Premier League - preview 23. kola

31.01.2017, 08:28, aktualizováno 01.02.2017, 08:48
Previews
Anglická nejvyšší soutěž pokračuje dalšími zápasy. Manchester City zajíždí na hřiště West Hamu United, Manchester United pro změnu přivítá Hull City, zatímco Stoke poměří síly s Evertonem...
West Ham United - Manchester City  (středa 20:45)
První únorový den přinese mimo jiné souboj Kladivářů s Manchesterem City. A zatímco domácí se po krajně nepovedené první polovině sezóny momentálně vyškrábali na solidní desáté místo, svěřenci Pepa Guardioly se v současnosti nacházejí mimo příčky zaručující postup do milionářské Ligy mistrů, s čímž v Manchesteru rozhodně nemohou být spokojeni.

West Ham v posledních týdnech plnil titulky novin především z nefotbalových důvodů - sága Dimitri Payeta však toto pondělí konečně našla rozuzlení, když se tento francouzský reprezentant po vytrvalém trucování vrátil do Marseille, zatímco londýnský celek za něj obdržel pětadvacet miliónů liber. Pro West Ham tak nejde o úplně zlý obchod, jenže je nutné také jedním dechem dodat, že žádný balík peněz zkrátka a jednoduše Payetovu genialitu nenahradí.

Citizens v lize neprožívají zrovna dvakrát šťastné období, řeší se především příšerná bilance brankáře Claudia Brava, který z posledních 6 střel, kterým čelil v zápasech Premier League, inkasoval přesně 6 branek. Guardiolově družině je nutno přiznat, že má v některých duelech i smůlu - proti Tottenhamu byla například po většinu utkání tím lepším celkem, vypracovala si více brankových příležitostí a sudí jí odepřel dokonce i penaltu, načež ze dvou střel protivníka dvakrát inkasovala a připsala si tak pouze bod za remízu.

Poslední vzájemné měření sil těchto celků dopadlo jednoznačně ve prospěch hostů - na začátku ledna se totiž spolu potkaly v FA Cupu, kdy Citizens svěřence Slavena Biliče smetli v poměru 5:0. Onen debakl jen dokumentuje, jak se Kladivářům proti tomuto soupeři nedaří - z posledních 16 vzájemných duelů se jim podařilo vytěžit jen dvě výhry a tři remízy.

Domácím bude ve středu chybět Havard Nordtveit, který absentuje kvůli zranění kotníku, a s největší pravděpodobností také Cheikhou Kouyate, který si donedávna plnil reprezentační povinnosti. Mimo hru je také Angelo Ogbonna, který kvůli zranění kolene zmešká zbytek letošního ročníku. Poprvé v dresu londýnského klubu by se však mohl představit Robert Snodgrass.

Pep Guardiola může konečně do sestavy zařadit Fernandinha, který si již odpykal svůj disciplinární trest. Z drobného šrámu už se vykurýroval také Sergio Agüero a dá se očekávat, že nebude absentovat v základní sestavě svého týmu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.00 - 4.55 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Hull City  (středa 21:00)
V úterý večer ztratily body všechny týmy v první čtyřce, což dává Manchesteru United jedinečnou šanci přiblížit se příčkám zajišťujícím kvalifikaci do Champions League. Proti se postaví tým ze samého chvostu tabulky, Hull City.

Není to tak dlouho, co se mohli Rudí ďáblové chlubit sérií šesti ligových výher v řadě. V posledních dvou duelech však o tuto sérii přišly, když dvakrát za sebou zachraňovali alespoň remízu až v samotném závěru. Krom ligových remíz s Liverpoolem a Stoke City si svěřenci Joseho Mourinha na své konto připsali ještě postup do finále Ligového poháru a do osmifinále anglického FA Cupu.

Výkony Hullu sice měly v lednu rozhodně vzestupnou tendenci, jenže výsledkově to stále není žádná sláva. Výhra nad Bournemouthem sice fanouškům vlila trochu optimismu do žil, nicméně ten vzal rychle za své při pohledu na přetěžký los, který na poslední celek ligové tabulky čeká v nejbližších týdnech. V únoru totiž na Tigers čeká trojice těžkých vah - po Manchesteru United změří síly ještě s Liverpoolem a Arsenalem.

Šancím na záchranu hostujícího celku nenahrává ani ztráta Snodgrasse či Livermora, kteří odešli v průběhu ledna, či třeba dlouhodobé zranění Ryana Masona.

Favoritem zápasu bude jednoznačně domácí celek. Ten se momentálně pyšní sérií 13 ligových zápasů bez porážky, naposledy jej přemohla v druhé polovině října londýnská Chelsea. Co se vzájemných duelů týče, oba týmy se letos potkaly již třikrát, ve třetím kole se po brance Rashforda v nastaveném čase radoval Manchester United, totéž mužstvo pak vzešlo lépe ze semifinálového dvojzápasu v Ligovém poháru, když po domácí výhře 2:0 uhrálo postupovou porážku na půdě Hullu v poměru 2:1.

Jose Mourinho bude mít k dispozici Erica Baillyho, který se již vrátil z Afrického poháru národů a vyléčil také drobnou bolístku. Hull bude postrádat Curtise Daviese, kterého trápí svalové zranění, ovšem svůj debut si může připsat nová posila, Andrea Ranocchia. Nicméně hrát nebude ani Ahme Elmohamady, který stále vypomáhá reprezentačnímu celku, zatímco Alexe Bruce, Markuse Henriksena a Ryana Masona ze hry vyřadí zranění.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.30 - 18.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Everton FC  (středa 21:00)
Celkem tři zápasy zbývá odehrát z třiadvacátého kola nejvyšší anglické soutěže. Jedním z nich je i duel Stoke City, jenž doma na bývalém Britannia Stadium, nesoucí nyní název sázkové společnosti, přivítá Everton Ronalda Koemana.

Na straně domácích si svůj debut v dresu Stoke City může dobýt Saido Berahino. Zázračné dítě anglického fotbalu má za sebou nepříliš povedené angažmá ve WBA, ze kterého se právě do Stoke přesunulo.

Svou mezinárodní povinnost na Africkém poháru národu už sice mají za sebou jak Wilfried Bony, tak Mame Biram Diouf, ani u jednoho se však nedá předpokládat, že by se aktivně zapojili už do tohoto utkání.

Ze stejného důvodu, tedy účasti na reprezentační akci v Gabonu, se utkání nezúčastní ani záložník Everton Idrissa Gueye. Naopak na trávníku určitě diváci uvidí Joela Roblese- jak potvrdil kouč Ronald Koeman, ten dostane tentokrát v brankovišti Evertonu přednost před nizozemským gólmanem Maartenem Stekelenburgem.

Už svůj dvoustý ligový start si proti Stoke může odbýt Seamus Coleman. Obránce Evertonu irské národnosti tak bude z defenzivní čtveřice sledovat, zda se podaří skórovat muži jménem Romelu Lukaku - belgický forvard totiž v posledních šesti duelech proti Stoke vstřelil čtyři branky.

Stoke jde však do utkání s velmi dobrou bilancí - z posledních sedmnácti ligových zápasů svěřenci Marka Hughese prohráli jen čtyřikrát, přičemž kromě duelu s Bournemouthem se jednalo o střetnutí se samými velikány - nula bodů si Hrnčíři odnesli pouze z utkání s Arsenalem, Liverpoolem a Chelsea.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 3.30 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Crystal Palace  (úterý 20:45)
Vložené kolo anglické Premier League nabídne v úterý večer poměrně široké menu, jehož součástí bude i duel Bournemouthu se zachraňujícím se Crystal Palace.

Forma domácího celku nebyla v posledních týdnech úplně ideální, obzvlášť pokud přihlédneme k tomu, že se po vánočních svátcích tiše šeptalo možném atakování první poloviny tabulky. Je tedy pravdou, že se Eddie Howe těmto řečem vysmál, na druhou stranu když Bournemouth na začátku tohoto roku držel tříbrankové vedení proti londýnskému Arsenalu, zdálo se, že nemožné není zkrátka nic. Jenže Cherries o tento náskok přišli a od té doby čekají na jakékoliv vítězství - nejprve v FA Cupu podlehli Millwallu vysoko 0:3, načež prohráli i s Hullem a duel s Watfordem na vlastní půdě pouze zremizovali.

To Crystal Palace prožívá skutečně katastrofální sezónu. Ačkoliv by to před sezónou řekl málokdo, jejich jediným cílem pro zbytek letošního ročníku musí být holé přežití. Ke zlepšení zatím nevedla ani změna manažera, však posuďte sami - poslední výhra tohoto celku z Londýna se datuje na začátek prosince, kdy ještě za panování Alana Pardewa Palace smetli Southampton. Od té doby však z osmi ligových zápasů vytěžili jen dva body a momentálně tahají sérii čtyř ligových porážek v řadě.

Statistika vzájemných duelů jasně naznačuje, že favoritem střetnutí musí být domácí - Bournemouth totiž neprohrál ani jedno z posledních 5 zápasů proti Crystal Palace. V posledních týdnech to ovšem na vlastní půdě taková hitparáda není, jelikož se zde už tři zápasy v řadě neradovali z výhry.

Při pohledu na zdravotní stav svých svěřenců může Eddie Howe zářit štěstím, k dispozici by totiž měl mít kompletní kádr - Simon Francis si již odpykal třízápasový trest a Max Gradel se vrátil z Afrického poháru národů, tudíž může do utkání také zasáhnout.

To Sam Allardyce má rozhodně starostí více - hrát by s největší pravděpodobností neměl Jeff Schlupp, kterého trápí drobný zdravotní šrám, podobně je na tom také Scott Dann, u kterého ale start není přímo vyloučen. Debut v novém působišti si na své konto může připsat Patrick van Aanholt, který zkompletoval svůj přesun ze Sunderlandu. Nastoupit mohou i navrátilci z Afrického šampionátu, tedy Wilfried Zaha a Bakary Sako.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Surman, Arter - Stanislas, Wilshere, Fraser - Wilson
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Van Aanholt - Ledley, Cabaye - Zaha, McArthur, Puncheon - Benteke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.30 - 3.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Watford FC  (úterý 20:45)
Coby jeden z hlavních kandidátů na mistrovský titul vstupující každoročně do nové sezony Premier League fotbalisté Arsenalu. Svěřenci Arsena Wengera ovšem naposled pozvedli nad hlavu trofej pro vítěze anglické ligy v roce 2004 a v současné době ztrácí na vedoucí Chelsea poměrně propastných osm bodů.

Nyní se ovšem musí tým Kanonýrů soustředit na nejbližší zápas, který je domácí duel s Watfordem. Do souboje se čtrnáctým celkem tabulky půjdou Gunners coby jednoznačný favorit, čemuž odpovídá i fakt, že Wengerovi hoši vyhráli všech sedm posledních ligových utkání s tímto protivníkem, a nastříleli v nich devatenáct gólů.

Mohou navíc navazovat na šňůru pěti po sobě jdoucí vítězných zápasů na Emirates, a na ještě o pět utkání delší sérii neporazitelnosti - hořkost porážky před vlastními fanoušky zažil Arsenal naposled proti Liverpoolu v úvodním víkendu této sezony.

Jinou, nepříliš příjemnou sérii naopak drží Hornets. Už v sedmi po sobě jdoucí zápasech nedokázal Watford zvítězit a ve čtyřech z těchto duelů se dokonce hosté ani neprosadili. Kouč Walter Mazzarri se navíc bude muset obejít bez zraněného gólmana Costela Pantilimona, jehož trápí poraněná noha, trest za karty si pak odpykávají Jose Holebas a Mauro Zarate.

To favoritu z Emirates bude proti papírově jednoznačně slabšímu soupeři chybět Granit Xhaka, jenž je stále suspendován za červenou kartu, a nejistý je také start Dannyho Welbecka, který možná zasáhne do hry až v průběhu druhé půle. Připraven vrátit na ligové trávníky naopak už je Theo Walcott. Pro křídelníka Arsenalu tak půjde o první utkání v Premier League po šesti týdnech.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Koscielny, Mustafi, Monreal - Ramsey, Coquelin - Iwobi, Özil, Sanchez - Giroud
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Kaboul, Prödl, Britos - Kasabele, Behrami, Capoue, Mason - Cleverley - Okaka, Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.10 - 13.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Leicester City  (úterý 20:45)
Šest posledních venkovních zápasů Burnley - 1 remíza, 5 porážek. Šest posledních zápasů Burnley doma? 6 výher... Řekl bych, že tahle bilance hovoří za všechno a nebude příliš obtížné uhodnout, kdo bude v příštím vzájemném utkání Clarets s Leicesterem favoritem. Svěřenci Seana Dycha totiž hrají na Turf Moor a kromě toho, Lišky stojí za starou bačkoru.

Co se stalo s loňským Leicesterem? Loni měl touhle dobou 44 bodů, letos 21! Loni prohrál z úvodních dvaadvaceti zápasů 2, letos 11. Odpověď na původní otázku tedy nejspíš zní: Úplně všechno. Jasně, tehdy neuvěřitelný N’Golo Kanté teď kope za Chelsea, ale jen jeho absence takový propad způsobit nemohla.

Největší sešup samozřejmě zažila stoperská dvojice, což se dalo odhadovat už při groteskních představeních v přípravě. Mizerně hraje i Fuchs, Vardy a další opory nezapomenutelné jízdy za titulem. Ve většině případů se zkrátka životní forma vytratila a Leicester čelí kruté realitě - až na několik výjimek jsou prostě Foxes týmem složený z průměrných fotbalistů.

Leicester se každopádně může večer opět zapsat do historie. Ne sice pozitivním způsobem, ale přece - být nejhorším obhájcem titulu v historii anglického fotbalu je přece taky kumšt, ne? Po 22 kolech mají Ranieriho svěřenci shodný zápis jako doposud nejslabší šampion v dějinách - Ipswich 1962/63. A ten svůj třiadvacátý duel v sezóně vyhrál...

Aby se Leicesteru povedlo to samé, musel by se stát takřka zázrak. Venku totiž ještě v nynější sezóně nevyhrál, zatímco Burnley doma řádí, což jsem nakousl už v úvodním odstavci. Více ligových zápasů na své půdě vyhrál jen Tottenham a Chelsea. Turf Moor je skutečnou pevností, v níž se soupeřovi útočníci velmi těžko prosazují - z posledních pěti soutěžních klání zde Clarets inkasovali jedinkrát.

Na druhou stranu, zápisy obou týmů jsou tak do očí bijící, že snad neexistuje vhodnější příležitost k překvapení. Leicester se může opřít o Riyada Mahreze, jehož Alžírsko překvapivě brzy opustilo africký pohár. Mimo hru zůstávají útočníci Islam Slimani a Leonardo Ulloa, zatímco Daniel Amartey stále reprezentuje Ghanu na APN. V Burnley žádné čerstvé šrámy neevidují, z opor je zraněný jen Dean Marney.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Boyd, Defour, Hendrick, Arfield - Barnes, Gray
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Ndidi, Albrighton - Okazaki - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 3.17 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Middlesbrough FC - West Bromwich Albion  (úterý 20:45)
Zcela opačné starosti mají v dosavadním průběhu anglické ligové sezony celky WBA a Middlesbrough. Zatímco domácím z Riverside Stadium patří v tabulce šestnácté místo s pouze čtyřbodovým náskokem na nyní sestupující Crystal Palace a jejich jednoznačným cílem tak musí být udržení prvoligové příslušnosti i pro další fotbalovou sezonu, svěřencům Tonyho Pulise se letos daří a po dvaadvaceti odehraných duelech patří Boro v tabulce solidní osmá příčka.

Do utkání jdou navíc s poměrně příznivou bilancí z posledního měsíce - tři ze čtyř posledních ligových střetnutí se West Bromwichi podařilo vyhrát, výjimkou budiž pouze výprask 4:0 na hřišti Tottenhamu Hotspur.

Optimismus do žil hráčům WBA jistě vlévá také fakt, že se fotbalistům Middlesbrough nepodařilo vyhrát v posledních pěti zápasech Premier League, a vstřelili v nich pouhé dva góly - což z nich celkově vzato dělí nejméně produktivní tým celé anglické nejvyšší soutěže.

I vzájemná statistika mluví pro hosty- neprohráli už pět po sobě jdoucích utkání s Boro, čtyři z nich se jim dokonce podařilo vyhrát a nastříleli v nich jedenáct branek. V úterý se ovšem budou muset obejít bez služeb Jonnyho Evanse - obránce WBA má zraněné lýtko a nejspíše tak přijde i o čtvrté utkání za sebou. Na svůj debut v dresu Albionu naopak čeká Jake Livermore, který utkání nejspíše začne pouze mezi náhradníky.

Boro chybí zraněná stoperská dvojice Calum Chambers a George Friend, které zřejmě nahradí Daniel Ayala, který se k týmu vrací po trestu za karty, a Antonio Barragan, jenž se vrátil k tréninku.
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Barragán, Bernardo, Gibson, Fabio - De Roon, Clayton, Forshaw - Traoré, Negredo, Stuani
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Nyom, McAuley, Dawson, Brunt - Fletcher, Yacob - Phillips, Morrison, Chadli - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.65 - 2.96 - 3.04
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sunderland AFC - Tottenham Hotspur  (úterý 20:45)
Poslední Sunderland by se jistě rád odlepil od chvostu tabulky, aby toho však dosáhl, čeká ho úkol nelehký, a totiž porazit na svém stánku rozjetý Tottenham, který se v ligové soutěži pyšní sedmizápasovou šňůrou bez prohry.

Ačkoliv se v listopadu a prosinci zdálo, že jde forma Černých koček nahoru a po nepovedeném úvodu do sezóny budou své soupeře pravidelně trápit, nakonec je pravdou úplný opak. Poslední výhra tohoto celku se totiž datuje do poloviny prosince, od té doby si svěřenci Davida Moyese připsali jen jeden bod po remíze s Liverpoolem a všechny zbylá čtyři utkání poměrně jednoznačně prohráli.

To Tottenham se díky vynikající sérii výsledků přihlásil do boji o titul. V minulém kole sice "jen" remizovali na půdě Manchesteru City, ovšem při pohledu na průběh střetnutí a celkový výkon týmu se dá směle tvrdit, že se z pohledu Kohoutů spíše jedná o bod získaný nežli dva ztracené. Před zmíněnou dělbou bodů však londýňané tahali impozantní šňůru šesti ligových výher v řadě a jistě doufají, že se jim na Sunderlandu podaří začít obdobnou sérii.

Vzájemná bilance je silně nakloněna ve prospěch hostujícího týmu. Tottenham totiž se Sunderlandem neprohrál už dlouhých 13 ligových duelů, přičemž za tu dobu zaznamenal 10 výher a 3 remízy. Poslední výhra týmu ze severu Anglie se datuje do dubna 2010, kdy se v památném zápase do role hlavní postavy pasoval Darren Bent, který krom dvou vstřelených branek neproměnil rovnou dva pokutové kopy.

Davidu Moyesovi se z Afrického poháru národů vrací duo Didier Ndong a Lamina Kone a oba by se tak už mohli objevit v úterním utkání. Hrát však určitě nebude Papy Djilobodji, který obdržel čtyřzápasový trest za úder loktem, zatímco Bryan Oviedo a Darron Gibson po přesunu z Evertonu ještě nemohou nastoupit.

Tottenhamu se z drobného šrámu vzpamatoval Harry Kane a je tak vysoce pravděpodobné, že jej opět uvidíme v základní jedenáctce. Fit jsou i obránci Danny Rose a Toby Alderweireld, mimo tak zůstávají pouze Kieran Trippier a Jan Vertonghen.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Jones, Koné, O’Shea, Denayer - Borini, Ndong, Rodwell, Larsson - Januzaj - Defoe
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Alderweireld, Wimmer - Walker, Wanyama, Dembélé, Rose - Eriksen, Ali - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.20 - 5.60 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Swansea City - Southampton FC  (úterý 20:45)
Se Swansea to vypadalo všelijak, ovšem rozhodně ne dobře. Šokující výhra na půdě Liverpoolu z minulého víkendu však fanouškům jistě vlila optimismus do žil a Labutě po dlouhé době posunula mimo sestupové pásmo. V úterý večer se ji pokusí potvrdit v domácím duelu se Southamptonem.

Ten prožil značně rozporuplný týden - nejprve oslavil po vynikajícím defenzivním výkonu výhru na půdě Liverpoolu, která pro svěřence Clauda Puela znamenala postup do finále Ligového poháru, ovšem o víkendu značně obměněná sestava pořádně narazila v utkání s Arsenalem, když jim londýnský soupeř uštědřil ostudného "bůra".

Zatím to vypadá, že domácí Labutě jakoby se ze spánku probudily se startem nového roku. V roce 2017 totiž ve třech ligových duelech zaznamenaly dvě výhry, které týmu značně pomohly v posunu mimo sestupové pozice. A ani vypadnutí z FA Cupu či domácí debakl s Arsenalem tak momentální náladu ve Walesu nemůže zkazit.

Zkazit by ji však mohl pohledu na vzájemnou statistiku obou soupeřů - domácí totiž svého úterního soka přemohli jen v jednom z devíti posledních střetnutí, jinak si na své konto připsali ještě dvě remízy a hned šest proher. Bídná to bilance. Stejně tak by se ovšem dala označit venkovní forma hostujícího týmu - Saints vyhráli pouze jedno z posledních 8 venkovních duelů, jinak si připsali tři remízy a čtyři prohry.

Labutě již mohou využít služeb své nejnovější akvizice - Luciana Narsingha, který do Walesu přestoupil z PSV Eindhoven. Marodku už také opustil KI Sung-yueng, ovšem Leon Britton a Oliver McBurnie zůstávají mimo hru.

Zranění kotníku do hry nepustí Virgila van Dijka, který jej bude léčit několik dalších týdnů. Jinak však Claude Puel odmítl odkrýt své karty a novinářům nesdělil, zda se již nějaký z jeho marodů blíží návratu na zelené trávníky.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Mawson, Olsson - Ki Sung - Yueng, Cork, Carroll - Routledge, Llorente, Sigurdsson
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Yoshida, Stephens, Bertrand - Davis, Romeu, Ward-Prowse - Redmond, Long, Tadič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.40 - 2.34
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Chelsea FC  (úterý 21:00)
Od posledního vzájemného střetnutí Chelsea s Liverpoolem uplynulo v řekách Mersey i Temži hodně vody. Londýnský celek najel na vítěznou sérii, ze které "si odskočil" jen na chvíli a z oněch 17 ligových zápasů vyhrál neuvěřitelných 15. I svěřenci Jürgena Kloppa v Premier League vesměs váleli, jenže po Novém roce nastal fatální propad. Propad, jenž se Reds musí zvrátit právě a jedině proti Chelsea.

Nedávné výsledky liverpoolských borců jsou vskutku alarmující, a to i na poměry nevyzpytatelných anglických trávníků. Ještě po polovině sezóny to byli právě oni, kdo měl v první řadě nadbíhat suverénně vyhlížející Chelsea. Na konci roku 2016 na ni ztráceli šest bodů a s přehledem trůnili na druhé příčce Premier League. Pak ale přišel zlom.

Smolnou remízou na hřišti Sunderlandu odstartovali osmizápasový lednový program, během něhož vyhráli jedno jediné klání a vedle propadu ligovou tabulkou vrchem vypadli z obou anglických pohárů. Nejhorší období se pro Liverpool pojí s odjezdem Sadia Maného na africký šampionát - v posledních deseti dnech prohrál doma se Swansea, se Southamptonem, a dokonce i s Wolverhamptonem.

Překvapivý konec Senegalu na APN ovšem přivál hbitého křídelníka zpátky na ostrovy a je velmi pravděpodobné, že se Mané ihned zapojí do hry. Ať už z lavičky nebo v základní sestavě, odkud by nejspíš vyšoupl jednoho z dvojice Can - Wijnaldum. Lallana se totiž stihl vykurýrovat, a tak visí otazník spíš nad pravým obráncem Nathanem Clynem.

Chelsea, dle letošního zvyku, má na marodce pusto prázdno. Idylická situace, shodná s tím, jak se Blues prezentují na domácí scéně. Hladký postup do osmifinále FA Cupu s pouhými dvěma hráči ideální základní sestavy hovoří o náladě na Stamford Bridge mnohé. Ještě víc ale pohled na tabulku Premier League, kde si Conteho výběr laská osmibodový náskok na druhý Arsenal.

Právě dvojzápas v Liverpoolu a doma s Arsenalem (sobota) má definitivně napovědět, zda má Chelsea v aktuální formě vůbec nějakou konkurenci. Byly to totiž zrovna tyhle dva celky, které modré lvy vyřídily před začátkem rekordní série výher. A jen málokdo si dovede představit, že by Blues ještě dokázal někdo na cestě k vytoužené trofeji zastavit, pokud v nadcházejícím týdnu výrazně neklopýtnou.

Těžší zkouška čeká lídra ligy už nyní ve vloženém kole. Liverpool není pro Hazarda a spol. zrovna oblíbeným soupeřem - v posledních šesti vzájemných zápasech ho Chelsea nedokázala v základní hrací době porazit ani jednou. V nedávných třech duelech navíc hned dvakrát prohrála.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Alexander-Arnold, Matip, Lovren, Milner - Can, Henderon, Wijnaldum (Mané) - Lallana, Firmino, Coutinho
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Matić, Alonso - Pedro, Diego Costa, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.15 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC22181347:1555
2.Arsenal FC22145350:2347
3.Tottenham Hotspur22137245:1646
4.Liverpool FC22136351:2745
5.Manchester City22134543:2843
6.Manchester United22118333:2141
7.Everton FC22106633:2336
8.West Bromwich Albion2295830:2832
9.Stoke City2277828:3428
10.West Ham United22841029:3628
11.Southampton FC2276922:2627
12.AFC Bournemouth22751032:3926
13.Burnley FC22821224:3326
14.Watford FC22661025:3824
15.Leicester City22561124:3721
16.Middlesbrough FC22481018:2520
17.Swansea City22531426:5118
18.Crystal Palace22441430:4116
19.Hull City22441420:4716
20.Sunderland AFC22431520:4215

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2002)

Přidat komentář
Pospovič

Tip na Chelsea se mi líbí, ale beru klidně i 02

Reagovat
elChe

Schyluje se podle drbů ještě k nějakymu supr přestupu? Nebo bude zítřek jedna velká nuda?

Reagovat
elChe

dnešek teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Neočakáva sa nejaký super prestup. Zaujímavá je ale situácia okolo Chelsea v súvislosti s odchodom Ivanoviča alebo Leicestru, kde má o Ullou veľký záujem Sunderland. To by bol skvelý ťah.

Reagovat
smazaný uživatel

snad se udrřžej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Ivan a Zenit nie? Včera to mal aj na wiki

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobne ale wiki nie je relevantný zdroj.

Reagovat
Bandita_Harry

Jasne ale riadna bitka oňho bola každé 2 min to tam niekto prepisoval

Reagovat
smazaný uživatel

U veľkoklubov ani nie, skôr by mali nakupovať kluby v dolnej polovici tabuľky. Už čítam záujem Watfordu o Krula

Reagovat
Miguel19

Biabiany

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Azazelo RD

Leiva k slepicím.

Reagovat
Rezan

a co s ním

Reagovat
blade115

Chelsea bude možná prodávat Ivanoviče s Begovicem a shánět náhrady (Gordon, Kolasinac), plus je tu zájem o Biabianyho a Dembeleho. Žádné zvlášť velké přestupy, ale ticho taky nebude. U ostatních velkých klubů nic nečekám.

Reagovat
Staenly10

S naší lednovou formou to budou jatka...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal - 1

Bour- 1

Burnley- 2

Middl- 1

Sunderland-2

Swansea- 1x

Liverpool- 1

WH-2

Man United- X

Stoke-1x

Reagovat
Liquid

snazšího soupeře si ani Chelsea po pauze nemohla přát, rozsekáme je 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

¨jako momentálně jsou dost z formy, tak je snad dáme!

Reagovat
Staenly10

Jako s naším formou máš celkem pravdu. Ale spojení "rozsekat" a "0-1" je kumšt.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika juve. #conte

Reagovat
Briggus

to nás doslova zliquidujete...

Reagovat
Y.N.W.A

...jako zase konečně máme soupeře, kterej nebude zalezlej ve vápně a vyrážet na brejky - teda aspoň doufám, že už tak po odchodu žozého nehrajete

Reagovat
Miguel19

Já bych i řekl, že budeme hrát na brejky..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mihi

Reagovat
Liquid

Reagovat
vodka

jednoznačně

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

aha, konecne

Reagovat
kvasha16

nie je to ani vtipne, nie je to ani dobry trolling, jeb na to na druhy krat radsej

Reagovat
Liquid

trolling nedělám, nejsem žádnej troll, ti jsou leda v nějakých warcraftech apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to neni trolling, vis ze druha varianta je ta, ze jsi blbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Bude dnes článok k deadlinu?

Reagovat
Usty

Začne později než obvykle, ale bude

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Azazelo RD

Uděláš to na PJe za měsíc ze záznamu?

Reagovat
Usty

Nene, výplata už přišla, karavan jede dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším usty

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dojem, že loni to začínalo asi "až" od 18:00 SEČ a to je tak nejlepší si myslím, poněvadž se odpoledne toho zase tolik neděje jako v pozdních hodinách, kdy příchází na řadu vrtulníky, tryskáče atd.

Reagovat
Usty

Loni to začalo právě už ve 14 hodin, v létě dokonce ve 12. Dneska je ale redakční podstav, navíc se protáhlo zkouškový, takže začneme buď v 17 nebo 18 hodin..

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, tomu rozumím, zkouškový zažíváme všichni Ale zatím se toho ještě tak moc nestalo, nějaké spekulace, medicals...Od 18:00 ideál

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně už to nemá moc kouzlo, my nikoho nekoupíme a žádný větší přestup nebude ani v ostatních klubech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stále očakávam solídnu aktivitu napríklad od Hullu alebo Sunderlandu. Crystal Palace tiež vyzerajú zúfalo. Bude to chutný predkrm pred večernými zápasmi.

Navyše Pochettino včera povedal, že šanca nejakého príchodu je 0,01%. Nádej žije.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Watford, tam čekám nějaký panic buye

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zase doufam v nejakeho dalsiho Alliho. Nejakeho nadejneho mladase z football league nebo z kontinentu, koupit ted, nechat na hostovacce a v lete okamzite nastup k nam.

Reagovat
salami

škoda, že nejel Tioté na APN, mohl tam zahrát dobře 3 zápasy a třeba byste ho od nás koupili za 30M

Reagovat
smazaný uživatel

Vy se radši připomeňte, až se budem zase potřebovat zbavit nějakého Yedlina

Reagovat
salami

jako myslíš perspektivní hráče do základu za cenu kolem 5M? klidně nás zásobujte

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chcete zůstat v Champu, tak jim můžem říkat hráči do základu, no Teď byl skladem Carroll, ale nechali jste si ho ukrást od Swans. V létě by mohl být na prodej Onomah.

Reagovat
Swarley

však to je ale celkem pravidlo každý rok, ne? zima je vždy o těch menších přestupech, ale o to zajímavější to může někdy být

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem četl něco o zahovi. Toho si přeju uztřetí okno tak treba dneska

Reagovat
Člen_zlořádu

Drž hubu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Chelsea Chelsea Chelsea

Reagovat
Arbiter

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Reagovat
iamek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Svatej

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si dnes priať za výsledok zápasu Liverpoolu proti Chelsea? Asi výhra Liverpoolu, nech sa to ešte trochu zamotá v boji o prvé miesto. Ale ani remíza alebo prehra Liverpoolu by neboli zlé výsledky za predpokladu, že my zvládneme svoj zápas. Watfordu ale vôbec neverím. Neviem si predstaviť, že by dnes uhrali čo i len jeden bod.

Reagovat
Miguel19

Všichni chcete něco zamotávat, ale když na to dojde, tak o ten titul tady nikdo nehraje..

Reagovat
smazaný uživatel

Možno nie, ale zamotať by sa to ešte mohlo. Bolo by to aspoň napínavejšie.

Reagovat
Miguel19

Mezi 2. a 6. je rozdíl 6 bodů, to vám musí stačit

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Reagovat
13

Teď ta série Chelsea přirozeně plyne, ale kdyby na Vás byl větší tlak? Kdo ví.

Dokud nebudete mít titul jistý, tak se o něj hraje. I když si to tady lidi nechtěj přiznat, protože se takový výroky nakonec vždy obrátí proti nim.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Tak to tady chodí, řekneš, že tvůj tým má dobrou šanci vyhrát, nebo že jede na titul a jsi naivka a debil

Řekneš, že tvůj tým na to nemá, že top 4 je cíl a jsi alibista a debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

neskutoční alibisti a pokrytci

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rezan

Nikdo ho nechce, protože sezóna potom je na hovno, když obhajuješ. Podívej jeka z toho má Leicester depresi

Reagovat
Counter

V tuhle chvíli je Chelsea jednoznačný favorit, pak už je to s tím hraním o titul jen slovíčkaření.

Reagovat
smazaný uživatel

Plichtu, jako vzdycky.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

remízka za 500 možná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

No nevím, mně to právě tím bodem smrdí...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me to dáte. Sice v 90. Ale date

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou doma a navíc je tu faktor klopp.mírně favorizuju live

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa podľa mňa Liverpool predvedie a nedovolí Chelsea 3 body.

Reagovat
Busby babes

taky myslim, ze se hecnou.

Reagovat
13

Nic tomu nenasvědčuje.

Reagovat
Usty

To je mnohdy základ úspěchu

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Ani to že už máte kompletní kádr, že jste nás jako jediní porazili na SB a že to pro vás je nutnost, pokud se máte udržet v boji o titul? Podle mě to bude motivace jak kráva, osobně doufám v krásný bod.

Reagovat
13

Mané má v nohách 120 minut z víkendu, divil bych se kdyby nezačal na lavičce. Hlavní starost mi ale dělá obrana, Matip po zranění už tak nedominuje a na hře obrany je to znát. Motivace není všechno, kvalita, forma, fungující systém jsou na straně Chelsea. Navíc mě napadá, že jestli je zraněný Clyne, tak bude hrát Hazard nejspíš na Arnolda. A toho slušně větral už Martial.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz tak nedominuje.

Matip odehral tak jeden zapas po tom zraneni, ne?

Reagovat
13

Taky fakt.

Reagovat
fff

Reagovat
blade115

Jak myslíš no, ale vy tradičně ztrácíte s opačným koncem tabulky. Každopádně se těším, bude to zajímavý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zas dúfam v tri body. Sme slušne rozbehnutí a hráči sú oddýchnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Krom toho, ze Klopp ma s top6 bilanci 6 vyher 7 remiz a jen 1 prohru

Reagovat
13

uvidíme, statistika je to hezká.

Reagovat
Kovi81

mna by seriozne zaujimalo komu ty fandis. oslavujes tu goly Liverpoolu, Spurs, jak keby to boli kluby, ktorym fandis, pritom (aspon teda co som vypozoroval) najviac sympatizujes s Chelsea.

Reagovat
Miguel19

Mám pocit, že se nasral po vyhazovu Mourinha nebo když byla ta "kauza" se Terrym..

Reagovat
Kovi81

aha, bo mi to prijde totalne mimo teda

Reagovat
Mimalu

právě že Momodou# je docela silně vysazený vůči Mourinhovi, tak to dává ještě daleko míň smysl když je Jose pryč a týmu se daří

Reagovat
Miguel19

Jo, tak to má spojitost s tím Terrym. Koukal jsem i pod článek

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Mimalu

asi jo, ale i tak mi to přijde divné, zvlášť když se to na konec vyřešilo ke spokojenosti všech

Reagovat
Busby babes

treba jen dostava rozum...

Reagovat
Mimalu

jakože fandí Liverpoolu? To bych od fanouška MU nečekal

Reagovat
Busby babes

pravda, to neni moc vylepseni. ja to spis myslel tak, ze prestava fandit Chelsea. Ale ty alternativy...

Reagovat
nani92

on je typický gloryhunter, ktorý pozerá tých komu sa darí, začal Liverpool, Chelsea, vlani Leicester a teraz opäť vy

Reagovat
Mastný Chobot

zayovi ako atypickému gloryhunterovi sa dá veriť v tomto

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

len závidí, že nemôže fandiť MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Odosobnil som sa od Chelsea a sledujem PL ako nestranný fanúšik, nakoľko mám anglický futbal veľmi rád. Nehovorím, že ma výhry Chelsea netešia, ale už to neprežívam ako kedysi. Takisto sa pod to podpísalo nepredĺženie s Lampardom, odchod Essiena (mojich 2 najobľúbenejších hráčov)...bolo to na mňa jednoducho priveľa a nezvládal som to. Návrat Mourinha a jeho čary snáď ani nejdem nanovo rozoberať. Možno to niekomu pripadá smiešne, ale takto to vnímam. Viem, že sa má fandiť klubu a nie hráčom, ja som samozrejme fandil klubu, ale to nadšenie ako za starej gardy teraz proste nie je. Navyše takto dokážem oceniť omnoho viac vecí. Teší ma Conte a znovuzrodená Chelsea, som rád za Liverpool pod Kloppom, teší ma hra Spurs a cesta, ktorou sa vydali, fandím Kaneovi, Sturridgeovi ešte z čias Blues, Everton, Newcastle, Saints, atď. Proste liga ako celok.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kovi81

aha, diky za vysvetlenie. toto by som tazko dal, uz len to, ze niekedy podam na Arsenal alebo Spurs, to je taky smiech cez slzy.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som nevedel odosobniť a fandiť napríklad Chelsea alebo Liverpoolu.

Reagovat
Le Gunner

Tak ono je asi rozdíl mezi fanděním a tím, že nějakému týmu přeji nebo je mi sympatický. Pokud mám fandit anglickému fotbalu, respektive jejich zástupcům v Evropě, nedělalo by mi problém přát Spurs nebo Chelsea. Tady jde i o ty fanoušky, kteří ti občas přání nebo fandění nějakému týmu znechutí... A nebo, jak naznačil Momodou#, kroky vedení...

Reagovat
Kovi81

ja si jen tohle odosobneni neumim moc predstavit. ja sem Chelsea zacal fandit nekdy na prelomu let 2002 a 2003 kvuli FIFy 2003, kdy se nedal vybrat petihvezdickovy tym do kariery. za tu dobu uz se na me tak nalepila, ze si neumim predstavit, ze bych fandil nekomu jinemu. asi by me ten fotbal ani nebavil, kdybych sledoval tu ligu bez nejakeho tymu, kteremu fandim. s Buffalem v NHL to je jeste vetsi extrem, tam to je od roku 99

Reagovat
Le Gunner

Asi záleží na povaze, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som Buffalu tiež v tom období fandil, hlavne kvôli Hašekovi a Šatanovi. Pamätné finále proti Dallasu a gól Bretta Hulla v neviem ktorej minúte predĺženia.

Reagovat
Kovi81

gol/negol ale samozrejme tiez prvotny impulz bol Hasek a Satan. inak toto ma spatne ani tak nesere, Dallas bol vtedy lepsi. co ma sere, je ta prva povylukova sezona, kedy nas dala dole Carolina v siedmom zapase finale vychodnej konferencie, vtedy sme mali na pohar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pittsburgh kvuli jágra, manutd kvůli beckse a parmě kvuli clanku v profootballu zustalo mi to doteď at se dari nebo ne...

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Cobra

Klidně i Arsenalu. Chelsea nikdy.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

tak isto

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si ale nedávej Chelsea do hlavních klubů, ne? Nebo jako je to tvoje věc, ale když nám fandíš stejně jako všem ostatním...

Reagovat
andrew96

Taky to tak postupem času začínám mít.

Reagovat
Rezan

dejte jim bůra, dejte jim bůůra

Reagovat
blade115

Branislav Ivanović jednal o přestupu z Chelsea do Marseille a konečná dohoda není daleko. Srbský obránce má dnes odletět do Španělska, kde ho čeká schůzka se zástupci ruského celku, s nimiž projedná poslední detaily angažmá. (espnfc.com)

Jedná s francouzským klubem, odletí do Španěl a podepíše s Rusy. Brano

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Arbiter

Bude mi chybět, bojovník, skvělý hráč, tvář úspěchu v LM. Oblíbenec

Reagovat
smazaný uživatel

ve formě to byl dobré zvíře

Reagovat
Kovi81

hlavne mel tu formu 7 sezon, do lonska prakticky bez vykyvu

Reagovat
Arbiter

To je asi to nejpodstatnější a nejobdivuhodnější Vlastně nikdo ho za tu dobu z RB nedokázal dostat

Reagovat
Kovi81

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
Rarášek

Reagovat
off-olda

Tohle bude asi neklidnější lednový přestupák od 2011?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Brighton má lepších útočníkov si myslím.

Reagovat
Coutinho10

Murray je celkem ve forme, ake kazdopadne i tak si myslim, ze muze bejt platnej a naky goly da (zapasu bude jeste hodne)

Reagovat
SpecialOne

Po Mikelovi i Ivanoviče zdarma? Já vím, že to je na principu "byli tu dlouho, odvedli spoustu práce, tak jim to nebudeme komplikovat" ale přijde mi, že jsme v součtu nechali tak 10-15 mega ležet ladem no

Reagovat
Kovi81

obema koncila po sezone smlouva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

No ok tak 5-7.

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Benes

Reagovat
nani92

nenažranec

Reagovat
kiwwi

nechcete ako odskodne Fellainiho? Myslim ze aj scouseri by nieco prihodili

Reagovat
Swarley

no a kam ten Ivanovic teda?

Reagovat
Kovi81

vypada to, ze Zenit

Reagovat
Swarley

škoda no, doufal jsem, že zůstane někde v PL

Reagovat
Kovi81

ja sem doufal, ze zustane do konce sezony a zapichne to titulem u nas

Reagovat
Swarley

to je taky fakt, jestli má jít stejně teď zadarmo, tak to si to mohl ten titul "dosedět"

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Nikikrew

Tak dnes Watrford zdolat musime a modlit sa za stratu Chelsea, aby este mala PL ako taky naboj. Vykon proti Saints bol perfektny, normalne by som znova skul Oxa v streda namiesto Ramseyho, ci by to s Mesutom fungovalo alebo nie. Welbz a Theo isto na lavicke, ocakavam Sancheza a Iwobiho na krajoch, hore Giroud. Snad to zvladneme.

Reagovat
havrys99

36/42 ten Balkán si v životě pamatovat nebudu

Reagovat
kiwwi

34/42

samozrejme Pobaltie a trochu Balkan najvacsie problemy...uz som si povedal, ze sa to raz nejako naucim ale furt to mam vsetko v kope

Reagovat
Mastný Chobot

pobaltie je ok, ale Balkán je zlo, to je hrozný bordel

Reagovat
frank

Reagovat
SunFells

Tak to jsi jiný kolík.

Reagovat
kissak

v mém případě je to také hodně o zeměpisu

Reagovat
tomasinho

35, něco na Balkáně špatně a asi u 3 hráčů jsem vůbec netušil, odkud jsou.

Reagovat
Swarley

co jsi minul?

Reagovat
vodka

Toho kypřana, tam sem klikl na moldavsko, protože mi tam zbyla díra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ak si dal vsetko ostatne v klidku, tak taka hlupa chyba zamrzi .

Reagovat
vodka

a tak toto mě moc netrápí, horší je, když si hodím ty státy světa a zastavím se na 194 kvůli těm kravinám v oceánii

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to som o skúškových trénoval dakedy. Čím sa ale blížili termíny, tým som to dával s väčším kľudom, i Oceániu.

Reagovat
vodka

největší peklo je Vanuatu

Reagovat
alcantara

Ja som sa svojho casu snazil naucit vsetky hlavne mesta sveta, ale vzdy som dal max tak 150

Reagovat
Swarley

klasika, ale každopádně i tak slušná práce

Reagovat
Zaschrona

Taky 41/42 a uplne stejna chyba.

Reagovat
hefy

Reagovat
tomasinho

To jsem udělal taky.

Reagovat
smazaný uživatel

36. Balkán samozrejme a Faerske, plus Popova a Hughsa som nevedel

Reagovat
Nikikrew

34, viac som mal problem s krajimani ( balkan, atd)

Reagovat
EXoRcIsT

35/42 ten balkan to je smrt

Reagovat
smazaný uživatel

38/42

Faerské ostrovy som fakt netušil, ani že Pahars je z Lotyšska.

Reagovat
vodka

pobaltí je na pohodu, Giedrius je strašně časté litevské jméno, Pooma si pamatuju a Pahars tam pak zůstal.

Reagovat
smazaný uživatel

Takýmto spôsobom by som k tomu došiel. Arlauskisa si pamätám za FMka, Poom je legenda Estónska. Mne ale prišiel prvý Pahars a mne to meno pripadalo silno Estónske.

Reagovat
Mastný Chobot

to meno bolo príliš lotyšské, tam bol najväčší problém uhádnuť, ktoré je Lotyšsko

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Toho Turka si ako minula

Reagovat
smazaný uživatel

ja som nevedel, ze to je Turek

Reagovat
TopinB

Ale jak? Už podle toho písma

Reagovat
smazaný uživatel

Kamo ja som aj nad Larssonom premyslal a keby som nemal zeleny Island tak ho jebnem tam neviem toto je moja specialitka, narodnost hracov, ale tu som celkom vyhorel, mozno je to tym ze pocitam statistiku cely den.

Reagovat
TopinB

Jako to ještě pochopím, Larsson je severské jméno, na Island sedne Ale ta turecká latinka....

Reagovat
smazaný uživatel

*minul?

Reagovat
smazaný uživatel

som klikol na Rumunsko miesto Bulharska

Reagovat
smazaný uživatel

A to vysvetluje to Turecko ako?

Reagovat
vodka

giggs?

Reagovat
smazaný uživatel

tam bol Giggs?

Reagovat
vodka

za wales jo, právě proto mi to přijde divné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to som si nevsimol teda ze by sa ma pytali na Giggsa

Reagovat
smazaný uživatel

36, na Balkáně jenom dvě chyby, ale taky S. Irsko a Bělorusko

Reagovat
Fabregas@ole

36, jsem spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

pekne

ja som mal 38, u toho typka z cypru som mal silny citak, ale dal som ho do grecka, potom som uz bol rozladeny

Reagovat
kiwwi

tiez by som ho dal do Grecka ale dostal som najprv Greka, takze tam uz bolo obsadene

Reagovat
smazaný uživatel

neferova hra

Reagovat
Mihi

35, krajiny boli v pohode, skor ti hraci boli neznamy

Reagovat
kiwwi

ako poznas nejakych znamejsich z tych krajin, co si nevedel?

Reagovat
Mihi

Tak Paul Scharner je typicky predstavitel rakuskeho futbalu takisto z Lotysska poznam len Verpakovskisa

Reagovat
kiwwi

ok je pravda, ze z Rakuska tam mohol byt urcite novodobo znamejsi Arnautovic, ale inac tam neni z coho velmi vyberat - navyse Scharner stravil v PL jednoznacne najviac casu spomedzi vsetkych Rakusanov

Reagovat
Mihi

Ahaa to su len PL hraci, potom je to uz uzsi vyber

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

no, popravdě toho turka sem nikdy neslyšel, to tam mohl být tugay ( ), případně tuncay...

Reagovat
Svatej

21

Reagovat
smazaný uživatel

42 skoda, ze zeměpis je pomalu jediny na co mam talent a je to v zivote uplne k pici

Reagovat
andrew96

Reagovat
andrew96

A zeměpis rozhodně nepodceňuj, v životě se velmi hodí.

Reagovat
andrew96

Pěkné

Já 39, nevěděl jsem Estonsko, Faerské ostrovy a Sev. Irsko.

Reagovat
Hokaido

14

Reagovat
smazaný uživatel

jsme na tom podobně

Reagovat
Coutinho10

21/42 ale stve me, ze takovych 5-10 dalsich sem vedel, ale blbe sem tuknul :neutral::

Reagovat
Svatej

Uplne do puntiku stejny jako u me

Reagovat
TopinB

34/42, zkurvené pobaltí, balkán a ten zajebaný kypřan

Reagovat
frank

35/42, popletl jsem geograficky Bosnu, Srbsko a Černou Horu.

Reagovat
Maresma

Sky In Italy: Jonathan Biabiany has turned down a loan offer from Chelsea. Has decided he wants to stay at Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Srdciar.

Reagovat
Pospovič

ještě, že tak

Reagovat
SunFells

Arsenal youngster Gedion Zelalem signs for VVV Venlo on loan until the end of the season.

https://pbs.twimg.com/media/C3ffTyJWEAE8vf4.jpg

Už se asi vidí v drese Dortmundu, jinak té volbě nerozumím. Borec, co si zvolil reprezentování USA před Německem (to bych ještě bral), hostování u favorita 2. skotské ligy a teď hostování u favorita 2. nizozemské ligy ...S tím jak se vyhýbá výzvám by ten posránek neměl ani té Borussii podepisovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na viac nemá. Za 2. ligu je rád.

Reagovat
SunFells

Tak to je zas dobrý nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ja viem, keď hrá druhú ligu. Asi to bude pravda. Inde by sa nedostal hneď do základu, preto si vybral istotu.

Reagovat
SunFells

To je právě ten problém, že si vybírá jistoty. Potom ho vrstevníci předbíhají, když se neposouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevieme z coho si mohol vyberat, navyse pre jeho rozvoj je asi lepsie hrat za dominantne tymi

inak pred odchodom do venla mal podpisat novy konktrakt

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Holt velká hype bublina, prý že Zelalegas.

Reagovat
Counter

Bohužel doplatil na to, že máme ještě lepší mladé hráče

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, jako obvykle

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

je to vtipne ale vysvetlil to teraz v interview, typek ho prenasledoval a on nemal dovolene o tom este rozpravat

Reagovat
vladis271

Paul Joyce:

"Sadio Mané povedal Kloppovi, že chce nastúpiť dnes proti Chelsea."

Reagovat
nani92

to mu predsa musel povedať každý hráč mužstva nie? či je niekto kto dnes nechce hrať?

Reagovat
vladis271

tak to je samozrejme jedno. Všetci vieme, že dnes nastúpi lebo všetci vieme okolnosti ktoré spôsobili Maného nepremenenú penaltu.

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Klopp to skvelo strategicky zahral.

Reagovat
nani92

to nepopieram, ale ide o princíp, že ak by to urobil JoséM, tak nadávaš

Reagovat
fff

Pretoze Klopp je super a Mourinho je curak, nic nove .

Reagovat
nani92

aj Klopp je ale čuráčik

Reagovat
smazaný uživatel

Po slovensky? To bude fake.

Reagovat
nani92

ty si strašne hlúpy muž, teda človek, aby si sa neurazil, ak by bola v tebe žena

Reagovat
smazaný uživatel

Je vo mne kus ženy, ale wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Si si po ránu vypočul zlú motivačnú pieseň?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hloupý?

Reagovat
fff

Prvykrat od 6. 11, 2016 mozu hrat Mane, Lallana, Coutinho aj Firmino.

Reagovat
nani92

a Sturridge

Reagovat
Mastný Chobot

a Lucas

Reagovat
fff

Netusim ake su sance, ze by Mane mohol hrat od zaciatku, ale ak moze, tak Sturridge aj Origi musia byt na lavicke, poslednu dobu su hrozni. Sturridge v lete aj tak podla mna pojde, Origi totalne mimo nejakeho naznaku formy.

Reagovat
nani92

šance sú asi takéto " Všetci vieme, že dnes nastúpi"

Reagovat
vladis271

Kloppa jeho hráči tak milujú, že obetujú aj reprezentáciu (Matip, Mané) Nie ako toho vášho portugalca čo nikde nevydrží dlhšie ako 3 sezóny, lebo po 2 rokoch hráčom dôjde čo je to za kkta, a ani prípadné trofeje im nestoja za to aby dni trávili s takým čurákom a začnú dobrovoľne prehrávať. Ako v CFC 1.2. naj káder v lige a skončil 10. či ako? Prišiel normálny coach a zas valcujú ligu. To o charaktere Mourka niečo vypovedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Bailly obetoval repre, kdyz se dozvedel, ze ho Mourinho potrebuje v rezerve.

Reagovat
bbbauch

Vyndej uz tu hlavu z Kloppa prdele, to je hrozny

Reagovat
vladis271

prečo sa pletieš do konverzácií medzi mnou a yazom? Keďže nepoznáš kontext nemôžeš zachytiť celkovú nuansu tohto príspevku. Je určený jemu nie tebe. Tak to nečítaj.

Reagovat
kiwwi

vlado, ked nepoznas vyznam cudzich slov tak ich proste nepouzivaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Asi proto, ze muzu?

Btw skvela logika, taky na Mourinha a na united nekoukej, kdyz ti vadi, ne?

Reagovat
bbbauch

"Prišiel normálny coach a zas valcujú ligu."

A tohle vypovida spis o carakteru hracu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz ti stačí ze hráči milujou trenéra.. Ja beru spis trofeje

Reagovat
tomasinho

Já myslím, že na lavičce budou oba, i kdyby Mané nemohl. A hráli by Hendo-Emre-Gini v záloze a Lallana zprava.

Reagovat
fff

Je to moznost, ale snad bude Lallana v zalohe.

Reagovat
smazaný uživatel

na krídle je polovičný. To už nech tam 60min odbehá Woodburn a potom nastúpi Mané.

Reagovat
fff

Neviem, ci prave Woodburna by som dal hrat proti Conteho Chelsea . To je nanho zatial moc podla mna. Ukazuje chalan zablesky ale este ma cas.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo by to byť menšie zlo, ako zabiť na krídle Lallanu a mať v základe alibistu Giniho. Za pokus to stojí...

Reagovat
tomasinho

Já s váma souhlasím, ale jen říkám, co čekám spíš no.

Reagovat
Swarley

když se dívám na rozpis zápasů, v únoru je příipustné jediné zaváhání na St. Etienne, kde můžeme remizovat...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

a stejne pak budem 6.

Reagovat
kiwwi

David 'Who needs scouts' Moyes

http://i.imgur.com/2SAOIxH.jpg

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Jde si někde vsadit, že dneska ještě dotáhne Howarda?

Reagovat
kiwwi

jojo ten by tam pasoval dokonale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

jako ja v fmku

Reagovat
Pospovič

Reagovat
niflheim

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
db18

Reagovat
frank

Reagovat
Godwinson

Dnes Liverpool musí

Reagovat
kvasha16

..prehrat

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

remíza

Reagovat
smazaný uživatel

[SPEKULACE] Moussa Dembele byl spatřen v letadle, které směřuje do Londýna, zdroje blízké hráči, ale tvrdí, že hráč se zde pouze podrobí vyšetření kolene. (Sky Sports)

Reagovat
Pospovič

i kdyby to byla pravda, tak by to byl celkem zbytečný nákup

Reagovat
Mastný Chobot

Carl Jenkinson move from Arsenal to Crystal Palace stalled when he was offered £35k a week & discovered Jeffrey Schlupp was on £56k a week

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Teším sa, ako dnes Wengele postaví zálohu a útok. Ox by si zaslúžil ostať na CM, ale Coq - Ramsey je asi jasná dvojka. Útok asi Iwobi - Giroud - Alexis dnes a proti Chelsea snáď s Alexisom na hrote a Theom a Iwobim/Oxom na krídle. A to sú ešte na lavičke v dobrej forme Welé a Lucas, nepamätám si taký široký káder v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Na nic se nikdy netěším tak moc, než jak Wengele postaví zálohu a útok.

Reagovat
Mastný Chobot

viac než keď nejaká odpíše na tinderi?

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

A jsou k dispozici Coq s Ramseym?

Reagovat
SunFells

Nedal by sis toust?

Reagovat
Mastný Chobot

Wengele sa k nim nevyjadril, takže snáď áno

Reagovat
SunFells

Reagovat
lenckoj

říkal, že "all players that have been left behind on saturday are available"

Reagovat
SunFells

Paráda Alespoň v případě Coqa teda.

Reagovat
afc

Az na Santiho ma Wenger cely kader kompletny. Toto tu uz davno nebolo.

Reagovat
Mastný Chobot

to jo, ale koľko hráčov by sme tak vymenili, len aby mohol byť zdravý Santi

Reagovat
Busby babes

http://www.unitedrant.co.uk/opinion/uniteds-16-whats-in-a-number/

Celkem zajimavy. Jak se resi otakza, kdo bude dalsi Carrick, tak jestli ma vubec cenu hledat nekoho takoveho...

Reagovat
r.mrazik

teoreticky ani uplne noveho carricka nepotrebujeme...protoze hrajeme totalne jiny fotbal...

hlavni je koupit nekoho fotbaloveho a nestavet tam kvetaka a jemu podobny typy

Reagovat
kiwwi

na reddite sa kazdy tyzden asi tak 2-3x otvori novy topic s nazvom "Carrick's replacement"

Reagovat
Busby babes

tam ja nechodim no.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen mnou nebo mi prijde ze na manu redditu jsou jen dementi a zdejsi uživatele jsou mnohem znalejsi?

Reagovat
kiwwi

vobec...je tam paradna komunita akurat musis brat do uvahy to, ze tam je 56k userov a tym padom aj vacsia pravdepodobnost ze narazis na blbca

sem tam sa tam vyskytne troll ako Old Trafford no.7 alebo I am mancunian alebo sem tam tam dojde nejaky newbie ktory je navyse yankee a spyta sa totalnu kravinu, ale to je poriesene votovacim mechanizmom a jeho prispevok sa o chvilu zobrazovat nebude

navyse je tam v diskusiach dost sranda niekedy

na soccer subreddite je to uz horsie, pretoze tam je tych userov 560k a navyse sa tam biju klubove prislusnosti, ale aj tam vie byt solidna sranda niekedy - ale vacsinou tam chodim len po videa na goly, ktore su tam do minuty po vstreleni golu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem se tam teda neprodiral moc prispevkama, zašel jsem tam tusim do jednoho vlakna a top nazory mi prisly strasne hloupe.. jinak na redditu jsem prakticky 24/7 takze tomu asi jeste dam sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reddit je unikátní v tom, že se tam střetávaj permanentkáři s yankees. Ale ten karma mechanismus to protřídí, takže poměr sračka příspěvků k ostatním je tam podle mě menší než tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě.

Reagovat
Busby babes

mas link na tu redit diskuzi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reddit.com/r/reddevils

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho vám už neprodáme, postavte si tam třeba balík peňazí.

Reagovat
r.mrazik

ticho...delas,jak kdyby slepice carricka odnikud nekoupili

Reagovat
Člen_zlořádu

Však United kupujou jen kvalitu takže u vas nenakupujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Lennon, Kone, Henen, McAleny a mozna i McCarthy by dneska pry vsichni mohli odejit. To by se to hezky doprocistilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem mel vzdycky pocit ze mccarthy je dobrej

Reagovat
Zaschrona

Neni spatny hrac, ale pokud nam nabidnou NU 20+ mega liber, tak ho pry zrejme pustime. Mame strednich defenzivnich zalozniku docela dost, kdyz se ted vratil z Afriky Gueye a po zraneni uz trenuje i Besic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kto bude za vás hrávať?? Oviedo, Lennon, Deoulofeu, Gibson, McCarthy, Kone všetko preč, Bolasie zranený do konca sezóny. A prišili len Schneiderlin a Lookman.

Reagovat
Zaschrona

Nekteri z mladiku, kteri vedou PL2. A uz jsme pryc ze vseho krome PL, takze nepotrebujeme nejak zrovna siroky kadr... Ale uvidime, jak to dopadne - zatim jsou o vsech jen spekulace, ze by mohli jit.

Reagovat
Error

Z Henena jsi tu byval celkem vyndany, co se stalo, ze se neprosadil?

Reagovat
Zaschrona

Jiny trener predevsim, je to takovy spis technicky hracicka, ktery ma velke mezery v braneni a presinku ve stylu Deulofeua, coz zrovna neni typ hrace, ktere ma Koeman v oblibe.

Reagovat
iamek

To byl i z Deulofeu ( i ja trosku se priznam ).

Reagovat
Free_player

Lennona by ses chtěl zbavit ?

Reagovat
Zaschrona

Pokud budeme dal hrat bez kridel, tak je pro nas celkem nepotrebny. A co letos hral, tak celkove dost bida.

Reagovat
Zaschrona

Sky Sports News a jejich nejnovejsi rozbor

https://pbs.twimg.com/media/C3fnAuKW8AAcL1s.jpg

Reagovat
niflheim

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Busby babes

to je analyza od Mersona, vic nezvladne.

Reagovat
SunFells

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

3 body zostanu doma.Klopp to spravne namotivuje a dufam ze aj atmosfera na Anfielde bude taka ako ma na Anfielde byt a ze v hladisku nebudu dominovat turisti

Reagovat
SunFells
Reagovat
Busby babes

to to ted budou davat pod kazdej los Arsenalu?

Reagovat
Taiger

Hlavně pak i ta následná reakce s Jenksem.

https://ctrlv.cz/shots/2017/01/31/i0sU.png

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

tohle uz vtipny je.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Taiger

Ať už skončí zkouškový a začne fotbal, jsem z toho špatnej.

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

dneska hotovo

Reagovat
Taiger

Gratulka, já snad zejtra.

Reagovat
blade115

Já už dva týdny...

Reagovat
Taiger

Neblbni, kolik si měl zkoušek tenhle rok?

Reagovat
blade115

No část jsem si udělal v předtermínech a teď v lednu jsem si zbylé čtyři udělal během týdne...

Reagovat
Taiger

Ty si blázen, co to bylo za předměty, nějaký celoškolský? A já tu bojuju s rezervníma kreditama.

Reagovat
blade115

Mi to tak vyhovuje, nedokážu vyvíjet dlouhodobě nějaké úsilí, já jsem takový studijní sprinter... A teda byly to předměty prvního semestru no, tak nic extra těžkýho. Samozřejmě až přijde eko, účto nebo finteo, tak to takhle určitě nepůjde.

Reagovat
Taiger

Hezky, si vyjmenoval přesně předměty, který opakuju. Zejtra to finteo no, slušná sračka.

Reagovat
blade115

Hodně štěstí, finteo je fakt zlo, co jsem slyšel...

Reagovat
Taiger

Díky, bude třeba, hlavně když máš nejhorší combo vyučujících.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi přijde, že eko a účto opakuje snad úplně každej. Taky jsem to obojí dělal 2x.

Reagovat
Taiger

-28 kreditů za 2 předměty slušný, ale hlavně, že si to dal.

Eko je náročný, ale dá se to, když se tomu věnuje dost času, Účto je ale fakt sračka no, hlavně to odečítání bodů, to je pak těžký, příští semestr to snad jistí Fífa.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně teda dělalo větší problém eko. Hlavně kvůli tomu, že minitesty bývaj neohlášený a já se nemohl donutit tam pravidelně chodit, protože jsem línej + jsem to měl na Jižák přes celou Prahu. Takže jsem pak ztratil dost bodů a nepustili mě ani ke zkoušce.

Účto jsem poprvý nedal o bod(!!), podruhý už to bylo v pohodě. Dobrý cvičící, hodně nám ulehčil případovku, na cvika jsem nechodil, jen na testy. Záveřečnej test ale sračka no, Fífa sice pomůže, ale s tím odečítám to je dost hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně bez Fífy bych byl absolutně v píči

Reagovat
Taiger

Já měl ty testy v Eku ohlášený, ale prostě jsem si nezvykl na to tempo v prvním semestru a navíc jsem posral první průběžnej, takže už to pak nešlo no.

Hm, jakej cvičící? Abych věděl když tak do dalšího semestru. Páč 40/40 ze cvik je celkem nutnost. Snad nejtěžší test, co jsem psal, ale zas, kdyby se neodečítaly body, tak to mám. Já co jsem slyšel, tak prej kdokoliv k němu chodil, tak to dal, sice to je pálka, ale za 6 kreditů se to dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Svitlík? Nejsem si jistý, známku do ISISu mi dával někdo jinej, ale tohle jméno je mi povědomý. A taky si nejsem jistý zda třeba v tý výuce něco nezměnil, protože už je to rok a půl, co jsem to studoval.

Reagovat
Taiger

A případovka cajk? Chci na tom účtu celkem ušetřit prachy, páč do toho jeblá případovka, která se nedá udělat a taky musíš využít FÍFU (prdel ale je, že na skupinu to je 1,5k ). Dík za tip ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Případovku má ten cvičící vlastní. Ale dá se to, řekl bych že ji má lehčí jak ostatní. My jsme to zvládli úplně bez pomoci a měli jsme i dost bodů.

Reagovat
Taiger

Super, dík za tip. Snad tam bude v nabídce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom tak mimochodem, dá se to ochcat i mobilem v kalkulačce, když máš štěstí na hlídače a koule na to, to udělat. Kamarád takhle dostal 2 z účta i z matiky, a to ti neřekne co přesně patří do A/P a diferenciální rovnici nebo integrál ti nespočítá ani za den

Jinak bych klidně kašlal na Fífu, prý je fakt dobrej, ale když se na to koukneš 3 dny před testem a uděláš si aspoň 10 různých testů, tak to dáš v klidu

Reagovat
Taiger

Tak cheatovat se mi zrovna nechce, páč pak tě pošlou na disciplinárku a to by bylo keců, proč podvádím a tak. A navíc, zrovna na účtu a matice nechápu, co tam chceš vyčarovat na mobilu, jako matiku ti vypočítá symbolab ale v účtu ti to podle mě těžko pomůže.

Já si to počítal 2 dny a celkem sračky fakt, není divu, že na to máš 2 hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nic nevyčarovat, poslat to kamarádům, kteří to umí (konkrétně mě matiku a jinýmu kamarádovi to účto) A disciplinárku? Jenom ti dají 4ku, nebo aspoň tohle se stalo lidem, kteří měli tahák na jiných předmětech, na účtu nevím.

Hlavně si uvědom, že nemusíš zaúčtovat úplně všechno, koneckonců na ten úplně výslednej výpočet máš třeba 3/4 otázky a zbytek můžeš odpovědět i bez toho. To, že test udělali frajeři i bez otevření jakýchkoliv účtů je pravda, zvlášť když se v tom člověk vyzná, tak je to už takový intuitivní. Ale musíš si určitě udělat aspoň 10 testů z Fífova An'S a všechno z toho pochopit

Reagovat
Taiger

Tak vyfotit to chce mít fakt koule a bejt zalezlej v tý přednáškový síni vzadu, jinak to je bez šance.

Ono to máš ale i tak, že ty čísla jsou dost podobný, takže zapomeneš někde udělat oprávky, výsledek tam bez toho započítání máš, ale je špatně že jo, to je pak těžký bez účtování. Fífův matroš jsem počítal, ale za dva dny se jich moc stihnout nedá no, teda aspoň z mý strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, bez koulí to nejde, já na to taky nejsem stavěnej

Hele, já to dělal před rokem, a s těmi oprávky máš vlastně pravdu. Jako co si pamatuju z mýho testu, tak jsem chtěl zaúčtovat všechno, ale ke konci jsem se na to vykašlal, protože moje výsledovka nevycházela Pak už člověk jenom musí pokroužkovat všechno co ví určitě, na což mi stačily intuitivní znalosti, a pak bylo krásných 36 bodů doma Ale jestli to budeš opakovat další semestr, tak stačí jenom dávat pozor na cvikách, teď už budeš přesně vědět o co jde, dostaneš 40 bodů a příprava na závěrečku ti bude trvat ještě míň než předtím

Reagovat
Taiger

U mně snad jedině vycházela rozvaha. Navíc jsem si pořádně neprošel cashflow a otázek na to bylo 5 a co pak že jo.

Ty cvika jsem měl v pohodě, 29/40 je celkem fajn, ale mně dělalo problém to odečítání bodů prostě a kroužkovat jsem postě chtěl, ale nevyšlo to moc, jsem se vždycky rozhodval mezi 2 odpověďma. 9/60 ze závěrečnýho testu pak mluví za sebe no.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jsem měl právě účto kurva, mrdka to je

Reagovat
Azazelo RD

To je nějaká Plzeň, ne?

Reagovat
Taiger

Nejtěžší ekonomka v zemi.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Azazelo RD

Neříká se nejtěžší gympl v Praze?

Reagovat
Taiger

Ty časy jsou už tatam.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy se nemusi ucit tyden na zkoušku..

Reagovat
Taiger

Ono to je tak, že si na ní tejden necháš, abys měl víc času, ale stejně zabereš a učíš se jen dva dny před ní.

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Azazelo RD

Záleží na jakou.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ani ne, snad krom lékařský... Pokud třeba jako humanitně založený člověk nejde na matfyz nebo biochemii, že jo..

Reagovat
Azazelo RD

Tak třeba obchodní právo se člověk nenaučí ani za ten týden.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ja jsem menil fakultu a uznali mi jen neco a chci to stihnout za 4 semestry, takze jsem si pro jistotku nalozil 46 kreditu a všechno ač ackove predmety..

Reagovat
blade115

46 je solidní porce, ale znám borce, co šel do semestru i s 60, protože studoval dva obory... Každopádně gratulace, to byl rozhodně větší počin, jestli si to všechno dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě účta jo, účto ještě nevím.. díky, docela mě to těší, hlavně když jsem tam měl mrdky typu účto, statistika, mikro a treba provozak (i kdyz ten byl nakonec lehkej).

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Taiger

Takže taky VŠE? Jak ti to uznávají teda v rámci a mimo fakultu? Jazyky, volitelňáky a oborově povinný s tím, že musí bejt za 1 či 2?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, nevím jestli to je všude stejný, ale na FPH uznávaj 1 a 2.. kterých jsem moc teda neměl bohužel

Reagovat
Taiger

Jazyky a Volitelňáky nic? Hm, taky solidní.

Reagovat
smazaný uživatel

A jako ještě teda za každej uznaný kredit odčítaj 0.2 z rezervních poukázek

Reagovat
Taiger

Tak dělají si prdel? Ti odečtou kredity a to teprv nastoupíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Slušný

Reagovat
andrew96

taktéž

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí od 10. ledna už hotovo vše. Už jen dopsat diplomku, potáhnout státnice a tradá :D

Reagovat
Whitemedia

Neumím si představit, že bychom dnes vyhráli.

Reagovat
Kovi81

+ jak to zacne, tak napis hned, ze Costa s Hazardem hrajou hovno a jsme doma

Reagovat
smazaný uživatel

*Pedro , aby pak hned dal dělo do šibenice

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro na SB a inde je markantný rozdiel. Dnes od neho teda nečakám extra výkon.

Reagovat
Taiger

A já si vsadím na Liverpool, ať to je ještě větší tutovka.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Maresma

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
blade115
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Taiger

Nepalcuj a posílej střelce.

Reagovat
Coutinho10

az budou sestavy

Reagovat
Taiger

faaajn

Reagovat
Coutinho10

vidim to tak na 3-4 strelce...udealne nak kurz mezi 2,70 - 3,50 mas jeste naky tipy, cemu veris...klidne to muzem nak nakombinovat

Reagovat
Taiger

No hele, kromě střelců hodím tohle určitě.

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=OTk5MDE3NDMxNTk0MjEwMDpEfqIDb1pEPKQ9zdA%3D&kind=MAIN

A samostatně střelci mě napadají jen 3. Fraser/Gray/Llorente. Co myslíš?

Reagovat
Coutinho10

jj to vypada dobre...taky bych to tak tipoval...verim trochu i WBA a naky strelce z tehlech tymu prichazej k uvahu

Reagovat
Taiger

Okej, tak teda to pořešíme přes ty zprávy.

Reagovat
Taiger

A nemáš skype nebo tak něco? Abychom tu nespamovali preview našima 100% sázkařskýma predikcema.

Reagovat
Coutinho10

muzem kdyztak pres zpravy...budu stejnak na mobilu, takze to je asi nejidealnejsi

Reagovat
niflheim

Seamus Coleman expects to stay at Everton beyond the transfer deadline after he was strongly linked with a late move to Manchester United. (Manchester Evening News)

Newcastle United boss Rafa Benitez insisted he was still "confident" of signing a new face before the deadline tonight. (Newcastle Chronicle) konfident

Aston Villa outcast Ross McCormack has emerged as a Deadline Day target for Nottingham Forest. (Express & Star)

West Brom's search for a new striker has led them to pursue a Deadline Day move for Southampton forward Jay Rodriguez (Express & Star)

Branislav Ivanovic is in Russia undergoing a medical at Zenit St Petersburg ahead of his proposed move from Chelsea.

Scott Hogan agrees personal terms with Aston Villa ahead of proposed £9m move from Brentford, according to Sky sources.

Leicester have rejected Sunderland's third and final bid of £7.5m plus add-ons for striker Leonardo Ulloa.

Reagovat
Busby babes

k cemu by nam Coleman byl?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ste oslabili vášho súpera o 6. miesto?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

By si sa mal znova pozrieť na tabuľku

Reagovat
kiwwi

asi aj ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

vidim, naskok 5 bodu na Everton. Pokud dneska vyhrajem tak bude mensi ztrata na 2. misto.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz si frajer

Reagovat
Swarley

Manchester United manager Jose Mourinho has confirmed Eric Bailly is fit and available for selection ahead of Wednesday’s Premier League encounter at home to Hull City.

to s tím zraněním tak hrozný nebude

Reagovat
nani92

pff, tu sa pozri Vlado..kvôli Kloppovi hráči možno odmietajú reprezentovať, ale kvôli Mourinhovi odmietajú byť zranení

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

Uz mate prichystane vyhovorky ked zajtra shaw ani martial nenastupia?

Reagovat
nani92

odbočuješ od témy ako Liverpool od titulu

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fff

drbohlav

Reagovat
andrew96

Reagovat
bbbauch

Reagovat
jk

ou

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

btw. Martial dneska nebude hrat.

Reagovat
r.mrazik

ale udelal dost,aby byl aspon na lavici!!

Reagovat
Busby babes

tak, vidis, pokrok.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Arbiter

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dnes zabrat, my je dáme o víkendu a hned to bude jen o 2 body.

Reagovat
Taiger

To je přístup!

Reagovat
Svatej

Jeste musite vyhrat ty dalsi zapasy ale

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro dnešní vysokou výhru Chelsea a ponížení Jürgena.

Reagovat
Taiger

https://pbs.twimg.com/media/C3hSs7WW8AEe2f-.jpg:large

No Ox, No Lucas, No Welbz, No Walcott, pecka.

Reagovat
Taiger

Snad budou minimálně 3 hrát proti Chelsea.

Reagovat
Side

Welbz se vrací po hodně dlouhým zranění a hrál v sobotu, tos čekal, že tam bude dneska taky? to stejný Walcott, v sobotu odehrál celej zápas, tak je jasný, že dneska v základu nebude.

Reagovat
Taiger

Welbze chápu, ale Thea tam mohl prdnout. To zranění nebylo tak vážný jak u Dannyho.

Reagovat
Counter

Byl měsíc mimo hru.

Reagovat
Taiger

V porovnání s Welbzem jsem to myslel.

Reagovat
SunFells

Boha co tam dělá zase Gabriel. Ramsey v základu zklamání, ale to se dalo čekat.

Reagovat
mr.Silver

Posledni zapasy hraje slusne, ale davat ho tam namisto Bellerina je na hlavu. Na CM mel hrat Ox, no snad se dostane na hriste v prubehu zapasu.

Reagovat
masly008

bych řekl že počítá s betonem soupeře a mohly by rozhodnout standartky,čímž by mohl gabriel pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik dal Gabriel vlastně letos gólů ze standardních situací?

Reagovat
Euphael

1

Reagovat
masly008

což bude o jeden víc než bellerin

Reagovat
smazaný uživatel

No psal jsem letos, což je 0. Bellerin má vlastňák?

Reagovat
Euphael

jo, tys myslel v zápase...

Reagovat
Euphael

šetří bejerinka

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vás to šetření bude stát body.

Reagovat
Euphael

dneska si nedovedu predstavit, ze bychom nevyhrali

Reagovat
SunFells

Dobře ty

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám

Reagovat
Lacko_Boh

necudoval by som sa

Reagovat
Lacko_Boh

Welbza si nemohol cakat, suhajko

Reagovat
cejen13

Lucas měl hrát místo Iwobiho.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hokaido

West Brom XI vs Middlesbrough: Foster; Nyom, Dawson, McAuley, Brunt; Yacob, Fletcher; Chadli, Morrison, Phillips; Rondon.

Boro by bez Chamberse a Frienda klidně mohlo dva goly dostat, kurz 3,30 nádhernej.

Reagovat
Orlandiiik

#THFC team: Vorm, Walker, Alderweireld, Dier, Rose, Dembele, Wanyama, Dele, Eriksen, Son, Kane (c) #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Team news: Hugo Lloris has not travelled and misses out on tonight's game through illness.

Reagovat
Svatej

Uz je odepsanej, stejne jako martial

Reagovat
jk

O půlnoci přestup do Realu.

Reagovat
Miguel19

Chelsea team tonight: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Willian, Diego Costa, Hazard. #LIVCHE

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs tonight: Begovic, Terry, Zouma, Chalobah, Fabregas, Pedro, Batshuayi. #LIVCHE

Reagovat
Error

Bez Akého... že oni tam fakt něco kujou.

Reagovat
Mimalu

dneska jsem ho ani nečekal, jsme bez zranění a Conte sebou vzal pochopitelně to nejvhodnější co v daný moment má

Reagovat
Error

ovšem Aké >>>> Terry

Reagovat
Mimalu

ale ne dneska, v případě potřeby by na stopera šel Zouma, na kraj by se přesunul Azpi/Pedro a pro takový zápas je lepší mít v kabině Terryho

Reagovat
Error

No snad máš pravdu.

Reagovat
Mimalu

stačilo napsat jestli hraje Willian nebo Pedro, zbytek jsme tak nějak všichni věděli....

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Fabreho?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc som preskočil riadok na subs. Tak nič

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej, jestli Chelsea udrží Fabregase. Prakticky v lepší situaci opustil i Barcelonu.

Reagovat
Hokaido

Musíme ho udržet.

Bohužel fakt nedostává tolik minut, kolik by si zasloužil, no.

Reagovat
jk

Zpátky do Barcelony.

Reagovat
technecium

Reagovat
iamek

Vitezna

Reagovat
smazaný uživatel

LFC team: Mignolet, Clyne, Lovren, Matip, Milner, Wijnaldum, Henderson (c), Can, Lallana, Coutinho, Firmino

Reagovat
Coutinho10

a Mane na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Liverpool subs: Karius, Klavan, Moreno, Leiva, Mane, Origi, Sturridge.

Reagovat
Svatej

Doufal jsem ze Clyne nebude

Reagovat
smazaný uživatel

to je pre vas posila.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, byl by hřích nevsadit na remízu

Reagovat
Hachim Mastour

Skvelá zostava.Na Chelsea ale už budeme musieť poslať niečo lepšie.

Reagovat
EXoRcIsT

Mam takeho tusaka ze sa Liverpool hecne a minimalne remizku da

Reagovat
SunFells

Lol, Nova z toho losu Sutton-Arsenal udělala reportáž o šatnách a o tom brankáři.

Reagovat
smazaný uživatel

Co čekáš od média, které dělá reportáž o zmrznutí vody v zimě.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mané už mohl rovnou do základu ne ?

Reagovat
fenixLFC

wtf

Reagovat
Rišty

někdo stream na arsenal, prosím?

Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
Rišty

díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rišty

díky

Reagovat
Wat

Jinak Rodwell v sestavě, dneska to prolomí!

Reagovat
spider_8

Kdy jindy, než dneska

Reagovat
Gareth Bale 11

měl jít jasně ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Emirates nejaký prázdny

Reagovat
andrew96

Hrdlička a Švanci

Reagovat
havrys99

Ramsey

Reagovat
Counter

Ramsey

Reagovat
Side

Ramsey

Reagovat
Hachim Mastour

Ramsey

Reagovat
TopinB

Kaboul

Reagovat
tuny

stream na spurs? díky

Reagovat
smazaný uživatel

acestream://4e5abe370e1bfa45a5d8dfb510431b662ab90225

Reagovat
tuny

perfektní, díky ;)

Reagovat
mr.Silver

Ramsey

Reagovat
Tomekcz

tankista lul

Reagovat
Whitemedia

Arsenal wtf

Reagovat
mr.Silver

Boze, mi ten Ramsey tak pije krev

Reagovat
Rohlíček

Ramsey

Reagovat
Miguel19

Ramsey, Mustafi

Reagovat
Miguel19

Gabriel, Coquelin

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej start

Reagovat
havrys99

no do hááje

Reagovat
aither

No to jste se posrali ne

Reagovat
Side

ČURÁCI

Reagovat
Counter

Střídej toho Ramseyho

Reagovat
captain18

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal - tragédi

Reagovat
PhilipS

Tak už budíček kluci. stačí

Reagovat
Hachim Mastour

Typický Arsenal. A Ramsey

Reagovat
havrys99

Ramsey Mustafi mimo základ už delší dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná sprcha na začátek

Reagovat
smazaný uživatel

Čech zajebal oba...první zaspal a teď to takhle vyrazit...

Reagovat
smazaný uživatel

První byl snad tečovaný ne?

Reagovat
Nikikrew

Nemam slov pici

Reagovat
kiciN

Reagovat
kiciN

co tam delala ta obrana? bezte do prdele

Reagovat
havrys99

slečna na lajně dlouho jsem jí neviděl v PL

Reagovat
gocii

jako sorry ale sledovat ramseho to je k pláči, ten kluk je v lese jak nikdy, at jde už pryč nebo aspon na tribunu

Reagovat
Teoretik

koukám na Emirates bude sranda

Reagovat
Counter

Ramsey má dostatek soudnosti, aby si o střídání řekl sám, dobře on

Reagovat
Thoomas

MOTM

Reagovat
Gunner14

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Gunner14

Se zranil tím vlastnákem

Reagovat
mr.Silver

Snad jde pozadat o prestup

Reagovat
Trand

A ten aut byl v pořádku snad?

Reagovat
Trand

Každopádně za tenhle gól si zaslouží i Coq a Gabriel.

Reagovat
Counter

Moc ne, ale aspoň se mohl snažit vrátit (jestli už v tu chvíli nebyl zraněný).

Reagovat
Trand

To souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey se radsi necha vystridat

Reagovat
Nikikrew

Vyborne Ramsey spokojny s vykonom

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Field of Anfield sa nespieva častejšie, počuť to len v tých väčších zápasoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Fields*

Reagovat
Hachim Mastour

konečne ty kokotko

Reagovat
havrys99

C´Moooon Ox

Reagovat
bbbauch

pekne watford

Reagovat
PhilipS

Tak Ramsey děkujem za příspěvek....

Reagovat
tunkic

Aaron dolů, to by mělo pomoct

Reagovat
andrew96

Wijnaldum karta ne?

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze ten Arsenal nevidim

Reagovat
PhilipS

Nejhorší je, že Gomes bude mít zas takovej ten den, kdy zachytá jak Top 3 golman světa... už je jasný teď

Reagovat
#33CCCC

Vie nekdo aktualne heslo na http://blabseal.com/frodo/ ?

Reagovat
Hokaido

Jak teď hraje Arsenal? Kdo je s Coqem ve středu?

Reagovat
mr.Silver

Ox

Reagovat
jk

WTF woolwich

Co tam se děje, dokonce skóroval Kaboul

Reagovat
Mimalu

zatím jsme se pomalu nepotkali s míčem

Reagovat
PP

může mi to někdo z Gunners vysvětlit, že zapnu ve 20 min. zápas a tečeme 0:2 s Watfordem??

Reagovat
Whitemedia

Ramsey

Reagovat
masly008

Reagovat
Whitemedia

Co je, já se na vás nedívám, jen jsem tu viděl asi milion vysmátých smajlíků u jména Ramsey

Reagovat
kiciN

tecoval gol do vlastni, vysral se na rozehravku a pak nedobihal, a v 15 minute zranen, muz zapasu ze?

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Counter

Podcenili to, Watford na to vlítl zhurta a využil toho, že Ramsey zažil den blbec.

Reagovat
mr.Silver

on ma ten den blbec uz tak rok

Reagovat
PhilipS

dva haluzný góly po odrazech. ale od nás neskutečně ospalej začátek.

Reagovat
PP

ok, díky.. vstávám zítra na služebku 4:30, na toto seru.. Mrknu na Liv - Chelsea poločas a jdu..

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni hrajou hovno, tak co tady zas pičujete jen na Ramseyho

Reagovat
havrys99

NaČo tak skáče

Reagovat
Miguel19

Za 10 minut jsme nebyli u míče

Reagovat
mr.Silver

My taky ne

Reagovat
mr.Silver

A k tomu 0:2, se jeste mate

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo ho vyndaval z brány?

Reagovat
Whitemedia

Hra s míčem se přeceňuje

Reagovat
Mimalu

86%-14%

Reagovat
Trand

Nacho

Reagovat
captain18

OMG Nacho

Reagovat
off-olda

Ty vole co to hrajeme?

Reagovat
Svatej

Bože, na to se vůbec nedá dívat. Těšim se na to celej tejden a dostanu akorát to, že je Liverpool s mmíčem naprosto neschopnej a my si naopak dvakrát ani nenahrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda paráda asi nie, ale slušný úvod zápasu. Ono sa to rozbehne.

Reagovat
masly008

bud rád že nafandíš arsenalu

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vždycky hraje Liverpool tak dobře proti nám

Reagovat
off-olda

Proč má ten idiot na Anfieldu kameru až na střeše? To je něco příšernýho.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se to líbí.

Reagovat
off-olda

To je super, ale nedá se na to koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na to asi holt zvyklej už, ale vyhovuje mi to.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo vyhovuje. Nevadí mi to.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

hezka strela Wijnaldum

Reagovat
Whitemedia

že zrovna proti nám trefí bránu

Reagovat
Coutinho10

dostal to hezky pripraveno no

Reagovat
havrys99

Gabriel top RB

Reagovat
mr.Silver

No nic, Bellerin musi rychle do hry, Alexis hruza, dosral tak 5 prihravek ze 4 ktere dneska dal...

Reagovat
mickey mouse

86% držení míče, aktivita, kombinace, vysoké tempo...takže 1:0 pro Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň pěkný si tady počíst, že nejsme sami, kdo hraje piču

Reagovat
Whitemedia

Kamera na pič*, naše hra na pič*.. a to se na to těším celý den

Reagovat
Hachim Mastour

chabý pokus o cenzúru

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Coutinho10

kdo to tam rval to What What

Reagovat
Svatej

Jsou ožralí tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alonso trošku Darmian style

Reagovat
smazaný uživatel

Co udelal Conte, že ho sudí upozornoval? padnul mi stream

Reagovat
Counter

Už by mohli začít hrát ale

Reagovat
off-olda

V každé televizi se rozebírá hra Chelsea. Všichni mluví jak jsme skoro neporazitelný a že je to naprosto super systém atd. Pak se proti nám postaví tým co trochu běhá a my jsme úplně v lese. Že to nikoho nenapadlo dřív...

Reagovat
spider_8

Ale...

Dneska jasná taktika hrát zezadu a na brejky, což je podle mě správně. V obraně nějaké vážná problémy zatím nemáme. To tě ty roky s Josém nic nenaučily?

Reagovat
off-olda

Jako za 20 minut jsme byli u míče tak 2x. Tohle ála Munich 2012...

Reagovat
Mimalu

dej tomu čas, Liverpool na nás sice vletěl, ale kromě jedné střely si nic nevytvořili

Reagovat
off-olda

Já vím, ale ty vopičáci červený to můžou vydržet dlouho...

Reagovat
jk

Tož Rodwell teďka na tmavě žlutou...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle opakovaček čistá redka. Byla prasárna na červenou i bez toho, že zastavoval brejk.

Reagovat
jk

Tak v kontextu dosavadního rozhodování asi ok, je to trošku ostřejší. Ale prasárna to byla a pokud mu bude takhle jebat po zbytek zápasu tak stejně nedohraje. Akorát aby to někdo neodnesl zdravím...

Reagovat
Gareth Bale 11

Měl jít ven, nebylo o čem. Ale on on jim zatím dost připískává.

Reagovat
spider_8

Tohle je jasná žlutá pro Matipa, zastavení nebezpečného brejku

Reagovat
Whitemedia

Jenže píská Clattenburg,,

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi pujde ven

Reagovat
TopinB

Jebu na to, jdu hrát EU4 a tohle nechám hrát jenom v pozadí

Reagovat
Counter

Jeee, konečně zas mává Sian Massey ♥

Reagovat
Gunner14

Mohla by trošku pomoc v druhým poločase

Reagovat
havrys99

Noo nahoře jsem to psal, teď jsem jí v PL tak dobrej rok neviděl

Reagovat
Gunner14

30 pasů a pak to někdo posere, Watford má 3-5 pasů a dostane se ke střele

Reagovat
Infernoqt

Arsenal by to měl vzadu zavířt, očividně na ně nestačej.

Reagovat
Svatej

hazard má nejspíš nejvíc hlavičkovejch soubojů

Reagovat
mr.Silver

Alexis na kridle je uplne, ale uplne k hovnu.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
andrew96

Není nad zoufáni "fanoušků" vedoucího týmu tabulky po dvaceti odehraných minutách

Reagovat
TopinB

To jako máme být rádi, že hrajeme sračku?

Reagovat
andrew96

Mohli byste se krotit a ne dělat jako by ti hráči byli úplně mimo a zoufat po dvaceti minutách.

Reagovat
TopinB

No ale těch dvacet minut tam stáli jak kužely. Jako sorry, že z toho nejsme nadšení.

Piča, deset let se nám tu nadává, že hrajeme sračku, týden co týden, a když to vadí nám, tak je zas kurva problém

Reagovat
andrew96

Uklidni se. Kritizovat se dá i jinak než brekotem ve stylu puberťaček.

Reagovat
fff

Toto faul na hHazarda? Sak Lallana dal v pohode prvu loptu.

Reagovat
PhilipS

jako solidní baroko. perez na plac asap

Reagovat
Miguel19

Už je kartuj do píči.

Reagovat
Mimalu

Luiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz

Reagovat
Horcmen

David

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz Liverpool

Reagovat
Hokaido

V pravej čas mu to vyšlo.

Reagovat
Miguel19

L U I Z !!!

NASRAAAAAAAT

Reagovat
smazaný uživatel

Twl Rose, tohle je fakt zápas na prd

Reagovat
tunkic

Alexis zatím slušně na ručník

Reagovat
Trand

Všichni

Reagovat
Swarley

to se dalo čekat

Reagovat
Swarley

dobře zaspáno

Reagovat
Whitemedia

LUIIIIIZ

Reagovat
Coutinho10

twl to bylo cisty

Reagovat
Error

Ty picoooo v ten nejlepsi moment

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ten šašo

Reagovat
Miguel19

Ten je posral

Reagovat
fff

Ako sorry ale vymysleny faul absolutne .

Reagovat
Miguel19

Hazard si ukopl míč a Lallana do něj nesmyslně vletěl.

Reagovat
fff

Podla mna to odkopol Lallana. Aspon tak si to pamatam.

Reagovat
EXoRcIsT

skor sikovnost Hazarda

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Svatej

DOPÍÍÍČI

Reagovat
nani92

Luizito

Reagovat
EXoRcIsT

ale Luiz

Reagovat
niflheim

Pískl?

Reagovat
TopinB

Willian na to čuměl Si myslím, že mu to vzal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
off-olda

Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiz

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAt

Reagovat
Wat

Nasrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

LUIIZZZ

Reagovat
Coutinho10

gol z niceho diky vymyslenymu faulu

Reagovat
TopinB

Ne.

Reagovat
Coutinho10

do ty doby ste si ani neskrtli a pak tohle...

Reagovat
TopinB

S tím "z ničeho" souhlasím, ale vymyšlený ten faul fakt nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

ten faul nebyl vůbec vymyšlený, Llalana Hazardovi podkopl nohy, byl na to krásný záběr z boku...

Reagovat
fff

Musel by som si potriet este opkovacku ale ja si to pamatam tak, ze Lalalna dobehol Hazarda, odkopol loptu a potom siel Hazard dole.

Reagovat
Arbiter

Lallana na míč ani nesáhl

Reagovat
Coutinho10

jestli bude nakej gif, tak ho chci teda videt...Adam tam vletel, ale bral mic

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Tu máš

Reagovat
smazaný uživatel

Kokotburg ma zas pri rozhodovani zapasu LFC ruku na curakovi, kokot

Reagovat
nani92

neplač

Reagovat
off-olda

Reagovat
Trand

Reagovat
Miguel19

Zatím je na vás milosrdný, tak neplač.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
Hokaido

To mu dovolíš, aby na tebe sahal?

Reagovat
TopinB

Sakra

Reagovat
Whitemedia

Jojo, odpustil vám dvě žluté karty.. kokot

Reagovat
TopinB

Tě jako drží za rameno, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, tak nic, ale aj tak je hovado

Reagovat
spider_8

První věc, co nás učili v přípravce - musíš sledovat hru

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se kopou přímáky

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool hraje hovno no. Hodně běhat holt nestačí.

Reagovat
nani92

vyzerá to síce pekne, ale nič z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Což bylo přesně i v Dortmundu, ale tam měl o trošku kreativnější hráče, kteří ty góly taky umí dávat, no.

Reagovat
smazaný uživatel

No já nejsem žádnej taktik, ale osobně mě teda z toho motání se pod nohy navzájem, co předvádí Wijnaldum s Canem a občas Hendersonem, bolí oči

Reagovat
Hai

Taky ze to jsou drevaci

Reagovat
andrew96

Reagovat
Tommy the Gunner

My si ani neprihrajem dopici

Reagovat
Miguel19

My taky ne, ale vedeme

Reagovat
Tommy the Gunner

Luiz

Reagovat
Ritchie

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Luiz zatím úplná paráda, Firmina k ničemu nepustí a ještě takhle geniální gól. Docela dobrej obránce

Reagovat
Swarley

ten celý jeho návrat a hlavně jeho forma, to je docela překvápko sezóny

Reagovat
TopinB

Reagovat
Swarley

a už jsem ho pochoval

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně, jeho přestup mě hodně nasral ..... a teď jsme to zakřikli

Reagovat
smazaný uživatel

To sem fakt jedinej, kterej byl za jeho návrat nadsenej?

Reagovat
PP

mi ten smích zamrzl..

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

nemam slov

Reagovat
mr.Silver

Sledovat dneska Girouda, to je vazne lahudka

Reagovat
nevros

No aspon neposere uplne vsechno na co sahne jak Sanchez.

Reagovat
mr.Silver

No taky nema co dosrat, jeste nebyl u mice

Reagovat
off-olda

Krok a Luiz by měl dva.

Reagovat
smazaný uživatel

preco to furt hrame s giroudom na hrote, uz asi mesiac s nim sme nezahrali dobry zapas

Reagovat
Arbiter

100. zápas Luize a je úplně skvělý

Reagovat
Whitemedia

skvěle si to přivolal

Reagovat
Arbiter

dík

Reagovat
off-olda

Hmm a asi dohrál.

Reagovat
Horcmen

JT na plac, ou

Reagovat
Arbiter

neeee

Reagovat
Svatej

neeee

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeeeeee dneska neeeeeee

Reagovat
Trand

Iwobi celkem ok. Zbytek týmu zralej na vystřídání.

Reagovat
EXoRcIsT

to nevyzera dobre

Reagovat
Miguel19

Luiz ne do prdele

Reagovat
havrys99

tak fungujte pane Cspalár

Reagovat
Gunner14

Reagovat
andrew96

Jo takhle. Wenger

Reagovat
Gunner14

To je strašný jak je vidět ta jejich znechucenost

Reagovat
havrys99

to jo Mustafi se rozčiluje než aby hrál a všechno okolo naším Jihoamíkům a neměckým Turkům na mentalitě nepřidá. Cítím že to zachrání Kos s Ollim

Reagovat
smazaný uživatel

To čo hráme pre Boha? Bolia ma oči. Pokojne sme mohli prehrávať. Sunderland je dravejší. Zmeniť formáciu a Son dole. To nie je možné.

Reagovat
jk

Stahovat Sonyho by byla blbost. Je to sice kopyto ale spoň se jim dokáže dostat za obranu a docela bych veřil, že tam něco křápne.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si, čo vyvádzal v prvom polčase? Tragédia. Veď u neho skončili všetky akcie. Ani spracovať loptu si nevie.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky se za tu obranu musí dostávat až potom, co je na něj vyslána přihrávka...

Reagovat
jk

Tragedia byla celá naše hra až na pár vyjímek. Witchhunt na kohokoli mi přijde mimo... Snad jen ten Ramsey

Reagovat
Gunner14

Ještě se mi seká dnes skoro každej stream to je na kokot

Reagovat
Arbiter

to je určitě to koleno, které měl zafačované několik měsíců...

Reagovat
Miguel19

Matip chce penaltu za hru hrudníkem.

Reagovat
PhilipS

Jak to že dokážem vytáhnout takhle prdelní půli? To je nepochopitelný.

Reagovat
TopinB

Csaplár

Reagovat
smazaný uživatel

Ndong hraje skvělej zápas, Son příšernej a Rodwell měl bejt venku. Mason píská jak kokot. A dáváme jim moc standartek.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme prestať faulovať. Veľmi lacné fauly im darujeme na našej polovici ihriska.

Reagovat
13

Zrovna takový hovado jako Luiz nám dá góla.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť kulhá do píči!!

Reagovat
Counter

Proč musí hrát Coq jak ponocný, zrovna když máme všechny další záložníky mimo hru... Nevím, jak tohle můžeme ještě uhaluzit, snad jim dá Wenger pořádný kartáč.

Reagovat
Hachim Mastour

Ak nie je Bould idiot tak po nich nakričí.

Reagovat
Counter

Wenger může o přestávce do šatny.

Reagovat
Hachim Mastour

Iwobi na pravo úplny odpad.Hral tam snáď naposledy.

Reagovat
off-olda

To se jako Conte nerozhodl jestli půjde JT nebo Zouma?

Reagovat
castelL

Vysvetlite mi niekto prosím.. do kedy budú v bránke šaškovia ako Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

A co dneska udělal špatně?

Reagovat
fenixLFC

ze by sa radsej sustredil na hru pri tom gole?

Reagovat
Arbiter

na tu střelu by stejně neměl nárok

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

To neměl, ale ikdyby ta střela letěla doprostřed brány, tak by jí neměl, protože nedával pozor.

Reagovat
Arbiter

akorát mi přišlo, že nereagovala ani ta zeď. Mignolet je slabý brankář na tým, který bojuje o titul (nebo třeba pomýšlí), ale tady to byla prostě krásný střela s komediálním výstupem

Reagovat
smazaný uživatel

No tak oni to nečekali asi ani hráči Chelsea, ale trefil to parádně.. bohužel.

Reagovat
EXoRcIsT

pokial si nekupite normalneho brankara

Reagovat
smazaný uživatel

Begovič? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je viac vecí na vysvetľovanie a aj akútnejších.

Reagovat
Nikikrew

Tak ak po tomto Wenger nevystrieda, nech ide regulerne do pecka. Giroud a Coq otrasny ale vsetci zle. Nemam slov

Reagovat
kiwwi

Mane do Chelsea potvrdený... Rozdáva si tam pri rozcvičke high five s protihracmi

Reagovat
smazaný uživatel

To sa Chelsea hrá, keď prší

Reagovat
EXoRcIsT

este ze nefuka lebo by ste dostali debakel

Reagovat
Swarley

no Luiz to tam fúkl pěkně

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Gunner14

Reagovat
spider_8

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

To sa Chelsea hrá, keď prší

Reagovat
gocii

arsenal dal latku velmi vysoko - nejtragičtější poločas sezony je tu, nejsměšnější výkon během 15 min taky, kurňa to hrají poprvé v dešti nebo co to je? on se proti nim někdo rozběhne a jede až k bráně

Reagovat
tunkic

Prší jenom na naše

Reagovat
Gareth Bale 11

Sunderland beton opět. Navíc měli hrát v deseti, ten faul Rodwella byl na červenou. Obecně jim je dnes dost připískáváno. Já bych nacpal do útoku Jansena, ten by ty centry mohl mít, když už to tam letí.

Škoda Rose, který se zranil dá se říct sám.

Reagovat
Hokaido

Máte někdo gif toho faulu?

Reagovat
Gareth Bale 11
Reagovat
spider_8

Tam by byl potřeba širší kontext té situace. Za normálních okolností je tohle ještě žlutá, i když hodně tmavá.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jako jaký situace, že má míč metr před nohou on ho plným nápřahem sestřelí?

Reagovat
spider_8

Jestli tam byl třeba nějaký začínající brejk nebo nebezpečná situace. Sám o sobě bych ten faul červenou nehodnotil.

Reagovat
Gareth Bale 11

Šlo by se do brejku v přečíslení, aspoň si to myslím, nechci kecat.

Reagovat
smazaný uživatel

Všiml sis, jak je to zpomalený? Počkej si na sestřihy, až to uvidíš v plné rychlosti a z víc úhlů.

Reagovat
spider_8

Ok.

Reagovat
PP

červená.. bez debat.. Když si vemu, že za míň agresivní faul dostal Xhaka rovnou redku..

Reagovat
spider_8

Gary to v poslední době slušně kosí

Reagovat
tunkic

Nejhorší je, že mě takovejhle výbuch s týmem ze spodu tabulky ani moc nepřekvapuje

Reagovat
mr.Silver

Lucas do hry, klidne misto Ozila, ten je dneska tak spatny.

Reagovat
Nikikrew

Za ofenzivneho ano?

Reagovat
Gunner14

Nemá rád zimu no aj minulou se ztratil po výborným začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Mne dneska Ozil tak spatnej neprijde. Taky tam sice posral par balonu, ale konecne to bere trochu na sebe a maka. Spis Iwobi je k hovnu. A nechapu smysl Girouda v utoku, kdyz to posledni dobou hrajem na balony za obranu.

Reagovat
off-olda

Matip

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To musí byť vrabejkov príbuzný, alebo mentor.

Reagovat
SunFells

Bez Ramseyho 0:0 chlapci ....

Reagovat
smazaný uživatel

Nasi hraci vypadaj jak kdyby hrali poprve v desti. Tak 10x za prvni polocas byl nas hrac hrozne prekvapenej, ze mic odskocil uplne jinak nez na suchy trave. Diky Ramsey za skvelejch 15 minut

Reagovat
Miguel19

Mané se zranil při rozcvičení

Reagovat
off-olda

Mané má taky bebí? Tak hlavně, že pro něj poslali letadlo.

Reagovat
fff

No konecne dali opakovacku, Lallana tu loptu fakt netrafil .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

yep...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

doufám, že budeš chlap, Oľo a Clattenburgovi se za tu urážku omluvíš

Reagovat
fenixLFC

a za co? nie je to pravda, ale mohla byt

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

ve studiu se shodli, že to faul nebyl

Reagovat
kiwwi

V štúdiu LFC TV?

Reagovat
Coutinho10

Mane

Reagovat
Swarley

ta zívající slečna docela shrnula výkon Liverpoolu

Reagovat
off-olda

Tak teď Klopp vypadal, že je úplně v lese. Takovej ten zoufalej úsměv.

Reagovat
Miguel19

Hendo jak zmátl Ukazuje doleva, ale pak to napálí do autu vpravo

Reagovat
bbbauch

What a pass

Reagovat
Cobra

Reagovat
mr.Silver

Stridani o polocase

Reagovat
mr.Silver

Giroud dole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Jenkinson hore.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvely. Na hriste jde Walcott, co se furt schovava za hrace. Kez by me dnes prekvapil

Reagovat
vilp

Ten přímák byl geniální, to se musí nechat.

Reagovat
Wat

Běhá jim to, ale bohužel finální fáze a zakončení děsně vázne. Možná to bude chtít Sturridgea, kterej trochu zasobčí, zkusí překvapivý řešení... co je s Maném nevím, ale snad nic vážnýho a bude to moct taky roztočit.

Reagovat
Mastný Chobot

čo to bolo za výkon? ale dobré striedanie

Reagovat
Teoretik

Ač nerad, tak musím Chelsea dnes pochválit, ta ofenziva na hřišti úplně lítá, ti hráči snad trénují s tunovým závažím. Navíc není překvapení, že Conteho tým takticky školí Kloppa. Ten bude muset vytáhnout nějakou brutální motivačku, ale bude to těžký, do plných to Liverpoolu teď prostě nejde.

Reagovat
13

Neumím si představit, že bychom dali Chelsea dneska góla. Ta Luizovo kulišárna úplně změnila dění, do té doby jsem věřil ve výhru. Od té doby už zas fans spadli do letargie a hráči bohužel s nima. Zajímalo by mě co je Manému, ať ho tam radši přes zranění necpe. Radši ať je pořádně ready na spurs.

Reagovat
Svatej

No co k tomu říct. Liverpool je ve hře bez míče naprosto děsivej a agresivní, my uplně rezignujeme na rozehrávku a nehejbeme se. Sere mě, že když už vyhrajem nějakou tu hlavičku nebo osobní souboj, tak ten míče nedostanem soubojem na našeho hráče, ale na obránce soupeře.

Dost mi vadí dneska Alonso. Ten chlap má snad 1,9m a nevyhraje jedinou hlavu. Hazard je šíleně línej ale s míčem vypadá jako jeden z mála fakt dobře. Nejlepší zatím stoprocentně Luiz. Moses taky super

Reagovat
spider_8

A přesto to hrajeme takticky výborně a Liverpoolu nic nedovolujeme. Naopak jsme měli pár nadějných brejků.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomuhle Liverpoolu není nic těžkýho nic nedovolit. Dokázal to i Plymouth a Wolves.

Reagovat
andrew96

Reagovat
mikelinos

Mezi nejlepší bych přidal ještě Matiče, dnes taky super

Reagovat
Steven666

ale fakt neviem čo sa stalo s Kantem, niežeby hral zle ale na začiatku sezóny bol taký aktívnejší....

Reagovat
Miguel19

Paradoxně mi dnes Kanté přijde dobrý. Nebo aspoň lepší než Matič..

Reagovat
Hachim Mastour

Už to začína.Kolotoč

Reagovat
smazaný uživatel

feo

Reagovat
Trand

TJW pls

Reagovat
havrys99

Iwobi nejlepší na hříští od nás. Škoda že nespí bude střídat, ale Lucasovi to tam padne

Reagovat
SunFells

Kurva proč to nezvedne, když je Gomes tak z brány a on to jediný umí

Reagovat
SunFells

Aha, Mesut mu přihrál ...tak furt ten bojkot proti jeho asistencím.

Reagovat
avicii

toto bude zase o tom istom, budeme mat prevahu na lopte, nic z toho nebude, Chlesea tam este nieco ukpone s protiutoku...

Reagovat
vladis271

Presne tak. Rste ze to dnes nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem prisel, my jsme retardi nebo wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Čech si to ale užívá

Reagovat
Miguel19

On ten přímák byl normálně na písknutí Já myslel že ne..

Reagovat
off-olda

Jako vážně? Takže zajebal Mignolet?

Reagovat
Miguel19

No teďka ve studiu bylo písknutí jako kráva, ale to snad museli nějak zesílit Ale i píšťalku u huby ukazovali..

Reagovat
13

No Olo s omluvou počkej, teď to tam rozebírají a nebyl to faul. Akorát že Clattenburg to z jeho pozice vidět nemohl. Hazard je prostě vychcánek.

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel som ten rozbor, ale dobre, no... stava sa, skoda.

Reagovat
Gareth Bale 11

Oni jsou zalezlí až na vápně, ale prostě nevystřelíme z dálky. To nechápu.

Reagovat
mr.Silver

Gomes

Reagovat
PhilipS

Gomes už jede no.

Reagovat
Trand

Iwobi je skvělý.

Reagovat
Tommy the Gunner

Peknej kolotoc, ale chtelo by to gol

Reagovat
13

A Mignolet je fakt postavička k pohledání. Ten přímák se nekopal nijak extra rychle. Nechápu co tam nacvičoval.

Reagovat
Mastný Chobot

keď im dáme gól, tak sa rozsypú

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

anebo my

Reagovat
Mastný Chobot

alebo aj nie

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem rikal..

Reagovat
Counter

ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX

Reagovat
havrys99

Aleeeeeeex DOuble

Reagovat
Trand

Iwobiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Tommy the Gunner

Iwobiiiiiii buh

Reagovat
Rohlíček

IWOBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
SunFells

IWOBIIIIIIIIIIIIIIII ...Paráda, ale to nebyla penalta?

Reagovat
mr.Silver

Iwobi!!!! Krasne Alexis

Reagovat
fenixLFC

hendo sice skvele videnie ale co z toho ked proste tie pasy netriafa on ten lallana na kridle je blbost, takto mame 6 hracov v strede kedze sa tam stahuju obe kridla. a nepomaha tomu ani clyne ktory sa klasicky rozbehne a ked uvidi prvu prekazku tak sa zatoci na mieste a nahra, v horsom pripade ide aj on do stredu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXIS A ALEX

Reagovat
SunFells

Iwobi hraje nadpozemsky, tam mu to Gomes vůbec neměl chytat ...prasák.

Reagovat
smazaný uživatel

kua hned to je ine

Reagovat
smazaný uživatel

Ivoš 8-)

Reagovat
tunkic

A JEDEM KU*VAAAAA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Clyne akoby podával zápas po zápase horší a horší výkon.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč vlastně napadáme, když posledních 10-12 zápasů necháme každýho, ale úplně každýho soupeře zatáhnout do plnejch a pak si to tam hodinu hážou dokola jak dřív Barcelona, ale Klopp asi nepochopil, že todle Barcelona není...

Reagovat
Miguel19

Luiz jede dál. Snad nečeká, až ho někdo dorazí do konce sezony tvl..

Reagovat
Arbiter

v tomhle je jak Terry, ten by taky neodešel, pokud by nebyl úplně odrovnaný...

Reagovat
Ondiis

Ox hraje dnes opět perfektně! A Iwobi? Skvělý výkon

Reagovat
masly008

no napravo v 1 poločase byl iwobi tragický,mu vyloženě sedí ta levá strana.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool zas pletie z hovna bič , ale chybaju tomu vajíčka ..takze sa to može kedykolvek rozpadnúť uplne

Reagovat
Mervin

boha Theo

Reagovat
Hachim Mastour

Alex baller

Reagovat
Miguel19

Zase bez karty pls

Reagovat
Horcmen

Reagovat
fff

DPC

Reagovat
Miguel19

Firmino těsně.

Reagovat
smazaný uživatel

firmino

Reagovat
Mimalu

skoro Firminho. chyběly milimetry

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino Karma ty špina shemalská

Reagovat
Hokaido

Reagovat
wild

Kam si to jebol

Reagovat
Ritchie

Reagovat
off-olda

Firmino

Reagovat
Swarley

heh

Reagovat
smazaný uživatel

Firminho

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim, ja vim, bez h

Reagovat
Swarley

zkurvenej vítr ty vole

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Free_player

to se posral

Reagovat
smazaný uživatel

Asi krtek :D

Reagovat
minoLFC

Firmino to je tragéd

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino ty seš taky dobrej čurák

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za číču na lajně?

Reagovat
Counter

Sian Massey, nejlepší čárová rozhodčí na světě

Reagovat
castelL

Ďalší k....

Reagovat
Coutinho10

Firmino aaaaaaaaaaah proc si to nezpracuje byk sam

Reagovat
Hai

Tvl mel jit radci k soudu dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum na svoje pomery dnes solidny.

Reagovat
castelL

Treba ho poslať do Číny za 30 .. aj s Mignoletom ako bonus.

Reagovat
Ondiis

Vidět Alexise na vlastní půlce s balonem je o nervy

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Coutinho10

Dejane nestrilej

Reagovat
Hokaido

Škoda Mosesss

A Mignolet by to zase neměl, to je fakt komediant. Hlavně, že to rukou „kontroluje“.

Reagovat
Miguel19

Měl to dát Hazardovi proti noze.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako měl, ale nezkusil to blbě.

Reagovat
Mimalu

asi jo, ale nebyla to úplně marná pozice ze které by to nestálo za střelu

Reagovat
havrys99

totální ofenzivááááááá

Reagovat
Hachim Mastour

Lucas

Reagovat
jk

To je ubohost...to tempo, ty přihrávky, ten alibismus ve většině soubojů. Spurs přijeli na SoL a doufali, že jim BlackCats daj ty body zadarmo nebo co. Bych je za to bago nakopal do prdele.

A není tam marný Son, jsou marní skoro všichni, hra naprosto bez duše.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Coutinho10

ted to mel Moses trefit a byl by to hrebicek...uf

Reagovat
Free_player

ale mohla byt asistence u Costy ve fantě

Reagovat
Coutinho10

to sice jo, ale dneska na ni netrvam

Reagovat
Miguel19

Šmarjá Hazarde.

Reagovat
mr.Silver

Nedovedu si predstavit, ze dame dalsiho gola

Reagovat
nevros

Ty rozhodci zas nezvladaj. Jasna penalta (jo hned po ni padl gol) ale to jak posuzuji fauly... na ranu hnupove

Reagovat
spider_8

Bože takhle zadrbaná akce. Will dneska slabota, chybí mi Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že Willian nemá Mosese zrovna v lásce. Za všechno do něj hovní.

Reagovat
havrys99

Capoue je ale výbornej. Po utkání bych ho ještě koupil

Reagovat
mickey mouse

a pojďme kurvaa

Reagovat
off-olda

Moses

Reagovat
Gareth Bale 11

Sissoko to vytrhne no.

Reagovat
jk

Jo no...Ten je schopný se tam ploužit při derby, se těším na jeho pracovní nasazení v Sunderlandu

Reagovat
Gareth Bale 11

Já tam být, tak na něj bučím normálně taky.

Reagovat
jk

On je srdcař, ho to vyhecuje

Reagovat
castelL

Blyať a zrovna mnou zatracovaný Wij :

Reagovat
smazaný uživatel

Gini zaslouženě. DNeska z Liverpoolu nejlepší na place

Reagovat
Svatej

Sundej Hazarda. Fakt mě nebaví se na něj dívat, jak se tam plouží

Reagovat
Mimalu

hraje dobře, snad všechny naše šance začaly u něj

Reagovat
andrew96

Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnalduum, vzdy som mu veril

Reagovat
Coutinho10

Goooooooooaaaaaaaaaaaaaal Wijnaaaalduuuuuuuuum

Reagovat
Free_player

heh a je tam

Reagovat
Coutinho10

opatrne Jamesi..

Reagovat
smazaný uživatel

Este jeden dame

Reagovat
mr.Silver

Gabriel omg

Reagovat
kiwwi

Jaky Darth Vader na lavičke Watfordu

Reagovat
smazaný uživatel

maate niekto normalny stream prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
nani92

jj, ale platený

Reagovat
Lacko_Boh

dosli peniaze z youtube, gogo ?

Reagovat
nani92

ked už tak ZZZayo

Reagovat
Counter

Střídání Lucase to jaksi zabilo

Reagovat
Svatej

Doprdele pošli tam Cesca za Harada, nebo Pedra...cokoliv..to se fakt nedá

Reagovat
PP

jste moc zalezlí.. A zrovna Pool má ten útok skvělý..

Reagovat
Hokaido

Až tam pošle Klopp Maného, tak nás čeká peklo.

Reagovat
tunkic

Alexisovi by mohl někdo říct, že když mu to nejde, tak to nemusí pořád zkoušet sám

Reagovat
Lacko_Boh

az ked podpise

Reagovat
tunkic

Reagovat
Svatej

Milner zas na buzničku..kurva trestat tohle...

Reagovat
Whitemedia

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Milner

Reagovat
off-olda

MIlner neumí běhat a chtěl by penaltičku.

Reagovat
Miguel19

Zase jsme totálně marní. Čas tam dát druhý fík.

Reagovat
bbbauch

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko vážně ještě horší než Son. Kupodivu je to možné.

Reagovat
Miguel19

Hazard zakopává o míč, to mě poser.

Reagovat
vilp

V těch kalužích se ani nedivím.

Reagovat
Svatej

Bodejť by Costa zpracoval míč, za celej podělanej zápas jsme ho nedostali do hry. Na jeho místě bych se vzteky posral

Reagovat
smazaný uživatel

Kante úžasný dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

to stridani coqa bylo na nic, uplne se kvuli tomu vytratil Iwobi a tedka watford vi, ze staci pokryt alexise(ktery uz je navic unaveny) a jsou v pohode...

Reagovat
Mervin

Reagovat
havrys99

Walcott úplně nevýraznej

Reagovat
r.mrazik

Lallana dobrej hasic

Reagovat
havrys99

do pičéééééééééééééé

Reagovat
mr.Silver

Lucas do pici, skodaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

universe proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Koho by napadlo, že budu tak nadšený z toho, že jde na hřiště Pedro za Hazarda.. až tak Eden klesnul..

Reagovat
vilp

Zrovna dnes? Byl u všeho pozitivního z vaší strany směrem dopředu, jen škoda, že ty akce potom vždycky posral hlavně Willian a Moses.

Reagovat
off-olda

Kurva, Moses je pozičně úplně v lese. Pořád za ním někdo je. To si k němu nemůže prostě stoupnout?

Reagovat
castelL

Leicester RIP

Reagovat
smazaný uživatel

bublina konečne praskla

Reagovat
pingla

Leicester 2 body od sestupu

Reagovat
Miguel19

To už jenom čekáme, kdy nám tam spadne druhej gól. Tragédie.

Reagovat
Cobra

Ať jdou do prdele s takovým výkonem. Šíleně podceněný zápas.

Reagovat
off-olda

Ty vole už toho Mosese ale střídej. On se úplně zbláznil posledních 20 minut.

Reagovat
vladis271

Sme aspon lepsi ci sasa lwn dohrava,?

Reagovat
jk

Do<> tam si šest záložníků nahrává kolem vápna a hledá mezeru jen proto aby pak přibehl Davies a narval to na tribunu. Přijít s takovou strategií to muselo dát opravdu kopu práce, ani se nedivím tomu dnešnímu výsledku.

Reagovat
Mimalu

jasná

Reagovat
Miguel19

Ty krávo

Reagovat
off-olda

Matiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

pencleee

Reagovat
andrew96

Tmrd Costa, dobře ti tak blbecku. Mignolet

Reagovat
andrew96

*zmrd

Reagovat
Swarley

dobře mu tak, kktovi

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
Miguel19

Costič kurva.

Reagovat
Pigeon

správně, ta penalta neměla být

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

lol

Reagovat
off-olda

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Manik...

Reagovat
andrew96

Přesně tak. Kdyby ten dement neletal, tak jasná.

Reagovat
Pigeon

se to často mluví o tom, jak by se mělo vymýtit simulování, a vy jste překvapení, že odsoudím ten jasný dive Costy. lol

Reagovat
Liquid

Reagovat
Ritchie

Costa

Reagovat
Coutinho10

twl si dela prd...

Reagovat
smazaný uživatel

ZER HOVNO TY JEBNUTY KOKOT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zomri kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teraz to otociiit.

Reagovat
off-olda

Costa On se nechá vychytat takovou sračkou.

Reagovat
r.mrazik

Spravedlnost

Reagovat
vilp

Jo, hoši, hlavně že jste palcovali Hazardův odchod. Dobře vám tak.

Reagovat
Coutinho10

Mignooooooooii

Reagovat
Teoretik

Costa si to zasloužil za ten přihraný pád

Reagovat
REPLIKATOR

Matip Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam byl Hazardek

Reagovat
off-olda

Reagovat
Mimalu

Reagovat
nani92

do piče, Conte raz vystrieda a exekutora penált dá dole..

Reagovat
smazaný uživatel

A NIE JE KOKOTBURG KOKOT KURVA??????????????????????????

Reagovat
smazaný uživatel

take iste smradlave hovno ako webb

Reagovat
smazaný uživatel

Raz na taketo piskanie doplati...

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by... ale tak vidis, este vyhra cenu a naj rozhodcu... zapasy lfc ale snad nikdy neodpiskal bez velkych chyb.... ale tak anglicko je smiesna futbalova krajina, necudujem sa, ze to povyhraval webb a takyto posuk...

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas....to v takom Turecku uz by mal za taketo piskanie pri dome nonstop policajnu hliadku

Reagovat
fenixLFC

mignooooooooooooooooooooooooooooooo tam mas ty pica simulantskaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Jak panko

Reagovat
smazaný uživatel

Costa bol,je,aj zostane mrdka!!!!!!!!!

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

krysa nedala penaltu, paráda, aspoň něco pozitivního.. jinak hraje Chelsea pěkně, chytře.. bez krysy a Pedra by to byli i sympaťáci

Reagovat
Manik...

Faulovaný hráč nemá kopat

Reagovat
havrys99

achjoo

Reagovat
elChe

rovnou chelsea ten titul dejte, ostatní týmy stejně nemaj zájem se zapojit do boje

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Kde je Csaplárova past, když ji člověk potřebuje!?

Reagovat
kiwwi

Wenger ju dojebal

Reagovat
Azza

Reagovat
r.mrazik

ˇklopp za to rvani na 4 rozhodciho by mel taky dostat stopku...psychous

Reagovat
spider_8

Přesně, taky dobrý čurin

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kiwwi

nn pretoze on je passionate one, to je v poriadku

Reagovat
r.mrazik

Mu ten pomezak mel dat facku...

Reagovat
PhilipS

Chjo. Strašně zbytečná prohra. Ta první půle prostě nepochopitelná. Giroud příště z lavičky. Perez základ

Reagovat
PhilipS

Chjo. Strašně zbytečná prohra. Ta první půle prostě nepochopitelná. Giroud příště z lavičky. Perez základ

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby misto posledniho stridani dal na hriste Bellerina misto Gabriela, kterej to tam jenom kurvil, tak by to mozna dopadlo lip.. Iwobi byl nejlepsi na hristi, tak ho stahnem do stredu hriste.. proste WTF

Reagovat
Orlandiiik

To co mělo dneska znamenat ? Poslat tam Sissoka a čekat s Janssenem do 84.minuty ? JEBAT

Reagovat
off-olda

Tak penaltu jste stejně neměli, tak na co Janssen?

Reagovat
PP

Proč naše zápasy nezačínají hned od začátku 2:0 v náš neprospěch?? Asponby jsme měli na vyrovnání či výhru 90 minut kurva..

Reagovat
Mervin

dnes těch minut bylo i tak dost a stejně to bylo k ničemu...spíše se zamyslet nad tím, proč jdeme do zápasu s takovou sračkou a Ramsey už by si za nás nemusel kopnout vůbec

Reagovat
PP

je zbytečný.. Mu vyhovuje post co Ozilovi - volný hráč na toulání po hřišti jako v repre, ale jakákoliv pevnější pozice či postavení mu nevyhovuje a je nahovno. Neví co má hrát a chybí na důležitých místech. A dva hráče na toulání si nemůže dovolit snad ani Barca..

Reagovat
Nikikrew

Tak to je asi uz koniec. Bellerin mega chybal ale taku sancu ako zajebe Wallcott

Reagovat
Mervin

Theo tam byl dnes úplně k hovnu stejně jako Giroud, který by se ke konci hodil

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Swarley

budete podávat odvolání nebo jako jak "asi už je koniec" ?

Reagovat
Nikikrew

Vtipne Swarley. Odkedy je Mou v United, isiel si s vtipkami dole

Reagovat
bbbauch

jose ho znicil

Reagovat
smazaný uživatel

Zúfalstvo dnes, hlavne v prvom polčase. Otrasný výkon rozhodcu. Jasná červená za faul Rodwella. Asi sa nám to vrátilo zo zápasu City. ale to neospravedlňuje výkon rozhodcu. Každý jeden ťuk pre Sunderland. A 2 minúty nastavenia to zabili. Inak Sunderland to slušne zabetonoval, klobúk dole pred nimi. Boli draví a bod si zaslúžili.

Sissoka a Son nechcem vidieť na ihrisku. Doma proti Middlesbrough prosím znovu 3-5-2-1. Aspoň Arsenal potešil.

Reagovat
Swarley

dvakrát vám 12 lidí na hřišti nemůže projít

Reagovat
Cobra

11. Sissoko a Son se nepočítají.

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

PEDRO KURVA

Reagovat
SunFells

No kokot výsledky, dobrý je jen to, že Lester spadne.

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Pedro dobře, Henderson parádně.

Reagovat
Coutinho10

neskutecnej obranej zakrok Hendo

Reagovat
Mimalu

tvl

Reagovat
ADM

Kante strop...

Reagovat
kiwwi

Kante dneska MOTM o parnik

Reagovat
fajdax

Reagovat
off-olda

Pičéééééééé

Reagovat
Ritchie

Kante je prostě neuvěřitelný, Pedro

Reagovat
Miguel19

Kanté neskutečně parádně, ale pak pošle takovýho hopíka kurvy

Reagovat
Gunner14

Tvl Cecek vypadá jak houmlesák

Reagovat
Gunner14

A Luizovi nějak řídnou vlasy

Reagovat
Swarley

vypadá jak nějakej španělskej pseudoumělec prolívanej od rána do večera vínem

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Hokaido

Bohém.

Reagovat
Coutinho10

ufff..piskej radsi konec

Reagovat
smazaný uživatel

Luckeriii

Reagovat
off-olda

Ty vole, dotknul se toho Mignoleta vůbec?

Reagovat
EXoRcIsT

kopol donho Mignolet pri odkope

Reagovat
off-olda

Zas kurva Moses

Reagovat
spider_8

Reagovat
Coutinho10

Firminoo skoda

Reagovat
castelL

Vyjebte už toho kokota Firmina .. nedá nič

Reagovat
ADM

tvl Kante si raz vážne spracuje vlastný center

Reagovat
TopinB

Reagovat
Fairplay

Reagovat
off-olda

Kantééé wow

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté ...

Reagovat
TopinB

He's here, he's there, he's every-fucking-where! Kanté

Reagovat
Horcmen

ale tak dobrý bod Kante bůh

Reagovat
Ritchie

Kante & Luiz dneska výborní, Alonso těžká bída, přišlo mi že skoro žádnou nahrávku nedal přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Kante rozhodně ne.

Reagovat
off-olda

Reagovat
fajdax

Kante nejlepší výkon jaký jsem kdy od DM viděl

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas odevzdával míče úplně stejně jako Alonso. Což ostatně dělá poslední zápasy dost často.

Reagovat
r.mrazik

jestli jsi zvykly,ze DM neda prihravku,tak to jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Jsem zvykly, ze ty pises sracky u kazdeho clanku. Takze pohoda :)

Reagovat
r.mrazik

Ok pičko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Michy si pripisal krasnych 5s

Reagovat
Steven666

remíza je spravodlivá

Reagovat
Arbiter

Škoda, mohli jsme z toho vytěžit výhru, ale ani tak to pro nás není bůhvíjak velká ztráta Až na dvě, tři šance Pool v útoku bezzubý, Conté to dobře srovnal

Reagovat
avicii

Tak zas vas drzali potom len stadardky ak sme my boli bezuby...

Reagovat
Kovi81

skoda

Reagovat
Mimalu

předzápasem bych remízu bral, no 3 body nebyly daleko. Jinak ale spoko, zase jsme zvětšili náskok na čele a to se počítá

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda sakra, na tu penaltu, když už, měl jít Luiz. Ale bod dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Co vsetko Firmino zahodi je az neuveritelne

Reagovat
Teoretik

za ztrátu Chelsea, Liverpoolu, Tottenhamu a výhru Swansea. K Arsenalu není co dodat

Reagovat
Usty

Takhle by měl vypadat zápas dvou nejlepších týmů ligy, úžasnej náboj po většinu utkání, napětí, parádní atmosféra a hlavně závěr. Žádný uspokojení s remízou, oba týmy chtěly vyhrát a oba úplně v klidu mohly. Závěrečných 25 minut, to byla paráda.

Jinak, tady to sice vypadá jako nošení dříví do lesa, ale Kanté předvedl ve druhý půlce nejlepší výkon defenzivního záložníka v PL za celou sezónu, neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

(za Kanteho)

Reagovat
smazaný uživatel

(za tebe)

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň víš, kdo bude v sestavě kola a můžeš se z toho vybrečet předem.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Harakan

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tak snad tak bude i zapas dvou nejlepsich tymu ligy vypadat.

Reagovat
r.mrazik

jak muze byt nejlepsi vykon,kdyz neumi nahravat??? ze to pak vetsinou vybojuje je krasny,ale pak to zas ztrati...

Reagovat
Mihi

Stracal v prvom polcase, v druhom polcase aj ked stratil, tak to hned vybojoval naspat a presne prihral. V prvom polcase to nebolo dobre od neho, ale tak to vsetci vieme a Usty takisto vypichuje jeho druhopolcasovy vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze je to ok, pac to vybojuje zpatky, jo? Nevadi, ze si spoluhraci pokazdy daj sprintik dozadu, protoze DMko obvykle neztraci zrovna vysoko na hristi. Nevadi, ze Kante mel na postu, kde obvykle mivaj hraci nejvyssi uspesnost prihravek z celyho tymu, jenom 65%, furt je to nejlepsi vykon DMka v sezone

Reagovat
Mihi

Akoze chces povedat ze Kante hral vcera zle? Tiez by som netvrdil ze to bol najlepsi polcasovy vykon v sezone, ale bol to vyborny vykon. Ta uspesnost 65 percent je zapricinena hlavne tym prvopolcasovym vykonom, kde mal len 55 percentnu uspesnost prihravok.

Reagovat
r.mrazik

ja videl jenom druhy polocas a tam nedal poradnou prihravku...sice to pak vybojoval obcas zpatky,ale pak zas casto debilne nahral...

co na tom za nejlepsi vykon jako DMko? skvele bojoval,to jo...ale nejlepsi vykon? no tak!!!

Reagovat
Mihi

Dobre, najlepsi vykon je prehanka, ale vacsinu tych neskompletovanych prihravok ziskal naspat a velakrat zastavil nebezpecny brejk Liverpoolu, za mna to bol vyborny vykon. Ale samozrejme hovorim o druhom polcase, v prvom to bolo slabsie. Takisto nesuhlasim s tym ze nedal poriadnu prihravku. Kante ma prave velmi presne dlhe pasy, neviem co viac cakas od DM, ked vacsina z nich su len posuvaci ktorych hlavnou ulohou je ziskavanie lopt a vykryvanie priestoru.

Reagovat
r.mrazik

66 procent je bida...tak jaky presny pasy? kazda treti prihravka sla do pice...

cekam od DM neco vic,nez bojovat a behat...preci jen je to fotbal a ne MS v atletice

Reagovat
Mihi

Usty pisal o druhom polcase, kde mal uspesnost 75 percent, co tiez nie je nic moc pre DM, ale zas treba do uvahy brat aj ten pressing liverpoolu.

Reagovat
r.mrazik

Usty posledni dobou extremne prehani...a tohle se nese v duchy "nejlepsi gol sezony uz v lednu" a "nejlepsi nuzky v historii PL"....jinak ho zdravim

Reagovat
Usty

Ve druhý půlce měl 16/22, což není top, ale 12 vybojovanych balonu za druhy polocas, to je dle statistik cca dvakrat vic, nez kdokoli dokázal. Proto píšu o druhé pulce a ne o celém utkani, v jehož kontextu to nejspíš nejlepsii DM vykon sezony nebyl.

Vyridte to kdyžtak i tomu kohoutovi vejs.

Reagovat
r.mrazik

to nezachranis...opet prehanis

Reagovat
Usty

Spis ty jako obvykle nechapes psanej text :)

Reagovat
r.mrazik

klidek klidek....

Reagovat
Usty

S tím zobecňováním jsi začal ty. Já výslovně píšu o druhý půlce, ve které byl Kanté neuvěřitelný, jen ty s Iacobem tady do zblbnutí omíláte, že tvrdím, že předvedl v celým zápase nejlepší výkon v sezóně. Úplně tatáž situace jako s nůžkama Carrolla, kde si vydedukuješ nějakej nesmysl a pak si na něj rozjedeš agitku.

Já můžu z fleku vyjmenovat několik výkonů DM, který byly lepší než včerejší Kanté. Třeba Wanyama proti Man City, Gueye proti Man Utd nebo Arter proti Tottenhamu. Ale ty všechny prostě Kanté výkonem ve druhým poločase předčil.

Reagovat
r.mrazik

je skoda,ze se fotbal nehraje jen 45 minut...ale to fuk i vzhledem k tomu,ze ani ve druhy pulce nebyl nejlepsi DM za celou sezonu...mozna i to je ten problem...

s nuzkama carrolla jsem si nic vymyslet nemusel,klasicky prehanis....ty agitko

Reagovat
Usty

Já dominantnější poločas od DM letos neviděl, ale to už je věc názoru samozřejmě.

Mně jde spíš o způsob tvý afektovaný reakce. Já jen vyjádřil svůj názor, vždyť je to jenom proboha diskuze, ne akademickej článek

Reagovat
r.mrazik

jaka afektovana reakce? tusim ze jsem ti napsal,ze sledujes PL asi jen mesic ( )... ja to beru hlavne z prdele...ze si z toho neumite udelat sami prdel a hned kopete jak troubove,za to nemuzu...neberte se tak vazne

Reagovat
r.mrazik

a tohle prehaneni je proste srandovni...nic vic za tim nehledej

Reagovat
Usty

Zahrávat to na srandu je jednoduchý no... Já (my?) kolem sebe nekopu, jenom argumentuju, protože tak se to dělá, když na tebe někdo nesouhlasně zareaguje a ty si za svým názorem stojíš (případně ho někomu vysvětluješ).

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, já tady určitě něco do zblbnutí omílám Leda tak to, že seš modráckej wanker.

Reagovat
Usty

Tvoji diagnózu už všichni známe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Takze jsme neztratili a na Arsenal bod ziskali takze u me dobry

Kante, Luiz dnes top

Penalta tezko rict takhle ze sledování na mobilu a Milner hodne tmave zluta

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino z formy už tak 2 měsíce

Reagovat
kiwwi

dneska Naniho jebne hystericky zachvat

Reagovat
Busby babes

Martial?

Reagovat
kiwwi

jj

Reagovat
Busby babes

no jako taky ty reci moc nechapu ale. Na tom kridle hral dobre, tak moc nerozumim tomu co Zoze rekl...

Reagovat
vilp

Jaké řeči?

Reagovat
Busby babes

"Players pick themselves," said Mourinho yesterday. "I am just there to analyse what they do and try to be fair with them.

"His position is one where we have lots of options and he has to perform better than the others who are competing for the same positions. Do you want me to leave Mkhitaryan out after being man of the match and playing so well as he did? I can’t. Mkhitaryan has to play tomorrow. Simple."

Tohle si mohl/mel odpustit. Proste na te pozici mame hodne moznosti, zapasu hodne, Martial si zahraje dost.

Reagovat
B3n

Co je na tom špatnýho ? Pochválení pro Mikyho a push pro Martiala, ne ?

Reagovat
Busby babes

jeste rekl "He has to perform better than the others that are competing with him for the same positions," the boss said. "His position is where we have lots of options."

coz mi prijde zbytecne rypnuti. proti Hullu hral dobre.

Reagovat
B3n

Jojo, četl jsem to. Já nevím, nic špatnýho na tom nevidím a rýpnutí už vůbec ne. Všichni musí hrát líp, než ostatní, s kterýma soupeří o post přece. A zvlášť když je tam víc, než jen dvě možnosti. Podle mě řekl naprosto logickou věc, kterou si ti hráči musí uvědomovat moc dobře už dlouhý léta.

Reagovat
vladis271

A Shaw je na tom ako? Nastúpi?

Reagovat
r.mrazik

ne...ten nehral dobre minuly zapas a mourek mu dalsi minuty na rozehrani nejspis neda

Reagovat
vladis271

kks. keby niekto povedal, že Shaw a Martial budú medzi prvými s kým bude mať zlobr problém bol by považovaný za šialenca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Rash je nakonec v pohode,ale "odnasi" to jiny mlady hraci...asi se musi kousnout jak Schweine,jinak to s nima dobre nevypada

Reagovat
vladis271

Martiala by ste cheli asi priveľa, ale myslím, že Shawa by Chelsea, Spurs, či Arsenal (ak by Bellerin odišiel do Barcy) mohli vyslobodiť.

Reagovat
r.mrazik

oni se tam casem urcite dostanou...snad se nezatvrdi a spis maknou nez aby byli nasrany a srali na to

Reagovat
smazaný uživatel

co ma Shaw s Bellerinom

Reagovat
Busby babes

jejda, hraci musi makat naplno. Kdo to kdy videl, takove prehnane naroky...

Reagovat
r.mrazik

myslel jsem kousnout hlavne psychicky...nebojim se,ze hraci nemakaji

Reagovat
B3n

Reagovat
Busby babes

vsak on s nima nema problem.

Reagovat
nani92

To povedal Jose alebo ty?

Reagovat
r.mrazik

Zatím jenom já...Mourek až večer

Reagovat
nani92

Tak potom fajn, keďže si to nevidel tak sa nemáme o čom baviť, pekný deň

Reagovat
vladis271

popieranie je jedno z prvých štádií každého problému.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

martial musel zahrat slusne,aby byl aspon na lavici...shaw nezahral dobre,tak je blbost cekat ze nastoupi....??

Reagovat
Busby babes

ted uz chapu. Jsem zvedavej. Rad bych aby nastoupil. odehral dobrej zapas.

Reagovat
r.mrazik

ja mu to taky preju...a teda hodim to sem,aby zas nekdo nebrecel...

Terry ohledne Mourkovo chovani ke zranenym:

If you picked up a knock and missed a day’s training, he’d come in and he wouldn’t speak to you, he told BT Sport.

He’d walk straight past you on the treatment table.

But you’re sitting there as captain of the football club, you come in kind of looking for the high five from the gaffer.

You don’t get it, he blanks you and he says to the physio, while you’re there so he knows what he’s doing, ‘How long?’

And the physio would say, ‘Couple of days’ and he’d just walk out.

Reagovat
B3n

Rozhovor jsem teda ještě neviděl, ale :

The Blues captain revealed that his former boss would use it as a motivational tool to encourage players to return from injury quicker.

Reagovat
r.mrazik

ja to taky nevidel...jen tenhle text...kazdopadne jak pomuzes telu se rychleji udravit timhle?

Reagovat
B3n

No, já teda nejsem žádnej psycholog, ani motivátor, což José, podle mě, je, ale jsem přesvědčenej, že psychika souvisí s tělesným zdravím. Tahle metoda je teda, pro mě, celkem překvapující, ale když se podíváš na marodky Josého týmů, tak bych řekl, že ví, co dělá. Nicméně na každýho to může zapůsobit jinak.

Reagovat
r.mrazik

spis by mi prislo,ze by ten hrac chtel na hriste driv za kazdou cenu a riskoval by obnoveni zraneni...nez aby mu tenhle pristup nejak prospel...

Reagovat
B3n

Souhlasím, ale jak říkám, na každýho to může působit jinak. Někdo se taky ktřeba kousne a bude hrát i přes bolest, která třeba není do budoucna nebezpečná, jestli víš, jak to myslím. Jinak výsledky mluví celkem jasně. Mrkni na Vaši marodku loni a letos, pro ten nejbližší příklad "zdravotní péče".

Reagovat
r.mrazik

jj,marodu mame mnohem mene,to je fakt...spis bych to pricital treningovymu procesu...

ale kdo vi...

Reagovat
B3n

Jo, taky myslím, že je to spíš věcí prevence, ale to spadá do stejné sekce. José a jeho tým v tomhle prostě umí chodít. A i Terry zrovna, pochybuju, že by to myslel nějak negativně, vzhledem k jejich vztahu.

Reagovat
r.mrazik

ja to sem hodil jen pro zajimavost...jak to maji v satne netusim...nemelo to byt primarne neco negativniho,jen jako info

Reagovat
B3n

Tohle je u Tebe těžko odhadnutelný, rozumíš

Reagovat
r.mrazik

ono zalezi jak kdo na me zareaguje...

Reagovat
nani92

Prečo? Medzi zápasmi bol krátky čas, ak bude na lavičke tak ok, ale ak tribúna

Reagovat
smazaný uživatel

prečo si tam dal veľké N človek ak premýšľal čo s tým má Nani

Reagovat
nani92

ak človek fakt premýšľal, tak vie

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasné.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
kiwwi

furt mi pri tomto golo napadne... "co tam kurva na tom hrote hladal?"

Reagovat
Busby babes

presne to si rikam kdyz na to koukam. Jak se tam kurva dostal?

Reagovat
Hokaido

Tak říká si to asi nejspíš i on, podle tý oslavy...

Reagovat
Busby babes

jo no. Coze? co se to prave stalo???

Reagovat
vodka

nabíhal ze zálohy tehdy nastupoval docela často na CM

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Hroťák

Reagovat
niflheim

Reagovat
r.mrazik

“Enough to be on the bench.” ...tak aspon tam se Martial dostal...

Reagovat
Busby babes

naskoci v 60. minute a da 2 goly.

Reagovat
r.mrazik

ideal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já souhlasím s Josém

Reagovat
r.mrazik

good for you

Reagovat
Busby babes
Reagovat
r.mrazik

uz by toho psychouse mohli poslat na tribunu at se zklidni...

Reagovat
Busby babes

uz by nejakej trest dostat mohl no.

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

fakt to uz niekedy prehana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mu ji málem natáhl, jak ukročil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

http://imgur.com/a/DDlpj

co ten typek vpravo dole?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Free_player

tvle to je nějakej Kloppův mladší klon ne

Reagovat
minoLFC

Kloppové Mini Me

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

(uz to tu bylo)

Reagovat
smazaný uživatel

Jebnuty psychopat

Reagovat
smazaný uživatel

Jebnuty komentar od jebnuteho čuračika

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Problém se zvládáním stresu doporučuji nedokrmovat to alkoholem

Reagovat
Free_player

jj nezvládá

Reagovat
iamek

Reagovat
bbbauch

Chudak ten sudi, poprskanej ksicht od nervaka, no psychopat

Reagovat
fenixLFC

Jürgen Klopp: "Chcel by som sa vyjadriť na moju reakciu po penalte, pretože sa ma na ňu nikto nepýtal. Je to vec pre štvrtého rozhodcu. Poznám to už z Nemecka - ľudia píšu veľké príbehy, odčítajú z pier. Povedal som mu 'nikto nás neporazí', čo samozrejme nie je pravda. V tej chvíli som to však tak cítil. Potom som sa k nemu vrátil a povedal mu, že som mu to nemal povedať. Povedal som mu 'prepáčte, bol som trochu vzrušený' a od odpovedal 'žiadny problém, páči sa mi vaša vášeň'. Nikdy som niečo podobné od štvrtého rozhodcu nepočul a chcel som, aby ste to vedeli."

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se líbí Kloppové reakce a jeho chování na lavičce při zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

já to mám docela rád taky, pokud to nepřekročí nějakou míru. Víc mě serou ublíženecké kecy a svádění viny na jiné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn ty jeho věčný kecy jak fanoušci maj víc fandit jako kdyby oni mohli za to že jeho tým hraje h*vno nebo to fňukání jak se oni snaží hrát fotbal a ostatní ne a podobně to mě taky vadí.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

S tým fandením má ale pravdu..

Reagovat
Busby babes

nesmi foukat no...

Reagovat
smazaný uživatel

Já kdyz jsem hrával tak jsem vzdy mel mnohem radeji zabalené trenéry, na kterych bylo vidět, ze to prožívám jak kdyby byli na hřišti s náma

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám že zabalené mělo být zapálené, to mám taky rád, třeba takovej Conte, ale Klopp je křečovitej mamlas, to už ani není zapálenost. Kdyby to borci na hřišti prožívali jako on, tak polovina z nich nedohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak on tymu nijak neublíží, max ho pošlou na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

No ale to je ten problém- že ho tam za to neposílají.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale druhá věc a na to jsem vůbec nereagoval. Reagoval jsem na ty nadávky na něj, které podle mě nejsou úplně opodstatněné

Reagovat
smazaný uživatel

To už pak asi záleží na úhlu pohledu každýho z nás. Já třeba nemám rád extrémy, takže mě nevadí emotivní trenéři jako třeba Conte, ale extrém jako Klopp mi vadí, stejně tak mi třeba nevadí tetování u hráčů, ale extrémy jako třeba Rojo nemusím, nevadí mi extravagantní účesy, ale to co má na palici Pogba je přehnaný atd....prostě všeho s mírou nebo pak člověk vypadá jako debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, sto lidí, sto chutí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Povie šašek...

Reagovat
Kopac

Neviem ci si moze dovolit hodnotit niekto kto ma na lavicke mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

To je ale uplne jedno... hraci uz nemuzou takhle litat za rozhodcim, nevidim jedinej duvod, proc by manazeri mohli a nemeli za to bejt trestany.

Reagovat
fenixLFC

pretoze za rozhodcom sa tam zhrknu hraci z pol ihriska. a je rozdiel ked vyvinies tlak na hlavného a na stvrteho. si vsimni ze casto ten stvrty vysvetluje co rozhodca spravil, bezne je v kontakte s trénermi.

Reagovat
bbbauch

Ja bych jako ctvrtej rozhodci uplne nadsenej neco vysvetloval hulvatovi, kterej mi rve do obliceje z jednoho centimetru...

Reagovat
r.mrazik

a pak se trouby radeji zbavis tim "miluju tvuj zapal" aby ses s nim dal nemusel bavit....vidlak z nemecka

Reagovat
bbbauch

A jestli je tohle beznej kontakt ctvrtyho rozhodciho s trenerem, tak asi koukame oba na jinej sport a nebo ty koukas jenom na Kloppa a prijde ti to normalni

Reagovat
fenixLFC

nie nepozeram iba na kloppa. pocas zapasu sa bezne bavi so stvrtym rozhodcom, normalne kecaju a smeju sa. podobne sa bavi niekedy aj s protihracovym manazerom. ty zas vytahujes jeden pripad a na tom to chces aplikovat (aj ked si pamatam teda na kloppa v nemecku ako tam zuril na stvrteho ). keby ho zdrbal a nadaval mu tak jasne, trest kludne. ale za to ze pvoedal ze nas nikto neporazi? ako vazne? a ako vazne chces porovnavat situaciu stvrteho rozhodcu so situáciou hlavného?

Reagovat
bbbauch

Takhle - rozhodci by meli mit respekt od hracu i od manazeru - at uz je to prvni, druhej nebo osmej.

Ale pochop, ze me je uplne jedno, co mu rekl. Pro me je proste nepripustny (tak to mam nastaveny ja) aby za mnou prisel sasek a zacal mi PRIMO DO OBLICEJE vyrvavat cokoli. Jak si to vubec muze dovolit? Vzdyt je to jak za hranici slusnyho chovani, tak za hranici nejakyho respektu k sudim.

ty tady obhajujes hulvatsky chovani, tvoje vec

Reagovat
bbbauch

Jinak zeptam se ja - myslis, ze rozhodci mezi sebou delaj rozdily? Ze si rikal, hele prvniho nam nechte bejt, na nej si neotvirejte hubu, od toho tu mame Fandu, ten stoji jako ctvrtej u cary, na nem si to vylejte.

Reagovat
fenixLFC

lenze to pravidlo nebolo zavedene kvôli tomu aby vychovavalo hracov ale rozhodcu. bolo zavedene na to ze na hlavného je ovela vacsi tlak-skrz pozornost, tribuny samotných hracov ktori za nim furt behali. kvôli tomu moze narobit chyby. vazne ti to pride rovnake ako u stvrteho? aku ten srpavi chybu? zle naklika cisla do tabulky?

Reagovat
bbbauch

V ohledu nejakyho chovani na hristi a respektu bych v tom vazne rozdily nehledal. Pro me tenhle kloppa vylev proste na hriste nepatri, tobe to prijde ok. Proste se neshodneme..

Jen si treba zkus predstavit, ze delas ctvrtyho sudiho a pribehne k tobe Mourinho a udela to same, co klopp. Nechal by sis naprskat do ksichtu?

Reagovat
r.mrazik

a??? je to psychous...at maze na tribunu i s tim jeho zapalem

Reagovat
fenixLFC

okej tak bude kazdy manaze na tribune po kazdom nesuhlase. ako napríklad mourinho ked tam lietal po ciare ako magor a drzal sa za hlavu ked mu nieco nepiskli/ odpislai nieco proti jeho timu....

Reagovat
r.mrazik

vsak mourek si za svoje debilni chovani taky svoje odsedi na tribune...

ale jestli nechapes rozdil mezi behanim a chytanim za hlavu a rvanim jak kokot na rozhodciho,tak se dal bavit nemusime a usetrime si oba cas a nervy

Reagovat
fenixLFC

sorry ale ked chces trestat toto tak by mourek nic nerobil len bol na tribune

Reagovat
r.mrazik

mne je mourek u prdele...ted se bavime o psychousovi kloppovi

Reagovat
scheeza

Ukaž mi prosím video jak Mourinho ze 2 cm řve na 4týho rozhodčího,má zaťatou pěst a nechybí daleko do toho aby ho praštil,na Kloppa ti jich najdu povícero

Reagovat
r.mrazik

neukazu!!

Reagovat
B3n

Tak přecejen je něco jinýho řvát borcovi do ucha z bezprostřední blízkosti a pak nějaký gesta na lajně, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

No když už zminuješ Mourinha, tak toho nedávno FA potrestala za to, že nakopl blbou flašku s vodou. Takhle řvát z milimetru do ksichtu mi teda přijde horší. Jako stěžujou si všichni, ale tohle je extrém kterej nedělá nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si už Pochettina hádať sa so štvrtým rozhodcom alebo vrieskať na neho ako pavián?

Reagovat
fenixLFC

uz vie po anglicky?

Reagovat
Harakan

Tohle je od tebe už křeč. Buď chlap a přiznej, že takhle se prostě Klopp chovat nemůže. Já ho mám rád, ale tyhle scény, kdy je smyslů zbavenej mu kazí tu reputaci.

Reagovat
fenixLFC

to nie je krec. ked nevie po anglicky tak jasne ze sa nebude hadat s rozhodcami. na ,,prehnane emocie" ma tottenham hracov. podla toho gifu stal unho a nahlas mu cosi hovoril. ja tiez revem po kamosoch ked je niekde strasny hluk. skor mi pride ze tu hladaju mufani a zasch hocico aby mohli pindat na niekoho kto ich odmietol.

pozri- ja nemam problem uznat ze klopp v poslednom case je s niektorými výrokmi mimo

Reagovat
bbbauch

Tak ja nemuzu porovnavat rozhodci, ale ty to porovnat se sebou a kamosema muzes (nehlede na to, ze je to uplne mimo)

Reagovat
fenixLFC

vazne ti pride viac mimo dva pripady ked jeden chce povedat nieco druhému uprostred hluku ako postavenie, kompetencie a dopad na zapas hlavného a stvrteho?

Reagovat
bbbauch

koncim

Reagovat
bbbauch

Jen posledni otazka - to klopp takhle besni i na hrace pred stridanim? Nebo jak jinak jim ma v takovym hluku rict instrukce?

Reagovat
fenixLFC

a on strieda pocas toho ako dame gol? si vsimni to publikum vzadu fakt sa mu encudujem ze tam reval

Reagovat
scheeza

On na něho řval kvůli penaltě

Reagovat
fenixLFC

to uz je fuk, na principe to nic nemeni

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Error

Rage jak svine, vylezla kazda zila na hlave, div mu tam nenatahne, ale on nahlas hovoril.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Harakan

Reagovat
iamek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Harakan

S tebou to nejspíš nepůjde, tobě přijde jeho chování evidentně normální, takže debata o slušném chování je tady zbytečná.

Reagovat
fenixLFC

prislo to v pohode aj tomu asistentovi a evidentne aj mediam ked to nerozoberali /podla toho ze sa ho to nepytali). jedini komu to vadi su sokujuco mufani

Reagovat
bbbauch

r.mrazik01.02.2017 10:32

Koukni se na palce a pak se podivej do zrcadla a uvidis nekoho, kdo vazne prekrucuje skutecnost

Reagovat
Harakan

Ty magore (jinak to nejde), vždyť se za to omluvil tomu rozhodčímu. Tak to asi nebylo v pohodě. Jesus Ale otoč to zase na United, hráče Tottenhamu atd.atd...

Reagovat
bbbauch

Zas v klidu, proste je to tezky, hluk, vitr...

Reagovat
fenixLFC

Kto vôbec prišiel s tymtým vetrom?

Reagovat
fenixLFC

Ty kripel prečítaj si to ešte raz. Ospravedlňoval sa za to čo povedal nie ako

Reagovat
Harakan

Klopp accepted he was in the wrong and sought out Swarbrick to apologise.

"I said, 'Sorry, I was a little bit excited,' and he said: 'No problem, I like your passion.' That actually I've never heard from a fourth official before so I thought it made sense you knew about it," he added.

Reagovat
vitasrp

Ty kráávo, tak tohle je ale síla.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ale tak spanelsky na nej taky muze rvat, ne?

Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

a?

Reagovat
Busby babes

respektive teda: takze je ok rvat na rozhodciho, pak mu rict, sorry, jsems e trochu nechal unest... Ja jen at sit o vyjasnime do budoucna...

Reagovat
bbbauch

Tak podle fenixeje rvat do obliceje ctvrtymu sudimu uplne ok, ale neopovazuj se behat po care a chytit se za hlavu - to uz jsi magor

Reagovat
fenixLFC

klasicky si to prevratil ale fajn

Reagovat
bbbauch

Tak jako kloppa obhajujes, ale o mourkovi musis hned napsat, ze se chova jako magor tohle je jenom prehanka a rejpnuti

Reagovat
fenixLFC

nenapisal som ze je magor (nanho ma ine pridomky) ale ze vtedy behal po ciare ako magor. tak kde chces stanovit tu hranicu co sa moze a co nie? obaja de facto spochybnuju rozhodnutie hlavneho

Reagovat
bbbauch

Uplne jsem vedel, ze se chytis toho "ze se chova jako" a ne ze je magor

at si Klopp nesouhlasi, at si diskutuje se sudim, ale at mu proboha nekrici do ksichtu takhle. Jako me tohle udelat kdokoli, tak se asi neudrzim

Reagovat
fenixLFC

ale ja som nikde nepisal ze sa chova ako magor ale ze tam beha. to nie je chytanie, to je tvoje prekurcanie mojich slov.

evidentne to prislo vsetkym v pohode, rozhodca s tym tiez nemal problem media s tym po zapase nemali taky problem aby sa ho to pytali.

Reagovat
bbbauch

Chova se jak magor/beha jako magor... to fakt mam delat rozdily?

Tak ja nevim, proc se mu klopp omlouval teda

Reagovat
fenixLFC

Za to čo povedal nie ako o povedal..

Keď mi podsuvas niečo čom nepovedal tak áno.

Reagovat
bbbauch

Slovickaris a klopp se omlouval za to, jak to rekl

Reagovat
fenixLFC

neslovickarim, na to som sam moc nepresny vo vyjadrovani

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra dnes bude najlepší strelec PL

Reagovat
EXoRcIsT

len zeby nemal ten svoj den ked nepremeni 3 100% sance

Reagovat
Free_player

aspoň 2 fíky

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan signed EIGHT players yesterday. They've signed 103 since being relegated from the Premier League in 2013. An average of 12 per window.

Reagovat
smazaný uživatel

Koncepce

Reagovat
kvasha16

Reagovat
iamek

Chudak Chazy.

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych dnes viděl Shawa a Rashe v základu, nicméně asi spíš bude hrát Darmian a Mata

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nevite kolik toto muze stat - https://www.youtube.com/watch?v=pLOhFU1IpZY chtel bych to koupit manzelce kolegy z prace, ktery je uz pul roku v Norsku na plosine

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

Mu ju chceš p.........?

Reagovat
bbbauch

Ted uplne nevim, cim ses chtel pochlubit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

fanousek Johna Terryho?

Reagovat
niflheim

Ne že by se šlo hned v odkazu pod videem prokliknout na eshopy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch
Reagovat
Hokaido

OT: Hacksaw Ridge?

Za mě strašná pecka.

A taky jsem nečekal, že Federera ještě někdy uvidím hrát ve vrcholný formě, a on mě hned dvakrát, ani ne za měsíc, vyvede z omylu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobrý film

Reagovat
Hokaido

Letos mě nezaujalo snad nic z těch uniklejch screenerů. Arrival mě úplně minul, to jsem měl problém vůbec dokoukal. U La La Landu asi nedokážu ocenit tu genialitu či co, snad jedině Emma ♥ mě tak zaujala. Ale tohle mě konečně oslovilo.

Reagovat
Free_player

Hacksaw Ridge je parádní podívaná. Ale pokud máš rád sci-fi tak Příchozí je taky naprostá bomba. To je za mě nejlepší co bylo v kinech 2016.

Reagovat
Hokaido

Však Příchozí=Arrival.

Reagovat
Free_player

ajo já to úplně minul

Reagovat
r.mrazik

mozna nesmis koukat na vyblity screenery,abys to dokazal dokoukat

Reagovat
Hokaido

Mně screenery bohatě stačí, už jsem si na to za ty roky zvyknul... O tom to fakt není. Prostě mi to nesedlo.

Reagovat
r.mrazik

jak myslis...preci jen vizual a zvuk je u filmu vec,se kterou bych dobrovolne dolu nesel...

Reagovat
Hokaido

Podle mě se to přeceňuje. Nedávno jsem koukal na What's Eating Gilbert Grape z roku 1993 a nejlepší kvalita, co jsem sehnal, je skoro skrovnatelná s těmi screenery, co dnes unikají... Zkazí mi to zážitek z takovýho filmu? Asi ne...

Jsou samozřejmě vyjímky, jako Avatar atd. ...

Reagovat
r.mrazik

A treba prichozi....ale podle gusta...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to viděl už v kině, to byla paráda. Každopádně ještě musím doporučit Manchester by the sea, za mě paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby na to byly titulky..

Letos nechápu co se děje, proč anglický titulky vůbec nejsou. Zatím jsem kvůli tomu viděl všehovšudy 3 screenery (La La, Silence a právě Hacksaw). Právě Manchester mám stažený už 2 týdny, čekám jak kokot a furt nic. To samý Moonlight.

Reagovat
Hokaido

To ještě nejsou?

Však už je to docela doba, co jste si tady na to stěžovali. Podle traileru se na to těším, ale taky to alespoň bez anglickejch nedám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Ale Manchester stejně příští týden vychází na iTunes, Moonlight týden potom. Což znamená lepší kvalitu a konečně i ty titulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo taky mě to sere.. Naštěstí ale mi angličtina stačí na kecací filmy, mám prboblém jen třeba s válečnýma, kde v tom hluku rozumím hůř...

Reagovat
niflheim

Federer zahrál dobře v Hacksaw Ridge?

Reagovat
Hokaido

Já si nemůžu pomoct, ale prostě je to Rogerův o 15 let mladší dvojník.

(I když jsou od sebe jen 2 roky)

https://static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2015/09/11/10/Andrew-Garfield.jpg

Reagovat
niflheim
Reagovat
andrew96

asi bratranec

Reagovat
smazaný uživatel

Dvakrát. Takže si viděl i Silence jo? Mě ze screenerů zaujalo nejvíc právě to.

Reagovat
smazaný uživatel

Za film

Reagovat
EXoRcIsT

je to pecka a este vacsia bomba to je ked si clovek uvedomi ze to je podla skutocnej udalosti

Reagovat
smazaný uživatel

Za 2016 jedine STRANGER THINGS

Reagovat
Hokaido

Reagovat
minoLFC

Dobrý film aj keď prifarbený a s patosom. Ale Garfieldovi by som teda nomináciu nedal, tí herci nijak neohúrili.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Hull dneska aspon bod urve

Reagovat
EXoRcIsT

snivaj dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Len si poplač...budete radi za remizu

Reagovat
sunakashi

Neznáte prosím nějaký dobrý stream kde bych mohl vidět hull-man u?diky

Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
smazaný uživatel

Yaya sám v 4141 tak to som teda zvedavý...

Reagovat
Miguel19

Se Spurs tak taky hráli ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne áno. A vtedy zahrali City veľmi dobre..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
off-olda

Bravo

Reagovat
off-olda

Když ten šašek nechytá, dají WHU góla?

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
niflheim

MAN UTD XI V HULL: de Gea, Antonio Valencia, Blind, Rojo, Jones, Carrick, Herrera, Pogba, Ibrahimovic, Rashford, Mkhitaryan

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Romero, Smalling, Young, Lingard, Mata, Martial, Rooney

Reagovat
EXoRcIsT

dufam ze Shaw a Martial pojdu ako striedajuci ale inak

Reagovat
niflheim

Shaw není na lávce, Marťa naštěstí jo.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

spokojenost, i když Shawa na lavku dát mohl.

Reagovat
Miguel19

Hrál hovno, ten už to bude mít těžké..

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw pujde v létě pryč.

Reagovat
I am Mancunian

snad

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no ta situace je těžká, on je dost skleněnej, nejde jen o to zranění co ho vyřadilo z 15/16, tu první sezónu u nás promarodil snad třetinu roku a zmeškal zase víc než třetinu utkání, letos zase pul sezóny za náma a on má na kontě dalších 15 zmeškaných zápasů kvůli zranění. Spolíhat se na skleněnýho hráče, to bysme mohli dopadnout jako Wengerovci. Je jasný že v léte musí přijít nějakej kvalitní levej bek, protože na něj se spolíhat nejde (a Jožka očividně ani nechce) a Blind/Rojo/Darmian nemaj dostatečnou kvalitu na tomhle postu. Takže za mě není až tak úplně podstatný jestli tomu novýmu bekovi bude dělat back up Shaw nebo někdo z výše jmenovaných.

Reagovat
r.mrazik

Vsak shaw mohl hrat i drive,akorat se tam nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

Podle transfermarktu v téhle sezóně kvůli zranění zmeškal 14 zápasů, což je prostě docela dost vzhledem k tomu, že skončil leden. Jinak za dva a půl roku u nás 83 zápasů mimo kvůli zranění a to je prostě hodně. Jasně dá se namítat že měl jen smůlu, že v tom hrála roli hlavně ta zlomenina, ale měl bebíčka i předtím. Já jsem v tomhle ohledu dost skeptickej a nevěřím na nějakou smůlu u skleněných hráčů. Buď je hráč náchylnej na zranění nebo není a aby se mohl klub spolíhat na skleněnýho hráče a aby měl takovej hráč nějakej přínos, tak musí být minimálně na úrovni Robbena, což Shaw není. Neříkám ať se zpakuje a zmizí, ale kvalitní levej bek musí být v létě jasnej přestupovej cíl, protože na něj se nedá úplně spolehnout a stavět.

Reagovat
r.mrazik

Hmm...ja porad doufam,ze se do toho dostane a nikoho dalsiho kupovat nebudeme

Reagovat
Hokaido

Berem.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Miguel19

Už vidím Jožka, jak nám prodává hráče

Reagovat
Hokaido

Hm, na to jsem nepomyslel.

Reagovat
Kovi81

by byl podle me super na lwb

Reagovat
off-olda

Však je to nesmysl. Tyhle sklenění hráči... Stejně jako je hovadina pořizovat Reuse, Varrattiho, Balea a podobný. (Neříkám, že je Chelsea chce..) Ty hráči prostě jiní nebudou. Pořád na marodce...

Reagovat
Kovi81

sice je skleneny, ale porad by tam byl Alonso jako cover. pripadne Ake.

Reagovat
spider_8

Navíc u nás by tak skleněný být nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

Taký Wilshere za Cherries už prestáva byť sklenený.

Reagovat
Miguel19

Dokud se nevrátí do Arsenalu

Reagovat
Kovi81

zalezi asi od stylu trenovania, Torres tiez u nas nebol snad nikdy dlhsie zraneny. so zraneniami mal naposledy problem tak akurat Joe Cole a Robben.

Reagovat
Hokaido

U Shawa je ještě brzo na to, abys ho takhle jednoznačně odsoudil. Ale risk byl to byl, to jo...

Reagovat
off-olda

Já v něj tu důvěru nemám. Můžu se plést, ale za tu čásku kterou by byl případně k dispozici se dá manipulovat lépe.

Reagovat
Hokaido

Taky si myslím. I když 343 asi nebudeme hrát věčně, tak na LB by byl samozřejmě ideální. Já mu pořád věřím, může z něj být top hráč. Už v Sotonu jsem ho měl rád + je to supersympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No za poslední 2 a půl sezony má nahráno míň než měl v sezoně 13/14 za Southampton. Nevím jestli je to zrovna dobrá volba někoho takovýho kupovat (i vzhledem k tomu kolik by stál). Talentu měl/má nejspíš hromadu, ale letos mu bude 22 a spíš se zhoršuje než že by se zlepšoval.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Hele možná nepůjde. Ja jenom četl pár článků a názorů, že ho Mourinho prostě nehodnotí tak vysoko jako fanoušci United. Třeba je to hloupost, to se ukáže v létě.

Reagovat
Whitemedia

Až tak moc bych se tomu nesmál..

Reagovat
Busby babes

ja jo. protoze to jsou proste kecy a hrozna histerie tady od hodne moc lidi. mame 21 hracu v kadru. K zapasu muzes vzit vsechny.

V nominaci chybi Bailly, Darmian, Shaw, Timbo, Tuanzebe, Fellaini, Basti... ti vsichni predpokladam taky odchazi.

Reagovat
Busby babes

hysterie samozrejme.

Reagovat
vodka

pokud se nebude dostávat do sestavy, tak časem půjde, to by nebavilo nikoho.

Reagovat
Maresma

Škoda, že hraje zrovna za ManUtd...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

ta situace kolem nej me sere.. i kdyz odstavil shweinyho, tak to sralo, ale se shawem je to mnohem horsi. tohle je zatim jedno z mala minusu, ktery u me jise zatim ma

Reagovat
smazaný uživatel

viz moje reakce na Divika

Reagovat
Busby babes

dyt neni odstavenej. Ja nevim, co to tu porad jedete za strasny konspirace. byl zranenej, ted hral par dni zpatky, tak ma dneska volno. Dalsi zapas o vikendu, kde klidne muze zas byt v zakladu.

Reagovat
bbbauch

Neni, ale aspon na lavku bych ho vzal.. ja verim a doufam v to, ze o vikendu bude hrat.

Reagovat
iamek

Dobra . Az na toho Younga na lavce. Ten proste mel jit pryc.

Reagovat
Busby babes

mel no.

Reagovat
r.mrazik

Kvetak ani schweine ani na lavici...husty

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

kdo tu na me prskal,kdyz jsem psal,ze Shaw nebude ani na lavce??

Reagovat
Busby babes

nikdo?

Reagovat
r.mrazik

Pockej ja ho najdu!!!

Reagovat
Busby babes

hledej smudlo hledej.

Reagovat
r.mrazik

Nani akorat delal nevericiho tomase...tak nic

Smudla nenasel...

Reagovat
Swarley

mě do toho netahej, já nám prý věřím až moc

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Kladiva dnes zatlučou hřebíky

Reagovat
masly008

jak to že chytá caballero? pepek prozřel?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdominantnější hráč Champu ever ez gol v 1 minute

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Bravo už by lovil ze sítě.

Reagovat
Zaschrona

Sestava krasna, tesim se.

Reagovat
Swarley

a Everton taky slušný výběr

Reagovat
nani92

zostavička

Reagovat
Mimalu

West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozna chyba od Cresswella

Reagovat
Mimalu

hlavně no, ale potom celé to bránění vypadalo komicky

Reagovat
smazaný uživatel

Cresswel takto do City nepôjdeš

Reagovat
niflheim

Tony ten centr

Reagovat
Swarley

centr levačkou, teď šajtle...

Reagovat
Swarley

Mkh má ty náběhy za obranu boží

Reagovat
Miguel19

Pogbičovi se zase někdo vystříkal na hlavu..

Reagovat
Pigeon

Zlatan

Reagovat
Swarley

dobrá zmrdovinka

Reagovat
smazaný uživatel

stream na mancs?

Reagovat
Hokaido

City zatím slušnej válec.

Ten Gabriel Jesus vypadá božsky.

Reagovat
ADM

Logicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

heh, to mi ani nedošlo

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mimalu

a zase

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimović je nechutný slizký žaluď...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fantomas

Caballero makes a save four minutes in. Bravo hasn't made one since Jan 2

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

wtf? rozhodčímu roste slušnej pivas

Reagovat
Miguel19

Reagovat
pingla

Pogba, jak se na nej zase vysral

Reagovat
Busby babes

Pogba pri tech defenzivnich standardkach vubec netusi.

Reagovat
nani92

našli sme nového Ronalda

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

Pogba je fakt nejzoufalejsi hrac pri braneni standartek v poslednich tydnech

Reagovat
Swarley

Pogba mě při bránění standardek fakt sere, strašně laxní na to, jakou má postavu

Reagovat
Zaschrona

Skvely start, klasika.

Reagovat
vladis271

Pohoda, moze za to klopp.

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte někdo link na MUN, pls?

Reagovat
lucius6

City zatim super, ale mám silnej pocit, že Jesus dostane červenou. Je silně přemotivovanej a dostal žlutou za to, že požadoval po rozhodčím, aby dla žlutou nějakýmu hráči z WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch dal 100. gól v PL.

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

Crouch > Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

dost nedoceněný hráč

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka
Reagovat
Swarley

on je fakt týpek

Reagovat
niflheim

Jooooo

Reagovat
Coutinho10

yeeaaah vzpominka na Fifu 08

Reagovat
Trand

Bůh.

Reagovat
Mada

Reagovat
FUnk

Reagovat
Coutinho10

borec

Reagovat
Mada

Reagovat
FUnk

Reagovat
Busby babes

hrajem doma, ze jo?

Reagovat
Swarley

hrajem?

Reagovat
Busby babes

prej jo, jen nasi hraci a rozhodci to nejak ignorujou.

Reagovat
Taiger

Ok Andy, teď můžeš dát ten hattrick

Reagovat
Swarley

když ze všech nejvíc běhá Blind, tak je vážně něco špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Byram je vtip? Sané si s ním dělá úplně co chce...

Reagovat
Busby babes

ty vole Rojo uz si dovoluje trochu moc. Na to nemam nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by WHU spadol (voľakedy som ich mal rád, ale stal sa z nich nechutný klub)...

Reagovat
Swarley

šíříš jenom nenávist v posleních dnech Olo

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lepší nenávist, než když šířil lásku ke krlešovi

Reagovat
smazaný uživatel

*sympatie

Reagovat
Hokaido

*sračky

*letech

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

*posledních

všeho jsem si všiml, ale už se mi to nechtělo opravovat

Reagovat
vodka
Reagovat
smazaný uživatel

Prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

1)Ich vlastníci sa pred rokmi vyjadrili, že prajú titul mancs.

2)Nakupujú jak vo fife.

3)Hrajú na hnusnom štadióne.

Reagovat
EXoRcIsT

co to je za kktinu ten 3 bod a kde maju hrat na parkovisku ked stavaju novy stadion

Reagovat
Mimalu

nic nestaví, toto je jejich stadion

Reagovat
nani92

1 -

Reagovat
Zaschrona

Proc obvykle zacnem hrat az kdyz dostaneme prvni gol? To je skoro kazdy zapas tuhle sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Chcete to dělat zajímavější

Reagovat
masly008

to je ještě v pohodě,arsenal začne až když dostane 2-3

Reagovat
SpecialOne

Cresswell MOTM netřeba čekat

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte někdo link na MUN, pls????

Reagovat
Swarley

mám tak na hovno, že mi je až blbý ho sem dávat

Reagovat
wild
Reagovat
Busby babes

taky se ti to tak seka?

Reagovat
wild

vobec, ide skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

acestream://c63187662f877473d908215ea023807adeba34e2

Reagovat
Mimalu

Cresswell dneska nemá zrovna den

Reagovat
wild

tie nase rohy

Reagovat
smazaný uživatel

Cresswell hlúpa chyba, ale Byram zhorel snáď vo všetkom, do čoho sa zapojil.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása City, paráda. Aguero pokojne môže odísť.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela melou

Reagovat
EXoRcIsT

keby ostal Ibra aspon 5 min stat tak by mi spravil hroznu radost

Reagovat
lucius6

Nechci, aby to znělo trapně, je to samozřejmě třeba brát s nadsázkou, ale v Saném vidim určité prvky hry Ronalda, když byl v United ještě jako pouze nadějný mladý hráč. Ta jeho forma v posledních zápasech je rozhodně obrovská.

Reagovat
vodka

pogba by si mohl někdy i sednout, po těch výkonech od derby... a nejenom do kadeřnického křesla...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten účes je hroznej

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nehras dobre, nemozes si urobit uces

Reagovat
vodka

to z toho přesně vyplývá... jiné hráče odepíše po slabém výkonu, některým dá šanci, kdy předvedou dobrý výkon a zase je hodí mimo match squad, ale když pogba hraje strašně, tak tam bude furt. šak on kurví aj úplně jednoduché věci...

Reagovat
kiwwi

a aj tak toho dnes vytvoril najviac

Reagovat
vodka

2 nákopy z půlky, no...

Reagovat
kiwwi

pas na rashforda by bola asistencia roka a ty povies ze nakop z polky no

https://www.instagram.com/p/BP-_gfvgpHk/

Reagovat
Hokaido

Hesus ♥

Reagovat
Miguel19

Teďka měl jít Niasse ven

Reagovat
smazaný uživatel

To by posílilo Hull

Reagovat
Coutinho10

tak asi je na case popremejslet ve fante o vymene Kun <-> Jesus

Reagovat
Grahf

zase prdlačka, to je taký problém im tam fuknuť zo začiatku dva kusy?

Reagovat
nani92

aha kto je spať..po 3-0 budeš opäť tichúčko v kútiku ?

Reagovat
Grahf

drž hubu kokutek

Reagovat
nani92

dakujem za motiváciu pokračovať

Reagovat
Swarley

dobrá prasárna, měl být venku

Reagovat
fantomas

Mám normálně husinu z tej Crouchovy oslavy. Taková ryzí radost

Reagovat
nani92

dáme link?

Reagovat
vodka

je nahoře

Reagovat
nani92

*dole

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

obrovsky sympatak celou karieru

Reagovat
smazaný uživatel

je to frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Všetci z top 4 stratili? Môžeme byť 3 body od druhého miesta? Čas na ďalšiu domácu remízu s totálnymi tragédmi

Reagovat
vodka

je ten Niasse reálný

Reagovat
Zaschrona

Co predvadi?

Reagovat
Busby babes

uz mohl byt venku.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

dostal balon, mohl jít sám na Jonese u levé lajny a kopl si to do autu...

Reagovat
Zaschrona

klasika

Reagovat
r.mrazik

Ukopl se,myslel ze jde do autu,prestal hrat..::mic se dostal k rojovi a ten ho do autu radeji zakopl schvalne sam..;.komici

Reagovat
smazaný uživatel

má někdo gif?

Reagovat
Zaschrona

No, nase obrana dneska dela z Adama uplneho Iniestu. RFM i Holgate pozicne uplne mimo.

Reagovat
patas92

queeeeee goladooooooooo

Reagovat
patas92

vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Niasse Rojo

Reagovat
Kopac

Niasse to teraz zahral genialne s tym autom

Reagovat
smazaný uživatel

MEssi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
masly008

jako je to překvapení že tam dokopne z poza 16,ale jinak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se teď vážně stříká z každýho jeho gólu?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz nikdo jiny takove goly nedava tak jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Takové? Jako trefil to pěkně, ale nic, co bych musel vidět a bejt z toho unešenej

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

byla to neksutecna bomba(rychlost te strely), brankar se skoro ani nestacil odrazit a uz to melo v brane. to neni u strely zpoza 16 zrovna obvykle, ze zadniho pohledu to byo krasne videt

Reagovat
smazaný uživatel

Já si teda neskutečnou bombu představuju trochu jinak:

https://www.youtube.com/watch?v=Bz0D6NST6iU

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Pěkně mu je Carras našlehal

Reagovat
I am Mancunian

#pogba opat otrasny vykon

Reagovat
Grahf

celá záloha. Neviem prečo všetci hrajú tak vzadu.

Reagovat
Dawon

Boze Pogba me taaaaaaak vytaci v posledni zapasech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

omg, to fakt vpadá, že je od nás jediný schopný přihrát Carrick....

Reagovat
Busby babes

a jedinej schopnej dat gol Zlatan...

Reagovat
Teoretik

Gabriel Jesus vypadá luxusně, parádní začátek

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba by mel jit do becka.

Reagovat
nani92

Moyes by sa potešil

Reagovat
nani92

Pogmiss

Reagovat
vodka

nikdy sem neviděl tolik přihrávek do protipohybu spolhráče

Reagovat
Tomekcz

ty preplaceny hvezdy by mohli zacit behat, cur.aci hrajou jak na 0:0

Reagovat
PP

Zas ti brankáři proti MU.. to není náhoda.

Reagovat
Busby babes

myslis, ze souperi stavi golmana do brany zamerne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hnusna taktika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Pogbo davej to

Reagovat
Zaschrona

wow, paradni rozhodnuti sudiho, sel se poradit s lajnovym a nakonec nam uznali gol, diky...

S H A W C R O S S

Reagovat
Zaschrona

a parada, ze vesmes vsichni hraci kolem sli po rozhodcim, nebali se mu rvat do ucha... Morgan v tomhle okamzite na hristi lidr, dost mozna jen diky tomu to i nakonec uznal, skvele videt sice to na hristi vidim fakt nerad, ale pokud to delaji vsichni, musime taky...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to delaji vsichni, musime taky...

Reagovat
Zaschrona

Fotbal je v tomhle hrozne svinacka hra. Je to stejne jako se snahou nasimulovat penaltu. Nikomu se to nelibi, ale je to zasadni soucast fotbalu, bez toho uspet je tezsi.

Reagovat
Swarley

Zlatan luxusně, ale zase, tohle musí Pogba dávat

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbo tahni uz do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Do piče Pogba už

Reagovat
nani92

no nič, príde Martial, rozhodne, sadne si atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska rozhodne Fella nebo Niasse

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba, ach fuuuj, horšie už jak Djibril Cisse

Reagovat
Grahf

Keby takto hral Martial, jak dnes Pogba, tak si nekopne už ani za rezervu.

Reagovat
nani92

Reagovat
niflheim

Pogba už ale hovno delší dobu, minimálně od toho zápasu s Poolem.

Reagovat
vladis271

Znicili sme ho :)

Reagovat
niflheim

To spíše dab.

Reagovat
nani92

aj my vás :)

Reagovat
I am Mancunian

mame 21 hracov, kazdy nemoze hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Jožko?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
pingla

2 obrovské problémy: Maguire a spolupráce Pogby s Ibrou

Reagovat
Zaschrona

Robles zatim opet skvely

Reagovat
Grahf

Najviac ma zaráža, ako si vôbec nerozumejú, jak keby hrali prvýkrát spolu. Pritom nastupujú v rovnakej zostave skoro každý zápas.

Reagovat
r.mrazik

Tak to byl nejhorsi polocas co jsem pod mourkem zazil...totalni silenost

Reagovat
Busby babes

neprehanej (Usty zdravi) a vzpomen si na Chelsea.

Reagovat
r.mrazik

Ten jsem nevidel,takze ustyho delat muzu

Reagovat
Busby babes

lucky bastard

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Usty

Reagovat
iamek

( doma )

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by Hull bodoval, a vrchní šášula EF si zase jednou nasral do huby

Reagovat
niflheim

owny?

Reagovat
smazaný uživatel

ee, ten co už tři kola v kuse říká, že za dvě kola budete před Arsenalem

Reagovat
Busby babes

to byla bida. Malo pohybu, Zlatan se nejak moc stahuje dolu a tak nejak vsichni kazi finalni prihravky. To jsem zvedavej, co Zoze vymysli. Druhe pule mivame posledni dobou podstatne lepsi, tak snad to bude i ted.

Reagovat
iamek

Stahuje, protoze mu to ze zalohy nebo z kridla neni schopny nikdo dat. I Pogba chodi az mezi CB, coz je uplne na palici. Jaky bude plan B, kdyz Afro lesti tribunu ?

Reagovat
Busby babes

jo no. Ja bych asi stahnul Rashforda a dal tam Martiala. Pogbu s Herrerou aspon poradne serval a treba to pujde.

Reagovat
iamek

Naprosto sileny vykon . Pogba, Blind, Henrikh, Herrera a i Rashford naprosta tragedie. MOTM Jones. Svoje odehral Carrick a Valencia, ale zbytek . Nakopy do uzemi nikoho a spolehnuti na to, ze Rash nebo Henrikh to dobehnou a kdyz uz ano, tak trefi prvniho braniciho hrace. Pogba az na dva pasy naprosta zoufalost ( od zapasu s Poolem ). Fuj, fuj, fuj

Reagovat
Miguel19

Hull je za ty poslední zápasy co jsem je viděl jednoznačně nejslabší. Nicméně United jsou poměrně marní. Do ofenzívy je platnej jenom Zlatan, kterej je parádní. To co předvádí v tom věku Ten může hrát ještě hodně dlouho.

Reagovat
Infernoqt

Náhodou, Hull šel dobře herně nahoru po změně kouče. Jen mají těžkej los, to neovlivníš.

Reagovat
Busby babes

dneska jsou uplne strasni, jen diky nasi nemohoucnosti to tak nevypada...

Reagovat
Infernoqt

já mluvim obecně... dneska přijeli s plánem a ten jim vychází, i když naše hra vypadá špatně, tak napadáme dobře, chce to víc pohybu vepředu

Reagovat
Miguel19

S námi a proti vám minule mnohem lepší.

Reagovat
Zaschrona

Hruza, Stoke sice jen 4 strely (my 9), ale ze vsech mohl klidne dat gol... RFM a Holgate uplne mimo. Lukaku taky zatim vubec nic. Druha pule bude tezka, rozhodci buhe pri tom buceni fandu Stoke pod slusnym tlakem. Ale jestli zlepsime, celkem tradicne, vykon, tak by to mohlo byt dobre a i klidne za 3.

Reagovat
Tomanatura

Bida. Snad Mourinho ukaze koule aj u Pogby, kdyz uz dela machra u Schweiniho s Tonim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem viděl highlighty ze City, tak Sané si to docela vodí, ne?

Reagovat
Hokaido

Jop, je skvělej. Ale dneska teda není sám, City hrajou skvěle komplet.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukáš na to? Vypadaj mnohem líp než v předchozích zápasech. Asi faktor Bravo

Reagovat
Hokaido

Byla by prdel, kdyby ho Willi posadil.

Reagovat
Free_player

United hrajou děsně ... to bude zas nějaká utrápená haluz v 93 min.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Markovič nacentruje na Niasseho

Reagovat
smazaný uživatel

A bude z toho gól Manchesteru

Reagovat
Coutinho10

malem byla...uff

Reagovat
Mastný Chobot

Jakupović je boh, čo to bolo za mamlasa, čo ho posadil?

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý blind no

Reagovat
Busby babes

A zas to odnesl Carrick no...

Reagovat
wild

zase dole Carrick a Pogbu tam necha

Reagovat
smazaný uživatel

ukázal koule

Reagovat
Tomekcz

a pogba stale na hristi jasny 0:0 a dalsi kolo na leicestru prohrajem, tam nemame vubec sancu

Reagovat
Mastný Chobot

Niasse je taký nespútaný živel mohol by hrať v Djangovi dvojke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

aj Pogba... takého slizkého černocha, čo zradí svojich bratov a predá Niasseho otrokárom

Reagovat
smazaný uživatel

Samuel L. Niassé

Reagovat
nani92

José, José, ty si kár

Reagovat
Grahf

Prečo sú všetci stiahnutí do riti

Reagovat
smazaný uživatel

Fonte dobrý debut

Reagovat
Busby babes

Rojo.

Reagovat
Usty

De Bruyne zase... nejlepší hráč PL (zdravím mrazika)

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší ako Costa?

Reagovat
smazaný uživatel

s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tým nesúhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby hráli spolu, tak je to koncert :)

Reagovat
Usty

Je to spíš provokace

Ale mezi top 3 určitě patří (a kazdej si tam muze dosadit koho chce)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

neproduktivní... daří se mu, jen když šlape celý tým...

Reagovat
Usty

absolutně nesouhlasím. tady platí De Bruyne -> celý tým, ne naopak

Reagovat
Mastný Chobot

Hundredstone to je najhorší záložník ligy bez debaty

Reagovat
Grahf

mourinho ich evidentne musel pochváliť v šatni, bo hrajeme stejnú mrdku

Reagovat
nani92

chod preč už prosím ťa

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude 0:0 no...

Reagovat
Busby babes

A jones zranenej...

Reagovat
vodka

Jones

Reagovat
Tomekcz

stridej toho armence nebo co to je mata in

Reagovat
Miguel19

Jones se zase zranil A to hrál taky výborně...

Reagovat
Dawon

skodaaaaaaaaaaaaaaaa.....ale nadherne zpracovani

Reagovat
Dawon

Ander trefil kasu, padara

Reagovat
Grahf

nevedia normálne po zemi rozohrať akciu, keď nenakopnú dopreud, tak nula bodov

Reagovat
smazaný uživatel

však to je naše taktika celou tuhle sezónu, nakopnout nebo individuální kvalita... jedinou akci předvedli v poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

250NEY

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Martial zleva, když je tam od nás nejlepší? Nebo Young, takhle se zabíjí Rashford, který je nejlepší vepředu.

Jo a koukat na Blind, takhle Shaw už dlouho nevydrží ale určitě je zraněný, jinak by ho ježek postavil

Reagovat
nani92

naposledy hral Martial skvele - posedí si, napsoledy hral Mata strašne - pošleme ho na ihrisko

Reagovat
smazaný uživatel

Glory glory Man Uniteed

Reagovat
Grahf

to sú striedanie, mourinho robí všetko preto, aby sme nevyhrali. A ten drajv, polka hráčov sa prechádza, mám dosť.

Reagovat
nani92

no tak už vypadni ked máš dosť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

kde je tých tvojich 4:0?

Reagovat
Miguel19

Niassé

Reagovat
niflheim

Niasse

Reagovat
wild

ved ale uz mu daj tu cervenu dopice

Reagovat
smazaný uživatel

Niasse, to je tak komická postavička Kde ho našli preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak hrajeme zase krásně a máme pět tutovek, ale soupeř se proti nám snaží snad nám pískně penaltu nebo nepískne ofsajdu

Reagovat
Whitemedia

Ranocchia... to bude koncert

Reagovat
Tomanatura

Jo Ranocchia na plac, ted to musi jit. Aspon 2:0

Reagovat
Tomekcz

hull si s nama jen hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo už si nezachytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je komédia tento zápas....

Reagovat
smazaný uživatel

Abel víťazný, poď do toho

Reagovat
I am Mancunian

nedokazem si predstaviť, že dáme dneska gol

Reagovat
hefy

Teda ale WHU mělo mít ted v rychlym sledu podle me dvě penalty. Snodgrasse chytl za nohu Willy a Jesus ted jasná ruka.

Reagovat
Zaschrona

Adam je hrozne cune

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
pingla

Loooooooool Mata

Reagovat
smazaný uživatel

What a save

Reagovat
Miguel19

Mata

Reagovat
Mastný Chobot

Jakupović boh

Reagovat
Hokaido

Jakup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Double offside asi, ale who cares, na to sa predsa nehrá

Reagovat
nani92

opäť, to už je kampaň brankárov

Reagovat
wild

Mata ty uz chod tiez dopici omg

Reagovat
Busby babes

Mata uz si dela prdel ne?

Reagovat
vodka

Jakupovič

Reagovat
Dawon

MATOOOOOOOO TY SI PICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Horcmen

Jakupovic

Reagovat
Grahf

mata už zase ahaha

Reagovat
bbbauch

Tyvole mato

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

No do piči ale

Reagovat
PP

Fakt v tom něco je..

PP01.02.2017 21:42#

Zas ti brankáři proti MU.. to není náhoda.

[reagovat]

Reagovat
nani92

a niekto sa fakt bude smiať, ale to už nie je náhoda jednoducho

Reagovat
Busby babes

neni, to je neschopnost.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
FUnk

Reagovat
PP

se poseru...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už ani ofsajd nám nepomůže?

Reagovat
Tomekcz

to musi trefit golmana lempl

Reagovat
hefy

A další ruka City ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

NIE JE TO NAHODA!!! že nám sudí nemávaj ofsajdy

NIE JE TO NAHODA!!! že nás Hull ponížil v poháru

NEVADÍ

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mato178178

cely zapas holy kokot hraju a poslednych 20 minut by chceli dat gol

Reagovat
Tomekcz

proc takhle nehrajou od zacatku kdyz musi vyhrat, zacnou 10 minut pred koncem dalsi ztrata

Reagovat
bbbauch

Nedovedu si predstavit, ze dame gol

Reagovat
Whitemedia

Ibra

Reagovat
niflheim

Zlatan

Reagovat
Whitemedia

Mourek

Reagovat
Whitemedia

hovno tam vidí, ale penaltou si je taak strašně jistý

Reagovat
Dawon

protoze ostatni treneri by nereagovali uplne stejne

Reagovat
smazaný uživatel

Arséne approves

Reagovat
Whitemedia

Asi reagovali, ale sledovat Mourinha a jeho gesta a ksichty je prostě sranda

Reagovat
Dawon

Je to picus, ja ho nenavidim celym svym telem i dusi, ale zrovna tohle dela hrubym odhadem tak 80 % treneru uplne stejne no

Reagovat
niflheim

Reagovat
EXoRcIsT

tak toto bola najhorsia simulacia co som kedy videl

Reagovat
bbbauch

Ibra to bylo trapny

Reagovat
nani92

skúsil, nevyšlo

Reagovat
Busby babes

tak ale mu teda dej kartu, ne?

Reagovat
masly008

ibra

Reagovat
niflheim

To jsou slečinky

Reagovat
Miguel19

Rooney žlutá po desátým náletu na sudího

Reagovat
Zaschrona

Taktika Stoke: dostan balon na Adama, ten zkusi Hail mary. A tohle cely zapas. Strasnej fotbal.

Reagovat
Busby babes

to okoukali asi od nas...

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

skodaaaaaa, ale krasne Davies i Lookman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ty píčo

Reagovat
Miguel19

Ty kráááávo

Reagovat
PP

AAAAAaaa.. to je škody..

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Markovič

Reagovat
smazaný uživatel

škodááááááááááá

Reagovat
Busby babes

Reagovat
wild

Reagovat
Mimalu

uuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Mastný Chobot

škodááá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rooney da teraz gol

Reagovat
EXoRcIsT

kurva pici prestante simulovat kokoti a hrajte

Reagovat
Grahf

teraz sa budú všetci hádzať o zem, aby im pisknul

Reagovat
Maresma

Markovic hezky, velká škoda. Zapl jsem až před chvílí, jak hraje celej zápas?

Reagovat
EXoRcIsT

nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Markoviiiiič

Reagovat
Miguel19

Markovič ale geniálně..

Reagovat
Hokaido

Jak se furt snažej vymodlit penaltu ve vápně jen tím, že spadnou. Ubohost.

Reagovat
EXoRcIsT

je to hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Lazar ten má neskutočnú smolu v PL

Reagovat
Zaschrona

a zas Lookman skvele... priste s nim do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Celý zápas kúskujú hru... Aj tak spadnete vy hovná.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že vám seberou body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tragédi z mancs, neskutoční úbožiaci jak sa snažia nasimulovať penaltu

Reagovat
nani92

Reagovat
leroy

Herrera a Valencia to su majstri taktických faulov, boha...No co uz, ten tym proste ma este daleko od toho aby sa dalo povedat, ze šľape.

Reagovat
bbbauch

Ostuda dneska, tezka..

Reagovat
Mastný Chobot

Maguire je boží, ten má veľkú budúcnosť

Reagovat
pingla

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
niflheim

Tak snad ten chuj nastaví alespoň 5 minut za toto kouskování.

Reagovat
Busby babes

uz cahpu jak se dlouha leta citili fans Arsenalu... zas se muzem dotahnout a zas to tak projebem. Aspon nejakej nahodak at tam padne...

Reagovat
vodka

9 remíz v 23 zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

boha Hernandez čo ty si za nemehlo, ani loptu si nespracuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bože ten Hernandéz je tragéd

Reagovat
Trand

Hernandez

Reagovat
Tomekcz

proc do toho de porad nuzkama ten cu.ak starej

Reagovat
nani92

Reagovat
Usty

Proboha, to je kopyto

Reagovat
niflheim

A hned leží tři, buzeranti

Reagovat
EXoRcIsT

Hernandez

Reagovat
Grahf

čistá komedia tento zápas

Reagovat
nani92

na komdéiu si príliš vynervovaný

Reagovat
smazaný uživatel

To už čo tam vystrájajú preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

nevadí, stiahli sme arsenal o bod, do 3 kol sme pred nimi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

tak to teda nemate bohvie zaco ciel ale ked vam to staci

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

na co máme sráče za 100 mega, když vše nakopáváme? střed zase neexistuje, bože ať už jde ježek doprdele, největší tragéd

Reagovat
EXoRcIsT

kolko sa zatial hralo z toho nastavenia 50s ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakup je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

mancs na titul

Reagovat
pingla

stejny nesmysl jako liverpool

Reagovat
nani92

tebe už pekne jebká

Reagovat
smazaný uživatel

Sazkovky daji na Arsenal a MU smesny kurz 1.2 a stejne se najde stadu tupcu co to davaji na tikety

Reagovat
SpecialOne

přesně, já pod 1,5 nechodím vůbec a riskovat, že tiket nevyjde kvůli kurzu 1,2 mi přijde praštěné, především, když jde o PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne PL je vyrovnana, tam je 1.2 fakt vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

3 kola

Reagovat
Grahf

pred zápasom som hovoril, že toto musíme vyhrať na milion percent. Zlomil som nad nimi palicu, hlavne nad mourinhom. Máme najviac remíz v lige, to hovorí za všetko.

Reagovat
smazaný uživatel

No to máš tak, keď váš manažér o prehre povie, že to bola remíza, tak o remíze si musí myslieť, že je to vlastne výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza se dala čekat, Mourek hraje s těžkými soupeři vždy na remízu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tregédia. Remízu som z tohto zápasu cítil asi tak od 30. minúty...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si kto a prečo na mňa stále reaguješ týmto smajlom? Nasral som ťa v predošlých zápasoch?

Reagovat
maras93

Nechápu, že Mou furt s takovým kádrem klopýtá proti týmům jako Hull. Je škoda té střely Markoviče.

Reagovat
EXoRcIsT

ked Pogba a Ibra furt vymyslaju nejake kokotiny a hladaju furt to najtahsie riesenie normalne by nam prospelo hrat take 3 zapasy bez nich

Reagovat
smazaný uživatel

když si je tam dotáhl ježek

Reagovat
EXoRcIsT

nereaguj namne chuju

Reagovat
EXoRcIsT

wtf z 5 min nastavenia sa odohraju mozno 2 a pol minuty ostatne odsimuluju hraci Hullu a on necdha jednu minutu naviac .Ale to neospravedlnuje tu sracku pocas celeho zapasu

Reagovat
Usty

Fans MU si vlastně ani nemůžou stěžovat, protože Hull měl v posledních 10 minutách + nastavení na noze 2 góly.

Reagovat
Busby babes

a ja si stezovat chtel. Na nasi neschopnost.

Reagovat
EXoRcIsT

na tu mozes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Ze 3 zapasu s Hullem behem 3 tydnu 1 vyhra, jedna remiza a jdna prohra...mistrovska forma Rooney dneska fantasticky zolik, velmi to ozivil, ostatne jako vzdy

Reagovat
mithro

Reagovat
r.mrazik

Fuj to byl hnusnej fotbal...a rozhodci s tim rizenim at jde do pice...takovy kouskovani hry

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca úplný pičus no. Ale Hull by sme samozrejme mali sfúknuť ako sviečku tak či tak...

Reagovat
r.mrazik

To rozhodne...oni skvele branili,ale na ten fotbal se nedalo koukat (jasne ze i z nasi strany),ale to kouskovani me hrozne sralo

Reagovat
Azza

Man Utd - tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na vás sa z dlhodobého hľadiska ale že ABSOLÚTNE nechytáme, všakže

Reagovat
Usty

nejhnusnější?

Reagovat
r.mrazik

Co jsem videl tak rozhodne

Reagovat
Usty

To sleduješ PL měsíc??

Reagovat
r.mrazik

Jj,od zacatku ledna...neco jako ty....mam tu pripraveny clanek o remizove dominanci

Reagovat
Usty

ou, tak zas brzdi, já mám i city

Reagovat
r.mrazik

nemas...

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

nejvíc remíz má Mourinho s Karankou, učitel a žák

Reagovat
r.mrazik

heh

Reagovat
EXoRcIsT

Hlavne by trebalo poslat po zapase vsetkych hracov Hullu na vysetrenie hlavy ci nemaju nejake krvacania do mozgu lebo aspon 7 sa tak tvarili a spolu s nimy aj Ibru a Pogbu ale tych k psychiatrovi na vysetrenie ci im nejebe

Reagovat
smazaný uživatel

slzičky

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je kiwwi? Kde je titul? Marně hledám.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele