Premier League - preview 1. kola

08.08.2015, 09:02, aktualizováno 10.08.2015, 08:30
Previews
Poslední dva celky dnes vstoupí do nové sezony anglické Premier League a jedním z nich bude Manchester City, jehož cílem je návrat na mistrovský trůn. Citizens se představí na půdě West Bromwiche Albion...
West Bromwich Albion - Manchester City  (pondělí 21:00)
V posledních letech jako by Tony Pulis záměrně skákal do rozjetých vlaků. Jednou takhle pomáhal nahoru Crystal Palace, aby pak v létě pro neshody se šéfem klubu nečekaně rezignoval. Loni obdobně tahal z bryndy West Bromwich. Teď tedy po delší době opět bývalý manažer Stoke City načíná sezonu se zaručeným výdělkem; a proti složitému soupeři...

Nebyl by to tak úplně Tony Pulis, kdyby si alespoň nějakým způsobem nestěžoval na počínání svého klubu na přestupovém trhu. To byla ostatně domnělá příčina jeho konce v Crystal Palace, a všechno v pořádku se nezdá být ani teď. Pulis se vyjádřil, že s kádrem ještě rozhodně není spokojený, a že se usilovně pracuje na jeho posílení.

"Vždy jsem pracoval s materiálem, jaký jsem dostal, a taková vždy byla i moje filozofie - pokusit se dostat co nejvíc z každého jednotlivce," je si nicméně svými schopnostmi jistý muž, který ve své kariéře zatím nikdy nesestoupil a neočekává se to od něho ani tentokrát.

Partnerství útočníků Lambert-Berahino vypadá na papíře nesmírně slibně a v Jamesi McCleanovi získal Pulis levého křídelníka tak akorát svého střihu. Přesto se přirozeně větší pozornost věnuje posilám Manchesteru City, zítřejšího soupeře Albionu; respektive posile jedné.

Jak známo, Raheem Sterling se při svém odchodu z Anfieldu stal aktérem nejdražší transakce mezi dvěma kluby Premier League, a manažer Manuel Pellegrini - jemuž byl zrovna trochu překvapivě prodloužen kontrakt - bude teď pod velkým tlakem dostat z něho to nejlepší.

Manchester City úvodní střetnutí nové sezony neprohrál už šestkrát v řadě, přičemž hned pětkrát triumfoval, a mírným favoritem bude i tentokrát. Proti WBA se však bude muset mít na pozoru; Pulis na The Hawthorns zpevnil defenzívu, jenom během jara s Baggies udržel 10 čistých kont, a navíc tým v rámci celé sezony platil za nejnebezpečnější hlavičkáře před soupeřovými brankami.

Dobrou zprávou pro Pellegriniho beze sporu je, že trojlístek Silva-Nasri-Agüero stihl vyléčit své nemoci a bude připraven startovat. Nově příchozího Fabiana Delpha ovšem do utkání nepustí natažený stehenní sval, zatímco Clichyho trápí kotník.

Jako už tradičně Pulis neplánuje nasadit dva klasické krajní beky a očekává se od něho vysvlečení Brunta (levého záložníka) spolu s Dawsonem (stoperem). Leccos by však na jeho úmyslech mohly změnit zdravotní problémy Lescott s McAuleym; ačkoliv za prvně jmenovaného případně hravě zaskočí nově zakoupený James Chester z Hullu.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, Olsson, Lescott (Chester), Brunt - Gardner, Fletcher, Morrison, McClean - Lambert, Berahino
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Kompany, Mangala, Kolarov - Touré, Fernando - Sterling, Silva, Nasri - Bony
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.75 - 4.00 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Arsenal FC - West Ham United  (neděle 14:30)
Arsene Wenger možná načíná už svou 20. sezonu v Premier League, sám však trvá na tom, že je připraven a stále svěží, čemuž se popravdě nelze divit - však má k dispozici patrně nejsilnější kádr za celou uplynulou dekádu. První letošní test Gunners připraví další londýnský klub, West Ham...

Tedy test - tahle malá londýnská derby zpravidla představují spíše pochoutku pro Arsenal. Ten zvládl již 10 pohárových i ligových vzájemných měření sil v řadě, včetně devíti posledních v nejvyšší anglické soutěži, a na novém manažeru West Hamu tudíž teďka je prolomení černé série ihned v rámci svého debutu v PL.

Pro oba mančafty nepůjde o soutěžní premiéru v tomto ročníku, ovšem jejich výchozí pozice by asi těžko mohla být odlišnější.

Zatímco Arsenal se naladil zaslouženou výhrou v Community Shieldu nad svými rivaly ze Stamford Bridge, West Ham senzačně vypadl z Evropské ligy ještě před losem skupinové fáze. Proti Astře Giurgiu sice ve čtvrtek nastoupila béčková, ne-li snad skoro céčková jedenáctka, nicméně tak jako tak se v kostce jedná o nemalou ostudu.

Samozřejmě, nepřítomnost v pohárové Evropě se nakonec pro Hammers může klidně ukázat být požehnáním, avšak v tuhle chvíli se o nic pozitivního nejedná. Tím spíš, když Arsenal v přípravě dominoval, 6:0 roznesl i ambiciózní Lyon a naopak Bilićův tým se na prostoru 11 utkání jen tak tak stíhal konsolidovat.

West Ham má ze všech klubů nejhorší zkušenost s otevíracími zápasy ročníků Premier League, když prohrál hned devět takových, a nyní mu navíc pozici komplikuje zranění dvou útočníků Carrolla s Valenciou. Na hrot se tak z trequartisty bude muset posunout Zárate, místo něhož má tvořit hru nejlepší nahrávač v loňském kádru Marseille Dimitri Payet.

Mimoto Slaven Bilić registruje ještě pár otazníkových hráčů; jmenovitě s Joeym O’Brienem, Winstonem Reidem i Pedrem Obiangem se přitom počítá rovnou do základu, takže nejde o žádné malichernosti. To na druhé straně barikády by patrně nestartovali ani zranění Welbeck s Wilsherem, takže Arsene Wenger nijak zásadně limitován není.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Coquelin - Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Özil, Cazorla - Walcott (Giroud)
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - O'Brien, Reid (Tomkins), Ogbonna, Cresswell - Noble - Kouyaté, Obiang (Amalfitano) - Payet - Zárate, Sakho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 7.00 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Southampton FC  (neděle 14:30)
Southampton letos čeká velice náročná sezóna. Poprvé v historii nahlédli do pohárové Evropy, kde díky dvěma výhrám proti Vitesse postoupili už do play-off Evropské ligy. Druhý duel odehráli ve čtvrtek; jen po třech dnech je tak čeká ostrý ligový debut. A Newcastle po loňské mizérii hodlá fanouškům spravit chuť.

Saints však nehodlají účast v další soutěži používat jako berličku; byť se anglickým týmům (mluvě o týmech mimo úplnou anglickou špičku) pravidelně vede v Premier League hůře, hrají-li navíc evropský pohár.

"Když hrajete Evropskou ligu, nestěžujte si. Vždyť musíte být šťastní hned ze dvou důvodů - zaprvé jednoduše proto, že ji hrajete, a zadruhé proto, že můžete hrát Premier League v neděli," hledá pozitiva Erwin Koeman, asistent a bratr manažera Ronalda Koemana. Ten má potíže s achillovkou a zřejmě zápas zkoukne z pohodlí domova.

Klub z jihu Anglie v létě nezahálel a přestoupivší Schneiderlina, Clynea a Alderweirelda nahradili Clasie, Soares a Caulker. Minimálně první dva by si měli užít ligový debut. Stejně tak Maarten Stekelenburg, jenž zastupuje dlouhodobě zraněného Frasera Forstera. Mimo hru jsou také obránci Gardos, Bertrand; nad záložníky Ramírezem, Clasiem a Longem se pak vznáší otazníky.

Newcastle má od léta nového manažera, Johna Carvera nahradil Steve McClaren. Bývalý trenér Albionu očekává těžký start. "Southampton začal soutěžní sezónu dřív a bude dobře připraven. Loni hráli výborný fotbal, jejich výsledky byly rozhodně pozitivní a překvapující," pochválil soupeře McClaren.

Straky kromě nového trenéra posílil ve všech řadách. Přišli obránce Chancel Mbemba, záložník Georginio Wijnaldum a útočník Aleksandar Mitrović. Fabricio Coloccini naproti tomu nenastoupí, stejně jako Cheick Tioté, Emanuel Riviere a Paul Dummett. Nejistý je také start Remyho Cabelly.

Southampton v minulé sezóně zažil historický úspěch a odnesl to i Newcastle. Magpies nedokázali proti Saints loni uhrát jediný bod - celkově mu pak podlehli už třikrát v řadě, přičemž desetkrát inkasovali. Domácí porážka z letošního ledna je přitom jediná od roku 1997.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, S. Taylor, Williamson, Haïdara - Colback, Anita - Sissoko, Wijnaldum, Ayoze Pérez - Papiss Cissé
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Soares, Fonte, Yoshida, Targett - Clasie, Wanyama - Tadić, Davis, Mané - Pellé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.25 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Stoke City - Liverpool FC  (neděle 17:00)
Spíš zklamání panovalo po skončení minulé sezóny v Liverpoolu. Brzké vypadnutí z Ligy mistrů, umístění na pátém místě, otřesná derniéra Stevena Gerrarda. Právě se Stoke si Reds utrhli ostudu, po ani ne třech měsících se nyní na místo činu vracejí. A hrozivou porážku 1:6 mají pořád v hlavách.

"Byl to unikátní zápas. Předvedli jsme naprosto nepřijatelný výkon - zasloužili jsme si přesně to, co jsme dostali," ví manažer Liverpoolu Brendan Rodgers. Jeho cíl pro nadcházející sezónu je jasný. Navrátit hrdý celek do milionářské soutěže. "Naším hlavním úkolem je umístění v první čtyřce. Hodláme o ni zabojovat lépe než v minulé sezóně," dodal.

A na přestupovém trhu to podle toho vypadalo. Odešel sice legendární Steven Gerrard a trucující Raheem Sterling, ale náhrady dorazily rovnocenné. Do středu zálohy James Milner, do obrany Nathaniel Clyne a Joe Gomez; a ofenzivní vozbu vyztuží Christian Benteke, Roberto Firmino a Danny Ings.

Brazilský forvard patrně začne pouze z lavičky, ale Benteke si brousí zuby na debut od první minuty. Tak jako Clyne, teprve osmnáctiletý Gomez či Milner. Mimo hru jsou pouze Daniel Sturridge, Joe Allan a Jon Flanagan.

Potters zažívají pod Markem Hughesem pozitivní progres a jejich ambice jsou stále větší. "Dokázali jsme se zlepšit v obou minulých sezónách a hodláme v tom pokračovat. Naším cílem je dostat se do Evropy. Získali jsme skvělé posily, jejichž schopnosti mě překvapily více, než jsem čekal," pochválil Hughes své nové "koně".

Stoke do svých služeb získalo Glena Johnsona, Joselua, Ibrahima Affelaye či Marka van Ginkela. Posun vpřed po technické stránce je zřejmý na první pohled; obzvlášť pokud manažer počítá se všemi muži do základní sestavy. Dnes pravděpodobně nastoupí od první minuty "jen" Van Giknel a Johnson.

Affelay ještě není kondičně v dokonalé formě - totéž platí o Bojanu Krkićovi. Největší starosti však "Hrnčířům" dělá vážné zranění stopera a kapitána Ryana Shawcrosse, který se do hry zapojí nejdříve v říjnu.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - G. Johnson, Muniesa, Wollscheid, Pieters - Van Ginkel, Whelan - Walters, Adam (Bojan), Arnautović - Diouf
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Škrtel, Lovren, Gomez - Henderson, Lucas, Milner - Ibe, Benteke, Lallana (Coutinho)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.50 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Tottenham Hotspur  (sobota 13:45)
První kolo, první zápas a hned souboj dvou celků, které mají ambice minimálně na boj o pozice zaručující účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Tottenham zajíždí na půdu Manchesteru United, který opět v létě mohutně posiloval. Minulou sezónu se vzájemné duely těchto celků nesly především v duchu střetu dvou z nejlepších gólmanů Premier League. Dnes tomu tak nebude; z překvapivého důvodu.

Hugo Lloris si v půlce června poranil zápěstí a měl být do konce srpna mimo hru. Místo toho však už po třech týdnech znovu nasadil gólmanské rukavice a pomůže svému týmu v úvodním kole. Ke konfrontaci s Davidem De Geou však nedojde. Louis van Gaal jeho start vyloučil; patrně kvůli blížícímu se přesunu do Realu Madrid.

V brance se tak pravděpodobně ukáže nová posila Sergio Romero - a před ním nastoupí další nováčci. Memphis Depay, Morgan Schneiderlin a Matteo Darmian. "Jsme mnohem lepší než loni v tuto dobu, takže nám opravdu věřím," řekl před utkáním manažer Red Devils.

Van Gaalovi nicméně bude chybět řada hráčů. Kromě De Gey si nezahraje ani Bastian Schweinsteiger a Marcos Rojo, kteří podle trenéra nemají dostatečnou kondici. Tottenham prožil skromnou přípravu, porci dvou zápasů však odehrál rovnou dva dny po sobě v uplynulém týdnu. Možná i proto Spurs mohou kvůli špatnému fyzickému stavu postrádat Roberta Soldada, Androse Townsenda či Ryana Masona.

Naopak Toby Alderweireld a Kieran Trippier se těší na ligový debut v novém dresu. Měli by vyztužit bídnou defenzivu, která loni inkasovala 53 branek (pátý nejvyšší počet v lize). V útoku bude Tottenham opět spoléhat na mladou hvězdu Harryho Kanea, který pro změnu nastřílel 21 gólů.

Mauricio Pochettino svému týmu věří. "Je pro nás lepší začít s Manchesterem United na Old Trafford. V Mnichově jsme hráli s Realem Madrid a AC Milán, takže jsme nachystaní." Pozici však bude mít nesnadnou. Mimo loňského neúspěchu se Swansea totiž Rudí ďáblové naposledy doma prohráli úvodní zápas soutěže před dlouhými třiačtyřiceti roky.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Romero - Darmian, Smalling (Jones), Blind, Shaw - Schneiderlin, Carrick, Herrera - Mata, Rooney, Depay
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Mason, Bentaleb - Lamela, Eriksen, Chadli - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Aston Villa  (sobota 16:00)
Před osmnácti lety zachránili klub před bankrotem fanoušci. Šest roků zpátky Cherries slavili překvapivou záchranu v League Two, do níž nastupovali se 17bodovým odpočtem. Dnes pohádka Bournemouthu dostane pomyslnou "třešničku" na dortu. Nováček Premier League se chystá na historicky první zápas na elitní scéně, pročež na svém stadionu přivítá Aston Villu.

Pohádkový příběh musí skončit, je čas na tvrdou práci, zní z kabiny maličkého klubu z jihu Anglie. "Cítíme, že je tým připraven. Teď musíme ukázat, že jsme dostatečně dobří. Víme, že naše cesta bude plná překážek a že to bude těžké. Myslím však, že jsme na to připraveni," řekl hrdina Bournemouthu Eddie Howe, který v 37 letech bude druhým nejmladším manažerem ligy.

Cherries jako nováček soutěže logicky mohutně posiloval. V základní sestavě proti Aston Ville by se měli objevit stoper Distin, levý bek Mings a jedno z rychlých afrických křídel. Před Atsuem zřejmě dostane přednost bývalý kanonýr Saint-Étienne Max Gradel. Naopak jeden z tahounů minulé sezóny Harry Arter je vinou zranění mimo hru.

Ani Villans na přestupovém trhu nezaháleli. Tým posílila řada borců z francouzské ligy - záložníci Idrissa Gueye a Jordan Veretout, ofenzivní univerzál Jordan Ayew a do třetice Jordan, tentokrát obránce Amavi. Z Blackburnu přišel útočník Rudy Gestede, jenž svede souboj o pozici vysokého a silného forvarda s Liborem Kozákem.

Manažer celku z Birminghamu Tim Sherwood se na zápas v Bournemouthu moc těší. "Čeká nás určitě slavnostní atmosféra. Abych se přiznal, vybral bych si raději jakéhokoliv jiného soupeře, nikdo nechce hrát první zápas na půdě nováčka," přemítal mladý trenér. "My jsme přišli o dvě důležité opory, jiní hráči ale přišli. Bude chvíli trvat, než si to sedne," připomněl Sherwood odchody Bentekeho a Delpha.

Na domácí půdě to navíc Howeovým svěřencům náramně šlape. Tomu, že by mohli svůj historicky první zápas v Premier League oslavit ziskem nějakého toho bodu, nasvědčuje i skutečnost, že Aston Villa nikdy v otevírací den nováčka neporazila (1 remíza, 2 porážky).
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruć - Francis, Elphick, Distin, Mings - Ritchie, Surman, Gosling, Gradel - Kermorgant - Wilson
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Richards, Clark, Amavi - Bacuna, Westwood, Gueye, Sinclair - J. Ayew, Kozák (Gestede)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.80 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Everton FC - Watford FC  (sobota 16:00)
Zajímavý souboj dvou španělských myslitelů na lavičkách klubů Premier League bude k vidění úvodem ročníku na Goodison Parku. A jestliže Roberto Martínez je v Anglii již dávno etablovaným jménem a sám se cítí být alespoň z půlky Angličanem, Quique Flores načíná zcela nové dobrodružství...

Jmenování vítěze Evropské ligy s Atlétikem Madrid do čela nováčka z Watfordu bylo do jisté míry kontroverzním i riskantním krokem. Slaviša Jokanović ostatně Hornets na jaře vlastní silou nakopl a výrazně se tak zasadil o samotný postup, aniž by mu bylo umožněno slíznout smetanu.

Quique Flores teď každopádně do Premier League přináší docela odlišný Watford, když celé léto strávil drilováním systému 4-2-3-1, na který Sršni z minulé sezony vůbec nebyli navyklí.

Výsledky v předsezónních přátelských kláních tomu nicméně tak úplně neodpovídaly (4-1-2) a třeba šestigólový Odion Ighalo nejevil nejmenší známky nějakého zadrhnutí.

Everton naproti tomu prožil všelijakou přípravu na novou sezonu (tři výhry, stejný počet výher) a zatím se s ní ani nezdá být tak úplně hotov.

Teprve den před zahájením sezony si Toffees pojistili klíčové duo McCarthy-Mirallas, mezitímco se manažer Roberto Martínez vyjádřil ve smyslu, že soupisce chybí k finalizaci ještě tři posily.

"Tahle sezona bude opravdu náročným tažením od prvního dne, protože v prvních 10 kolech narazíme na kompletní top7 loňského ročníku a jeden čerstvě postoupivší tým, který s sebou ponese obrovské nadšení, jež se nám musí podařit dorovnat," uvědomuje si navíc možná úskalí Martínez.

To Watford přes léto v žádném případě nezahálel a počet nových akvizic zaokrouhlil na deset. Minimálně tři z nich se ovšem nezdají být připraveny k okamžitému debutu: Almen Abdi se Stevenem Berghuisem trpí na zdravotní problémy a Miguel Britos si z Itálie na Ostrovy přenesl trest.

V Liverpoolu naproti tomu musejí zvážit zdravotní stav nejlepšího střelce uplynulé sezony, ale i letní přípravy, čtyřgólového Romelua Lukakua. A stejný neduh - natažený zadní stehenní sval - stíhá rovněž navrátilce Gerarda Deulofeua. Starty dvojice Pienaar-Bešić byly již dopředu vyloučeny.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Baines - Barry, McCarthy - Mirallas, Osman, Cleverley (Barkley) - Lukaku
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Prödl, Holebas - Behrami, Capoué - Anya (Vydra), Ighalo, Jurado - Deeney
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Tenhle zápas by slušel spíš poslednímu než prvnímu kolu. Leicester přivítá doma Sunderland v utkání týmů, které i letos budou zuby nehty hájit ligovou příslušnost. V květnu by takový duel byl v centru dění, dnes je však upozaděn jinými zajímavějšími příběhy...

Utkání bude soutěžním debutem pro Claudia Ranieriho, jenž tým překvapivě převzal po Nigelu Pearsonovi. Autor "great escape", při němž Leicester vyhrál sedm z devíti zápasů, byl nahrazen zkušeným koučem, který už v Premier League dříve působil - téměř čtyři sezóny vedl Chelsea. Posledně ovšem trénoval řeckou reprezentaci; místo sportu to však bylo spíše divadlo - tragédie.

Ranieri však nebere angažmá jako touhu o nápravu reputace. "Já zaujmout nechci. Přeju si, aby hráči zaujali fanoušky a vyhráli pro ně. Slyšel jsem, jak moc diváci naše fotbalisty posouvali. To musí pokračovat i nadále. Nechci myslet na jiné týmy. Jestli jsou lepší než my, dobrá práce, během zápasu však budu bojovat," prohlásil na první tiskovce.

Leicester v létě přišel o Estebana Cambiassa, přišli ale obránci Christian Fuchs a Yohan Benalouane, záložník Ngolo Kante a útočník Shinji Okazaki. Obě posily z francouzské ligy však ještě nestačily nahnat fyzickou kondici.

Ani Sunderland v létě neotálel a přivedl ještě zvučnější jména. Yann M’Villa patřil před třemi lety k nejcennějším mladým středopolařům v Evropě, v Rusku však zmizel z očí a o návrat se pokouší u Mackems. Útok posílil Jeremain Lens a obranu zase Younés Kaboul.

"Koupili jsme hráče, kteří vylepší náš kádr. Loni si bylo až příliš mnoho hráčů jisto svou pozicí, letos to budou mít o dost těžší. Problémy jsme měli hlavně při tvorbě šancí, a právě proto je tu Lens," jmenoval největší posilu manažer Sunderlandu Dick Advocaat.

Mimo hru bude z hráčů Black Cats snad jen zmínění M’Villa, který ještě s týmem ani pořádně netrénoval, a stoper Wes Brown. Ten však bude mít s účastí v sestavě, jakožto stoper číslo 4, i ve stoprocentní kondici.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Huth, Morgan, Wasilewski - Albrighton, King, Drinkwater, Schlupp - Mahrez - Vardy, Ulloa
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Jones, O'Shea, Coates, Van Aanholt - Larsson, Rodwell, Cattermole - Johnson, Defoe, Lens
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.80 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Po pouhé roční pauze se vrací do Premier League Norwich a s ním i většina tehdy sestupující bandy. Tentokrát už ovšem Canaries nevede poněkud jemný a defenzivně orientovaný manažer Chris Hughton, nýbrž progresivní a nesmírně mladý lodivod Alex Neil. Osamocený nositel skotské tradice...

"Měl by tam být vidět důraz a odhodlání od hráčů. Pokud nakonec nebude, potom mám problém já i oni. Chceme, aby se každý rval každou sekundu každého zápasu, a přesně k tomu by teď mělo dojít," nechal se na předzápasové tiskové konferenci slyšet 34letý kormidelník s ostrým přízvukem.

Jeho Norwich by měl být hladový, ofenzivně naladěný a velmi nevyzpytatelný i flexibilní, co se voleného rozestavení týče. To samo o sobě by Canaries mohlo pomoci k první výhře v zahajovacím utkání nového ligového ročníku po drahné době; v předešlých 12 pokusech celek z Norfolku vždy nepochodil.

Crystal Palace nicméně určitě nebude jednoduchým soupeřem. Na Carrow Road padlo jen dvakrát z posledních sedmi výjezdů a navíc do zbrusu nové sezony kráčí pozitivně naladěn.

Loni Eagles uhráli nejvyšší umístění v dějinách vlastního působení v Premier League, přičemž přes léto vhodně vyztužili kádr Yohanem Cabayem, Patrickem Bamfordem, Bakarym Sakem, ale i pozapomenutým juniorským talentem Connorem Wickhamem.

Všechny letní posily nyní Alan Pardew bude mít k dispozici i pro sobotní duel, zatímco starý známý Marouane Chamakh je zraněný. Minimálně první kolo zmešká rovněž loňská brankářská jednička CPFC Julian Speroni, takže se o post (pravděpodobně) dočasného startéra poperou Wayne Hennessey a Alex McCarthy.

Alex Neil zatím nebude moci využít služeb letošní akvizice v Youssoufovi Mulumbuovi. Reprezentant DR Kongo si v přípravě zlomil zánártní kůstku. Problémy s ramenem dál trápí Martina Olssona, a tak by si měl svou premiéru ve žlutozeleném trikotu zaručeně odbýt Robbie Brady.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Whittaker, Martin, Bassong, Brady - Redmon, Howson, Tettey, Johnson - Hoolahan - Jerome
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey (McCarthy) - Ward, Dann, Delaney, Souaré - Jedinak, McArthur - Puncheon (Zaha), Cabaye, Bolasie - Murray
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.40 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Chelsea FC - Swansea City  (sobota 18:30)
"Nyní začíná opravdový fotbal. Myslím, že na tohle všichni čekali." Slova Josého Mourinha jasně ukazují přístup, jímž Chelsea pojala předsezónní přípravu (včetně Community Shieldu). Výsledky se sice počítají, důležitější je však 90 minut tréninku. Ne tak dnes. Swansea je letos silnější než kdy dřív a vstup do sezóny potřebuje obhájce zvládnout stoprocentně.

Loni se tento zápas hrál v kole čtvrtém a na Stamford Bridge padlo šest branek. V lednu ve Walesu míč rozvlnil síť hned pětkrát. Anomálie minulého ročníku byla spíše výjimkou potvrzující pravidlo, že když se Chelsea utká se Swansea, moc gólů nepadá - vždyť v předchozích sedmi vzájemných střetnutí viděli diváci rovných deset zásahů. Minulý ročník tuto pasáž překonal v pouhých dvou zápasech.

"Loni jsme od nich dostali devět gólů, což není moc dobré," je si vědom manažer Swans Garry Monk, který pochválil svého soka na lavičce Chelsea. "José je po taktické stránce jeden z nejlepších manažerů v lize. Jeho tým je schopen adaptovat se na všemožné výkony soupeřů. Každý zápas proti Josému je zajímavý," podotkl Monk.

Jeho tým přes léto velmi dobře posílil - především André Ayew je mužem, který povýší ofenzivu mužstva na novou úroveň. Spolu s Gylfim Sigurdssonem by měl tvořit největší ofenzivní hrozbu pro defenzivy soupeřů.

Chelsea se v létě držela zkrátka a zaměřila se spíš na stabilizaci kádru. Základní sestava by se neměla vůbec změnit, rošády zaznamenal jen post náhradního brankáře a žolíka do útoku, kde Drogbu nahradil Falcao. Ten by se mohl dočkat soutěžního debutu už v prvním kole Premier Lrague, jelikož Diego Costa vinou zranění nenastoupí. Falcao tak spolu s Rémym budou doufat v nominaci do sestavy.

Jinak ale Mourinho, který včera prodloužil v Chelsea smlouvu až do roku 2019, může využít kompletní kádr, včetně nejlepšího hráče minulé sezóny Edena Hazarda. Londýňané zvládají vstupy do sezóny vždy brilantně - z posledních 23 "openerů" vyhráli 15 a poslední porážka je stará už sedmnáct roků. Sám portugalský stratég pak bral tři body ve všech šesti případech na lavičce Chelsea.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Willian, Oscar, Hazard - Rémy
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Williams, Taylor - Cork, Ki (Shelvey) - A. Ayew, Sigurdsson, Montero - Gomis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Southampton FC00000:00
 Norwich City00000:00
 Leicester City00000:00
 Crystal Palace00000:00
 Stoke City00000:00
 Watford FC00000:00
 Swansea City00000:00
 AFC Bournemouth00000:00
 West Bromwich Albion00000:00
 West Ham United00000:00
 Tottenham Hotspur00000:00
 Everton FC00000:00
 Chelsea FC00000:00
 Aston Villa00000:00
 Liverpool FC00000:00
 Manchester City00000:00
 Sunderland AFC00000:00
 Newcastle United00000:00
 Manchester United00000:00
 Arsenal FC00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (3543)

Přidat komentář
EXoRcIsT

Konecne sa zacina PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Nikikrew

Niet krajsieho preview ako je prave tento , ideme nato. Come on Arsneal!

Reagovat
Nikikrew

Rudí ďáblové totiž naposledy doma prohráli úvodní zápas soutěže před dlouhými třiačtyřiceti roky. Neprehrali nahodou minuly rok doma so Swans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Neví někdo z fans Evertonu, jestli bude Lukaku připraven na zápas ? Mám ho ve fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tak. Dneska 2 giky.

Reagovat
smazaný uživatel

fiky

Reagovat
smazaný uživatel

a v bráne Llorisa

Reagovat
mario23

tak ten bude po dnešku v mínusu.

Reagovat
smazaný uživatel

nebude neboj

Reagovat
Zaschrona

Tipnul bych si, ze spis ne. Ale s jistotou to rict nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ktbffh

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska verím Evertonu. Podľa mňa jasná 1ka. United aby neboli prekvapení z prípadnej X2 :-). Bournemouth - Villa a Norwich - CP budú skvelé zápasiky. No proste Premier League je späť.

Reagovat
fantomas

Si nemůžu vybrat mezi AFCB-Villa a Norwichem - CPFC právě asi dám jedno z toho ze záznamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na DIgi ide AFCB-Villa, škoda toho posraného pravidla o max. 1 zápase v hlavný čas

Reagovat
fantomas

Nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je smutné. Norwich-CP na peknom streame bude ale ešte lepší match.

Reagovat
fantomas

Smutné ani ne, anglickej komentář v horší kvalitě > českej komentář v lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Som to myslel ako že viac možností viac zápasov :-) a taky pohodička pri TV. Ale komentár sa anglickému nevyrovná no :)

Reagovat
fantomas

Já už to tak ani neberu , naposled a taky jedinou sem na PL v TV moh koukat, když to tehdy na chvíli měla Prima.

Reagovat
Coutinho10

tam stejnak byly vzdycky nej tikety od Vizka

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
pepinho2

to zrovna vychvalovali nového talenta Robinha, který přestoupil do City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Usty, jsme v přípravě neměli 2 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta prehra proti MLS allstars sa radšej vynecháva

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ty informace, které ho stály spoustu času a krve.

Reagovat
Pospovič

Je velká šance, že dnes nastoupí Basti aspoň na poločas?

Reagovat
mario23

ne, LVG vyloučil jeho start.

Reagovat
smazaný uživatel

vylucil iba to, ze bude v zaklade

Reagovat
Pospovič

díky, doufám, že dostane šanci. Jak vypadal v přípravě?

Reagovat
smazaný uživatel

nie zle, v jeho pripade to bolo vsetko hlavne o tom, ze sa dostava do formy a kondicie, chvilu to este zrejme potrva no

Reagovat
Pospovič

díkes, věřím mu, že bude pořád platný. Vyhraje titul a vrátí se zpět do Bayernu ikdyž už asi ne jako hráč

Reagovat
kiwwi

sa mi snivalo, ze sme remizovali 1:1 ked sme dostali gol v 98. minute

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

to bol gol na 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Big four

1. Arsenal

2. Chelsea

3. United

4. City

Sestup

18. Sunderland

19. Leicester

20. Bournemouth

Reagovat
smazaný uživatel

Big four

1.Chelsea

2.Arsenal

3.Liverpool

4.United

Sestup

18. Aston villa

19.Bournemouth

20.Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

Aston villa ne

Reagovat
Hector17

Depay dneska hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jacks11

škoda, že je takový vedro a jdu na koupák, docela bych se na Man Utd podíval

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dr.Dre - Compton po prvom vypočutí vynikajúci album konečne

Reagovat
Melisko

Animals -> hudobny orgazmus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Od Dreho jsem čekal něco trochu jinýho, je to na mě takový moc kendrickovský.

Reagovat
Lacko_Boh

boh vie či mu to aj Kendrick nepisal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no to neví Bůh, to ví všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melisko

Je r.2015, ziaden g-funk necakaj. Tak dokonale zmastrovany album som este nepocul

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo říká, že jsem čekal g-funk? Jinak zrovna Kendrick měl to album dost funky.

Reagovat
Melisko

a co si cakal mne sa moc ten funky zvuk nepaci, preto aj po prvom pocuti si idem hlavne Animals..Premo neskutocny

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, taky mě to Kendrickovo album moc nebaví.. mě hodně baví One Shot, One Kill, takhle agresivně rapovat jsem Snoopa snad ještě neslyšel

Reagovat
Melisko

ale asi to bohuzial nebude vseobecne zdielany nazor, kedze sa predava slusne vidno ze vsetci to nahravali pod dohladom doktora, lebo ten flow hlavne u snoopa a cubea (ktory zaspal v r.93) je velmi slusny

Reagovat
smazaný uživatel

Ona americká černošská komunita potřebovala po dlouhé době svýho bojovníka a hrdinu, tak se toho Kendrick chopil (nic proti němu, GKMC je super album, jen TPAB je pro mě prostě nuda).

Mě mrzí, že nikde není česká premiéra na Straight Outta Compton, na to bych do kina zašel.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni dobou vychazej fakt super veci. Novej ASAP Rocky nebo ani nerok starej Oxymoron od Schoolboye jsou perfektni, pro me jedny z nejlepsich rapovejch alb za dlouhou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a čo si mám dať na uši? tlmiče?

Reagovat
Melisko

Tvoju čiernu piču! Ty múmia zasraná, vyjebaná, skurvená!

Reagovat
smazaný uživatel

no nič, zajtra ideme hygienikom... toto robia Šarinovci a toto nebudú robiť.

Reagovat
smazaný uživatel

To je prave dobre,ne? Kendrick je naprostej kral

Reagovat
smazaný uživatel

Kurnaa jak mi to mohlo uniknut

Reagovat
Lacko_Boh

to iste ešte že je ten eurofotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mna strasna hanba Dre je jeden z mojich najoblubenejsich autorov a toto mi ujde . A to som este vcera nechapavo pozeral na prispevok od Xzibita ked pridal obrazok Compton a oznacil tam Dr.Dre

Reagovat
Melisko

tak on ho ohlasil minuly tyzden v radiu, dovtedy nic

Reagovat
smazaný uživatel

radšej si vypočujte nový Tonos album najlepší slovný gymnasta v SR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

*lingvisticky

Reagovat
smazaný uživatel

vedel som, že to je inak

Reagovat
CubONE

Reagovat
Robochelsea

Minule som náhodou objavil D-fly a musím povedať, že som nikdy nepočul nič lepšie v rámci slovenskej rapovej scény. Ale tak priznávam, že nie som veľký fanúšik hip hopu a vôbec nie slovenského.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi je ľúto, že to takto vidíš, ale v poho.

Reagovat
Robochelsea

Ako to čo si sem dal neni úplne zlé, najhoršie sú tie pičoviny od Haha Crew, Zaya atď.. Toto je dobré https://www.youtube.com/watch?v=7-Di0xU-LAo Ale zase to neni hudba čo by som bol schopný počúvať každý deň alebo len tak v aute, musí mať na to človek chuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo jak je to teda s tim vysíláním v tv. myslel jsem že to bude jenom na o2 sport ale dneska to je hlavně na digi. to budou mít rozdělený i nadále? dík

Reagovat
frantamlad

Co vim, tak O2 sport získal sublicenci na PL. Měli by vysílat 5 utkání každé kolo..Digi teto víkend vysílá 7 utkání a O2 5..Takže ve finále když máš je to jedno, protože O2 sport je tušim jen na O2 TV a Digi sport je tam taky..

Reagovat
frantamlad

když máš O2 TV,tak ....

Reagovat
smazaný uživatel

dík. já právě myslel že o2 to má celý a digi to pustilo úplně. mam nastesti oboje takze o to vetsi vyber bude. ale docela mě překvapilo že vysílají i stejný zápas

Reagovat
frantamlad

Tak u těch top týmů je to jasné, že chtí vysílat to nejlepší obá..Ale nechápu proč zítra dávají obá NEW-Saints a dnes vynechají Everton a CP..

Reagovat
minoLFC

aké je číslo tej EL fantasy ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

HD stream?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Dává to youtube, ale až po písničce.

https://www.youtube.com/watch?v=wbby9coDRCk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92
Reagovat
r.mrazik

Jsem zvedav...pokud nebudu tedy nikde u vody

Jinak misto andera tam bude nejspis young,ale to je jedno

Reagovat
iamek

Pridejte O2 sport do programu <3

Reagovat
smazaný uživatel

takys to nikde nenašel?

Reagovat
smazaný uživatel

pry Spurs 2 zapasy dva a sest se dost plete no

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný amaterismus

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

ulevil sis? klesl ti tlak?

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší je, že tuhle větu už jsem za poslední dny vytáhl poněkolikáté a pokaždé právem

Reagovat
Counter

Ale vis jak, ono na to jde upozornit skrze specialni formular primo tady na strance

Reagovat
smazaný uživatel

to mě nedávno zklamalo, kdy jsem si tam postěžoval na pořadí jistých tipovaných týmů, doteď nebyla chyba opravena

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
feministka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frantamlad

Malaysia,Sydney,MLS,AC,Real a??

Reagovat
smazaný uživatel

Southend, Reading, Brentford

Reagovat
smazaný uživatel

MLS, AC, Real a jak pise tady kolega Southend, Reading a Brentford

Reagovat
frantamlad

To jsem nějak nezaregistroval

Reagovat
Counter

To nikdo, jen fandove Spurs

Reagovat
niflheim

A my furt nepřivedli stopera

Reagovat
nani92

je to proces

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaťák.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Mimalu

být to větší hvězda, tak se trochu víc zapotí, ale gesto pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

On mu poslal prachy a ne podepsanej dres?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To stejný udělal Bendtner, Hazard(myslím, že i Oscar) a teď Aguero, když si změnil z 16 na 10, takže žádná vzácnost

Reagovat
smazaný uživatel

A tihle to vlastně měnili úplně všem, ne jen jednomu.. MU

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero zmenil z 16 na 10? SPOILER!

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

OT: mufani redcafe spustene :)

Reagovat
nani92

EF > RedCafé

Reagovat
cristiano.K.

už je to tady

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň se ho budou obránci bát.

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ty si tiez hlavac Pali .

Reagovat
Coutinho10

a zadnej krk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň má šanci trefit ty vaše centre

Reagovat
smazaný uživatel

Se koukni na Bellerína

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako já

Reagovat
Kovi81

jedneho ufona uz ste predali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koho

Reagovat
Kovi81

sak sterling ma hlavu jak mimozemstan

Reagovat
minoLFC

všetci ochotní mi dať číslo na EF ligu....

Reagovat
smazaný uživatel

607 724 159

Reagovat
Nikikrew

hmm kde sa tieto cisla vkladaju? Mozes mi to vysvetlit pls

Reagovat
smazaný uživatel

na obrzovce mobilu

Reagovat
Hokaido

já jsem ti ho chtěl napsat, ale nemůžu ho tam najít jak to vůbec je? Za hráče na lávce nic nemám ?

Reagovat
liquicitizen

áno body sú z jedenástky hráčou, ale pokiaľ niektorý hráč nenastúpi na zápas, bude automaticky vymenený za hráča z lavičky, odporúčam kliknúť tam v pravo help a potom rules tam sa všetko potrebné dozvieš

Reagovat
Hokaido

hm, to mi moc nepomůže, jestli tam mám Chamberse a na lávce Bertranda

Reagovat
liquicitizen

dá sa hrať aj na troch obrancov

Reagovat
Hokaido

442 rulezzz

Reagovat
Hokaido

z diskuze pod Pellém : Klasická: http://fantasy.premierleague.com/my-leagues/12377/join/?autojoin-code=32511-12377 ...stačí cvaknout a mělo by tě to přihlásit.

H2H: 138828-203678

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava MU, to je děs. Obranu v čele s Blindem na stoperu radši ani nebudu komentovat. Pochybuju, že to Rooney a Schneiderlin dotáhnou výš jak na 6-7 místo. Takhle slaboučký MU nepamatuju. A fakt se bojím až jednou Wenger skončí, abysme nedopadli podobně.

Reagovat
Hokaido

Nějaký tutáče dneska ? Zatím mám jen United-Spurs oba dají gol za 1.75

Reagovat
nani92

za Tottenham ho nemá kto dať

Reagovat
SunFells

Chadli by se mohl ustřelit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je na vozíku?

Reagovat
smazaný uživatel

Wheelchairy Kane

Reagovat
SunFells

Kane je v lese.

Reagovat
Hokaido

u vás to zas nemá kdo odbránit

Reagovat
nani92

Blind

Reagovat
Hokaido

však píšu

Reagovat
CubONE

Kanea? ktokolvek, ako naposledy

Reagovat
smazaný uživatel

chadli 2x, smalling (og), kane + jeden z dvojice alderweireld/vertonghen

Reagovat
SunFells

To je stejný tutáč jako to, že Spurs nedaj gól.

Reagovat
Hokaido

není, @2.35

Reagovat
mickey mouse

Hull a láká mě taky Villa 02

Reagovat
Hokaido

Villa x2 za 1.9 už je taky na tiketu, no

Reagovat
KnoxXx

Watford

Reagovat
smazaný uživatel

dnes snáď x2. dúfam

Reagovat
smazaný uživatel

čo tak skromne... 2

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

bude hrát Chambers? asi né, ještě ho nejspíš vyhodím... Jinak moje fanta Courtois- Kos, Chambers, Coleman, Ward- Chadli, Cabaye, Hazard(A), Mahréz(C)- Rooney, Murray, SUBS: Krul, Bertrand, Chamberlain, Lukaku.

Reagovat
Lacko_Boh

Chambers si moc nezahra na stoperovi.Inak,teraz ma trochu striaslo keď si ho spomenul že či s nim Arsene nerata ako dm

Reagovat
SunFells

nie

Reagovat
Lacko_Boh

verim ti

Reagovat
Lacko_Boh

inak myslel som "ako zaskok na dm" a preto nekupuje žiadne nove

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

Šak jo, ale ten bude akorát tak záskok za záskok záskoku záskoku DM. A Wenger ho chce usídlit na stoperu.

Reagovat
Lacko_Boh

hm,to ma ukludnilo čo je skoda,to strasenie bolo v tomto teple prijemne

Reagovat
smazaný uživatel

primárne s ním ráta na stopéra, sám to hovoril, ale možné je všetko. Ale stopér z neho bude dobrý.

Reagovat
SunFells

Až se zraní 3 lidi z defenzívy.

Reagovat
Hokaido

takže až další kolo? Tak to jde jen na lávku

Reagovat
Manik...

Moje:

Courtois - Rose - Koscielny - Stones, Matič - Coquelin - Sterling - Chamberlain - Hazard, Agüero - Rooney

Subs: Schwarzer, van Wolfswinkel, Micah Richards

Docela čumím co jsem za sestavu udělal za 100 mega

Reagovat
SunFells

Jj, jeden by si pomyslel, že ti s tou zálohou stačilo 90.

Reagovat
Manik...

Ta záloha je právě že super

Reagovat
Maresma

Do fantasy hodně slabá, Matič s Coquelinem ti nenahrajou nic.

Reagovat
Manik...

přemýšlel jsem o více gólových záložnících, ale aspoň z nich budou body za výhru a za to, že hráli

Reagovat
smazaný uživatel

Coq

Reagovat
Manik...

Za ty prachy ho nešlo nevzít

Snad bude hodně hrát a Chamberlain též

Reagovat
smazaný uživatel

hrať bude, ale ak spraví 0+2 za celú sezónu, tak budeš rád

Reagovat
smazaný uživatel

čeho 0+2?

Reagovat
Manik...

2 asistence ne?

Reagovat
smazaný uživatel

a to je u takového hráče relevantní statistika?

Reagovat
smazaný uživatel

bavíme sa o tom, prečo by ho mal niekto dať do fanty, kde sa bodujú hlavne a v podstate iba góly a asistencie, preto tam takí hráči ako Coq, Wanyama, Matić atď sú dosť naprd, tak čo sem pletieš nejakú relevanciu?

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

0 chýb a 2x tvoju mamu

Reagovat
smazaný uživatel

yungovinka

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

ako poistku za 4,5 to podla mna nieje zle

Reagovat
Coutinho10

ja takhle...snad to bude lepsi jak minula sezona

Cech - Ivanovic, Richards, Kolarov - Hazard (A), Sterling, Couts, Redmond - Bojan, Rooney (C), Defoe

Subs: Pudil, Eriksen, Alderweireld

Reagovat
Hokaido

Defou by mohl být černej kůn

Reagovat
smazaný uživatel

ja skro dufam, v Bamforda .. snad bude hravat

Reagovat
Hokaido

těžko říct, je tam jen na hostování a CP má v útoku nakonec docela přetlak na to, že hrajou na jednoho hrota, Pokud bude chcít hrát, musí být o třídu lepší, než Murray, Gayle, Chamakh nebo Wickham

Reagovat
Coutinho10

j ja doufam ...on je hodne podcenovanej, ale ikdyz neni nejmladsi, tak je to porad skvelej utocnik...tak sem na nej dneska zvedavej

Reagovat
Hokaido

Mahrezek :*

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by řekl jeden nejmenovaný králík:

Ty Bobe! Já se tááák těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravíčko tak sem tady zase!!!!

Už nám to začíná ta Nejlepší liga na světě!!!!! Chelsea

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Watford tiež sranda

Reagovat
Kenneth

Prekvapil i Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz hej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

a Wenger

Reagovat
mithro

ale som zvedavy, ci prezije ten rekord tuto sezonu.

Reagovat
vodka

neprezije LVG

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
HorajzmAmmann

Bere se tam i lavicka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nie je tazke dat jedného odchovanca vždy na lavicku. Wilson,perreira,blackett,mcnair,januzaj,evans,johnstone - je na výber..

Tuto sezonu to nehrozi.

Reagovat
HorajzmAmmann

Neni i Carrick odchovanec ???

Reagovat
HorajzmAmmann

Ne neni :/

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska věřím Slípkám,že to uplichtí! Ta obrana MU nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Cikalito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*čikatilo

Reagovat
mithro

Powell, who has been told he can go and hasn't been given a squad number, still showing no signs of wanting to play football and remains happy to sit on his ever increasing arse and take his money.

asi tolko k Nickovi a zabijaniu jeho talentu.

Reagovat
I am Mancunian

to je skoda, jeden cas vyzeral slubne

Reagovat
habinity

Lvg prasacia hlava kup stopera.

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Unconfirmed but chatter in #MUFC camp this morning is Bastian Schweinsteiger could be a surprise starter

bolo by fajn, keby konecne zacal trochu LVG tahat ludi za nos a nebol taky otvoreny na tych tlacovkach.

Reagovat
smazaný uživatel

to ma ale vraj súvisieť so zranením jedného stredopoliara zo základu

Reagovat
smazaný uživatel

kde to citas?

Reagovat
smazaný uživatel

redcafe som si prešiel

Reagovat
fantomas

Surprise?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked vcera povedal, ze nebude hrat tak je to trosku surprise

Reagovat
fantomas

Aha, to mi uniklo.

Reagovat
smazaný uživatel

to znamená prekvapenie

Reagovat
fantomas

Hele nebud drzej, nebo si tě z toho fejsbučku zase vodeberu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ale oceňujem, že si to prijal... ešte čakám, čo Swarley

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

fake účet? fan účet?

Reagovat
fantomas

Ten má FB?

Reagovat
tomasinho

Moderní technologie pohltila i satrší generaci no

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

Slaba kondice,dlouha dovolena,na tour chvili zraneny,zelva rikal ze neni pripraveny...jojo,surprise

Reagovat
Lacko_Boh

zelva

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

jašter

Reagovat
r.mrazik

Ne,želva

Reagovat
smazaný uživatel

Prezývka, ktorá ma baví asi najviac. Celkovo je United bohatý na dobré prezývky - Shrek, Zemiak a škoda, že teraz odišiel Cigáň.

Reagovat
Gunner14

Wow , už za 1h,31 minut začne znova PL , neskutečně to uběhlo

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu poprosit nějaký stream kde se na to dá solidně dívat? Myslím MU-TH.

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Hall vyměnil Tottenham za QPR

Nového zaměstnavatele má Grant Hall. Nyní již bývalý útočník Tottenhamu přestoupil do Queen's Park Rangers, (teamtalk.com)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

QPR have signed Tottenham defender Grant Hall for an undisclosed fee.

(...)

"He's an old fashioned defender - he can head the ball, he can tackle and he doesn't mind putting his foot in when he needs to.

(...)

"He's still a young boy and centre-half is a very responsible position,

Reagovat
smazaný uživatel

ved máte aj bez neho stále dosť záložníkov

Reagovat
smazaný uživatel

Věřil jsem mu na 3. gólmana víc než McGeemu

Reagovat
smazaný uživatel

mě se furt plete Grant Hall a Grant Ward

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Lolkac dovalí pořádný stream.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

dobre že som predplatil digi, tie streamy vyzerajú zasa zle

Reagovat
smazaný uživatel

streamy budu dobre, tak ako kazdy rok..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

ale chcelo by to nejaku top stranku, kde to ludia hadzu, nie len pred kazdym zapasom sa dopytovať...ako ak by bol ifajn streamy, jebem na digi

Reagovat
EXoRcIsT

na reddit urcite nieco najdes ja tam vzdy najdem dobre streami

Reagovat
smazaný uživatel

tam este ani nie je vytvoreny thread o man utd - spurs

Reagovat
Mimalu

už to tam je, hned krasný stream

http://freefootylive.net/matchday1/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a nechceš nám to soukromě streamovat?

Reagovat
smazaný uživatel

kľudne, ale neviem či sa tottenham do ponuky zaradí

Reagovat
smazaný uživatel

Mark Ogden just said on @BTSport show @FletchAndSav that he expects Louis van Gaal to be busy between now and end of the window. #MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Romero, Darmian, Smalling, Blind, Shaw, Schneiderlin, Carrick, Mata, Memphis, Young, Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

zemiaka som dal na poslednú chvíľu do fanty, ako kapitána pre toto kolo, tak snáď

Reagovat
EXoRcIsT

takze 4-2-3-1 a dufam ze Mata na podhrote a Memphis na kridle

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

4-4-2?

Reagovat
I am Mancunian

ano

Reagovat
tomasinho

To bylo keců, zkoušíme, bla bla, LVG řekl, že budem hrát 4-3-3, tak budem Konečně máte parádní střed a hráče na 4-3-3 a on jebne 4-4-2

Reagovat
I am Mancunian

zda sa ti, ze sa ja som spokojny alebo som mal tie reci ? pochop, ze lvg robi len dobre rozhodnutia

Reagovat
tomasinho

Však to neříkám tobě, ty jsi v poslední době byl jeden z rozumnějšíh tady. Vylezl si z kiwwiho stínu

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

*prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Platíš pivo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Manik...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Dokonce lepší než brat, který trolluje s Bentekem

Reagovat
I am Mancunian

on uz len trolluje

Reagovat
tomasinho

To je fakt no. Klesnul docela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

*prdele

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

4-2-3-1, resp. 4-3-3, kde Depay je na ten 3. vysunutý záložník na AM

Reagovat
Dawon

uplne s klidem bys to taky mohl nazvat 4411...nejake kouzla s cislama tady bohuzel moc nepomuzou

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Dawon

cemu se proboha vsichni divite? Hrali jsme tak celou pripravu a bylo mozna krom schweiniho/schneidyho uplne jasne, ze takhle nastoupime i dneska...kazdy kdo si myslel neco jineho, je docela naivni blazen

Reagovat
tomasinho

No já se nedivím, spíš někteří fandové MU by měli

Reagovat
Dawon

ja se divil na zacatku pripravy, ted uz jsem s tim bohuzel nejakou dobu celkem smireny...divit se muzou bohuzel jen snilci s ruzovyma brylema

Reagovat
Dawon

a koneckoncu i LVG uz v podstate cca 2 tydny potvrzoval porad dokola, ze takhle dneska nastoupime

Reagovat
Manik...

Na toho Romera jsem hodně zvědav , Blind na SO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

asi tolik k tem, co tvrdili ze je to jen priprava a vubec nezalezi, ze tam herrera nehraje

Reagovat
I am Mancunian

to ani sami tomu neverili, len kritizovat sa tu nesmie

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som chcel od kiwwiho vysvetlenie

Reagovat
Dawon

a teda ta dvojka romero - blind vzadu, dneska to fakt bude show

Reagovat
Counter

Reagovat
mithro

ale ocakavana.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z "3-5-2 " prechádzam na 4-4-2 A ešte k tomu nehrá Herrera Kúpili sme najtalentovanejšie ľavé krídlo v Európe a on bude zabitý buď na hrote, alebo podhrote. Gratulujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Johnstone, McNair, Valencia, Schweinsteiger, Herrera, Pereira & Chicharito.

Reagovat
I am Mancunian

evans a jones co ? wilson tiez ani.lavicka, hlavne ze je tan hrasok, co vobec nic neodohral a adnan asi to hostovanie teda...

Reagovat
Lacko_Boh

hmm Matu som nečakal som zvedavy na Memphisa

Reagovat
Lacko_Boh

kde tam vidite 4-4-2?podla mna to je 4-3-3

Reagovat
Lacko_Boh

jáj,ako Depay v utoku s Wazzom?

Reagovat
Manik...

Souhlasím, taky mi to spíš sedá na 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak by to pravdepodobne znamenalo, že Memphis bude hrať AM

Reagovat
Lacko_Boh

neviem,mne to prišlo ako

obrana

Schneiderlin

Carrick

Mata

Depay Young

Rooney

ale,ja sa len čudujem,nevidel som vašu pripravu,kludne to može byť aj 4-4-2 s Wazzom a Youngom na hrote

Reagovat
Dawon

bude to stejne jako v priprave, young a mata kridla, rooney hrot a depay pod nim

Reagovat
Lacko_Boh

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by Young zvládol dobre zahrať aj na RW, a Memphis by hral LW, tak by to bolo fajn. Ale obaja hrajú tak, že zasekávaju do ihriska a pravačkou pália/centrujú. To by na RW nemohol robiť ani jeden z nich, takže možno by si tam odohrali svoje, ale nebolo by to ideálne. Podľa mňa bude na RW Mata a Memphis AM

Reagovat
Lacko_Boh

asi jo,vôbec som sa nad tym takto nezamyšlal že Memphis na AM.. no uvidime ale dneska vam moc neverim,4 novy hrači v zaklade,nova formacia...

Reagovat
smazaný uživatel

a nová sezóna, nový branár, nová značka dresov, noví sponzori, noví ľudia v hľadisku... budú to mať ťažké chaloši

Reagovat
Lacko_Boh

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som nám veril viac, keby hral Ander v trojčlennej zálohe a Memphis bol na LW

Reagovat
smazaný uživatel

No, je to lepší než 3-5-2, ale stejně. Doufám, že to po té očekávané bídě prostřídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Romero bude zaujmavy.

Vice majster sveta a JA a pritom ho v Sampe posadil brankar co mal problem dostat sa na lavicku Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Vorm, Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Bentaleb, Eriksen, Demeble, Chadli, Kane

Reagovat
tomasinho

Docela defenzivní ta záloha.

Reagovat
smazaný uživatel

tak obrana vyzerá na papieri lepšie než tá vaša

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ta obrana vyzera dobre no

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris je zranený a uniklo mi to?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

právě že už je prakticky zdravý, jen nerozehraný

Reagovat
smazaný uživatel

+ nechápu, jak ti to mohlo uniknout

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem sa hrať na vyťaženého mamvpičistu, ale som strašne vyťažený v poslednej dobe a nemám čas sledovať to, no. A mám v piči ešte aj.

Reagovat
smazaný uživatel

ale pod článek o jeho zranění jsi házel nějaké arsenalské chujoviny, takže jsi to mohl zaregistrovat

Reagovat
smazaný uživatel

články nečítam, len do nich hádžem arsenalské chujoviny

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm... trosku inak som si to predstavoval

Reagovat
FUnk

dier

Reagovat
Manik...

Proč nehraje Rose sakra?

Reagovat
smazaný uživatel

Musí být nějaké zranění, není ani na lávce.

Reagovat
Manik...

Safra, ale neměl když jsem koukal na fantasy

Reagovat
fenixLFC

lebo je to kopyto

Reagovat
Manik...

v Live by hrál jak nic...

Reagovat
fenixLFC

on hra ako nic aj v tottenhame...vravim, kopyto

Reagovat
Zaschrona

Davies

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Vorm, Walker, Alderweireld, Vertonghen (c), Davies, Bentaleb, Dier, Chadli, Eriksen, Dembele, Kane

Reagovat
smazaný uživatel

víťazná

Reagovat
smazaný uživatel

Dier ako CDM? To isto nebude betón.

Reagovat
smazaný uživatel

nebude, no

Reagovat
FUnk

nebude, on je pruchodak mel tam dat aliho

Reagovat
smazaný uživatel

snáď Pochettino vie čo robí, verím mu

Reagovat
jk

Druhý poločas tam Ali je. Dierovi tam moc nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Beton by to byl, kdyby Dier to CDM zvládal. V přípravě tam byl "v lese".

Reagovat
Heisenberg

Mason je zraněný? Hodně defenzivní sestava, ale třeba vám to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

bol zranený a v príprave toho veľa neodohral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Kéž by byl Carrick na stoperovi.

Reagovat
Pasha

Ignorácia Herreru pokračuje...Memphis bude 100 % AM....zase bude zábava. Rodené krídlo na AM a rodené AM na RW

Reagovat
Pasha

#mufc subs: Johnstone, Valencia, McNair, Schweinsteiger, Herrera, Pereira, Chicharito.

Reagovat
Dawon

zadny januzaj, zadny wilson...misto toho chicha, ktery snad zacal trenovat tak pred 2 dny, zajimave no

Reagovat
Pasha

Wilson iba behá, nič viac. Ja mu akosi neverím, že niekedy sa vypracuje v gólového útočníka aj medzi mužmi

Reagovat
Dawon

to ja mu rozhodne verim, pripada mi zatim jako takovy technictejsi chicha...ale pokud bude dostavat 1 za 2 tydny 20 minut na hristi, tak to bohuzel asi k nicemu nepovede

Reagovat
mithro

Reagovat
Zaschrona

Johnstone(s)

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc will wear black armbands today in memory of Neville Neville, father of former players Gary and Phil.

Reagovat
Pigeon

Anderko

Reagovat
vicinda07

tak Vorm snad zachyta

Reagovat
Pasha

obľúbený klub, vedľajší klub

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo, máš za 1 ze čtení.

Reagovat
Pasha

Ja len, že ma to pobavilo Ale však, ešte aby si nás nemal rád, keď k vám toľko našich hráčov prišlo, onedlho aj Davidko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Realu fandim od roku 2001 a United sem si oblibil o par roku později, kolem 2005/2006. Jinak nevidim nic špatneho, každy ma v nějake lize oblibeny tym, nebo tym, kteremu přeje víc. A v Anglii obzvlášť neni z čeho vybírat

Reagovat
vitasrp

Tak nám to opět začíná, paráda.

Dneska od nás nečekám nikterak pohledný fotbal, podle mě to bude dost trápení a budeme to muset uhrát na sílu, každopádně podstatný bude jediný - aby se vyhrálo. Budu doufat, že výkony a herní forma hráčů půjde s průběhem srpna nahoru, protože jak už jsem soudě dle přípraváků říkal - nemyslím si, že jsme v tuhle chvíli ideálně připraveni na to začít sezónu.

Co se přestupovýho období týče, z mýho pohledu je to obrovský zklamání. Doufal jsem, že neuděláme stejnou chybu jako Manchester City, kteří po titulech vždycky přivedli hráče, kteří je nemohli nikam posunout, protože nepatřili do základní sestavy - bylo to jenom rozšíření kádru, náhradníci, což je z mýho pohledu často zbytečnost. Takovou věc jsme my neudělali, ale posunuli jsme to ještě někam jinam - v podstatě jsme se ani nikoho navíc nepokusili přivést.

Důvod toho moc nechápu - vsadil bych boty, že Mourinho by tým určitě rád posílil, protože se tak po získaném titulu choval úplně všude. V podstatě i po závěrečném utkání minulý sezóny v rozhovoru s Nevillem tvrdil, že by rád přivedl několik hráčů, kteří by kádr rozšířili a vytvořili reálný tlak na hráče ze základu. Něco takovýho se bohužel nestalo, protože jsme zatím jenom nahradili kousky, který od nás odešli.

Přitom s prachama by údajně problém být vůbec neměl, letos nám zmizí pravidelnej 20 miliónovej výdaj na Torrese, sponzorská smlouva přinese o dalších 22 mega víc, ale kdo ví. Je možný, že Roman chce začít na přestupovém poli trochu šetřit, poněvadž pravděpodobně bude muset narvat šílený prachy do přestavby stadiónu, ale to se asi nikdy nedozvíme. Je trochu škoda, že tu šanci se přiblížit těm úplně nejlepším ve světě fotbalu jsme nevyužili - navzdory tomu ten tým je i tak kvalitní a má na to uhrát další titul v Premier League.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

"Dneska od nás nečekám nikterak pohledný fotbal" - nedovedu si představit, že by se za Mourinha dal napsat opak

Reagovat
vitasrp

Minulej rok jsme začali velmi dobrým fotbalem a vydrželo to až do prosince.

Letos něco takovýho nečekám, proto to zmiňuju.

Reagovat
Whitemedia

Zmiňuješ to zbytečně, oni stejně budou psát ty svoje nesmysly..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je prdel, když to tu omílají fans United nebo Spurs, týmů který v kontextu sezony hrály daleko hnusnější fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Pasha

"pohledný fotbal" sa dá od vás spočítať na prstoch jednej ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si mal dávať na matematike pozor a nie kresliť si piče po lavici. Inak by si takúto blbosť nikdy nenapísal

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koho z mladíkov tipuješ na to, že si zahrajú aj v áčku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Reagovat
FUnk

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Corabeu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

jako fakt jsem nečekal, že půjdeme do sezony s horším kádrem a doted to nechápu. Na druhou stranu, pokud by se podařilo přivést Babu, Stonese + je tady Falcao, tak máme všechny posty vyřešený solidně. Možná by ještě neškodil jeden CM/AM, ale jak píšeš, přivádět náhradníky nemá smysl a jedinej hráč, kterej by splnoval tyhle parametry a mohl být k mání je pro mě Gotze.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Právě náhradníky potřebujeme a Gotze by absolutně nedával smysl..

Reagovat
Hokaido

Proč né? Konkurence pro Oscara by byla vítaná a náhradníky toho typu, co přiváděli City fakt né

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně Gotze jako AM pod Mourinhem. Proč typu CIty? Prostě potřebujeme kvalitní náhradníky....

Reagovat
smazaný uživatel

#RealMadrid expect David De Gea to join this week. New £25m bid to be made

Reagovat
HalaMadrid_Flx

pls

Reagovat
Pasha

Nech už sa pakuje, časom však zistí, akú chybu urobil.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo naopak

Reagovat
I am Mancunian

nech sa nepakuje a casom zisti, ze urobil dobre ?

Reagovat
Pasha

... Po prvej chybe ho vypískajú, a to som zvedavý na reakciu Colchoneros. Darmo, keď to niekto nemá v hlave zrátané, tak ťažko s ním pohneš. Tu by mohol byť legendou, vyhrať mnoho trofejí, ale nie, radšej do biznis klubu hnusného. Som zvedavý, čo spraví Perez o 2-3 roky Cristianovi, keď už bude mať 33-34 (ak tam ovšem vtedy bude)

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano tam nebude už za rok a Pérez ani nebude muset něco dělat. On se nikdy nějak nevyjadřoval, že by chtěl v Realu ukončit kariéru nebo tak.. letos překoná Raula, stane se nejlepším střelcem v historii Realu a půjde zas o dům dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Pod mikom gaalom urcite viac hracov nechce hrat ..len maju zmluvy a dobre platy a nejak to prekusnu..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
13

Chyba to není no.

Reagovat
smazaný uživatel

25 uz neznie tak zle, rok pred koncom zmluvy, este by som to skusil natiahnut k 30 a nech ide

Reagovat
smazaný uživatel

jestli maj v united koule tak ho nechaji rok v becku i za cenu ze prijdou o prachy.

Reagovat
Pasha

Ja osobne by som kúpil brankársku jednotku, De Geu odmietol predať a spravil tak, ako hovoríš Si nebude robiť z nikoho dobrý deň

Reagovat
mithro

de gea chce hrat, len LVG ho nepostavi, lebo je to risk.

Reagovat
smazaný uživatel

A k čemu by to bylo jako dobrý? Jestli ho nechtějí stavět, tak proč ho prostě rovnou neprodají?

Reagovat
smazaný uživatel

A 32 mega je celkom dost penazi .

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to vôbec, o rok zadarmo. Za tú šaškárnu čo sa okolo neho predvádzala (hlavne zo strany UTD) by som ich mohol akurát tak osrať, ani symbolické eurko si nezaslúžia..

Reagovat
smazaný uživatel

Už nech sa hrá, do psieho kokota

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fff

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

do psich kund urousanych

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Manik...

Reagovat
Nikikrew

ved hrame az zajtra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Although I suspect #LFC are happy with the squad I'v been told theres a possibility of a loan signing or two to come. #lfc (Ben Smith - BBC)

Reagovat
smazaný uživatel

gotze s reusom...vrabejka nas vsetkych nakoniec potocil

Reagovat
fff

Som zvedavy

Reagovat
tomasinho

Nic takového na twitteru Smith nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Má tam rozhovor s Fresh Liverpool ve kterým tohle všechno říká.

Reagovat
tomasinho

Aha. Takže Traoré a někdo na kraj obrany zřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

Ďakujem

Reagovat
FUnk

Reagovat
I am Mancunian

mne to islo 5minut a potom cierna obrazovka, stalo sa to aj vam ?

Reagovat
nani92

nie

Reagovat
smazaný uživatel

nie, ale ide mi to len tri minuty zatial

Reagovat
smazaný uživatel

ano, pretože písal že po van gaalovom interview vypne stream na pár sekúnd..stačí reštartnúť

Reagovat
I am Mancunian

aha, vdaka

Reagovat
smazaný uživatel

no aha, aky krasny stream

Reagovat
smazaný uživatel

dilema či digi alebo totok btčko zasa nie je moc výhra, nemusím ich moc

Reagovat
Lacko_Boh

ale to je život Dušo...rozhodnutia nas čakaju cely život

Reagovat
smazaný uživatel

nuž lacko, máš ty pravdu..vybral som si BT sport a digi mi hrá v druhej izbe v prípade internetového výpadku

Reagovat
Lacko_Boh

diplomat

Reagovat
smazaný uživatel

skôr megaloman

Reagovat
Lacko_Boh

aj ovca cela aj vlk syty

Reagovat
smazaný uživatel

dvakrát meraj, raz rež

Reagovat
smazaný uživatel

strihaj

Reagovat
nani92

najhoršie je, ža na každé jedno dobré rozhodnutie pripadá 5 zlých

Reagovat
Lacko_Boh

si ma rozcítil ...zajo kurnik!

Reagovat
nani92

počkaj než začne zápas..budeme obaja plakať

Reagovat
fff

Pesimisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, hlavně za to heslo

Reagovat
smazaný uživatel

tvle čo má van gaal s nosom? jak keby dostal hokejkou

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kurz na gol Tottenhamu je viac nez lakavy

Reagovat
smazaný uživatel

1,45

Reagovat
smazaný uživatel

1.75 na oba

Reagovat
Hokaido

tutáč

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Manik...

Reagovat
aramaki

Už to ide dole...len aby im ešte Spurs nevypálili rybník. Ten cirkus, ktorý tam majú s tými odchodmi a príchodmi na poslednú chvíľu môže pekne zamávať s koncentráciou hráčov na zápas...

Reagovat
Pasha

Hery Rednap

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska doufám ve výhru svého oblíbeného klubu. Věřím v depaje a růnyho ;-) .... a taky moc bych si přál ztrátu šikmookých modrých kurev

Reagovat
smazaný uživatel

hm ty budeš nemocný.

Reagovat
nani92

zostavička

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
I am Mancunian

lvg zajebal

Reagovat
smazaný uživatel

O2 Sport Zdravím, již pro vás máme slíbené informace. Maximální kvalita v rámci O2 TV Air je 576p.

konecne mi z o2 odpovedeli na dotaz - no nakonec jsem rad, ze jsem to neobjednal :-) v tyhle dobe nenabizet alespon 720p

Reagovat
Busby babes

jsem na to zvedavej, ja tam 720p vidim.

Reagovat
Zaschrona

Hmm, tak pak kdyz tak sem, prosim, hod echo, jak to tam s tou kvalitou je behem zapasi. A idealne i teda u dalsich sportovnich kanalu - kdyby to bylo v dobre kvalite, tak do toho urcite pujde dost lidi.

Reagovat
FUnk

proc tady vsichni delaji z romera takovou nulu? asi ho brali jako dvojku, ale podle me je na stejne urovni s Vormem a zadarmo proc ne?

Reagovat
Hokaido

Protože United, né Tottenham nebo Newcastle

Reagovat
FUnk

koho bys chtel na dvojku?

Reagovat
Hokaido

já proti vaší dvojici nic nemám, naopak se mi líbí, ale řeč je o jedničce United. Je jedno že si lidi myslej, že bude dvojka, protože v United nejspíš věděli, jak to bude

Reagovat
FUnk

ok ja cekal, ze ho nechaji jako dvojku, ale podle me jeste nekdo dojde

Reagovat
cristiano.K.

obě sestavy jsou dobrý tak na 6.-8. místo (škoda,že se mi to zítra vrátí až nastoupí Lovren,Lucas,Lallana)

Reagovat
13

Lucase nečekám, Lallana možná taky ne a pokud ano, tak bude střídat jako první.

Reagovat
smazaný uživatel

Migs - Clyne, Škrtel, Lovren, Gomez - Milner, Hendo - Ibe, Couts, Lallana - Big Ben

Tutovka.

Reagovat
cristiano.K.

až na Gomeze podpis

Reagovat
Maresma

Reagovat
Maresma

Ale zas 6 angličanů.. sympatické, ale o to míň kvalitní.

Reagovat
tomasinho

Lallana bude hrát, ale kolem 60.-65. minuty přijde místo něj Firmino.

Reagovat
smazaný uživatel

6-8 ? nemyslim, ze by v PL bylo 6 nebo dokonce 8 tymu s papirove lepsi sestavou, nez Man Utd a Spurs

Reagovat
habinity

Zostava mala byt stred herrera basti morgan kridla young depay hrot rooney...uvidite ked sa vrati fella pocita snim na hrot.. uz viem precitat hlupost mika gaala

Reagovat
Pasha

s tým počítal každý, ale Alojz je šéfom, my môžeme len sedieť a za netom pi*ovať

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik zápasů odehrál Romero s týmem?

Reagovat
nani92

0

Reagovat
smazaný uživatel

ani přátelák? to může být solidní improvizace

Reagovat
Lacko_Boh

podla teba budete fit alebo budete unaveny z toho posledneho priatelskeho zapasu a cestovania hore dole? rozmyšlam že na si na vas stavim

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, šanci vyhrát podle mě máme, ale dopadnout to může jakkoliv

Reagovat
Dawon

spolu se zmatenym blindem na stoperu to dneska bude vesele no

Reagovat
nani92

hráči, ktorých ma LVG rád npotrebujú hrať

Reagovat
I am Mancunian

druhy sa bude mesiac rozohravat

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs dneska vyhrají, no.

Reagovat
Gunnersaurus

tiež to tak vidím

Reagovat
iamek

Aaa to je lahoda koukat na PL v HD na velke telce. Jonec posranym streamum <3

Reagovat
smazaný uživatel

projektor > TV

Reagovat
iamek

Projektor mam v pokoji jen na filmy. Ale taky jsem uvazoval nad propojenim s tv, ale kde tu techniku mam porad cpat :-(

Reagovat
habinity

Satelit na streche a si paaanko vidis ako staci malo k spokojnosti..

Reagovat
iamek

Kabelovka nema satelit. Ale nevadi

Reagovat
cristiano.K.

jonec jonců

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna takovej mamrd tomu tak rozumi no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
r.mrazik

Uff...4231? No jsem zvedav na depay na podhrotu

Stejne je to sileny...on je skvely levy kridlo,kde si udela jmeno a hraje tam nejlepe a zelva ho da na podhrot...

Blinda komentovat zatim nebudu...to si necham az pri zapase...moznosti bude jiste velmi mnoho

Reagovat
Infernoqt

Blind tam bude zastavovat všechny rychlé protiútoky a Romero bude chytat odražené míče jak na běžícím pásu

Reagovat
r.mrazik

Taky to vidim

Reagovat
Pagy

taky to nechápu, Depay měl hrát místo Younga nalevo, Mata na podhrotu a Young zprava, když už to chce stavit LVG takhle

Reagovat
r.mrazik

Jop,treba takhle...a nebo tam hodit doprostred herreru,vsak je dost golovy...depay,ander,mata/young...no uvidi se

Reagovat
smazaný uživatel

blabseal bude fungovat?

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro začátek nižších fotbalovych soutěží tenhle vikend

Reagovat
Pasha

Janko Šterbák zomrel

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
Pasha

V noci

Reagovat
smazaný uživatel

Nečakané Česť jeho pamiatke

Reagovat
nani92

nieje sebec aby niekomu pokazil slnečný deň

Reagovat
smazaný uživatel

trapaaaaaaaaaas

Reagovat
smazaný uživatel

Ujebanec, no

Reagovat
smazaný uživatel

zajo, boha

Reagovat
Maresma

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Teoretix? na co?

Reagovat
smazaný uživatel

Všade je tá istá správa od TASR a tam sa nič nepíše

Reagovat
Pasha

Nevieme, vraj dnes ráno

Reagovat
Whitemedia

Kdo?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Docela jsem se na United těšil, ale bez Andera se na to těžko vydržím dívat. Nechápu tu jeho pozici, podle mě má na to, aby byl jedním ze základních kamenů, s ním ta hra je aspoň koukatelná. LVG si opět jede svoje nepochopitelný experimenty.

Reagovat
iamek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

There are 24 days of the transfer window left and Chelsea have already loaned out more than 20 players.

Reagovat
Busby babes

no nic, sestva se mi sice nelibi, ale tak treba to bude fungovat. Na Blindaka jsem hodne zvedav. A jak to poskladame vepredu taky. Nic, 3:0, Rooney, Depay, Basti a je to.

Reagovat
FUnk

za bastiho

Reagovat
Counter

Co je s tim de geou? Byl jsem ted hezkych par dnu mimo deni, to uz se totak zvrhlo od toho jeho prikladneho profesionalismu ci co?

Reagovat
Busby babes

LVG rikal, ze maka naplno, jen to proste neni ono a je moc rozptylovanej tim, co se okolo nej ted deje.

Reagovat
Counter

J, dik. No je to proste tak jak jsem psal profesional byt muze, ale svuj vliv to na nej asi ma.

Reagovat
niflheim

Tak jedem kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Reagovat
Pasha

Dokiaľ nepostrácame hŕby bodov, tak Herrera nebude v základe.

Reagovat
Makiii

Tak jedem nervozitka a natesenost na maximum! :) Sestava me bohuzel neprekvapila... bez Herrery A snad se ti 3 budou tocit, aby Depay hral z kridla. Tak come on Red Devils!

Tip: 3:1 - Depay, Rooney, Mata - Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

United takový prachy za poslední 2 sezony a nejsou vyřešený stopeři, brankář a hrot, super

Reagovat
smazaný uživatel

cirkus

Reagovat
I am Mancunian

stoper blind, brankar romero a hrot sa poriesi

Reagovat
smazaný uživatel

A samotnýmu ti to nepřijde dostatečný co?

Reagovat
I am Mancunian

so zajom sme tu v mensine, vacsine sa to zda dostatocne dobre bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

kto je zajo a zelva je lvg, proč?

Reagovat
I am Mancunian

zajo je nani92 a lvg je zelva asi preto, ze tak vyzera

Reagovat
smazaný uživatel

gmo

Reagovat
Whitemedia

Si ten váš zápas zapínám jenom kvůli Blindovi a doufám, že potěší

Reagovat
Manik...

A to se ti zdá dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel

Come on you Spurs!

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

600. komentů před první zápasem,dobrý

Reagovat
vitoAFC

Konečně je to tady!!! PL here we come!

Reagovat
smazaný uživatel

10

Reagovat
Infernoqt

Tak na jakém se koukáte, Digi Sport 1 nebo O2 Sport, co vám přijde lepší s komentářem?

Reagovat
smazaný uživatel

Stream v originálním znění.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Manik...

díks

Reagovat
Busby babes

zatim O2

Reagovat
Infernoqt

jsem začal na o2, ale pak mě sralo, jak tam furt házeli nabídku tenisu, asi to nemají ještě dodělaný, tak jsem dokoukal na digi

Reagovat
smazaný uživatel

ma pls nekdo link na united?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

už je to tady, už je to tady

Reagovat
Manik...

Už někdo našel nějaký pěkný stream? prosím

Reagovat
Manik...

Už mám

Reagovat
smazaný uživatel

toto mi chýbalo

Reagovat
Zaschrona

Kane dneska hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Mauro ulízlej a v obleku

Ale v Manchesteru dneska 19 stupnu

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Uniteeeeeeeeed

Reagovat
smazaný uživatel

podľa toho, aký svalnatý je Depay (a nenapíšem Memphis, aby ho jeblo), tak musí byť strašne hlúpy

Reagovat
Trand

Reagovat
Mada

Reagovat
stas87

Kto zomrel,ze maju cierne pasky?

Reagovat
Zaschrona

Neville Neville, tata Garyho a Phila

Reagovat
Trand

Neville Neville.

Reagovat
smazaný uživatel

Cilla Black

Reagovat
smazaný uživatel

Šterbák

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

sterbak

Reagovat
liquicitizen

takže 4-4-2

Reagovat
minoLFC

DeGea hosť na tribúne?

Reagovat
niflheim

Ten záběr Valdése, DDG a Anderse na tribuně vedle sebe

Reagovat
nani92

Valdes srdciar

Reagovat
Manik...

To je prdel mít de Gea a Valdése na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Romero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Valdes a Lindegaard na tribúne

Reagovat
Zaschrona

hmm, Kane famozne

Reagovat
Trand

Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale krása

Reagovat
Miguel19

Eriksen omg.

Reagovat
Gunnersaurus

Ericsen > Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Kane ramseyovsky, Eriksen eriksenovsky

Reagovat
I am Mancunian

uz to zacina

Reagovat
Heisenberg

Kokane moc hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Kane, kladivo do vápna

Reagovat
Counter

To jsem snad nikde nepsal ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jiní ano

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní dotaz, kde je nej textový přenos? Klidně i anglicky

Reagovat
smazaný uživatel

na bbc by mohl být

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Mata najhorší hráč na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Co hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

sprava sa sťahuje do ťažiska hry

Reagovat
smazaný uživatel

to neni pro něj

Reagovat
Dawon

same ztraty jenom zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Blind kuzelka

Reagovat
smazaný uživatel

To si jeden hned po pár minutách spraví chuť po té včerejší komedií brno vs. slávia.

Reagovat
Firkraag

Ale zas musíš uznat, že Slavie byla zábavná

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to přišlo spíš k pláči . Ale beru, že když má člověk tu "správnou" náladu, tak to dokáže i pobavit.

Reagovat
m.sali

btw ty novy mice od niku sou otresny

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Morgan je v lese

Reagovat
smazaný uživatel

taka Illarrovinka

Reagovat
Manik...

Reagovat
minoLFC

obrana ManU

Reagovat
Whitemedia

Zapojil se už vůbec Rooney do hry?

Reagovat
Heisenberg

United hodně nervozní při rozehrávce, Mata často ztrácí na vlastní půlce.

Reagovat
leroy

Na tu posratu, smatlavu, spomalenu lamu, ktorého jedinou starosťou je nestratiť loptu a nahrať ju dozadu sa nedá pozerat. je mi z nej na grcanie. spolu s tým technikom za sebou zabita celá strana.

Reagovat
Whitemedia

Mata?

Reagovat
leroy

odpoveď ľahšia ako v telekvíze:)

Reagovat
aramaki

Spurs zatial jednoznacne lepsí..

Reagovat
Nikikrew

Rooney aj hra?

Reagovat
smazaný uživatel

Si dovolil Romero

Reagovat
nani92

Reagovat
niflheim

Ach, Romero

Reagovat
Dawon

romero

Reagovat
SpecialOne

Eriksen + Kane

Reagovat
CubONE

Romero to bude sezona

Reagovat
Heisenberg

Příští zápas bude na tirubně i Romero...

Reagovat
smazaný uživatel

A chytat bude Rooney.

Reagovat
Heisenberg

Každý zápas doma by měli přidat 1 hráče na tribunu, nakonec tam zůstane Van Gaal sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Na toto som čakal tak dlho?

Reagovat
Kaze

Ma nekdo 1080p60?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj vam sa to vyplo ked walker isiel strielat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham zjavne prišiel vyhrať.

Reagovat
smazaný uživatel

nejde mi stream

Reagovat
nani92
Reagovat
m.sali
Reagovat
smazaný uživatel

díík

Reagovat
smazaný uživatel

MU v lese

Reagovat
*CZE*

Kvalita o2 air celkem dost zklamání. Je tam volba 720p, ale HD to opravdu neni. Na čistý koukání na TV to fakt neni..i na tom notebooku je to prostě mázlý a nevyhlazený.

Reagovat
smazaný uživatel

O2 Sport Zdravím, již pro vás máme slíbené informace. Maximální kvalita v rámci O2 TV Air je 576p.

Reagovat
vinetou

Cokoliv mimo "720p" nekoukatelnej humus

Reagovat
smazaný uživatel

uvažoval jsem o tom

Reagovat
*CZE*

Na druhou stranu máš jistotu, že by ti to nemělo spadnout. Když nestihneš od začátku zápas, můžeš si ho pustit hned od začátku nebo koukat pak zpětně. Jen to prostě neni v HD.

Reagovat
Dawon

zatim z nasi strany totalne zoufaly vykon, vypada to jako bysme branili vedeni 1:0 s vyloucenym hracem

Reagovat
I am Mancunian

chalani, ale zatial je to paradicka

Reagovat
Ritchie

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
minoLFC

čo vrieskáš ako 14ka? veď to tam kopol Bentaleb, Shrek len čumel

Reagovat
smazaný uživatel

fantaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Gól

Reagovat
Whitemedia

Božeeeee

Reagovat
I am Mancunian

wazzinkoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

wazzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaa!!!!!!!

Reagovat
Whitemedia

To jsou fakt retardi..

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Miguel19

Tottenham

Reagovat
SunFells

Tak co, zapojil už se Rooney do hry?

Fanta kapitán

Reagovat
SunFells

vlastňák, no to je šulek ten Walker

Reagovat
Whitemedia

vlastňák

Reagovat
bbbauch

Taky ho tam mám

Reagovat
Coutinho10

mame smulu no

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleb (aka lepší Coquelin) kráľovsky založil

Reagovat
smazaný uživatel

naj talent na svojom poste

Reagovat
r.mrazik

jak se to rika o tom hovne a biči?

jinak depay na stredu totalne k hovnu...kohouti tu stredni zalohu s peti lidma v pohode prehravaji...tsss...želvo želvo

Reagovat
r.mrazik

a ted se krasne mohlo videt,kde je memphis silny...od lajny...

ale co s nim udelame? dame ho do stredu

Reagovat
bbbauch

ROOOOOOOOOOONEEEEEEEEEEEEY

Reagovat
Heisenberg

United titul

Reagovat
Dawon

WALKEEEEEER ale teda Rooney jeho zpracovani me nikdy neprestane okouzlovat

Reagovat
Minister

Bentaleb

Reagovat
smazaný uživatel

Walker..

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL PICEEEEEEEE

Reagovat
frank

Tak tohle je opravdu zmar Zatím super výkon, pak jedna hrubice a příliš krutý trest..

Reagovat
C0br

Own Goal is back

Reagovat
smazaný uživatel

Nabil je na ručník...

Reagovat
tomasinho

Bentaleb

Reagovat
Manik...

Walker , slušně to tam poslal

Reagovat
smazaný uživatel

spursy

Reagovat
fenixLFC

obrana spurs

Reagovat
Miguel19

To je ten top záložník Bentaleb

Reagovat
smazaný uživatel

bude se to wazzovi počítat ve fantě?

Reagovat
Miguel19

Asistence

Reagovat
Busby babes

Looooool zatim je to teda otresny.

Reagovat
smazaný uživatel

rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Walker zkusene uklidil

Reagovat
smazaný uživatel

0 striel na bránu a 1 vstrelený gól

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
Trand

Vzpomeň si na Arsenal na Camp Nou...

Reagovat
SpecialOne

Dostanu za Rooneyho aspoň body za asistenci?

Reagovat
niflheim

Overlap

Reagovat
stas87

Snad to Tottenham nepolozi a budu nadalej aktivny ako doteraz.Ten ich pohyb bez lopty je velmi dobry a daleko lepsi ako od domacich.

Reagovat
niflheim

Když vidím hrát Younga, tak je úplně jasné, proč chtěl ADM odejít... přes něj by si fakt nekopl.

Reagovat
SunFells

Only two Utd outfield players have made more passes than Romero so far.

Reagovat
nani92

Smalling a Blind?

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle krásně to trefit, to je umění

Reagovat
smazaný uživatel

Kyle fu**in Walker Za tohle zakoneční by se nestyděl ani skvělej útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Memphis

Reagovat
r.mrazik

memphis od lajny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Morgan a tie prienikové prihrávky

Reagovat
smazaný uživatel

Memphis do šibenice, ako Ronaldo proti Portsmouthu

Reagovat
SunFells

Obrana Spurs hloupostí překypuje.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně jako ty

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

máš na viac

Reagovat
SunFells

Zvládni to, těch hrubic tam ještě bude.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych vidět tebe, jak bys bránil memphis rooney mata

Reagovat
Placebo

Světová extratřída

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne.

Reagovat
frank

Tak tenhle gól se opravdu nedá srovnávat se šaškárnami, co předváděla obrana minulou sezónu. Prostě zkrat Bentaleba..

Reagovat
smazaný uživatel

poooood Memphis to je pre teba pozicia

Reagovat
bbbauch

teď Memphis goool

Reagovat
Busby babes

no ted se mi to libi.

Reagovat
I am Mancunian

carrick je ale stale uzasny, najlepsi hrac od nas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

hra super ale nechavaju mu tam hrozne vela miesta

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester zatim lip nez jsem cekal ... konecne zacinaji pusobit ako sehrany tym

Reagovat
smazaný uživatel

To je hybrid. Neprofiluje se to ani útočně ani obranně. Tottenham trochu nevyspěle. Nehrají to špatně, ale chybí tomu ještě větší jistota na míči.

Reagovat
fenixLFC

inak kopec ludi tu malo pravdu ked sa pytalo kto zo spurs bude strelcom prvého golu ligy v sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mata

Reagovat
smazaný uživatel

je skvělý

Reagovat
Heisenberg

Ani jeden neumí rozehrát pod tlakem, to se zase projeví v CL a EL. Spurs po prvních 20 min se zatáhli, United začli presovat a dominovat na míči. Carrick je pořád skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Dier, Bentaleb chtějí hrát fotbal no.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick je dokonaly, Bozsky, uzasny aaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Swarley

do toho středu může přijít hráčů kolik chce, ale on je prostě neposaditelný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Síla mužstva se pozná, když se daří, soupeř otřese tvou pozicí, ale ty nepřestaneš hrát svůj fotbal. Tottenham po tom skvělém začátku a vlastní brance úplně vyklidil pozice. Snad se zvednou po půli.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick najlepší hráč polčasu. Neskutočne tam drtí rozohrávku Spurs a diktuje si to tam jak pán.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta postupna rozohravka Totten cez stred pola je totalna tragedia

Reagovat
smazaný uživatel

neviete na ktorych online stavkovych sa da podavat na prestupy? chcem zarobit na karimovi

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale verím

Reagovat
smazaný uživatel

u mna . Dam ti kurz 100

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

dik ale nechcem ta znicit

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

ale myslim to vazne..ja som bol na bwine a tam sa na prestupy podavat nedalo

Reagovat
I am Mancunian

skybet

Reagovat
smazaný uživatel

dik, ale tam si neviem spravit ucet, na vyber je len par krajin

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl v záloze. Carrick zkušeně, Tottenham naivně.

Reagovat
r.mrazik

darmian je bozi...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
CubONE

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

qnastastie sme nekupili toho tragedka clynea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Manik...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Corabeu

Reagovat
smazaný uživatel

Romero sa s tou rozohrávkou skôr hodí do Tottenhamu

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

tak to nakopni dopředu Romero, ízy pízy

Reagovat
I am Mancunian

darmian je tiez vyborny, mam z neho radost

Reagovat
smazaný uživatel

co je zac ten depay? tesil jsem se na nej,ale pusobi dojmem,ze ja jsem primadona,ktera ani behat a pomahat pressovat nemusi....kolikrat mohl jen lehce popobehnout a zabojovat a on stoji a ceka,ze mu balon sam naskoci k noze

Reagovat
r.mrazik

nejak se mu nechce behat...zatim je spis na facku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Reagovat
Manik...

Podle mě to ale nebude primadoma, ale spíš, zatím nemá zdravé sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme,ale sebevedomi nepotrebujes k tomu abys pomohl spoluhraci napadat a nebo ho zdvojit :) tahle situace byla snad 3x za prvni polocas ze byl 2 kroky od hrace a nechal ho volne utikat vpred

Reagovat
smazaný uživatel

dvakrát se až moc ochotně poroučel k zemi, ale zvykne si

Reagovat
smazaný uživatel

Nejnudnější poločas v historii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Romero... já nevím

Reagovat
frank

Snad přijde oživení, Lamela in Dembelé out.

Reagovat
Miguel19

Velký zápas a Eriksen opět k hovnu...průměrný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Není průměrný, kór vedle těch dalších umělců, co maj v záloze. Ale výrazněji vyniká jen v kopací technice no, takový druhořadý zboží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
mithro

Darmian je uzasny ale ten zvysok teda zatial podla ocakavania, nuda nuda nuda, Ander na plac

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Náš střed zálohy je něco tak strašidelně směže jsem to snad ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

*směšného, že

Reagovat
smazaný uživatel

takže možná to tvrzení, že máte horší zálohu jak Swansea nebude tak daleko od pravdy

Reagovat
smazaný uživatel

Do gólu sme hrali úplné hovno, potom sme začali hrať svoju hru a je to už lepšie. Čím skôr dajme druhý gól a v pokoji dohrajme.

Reagovat
iamek

Carrick neuveritelny a nas pravej bek umi branit. Nadhera. Depayko je jako tank. Idealni hrac na kridlo. Misto Maty tam mit Pedra <3. Romero hodne hraje nohama a docela se mu to dari. Trosku Valdes style.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl hrát Trippier, Walker je dlouhodobě strašný.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

strasny a nesympaticky a tucny

Reagovat
Trand

Nesympaticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tucny.

Reagovat
I am Mancunian

Strasny

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Tihle Boltovsky rychlí špekouni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

kdyby si radši vypíčoval toho stopera u té rozehrávky

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš Bentaleba?

Reagovat
cristiano.K.

nevím,kdo to byl,ale provedl to strašidelně

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to zkazil Bentaleb svojí příšernou rozehrávkou a taky Verthonghen, který nesmyslně vystoupil proti Matovi mám pocit. Toho by měl uplně v pohodě Dier.

Reagovat
smazaný uživatel

tak stopera

Reagovat
smazaný uživatel

spíš mně řekni, na koho dneska nemám pičovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to od něj vůbec není marný. A to mu tam Young divuje při každém kontaktu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Younga tam bránil dobře, to se mi líbilo.

Reagovat
Zaschrona

Klidne i Yedlin.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Yedlina bych tam viděl radši, dlouhodobě.

Reagovat
Dawon

No do golu naproste zoufalstvi od nas, potom jsme se nastesti vzpamatovali a zacli konecne normalne hrat....Rooney a Mata uplne zbytecni zatim, Rooney si s tou sanci opravdu poradil jako pravy kanonyr zaplat panbuh za walkera

Darmian zatim parada stejne jako celou pripravu, to zatim vypada na vybornou posilu

A ROmero by to fakt mohl od te nohy dat obcas trochu driv

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham to je opět děs !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ dobre z našej strany. na OT hráme so všetkými ospevovaným Manchestrom vyrovnanú partiu, ale bez strely na bránu sa gól dať nedá. škoda toho vlastného gólu, Walker urobil čo mohol, zatiaľ hrá prekvapujúco dobre v obrane. Prekvapil ma aj Dier na pár zbytočných strát. Najhorší na ihrisku jednoznačne Bentaleb, jeho zbytočná chyba, podobná ako proti Realu v utorok, nás stála gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleb dneska moc ztrácí.

Reagovat
smazaný uživatel

bez strely na branu ste gol dostali, asi idete rovnaku taktiku

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino chce hrát po zemi konstruktivní rozehrávkou přes střed pole. Jen škoda, že právě v tom středu na to nemá vůbec hráče. United hezky pressujou ten střed a z toho vyplývají individuální chyby. Tam je třeba zkušenějšího tvořiče. Tudy cesta proti TOP týmům nepovede.

Reagovat
smazaný uživatel

Moussu stáhnout do středu k Dierovi a Lamelu za hrůzostrašného Nabila.

Reagovat
smazaný uživatel

Alli a Lamela musí jít na hřiště, je to šíleně nekreativní.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Máte někdo zakoupený to O2 TV air, a popřípadě jak se vám to zdá? Má to cenu kupovat?

Reagovat
Busby babes

ja jsem spokojenej. Neni to HD, ale staci to.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to bez závazku, což je jedna z věcí, která mě na tom těší.

Reagovat
Likan7

Účel splní. Za tu cenu spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Vstupy Howarda Webba na BT

Reagovat
Heisenberg

Střed zálohy Spurs dostává na prdel, Carrick parádní. United po golu začli hrát pěkně, ale pořád mají problém s rozehrávkou od stoperů. Walker je běžec, co se jednou za čas ukopne, Spurs mají napravo určitě lepšího hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Blind? Sedí mu vůbec tahle pozice?

Reagovat
Heisenberg

Nehoří, ale moc se mi tam nelíbí, rychlostně Kaneovi moc nestíhal a rozehrávka taky nic moc, pořád si to pinkají s Romerem a když Spurs zatlačili, tak nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť dal gól, nejlepší na place...

Reagovat
vicinda07

Walker si dal nestastny vlastnak, ktory bol Bentalebova chyba, ktoru chcel zachranit.... okrem toho vyhral asi 5 z 5 subojovv s Youngom ak si si nevsimol

Reagovat
Heisenberg

Máš pravdu, dnes až na vlastňák hraje obstojně.

Reagovat
smazaný uživatel

hned krajsie teraz vyznieva ta hadka, ci ma Everton alebo Swansea lepsi stred zalohy ako Spurs, to je tragedia co teraz predvadzali v zalohe, ako som uz dlho nevidel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Do golu to byla z nasi strany velka bida. Pak narostlo sebevedomi a hned to bylo o necem jinym. Depaye je skoda v tom stredu, prohodil bych je s Matou. Darmian a Carrick paradni, Young se snazi, Shaw by se mel trosku probrat. Dvakrat mu tam zabehl hrac a vubec to nezachytil.

Reagovat
vicinda07

skoda, do golvu sme boli jednoznacne lepsi, posral to potom Bentaleb, ten slusne hori a s nasim nekreativnym stredom to islo potom tazko...Mason alebo Alli na plac

Reagovat
fenixLFC

zapas lenivého s neschopnym...United mi pride ze sa im nechce, najviac to bolo vidiet aj pri tom gole ked mal rooney tmilion casu a fakt ako keby nechcel strielat. tottenham asi po tom ako minule roky scoutoval nasich scoutov tak teraz scoutovali nasu hru pretoze mi to pride dost podobne. obrana ktora robi hlupe chyby, nechava volnych hracov v pokutovom uzemi, zaloha neschopna cosi spravit a smerom dopredu sa spoliehaju na jedneho-dvoch hraca ze nieco vymysli..celkom onicom zatial

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

po tom hloupém gólu jsme se klasicky posrali a přestali hrát. ve druhé půli musí co nejdřív přijít Alli s Lamelou, jinak to nepůjde.

Reagovat
FUnk

Reagovat
habinity

Romero okrem dvoch prihravok dobre..nakop aj vyhod ma sancu chytil..zatial dobre..je novy musi sa otukat.mata ide kopat priamak som sa smial..take poleno.depay nech uz radsej vserko kope.nech uz radsej pride pedro miesto matu...stred parada bojuju tam ako levy..obrana keby nas zatlacia zhori.ten blind ani nevie kade beha.darmian depay troska strateny.ale to je jeho postom.

Reagovat
smazaný uživatel

taky gol

Reagovat
cristiano.K.

naký sázky,kdy MU poprvé vystřelí na bránu?

Reagovat
smazaný uživatel

typický prvý zápas ligy...ani jedno mužstvo nedominuje vyslovene, vystriedali si pasáže hry, kedy hralo jedno mužstvo viac než druhé a potom naopak. Väčšie šance mali v zápase Spurs, efektívnejší boli naopak Man Utd. Otvorený druhý polčas

Reagovat
fantomas

Darmian samozřejmě super, nikdo snad ani nemohl čekat nic jinýho, ale Schneiderlin zatim solidní příšernost. Vypadá hrozně nepřipraveně.

Reagovat
Dawon

prijde mi, jako by byl strasne nervozni...hlavne v prvnich 25 minutach tam mel takove ztraty, kde to vypadalo, jakoby se mu rozklepaly nohy a zpanikaril

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

příšernost to nie je, ale nie je to nič moc, no. Carrick tak o 2 triedy vyššie.

Reagovat
fantomas

Je to příšernost na jeho standard, pochopitelně. Malinko na něho zatlačíš a už odevzdává, často i sám od sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

až tak príšerne to teda nie je..má problém pri presingu hráčov, rovnako ako hráči Spurs v stredovej formácii. Je úvod ligy a tá intenzita a dostupovanie je väčšie než v príprave. Carrick si ale vedie lepšie no

Reagovat
r.mrazik

Nikdo nemohl cekat nic...nebud zas chytrej

Reagovat
fantomas

Nejsem "zas"... sem *pořád*.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Emmett Brown

Ked si spomenies ako sa "dari" v poslednej dobe Talianom hrajucim mimo SA, tak sa nedalo vobec predvidat ako to dopadne, aj ked Darmian je top hrac.

Reagovat
fantomas

Ale dalo, já to předpovídal hned několikrát.

Reagovat
Emmett Brown

vlastne hej, ty vies vzdy vsetko najlepsie, ako kiwwi

Reagovat
fantomas

Nn, ne vždy ani všetko, ale tady sem si prostě byl dost jistej no.

Reagovat
smazaný uživatel

Od golu celkom dobry vykon, dovtedy som nepostrehol vobec ziadnu snahu o hocico. Najlepsi Carrick,Darmian, klasicky aktivny Young tiez velmi nezaostava, stoperi zatial spokojnost. Co ma vsak neskutocne vytaca je Rooney. On proste vobec nestriela. V priprave to bolo take iste. Neustale sa snazi prihravat a ked je v sanci, ako napr. dnes, tak vyzera akokeby proste ten gol ani dat nechcel, ten Walker vyzeral akokeby ho chcel dat viac ako Rooney, takze zasluzene. Neviem kde je chyba, je mozne ze ma take pokyny od LVG, ale to je proste hlupost. Ma super zakoncenie, super strelu z dialky tak krista nech to vyuziva.

Reagovat
Dawon

Rooney je hrozne na facku no bohuzel jsem od nej ale presne tohle cekal...jemu zas bude trvat 10 kol, nez se rozehreje na provozni teplotu

Reagovat
Swarley

3 kola a bude zase zvíře

Reagovat
Dawon

snad ale jsem spise skepticky

Reagovat
Swarley

za tohle ručím, buď v klidu

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

garantuju

Reagovat
smazaný uživatel

*garantujem

Reagovat
Swarley

hej

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvaloval by som to na nejaku neformu, skor ten jeho celkovy styl hry, riesenie situacii. On vobec neriesi situacie ako striker, ale ako nejaky deep lying playmaker, no a potom to vyzera velmi zvlastne ba az komicky. Hlad po goloch. To je presne to co mu chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

a s tym spojeny egoizmus

Reagovat
mithro

klasika zemiak. on kym sa preberie, to potrva.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy se v PL angažujou pomezní bez znalostí offsidu?

Reagovat
SpecialOne

to myslíš ty pikometry při brejku Tottenhamu? U ofsajdů je španě nastavený systém, pro dobro hry by se mělo všechno do půl metru pouštět, ale rozhodčí jsou kritizování i když nevidí 10 cm offside, tak když se jim zdá, že by to offside mohl být ta mávaj všechno podezřelé a pak to tak vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prostě, jestli Romerovi nedáme ani jeden gól, tak to bude trapné.

Reagovat
Pagy

máte někdo HD přenos, který se neseká ?

Reagovat
Pagy

dík

Reagovat
Hristo Stoichkov

O2 nemaji PL studio?

Reagovat
smazaný uživatel

Vázne souhra, což se může zlepšit, ale je to statické a to se časem lepšit nemusí. Máme obrovský problém hrát pod tlakem a někteří hráči byli minimálně část poločasu úplně neviditelní. Po gólu Tottenham přestal hrát a trochu jsme se chytili. Ale třeba na takovém Depayovi je vidět že na všecko potřebuju o vteřinu víc než má.

Reagovat
mithro

snad uvidime druhy polcas 4-3-3, carrick, morgan, ander. uplne idealna zaloha.

Reagovat
I am Mancunian

asi idealne nie je, ked tak nehrame

Reagovat
niflheim

Já bych klidně posílil střed - stáhl třeba Younga nebo Matu a střelil tam Anderka, pěkně 4-3-3.

Reagovat
smazaný uživatel

Walker hrá super dnes

Reagovat
niflheim

Memphisko bude pánko

Reagovat
smazaný uživatel

nejtrapnejsi koment

Reagovat
CubONE

V Britanii vraj len okolo 22st. a slnko

Reagovat
smazaný uživatel

Basti <3

Reagovat
Swarley

líbí se mi jak napadáme vysoko, Spurs s tím mají vážně problémy...tohle je změna oproti loňsku...

Reagovat
mithro

este keby sme mali na lavicke hraca, kt je uplne robeny do tohoto systemu....oh, wait.

Reagovat
Swarley

tak uvidíme, třeba to letos nebude trvat až do zimy

Reagovat
Swarley

Basti za nás na OT, to jsem fakt nevěřil, že se toho někdy dočkám

Reagovat
niflheim

Jakoby člověk hrál fifu

Reagovat
Swarley

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte Walkerovi soupeřa, Younga si tam vodí poslepu

Reagovat
SunFells

I Llorise si povodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytá Vorm kemko.

Reagovat
SunFells

Tak i červíka si povodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Mason, numbers, what do they mean?!

Reagovat
Kaze

Reagovat
smazaný uživatel

Slaby hrac velmi ten Bentaleb

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím tebou s ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší od Spurs okrem Kanea paradoxne Walker. Ten Young si môže ísť rovno sadnúť na lavičku, aj tak sa cez neho do konca zápasu nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez poriadneho brankára a stopéra to zase bude sezóna. Pri každej prihrávke na Romera tŕpnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen zasimuloval pekne, no, tzv. arsenalská škola

Reagovat
Busby babes

Basti misto Morgana?

Reagovat
Swarley

to by se nabízelo

Reagovat
nani92

u LVG? prosím ťa

Reagovat
smazaný uživatel

Alli na plac pls

Reagovat
bbbauch

Lol, Blindovi piskne takovy hovno a tohle ne

Reagovat
Swarley

tak ale pískej něco ty vole

Reagovat
Swarley

tam pískne vysokou, která není, tady zase jasnou nepíská

Reagovat
Coutinho10

#watfordfc starting line-up v @Everton: Gomes (GK); Nyom, Cathcart, Prödl, Holebas; Capoue, Behrami; Anya, Jurado, Layun; Deeney (c)

skoda ze nehraje Pudil ani Vydra...

Reagovat
SunFells

Pro Watford ne.

Reagovat
Coutinho10

to mas asi pravdu...hracu nakoupili dost, ale otazka jak si to sedne

Reagovat
Coutinho10

#watfordfc subs v @Everton: Gilmartin (GK), Angella, Paredes, Pudil, Watson, Ighalo, Vydra

Reagovat
Zaschrona

Nyom pred Paredesem

Reagovat
Error

11 národností

Reagovat
smazaný uživatel

snad spadnou

Reagovat
SunFells

Reagovat
Coutinho10

chapu, ze je tedkom na ne velkej hate a prirovnavani k QPR, ale PL si za ty posledni roky zaslouzili a ted sou konecne tu....a posilit musi kazdej tym, kterej nechce hned po postupu spadnout....je malo novacku, ktery bez posil s hracema z Championship hrali dustojnou roli i v PL

Reagovat
smazaný uživatel

já jim přál sestup i z champu, po tom co je koupil ten ital

kdysi sem je měl rád, když tam o parník nejlepší hráč byl Eustace a bojovali o záchranu

Reagovat
Coutinho10

j aha .....no hodne se zmenili....sem zvedavej co budou predvadet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Usty

to je odporný

Reagovat
Phillipinho

To je příšerná slátanina

Reagovat
smazaný uživatel

HOT NEW: E. Sabo (Trnava) do PAOKU (Solun)

Reagovat
smazaný uživatel

*NEWS

Reagovat
smazaný uživatel

za to Defoe dostal tak 2-3 redky v kariere a ted ani faul

Reagovat
Swarley

Bastiiiii

Reagovat
Pipo123

Ako vyzerá zatiaľ Darmian ?

Reagovat
smazaný uživatel

zatim parada, bezchybny

Reagovat
CubONE

Ten pocet palcov vyssie hovori jasne

Reagovat
stas87

Konecne to ma nejake grady ked je tam Bastian.

Reagovat
smazaný uživatel

možno sa dočkáme aj strely na bránu

Reagovat
stas87

Myslis ze ho obcas pusti aj k trestnaku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Co to zasa na mna skusas,Olo?

Reagovat
smazaný uživatel

nic, chcel som len refreshnut

Reagovat
fenixLFC

bolo by na case

Reagovat
smazaný uživatel

Ten O2 Sport nějak blbne.. dívám se na fotbal a pak mi to samo přepne na tenis. Máte s tím někdo taky problem? Jak se to dá přepnout zpět na ten fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: jde vám spustit o2 sport v telefonu? mám zaplacenou o2 tv air a když v aplikaci chci spustit o2 sport, tak mě to jenom vyhlásí úžasnou hláškou "něco se pokazilo"

Reagovat
Coutinho10

tak to este, ze sem si to neobjednal...vystacim si na PL se StreamTorrentem

Reagovat
smazaný uživatel

Kane vyhori tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
CubONE

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Olo, už ti jebe z toho sluníčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jany, pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi ten zápas? Kane hrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

ano?

Reagovat
smazaný uživatel

áno

Reagovat
smazaný uživatel

ano, hrál dobře, vždyť to povídám

Reagovat
fenixLFC

presnejsie nez hral dobre je povedat ze nehral zle..ale ziadna slava to teda nebola

Reagovat
smazaný uživatel

na základe čoho hral dobre? ja si ho ani poriadne nepamätám pri lopte a keď už, tak so stratou alebo zlou prihrávkou. Jediná dobrá vec bol ten padáčik na Eriksena

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

At uz toho depaye sunda...je tam k nicemu

Reagovat
fenixLFC

good play by kane....a mrd loptu dva metre mimo

Reagovat
Usty

Tottenham prohrává? Lol, jak je to možný?

Reagovat
smazaný uživatel

si trapny

Reagovat
jk

Snad to bude aspoň to 8. místo...

Reagovat
Usty

To by uhrát měli

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme v týmu Loftus-Cheeka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

No a? Hráčů, kteří nemají na špičku máte spoustu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Loftus-Cheek už nemá na špičku? Dobrý vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

Úroveň jako v článcích

Reagovat
kiwwi

skor sa opytaj ako je mozne, ze nehra Blind s Jonesom

Reagovat
smazaný uživatel

Chcipaku

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečný, že takoví lidi tady píšou články. Amatérismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole to je tak tragicka uroven fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Angel by to pozvedl, co?

Reagovat
smazaný uživatel

zapasy mancs si nepustaj; hlavne teraz, ked nie su zohrati hraju horsi futbal ako Chelsea ked betonuje

Reagovat
CubONE

Uz chyba len Angel, ktoremu lopta odskoci o dva metre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Trand

Basti jak to tam organizuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Basti to jednou prihrávkou celé rozhýbal

Reagovat
Zaschrona

Everton XI vs. Watford: Howard; Coleman, Jagielka, Stones, Galloway; Barry, McCarthy; Cleverley, Barkley, Mirallas; Lukaku.

Baines zraneny.

Reagovat
leroy

Jasné, že sa nato nedá pozerať, keď jediní, kto vie isť do hráča sú young a depay. Kraje obrany dopredu nasmiech, mata otočený ako keby stále útočil na vlastnú bránu a stred zálohy pri sebe. Toto má Ďaleko od týmu, ktorý by mal hrať o tituly.

Reagovat
Swarley

Matička

Reagovat
SunFells

Kolik zápasů ještě bude Depay v základu?

Reagovat
leroy

že si si vybral práve jeho, od ktorého hrozí aspoň niečo.

Reagovat
SunFells

Hrozí no ...vždycky hrozí že se pohne a on nakonec přece jen né.

Reagovat
leroy

mohol by to hrat kludne ako mata, napr...alibisticky dozadu a bolo by lepsie?..ma to podla mna v sebe. Prave on sa musi nechat vyhrat.

Reagovat
SunFells

Já o jeho miliónu ztrát míče nemluvil, možná bys chtěl dávat větší pozor.

Reagovat
iamek

Splest si Depaye a Smallinga

Reagovat
smazaný uživatel

Depay dnes slabučky

Reagovat
smazaný uživatel

*Kane

Reagovat
Swarley

příště Depay už na křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to. Nechápu jak ho může LVG dávat na Herrerovu pozici a ještě místo něho.

Reagovat
r.mrazik

Protoze se mu nechce behat a nevraci se...lenoch

Reagovat
Mada

Reagovat
mithro

divaci ako skanduju Davidovo meno. Skoda ho.

Reagovat
Swarley

to bylo "Ander Herrera", ne?

Reagovat
iamek

Nejdriv ddg a pak Anderko,

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe a Memphis mi pridu podobni hraci, obaja svalnati,ale Ibe lepsi zatial...

Reagovat
Error

Depayova čirá radost při střídání

Reagovat
I am Mancunian

blind je neustale pozicne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Basti uz nezvlada tempo PL

Reagovat
I am Mancunian

smalling island

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
CubONE

on je vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

teraz Basti jednou prihrávkou bentalebovsky založil šancu Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

akurat Spurs chyba nejaky zabijak ako Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

*Walker

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S+S je podarena dvojka

Reagovat
leroy

smallling vs kane...Fuckin yeah!...zákrok zápasu!

Reagovat
bartlu

Chudák Young, LVG ho musí asi hodně nesnášet, když ho ještě nestáhl a nechá ho tam se takhle trápit.

Reagovat
Swarley

škoda Wazzo, pěkná akce

Reagovat
leroy

smatlavy mata po stotricatydruhy

Reagovat
niflheim

Darmianko <3

Reagovat
Swarley

4-3-3 a hned se to hýbe jinak...tohle by se fakt mělo zkusit...akorát Carrick místo Morgana a Depay místo Younga...

Reagovat
I am Mancunian

a giggs miesto lvg

Reagovat
smazaný uživatel

Alli!

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Young další tři zápasy nebude hrát?

Reagovat
FUnk

young klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Young stop na 3 zapasy

Reagovat
Miguel19

Young

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs chtějí hrát takovej Gaurdiola styl......Kloppe začni se rozcvičovat

Reagovat
smazaný uživatel

To sú priame kopy ty vole

Reagovat
iamek

Potrebujeme utocnika jako sul

Reagovat
Zaschrona

Tak snad Young dostane ten trest na 3 zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Je nejaké nové pravidlo, ktoré to umožňuje spätne trestať?

Reagovat
smazaný uživatel

jopec

Reagovat
TopinB

Jo, ale jenom když kvůli diveu dostane ten druhý červenou kartu, takže Young nedostane, si myslím

Reagovat
bartlu

Jako fakt? Tak to je pěkně nahovno...

Reagovat
TopinB
Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
iamek

Nedostane.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bastian motor

Reagovat
mithro

no to je zase striedanie LVG, uzasne

Reagovat
I am Mancunian

potrebujeme branit, tak stiahne darmiana a da valenciu

Reagovat
mithro

uplne

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaal očividne nemá Darmiana vo fante (ako ja)

Reagovat
smazaný uživatel

ved odohral 80 minút, to už bude čisté konto

Reagovat
smazaný uživatel

Síce

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude Darmian takhle pokracovat, tak jedna z nejlepsich posil poslednich let

Reagovat
CubONE

Chcel by som vidiet Valenciu na pravom kridle s Matteom za nim. To by mohlo byt skvele.

Reagovat
Swarley

jo jo, doufal jsem, že to zkusí

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia na kridlo uz nema

Reagovat
CubONE

Tak nejakeho typickejsieho krajneho hraca, nie Matu

Reagovat
r.mrazik

Zajimava taktika vystridat nejlepsi hrace

Reagovat
Heisenberg

Jde na O2 TV přepínat jazyk?

Reagovat
bbbauch

Walker ban

Reagovat
CubONE

Smalling

Reagovat
niflheim

Smalling Island

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling o parník MOTM

Reagovat
mithro

tak to je skoro default, ked musi hrat s Blindom ako partakom.

Reagovat
Swarley

není to tak hrozné

Reagovat
r.mrazik

Blind dneska krome jednoho zavahani byl dobrej

Reagovat
Corabeu

Reagovat
iamek

Smalling fenomenalni dneska

Reagovat
nani92

oh, Chris <3

Reagovat
Dawon

Smalling islang

Reagovat
Swarley

wow, Smalling...ale úplně vypatlanej Chadli, kam s tím běžel fakt netuším...

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling

Reagovat
leroy

Smalling nam vyhral zapas!!

Reagovat
r.mrazik

Ufff...za valenciou takova dira...zelvo kurna!!

Reagovat
I am Mancunian

musel ho tam dat, aby sme to nemali take jednoduche

Reagovat
Heisenberg

Taková dálnice

Reagovat
Swarley

Romero, v suchým triku

Reagovat
leroy

Smatlavost Matu po dvestyprvy krat...

Reagovat
vodka

Smallking - nejlepsi stoper pl 2015/2016

Reagovat
mithro

a valencia uz hori. sokujuce.

Reagovat
leroy

To leco ma krce...

Reagovat
smazaný uživatel

videli ste niekedy Smallinga bez dlhých rukávov? čo keď je emák alebo si o seba hasí cigarety?

Reagovat
FUnk

co piska kkt?

Reagovat
Swarley

Romero, v mokrým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

David who?

Reagovat
Swarley

Romero, v suchým triku

Reagovat
I am Mancunian

romero teraz podrzal

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra nemám ten ticket na MUN ještě stáhnout?

Reagovat
niflheim

Romero

Reagovat
C0br

romero

Reagovat
smazaný uživatel

slusny tlak

Reagovat
Heisenberg

Spurs solidní tlak.

Reagovat
Hector17

Smalling Romero

Reagovat
Trand

Chadli dneska špatnej.

Reagovat
niflheim

Přišel Tony na RB a najednou zmatky

Reagovat
Zaschrona

Shaw je priserny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

...mat tak Siqueiru, to by bolo

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mada

Reagovat
leroy

Mata kvoli hentakemu pofajcenemu smatlakovi sedi januzaj..LVG..fuck off

Reagovat
smazaný uživatel

Nedat gol obrane, kde hra Blind na CB a chyta Romero je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Romero je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Chceme udržať vedenie a on vystrieda skvele hrajúceho RB za krídlo prerobené na RB. Kto by povedal, že začneme horieť. Ach

Reagovat
smazaný uživatel

Alderweireld dnes supr výkon!

Reagovat
FUnk

a walker, snad priste ali v zakladu, jinak dneska eriksen, chadli, bentaleb

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen zahral obstojne vzhledem k tomu, ze kolem sebe nemel nikoho schopneho, krom toho vaseho prehypovaneho strikera. Ale tu sanci mel promenit

Reagovat
smazaný uživatel

Overhype mu jí krásně připravil.

Reagovat
Swarley

Rooney zničenej, unavenej...to zase musela být příprava...

Reagovat
smazaný uživatel

Fans United mají po prvním zápase sezony jasno...Smalling nejlepší stoper PL 15/16, Darmian nejlepší přestup za poslední roky a Carrick s Bastim mají lepší taktický myšlení než Napoleon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si nechal najlepšieho brankára ever, Romera?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcel som na teba už vôbec reagovať, pretože si proste dement, ale kto tu vychvaľoval Romera? Bože môj, jeb na futbal a choď sledovať šachy.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja píšem, že tu niekto vychvaľoval Romera? WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Môžem si za to sám, pretože som na teba reagoval, ale skúsim to nejak. V príspevku djboba išlo o to, že veľa z nás písalo chválu na Darmiana a Smallinga a on to pritiahol za vlasy. A ty si napísal, že nech nezabudne na najlepšieho brankára ever, Romera, ale ako si na to prišel, keď jeho nechválil nikto? Akurát tak zopár ľudí napísalo, že teraz podržal.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpusti si ten povýšenecký tón, potom môžeme normálne debatovať o tom, ako som prišiel na to, že nejaký hráč United je najlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo aspoň jeb na EF, alebo aspoň na PL sekciu. Ty si prvý človek ktorý mi vadí až natoľko, že zvažujem ten filter.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe dal niekto očividne patent na nadradenosť...

Reagovat
smazaný uživatel

u nich klasika

Reagovat
Kenneth

Fanousci na baterky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

jakej tym, takovy fans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

rozeznavani nadsazky ti jde skvele

Reagovat
kiciN

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

za Napoleona

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitá výhra

Reagovat
niflheim

Reagovat
vinetou

Nezaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych.. United sice byli špatný, ale Spurs ještě horší.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

united nepředvedli vubec nic, spurs prvních 20 a posledních 10 minut jasně lepší

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

a v com sa ten lepsi vykon prejavoval? ze smerom dopredu az na zavrecny tlak neboli schopni spravit vôbec nic? a ked uz sa im podarilo dostat niecoc ez tu svoju zalohu tak to prvou prihravkou neskutocne dodrbali

Reagovat
kiwwi

top of the table

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

no...uf ten zaver bych asi neoznacil jako suche triko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak logicky, pretože suché triko po zápase je jedine to s kanónom na hrudi.

Reagovat
TopinB

Stream na Cherries?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a jsme PRVNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ .... CO VY LAMY S 0 BODAMA?

Reagovat
smazaný uživatel

škoda. dnes si Manchester všetky tri body nezaslužil

Reagovat
bbbauch

Tak si Liverpoolsti zahejtovali, skoda ze na ne nikdo nekouka

Reagovat
bbbauch

Tak si Liverpoolsti zahejtovali, skoda ze na ne nikdo nekouka

Reagovat
smazaný uživatel

my hrajem az zitra a to bude koukat cely svet

Reagovat
FUnk

nas klasicky smolny gol, ale krome 20-45 min prvniho polocasu dobry vykon, ali priste zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

No jednooký porazil slepého :-) Tottenham mal určite aspoň na bod.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes dobrý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzivně. Těch nepřesností a nedorozumění v útoku bylo moooooc.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana byla supr, zvlášť Alderweireld je trefa do černého . Útok je třeba prostě posílit. Letos to Kane neutáhne sám, plus zkušenost do středu zálohy by taky neuškodila, ale to je pořád dokola

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapil i Davies. Minulý rok hrál celkem posraně, dneska často pomáhal náběhama útočit, a to vůbec ne marně.

Reagovat
Hokaido

http://www.livesport.cz/zapas/v1rw4ZFe/#sestavy;1 zajímavě to poskládali na livesportu

Reagovat
smazaný uživatel

Young je zmrd.

Reagovat
jk

Reagovat
Swarley

rozhodně to nebylo ideální, ale 3 body na úvod jsou potřeba...vyzdvihl bych obranu, slušné výkony...Romero vypadal docela dobře, tragická rozehrávka, ale to už je problém toho, jak často jsme ho nutili rozehrávat dlouhé míče pod tlakem...kraje slušné, lepší teda Darmian, Shaw dozadu trošku hořel...ale zase dvojak Smalling-Blind dobrá, rozhodně lepší, než bych čekal...Smalling výtečný, Blind překvapivě zase až tak hrozný nebyl, docela jim to spolu šlo, rozhodně překvapení...

co se týče ofenzivy, už jsem to psal...chce to zkusit 4-3-3 s Depayem normálně na křídle a s Herrerou v základu, tam bude klíč celé sezóny, tohle by mohlo fungovat...tak snad to nebude LVG hledat zase až do zimy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pagy

tak zas úplně tragickou rozehrávku neměl, poměrně slušně dával balony, líp jak DDG. až na ty dva nebo tři auty hrozné

Reagovat
Dawon

darmian fakt zatim strasna parada, z tohodle nakupu mam velkou radost

Blind to kupodivu zvladl pomerne bez problemu, ale tohle jde v mych ocich hodne na triko spurs...v brane nerozchytany romero, na stoperu zmateny blind, a oni za polocas nemeli strelu na branu a v podste vubec nedostali Blinda pod tlak...cekal jsem, ze se pres nej budou snazit hrat uplne vsechno a strilet z kazde pozice, ale tohle fakt moc nezvladli

Reagovat
Swarley

tak líbil se mi pohyb celého týmu při bránění...trošku by to chtělo víc zapojit i hroty, Wazzu a hlavně Depaye, kterému se moc běhat nechtělo...ale jinak střed i kraje dobře presovali, to dost pomohlo a komplikovalo právě rozehrávku Spurs...

celkově prostě směrem dozadu slušný, to je příjemné překvapení...ofenziva horší, ale to je o rozestavení a o větším pohybu, chtělo by to to 4-3-3, hned to bylo aktivnější...

Reagovat
Dawon

jojo...podle me je tam proste moc velka dira, kdyz je depay jakoby na AM...on proste nema tendenci tolik pomahat te zaloze a pak z toho trosku trpi cely tym...wazza byl taky zabity, ale snad je to jenom jeho klasicky zacatek sezony, kdy se do toho potrebuje dostat

Snad se toho brzo dockame, uz ted s predkolem budou hned 2 zapasy tydne, tak cekam, ze se to trosku protocit a uvidime i jine varianty

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Grahf

LVG sa može pobaliť a zobrať aj Rooneyho, od týchto už nečakám nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Ááále, stavím sa, že keby nadstavil tých 8 minút, tak sa tá kiwwiho nočná mora stane skutočnosťou.

Reagovat
Busby babes

typicky bidnej prvni zapas sezony. Hlavne ze jsou 3 body. Celkem me prekvapilo, ze dozadu to nebylo spatny.Obrana to celkem dobre ustala. A Romero dobre pochytal zbytek. Dopredu uz to bylo druhej polocas horsi, Young se snazi, jezdi ale kvalitu takovou nema, skoda, aspon jeden lepsi centr od nej a mohlo to byt veselejsi a na konci jsme se nemuseli strachovat jestli to obrana tradicne neposere.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč staví LvG Memphise na podhrot?

Reagovat
Dawon

protoze ma uchylku na staveni hracu mimo pozici

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože:

Reagovat
Gunner14

Pro Gunnery Akpom a Hayden v základu za Hull. STARTING XI: McGregor, Taylor, Robertson, Davies, Dawson, Hayden, Huddlestone, Elmohamady, Clucas, Jelavic, Akpom

Reagovat
Gunner14

Toral,Crowley a lepší Jack Wilshere taky základ

Reagovat
smazaný uživatel

snáď bude nejaký pekný scout súhrn. Hlavne na dvojku v Hulle som zvedavý.

Reagovat
Gunner14

Crowley dal za 4 minuty asistenci

Reagovat
cristiano.K.

už by tu smlouvu s dáblem mohl někdo zrušit. Slepice zbytečně ztratily

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to dobrej zápas, hráli jsme dobře a ta prohra byla vážně smolná. Walker nakonec druhý poločas lepší.

Jenom to chce ještě nějaké posily do útoku a zálohy, momentálně mně ten tým připomíná Arsenal z před pár let, když ještě měli mladé hráče - herně paráda, velké držení míče, ale zakončení proti silnějším týmům většinou selhává.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten útok je príšerne vyriešený. Veľmi málo možností ako to poskladať.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, nákup dalších útočníků pro další varianty se moc protahuje

Reagovat
Kenneth

Herně paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

v držení míče momentálně v lize moc konkurenci nemáme a šance si taky vždycky nějaké vypracujeme, ale psychicky to ten mladý tým hůř zvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív když se hrála křídelní rychlá hra, tak to bylo o mnoho lepší. Držení míče je sice hezký, ale co z toho, když tam není žádná překvapivá průniková přihrávka, žádný rychlý náběhy......

Reagovat
smazaný uživatel

oba přístupy mají svoje klady, ale na oboje se dobře dívá, jenom když to dobře vychází - no a zatím jsme se nedostali v této pomalé hře na úroveň, jak jsme dokázali hrát na křídla před pár lety

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

hráli jsme dobře? Pokud je váš cíl teda to 8. místo, tak to pak jo

Reagovat
smazaný uživatel

na Old Trafford jsme prohráli smolným gólem, jinak jsme byli víc než vyrovnaní soupeři, to je teda vážně tragédie

Reagovat
fantomas

Neni, ale stejně tak to určitě nebyla "herně paráda".

Reagovat
smazaný uživatel

to taky nebylo myšleno na tento jediný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušenej střední záložník, křídlo a hroťák...docela mě zaráží, že se o nikom ani nějak moc nespekuluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
frank

Reagovat
Dawon

Zoufale vam chybi kreativita v zaloze...kdyz je eriksen na lajne a nedostava se tolik do hry, tak je ta zaloha straslive bezzuba

Reagovat
smazaný uživatel

kreativita a taky zkušenost, což spolu souvisí

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa celkom hra tottenhamu pacila az na to ze chybal moment prekvapenia a hra smerom dopredu. United to mali potom lahke ked sa stiahli skoro vsetci pod loptu. Co sa tyka Kanea, myslim ze to bude top hracik..vlastne uz teraz je ale ked pozriem na ten jeho vek, moze toho vela dosiahnut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to muzstvo urcite ma buducnost, je na com stavat..ale neviem, ci nieco take staci napr Hugovi

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud nebudeme brzo hrál LM, tak je jasné, že odejde, no

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

jaktoze Kozak ani na lavce?

Reagovat
TopinB

Stream na Bournemouth?

Reagovat
liquicitizen
Reagovat
TopinB

Díky moc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku dá gól 2.50

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vydra nejel na Euro aby dělal náhradníka ve Watfordu? Moc to tomu zmrdečkovi přeju

Reagovat
Busby babes

a co mel delat, kdyz ho nepustili??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý na Bournemouth, snáď to bude zápas bohatý na góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

dúfam že zostanú verní povesti a budú hrať ofenzívny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Co je s Bainesem?

Reagovat
Zaschrona

zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

Útočný trojlístok Villans slušná rýchlosť :-). Toto je ako stvorené na brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

stream na everton ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Micah Richards captain

Reagovat
smazaný uživatel

Toho chlapíka vidím naspäť v PL veľmi rád.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
fantomas

No bože muj, Grabbane. Ale ten move... neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

ffs To jsem přesně čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

PL mi musela neskutočne chýbať, ked pozerám Bournemouth - Aston Villa.

Reagovat
liquicitizen

tak podľa mňa zaujímavejší zápas ako ostatné

Reagovat
Zaschrona

Hmm, zase nervozni zacatek prvniho zapasu jako prase a "odmena" brzo prichazi... Strasny braneni.

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaal Layun

Reagovat
liquicitizen

everton to bolo rýchle

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Lei

Reagovat
Zaschrona

Ouuuu my jsme ocividne trenovali rohy

Reagovat
Coutinho10

ten Leicester pomerne jede

Reagovat
Miguel19

Stones asistence..

Reagovat
smazaný uživatel

Watford pekné dresy, nie ako v minulej sezóne, kedy vyzerali ako klauni

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mithro

Quique Flores ended Watford's 1911-game streak with 'youth player in the match day squad' in his first match in charge. Congrats.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

a penalta pro Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul už uraduje?

Reagovat
smazaný uživatel

to bude bodů do fanty

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ten pocit, když máš na Leicester - Sunderland v prvním poločase 3 a více gólů

Reagovat
mithro

"Of course I can see David de Gea playing for United again". Birthday boy Van Gaal, who says the Beatles had a song about a 64th birthday.

Reagovat
liquicitizen

easy záchrana opäť foxes

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten Everton z prvej Martinezovej sezony, toto je zufalost

Reagovat
smazaný uživatel

a naopak, Watford zatial super

Reagovat
Coutinho10

twl nebejt Pantilimona tak uz 4:0

Reagovat
REPLIKATOR

Everton

Reagovat
Robochelsea

FOXES Jebať ef preview, Leicester si ide svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Sunderland, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland

Reagovat
telka11

Mahrez ve fantě a kotel Sunderlandu už sklízí ovoce za kytky paní Advocaatové

Reagovat
Zaschrona

Kde je pohyb mimo balon, nejake momenty prekvapeni, snaha cpat se do strel? Zas to vypada neuveritelne predvidatelne.

Reagovat
TopinB

Gosling

Reagovat
smazaný uživatel

Gosling.

Reagovat
Swarley

Gosling

Reagovat
liquicitizen

cherries zatiaľ paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Zahaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Deeney ale hraje paradne

Reagovat
smazaný uživatel

čo z toho, to mi vo fante nepomôže

Reagovat
Coutinho10

ted to Deeney trochu prepisknul

Reagovat
Zaschrona

klidne za to mohl jit ven, pekna prasecina

Reagovat
Coutinho10

j asi by se nemohl divit...jeste ze rozhodci dal zlutou....bylo by to obrovsky oslabeni

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se jmenoval Matějovský, tak už je ve sprše.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Watfooooooord

Reagovat
TopinB

Cherries měli vyhrávat, aby je to pak nestálo

Reagovat
SunFells
Reagovat
REPLIKATOR

Týpek

Reagovat
Heisenberg

Everton trapnej, Martinez by měl vypadnout co nejdřív. Pohyb bez míče žádný, všichni stojí a čumí, do toho si Mirallas zakličkuje přes celou šířku hřiště a Barkley si zakličkuje do 4 hráčů když může přihrát.

Reagovat
I am Mancunian

este budu plakat za moyesom a dlho to uz nebude trvat

Reagovat
SunFells

Měli by.

Reagovat
Zaschrona

Jezis, proc zrovna Moyesem.

Reagovat
iamek

Dneska rozhodci v pohode?

Reagovat
A Seleção

Nekdo prosim anglicky stream na Everton:Watford?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

Tohle uzke 4-2-3-1 vubec nefunguje, akorat z toho je milion prihravek kolem pulky a nic z toho. Precpat stred hriste se mi fakt nezda jako cesta kupredu... Lukaku je priserne mimo hru, totalne izolovany, navic kdyz uz se zapoji, tak mu to zrovna nejde. Coleman i McCarthy prisernost, nic jim nevychazi. Cele to je hrozne pomale, predikovatelne, nezazivne. Snad tam co nejdriv posle McAlenyho s Osmanem.

Reagovat
SunFells

Kdo je McAleny? Nějaký další junior, kterého budeš hypeovat?

Reagovat
Zaschrona

Maly a rychly utocnik/kridlo, skoro 23 let, posledni leta skoro porad zraneny. Jeden z nejlepsich hracu v priprave.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland úplne mimo. To sa ani nepodobá na futbal

Reagovat
Zaschrona

Tohle by mel Lukaku davat....

Reagovat
Dawon

ja mam u nej pocit, ze malokdy na spravnem miste...tohle by utocnik s cuchem na goly doklepaval do prazdne

Reagovat
Dawon

To Barkleyho solovani je solidne na facku

Reagovat
iamek

Hrac za 70 mega musi nekdy vzit zodpovednost na sebe.

Reagovat
I am Mancunian

jemu by prospel prestup, v evertone ho ten hispanec znici

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, že som Mahreza nakoniec vymenil a dal tam Oxa Zajtra musí Ox makať, ak vôbec bude hrac

Reagovat
Dawon

Clevovy centry Kone

Reagovat
Mada

Behrami

Reagovat
smazaný uživatel

Gradel dělá slušný vítr.

Reagovat
smazaný uživatel

auch

Reagovat
smazaný uživatel

Redmond na lavičke vo Fante

Reagovat
Minister

Behrami fuj

Reagovat
Zaschrona

Behrami, ty zkurvene prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Villllaaaaa. Tim

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 5s6 seconds ago

Chelsea team v Swansea: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CHESWA

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 20s20 seconds ago

Chelsea subs v Swansea: Begovic, Zouma, Ramires, Mikel, Moses, Remy, Falcao. #CHESWA

Reagovat
smazaný uživatel

uz i Moses je pred plantaznikem prodat co nejdriv

Reagovat
SpecialOne

jen nevím proč si necháváme Kenedyho, Loftuse, Traorého nebo Chaobaha, když se nevlezou ani na lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland sa nakoniec prebral. Pekný zápas. Bournemouth ide na remízu, má na to. Everton zabrať. Norwich-CP podľa predpokladov najlepší match.

Reagovat
Zaschrona

BARKLEYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Zaschrona

a Kone kurna dobre

Reagovat
Coutinho10

zrovna mi vypadnul stream

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Coutinho10

dik...hezky trefeno

Reagovat
smazaný uživatel

Barkleeeey fanta

Reagovat
smazaný uživatel

krása

Reagovat
Minister

woooow Barkley

Reagovat
Mimalu

Barkleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Reagovat
Heisenberg

Barkley nádherná střela, Kone hraje skvěle.

Reagovat
fantomas

Krádež, nádherně Jerome.

Reagovat
telka11

Barkley, wow

Reagovat
Minister

Everton zaslúžene ale

Reagovat
Gunnersaurus

Akpom gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj Toral

Reagovat
telka11

Reagovat
SunFells

Hezky pěkně Na těch hostováním, co byl předtím, neskóroval ani jednou

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Clattenburg je vůl

Reagovat
SpecialOne

Co tomu Clattenbergovi zase jebe

Reagovat
TopinB

Nejhorší rozhodči v PL

Reagovat
SpecialOne

Villa přešla z karate na jedo v těch soubojích a furt to nevidí ale nejhorší je pro mě Foy

Reagovat
SpecialOne

*judo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gesteeeeeeeeeede..Villa krasne

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za trapas?

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

konec.

Reagovat
Minister

Everton

Reagovat
Minister

ale Stones

Reagovat
Dawon

obrana evertonu

Reagovat
SpecialOne

jejdaaa co tam vyvádite Evrtom?

Reagovat
Zaschrona

Hmm Ighalo si to povodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Stones

Reagovat
Mimalu

nechat se takto vykoupat

Reagovat
liquicitizen

watford

Reagovat
smazaný uživatel

Stones sa už asi videl v Chelsea :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Villa tuším nahradila druhého najlepšieho hlavičkujúceho útočníka za tretieho.

Reagovat
Coutinho10

a zpatky ve vedeni

Reagovat
Miguel19

Za toho bambulu co tam jezdí na saních chceme dát 30 mega? Lol..

Reagovat
Zaschrona

Jen nerozumim tomu, co za dementni postaveni v brane zase Howard mel. To slo pomalu doprostred. Nepodrzi nikdy v nicem.

Reagovat
Miguel19

Teč tam byla. Ale možná to šlo chytit...viděl sem jeden záběr..

Reagovat
Heisenberg

Koněěěěěěěěěěěěě

Reagovat
Zaschrona

KONE WTF

Reagovat
Miguel19

KUNDEEEEEE

Reagovat
telka11

Jak slušně odmítnout přestup do Chelsea

Reagovat
Miguel19

Lukendýr dobře připravil.

Reagovat
SpecialOne

Koné gól a asistence, škoda, že toho by si do fanty nedal ani občan Pobřeží Slonoviny co fandí Evertonu

Reagovat
Coutinho10

neeee to uz se musi udrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado už ani lavička

Reagovat
SpecialOne

Tim si těch +5 minut bere hodně osobně

Reagovat
fantomas

Lol, jasná penalta. Sudí Hooper "solidní" debut v PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Bendtner ďalší gól je vo výbornom klube, stále môže mať skvelú kariéru, snáď sa zrovná sám so sebou konečne

Reagovat
SpecialOne

Ten Clattenburg, 2 minuty z pěti prozdržujou a on to ukončí v čase 95:10 poté co Guzan vykopával od 94:40 fakt komediant

Reagovat
Zaschrona

Hmm, treti sezona pod Martinezem - a zase zaciname prvni zapas sezony vysledkem 2:2 s tymem novacka

Reagovat
telka11

ale poprve doma

Reagovat
Zaschrona

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye

Reagovat
smazaný uživatel

Digi si zase vybrali ten jeden zápas bez gólov

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuu, Koné výborne

Skvelý zápas, škoda že to Watford neudržal. K zblokovaniu tej Barkleyho pumelice veľa nechýbalo...

Reagovat
mickey mouse

MK Dons postup

Reagovat
smazaný uživatel

vydra jeste, ze nejel na U21

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl někdo ten Watford? jaké jsou dojmy?

Jak na sfiňu jsem zrovna musel jít pryč a neviděl jsem ani minutu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky funkčný Youtobe Stream na Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne-youtube, ale vypadá kvalitně: http://footy.ml

Reagovat
smazaný uživatel

to mi odchytává antivir

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ho dočasně vypni a je po problému

Reagovat
smazaný uživatel

a co když je to fakt závadný odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pivo taky škodí zdraví. Rozhodně neklikat, rozhodně nepít.

Ale "My rebelové" si užijeme trochu toho nebezpečí a kvalitního streamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bitdefender Antivirus Free Edition has blocked a page!

Malware detected!

Access to this page has been blocked.

I understand the risks, take me there anyway

Reagovat
smazaný uživatel

btw pivo zdravím prospívá, já si to chci pojistit, tak jich piju tak 10 denně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Alahu Akbar

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaha

Reagovat
Whitemedia

Já bych zase nejraději něco přes Ustream, tam mi to běží vždy nejlíp, bez sekání a to i momentálně pořádně zpomaleném netu..

Reagovat
Minister
Reagovat
smazaný uživatel

Potrebujem nejaký na mobil :) ak by ste niečo našli budem rád :)

Reagovat
Miguel19

Dneska to bude pohodová výhra..

Reagovat
smazaný uživatel

jj Cahill nebo Ivanovič 84. minuta už to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Mohla by :-) Costa Hazard Oscar 3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar ľudia,

ako sa dá striedať vo fantasy počas kola ak sa teda vôbec dá? ...lebo mal som nastaveného v bráne Llorisa a on nechytal a chcem ho vymeniť za druheho golmana, takže ako to ide? dík

Reagovat
smazaný uživatel

po konci kola ti to vystrieda automaticky hráčov, ktorí nehrali, za hráčov, ktorí hrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa vyzerá ako Fábregas o 20 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaký stream na chelsea co mi pôjde na mobily?

Reagovat
smazaný uživatel

http://soccerembed.com/ch1.php ustream, měl by jít i na mobil

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=FJYTfq6oT_s ..asi toto je jediny ktory som hladal len kvoli tebe kamoš..

Reagovat
Billy McClane

Nejde to. Takto kamarati nebudete.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
Pasha

Bafeee

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard jaká přihrávka

Reagovat
Whitemedia

Co to zkoušíš Braňo...

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis

Reagovat
Heisenberg

Gomis schade

Reagovat
masly008

toje vajco ten gomis.už zazdil 2 tutule.a ivanova střelba je boží.

Reagovat
Pasha

Gomiiiiiiiiiiis

Reagovat
off-olda

Hoříme

Reagovat
Whitemedia

Azpi hlavně pokračuje v jeho bídné přípravě..

Reagovat
Minister

Gomis

Reagovat
nani92

KAMPAN

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea nádherné akcie

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná ty vole!

Reagovat
Thoomas

Reagovat
jacobT

Reagovat
masly008

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Čo? Jasná určite nebola, zasiahol prvú loptu.

Reagovat
smazaný uživatel

No a to neni žádná propustka.

Reagovat
smazaný uživatel

komediant

Reagovat
Pasha

Zaiste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Gomis = Dustin Brown

Reagovat
Pasha

Ten aspoň porazil dvakrát Rafu DB zo Swansea svoje tutovky zahodil

Reagovat
liquicitizen

kampaň, už to začalo

Reagovat
Infernoqt

To až se Mou koukne na záznam, to zase bude oheň na střeše.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je taka nuda pozerat na tu istu Chelsea po letnom prestupaku mohli by kupit aspon Neymara alebo Pogbu

Reagovat
Whitemedia

Asi bych odpískal, ale rozhodně bych se nejdřív musel podívat na opakované, z prvního pohledu se to jako penalta vůbec nejevilo

Reagovat
masly008

šak ani z druhého ani z třetího pohledu nebyla.hrál čistě balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Prvú trafil loptu, už prestaň vyplakávať.

Reagovat
Whitemedia

Tak se podívej na čtvrtý a pátý.

Reagovat
off-olda

Oscar jak je vymotal u té lajny.

Reagovat
smazaný uživatel

CFC-Swans trošku futbal dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Yokohama je příšerná boha, zpátky se Samsungem

Reagovat
Whitemedia

OSCAAAAR

Reagovat
smazaný uživatel

No ty kráááso

Reagovat
Miguel19

Parádně kopnuté

Reagovat
Whitemedia

Ten má zase na začátek formu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez ohledu na ten gol asi o 1000% lepší fotbal než United - Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

a ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť říkám že určitě. A ještě palec hore.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry já už tu jsem z tý ironie nemocnej

Reagovat
smazaný uživatel

Odpouštím ti

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Mám zatiaľ 29 bodov vo Fante. To je dobré alebo málo? Moja premiéra dnes.

Reagovat
minoLFC

to zaleží koľko hráčov ti už hralo

Reagovat
smazaný uživatel

5

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tam

Oscar dneska naprosto parádní, snad už se konečně rozjede naplno

Reagovat
off-olda

Oscáááááááááááááááááááááááááár

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelnej gol, fakt nadhernej, to mělo všechno ty jo

Reagovat
Heisenberg

Zatím skvělý fotbal, jak dlouho to Chelsea vydrží letos?

Reagovat
Miguel19

Mourinhovi už je jedno co se stane. Nepískla se penalta tak má v piči

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

OSCAAAAR

Reagovat
Pasha

Reagovat
Whitemedia

a Willian zatím mrví co se dá..

Reagovat
smazaný uživatel

wtf vždyť je neuvěřitelně aktivní.

Reagovat
Whitemedia

Jo a k tomu všechno kazí

Reagovat
off-olda

Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill chce prý jít dělat kapitána do Liverpoolu

Reagovat
Pasha

Chvíľu mi trvalo, kým som to pochopil :D

Reagovat
Miguel19

Cahill

Reagovat
Whitemedia

wtf Cesc...

Reagovat
smazaný uživatel

Neví někdo co to tam běhá za hráče v modrých dresech? Protože určitě ne ti co jsem sledoval v přípravě

Reagovat
Heisenberg

AYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEWWWWWWWWW

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL JOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Andrééééééééééééééééééééééé

Reagovat
aither

Ale Courtois

Reagovat
smazaný uživatel

Nerskutečnej ale radost pohledět

Reagovat
nani92

Reagovat
Dominator

Ayew to fajn dohral

Reagovat
jacobT

Ayeeeeeew

Reagovat
Miguel19

Ale obrana je fakt parádní..

Reagovat
Pasha

Ayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois krásny zákrok

Reagovat
aither

Reagovat
Mimalu

Williaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Dominator

Reagovat
Whitemedia

WILLLLIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

TO je FOTBAL KURVA

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea nehraje vůbec špatně.

Reagovat
Minister

Ayew

Reagovat
Minister

mám to pozadu

Reagovat
jacobT

Willian to zase zmrvil

Reagovat
Whitemedia

Do teď mrvil, teď díky náhodě gol

Reagovat
Miguel19

Willian

Reagovat
smazaný uživatel

nazdááááár

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooool

Reagovat
Heisenberg

Tak to nasrat tohle.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To není možné!

Reagovat
Miguel19

Sem říkal že to potáhne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

První věc se povedla Willianovi. A ještě u toho má takového štěstí...

Reagovat
Pasha

Willian

Reagovat
telka11

ayew haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc toto je futbal nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski je v tý kase zatím úplně zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

konecne Swans

Reagovat
Coutinho10

twl a pak takova haluz

Reagovat
smazaný uživatel

alebo ako by povedal Paul Merson: Will.I.Am

Reagovat
FCSL

Zkušená teč

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mám na CH vsazeno takže radost, ale tohle si swansea nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám, máme se Swans super bilanci, i open matches, to nešlo neosolit.

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
SpecialOne

Ale tohle přece není vlastní, neserte mě

Reagovat
Godwinson

André

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to sú za góly Chelski a United? Ayeeeew

Reagovat
Miguel19

Byl to vlastňák co?

Reagovat
smazaný uživatel

jj bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se dneska dívají ti co mají Costu za doklepavače hraje neskutečně pro tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Costu nikdo nemá za doklepavače ale za zmrda.

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jenom naprostej dement si proti sobe muze postvat celou Brazilii pred domacim MS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eliskafan

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Ivanovič je zoufalej.

Reagovat
off-olda

Azpi mu bohužel zdatně sekunduje...

Reagovat
Whitemedia

A co teprve Azpi, to je fakt horor..

Reagovat
smazaný uživatel

Baba musí přijít

Reagovat
Mimalu

levá strana tolik nehoří, problém nastává když musí hlavičkovat proti Gomisovi co asi není hráč, kterého by měl bránit.....

Reagovat
off-olda

Vždyť Azpimu už chybí jen soudek s pivem a je z něj vycvičený bernardýn.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Error

Fakt zábavný zápas

Reagovat
Mimalu

Ivanovic zatím fakt špatný, stopeři taky nepochopitelně nechávají Gomise osamoceného....

Reagovat
nani92

paráda, 3 hráči mi nehrali, Ki sa ešte zraní...#welcomeWildcard

Reagovat
smazaný uživatel

jedno je jasný, v Londýně je novej kadeřník.

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor jak řval na Gylfiho To bylo jak z blbýho hororu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hraje Eden tak zprava?

Reagovat
Heisenberg

Super poločas, hraje se v obrovském tempu, tak to má vypadat. Chelsea zase hraje pěkný fotbal, uvidíme, jak jim to letos dlouho vydrží. Labutě pod Monkem hrají moc pěkný fotbal, Montero větrá parádně Ivanoviče, Ayew je bůh a Gomis by mohl pálit méně šancí. Mourinho ale zase vidí, že se středem Fabregas-Matič hraje Chelsea pěkný fotbal, ale nemá zápas úplně pod kontrolou, Shelvey a Ki se mezi nimi proháněli celkem často.

Reagovat
Whitemedia

První poločas fajn výkon, ve druhém bych tam poslal Mikela a Zoumu a zkusil hrát na remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ najlepší zápas kola škoda vyložených šancí Swansea..Montero veľmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea hrá fakt dobrý futbal

Reagovat
off-olda

Ivanovič, Azpi hrůza. Tam je prostě potřeba nějaká konkurence...

Kurtoá je famózní. S Oscarem nejlepší.

Nelíbí se mi ani Hazard, Willian, Cesc..

A řekl bych, že Zouma si letos zahraje fakt hodně..

Reagovat
smazaný uživatel

Vystihl si to parádne

Reagovat
cristiano.K.

nádhernej zápas

Reagovat
Miguel19

Hodně solidní fotbal. Swansea měla více šancí. Škoda toho gólu, Thibo výborně vychytá a stejně to tam padne..

Obrana hoří. Hlavně kraje. To je děsné. Nejhorší je, že když stejně přijde konkurence, tak budou hrát ti stejní. Navíc Cesc je asi o 2 stupně pomalejší jak loni, což obraně taky moc nepomáhá. Ale středáka nechceme, tak si musím zvykat.

Jinak Oscar slušný. Matič se mi líbí, což je klíčové. Costa bojuje a navíc poločas bez potyčky či jiných kravin.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt sa bojí posadiť Fabregasa. Keď je Oscar vo forme, tak na tvorbu hry stačí a pri Matičovi mohol byť niekto defenzívne istejší.

Reagovat
vitasrp

Zatím zápas, kterej jsem teda vůbec neočekával - je to otevřený, rychlý, poměrně atraktivní, ačkoliv teda rozhodně nehrajeme úplně tak, jak bych si představoval, protože velký rezervy jsou zejména v defenzivní fázi.

Obránci jsou zatím v hodně nic moc formě, Terry tam dvakrát nedokázal kontrolovat kolmej míč, krajní obránci zase prakticky nejsou schopni vyhrát individuální souboj jeden na jednoho, takže každá akce, kterou Swansea vykombinuje do situace 1 na 1 na lajně, je velmi nebezpečná. Myslím, že s něčím takovým Mourinho moc spokojenej nebude.

Ofenziva je ale slušná, sice občas uděláme zbytečný technický chyby, navzdory tomu se mi některý kombinace na malém prostoru vážně líbily.

A Oscar po pauze, to je zase úplně jinej hráč, než kterej běhal v modrém dresu někdy v březnu/dubnu. Výborně tu hru zrychluje, propojuje zálohu s útokem a je vážně hodně aktivní. Oproti tomu Hazard má takovej tradiční start do sezóny, ten se pod Mourinhem zatím vždycky pořádně rozjel až v říjnu, zatím bych řekl, že hledá rytmus.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak je Terry z tej obrany jeden z najlepších..tuším to bol on čo zahasil pri Gomezovej šanci..Horšie je to s Ivanaovićom a s Azpilicuettom

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič už bude len pomalší bohužiaľ. Treba zhánať backup. Síce je pri áčku Ake, ale ten si nekopne.

Reagovat
vitasrp

Jo, nejprve ten míč nezachytil, pak ho ještě stihl suprově zablokovat.

Reagovat
smazaný uživatel

On tam měl hlavně neskutečnej moment kdy hlavičkoval zády ke 2 labutím, 9 z 10 obránců by tohle vyřešilo blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle Oscar > Isco

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt nie človeče

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ano. Si moc dobře pamatuju ty diskuze, kdy měl Oscar formu a madridisti psali, jak přesně tohle od Isca čekají. On je Oscar uplně jiný hráč než ten ke konci minulé sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

ináč k LFC: Tom Werner potvrdil, že u Sancheza bola dohoda s Barcou, ale jeho ženuška chcela ísť do Londýna

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/CL5trCsWwAAR5uE.png:large teraz čo dal exclusive, kde aj vyjadril dôveru v rodgersovi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tomu absolutně nevěřím, že by šel k vám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bez sance

Reagovat
smazaný uživatel

palino, po opadnutí emócií, úpne v kľude,,po 13/14 sme mali všetko v rukáve, ale dilino chcel Britov

Reagovat
smazaný uživatel

aaha, to bola ta sezona co ste mali LM, to hej no, potom ok...vsak chcel aj Sancheza ne, ked bol blizko prestupu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale to bola vynimka potvrdzujuca pravidlo ináč si napr v tom istom lete ukázal na Lallanu, pričom už vtedy mal možnosť zobrať Firmina, ktorého nám našťastie za ten čas nikto nevyfúkol. .Rodgers je trubadúr

Reagovat
smazaný uživatel

tak pred rokom ten prestupak ukazkovo posral no..co ten Markovic, co s nim ako, nebude lepsie hostovacka?

Reagovat
smazaný uživatel

V rukávu máte plno sraček no.

Reagovat
smazaný uživatel

už hráte, tak si zober tu plastovú vlajku a bež naspäť do obyvačky, chudák

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem tych jeblych ludi, radsej ist do preludneneho, hlucneho a smogom zajebaneho Londyna ako do utulneho, krásneho pristavu s peknym histo.centrom ako je Liverpool, KURVA je to

Reagovat
smazaný uživatel

toto nemozes mysliet vazne kamarat

Reagovat
TopinB

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

A co kua? Byval by som radsej v Liverpoole, v Londýne by mi stacila tyzdnova dovolenka alebo viackrát vylet, aby som spoznal tie najzaujimavejsie zakutia...

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, kolko ludi..tolko chuti ..v londyne som zil viac nez rok a nestihol som spoznat ani zlomok tych zakuti (a to som typ, kt stale chodi po vonku) ...a Liverpool je viac menej industrialne mesto, kde sa toho deje ovela menej nez v londyne

Reagovat
smazaný uživatel

Zakutiami myslim turisticky zaujimave, nie uz tie viac subjektivne zakutia ako napr.bary

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba pro mne byl Londýn otřesnej zážitek, nejošklivější město, jaký jsem kdy viděl. A to jsem byl ve Snině.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

looool

Reagovat
smazaný uživatel

je to věc názoru. ale osobně bych zvolil také Londýn. nemám k tomu tisíc racionálních důvodů atd.. ale je to tak.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mada

Reagovat
Pasha

Chvalabohu. Už stačí, že máte Coutinha, ďalšieho sympaťáka a tak fantastického hráča vám ozaj netreba

Reagovat
smazaný uživatel

Ondro, pls

Reagovat
Lacko_Boh

Alexis je ženatý? prečo mam pocit že je v londyne sam?

Reagovat
SunFells

Alexis má dva psy. Během přestupu měl holku, ale pak si údajně smskoval s Miss Chile ...a tak má zkrátka dva psy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*ľudský odpad

Reagovat
SunFells

Psi nechtěli do Liverpoolu

Reagovat
Gunner14

Wow jsem nevěděl , že Alexis měl/má manželku ?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Gunner14

Doufám , že to stejně jak já myslíš ironicky ?

Reagovat
Lacko_Boh

no ale fakt som nevedel že ma manželku

Reagovat
Gunner14

Ted jsi mě nepochopil , nebo jsem to spíš napsal špatně. Alexis , žádnou manželku nikdy neměl .

Reagovat
smazaný uživatel

pokiaľ viem, tak Alexis žiadnu nemá

Reagovat
Mada

Reagovat
Whitemedia

Luis měl zůstat, v příštím zápase by byl v základu..

Reagovat
Dawon

wow, swansea na ne po pauze pekne vlitla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Miguel19

Hotovo...

Reagovat
Dawon

Ruda byt nemusela, mozna to i bylo mimo vapno...ale co tam proboha delal willian u toho (ne)ofsajdu

Reagovat
jacobT

no tak to mi príde ako prísna červená

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně přísná rudá i penalta

Reagovat
Whitemedia

Červená wtf

Reagovat
smazaný uživatel

A pak že si Begovič nezachytá.

Reagovat
jacobT

Courtois mu doprial domácu premiéru

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, přesně na čáře, dotkl se ho špičkou kopačky a ještě za Tybem běžel Cahill..

Reagovat
jacobT

ak to bolo na čiare, tak bola penalta odpískaná správne, nie?

Reagovat
Whitemedia

Penalta ano, červená určitě ne..

Reagovat
jacobT

Reagovat
frank

Reagovat
REPLIKATOR

A na to jsi přišel jak jako? Však byl posledním hráčem a i kdyby nebyl, tak šlo o překažení jasné brankové příležitosti = jasná červená podle pravidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

ze smejes zrovna ty uplakanku

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

no, bylo to hodně těsný, ale bylo to odpískaný správně(asi, no, hodně toho Gomis přihrál, ale taky bych se dožadoval penalty..).. ale červená?? blbost

Reagovat
jacobT

Veď s červenou súhlasím, už som to písal vyššie. Ale penalta asi správne odpískaná.

Reagovat
smazaný uživatel

a Willian je teda debil, že se zapomněl vzadu

Reagovat
Dawon

no lajna by mela byt brana jako uvnitr vapna, ale s rudou souhlasim no, ta byt nemela

Reagovat
Minister

penalta ano, červená nie

Reagovat
Heisenberg

GOMIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
smazaný uživatel

Kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

recyklované "vtipy", to mi fakt nechybělo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
telka11

Uplne jasna penalta a cervena asi taky. Cely to ale jde na Willianovo triko, hrozna chyba, stoperi to meli poreseny. Kazdopadne, i kdyz se to my fante nelibi, JOOOOOOOO

Reagovat
telka11

aha, Cahilla jsem nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

ta byla dost přísná

Reagovat
Minister

ale aj tak mám taký pocit, že Chelsea to ešte vyhrá

Reagovat
fantomas

Stejně je prostě Oliver jeden z těch lepších tam. Hodně rozhodčích by to zazdilo.

Reagovat
TopinB

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mimalu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
DieFohlenBMG

chelsea

Reagovat
Dawon

za chvili jeste Costovi prepne a pujde ven taky

Reagovat
smazaný uživatel

Už teraz sa teším na rozhovor s Mourinhom

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky link pls

Reagovat
TopinB

Rozhodčím by se měly udělat bany jak hráčům za divy

Reagovat
Error

Rage mode on

Reagovat
smazaný uživatel

ach toto je taka pacovina.. cervena aj penalta.. dva tresty, zas ten zakrok nebol az taky krvilacny..

fakt by v takychto pripadoch mali davat cervene velmi opatrne, resp. by sa tu mohli zmenit pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady nejde o nějakou krvelačnost zákroku.. Gomis běžel sám na bránu, co jinýho než redka by to mělo být?

Reagovat
TopinB

Byl tam ještě Cahill....

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale kdyby Gomise Courtois netrefil, tak by Gomis zakončoval do prázdný brány, Cahill by tam v žádným případě nestihl být. Jestli tohle není "denying goal-scoring opportunity", tak už nevím co je..

Reagovat
smazaný uživatel

Obvious goal scoring opp.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dawon

tak mi to taky prijde zvlastni, ze kdyby to bylo o pul metru dal, tak je to uplne stejne velka sance, ale trest by byl jen polovicni

Reagovat
smazaný uživatel

bol tam cahill...

Reagovat
smazaný uživatel

To je spíš o výkladu pravidel. Jedná se v tomhle případě o "dogso"? Myslím, že pravidlo o "dogso" se vztahuje spíš namátkou na Suarézovu ruku nebo stažení / podražení zezadu před prázdnou brankou. Na zákroky brankáře čelem k hráči / zády k brance bych ho osobně - až na výjimky - nevztahoval. Ale popravdě řečeno, většinou se tohle pravidlo interpretuje přesně tak, jak ho dneska interpretoval Oliver. Takže červená karta v pořádku - odpovídá to trendu. (Podobně jako čk pro Matějovskýho.)

Ve vápně to bylo.

Begovič se uved slušně, už chytil dva "góly".

Reagovat
smazaný uživatel

A nejsou to "dva tresty". Je to "náprava situace vzhledem k poškozenému týmu" - penalta / přímák + osobní trest pro hráče, který závažným způsobem poruší pravidla (a tudíž navíc bude stát příště, resp. v tomhle případě možná nebude, protože Chelsea podá protest a kdo ví jak to dopadne).

Je lepší nejdřív se zamyslet nad tím jestli tisíckrát opakovaný stereotyp (o dvou trestech za jeden prohřešek) není náhodou od začátku pomýlený.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakmile je to hraniční, tak je prostě špatný rozhodnutí redka i penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť by to byla rudá i kdyby to bylo mimo vápno.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

? Naprosto běžná situace. Kdykoli běží hráč sám na bránu a je zastaven nedovoleným zákrokem, tak je červená, to je prostě fakt.

Reagovat
TopinB

Ano. Proto je ta rudá špatně, protože tam byl Cahill ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl. Pokud by Courtois nepřekazil Gomisovi možnost zakončit, Cahill by rozhodně poblíž zakončujícímu hráči nebo brankové čáře nebyl.

Reagovat
TopinB

Gomis by ho musel aspoň trochu obejít, Cahill by tam pobliž byl, rozhodně možná ne, ale dostatečně na to, aby to vrhlo špatné světlo na tu červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Potom je ale Thibautova chyba, že do toho souboje šel takhle blbě, ne?

Reagovat
Whitemedia

Jenže on sám neběžel.

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/CL55ryCW8AAnsF8.jpg Obhazoval brankáře a střílel by do prázdné.

Pravidlo o dvojitém trestu je dementní, ale když už to tak je, tak to bylo posouzeno naprosto správně.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

Penalta prostě jasná, červená naopak rozhodně být neměla..

Reagovat
smazaný uživatel

byl posledni, takze o nejakem rozhodne nemuze byt rec

Reagovat
Whitemedia

nebyl

Reagovat
Mimalu

byl, přiblížil se až když Gomis musel dělat kličku při které byl faulováný, jinak by neměl šanci Gomise nijak zastavit.....

Reagovat
smazaný uživatel

strilel by do prazdny, kdyby dokoncil to obejiti, ja nevim, co jinyho tam vidis

Reagovat
TopinB

no kdyby dokončil to obejítí tak by tam byl už Cahill, aspoň to si osobně myslím já. I kdyby v paralelním vesmíru tam nedoběhl, určitě to není dost jednoznačné na rudou

Reagovat
smazaný uživatel

to by se musel cahill teleportovat, aby to stihl, ze by to gomis mohl netrefit samozrejme jako argument beru, ale byla to absolutni golovka, ktera se bezne promenuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je zbytečný slovíčkaření. Byla to jasná gólová šance? Byla. Překazil ji Courtois v souladu s pravidly? Nikoliv. Rozhodčí neměl na výběr, pravidla v tomhle případě "hovoří jasnou řečí".

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je Cahill rychlejší než Bolt, pak by teoreticky stihl zasáhnout, ale jinak to je jasná červená.

Reagovat
smazaný uživatel

On si hlavně Gomis píchnul míč tak blbě, že by ho možná v životě nedoběh, ale to je zase jiná pohádka. Tybalt prostě udělal chybu, Gomise (s jemností sobě vlastní) sejmul.

Popravdě není a nemůže být chyba Olivera že Chelsea nedokáže doma ubránit Swans...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl

Reagovat
Minister

o penalte snáď netreba pochybovať

Reagovat
smazaný uživatel

Ne? A na hraně to jako nebylo?

Reagovat
Minister

Nie... bolo to na čiare, teda vlastne keď si všimneš tú nohu Courtoisa s ktorou fauloval, tak ju mal ešte vo vnútri 16-ky, čiže jasná penalta.

Reagovat
Dawon

Bylo to pri nejlepsi na lajne, ktera se bere jako uvnitr vapna, tady vubec neni o cem

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jednoznančý to fakt neni.

Reagovat
Dawon

Kdyz si to myslis, tak si to mysli no to je asi tvuj boj

Reagovat
kiciN

Penalta jasna, dej si uz pohov. O redce se da doskutovat ale Oli si to obhaji vklidu.

Reagovat
Whitemedia

Tak rozhodčí si obhájí v podstatě cokoliv..

Reagovat
kiciN

*diskutovat

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Dawon

co to je za uvahu? rozhodci to videl ve vapne, coz nasledne potvrdil i opakovany zaznam...proc by to jako melo byt spatne rozhodnuti? redka spatna byla, to ano, ale penalta naprosto v poradku

Reagovat
smazaný uživatel

Guardian: "The referee points to the spot, and sends the keeper off. Chelsea can have no complaints here."

Reagovat
smazaný uživatel

Guardian, jsem uargumentován.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe by uargumentoval i postižený brácha Guardianu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný, ale pořád je to hodně nad tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Když tomu budeš hodně věřit, jistě tě máma s babičkou podpoří.

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje?

Reagovat
TopinB

Zrovna Guardian píše někdy strašné sračky

Reagovat
smazaný uživatel

Běžně, ale pořád jsou to jediný mainstreamový anglický noviny, který se jakžtakž dají číst.

Reagovat
TopinB

Býval dobrý Independent ale ten šel hodně do kopru posledních pár let, Timesy jsou dobré, Telegraph je taky fajn.

Guardian je dosti pochybný, píšou se tam často absolutní pičoviny, přijde mi, že tam může psát každý kdo pracuje v McDonaldu.

Reagovat
smazaný uživatel

Times a Telegraph jsou samozřejmě nejhorší. Konzervativní bulvár. Navíc prvně jmenovaný Murdochův. To Guardian je aspoň pořád ještě nezávislý, ačkoliv místy extrémně liberální. (Narozdíl od Independentu právě, ten šel vskutku hodně dolů.) Ale souhlasím že i Guardian poslední dobou hodně ztratil - oriantací na globální (US a Austr.) publikum, důrazem na bulvární rubriky typu lifestyle.

Pořád ale těžko najdeš jinde v Británii komentátory na úrovni Jenkinse a Monbiota. Nebo ve fotbalové rubrice formátu Wilsona, Lowa, Honigsteina, Ronaye

Reagovat
TopinB

A proto čtu na netu BBC

Reagovat
smazaný uživatel

užij si to, dokud jim vláda neseškrtá rozpočet natolik že si nebudou moct dovolit provozovat servery

Reagovat
fantomas

Zrovna na fotbalový rubrice Telegraphu neni nic špatnýho teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho obrázku nahoře to bylo posouzený správně . Lajna hraje s vápnem, takže penalta oukej. A mezi Gomisem a bránou nebyl žádný hráč. Cahill je tak metr pozadu, tudíž zmaření gólové šance červená. Ale neviděl jsem to, soudím podle toho obrázku.

Reagovat
Heisenberg

Voldemort hraje super, snad neudělá nějakou blbost, už má žlutou.

Reagovat
iamek

Za co dostal redku? Jsem si zrovna skocil pro meloun. Tri zapasy stopka?

Reagovat
Dawon

sundal ho v sanci, tohle bude 100% jen za 1 zapas

Reagovat
Lacko_Boh

link?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

Ďakujem

Reagovat
Pasha

Dnes Ace Stream ku podivu fičí takmer na jednotku už od prvého matchu

Reagovat
Pasha

Ku Costovi sa takéto upravené vlasy ani nehodia

Reagovat
Svatej

kde na to koukáte ?

Reagovat
Svatej

ten footy.ml mi nefakčí

Reagovat
TopinB
Reagovat
Greny

Jo sundej Cesca a dej tam Zoumu

Reagovat
Whitemedia

měl sundat Terryho a dát tam Mosese a za Cesca poslat třeba Falcaa, jebat červenou kartu

Reagovat
Greny

ještě očekávám Mikela na place místo třeba Costy

Reagovat
Infernoqt

Mourek už staví na tank

Reagovat
Greny

po zápase si postěžuje na rozhodčí on za to přece nemůže fakt mě štve slušně rečeno s tím jeho připosraným fotbalem

Reagovat
Infernoqt

tak vypadalo to na atraktivní fotbal v prvním poločase, mimojiné to připomínalo začátek loňské sezony, ale asi sám zase pozná, že takto to dál nepůjde

Reagovat
Greny

ja přišel až na druhej poločas takže to soudit nemůžu

Reagovat
Pasha

Potrebuje útočiť a pošle tam stopéra

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tam nenapadne poslal Edera v Gomisove dresu, tak si toho nikdo ani nevsimne

Reagovat
DieFohlenBMG

přesně tohle střídání by udělal michal bílek

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao rozhodne

Reagovat
Greny

teď ty střídání nechápu už vůbec

Reagovat
Miguel19

Měl stáhnout Costu kurva.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Greny

ted budeme v podstatě bez zálohy

Reagovat
Whitemedia

Ivanovic v prvním poločase střílí pomalu z půlky a teď, když vystřelit má, tak to podělá..

Reagovat
Miguel19

Hazard takový trenink driblinku na konec

Reagovat
smazaný uživatel

Proč kurva nikdo nestřílí ?

Reagovat
liquicitizen

kampaň

Reagovat
Heisenberg

Costa už nezvládá v prvním kole, to je dobře.

Reagovat
Infernoqt

to snad Costa nemohl myslet vážně tohle

Reagovat
I am Mancunian

mourek, to je cock

Reagovat
Whitemedia

Mourinho

Reagovat
jacobT

to budú zase výlevy od Mourinha

Reagovat
Greny

jen teda nevím na co si chce stěžovat

Reagovat
el Principito

neboj, on si něco najde ... jako vždycky

Reagovat
Lacko_Boh

žne pre novinarov

Reagovat
Lacko_Boh

hm ale Hazard klobuk dole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Hazard

Reagovat
iamek

Costa skvelej fotbalista, ale labilni jako prase.

Reagovat
iamek

Costa skvelej fotbalista, ale labilni jako prase.

Reagovat
One-Real

Swansea

Reagovat
jacobT

ale zápas teda výborný

Reagovat
Zaschrona

Chelsea teda dneska jednoznacne prevzala drtive vedeni v soutezi o nejubrecenejsi tym v lize.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Error

Neboj, dalším Martinezovým vyjádřením se bude zase držitel měnit.

Reagovat
Zaschrona

nezvladas

Reagovat
Error

odhadls

Reagovat
Whitemedia

Tobě se to taky vrátí jako bumerang a řekl bych, že to nebude ani za dlouho

Reagovat
Zaschrona

Takhle se chovat jsem hrace EFC na hristi nikdy ani naznakem nevidel, takze asi tezko.

Reagovat
Whitemedia

Za ně to ve velkém zvládá křivák

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
icka

Reagovat
Mimalu

od koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Od Martineze pravděpodobně.

Reagovat
Zaschrona

Sebeztrapnovani 24/7

Reagovat
Zaschrona

Od vaseho lonskeho tymu, samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný zápas. Férová remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

Taktika Chelsea-vyhravat a potom hrat neskutocnu sracku...ko.koti aj s celym mourinhom pribrzdenym...

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? však v oslabení sa snažili ešte o tretí gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Monk je stejně sympaťák.

Reagovat
vitasrp

Ale Mou měl docela koule přejít na diamant, pak ještě urvat Williana a rozdělit tu formaci na 3 nebránící hráče a zbytek.

Těch závěrečných 15 minut bylo slušně živejch, tam se běhalo nahoru dolů naprosto neustále.

Reagovat
Whitemedia

Ale no ták, Mourinho je kretén, co si jako o sobě myslel, když tam poslal Zoumu a betonoval výsledek 2:2, vždyť jsme hráli jenom v desíti, to není žádná překážka..

Reagovat
Usty

Buď, anebo chtěl zesílit vzdušný prostory a útočit přes ně. Přeci jenom v deseti...

Reagovat
Nikikrew

Vyborne Swans

Reagovat
vitoAFC

Teda, že uvidím Mourinhův ironický smích hned v prvním kole, to jsem nečekal.... Každopádně parádní úvodní den Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl kolem sebe Hazard lepší hráče tak má zlatej míč. Možná přestup do PD by pro něj byl posun dopředu.

Reagovat
habinity

Uz nech ide.je to jediny hrac co taha chelsea ..bez neho by boli sracka..

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nešel k Cukrářům, už dlouho nekoupili žádnou hvězdu.

Reagovat
ondris

Predpokladaná zostava

Reagovat
smazaný uživatel

už se nemůžu toho Arsenalu dočkat!!!

Reagovat
herbage

fantíku, Ogbonna vážně jako ortodoxní levák nenastoupí na pravém stoperovi. Člověk aby furt dělal osvětu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No jéje

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně nechápu kecy na Mourinha a hnusný defenzivní zápas. Ten match byl naprosto fantastický nahoru dolu do té penalty a vyloučení. Chtěl bych vidět kolik jiných trnérů by tam v 10 šouplo 2 hroty a diamant. Jasně dal tam Zoumu, ale hádám že jste viděli jak vysoko hrál. Fakt se mi to moc líbilo nebýt tý obří kaňky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tohle je stejně jeho poslední sezóna v Chelsea, takže je to celkem jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Že to píšou zrovna fans United v téhle době...

Reagovat
Swarley

co zase škatulkuješ? píšu to já a psal jsem to i před sezónou...a když to nevyjde, tak budeme dělat, jakože nic...pokrytecky to zahrajeme do autu, vždyť to zná nejlíp...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to nevytahuj, když to nedokážeš unést u vás nebo já nevim. Jo štvalo mne častý střídání trenérů, jo asi by se to stalo zase posrat se sezona, ale u vás je tohle vim ještě aktuálnější téma.

Reagovat
Swarley

s Chelsea se nechci srovnávat fakt absolutně v ničem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak příště nereaguj, ok?

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mada

Reagovat
minoLFC

súhlasím, že to bol určite dobrý zápas hlavne po tej sračke o druhej

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšu to jenom kvůli ztrátě bodů, ale Swans hráli fantasticky

Reagovat
vitoAFC

Souhlasím, že to byl parádní zápas, ale popravdě dokud hrála Chelsea v plnym počtu, tak to byl děs z jejich strany. Vyloučení jim paradoxně herně pomohlo....

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale to jsi asi koukal na jiný fotbal. JAsně byly tam chyby, hlavně v obraně, ale Chelsea hrála na své poměry fakt pohledně a útočně.

Reagovat
vrabejka

jo ale jen prvvní poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Což je hrozný no vzhledem k tomu vyloučení v 52. minutě.

Reagovat
vrabejka

jejich problem že začali hnedod začáktu 2.poločasu hrat beton,. Jak typické pro Mourinha, říkal jsem t odřív řeknu to zas. Pokud Chelsea nebude hrat naplno 90 minut a ne jen do doby než povede bude se jí to čím dál víc nevyplácet. Uvidíme jestli na to dojde i Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže těch 6 minut betonu myslíš?

Reagovat
vrabejka

nepochopils nevadí. Věř tomu že nebyt vyloučení, hrála by Chelsea beton až do konce zápasu protože by hrát prostě nemusela. A ano myslím ten 6minutový beton. Protože kvuli tomu jak ten 2.poločas začali přišli o 2 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud máš všech pět pohromadě a pokud se na to díváš nezaujatýma očima, tak prostě musíš uznat (ještě jednou MUSÍŠ UZNAT), že to byl velmi, velmi kvalitní a pohledný fotbal. A pokud pod tento příspěvek ještě cokoliv dalšího napíšeš, tak jsi jenom propásnul další dobrou příležitost mlčet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitoAFC

Tak děs bylo možná silný slovo, ale prostě z těch pokusů nikdy nic nebylo. Tři střely na bránu doma proti týmu jako je Swansea mi přijde málo. V závěru to Mourinho těma střídání oživil tak, že teprv pak se dalo říct, že to byl fotbal nahoru dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea je tim, ktory moze kludne skoncit v top8, co ako cakas, ze ich bude niekto valcovat?

Reagovat
vitoAFC

Dyť neříkám, že je měli převálcovat.... prostě Swans byli nebezpečnější, toť celý.... sice je Swansea silnej tým, ale i tak jsem čekal proti týmu ze středu tabulky v domácím prostředí od mistrů víc....

Reagovat
smazaný uživatel

jaky kanky?

Reagovat
smazaný uživatel

jaký asi sakra

Reagovat
smazaný uživatel

a to je kanka? kanka sa pise ked tomu rozumiem spravne vtedy, keby vas niekto poskodil, vas vcera niekto poskodil?

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

potom ok, len som sa zlakol, ze chces nieco vycitat Oliverovi snad..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak osobně bych to posoudil citlivěji, ale nechci nad tím brečet.

Reagovat
TopinB

Machuľa

Reagovat
cristiano.K.

jaká je obří kanka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Na poslední zápas se Stoke, který se konal v 38. kole minulé sezony by jsem se nejradši všichni zapomněli. Reds si odvezli ponižující porážku 6:1. Byla to největší porážka za posledních 50 let. Hovořilo se o vyhození Rodgerse. No majitelé mu dali poslední šanci. Dostal ultimátum - bud dostaneš LFC zpátky kam patří do Top 4 nebo letíš. Aby se to povedlo LFC přivedlo 7 nových hráčů. Roberto, Firmino, Nathaniel Clyne, James Milner, Adam Bogdan, Danny Ings, Joe Gomez, Christian Benteke. Firmino, Milner, Clyne, Benteke. Hráči do základu kteří by naši hru měli pozvednout o level výš.

LFC je v tomto zápase jasný favorit a doufám že to rázně potvrdí. Navíc Stoke bude chybět řada opor z minulé sezony. Asmir Begovič - přestoupil do Chelsea, Ryan Shawcross - zraněný na 3 měsíce, Nzonzi - odešel. Takže jakákoliv bodová ztráta na Britannia stadium nepřípustná. Naopak LFC kromě dlouho zraněných Daniela Sturridge a Jon Flanagan. Firmino dostane zřejmě až posledních 20 minut. Nemá ještě tolik natrénováno.

Očekávám výhru. Nic jiného neberu. Snad konečně tým ukáže herní tvář. Kreativity by tam mělo být dost. Coutinho, Ibe, Lallana, Benteke to je dost hráčů na vytváření šancí. Tip 3:0 Benteke 2, Coutinho. COME ON LFC!

Reagovat
Manik...

Tak to ať si už sbalí kufr

Reagovat
vitoAFC

Tak děs bylo možná silný slovo, ale prostě z těch pokusů nikdy nic nebylo. Tři střely na bránu doma proti týmu jako je Swansea mi přijde málo. V závěru to Mourinho těma střídání oživil tak, že teprv pak se dalo říct, že to byl fotbal nahoru dolu.

Reagovat
vitoAFC

měla být reakce

Reagovat
vladis271

ale má pravdu v tomto.

Reagovat
smazaný uživatel

A co říká blbě zase tady?

Reagovat
vitoAFC

A kde jsem napsal, že říká něco blbě? Jen mě pobavil nadpis....

Reagovat
vladis271

nech už je 17:00

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Gunnersaurus

stačí 14:30

Reagovat
Manik...

Reagovat
vitoAFC

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Kazdy nadava na united ako hrali..ale kuknite sa na svoj klub ako hrali chelsea...a ako budu hrat loserpool deti a shitty..prvy zapas je vzdy tahsi...keby neni lvg blazon prinese stopera a utocnika kvalitneho..a vsetkych by sme zvalcovali jak chruno monster stale verim v pedra namiesto matu a nejakeho stoperika namiesto blinda..a to ked si sadne tak uvidite.

Reagovat
smazaný uživatel

tahsi

Reagovat
habinity

Tazsi jaj to sa stalo...pisem na mob a liskam to tam jedna radost

Reagovat
habinity

A zabudol som vyzdvihnut prvy zapas morgana ten chalan je blazon v napadani..ide ako lev kym nezobere loptu alebo jemno fauluje..ale vzdy ide cisto po lopte..preto tolko odobrani lopt..je to pan hracik..stred pola mame brutal.treba doplnit ako som spominal stopera a utocnika a bude to ok.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.liverpoolsky.net/index.php/clanky/news/8397-benteke-o-prestupu-stylu-hry-a-ocekavani

' Benteke se také v dalším rozhovoru vyjádřil na adresu svého bývalého kouře Tima Sherwooda, který ho veřejně varoval, že nemá důvod přestupovat do tmu, který necetruje míče. Benteke ale ví, že ve hře je toho mnoho víc než jen vzdušné souboje a hlavičkování.

"Nemyslím si, že to co řekl je pravdivé a to jsem mu také řekl. Mluvil jsem s ním a vysvětlil u situaci. Řekl jsem, že fotbal se změnil a je nyní modernější a že se můžu přizpůsobit. Není to pouze o centrech, můžu střílet i normální góly. Řekl jsem mu, že se nebojím. Pokud mě Liverpool koupí, budou vědět, jak mě využít. To je také to, proč jsem sem přišel - ukázat, že můžu hrát s balónem po zemi." '

tak toto ma pobavilo, Liverpool fakt bude vediet

Reagovat
vrabejka

Rodgers si nemuže dovolit žadné zaváhání a ty jeho experimenty takže doufám že ho využit fakt vědět bude.

Reagovat
minoLFC

No buď sa Stoke pomstíme alebo to bude ďalší trapas. Tak alebo onak teším sa.

Vo fante mám po včerajšku, polovice hrajúcich hráčoch 7 bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

0-0 to tam už vidím jakoby nic

Reagovat
smazaný uživatel

Keď už spomínaš Fantu....Shawcross je dlhodobo mimo, po skončení WBA-City ho môžem bez akýchkoľvek podmienok vymeniť za niekoho iného?

Reagovat
minoLFC

hej môžeš, predáš za tie peniaze čo si kúpil a kúpíš niekoho iného

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
nani92

áno, 1 hráča môžeš vymeniť bez strhnutia bodov

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Ok mam inú otázku - dá sa meniť rozostavenie? Teraz pozerám že niekto má 3-5-2

Reagovat
smazaný uživatel

Už som prišiel aj na toto :)

Reagovat
vrabejka

Ked Remy neodehral ani minutu, nahradí mi ho Rodrugesem? Doufam ze hej

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ho máš prvního na lávce tak jo. Ale Jaye čekám tak 10 minut na konci, takže za něj dostaneš tak bod..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska už hrají samé druhořadé týmy, to bude nuda

Reagovat
Gunner14

Jaké to je být zase pod náma , ikdyž jsme neodehráli ani minutu ?

Reagovat
smazaný uživatel

dočasné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
R22

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vitoAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Ritchie

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

in your face, bitches

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládaš

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čech - Bel, Per, Kos, Nacho - Coq, Santi - Ramsey, Ozil, Ox - Giroud

Zostava skoro jasná, povedal by som. Prekvapiť môže Wengele asi iba s Depussym namiesto Bela alebo Theom namiesto Oxa (Giroud podľa mňa bude 100% hrať).

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš čekám nějakou mourinhovinu s posílením zálohy někým defenzivnějším, než Cazorlou.

Reagovat
smazaný uživatel

hej, doma proti West Hamu budeme vymýšľať defenzívne mourinhoviny, to áno...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako by se to nikdy nestalo no...

Reagovat
SunFells

O co se snažíš?

Reagovat
smazaný uživatel

a kedy sa to stalo teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Že hodil Wenger defenzivnější sestauv, než se čekalo, skoro nikdy no...

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Theo by byl nelogický krok... do zavřený obrany se nehodí. A co bude dělat WHU na našem hřišti jungisko ? No přece brááááánit.

Reagovat
SunFells

Reagovat
vitoAFC

Mám takovej pocit, že Debuchy hrát bude....

Reagovat
smazaný uživatel

hej, pokojne je to možné

Reagovat
Nikikrew

Myslim si, ze bude hrat Debuchy. Inac zostava via menej jasna

Reagovat
minoLFC

snáď dá Ox aspoň jedného góla

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by dát Sáncheze aspoň na lávku.

Reagovat
tomasinho

Už jen 4 a půl hodinky. Nemůžu se Lovrena dočkat

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Kowe

3 a půl hodiny falešné naděje, že nenastoupí, pak nahradí hodina naprosté zoufalosti, že fakt nastoupil. A potom klasická dvouhodina zhnusení.

Reagovat
tomasinho

K tomu tak 10 zazděných brejků díky hodinovým zpracováváním míče v podání Lallany. Naštěstí zas po 60 minutách bude na ručník, tak ho nahradí Firmino. V té době už to ale bude 2:0 pro Stoke.

Reagovat
Kowe

skvělý duo, zlatej Carrol

Reagovat
cristiano.K.

*Carroll

Reagovat
Kowe

*jak kdybych to nevědel

Reagovat
vladis271

mám v pláne si ísť po futbale zabehať. Taká hodinka behu ti vyžene z hlavy zlú náladu. Ak nastúpi Lovren vidím to na maratón.

Reagovat
smazaný uživatel

beháš po asfalte?

Reagovat
vladis271

hej, to mi viac vyhovuje ako v teréne, lepšie sa na ňom cítim. Všetci sa tomu čudujú. Nvm prečo to tak mám. Ale občas je dobré vybehnúť aj do lesíka.

Reagovat
minoLFC

Ja teraz behám až v noci a skôr terén

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

On fakt bude davat prednost Lovrenovi pred Sakhem?

Reagovat
tomasinho

Jo, chce ukázat, že jeho nákup nebyl tak na hovno.

Reagovat
Kowe

snad u to zlomí vaz nebo alespoň otevře oči ( )

Reagovat
tomasinho

Snad no.

Reagovat
vladis271

ja sa zas teším na Bentekeho hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Glen Johnson podá životný výkon

Reagovat
minoLFC

to je peklo, musel som kúpiť ventilátor

Reagovat
VasAFC

ja klimatizaci (podkrovní byt)

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám stěny o 5-10 stupňů teplejší než kůži na ruce. Nestěžuju si, můžu do sauny a nic mne to nestojí.

Reagovat
smazaný uživatel

cool story

Reagovat
smazaný uživatel

treba sa opalovat ako ja a vnutri Ti pride v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

opaluješ se aspoň nahý, Olo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ee Jany, Ty zvyknes?

Reagovat
smazaný uživatel

peklo pro vas zacne az od peti

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa vám zatiaľ darí vo fantasy?

Reagovat
minoLFC

7 bodov...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

23. Cabaye přijemně překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

áno cabyeho mám aj ja a ešte darmian ušiel

Reagovat
smazaný uživatel

24 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát už mi hraje jenom Firminho, Cazorla, Giroud a Čech.

Reagovat
minoLFC

No Firminho ty určite aspoň od začiatku hrať nebude

Reagovat
smazaný uživatel

ja tam ani nechcem ísť

Reagovat
mul

mna moze zachranit iba OG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

47

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON WEST HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

2000. pro Spurs nad Arsenalem na konci sezony

Reagovat
Manik...

Reagovat
afc

Taketo scifi hned po 1 kole

Reagovat
smazaný uživatel

sázka?

Reagovat
afc

Mozme,o co?

Reagovat
smazaný uživatel

nick

Reagovat
afc

Ok,moze byt.

Reagovat
cristiano.K.

to je stejně reálný jako titul MU

Reagovat
Infernoqt

nebo top 4 liverpoolu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tobe to slunicko nedela vubec dobre

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

@Reeceoxford_ becomes the seventh-youngest player in @premierleague history at the age of 16 years and 237 days #ARSWHU

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal XI: Cech, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Özil, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Giroud.

Tak okrem toho Bela som to trafil presne. Bel ale nie je ani na lavičke, takže asi zranenie/choroba/moc veľká hlava.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal subs: Ospina, Gabriel, Chambers, Gibbs, Arteta, Walcott, Alexiiiiiis.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott díru do světa na té lavičce neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

robí ti dobre, keď ti tu ľudia nakladajú, či prečo stále rýpeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck bude jak dlouho zraněný ještě?

Reagovat
smazaný uživatel

Už by mal začať trénovať, ale nemusí sa ponáhlať.

Reagovat
Nikikrew

Deduct to zvládne

Reagovat
One-Real

dneska snad Peta prvni nula a nacne cestu za dalsim titulem

Reagovat
teenz

Tak co je s tim oblibenym klubem pico.

Reagovat
smazaný uživatel

a inak dúfam, že to bude tak, ako je to tu písané, teda Ramsey na CM, kam patrí. Santi výborne zahrá aj z krídla, dnes by mohol byť zľava.

Reagovat
afc

Tipujem Aarona na kridle,Wenger nerozbije stred Santi-Coq,ked to tak funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, keď máš Walcotta ako kapitána Vedel som, že je to risk, ale že nebude ani v základe... no nikdy viac

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerin ma "slight muscle injury"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

sezona začala

Reagovat
afc

Čech – Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal – Coquelin, Ramsey – Oxlade-Chamberlain, Özil, Cazorla – Giroud.

Subs.: Ospina, Gibbs, Chambers, Gabriel, Arteta, Walcott, Alexis

Reagovat
Nikikrew

Lol Sanchez uz na lavicke

Reagovat
afc

To je zviera.

Reagovat
masly008

tak chce to vidět z blízka no.se mu nechce čučet z tribuny a AW stejně moc nestřídá takže je jedno kdo tam sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Preco mam pocit ze si tu ludia zle vysvetluju skratku "lol"?

Reagovat
smazaný uživatel

Staci 3 zraneni a uz mi ta lavka tak nadupana neprijde

Reagovat
fantomas

Šestnáctiletej Reece Oxford startuje uprostřed zálohy za WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

proti Coqovi? to nechceš v prvom zápase v PL v živote

Reagovat
tomasinho

Reece Oxford becomes the seventh-youngest player in Premier League history as he makes his debut for West Ham United FC aged 16 years and 237 days against Arsenal.

Reagovat
fantomas

To je ještě docela slabota ale WHU rekordmanem je no.

Reagovat
smazaný uživatel

daj sem celu zostavu

Reagovat
fantomas

Adrian; Tomkins, Reid, Ogbonna, Cresswell; Oxford, Noble, Kouyate; Payet, Zarate, Sakho.

Pardon

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka, vitazna

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takový tušení, kterej manažer poletí první..

Reagovat
vitoAFC

Taky myslíš, že Rodgers?

Reagovat
fff

Jenkinson preco nehra?

Reagovat
vodka

hostovani z AFC, ne?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fff

Jaj jasne, som myslel, ze siel na trvaly prestup.

Reagovat
Bayern +

Namiesto Obianga, no... Inak očakávaná, akurát som si prial Joeyho, ale asi nie je v poriadku úplne.

Reagovat
Error

J-Rod základ, yay

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton XI vs. Newcastle: Stekelenburg; Cédric, Fonte, Yoshida, Targett; Wanyama, S. Davis; Tadić, Mané, Rodriguez; Pellè

WTF? Jay

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka nás všetkých vyfajčil

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu jak to dělá.

Reagovat
vrabejka

veril jsem ze nastoupi, vzdyt odehral celou pripravu

Reagovat
SunFells

Proti Vitesse i venku s připosranější sestavou a teď ho tam dá. Zatím to vypadalo, že i Juanmi má blíž ke startu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam bylo v Holandsku s fans? Pry nejaky stret ci co...

Reagovat
SunFells

Při zápase se nic nedělo a teď čtu, že předtím někde ve městě se trochu pošťuchovali ...asi nějaké hecovačky

Reagovat
FCSL

Oxík základ Musí pořádně učit, jinak je úplně jasný, kdo to odskáče, až se vrátí Alexis do základu. Jako vždy on.

Reagovat
FCSL

A Giroud se zase trefí, doma jim vždycky dal, 3 zápasy - 4 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Congratulations to Laurent Koscielny who is starting his 200th game for Arsenal vs. West Ham today.

Congratulations to Santi Cazorla too, who is making his 150th appearance for Arsenal in all competitions today.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl vůbec Cazorla co přišel nějaké zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

na nič vážnejšie si nespomínam

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Toto letí.

Reagovat
SunFells

*To to

Reagovat
smazaný uživatel

Toto taky pořád ještě, Africa byl hit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Pokud byl, tak už to asi neletí.

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kdo s námi dá fifu15 ? zápas klubu je ve 14:15 (PC) origin:hack008

Reagovat
vitoAFC

Sestava Tak snad už konečně vstoupíme do sezóny přesvědčivý výkonem. To se nám nepovedlo od sezóny 2009/10.... COYG!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to bola šestka proti Evertonu, že? ten zápas si pamätám doteraz. Cesc neskutočný výkon a Denílson krásny gól.

Reagovat
SunFells

A Zasch zamilovaný do Moyese.

Reagovat
nani92

všetci sme si tým prešli

Reagovat
vitoAFC

Reagovat
vodka

tak doufam, ze vysledek Stoke - LFC bude stejny jako v poslednim kole minule sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

Nekdo prosim radu jak pouzivat ace stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Media - CTRL+T - vlozis napr. 7dcf3c8daaad0efbef55af2d74d52a5f8f65783c a prehrat

Reagovat
Coutinho10

lepsi je StreamTorrent, ale facha jenom na 32-bit verze

ace stream se casto kouse a porad nacita

Reagovat
VasAFC
Reagovat
Gunner14

pěknej stream bez lagů , NBC : http://lasthighlight.com/video5/

Reagovat
Manik...

Reagovat
TopinB

Reagovat
Jardin

Ještě nějaká alternativa? Mě se seká

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jardin

děkuji

Reagovat
Manik...

Reagovat
SunFells
Reagovat
SunFells

A slušně i Hazard vzhledem ke svému věku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to ještě tuhle sezonu povede.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mata docela vysoko na to jak se jím sestavou voralo. Ten hrát pořád u nás základ tak tam má 750

Reagovat
Coutinho10

celkem me to prekvapilo, kdyz sem to videl

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra U21 prehra doma s chelsea 0:1 gol inkasovany v 92th min

Reagovat
smazaný uživatel

WHU má nááádherné dresy

Reagovat
A Seleção

Umbro nebo Adidas?

Reagovat
bartlu

umbro

Reagovat
liquicitizen

aj footy.ml dáva na druhom streame http://footy.ml/page/1

Reagovat
liquicitizen

*arsenal

Reagovat
bartlu

Tak Coq taky na tri dny

Reagovat
smazaný uživatel

WHU to dneska v 11 nedohraje

Reagovat
Infernoqt

nějak mi začíná bejt jasný, proč WHU v kvalifikaci EL furt dohrávali v deseti

Reagovat
smazaný uživatel

No a když napíšu, že nastoupí Arsenal defezivněji, tak je to Masopust pls.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si sfetovaný? jak defenzivneji nastúpil?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě to herní pojetí je docela defenzivní zatím, co je na tom k nepochopení?

Reagovat
smazaný uživatel

po 13 minútach toto napísať... ty si neskutočne ale neskutočne mimo chalan, naozaj. Kašli na to, prosím ťa.

Reagovat
smazaný uživatel

A to nemůžu napsat to co vidím po 14 minutách? A jak mimo, přijde ti to ofenzivní jo? A prosimtě v kolikátý minutě se může začít ve hře vyjadřovat, dáš mi na to nějaký limit?

Reagovat
smazaný uživatel

šašo proste

Reagovat
smazaný uživatel

jsi no

Reagovat
smazaný uživatel

a keď už to chceš počuť, tak presne takto, v takomto istom zložení, s takýmto istým pojatím hry sme hrali celú minulú druhú polsezónu, takže nie, nehráme defenzívnejšie, nehráme ofenzívnejšie, hráme úplne klasicky. A už sa, prosím ťa, k Arsenalu nevyjadruj, robíš si akurát hanbu.

Reagovat
smazaný uživatel

*klasicky tak, ako doma vždy

Reagovat
smazaný uživatel

"nehráme defenzívnejšie, nehráme ofenzívnejšie, hráme úplne klasicky." hmmmmmm pán je odborník. Jestli tam ty výkyvy mezi jednotlivýma zápasama nevidíš, tka už nevim.

A fakt mi nebudeš říkat k čemu se mám a nemám vyjadřovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

No že to vôbec nie je defenzívne.

Reagovat
smazaný uživatel

okrem toho, ty si písal niečo o zmene v zostave, tak neviem, čo tu teraz hráš experta, ty tupelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne psal jsem to celkově ke hře změna nezměna.

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš čekám nějakou mourinhovinu s posílením zálohy někým defenzivnějším, než Cazorlou.

mhm

Reagovat
smazaný uživatel

tak bylo to jednoznačně myslený i herně, Cazorla hraje dost vzadu, že tam zůstal on na tom zas tolik nemění.

Reagovat
alcantara

Ako keby si si ešte nevšimol, že je to suverénne najväčšia attention whore v histórii EF. Reakciami fakt veľa nedocieliš.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, no. Je to chuj.

Reagovat
TopinB

Tak někdy dává smysl a není až tak špatný, ale posledních pár týdnů je to horší a horší

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to souhlasím, to horko mne zabíjí. Ale furt mi přijde to povyšování a nadávání, co tu předvádí yung daleko daleko horší.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz ešte začne moralizovať netrep pičoviny, ktorým nerozumieš a nikto sa tu nebude nad teba povyšovať

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt by to nešlo bez toho nadávání, to je tak trapný....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne je to super cool a vždycky mne tím utřeš a tvým argumentům to přidá váhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust pls už fakt jeb na to

Reagovat
smazaný uživatel

Hele fakt na mne neumíš zareagovat bez sprostýho slova?

Reagovat
smazaný uživatel

musím nejako zaujať... nie je to ako napísať, že som si kúpil 25 pív, ale funguje to tiež. Kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi strašně cool a nad věcí.

Reagovat
smazaný uživatel

KOKOTE

Reagovat
smazaný uživatel

Tys to teď vyřešil.

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš mi nadávat, jenom protože spolu nesouhlasíme? Pecka, tím jsi ukázal, jak jsi nademnou na výši no

Reagovat
smazaný uživatel

nie, nadávam ti, lebo si prijebaný.

Reagovat
smazaný uživatel

A hádej komu tím víc uškodíš.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

youtube už to začlo banovat vloni mraky streamů až zrak přecházel, ted nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Oxík škodaaa

Reagovat
fenixLFC

nejaky dobry stream na soton?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
liquicitizen
Reagovat
vitoAFC

Jak tam sebou Merte plácnul

Reagovat
smazaný uživatel

OX je úžasný, snad to bude hráč týhle sezony minimálně v Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá hodně solidně.

Reagovat
pa3ce

Fuu. Payet vyzerá veľmi slušne.

Reagovat
Thelvin

Těch nepřesných přihrávek...

Reagovat
bartlu

20 minut a 10 prihravek do outu, super

Reagovat
fenixLFC

cedric nedohra....snad ho vysrieda

Reagovat
smazaný uživatel

Cedric je úplně lese..

Reagovat
smazaný uživatel

v lese

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že už má Payet svoje roky, o něěj by jinak byla velká hoňka.

Reagovat
Thelvin

Ve 28 už je to dědek, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po sezoně mu bude 29, to už na velký přestup tolik neláká.

Reagovat
Thelvin

3-4 na vrcholu má ještě v pohodě. Stejně se delší smlouvy nedávají.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně no, ale furt je menší pravděpodobnost, že po něm někdo velký půjde v tomhle věku. Přijd emi to prostě škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik ti proboha je, že je pro tebe 28letý hráč starý?!

Reagovat
smazaný uživatel

28

Reagovat
smazaný uživatel

A fakt není starý pro mne, beru to z hlediska trhu

Reagovat
smazaný uživatel

wow Giroud krásne

Reagovat
Side

Tomkins jak ještě ukazoval, že hrál balon

Reagovat
vitoAFC

Santi tim novym sestřihem zestárl pěkně....

Reagovat
Side

Per

Reagovat
Rarášek

Giroud

Reagovat
fenixLFC

pelleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
I am Mancunian

arsenal nema na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nuuudaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey strašne veľa nepresností a Debuchy je príliš jednoduchý hráč, to sa nedá s Belom smerom dopredu porovnávať.

Reagovat
Thelvin

Ramsey je trochu mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

do barcy

Reagovat
bartlu

Dalsi prihravka do outu, to co im jebe ?

Reagovat
liquicitizen

pellé je tam !

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle

Reagovat
smazaný uživatel

A Cedric po Baleovsku hraje úplně na píču a tu asistenci stejně vytěží..

Reagovat
fenixLFC

presne to iste mi napaadlo

Reagovat
Dominator

Soares center, Pelle gol

Reagovat
Alberto Aquilani

Robí Wenger na tej lavičke niečo iné ako len krúti hlavou?

Reagovat
smazaný uživatel

Coq krásne

Reagovat
smazaný uživatel

Soares krásně.

Reagovat
vitoAFC

Coq už se na ten statickej útok asi nemůže dívat

Reagovat
Thelvin

Ox

Reagovat
bartlu

Už se těším na křídla Alexis - Ox

Reagovat
Heisenberg

Kox slalomář, moc hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

Oxlade.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky si to tam teď Ox vodil :)

Reagovat
Nikikrew

Slusny slapak na Girouda v 16tke. Kludne to mohla byt penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho to je velmi nepríjemný útočník, vysoký, rýchly, silný.. ten hráč nemá slabinu

Reagovat
fenixLFC

stoperi

Reagovat
bartlu

Ozil je tam k nicemu...

Reagovat
smazaný uživatel

práve Ozil tam je jediný presný a precízny s loptou

Reagovat
bartlu

whaaat? Vzdyt nic neukazal, 2x zalozil protiutok hracu westhamu a jinak 2x se snazil poslat nic moc kolmici. Jinak nula nic

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Fanta zatím dobré - 38 bodů. Hlavně Cabaye a Layun se vyplatili Škoda že jsem slepě věřil Depayovi a nedal místo něho pásku Layunovi jak jsem chtěl

Reagovat
pingla

Pelle v BPL letos jeden z nejlepsich hrotaku

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Thelvin

Ramsey pěkná střela

Reagovat
bartlu

To spis hezka prdelni tec toho obrance

Reagovat
Thelvin

Se taky počítá Umět využít příležitost

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš pěkná haluz.

Reagovat
Miguel19

Místo koho bude hrát Alexis?

Reagovat
smazaný uživatel

No mne to vychází na Ozila

Reagovat
smazaný uživatel

a zas

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, tak na mne nereaguj, když to nezvládáš ty nerváku.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prečo? povedz mi, prečo máš stále potrebu vyjadrovať sa k veciam, ktorým nerozumieš? Toto ma najviac baví

Reagovat
smazaný uživatel

A o Ozilovi to píšu jenom já

Reagovat
smazaný uživatel

hej, ešte to píše nejaký noname, ktorý je zjavne rovnako mimo ako ty... Rob si, čo chceš, ja už na teba reagovať nebudem, ale si strašne hlúpy človek naozaj.

Reagovat
*CZE*

seš trochu víc arogantní yungu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

len na Masopusta

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt na mne nereaguj, když to nezvládáš, mne je to jedno, ale ty z toho evidentně dostaneš infarkt.

Reagovat
Mada

Reagovat
Side

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mada

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
bartlu

Snad misto mamuta a Cazorla na stred

Reagovat
smazaný uživatel

Oxa najskôr

Reagovat
Manik...

Nejlepší hráč půjde na lavičku a Özil a Cazorla budou vesele hrát

Reagovat
smazaný uživatel

vy všetci s Masopustom bývate spolu, že?

Reagovat
Mada

ústav

Reagovat
TopinB

Nikdo nemá pravdu, jenom Yung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu

Payet je ale skvelej, fakt ze jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hned ho do tý fanty musim vyměnit

Reagovat
slavex

Mám ho tam i s Cabayem a Ayewem V záloze mám s big 4 jen Hazarda a ten má paradoxně nejmíň bodů

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

za Depaye

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Toho sme mali zobrat dpc ale hadam Firmino postaci

Reagovat
bartlu

Kazdopadne Debuchy, Ozil a Ramsey (az na tu haluz tecovanou strelu) spatny vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně moc se bojím, že Ozil má ten základ prostě předplacenej, když bude zdravej.

Reagovat
Thelvin

A proč se toho bojíš? Měl bys být rád, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No když si to zaslouží, tak s tím problém mít nebudu.

Reagovat
bartlu

Tak hravat bude, ikdyz bude hrat nahovno, to je jasny. Kazdopadne on umi podat super spickovy vykon, ale to 1x za 5 zapasu, coz je bohuzel slaby.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím souhlas

Reagovat
vladis271

Ten Oxford je čistokrvné DM?

Reagovat
vodka

v 16 neni cistokrevne nic.

Reagovat
vladis271

Ale čo s ním Bilič plánuje? Zatiaľ si vedie veľmi slušne, a to hrá proti naššlapanej zálohe Arsenalu. Postaviť ho na ES chce gule. A pýtam sa preto, lebo je to Brit (?), ak by hrával pravidelne, možno by BR naňho uprel zrak.

Reagovat
tulen

v junioroch hrával CB a postpne sa presúval na DM.

určite je def. typ

Reagovat
vladis271

výborne, už sa zalizujem.

Reagovat
tulen

vám treba niekoho úúúplne iného. ako mladý sa javí dobre, prvý zápas PL proti Arsenalu a neposral sa z toho, hral dobre, ale žeby Vám 16 ročný chlapčisko vytrhol tŕň z pätý ?

Reagovat
vladis271

Nevytrhol, ale my sme zasadnutí na DM teraz. Brali by sme aj Pečovského.

Reagovat
tulen

a veru, prajem Vám ho, to asi vidí každý len nie BR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

má někdo odkaz na MOTD?

Reagovat
Infernoqt

Oooouuuu

Reagovat
bartlu

a je to tuu

Reagovat
Side

Čech klasika no

Reagovat
vodka

cech

Reagovat
Hector17

GÓOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Switchback

Reagovat
liquicitizen

čech ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

wow, štandardky máme vychytané tuším...

Reagovat
vitoAFC

A nadšení ze startu Premier league je v tahu....

Reagovat
smazaný uživatel

TOhle ale posrala obranná řada, hrozně zaspali

Reagovat
Thelvin

Ne, tohle posral Čech

Reagovat
bartlu

Cech a Coq

Reagovat
Thelvin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, on taky, na obou stranách byla vina.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, ale je otázka, co měl vlastně dělat. Bylo to krásně kopnutý, ideálně a Kouyatého nepokrytej náběh byl taky vynikající.

Reagovat
Thelvin

Měl zůstat stát, ne? Na čáře by pohodlně vyrazil. Mi přišlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, po bitvě je každej generálem.

Reagovat
Thelvin

Ono zase kdyby se obrana hnula, tak by čechíno z brány nemusel... Prostě selhání

Reagovat
smazaný uživatel

Mě právě přijde že to vypadá jako Čechova chyba v mnohem větší míře než ve skutečnosti je. V první řadě je to šokující obrana standardky proti týmu, kterej se standardkama dost počítá.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Cech

Reagovat
Thelvin

Čechova premiéra doma

Reagovat
smazaný uživatel

Cech sa preletel

Reagovat
Manik...

West ham

Reagovat
bartlu

Kazdopadne Coq wtf? Vsechny obrance vidi pred sebou a on si stejne stoupne 1-2 metry za ne a tim vytvori neskutecny prostor pro hrace westhamu...

Reagovat
blaxo

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham. Konečně s tiketama svítá na lepší časy.

Reagovat
Gunner14

Tak snad je to probudí

Reagovat
Minister

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Čechíno Ozil + Zarate na vystřídání

Reagovat
smazaný uživatel

Cechino První rozdílové body

Reagovat
Dominator

heh, co to boli teraz na oboch stadionoch za goly...

Reagovat
Gunner14

Ozil tak vystřel ně

Reagovat
celeb

najsamplepsi brankar pod slnkom za poslednych 50 rokov pochybil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se Petřík dobřel uvedl...

Reagovat
Thelvin

Proč Ozil nepřihrával?

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut krásne zasa

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšikovia Arsenalu boli veľkí geroji a nakoniec prehrávajú doma s West Hamom.

Reagovat
Side

je snad konec zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Prehrávate snáď? Niektorí ľudia... Uffff

Reagovat
smazaný uživatel

A ako sa prejavovali tí geroji v našich radoch?

Reagovat
smazaný uživatel

Smiali ste sa ownymu, že ste nad nimi aj bez odohratého zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

tak owny rýpe do Arsenalu celé mesiace a keď sa mu to konečne začne oplácať, tak my sme geroji? to mi nepríde fér

Reagovat
smazaný uživatel

Však jasné, ja som si chcel len trochu rýpnuť Aj tak isto otočíte, snáď Walcott nastúpi a rozhodne, keď už som mu dal céčko

Reagovat
Side

a co jako ty vole?

Reagovat
Mada

Reagovat
vitasrp

Čech to podělal, navzdory tomu i Coquelin měl při tý standardce hrůzostrašný postavení.

Reagovat
bartlu

No sem rad, ze to nevidim sam.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Busby babes

me teda prijde, ze to posral Monreal, kterej zustal stat, zatimco Kouyate se rozbehl.

Reagovat
smazaný uživatel

tam jich do toho šlo blbě víc no.

Reagovat
smazaný uživatel

To ti přijde blbě, posral to Čech...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

krome Cecha samozrejme.

Reagovat
Busby babes

myslel jsem hlavne to proc nadavat Coquelinovi, kterej svyho hrace pohlidal.

Reagovat
blaxo

Coq tam jedinej nedrzel linii, kdyby vybehl jako ostatni tak je to offside

Reagovat
vitasrp

To je taky pravda, ale v týhle situaci chceš držet tu linii v jedný řadě, aby když se hráč rozeběhne dřív, tak se dostal do ofsajdu. Coquelin se tam nechal strhnout hráčem, takže stál o dost blíž k vlastní bráně, tudíž vytvořil celkem slušnou kapsu, ve který mohli nabíhající hráči operovat.

Každopádně i kdyby měl ideální postavení, ofsajd by to nebyl, protože byl Kouyate na úrovni Mertesackera.

Reagovat
Busby babes

jasne, chapu jak to myslis.

Reagovat
10

stejně tak Koscielny, ten nehlídal vůbec nikoho...

Reagovat
Manik...

Ten Zaráte je pěkně marnej na to, za jakýho talenta byl považován

Reagovat
Pipo123

On už si dosral karieru a už ju nikdy nenaštartuje, pritom v Birmignhame a v Laziu hral fantasticky, až kým mu nezačalo drbať na budku

Reagovat
Manik...

Inter mu nesedl

Reagovat
Gunner14

Hm , todle chce Alexise s Theem

Reagovat
Heisenberg

Thea, který se dotkne balonu 1 za poločas, když budeme obléhat bránu. Ještě místo Girouda ne?

Reagovat
Gunner14

No tak vzhledem ktomu , že naše centry jsou zatím neskutečně špatný . Takže lepší to zkusit pasy za tu jejich vykartovanou obranu

Reagovat
Heisenberg

Oni ale budou bránit a spoléhat na brejky, kam bys to posílal? Za brankovou čáru? Giroud musí zůstat, místo Santiho/Mamuta může přijít jeden z těch dvou, ale dávat Thea do útoku, když budem potřebovat hlavičkáře, který míč taky podrží, mi přijde jako blbost.

Reagovat
Gunner14

uvidíme já bych tam taky nechal Olího , ale musí se zlepšit ty centry na něj ..

Reagovat
Gunner14

Hm , todle chce Alexise s Theem

Reagovat
A Seleção

Jeden z nich by urcite prijit mel.

Reagovat
Gunner14

Ten Payet je parádní

Reagovat
Matić

Reagovat
Hector17

Reagovat
smazaný uživatel

Z naší strany klasická sračka v prvním kole. No a Čech je do vánoc dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Naivný výkon hlavne dopredu. Gól bola jedna situácia, ale to, ako hráme celý polčas vpredu, sa mi nepáči. Všetko tlačíme cez centrované lopty namiesto toho, aby sme hrali po zemi a skúšali prienikové prihrávky medzi obrancov. Párkrát sme to spravili a boli z toho pekné šance, treba sa toho držať. Verím, že otočíme.

Reagovat
fenixLFC

ta obrana sotonu je dobre neista, najma jej prava polovica. cez cedrica isla uplne vsetko a fonte istotou tiez moc neoplyva. k tomu stekelnburg, ktory pri tom gole fakt biedne odhadol tu loptu ktora by sla do brany aj bez cisseho. Najhorsi bol ale jednoznacne cedric, paradoxne ma asistenciu a v zavere kludne mohol mat dalsiu..center ma dobry ale dozadu bieda a cakam ze sa necha vylucit

Reagovat
Coutinho10

a jinak ja hraje Papis ? mel naky sance...mam ho s Giroudem vsazeny jako strelce

Reagovat
Sali5

Vždyť dal gól

Reagovat
fenixLFC

gol dal, raz si skocil...celkom fajn

Reagovat
Coutinho10

ajo mate pravdu ...ja myslel, ze to skoncilo 0:1 polocas...spolihal sem se na live updatr na SkySport1 a tam byl jenom Pelle ...tak este Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

I Targett je tragický, z tý obrany fakt není koho chválit no. Jako čekal jsem, že ta obrana nebude na takový úrovni jako loni, ale tohle je fakt extrém. Snad to je jen dočasný stav. Cedric musí jít dolu, dopředu špatně nehraje, ale tu redku ať radši neriskují.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejradši bych tam viděl i Reeda za někoho z tý čtyřky vepředu (asi Jaye - dneska mi přijde neviditelný), ta záloha je taky hrozný průchoďák.

Reagovat
fenixLFC

tak cedric najviac bije do oci. chaosia tam vsetci....wanyama tiez neisty a s jayom suhlasim az na tu jendu hlavicku som si ho fakt skoro nevsimol

Reagovat
vrabejka

Ze ja si nedal Payeta do fanty hraje famozně Čech za ten gol nemohl mohla za to obrana ktera totálně zaspala. Musel tam jit. Bohužel to nevyšlo.

Reagovat
Miguel19

Arsenal kurva

Reagovat
Coutinho10

chudak Peta

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerin » Debuchy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se na beku nejvíc líbí Chambers. Bellerína bych si uměl představit i na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers, ktereho tam diky jeho pomalosti souper koupali? Jeho budoucnost je na stoperu

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

cože? Chambers?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Jediný, kdo vyčnívá je Ox, všichni ostatní nic moc. Coq má dobrou rozehrávku, ale nemyslím si, že by on mezi hráčema jako Cazorla nebo Ozil měl diktovat hru. Ramsey hraje celkem slušně, ale někdy zbytečně zasobčí, což je mu ke škodě. Čechíno hned první zápas a připomněl Šťastnýho, ale West Ham to zahrál moc pěkně.

Reagovat
bartlu

Ramsey mel milion ztrat a 1 haluz strelu. To staci k tomu, aby byl hodnocen jako "celkem slusne" ?

Reagovat
Heisenberg

Měl 3 ztráty a 91% úspěšnost přihrávek, ale nevadí. Z tria Cazorla/Ozil/Ramsey mi přijde Aaron nejaktivnější a měl dobré náběhy, proto mi přijde o trochu lepší než Mesut a Santi, ale žádná paráda to není.

Reagovat
bartlu

Jen tri ztraty? Vzdyt jen 3 mel za prvnich 20 minut, ale ok no. Kazdopadne ano, ze trojky je nejlepsi, ale to je jako jednooky s sedym zakalem mezi slepyma.

Reagovat
Nikikrew

West ham dopredu ani hovno a klasika zo standartnej situacie dostaneme gol. Cech to mohol urcite lepsie vyriesit. Vela nepresnosti od nas ale sance sme mali. Dufam, ze to otocime. Je pravdou ze tie 1 kola fakt nevieme hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

A z favorita na titul .. :D

Petr Čech ako undercover na Emirates

Darmo, CFC jedna veľká rodina :)

Reagovat
smazaný uživatel

nenadával si na všetko, čo sa deje v Chelsea, asi tak pred rokom?

Reagovat
smazaný uživatel

:-))))

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nie no, hlúpa chyba, ale tak vám treba. Príšerný prvý polčas. Zrejme aj lepšie ako ísť do polčasu za stavu 0-0, aspoň podľa mňa.

Reagovat
smazaný uživatel

možné to je, Arsenal vedia takéto veci nabudiť tak, ako nikoho, ale takisto nás to môže po 15 minútahc pochovať a bude to 3-0

Reagovat
smazaný uživatel

*0-3

Reagovat
smazaný uživatel

Momodou07.01.2013 12:15

Chelsea Football Club = bulshit ktorý ale nelze nemať rád..a po posledných udalostiach by som tak veľmi rád chcel nenávidieť ten klub, ale to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Yung :-) kamoško, veď to bolo snáď jasné že je to len mierumilovné podrypnutie do súpera v boji o titul

Reagovat
I am Mancunian

presne kvoli tomuto som nechcel k nam cecha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Romero, alebo Cillessen sú lepší, no Kým nenahradíme De Geu Llorisom, poprípade Lenom, nebudem spokojný.

Reagovat
okorec

Leno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dělat tyhle vaše jednoznačné závěry po jedné chybě...

Reagovat
Thelvin

Kdo dělá závěry? Prostě to podělal, no. Teď další tři góly chytí a bude pořád frajer.

Reagovat
spider_8

Zatím se potvrzují Josého slova, že mistr bude mít na konci sezony hodně málo bodů. Týmy ze středu tabulky jsou neskutečně nabušený.

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky norsky zazrak, pchee, nastupi proti muzom a vyzera jak ziacik..tu si dava 16 rocny chlapec zalohu Arsenalu, hype dokaze sialene veci

Reagovat
smazaný uživatel

a uz ho hypujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaschrona style

Reagovat
vladis271

počkaj, prestaneš, keď prestúpi k nám.

Reagovat
vladis271

Reagovat
misinho7

asi norsky zazrak nesledujes castejsie ale posledne zapasi v repre acka bol vzdy najlepsi hrac

Reagovat
smazaný uživatel

tvrdi fanusik Realu, no o tom hovorim

Reagovat
Kluivert9

Jeho největší stříkač široko daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jen to... tvrdí to asi nejvíc optimistický fanda toho holobrádka.

Reagovat
misinho7

hovoria to oficialen stastistiky zapasu o hracovi zapasu cize tak..

Reagovat
Hokaido

kde ses tady vzal?

Reagovat
misinho7

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi mladas si to vali za Anderlecht a tiez nezaraba 80/w

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá, že všichni největší favoriti na titul ztratí hned první kolo...Spurs s United, Chelsea se Swans a teď to vypadá na Arsenal.

Reagovat
vrabejka

Liverpool přece vyhraje

Reagovat
bartlu

liverpool je favorit na titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
supporter

spurs

Reagovat
Thelvin

Letošní rok je náš

Reagovat
habinity

Dufam ze po tomto zapase zavru deti z arsenalu hubu na fans united pome west ham

Reagovat
smazaný uživatel

Čech má být posila?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Spurs určitě

Reagovat
habinity

A este som zabudol ze to by si dal chudak benzema ist do takeho hnoja k dlho bunde

Reagovat
fenixLFC

krul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Newcastle teda naprosto perfektní counter.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáš...dostaneš....

Reagovat
Side

Debuchyho centry jsou taky na zaplakání

Reagovat
smazaný uživatel

jaky dostal Cech gol?

Reagovat
SpecialOne

výběh alá superman

Reagovat
smazaný uživatel

aha, takze klasicky problem s vysokymi mici, ale s tim Wenger musel pocitat

Reagovat
smazaný uživatel

Krul super zakrok,nasledne krasny brejk a Wijnaldum ma otvoreny ucet v PL,parada.

Reagovat
fenixLFC

pri dnesnej obrane sotonu sa musi citit ako v holandsku

Reagovat
smazaný uživatel

Nasa obrana je riadne mimo tiez,zla komunikacia medzi stopermi,Pelle aj Yoshida hlavickovali sami,je to skor suboj utokov z obidvoch stran...

Reagovat
fenixLFC

oproti sotonu ste chelsea

Reagovat
PhilipS

Stejně sem rád, že už PL začala...po těch dřevěnejch předkolech je to balzám na oči...

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze sa musim opalovat, kladivari do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Do čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Zarate je šílenej sólista, to je něco hroznýho

Reagovat
Side

nikdo ve vápně

Reagovat
bartlu

taky kral ozil si tam vyslapoval jak retard...za to bych ho tak bil dementa, nikdy nehodi sprint, nikdy nezabojuje...muze mit genialni momenty, ale jinak je to line hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Zarate ty picuuuuuus

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum v Newcastlu. Vždyť je aktuálně lepší než Depay. (Ačkoliv asi nemá takový potenciál.)

Reagovat
Infernoqt

xDDDDDD

pardon

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooool

Reagovat
Side

cože?

Reagovat
bartlu

Reagovat
smazaný uživatel

Golasoooooooooooo

Reagovat
Pipo123

Ten chlapec to má stále v sebe

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá že ho docela svazuje nervozita, holt debut ve velkoklubu.

Reagovat
FUnk

zarate

Reagovat
smazaný uživatel

vystriedajte toho Čecha tam

Reagovat
fabec1222

Čech hrdina

Reagovat
smazaný uživatel

ZARATE GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
mickey mouse

Péťo, Péťo

Reagovat
Heisenberg

No jo, jsme šampioni

Reagovat
smazaný uživatel

Čechíňo jede bomby

Reagovat
Hokaido

čech

Reagovat
Side

čech to jako fakt sabotuje?

Reagovat
Coutinho10

skodaaa Giroud

Reagovat
Mimalu

Petr ....

Reagovat
Minister

Cech

Reagovat
minoLFC

Arsenal potrebuje nového brankára...súrne

Reagovat
SpecialOne

Čech to je díra

Reagovat
smazaný uživatel

toto by Szcz chytil s nohami ale

Reagovat
Alberto Aquilani

ahahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

co Čech zase udělal?

Reagovat
vitoAFC

Small Pete

Reagovat
smazaný uživatel

Super práce zatím Kladiváři!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zase Cechov gol no

Reagovat
smazaný uživatel

Yung ale toto už snáď potvrdíš ako Čech undercover :-)))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

achjo...proč se musí všechno srát když to zapnu..

Reagovat
smazaný uživatel

to uz se ale posral ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle podle me nebyla zas trak chyba Cecha, ikdyz to bylo chytatelne... Spis neschopnost obrany dostat balon pryc z vapna

Reagovat
FUnk

Reagovat
spider_8

Vaclík > Čech

Reagovat
Infernoqt

nakonec 1-0 proti Spurs nezní tak špatně

Reagovat
Minister

Ospina in

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

presne kvoli tomuto som cecha nechcel k nam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kluivert9

Opora Čech

Reagovat
Nikikrew

Ach tieto nase prve kola

Reagovat
Coutinho10

tak tohle neni Cechuv zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Největší Mourkova mind-games. Jak dělal, že ho nechce pustit a moc dobře veděl, že nás s Čechem vyřadí ze hry o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Cely to je mistrovsky tah od Mourinha! Nastrcil Cecha do Arsenalu a dava mu prikazy! Je to jasny...

Reagovat
smazaný uživatel

Vetsi habadura nez-li 11.zari

Reagovat
smazaný uživatel

Celý léto se snaží nenápadně do brány protlačit Begoviče.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, a navíc tím stáhl tlak z Courtoise a vzal ho celý na sebe! je to génius

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě se stalo, co každý tušil, Čech je totální sračka A náš nejlepší brankář je zakopaný někde v Římě

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

komu ten kouc strak furt vola?

Reagovat
smazaný uživatel

Domlouvá přestup Bolasiho

Reagovat
blaugrana

Tak ani tento rok to asi nebude na titul strýko.

Reagovat
KnoxXx

Slaven Bilic si uz podmanuje PL

Reagovat
smazaný uživatel

a má geniální účes

Reagovat
liquicitizen

no nemá práveže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čechu ty jsi opravdu sračka...

Reagovat
bartlu

Proc Wenger nestrida? Treba Ospinu za Ozila? Mozna by to byl spravny impulz...

Reagovat
Infernoqt

co to má za Arsenal za formaci tedkon se Sanchezem?

Reagovat
smazaný uživatel

nepýtaj sa, lebo to nevie ani Wenger. Typická zúfalá snaha o niečo.

Reagovat
smazaný uživatel

wow... Ox, Alexis, Walcott a Giroud na jednom ihrisku. To bude neskutočná pičovina zas

Reagovat
bartlu

wenger

Reagovat
smazaný uživatel

klasik, no

Reagovat
Nikikrew

A co ma ako robiť?

Reagovat
bartlu

skoncit a jit do duchodu

Reagovat
smazaný uživatel

zachovať nejakú formáciu a nejebať to tam všetko naraz napr.? to je tak strašne amatérske pojatie, že nechápem, ako to niekto ako on môže robiť... a stále a stále. "čím viac ofenzívnych hráčov, tým lepšia ofenzíva"

Reagovat
FUnk

wengerovina

Reagovat
Nikikrew

Je to 0:2, treba riskovat. A určite vie co robi

Reagovat
smazaný uživatel

toto nie je racionálny risk, toto je zúfalosť a bezmocnosť.

Reagovat
Heisenberg

Wenger jde v tomhle z extrému do extrému, jakmile tečeme, tak ti hodí 3 útočníky a křídla a Ox hraje pravýho beka, jakmile vedeme a bráníme vedení, tak ti stáhne Oxe za Monreala. Formace neformace, někoho tam hodí, třeba to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

hej, s tým, že to nevyjde nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

to nám ta sezona pěkně začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Ox na RB čo od toho akože čaká?

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger je král !

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný tip za ktorý by som dal dnes ruku do ohňa...Arsenal 1/3+

Reagovat
smazaný uživatel

kto sleduje Newcastle...ako je mozne, ze niekto ako Cabella nie je ani na lavicke a niekto ako Obertan hraje v zaklade?

Reagovat
smazaný uživatel

ozaj..wtf

Reagovat
fenixLFC

najvacsou zbranou newcastlu su rohy sotonu

Reagovat
Heisenberg

Jo, 10 000 kliček a přihrávek kolem vápna, na to jsem se těšil celý léto.

Reagovat
tomasinho

Mignolet, Clyne, Skrtel, Lovren, Gomez, Henderson, Milner, Lallana, Ibe, Coutinho, Benteke

subs: Bogdan, Toure, Firmino, Moreno, Can, Origi, Ings

Podle očekávání A Sakho ani na lávce, tak to už je moc

Reagovat
smazaný uživatel

ako ja nechcem provokovat, ale ak takyto Liverpool skonci na piatom mieste tuto sezonu, tak to je zazrak proste

Reagovat
tomasinho

Ale prosímtě, furt je to +- na úrovni Spurs, horší tým to prostě není ani omylem.

Reagovat
Dominator

Zeby bola na tom konkurencia lepsie sa ale povedat neda...

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda no

Reagovat
smazaný uživatel

Can na lavicke.. ked ho neda pocas zapasu do zalohy a Lovren bude hrat svoj standart, rodgers si koleduje

Reagovat
I am Mancunian

vy budete stale vyplakavat za tou lamou sakhom, sak nic extra neukazal

Reagovat
tomasinho

Víš co Samo...až o tom něco budeš vědět, tak napiš. Jsem tě přechválil minule.

Reagovat
I am Mancunian

podpichujem trosku sakho neni ani nalavicke, lebo sa mu narodilo dieta...

Reagovat
tomasinho

I tak je BR čurák, protože by byl na lavičce jinak stejně

Reagovat
I am Mancunian

my mame tiez svojho curaka, s tym nic nenarobime

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Uznám ti, že Škrtel je vyrovnanější než Sakho, ale lepší než Lovren a Toure je Sakho úplně jasně prostě.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

a co bys udělal jinak? Kromě toho, že bys vykopl Lovrena na měsíc, to asi každý

Reagovat
tomasinho

Co? Rozhodně bych nehrál Lallanu, rozhodně bych nehrál 4-2-3-1 se středem Milner-Henderson, protože to dozadu bude průser. A nehrál bych ani Gomeze, místo něj prostě Moreno. Chápu, že Firmino nemá fyzičku ještě, ale minimálně měl hrát Sakho místo Lovrena a Can místo Lallany.

Reagovat
R22

jako jo, 4231 souhlas, to taky nejsem zrovna nadšenej...s Gomeze nesouhlas, hrál v přípravě skvěle, o level líp jak Moreno, neni potřeba se držet s jeho nasazenim pozadu, prostě to chce zkusit a uvidí se

Sakho má volno, neni ani na lávce, narodilo se mu děcko..ale i tak bych hrál bych Toureho misto Lovrena no..a Can má myslim stejný problém jako Firminho ne? že ještě neni fyzicky rdy (pokud je tenhle předpoklad správnej, tak pak bych Lallanu hrál i já, ale je to takový na pomezí no..)

Reagovat
tomasinho

Jo, ten Can je na pomezí no. Ale já bych to risknul, než abych hrál s tímhle středem prostě. Gomez zahrál dobře, ale furt je to nezkušený, hraje přes nohu. A Morena nemůžeme odepsat takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

napr mne sa nepaci ze hrame 4231..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Ak sa nestane zázrak a Lovren sa nerozohrá, tak dúfam z celého srdca, že práve jeho chyby zlomia Brendankovi väz.

Reagovat
smazaný uživatel

im obom, vladis, obom!!

Reagovat
fenixLFC

ked nie je ani na lavicke tak je asi zraneny...co tu zas skusas

Reagovat
mickey mouse

bez Lucase, bez Markoviče

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot vyjebany

Reagovat
minoLFC

Sakhovi sa včera narodilo dieťa a Lallana je jasný, keď nemá Firmino natrenované. Gomeza tam uvidím radšej než Morena.

Reagovat
smazaný uživatel

nebolo to vcera - asi 3/4 dni dozadu

Reagovat
minoLFC

no proste sa mu narodilo decko a bol s rodinou

Reagovat
tomasinho

Bože, toho Gomeze vám ještě otřískám o hlavu. Hypujete ho hrozně, první PL zápas, na Stoke, bych se nedivil, kdyby pohořel. Tady je jakási falešná aura kolem něj. Je to talent, zahrál dobře, ale rozhodně bych nebyl tak pozitivní teda.

Reagovat
fenixLFC

jezsi na jednej strane tu places ze sakho predviedol viac ako lovren tak by mal hrat ale ked v priprave gomez predviedol viac ako moreno tak uz by si nebol taky pozitivny

Reagovat
tomasinho

Tak ty vole, kolik toho Moreno odehrál jako v přípravě. Ani ne polovinu toho, co Gomez. Příprava je hezká věc, ale nebral bych ji až tak vážně. Lallana dal taky dva góly a většinju času byl k hovnu. Nejlepší hráč přípravy byl jednou i Voronin. Já prostě nemám rád krajní beky přes nohu, protože to prostě nedělá dobrotu. V přípravě Gomez několikrát nesmyslně zasekával doprostřed. Proti rákosníkům nebo komu to nevadí, ale lepší soupeř by ho ztrestal za tohle.

Reagovat
minoLFC

S Gomezom to proste fungovalo, s Morenom doteraz a nielen v príprave NIE. Možno Gomez vyhorí ale zatiaľ hral, šancu si zaslúži a Moreno ak chce späť tak proste musí konečne zlepšiť výkony hlavne bránenie.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Moreno musí zlepšit uplně všechno

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

Nehypujeme, ale Moreno po minulej sezóne nezlepšil výkony ani v príprave(a pochybujem, že by to v tomto zápase bolo inak), za to Gomez hral veľmi dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite je tam hype..na druhej strane ma nahrane v anglickom fubale ovela viac ako Alberto..takisto proti Stoke vonku sa viac hodi fyzikcky lepsie vybaveny obranca, kt vyhraje aj hlavicku a vie branit :)

Reagovat
smazaný uživatel

ale Moreno je tragedik v defe. zas

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu Tome, když zahraje přípravu na té pozici nejlépe, tak si tu šanci nejspíš zaslouží.

Reagovat
Dominator

Reagovat
Manik...

Reagovat
icemike

Reagovat
frank

Reagovat
10

Kouyate hlavičkuje sám na penaltě - může za to Čech...Zarate, kterýho v souboji před vápnem naprosto vypustí Chamberlain, vystřelí přes dřeváka Koscielnyho přímo k tyči, poté, co 5 hráčů Arsenalu nebylo schopno míč odjebat - může za to Čech

Reagovat
smazaný uživatel

presne, obranci mu jeste konpu balon k noham, nez aby to nekdo svacl pryc pri takovem zavar

Reagovat
smazaný uživatel

šak ten druhej gol byl metr od tyčky ty osliku

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu samozrejme, ale obe veci boli chytatelne no

Reagovat
Alberto Aquilani

a neni tam ten brankár od toho, aby to pochytal? Minimálne ten 2. gol mal "golman jeho kvalít" chytiť

Reagovat
FUnk

Reagovat
10

kdyby ten míč viděl, tak by ho chytal

Reagovat
10

koukni se na jeho úkrok způsobenej pohybem Koscielnyho...ten má na obou gólech mnohem větší váhu

Reagovat
cristiano.K.

ten nesmyslnej úkrok udělal i Petr a v podstatě nikdo neví proč (ztráta koncentrace)

Reagovat
I am Mancunian

cech moze za to, ze nic nechytil

Reagovat
smazaný uživatel

brankár tam nie je na to, aby niečo chytil? Ten druhý gól bol jasne jeho.

Reagovat
Mada

to naprosto posral Ox

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a následne to ešte viac posral Čech, lebo to nechytil

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Za oba goly může částečně Čech a částečně hráči v poli, ale samozřejmě se bude více vyjímat Čechova chyba, protože přišel jako zachránce.

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhý nebyl tečovaný?

Reagovat
celeb

nie

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

prosimta toto boli goly kde ma aj on svoj podiel viny. .. tak tu nebul

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Taky koukám, co za dem*ntní fanoušky má Arsenal.

Reagovat
celeb

lol

1. gol bol jednoznacne jeho a o tom 2. sa zhodli v studiu NBC, ze by ho mal chytit 15 rocny dorastenecky brankar.

Ako si to ti experti v studiu mohli dovolit netusim, asi vobec nemaju prehlad, co vsetko Cech pre cesku reprezentaciu urobil a co vsetko znamena pre fanuskov na EF.

Mizerove!

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovič

Reagovat
blaugrana

Arsenal ma na hrote stožiar, ale tlačí to kombinačne cez stred, kde je pyčo aj Bilič.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech už na to nemá !!!!!! Ospina příští zápas bude chytat

měl rači zůstat na lavičce Chelsea, včera by si i zachytal

BIG ZEROU opět úřaduje

Reagovat
fenixLFC

mitrovic dobry nastup

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej dement no

Reagovat
smazaný uživatel

WHU si hrá bago na Emirates wow

Reagovat
R22

Markovic a Lucas ani na lávce

Reagovat
fenixLFC

looooooooooooooooooooooooooooooooooong

Reagovat
smazaný uživatel

L O N G

Reagovat
smazaný uživatel

Long!!! Teď ještě jeden!

Reagovat
Whitemedia

van Ginkel v základu, paráda

Reagovat
liquicitizen

som zvedavý naňho

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Alespoň on, když už si včera ani na minutku nečutnul Bamford..

Reagovat
Miguel19

Ten to bude mít těžký po příchodu Wickhama..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vodka

to bylo jasne

Reagovat
Matić

Reagovat
liquicitizen

poďme saints, ešte jeden !

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by dát ještě jeden, ať je nějaká legrace a Arsenal poslední

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Adrián si tankistu zatím maže na chleba...

Reagovat
smazaný uživatel

Knihovna už zavírá

Reagovat
Liquid

Wenger: Nepotřebujeme Benzemu, potřebujeme kvalitního gólmana

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger prokauč ty střídání prostě..

Reagovat
liquicitizen

giroud dneska strašný

Reagovat
Infernoqt

tak první kolo fanty mi solidně nevyšlo

ale co na to, tyhle výsledky za to stojí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Remember when Cech made that one good save for Arsenal and they thought they'd win the league, World Cup, Super Bowl and X Factor?

To se mi líbí · Odpovědět · 323 · 9 min

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dneska to pojebal, ale že bych si byl jistý tím, že vám zůstal ten lepší...

Reagovat
Nikikrew

Pískať už konec

Reagovat
bartlu

no, prej ze cech je tajny agent mourinha...to bych spis rekl, ze wenger, ten arsenal trolluje o hodne dyl

Reagovat
spider_8

Wenger je agent Mourinha?

Reagovat
bartlu

wenger je hlavne dement....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

táhni idiote

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham dobrá robota, aj keď im obidva góly daroval Čech. Payet tam asi dlho neostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Payet je na velkej přestup už zřejmě starej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pár rokov ešte v sebe má a ak by prestúpil hneď po tejto sezóne... West Hamu neskutočne pomôže a neviem čo som si myslel, keď som jeho vyhodil z fanty a dal som tam Walcotta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě by mohl zamířit do většího klubu než je WHU. Ovšem do velkoklubu těžko. Ačkoliv by momentálně možná měl v EPL na základ kdekoliv.

A větší kluby v Evropě (Atlético, Valencia, Řím...) si třeba taky nemusej dovolit platit mu tolik co West Ham.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, West Ham má rozrobený dobrý projekt ( ), sťahujú sa na nový štadión a možno to bude pre neho ideálny klub, bude tam najväčšia hviezda, akcie pôjdu cez neho a bude sa mu tam dariť viac ako v klube, kde by bol odsunutý na vedľajšiu koľaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Mané

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Koscielny je mega tragéd, jak dlouho ho ještě bude Wenger tlačit?

Reagovat
bartlu

jak dlouho jeste budou tlacit wengera?

Reagovat
pa3ce

Ty tu čo predvádzaš?

Reagovat
celeb

obranuje tu Cecha zubami nechtami a na niekoho ten neuspech zhodit treba. Takze Koscielny (inak nikdy sa nepacil a Arsenal s nim ligu nikdy nevyhra), Wenger, Ozil, Giroud, ... vsetci nahovno, len Cech to drzal.

Ako za 0 skorovanych golov Cech samozrejme nemoze, ta zasadna chyba bude niekde uplne inde (najskor vo Wengerove hlave), ale Cech jednoznacne najhorsi hrac na ihrisku, proste mu premiera v PL na domacom stadione absolutne nevysla.

Brankar je to dobry, ale zdaleka nie tak dobry, ako sa tu na EF vykresluje (top 3 ) a Ospina by bol z dlhodobeho hladiska pre Arsenal lepsiou volbou.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

ty dnes ideš dobre teda neviem, prečo som ťa mal za človeka, ktorý je celkom rozumný a má prehľad

Reagovat
10

na tohle už jsem si tady docela zvyknul, člověk napíše 3 příspěvky k Arsenalu a už "ide dobre", už to "nezvládá"...doporučuju ventilovat si frustraci jiným způsobem

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti doporučujem zistiť si najprv, čo je Kos za hráča, a nie súdiť z jedného nevydareného zápasu.

Reagovat
10

to je pravda, protože jen pár vyvolených fanoušků Arsenalu mělo možnost ho sledovat ve více zápasech (1+), aby mohli udělat objektivní a nezaujatý zhodnocení

Reagovat
smazaný uživatel

nemuseli byť vyvolení a dokonca nemuseli byť ani fanúšikovia Arsenalu.

Reagovat
10

no, vidíš, že seš docela chytrej kluk

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že raz budem takto na teba môcť reagovať aj ja

Reagovat
SunFells

Co to zkoušíš, synku?

Reagovat
10

a ty tím oslovením zkoušíš co? klasické reakce fanoušků Arsenalu, když jim někdo sáhne na "legendu", která se posledních 5 let svojí nesmírnou kvalitou podílí na jednom úspěchu za druhým

já mám Arsenal rád docela dlouho (kolem 20 let), ale když vidím současný hráče, který jste ještě k tomu schopný vynášet do nebes, je to celkem smutnej pohled

Reagovat
smazaný uživatel

a koľkokrát si tých súčasných hráčov videl aj hrať, keď o jednom z najlepších stopérov ligy bez hanby vyhlasuješ, že je mega tragéd? Určite mnohokrát, že?

Reagovat
celeb

ehm, preco teda ten "jeden z najlepsich stoperov ligy" pravidelne zlyhava v najdolezitejsich zapasoch? LM, finale poharov, derby, prestizne zapasy big 5?

Reagovat
SunFells

Co?

Reagovat
celeb

https://www.youtube.com/watch?v=4pGGe3ZPqDs&t=289

fakt sa mi tu nechce hladat vsetky jeho faily v top zapasoch.

Je to dobry stoper, stale sa zlepsuje, Arsenal fans ho zboznuju, ale jednoducho nezvlada tarchu najdolezitejsich zapasov. Dlhodobo.

Vie excelovat v beznych ligovych zapasoch ale vyradovacia faza LM/finale poharov/... pre neho jednoduch nie je.

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Tak to fakt hledej, pokud chceš nějak podložit ty své nesmysly.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Chelsea minulý zápas byl jeden z nejlepších hráčů na hřišti..

Reagovat
smazaný uživatel

to byl taky přátelák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ukážeš mi tie "finále pohárov", kde zlyhal? ukážeš mi tie pravidelné zápasy, kde zlyhal vyslovene on a nie celý tím? či budeme len tak trepať do vetra?

Reagovat
vodka

minimalne carling s birminghamem dojebal teda solidne...

Reagovat
SunFells

A taky je to jediný významný zápas, na který jsem si vzpomněl. Třeba byly ještě nějaké, v minulé sezóně se třeba v NLD nevyznamenal, on chyby sem tam dělá ...nejčastěji hloupé tackly ve vápně. Ale pravidelně? To pak pravidelně zlýhává asi každý stoper.

Reagovat
SunFells

Btw Koscielny je dneska trochu jiný hráč než tamten oslík před pěti lety.

Reagovat
Mada

Reagovat
fantomas

Což bylo taky v počáteční fázi jeho angažmá, od tý doby ušel velkej krok kupředu.

Reagovat
celeb

ty asi Arsenal dlho nesledujes

Reagovat
smazaný uživatel

takže neukážeš, čo?

Reagovat
celeb

mas ho hore, 2011 carl. cap s Birminghamom. Ako poslednu sezonu, dve siel nahor, ale toho dojmu z neho sa uz nezbavim. Ale to je moj problem, nemam chut s snikym hadat, toto je pre gunnerov citliva tema.

Reagovat
smazaný uživatel

takže jeden zápas, v jeho prvej sezóne, odkedy prešiel obrovský kus... Ok.

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

To máš rád asi hodně zpovzdálí, když máš takové vědomí o Koscielnym. Ten jeho podíl je tak velký, že to padá na něj? Znovu, co to zkoušíš, synku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je zly, aj ked niektori z neho robia pomaly topku...

Reagovat
smazaný uživatel

presne, je dobry, ale uroven Ramos, Terry atd nikdy nebude

Reagovat
smazaný uživatel

traged to není, ale když ho tu občas fanoušci vykreslí jako Maldiniho tak pak v zápasu přichází zklamání

Reagovat
Kluivert9

Payet si z Kostelníka dělá dobře prdel

Reagovat
Heisenberg

Alexis

Reagovat
Infernoqt

Sanchez, jak si to tam rovnal na střelu, jsem čekal, že to bude dělovka do šibenice a on tam dá takovou placírku

Reagovat
vitoAFC

Člověk se na to těší takovou dobu a pak tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Payet je takhle dobrej furt?

Reagovat
smazaný uživatel

Loni 16 přihrávek na gól.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska válec

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme

Reagovat
Ángel di María 22

Haha, tohle je prostě paráda Krásnej vstup do sezóny.

Reagovat
teenz

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Placebo

Už to ukonči! Stejně už jsou všichni doma.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo od Arsenalu... tragické.

Reagovat
bartlu

diky wenger, top class manager

Reagovat
Infernoqt

Nechci nic říkat, ale normálně se těším na Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

s nulou se vyhrát nedá

Reagovat
honziss

První výhra West Hamu nad Arsenalem od toho památného vítězství 1:0 na Emirates v roce 2007, které rozhodl Bobby Zamora jednou jedinou šancí Hammers v tom zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam bol vždy z Arsenalu posratý, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak když prohra, tak aspoň že Bilič

Reagovat
Liquid

těšíme se na vyjádření Petra Čecha k 1.gólu, zase uslyšíme něco o sluníčku v očích

Reagovat
Busby babes

ja si teda moc nepamatuju, ze by se k necemu nekdy nepostavil jako chlap a na neco se vymlouval...

Reagovat
Ángel di María 22

Cože? Neustále něco mumlá a nepřizná pořádně chybu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
tulen

krásne

vyhrali sme to hlavne nasadením a tým, že konečne máme niekoho kto tú hru vie aj tvoriť.

Peťo nemôže mať určite čisté svedomie, ale takýto hate zrazu na neho ? pomoc od ostatných hráčov vôbec, to by tam mohol byť aj Superman v tej bráne.

Pokiaľ niekto nevysvetlí Arsenalskym hviezdam, že sa treba aj posnažiť za výhru, titul nebude

Reagovat
SpecialOne

superman tam byl při prvním gólu

Reagovat
CHONG

Arsenal

Reagovat
Liquid

Může Arsenal stáhnout z hostovačky Szcesznyho nebo ne ?

Reagovat
SunFells

Proč tě to zajímá?

Reagovat
Liquid

Když Čech bude podobně stabilní dál, zdali si může Arsenal stáhnout do branky Poláka

Reagovat
Manik...

A proč by to dělali, když mají Ospinu, který je o třídu lepší než Polák?

Reagovat
SunFells

To jsou zase teorie

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

tvl, ale Cameron na stoperu, to nebude takova prdel... i kdyz vyskou na bentekeho ma, no...

Reagovat
smazaný uživatel

vsak daj celu zostavu

Reagovat
smazaný uživatel

urob si s nimi poriadok už

Reagovat
vodka

Butland - Johnson, Cameron, Muniesa, Pieters - MvG, Whelan - Walters, Adam, Afellay - Diouf

Reagovat
SunFells

Čech mě nepřekvapuje, ale že nedáme doma gól West Hamu, přičemž celou půlku prohráváme, to je špatné. Samozřejmě ale bránili velice dobře, i ten šestnáctiletý ušel.

Reagovat
Mada

Reagovat
Manik...

Zrovna on, takovej lempl

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

to nepatrí k dnešnému zápasu

Reagovat
vladis271

tiež som najprv ostal šoknutý, ale stačí sa pozrieť na farby dresov.

Reagovat
Minister

a tiež by zrejme nebol taký naobliekaný v tomto počasí

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne teda ten sponzor Nike na Emirates je asi najväčšia nezrovnalosť, vzhľadom na to, že už druhý rok máme Pumu, že áno...

Reagovat
Minister

tak to som si ani nevšimol

Reagovat
smazaný uživatel

a oblečenie hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

aha ok

Reagovat
minoLFC

ako dobrý čurák

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Minister

Reagovat
SunFells

Chlapci, vy jste v lese.

Reagovat
minoLFC

no tak som mu zakrivdil no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Nikikrew

boze moj

Reagovat
Liquid

Reagovat
migwel

Díky ten kurz 11 prostě nešlo nehrát!

Reagovat
vrabejka

Tak snad aspon LFC jako jediny z favoritů vyhraji 3:0

Reagovat
vitoAFC

Jedinej, kdo dneska hrál Premier league byl Ox. Čech, Ramsey, Ozil, Giroud a Debuchy naprostá tragédie.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Manik...

Arsenal ... Takhle se jede na titul

Wenger ... Ta jeho nasranost je k nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Szczesny > Čech

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Odtiaľ-potiaľ.

Reagovat
CHONG

Petr je srdcař, kterého nezastaví ani přestup, letos opět pomůže Chelsea k titulu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
frank

Aha takže takhle myslel, že jeho nejoblíbenější PL titul bude 2016.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz som prišiel z vlastného zápasu, môže mi niekto popísať afc whu?

Reagovat
Manik...

Arsenal tlačil, byl neschopný, dostal 2 góly a Wenger jde brečet na tiskovku

Reagovat
stiflerovamama

Od WHU velmi dobry vykon, vycnievali Sakho, Payet, Kouyate. Prvy gol zo standartky ked Cech nespravne vybehol, druhy tiez z velkej casti jeho. Arsenal toho vela nepredviedol.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, ako poteší, o tomto pl je, ale pozerám na ten tím fanty, prvé kolo dobre v piči

Reagovat
R22

Stream na LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to bude teď boží sledovat na ČT ten Arsenal World nebo jak Už se těším na otázky "Co si myslíte o Petrovi Čechovi?"

Reagovat
tulen

a veľký palec hore Oxfordovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
frank

Reagovat
SunFells

Ox si tuším drží průměr jedné dementní ztráty míče na zápas od začátku přípravy.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz ešte prosím Stoke 6 - 1 Liverpool

Reagovat
vrabejka

ale v opačnem gardu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Manik...

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

Streamik chalaniska?

Reagovat
smazaný uživatel

na goatd

Reagovat
Bennhy

bilbo...

Reagovat
fenixLFC

frodo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

uz to nie je bilbo

Reagovat
smazaný uživatel

Ku drat, ale skopirujte

Reagovat
Melda

tak tak

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem

Reagovat
Alberto Aquilani

Shaqiri ide do Stoke či Liverpoolu, teraz neviem

Reagovat
smazaný uživatel

everton možno

Reagovat
Alberto Aquilani

bol na tribúne, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

hd link na lfc?

Reagovat
smazaný uživatel

acestream://7dcf3c8daaad0efbef55af2d74d52a5f8f65783c

Reagovat
fenixLFC

tak jedna vyhra z posledných 7 zapasov na stoke...to bude ta poharova 2:1 po dvoch goloch suareza...skvela prognoza

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke dneska dost překvapivá sestava, Shawcross nikde, střed zálohy podle prognoz taky uplně jinej...

Reagovat
vodka

protoze prognozu psal mantak. Shawcross je zraneny, prekvapeni je tak maximalne Cameron misto Wollscheida.

Reagovat
Dominator

Bojan nie je ani na lavicke? A Muniesa v zaklade?

Reagovat
fff

Nevyhrali sme tam 5-3 dva roky dozadu?

Reagovat
fenixLFC

to nebolo doma?

Reagovat
smazaný uživatel

4231, Milner s Hendom DM/CM. Brenton Ty tupy kokot blby

Reagovat
smazaný uživatel

Scum skurveny, pastier vyjebany

Reagovat
vladis271

Reagovat
Melda

Máte už někdo nějaký stream na Liverpool?

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
Melda

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Prosím poraďte, jak nejlépe s vlastní vahou zpevnit břišní svaly, kromě sedů lehů...

Reagovat
mario23

Reagovat
monty25

Tak jdeme na to. Osobně bych si přál, aby letos Liverpool nebyl pro smích jako minulou sezonu a tajně doufám v umístění do 4. místa...

BTW: Stejně jako místní znalce mě hodně překvapilo dnešní složení obrany. Tak uvidíme...

Reagovat
fenixLFC

kua benteke ked ma hlen loptu tak za nim nehaj ved on by o nu prisiel

Reagovat
Infernoqt

za tohle měl Nani už červenou

Reagovat
nani92

Reagovat
Dawon

Nani uz by videl rudou

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

S Čechem v brance bude Arsenal rád za umístění v horní polovině tabulky.

Reagovat
icka

Nejlepsi stoper galaxie Koscielny opet ukazal sve kvality

Reagovat
tomasinho

Klasická naivita Ibeho, který neví, co dělat a zamotá se. Větší talent než Sterling

Reagovat
fff

Reagovat
tomasinho

V3ak se takhle zamotává neustále, neumí dát míč od nohy, drží ho dlouho.

Reagovat
tomasinho

S klasická Lallanovka k tomu, dát to hned od nohy, nejí to offside.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren vyčistil

Reagovat
Error

Reagovat
Error

Na Stoke je prý Shaqiri.

Reagovat
m.sali

to uz ten sturridge skoncil s fotbalem, nebo co snim zase je?

Reagovat
tomasinho

V září bude.

Reagovat
celeb

pozeram, ze fans MU zase naberali v 1. kole draftu

Reagovat
erwin

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Shaqiri

Reagovat
nani92

neboj sa, neprišiel si pozrieť Vás

Reagovat
smazaný uživatel

Ujebanec, pls

Reagovat
nani92

KK pls

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
Zaschrona

Pry se rozhoduje mezi Stoke a nama, alespon dle ofiko strankech Di Marzia...

Reagovat
nani92

tak včera ste mu určite pomotali hlavu

Reagovat
Zaschrona

Hmm, snad to dneska Liverpool zvalcuje, at se fakt nestane to, ze jim da prednost. By me asi jeblo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi Stoke, ked je na ich zapase

Reagovat
Zaschrona

http://gianlucadimarzio.com/en/eng/stoke-continues-to-pursue-shaqiri-while-everton-also-in-the-race-for-inter-winger/

"Inter continues to look for ways to improve Mancini's squad, but before they can add players they need to sell. Xherdan Shaqiri could be heading to the Premier League, the Swiss striker is currently attending Stoke's match a club he was close to joining in the past. Everton is also pursing Shaqiri, both clubs have an agreement in principle with Inter so it will be up to the winger to decide where he'll go. At moment it appears Shaqiri is leaning towards Everton more, Inter continues to wait for him to make his decision."

Dle Di Marzia spis k nam, nevim...

Reagovat
vodka

stoke mam dohodu s interem uz snad pres mesic, zajem o neho je dlouhodoby, ale on puvodne cekal na vetsi kluby, ktere jaksi neprisly..

Reagovat
Zaschrona

Jojo, vim. O zajmu Evertonu se taky ale uz pise delsi dobu, par tydnu. Prijmutou nabidku maji oba kluby. Tak snad si ted vybere nas, Stoke se podari dotahnout ten Jarmolenko a vsici budou spokojeni.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
m.sali

where is admin when we need him!!!!

Reagovat
penepi

Petr Čech banter

Reagovat
smazaný uživatel

Ak s tymto skoncime 5., bude to zazrak

Reagovat
smazaný uživatel

Milner

Reagovat
pedroLFC

Zdravim,nemá prosím někdo link na LFC,kterej se neseká?

Reagovat
m.sali
Reagovat
m.sali

blabseal.com/frodo/

Reagovat
pedroLFC

díky

Reagovat
smazaný uživatel

podla ocavakani s bentekem v 10tich..pokial nedostane cosi na palicu tak nebude vidiet

Reagovat
smazaný uživatel

ale fantomas povedal

Reagovat
nani92

ešte si počkáme zajtra na Bonyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Hodnotit po ani ne půlhodině, když se sotva stih zapojit do přípravy. Vy se fakt překonáváte.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitni hraci ukazuju aspon zablesky hned, ale este si pockame samozrejme; zatial je taky aktualny stav, ako ho opisal Duso

Reagovat
fantomas

Ale prdlajs. Je to hroťák v systému s jednim hrotem, to je kurva specifická a citlivá záležitost.

Reagovat
fantomas

A ne, Dušo neopisoval aktuální stav, nýbrž použil budoucí čas. Kuriózně jen pár dnů potom, co pro vás z hovna a ze země udělal gól v generálce.

Reagovat
smazaný uživatel

"nedostane" - myslene v zapase. Ten gol proti superovi, kt.mu nechal tolko priestoru, kolko v PL nedostane je nevypovedajuci.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, ja proste nemôžem, nedá sa to, nechcem.reagovať..keď osedláš útok bentekem, coutinhova druhá najväčšie zbraň jeho hry je pasé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Náběhy nemusí dělat jenom Benteke. Jde celkově o to mít tu hru v pohybu, což Coutinhovi vyhovuje. Jenže v našem 4231 žádnej pohyb není. Tohle jde prostě na hlavu Rodgerse a ne přímo na Bentekeho.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez pravda, aj ked Benteke nema tak ci tak dobry pohyb, aj Daniel ked hral sam, mal lepsie nabwhy

Reagovat
fantomas

"Aj Daniel"? Však je to útočník s jednim z nejlepších pohybů v lize obecně, bodejt by ne. Benteke sem nikdy nepřicházel dělat náběhy, proto by se podle toho neměl hodnotit. A mezi "dělánim náběhů" a "čekánim na to, až ho trefí centr" je setsakramentská mezera.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze mame hracov, s ktorými si nevyhovie, preto vela z nas nechape, naco sme ho vobec kupili...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Na to je moc brzo. Se Studgem si třeba může vyhovět úúúúúúplně krásně.

Reagovat
fenixLFC

zvlastne ze to iste sa hovorilo o mariovi

Reagovat
fantomas

No, a kolik toho spolu nahráli? Odkdy Benteke = Balotelli? A proč by Benteke nemoh bejt uplně někde jinde?

Reagovat
fenixLFC

o to ide. Ked sturridge bude laborovat ako vlani tak benteke bude jediny hot a to bdue rovnaka sracka ako vlani. Ked bude studge zdravy tak nepotrebuje vedla seba dalsieho hrota

Reagovat
fantomas

Ale potřebuje. Ani Sturridge nevypadal ideálně jako osamocenej hroťák. S Bentekem by jim nechybělo nic. A v rovině "no jo, ale Studge přece bude zase furt zraněnej" samozřejmě žádnej manažer ani sportovní ředitel neuvažuje. Což je jedině pochopitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak teda ne no.

Reagovat
smazaný uživatel

Smejem sa len na tom poslednom slove . Uvidíme no

Reagovat
fantomas

Co je tak strašnýho na slově krásně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ups; *predposlednom

Reagovat
fantomas

Přesně tak, od toho máš kurva křídla. Benteke ti může dělat tisíc jiných věcí.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

šašek

Reagovat
Mada

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Bentekemu kupodivu věřím daleko víc než Milnerovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tazko povedat, ani jeden by v ideálnom stave nehral zaklad

Reagovat
Mada

Reagovat
Manik...

Nic nového

Reagovat
erwin

Nejlíp strávená čtvrthodina v tvým životě...

Reagovat
penepi

Ficokokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Dal by si si čo????

Reagovat
fenixLFC

mignooo

Reagovat
nani92

Skrtel vo forme

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson-Milner; to moze napadnut len dvom kokotom - deluded Brenton a Woy

Reagovat
erwin

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

No mě zatím teda nepřipadá, že by ten střed propadával tak jako loni třeba s Lucasem, nebo Allenem.Ale taky bych tam raději viděl Henda s Canem.

Reagovat
vladis271

Neprepadáva lebo sme zalezení ako keby sme hrali proti Barcelone. Útočíme v 3 hráčoch.

Reagovat
Melda

Však BR se nechal slyšet, že zapracovali na defenzívě.Chce to už sundat šaška Lallanu aby hrál Firminho.A Ibe, jestli bude tak skrblit, tak mě taky brzo dojde trpělivost.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Dawon

hlen

Reagovat
Trand

Glen.

Reagovat
fff

Gomez dnea teda oproti priprave nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Prva dobra vec Chris

Reagovat
smazaný uživatel

br odstup

Reagovat
vodka

ibrahim ale nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bojím, že takhle nějak bude vypadat celý tenhle ročník. Všichni budou ztrácet, United bude hrát tužku, ale ztrácet nebude.

Reagovat
Infernoqt

hmm, takže říkáš, že si vyměníme role

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pocit, že tým, co nastřílí druhý největší pocit golu a pulku sezony hraje parádní útočnej forbal hraje tužku jo?

Reagovat
smazaný uživatel

florbal

Reagovat
Switchback

Reagovat
Infernoqt

dost bychom si protiřečili, protože očividně máme na to oba jiný názor, proto

Reagovat
smazaný uživatel

Yung by napsal, že jsem dilina, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá to Liverpool ľahké. Stoke majú van Ginkela.

Reagovat
minoLFC

je na ihrisku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje?

Reagovat
vodka

nic moc, nzonzi mel proste zustat, je schopnejsi v rozjizdeni akci, van ginkel spis jenom narazi...

Reagovat
smazaný uživatel

On měl parádní zápasy před zraněním, je mi ho líto kluka, v něm ten druhý Lamps prostě byl.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

pred zranenim rozhodne jo, ty citrone

Reagovat
vodka

me prisel vzdycky spis box to box hrac...

Reagovat
smazaný uživatel

No ne uplně, takovej techničtější a zase uplně ne motorová myš jako top B2B

Reagovat
vodka

*mne

a ne, lamparda mi herne nepripominal fakt nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, ze ja v nem videl nejvic ballacka

Reagovat
smazaný uživatel

Ballack by byl boží v tomhle kádru

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho kopie to neni, to fakt ne, šlo mi o to, že by ho na postu v týmu v klidu nahradil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele on byl fakt super, jak se koupil prakticky zase na hostovačku, tka ho po prnvích zápasech všichni div nestrkali do základu, budil parádní dojem na hřišti, přesně, co by moderníé CM měl hrát, spolehlivý dozadu a technicky vyspělý a nápaditý dopředu, hlavně byl neskutečně agilní.

Reagovat
fenixLFC

na druhej strane maju aj hlena

Reagovat
vodka

ten mel dat gol, ale jinak hraje dost dobre.

Reagovat
fenixLFC

dobre? ved dopredu vsetko zajebal

Reagovat
R22

Reagovat
vodka

vsechno ne, hlavne ale docela slusne brani, coz sem necekal.

Reagovat
fenixLFC

ved sme ho vôbec nepreverili, dopredu sme nepredviedli zhola nic iba nakopavali na gorilu

Reagovat
vodka

pozicne ale nehori, zachytil par prihravek, rozhodne solidni vykon a zatim teda lepsi nez Clyne.

Reagovat
Melda

Reagovat
vodka

lallana trapacek

Reagovat
smazaný uživatel

To je příšerný...

Reagovat
fenixLFC

dobra bieda

Reagovat
pedroLFC

pastva pro oči

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
monty25

První půle hrozná nuda. Zlatá Synot liga...

Reagovat
Dawon

Zatim teda zhruba podobne zazivne jako my se slipkama

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

dám si Team Fortress cez prestávku nech si spravím chuť...dobré hral...no asi len Ibe...Firmino do hry miesto bradača

Reagovat
vladis271

Si robá piču? Celé zle, to čo je za systém? Odteraz nakopávame lopty do predu? Pressing vpiči. Keď majú loptu stopéri Stooke tak sme zalezení 10 na vlastnej polke. Ja to jebem, toto je moc.

Reagovat
vinetou

Nakopnout míč dopředu a doufat, že si to Benteke zpracuje, obehraje 3 obránce a dá gol.

Taktika ale Rodgers

Reagovat
fenixLFC

to vies, aby sa nam mega super dobry utocnik a najlepsia posila leta benteke zaplatila...ved ako sa vravelo, staci iba mierne upravit system a moze zapadnut....teraz to vidime

Reagovat
vladis271

ako ja neverím, že BR by bol až tak tupý, že by chcel hrať pravidelne toto. By letel ešte v novembri.

Reagovat
fenixLFC

ked bol dostatocne tupy ze kupil bentekeho....

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

man utd - spurs bol lepší zápas

Reagovat
Busby babes

tak to musi byt paradni bida dneska.

Reagovat
vinetou

Podle komentátorů na O2 to není špatnej fotbal, tak já jim budu a věřit a zejtra si zajdu k očnímu

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá někdo hax, dlouhatánsky jsem to nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

You kill Coutinho's game with slow players in front. No cohesion between defence & attack. Slow in transitions.

Reagovat
Coutinho10

stejna nuda jak united ....kazdopadne asi lepsi nez nez prohravat 5:0 po polocase jak minule...takze se asi nemuzeme divit, ze to takhle vypada

Reagovat
smazaný uživatel

Grc Uz sa tesim na tie reci o charaktere

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas jsem neviděl, ale je pravda, co teď píše na FB kámoš (scouser), že Live je prostě od prvního pohledu blbě koučovanej celek, kde polovina hráčů neví co hrát?

Reagovat
pedroLFC

Evidentně to tak vypadá. I ten Johnson mi nepřijde špatnej ve Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

No on je to kluk/chlap co do fotbalu fakt vidí a poměrně srdcař Liverpoolu, tak mne od něj takhle rezolutní prohlášení překvapilo. Vyloženě píše o amatérskym trenérství.

Reagovat
fenixLFC

ved hra uplne to iste co u nas...sem tam rpejde cez hraca ale potom center preleti cele vapno..a dozadu ho nikto nepreveril

Reagovat
smazaný uživatel

Normalne mam pocit ze nebola ziadna prestavka medzi sezonami, iba sme vymenili 4 hracov a pokracujeme v takych vykonoch ako na konci min sezony. Tri naznaky futbalu z nasej strany a okrem toho zmatok v obrane, pomaly stred ihriska, ziaden utok. Chalani si myslia ze hraju este proti Malaysii.

Reagovat
vladis271

toto je horšie ako minulú sezónu. Tam sme sa aspoň snažili hrať futbal, aj ked nám to nešlo. Dnes mám pocit akoby som fandil Pulisovmu Stoke.

Reagovat
cubazi

Hmmm problem je vtom že to že nam odišiel Sterling, znamena že nam odišiel aj kreativec s strede poľa, Lalana, Ibe, Hendo ani Beny (Benteke) nejak nič tvoriveho vymyslieť nevedia. BR podpiš tohio Shaqiriho a v druhom polčase nasad Firmina Ings a Origi...pome LFC!! Nelamme ešte palicu je len úvod, nevyzera to až tak hrozne ako som si myslel...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrozně to proboha vypadalo ve tvých představách? Protože tohle byla absolutní zoufalost.

Reagovat
cubazi

Len vravim nelamme ešte palicu

Reagovat
lucius6

Liveprool hraje tak nehorázně pomalu, Sterling vám dost chybí, on to dokáže aspoň zrychlit když už nic, vůbec mi připadá, že ta hra nemá hlavu ani patu, jako by ani hráči nevěděli co chtěj hrát, zatim teda hroznej fotball

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
smazaný uživatel

za tu druhu cast

Reagovat
liquicitizen

rodgers si asi fakt myslí že sa mu ho podarí nahradiť ibem

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sračku by nezrychlil ani Raheem.

Reagovat
smazaný uživatel

proste Brentonov LFC

Reagovat
vladis271

A Benteke vypadá akoby ho každý krok bolel, tak ich robí čo najmenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke si nezaslúži za sebou takých tvorcov hry :-). Ešte nakoniec bude aj on za babráka

Reagovat
fantomas

Reagovat
One-Real

Lepší Benzema zatim parádně.

Reagovat
10

to je kdo?

Reagovat
One-Real

prý Benteke

Reagovat
10

tušil jsem to...a kdo to psal?

Reagovat
fenixLFC

to kto preboha tvrdil?

Reagovat
One-Real

pro oba..mám dojem, že to tu psal v jedný z těch diskuzí před přestupem vlado, že Benzema je hrozný kopyto a Benteke je lepší volba

Reagovat
vladis271

to som nenapísal, netrep pičoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

aj ked benzema je drevo

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren moze byt rad, ze len ZK

Reagovat
Kluivert9

Ti komentátoři jsou na O2 ještě víc marní, než jsem čekal

Reagovat
lucius6

Podle mě jsou v pohodě, nějaké extra úlety zatim nepředvedli

Reagovat
Kluivert9

Třeba že Wollscheid jde zažít vytouženou premiéru v PL?

Reagovat
Usty

Lovren ten si řekl o disciplinární trest. Za to se dává klidně 6 zápasů...

Reagovat
pytlerLFC

Ať mu napálej klidně exemplární, aspoň 15.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu

chalani, co afellay?

Reagovat
Melda

Mě se hodně líbil.Ikdyž byl celkem bit, na což asi není zvyklej.

Reagovat
fenixLFC

este 12 minut do firminha

Reagovat
smazaný uživatel

Idiot Lallana fakt

Reagovat
fff

Clovek sa tesi na sezonu a ...uz sa ani tak netesi

Reagovat
cubazi

nema to system...hrame zase na nahodu, presne tam kde sme skončili minule. Samozrejme nehra nam ani do karat priatelske zapasy s Malaysiov alebo Molde, zatial čo ostatny hrali s Bayernom, Barcou a pod... Taže budiš, chybou v hre je BR. Našou nadejou je kouč ktorý už niečo dokazal... Klop, Ancelotti...

Reagovat
smazaný uživatel

Si mal ist na ten vylet

Reagovat
SunFells

Co Lovren udělal?

Reagovat
cubazi

Hmmm Glenove pasy lepšie než naše

Reagovat
vladis271

toto nemyslia vážne takúto hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

17:59 Shaqiri sleduje duel Stoke City

To je aspoň expreska

Reagovat
10

po tomhle zážitku asi radši ukončí kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nebyl i na Evertonu, tak půjde tam

Reagovat
Zaschrona

Takhle to nefunguje.

Reagovat
fenixLFC

vystrelili sme uz vôbec na branu?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle kompjůtru ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
liquicitizen

lovern 1. strela

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo by uz konecne osvietit vlastnikov v kontexte pozicie BR

Reagovat
Switchback

Kurde to je fotbal

Reagovat
vinetou

Střela na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Brenton střídá na výhru

Reagovat
cubazi

Nová doba, chybou su stopéry ktorý malo útočia, Sktel, Lovren sa postarali o prvu strelu na bránu

Reagovat
pedroLFC

vyhrál Gomez už nějakej souboj dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak jen jeden hlavičkovej z asi 20. Doufal jsem, že jestli v něčem bude jeho nasazení lepší než Morenovo, tak v soubojích a defenzivní hře. Chyba lávky.

Reagovat
Kluivert9

S Morenem o sestavu.

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci United, Arsenalu i Liverpoolu jsou opět nasraní - vesmír je v rovnováze

Reagovat
smazaný uživatel

A my ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Brendon Rodgers, The Football Genius. Liverpool nemá vôbec žiadnu taktiku, to je otrasný futbal. Len tak ďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Couts moc to beries na seba

Reagovat
Tolstobik

Ta PL

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to snáď nechceš určovať na základe súčasného Liverpoolu dpc

Reagovat
Kluivert9

*víkendu

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Darmian > Clyne

Reagovat
smazaný uživatel

Clyne nehra zle, netrep

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj napriek tomu to platí

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný, ale Darmian byl jinde.

Reagovat
Tolstobik

Ale pls, zas ty nebohe fans Poolu tolik netrol, aj Clyne je dobra posila, hlavne v kontextu Johnsona, kterej tam byl pred nim, je to zlepseni tak o 1000%

Reagovat
Melda

Reagovat
Godwinson

Reagovat
tomasinho

Pošli tam Firmina

Reagovat
vinetou

Reagovat
tomasinho

Hendooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Henderson

Reagovat
Whitemedia

Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne sa zacal hrat futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Deluded striedaj

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Firminem jako teda bude co? Tam jel pro remízu nebo co ten špekoun hnusnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Deluded schudol, ved ma novu pipku

Reagovat
smazaný uživatel

Can

Reagovat
tomasinho

Emre to dobře oživil

Reagovat
cubazi

proste základ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Coutinho hraje rugby?

Reagovat
vinetou

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

deludedovi trvalo 60minut az zistil, ze staci posilnit stred pola, cim sa hendo dostal vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

prvy zapas, prvy zajeb

Reagovat
smazaný uživatel

Este Origi-Milner ty picua napoleonsky

Reagovat
10

Coutinho neuvěřitelnej výkon, to se jen tak nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč sem vůbec chodíš vždycky napsat nějakou věc založenou na jednom zápase?

Reagovat
10

wtf? tady snad není 2000 příspěvků ke konkrétnímu zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Vidíš Liverpool a Coutinha jednou za sezonu (dneska), protože nehraje Juventus ještě a budeš ho tu hodnotit, že je nějak špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pali, preco si utocny?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem, ale tak vždycky tohle číst, jak jsem přijde, protože se nehraje Serie A a začne tu psát ty svoje chytrý řeči.

Reagovat
10

jak si z toho příspěvku vydedukoval, že hodnotím cokoliv jinýho, než jeho dnešní výkon do cca 80. minuty?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to je u tebe normální? Při zápase Arsenalu zase Koscielny. Hlavně, že když přijde nějakej novej Hazard z itálie, tak nedá ani přihrávku.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vitasrp

To ale fakt nemění nic na tom, že z toho příspěvku se dá velmi snadno vyčíst, že hodnotí čistě těch 80 mimut, kdy byl Coutinho celkem k ničemu.

Reagovat
10

co to plácáš za naprosto nesouvisející kraviny? ještě jednou - Coutinho hrál 80 minut neuvěřitelnou tužku, posral 90% míčů a měl to úplně na párku, jako celej Liverpool, to jsem hodnotil...

vaše hysterický reakce na negativní hodnocení vašich hráčů jsou hodně vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

tak neviem, dostane Benteke uz ten center ci nie

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel blok

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je asi nejhorší fanta tým v historii to co jsem sestavil

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel ale standardne dobry vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ty malé domů občas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

no práve dnes ani nie

Reagovat
pytlerLFC

Deluded nervózní, už se kejve židle.

Reagovat
Manik...

Stoke góla sakra, potřebuju body do Tipligy

Reagovat
PhilipS

Tým kde je kapitán Henderson...tam snad ani nejsou větší ambice než klidnej střed tabulky...

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Glen zrazu ake centre dpc

Reagovat
smazaný uživatel

.... .....

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne

Reagovat
pytlerLFC

Coutinhoooooo!!!

Reagovat
Whitemedia

To je sviněěěě....

Reagovat
pedroLFC

COUTINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

COUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTS

Reagovat
monty25

Góóóóól!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Little magician, 10 TY PiCA

Reagovat
10

jj, tohle je klasika...není zač

Reagovat
fenixLFC

unho je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

coutinhooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Prej Coutinho špatnej výkon, hmm.

Reagovat
vinetou

JOOOOOOOOOO

Reagovat
tomasinho

Bůůh

Reagovat
smazaný uživatel

Typickej Coutinho. K ničemu, dokud nevystřelí aspoň z 30 metrů.

Reagovat
Zaschrona

Wow.

Reagovat
Manik...

kuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Liverpool na titul

Reagovat
EXoRcIsT

Treba uznat ze Coutinho dava paradne goly

Reagovat
smazaný uživatel

wooooow nadhera

Reagovat
SunFells

Coutiiinho

Reagovat
Tolstobik

No, tohle mi aspon trosku zachrani prvni kolo fantasy....

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak, BR out

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

už som mal pripravený krásny príspevok plný vulgarizmov o istom nemenovanom manažérovi, keĎ Coutinho napriahol a zachránil mu prdel. Uvidíme, možno časom si to sadne, lebo veľa takýchto zápasov by BR neprežil.

Reagovat
Grahf

toto mi tak chýba u united, tam nemá kto vystreliť zdialky.

Reagovat
jacobT

sakra aj s Coutinhom, takto ma obrať o 4 body do fanty

Reagovat
Coutinho10

Yeeeees Gooooaaaal kdo jinej ?

Reagovat
smazaný uživatel

Can , nabudúce zaklad, skoda, ze to neuvidim

Reagovat
tomasinho

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by nebolo geniusa Coutsa, bol by to prekauc, BR ma tyzden klud

Reagovat
13

Reagovat
tomasinho

Fajn, výhra na Stoke je bonus Příště střed Can-Hendo-Milner a před ně Firmino s Coutsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fantomas

Milnera před Coutse za mě.

Reagovat
13

Protože Coutinho dá gola klidně i z půlky?

Reagovat
fantomas

Ne, protože mi Coutinho nepřijde tak efektivní poblíž šestnáctky jako víc v hloubi pole. A protože vesměs totéž v opačnym gardu je Milner.

Reagovat
tomasinho

Loni byl nejnebezpečnější ještě výš, takže fakt ne.

Reagovat
fantomas

Loni se v tomhle zlepšil, ale předloni byl zase lepší níž no. A jak řikám, já ho tam preferuju, resp. ještě důležitější je pro mě Milner výš, kde je to prostě bez debat. Ten kluk na CM nemá co dělat.

Reagovat
tomasinho

Nejlepší sezonu ve Ville pod MONem zahrál na CM, podle mě tam je v pohodě, ale musí si zvyknout, dlouho tam nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Milnera na lavičku za mě.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

ak by prislo poriadne DM, tak urcite, a LCM Can.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

nereálne, vicecaptaina nedostal preto, že chodí na tréningy 2,5 hodiny vopred. Ale bola to súčasž dohody aby k nám prestúpil.

Reagovat
vinetou

No, bolelo to, ale je to tam.

A od příště Can v základu BR pls.

Reagovat
vodka

remizovy zapas se stastnejsim koncem pro LFC...

Reagovat
Coutinho10

tak ze si odvezeme ze Stoke sem moc nepocital, ale o to dulezitejsi 3 body, kdyz chelsea a arsenal zavahali

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Mimalu

*když Everton, Tottenham a Southampton zavahali

Reagovat
smazaný uživatel

Petrák > Can

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka > masopust

Reagovat
smazaný uživatel

Kenneth > Bubble.lfc

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry to jsem zase přehnal mi to vždycky ujede

Reagovat
smazaný uživatel

everyone > masopust...ja si myslim že neprehanam

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle smrdí Edenem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Byl bych rád i za bod.Stoke je letos silné a byl to vyrovnaný zápas.Tři body jsou super.Snad si to sedne a Lallana s Lovrenem nebudou příště hrát základ.Firminho podle mě ukázal, že v něm je zajímavý hráč pro LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino.

Reagovat
Melda

Ok, může být

Reagovat
Nikikrew

Ach boze stále tomu nemôžem uveriť

Reagovat
Hokaido

OT: Co je s Krlešem? Neviděl jsem ho tady už pěkně dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Stalo se s ním totéž co se stane s yungem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
smazaný uživatel

upadnul v zapomnění.

Reagovat
Hokaido

ty už se běž někam projít, trochu ti tady z toho hrabe

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka poslední dny tu zas je, akorát pod jiným nickem - antropofágus. Psal i tady pod prevko, stačí si to projet a každýmu musí být jasný, že to je on.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je on... prišla mi od neho správa, ale myslel som, že to len Masopust zas masopustí

Reagovat
smazaný uživatel

o kolkej je MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel

Still pissed off you sold Suarez him

https://pbs.twimg.com/media/CL_QROZWsAAB0od.jpg:large

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema's plane after West Ham beat Arsenal..

https://vine.co/v/eM2AtI2jZhK

Reagovat
SunFells

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Manik...

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infi

Reagovat
TopinB

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

Reagovat
Mada

Reagovat
Bayern +

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

1. jsem se opil

2. zítra jdu do arbeitu, když napíšu co to se mnou dělá (osvobuzuje, dostanu ban? Kily, Kily, Kily?

Reagovat
habinity

Presne tak oslobodenie od okoliteho sveta ked si popijes...a ked sa nasnupes je to oslobodenie od okolitej reality

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to tím myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Silva hattrick, Hart assist a 4:0

Reagovat
lucius6

Dneska musí Sterling aspoň 3 asistence, mám ho jako kapitána ve fantě a jen on mě dělí od naprostého průseru

Reagovat
Pipo123

Fans Man U, je ten záujem o Bigliu o ktorom píše metro, mirror atd reálna záležitosť ?

Reagovat
r.mrazik

on je DMko ne? s ohledem na koupi Schneiderlina bych rekl,ze to je stejna kachna jako nabidka za de vrije a andersona (??)...

Reagovat
Pipo123

Taká horšia verzia Pirla

Reagovat
smazaný uživatel

loool, porovnavat ho vôbec s Pirlom

Reagovat
smazaný uživatel

kde si ty toho hraca vobec videl hrat

Reagovat
Pipo123

Tvl vidím ho asi tak 3 roky každý víkend v Laziu

Reagovat
smazaný uživatel

a na EF si uz 6 rokov pozeram, ale ako funguju reakcie si sa este nenaucil asi

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio a repre Ty saso.

Reagovat
smazaný uživatel

jj pravidelne pozeras Lazio ty tupelo tupe

Reagovat
I am Mancunian

kedze on je nacek, tak by som sa tak necudoval palo a hod sa troska do kludu

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
smazaný uživatel

preco by som sa mal?

Reagovat
I am Mancunian

si agresivny

Reagovat
smazaný uživatel

Rimske derby Ty psisko agresivny

Reagovat
Pipo123

Tak neviem ku komu ho prirovnať, sotjí na nom celá záloha Lazia a hraje pred obranou kde všetko diriguje, zahráva štandartne situácie, dokáže ukludniť hru a založiť aj slubné protiútoky, preto píšem horšia verzia Pirla.

Reagovat
smazaný uživatel

Take tvrorive schopnosti nema ani nahodou, je to kvalitne DM, ale klub, kt.hra o LM je jeho strop a Lazio je takym klubom...

Reagovat
Pipo123

V repre hraje úplne niečo iné ako v Laziu, on vyzerá nenápadne, často ho nie je ani vidieť, ale proste Laziu dal v zálohe isté možnosti vďaka ktorým hráme momentálne o LM. Jeho hra je postavená na tom že mu všetci dajú loptu a čakajú čo vymyslí, ako celú situáciu posunie daľej atd. Zbieha si k obrancom pre loptu a rozdáva následne prihrávky na ďalších hráčov, takých borcov je v taliánsku kopec, či už to bol Montolivo, Ledesma, Pizzaro atd atd. Pirlovej elegencie a kvalít nedosahuje, preto som napísal horšia verzia, v Laziu mal dlhé roky túto pozíciu Ledesma, Biglia ju po nom úspešne prebral a zatiaľ úspešne... nebudem sa tu s tebou hádať o jeho pozícii a schopnostiach, ale Biglia vôbec nie je DM, nie také aké si predstavujete v anglicku. Pretože on nemá také fyzické kvality aby to tam pred obranou búral....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Prišiel stým THE SUN a neskôr sa toho chytili aj dalšie média...

LOUIS VAN GAAL is poised to sign Lucas Biglia for £17.5million this week — and keep on spending.

Reagovat
r.mrazik

aha....myslim,ze to je jen takova kachna...ono se o bigliovi psali uz driv,nez se koupili SCH...takze treba v uzsim vyberu byl

ale ted bych smetl ze stolu...priorita u nas je to kreativni a dynamicky kridlo...to bych spis videl na toho andersona,kdyz se bavime o Laziu (i s de vrijem... )

Reagovat
Pipo123

Tak tam máte Depaya, navyše Anderson by stál ešte viac, De Vrij asi tiež. Respektívne neviem si predstaviť žeby Lotito predal Andersona po 50 mega a De Vrija pod 30. Na obidvoch stojí súčasné Lazio a prípadne postup do LM im cenu ešte vyšponuje

Reagovat
r.mrazik

hmm...to jo...de vrij hraje praveho nebo leveho stopera?jakou nohou ma primarni?srandaotazky,ale s ohledem na želvu asi zasadni...

jinak souhlas...ti hraci by stali dost a jestli pises v eurech,tak klidne by to tak odpovidalo...

Reagovat
Pipo123

Pravého stopéra, primárnu má pravú nohu, ľavá je len taká na podopieranie. On zasa nie je technicky nič extra, ale hraje spolahlivo a žiadna panika u neho nehrozí. Jo eura

Reagovat
r.mrazik

aha,tak to de vrij pro nas moc neresi...preci jen do želvovo systemu hrani bychom spis potrebovali boziho levyho stopera co kope levou...toho pravyho ted vyborne hraje Smajling...

to ten anderson by byl asi zajimavejsi pro MU

Reagovat
I am Mancunian

uplny vymysel

Reagovat
Kaze

OT: Druha serie TD zklamani

Reagovat
mithro

Live nad Breathe Arsenal !!!

https://youtu.be/Zuua8Rrz9Hs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

fancy

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že City dnes vyhraje. Titul im prajem najviac spomedzi všetkých ašpirantov, teda Chelsea a City

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sources: Joey Barton having medical at West Ham - more details on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bude sranda nolan, barton na lavičke a mladé monkeys budú miesto nich v základe.

Reagovat
Zaschrona

A dalsi, ktery nam utekl...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

dva blbeckove a lichokopytnik zase spolu

Reagovat
Bayern +

LOL, však na tej fotke je sústredená maximálna sympatickosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ado

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Koukam planujem pristi rok sestoupit z Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to z tý lepší stránky, zahrajete si s Wiganem.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/JhX8YVaDyHY?t=1m51s

Ze zápasu Derby......co myslíte? zasloužená? Podle mě ne.....

Keogh......to se často už nevidí, i když to stejně nepomohlo....

Reagovat
SunFells

Zasloužená určitě. Spearing tomu pak tím vyšilováním nasadil korunu, komediant.

Reagovat
Malresi

Jasná, nie je o čom.

Reagovat
smazaný uživatel

U mňa nie je o čom, tento plevel sa musí z futbalu odstrániť.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako Spearing neprotestoval ale na druhej strane s tym jeho ksichtom to tiez nema lahke

Reagovat
fenixLFC

nema niekto link na vcerajsi MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Firmino scored a hat-trick as a number of Liverpool first-team players clocked up minutes in a behind-closed-doors victory over Welsh outfit TNS at Melwood on Monday.

Reagovat
smazaný uživatel

Bogdan; Markovic, Toure, Sakho, Moreno; Lucas, Rossiter, Can, Firmino; Origi, Ings

To jako fakt hrál Markovic pravýho obránce?

Reagovat
smazaný uživatel

povedal by som ze WB ako vzdy..ale dal gol takze skvele.. okrem neho aj Ings z penalty a uz spominany hattrick

inak skvele ze hral sakho, moreno, lucas aj lazar..zrejme nie su uplne kondicne pripraveny a tak ich nezaradili na supisku vcera.. tesi ma to lebo sirka kadru je celkom pekna a potencialom a kvalitou lepsia ako hned niekolko sezon dozadu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc WBA skvelá posila. No ale takmer naisto to znamená odchod Berahina, takže Spurs z toho výjdu ako víťazi

Reagovat
fantomas

Jestli je tu někde Referee ©, tak jenom pro pořádek:

https://twitter.com/TalkNorwichCity/status/630488017128566784

Plus minimálně pro příští kolo byl dneska odstaven.

Reagovat
fantomas

Ok, tak ten dokument je podle všeho fake ale to, že si v nejbližší době nezapíská, platí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, už jsem viděl motd. Tu penaltu bych neviděl tak jasně, podle mě tomu ten hráč dost přidal. Spíše pro mě nepochopitelný byl zákrok Murrayho a neudělení ani žádný karty. A ten neuznanej gól, to byl dobrej fail. Slušná premiéra...podle mě nezvládnutá po psychický stránce.

Stejně ale bych řekl, že do úvodního shrnutí vypsat chyby rozhodčího nepatří....třeba v článku oukej, ale takhle to vypadá, že za CP hrál rozhodčí.....ale můj názor no.....

Reagovat
Hokaido

já nevim, co se vám nezdá na tom golu jasná nebezpečná hra vysokou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak jsem to teda nezkoumal, ale podle mě to bylo v pořádku. Taky bychom mohli zabrousit do teorie "rozhodčí se má pravidly řídit, né je striktně dodržovat". Tohle byl nádhernej gól a i rozhodčí musí mít nějakej cit pro hru. To máš stejný jako v hokeji a neuznanej gól v semifinále. Striktně podle pravidel oukej, ale vůbec to nebylo citlivý. Sport je pro fanoušky a pokud se nebudou uznávat takovýhle góly.......když samozřejmě to není nějaký jasný porušení pravidel..., aby zas někdo nešel do extrému....tenhle gól šel naprosto v pohodě uznat a nikdo by neřekl ani popel......tím jsem si jistej.....

Reagovat
Hokaido

podle mě se tohle neuznává, protože tam měl ten obránce hlavu strašně blízko. POkud by byl o metr dál, tak není o čem. Rozhodně si to teda nezaslouží ten hate, kterej tady někteří předváděli (fantomas?). Tohle vyloženě zářez fakt nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

3350. Pre dnešný bodový zisk WBA

Reagovat
smazaný uživatel

luhar

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu sestavičku bez Berahina bych prosil, Tony.

Reagovat
Error

CITY XI: Hart, Sagna, Kompany (C), Mangala, Kolarov, Toure, Fernandinho, Navas, Silva, Sterling, Bony

Albion v @MCFC: Myhill, Chester, Dawson, Lescott, Brunt, Morrison, Gardner, Fletcher (c), McClean, Berahino, Lambert

Reagovat
smazaný uživatel

city slabučká obrana, snáď ich wba utopí už v prvom polčase

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, City a Kompanyho letos všichni odepisují, ale tak jako odepisovali před dvěma lety Terryho, může se Kompany zase hezky rychle vrátit do formy. Jak City kvůli majitelům který považuju za horší Abramoviče nesnáším, letos se bojím, že udělaj titul.

Reagovat
Hokaido

City a titul? To by letos bylo teda velký překvapení. Myslím, že mají max na 3. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak okolo Terryho sa ale obalila skvelá defenzíva, ktorá bola podporovaná výborným DM, top krajnými bekmi a Cahilom, ktorý úplne zapadol. + nehovoriac o tom, že defenzívny work-rate ofenzívnych hráčov bol tiež na vysokej úrovni. Tam bol proste Terry obklopený a mohol si to dirigovať. Lenže City? Sa pozri na tie kraje obrany, Sagna aj Kolarov nič moc, Fernandinho tam je zo zálohy jediný čo bude predstavovať cover, Yaya je lenivý

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya je línej, ale na Premier League mu to stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Bez Yacoba? Ten Pulis fakt začíná příjemně překvapovat

Reagovat
Coutinho10

tak to sem zvedavej na Rickyho

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Nasriho a?

Reagovat
havrys99

Denayer měl dobrou sezonu na hostovačce v Celticu, už má i něco málo zapsáno za áčko Belgie.

Reagovat
Usty

Iheanacho je útočník nebo SS, má skvělou techniku, je šikovnej. A třeba v přáteláku proti AS Řím (2:2) dal gól a na druhej naprosto senzačně nahrál.

Reagovat
Hokaido

to je on? Tak to jsem ten zápas dokonce viděl, akorát to jméno mi vypadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to noční můra golmanů, protože on dokáže dát gól jakkoliv. Přihrávka mu může jít za paty a on dá stejně z první gól ještě když nebude tak zbrklý a občas naivní a máme v útoku na dlouho vystaráno

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
niflheim

Zaba sedí?

Reagovat
Infernoqt

Pele asi nehraje fantasy, kokot

Reagovat
Mimalu

právě že hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jasné, je po Copě

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá s tím Džekem? Přestoupil už? Někdo nějaké info?

Reagovat
smazaný uživatel

už je dávno v Ríme

Reagovat
lucius6

jo už je to dávno hotové, jenom seto ještě nepotvrdilo oficiálně, ale už byl dávno v Římě, fotil s šálama AS a byl i na lékařské prohlídce

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy chodia manažéri do MNF ?

Reagovat
Zaschrona

Od te doby, co tam z pochopitelnych duvodu dneska Neville neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero si zobral číslo 10 po Džekovi

Reagovat
Masi
Reagovat
LAM

Co to City?Koupí ještě někoho pořádnýho.Ten tým by ještě potřeboval někoho pořádnýho.Loni vypadali hrozně utlumeně.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfsburg dostal nabídku 40+7 za De Bruyna.

Reagovat
Infernoqt

De Bruyne vypadá reálně

Reagovat
lucius6

De Bruyne tak na 99% přijde

Reagovat
LAM

V tom případě by měli parádní ofenzívu

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, ale jediný co potřebujeme je DM, ty prachy mlžeme dát za Williama (ač je teď mimo hru) nebo bych to hecnul a podepsal Verattiho

Takhle budeme mít sice super ofenzivu, ale při protiútocích se bude akorát tak držet za ruku s Yayou a Kunem

Reagovat
smazaný uživatel

Carvalha? Ten na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Má na to, chápu že tady byl kolem něj strašný hype, ale on toho strašně moc oběhá, má neskutečný klid na míči, rozehrávku, jen tak někdo přes něj nepřejde a navíc je dobrý hlavičkáš, podle mě by nám strašně pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Klid na míči, rozehrávku, pozičně obvykle dobrý. Možná pokryje dost prostoru. Ale oběhá? On a běhat?

Reagovat
Rarášek

Ano, oběhá.

Reagovat
smazaný uživatel

on má většinou o kilometr dva naběháno víc jak zbytek týmu

Reagovat
I am Mancunian

*nachodeno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, neustále se pohybuje (však jsem ho při tom finále proti Švédům speciálně sledoval spolu se Silvou), jenže když se rozběhne, vážně rozběhne, tak běží rychlostí, jakou já běžně chodím po městě. Navíc je pozičně výbornej, ale Švédi to veděli a nenechali ho zapojit se do hry. byl v tom zápase úplně zbytečnej. Proto myslím že to není hráč pro EPL.

Reagovat
Hokaido

jako Fernandinho, Yaya- de Bruyne, Silva, Sterling-Aguero je celkem hukot, na druhou stranu tady opravdu nikdo neumí bránit z celý zálohy umí bránit snad jen Fernando, a to stejně docela pofidérně

Reagovat
Hokaido

i když ted mě tak napadá, jak by to sakra Pelle poskládal?

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak jistě bych to neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor na O2 sport jede na héliu nebo co? Taky strašnej tragéd.

Reagovat
niflheim

Ty vole, hodit se aspoň mohl po tom

Reagovat
diastan

Yeeeeeeeeees

Reagovat
Error

To mohl mít, ne?

Reagovat
niflheim
Reagovat
HalaMadrid_Flx

YA YA YA YA YA YA YA YA YA TOURE!

Reagovat
Swarley

tečoval Silva nebo ne?

Reagovat
Miguel19

Nn, obránce..

Reagovat
Miguel19

Tak asi jo

Reagovat
Miguel19

WBA za 12 minut nebylo za půlkou

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

City zatiaľ veľmi pekný futbal, vpredu im to asi bude klapať. Tento rok ich tipujem na najviac strelených gólov, ale na druhú stranu je ten káder až príliš úzky a forma/zranenia im môžu posrať sezónu.

Reagovat
aramaki

WBA posobi brutal odovzdane a ustrachane, na to ze hraju doma...cakal som od nich trocha viac. Ten gol bol divny, mal som pocit, ze keby sa brankar rozbehne tak to stihne vykopnut, alebo posunut na tyc

Reagovat
Infernoqt

West Brom zatím jednoznačně nejslabší výkon ze všech prezentujících se týmů v prvním kole

Reagovat
aramaki

neda sa na to pozerat, idem sa venovat niecomu uzitocnejsiemu.

Reagovat
Coutinho10

fans WBA

Reagovat
smazaný uživatel

Lopes asi vážně na trvalo do Francie, asi Pellegriniho zabiju !!!!!!!!

Nechá ho odejít a přivede KDB

Reagovat
lucius6

Doufejme, že se to nestane, to by byla velká chyba

Reagovat
smazaný uživatel

snad Pelle přestane blbnout a dá mu novou smlouvu s příslibem času na hřišti

Reagovat
Zaschrona

Lopesovi se divit neda - pokud KDB prijde, tak je temer bez sance si zahrat. A ze City radsi koupi De Bruyneho, tomu se taky divit neda. Ten hrac by vas razem udelal jasne nejvetsim favoritem na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zase zastánce toho, že když přivedeme jedno špičkové DM, tak jím budeme, jak už píši výše

Reagovat
Bayern +

To nemyslíš vážne... však akurát odjebe Silvu niekam na kraj. Totálne zbytočný hráč.

Reagovat
Zaschrona

Se budou tocit, ne? De Bruyne je obrovska kvalita, posune City jeste uplne nekam jinam.

Reagovat
Bayern +

Však nemám nič proti KdB, ale Pelle musí najskôr kúpiť top LB, top (C)DM, tretieho útočníka, resp. druhého do alternatívy na 4-4-2, pomaličky sa poobzerať po novom RB a až potom kupovať niekoho na post Davida Silvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to tak vidím, tak bez LB bych se ještě obešel, Kolarov se vrací do formy z prvního předsezónního turné, kdy jsem ho pasoval na nejlepšího beka v PL

třetí útočník není třeba, je tam Iheanacho, Pozo, nevíc 4-4-2 se hrát nebude a když, tak tam bude Sterling

Reagovat
Zaschrona

Jak na post Silvy? On prijde primarne na post Nasriho/Navase, vubec by nemel byt zadny problem je mit oba dva v jeden cas na hristi, spis naopak. LB maji v pohode, Kolarov je velmi podcenovany hrac a Clichyho potrebuji jako backup kvuli HG, stred zalohy tezko mohou po tech investicich do Fernandinha a Fernanda zase menit, je tam porad Yaya a koupili Delpha, ktery je podle me hodne dobry nakup za slusne penize. A dalsiho utocnika nepotrebuji, budou hrat na jednoho a na to jim bohate staci ti dva + Pozo a Roberts. RB fakt nepotrebujou resit, maji tam dva kvalitni hrace. City jednoznacne nejvic potrebuje hrace typu KdB a pak stopera, nicmene to asi budou resit nekym typu Stones az za rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoper? Na co? Komps, Mangala, Denayer, Demich....

Fernando byl levný, navíc se počítalo s přechodem na 4-3-3, takže by příchod DM neohrozil Yaya, Fernandinha ani Delpha

Jinak Roberts je křídlo, ne hrot, na hrot bude trojka Iheanacho

Reagovat
Zaschrona

Mangala je hrozny, Kompany neni zrovna nejjistejsi opora, Demichelis uz starne a u Denayera zatim vubec neni jasne, jestli na to ma. Navic ani jeden z tehle hracu neni zrovna nejlepsi ve hre s balonem, coz je samozrejme vec, kterou od svych stoperu Guardiola vyzaduje - a pokud skutecne do City pujde, da se ocekavat, ze prave stopera typu Stones bude chtit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala se zvedá, Kompany měl horší sezonu, kde mu chyběla jistota, ano, ale už několik let jí dokazoval a s balonem si rozumí víc než dost, to samé Denayer. Demich to ještě minimálně sezonu zvládne, jako 4. stoper a Guardiolu bych teď moc neřešil, navíc on moc stoperů nevyužije a Kopmany s Denayerem se mi pro něj zdají ideální, Mangala by to možná odnesl

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

Ak by fakt prišiel Pep, tak vedľa Kompanyho si v prvom rade privedie nejakého južana a Yayu nahradí Thiagom, to je tutovka.

Reagovat
Mindas

Kompany není dobrý ve hře s balonem? Vždyť je to snad jeden z nejlépe technicky vybavených stoperů vůbec.

Reagovat
Zaschrona

Nerikam, ze neni dobry, ale neni to zadna spicka.

Reagovat
Mindas

Právě, že je. V top formě neměl problém jako poslední se vykličkovat i klidně mezi třemi hráči. A vypadá u toho vždy neskutečně elegantně. Pokud ho hodnotíš po minulé sezóně, kdy si díky neformě absolutně nevěřil a vše raději odkopával, tak to potěš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Osobne si myslím, že hráči ako Delph, Bony, Fernando na nejakú suverénnu jazdu na titul nemajú, ale tak to je vec názoru. A práve o titule rozhoduje v dosť podstatnej úlohe lavička.

S Kolarovom súhlasím, pokiaľ bude jednotka, tak je to fajn. Hlavne nech neoxiduje Clichy.

Stopéra tiež ako píšeš, tohto roku určite nie. Mangala potrebuje čas, tragéd to nie je a tí ostatní by mali ako záskok stačiť.

O tom KdB ale nerozumiem, zasa chceš Silvu vytlačiť na kraj?

Reagovat
Bayern +

A práve KdB je absolútne zbytočný nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vysvětli to Pellegrinimu

Reagovat
Bayern +

Úplne stejná pičovina ako kupovať Balea keď disponuješ Ronaldom.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to je za hráčik Lopes?

Reagovat
smazaný uživatel

Bývalý kapitán EDS, 19 let, tam si dělal co chtěl, nemluvě o UEFA U19

Minulou sezonu hostoval v Lille a hrál tam dobře, i když se to přes statistiku nezdá

vysunutý playmaker se skvělým zakončením

Pellegrýn mu slíbil vytíženost, ale v přípravě moc nenahrál a teď není ani na lavičce, možná to bylo/je kvůli tomu že má smlouvu jenom na rok, ale o tom pochybuji

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya je pán

Reagovat
Miguel19

Wow Yaya. City zatím jedou...nás pěkně znásilní..

Reagovat
Ángel di María 22

Bude Kun?

Reagovat
smazaný uživatel

Už by měl hrát

Reagovat
Miguel19

Nevim

Reagovat
Ángel di María 22

Nádherně Yaya

Reagovat
diastan

YAAYAAAAAAAAAA

Reagovat
ďuriLFC

stary, z formy,lenivy..no jo. Zviera je to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infernoqt

ono kdyby to WBA ted otevřeli, tak dostanou neskutečnou nálož, takže pro ně lepší to dobetonovat a skončí to pak jen 0-4

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya ma take velke ruky ze navas musel nastavit dve

Reagovat
I am Mancunian

city idu na titul

Reagovat
smazaný uživatel

celou dobu tady všichni píšou, jak skončíme nejlépe 4-tí a po 25 minutách už jsme kandidáti na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

rychlé závěry jsou tady specialita

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle si povodí

Reagovat
Coutinho10

ten Yaya fakt neskutecnej

Reagovat
Error

Yaya za poslední 2 a 1/3 zápasu na Hawthorns 5 gólů.

Reagovat
m.sali

tyvle ze tenhle výkon zaslouží aspoň toho bůra!!!! hnus

Reagovat
aramaki

Tento zápas aspon podla doterajsieho priebehu nehovorí o sile City absolutne nic...West Brom im zatial vsetko daroval, najodovzdanejsi a najslabsi vykon zatial co som videl v PL...0 striel za 30 a to hraju doma, branenie vapna, ved tam len poskakuju a nepristupuju k hracom, agresivita ziadna, hroza, des, lacné 3 body pre City, dnes by tam vyhral kazdy trosku lepsi tim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

navíc je pravda, že i ten první gol se tam kutálel rychlostí 7km za 3 dny, já jsem ho málem vytlačil dřív z branky očima

Reagovat
smazaný uživatel

ale nezlobím se

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nepochopím ako ho mohla Barcelona pustiť preč. Fakt nie nikdy.

Reagovat
Liquid

Chelsea se odvolala proti červené kartě pro Thibauta Courtoise. A tady se mi pár šašků smálo, když jsem upozornil na to, že červená karta nebyla na místě....

Reagovat
smazaný uživatel

:-) Ja by som to nechal tak. Begovic nám vychytá City.

Reagovat
Trand

A to, že se Chelsea odvolala potvrzuje tvůj názor, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mada

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

jojo a budem argumentovat tím, že by to Gomis určitě překopl penalta jasná, červená taky, Courtois to vyřešil nejhůře jak jen mohl. Kdyby nestál v cestě tak Gomis zakončuje do prázdné, teorie jak by mu Cahill skočil pod nohy už neberu v úvahu vůbec, jasná červená karta.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

boží jen tak dál

Reagovat
vladis271

Reagovat
Liquid

a koukám, stejní šašci se smějou dál, ona vás ta sranda přejde, až od dalšího kola budete Chelsea koukat zase na záda....

Reagovat
smazaný uživatel

wow, veľké slová, mama musí byť hrdá

Reagovat
Swarley

Silva si tam s Yayou v tom středu dělají co chcou, moc dobře nechápu, proč to WBA nepostavilo do středu na tři

Reagovat
smazaný uživatel

to ich 442 je úplne marné...a vpredu s Lambertom

Reagovat
smazaný uživatel

Fletch uz nie je ten, ktory na to bude stacit aj sam

Reagovat
Ángel di María 22

Takže jak to je, první kolo téměř za náma a zatim žádnej dive?

Reagovat
smazaný uživatel

A. Young

Reagovat
smazaný uživatel

připravil gol ale jinak si ho Kyle namazal na chleba

Reagovat
m.sali

young :)

Reagovat
Ángel di María 22

Sterling má hrozně naivni zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

£49 run £0 finish

Reagovat
smazaný uživatel

připomínalo mi to mě v žáčcích

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Switchback

ouuuuuuuu

Reagovat
lucius6

Moje fanta brečí, Raheeme Raheeme nauč se pls zakončovat, náběh ale super, jen ta střela....

Reagovat
m.sali

"střela"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na koho a proč se hučí?

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher, fandovia City

Reagovat
smazaný uživatel

to se mi nezdá, taky si myslím že na McCleana vlastní fanoušci, ale netuším proč

Reagovat
lucius6

Prje s eotočil zády, když během příprava byli na turné v USA nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Otočil se zády při britský národní hymně. Je to Ir. Nedivím se mu. Proti britský správě Irska je Stalinovo zacházení s Ukrajinou selanka z večerníčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ačkoliv on teda argumentuje The Troubles, já měl ne mysli spíš 19. století a řízenej hladomor.

Reagovat
lucius6

Na jeho místě bych okamžitě ve WBA sončil, on má právo se takhle chovat a fanoušci mu to nemaj právo vyčítat podle mě, je to směšný, pískat na vlastního hráče

Reagovat
smazaný uživatel

aha, díky

Reagovat
lucius6

McClean prej

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Coutinho10

Raheem jak ho vsichni zname

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je solídny hnus od wba...škoda berahina v takom tíme, bral by som na miesto bentekeho

Reagovat
Switchback
Reagovat
Hokaido

asi po patým opakování mi došlo, že to není stream

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

mne po druhom..ale uz som isiel zatvarat povodny stream kvoli lepsej kvalite ...este ze mi to doslo

Reagovat
smazaný uživatel

pulisove 4-4-2 s lambertom na hrote lambert dole a stredák navyše do zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

wba s pulisom zatiaľ preškolený systémom, ťažko hodnotiť kvalitu city v defenzíve, je málo zaťažená..každopádne keď city roztočia kolotoč vpredu, je to stále veľká sila, nehovoriac o tom že tam stále chýba Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych netipoval že Yacob bude sedět...každopádně jestli se chce Pulis prezentovat tímhle pokaždý když přijede někdo z top 4, tak to letos na dobrý umístění nevypadá

Reagovat
Usty

OMG, rozebírali na Sky Sports ten první gól, jestli to tečoval?

Reagovat
Ángel di María 22

Bylo videt, ze jo. A jo, komentatori to rikali behem prenosu.

Reagovat
Trand

Jo, Jamie říkal, že si myslí, že je to Silvův gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Silva tečoval ale smer ešte zmenil vlastný hráč WBA

Reagovat
Usty

Díky :) takže komentářtoři Digi Sport, O2 Sport i Liversport jsou otevřeně mimo a ještě se k tomu hrdě hlásí .

Reagovat
Usty

*Livesport

Bubble: to ovšem nic nemění na tom, že gól je Silvův

Reagovat
Hokaido

zase klídek, je to jenom fanta

Reagovat
Usty

teď mi o fantu fakt nejde

Reagovat
minoLFC

niekto odpisoval Yayu?

Reagovat
SpecialOne

tady ty haló efekty typu Čech byl chyba a Touré je zpět v nejlepší formě, co si radši počkat

Reagovat
Bayern +

Zatiaľ je to dobré, aj keď WBA to značne uľahčuje. Do optimálnej zostavy ešte Zaba, Kun a Nasri, to je celkom slušná sila. Dnes by sa to na tri body malo dotiahnuť, o týždeň doma potvrdiť a začiatok by bol chytený.

Pellegrinimu sa síce nedá fandiť a už vobec nie veriť, ale pokiaľ ešte rozumne nakúpi, tak sa to dá prehodnotiť. To by ale nesmel loviť čistokrvné a pomerne lenivé AM, keďže disponuje najlepším AM-kom v celej PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na toho Nasriho ->

Reagovat
Bayern +

Ja ho mám celkom rád. Navyše futbalovo o parník nad Navasom a keď dostane príležitosť fixne na RW a nie cez nohu, tak bude dobrý.

Reagovat
Swarley

Silvu by si měla co nejdřív stáhnout Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na City chalani?

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Miso

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Morrison to dneska slušně rozdává.

Reagovat
Hokaido

Yaya jak měl v piči

Reagovat
Bayern +

Kompas paráda. A WBA by mohlo takto bačovať až do konca sezóny. Okrem Pulisa totálne nezaujímavý klub.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

KOMPANYYYY parádna oslava

Reagovat
smazaný uživatel

ten gol, ta oslava

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Kompááás a Silvička si to dobře vodí

Reagovat
Infernoqt

Tak doufám, že tato střelecká aktivita je pro Mourka jasný signál, aby v dalším kole postavil pořádný tank.

Reagovat
Swarley

a ještě Kun, to je tak na bůra

Reagovat
Swarley

Fletch teď pěkných pár pasů

Reagovat
smazaný uživatel

keď má kúsok priestoru tak hneď ukáže že je o level vyššie ako celý káder WBA

Reagovat
Usty

Ten komentátor Digi je fakt neuvěřitelnej, já si nemůžu pomoct. Koukám na to snad podruhý, to jsou takhle strašliví pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je jediný strašný komentátor v Digi. On mal na starosti Ligue 1 a teraz komentuje hlavne Škótsko + 1 zápas z kola PL. Ostatok - Fekete, Skáčik, Lukáč a ten Čech s dobrým hlasom - sú vpohode.

Reagovat
Usty

V O2 sice nemele borec takový nesmysly, ale zase je vykastrovanej. To je fakt lepší se trápit se streamam

Reagovat
Hokaido

v tomhle jsou super zápasy na Nova sport jako FA cup, kdy mi to jde vždycky přepnout na originální komentář.

Reagovat
Hokaido

a vlastně to tam jde i u NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Skús ešte nejaké prenosy bez tohto borca, podľa mňa to ostatní dávaju dobre :).

Reagovat
Usty

mluvíš o Digi?

Reagovat
smazaný uživatel

Yea.

Reagovat
mickey mouse

Toho chlapa jsem slyšel komentovat PL poprvé a přišel mi takový strašně bez emocí. Jinak ostatní jsou docela v pohodě.

Reagovat
Matić

Lambert i Streling dneska tragédie..

Reagovat
Usty

No, Touré sice zařídil takřka dva góly, ale jinak výkon dost průměr. Ve druhý půlce neviditelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

s jazykem na vestě

Reagovat
smazaný uživatel

Kto bude mať nakoniec La Ligu? Sport 1 je out, Digi ale sa prezentujú zatiaľ len s PL+Škótskom+Synot Ligou. Nikto iný to snáď nedostane nie?

Reagovat
smazaný uživatel

A Digi by nevykryli 5 prenosov z PL a 5 z La Ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Počul som niečo o NovaSporte, to by bolo najlepšie riešenie myslím.

Reagovat
Infernoqt

hmm, Navas je rok od roku horší

Reagovat
smazaný uživatel

toho streliť kadeľahšie, španielský Sinclair :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky to byl hráč co umí jen běhat. Všichni to o něm věděli. Kromě skautů City.

Reagovat
smazaný uživatel

A keď bol dlhé mesiace stavaný do základu namiesto Milnera

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tohle bylo jasný když už přicházel, hrozný příchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Silva parádní, dneska výkon jak z partesu a i přes góly Yayi hráč zápasu. Obrana dneska neobyčejně dobrá, hlavně to zvládli parádně po taktické stránce, Sagna byl dneska zvíře. Druhej poločas měl i na jeho poměry skvělej Navas.

Výhra zasloužená, WBA si krom standartek absolutně neškrtlo, prvních 10 minut se ani nedostali na půlku. 3:0 venku nad Pulisem sem vážně nečekal, takže mě to příjemně těší.

Reagovat
Dawon

Tak ono chvalit zrovna po takovem zapase nejak zvlast obranu mi prijde trochu prehnane, dyt od WBA to byl vykon na urovni prvniho letniho pratelaku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

navíc Berahino párkrát obranu City provětral.

Reagovat
Bayern +

A to ešte horeli stále pomerne dosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1url.cz/StsJS

Reagovat
smazaný uživatel

1url.cz/StsJS+

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele