Bundesliga - preview 21. kola

09.02.2013, 08:51, aktualizováno 10.02.2013, 08:50
Previews
Augsburg začal jaro ziskem pěti bodů ve třech zápasech a pokud porazí Mainz, posune se před Hoffenheim na barážovou šestnáctou pozici. Sestupové starosti začíná mít Düsseldorf, dočasně odvrátit je může v případě výhry ve Freiburgu...
FC Augsburg - 1. FSV Mainz 05  (neděle 15:30)
1. FSV Mainz si před dvěma týdny poradil s posledním týmem tabulky z Fürthu na jeho hřišti a stejně úspěšně by si rád počínal i na stadionu mužstva předposledního. Aktuálně pátý celek tabulky by si mohl po předchozí prohře s favorizovaným Bayernem Mnichov spravit chuť a udržet se tak v boji o pohárovou Evropu. Tuchelově družině by bohatě stačilo zopakovat výkon z prvního zářijového střetnutí obou celků, v němž Nullfünfer brali tři body po výhře 2:0.

Nezdá se však, že tentokrát Augsburg dá svou kůži lacino. Po třech kolech odvetné fáze zůstává FCA v kalendářním roce 2013 neporažen. A trenér Weinzierl k tomu odhodlaně dodává: "Chceme v našem pozitivním laufu pokračovat a vyhrát i následující utkání. Do partie můžeme vstoupit se sebedůvěrou a pokusit se navázat na skvělé výkony z předešlých zápasů." Na adresu soupeře však pěl slova chvály: "Ne náhodou se ocitají na průběžném pátém místě. Naopak si jej pro své skvělé počínání plně zaslouží. Jsem si naprosto jist tím, že nám rozhodně nic nedarují."

Klíčem k úspěchu domácího celku bude jistě houževnatá obrana a snaha držet soupeře na distanc od vlastní brány. Kdo však tento plán bude naplňovat, není dosud známo, a zůstává tak otevřené, zda Weinzierl po čtvrté v řadě vsadí na stejnou zahajovací formaci. Spíše tomu tak nebude, jelikož levý obránce Matthias Ostrzolek se z přípravného zápasu německé jednadvacítky vrátil s chřipkou a vynechal tak páteční trénink. Jelikož skvělé africké tažení zažívá s týmem Burkiny Faso Aristide Bancé, budou Fuggerstädter nadále postrádat i jeho.

I za neúčasti Bancého čeká na borce FSV nelehký zápas. "Teplota pod nulou, sněžení a ne zrovna nejlepší trávník v lize. Je zde několik faktorů, které se promítnou do charakteru utkání. Bude to tuhý boj, vyžadující notnou dávku trpělivosti," uvažoval mohučský trenér Tuchel. Ten bude nadále postrádat Niko Bungerta a Erica Maxima Chuopo-Motinga, stejně jako vykartovaného Nicolaie Müllera. Na marodce se nově objevil i Nikita Rukavytsya, laborující se svalovým zraněním. Ádám Szalai by měl být plně k dispozici.

Pro Szalaie a spol. tak bude nedělní úkol znít jednoznačně: Zastavit nabuzený Augsburg v jeho rozletu. "Augsburští zažívají takové déja-vu", soudí Tuchel, čímž narážel na skutečnost, že právě před rokem zvládli Švábi jarní část sezóny na výbornou a zachovali si tak prvoligovou příslušnost. Poslední (a také jediné) vítězství v Augsburgu slavili Nullfünfer ještě v druholigových časech, přičemž se tehdy hrálo na starém stadionu. FSV tak bude usilovat o první body z SGL Arény.
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Manninger - Philp, Callsen-Bracker, Klavan, Ostrzolek - Baier - Koo, Morávek, Ji, Werner - Mölders
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Wetklo - Pospěch, Svensson, Noveski, Junior Diaz - Zimling - Baumgartlinger, Soto - Ivanschitz - Szalai, S. Parker
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.20 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SC Freiburg - Fortuna Düsseldorf  (neděle 17:30)
Jednadvacáté kolo uzavře pohled do Bádenska, kde místní SCF přivítá nováčka z Düsseldorfu, kterému se doposud na MAGE SOLAR Stadionu nepodařilo bodovat naplno. Domácí by však rádi opět zamíchali kartami na vyšších pozicích.

Skromný celek zvládl první polovinu sezóny na jedničku a vypadalo to, že se po zimní přestávce dokonce popere s dalšími vyzyvateli o postup do Evropské ligy. Dvě bezbrankové remízy (na hřišti Mainzu a proti Leverkusenu) ale vystřídala nečekaná porážka v bádenském derby (Hoffenheim vyhrál 2:1) a Freiburg se rázem propadl do početného středu ligového pelotonu. Pohárová místa jsou však na dosah...

Neúspěch v Sinsheimu potom nese jednoho společného jmenovatele, kterého do té doby v domácím táboře takřka neznali - individuální chyby! Právě toho se chtějí bojovníci z Breisgau před dalším zápasem za každou cenu vyvarovat. "Nemůžeme být s celkovým výkonem spokojeni, protože jsme si častokrát počínali až příliš nedbale," vysvětlil Christian Streich. "Koncentrace nebyla stoprocentní," odhaluje.

To na druhé straně je od prvopočátku jasným a jediným cílem záchrana, čemuž se všechno ostatní jenom podřizuje. Po nepříjemné domácí porážce s Augsburgem a dalším ztraceným duelem v Borussia-Parku se Fortuna konečně dočkala a před vlastními fandy porazila VfB.

Düsseldorf si tak po patnáctileté bundesligové odmlce nevede vůbec špatně a od sestupových příček si stále udržuje konstantní odstup (šestnácté TSG ztrácí osm bodů a Augsburg již dělí od jisté záchrany desetibodový rozdíl), ani přesto však nechtějí v Severním Porýní-Vestfálsku podlehnout uspokojení. "Nemůžeme se ohlížet za sebe. Fotbal je týdenní záležitost a nyní před sebou máme Freiburg," nabádá před uspokojením kouč Norbert Meier.

Mimo hru stále zůstává Mensur Mujdža, jehož doposud neopustily potíže se zády a Sebastian Freis, kterého trápí rameno. Otazník se potom vznáší nad startem Daniela Caligiuriho (lýtko).

Pořádně zaplněná marodka zůstává na opačné straně: Papadopoulos, Bolly, Garbuschewski a Rafael nemohou hrát. Latkovi pomůže ochránit zlomený nos speciální obličejová maska.
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Baumann - Hedenstad, Krmaš, Diagne, Sorg - Schuster, Flum - Schmid, Makiadi - Rosenthal, M. Kruse
Fortuna Düsseldorf - pravděpodobná sestava:
Giefer - Balogun, Latka, Malezas, J. van den Bergh - Bodzek, Tesche - Kruse, O. Fink, Lambertz - Reisinger
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Eintracht Frankfurt - 1. FC Norimberk  (sobota 15:30)
Fotbalisté Frankfurtu letos prožívají vynikající sezónu a i když měli slabší chvilky, tak čtvrté místo se ziskem šestatřiceti bodů je prozatím velký úspěch. Na konci podzimu a začátkem jara získali hned dvanáct bodů z pěti zápasů a další mohou přidat v souboji s Norimberkem.

Eintracht nejprve zvládl poslední dvě podzimní kola, kdy dokázal doma porazit Brémy a poté zvítězil ve Wolfsburgu. V prvním jarním kole sice podlehl konkurenčnímu Leverkusenu, avšak následně doma porazil Hoffenheim a minule také překvapivě zvítězil v Hamburku. V podzimním vzájemném zápase dokázal v Norimberku vyhrát v poměru 2:1 a i nyní bude před vlastními fanoušky mírným favoritem.

Avšak Norimberk též začíná sbírat velice důležité body a na kontě už jich má čtyřiadvacet, patří mu v tuto chvíli čtrnácté místo. V posledních pěti kolech prohrál pouze jednou, výsledek 0:3 na půdě obhájce titulu z Dortmundu se mu rozhodně nedá vyčítat. Naopak bod s Werderem a Hamburgem je určitě zisk a minulá výhra nad Gladbachem se také v každém případě cení. Souboj ve Frankfurtu ale bude hodně těžký.

Domácí celek se bude muset obejít bez Amedicka, který se vrací do tréninkového procesu, nicméně jinak je kádr Frankfurtu pohromadě. Hosté nemohou využít služeb Stephana a Marcose Antonia, mimo je také Gebhart a český krajánek Adam Hloušek. Naopak v útoku v základní sestavě by měl opět nastoupit Tomáš Pekhart, který se trefil v minulém kole a jeho forma zápas od zápasu roste.

Kouč hostujícího týmu Michael Wiesinger věří, že jeho celek dokáže favorita překvapit. "Je až obdivuhodné, kam sahají ambice nováčka soutěže, který má opravdu dobře poskládaný tým a hraje velmi týmově. To samé se však dá říci i o nás a rozhodně jsme ještě letos neřekli poslední slovo. Chceme v tabulce mnohem výše a poslední zápas s Gladbachem nám ukázal, že jsme opravdu schopní hrát vyrovnaně s kýmkoliv," hýří sebevědomím hostující stratég.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Trapp - S. Jung, Zambrano, Anderson, Oczipka - Schwegler, Rode - Aigner, Meier, Inui - Lakič
1. FC Norimberk - pravděpodobná sestava:
R. Schäfer - Chandler, Nilsson, Klose, Pinola - Simons - Kiyotake, Feulner, Balitsch, Frantz - Pekhart
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Greuther Fürth - VfL Wolfsburg  (sobota 15:30)
V tuto chvíli jen málokdo věří tomu, že se Fürth nakonec zachrání, ovšem do konce letošního ročníku chybí ještě mnoho kol a navíc poslední celek tabulky v minulém kole ukázal, že to ještě rozhodně nevzdává. V tuto chvíli je sice osmnáctý se ziskem dvanácti bodů a na přímou záchranu ztrácí 11 bodů, avšak po tomto duelu se může ztráta výrazně zmenšit. Na 15. místě je s tímto náskokem jeho sobotní soupeř z Wolfsburgu, který neprožívá šťastnou sezónu.

Vlci doposud získali pouze třiadvacet bodů a nyní jsou za očekáváním, i když jejich ztráta na nejbližší protivníky i třeba pohárové příčky není nijak hrozivá. Wolfsburg na jaře nejprve zdolal Stuttgart, pak ale prohrál na půdě Hannoveru a naposledy s předposledním celkem tabulky z Augsburgu uhrál doma pouze bod po remíze 1:1. Naopak jeho protivník bude zřejmě politý živou vodou, v minulém klání totiž překvapivě vyhrál po více jak pěti měsících.

A navíc si připsal skalp velmi těžko protivníka. Druhé vítězství sezóny vybojoval na půdě Schalke, tedy letošního účastníka osmifinále Ligy mistrů! A to možná bude opravdu ten pravý impuls. Navíc poprvé v jarní části vsítil branku, v předchozích utkáních totiž podlehl 0:2 Bayernu Mnichov a doma také 0:3 Mainzu. V podzimním vzájemném zápase ve 4. kole vítěz znám nebyl, Vlci doma s nováčkem soutěže uhráli pouze bod po remíze 1:1.

Fürth se bude muset obejít bez Ndoyeho, který se teprve vrací do plného tréninku, připraveni nebudou ani zranění Hefele, Schmidtgal ani Tyrala. "Myslím si, že tohle jsme opravdu potřebovali. Atmosféra v kabině se najednou vyčistila a všichni si teď více věří a mluví o vítězstvích. Dobře víme, že jedno vítězství ještě nic neznamená a musíme zůstat nohama na zemi, avšak naše sebevědomí je úplně někde jinde," uvedl s optimismem trenér Michael Büskens.

Nový trenér Dieter Hecking, který je na lavičce Vlků jen něco málo přes měsíc, si tuto hrozbu velice dobře uvědomuje. "Bohužel se nám tolik nedaří v útoku a to je náš největší problém. Nyní budeme hrát na půdě soupeře, který touží po tom, aby se zachránil a udělá pro to všechno. Proto od nás očekávám zodpovědný výkon ve všech směrech a hlavně konečně zlepšenou koncovku." Hecking stále nemůže počítat s Hasanim, Pilařem, Helmesem, Pannewitzem ani Kyrgiakosem.
Greuther Fürth - pravděpodobná sestava:
Hesl - M. Zimmermann, Sobiech, Mavraj, Baba - Varga, Fürstner - Klaus, Stieber - Asamoah, Djurdjič
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Benaglio - Fagner, Naldo, Madlung, M. Schäfer - Träsch, Polák - Vieirinha, Diego, Perišič - Dost
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Hannover 96 - TSG Hoffenheim  (sobota 15:30)
Při konkurenci ostatních zápasů sice nenabízí sobotní odpoledne na hannoverském hřišti úplně vzrušující podívanou, kterou by vyhledávaly televizní kamery, ovšem přesto je střetnutí 96tek s Hoffenheimem pro oba aktéry vysoce prioritní.

Dolnosasům se před sezónou rozpadla skvěle se doplňující stoperská dvojice Karim Haggui - Emmanuel Pogatetz (odešel za Felixem Magathem k nedalekým Vlkům), načež se rázem z jedné z nejlepších defenzivních vozeb stala v ligovém pelotonu ta více propustná nebo spíše rovnou děravá (třicet jedna inkasovaných branek za podzim mluví samo za sebe). Zimní přestávka se tak nesla v znamení změn...

...ani několik posil v čele s Johanem Djourouem (přišel na hostování z Arsenalu) však tento proces neodvrátilo a hned úvodní vystoupení na Schalke dopadlo katastrofálně (4:5), následovala sice cenná výhra nad Vlky, poté však zchladil žáhu další neúspěch na Weserstadionu. "Čeká nás těžký zápas, který musíme vyhrát, abychom se udrželi v kontaktu s vrchní třetinou," uvědomuje si tříbodový odstup od pohárů Mirko Slomka.

Vzývané světlo na konci tunelu se celku z Kraichgau přeci jen ukázalo a TSG si vyhraným derby nad Freiburgem (2:1) mohlo "odmáznout" nekonečnou sérii bez vítězství (nakonec se tento počet na ligové scéně natáhl na rovných deset zápasů!). Ani přesto si ovšem hostující ekipa nemůže moc vyskakovat, neboť poslední Fürth si nadále živí čtyřbodový odstup! Patnácté VfL už má pak sedm bodů k dobru.

Hoffenheim se tak momentálně nemůže ohlížet a potřebuje zejména pravidelně bodovat. Při tomto by si jistě koncernový tým rád vzpomněl na výjimečně pozitivní statistiku s 96kami: TSG opanovalo pět z devíti vzájemných mačů (dva skončily remízou). "Samozřejmě, že ty pocity po vítězství jsou nenahraditelné," potvrdil Marco Kurz. "Tohle rozpoložení si chceme udržet i nadále," dodal 43letý stratég.

Marodka Hannoveru je opět naplněná až k prasknutí: Stindl, Cherundolo, Felipe, Eggimann a Andreasen jsou mimo hru dlouhodobě, připravena pak není ani dvojice Franca - Gökdemir. Naproti tomu operaci slepého střeva má za sebou Christian Schulz a drobné zdravotní neduhy vykurýroval i Mohammed Abdellaoue. Zpátky je z APN také Ya Konan a po karetním trestu může hrát i Hoffmann.

Tim Wiese bude do konce sezóny plnit roli až třetího brankáře a dostane tak dostatek času, aby se vrátil do původní formy. Za nově příchozím Gomesem nadále zůstává mladý Casteels. Dlouhodobě pak chybí dvojice Salihović (koleno) a Rudy (kotník). Achillova šlacha zlobí Schipplocka. Kromě Simona Vukčeviče pak po automobilové nehodě rehabilituje i Luis Advíncula (zanedlouho má být opět zpátky).
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Zieler - Chahed, Djourou, C. Schulz, Rausch - Schmiedebach, da Silva Pinto - Schlaudraff, Huszti - Abdellaoue, M. Diouf
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Gomes - Beck, Abraham, Delpierre, Johnson - Weis, Polanski - Roberto Firmino, Volland, Usami - de Camargo
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
VfB Stuttgart - Werder Brémy  (sobota 15:30)
Pokud bychom hledali mužstvo, které bude po opětovném začátku bundesligových klání nejdéle čekat na plný bodový zisk, nikoho by jistě nenapadlo označit Stuttgart. Zavzpomínat na staré časy tak VfB chce proti Brémám.

A je skutečně na co vzpomínat... Tradice posledních let byla jen v málo ohledech tak neústupná jako při jarní ligové bilanci švábského celku: Stuttgart měl na podzim pravidelně rozkolísané výkony (to nebylo ani v této sezóně výjimkou), avšak druhá polovina byla z domácího pohledu pravidelně výrazně povedenější, až to většinou nakonec stačilo i na pohárové příčky. Tento scénář se opakoval sedmkrát!

Nikdo si tak z domácího tábora logicky nechce připustit, že by se nastavený trend nepodařilo zopakovat - skutečnost ovšem ukazuje pravý opak: VfB ze tří jarních duelů nevytěžilo ani jeden jediný bod a inkasovalo plných sedm branek (samo přitom zaznamenalo jedinou)! Před zápasem s Brémami tak zvony už skutečně bijí na poplach! "Musíme zůstat koncentrovaní," pravil Bruno Labbadia.

Oslnivě nevstoupil do odvetné části ani přístavní tým. Velkým zklamáním bylo z hostujícího pohledu zejména vystoupení na Westfalenstadionu, odkud si zelenobílá parta odvážela ostudného bůra (!) a navrch ještě přišlo ztracené derby s HSV (3:2). Minulý víkend se však Schaafovy ovečky konečně zvedly a po zlepšeném výkonu braly, v neméně interesantním duelu s Hannoverem, zasloužené tři body.

Celek od řeky Weser tak znovu oživil ambice o opětovné proniknutí do pohárové Evropy (nyní ztrácí na šesté S04 stále hratelné čtyři bodíky) a zároveň se tak dotáhl na svého soupeře. Ve švábské metropoli se ovšem SVW nedaří a ze sedmi posledních mačů zde opanovalo jediný! "Máme před soupeřem respekt. Strach není na místě," potvrdil Schaaf. "Chceme být i nadále úspěšní," premiérově vyhlíží druhý tříbodový zápis v řadě velezkušený kormidelník.

Georg Niedermeier by měl být po zranění boku fit. Disciplinární trest navíc omilostnil Martina Harnika, bývalého hráče Werderu. K dispozici nebude pouze dlouhodobě absentující Cacau.

Druhá strana bude vyjma obvyklých marodů Bargfredeho a Füllkruga kompletní (oba koleno).
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Ulreich - G. Sakai, Tasci, Niedermeier, Molinaro - Kvist, Gentner - Harnik, Didavi, Traoré - Ibišević
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Mielitz - Ignjovski, Lukimya, Sokratis, Schmitz - Junuzović - Arnautović, Hunt, de Bruyne, Elia - Petersen
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen  (sobota 15:30)
Menší z porýnských derby si s sebou dlouhá léta nese jedno jubileum - poslední domácí výhra Gladbachu nad Bayerem se datuje do roku 1989 (2:0) a během té doby si Farmaceutici odvezli patnáct výher a pětkrát se body dělily - Hříbata jsou v tomto ohledu jednoznačně na vrchu pomyslného žebříčku. Uzrál tak již konečně čas na zdolání historického milníku?

Domácí ekipa urazila během sezóny pořádný kus cesty a postupnými krůčky opět stoupá blíže a blíže k pohárovým příčkám. Minulé vystoupení na norimberské půdě sice die Fohlen nevyšlo úplně podle představ a nakonec odjížděli svěřenci Luciena Favreho s prázdnýma rukama, ovšem herní projev byl i tak stále velmi přímočarý. Důkazem zlepšení budiž předchozích sedm zápasů bez porážky (čtyři remízy).

Nadcházejícím týdnem však začíná pro Mönchengladbach znovu tradiční "pohárový" režim a zápasy tak budou přicházet v rychlém sledu, což právě na podzim nezkušenému kolektivu zrovna dvakrát nesedlo a spolupodílelo se tím na výkonnostním a zejména výsledkovém poklesu. "Postupujeme od zápasu k zápasu," zdůraznil Favre, který měl pro svého nadcházejícího soupeře jen slova chvály. "Poslední zápas Bayeru proti Dortmundu byl doslova reklamou na bundesligu. Bayer se vrátil do utkání a nemusel prohrát," uvedl švýcarský lodivod. "Na souboj s Bayerem se těšíme," doplnil sportovní ředitel Max Eberl.

Ještě znatelnější progres má za sebou Leverkusen, který se pod dvojicí trenérských benjamínků Sami Hyypiä a Sascha Lewandowski opět zařadil mezi nejužší ligovou špičku, přičemž na to potřeboval jen několik málo měsíců! Nejvýraznější změna se však udála na hřišti: Bayer kompletně změnil roky preferované rozestavení (4-2-3-1) na trochu flexibilnější 4-3-3 s pevným středem pole a nesmírně efektivní ofenzivní trojicí, která si doslova libuje v rychlých kontrech, čímž přivádí nejednoho protivníka do úzkých... Většině hráčů daný systém padne jako ulitý a to se potom logicky odráží i na trávníku.

Poslední dva duely sice ambicióznímu celku úplně nevyšly, avšak přesto se Bayer suverénně pohybuje na příčkách zaručující opakovaný start v nejprestižnější evropské klubové soutěži. Těsná porážka s BVB, jakožto přímým rivalem o druhou příčku, určitě zamrzí, ovšem i tak mohou být na druhém břehu spokojeni. "Můžeme si z tohoto utkání vzít i přes porážku spoustu pozitiv," potvrdil Hyypiä.

Tony Jantschke si odbude disciplinární trest, jeho místo na pravém kraji obranné čtveřice zaujme Martin Stranzl. Do středu se tím pádem, vedle Domíngueze, postaví Brouwers. Stehenní sval vystaví stopku Mlapovi.

Rovněž karetní stopka zastaví ve farmaceutickém týmu Ömera Topraka, kterého vystřídá ostřílený Manuel Friedrich - Leverkusen se však musel obejít bez tureckého reprezentanta dvakrát a ob a zápasy shodně ztratil! Otazník visí nad použitím Reinartze (virus) a Rolfese (nachlazení).
M'gladbach - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Stranzl, Brouwers, Álvaro Domínguez, Wendt - Nordtveit, Marx - Cigerci, Arango - Herrmann, L. de Jong
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Carvajal, Wollscheid, M. Friedrich, Boenisch - L. Bender, Reinartz, Rolfes - Castro, Kießling, Schürrle
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Borussia Dortmund - Hamburger SV  (sobota 15:30)
Sobotní program je doslova prošpikovaný tradičními souboji a jeden z nich bude k vidění ve Vestfálsku, kde místní Borussia přivítá Hamburk. Dojde tak na konfrontaci celků, jejichž vzájemné duely rozhodně nemají o branky nouzi...

Žlutočerná družina se po Novém roce představuje ve výborném světle a bez větší námahy za sebou nechává jednoho protivníka za druhým - naposledy se sice v BayAreně nadřelo BVB více než v předešlých dvou zápasech (0:5 na Weserstadionu a 3:0 proti FCN), ovšem nakonec přece jen kýžené tři body ukořistilo (2:3). Kloppovi svěřenci tak momentálně drží nejdelší vítěznou sérii - čtyři ligová utkání za sebou!

Před nadcházejícím anglickým týdnem (po ligovém vystoupení s HSV čeká na domácí veledůležité osmifinálové střetnutí LM v Doněcku a ihned nato důležitá konfrontace s Eintrachtem) se však nevyvíjí pro Borussii zdaleka všechno podle ideálního scénáře... Kabinou BVB se prohnalo virové onemocnění a hned několik hráčů ulehlo do postele, někteří dokonce ani neodjeli na reprezentační sraz. "Tento fakt častokrát doprovází ze strany veřejnosti různé spekulace, ovšem tady jsme k něčemu podobnému neměli důvod," vysvětlil odmítnutí reprezentačních povinností Jürgen Klopp.

Druhá strana se po krátkém oddechu stále nemůže dostat na tu správnou provozní teplotu a tato skutečnost obírá Hamburk o nesmírně důležité body. Přístavnímu celku se opakovaně nedaří zachytit úvod zápasu, přičemž postupem času jeho výkon pravidelně nabírá na intenzitě - na EasyCredit Stadionu a v derby proti Werderu to přesto na body stačilo, do třetice s Eintrachtem již ovšem nikoliv.

HSV sice patří mezi ty nejméně produktivní mužstva v bundesligovém pelotonu (pouze čtyři týmy dosáhly na méně než dvaadvacet branek), přesto se však může pochlubit unikátní statistikou: Rothosen desetkrát ujali hubeného vedení, které už poté udrželi až do konce (sedm výher a tři remízy). Tento fakt se ostatně potvrdil i v minulém vzájemném střetnutí (3:2). "Za žádných okolností se nechceme schovávat," utvrdil Thorsten Fink, jenž nabádá k soustředěnosti. "Po celých devadesát minut musíme hrát naplno, jinak nemáme šanci uspět," nabádá!

Takřka vyloučeno je použití Marcela Schmelzera (potíže s kotníkem a infekce), druhý jmenovaný problém pak trápí i možnou náhradu v podobě Kevina Großkreutze. Na levou stranu obranné čtverky se tak pravděpodobně postaví Kuba. Otazník se nadále vznáší nad startem Piszczeka (přitahovač), Reuse (třísla) a rovněž Götzeho, jehož skolila pro změnu chřipka.

Milan Badelj nepodal proti Frankfurtu optimální výkon a možná právě včas tak pro chorvatského středopolaře přichází karetní trest. Jeho místo ve středu pole zaujme Tomás Rincón a vzhledem k připravované změně dortmundského rozestavení (4-3-2-1) by mohl venezuelský reprezentant dostat parťáka v Dennisi Aogovi. Petr Jiráček tak usedne pouze na lavičku. Hrát nemohou Mancienne (kotník) a Iličević (břišní svaly).
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Weidenfeller - Piszczek, Subotić, Hummels, Blaszczykowski - Gündogan, Bender, Sahin - Götze, Reus - Lewandowski
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Adler - Diekmeier , Bruma , Westermann , Jansen - Rincón , Aogo - Beister , van der Vaart , Son - Rudņevs
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bayern Mnichov - Schalke 04  (sobota 18:30)
Bayern proti Schalke. V Bundeslize klepe na dveře další z tradičních bitev, které poutají pozornost německé fotbalové veřejnosti. Fankluby obou mužstev jsou vůbec těmi největšími v zemi, což je ovšem také to jediné, v čem momentálně Königsblauen za svým bavorským rivalem výrazněji nezaostávají. Po stránce aktuální formy je zde patrný do nebe volající rozdíl. A s přihlédnutím k početné marodce Schalke se tak trochu očekává boj vestfálského klubu s větrnými mlýny.

V táboře kralujícího Bayernu Mnichov jsou si rovněž dobře vědomi aktuální situace Königsblauen, kteří z prvních tří zápasů odvetné fáze soutěže vyválčili jen jedno vítězství. Po něm již následovaly dva utrápené duely s outsidery ze dna tabulky, které Kellerově týmu přinesly všehovšudy jeden bod. Nikde však není psáno, že by mužstvo takového formátu nemohlo pookřát právě v Allianz Aréně, kde bude během sobotního podvečeru výborná atmosféra. "Oni přicestují do Mnichova motivovaní zejména tím, že se zde mohou pokusit o velké překvapení," narážel trenér FCB Heynckes na fakt, že hosté nebudou mít v zápase co ztratit.

Na straně domácího celku panuje příjemnější nálada - dokonce i u věčně nespokojeného kverulanta Karla-Heinze Rummeniggeho. Ten si pochvaloval vítěznou šňůru i herní projev mužstva: "Absolutní koncentrovanost, motivace a zaujetí, sebevědomí, ale zdravé a přiměřené - zkrátka všechno tak, jak má být," radoval se Rummenigge. Na předešlé výkony budou chtít mnichovští profesionálové navázat i proti S04 a uhájit tak komfortní dvanáctibodový náskok před pronásledovateli. "Jsme ve formě, proto bychom se neměli nechat příštím soupeřem zastavit," prohlásil Thomas Müller.

Po personální stránce se u FCB nic významného nemění. Všichni reprezentanti přečkali pauzu pro přípravná utkání bez větších problémů. Chybět tak budou nadále "jen" Holger Badstuber (křížový vaz) a Xherdan Shaqiri (kotník), u nichž by byl případný sobotní start nadále riskantní. Malý otazník stojí nad startem Bastiana Schweinsteigera, jehož během týdne rovněž zlobil bolavý kotník, kvůli němuž zkušený německý středopolař nezasáhl do přátelského zápasu s výběrem Francie.

Absence však dělají mnohem více vrásek trenérovi S04 Kellerovi. Seznam hráčů, kteří v prestižním měření sil nebudou moci svému týmu vypomoci, je hrozivě dlouhý: Útočné eso Klaas-Jan Huntelaar vypadlo kvůli prasklé cévce v levém oku, křídelní zadák Christian Fuchs je vykartovaný. Vedle těchto důležitých borců bude muset šéftrenér Knappen zapomenout na Ibrahima Afellaye, Kyriakose Papadopoulose a Cipriana Maricu, jenž vypadl nejen pro tento zápas kvůli poraněnému kolenu. Ohrožen je i start Juliana Draxlera, jenž zápolí s chřipkovou infekcí.

Königsblauen se snaží neklesat na mysli. "Musíme se maximálně snažit jít štěstí naproti. Svým chlapcům věřím a jsem stejně jako oni přesvědčen, že se dřív nebo později karta obrátí," narážel Keller na svízelnou situaci svého týmu. Že by se tak mělo stát právě proti Bayernu je krajně nepravděpodobné a rovněž Keller zůstává nohama na zemi. Sám se nezdráhal svého sobotního soupeře označit za jednoho z nejlepších klubů současné fotbalové Evropy.

O pravdivosti jeho slov svědčí i výmluvná statistika: 51 dosažených bodů a poměr vstřelených a inkasovaných branek +44 po dvaceti odehraných kolech - to je vůbec nejlepší výsledek v celé padesátileté historii Bundesligy. Do 99. vzájemného soutěžního utkání těchto celků vstupují hosté i s vědomím, že problém nebude jen bodovat, ale i vstřelit branku. Favorit totiž svým soupeřům připustil jen sedm branek ve své síti. Ale zázraky se občas dějí, jak tomu například bylo v památném mnichovském střetnutí v říjnu 1976, kdy Königsblauen vyloupili Olympijský stadion po debaklu domácích 0:7.
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Javi Martinéz, Schweinsteiger - T. Müller, Kroos, Ribéry - Mandžukič
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Hildebrand - Höger, Höwedes, Matip, Kolasinac - Neustädter - J. Jones, Draxler - Farfán, Michel Bastos - Pukki
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Bayern Mnichov20163151:751
2.Borussia Dortmund20116346:2239
3.Bayer Leverkusen20114538:2637
4.Eintracht Frankfurt20113638:3136
5.1. FSV Mainz 052093827:2430
6.Schalke 042085733:3129
7.Borussia Mönchengladbach2078528:2929
8.SC Freiburg2077625:2028
9.Hamburger SV2084822:2628
10.Hannover 9620821038:3926
11.Werder Brémy2074932:3725
12.VfB Stuttgart2074922:3525
13.Fortuna Düsseldorf2066826:2824
14.1. FC Norimberk2066820:2724
15.VfL Wolfsburg2065921:3023
16.TSG Hoffenheim20441226:4416
17.FC Augsburg20281016:3214
18.Greuther Fürth20261213:3412
Přehled vysílání zápasů Bundesligy na české verzi Eurosportu 2
sobota 15:30Borussia Dortmund - Hamburger SV
sobota 18:30Bayern Mnichov - Schalke 04
neděle 15:30FC Augsburg - 1. FSV Mainz
neděle 17:30SC Freiburg - Fortuna Düsseldorf

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (373)

Přidat komentář
Arne

OT:

Má někdo zájem jet v pondělí až úterý na derby do Berlína? Máme volnej lístek a místo ve studentovi a hledáme náhradu, odsud z diskuse jedeme já, stas. jv, c.core, klíďa a jožko... Cenově do vychází na necelý dva litry.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem si tipnul,že 1. tady budeš ty. Vyhrál sem něco?

Reagovat
smazaný uživatel

5% slevu na onen zájezd

Reagovat
smazaný uživatel

dobré složení crew

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo s babouyagou

Reagovat
Arne

Ten by mi polepil Olympiastadion nějakými děsnými nálepkami Baníku... To ne, to jsem rád, že je doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Fürth-Wolfsburg

2 Výhra hostů 2.30

M´gladbach-Leverkusen

0 Remíza 3.26

Hannover-Hoffenheim

1 Výhra domácích 2.18

Frankfurt-Nürnberg

1 Výhra domácích 1.80

Bayern-Schalke

Schalke nedá gól 1.83

Dortmund-Hamburg

Obě mužstva dají gól - ANO 1.80

Celkový kurz 96.92

Reagovat
smazaný uživatel

Hannover za ten kurz.. Musel jsem to taky dát na tiket

Reagovat
Djibril6

Tak to dej za kilíčko

Reagovat
smazaný uživatel

za 1/2 to dám

Reagovat
Djibril6

Tak hodně štěstí !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Z Německa sem dnes dal jen dva tipy a to, že jak Bayern, tak BVB dají +1,5 branek.

Jinak: "decimovaná armáda bojovníků za záchranu fotbalového klubu FC Baník Ostrava dostane nového vůdce. Jmenuje se Milan BAROŠ ! Rodák z Vigantic se konečně dohodl s tureckým klubem na ukončení smlouvy a v příštím týdnu se zapojí do přípravy FC Baníku Ostrava. Manažer Paska i ostravské vedení k chystané přestupové bombě mlčí, ale informace, které Deníku poskytly dva na sobě nezávislé zdroje, hovoří jasně : Milan Baroš bude na 99 % do pátku představen jako nová posila slezského klubu !"

Reagovat
stas87

si tam mohol buchnut aj eintracht ten tipujem tak na 3-1 a nebal by som sa dat aj vfb-werder oba daju gol

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, já na to koukal ale prostě se mi to nějak nezdálo. U těchto dvou sázkách, co sem dal, tak si myslím, že by to vyjít mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem na něj jet do Plzně ale s tou nedělí večer to posrali

Reagovat
smazaný uživatel

No, celkově čekám, že nás bude ještě méně než při minulé návštěvě Plzně (To nás bylo asi 120 Ks.)

Reagovat
jv

Předpokládám ale, že se Bary vrací jenom na jaro? Přeci jen pořád může ještě klidně hrát pár let venku a něco vydělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasný, že ne na pořád. Nehraje nikde, potřebuje se rozehrát, být zase na očích. Určitě má ještě na to být v zahraničí. A třeba za 2-3 roky se vrátí už na furt.

Reagovat
jv

Reagovat
db18

no, snad si nezkurví koleno, jako jiní navrátilci

Reagovat
smazaný uživatel

No kámo, řeknu ti na rovinu, že pokud se vrátí, tak se budu modlit, aby se mu nic nestalo s kolenem pač ten pažit na Bazalech je snad zakletý

Reagovat
jv

...navíc se po něm "půjde", bohužel, úspěch se tady nenosí.

Reagovat
smazaný uživatel

schalke dá gol

Reagovat
db18

Schalke má teď hodně individuální kvality, akorát to zatím nefunguje jako tým - já očekávám, že se nějaký balon Farfána či Bastose zatřepe v síti (nebo klasika - Fuchs z přímáku )

Reagovat
smazaný uživatel

To třetí by dnes platit nemělo

Reagovat
db18

ajo tak aspoň něco...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je "lambada"

Reagovat
penepi

Tá maródka ma štve a tiež nemáme najširší káder... Nech sa hlavne do stredy dajú dokopy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arne

Bylo jich na čtyři tísice a byli dost slyšet, všechna čest... Ale 70 tisíc věcných škod a napadení policisty, to zase klubu pomohli...

Jinak Lautern na závěr zase vytáhl kapesníčky, to je vždycky parádní podívaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on celkově Lautern má výborný kotel a hlavně dobře stavěný stadion. Stačili ty záběry, jak tam měli zapálené svíčky či co to bylo.

Reagovat
db18

...ten zápas byl veden jako "risikospiel" nebo tolik lidí chodí na Betzenberg v druhé lize normálně?

Reagovat
Arne

Myslíš, že těch 32 je málo? Letos je to třetí nejvyšší návštěva, o něco míň tam bylo i na Herthu.

Reagovat
db18

aha - v tv to vypadalo, že tam je míň lidí - toho prázdnýho místa tam bylo dost...

Reagovat
db18

*Jawohl

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ? Mě to teda přišlo jako mnou původně napsaný.

Reagovat
Arne

Woll v němčině asi nic neznamená.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude jízda! Předkrm Celtic, poté Dortmund, následuje Bayern a dokončíme to s PSV Zkrátka HLAVA PLNÁ FOTBALU - klapka poprvé

Ale abych neodbočoval od tématu, tak jsem zvědavý, jak využije nabízenou šanci Nuri. Doufám, že to od něj bude kvalitní výkon A za druhé doufám, ale to je stejně jistota, že Bayern nebude měnit sestavu a Muller bude hrát opět místo Robbena

...JÍZDA ZAČÍNÁ..!

Reagovat
stas87

posledny 6 zapasov v stuttgarte:

1-0-5 skore z tychto zapasov je 8:24...

celkova bilancia v stuttgarte je 10-15-21 a skore je 57-86...

takze dneska by to mohol byt zasa zapas kde padne vela golov naozaj neoblubeny super pre nas,posledna bez golova remiza bol pred 7 rokmi...

labbadia oslavil v piatok 47.narodeniny tak dufam ze mu ich pokazime mimochodom-hral aj za werder a to konkretne v 63 zapasoch a nastrielal 18 golov

aktualna seria vfb troch prehier v odvetnej casti nie je tou najhorsiou,horsie na tom bol stuttgart este v obdobi maj-jun 1987 kde stratili rovnych 7 zapasov po sebe

statistiky k aktualnej sezone:

goals scored:

10 ibisevic 9 petersen

shots:

38 harnik 52 hunt

key passes:

25 gentner 43 de bruyne

completed passes:

674 gentner 783 de bruyne

successfull tackles:

49 gentner 58 sokratis

timove statistiky:

22 Goals Scored 32

35 Goals Conceded 37

55% Duels Won % 58%

80% Pass Completion % 79%

46 Yellow Cards 38

5 Red Cards 5

50% Possession % 51%

157 Chances Created 209

ocakavam ignjovskiho na RB,gebre sedi do obrany sa sahat nebude co je pozitivne,bohuzial asi vypadne ekici na ukor arnautovica,zaloha teda klasicka aj ked by som mehmetovi este sancu dal kedze po dlhej pauze ked nehraval tak naskocil a nesklamal,je to naozaj skoda...vfb teda dnes s harnikom ktory sa vracia do zostavy,otazny je start didaviho-kludne moze naskocit hajnal,cesta k bodom by mohla viest cez sakaie,ked sa na neho zatlaci tak zmatkuje a pozicne je obcas mimo

Reagovat
stas87

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qz9xfNplKB

najlepsi bol ten proti hoffenheimu ktory by ste vybrali?

Reagovat
jv

Neotevře se to.

Reagovat
stas87

aha,ja to mam z FB...tak to asi nepojde,to bude klasicky blokovane video z nemecka

Reagovat
stas87

tak je to top5 golov v sezone 2012/2013

1, priamy kop de bruyneho v augsburgu

2,arnautovic,werder-gladbach

3,arnautovic,kombinacia v hoffenheime

4,huntov trestnak proti mainzu na 2-1

5,petersenov druhy gol proti hannoveru

Reagovat
jv

Hunta nebo Petersena, ale je to individuální.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak si zapomněl na Gustava vs. Stuttgart a Muller vs. Hamburg.

Reagovat
jv

To je ale jenom z pohledu Werderu.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto video neexistuje.

Reagovat
Pospovič

Vypadá to, že dnes Ribéry hrát nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Včera prej měl individuální trénink. Tak asi nalevo nastoupí Robben.

Reagovat
Pospovič

to doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Už to potvrdil i Jupp. Doufám, že se Robben ukáže. Ale docela zajímavá situace bude, kdyby Robben dal gól, hrál dobře, tak kdo by příští kolo seděl. Muller asi ne, ten to tam střílí jak z děla. Ribéry určitě taky ne, tak by to asi možná odsral Toni.

Reagovat
Pospovič

taky bych to viděl na Toniho a nebo nechá někoho odpočinout před Arsenalem

Reagovat
db18

lepší by bylo, kdyby šel Müller na levou stranu...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se to bude hodně točit, ale v tom oficiálním rozestavení bude napravo Robben.

Reagovat
smazaný uživatel

WOW, dneska bude super večer. Baayern!!

Reagovat
db18

Adler - Diekmeier, Bruma, Westermann, Jansen - Rincón - Skjelbred, Aogo - van der Vaart - Son, Rudnevs

Aogo zas na CM v diamantu... tím si HSV asi zas rozbilo svou levou stranu a BVB by to tedy přes Lukasze s Götzem (pokud oba nastoupí) mělo mít ulehčené

Reagovat
Arne

S tím Werderem takhle hráli a nebylo to úplně špatný, spíš naopak, skoro bych řekl, že vzhledem k materiálu z toho Fink nic lepšího ani uklohnit nemůže.

Reagovat
db18

stejně tak hráli i s Eintrachtem - a s Werderem jim to zas dost ulehčila obrana Brém

Reagovat
db18

+ moc nevěřim Rincónovi, který bude sám na šestce

Reagovat
Arne

Tak jasně, vždy se to odvíjí od toho, co předvede soupeř... Já jen říkám, že proti Brémám to vypadalo fakt dobře a ani toho Rincóna samotnýho bych se nebál, protože s těmi dvěma na halbpozicích sám nezůstane.

Reagovat
stas87

mielitz-schmitz-sokratis-lukimya-ignjovski-junuzovic-hunt-ekici-de bruyne-elia-petersen parada,marko sedi a mehmet v zakladu nase sance o nieco stupli dufam...

ulreich-boka-niedermaier-tasci-sakai-kvist-gentner-traore-torun-harnik-ibisevic

sakai-harnik...cez ich stranu by to mohlo ist

Reagovat
db18

za Mehmeta Ale zas nevím, jestli posazení Arnautoviće zvyšuje vaší šanci na výhru spíš bych ho dal do sestavy místo de Bruyneho, který se mi zatim moc nelíbí a navícje to hráč, kterýmu může být osud Brém ukradený

Reagovat
stas87

ja si myslim ze posiluje,ucast ekiciho naznacuje ze kluc je v zalohe ktora je s mehmetom viac vyvazena ako bez neho torun s harnikom budu viacej braneny a mozme ziskat prevahu v zalohe,potom uz to bude o tom nespalit sance a premenit

Reagovat
stas87

weidenfeller-bender-hummels-santana-pizsczek-kehl-sahin-reus-götze-kuba-lewa

Reagovat
Arne

Odkud máš to psaní sestav zleva doprava? To je hroznej nešvar..

Reagovat
db18

(a ono je ještě horší, když se to takhle přepisuje ze sestavy, kdy jsou oba týmy proti sobě, takže jeden je z leva do prava a druhý klasicky z pravé strany )

Reagovat
stas87

sorry tak ja zostavy casto nepisem,toto je snad prvy krat co som to napisal takto...poleúsim sa

Reagovat
Arne

Reagovat
penepi

Píše sa, že klasické 4231, ale nedivil by som sa, keby sme časom prešli na 433 s Kubom na LB a trojicou CM Sahin, Bender, Kehl.

Nur der BVB!

Reagovat
Arne

Škoda, že ten Lautern tak odskočil... Šest týmů v rozmezí jednoho bodu, to je docela síla. (doufám, že jich zůstane šest, tzn. že nás Union zase nevyplení).

Reagovat
smazaný uživatel

To jo ale na druhou stranu, i ten třetí Lautern má slušný náskok před tou smečkou. A vy na špičce už jste úplně jiná liga.

Reagovat
Arne

Proto píšu, že je škoda, že ten Lautern už má docela náskok... Včera to bylo jasný, ale týden zpátky v Mnichově mu ta výhra takřka spadla do klína.

Reagovat
smazaný uživatel

Díval ses v pondělí na Lautern - Mnichov? Jestli jo, jak hrál Wieser?

Reagovat
Arne

Moc ne, trochu druhý poločas, ale spíš jen po očku... To samý včera s Dynamem.

Weiser nijak výraznej, viděl jsem od něj pár zkažených přihrávek, potřebuje asi ještě čas... Navíc oni hrají v diamantu a on spíš vypadá na někoho, kdo potřebuje bejt čistě na lajně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. On je ale docela velkej univerzál. Může zahrát prakticky kdekoli, jak LB, LK tak PB a PK, on musí dostat prostor zůročit svojí rychlost a to je jedině na lajně no.

Reagovat
db18

tak už konečně vím, čím to může být Ale těch pokažených/ledabylých přihrávek tam bylo dost no

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně SGD má příští kolo doma Sandhausen a pak jedou do Ingolstadtu, z těchto dvou utkání musí udělat minimálně 4 body, aby definitivně nezabředli do sestupových vod.

Reagovat
stas87

ingolstadt ma lepsi kader ako SGD,sandhausen snad daju

Reagovat
smazaný uživatel

To můžou mít lepší kádr ale SGD už musí bodovat i proti lepším, aby nehráli o sestup.

Reagovat
Arne

Sandhausen musí klepnout, to je bez debat... Ale Ingolstadt je celek, který by v dohledný době měl hrát o postup a už teď tam mají dost kvality, tam by byl bod zlatej.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žádná ale teď už se nesmí ohlížet na to, s kým hrají a musí se snažit bodovat. Nebo zas reálně hrozí vykopané hroby

Reagovat
db18

zrovna tak nesympatický celek (logem počínaje)

Reagovat
jv

Sand ještě Eintracht začne ztrácet a spadne minimálně na baráž. Lautern bych rád viděl na druhým fleku za Herthou, i když mi ten jeho kádr už není tam sympatický, jako byl ten předchozí pod Kurzem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

To jo no, hlavně tam není Tiffert.

Reagovat
jv

Bohužel. Je ho v MLS velká škoda, ale už moc nečekám, že se vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tohle se dává.

Reagovat
db18

teď už to dal aspoň Lewa - a koukám, že komunikaci s brankářem má Boateng teda za Hamburgu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale klobouk dolů. Nákop někam na Sibiř a ten frajer stejně vyběhne z půlky napadat a bojovat o míč.

Reagovat
jv

Klobouček. Jinak teď HSV máme tam, kde potřebujeme.

Reagovat
db18

hmm - a oni vrátí úder zrovna po trase Jansen-Aogo-Son Příště se radši kritiky zdržím

Reagovat
db18

...a na live sázky už taky kašlu (aspoň že ve fantě vyšla volba kapitána)

Reagovat
jv

No, alespoň někomu. Fantu nechci do pátku ani vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a bývalá útočná dvojice Lechu Poznaň se trefila

Reagovat
slovaňáák

Mats tam pěkně zaspal.. Ale i tak pěkná akce od HSV.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem tušil, že HSV nepřijedou v roli nazdárků, jak preferovali hlavně sázkové kanceláře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je banan.

Reagovat
smazaný uživatel

Son nádherný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tohle musí být červená pro Lewu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, ale Rafa jen žlutá.

Reagovat
db18

kdyby vyhodil Rafu, tak musí i Kehla, který z toho vyšel bez postihu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kehl nic neudělal.

Reagovat
db18

přiběhl a hned srazil van der Vaarta + to vypadalo tak, že se po něm i trošku prošel (ale neřikam, že to bylo naschvál)

Reagovat
db18

...jestli má teda Sebastian pětku

Reagovat
smazaný uživatel

Má. Mě naopak přišlo, že Rafa tam vlítl jak čertík z krabičky nikdo mu nic neudělal, tak spadl

Reagovat
db18

vlítl do Lewy - za to dostal žlutou, pak tam přiběhl Kehl a osvobodil od něj Roba

Reagovat
smazaný uživatel

No jo ale Vaart pár vteřin předtím naběhl do Lewy. To zrovna taky není košér. Rozhodčí to měl udělat jednoduše a jasně, buď oba žlutá nebo červená, takhle to jen zbytečně vyhecoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

To právě že ne - Lewu za tu "strkanici" netrestal, protože v ní vlastně nic neudělal, ale dostal rudou jen za ten faul

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to máš pravdu. Ale Vaart tam pak naběhl do něj a sápal se, za to se normálně taky dává červená, zvlášť když se to stalo "mimo hru". Ten rozhodčí to udělal úplně nejhůř, jak mohl..

Reagovat
smazaný uživatel

A Vaart žlutá ? WTF ?

Reagovat
smazaný uživatel

Že já kretén dal místo, že daj voba góla výhru Dortmundu.

Reagovat
db18

já vyhodil zbytek za BVB dá 3. gól ale večer by se mi to mělo vrátit i s lehkým plusem...

Reagovat
smazaný uživatel

To výjde.

Reagovat
Arne

Gratulace, takhle zkazit tak pěkný zápas...

Reagovat
db18

Ekici dal konečně gól

Reagovat
REPLIKATOR

Co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Fortuně je sázka na to, že Ribéry dneska nedá gól ještě kurz 1.3. Mám to dát za 3000?

Reagovat
db18

...hmm, ona je docela malá pravděpodobnost, že dá góla i když nastoupí no

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to teda střelit?

Reagovat
db18

já nevim -jestli nemá hrát, tak jo

Reagovat
smazaný uživatel

No nemá hrát. Navíc jsem četl, že Heynckes sám řekl, že místo něj bude hrát Robben, ale jestli to nebyl nějákej fake.

Reagovat
db18

...já všude čtu, že mimo jsou jen Shaqiri s Holgerem a malý otazník je u Bastiho

Reagovat
smazaný uživatel

ale když nehraje, tak se ten kurz nepočítá, ne?

Reagovat
db18

počítá...

Reagovat
smazaný uživatel

prd. Vážně?? co to je za blbost? tak proč to tam davají?

Reagovat
smazaný uživatel

No, já bych to tam střelil, ale bojím se, že hrát bude.

Reagovat
db18

když si dáš "Schieber dá gól" a on do utkání nezasáhne, tak ti to taky uznají jako nesprávný tip...

...v tomhle musí být člověk rychlejší než sázkovky

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak tipsport mi to teda jednou neuznal.. nebo aspon ta slecna mi rekla, ze to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bych slečnu obratem znásinil.

Reagovat
db18

no, teď koukam, že mi tipsport hodil vadu na Müllera - ale ten tiket stejně pokazil Meier

Reagovat
smazaný uživatel

To se ti vyplati riskovat trojka pro zisk sesti stovek?

Reagovat
smazaný uživatel

Tisícovky.

Reagovat
smazaný uživatel

U Fortuny jsou furt poplatky ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Při sázení na netu se při sázce nad 600 neplatěj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo,presto nejsem zastance vetsiho vklad nez moznyho zisku..ale znam hodne lidi,co taky tak sazej,proc ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Já takhle sázim nejvíc, na celkový kurz než 2.5 už nesázím, to nemá cenu. Většinou tak 1.9 za 500, 1000 a nazdar. A většinou to vychází.

Reagovat
db18

na live sázkách myslím nejsou

Reagovat
db18

*sázkách přes net

Reagovat
smazaný uživatel

Na live nejsou vůbec, potom jak jsem psal o příspěvek výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že offside.

Reagovat
penepi

BVB v. Wolfsburg vol. II

Reagovat
Arne

Škoda... HSV bylo lepší a mělo na to vyhrát i bez pomoci toho blbečka.

Reagovat
db18

jedinýho blbečka vidím v Lewandowskim... sudí to dle mne vyhodnotil správně...

Reagovat
db18

...no, možná ještě van der Vaart

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě on. A ještě to jeho žalování...

Reagovat
db18

tak to házení předmětů se zas hlásit má...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen tohle. Spíš sem měl namysli to jeho "domlouvání" tomu rozhodčímu po tom incidentu s Lewou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Jestli je tohle na červenou, tak to potom musel bejt červenej i ten zákrok Aoga, který se dokonce divil, že za to má žlutou... Ale fajn, blbeček to není, jen je mi nesympatickej (přestože je z Berlína) a totálně posral parádní zápas. Ale moc mě to nepřekvapilo, když jsem viděl, jak to tam vymýšlejí.

Jinak Kloppo dostal od Finka docela nářez po taktický stránce... Takhle dobře jsem HSV neviděl hrát roky.

Reagovat
smazaný uživatel

AMAZING, AMAZING MATCH V DORTMUNDU!!!!!

Během sezóny musíme koukat na nudné a taktikou svázané zápasy z různých světových soutěží, ale potom se jednou hraje tento zápas, a ten pohladí na duši!

Son úžasný výkon, podle mě by mohl být ještě lepší, jak Park. Rozhodčí naprosto přesný výkon, červená byla a jsem rád, že nepodléhá zatím tlaku hlediště a hráčů BvB.

Fakt parádní zápass!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Wohou, poločasová reportáž o Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

van der vaart

Reagovat
penepi

Ako som veľký fanúšik BVB, ale zas trochu objektivity. Lewa to prehnal, zbytočný agresívny nákop. A van der Vaart si išiel normálne zastávať spoluhráča, ja by som na jeho mieste Robertovi jednu prifajčil.

Reagovat
smazaný uživatel

řekl jsem snad, že to rozhodčí podělal?.. Lewyho nebráním. Jen vaart to podělal. Ještě jak tam dělal šašky, že ho diváci něčím trefili do obličeje!! Přitom ze záznamu šlo vidět, že to sotva k němu doletělo a trefilo do břicha (boku) prostě děbil

Reagovat
penepi

No tak to ano.

Reagovat
stas87

prvych 20 minut spatnych..vfb kombinacne lepsi a istejsi,sice golovku nemali ale sem tam to vzadu púekne horelo,2x k tomu napomohla tragicka rozohravka zo strasne jednoduchej situacie...ignjovski vyborne zastavil loptu na kridlo,potom mal 50 moznosti rozohrat ale nahra superovi presne na nohu...vetral to tam najviac traore ale ten dostal zltu a tym v podstate skoncil

od 20 minuty ale celkom jasna prevaha nasich,sanci uz bolo na 0-3 ale skapdlo to tam len mehmetovi(db18-uz vies preco som si ho prial do zakladu )nasa zaloha hra snad pokope 5 rokov..tak jasne a pekne akcie,hraci o sebe vedia,neustale rotuju po celej sirke,hunt raz napravo,o par sekund nalavo...a vfb si absolutne nevie rady,zatial najlepsi hrac asi de bruyne a elia,elia poslal nadhernu loptu na vapno kde z volej kevin trafil len zrdku...skoda,dalsi akcia po brejku,center z pravej strany cez celu sirku vapna,uz som krical gol kedze elia mal z polovice odkrytu branku ale neuveritelne netrafil ta lopta ale bola asi trosicku tecovana co ho ospravedlnuje...a gol?center a jemna tec ekiciho,ulreich bez sance...dovolit za cely polcas len jednu hlavicku je skvele kiezby to tak bolo aj po pauze,zatial mi to pripomina zapas na schalke ci vo wolfsburgu kde mohlo byt davno hotovo ale stratili sa tam zbytocne body

Reagovat
stas87

to su fakt tragedi v tom vfb 2x za 5 minut ponuknu sancu na brejk ked frajersky z kroku rozohravaju...no v prvom pripade sme to este nevyuzili ale aaron skusene

Reagovat
smazaný uživatel

Dokáže VfB otočit?

Reagovat
stas87

no k vyrovnaniu sa dostali sami,zatlacili nas na zaciatku druheho polcasu a premenili tu svoju jedinu sancu...to sme hrali hrozne a boli este v kabine,potom sa to ukludnilo a spresnili sme kombinaciu,je na nich vidiet ta deka a druhy gol nam darovali ak nepolevime tak 3 body poputuju na sever

Reagovat
Pospovič

Tak se mi to líbí, HSV

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, BVB teď otočit.

Reagovat
db18

Dobrý - Bruma snad zachránil zápas

Reagovat
herbage

cos říkal?

Reagovat
db18

to je reakce, která by přišla vhod po konci zápasu, jestli BVB nezačne víc útočit

při 11 na 11 to byl vyrovnaný fotbal, kde protiútok střídal jiný protiútok... když bylo HSV v přesile, tak se to až moc uklidnilo

Reagovat
smazaný uživatel

říkal, že snad zachrání zápas

Reagovat
db18

...a zachránil, teď je to zas šance za šancí

Reagovat
smazaný uživatel

No to je v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tyhle šmejdy už nikdy nevsázím. Oni porád vyhrávaj, když si na ně vsadim, tak tečou jak mlýko..

Reagovat
herbage

mlýko?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to pak přišlo divný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo mlíko já nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nevíš? To je snad jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

No, je to jasný. Ale ono to vyskočilo nějak samo. Jako býk nebo kobyla.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Co bys čeka, vyjmenovaný slova po L jsme ještě neprobírali.

Reagovat
herbage

Za co byl vyloučen Lewa, nějaká prasárna?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
herbage

díky. No, to si moc stěžovat nemůže, jasná redka

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale nechápu smysl toho zakroku od Lewandowskiho..

Reagovat
Arne

Samo o sobě nemůže, dalo se za to i vylučovat... Ale pokud nevyloučil Vaarta za to divadlo nebo Aoga za skluz, kde byl míč oproti téhle situaci na míle daleko, tak to prostě je zářez.

Reagovat
db18
Reagovat
stas87

kurva to bol fik mehmet ekiciiiiiiiiiiiii

Reagovat
herbage

jsem si říkal, že by si zasloužil více šancí. V Norimberku hrál tehdy parádně

Reagovat
db18

Reagovat
stas87

no ja by som si nemyslel ze niekedy dokaze este posadit hraca zo zakladu treba dostatocne nepracoval v treninku...bol aj zraneny,dneska som si ho prial v zaklade a schaaf na mna dal a som rad ze nehra marko,toto zlozenie je podstatne futbalovejsie ako s nim

Reagovat
herbage

jj, tahle sestava se mi taky víc líbí

Reagovat
db18

oba góly parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt tam, kde byl teď Santana Lewandowski, tak je to gól.

Reagovat
Pospovič

Uli kde sázíš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Fortuně.

Reagovat
Pospovič

díky asi ji taky zkusím

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo spolukomentuje dortmund-Hsv?

Reagovat
smazaný uživatel

Bokša. Trénoval dřív Sigmu Olomouc.

Reagovat
smazaný uživatel

Dik..Me ten hlas byl povedomej,ale nevedel jsem s kym si to spojit..jeho komentar me bavi,nevis jestli na eurosportu komentuje casto? Z 99% to sleduju v praci pri ztlumenym zvuku..

Reagovat
stas87

co mas za pracu v sobotu odpoledne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele delam v herne,takze dny moc nerozlisuju,vzdycky makam do pulnoci..

Reagovat
smazaný uživatel

Čeče, to netuším, já vidím zápasy BL jednou za měsíc, když je žena v práci Ale souhlasím s tebou, že je to lepší poslouchání než kdyby tam byli různí Karochové.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave,nemele zbytecny kraviny jako znami 'experti'..mluvi jasne,odborne a je videt,ze vi o cem mluvi a ze bundesligu hodne sleduje..

Reagovat
jv

Na Eurosportu je to momentálně asi nejlepší spolukomentátor, když Standa Levý zase trénuje (jeho přehled o německým fotbale hned tak nikdo nemá), jinak se tam ukazuje tak dvakrát do měsíce, jde taky o to, kolik je "zajímavých" mačů. Špatný není ještě Miroslav Jirkal, jehož slova taky mají hlavu a patu.

Reagovat
smazaný uživatel

A Mladou Boleslav mam dojem.

Reagovat
jv

No, tam právě vyhořel a už se potom nikde moc nechytil. Jinak si ho vybavuju ještě z Jihlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, ted jsem prisel z prace a cumim jak blazen. To je nadhera!

Reagovat
db18

jenom škoda, že nedostal prostor Jiráček

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna je to dobre.

Reagovat
db18

tak já nemyslel od začátku, ale ke konci místo Arslana nebo Kačara

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to ted treba neriskoval. PRoti nekomu jinymu jo, proti BVB ne.

Reagovat
db18

když risknou Kačara?

Reagovat
smazaný uživatel

Debakl

Reagovat
stas87

hm,ten taky klub z pristavu vyhral a dokonca rovnakym vysledkom takto mi skazit odpoledne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, Eintracht-Norimberk 0:0. I když teď už je to stejně jedno

Reagovat
stas87

https://www.synottip.cz/CouponDetail.aspx?CouponCheckIdentifier=10004703276110

v jednu chvilu to aj celkom pekne vychadzalo...ze ma vyjebe zrovna eintracht a bvb som teda necakal

Reagovat
smazaný uživatel

Jen do hajzlu nechapu, jak mohl vyhrat Werder.. hnus zelenej..

Reagovat
db18

se skvěle doplňujete

Reagovat
stas87

lenze ja som slusny a neznizujem sa k urazkam no ale na to ako bol sebavedomy po bvb tak ho nejak nebolo pocut a to im frankfurt mohol nasukat toho bura uplne v klude

Reagovat
smazaný uživatel

Z hrušky zpátky na zem dneska den blbec

Reagovat
smazaný uživatel

HSV zasloužené vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

Da se nekde ten zapas stahnout?

Reagovat
jv

Koukni třeba na rojadirectu, tam něco určitě seženeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jansen dneska parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Martínez, Schweinsteiger – Robben, Kroos, Ribéry – Gomez

Ještě že jsem to nepodal.

Reagovat
smazaný uživatel

Posadit Thomase.

Reagovat
Bayern +

Boateng, Kroos

Fakt neviem, ci bude zrovna Boateng vhodnejsi miesto Daniela...

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos je správně, nevím, proč hraje Boa, tady ale asi nejde o to, ež je vhodnější, ale o to, že van Buyten hraje pořád, navíc hrát v týdnu v repre a jestli se necítil uplně fit, tak je to logické.

Reagovat
Bayern +

Kroos nie je v poriadku na ukor Műllera, ktory ma momentalne lepsiu formu. A Boateng sa mohol rozohrat aj v lahsom zapase a nie na Schalke, len kvoli tomu, ze je o kusok rychlejsi.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
db18

Müller a Daniel musí hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Musí se to nějak protočit.

Reagovat
db18

posadil bych Kroose, ten se mi v poslední době vůbec nelíbí (dneska dá hattrick )

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos > Müller, pro mě.

Reagovat
db18

v poslední době určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Hildebrand - Höwi, Metze, Matip, Kolasinać - Jones, Neustädter, Höger - Barnetta, Pukki, Bastos

tak podle sestavy to vidim na podobný zápas jako v přípravě

Reagovat
Pospovič

Ted ještě aby vyhrál Bayern a bude to nádherná sobota

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

hm,ja som vychytal toto:

vfb-werder 2 za 2,80

gladbach-bayer 0 za 3,25

hannover-hoffenheim 1 za 2,15

fürth-wolfsburg 2 za 2,40

a dojebe mi to bvb za 1,25 a eintracht za 1,8 za 25 korun som mohol mat 14700

Reagovat
smazaný uživatel

Ono celkově nemá moc smysl dávat nízké kursy. Plus ještě ten fakt, že drtivá většina hráčů měla nějakou tu chřipku, pak tam byli různé absence.

Reagovat
stas87

bol som ovplyvneny zapasom s frankfurtom,cakal som ze ich bvb rozoberie aj vdaka chripke,co uz

Reagovat
db18

já měl Eintracht - FCN, padne 2 a více gólů s kursem 1,21 no ale na vedlejšim tiketu, tak je to vcelku jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to stejně nevýjde, ale je to prdel a kdyby to vyšlo, tak bych vás tady další rok fakoval s tim, jakej sem borec.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď mně někdo vysvětlete, proč to zrázu tak Henyckes obměnil? Nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň Muller měl hrát

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

místo Kroose

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ten trenér Schalke vypadá trochu jako Simon Baker

Reagovat
Arne

To by mě nenapadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sammer

Reagovat
stas87

höger je blbec...je ale zasa pravda ze ribery tomu velmi pridal

Reagovat
Pospovič

jasná filmovačka ale může si za to sám

Reagovat
db18

neřekl bych - držel ho a pak mu ještě zapletl nohy, kdyby tam byl jen jeden z těchto kontaktů, tak to beru jako přihrání, tohle beru jako faul...

Reagovat
Pospovič

blbě jsem se vyjádřil, myslel jsem to tak, že to byl faulík ale ribery tomu ještě přidal

Reagovat
Arne

Hrozně hloupý, takhle je asi po zápase.

Reagovat
Pospovič

Náádhera Bastiaaan

Reagovat
smazaný uživatel

měl by kopat častěji

Reagovat
db18

Reagovat
herbage

milimetrově

Reagovat
Bayern +

Reagovat
stas87

ekiciho bol krajsi ale nie,nadherne trafene od bastiho

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Bavím se.

Reagovat
Arne

Fakt? Já vyhlížel poločas, je to šílená nuda, druhej asi těžko zapnu nebo u toho usnu... Oproti BVB - HSV to je hodně dole.

Reagovat
db18

oproti BVB - HSV je tohle kolo asi všechno dole

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra co furt máte s tím BVB - HSV? Já moc na ostatní zápasy nekoukám, tak nemám přehled. Stojí za to si ten zápas najít celý? Dá se to porovnat s proslulým matchem BVB-Stuttgart 4:4?

Reagovat
db18

no, bylo tam hluchý období (asi 15 minut) jinak to byl vyrovnaný zápas, akce za akcí... a klasická Sonovka

Reagovat
Arne

Zas až tak strhující to nebylo, ale fakt to za to stálo a jsem rád, že jsem si místo toho nevybral Gladbach - Leverkusen (i když tam to podle sestřihu taky asi nuda nebyla)...

Reagovat
stas87

dneska niekolko zapasov ktore za to stali byt v TV(my,bayer a treba aj hannover)a zajtra davaju mainz...cudny vyber

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím, možná je to tím, že jsem zainteresován, možná je to prostě tím, že cokoli je oproti šprtání na zkoušku zábavné. Skrz ten stream mi přijde atmosféra výjimečně více než solidní a než přišla penalta, zdál se mi ten match takový nahoru dolů. Prostě to mělo skvělý spád. Teď už je to věc jednoznačná, což asi neutrální diváky odradí. Mě rozhodně ne.

Reagovat
db18

Reagovat
Arne

Pravda, před gólem to docela šlo... Zároveň chápu, že pro fanouška je to o něčem jiným a jestli tím odkládáš učivo, tak potom není o čem. Ale já se fakt nudím, nemůžu si pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez, to je dělo. To je neskutečnej DM, světový TOP. Jestli přes něj dneska někdo přejde, tak to nejde, protože nepřejde. Doufám, že se brzo dostane do základu i v reprezentaci.

Reagovat
db18

to nejde, nejlepšího DM vesmíru posadit přece nemůže

Reagovat
herbage

no, Busquets je furt lepší. A Schalke prakticky nezahrozilo, dneska nemá moc práce

Reagovat
smazaný uživatel

"Jestli přes něj dneska někdo přejde, tak to nejde, protože nepřejde" co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

btw. nesmyslná penalta pro Bayern

Reagovat
db18

no, byl to nesmyslný zákrok, tak co z toho může vyjít

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt to franck nasimuloval..

Reagovat
db18

lehce, ale byl to faul...

Reagovat
Bayern +

Coraz viac sa tesim na Arsenal, snad to bude dobra rozoberacka.

Reagovat
herbage

you wish

Reagovat
smazaný uživatel

No řeknu to raději tady v této sekci, než pak pod samotné preview zápasu s Arsenalem, aby má nabubřelost nebyla tolik na očích a nebyla opět vztažena na ostatní bavorské soukmenovce, ale má očekávání jsou poměrně velká.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
db18

ofsajd

Reagovat
Bayern +

Alaba je neskutocny hrac. Uz teraz jeden z top LB sveta, z mladsich najlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Bayern +

Exhibicia.

Reagovat
db18

Kolasinac je původně stoper nebo bek?

Reagovat
stas87

stoper v prvom polcase sa mi pacil,ako si vedie v druhom?

Reagovat
db18

podobně - možná tam má o něco více světlých momentů

Reagovat
db18

Rafinha, Contento a Luiz Gustavo jdou na plac

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ale vlastně nakonec vyhrává Son.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arsenal, ten uvidí fotbal. Ty budou jak malý Jardové u Voříškova.

Reagovat
smazaný uživatel

300. für Hertha

Reagovat
stas87

Reagovat
jv

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
božský John

Tak dneska tam asi loupnu Bochum,Ingolstadt,St.Pauli a Augsburg, přičemž se asi mrknu na Ingolstadt s Paderbornem, to by moh bejt pěknej zápas na jednu branku

Reagovat
stas87

nebudes kukat biatlon? z dnesnych zapasov by som asi nevybral ziadny

Reagovat
božský John

Samozřejmě, ten budu mit puštěnej v telce.

U chlapu to bude jasny (Svendsen vs. Fourcade) a třeti podle mě bude Šipulin a u ženskejch Tora, druhá Vita a třetí Vítková !!!!

Reagovat
stas87

tak ja dufam ze ten fourc...nevyhra,vcera sa rusom prilis nezadarilo a realne su dneska v hre asi len 2,na to ako nemam rad oleho tak som mu vcera nenormalne prial aby odsunul fourcada,skoda tej jedinej rany,na medailu by v pohode mal

holky som nevidel,mal som pustenych nasich vo svabsku soukalova sklamala?

Reagovat
božský John

No, nebejt tý jedný chyby, tak byla na bedně, podle mě. Jela takovej ten svůj standart ze začátku sezony. Solidní běh, solidní střelba, jenže pomalá. Verča Vítková střílela skvěle, ale moc jí to nejelo, proto to desátý místo s nullu ve střelbě.

Já Olemu hrozně přál včera A měl jsem hroznou radost, že Malyško střílel včera výborně a ne ve čtvrtek

Reagovat
stas87

zo stvrtka som nevidel ani zostrih dneska si myslim ze vyhra fourcade vdaka behu,jeho nikto nechyti...ani rusi a to som videl letos docela dost zavodov,ked on nepokazi extremne strelbu tak vyhra,niekolko zavodov s nim jel sipulin ci ustugov ale bezecky na neho nemali...vcera vsetci cesi sklamali vo strelbe

no pre mna je docela sok ze ukrajinky brali dve medaile ta strata vitkovej a soukalovej je velka?

Reagovat
božský John

Hehe, včera udělali se Svendsenem jendu chybu a Emil mu dal na trati docela kotel

Jinak jak řikáš, na střelbě to byla kromě Zdendy Vítka fakt bída, ale aspon jsou ve stíhačce. Do vytrvalostniho věřim Moravcovi, protože umi zastřilet dobře a rychle (!!) běhá. Soukup by byl kandidat na medaili, ale ještě nemá potřebnou fyzičku, aby to cely ujel v dobrym tempu.

Verča má 50 vteřin a Gabča tak něco do minuty, asi 55 nebo tak nějak

Reagovat
stas87

mal som tam dopisat ze okrem svendsena no vcera v hladisku boli nejaky nemci s vlajkou mainzu tak to je dost,to nevidim na medailu ak sa nestane nejaky vypadok na strelnici

btw. vies na akych strankach je presna percentualna uspesnost strelby?celkom by ma to zaujimalo

Reagovat
božský John

Pozor pozor, Pidrušinová vyhrála, Tora 6s zpátky, ale Vita už má ztrátu 23 vteřin, to už není moc Tech vlajek je tam fakt dost, třeba vlajek Berlína jako města tam je fakt kotel

Hele tyhle statistiky nevim, ale zkus klasicky ibu.com

Reagovat
božský John

Jinak Ukrajinky jsou něco jako naše. Ten hodně lepši průměr a občas vyleti vysoko, včera se jim to povedlo, skvěle to načasovaly, těšim se na ně do štafety

Reagovat
smazaný uživatel

Včera mi to zkazil pouze Frankfurt

Dnes zkusím následovně:

Augsburg-Mainz

0 Remíza 3.05

Freiburg-Düsseldorf

1 Výhra domácích 1.60

Bochum-Regensburg

1 Výhra domácích 1.77

Ingolstadt-Paderborn

Padne 0-1 gólů 3.15

Sandhausen-St.Pauli

0 Remíza 3.10

Hertha-Union Berlin(1.poločas)

0 Remíza 2.30

Celkový kurz 194.00

Reagovat
db18

Frankfurt nasral víc lidí než BVB... (mně včetně)

Reagovat
božský John

Sandhausenu věříš kvůli kursu nebo tam je něco, co nevim? já bych osobně dal St.Pauli

Reagovat
db18

(a naopak zase nevěřim Bochumi...)

Reagovat
božský John

A prooč?

Reagovat
db18

Bochum nemá zrovna nejlepší sezonu, navíc Jahn bude hrát de facto o 6 bodů a myslím, že je to bude motivovat dostatečně k tomu, aby neodpadli před koncem zápasu, jako obvykle - osobně si myslím, že to skončí 2:2 (s tím, že Bochum vyrovná až v závěru)

Reagovat
božský John

Ok

Beztak ten kurs neni vysokej

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna nad Bochumí jsem dnes dumal ale nakonec jsem dal, že vyhraje Ingolstadt. Má lepší tým a ten kurs 2,05 mi příjde jako hřích nedat. Ale po delší době sem nedával nic z první ligy, tam prostě nevím a myslím si, že to může skončit jakkoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

St.Pauli je taky nízko, nevěřím že tam vyhrají.

Reagovat
db18

no, zatim ti to pěkně vychází (ten Sandhausen)

...ale Bochum jde do desíti...

Reagovat
smazaný uživatel

"Sandhausen-St.Pauli

0 Remíza 3.10 "

53.minuta 4:0

Reagovat
db18

Reagovat
db18

...Kringe teď zavelel k obratu

Reagovat
smazaný uživatel

No a Ingolstadt nejdřív vyrovnal, měl furt územní převahu a prc, červená.

Reagovat
db18

...no a Jahn už klasicky odpadl a hraje zase strašně zmateně

Reagovat
smazaný uživatel

No a já si dám zas pauzu se sázením. Poslední dva týdny out.

Reagovat
božský John

jono

Reagovat
smazaný uživatel

OT : https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/563041_10151442469879489_691029011_n.jpg

Kdo to pamatuje? Nápověda jest, že se hrálo utkání poháru UEFA mezi jedním českým a německým mužstvem.

Reagovat
stas87

tak ten nemecky tim asi bude mnichov1860 nie?a ten cesky...olomouc?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno správně, druhý špatně. Hrálo se to na vesnici.

Reagovat
stas87

to mam akoze tipovat nejaku dedinu?drnovice boli myslim niekedy davno v uefe tie by som tipol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tipovat snad ani ne, to tě má hned trknout, že Drnovice Blšany sice taky hráli "Evropu" ale jen Intertoto a ani nehráli proti německým týmům. Ale tehdy Drnovice solidně bojovali, TSV mělo co dělat.

Reagovat
božský John

Ježiš já jsem tipér

Biatlon mi vyšel uplně přesně jak jsem psal vejš a biatlonovej sranda tiket taky

Reagovat
db18

a Sandhausen vede

Reagovat
smazaný uživatel

jen ať vede, padnout musí až příští víkend

Reagovat
božský John

Ja dal na fotbalovej tiket nakonec Augsburg,MU a rozhodoval sem se mezi ingolstadtem a St.Pauli a dam jsem Ingolstadt no

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem střelil Inglostadt, Nigerie že vyhraje APN, ACM, výhru Německa v hokeji a +2,5 branek v utkání Ajaxu.

Reagovat
božský John

Ja tu Nigerii chtěl dát taky, ale neměl jsem na to koule, ta Burkina je taková nečitelná

Přeju hodně štěstí, s kym hraje Říše hokej ?

Reagovat
smazaný uživatel

Družební s Rakouskem Hele, čistou jedničku na orly sem nedal ale ten pohár si myslím vyhrají. Když jsou po letech k dosažení velké trofeje, tak si myslím, že si ji nenechají uniknout.

Reagovat
božský John

Jako jo, já si taky spíš myslim, že to Negerie vyhraje, ale nejsem o otm úplně přesvědčenej

Tak Rakušáky porazej, Vanek jim válí v NHL, jinak nemaj moc co nabidnout

Reagovat
db18

já mam SBR na Burkinu

a pak na fotbaly mam jen takové na náhodu

Reagovat
božský John

Tak, jestli jsi na náhodu dával 2. bundesligu, tak asi taky nejsi nadšenej co

Reagovat
božský John

Ja teda budu diky biatlonu 70kč v plusu i kdyby to nevyšlo, tak mně to nějak neva

Reagovat
db18

hmm, St. Pauli a FCI nevychází - ale Jahn vypadá nadějně, ale to už mi bude k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Paderborn nějak zabejčil

Reagovat
db18

copa Paderborn, ale ten Sandhausen se nějak zvedá

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si berou příklad ze Sotonu

Reagovat
božský John

gol jsem neviděl, viděl jsem něco přes 10 minut a musel to byt gol z brejku nebo si ho domácí dali sami

Reagovat
božský John

Tak koukam od 35. minuty na Ingolstadt, na jednu branu, frajer z pul metru dorážel do brány a brankář v ní ležící mu dal do střely nohu, v poslední minutě trefil frajer břevno......domácí musí, Paderborn je marnej

Reagovat
db18

Djuriciń se nejdřív nestihne připravit, aby šel hrát hned na začátku poločasu a pak po 46 sekundách gól

Reagovat
db18

Djuricin další gól - kdyby je nedal, tak snad jde z Bochumi pěšky, jak na něj Franz nadával

Reagovat
božský John

Tak Ingolstadt furt tlačí, vyrovná na 1:1, čekáš nápor, místo toho se nějakej černoch, kterej hral fakt dobře, nechal vyloučit po druhy žluty a nekopove z Paderbornu ještě daj na 1:2, bomba

Reagovat
smazaný uživatel

a druhá červená. Co se tam děje ?

Reagovat
božský John

Ja to po tom golu vypnul

Nevim, ten Leitl hral dobře, asi to neunes, že jim nějakej dřevák dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a Paderborn 3:1.

Reagovat
božský John

To je ale hrozny družstvo ten Paderborn, herně taková Příbram

Reagovat
božský John

Jinak to je dobry mužstvo jen Ingolstadt, tak 95% diváků tvoři kotel

Reagovat
stas87

st.pauli no a dynamo zacina byt v riti z tej biedy pauli sa daju vyzdvihnut dva momenty-divaci a avevor ktory to nezabalil a dohral to ako jediny na urovni

btw. ten golman sandhausenu mi strasne pripomina riberyho...

Reagovat
db18

no, ale může se to ještě pěkně zamotat - když to vyjde, tak od příštího kola bude o sestup bojovat 7 klubů

Reagovat
stas87

:))) dost napovie uz za tyzden zapas dynamo-sandhausen...ak by ho dynamo prehralo tak si myslim ze budu v hlbokej krize,len bojovnostou to neuhraju,dneska sandhausen tiez bojoval ale pridal aj futbalovost,dost tomu samozrejme pomohla branka z 3.minuty...a strasne sa mi pacil ten american,RW domacich

Reagovat
HSV1887

HSV je momentálně na pátém místě a ne Mainz!!! Ale vypadá to, že se Mainz na to páté místo vrátí..

Reagovat
smazaný uživatel

To skoro vypadá že Bayern jde na bodovej rekord

Reagovat
smazaný uživatel

To je palič ten Makiadi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele