Mistrovství světa U17 - čtvrtý, pátý a šestý den

24.06.2011, 21:46
Aktuality
Zaujalo nás
Po kratší pauze jsem tu znovu a spolu se podíváme na to, co se stalo v posledních pár dnech v Mexiku, kde probíhá mistrovství světa hráčů do sedmnácti let. První vítězství zaznamenali Češi, jistý postup již mají Němci, Brazilci, Uruguayci a domácí Mexičané, zklamala naopak favorizovaná Francie.

KLDR 1:1 Nizozemsko

Nizozemci si pořádně zkomplikovali cestu za postupem, po úvodní porážce s Kongem totiž jen remízovali se Severní Koreou a v posledním duelu s postupujícím Mexikem musí zvítězit. V utkání s KLDR sice byli Oranjes lepším týmem, přesto museli až v závěru zachraňovat remízu.

Zápas otevřely dvě tvrdé rány Ayouba, v obou případech šlo o rozehrávku volného přímého kopu, ale An v korejské byl připraven. Ve dvacáté deváté minutě se sám na Ana hnal útočník Gravenberch, jeho technickou střelu ovšem zastavila tyč. Těsně před poločasem pak ještě ve velké šanci přestřelil Ebecilio, a tak se do kabin šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Hned tři minuty po přestávce domácí z ničeho nic udeřili, Ju hledal za holandskou obranou Janga, stoper Rekik odvrátil míč jen ke Kangovi a kapitán Severní Korey otevřel skóre zápasu. Pak už zase hráli jen Nizozemci, centr Depaye usměrnil do branky Achahbar, jenže rozhodčí viděli ofsajd.

Z následného protiútoku zahrozil Pak, ale Choe v pokutovém území nezpracoval míč ideálně, Rekik našel dlouhatánským odkopem Gravenbercha, ten obešel Ana a do prázdné branky vyrovnal. Blízko vítězství pak byli Oranjes v osmaosmdesáté minutě, kdy z dálky pálil znovu Gravenberch, An ale perfektně vyrazil.

Mexiko 2:1 Kongo

Domácí Mexičané zatím na MS působí velmi silným dojmem, po přesvědčivé výhře nad KLDR si poradili také s nevyzpytatelným Kongem. Domácí se dostali do vedení ještě v první půli, Afričané pak sice dokázali vyrovnat, ale na body jim to nakonec nestačilo.

Mexiko začalo skvěle, hned ve druhé minutě měl obrovskou šanci Fierro, když se po centru Gomeze ocitl úplně sám před Ngakossem, ale překonat ho nedokázal. Ve čtyřicáté minutě již však domácí vedli, z pravé strany odcentroval Julio Gomez, na hranici penalty si míč zpracoval Jorge Espericueta a dalším dotykem ho poslal do sítě.

I ve druhém dějství byl k vidění velký počet gólových příležitostí, hned ta první byla zapříčiněna obrovskou hrubkou Ngakossa, jenž podběhl rohový kop Buena, naštěstí pro Kongo ale Escamilla hlavou přestřelil.

Úplně sám na konžskou svatyni pelášil Bueno, zezadu ho fauloval Bassoumba a šel se předčasně osprchovat. O chvíli později odcentroval z pravé strany Guzman, hlavička Fierra ovšem zamířila vedle. Kongo vyrovnalo sedmnáct minut před koncem, kdy se k nepovedené ráně Sitoua dostal Epako a nezaváhal.

V osmdesáté minutě byl za tvrdý faul ve středu pole vyloučen i střídající Mpassi a Mexiko dvojnásobnou přesilovou hru využilo, Casillasovu nabídku před prázdnou branku zhodnotil Julio Gomez. Mexiko se po výhře nad Kongem 2:1 stalo prvním postupujícím týmem.

Japonsko 1:1 Francie

Francouzi v prvním utkání šampionátu excelovali, rozstříleli Argentinu vysoko 3:0, na perfektní výkon ale nenavázali. Proti Japonsku se trápili a remíza 1:1 je hodně milosrdným výsledkem, hráči ze Země vycházejícího slunce byli jasně lepší.

Začátek zápasu přitom patřil Francouzům a ve dvacáté čtvrté minutě přišla odměna, Nkusu prostrčil míč Yaisienovi a ten trefil přesně šibenici japonské branky. Další dalekonosnou střelu vyslal směrem na Nakamuru Conte, tentokrát však japonský brankář stačil zasáhnout.

Japonci poprvé výrazněji zahrozili až v závěru prvního poločasu, kdy nebezpečně pálil Mochizuki, Mpasi Nzau byl ale u své pravé tyče připraven včas. Druhá půle již byla zcela v režii hráčů ze Země vycházejícího slunce, v devětačtyřicáté minutě sevřeli Ishigeho v pokutovém území Conte a kapitán Calvet a kopala se penalta.

K ní se postavil sám faulovaný Ishige a s přehledem proměnil. Po hodině hry šli domácí do přečíslení dva na jednoho, střídající Minamino ale akci zazdil nepřesnou přihrávkou Suzukimu. Ten si následně pohrál na levé straně s Calvetem, předložil míč ideálně na střelu Ishigemu, jenže ten ve vyložené pozici minul.

I Francie ještě mohla strhnout vítězství na svou stranu, sám před Nakamurou se zjevil Nangis, ale nedal. A když další tutovku zahodil Ishige, rozešly se oba týmy po výsledku 1:1 nerozhodně.

Jamajka 1:2 Argentina

Jamajčané si osmifinále MS nezahrají, po Japonsku nestačili také na Argentinu a ztratili naděje na postup. To Argentina si vítězstvím své šance zachovala, musí však porazit Japonsko v přímém souboji o účast mezi nejlepší šestnáctkou.

První dějství nabídlo jedinou možnost, Argentina se díky ní dostala do vedení. Pugh našel na levé strany Silvu, který se snažil střelou překvapit domácího brankáře, což se dokonale povedlo, nepříliš tvrdá rána na přední tyč skončila v síti.

Jamajčany probrala až standardní situace zahrávaná Wrightem, ten si však na Sequeiru nepřišel. O pár minut později hledal stříleným centrem Beloso Zarateho, ten ale na malém vápně nestačil tečovat míč do brány.

O dva góly to bylo v šedesáté třetí minutě, kdy Ocampos vyslal ideální přihrávkou vpřed Pugha, jenž tváří v tvář Campbellovi neminul. Sám Ocampos poté mohl definitivně rozhodnout, proti však byla tyč. Jamajka snížila až minutu před koncem, kdy Benbowův centr usměrnil z voleje do sítě Zhelano Barnes. Na víc se už však Jamajčané nezmohli, a tak zůstane základní skupina maximem.

Uruguay 1:0 Rwanda

Dalším postupujícím se stala Uruguay, která porazila po Kanadě i Rwandu a slaví. Jediný gól utkání vstřelil v páté nastavené minutě Leonardo País.

V osmé minutě nádherně z volného přímého kopu vypálil s osmičkou hrající kapitán Rwandy Bayisenge, Cubera v bráně jihoamerického státu ovšem zachránila pravá tyč. Domácí poprvé zahrozili s minutě devatenácté, kdy Aguirre naservíroval míč před prázdnou branku San Martinovi, jenže ten nepochopitelně minul.

Nzazorovo podskočení balónu pak mohl využít ke skórování Aguirre, hlavou ale posla míč těsně mimo. Úplně osamocen zůstal po hodině hry na hranici šestnáctky Moreira, jenže i on poslal levačkou kulatý nesmysl vedle.

Uruguay čekala na svého gólového spasitele, bylo jen otázkou času, kdy vstřelí rozhodující branku. Oním spasitelem se však rozhodně nestal Rodriguez, jenž se sice perfektně uvolnil, ale pak poslal míč pánu bohu do oken.

A tak rozhodl, nutno říct že z drobného ofsajdu, v devadesáté páté minutě Leonardo País, který poslal dlouhý nákop Silvy hlavou za Nzazorovy záda. Uruguayci jsou v osmifinále mistrovství světa, Rwanda po druhé porážce končí.

Kanada 2:2 Anglie

Nejkurióznější situace šampionátu se odehrála v utkání skupiny C mezi Kanadou a Anglií, vůbec historicky první gól na MS sedmnáctiletých vstřelený gólmanem totiž vstřelil ochránce kanadské svatyně Quillan Roberts. Vyrovnal tak na konečných 2:2.

Poté, co první poločas nenabídl prakticky žádné vzrušení před jednou, či druhou brankou, přišla na řadu půle druhá a o mnoho napínavější. Hned ve čtyřicáté šesté minutě odcentroval z levé strany Powell a hlavička Adama Morgana zapadla přesně ke vzdálenější tyči.

Jenže hned o čtyři minuty později bylo vyrovnáno, z velké dálky prudce vypálil Aleman, Pickford vyrazil míč před sebe a Sadi Jalali dorazil do poloprázdné anglické branky.

Znovu do vedení se Albion dostal v sedmasedmdesáté minutě, kdy se nějakých dvacet metrů od branky opřel do balónu Turgott a byl z toho nádherný gól do šibenice. Tři minuty před koncem ukořistil míč kanadský brankář Roberts, vyběhl s ním až téměř na půlící čáru, odkud poslal dlouhý nákop směrem ke svým útočníkům, míč se však nikým netečován odrazil od země a přeletěl překvapeného Pickforda.

Roberts tímto husarským kouskem vybojoval pro Kanadu důležitý bod a uchování nadějí na postup, velmi blízko je také Anglie.

USA 1:2 Uzbekistán

USA po přesvědčivé výhře nad Čechy zklamaly, nestačily totiž na Uzbekistán a zdramatizovaly tak boj o postup ze skupiny D. Všechny týmy totiž po dvou kolech mají na svém kontě tři body, také díky výhře České republiky nad Novým Zélandem, rozhodnout budou muset třetí zápasy.

Uzbeci se do vedení dostali už ve třinácté minutě, hodně nevydařený odkop Carrolla ukořistil Bobir Davlatov a krásnou ranou nedal McIntoshovi žádnou šanci zasáhnout. O dva góly to mohlo (a mělo) být jen o pár minut později, kdy se prosadil Thakimov, branka však nebyla uznána pro údajný ofsajd.

Uzbeci přesto byli i nadále jasně lepší, z velké dálky to zkoušel kapitán Makhstaliev, ale těsně přestřelil. Druhý poločas již byl daleko vyrovnanější, USA dokonce dokázaly korigovat skóre na 1:1 zásluhou dorážky Alfreda Koromy.

Ale Uzbekistán o tři body nepřišel, v padesáté čtvrté minutě fauloval Carroll Makhstalieva a kopala se penalta, kterou sám kapitán hostujícího týmu se štěstím proměnil. Makhstaliev pak málem zaznamenal další gól, tentokrát vlastní, měl však štěstí, protože jeho prudká hlavička na vlastní branku Kholmurodova nepřekvapila.

Poslední americkou šanci na vyrovnání měl Pelosi, jenže trefil jen tyč, a tak se Uzbeci mohli radovat z premiérové výhry na MS.

Burkina Faso 0:3 Německo

Favorité z Německa pokračují v krasojízdě, se skóre 9:1 ze svou zápasů mají s přehledem zajištěn postup i první místo ve skupině. Snadné vítězství se zrodilo i přes gólovou pomoc největší hvězdy Yesila.

Němci se ujali vedení hned e čtvrté minutě, zápas si tedy podmanili hned od úvodního hvizdu. Aycicek přetáhl svůj centr na Yesila, ten hlavou vrátil míč Guenterovi, pro kterého již nebylo problémem zakončit do opuštěné branky.

V šestadvacáté minutě byl v pokutovém území k zemi stažen Yesil a hosté dostali příležitost rozehrát pokutový kop, exekuci obstaral Aycicek a s klidem hodným mistra proměnil. Burkina Faso nedohrála zápas v jedenácti mužích, ještě v první půli byl za úder loktem ve středu pole vyloučen Bamba.

Svůj třetí gól na šampionátu pak mohl oslavit Samed Yesil, to když se řítil úplně sám na Ouedraoga, ale nedal. Následná Aydinova technická střela pro změnu orazítkovala břevno. Další branka tak padla až v šedesáté čtvrté minutě, kdy propálil vše, co mu stálo v cestě, Mitchell Weiser.

Prázdnou bránu měl před sebou, nebo lépe řečeno za sebou Samed Yesil, zády k brance se pokoušel o efektní patičku, ta však byla příliš slabá, a tak jí Ouedraogo dostihl. Víc už se v tomto duelu nestalo, Němci tak s přehledem postupují do osmifinále, Burkina Faso končí.

Panama 1:2 Ekvádor

Souboj o druhé postupové místo znamenal mač mezi Panamou a Ekvádorem. Po tomto vzájemném souboji mají oba týmy po třech bodech, Panamu však teprve čeká střet s Německem.

V šesté minutě se do pokutového území z pravé strany skvěle probil hostující Ramirez, následné zakončení ale nemělo gólové parametry. A tak šla překvapivě do vedení Panama, volný přímý kop z pětatřiceti metrů si vzal na starost Jorman Aguilar a levačkou poslal míč nekompromisně do šibenice.

Poté však byl vyloučen domácí záložník Browne a Ekvádorci přesilovou hru dokonale využili. Nejprve hlavou vyrovnal stoper Chavez, v osmdesáté druhé minutě pak rozhodl prudkou střelou k tyči Jose Cevallos.

Ekvádor porazil Panamu a pokud porazí v závěrečném utkání skupiny E Burkinu Faso, postoupí.

Austrálie 0:1 Brazílie

V osmifinále je také Brazílie, která se sice dost natrápila s Austrálií, nakonec však dokázala zvítězit a postupuje. Australané hlavně v prvním poločase statečně vzdorovali, dokonce byli mírně aktivnějším týmem. První příležitost měl se sedmičkou hrající Espindola, který se obtočil kolem Wallace, jenže následná rána nebyla z nejpřesnějších.

Ani následné šance Coopera a Combidese gólem neskončily, a tak otěže zápasu převzali kanárci. Nathanův centr prodloužil Ademilson k Piazonovi, ten se snažil o efektní nůžky, ale míč netrefil ideálně.

Z dobrých pětadvaceti metrů to zkoušel Adryan, jenže Izza v brance klokanů nepřekonal. V úvodu druhého dějství se na levé straně dokonale uvolnil Matheus, nacentroval na Marlona Bicu, ten však trefil jediného hráče stojícího v cestě míče do sítě.

V sedmdesáté šesté minutě se ve středu hřiště uvolnil Nathan a byl faulován, volný přímý kop z pětadvaceti metrů pak usměrnil přímo do šibenice Adryan a rozhodl. Brazílie příliš nepřesvědčila, ale porazila silnou Austrálii 1:0 a může se připravovat na boj o čtvrtfinále.

Pobřeží Slonoviny 4:2 Dánsko

Dosud jednoznačně nejkrásnější zápas světového šampionátu. A také nezapomenutelný pro Afričana Souleymane Coulibalyho, který vstřelil neuvěřitelné čtyři branky a sám porazil Dánsko 4:2.

To přitom hosté vedli, když se v deváté minutě tečovanou střelou prosadil Zohore. Jenže Pobřeží se nevzdalo a hned o čtrnáct minut později vyrovnalo, to se na levé straně skvěle uvolnil Coulibaly a z úhlu překvapil nepozorného Korcha.

Dánové šli znovu do vedení po půlhodině hry, krásnou akci na jeden dotyk zakončil do poloprázdné brány Viktor Fischer. Coulibaly ovšem znovu dokázal ihned reagovat, běžela třicátá sedmá minuta a africký útočník doklepl do sítě vyraženou ránu jmenovce Ibrahima Coulibalyho.

Těsně před přestávkou byl v pokutovém území sražen Coulibaly gólmanem Korchem, sám si postavil míč na značku penalty a bezpečně proměnil. Coulibalyho one-man show mohl narušit po přestávce střídající Kouassi, jeho dělovka však trefila jen břevno.

Poslední branka zápasu padla v šedesáté deváté minutě, když si Coulibaly zpracoval přihrávku Soungoleho, obešel Holsta a chladnokrevně uklidil míč k tyči. Pobřeží Slonoviny porazilo Dánsko 4:2 a dostalo se na druhé místo tabulky.

Autor: Michal Hruška / fifa.com

Komentáře (76)

Přidat komentář
minoLFC

skvele spravodajstvo

Reagovat
JozkokozleJ

Tak Francuzi proti Jamajke prvych 10 min. predvadzaju dost velku hrozu... a uz prehravaju dost zasluzene.

Reagovat
Godwinson

No, koukám ... nemyslím si, že je pro Francii ta správná doba hrát si na "jistý postup" :)

Reagovat
JozkokozleJ

Tak druha cast 1. polcasu uz bola o nieco lepsia, ale aj tak je to uplny rozdiel oproti Argentine (ta ale asi nebude az tak kavlitna). Sice zapas nic extra, ale i tak som zvedavy na Francuzov v druhom polcase... a tiez ci (kedy) sa dostanu na ihrisko Nangis s Yaisienom.

Inak Bienza vyzera tiez celkom sikovny.

Reagovat
Godwinson

Pěkný článek.

Oni dávaj Francii ze záznamu ... jaká troufalost.

Reagovat
smazaný uživatel

Japonsko ve 20. minutě 2:0, hezky.

Reagovat
nani92

Usa - Uzbekistan 1-2 to sú Američania až tak slabí?

Reagovat
nani92

alebo Uzbekistan tak dobrý?

Reagovat
fantomas

Tak ten fotbal jde v Uzbekistánu neskutečně nahoru a je dobře, že mu roste další nadějná generace. Už teď jsou Uzbeci jednoznačně nejvíc prosperujícím nároďákem toho asijskýho postsovětskýho bloku.

Reagovat
nani92

Reagovat
fantomas

... dvě po sobě jdoucí čtvrtfinále na MS "20", to v Asii nikdo mimo Japonska a Koreji nedokázal

Reagovat
smazaný uživatel

koukám že Angličani si ty gólmany takhle "pěstujou" už odmalička

Reagovat
smazaný uživatel

dajte niekto link ak mate na ten gol brankara kanady rad by som si to pozrel.

kokos anglicky brankari dostavju najlacnejsie goly ( ms 2002,robinson kvalifikacia na euro 2008,

ms 2010)

Reagovat
C-M@ster

OT: Ještě dokud je ještě dnešek popřeju všem takyJanům k svátku. Ať se nám daří.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Godwinson

Francie zatím až na jeden zápas nepředvedla nic moc, zůstává za očekáváním. To mi připodobnilo situaci v U21, byť tam už je to trochu fatálnější :)

Reagovat
miky10

Tragédie, úplně to vypustili Zato Japonsko předvádí supr fotbal

Reagovat
Godwinson

No, chystám se na ně mrknout, zatím jsem to měl pouze zprostředkovaně a za chvíli běží záznam. Každopádně, snad si to vybrali, dnes hrál z nějakých zvláštních důvodu téměř B tým, takže jsem zvědav, co budou praktikovat dál.

Japonsko jo, to se mi líbí.

Reagovat
JozkokozleJ

Druhy polcas bol teda zo strany Francuzska o dost lepsi...

Reagovat
Godwinson

Tak alespoň něco. Ale hráli ho skoro celý v přesilovce, takže pořád jim to moc nelichotí :)

Reagovat
JozkokozleJ

Ta cervena padla az nejak 10 min. pred koncom.

Reagovat
Godwinson

Pravda, omlouvám se .. špatně jsem to přečetl ze stránek FIFA.

Reagovat
miky10

Právě to jsem myslel tím "vypustili"

Přitom to vůbec nechápu, vždyť rozdíl mezi prvním a druhým místem je velkej, takhle můžou klidně hned v osmifinále chytnout Němce, Brazilce nebo Mexičany a jedou domů

Reagovat
Godwinson

Tak, sílu mají velikou ... přijde mi, že se na to trošku vykašlali a zaberou v pavouku. A zase na druhou stranu, Brazilce jsem viděl a taky to nebyla žádná velká sláva, byť jsem si to zapnul jen kvůli budoucímu zázraku Chelsea ( ) a dělal u toho spoustu věcí.

Reagovat
miky10

Hráli včera s Austrálií špatně, ano ale Piazor se ukazuje v dobrém světle, každopádně nade všemi vyčnívá dvojice Ademilson - Adryan, úžasní hráči

Reagovat
miky10

Piazon *

Reagovat
Godwinson

Jj, jsem hodně zvědavej, zda-li mu v Chelsea časem pokvete pšenka, s Boasem se zase tahle možnost jeví jako možná o něco reálnější ... na druhou stranu, v době jeho příchodu už tam on nemusí být, že ano :))

Reagovat
miky10

Ale bude Každopádně něteří hráši na tomhle mistrovství fakt stojí za pozornost, ať už zmíénění Brazilci, nebo Yesil, Aycicek, Nangis, Benzia, Carmichael, coulibaly, País, Akino, Ferreira, Gravenberch, Ebecilio, Gomez, Aguirre

Reagovat
miky10

No, je jich moc, možná o tom něco sepíšu po víkendu

Reagovat
Godwinson

No, jen neříkej, známe to ... četl jsem, že ti nevoní příchod Lukaka, jo? Kacíři .. :)

Určitě, z Francouzů bych vypíchl Yaisiena, to je ohromnej talent, určitě největší z tohohle výběru ... ale u těch U17 je to sázka do loterie, no :)

Reagovat
miky10

Já Boášovi věřím, bezmezně

Ne že by mi nevonil, jen vidím asi tak 200 lepších posil, než je on Nejsem z něj odvařenej, mám kámoše v Anderlechtu v U17 a prý se tváří mile, ale je namachrovanej, čili by chtěl hrát a to by znamenalo, že by buď ubíral Torresovi minuty, nebo by trucoval...Ani za mák, hrota nechci, nebo pokud jo, tak někoho, kdo unese bejt ten vzadu

Jistě, na Yaysiena jsem zapomněl, ale jak řikám, je jich moc, bude úspěch, když pár z nich bude TOP

Je to loterie, ale leccos se vyčíst dá, po návratu ze srazu o tom sepíšu

Reagovat
Godwinson

Já bych mu věřil taky, kdyby předsedou nebyl Roman. Tím pádem nedostane žádnej čas, což bych řekl, může být klíč ... teda, určitě to bude klíč. Ale samozřejmě, třeba už i vedení Chelsea přeci jen trochu zmoudřelo :)

Nevim, já mám takovou svojí vizi, která by se mi líbila .. na kterou to skoru už i vypadalo. Mít útok Torres/Lukaku/Sturridge bych považoval takřka za ideální, Lukaku by si snad nemyslel, že bude v Chelsea v takovém věku hrát základ. Hodně to ale závisí na těch odchodech, na které to moc nevypadá ... hlavně jsem hrozně zvědavej, jak vedení Chelsea naloží s těmi rozdělanými "velkými rybami" ... jako je Agüero, Modrić atd., jestli je Boas nesmete ze stolu :)

Reagovat
miky10

Pokud přijdou Aguero s Modričem, klidně ať odejde Terry, to by mi nezkazilo nic, kromě odchodu Lamparda, ale to nehrozí...jéé to by byl ráj

já mám vizi: Aguero - Torres - Sturridge, na lavičce Kalou, posila, Borini, ale ten je fuč

Nakonec stejně přijde jeden z dvojice Falcao, Lukaku, tak by ten Romelu mohl být přecijen menší zlo, ale ten kámoš mě celkem odstrašuje, uvidíme

Reagovat
Godwinson

Já si to nemaluju zase tak růžově, i když oba ty transfery jsou docela reálné, byť Boas to může ještě zatrhnout. Souhlasim, takhle si tu trojku představuju taky, sice je vlastně složená ze tří hrotů, ale byla by to paráda.

Dnes jsem četl, že co se týče odchodu, padají jména jako Malouda, Kalou, Anelka či Lampard :)) Osobně bych se zbavil jak Anelky, tak Kaloua ... byla by to sice trochu rozsáhlejší obměna, ale oni tam jsou v zásadě k ničemu, Kalouovi by to stěhování do průměrného týmu v PL prospělo.

Reagovat
miky10

Kaloua bych si nechal, nějak jsem si ho docela oblíbil :) Lampard

Reagovat
Godwinson

No, uvidíme. Máme se na to "těšit", snad to nakonec nebude nic tak strašného:)

Reagovat
miky10

Co jsi četl o tom Lampsovi? To bych si šel asi skočit

Reagovat
Godwinson

Nic, jen, že byl mezi jmény o kterých se spekuluje ohledně odchodu ... ale to byl spíš takový výkřik do tmy, nepřikládal bych tomu nějakou důležitost :)

Reagovat
miky10

Snad Ten tam musí zůstat, zvlášť když tam na konci srpna jedu

Reagovat
miky10

Stejně mi přijde, že už jsme to jen my dva spolu probírali za poslední dva týdny tak pětkrát, vždyť je to furt dokola

Až bude nějaká pořádná spekulace či dokonce přestup, můžem řešit dál, teď to nemá cenu ( o tomhle tématu, o čemkoliv jiným klidně, diskutje se s tebou parádně)

Reagovat
Godwinson

Rozhodně, v tom souhlasim :) Od minulého týdne se do toho začarovaného kruhu připojil Fellaini jinak je to pořád to samé ... ale tak, mě ty spekulace vždy hodně táhly, vždy mám určitý časový interval, ve kterém mě hrozně baví je sledovat ... ten se v posledních dnech chýlí ke konci, takže další takovou diskuzi snad už budeme vést s kompletně posílenou Chelsea.

Reagovat
miky10

Rozhodně, mě to taky baví sledovat, moc, ale na druhou stranu takhle často se bavit o tom úplně samým, to není můj šálek kávy

Reagovat
Godwinson

Tak k tomu jsme úplně nedospěli, jen je to hra s eventualitami ve kterých se pohybují stejní hráči :)

Reagovat
miky10

Prostě je to neustálé omílání toho samýho, cože je nuda Snad už se to rozpohybuje do správného směru

Reagovat
miky10

Mimochodem, terry jede v listopadu na Chelsea s Liverpoolem, já sice jedu předtím na Norwich, ale je možný, že pojedu s ním i na Reds, nechceš se přidat?

Reagovat
Godwinson

Jednu věc jsem tam nenapsal, Falcao ne! To by byl katastrofální příchod :)

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Casillas scores, Mexiko - Nizozemsko 1:0

Reagovat
miky10

2:0 Fierro, paráda

Reagovat
Godwinson

Reagovat
miky10

2:2

Reagovat
miky10

Mexikoooooooooooooooooooooo

Pro mě jeden z největších favoritů turnaje

Reagovat
osobnostx

Dobrý. KLDR i Argentina mají blbý postavení ze třetích míst. Takže Našim by stačila k postupu snad dokonce i prohra o jeden gól, takže se nemusí nervovat....Teda čekam že zlepší koncovku a aspoň o dva zvítězí.

Reagovat
osobnostx

Tak to je taky zajímavý. Teď jsem četl kritéria a kdyby v utkání USA -Zéland byla remíza , tak podle všeho rozhodne o pořadí los.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to dal za menší počet žlutých karet

Reagovat
fabec1222

OT:Kladrubský do Slovanu Bratislava,Švejdík do Dukly Praha.

Reagovat
cubinho

Spartu vážně nechápu...

Reagovat
osobnostx

Já tu situaci celkem chápu. Kladrubský se kousnul, že by si po letech náhradničení a lepení rád zahrál fotbal. Žádnou nabídku z nějaké rozumné ligy neměl tak mu nezbývalo nic jiného. Myslím že Sparta má připravený nějaký kup záložníka v Kladrubského kvalitě. Nemyslím Gecova.

Reagovat
Kenneth

Kladrubský je hlavně univerzál,může zahrát v obraně tak v záloze. Jeho prodej nepochopím. Chovanec ven!

Reagovat
osobnostx

Ale on chtěl prostě jít. Na co mít otráveného hráče bez motivace.

Reagovat
Losinho

Kladrubák za 10 mega, KJ rozjíždí přestupy

Reagovat
Kenneth

To je nějakej vtip ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč se Pickfordovi smějete. Ten stoper se toho souboje s Kanaďanem jenom zúčastnil, naprosto se na to vykašlal, Pickford špatně rozhodně nestál, navíc byl možná trávník vlhký a vzal skluz.

Reagovat
smazaný uživatel

zápas Mexiko-Holadnsko 3:2 byl nádhernej

Reagovat
smazaný uživatel

Nizozemsko mistr evropy ale na MS vyhořeli výsledkově.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, to je hnus ty dresy Francie...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Uzbekistán nás přehrává. Jejich hráči jsou na tom technicky lépe.

Reagovat
fantomas

Šíleně zábavná fotbalová země. V dospělých i v 17.

Reagovat
Shevchenko

A už vedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Zima je fakt úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
Losinho

Zvlášť, když ho porovnáš s dalšími gólmany na šampionátu, tak ten rozdíl je neskutečný. Co jsem totiž viděl sestřihy, tak skoro všichni už mají za sebou nějaký slabší moment.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele