Eredivisie - souhrn 22. kola: Feyenoord s problémy

16.02., 21:55, aktualizováno 18.02., 18:47
Komentáře a souhrny
Oslavující Mats Wieffer (© AFP)

I přes dlouhou přesilovku dokázal Feyenoord zlomit odpor Waalwijku až v závěru. PSV si v páteční předehrávce poradilo s Heraclesem. Hosté hráli už od 13. minuty v deseti, na přílišný odpor lídrovi tabulky se nezmohli a nakonec prohráli o dvě branky. Twente na úvod nedělního programu padlo s Utrechtem a odmítlo možnost přiblížit se druhému Feyenoordu. Ajax dvakrát neudržel vedení nad Nijmegenem a zapisuje pouze bod za remízu 2:2.

Feyenoord Rotterdam - RKC Waalwijk 1:0

18.02.2024 16:45

Góly: 84. Mats Wieffer

Obhájce mistrovského titulu se po náročném čtvrtečním souboji v play-off o osmifinále Evropské ligy trápil na ligové scéně proti zachraňujícímu se Waalwijku - hosté zhruba deset minut před přestávkou přišli o vyloučenou brankářskou jedničku Etienneho Vaessen, i přesto dlouho drželi nerozhodný bezbrankový stav a teprve v 84. minutě rozhodl o úspěchu rotterdamského favorita Mats Wieffer.

Feyenoordu tak patří druhé místo Eredivisie s dvaapadesáti body, přičemž za vedoucím PSV zaostává o deset bodů, nicméně před třetím Twente si momentálně vytvořil již osmibodový náskok. RKC se za svůj výkon v nedělní dohrávce 22. kola v žádném případě nemusí stydět, jenže s osmnácti body na kontě je stále až na šestnácté barážové příčce o tři body za patnáctým Excelsiorem. V domácím dresu zůstal jen na lavici náhradníků český krajánek Ondřej Lingr.

Domácí dle očekávání měli navrch od samého začátku a v úvodní půlhodině si vytvořili dvě velké možnosti ke skórování, ovšem mexický kanonýr Giménez byl na poslední chvíli zablokován a pak tvrdou ránu Minteha výtečně zneškodnil připravený gólman Wellenreuther. Waalwijk se dostal do zapeklité situace ve 35. minutě, protože Vaessen vyběhl ze svého pokutového území a střelu Stengse zastavil rukou, rozhodčí Van den Kerkhof mu tedy bez váhání udělil přímou červenou kartu.

Mezi tři tyče se musel postavit Jeroen Houwen a ten poprvé zasahoval zhruba deset minut po změně stran proti ráně Ivanušece. Stejný hráč přesně po hodině hry orazítkoval břevno a vzápětí se proti přímému volnému kopu Hancka vytáhl famózní Houwen. Feyenoord byl v následujícím průběhu trpělivý a kýžené rozdílové trefy se dočkal v závěrečné desetiminutovce, neboť právě Wieffer po rohovém kopu Sauera rozvlnil síť nekompromisní hlavičkou z pěti metrů doprostřed branky.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - FC Volendam 1:1

18.02.2024 14:30

Góly: 6. Mica Pinto - 3. Bilal Ould-Chikh

Souboj dvou posledních týmů ligové tabulky nabídl skvělý začátek, jelikož v úvodních šesti minutách padly hned dvě branky, ovšem od tohoto momentu úroveň nedělního zápasu postupně upadala a diváci na stadionu GelreDome se žádných dalších gólů nedočkali. Oba soupeři tak protáhli svou dlouho šňůru bez vítězství a shodně se třinácti body zůstávají na dně Eredivisie, Volendam je sedmnáctý díky lepšímu skóre.

Svěřenci trenéra Edwarda Sturinga se naposledy radovali z tříbodového zisku na ligové scéně v polovině prosince, nyní nedokázali naplno bodovat již sedmkrát za sebou. FC je na tom v tomto ohledu velmi podobně, jelikož neokusilo pocit vítězství šestkrát v řadě. Výběr vedený koučem Regilliem Simonsem přitom zahájil toto střetnutí naprosto famózně a ani po třech odehraných minutách vedl.

Prosadit se dokázal šestadvacetiletý útočník s marockými kořeny Bilal Ould-Chikh, jenž se sám rozeběhl od vlastního pokutového území a po více než sedmdesátimetrovém sólu napřáhl z hranice šestnáctky soupeře, jeho kroucený pokus z dvanácti metrů zapadl nad pravý dolní růžek kolem dívajícího se brankáře Rooma. Nicméně SBV tato inkasované trefa nepoložila a o tři minuty později bylo bleskově vyrovnáno.

Jedinou branku domácí favorita vsítil zkušený třicetiletý obránce Mica Pinto, který překvapivě napřáhl z necelých pětadvaceti metrů a jeho nepříjemný skákavý pokus zapadl k bližší konstrukci kolem marně se natahujícího gólmana Backhause. Klub z Arnhemu v následujícím průběhu na trávníku dominoval a obstřeloval branku soupeře, jenže znovu ho zklamala koncovka - jen brankovou konstrukci totiž trefili Hadj-Moussa, Arcus a zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem také Meulensteen, výsledek se proto nezměnil.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - NEC Nijmegen 2:2

18.02.2024 14:30

Góly: 7. Brian Brobbey, 79. Carlos Forbs - 61. Jorrel Hato (vl.), 90+5. Rober González

Ajax letos rozhodně nepředvádí výkony, které by se od něj dlouhodobě očekávaly - až do uplynulého kola sice neprohrál v Eredivisii dvanáctkrát za sebou, ovšem od té doby znovu vypadl z tempa a nyní ve třech utkáních jednou prohrál a dvakrát remizoval. Naposledy v domácím prostředí sice sahal po třech bodech, nicméně houževnatý Nijmegen v poslední možnou chvíli srovnal stav na 2:2 díky zásahu střídajícího Robera Gonzáleze.

AFC tak neodčinilo týden starou porážku s Heerenveenem (2:3) ani nepříliš povedené vystoupení v play off o osmifinále Evropské ligy s norským vyzyvatelem Bodø/Glimtem (2:2) a v tabulce nejvyšší nizozemské soutěže je stále až páté o tři body za čtvrtým Alkmaarem a jen dva body před šestým Go Ahead. NEC si naopak po předchozí porážce ve Waalwijku (0:2) odváží domů nečekanou remízu a v tabulce je sedmé s třiceti body.

Přitom nedělní duel začal pro amsterdamského giganta výborně, neboť hned svou první větší možnost po necelých sedmi minutách hry přetavil ve vedení. Již svou čtrnáctou ligovou trefu této sezóny zaznamenal nejlepší střelec týmu Brian Brobbey, který zpětně přistrčil míč pro střílejícího Banela a sám zády k bráně tečoval jeho ránu s velkým štěstím do protipohybu dívajícího se brankáře Cillessena.

Hosté se po tomto okamžiku stále častěji tlačili na útočnou polovinu a do konce úvodního dějství si vytvořili dvě dobré možnosti, ale gólman Ramaj nejprve famózně odvrátil do zámezí dělovku Van Rooije a ve 27. minutě se skvěle vrhl pod nohy zakončujícího Hansena. NEC znovu zahrozilo ihned po změně stran, jenže dělovka Ogawy prosvištěla o několik centimetrů vedle levé konstrukce.

Ajax si koledoval i v nadcházejících minutách a krátce po odehrané hodině bylo překvapivě srovnáno. Bránící Jorrel Hato chtěl odvrátit do bezpečí střílenou přihrávku Cheryho z levé strany, avšak před dotírajícím Sanem pouze uklidil balón do nekryté vlastní branky. Ajax se vzápětí znovu probudil a zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem si vzal zpět ztracený náskok, jelikož střídající portugalský forvard Carlos Forbs po geniální kolmici Brobbeyho i v krkolomném pádu pokořil stojícího Cillessena.

Poté se zdálo, že si Ajax pohlídá těsné vedení až do samotného konce, jenomže v páté nastavené minutě udeřil Rober González. Teprve třiadvacetiletý španělský záložník přišel na trávník až v 84. minutě, přesto zařídil svému týmu cenný bod po snadném zakončení doprostřed prázdné branky z bezprostřední blízkosti.

Více informací k zápasu

FC Twente - FC Utrecht 0:1

18.02.2024 12:15

Góly: 29. Jens Toornstra

Twente se v tomto ligovém ročníku může pyšnit skvělými výkony a především v domácím prostředí jen málokdy prohrává, ovšem v nedělním utkání 22. kola se nedokázalo prosadit proti rozjetému Utrechtu a nakonec mu podlehlo nejtěsnějším poměrem 0:1. Domácí výběr sice zůstává v tabulce na třetí pozici s čtyřiačtyřiceti body, jenže za druhým Feyenoordem už zaostává o osm bodů a před čtvrtým Alkmaarem je naopak jen o bodů pět.

Utrecht naopak po příchodu nového kouče Rona Janse začíná vzkvétat - jeho svěřenci vyhráli v Eredivisii potřetí za sebou a celkově v ní neprohráli dokonce čtrnáctkrát v řadě, tabulkou se proto vyhoupli na aktuální deváté místo s devětadvaceti body a za šestým Go Ahead stále zaostávají o pět bodů. Jans tak svůj návrat do Enschede zvládl na jedničku a Twente, které vedl při předchozím angažmá v letech 2020-2023, dokonale zaskočil.

Domácí favorit byl dle očekávání lepší po herní stránce a vyprodukoval i mnohem více střeleckých pokusů (13:4), jenže v koncovce tentokráte selhal. Úvodní větší možnost tohoto očekávaného duelu se zrodila ve 12. minutě, kdy byl poprvé vidět pozdější hrdina Toornstra, ale jeho projektil minul levou konstrukci o několik decimetrů. V následujících minutách naopak hrozilo Twente, ovšem razantní pokus kanonýra Van Wolfswinkela skvěle zneškodnil brankář Branderhorst a poté pálil těsně vedle Steijn.

Nejdůležitější okamžik se zrodil po necelé půlhodině hry. O nečekané výhře Utrechtu rozhodl nejlepší muž na trávníku Toornstra, jenž po prvotní zblokované ráně nezištně vystřelil ze čtrnácti metrů a svůj křižný přízemní pokus usměrnil přímo do protějšího spodního růžku. Twente v následujícím průběhu tvořilo hru a soupeře pouštělo na svou polovinu jen sporadicky, avšak samo si až do závěrečného hvizdu žádnou gólovou příležitost nevypracovalo.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - Go Ahead Eagles 0:2

17.02.2024 21:00

Góly: 56. Jakob Breum, 90+2. Oliver Valaker Edvardsen

Nevyzpytatelný Heerenveen dokázal v minulém kole vyzrát na věhlasný Ajax, když ho porazil nejtěsnějším poměrem 3:2, ovšem ve 22. kole na tento fenomenální výkon nenavázal a po bezzubém ofenzivním výkonu podlehl dobře hrajícímu vyzyvateli z Deventeru po výsledku 0:2. V tuto chvíli tak stále má na kontě pětadvacet bodů a tabulkou klesl na dvanáctou pozici, zatímco Go Ahead si upevnilo solidní šestou příčku se čtyřiatřiceti body.

Svěřenci trenéra Reného Hakeho neprohráli v nejvyšší nizozemské soutěži již popáté za sebou a z toho posbírali jedenáct bodů, před sedmým Nijmegenem si aktuálně vytvořili čtyřbodový odstup. První poločas tohoto sobotního střetnutí vyzněl jasně ve prospěch SC, které drželo balón z více jak sedmdesáti procent a soupeře přestřílelo v drtivém poměru 13:3, jenže ze tří přímých střel mezi tři tyče žádný gól nevytěžilo.

Hosté se postupem času osmělovali a po změně stran naopak na trávníku dominovali. Zatímco v úvodním dějství nevyslali na brankáře Van der Harta ani jednu ránu, tak po změně stran ho zaměstnali dokonce sedmkrát. Naopak domácí ve druhém dějství odpadli a hostující strážce De Lange nemusel ani jednou zasahovat. Klíčový okamžik tohoto střetnutí se zrodil v 56. minutě, kdy o důležité výhře Go Ahead rozhodl Jakob Breum.

Ten se totiž po přímém volném kopu Deijla a zákroku Van der Harta dostal k dorážce a z osmi metrů propálil svým přízemním pokusem vše, co mu stálo v cestě. SC postupem času hrálo na stále větší riziko a v závěrečné desetiminutovce toho hned dvakrát mohl využít střídající Victor Edvardsen, jenže napoprvé hlavičkoval do břevna a pak ho vychytal Van der Hart brilantním zákrokem.

Nicméně v nastaveném čase pečetil výhru Go Ahead jeho jmenovec Oliver Valaker Edvardsen, který po finální kolmici Tengstedta přelstil ofsajdovou past a v pádu uklidil svůj skákavý obstřel přímo doprostřed branky.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - Almere City 0:1

17.02.2024 21:00

Góly: 69. Thomas Robinet

Nováček Eredivisie z Almere po svém premiérovém postupu v novodobé historii zpočátku zaostával za konkurencí a zdálo se, že sestup o patro níže po pouhém roce stráveném mezi nizozemskou elitou bude nevyhnutelný, ovšem teď opakovaně předvedl kompaktní výkon s pozornou defenzivní hrou a znovu díky trefě francouzského kanonýra Thomase Robineta zvítězil na půdě konkurenčního Zwolle nejtěsnějším poměrem 1:0.

Hostující celek tak má na kontě už sedmadvacet bodů a je jedenáctý o skóre právě za svým sobotním rivalem, kterému tedy patří desátá příčka. Domácí favorit byl od samého začátku aktivnějším týmem, po většinu zápasu měl míč častěji ve svém držení a také ho přestřílel ve vysokém poměru 17:5. Jenže za celých devadesát minut vyslal jen dvě střely mezi tři tyče, stejně jako jeho protivník, a na rozdíl od něj se prosadit nedokázal.

Úvodní poločas byl svázán taktikou na obou stranách, míč se nejčastěji nacházel v blízkosti středového kruhu a jediný pokus směřující na hostující branku bez potíží zneškodnil pozorný brankář Bakker. Hosté z ničeho nic mohli otevřít gólový účet tohoto střetnutí tři minuty po změně stran, ale prudkou ránu Van de Kampa směřující do pravého horního růžku odvrátil konečky prstů na rohový kop gólman Schendelaar.

Klíčový okamžik se zrodil v 69. minutě, kdy rozhodl již zmiňovaný Robinet. Sedmadvacetiletý útočník vsítil svou osmou ligovou trefu tohoto ročníku po finální pobídce Resinka, neboť vzápětí napřáhl z dobrých dvaadvaceti metrů a svou střelu zakroutil přesně do levé šibenice. PEC se ve zbývajícím průběhu snažilo tlačit, jenže až do závěrečného hvizdu si žádnou gólovou možnost nevypracovalo.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - SBV Excelsior 4:2

17.02.2024 18:45

Góly: 24. Arno Verschueren, 31. Tobias Lauritsen, 75. Tobias Lauritsen, 90+6. Charles-Andreas Brym - 11. Kik Pierie, 16. Lance Duijvestijn

Sparta se v posledních týdnech trápila a až do tohoto sobotního městského derby s Excelsiorem nevyhrála na ligové scéně čtyřikrát za sebou. V úvodu utkání se zdálo, že se jí to nepovede ani na pátý pokus, jelikož krátce po odehrané čtvrthodině prohrávala o dvě branky, nicméně postupně se dostávala do hry a nakonec ukořistila cenné vítězství po divokém výsledku 4:2.

Svěřenci trenéra Jeroena Rijsdijka tedy mají na kontě devětadvacet bodů a vrátili se do horní poloviny tabulky, konkrétně jsou na osmém místě a za šestým Go Ahead stále zaostávají o bodů pět. SBV naopak prohloubilo svou krizi, v Eredivisii prohrálo již potřetí v řadě a v tabulce mu patří až patnáctá příčka s jednadvaceti body. Přitom do tohoto pikantního duelu vstoupilo naprosto fantasticky a hned první větší možnost přetavilo ve vedoucí gól.

V 11. minutě si totiž Kik Pierie po rohovém kopu z pravé strany seběhl do středu pokutového území a nekompromisní ranou z voleje propálil změť těl před sebou včetně marně se natahujícího brankáře Olije. Neuběhlo ani dalších pět minut a Excelsior dokonce navýšil svůj náskok - tentokráte měl přesnou mušku pětadvacetiletý záložník Lance Duijvestijn, jenž se po parádním úniku Driouecha na pravém křídle a následné finální nahrávce ocitl před zcela prázdnou brankou a tu z bezprostřední blízkosti neminul.

Nicméně Sparta to v žádném případě nezabalila a přesně v polovině prvního poločasu se vrátila do hry o bodový zisk. Snížit dokázal belgický záložník Arno Verschueren, když po zpětném přistrčení pozdějšího hrdiny Tobiase Lauritsena napřáhl z necelých dvaceti metrů a jeho úchvatný projektil zapadl přesně do levé šibenice. Za dalších sedm minut bylo srovnáno zásluhou norského kanonýra Lauritsena.

Nejlepší střelec týmu po famózním průniku Saita na pravé křídle a následné zpětné nahrávce stál ve správnou chvíli na správném místě a dělovka ze sedmi metrů se od něho s trochou štěstí odrazila do sítě. Domácí favorit chtěl otočit vývoj ve 36. minutě, ale precizní střelu Saita z hranice pokutového území famózně zneškodnil gólman Van Gassel.

Po změně stran tempo hry výrazně opadlo a ani jeden tým se nikam výrazně netlačil, avšak v 75. minutě rozhodl o úspěchu Sparty nezastavitelný Lauritsen. Po dalším ze série rohových kopů si seběhl k bližšímu rohu brankového území a fenomenální křižnou hlavičkou uklidil míč přímo k protější konstrukci - 3:2. Hosté se poté snažili vyrovnat, jenže v samotném závěru naopak inkasovali počtvrté po brejku střídajícího Charlesa-Andrease Bryma, který po přečíslení zakončoval do naprosto prázdné branky.

Více informací k zápasu

Fortuna Sittard - AZ Alkmaar 1:2

17.02.2024 18:45

Góly: 18. Iňigo Córdoba - 63. Vangelis Pavlidis, 90. Dani De Wit

Favorizovaný Alkmaar se od začátku prosince uplynulého roku trápí, neboť až do tohoto sobotního utkání nevyhrál v základní hrací době již jedenáctkrát za sebou, a i teď se na půdě houževnaté Fortuny dlouhou zdálo, že na kýžený tříbodový zisk nedosáhne. Krátce po odehrané čtvrthodině prohrával, avšak po hodině hry srovnal nejlepší střelec Eredivisie Vangelis Pavlidis a v poslední minutě rozhodl Dani De Wit.

AZ se tak díky tomuto úspěchu udrželo na čtvrtém místě tabulky s devětatřiceti body a za třetím Twente už zaostává jen o bodů pět. Na pátý pokus se dočkal premiérové výhry nový trenér Maarten Martens, jenž v polovině ledna tohoto roku nahradil dlouholetého kouče Pascala Jansena. Fortuna i přes houževnatý výkon podruhé v řadě odcházela z trávníku poražena a v tabulce jí patří třináctá příčka se čtyřiadvaceti body.

Hosté zahájili tento duel s velkou aktivitou a během úvodních třinácti minut si vytvořili tři velké možnosti ke skórování, ale znovu je zklamala produktivita. Nejprve zahrozil pozdější střelec Pavlidis, jehož dělovku zneškodnil brankář Verrips, domácí strážce si vzápětí poradil i se střelou Sugawary a následně hlavičkoval jen o decimetry vedle levé tyče De Wit. Klub ze Sittardu z ničeho nic prorazil v 18. minutě.

Španělský záložník Iñigo Córdoba po špatné rozehrávce soupeře ve středu hrací plochy předvedl fenomenální průnik hned přes pět protihráčů a zakončil ho pohotovou ranou z mírného úhlu do protějšího spodního růžku. Hosté v následujícím průběhu tlačili a vyrovnání se mohli dočkat necelých deset minut před přestávkou, ovšem tato trefa Pavlidise ještě nebyla uznána kvůli ofsajdu.

Řecký kanonýr se dočkal jednadvacátého gólu v tomto ročníku nizozemské nejvyšší soutěže v 63. minutě, když po rohovém kopu z levé strany a zákroku Verripse zblízka dorazil balón do zcela odkryté branky. V následujícím průběhu nejprve trefili břevno Van Brederode a na opačné straně také Lonwijk, rozhodující okamžik však přeci jen nastal v 90. minutě. Šestadvacetiletý De Wit totiž převrhl misky vah na stranu Alkmaaru díky přesnému přízemnímu projektilu z dvanácti metrů k pravé konstrukci po dlouhém autovém vhazování.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - Heracles Almelo 2:0

16.02.2024 20:00

Góly: 18. Luuk de Jong, 56. Olivier Boscagli

Eindhovenského giganta již v úterý čeká důležitý souboj v osmifinále Ligy mistrů proti silnému německému Dortmundu, nicméně teď v páteční předehrávce 22. kola ještě potřeboval zvládnout ligový zápas proti nováčkovi Eredivisie z Almela - Heracles mu situaci výrazně ulehčil, protože už po necelé čtvrthodině hry hrál v oslabení a domácí favorit pak rozhodl o svém úspěchu díky zásahům kapitána Luuka de Jonga s obráncem Olivierem Boscaglim.

Svěřenci trenéra Petera Bosze si v letošní sezoně nejvyšší nizozemské soutěže tedy připsali na konto jubilejní dvacátou výhru a se ziskem dvaašedesáti bodů si momentálně vytvořili obrovský třináctibodový náskok před druhým Feyenoordem. Hosté naopak nenavázali na nedávný parádní obrat s posledním Vitesse (3:2) a v tabulce jim náleží čtrnáctá pozice se ziskem dvaadvaceti bodů.

Jeden z nejdůležitějších okamžiků na stadionu Philips se zrodil ve 13. minutě. Dvaadvacetiletý útočník Bryan Limbombe totiž na útočné polovině ve snaze zahrát míčem nevybíravě zasáhl kotník Luuka de Jonga a rozhodčí Oostrom bez váhání vytáhl přímou červenou kartu. O pět minut později otevřela gólový účet právě faulovaná hvězda PSV, která v tomto ligovém ročníku vsítila dokonce svou devatenáctou trefu.

Třiatřicetiletý De Jong si po skvěle zahraném přímém volném kopu Joeyho Veermana z levé strany seběhl do brankového území protivníka a přesnou hlavičkou usměrnil balón přímo k protější konstrukci. Domácí hráli v následujícím průběhu ve velké pohodě a druhou uklidňující branku přidali zhruba deset minut po přestávce, neboť francouzský krajánek Boscagli po fantastickém přistrčení Tillmana přelstil ofsajdovou past a zcela osamocen zamířil do levého dolního růžku.

Heracles mohl vykřesat naději na bodový zisk necelých dvacet minut před závěrečným hvizdem, ale Engels střelou z mírného úhlu pouze orazítkoval vzdálenější tyč. A když ani ne o šedesát sekund později hlavičkoval jen do břevna agilní De Jong, tak se výsledek tohoto střetnutí nezměnil.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
PSV Eindhoven
22
20
2
0
70 : 10
62
2
Feyenoord Rotterdam
22
16
4
2
56 : 17
52
3
FC Twente
22
13
5
4
42 : 22
44
4
AZ Alkmaar
22
11
6
5
42 : 22
39
5
AFC Ajax
22
10
6
6
51 : 41
36
6
Go Ahead Eagles
22
9
7
6
37 : 29
34
7
NEC Nijmegen
22
7
9
6
41 : 37
30
8
Sparta Rotterdam
22
8
5
9
29 : 31
29
9
FC Utrecht
22
7
8
7
28 : 30
29
10
PEC Zwolle
22
7
6
9
31 : 34
27
11
Almere City
22
7
6
9
22 : 37
27
12
SC Heerenveen
22
7
4
11
34 : 44
25
13
Fortuna Sittard
22
6
6
10
22 : 39
24
14
Heracles Almelo
22
6
4
12
29 : 52
22
15
SBV Excelsior
22
4
9
9
35 : 45
21
16
RKC Waalwijk
22
5
3
14
20 : 39
18
17
FC Volendam
22
3
4
15
23 : 53
13
18
SBV Vitesse
22
3
4
15
16 : 46
13

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
Mella28

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
FC-RUBRIKA

Ajax si nezaslouzil ani bod

Reagovat
jáá

no co si budem, jak hodnotíš zápas s Bodo? bohužel jsem to neviděl

Reagovat
FC-RUBRIKA

bohuzel taky sem to nevidel

Reagovat
Larsen

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele