DFB-Pokal - souhrn 2. kola

01.11.2012, 22:51, aktualizováno 01.11.2012, 22:51
Komentáře a souhrny
Druhé kolo DFB-Pokalu tentokráte mnoho překvapivých výsledků nenabídlo, většina favoritů své postavení uhájila, výjimkou je pouze Borussia Mönchengladbach, která nestačila na bundesligového nováčka z Düsseldorfu. Další celky z nejvyšší soutěže však měly namále...


Münster - Augsburg 0:1

Jedním z nich byli i svěřenci Markuse Weinzierla, kteří cestovali na hřiště třetiligového Preußenu Münster. Houževnatý porýnsko-vestfálský celek nedával rozdíl dvou tříd vůbec znát a pozornou obranu umně doplňoval častou snahou o rychlé kontry, čímž si držel FCA dostatečně daleko od těla. Šestnáctá minuta navíc mohla přinést domácí ekipě zasloužené vedení, Taylor ovšem tváří v tvář Jentzschovi zazmatkoval a branku přestřelil! Domácí potom hned několikrát podržel skvěle chytající Masuch.

Také druhé dějství pokračovalo v nastoupeném rytmu. Hned záhy mohl nastolit očekávaný ráz Musona, střelu z úhlu však opřel jen do boční sítě münsterské svatyně. Wernerova pobídka pro změnu adresáta nenašla. Krátce po hodině hry přesto domácí hráči již odolávat nedokázali: Bancé posunul kulatý nesmysl Callsenu-Brackerovi, jehož pohotová rána zaplula k levé tyči - 0:1. Preußsen v závěru vrhnul všechny síly do ofenzivy, srovnat krok se mu ovšem nepodařilo, naopak hosté mohli ještě několikrát vedení pojistit...

"Investovali jsme hodně, nakonec se nám však podařilo dosáhnout na vítěznou branku, čímž jsme dosáhli našeho cíle, kterým byl postup do dalšího kola," zhodnotil duel kouč Markus Weinzierl. "Nebylo to jednoduché utkání, ale věděli jsme, že se nám šance naskytne, což se potvrdilo. Sebedůvěra byla naší silnou zbraní, i když se nám nepodařilo přidat druhý zásah," dodal střelec vítězného gólu Jan-Ingwer Callsen-Bracker.

Branka: 69. Callsen-Bracker

Sestava Augsburgu: Jentzsch - Callsen-Bracker, S. Langkamp, Klavan, de Jong - Vogt, Baier - Musona (87. Ottl), Morávek (46. S. Hain), Werner (78. Petržela) - Bancé


Eintracht Braunschweig - Freiburg 0:2

Domácí tým se oproti předchozímu utkání s Herthou BSC představil hned s pěti změnami v základní sestavě a na souhře Eintrachtu to bylo znát. Tuto skutečnost ostatně jen dokumentoval vedoucí zásah SCF: neuběhla ještě ani minuta hry, když Freis odeslal přesný pas na Caligiuriho, který se už poté z hranice pokutového území nemýlil - 0:1. Prvně jmenovaný mohl následně sám zvýšit, jeho rána ale byla zablokovaná.

I po změně stran o sobě dával vědět zejména Caligiuri, přes kterého putovala takřka veškerá útočná invence badenského mužstva. Právě agilní křídelník si v 53. minutě stoupl k volnému přímému kopu a zpoza vápna namířil svůj projektil do břevna Petkovićovy branky! Lvi se postupem času své bezzubosti přece jen zbavili a hned dvakrát hlavičkoval těsně nad břevno Bičakčić, Korte pro změnu prověřil Baumanna. Torsten Lieberknecht cítil šanci, načež ještě posílil ofenzivu (dorazil Kumbela), ani to mu však nebylo nic platné - čtyři minuty před koncem prodloužil Schuster standardku na Fluma - 0:2.

"Věděli jsme, co očekávat, protože dobře vidíme, jakým fotbalem se Eintracht Braunschweig prezentuje ve 2. Bundeslize. Tomuto jsme se pochopitelně následně přizpůsobili," řekl Christian Streich. "Výhru jsme si po celých devadesát minut zasloužili, avšak rozhodně není náhoda, že se Eintracht nachází na špici druhé nejvyšší soutěže," nezapomněl hostující kormidelník pochválit soupeře.

Branky: 1. D. Caligiuri, 84. Flum

Sestava Freiburgu: Baumann - Hedenstad, Krmaš, Diagne, Mujdža - Makiadi (75. Flum), Schuster - Schmid, M. Kruse, D. Caligiuri - Freis (82. Guédé)


FC Schalke 04 - Sandhausen 3:0

Velmi náročný program donutil Huuba Stevense udělat hned osm (!) rošád ve výchozí jedenáctce, přesto si Königsblauen počínali naprosto suverénně. SVS se zakopalo před vlastní pokutové území a doslova čekalo na popravu... Domácím sice několik prvních akcí nevyšlo podle představ, zanedlouho však Marica utekl a přesně našel Afellaye, jenž neměl se zakončením potíže - 1:0. Vedoucí branka hru trochu zklidnila, ještě do přestávky však mohl hned dvakrát navýšit vedení Draxler, podobně jako Maricovi se mu ovšem nepodařilo zacílit na místo určení.

Hra kočky s myší pokračovala dlouho beztrestně a die Knappen pálili jednu nadějnou příležitost za druhou (zejména Draxler a Marica v tomto opravdu vynikali), což mohlo mít pro favorita neblahé následky, ale nemělo. Rumunský útočník se však nakonec po Barnettově standardce dočkal a pohotově zvýšil na 2:0. Zbytek utkání už naprosto ovládla zkušenost a herní vyzrálost gelsenkirchenského celku, přičemž fanoušky ještě jednou potěšil střídající Huntelaar, který těžil z pasu od Draxlera - 3:0. Bázlivý Sandhausen zahrozil jen hlavičkou Onuegbua.

"Od první minuty jsme hráli velmi soustředěně, řešili situace s klidem na kopačkách a soupeře jsme nepodcenili. Odměnou nám bylo brzké a naprosto zasloužené vedení, přičemž rozhodnuto mohlo být z naší strany už do přestávky. Hru jsme ovládali a můžeme tak být spokojeni," pochvaloval si kapitán Benedikt Höwedes.

Branky: 11. Afellay, 62. Marica, 79. Huntelaar

Sestava Schalke: Hildebrand - Höger (46. Pukki), Höwedes, Metzelder (46. K. Papadopoulos), Kolasinac - J. Jones, Moritz - Barnetta, Afellay (68. Huntelaar), Draxler - Marica


VfR Aalen - Dortmund - 1:4

Na první pohled relativně snadnou práci měl před sebou také obhájce pohárové trofeje z Dortmundu, který se představil v Aalenu. Druholigový nováček se však pod vedením Ralpha Hasenhüttla prezentuje až nečekaně spolehlivými výkony (Aalen momentálně sídlí ve 2. Bundeslize na 8. příčce!), proti Borussii však od první chvíle tahal za kratší konec provazu. Úvodní ofenzivní smršť Schwarzgelb sice zásahem do černého neskončila, ale již břevno Lewandowskiho dávalo tušit, že dlouho tento stav nevydrží. To se jenom potvrdilo ve dvacáté druhé minutě, kdy si Hummels, na útočném výletě, zpracoval pas Großkreutze a z těžkého úhlu zavěsil - 0:1.

Polskému reprezentačnímu kanonýrovi sice evidentně přáno nebylo, zato však jeho útočnou produkci hravě zastoupili obránci - konkrétně svým druhým zásahem v sezóně Schmelzer (poprvé skóroval proti Realu Madrid v Lize mistrů) - 0:2. Čas od času zahrozilo i na opačné straně, ale Weidenfeller mohl i nadále odpočívat. Po obrátce musel ze hry odstoupit Mats Hummels, ani to však pohodě BVB neubralo - Götze ve 49. minutě favorita definitivně uklidnil - 0:3. Už ve značně odpočinkovém tempu se premiérového zásahu ve žlutočerném dresu dočkal i Schieber, který dorazil ránu Lewandowskiho, přece jen čestný zásah VfR si pak ze standardky zapsal Klauße - 1:4.

"Jsme spokojeni s konečným výsledkem a velmi šťastní, byl to od mého týmu opravdu dobrý zápas," vyzdvihl výkon svých oveček Jürgen Klopp, kterému však výslednou radost přece jen trochu kalí opětovné zranění Matse Hummelse. "Jde o svalové zranění. Doufám, že nepůjde o nic vážného," uvedl střelec vedoucí branky Borussen.

Branky: 87. Klauß - 22. Hummels, 32. Schmelzer, 49. Götze, 79. Schieber

Sestava Dortmundu: Weidenfeller - Piszczek, Subotić, Hummels (46. Felipe Santana), Schmelzer - Leitner, Gündogan (73. Kehl) - Perišić, M. Götze (62. Schieber), Großkreutz - Lewandowski


Mainz - Aue 2:0

V jednostranné partii běželo pro mohučský celek vše podle plánu od osmnácté minuty, kdy otevřel účet utkání rakouský matador Ivanschitz, jenž z deseti metrů umístil balon do pravého rohu brány druholigového celku. S vedením v zádech se hra karnevalového klubu zklidnila, Tuchelova jedenáctka sama rozhodovala o osudu utkání. Ještě před odchodem do kabin mohl přidat další zásah Ivanschitz - jeho hlavička šla jen těsně vedle Männelovy brány.

Po opětovném příchodu z kabin však potřebovali domácí fotbalisté na uklidňující druhý gól pouhé dvě minuty. Maďar Szalai vybojoval míč, který pohotově poslal na Malliho. Po následné souhře obou borců zavěsil pravačkou druhý jmenovaný - 2:0. Plány saského celku na vyrovnání tak záhy vzaly za své. Tradiční střelec Nullfünfer Szalai tentokrát neskóroval, o to více byl platný v pozici nahrávače. V 57. minutě našel ve vápně nikým nehlídaného Ivanschitze, avšak tomu byla přán jen jeden úspěšný zásah. Kvality domácího brankáře Wetkla byly prověřeny až v 72. minutě, kdy mohučský strážce brány pohotově zasáhl na brankové čáře a nedopřál hostům ani jeden čestný zásah.

"Věděli jsme o dobré formě Aue a chtěli jsme dominovat zejména v držení balonu. Využili jsme svojí třetí šanci, což by mohlo být lepší, ale jinak bylo vše v pořádku," hodnotil zápas trenér Mainzu Tuchel a střelec Yunus Malli dodal: "Konečně byla moje práce odměněna, za což jsem moc rád. Mám za sebou rok bundesligy a cítím se být dostatečně vyzrálým. Dneska jsme se možná trochu více nadřeli, ale v poháru se počítá jen výsledek."

Branky: 18. Ivanschitz, 47. Malli

Sestava Mainzu: Wetklo - Pospěch, Svensson, Noveski, Junior Díaz - Kirchoff - Baumgartlinger (68. Risse), Soto, Malli (68. N. Müller) - Szalai, Ivanschitz (81. M. Caligiuri)


Bielefeld - Leverkusen 2:3 po prodloužení

Bayer i domácí ekipa si v úvodním pohárovém kole s chutí zastřílely (Leverkusen na hřišti Jeny a Bielefeld vyřadil druholigový Paderborn), a při kombinaci s ligovými výsledky obou celků mohli natěšení fanoušci očekávat strhující podívanou. To se přesně do puntíku potvrdilo - Leverkusen sice držel kormidlo utkání ve svých rukou, přesto udeřilo na opačné straně - Jerat nastartoval Hilleho, jenž nedal Rensingovi sebemenší naději zasáhnout - 1:0. Na překvapení tím bylo zaděláno již po jedenácti minutách. Drtivou převahu Farmaceutiků však záhy demonstroval pohotový Hegeler.

Podobný scénář byl k vidění i po obrátce. Tentokráte se už ovšem radovali po zásluze hosté, když Benderovu zablokovanou střelu dopravil hlavou za brankovou čáru Friedrich - 1:2. Kießling a Bender mohli zřejmě definitivně rozhodnout, ovšem podobně jako na opačné straně Hille se svými pokusy úspěch neslavili. Když už to vypadalo pro bundesligový tým na pohodový závěr, tak i se štěstím a za nemalé pomoci zdi, srovnal krok Schütz - 2:2. Bayer však nechtěl opakovat loňské selhání v Drážďanech, což hned po začátku prodloužení dokumentoval Schürrle - 2:3.

"Samozřejmě, že mnozí budou v tuto chvíli kritizovat, ale tohle bylo naše třetí venkovní utkání v šesti dnech. Tým ukázal velkou bojovnost, nebyl jednoduchý zápas, ale velký boj se vším všudy," zdůraznil jeden z trenérské dvojice Werkself, Sascha Lewandowski.

Branky: 11. Hille, 82. Schütz - 23. Hegeler, 56. M. Friedrich, 94. Schürrle

Sestava Leverkusenu: Rensing - Carvajal, M. Friedrich, Toprak, Schwaab (40. Hosogai) - Reinartz - L. Bender, Hegeler - Castro (72. Sam), Schürrle (98. Rolfes) - Kießling


Stuttgart - St. Pauli 3:0

Menší z hamburských celků nezačal v Mercedes-Benz Areně vůbec špatně a chvílemi Šváby dokonce uzamkl před vápnem - nebezpečí hrozilo zejména po rohových kopech, avšak Ulreich za nemalé pomoci obránců čistý štít uhájil. Potom už se domácí strana usměrnila do správných kolejí, načež ve dvacáté první minutě otevřel skóre dalekonosným pokusem Traoré - 1:0. Sotva oslava branky utichla, tak Molinarův centr nešťastně prodloužil Thorandt k Ibiševičovi, jenž zachoval nejvyšší důslednost a nekompromisně zvýšil už na rozdíl dvou branek! Do pauzy pak bylo hotovo: Gentner našel Hajnala, který se nemýlil - 3:0.

Švábský tým mohl několikrát své vedení ještě navýšit, avšak jakoby Labbadiovým svěřencům už tříbrankové vedení stačilo a finální fáze tak postrádala především tolik potřebný důraz. St. Pauli zahrozilo jen opravdu výjimečně - Bartels se po hodině hry užuž radoval, obětavý Rüdiger ovšem kulatý nesmysl za brankovou čáru nepustil! Velký podíl na konečném výsledku má i Tschauner, který v závěru předvedl několik skvělých zákroků.

"Opravdu jsme se chtěli podívat do osmifinále, to se nám povedlo, byl to od nás velmi soustředěný výkon, tempo hry jsme drželi ve svých rukou," podotkl stuttgartský lodivod Bruno Labbadia. "Splnili jsme očekávání, nyní už se tak můžeme nadále soustředit na další ligový duel. A nikdo nebyl zraněný - to je hlavní," připomněl Christian Gentner zraněními decimovaný kádr Stuttgartu.

Branky: 21. Traoré, 22. Ibišević, 41. Hajnal

Sestava Stuttgartu: Ulreich - Rüdiger, Tasci (46. Maza), Niedermeier, Molinaro - Kvist - Gentner (46. Kuzmanović), Hajnal - Okazaki, Traoré - Ibišević (67. Stöger)


Hannover - Drážďany 2:1 po penaltovém rozstřelu

Prvoligový celek svého soupeře nechtěl nijak šetřit a hned od úvodu vyvinul na Sasy mocný tlak. Slomkova jedenáctka se snažila obsloužit svého střelce Dioufa, jenž sice byl svědomitě zdvojován, avšak přinejmenším vnášel do defenzivních řad Dynama neklid. A po čtvrt hodině hry měl Senegalec na svém kontě úspěšný zásah, když k němu prodloužil Cherundolův vzdušný balon další africký hrot Ya Konan. Inkasovaná branka Dynamem otřásla a hosté tím pádem opustili svou dosavadní taktiku rychlých kontrů, což prospělo obrazu hry. Za svou snahu byli drážďanští odměněni vyrovnáním, o které se dalekonosnou trefou z přímého kopu postaral Brégerie.

Pořádně hrát se pak zase začalo od 50. minut. Haggui trefil tyč, Poté ztroskotal na Zielerovi. Drážďany se postupně opět zatáhly hlouběji do obrany - nutno ale uznat, že si ve své defenzivní činnosti počínali hosté velmi dobře a gólman Fromlowitz zasahoval jen sporadicky. V nastaveném čase pak bylo na domácích fotbalistech dobře patrné, jak hodně se chtějí vyhnout penaltové loterii. Pro Dynamo byla v této fázi utkání nejnebezpečnější střela Schmiedebacha, po níž hosté jen tak tak na brankové linii odvrátili balon před Sobiechem.

V penaltovém rozstřelu pak získaly Šestadevadesátky hned v první sériivýhodu, když Zieler zlikvidoval pokus Losilly. Na čtvrté položce však selhal Sobiech a po Jungwirthově vyrovnání mohla rozhodnout pátá dvojice. Schlaudraff svojí úlohu na rozdíl od Potého splnil a Hannover postupuje do dalšího kola. Kat drážďanských nadějí Zieler po zápase pěl na svého soupeře chválu: "Tým z Drážďan tady předvedl skvělou práci, jeho hráči výborně zahušťovali prostor a pro nás tak vůbec nebylo snadné se prosadit. Jednalo se o druholigový tým, ale výkonnostní rozdíl byl skutečně jen nepatrný."

Branky: 15. M. Diouf - 28. Brégerie

Rozhodující penalta: Schlaudraff

Sestava Hannoveru: Zieler - Cherundolo, Eggimann, Haggui, Pander - Ya Konan, Stindl, Pinto da Silva (62. Schmiedebach), Rausch - Schlaudraff - M. Diouf (81. Sobiech)


Bayern Mnichov - Kaiserslautern 4:0

Po ligové porážce od Leverkusenu tentokrát splnili Bavoři roli favorita utkání a v náhradní sestavě bez problému vyprovodili z poháru Kaiserslautern. FCB ovládl dění na hřišti, byť jeho hru doprovázely i některé nepřesné přihrávky. Falcký klub pak logicky sázel na dlouhé balony a rychlé protiútoky. Bavorskou defenzívu pak nejvíce zaměstnával Kamerunec Idrissou, jenž se dostal i do první větší šance utkání, v níž jen těsně přestřelil bránu. Mnichované však rychle odpověděli Pizarrovou brankou, kterou peruánskému borci učebnicově připravil Robben. Domácí však o osudu utkání rozhodli až ve druhém dějství.

Po neúspěšném Jessenově odhlavičkování balonu si strůjci prvního gólu vyměnili role - po Pizarrově přihrávce zvýšil Holanďan na dvoubrankové vedení. A oba borci pak ve stejném pořadí přidali i další dvě branky. Nejprve si Pizarro skvěle naskočil na Shaqiriho přímý kop a z bezprostřední blízkosti zavěsil hlavou. Již po této brance se hosté nadobro smířili se svým osudem a FCB zápas dokopal. Třešinkou na dortu byl Robbenův zásah po rychlém kontru. Dojem kazí jen Rafinhův nešťastný pád na levé rameno, po němž musel být brazilský zadák vystřídán.

Po utkání nejvíce zářil Arjen Robben, jenž si krom dvou branek užíval kapitánskou pásku, jež mu byla poprvé svěřena. "Být kapitánem je pro mne velká čest, ale hrdý jsem i na mužstvo. Výsledek naznačuje, že by se mohlo jednat o snadnou práci. Ale my jsme dnes hráli v sestavě, která postrádá větší herní praxi. O to větší kompliment pro náš tým. Ale je to také znak toho, do jaké míry důvěřuje trenér svému výběru," rozplýval se nizozemský driblér. Rafinhovo zranění se pak neukázalo být vážným.

Branky: 11. Pizarro, 49. Robben, 58. Pizarro, 88. Robben

Sestava Bayernu: Starke - Rafinha (79. Weiser), Javi Martínez, Boateng, Contento - Tymoščuk, Can - Robben, Alaba, Shaqiri - Pizarro


Düsseldorf - Mönchengladbach 1:0 po prodloužení

Porýnské pohárové derby mezi Düsseldorfem a Gladbachem mělo velmi zajímavou zápletku. Borussia se do duelu pustila s vervou a hned v úvodních minutách si vypracovala několik zajímavých šancí ke skórování. Fortuna dělala čest svému názvu, jelikož po jednom ze série nebezpečných rohových kopů trefil Dominquez na brankové čáře skutečně šťastně stojícího van den Bergha. Mužem činu byl pak zejména pozorný gólman Giefer, jehož zákroky držely domácí borce nad vodou. Nicméně postupně přenechala Hříbata svému soupeři volné pole působnosti a zaměstnání tak získal i ter Stegen, jenž musel odolávat střelám Kruseho a Bellinghausena.

Ještě odhodlaněji pak Fortuna nastoupila do druhého poločasu, kdy její hráči v prvé řadě hledali dlouhými balony vepředu operujícího Schahina. Druhé dějství však nebylo tak plodné jako to první a obě jedenáctky se postupně dotrápily do prodloužení, k němuž nemuselo dojít, kdyby Langeneke z pokutového kopu potrestal Arangův faul. V prodloužení se oba celky hodlaly vyvarovat zbytečné chyby, avšak vyčkávanou rázně utnula jediná branka utkání. Po Kruseho energickém driblingu převzal balon na hranici šestnáctky střídající Rafael. Němec s angolskými kořeny trefil ze dvanácti metrů vzdálenější roh ter Stegenovy brány. Ve druhé části prodloužení sice Hříbata na svého soupeře tlačila, vyrovnávací branky se však jejich fanoušci nedočkali.

Výsledek zákonitě roztrpčil trenéra Gladbachu Luciena Favreho. "Dle mého názoru jsme prohráli nezaslouženě, klidně jsme mohli zápas vyhrát. Přirozeně musíme umět své příležitosti proměňovat," posteskl si Švýcar. To trenér Fortuny Norbert Meier si pochvaloval zejména povedený druhý poločas. "Neproměněná penalta mohla zle ovlivnit naší psychiku, avšak mužstvo nadále věřilo v úspěch. Tuto sebedůvěru musíme umět vždy nalézt," uvedl Meier.

Branka: 97. Rafael

Sestava Düsseldorfu: Giefer - Levels, Langeneke, Juanam, J. van der Bergh - Bodzek, O. Fink - Kruse (102. Ilsø), Lambertz (91. Garbuschewski), Bellinghausen - Schahin (82. Rafael)

Sestava Mönchengladbachu: ter Stegen - Stranzl, Brouwers, Álvaro Domínguez, Daems - Rupp, Nordtveit, Marx (72. Xhaka), Arango - Herrmann (86. Mlapa), de Camargo (72. Hanke)


Wolfsburg - FSV Frankfurt 2:0

Koncernový celek se po nuceném odchodu Felixe Magatha okamžitě zvedl a nově nastoupená cesta byla patrná i proti FSV. To se letos prezentuje ve druhé nejvyšší soutěži výjimečně kvalitními výkony, "na vlčím hradu" ale něco podobného nepotvrdilo. Hluboko zatažený blok mohl jako první překonat Olić, ale z bezprostřední blízkosti už nedokázal usměrnit balón mezi tři tyče! Strážce hostující branky se musel mít však i nadále na pozoru - hned dvakrát během minuty zakončoval po Schäferově pobídce Dost - Klandt byl však bezchybný! Zmar Vlků asi nejlépe dokumentoval Polák, který hlavičkoval pro změnu do břevna!

Zasloužená odměna však na sebe nenechala po obrátce dlouho čekat: Diego se po spolupráci s Oličem už snad ani mýlit nemohl - 1:0. Okamžitě mohl reagovat Bambara, akcie Vlků ale zachránil Kjaer! Hned nato pak Diego oslovil Dosta, a ten přesně k tyči navýšil vedení na 2:0. Závěrečná půlhodina už se pak pod taktovkou die Wölfe dohrála a Lorenz-Günter Köstner tím slaví druhou výhru v řadě!

"Po celých devadesát minut jsme hráli vedoucí roli a zároveň jsme vydrželi být trpěliví. Nechali jsme balón mezi sebou hodně cirkulovat, díky čemuž se Frankfurt prakticky nedostal do hry," vysvětlila tradiční opora Vlků, Marcel Schäfer. "Jsem rád, že se nám podařilo skórovat hned po změně stran. Otevíralo se nám tak před sebou daleko více prostoru," lebedil si "znovuzrozený" Diego.

Branky: 51. Diego, 61. Dost

Sestava Wolfsburgu: Benaglio - Fágner, Naldo, Kjaer, M. Schäfer - Polák, Josué (88. Knoche) - Hasebe, Diego, Olić (77. Vieirinha) - Dost (72. Lakić)

Autor: Jiří Vojík, Jan Mátl / kicker.de, oficiální stránky klubů

Komentáře (16)

Přidat komentář
Bayern +

Bayern

Reagovat
db18

akorát by neuškodilo, kdyby v článku navíc byly soupisky i druho/třčeti ligových týmů

Reagovat
jv

Myslíš sestavy?

Reagovat
db18

jj (pardon za zavádějící formulaci)

Reagovat
jv

To není problém doplnit.

Reagovat
blaugrana

Leverkusen.

Reagovat
smazaný uživatel

Robben muž zápasu. Snad mu zdraví vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Robben jako kápo alespoň ten tým táhl dopředu, ne jak ten chcípák Lahm

Reagovat
smazaný uživatel

Chcípak Lahm? ty musíš byt pekny primitív

Reagovat
Jardman

jojo škoda mluvit s takovýma lidma ;)

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne ma taketo reči dokažu rozčuliť za toto by som fackal

Reagovat
smazaný uživatel

jako kapitán je dokonce pořádnej chcípák :-) a to jak se dostal k pásce v Nationalelf mě žere pořád jinak jako hráč mi nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

ale vlastně vysvětlovat to takovejm niemandum co všchno berou tak moc serious a ještě k tomu ví hovno je zbytečný

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní souhrn. Ale každopádně tohle je fest perla: "Slomkova jedenáctka se snažila obsloužit svého střelce Dioufa,"

Reagovat
jv

Bůhví, na co přitom Honza nemyslel...

Reagovat
Pospovič

strašně se mi líbil výkon Alaby, to je neskutečné co on všechno za ten zápas udělá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele