Eredivisie - preview 32. kola

13.04.2010, 09:07, aktualizováno 14.04.2010, 10:21
Previews
Ajax může po dnešku ztrácet na vedoucí Twente pouhý bod, potřebuje k tomu vyhrát na hřišti předposledního Tilburgu. O něco dál má k titulu Eindhoven, který jede do Heerenveenu, Feyenoord hostí v rotterdamském derby Spartu. Utrecht hraje s Groningenem a Haag s Nijmegenem.
Roda JC - VVV Venlo  (středa 19:00)
Závěr sezóny už pro fanoušky Rody nepřináší žádné vzrušení. Jejich oblíbenci jsou totiž zachráněni a o umístěné na pohárových příčkách si mohou nechat z větší části jen zdát. Přesto nemají v plánu za žádnou cenu rozdávat body svým soupeřům jen tak, o čemž se budou snažit přesvědčit fotbalovou veřejnost v utkání s Venlem.

Roda se sice po většinu letošního ročníku držela velmi blízko sestupového pásma, ale po několika dobrých výsledcích z jarní části soutěže vystřelila v tabulce rychle směrem vzhůru a nyní ji patří uspokojivé desáté místo. A zatím to vypadá, že by na této pozici mohla vydržet až do konce. Na devátou Bredu, s níž v posledním kole prohrála 0:1, ztrácí šest bodů, zatímco na jedenáctý Heerenveen má náskok bodů tří.

To Venlo takové štěstí nemá. Za výrazné zhoršení své situace si ale pochopitelně mohou pouze jeho samotní hráči, které z ničeho nic opustila forma a na vítězství čekají předlouhých osm kol. Na šestnáctou Spartu však stále mají slušný náskok, a proto nemusí hrát po zbytečně velkým tlakem. Ovšem rozhodně nemohou nastoupit ani se zcela klidnou hlavou, jelikož stačí jeden nepovedený výsledek a Venlo si užije ještě pořádně napínavý závěr ročníku.

Na domácí straně se musí opět vypořádat s hodně nepříjemnou absencí. Mimo hru je stále hvězdný ofenzivní hráč Anouar Hadouir, jehož na tribuně doplní také Jamaique Vandamme. Co však kouče van Veldhovena zajímá ze všeho nejvíce je skutečnost, že ve stoprocentním pořádku je kanonýr Mads Junker. Hosté na tom jsou o něco málo hůře. Ani jim se nevyhnulo zranění důležitého hráče. Tím je obránce Frank van Kouwen. Zdravotní problémy ale trápí také talentovaného Michaela Uchebeho a gólmana Dennise Gentenaara.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.75 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Willem II - AFC Ajax  (středa 19:00)
Mistrovský titul se začíná v případě Ajaxu povážlivě vzdalovat. Amsterdamští borci sice stále vyhrávají jedno utkání za druhým, ovšem jejich ztráta na vedoucí Twente činí čtyři body. To sice není nikterak vysoká cifra, tři kola před koncem je však celkem nepravděpodobné, že by svěřenci trenéra McLarena minimálně dvakrát zaváhali. Ajax ale nemá na výběr a opět musí jít za vítězství, o které bude usilovat proti Tilburgu.

Předpokládalo se, že o celkovém vítězi se rozhodne až v posledním kole, jenže Twente si stále svou vedoucí příčku pohodlně hlídá. To Ajax pochopitelně vůbec netěší, zvlášť když se nyní pyšní báječnou formou. Za posledních deset utkání neztratil ani jeden bod a už několik týdnů drží druhé místo, které mu zaručuje alespoň účast v Lize mistrů.

O víkendu však fotbalisté z hlavního města Nizozemska skutečně zářili a doma Venlu nadělili ostudnou porážku 7:0, když hattrick vsítil jak Luis Suárez, tak také Marko Pantelič. Společně letos vytvořili mimořádně nebezpečné útočné duo a dohromady dosud nastříleli čtyřicet čtyři branek. V tomto kole jejich útočné snažení ale nebudou podporovat Atouba, Emanuelson a Lindgren, kteří jsou stále na seznamu zraněných.

Sestup Willemu začíná dostávat čím dál jasnější obrysy. Nově Tilburg ztrácí na první záchranářskou pozici již čtyři body, a tak se mu příliš šancí nedává. Pokud stále chce mít naději, musel by porazit právě Ajax, což by se v podstatě rovnalo zázraku, jelikož v posledních zápasech se Willem zrovna nepyšnil nějakou výraznou výkonností.

Na podzim dostal v Amsterdam aréně debakl 0:4. O poznání radostněji vzpomíná však na poslední domácí zápas, kdy hodně nečekaně zvítězil v poměru 2:1. Při cestě za podobnou senzací se ale trenér Pijpers musí obejít bez Akguna a Sheotahula.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 14.50 - 7.25 - 1.12
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SC Heerenveen - PSV Eindhoven  (středa 20:00)
Jedenáctý Heerenveen na svém stadionu přivítá PSV Eindhoven. Jeden z nejprestižnějších holandských klubů zatím nepředvádí úplně nejlepší formu a svěřenci trenéra Ruttena jsou zatím jen na třetí pozici.

Heerenveenu se proti PSV na domácím stadionu příliš nedaří, vždyť z posledních 17 vzájemných zápasů dokázali hosté z Eindhovenu vyhrát více než polovinu. I proto mají domácí o motivaci postaráno a rádi by se v této statistice zlepšili. Českého fanouška by toto utkání mohlo zajímat i z toho důvodu, že v Heerenveenu působí české duo Lejsal-Papadopoulos.

"Určitě budeme hrát na vítězství, ale potřebujeme získat dobrý výsledek, abychom se udrželi v kontaktu s Ajaxem," řekl na tiskové konferenci kouč hostí. Na straně hostí kvůli zranění nejspíše nenastoupí útočník Koevermans, nejisté jsou starty také dvojice záložníků Engelaar a Bakkal. "Engelaar má nataženou achillovku, u Bakkala jde o svalové zranění. Oba podstoupí testy a podle toho se budeme rozhodovat, jestli mohou nastoupit, nebo ne."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.85 - 3.70 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Feyenoord Rotterdam - Sparta Rotterdam  (středa 20:00)
Městské derby uvidí diváci na stadionu De Kuip. Domácí Feyenoord přivítá Spartu Rotterdam a domácí borci budou chtít určitě za každou cenu šestnáctý celek Eredivisie porazit, aby se opět posunuli na čtvrté místo před Alkmaar.

Domácí kouč bývá na tiskových konferencích pozitivně naladěn a nebojí se mluvit o svých záměrech, nyní však se svého zvyku ustoupil: "Myslím, že to bude velice těžký zápas. Jsme favority, chceme začít aktivně a agresivně, abychom tak dostali svého soupeře pod tlak."

Feyenoord v minulém kole remizoval na horké půde PSV Eindhovenu 0:0, což je velice dobrý výsledek. Domácí kouč věří, že ani utkání v týdnu jeho hráče nemůže rozhodit, protože jsou na sezónu velice dobře připraveni. Navíc je ve hře již zmíněné čtvrté místo a poháry jsou jasným cílem rottedamského klubu. "Musíme proto naše zbývající utkání odehrát s naprostou precizností. Řekli jsme si před sezónou, že chceme za každou cenu do pohárů a stále se držíme čtvrtého místa. Nesmíme však zaspat," dodal domácí lodivod.

To hosté mají daleko jiné problémy. Patří jim až šestnácté místo, který je velice nelichotivé. Na Den Haag ztrácí Sparta pouhý bod, na Venlo již tři. I proto byl začátkem měsíce novým koučem jmenován Aad de Mos, který by měl klub ze sestupových pozic vytáhnout.

"Aad de Mos je tím pravým trenérem, který by nám měl pomoci. Jeho zkušenosti jsou neocetinetelné. Ale musíme si přiznat pravdu. Na hřišti stojí hráči a ti se musí postarat o to, aby zápasy dopadly v jejich prospěch, musíme prostě bojovat o každý metr na hřišti," řekl manažer Sparty a nový kouč dodal: "Pro nás byl jasnou ukázkou zápas s Almelem. Hosté totiž nevynechali souboj, chtěli z každé situace vytěžit maximum. Takovou vůli a odhodlanost musíme prokázat i my."

Hosté v minulém kole remizovali na domácí půdě s Heraclesem 1:1, nyní už má nový kouč mnohem více času na přípravu mužstva a určitě se bude snažit, aby herní projev jeho mužstva byl daleko organizovanější a disciplinovanější.
Feyenoord Rotterdam - pravděpodobná sestava:
Mulder - De Vrij, Vlaar, Bahia, De Cler - Landzaat, Bruins, Fer - Wijnaldum, Cissé, Biseswar
Sparta Rotterdam - pravděpodobná sestava:
Seliga - Koenders, Adeleye, Knol, Slijngard - Van Bueren, Falkenburg, Van Gessel - Duplan, Poepon, David Abdul.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Utrecht - FC Groningen  (středa 21:00)
Na Fotbalisty Utrechtu čeká veledůležité klání s Groningenem a podmínka je jedna. Zvládnout ho. Pokud totiž Utrecht před domácími fandy zvítězí, jeho konkurenti už nebudou mít téměř žádnou naději ho předstihnout. Utrecht si výrazně zkomplikoval situaci po minulé nečekané porážce s Den Haagem, nyní je proto čas napravovat chyby. Pokud ale prohraje, osmý Groningen se na něj dotáhne a v osudí bude též Breda.

Ta má sice o zápas navíc, stále však může na nejlepší osmičku pomýšlet. Utrecht by si rád vytvořil šestibodový náskok na oba soky. A ten by mu až do závěru ročníku zřejmě stačil. Gronigen si v poslední kole hravě poradil s Waalwijkem a možná se mu tak vrátila stará dobrá forma z jarní části sezóny. Pro něj by vůbec nebyla špatná ani remíza, ve dvou zbývajících kolech by totiž měl i tak všechno ve svých rukách.

Oba týmy si ve vzájemných duelech velmi rádi zastřílejí, o čemž svědčí poslední dvě klání. Na půdě Utrechtu totiž loni padlo šest branek, předloni nasázely oby výběry stejný počet. Loni si hosté odvezli cennou výhru 4:2, rok předtím se rozešly smírně 3:3. Groningenu se celkově na Utrecht daří, letos s ním v domácím prostředí uhrál bezbrankovou remízu a to rozhodně nebyl v takovém rozpoložení a nebyl tak nabuzený, jako je teď.

Domácí trenér Ton du Chatnier nebude moci využít služeb Loice Lovala, jinak má však pro středeční klání k dispozici kompletní kádr. Trenér Ron Jans soupeře vyzdvihl a uvedl, že o favoritovi není sporu. "O play off se perou tři celky a až do posledního kola to může být otevřené. S Utrechtem se v tomto play-off setkáváme skoro rok co rok a jsou to vždy pikantní souboje. Chceme přes ně na sedmé místo, ale Utrecht je doma hodně silný."

Groningen má k tomu tradičně velmi početnou marodku, na níž se nacházejí Danny Holla, Mike Zonneveld, Theo Lucius, Luciano, Sepp de Roover, Ondřej Švejdík, Morten Nordstrand a Petter Anderson. Ron Jans však úplný pesimista není. "O kvalitu kádru strach nemám. Hráči ukázali, že jsou schopni podávat skvělé výkony i v menším počtu. Duel s Den Haagem napověděl, že jsou všichni prostě jen lidé. Zaváhat může každý, proti nám se ale soupeř vybičuje," předpovídá Jans i se zdůvodněním kolapsu soupeře v předchozím kole.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.30 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ADO Den Haag - NEC Nijmegen  (středa 21:00)
Haag na sebe strhnul o víkendu pořádnou dávku pozornosti. Senzačně totiž vyhrál na půdě Utrechtu, který doma prohrává jen málokdy. Zároveň se tak po dlouhé době dostal z pásma sestupu, jemuž se může už nyní navíc řádně vzdálit. Musí však obstát v domácí zápase s Nijmegenem, který také nutně potřebuje body.

Rovných sedm kol čekal Haag na vítězství, až se mu v nedělním klání skutečně povedlo vyhrát. Tento tříbodový zisk má pro svěřence Raymonda Attevelda ohromnou hodnotu. Fotbalisté Haagu tak jsou psychicky hodně nahoře a už nyní by rádi potvrdili nečekaný víkendový úspěch. Proti Nijmegenu se jim sice v minulých letech příliš nedařilo, avšak loni dokázali doma vyhrát vysoko 3:0.

Zatímco Haag bere jedině vítězství, fanoušci NEC jsou poněkud skeptičtí. Vždyť Nijmegen nevyhrál již osm kol v řadě, a tak postupně klesnul na 12. místo, ovšem pouhé čtyři body od šestnácté Sparty, takže klidné spaní stále mít nemůže. Moc šancí na úspěch se mu nedává ani tentokrát, jelikož dosud vyhrál venku jen dvakrát, a to nastoupil k patnácti zápasům.

Haag se musí vypořádat s absencí gólmana Barryho Ditewiga. Ten však ale není ani zdaleka jediný. Marodka domácích nyní čítá jména také dále Roberta Zwinkelse, Mitchella Piqueho a Aleksandra Rankoviče. Nijmegen je na tom téměř obdobně. Zdravotní problémy nepustí na hřiště tyto hráče: Lasse Schoneho, Nielse Wellenberga a Dominiquea Kivuvua. Pod disciplinárním trestem je dále Bjorn Vleminckx.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.35 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SBV Vitesse - NAC Breda  (úterý 20:00)
Vitesse bude před svými fanoušky napravovat výkon z minulého kola, ve kterém dostalo výprask od posledního Waalwijku. Tým z Arnhemu ještě není zachráněný, a tak nemůže závěr sezóny vypustit. Proti Bredě ho nečeká snadná práce, hosté přijíždějí bojovat o poháry.

Vitesse hraje venku špatně, prohru 1:4 ve Waalwijku ale zřejmě nečekal nikdo. Domácí ještě musejí být obezřetní, stále jim hrozí baráž. Tři kola před koncem na ni mají náskok čtyř bodů.

Svěřenci trenéra Thea Bose jsou v domácím prostředí silní, dnes je ale nečeká vůbec snadný soupeř. Breda je na průběžném devátém místě a dotírá na osmý Groningen, ztrácí jediný bod.

"O kvalifikaci Evropské ligy budeme bojovat. Víme, že na Vitesse se hraje těžko, ale to pro nás nemůže být důležité. Našim cílem jsou tři body," hlásí záložník hotujícího týmu Anthony Lurling.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.30 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AZ Alkmaar - FC Twente  (úterý 20:00)
Je to tady, na fotbalisty Twente čeká možná rozhodující bitva v boji o titul. Na půdě Alkmaaru se totiž bude prát o důležité tři body, k zahození by však jistě nebyl ani bod jeden. Twente má totiž včele náskok čtyř bodů a může si ze tří klání jednou dovolit zaváhat, výhra by mu však dala hodně velkou naději na zisk trofeje. Alkmaar navíc v minulém kole nijak nezářil a nedokázal vsítit branku, nic jednoduchého ho tedy nečeká.

Twente pokračuje v krasojízdě již několik kol v řadě, drží šňůru vítězství a kontroluje situaci. Hodně těžký los mu však cestu za prvním mistrovským titulem komplikuje. Naposledy dokázal v domácím prostředí zdolat Heerenveen, předtím stejným poměrem vykradl stánek ve Venlu a jeho dominancí je tedy stále obrana. Ta neinkasovala tři zápasy po sobě. Ovšem v posledním vzájemném duelu se mu příliš nedařilo, domácí je na AZ Stadionu roznesli v poměru 3:0.

Předtím ale dokázali uhrát bezbrankovou remízu a rozhodně se proto čeká velmi vyrovnaný duel. Alkmaar se stále pokouší probojovat na čtvrtou příčku, aby nemusel hrát o Evropskou ligu baráž. Jenže právě v minulém kole ztratil na půdě Nijmegenu, zatímco Feyenoord získal v PSV. Proto rozdíl mezi oběma soky zůstává dvoubodový. Domácí naopak ve většině kláních spoléhají na útočnou činnost a mělo by tomu být i teď.

Kouč AZ Dick Advocaat bude muset oželet absenci Davida Mendese da Silvy, který právě v duelu s Nijmegenem utrpěl zranění podkolenní šlachy a nebude proto připraven. Nicméně ze stejného zranění se už dostal Maarten Martens. Na lavičce by měli zůstat kvůli střevním potížím Rasmus Elm a také Sergio Romero. "Jedenáctkrát v řadě jsme neprohráli, jsme krůček od pohárů. Nemůžeme pořád vyhrávat, nyní však chceme dát soupeři co proto," vyhlašuje Advocaat velmi bojovně.

Jeho konkurent na opačné lavičce Steven McClaren dobře ví, že jeho svěřenci možná právě teď hrají klíčový duel celé sezóny. "Nezáleží na tom, proti komu hrajeme, My chceme získat dvě výhry a zajistit si titul. Máme vše ve svých rukách, nemusíme se ohlížet na ostatní protivníky," věří svému týmu anglický šéf. Na trávník nemůže poslat Nickyho Kuipera (koleno), otazník visí nad startem Nashata Akrama a Theo Jansena. Mimo bude i Vagif Javadov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.30 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Heracles Almelo - RKC Waalwijk  (úterý 20:00)
Waalwijk v minulém kole šokoval celé Nizozemsko, když nečekaně po řadě týdnů opět vyhrál. Tímto úspěchem navnadil fanoušky, aby se s ním vydali tentokrát do Almela. Jenže nyní jej čeká o poznání těžší úkol. Proti Heraclesu se bude muset hodně snažit, pokud chce myslet na uspokojivý výsledek.

Ani poslední výhra nad Vitesse ale už v případě Waalwijku nic zásadního neřeší, jelikož jeho ztráta tři kola před koncem alespoň na předposlední Willem činí osm bodů. Hráči kouče Ruuda Brooda tak budou chtít letošní sezónu dohrát pouze se ctí a pomalu se začít připravovat na nadcházející ročník.

Waalwijk dosud nezískal ani jednu remízu, kdyby se mu však povedlo uhrát nerozhodný výsledek proti Almelu, zcela jistě by jej bral všemi deseti.

Heracles si stále drží svou báječnou šestou příčku a příliš nepočítá s tím, že by před sebe pustil dotěrný Utrecht, který v minulém kole nečekaně prohrál doma s Haagem, a nyní jeho ztráta činí dva body. Ani Almelo ovšem zrovna příliš nezářilo, když na půdě o záchranu bojující Sparty vybojovalo pouze výsledek 1:1.

Statistika z posledních deseti vzájemných duelů s Waalwijkem je vcelku vyrovnaná, nyní ale můžeme očekávat jasnou záležitost. Heracles má na svém kontě o rovných třicet pět bodů více a doma navíc v současnosti drží třizápasovou sérii výher, kterou by měl bez větších potíží rozšířit o další zářez.

"Bude to zápas, v němž bychom měli dominovat. Už nyní se pyšníme padesáti body, ale můžeme přidat dalších devět," plánuje kouč Gertjan Verbeek, který nehodlá oproti poslednímu utkání nikterak měnit sestavu a zřejmě pošle na hřiště stejnou jedenáctku jako v Rotterdamu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.22 - 5.35 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Twente31255159:2280
2.AFC Ajax31244396:1976
3.PSV Eindhoven31227266:2573
4.Feyenoord Rotterdam311512445:2757
5.AZ Alkmaar311741059:3355
6.Heracles Almelo311551146:4250
7.FC Utrecht31139933:3048
8.FC Groningen311361243:4245
9.NAC Breda311281141:4644
10.Roda JC311151544:5438
11.SC Heerenveen311121840:5635
12.NEC Nijmegen31791531:5130
13.SBV Vitesse31861733:5430
14.VVV Venlo316111437:5229
15.ADO Den Haag31691630:5227
16.Sparta Rotterdam31681729:5726
17.Willem II31722234:6223
18.RKC Waalwijk31502628:7015

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

AZ Alkmaar , pojďte a pořažte ty haluzáře z Enschede

AFC AJAX

Reagovat
AjaxFans

AZ AZ

Reagovat
smazaný uživatel

no jistěěě!!! Asi se mrknu snad z nich nehodím tyčku

Reagovat
Arne

Reagovat
domingo

Jak je to s losem vlastně, i vzhledem k formě jednotlivých týmů? Když Twente prohraje, bude mít dost možná Ajax těsně v zádech...

Reagovat
afc ajax

v to veríme ! A že AZ nepredá zápas v to dúfáme

Reagovat
Marv

Los na závěr je celkem zajímavý protože Twente hraje ted s Az, hostí doma Feyenoord a na závěr do Bredy.. Ajax hraje v Tilburgu, doma má Heracles a v posledním kole jede do Nijmegenu

Reagovat
Shevchenko

Twente

Reagovat
smazaný uživatel

Po poločase 1:0 pro AZ moje predpovedi se plni :)

Reagovat
AjaxFans

Dnes ti hraje Dennis od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

AZ Alkmaar výborně Děkujeme, teď už záleží na nás jak se s tím dokážeme vypořádat v Tilburgu

Reagovat
afc ajax

však ideme na 1bodík MUSˇIME

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak každý se tady naváží do Luise Suáreze, ale jaký zmrd je ten primitiv Douglas z Twente, to tady nikdo neřeší Dneska měl být jasně venku, když se neumí chovat, a rozhodčí mu to kupodivu všem toleruje, tak je to prostě na ho*no. Navíc v období, kdy se láme sezóna, a on by chyběl v zápase s Feyenoordem, tak je to prostě jasná chyba rozhodčího. Nechápu jak ten pacient mohl dneska zápas dohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca chyboval na oboch stranách. Twene nepískol penaltu za evidentnú ruku po hlavičke Nkufa, ktorá zmenila smer lopty. Inak ten zápas bol dosť vyhecovaný a AZ vyhral zaslúžene, aj keď Twente malo loptu viac na kopačkách, domáci predviedli takticky výborný výkon.

Reagovat
Bakary3

Douglas nikoho nezajímá A Suárez ku*va je, to víme všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Suarez je kvalitny utocnik a dufam, ze si ho Ajax co najdlhsie udrzi ... jeho hlavnou ulohou je strielat goly a to sa mu dari ...

Reagovat
smazaný uživatel

ho snad znáš že ho soudíííš?? aa jinak párkrát něco zahrál noo, ale je mnohem víc zákroků co nezahrál aa nikdo mu je nepískl, tákže áási tak

Reagovat
Bakary3

A ty ho znáš, že se ho zastáváš ? Je to názor proti názoru, přičemž ten můj je něčim podpořenej- jeho simulantský kreace.. áási tak.

Reagovat
smazaný uživatel

noo neznáám, aale i tak bych řek že ho znám o dost víc než ty , aale o to tady ted nejde, jáá tu o něm nepíšu že je ku*va, ty joo, nesoudíím ty co neznááám fotbalista je to bezpochyby hoodně dobrej

Reagovat
Bakary3

To nemam problém přiznat, že je výbornej fotbalista, ale znám určitě sympatičtější hráče..

Reagovat
smazaný uživatel

too klidně joo, aale taky věříím že znááš mnohem větší "ku*vy" než Suarez je

Reagovat
smazaný uživatel

Feyenoord

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele