uz asi jeho treti hamstring..a pritom mal ako jeden z mala celu pripravu

Reagovat
Matić

Proč vůbec nehraje Lallanis?

Reagovat
tomasinho

Protože hraje úplné hovno.

Reagovat
Matić

Takže další předraženej anglickej průměrák?

Reagovat
Firkraag

to možná ani neni průměrák...

Reagovat
Swarley

Can hezky pěkně

Reagovat
Erdovec

Can, povodil si ho jak malé děcko

Reagovat
fff

No dpc ... Mario za Sturridga ...

Reagovat
fenixLFC

koniec....

Reagovat
vodka

bilbo padlo, co ted?

Reagovat
vodka

pardon, stacilo refreshnout...

Reagovat
pa3ce

Rosa hrá dnes dosť podpriemerne

Reagovat
xjert02

Prvni spatne rozhodnuti v zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak celej arsenal

Reagovat
pa3ce

nevravím, že nie.

Reagovat
-Kopy-

měl jednu ztrátu za celej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Live na závěr musí oslabit sestavu. Pojďme ji posílit!

Lamela Out

Chadli In

Poche Pls

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina

Reagovat
Cobra

KDY TAM CHCEŠ DAT TOHO CHADLIHO

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí se snad uplně zbláznil už...

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOO BUDE OSLAVA

Reagovat
Mervin

Giroud

Reagovat
bartlu

Sranda karta

Reagovat
havrys99

jasná

Reagovat
j_mrazik

Liverpool má na hrotu mladýho Eddie Murphyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Tragicky utrápený tři body...

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo teď nebrečí kvůli blboteliho ofsajdu

Reagovat
fenixLFC

placeme uz len z balotelliho

Reagovat
smazaný uživatel

ale knírek má parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

to bolo otrasné...

Reagovat
Mervin

ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak nejhorší na hřišti jsou dnes rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozila a Girouda musej nesnášet..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.. no u vás to tolik nesleduju..

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej zápas od arsenalu podtrženej naprosto nelogickýma střídáníma

Reagovat
smazaný uživatel

Nooooooooooo ! Ericksen?

Reagovat
smazaný uživatel

tak pojď rozhodnout, Chadli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten Lamela Pochemu snad leští bambus, to není možné

Reagovat
Mervin

s takovouhle nás zničí Boro i Monaco

Reagovat
jacobT

Dnes môžeme byť veľmi, ale veľmi šťastní za 3 body. Ale v prvej časti sezóny by sme to neudržali, takže aspoň jedno pozitívum.

Reagovat
xjert02

S timhle at jdou do pice! Plnou hubu kecu, jak musi odpovedet na prohru a spatny vykon WHL a hrajou vsehovsudy 20 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Utrpení to sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Umaštěná výhra...plus dva zraněný...Rósa standard...ale dneska zoufale chyběly náběhy, pohyb...nebylo komu... Leicester letos dost smolnej...sympatickej výkon...

Reagovat
fff

Nech skapeeeeeem, Marioooooo

Reagovat
mickey mouse

MARIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Minister

Balooo

Reagovat
Counter

SUPERMARIOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
fff

Ak vam da gol Mario a Markovic nezasuzite si vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Filino pls

Reagovat
fff

Ziadne take.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Filipko pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

LALLANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BALOTELLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII vždy som ti veril

Reagovat
smazaný uživatel

alebo ako by dest napísal: dve lenivé hovná

Reagovat
smazaný uživatel

Mariooooooooooooooooooooo

Reagovat
Flamex

balooooooooooo :D

Reagovat
Nikikrew

Ballotelli

Reagovat
Erdovec

blboteleeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Král je zpátky

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

MArioooooooooooooooooooiiOO

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooo Baloooo!!!!!!!!!!!!

Reagovat
tomasinho

MARIOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Mervin

Balooooooooooooooooo

Reagovat
havrys99

SuperMario tímhle se snad chytne

Reagovat
fenixLFC

yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo koneceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
vodka

god, zrovna lobotelli... ale Lallana s Ibem super, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Další Dierův gól...

Reagovat
smazaný uživatel

BALOGOAL !

Reagovat
jk

Proti komu jinému než Spurs

LEGENDA

Reagovat
mickey mouse

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Přepiště dějiny...

Reagovat
smazaný uživatel

ajéjeje BALO

Reagovat
smazaný uživatel

teraz už ho nič nezastaví

Reagovat
misinho7

Balooooooooooooo

Reagovat
Cobra

Rose je na facku!!!

Reagovat
FUnk

dva goly jeho

Reagovat
smazaný uživatel

SPASITEEEEEEEEEEEEL

Reagovat
smazaný uživatel

bránění žádný. zajímalo by mě, co bychom měli v LM dělat, když nás školí i tihle?

Reagovat
fenixLFC

ved vam davame tri goly dva a pol roka v kuse

Reagovat
smazaný uživatel

právě to už je docela na zamyšlení.

Reagovat
pytlerLFC

Nikomu jinýmu jsem ten gól tak nepřál, navíc takhle důležitej, Marioooooo!!!!

Reagovat
Miguel19

Dier

Reagovat
fenixLFC

spurs striedaju najlepsieho hraca

Reagovat
cubazi

To je náš Ballón

Reagovat
REPLIKATOR

Balotelli

Reagovat
Coutinho10

Goooooooooaaaaaal konecne Maaariooo

Reagovat
jacobT

A Soldado vyrovná, nie?

Reagovat
vodka

ale komentátor s tím "finally him" docela vtipný

Reagovat
Ángel di María 22

Neviděl jsem nasranějšího hráče při vstřelení gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto robil aj v ManCity, milujem tie jeho drsné ksichty hádam by ich robil aj častejšie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to co je za fúzik

Reagovat
smazaný uživatel

Takzvane na Bronsona.

Reagovat
fenixLFC

to co zas ten kok piska

Reagovat
smazaný uživatel

obrana Spurs musí posílit s Dierem a Rosem v základu to je tak jedno čístý konto z padesáti zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

emre

Reagovat
fff

Ale sranda bokom, Mario dnes fajn, v medzihre super, dal gol, zabojoval ...

Reagovat
smazaný uživatel

To už byl i proti Chelsea.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

parádní souhra Can - Balo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

a uz si mario z toho robi show

Reagovat
smazaný uživatel

Emre bol určite v zálohe skvelý, že?

Reagovat
fff

Reagovat
tomasinho

Emre je skvělý všude

Reagovat
13

v záloze je skvělejší.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ho tu zas nehajpujte,(tomi hlavne, ty si na svojich obľúbencov expert), ale áno, je veľmi talentovaný

Reagovat
j_mrazik

Tottenham ten zápas tak nějak doartetovává...

Reagovat
smazaný uživatel

rose je taky tottenhamsky gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
Side

Reagovat
fantomas

Reagovat
Fernando_Torres

Kurva Mario, raduj se mi trochu, ukaž, že to pro tebe něco znamená, nebo si seber ten svůj jeden gól a běž zas o dům dál...

Reagovat
smazaný uživatel

určite ho to teší, akurát to nedáva najavo, prečo by mal?

Reagovat
smazaný uživatel

je to pošťák, má se radovat, že doručil dopis?

Reagovat
vitoAFC

kdyby byl pošťák tak ho dávno vyrazili, protože od sprna doručil jen jeden dopis...

Reagovat
tomasinho

Ale ne, Sakho zase zranění?

Reagovat
fenixLFC

skrtel ako vycvicil kanea

Reagovat
smazaný uživatel

kameraman

Reagovat
Miguel19

Parádní závěrečný tlak

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš dělat, když pokaždé trvá 30 vteřin, než se ty piče z Anfieldu uráčí vrátit balon na hřiště.

Reagovat
fenixLFC

nezvaladali ste to

Reagovat
mickey mouse

Haha kameraman dostal po hlavě.

Reagovat
Erdovec

jooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, po výborném zápasu musí zákonitě přijít hrozná bída. pořád to samé dokola, hloupé chyby vzadu, laxní bránění a když si i Lloris vybere jednu slabší chvilku, tak z toho nic jiného být nemůže. nebýt Kanea, tak je z toho taková ta typická LFC - Spurs nakládačka, takhle to aspoň nevypadá tak hrozně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, pěkně "nastavil". Tragéd Dowd

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

so silnými spurs 6 bodov, to je pekné

Reagovat
smazaný uživatel

V době prvního zápasu rozhodně nebyli silní..

Reagovat
smazaný uživatel

to ani lfc

Reagovat
fff

Mario dnes dobre, Lovren dobre ... Can super aj v zalohe (samozrejme). To sa nam hodi.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu jak to, že v zimě Levy s Pochetinem neposílili obranu Dier a Rose to je na facku s takovýma hráčema v obraně nemůžeme v životě udržet čistý konto

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově spíš Rose, Dier tam toho taky dost hasil, ale tu přihrávku měl mít, no

Reagovat
smazaný uživatel

nehledě k tomu, že nemáme žádnýho náhradníka za Vertonghena ten se zranit tak to je totálně v prdeli...

Reagovat
fenixLFC

yoooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Erdovec

jupí, Kane

Reagovat
REPLIKATOR

Z takové výhry ani nemám pořádnou radost, když rozhodující gól dal ten mentál

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si taky lfc tomek

Reagovat
Matić

Krása Liverpool Konečně někdo slepicím utnul tipec. Slepice musí zůstat v EL

Reagovat
tomasinho

Maŕioooo

Reagovat
REPLIKATOR

Dowd co dneska předvedl

Reagovat
smazaný uživatel

vdakaaaaaaaaa za 3 body!!! no vykon to dobry nebol..a ten neodpiskany offside pomstil MArio magico..proste vsetko top

Reagovat
smazaný uživatel

LFC gratulace, výhra zasloužená, zápas super . Mrzí mě jen, že vítězný gól dal zrovna Balotelli

Reagovat
R22

fantastický zápas a 3 body doma

Reagovat
cubazi

Tak to ma býť

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej zápas!!

Reagovat
smazaný uživatel

dostat góly od tragédů Markoviče a Baloteliho to je fakt otřes plus Gerard opět splnil očekávání a proměnil penaltu aspoň za něco si ty prachy zaslouží

Reagovat
Coutinho10

Mario jak si odesel jak pan

Reagovat
smazaný uživatel

neverim ze to v nom nevrelo.. ako mohol byt sakra tak flegmaticky ked dal gol? :D ona snad musi mat v tom uchylku

Reagovat
fenixLFC

on gratuloval lallanovi aj sa s nim potom bavil, skor jemu to asi chcel prenechat

Reagovat
Coutinho10

je to proste pan herec aspon po golu trochu zatleskal a ukazal palec nahoru za prihravku...jinak to ale bere jako normalku

Reagovat
smazaný uživatel

Jen trapná póza ve stylu: "Všimněte si mě, Im different."

Reagovat
smazaný uživatel

Trapná proto, že vám dal kus?

Reagovat
smazaný uživatel

My vzkřísíme i mrtvého

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

klasický Liverpool no 5-5-2 před tímhle zápasem doma - rozdá body o dost horším týmům a pak vykouzlí z prdele vítězství nad týmem s nejlepší formou

Reagovat
Erdovec

nejlepší formou a nejtragičtější obranou

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou ty Levy "chytrý" přestupy obránců - Dawsona nechá jít do Hullu a Caulkera taky a pak nemáme ani žádnýho pořádnýho stopera a Pochetina taky nechápu proč postaví Roseho, který prostě neumí bránit co je platný, že se umí dostat dopředu - to už radši Daviese sice je dopředu marnej, ale umí aspoň bránit...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš tady doufám tvrdit, že by např. Daws přesprintoval Sturridge, jako Dier v prvním poločase...

Reagovat
Erdovec

zdravého ani jeden, ale sprintování není všechno

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě ne, ale umí hrát lepši pozičně a umí dobře hlavičkovat... Vertonghen by ho pak zajišťoval v těch běžeckých soubojích...

Reagovat
smazaný uživatel

I Dier hlavičkuje výborně. Já jsem celkově spokojen s našimi stopery spokojen. Dneska mě akorát zklamal Rose.

Reagovat
fenixLFC

prosim ta, bolo jasne ze vam dame tri goly, tak ako v posledných rokoch vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

jasný je leda tak hovno, jen protože v minulých zápasech jste dali góly neznamená, že to samý bude v dalším mači

Reagovat
smazaný uživatel

bol offside spurs pri gole na 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za včasnou informaci :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

inak zajtra Soton - West Ham x2 a o tyzden a pol vyrabujeme u Svatych s Emrem v zalohe a dnesnym Lovrenom alebo Kolom vzadu ...

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomeň, že Saints narozdíl od Spurs mají nejlepší obranu v lize

Reagovat
pytlerLFC

To Maria nezajímá, prostě je sundá.

Reagovat
smazaný uživatel

preto sme od nich kupovali pred sezonou 3 hracov....cele ich posobenie v Sotone zbierali informacie, nacuvali rozhovory, robili nezhody, posuvali magnetky na tabuli v satni aby rozhodili vsetkych a teraz za tu vsetku tvrdu pracu konecne pozbierame body..tak ako aj v prvom zapase tohto roku

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomeň, že Saints narozdíl od Spurs mají nejlepší obranu v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes zápas o 6 bodů!!! PROSTĚ MUSÍME!!! Saints - WHU X2! Snad!! Dnes návrat na 3. místo!!

Reagovat
smazaný uživatel

snad zůstanete tam kde jste do konce sezóny :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný popis vašich letošních výkonů.

Reagovat
Ranoth

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pigeon

nenech se vytáčet trollama. Hlavní zásada internetu, na takové ubohé příspěvky vůbec nereaguj

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nechci, aby jste obsadili top 4 a vyšoupli tak týmy, které tam teď jsou, tak jsem troll? Zajímavé. Navíc to bylo v závislosti na jeho jistotu návratu na třetí flek.

Reagovat
Pigeon

Já do toho zahrnul i ten tvůj druhý příspěvek. Jde z obou vidět, že ho chceš popichovat, tak se mu snažím pomoct.

Reagovat
Arbiter

ale žádný trolling to rozhodně není...

Reagovat
Pigeon

názor od názoru

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak trochu pravda, ale on si na ten druhej doslova naskočil :)

Reagovat
Pigeon

Taky by se neměly šikanovat děti jen proto, že jsou tlusté

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

aby jste ty trolle

Reagovat
smazaný uživatel

cry me a river

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TopinB

Boha jeho, dejte mu už ban

Reagovat
Phillipinho

Bez uz s tim nekam vole

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení Newcastle United potvrdilo v úterý odpoledne, že Siem de Jong utrpěl pneumotorax (selhání plic). Podobně jako v Ajaxu v roce 2013. De Jong se ještě v úterý podrobil operací a očekává se jeho návrat za osm týdnů. Do prvního týmu ale možná až příští sezonu.

Prečo?

Reagovat
hitZor

Co se mu stalo?

Btw. předpokládám, že to psalo zase ČTK, protože pneumothorax není selhání plic, ale jejich propíchnutí s následným únikáním vzduchu z nich buď úplně ven z těla (otevřený pneumothorax) nebo mezi plíce a hrudní stěnu (uzavřený pneumothorax).

Reagovat
Matić

Cuadrado snad dnes v základu, Willian místo Oscara a Oscar na lavičku

Reagovat
Arbiter

ani nápad...

Reagovat
Matić

Proč? Oscar teď hrál snad 5 zápasů po sobě nějakých 85 minut v průměru. To už je na něj moc, navíc ani nehraje dobře ty poslední zápasy. V úterý hrajeme důležitej match v Paříži, takže si myslim, že by měl dostat volno. Navíc jsem zvědavý na Williana na jeho postu, protože co si vybavuji, tak tam hrál dobře.

Reagovat
Arbiter

Willian není dostatečně na ten post kreativní. Když už, tak místo Oscara Cesc a v záloze Rami s Matićem...

Reagovat
Matić

Willian sice není kreativní, ale to Oscar taky ne.

Šlo by to buďto takhle: Matic, Ramires - Hazard, Cesc, Willian - Remy

nebo: Matic, Cesc - Hazard, Willian, Cuadrado - Remy

Reagovat
Arbiter

cožeco není Oscar?

Reagovat
Matić

Snad mi nechceš namlouvat, že je Oscar tvůrce hry

Reagovat
Arbiter

Snad mi nechceš namlouvat, že jím není To je jako říkat, že Matić nemá na hřišti přehled a že Costa není dobrý zakončovatel

Reagovat
Matić

Oscar je uplně jiný typ hráče než tvůrce hry (pod slovem tvůrce hry si představuji hráče, kteří mají alespoň v průměru 2 vytvořené šance za zápas), což jsou v našem týmu jen Hazard a Fabregas, ti jsou tvůrci hry. Oscar má v lize vytvořených 30 šancí za 1576 minut, kdežto třeba Willian má za 1505 minut 24 šancí, pro porovnání Hazard 64 a Cesc 65. Key passes má Oscar 23 a Willian 22.

Prostě nemůžeš říci, že je Oscar tvůrce hry, navíc když už porovnáváme Oscara s Willianem, tak na to, že Oscar hraje oproti Willianovi na postu, kde by měl tvořit hru, tak má dost mídné statistiky.

Reagovat
Matić

*bídné

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle statistiky ho asi zabolí.

Reagovat
hitZor

V tom že Oscar není tvůrce hry máš pravdu, ale říct že Oscar má bídné statistiky, když Willian je má asi tak desetkrát tragičtější, to chce fakt odvahu

Reagovat
Matić

Myslím jako že má bídné statistiky na to že je to podle Arbitera náš tvůrce hry.

Reagovat
Arbiter

Já ho do role tvůrce hry nepasoval, to ty Já ho nazval jedním z naších nejkreativnějších hráčů, což je Takový Coutinho je kreativní hráč, jeden z nejkreativnějších v Liverpoolu a přesto má mnohem horší statistiky než Oscar...

Reagovat
Matić

Ty jsi mi ale odpověděl: Snad mi nechceš namlouvat, že jím není To je jako říkat, že Matić nemá na hřišti přehled a že Costa není dobrý zakončovatel

Cože má Coutinho? Coutinho má na chlup stejné statistiky jako Oscar u nás, pokud se nebavíme o gólech a asistencích, ale o vytvořených šancích a klíčových přihrávkách.

Reagovat
Arbiter

Nepřepočitávej na minuty, ale na zápasy, to ti pak Willian vyjde podstatně hůř oproti Oscarovi. Oscar má 1,5 klíčovou přihrávku na zápas, Willian 1. Navíc Oscar se podílel asistencemi na 7 gólech, Willian na dvou a to tu jednu mu vytvořil svým sprintem Oscar minulý zápas. Prostě říct, že Oscar je nekreativní už vzhledem k jeho počtu asistencí, je absolutní nesmysl...

Reagovat
Matić

Proč bych to počítal na zápasy, když má Oscar 20 zápasů a více minut než Willian, který má 23 zápasů, to tak právě hrozně zkresluje. Já abych řekl pravdu, tak Williana moc nemusím. Reagoval jsem jen na to, že jsi napsal, že je Oscar tvůrce hry, což prostě není, jen je pravda, že z toho mála co vytvořil se povedlo dát góly, takže proto má o 5 asistencí více.

A s těma klíčovýma přihrávkama, tak má Oscar i Willian stejně těch cca 1,5 na zápas a to Willian hraje z křídla.

Reagovat
kvasha16

ta druha vitazna

Reagovat
smazaný uživatel

Willian je asi tak stejně kreativní jako Oscar.

Reagovat
Arbiter

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se s tim dá souhlasit. To, že má pod Mourkem každej jiný úkoly, je věc jiná.

Reagovat
Arbiter

To jako že jeden z naších nejkreativnějších hráčů je stejně kreativní jako hráč, který je jeden z těch nejméně kreativních?

Reagovat
smazaný uživatel

Podivej se na Willianovu kreativitu v dobách Doněcku. Tam ho používali na trochu jiný věci, než teďka.

Reagovat
Arbiter

Popravdě řečeno je mi celkem šumák, jak hrál v Doněcku. To ti stejně mohu argumentovat Torresem, o kterém se v čase jeho působení u nás říkalo, že je kopyto. Ale možná to bylo tím, že měl od manažéra jiné úkoly...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to nemůžeš, protože to je něco jinýho.

Reagovat
Arbiter

v čem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak úkol Torrese jako hrota je jasný. Góly. Mou minulý rok několikrát řekl, že útočníci hrajou sice fajn, ale nejsou to zabijáci do vápna.

Reagovat
kvasha16

ale podla mna by bol na tom poste kreativnejsi ako Oscarz poslednych 2 zapasov

Reagovat
Matić

Reagovat
Mimalu

Chtěl bych vidět Williana uprostřed, co tam párkrát hrál, tak to špatné nebylo

Reagovat
Arbiter

Hrál tam letos dvakrát, jednou proti ManCity na začátku sezóny a proti Mariboru. Proti Mariboru střídal o poločase, toť vizitka jeho hry ve středu...

Reagovat
Matić

Proti Man City hrál křídlo a ne SOZ.

Reagovat
Arbiter

Točil se tam s Ramiresem. Pokud ale toto se nebere jako hra uprostřed, pak neodehrál jediný kloudný zápas na AM...

Reagovat
Matić

Však první zápas proti City hrál příšerně

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo proti Mariboru zahrál dobře?

Reagovat
Arbiter

to ale není moje starost, bavíme se tu o Willianovi na AM a tam prostě neměl dobrý zápas...

Reagovat
Miguel19

Na Everton bych ještě nechal Matič-Ramires, nad nimi Hazard, Cesc, Willian. A snad Rémy no.

Reagovat
smazaný uživatel

Most goals in Europe's top 5 leagues in 2015:

Harry Kane (8)

Lionel Messi (8)

Antoine Griezmann (6)

Neymar (5)

Snad nebude dělat Levy problémy a prodá nám ho

Reagovat
hitZor

Pokud někam půjde, tak buď Real, Barca, Bayern, my, případně možná City. Navíc u vás máte v útoku celkem přetlak

Reagovat
smazaný uživatel

neverim ze pojde mimo PL

Reagovat
smazaný uživatel

Uvital by som ho u nas, na dovazok, ak je to Anglican. Ale u Pelleho to moc nehrozi. Barca a Bayern vylucujem vopred, Real ma so slepicami dobre vztahy, uz niekolko rokov im financuju prestupy, tak skor tam.

Reagovat
kiwwi

mufani, Jankov gol zo vcera za Bolton

https://vine.co/v/OU2KMYM79L2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Dneska by mohl dostat šanci Péťa...a Thibaut "nejistej" Courtois odpočinek...

Reagovat
Thab
Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je kráááľ

Reagovat
Swarley

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

lol, Konchesky štvrtý

Reagovat
smazaný uživatel

"woman with the lowest education level fancy leicester's paul konchesky" ...

Reagovat
smazaný uživatel

a Vergini druhý, wtf

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fff

wtf

Reagovat
jacobT

Reagovat
Infernoqt

Saves by Goal Keeper in top 5 leagues this season (top 4 teams):

1- David De Gea (81)

2- Fraser Forster (34)

3- Casillas (32)

4- Neuer (29)

5- Bravo (27)

Reagovat
smazaný uživatel

to je snáď fake? ty kokos, veď vy mu vďačíte za to, že vôbec môžete pomýšľať na LM a nie na zostup.

Reagovat
Talker

Slušná ukázka neschopnosti celého týmu směrem dozadu... To aby jste angažovali Koemana i s celou defenzivní částí týmu...

Reagovat
kiwwi

naco ked mame De Geu

Reagovat
Talker

Chápu, ambice bojovat o 3. místo jsou dostatečné.

Reagovat
kiwwi

mame menej inkasovanych golov ako Man City a to hra o titul...nas problem je paradoxne smerom dopredu a to v pocte vytvorenych sanci

Reagovat
Pigeon

Kdo se vrací nevěří gólmanovi

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Kenneth

Neuer.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ale určite v kolonke ,,Clearance off the line" nemá konkurenciu

Reagovat
smazaný uživatel

Deninson Rivas [Cuadrado's Youth Coach]: "Playing for Manchester Utd was close to Cuadrado's heart. He dreamed of playing for them."

Reagovat
kiwwi

http://tinyurl.com/ohxfsv3

ak neratame obranu ktorej idealne zlozenie je momentalne Shaw, Rojo, Jones, Valencia, tak toto je presne nasa idealna zostava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

alebo Robin za Falcaa.. ten vie aspon dat gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Atlético de Madrid

OT: Přišlo mi zajímavý udělat si vlastní analýzu gólových asistencí a zároveň k tomu i druhých asistencí. Nechci tu z toho dělat nějaké kanadské bodování, jen mě zajímalo, v kolika gólech mají ti hráči prsty kromě gólů a nahrávek.

Asistenci i druhou asistenci pojímám víceméně standardním způsobem - poslední dva hráči skórujícího týmu, kteří se dotkli míče před tím, než padnul gól. Asistenci/2. asistenci připisuji i hráči, který vystřelil na branku a střela byla zblokována, případně vyražena nebo se odrazila od břevna. Stejně tak započítávám vybojovanou penaltu, vybojovaný rohový kop a vybojovaný přímák, podle situace buď jako asistenci nebo jako 2. asistenci. Bez asistence beru jen vybojované míče přímo od soupeře (který měl míč pod kontrolou) a chyby, kdy soupeř namaže hráči balon na kopačky.Vlastní gól je u mě takový gól, při kterém hráč soupeře změní na cestě do brány směr míče.

Udělám to pro víc týmů, zatím mám Atlético a Chelsea. Sem dávám Chelsea.

http://oi62.tinypic.com/jkhfkx.jpg

Reagovat
Talker

Willian si téměř zdvojnásobil počet asistencí odrazama a blokama A stejně mu to nepomůže na lepší než 6. místo.

Reagovat
Atlético de Madrid

No kvůli Willianovi jsem s k tomu i dostal, zajímal mě jeho podíl na gólech Chelsea Má tam tři vybojovaný penalty/přímáky,jinak to jsou normální přihrávky, centry, standardky a dlouhý míče. Ještě jsem si speciálně u něj udělal kolonku "třetí asistence", těch má 6

Reagovat
Talker

Takže když se přihodí 3., 4., 5. a 6. asistence, tak na tom bude možná podobně jako Hazard...

Reagovat
Talker

Jinak je sranda, že loni se obhajoval tím, že měl relativně hodně druhých asistencí. Teď se zkoumají i třetí asistence...

Reagovat
Atlético de Madrid

Ale tak on jich má celkem hodně :) Chelsea dala 85 gólů, tím pádem měl podíl na 17% všech branek. A ty třetí asistence nejsou nějaký posunutí míče na půlce, ve všech šesti případech byl aktivní součástí kombinace ve finální třetině, která vedla ke gólů. Když to k tomu přičteš, tak máš už podíl na 25% gólových akcích. Tady nejde o nějakou veličinu druhých nebo třetích asistencí, ale o to, že je zjevně platnej, když byl součástí čtvrtiny gólů. K tomu mi přijde logický, že když tam máš superproduktivní trio Cesc, Hazard, Costa, tak potřebuješ jedno křídlo, který to vybalancuje.. Willian zůstává hlouběji, je tam kvůli mezihře a góly dávaj jiný. Fakt nevim, kde je ten problém, když se na těch gólech evidentně podílí

Reagovat
Talker

Celkem hodně? Má jich jasně nejméně z té ofenzivní pětice a je před ním i krajní bek. A Oscar taky odvede kvantum černé práce a je výrazně produktivnější.

Reagovat
smazaný uživatel

jo no... kdyz to posune na tri metry na hazarda, ktery udela prunik a asistenci, tak ma willian technicky druhou asistenci treba, bravo, podilel se na golu

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak víš co, znamená to, že se dokázal dostat s míčem do útočný třetiny, dokázal ho tam udržet a dokázal se podílet na akci...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle musi dokazat v chelsea naprosto kazdej, jinak tam nema co delat, tohle neni zadna pridana formata v klubu formatu chelsea, aspon u ofenzivniho hrace ne

Reagovat
Atlético de Madrid

Taky si nymyslim, že je to primárně ofenzivní hráč, ten je tam stejnou měrou od bránění i od útočení. Navíc jsem teda během toho hledání skouknul dost higlightů a měl tam spoustu situací, kdy dokázal vyvézt míč a vytvořit šancí. Mně se fakt líbí ta práce jakou tam odvádí, skvěle se to doplňuje se zbytkem těch hráčů, kteří jsou pruduktivní. Nechci ho nějak přirovnávat k Inisetovi, ale ten měl na svym vrcholu třeba 5 gólů a 5 asistencí v sezoně a staral se o přechodovou fázi a kontrolu zápasu.. Nebo Arda v Atléticu, případně Isco v Realu, ten hráč nemusí být nutně extrémně produktivní, když pracuje dozadu a dopředu si taky odvede své. Ten přínos Williana pro mezihru Chelsea se mi zdá klíčovej - vyveze, podrží, neztratí.

Reagovat
Atlético de Madrid

(což je něco jinýho než dělá Arda i Isco, jen říkám, že produktivita není vše)

Reagovat
smazaný uživatel

srovnanim s iniestou bys jen potvrdil, ze to mas nasledovane ciste z highlightu, protoze zatimco iniesta v nejlepsich letech (v kterych by mel byt i willian) sice nestrilel moc branek a nemel tolik asistenci, ale vynikal v prechodu pres nekolik protihracu a kreativnim projevem posilal spoluhrace do sanci, zarizoval precisleni barcelony a nebal se hrat riskantne, po messim asi nejvic v tymu, prave kvuli tomu byl neuveritelne ceneny... willian vubec nic takoveho nedela, on hraje hlavne na jistotu, aby neztratil balon, coz je mozna fajn v tech nekolika malo zapasech za rok s fakt silnym tymem, ale jinak to spis brzdi ofenzivni projev, ke kteremu letos mourinho presel od autobusu... a to s defenzivnimi ukoly taky neni tak horke, podobne na tom je s povinnostmi treba oscar, ktery je ale jaksi produktivnejsi a odmaka si stejnou porci, ne-li vetsi... proto je v mych ocich ta pridana hodnota williana fakt dost nizka, jak vzhledem k jeho renome a potencialu, tak k porizovaci cene, kterou ma druhou nejvyssi v tymu

Reagovat
Atlético de Madrid

Proto taky nesrovnávám jeho hru s Iniestou, tím srovnáním jsem chtěl říct, že to vše není o číslech. Já tam ten největší přínos vidim v mezihře, kde je tam prostě od toho, aby udržel míč a kombinoval. Mourinho to zjevně chce, když si ho za ty prachy pořídil a nechal si ho, i když mezitím prodal dalších pět hráčů na stejnej post. Vždycky když koukám na Chelsea, a to docela často, se mi líbí. Většinou vidim že jde dopředu, vidim že udrží míč, vidim že má výbornou techniku, hodně často se zapojuje do nebezpečnejch akcí a góly i nahrávky na kontě taky má. Že nechodí do soubojů je pravda no, ale tak zjevně to není jeho úloha..

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho hlavne chce asi i goly, kdyz privedl cuadrada jinak jak rikam, do nekterych velkych zapasu je ok, ale takovych zapasu je dost malo... docela by me zajimalo, co je v pokynech a co je v hlave, protoze mozna i matic se vickrat pokousi prejit 1 na 1 (na trochu vic ozehavem postu) a pak v sachtaru prave v kreativite a drzosti willian vynikal, pro me trochu zahada

Reagovat
Talker

1) přínos v mezihře a v kombinacích - průměr posledních 5ti zápasů je 80% přesnosti přihrávek

2) 5 hráčů se prodalo, protože se na nich vydělalo. Na Willianovi můžeme jenom prodělat. To je podobné jako s Torresem - všichni ví, že je k hovnu, ale kvůli přestupové částce se prostě prodat okamžitě nedá, protože půlka by zahučela do kopru.

3) Máš štěstí na zápasy. Jediné, co na něm vidím pozitivního je to, že brání. Dopředu chodí minimálně, techniku má sice výbornou, ale prakticky nikdy ji nevyužívá. Je těžko odstavitelný od balonu, ale využívá to jen na zbrždění akcí, ne aby obešel soupeře a šel do přečíslení.

Reagovat
Atlético de Madrid

No já bycho ho do Atlética bral za ty prachy hned :) Kdyby je Atlético mělo..

Reagovat
Talker

Já bych ho tam poslal taky okamžitě, kdyby jste měli prachy.

Reagovat
Talker

Tak ty, které srovnáváš s Willianem jsou srovnatelní spíš s Oscarem. Ten taky pomáhá s rotací míče kolem hřiště, hodně vypomáhá Fabregasovi a Matičovi v řízení hry a k tomu zvládá černou práci.

Willian v kontrole zápasu (respektive co se týče práce s míčem) nějak extra nápomocný není, často se nedostane ani na 40 přihrávek za zápas, v průměru posledních 5ti zápasů má úspěšnost pod 80% přihrávek ( posledních 5 zápasů - 28/33, 27/44, 35/40,41/48, 22/28). Tj 153 úspěšných přihrávek ze 193, jedna asistence, 2 key passy.

Reagovat
smazaný uživatel

pridana formata pridana hodnota

Reagovat
Talker

Jenže to znamená i to, že druhou asistenci má i týpek, který přitukl míč na 2 metry hráči, který to hodil Maradonovi na vlastní půlce mezi dva hráče a ten musel prokličkovat mezi X hráči a pak obejít brankáře.

Reagovat
Atlético de Madrid

A že takovejch gólů střílí Chelsea hodně

Reagovat
Talker

Tak teď jsem hodil úplný extrém. Každopádně minimálně jednu druhou asistenci má za to, že přitukl míč na 2 metry Brańovi do kraje, který to nacentroval před bránu a byl gol. Jasně, je to záslužné, ale takovou přihrávku by zvládl i hráč z okresu.

Reagovat
Atlético de Madrid

Je to podíl na gólu, žejo. Nijak to nezveličuju, jen bych chtěl zdůraznit, že tam ten hráč má svůj význam a doufám, že to patřičně doceníte, až se vám tam bude prohánět Cuadrado

Reagovat
Talker

Pokud se nezlepší, tak ho opravdu nedocením. To tam může hrát Ramires a bude to vypadat stejně. U Cuadrada doufám, že to taky horší nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je zas blbost, ramires vubec neumi podrzet balon a v mezihre je naprosto smesny, jemu na to chybi herni inteligence

Reagovat
kiwwi

uz ked si si s tym dal tolko prace, mohol si tam dat aj prepocet na odohrane minuty

Reagovat
Matić

Reagovat
Atlético de Madrid
Reagovat
Talker

Tak teď už je Willian na 9. místě

Reagovat
Atlético de Madrid

Přičemž hlouběji než on hraje jen Ramires a někdy Oscar...a Fábregas, kterej má uplně jiný úkoly.

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši každý ví, že nemáš rád Williana. ale je naprosto otravný, jak ho v každém příspěvku musíš sestřelovat.

Reagovat
Whitemedia

tohle je v pohodě, v minulé sezoně se v každém příspěvku zmínil o Mourinhovi a Willianovi, takže se zlepšuje

Reagovat
Talker

Měl bys mi líbat ruce za to, že tu na něj plivu pravidelně, jinak by Atletico nedělal statistiky o CFC na začátek, pokud vůbec.

Reagovat
Matić

Ivanovic

Reagovat
Talker

Tak Braňo má i více chances created než Willian... Tohle nemůže být překvapivé.

Reagovat
Matić

http://www.squawka.com/comparison-matrix#premier_league/2014/2015/willian/126/126/7145/0/p|premier_league/2014/2015/branislav_ivanovic/126/126/438/0/p#chances_created/key_passes/assists/goals_scored#total

Reagovat
Matić

tak to nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

To je supr práce. Budeš dělat i Arsenal?

Reagovat
Atlético de Madrid

asi spíš ne, nemám mco času.. tohle mě chytlo, ale trvá dvě hodiny zkouknout všechny góly

Reagovat
fenixLFC

tak sprav aston villu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Pěkná práce. Dík, že sis vybral nás

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea, McNair, Jones, Evans, Rojo, Blind, Di Maria, Januzaj, Rooney, van Persie, Falcao.

Reagovat
Pigeon

442, pěkně

Reagovat
Talker

Januzaj na krajního beka a je z toho pěkné 3-5-2...

Reagovat
mithro

Reagovat
wild

dufam ze diamant s Wazzom na AM

Reagovat
Matić

neříkal náhodou LVG, že od té taktiky se třemi obránci neustoupí?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť McNair hraje RB jako minulý týden proti Cambridge

Reagovat
Matić

no však to jsou 4 obránci, ne? pokud teda Rojo bude hrát beka.

Reagovat
kiwwi

dufam, ze Wazza na AM, ale za toho Herreru by som mu uz pritankoval

Reagovat
mithro

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 32s33 seconds ago View translation

Chelsea team v Everton: Cech; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Cuadrado, Willian, Hazard; Remy. #CFC

Reagovat
Whitemedia

Zouma takže Cahill už bude hrávat jenom proti slabším

Reagovat
Arbiter

stejná dedukce i u Courtoise?

Reagovat
Whitemedia

klidně

Reagovat
Talker

Remy a Cuadrado na hřišti, to se asi musím kouknout. Sice tam bude furt strašit ten střapatý brazilec, ale tak to je asi cena, která se platí za sledování CFC v současnosti...

Reagovat
Talker

A Zouma ještě, no. Tohle je výborné

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 1m1 minute ago View translation

Chelsea subs v Everton: Courtois, Cahil, Ake, Filipe Luis, Fabregas, Loftus-Cheek, Drogba. #CFC

Reagovat
Whitemedia

btw. Courtois sedí zasloužené po posledních dvou výkonech

Reagovat
smazaný uživatel

co dělal poslední dva zápasy?

Reagovat
blade115

To by mě taky zajímalo.

Reagovat
Arbiter

v tom zápase proti ManC měl lví podíl na gólu, v zápase proti AV mu skoro všechny centry padaly z rukou, pozastavovali se nad tím i komentátoři...

Reagovat
blade115

Ale ... Podíl na gólu proti City měl a proti Ville se nepovedly dva, tři centry. Jinak nepůsobil nijak nejistě. Nicméně pokud to pro tebe je důvod k posazení na lavičku, prosím. Já myslím, že to je trochu přehnané na to, že jinak celou sezónu v podstatě neškobrtl.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Miguel19

Jde na něj gól se City a s Villou se mu "nepovedly" asi tak 2 výběhy na centry a už má jít na lávku no..

Reagovat
Arbiter

na lávce sedí ale borec, který je kvalitativně na stejné úrovni, proto i takové malé chybky mohou být důvodem pro šanci tomu druhému. Ale stejně to není trest, jen plnění slibu, že Petr nějaké zápasy odehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti City přímo zavinil gól tragickym zákrokem na centr a v minulym zápase mu to ty centry dělaly taky hrozný problémy.

Reagovat
spider_8

Nevím jestli zrovna Péťa tyhle problémy vyřeší

Reagovat
Arbiter

to, že jsi během centrů posraný až za ušima neznamená, že Petr centry neumí a pravidelně je podbíhá. Tolik podběhnutých centrů, co měl Courtois letos, neměl Petr za celé první tři sezóny v PL...

Reagovat
Miguel19

Kolik jich Thibo měl? 2-3?

Reagovat
spider_8

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

zase lzes

Reagovat
Arbiter

dyť přeháním Možná jsem měl na konec hodit nějaký smajlík, aby se to nebralo zas tak vážně. Na druhou stranu je právě ta bojácnost docela úsměvná, vzhledem k tomu, že jich Petr v lize zas tolik nepodbíhá. Jen Češi mají v paměti ten turecký zápas, nic víc, nic miň...

Reagovat
blade115

To snad ani nemůžeš myslet vážně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Arbiter

Oscar dostal evidentně den volna

Reagovat
Matić

Nic lepšího Moua napadnou nemohlo

Reagovat
Miguel19

Snad. Zranění by nepřišlo vhod

Reagovat
spider_8

Teda ale takhle máme na hřišti naprostý minimum kreativity. Ještě posunout Ramirese na křídlo, posadit Hazarda a místo něj dát Mikela a bylo by to komplet...

Reagovat
Talker

Willian na AM loni byl slušnej, takže by to nemusela být tragédie. Pokud nebude hrát připosraně a pokusí se občas o přihrávku dopředu, tak by to nemusel být obrovský problém.

Reagovat
spider_8

No mám o tom svý pochybnosti, ale rád se nechám překvapit. Každopádně Oscar sice není zrovna playmaker, ale často předvede dobrou finální přihrávku nebo centr.

Reagovat
Miguel19

Nesmysl.

Reagovat
spider_8

No jak myslíš, ale až bude dneska většinu akcí rozjíždět Ramires, tak si na mě vzpomeneš Oscar si alespoň chodí pro míče do hloubky, uvidíme co Willian.

Reagovat
Talker

Tak Willian těžko bude podnikat něco v ofenzivní třetině, on hraje vždycky z hloubky.

Reagovat
Miguel19

Willian si taky často chodí pro míče. Akce by měl hlavně rozjíždět Matič, který to umí.

Juan taky podle statistik by měl umět vytvořit šanci, navíc se bude chtít ukázat..

Reagovat
Matić

A kdo z těch kreativních hráčů tam není oproti zápasu s AV? Snad nemyslíš Oscara.

Reagovat
spider_8

Samozřejmě že myslím Oscara, našeho druhého nejkreativnějšího záložníka.

Reagovat
Matić

Reagovat
spider_8

Reagovat
blade115

Reagovat
Matić

[OFICIÁLNÍ SESTAVA] Cech; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Cuadrado, Willian, Hazard; Remy

Lavička: Courtois, Cahill, Ake, Filipe Luis, Fabregas, Loftus-Cheek, Drogba

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Nikikrew

Slovan dostal 12tku, tak to dufam ze ich uz neuvidim v dalsej sezone KHL

Reagovat
wild

neboj, neuvidis

Reagovat
Nikikrew

to by ani 20 nedostala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Slovan dělá v Evropě ostudu už nejen ve fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Přejmenujte to na Slovák, takhle to dělá ostudu půlce Evropy

Reagovat
Matić

https://pbs.twimg.com/media/B9la9NjIEAIcw-t.png:large

To se oficiální stránce povedlo

Reagovat
spider_8

To je jak říkal Jose, že kdyby měl 11 Azpilicetů, tak by vyhrál Ligu mistrů Asi už na tom pracuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Moderní obránce musíá zvládnout obě strany. Klidně najednou.

Reagovat
mimi_united

4:0

2xFalcao, Persie, Blind

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

https://pbs.twimg.com/media/B9laSxGIQAAoYmE.jpg

Everton XI: Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Oviedo - Besic, Barry - Lennon, Naismith, Barkley - Lukaku

Subs: Joel, Alcaraz, Garbutt, Gibson, McCarthy, Mirallas, Kone

Jasna vec, po dobrych vykonech Joel hned pujde pryc.

A Naismth taky asi nesleze ze sestavy, at bude hrat, jak chce, u Barryho uz me to ani neprekvapuje...

Na druhou stranu Besic a Lennon v zakladu

A Garbutt a Gibbo na lavicce

Takze snad za 3 body.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Matić

Proč nehraje Mirallas?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je moc ofensivní a to se letos v Evertonu nenosí.

Reagovat
Zaschrona

On dlouhodobe moc nezvlada, kdyz ma hrat vic zapasu behem jednoho tydne, bezne vydrzi se svym hernim stylem hrat maximalne 60 minut - a to kdyz ma hrat jeden zapas tydne, nemluve o vetsi porci. To se dalo ocekavat, ze dnes nastoupi z lavicky na posledni pul hodiny.

Reagovat
Sandstorm

A to by chtěl hrát Ligu mistrů...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak podle mě Chelsea udělala strašlivou chybu v puštění Schurrleho. Klíčovější, než si všichni myslí. V lize je to možná nebude mrzet, ale v LM by mohlo.

Reagovat
Matić

To ukáže čas

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak to je jasný. Podle mě měl André správnej přístup a je škoda, že Chelsea to brala až moc obchodně (když ho prodáme, tak vyděláme). Navíc ze záložní řady to byl snad jedinej hráč schopnej zakončit, takhle budete moc závislí na útočníkovi (což je oproti loňsku paradox).

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně Oscar umí zakončovat. Tak máte jednoho.

Reagovat
Miguel19

Hazard a Oscar nejsou schopni zakončit?

Reagovat
smazaný uživatel

Oscara jsem napsal hned nad tebou. Hazard, no, není to Willian ale větší přednost má teda ve finální přihrávce než v zakončení.

Reagovat
blade115

A to já bych řekl, že mají s Oscarem minimálně srovnatelné zakončení. U Hazarda dost zavádí fakt, že se málokdy odhodlá k samostatné akci a ještě méně je zakončuje. Oscar má ale podle mě lepší kopací techniku, už kvůli těm úžasným přímákům.

Reagovat
Sandstorm

Nemyslim si...

Reagovat
smazaný uživatel

za tu cenu ich to fakt nemusi mrzieť

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bys radši Salaha + Schurrleho nebo Cuadrada? Juan je super hráč, ale kvalitativně je hodně blízko Andrému.

Reagovat
Sandstorm

Já teda Cuadrada.

Reagovat
blade115

Pokud Cuadrado neuspěje, což teda osobně předpokládám, tak určitě. Mě to ostatně mrzí i tak, André je sympaťák a typ hráče, který mám hrozně rád, naproti tomu Cuadrado není ani jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Cuadrada asi hrálo to, že je techničtější a líp vám zapadne do mezihry, no.

Reagovat
blade115

Já si nemyslím, že pro něj něco hrálo, on to ani podle mého nebyl boj Schürrle x Cuadrado. André prostě chtěl odejít, tak se rychle sehnala nejlepší možná náhrada.

Reagovat
Tomekcz

lvg si zase postavi stejnou jedenactku oblibencu burnley bere bod

Reagovat
smazaný uživatel

kiežby stratili, ale Burnley nejak moc neverím.

Reagovat
Nikikrew

obrali City

Reagovat
Sandstorm

Jestli budeme zase v křeči, tak je to možné. Ale spíš si myslim, že vyhraje 2:0 po ušmudlaným výkonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi Slovak v PL ...Teixeira na lavice Stoke City vs Man City (narodnost je narodnost!!!)

Reagovat
Wat

Teď na to čučím na livesportu, jsem si řikal, jestli to neni nějaká chyba.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

stream Stoke City_?

Reagovat
mithro

bude nejaky polosolidny stream na tych nasich tragedov?

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

dikyy

Reagovat
smazaný uživatel

nejde

Reagovat
nani92

ale akosi nejde..tak tu je troška menej HD

http://www.sknazivo.com/online.php?read=13162

Reagovat
wild
Reagovat
smazaný uživatel

http://www.reddit.com/r/soccerstreams/

Pro lidi, co shání streamy, dejte si to do záložek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
ernyyyy

díky!!

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Talker

A nějaký kvalitní, ideálně hd?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Talker

Díky

Reagovat
Heisenberg

Děkuju

Reagovat
Kenneth

Dik

Reagovat
13

díky

Reagovat
13

To je skoro stejně přínosné jako ten týpek co sem dal seznam odkazů na nahatý celebrity

Reagovat
smazaný uživatel

stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

polovica tam nejde

Reagovat
nani92

beriem späť

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem od teba..stream?

Reagovat
Miguel19

Dneska navýšíme náskok na 9 bodů

Reagovat
Miguel19

Už sem myslel, že nejde proud

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar is out with minor injury.

Reagovat
blade115

O víkendu stejně nehrajeme, tak si aspoň odpočne...

Reagovat
Miguel19

Hmm, myslel jsem si to.

Reagovat
r.mrazik

zas ten rooney v zaloze a di maria podhrot ?

takze nejdriv zarputily drzeni se 352 a ted drzeni se pozic hracu...uff...

ale tak jedem,at je na co se koukat

Reagovat
r.mrazik

aha...takze spis januzaj podhrot?hmm

Reagovat
Dawon

Me by zajimala logika od LVG, kdy po katastrofalni sracce proti West Hamu krom vynucenych zmen v obrane nezmeni nic famozni

Reagovat
Miguel19

Woooow Matič

Reagovat
miky10

Matic ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Jones, Jones..co sa to s nim deje

Reagovat
Dawon

A Jones zraneny

Reagovat
Tomekcz

jones uz zas v pi.i normalne ho vyhodit kdyz se neumi rozcvicit

Reagovat
Miguel19

No jasná penalta

Kampaň jede dál.

Reagovat
Miguel19

Si dělá prdel tuto nepísknout.

Reagovat
Zaschrona

Jojo, tradicni PL vykon sudiho. A Naismth...

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

lol Smalling

Reagovat
mithro

LVG genius, vyborne takticke striedanie

Reagovat
Pigeon

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

SMALLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING TO JE START

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling

Reagovat
Whitemedia

Willian pěkný pokus

Reagovat
Dawon

Smalling stridani, LVG

Reagovat
Willy Wonka

Pěkně dřevák Chris, po 10 sekundách hnedka fík. Najs!

Reagovat
Zaschrona

To se stane, kdyz nechas hrat aspon trochu kreativni hrace, Bobby... Peknej protiutok.

Reagovat
r.mrazik

at rekne tomu blindovi,at neleze porad mezi ty stopery...taha tam hrace a chybi pak uprostred

Reagovat
r.mrazik

a ten evans at jde s tim branenim do pice

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ať řekne někdo těm krajním že ve vycházkovém tempu se protiútok doopravdy založit nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

keby neliezol k stoperom, tak asi snad ani nerozohrame

Reagovat
r.mrazik

ne...protoze leze ke stoperum,tak se na picu rozehrava

Reagovat
smazaný uživatel

nesuhlasim

Reagovat
r.mrazik

to je mozny,ale je to jak pisu...

Reagovat
smazaný uživatel

to si myslis, ze to tak je Gaal, Blind a ja mame pravdu ale

Reagovat
r.mrazik

jj...jde to videt jaka ta pravda je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Pigeon

strašná sranda, jak se vždy něco vytáhne a všichni to opakují bez toho, aniž by o tom přemýšleli. Blind se tam zatahuje kvůli rozehrávce, taky jde vidět jak jde Smalling a Evans hned do strany. Taky mám extra ofenzivní zálohu, tak musí hrát Blind víc odzadu

Reagovat
r.mrazik

to je ale hloupost co pises

Reagovat
Pigeon

stačí se dívat, je to více jak zřejmé.

Reagovat
r.mrazik

jenze kdyz nechapes,ze blind leze ke stoperum a pak rozehrava sam na sebe tak je to tezky a muzes se koukat celej zivot,kdyz to nevidis

Reagovat
Pigeon

ze blind leze ke stoperum a pak rozehrava sam na sebe....hlavně tuto větu nikdy nepochopím

Reagovat
r.mrazik

no leze ke stoperum,dostane mic a v prostoru pred nim ma stat prave on...takze rozehrava sam na sebe...

vsak je to jasne videt,ze tam je pak dira jak prase,kde on chybi...jak na rozehravku,tak na odrazeny mice...

Reagovat
wild

Zasluzene

Reagovat
Counter

Moyes prostě ví, proč jej kupovat

Reagovat
smazaný uživatel

a ja se bal ze to bude nuda

Reagovat
Tomekcz

ted si nas burney namaze

Reagovat
Counter

Lambert sacked

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Wat

Wau, tak to jsem zvědavej, kdo se toho ujme.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

to trvalo

Reagovat
Sandstorm

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

KDE BOL EVANS? on na nas uz proste nema

Reagovat
smazaný uživatel

co sa to s nim stalo, to je v pici

Reagovat
Sandstorm

podobný případ jako O´Shea a Brown...a ty častý zranění taky udělaly své.

Reagovat
stiflerovamama

Iiiiiiings, chcem ho

Reagovat
wild

Ako tam moze byt uplne sam ?

Reagovat
Miguel19

Lambert sacked

Reagovat
nani92

stoperi útočna hra

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gerrard fakt scums neda spavat ked ho beru do huby este aj cez zapas Chelsea s Evertonom

Reagovat
Miguel19

Remy pěkná hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf Azpi.

Reagovat
Zaschrona

Howard zakrok.

Reagovat
wild

Darujte toho Evansa niekam daleko od Manchestru.

Reagovat
Wat

Ale Cuadrado jaké centry dává.

Reagovat
Miguel19

Cuadrado horší rohy jak Willian...

Reagovat
Talker

Taky jsem si říkal, že se něčeho podobného nedožiju

Reagovat
Tomekcz

kde je zaloha?

Reagovat
nani92

Burnley nás regulérne prehráva na Old Trafford

Reagovat
Whitemedia

Azpi dnes parádní centry

Reagovat
Whitemedia

poslal bych ho kopat rohy místo Cuadrada a Williana

Reagovat
Talker

Hazard je slušně při chuti

Reagovat
smazaný uživatel

och bože už sa teším na man utd doma rozšlapeme na kusy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ešte aj počas tej prehry 3:0 čo sme boli rozbitý zraneniami, nezohraní nové mužstvo sme vám zavárali oveľa viac....na Anfielde pôjdete dolu

Reagovat
smazaný uživatel

natrieme si Vas na chlebik

Reagovat
smazaný uživatel

nemate na to akonahle si veci sadli na anfielde je to premietnute na papieri - statistiky neklamu..od vianoc sme bodovo najlepsi, na konci sutaze to budete vy bez LM

Reagovat
smazaný uživatel

Duso, prosim

Reagovat
smazaný uživatel

c y

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

kedy hrate?

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

vyliezol

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Talker

Tohle je něco, co mi chybí od Williana - Cuadrado dostal míč, rozhlédl se a okamžitě poslal míč na nabíhajícího hráče do souboje 1x1

Reagovat
Miguel19

Solidní akcelerace od plantážníka

Reagovat
Zaschrona

Barry 2 zapasy trest za mnoho zlutych.

Reagovat
Whitemedia

pro Everton dobře

Reagovat
m.sali

Evansy di už do prdele

Reagovat
Zaschrona

Hazard

Reagovat
Garbicz

Cirkus. ..Evans ach bože..

Reagovat
smazaný uživatel

Prdelac..

Reagovat
Infernoqt

očekávám na druhej poločas 3-5-2 :D aspon to Burnley doma ubráníme, když už nic jiného

Reagovat
Pipo123

Co robí to Man U ? já som išiel do handicapu o dva góly

Reagovat
Infernoqt

2-7 na střely, 1-5 na rohy po 30 minutách pro Burnley :D

Reagovat
smazaný uživatel

zatial drzime remizku

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to je zase neštěstí v tom zakončení...

Reagovat
Fairplay

Streamsp se děsně seká, nemáte někdo odkaz na chelsea prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun

Reagovat
smazaný uživatel

Kun konecne.

Reagovat
Zaschrona

Naismith

Reagovat
Minister

Everton tie protiútoky neskutočne dodrbáva.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

JANUZAJ young style

Reagovat
smazaný uživatel

LVG VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN! TOTO JE PROSTĚ HNUS! NA TO SE NEDÁ DÍVAT!!! VYPADNU DO HOLANDSKA A UŽ SE NEVRACEJ!

Reagovat
smazaný uživatel

VYPADNI*

Reagovat
smazaný uživatel

S tvým druhým příspěvkem souhlasím. Jestli je to reakce na ten první.

Reagovat
mayday

Manchester? Jednou za čas si pustím mač proti skoro poslednímu a co člověk nevidí...

Reagovat
mayday

To je mančaft v rozkladu... Sorry, ale ten tým je plnej zvučných jmen a je to neskutečná sračka...

Reagovat
smazaný uživatel

ked ma Rooney na fife 15 overall 86 a poziciu ST ..tak o rok v pripade ze bude tam mat CM overall max 82 ..nechapem ako moze sam seba tam doslova zabijat

Reagovat
mayday

Už se na tu Fifu vykašli, protože z toho začínáš být úplnej magor.

Reagovat
smazaný uživatel

nehral som ju uz asi 3 meiace a nikdy som z nej magor nebol...ale ty si nepochopil co som tym chcel povedat

Reagovat
wild

Kua SAF zbehni dole a nahuc na nich nech zacnu hrat futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley mě fakt baví

Reagovat
Grahf

lvg nech si zbalí svoje piškvorky a balans a páli do piče

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí někdo počítat kolik jsme si udělali golovek?

Reagovat
smazaný uživatel

Evans je moj velky oblubenec, ale toto co predvadza, pfuuu, to nesplna ani ligove kriteria snad

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my ten stroke city u nich opat neporazime

Reagovat
smazaný uživatel

Proč SB bučí na Lennona?

Reagovat
JIMMY-PO

sak hral za rivala

Reagovat
Tomekcz

burnley nas doma prehrava to je tragedie ani bod si za tohle lvg nezaslouzi

Reagovat
wild

ANDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

ANDEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ale zraneny Blind, tak to jebem

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautovic s tym ucesom vyzera ako dokonaly curak

Reagovat
smazaný uživatel

Na Andera se těším škoda že nenastupuje za jiný situace..

Reagovat
smazaný uživatel

JE SMUTNÉ ŽE ANDER MUSÍ JÍT DO HRY KVULI ZRANĚNÍ SPOLUHRÁČE!!!

Reagovat
Wat

Crouch další fík hlavou, už se to blíží...

Reagovat
wild

Rooney snad nejde hrat DM

Reagovat
Whitemedia

Crouch

Reagovat
Nikikrew

Ten Naismith je fakt traged.

Reagovat
Minister

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Sandstorm

Na to se fakt nedá koukat. To je snad ještě horší křeč, než za Moyese.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechutně statický

Reagovat
Mimalu

Matic je famozní

Reagovat
r.mrazik

z ty nasi stopersky dvojky by jeden brecel

Reagovat
wild

nielen jeden, ale viaceri..

Reagovat
TopinB

Reagovat
Sandstorm

Evans musí pryč po sezoně. Smalling max. jako čtvrtý stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

mne skôr príde, že vám chýba akýkoľvek rýchlejší prechod do útoku..strašne ťo hráte pomaly, ťaháte jednotlivcami po čiarách a strácate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

jojo...to je taky pravda...

nebylo to mysleno herne,ale jakym stylem oni brani...v tom prechodu do utoku je vic chyb nez jen stoperi

Reagovat
mayday

Opravdu si ani nechci představit, co prožívají po těch veleúspěšných letech pod SAFem fanoušci United...

Reagovat
Zaschrona

Lennon je super. Snad konecne mame v kadru kridlo, ktere ma na to hrat PL a zbytecne nedela hru pomalou.

Reagovat
masly008

ale za to ten naismith je tragický.trochu vám to zase kopenzuje no.

Reagovat
Zaschrona

Driv, kdyz nastupoval z lavicky, tak dokazal byt platny pro tym. Pak zahral ze zacatku tehle sezony par dobrych zapasu, Martinez si ho nehorazne oblibil. A uz mi tam nekolikaty zapas v rade pije krev... Snad nam za nej nekdo v lete nabidne dobre penize, protoze i kdyz se snazi, tak na boj o evropske pohary ten kluk nema...

Reagovat
wild

preco to teraz nezmeni na klasicke 4-4-2? Kridla Januzaj a AdM a stred Wazza Herrera..to by bolo ovela lepsie ako toto co hrame

Reagovat
CubONE

Falcao s RvP je najhorsi par utocnikov, co som videl. A to som minulu sezonu videl hrat dvojku Balo-Matri.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

nemaju absolutne ziadne lopty, co maju robit?

Reagovat
CubONE

Nehovorim len o dnesku, mne pride, ze si ani nevyhovuju. Spolupraca nulova, obom lopty odskakuju, Falcao aspon dobry pohyb, Robin hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijde teda vysloveně špatnej jen Persie

Reagovat
Heisenberg

United po zranění Ramseyho přepínají na další stupeň, snad tuhle bitvu prohrajem.

Reagovat
puji

Moyes kde jsi

Reagovat
mimi_united

V pohodičke vyhráme ešte, kvalita rozhodne

Reagovat
Sandstorm

Jo tak asi vyhrajeme podobně jako třeba venku s QPR, ale co je to za výkony? Kdo se má na to dívat? Já bejt na OT tak to vypískam...

Reagovat
Sandstorm

Když vezmu v potaz, jaké nás čekají těžké zápasy a my nejsme schopni přehrát doma Burnely, a jakou formu mají naši konkurenti v boji o TOP 4 a jakou sračku hrajeme my, tak začínam dost pochypovat o naší účasti v příštím ročníku LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Je sice hezký, že City i United zatím hoří, ale my bysme mohli trošku zabrat už.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Maradona

Reagovat
smazaný uživatel

ten januzaj je tak hrozne premotivovaný, že si každú loptu berie so sebou a ťahá to sám na 3 hráčov burnley po čiare?

Reagovat
t0mmy33MCFC

Delate si prdel? Coto melo byt? Vzdyt to byl vlastnak kterej dorazil hlavickou Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z opakovacky sa mi nepotvrdilo, ze ho Kun dotlacil rukou, ale komentator vykrikoval ako o hotovej veci.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi byla, ale je to blb. To hral myslim az z cary, takze uplna zbytecna.

Reagovat
EXoRcIsT

SMALLING FANTOOOM

Reagovat
masly008

jinak zápas chelsea celkem nuda,co na jiných stadionech,je se na co dívat?

Reagovat
smazaný uživatel

tiez by ma zaujimalo.. pozera niekto Soton? ja som dal 25 min chelsea a 20 united.. je na co pozerat v chladnom veceri na Stoke?

Reagovat
wild

SMALLIIIIIIIIIIING

Reagovat
smazaný uživatel

SMALLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling

Reagovat
CubONE

SMALLING!!!!

Najlepsi stoper tento rok.

Reagovat
smazaný uživatel

---------------------------------------------------DE GEA----------------------------------------------

VALENCIA----------------------CARRICK---------------JONES-------------------YOUNG

----------------------------------------------BLIND--------------------------------------------------

ROONEY------------------------------------------------------------------DI MARIA

-------------------------------------------FELLAINI-----------------------------------------------

--------------------------------------FALCAO----------------RVP

ALA LVG

Reagovat
13

Lol to mě poser. Snad LVG nenapadne dát Smalinga na hrot.

Reagovat
Pigeon

SMalling super, ale kurva hlavně braň

Reagovat
mithro

Smalling 2 - 1 Smalling.

Pod Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec bude LVG s útočnou hrou spokojenej, protože jsme dali dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je pro Burnley kruté! Celý poločas se snaží, mají víc ze hry a pak jim dá 2 goly obránce!

Reagovat
smazaný uživatel

Soton - WHU, nekouká někdo? má to cenu sledovat, nebo je to nuda?

Reagovat
Tomekcz

jeste ze ma smalling den haluz, ty dvy kuly v utoku totiz neumi behat a nic nedaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Dobrý poločas, hlavně prvních 3 minut - to jsme byli všude, pěkně akce, šance. Pak jakoby došla šťáva.

Nejlepší jednoznačně Matič. Ten zase kraluje. Zouma taky výbornej. Vepředu super Hazard i Rémy. Cuadrado hodně dobrý výkon, čekal jsem to o dost horší. Nejslabší bohužel Willian...

Snad to ve druhé půlce dáme, nabízí se střídání Cesc-Willian

Reagovat
smazaný uživatel

everton vyzeral ako? mal čosi vpredu?

Reagovat
Miguel19

Jedna šance Lukakua, jinak nic. Pár zadrbaných protiútoků...

Reagovat
Talker

Everton mi přijde dost bezradný. Ale to je i tím, že hrajeme dost hluboko a máme 8 hráčů za míčem.

Což také vysvětluje to, že občas do protiútoku chodíme ve dvou...

Reagovat
Miguel19

*30

Reagovat
smazaný uživatel

Absolútne nezaslúžené. Každý týždeň hráme horšie.

Reagovat
smazaný uživatel

z hovna bič

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Fifa, Burnley tlačí a United pak dají hlavou po půl hoďce ve které nebyli za půlkou

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je tohle jako Fifa?

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím, u mě je běžný v kariéře mít 16:1 na střely a prohrát 0:1, tak je to myšleno

Reagovat
smazaný uživatel

United naprosto zaslouženě Celej poločas tlačili a bylo to jenom čekání na gól do sítě Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Tlačili tak, že většina z nich má vepředu slunečnici a vzadu kolejnici.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Zaschrona

Hmm, neni to prekvapive ani tak spatny. Martinez ma na lavicce hned nekolik dobrych moznosti ke stridani jako McCarthy, Mirallas, Gibson nebo Kone. Snad je brzo vyuzije. Naismith a Barry jsou jasni kandidati na stridani, casem kvuli te zlute asi i Besic.

A teda stve me, jak jsou v posledni dobe Barkley a Lukaku lini. Mohli by se od Besice se Stonesem ucit...

Reagovat
masly008

jinak ten stones je výborný,má velmi dobrou rozehrávku.to si můžu u pera nechat zdát.

Reagovat
Zaschrona

Jojo, jen by hrozne tymu prospelo, kdyby vedle nej hral stoper s podobne kvalitni rozehravkou. Jagielka bohuzel umi bud kratky balon nebo to nacutnout smerem vpred.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Mason, Kun da regulerneho gola a on mu da zltu ? wtf

Reagovat
smazaný uživatel

25' @Yayasanogoal22 in down receiving treatment - he is set to be replaced by @FraizerCampbell

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak to už nezapnem

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofální poločas. Připadá mi to jako kdyby spolu hráli poprvé. Všechno jim dlouho trvá, je to těžkopádné a když už se rozhodnou nahrát, tak to jde soupeři a nebo je příjemce pod tlakem a o míč přijdem. Burnley hraje nadšeně, běhavě, přímočaře. Druhý poločas musíme hrát jako oni a ani nebude vadit že nemáme žádnou organizaci hry a nejspíš ani taktiku.

Reagovat
Grahf

lvg musí vystreliť do prdele, inak to tu budeme mať do konca sezony. A diváci nech ich vypískajú a požadujú vrátiť vstupné, inak si lvg bude myslieť, že to robí dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz som prišiel, kde to vyzerá na najlepší 2. polčas? United? City?

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

veď vieš ako - čím horší United, tým lepší zápas.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

určitě ne chelsea,tam je to dost nuda.

Reagovat
Cobra

United. Burnley bude tlačit a snad otočí, protože zatím jsou v utkání jednoznačně lepší

Reagovat
Infernoqt

zatím každej kdo nás tlačil, nad námi nevyhrál, máme možná npč souhru, npč sestavu, npč tým, ale ty individuality rozhodujou v těchto utkáních

Reagovat
nani92

Smalling a individualita

Reagovat
mithro

by clovek neveril, ze ten vykon moze byt stale horsi a horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už nás na Old Trafford přehrává i Burnley, Tripier si tam školí Di Maríu, naši dva strikeři neudží míč, za obranu si nenabíhaj, jak můžem v poločase víst je mi záhadou, ale jestli to takhle bude pokračovat, tak prohrajem tak jako tak

Reagovat
Pigeon

Pořád se řeší, že nehraje Herrera a že je v záloze Rooney...pořád se řeší nepodstatné věci pro tým, ale problém je jinde. My prostě musíme za každou cenu koupit naprosto TOP stopera, protože to co předvádějí pozičně a v rozehrávce Smalling a Evans to není ani na liverpool. Každý útok soupeře je nebezpečný, protože ty dvě jelita neví kde stát a musí tam chodit vypomáhat s rozehrávkou Blind a s bráněním McNair. Vidic, Ferdinand...ach Taky máme strašně statický a pomalý útok, tam by pomohlo kdyby místo RVP hrál Wilson

Reagovat
REPLIKATOR

United haluzáci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
čutalista

Teď jsem se koukl na skore United Může mi někdo prosím vysvětlit toho Smallinga.

Reagovat
13

viděl jsem jen jeho druhej gol, pěkná hlavička, žádná náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako co? Dva goly hlavou po rohu...

Reagovat
čutalista

díky, však já se ptal...se na něj pořád nadává a pa se takhle vytáhne...přišlo mě to úsměvné

Reagovat
Sandstorm

Smalling jde dneska na hattrick

Reagovat
Talker

Zdá se to jenom mně, nebo je Cuadrado zatím hodně dobrý? Líbil se mi hlavně prvních 30 minut, kdy to bylo dost nahoru dolů - nejdříve ta přihrávka Remymu jeden na jednoho, pak ten ťukec s Remym, náběh do obrany soupeře a měl tam několik dalších hezkých přímočarých akcí. Chtělo by to ještě přidat na přímočarosti v té finální třetině, ještě snad nevystřelil, ne?

Willian na AM se mi dlouhodobě líbí víc než na křídle, dnes mi to opět potvrzuje. On křídlo prostě není, neumí tam plnohodnotně zahrát - na AM je mnohem výraznější, dovolí si více.

Hazarda je plné hřiště, zatím výborný výkon, se soupeři si hraje. Škoda, že jeho genialitu v nějaké 15. minutě neočekával Remy, když dostal nabito na rohu malého vápna.

Zouma zatím perfektní taky, sice na míči občas vypadá nemotorně, ale jinak se mi hodně líbí. Doufám, že si vypracuje stejnou pecku jako Alex - hodil by se nám nějaký hráč, který to umí "zavěsit" z 25 metrů.

Ramires slušně, každopádně má bohužel svoje limity - není to hráč, který by dokázal alespon částečně nahradit Cesca dopředu. Chybí tam tomu občas průniková přihrávka ze středu.

A to nejlepší nakonec - Matič - dominantní výkon, pravá bestie.

Reagovat
13

Není ti něco? Tys všechny pochválil?

Reagovat
Talker

OK, tak zkritizuju Mourinha za to, že to vzal hodně defenzivně a nechal vepředu prakticky jen 2-3 hráče, tudíž je hodně složité si vypracovat nějakou šanci... Ale to je součást taktiky.

Reagovat
Pipo123

Zvládnete 2 polčas ? je na vás pekných 1,70

Reagovat
Miguel19

Přijde Cesc a něco vymyslí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Ona je otázka, komu je vymyslí. Těch hráčů vepředu moc není a většinou jsou postrážení.

Reagovat
Talker

Jako teoreticky bychom měli. Everton byl hodně bezradný a nevěděl, jak se přes nás dostat. Na druhou stranu opravdových šancí jsme si taky nevyprodukovali moc - pokud řeknu 2, tak je to hodně.

Bude dost záležet na střídáních a na tom, jak změníme taktiku. Momentálně bych to viděl spíš na remízu, ale změnit se toho může hodně.

Reagovat
Talker

Jinak pokud bych si chtěl vsadit, tak bych si počkal na 60. minutu a pokud to bude 0:0, tak pak bych to vsadil. Momentálně to moc smysl nemá, 1.7 mi nepřijde jako dobrý kurz.

Reagovat
Talker

Jak na to koukám, tak si klidně počkat do 70. myslím, že dřív gol nepadne.

Reagovat
Mihi

Cuadrado už raz vystrelil z uhlu po prihrávke od Williana.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Matič dneska fakt bestie. Neztratil míč a ještě toho neskutečně stihne přerušit Evertonu.

Reagovat
stiflerovamama

Tak United slusna tragedia, z tych timov Arsenal, Tottenham, Liverpool, Saints jednoznacne najhorsie vykony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
miky10

Everton je ale dost marnej a Lukaku uplně nepoužitelnej.

Reagovat
kiwwi

vysveti mi niekto o toto bolo za polcas? Smalling - Evans suverenne najhorsia stoperska dvojka na celom svete - to su neuveritelni sasci

stred pola neexistuje a nasi hraci si nevedia prihrat na 3 metre...KATASTROFA

A na Jonesa uz nemam slov...ten sa zrani aj v bazene snad

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc se nedivim, že útočnou dvojici si zapomněl i zmínit vůbec, ty už sou naprostá nula

Reagovat
J0EL

Vtip je ale v tom, ze keby tam bol Jones, tak prehravate.

Reagovat
nani92

Januzaja poslať ku Moyesovi..

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt nikto nepozera Southampton - West Ham? ..asi im dam sancu ten utok Sotonu vyzera viac nez solidne

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, Soton má převahu, ale není schopný to přetavit v nějaký výraznější šance. Celý zápas ale sere sudí, který píská naprosto otřesně.

Reagovat
Whitemedia

hehe, Barry tedy pokračuje

Reagovat
13

Jinak dnes jsem měl přebytečnou půl hodinku, tak jsem šel do knihkupectví a padla mi tam do oka Fergieho biografie. Stihl jsem si tam přečíst jen pasáž o Liverpoolu, psal tam docela zajímavě. Četl jste to někdo? Má cenu si to koupit a přečíst celé?

Reagovat
kitas

Nechápem ako mohlo United vyhrat tolko zápasov s tým aký hraju futbal. Neuveritelna zhoda nahod.

S tým futbalom ktorý hraju od začiatku sezony by im patril tak stred tabulky.

Reagovat
Zaschrona

On zas dal dolu Besice misto Barryho?

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to vazne ? tak teraz verim ze dostanete aspon 2 kusky

Reagovat
r.mrazik

koukam,ze to prehodil na 442

Reagovat
wild

som rad ze LVG vypocul moju prosbu a dal 4-4-2

Reagovat
mithro

ten nas utok, to je riadny pat a mat

Reagovat
Pigeon

Hrajem na kraje zálohy

Reagovat
miky10

Drogba na plac, potřebujem někoho do vápna.

Reagovat
Miguel19

1 hráč ve vápně

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling je fakt talent.. dá dva goly a stejně je naprosto k smíchu...

Reagovat
Pasha

De Gea boh

Reagovat
Willy Wonka

Chris to je Šašek

Reagovat
wild

DDG musi strasne milovat MU ak chce u nas zostat na ukor Realu

Reagovat
J0EL

United su fakt ubohi. Burnley si to pekne dava.

Reagovat
r.mrazik

evans!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

EVANS?????????????????????????????????!

Reagovat
Dawon

Ja fakt miluju nase stopery, s nema se clovek nenudi

Reagovat
Zaschrona

Stones je naprosto famozni.

Reagovat
masly008

Reagovat
Whitemedia

Rohy dnes zahráváme jak Everton..

Reagovat
Talker

Willian se asi vsadil s Cuadradem kdo to kopne hůře

Reagovat
smazaný uživatel

Milner

Reagovat
spider_8

Ten kreativní hráč tam prostě chybí Hraje se nahoru-dolu, obrana Evertonu je docela otevřená, ale není tam nikdo, kdo by dal finální myšlenku. Nejlepší šance je, že Everton podělá rozehrávku a my dáme gól po nějakým protiútoku, ale nevim nevim.

Reagovat
Talker

Spíš tam není nikdo, kdo by si na to naběhl. Ty předfinálky tam jsou, ale prostě to přijde osamocenému hráči, který tam má maximálně jednoho partáka v modrém a 4 v bílém. Chce to prostě poslat do ofenzivy více hráčů a zmenšit mezeru mezi zálohou a útokem, abychom se dostávali do přečíslení.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Charlie Chaplin natočil grotesku o fotbale, hrál by stejně jako Evans.

Reagovat
J0EL

*ako United.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

to nema nic spolecnyho s fotbalistou

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian..

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo? teď jsem došel k PC

Reagovat
smazaný uživatel

a dívám se, že na Nottingham jsem klidně mohl dát čistou 1

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
Talker

Pippo jakej máš kurz ted? Ted by to už mohlo stát za to to tam narvat.

Reagovat
Pipo123

je tam len 2

Reagovat
Talker

Možná bych to být tebou zkusil, s Fabregasem by to mělo už vyjít.

Reagovat
Zaschrona

Wow, Howard uz 2. dobry zakrok dneska.

Reagovat
Riviera Kid

Ten Howard je dabel

Reagovat
smazaný uživatel

LiveSport - "Samuel Allardyce se rozhodl pro oživení hry svého týmu střídáním. Carlton Cole (West Ham) dnes dobojoval, nahradí ho Jussi Jääskeläinen (West Ham)."

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Matić

Reagovat
Zaschrona

Cuadrado zakopl o mic a faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Matič je absolútne kurva top Košice

Reagovat
Zaschrona

Howard

Reagovat
Whitemedia

Howard by se ale nemusel předvádět zrovna proti nám..

Reagovat
Dawon

To je proste super, kdyz je Rooney v podstate nas posledni hrac chvilema

Reagovat
Miguel19

Píčo ČECH

Reagovat
Pigeon

* Petr

Reagovat
smazaný uživatel

Peťa

Reagovat
Whitemedia

Čeeeeech !!!

Reagovat
Nikikrew

Cech

Reagovat
Fairplay

Čech zákrok roku

Reagovat
Whitemedia

to je kurva bůůůůh!

Reagovat
smazaný uživatel

Čech

Reagovat
Talker

Čech

Reagovat
Riviera Kid

Peta

Reagovat
Minister

vole

Reagovat
smazaný uživatel

Čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeech!!! kurva teď nás ale skvěle podržel

Reagovat
Zaschrona

Hmm, Peta...

Reagovat
smazaný uživatel

Silva je herecka, ale Cameron je blb

Reagovat
blade115

Lukaku

Reagovat
Zaschrona

O moc vic s tou sanci udelat nemohl z takove blizkosti...

Reagovat
smazaný uživatel

čo máte s čechom ? De Gea

Reagovat
icka

Cech

Reagovat
smazaný uživatel

inac teda podla mna Trippier ked bude podavat take vykony ako podava zatial, nemusi sa bat o PL..aj ked neviem teda ci to bude Burnley

Reagovat
Miguel19

Měl jít Willian...

Reagovat
Talker

Cuadrado už ted taky nebyl nijak výrazný, to už je jedno. Je potřeba spíš změnit taktiku a cpát se více dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kun

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

mg kun se zase zranil

Reagovat
smazaný uživatel

nesledoval som to chvilu, co sa stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

At konečně jednou stáhne Robina....

Reagovat
Tomekcz

city v klidu 3 body ze stoky, ale LVG tam upoti trapnou remizu

Reagovat
smazaný uživatel

LVG s Giggsom

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo video se zákrokem Čecha?

Díky

Reagovat
jacobT

Vydrž, ČTK už o tom píše článok.

Reagovat
jenage

Ale on chtěl video.

Reagovat
jacobT

Bude komplet reportáž.

Reagovat
jacobT

Ale ak sa ti nechce čakať

https://vine.co/v/OPu2Ad5MnMl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Kdo tam dal Drogbu do řiti?

Reagovat
Talker

Mourinho <3

Reagovat
blade115

Drogba je hrozný a jako všelék už pěkně dlouho nefunguje... Najednou vůbec nemáme sílu v šestnáctce, hrůza. Ztratit takovýhle zápas by byla tragédie, tak snad to tam ještě padne...

Reagovat
Tomekcz

RVP a Falcao snad ani nehrajou, dyt sou uplne neviditelny

Reagovat
Usty

Gibson je hrozně hnusnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Riadne brekeke.

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma vs Lukaku jsou docela slušný souboje.

Reagovat
Swarley

nás doma přehrává Burnley...just wow...

Reagovat
smazaný uživatel

Tos ještě neviděl první poločas. Ten druhý hrajem o 150% líp.

Reagovat
Swarley

kecáš

Reagovat
smazaný uživatel

Kecám, hrajem o 200% líp.

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

já sledoval jen statistiky a tam to nevypadalo dvakrát nejlíp, ale tak že až taková bída...slušný no

Reagovat
Miguel19

Hodně špatný střídání.

Reagovat
Infernoqt

první penalta v historii této sezony, nekecéééééj

Reagovat
Pigeon

Penalta kurva dej!

Reagovat
Swarley

ale dobrá pentle

Reagovat
smazaný uživatel

mg Džeko mg

Reagovat
smazaný uživatel

Měl to kopat Smalling

Reagovat
Talker

Matíííííííč

Reagovat
Orlandiiik

HOVNOOOOOO

Reagovat
Talker

Rozhodčíííííííííííííííííííííííííí

Reagovat
r.mrazik

kurva vyhod uz toho arfielda

Reagovat
Nikikrew

spravny offside

Reagovat
Miguel19

Jdi do prdele.

Reagovat
Talker

Správné rozhodnutí... Na hovno pro nás, ale správné.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovic redka

Reagovat
mimi_united

Suché triko

LVG

Dobrú noc!

Reagovat
r.mrazik

suchy triko,ale mokry trenky

Reagovat
Zaschrona

Hmm, lajnovej.

Reagovat
blade115

MATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Jsem byl jen o trochu napřed, tak klidni hormon, m4dridist0.

Reagovat
smazaný uživatel

meh, nic moc i na tebe teda, a to jsem od tebe zvyklý na hodně slabé věci

Reagovat
blade115

Držím se tebou nasazené laťky.

Reagovat
smazaný uživatel

kurváááááááááá

Reagovat
Riviera Kid

To ofsajd teda nebyl.. Toho hráče posunuli v grafice

Reagovat
smazaný uživatel

Zaschův oblíbenec

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

On ju nedostal?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře křovák!

Reagovat
Pipo123

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllll

Reagovat
Whitemedia

WILLLLLIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

yessss

Reagovat
miky10

WILLIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Mimalu

williaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooool konečně

Reagovat
Talker

Goooool Sice Willian, ale goooool

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Nech sa ten portugalsky zobrak teraz stazuje

Reagovat
icka

nebreeeeeeeec

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
fajdax

kurvyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
čutalista

wilík

Reagovat
Side

Reagovat
Minister

Ako to, že Ivanovic nedostal redku???

Reagovat
smazaný uživatel

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILL. KURVA TEĎ JSEM PROBUDIL CELÝ PANELÁÁK

Reagovat
TopinB

Bydlíš s důchodcema?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Tak ted

Reagovat
wild

Di Maria trafil branu

Reagovat
hitZor

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

WILLLLLLLLIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Fairplay

Cuadrado ho změnil, 1+1 nedal za celou dobu působení v Chelsea snad

Reagovat
Talker

No 1+1 měl v PL do chvíle, kdy Cuadrado přišel letos.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
icka

Reagovat
j_mrazik

Vypí*ená Chelsea víc štěstí než rozumu... a ještě se někdo ptá, jak může mít Ivanoviče někdo nerad? Kokotko.

Reagovat
RKBoy

aj tak o titul už nehráte ,tak ti to može byť jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
icka

Reagovat
Godwinson

Eeeej

Reagovat
blade115

WILLIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Zaschrona

Neuveritelny... McCarthy dostane zlutou za to, ze dostane hlavou od Ivanovice? To vylouceni Barryho taky nejaky pochybny...

A aby toho nebylo malo, Howard ukazal, proc by mel vzit svych par svestek a vratit se do Ameriky. Jeho gol...

Reagovat
puji

5 bodu od sestupu

Reagovat
Talker

Vždyť ten míč neviděl, šel mezi nohama jednoho hráče a zpoza dvou dalších. Howard měl prostě smůlu, za tohle bych ho nevinil.

Reagovat
Pipo123

Ten Matič tak hraje stále skvele ? já čo vidím občas zápasy Chelsea, tak on hraje neskutočne, dneska podľa mňa najlepší na ihrisku

Reagovat
Fairplay

velmi často

Reagovat
Talker

Ted měl trošku problémy na přelomu prosince a ledna, jinak je takový dlouhodobě. Naprostá bestie, pokryje střed hřiště prakticky sám.

Reagovat
Pipo123

On by tam dnes ani Ramires nemusel byť, veď ten sa len prizeral na Matiča, herne určite najlepšie DM ? ale neviem či ho považovať za DM, pekne si zbiehaľ aj na kraj zálohy a občas dobre zacentroval.

Reagovat
smazaný uživatel

(skoro) vždy fantastický, co se týče získávaní míčů, držení míče, čtení hry i stínování, tak nemá na světě konkurenci. Je fakt radost na něj koukat

Reagovat
Zaschrona

Ne, tohle proste musi mit. Je to balon 2 metry od nej, to musi reflexem mit kazdej golman...

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Talker

Reflex je ti k hovnu, když jde tvrdá střela po zemi k tyči, kterou máš šanci zahlédnout až ve chvíli, kdy jde prolétne malým vápnem. Alespon mě to tak přišlo - šlo to kolem bránícího hráče Evertonu, jednoho hráče CFC a mezi nohama hráče Evertonu.

1) Všichni blokovali výhled

2) Kdokoliv to mohl blbě tečovat

Tohle není rozhodně střela, kterou by chytil každý golman - naopak 99% takových střel končí golem, pokud to nějaký hráč nezblokuje.

Reagovat
smazaný uživatel

+ to bylo tečované.

Reagovat
Zaschrona

Vzdyt ta strela sla temer primo na nej. I kdyby to bylo tecovane a mel blby vyhled, tohle proste golman top kvalit, ktery ma na to chytat v PL, musi mit. Za tim si stojim.

Reagovat
Zaschrona

Ale ok, kdyz na to koukam znova, fakt to slo na malem vapne mezi nohama Gibsonovi, ok, to uz se asi blbe chyta. Ale byla tam chyba mnohem vetsi. Absolutne nechapu, proc to vyrazel, vzdyt to mohl v klidu chytit...

Reagovat
čutalista

musim prostě nesouhlasit, jak píše blade...podržel vás a to vyraženíanistřelu bych mu nevyčítal...alesamozřejmě to nic nemění natom jakejletosje každopádně ty jseš na něj prostě už vysazenej aalergikej

Reagovat
kvasha16

ona isla priamo nanho, lenze bola tecovana rovno k tycke

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vem si zase kolika gólům zabránil, vždy sebevědomě odrážel míče daleko od brány, teď měl holt jenom smůlu(a ani na ten míč snad vůbec neviděl, co jsem si tak všiml)..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
blade115

Co blbneš, vždyť vás celej zápas dneska držel nad vodou...

Reagovat
Miguel19

Co je na vyloučení Barryho pochybnýho?

Reagovat
puji

Je uz zoufalej. Pred sezonou cekal utok na LM a ted bude rad za zachranu. Takova trosku zoufala krec.

Reagovat
Zaschrona

Pokud tohle bylo na zlutou, tak ta hlavicka Ivanovice byla na trest do konce kariery...

Reagovat
Whitemedia

rozhodčí to u něj prostě sečetl, těch zákroků tam měl víc než dost..

Reagovat
Miguel19

Přerušení protiútoku, tu nohu tam dal schválně jako záchranou brzdu, jasná žlutá. Navíc mohl letět už v prvním poločase.

Ivanovič nevim, začal se mi sekat stream, takže nevim jesti mu dal hlavu, kousl ho nebo co

Reagovat
hitZor

Zatáhl za krk.. Něco podobného jsem pár kol zpátky viděl od Vertonghena, který tam někoho přiškrtil, a rozhodčí, ikdyž to viděl, mu za to nedal ani žlutou.. Ale známe tu kampaň FA proti nám, takže bych se nedivil nějakému trestu

Reagovat
RKBoy

hlavne že pred golom vytiahol asi 3-4 super zákroky ,ak by nehral tak by ste dnes dostali aj min.3 goly.

Reagovat
Zaschrona

Predvedl akorat zakroky, ktere by mel predvest kazdy golman schopny chytat v PL. Samozrejme mel chytat Joel, ktery podaval dobre vykony - nicmene ne, Howard musi jit okamzite do zakladu...

Reagovat
smazaný uživatel

za toho Howarda, dnes to bol zapas oboch brankarov

Reagovat
Whitemedia

Vyloučení Barryho bylo jasné, už v prvním poločase mohl dostat druhou žlutou..

Reagovat
hitZor

Reagovat
blade115

Já vám říkal, že z něj něco bude.

Reagovat
čutalista

Sem v tom trošku pletu, ty nebo talker jste ho tady nejvíc zatracovali?

Reagovat
ElectrickMann

vylezu ze sprchy, zapnu čuráky a největší zmrd pod sluncem dá góla z pencel... tak to přepnu na druhé čuráky a za chvíli dá vlasatý kokot góla.... měl bych pustit ještě west ham

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně aby někdy skóroval tvůj čůrák, s takovým slovníkem to budeš mít těžký

Reagovat
hitZor

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Matić

Reagovat
Swarley

jsi neměl vylézat ze sprchy, co na to chceš říct

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si zapni nějaký porno s čuráky, sáhni do kalhot a rozjeď tvoje obvyklé rodeo. Za chvilku určo vyleze ze sprchy i tvůj přítel a můžete to rozbalit.

Reagovat
Miguel19

WILLIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na Martinezovom mieste by som tomu zobrakovi oplul ruku

Reagovat
Side

já bych mu jednu smahl

Reagovat
Swarley

oplutou rukou

Reagovat
blade115

Reagovat
Miguel19

YEEEEES!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vitazstvo vdaka najvacsej legende : PETR CECH klobuk dolu, kral

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz je cas na +/- 10 min utocenia CP smerom k najlepsej tribune v anglicku

Reagovat
Fairplay

Chudák Howard, 85 minut perfektní, nejlepší hráč Evertonu a pochytal tak 3 góly. No a pak si to celé pokazí takovým ušmudlaným gólem

Reagovat
Talker

Nevím, mě rozhodně nepřišel ušmudlaný. Ta střela mi přišla jako relativně tvrdá, navíc nebyla vůbec vidět.

Reagovat
diskoschlampe

Tam byla teč, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

vždyť to bylo strašně těžké chytit, spousta těl, navíc teč od Naismithe....

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pigeon

V suchým triku

Reagovat
Swarley

Burnley nás přehraje a získáme tři body, který vystřílí Smalling, co k tomu říct...

Reagovat
nani92

LVG out, Moyes in?

Reagovat
smazaný uživatel

No, druhý poločas sme začali běhat a hrát jednoduše a na Burnley to stačilo. Ale ten první poločas byl fakt děs běs.

Reagovat
r.mrazik

nakonec klasika 4411 a docela slusna hra oproti prvnimu polocasu...samozrejme pokud clovek pomine evanse...nechapu,ze prihrava POKAZDY na posledni chvili,kdy je u neho souperovo utocnik a on prihrava pod tlakem (a na picu)

to jsou takovy zakladni fotbalovy navyky,ze bych si ukroutil hlavu to videt u profiku...

Reagovat
Pigeon

bych to rozestavení i zkusil nechat, pro ADM dobře že to tam sólově zkoušel. Falcao nebo RVP na hrot, pod ně Rooney a střed Herrera Blind. Ale uvidíme. Každopádně Evans nemůže hrát. To prostě nejde.

Reagovat
r.mrazik

klidne jak rikas...protoze doted to je dost divny

Reagovat
smazaný uživatel

JAK KURVA MŮŽEME BYT 3. V TABULCE?

Reagovat
r.mrazik

evans je nejhorsi fotbalista PL tuhle sezonu...silenejsiho hrace jsem snad nevidel....

Reagovat
Pipo123

Ako já sa teším že k vám neišiel De Vrij

Reagovat
r.mrazik

nemuze byt jeste horsi...

Reagovat
Pipo123

Môžete ľutovať, De Vrij vstúpil tragicky do Serie A, proti AC hral zle a dostal redku, ale odvtedy hraje neskutočne, v taliánsku ho ospevujú, pozične hraje výborne, kvalitná rozohrávka, nestresuje, snaží sa veci riešiť futbalovo a v kľude. Ten bude raz absolútne TOP a očakávam že niekto v PL po nom určite časom pôjde ale za ďaleko vyššiu sumu.

Reagovat
r.mrazik

aha,ja te spatne pochopil...v tom pripade skoda...ale kdo vi,u nas hraje divoce i di maria a falcao nedava goly...takova divna dimenze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

co je vlastne s blackettem? Ten je zas uplne odepsany nebo zraneny? mam totiz dojem, ze horsi nez evans by byl jen tezko

Reagovat
r.mrazik

vubec netusim...ale on kdyz nastoupil posledni zapasy,tak byl pozicne totalne mimo...

asi u nej byl ten syndrom prvnich skvelych zapasu a pak sileny propad...

Reagovat
Pigeon

To tam radši Valdese zkusit. Pozičně by byl stejně ale rozehrávka určitě lepší

Reagovat
Garbicz

Zajímalo by mě počet nahrávek Falcaa směrem dozadu..obrovské zklamání zatím čekal jsem daleko víc

Reagovat
tweek

Chemo další nula.. kolik mu jich ještě chybí do toho rekordu? Jinak ale Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Čech další nula na kontě

Reagovat
smazaný uživatel

Líbilo se mi jak šel Mou hned po odpískání konce do hřiště za ním :)

Reagovat
Talker

Famozní výkon Čech a Matič. Naprosto výborní. Matičovi jsem strašně přál ten gol, strašně si ho zasloužil. Dnes zdaleka nejlepší náš hráč v poli.

Celkově mám výtku k taktice - 60 minut mít 9 hráčů za míčem se nám málem vymstilo. Prakticky v ofenzivě byli max 2-3 hráči, které ostatní doplnovali sakra pomalu. Před střídáním jsem si říkal, že už může být pozdě na to to obrátit, nakonec se to zvládlo. Ale jen o chlup.

Příště musíme být prostě aktivnější a dopředu posílat víc hráčů.

Jinak Cuadradův příchod znamená minimálně větší snahu Williana, což kvituju. Cuadrado se uvedl výborně dneska a ve chvíli, kdy budeme mít na hřišti plnou ofenzivní sílu, tak bude mít ještě větší vliv si myslím.

Williana chválím za gol, že mu to taky trvalo. Většinu zápasu byl ale nejhorším z té podhrotové trojice, i když se mi na AM stále líbil více, než na křídle.

Jediný,kdo se mi vyloženě nelíbil na hřišti byl Drogba - prakticky prohrál všechny souboje, nic moc nevyhojoval - jediné, co nám dal byla větší hrozba ve vzduchu.

A nepochopil jsem Martineze, že nestáhl před standartkou Lukaka do vápna - jeho síla a výška by se hodily.

Reagovat
Infernoqt

Stačilo změnit formaci, 4-4-1-1, vyztužili jsme záloha, Persie se uměl vracet, Falcao ztracen v zápase.A celkově mám z Herrery lepší dojem jak z Blinda. Nemusim nepohyblivé záložníky. A ikdyž jsou oba postavou menší, tak jsme to zvládli dobře. Tuto formaci, složení, bych rád viděl ještě jednou aspon. ADM na pravém křídle užitečnější a dokonce i jindy neschopný Januzaj působí na kraji zálohy nebo vepředu lépe, než na CM/DM. A s trochou opovržením mohu říci, že Falcaa už nemusíme stavět vůbec. Dal bych přednost Wilsonovi nebo Rooneymu. Až se vrátí Carrick, tak Rooneyho v záloze už nebude potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy na sportovní zápasy naleznete na BetClub.cz Na stránkách jsou i tipy zadarmo, který odebírám a vycházej Doporučuji. http://betclub.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele