Anglická Premier League - souhrn 4. kola

29.08.2009, 15:43, aktualizováno 30.08.2009, 18:57
Komentáře a souhrny
Everton má první body, v závěru urval výhru proti Wiganu, Aston Villa si poradila s Fulhamem. Manchester otočil šlágr proti Arsenalu, stoprocentní jsou zatím Chelsea, Tottenham a Manchester City, kteří vyhráli nad Burnley, respektive Birminghamem či Portsmouthem. Zvítězil i Liverpool a Stoke, další zápasy skončily remízami...

Chelsea FC - Burnley FC 3:0

29.08.2009 13:45

Góly: 45. Nicolas Anelka, 47. Michael Ballack, 52. Ashley Cole

Dlouho dobýval pán zápasu Chelsea branku nováčka ligy. V nastavení však otevřel skóre a uklidnění hráči si už ve druhém poločase se soupeřem hráli jako kočka s myší. Burnley tak opět ukázalo, že jeho síla bude zůstávat především na Turf Moor.

V první obrovské šanci se po sedmi minutách objevil Anelka, který využil hrozivé hrubky Bikeyho, ale situaci vyřešil nejhůře, jak mohl a míč sebral brankář Jensen. Na druhé straně se nejprve individuálním průnikem dostal do dobré pozice McCann, ovšem přestřelil. Poté až příliš dlouho otálel s přihrávkou brankáři Cole, míč sebral Mears, nahrál mezi dvěma obránci na druhou stranu Pattersonovi, který si zklidnil míč a následně jen těsně minul bližší tyč.

V jednadvacáté minutě dostal dokonalou přihrávku na vápno Ballack, ten se zasekávačkou zbavil obránce a až skvělý Jensen vychytal jeho dobrý pokus. Po dobrém průniku Drogby byl jeho pokus sražen na roh, po něm střílel nezvykle nohou Terry, trefil ale pouze uprostřed brány stojícího Jensena. Ten se musel natahovat i o půlminutku později proti střele Drogby z vápna, která branku těsně minula.

Chelsea měla jasnou převahu, a i když dvě minuty před koncem Lampard ještě nedokázal ze sedmi metrů dobře trefit balon a Jensen tak ukořistil míč, dostala se ještě do poločasu do vedení. Drogba na hranici ofsajdu přebral u lajny míč, který zavezl prakticky až k brankové čáře, jeho podélnou přihrávku pak nedokázal zastavit ani brankář a Anelka ve skluzu usměrnil míč v nastaveném čase do sítě.

Jak skončil první, tak začal i druhý poločas. Už ve třetí minutě nacentroval Lampard na zadní tyč, na kterou nabíhal Ballack a hlavičkou do protipohybu pojistil vedení domácích. Brzy poté mohl dílo zkázy dokonat Drogba, ale přímý kop z výhodné pozice zamířil nad břevno.

Jenže netrvalo o moc déle a třetí gól opravdu přišel. Ashley Cole si naběhl do vápna pro lob přes obranu a střelou bez přípravy pod břevno Jensena překonal. Další trefu měl na kopačce Anelka, tísněn a z úhlu pouze olízl břevno.

V 67. minutě se zase musel pořádně natahovat Jensen kvůli přízemní střele Essiena, kterou jen taktak vytáhl na roh. Dvacet minut před koncem také potěšili oko diváka hosté, ale koncovka se Fletcherovi nepovedla, branku netrefil. Na druhé straně se opět skvěl Jensen, který vychytal jak Essiena, tak především Ballackovu střelu pod břevno.

Odevzdaní hosté mohli inkasovat i tři minuty před koncem, kdy Kalou chytře překonal vyběhnuvšího Jensena, míč ale z brankové čáry vykopl Mears. O vítězi nebylo pochyb, nezabránil tomu ani jeden z nejlepších hráčů na hřišti - Jensen, zbytek zápasu už se dohrál pouze povinně.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - West Ham United 0:0

29.08.2009 16:00

Góly: -

Nezáživné utkání v Blackburnu, kdy po prvním poločase začali hrát více do útoku domácí, skončilo zaslouženě bezbrankovou remízou. West Ham po přestávce ztratil ofenzivní nit a o bod se tak musel strachovat.

První šanci vytvořil po osmi minutách Jimenez pro Colea, ten ale z patnácti metrů zapomněl dát pokusu sílu i přesnost. O poznání větší možnost měl na druhé straně po přímém kopu Roberts, z pár kroků ale hlavičkoval mimo tři tyče. Úvod zápasu byl chaotický, Kladiváři se ale přeci jen snažili o získání převahy.

O střelbu se pokoušel především Carlton Cole. Po čtvrthodince střílel zpoza vápna a nebezpečnou střelu musel blokovat Pedersen. Po pěti minutách střílel z malého vápna, branku ale přestřelil. Více než brankáři se proti střelám stavili samotní hráči, mnoho střel s náznakem gólových preferencí tak k brankám často ani nedoletělo. Především koncentrované obrany tak rozhodly o bezbrankové remíze v poločase, i když v poslední minutě neměla od gólu daleko střela domácího Pedersena.

Druhý poločas mnoho zlepšení nepřinesl. Gólových příležitostí si diváci mnoho neužili, ofenzivní hra totiž postrádala jakoukoliv zajímavou překvapivou myšlenku. Jediné pozitivum tak nesla zvýšená aktivita domácích. Využít ji mohl dvakrát brzy po sobě Dunn. V sedmdesáté minutě střílel z dvaceti metrů mimo, dvě minuty poté už zpoza vápna branku trefil, ale mířil přesně do míst, kde stál připravený Green.

V samotném závěru domácí chtěli dát gól, což ale šlo těžko, když je skvěle bránící West Ham nepustil k jediné zajímavější šanci. Když v samotném závěru nedokázal Dyer obehrát Sambu, bylo jasné, že dnes gól diváci neuvidí.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Liverpool FC 2:3

29.08.2009 16:00

Góly: 33. Kevin Davies, 47. Tamir Cohen - 41. Glen Johnson, 56. Fernando Torres, 83. Steven Gerrard

Liverpool dvakrát v Boltonu prohrával, dvakrát ale dokázal na inkasovaný gól zareagovat a nakonec vstřelil sedm minut před koncem vítěznou branku on.

Skóre zápasu otevřel po půlhodině hry domácí útočník Kevin Davies. Vedení Boltonu ale netrvalo ani deset minut, těsně před koncem poločasu totiž dokázala vyrovnat nová posila v dresu Liverpoolu - obránce Glen Johnson. Vedení na stranu Wanderers vrátil chvilku po změně stran Izraelec Tamir Cohen. Další důležitý moment se pak odehrál v 54. minutě. Sean Davies nesprávně obdržel druhou žlutou kartu za "faul" na Lucase a na dalších 35 minut tak oslabil své mužstvo. Hosté dokázali početní převahy využít prakticky ihned, v 56. srovnával na 2:2 kanonýr Fernando Torres. Spásné tři body nakonec pro Reds vystřelil sedm minut před koncem kapitán Steven Gerrard.

Bolton tak opět ztratil solidně rozjetý zápas, prohrál již potřetí v řadě a bez jediného bodu se krčí až na 18. místě. Jediné pozitivum pro trenéra Garryho Megsona tak zůstává první a druhý vstřelený gól v sezoně. Reds zvítězili teprve podruhé v sezoně, z desátého místa se přesto vyškrábali o tři příčky výš.

První půl hodiny se diváci moc fotbalovou krásou pokochat nemohli. Před úvodním gólem z 33. minuty viděli fanoušci obou týmů pouze po jedné příležitosti na obou stranách. Důvod k rozhořčení dal svým příznivcům nejdříve domácí tým. Johan Elmander využil dobrého Taylorova rohového kopu a míč poslal na Daviese v pokutovém území. balon ale pouze netknutě proletěl šestnáctkou. O šest minut později se předvedl španělský kanonýr Fernando Torres. Pětadvacetiletý útočník si zatáhl míč před vápnem, jeho střela ale následně zamířila těsně vedle Jääskeläinenovy brány.

První gól ale přišel o chvíli později. Liverpoolu se nevyplatila zónová obrana při bránění rohového kopu - Elmander prodloužil hlavou na Knighta, ten ale na míč nedosáhl; vše za něj ale obstaral Kevin Davies, který zcela nestrážen poslal svůj tým do vedení 1:0. Inkasovaný gól snad konečně probral hosty z letargie. O pět minut později se do další skvělé příležitosti probil Torres, ani tentokrát ale nemířil přesně. Jeho rána se odrazila o tyčku.

Druhý gól přišel z nenadání. Reds zahrávali v 41. minutě rohový kop. Obrana Boltonu ale nedokázala míč odkopnout, ten se dostal až k hranici pokutového území. Tam stál připravený Glen Johnson, který přízemní střelou rozvlnil síť za bezmocným Jääskeläinenem - 1:1. Liverpool byl do konce poločasu aktivnějším mužstvem, žádnou další šanci si už ale nevytvořil.

Byl to naopak Bolton, který se po změně stran radoval z druhého gólu. Nakopnutý míč usměrnil Davies na nabíhajícího Cohena. Ten v zakončení neudělal žádnou chybu - z první napálil míč do horního růžku Reinovy branky. Trotters se opět ujali vedení. Dobrá nálada na stadionu ale vydržela pouze do 54. minuty. To byl totiž za údajný faul na Lucase druhou žlutou v zápase potrestán Sean Davies - červená karta. Hosté svou výhodu využili takřka okamžitě - v 56. minutě se trefil aktivní Torres. Kuyt svou přihrávkou oslovil Gerrarda, kapitán týmu našel uličkou volného Španěla, jenž si se zakončením hlavu nelámal a jednoduše překonal Jääskeläinena. Liverpool i podruhé vyrovnal.

Hosté se nadále tlačili do útoku, dvě nadějné příležitosti zmařil nevýrazný Gerrard. Ten se ale opět připomněl v 83. minutě. Obrana Boltonu znovu nedokázala pokrýt míč po rohovém kopu, ten neočekávaně doplul až k Gerrardovi a zkušený ranař nešel pro ránu daleko. Z voleje napálil míč přesně do růžku Jääskeläinenovy branky. Finský brankář byl i tentokrát bezmocný.

Více informací k zápasu

Stoke City - Sunderland AFC 1:0

29.08.2009 16:00

Góly: 43. Dave Kitson

Sunderland nenavázal na výhru z minulého kola a ze Stoke City odjíždí s prázdnou. Domácím zařídil výhru dvě minuty před změnou stran útočník Dave Kitson.

Potters navázali na solidní výkon z minulého kola, kdy ale narozdíl od dnešního zápasu nedokázali využít své šance a pouze remizovali s Birminghamem 0:0. Díky dnešnímu úspěchu se ale Stoke posunul se sedmi body na neuvěřitelné třetí místo. Naopak Sunderland pokračuje v tradici - po výhře musí přeci zákonitě pokračovat porážka. A jinak tomu nebylo ani dnes; SAFC ve třetím kole porazil Blackburn 2:1, dnes ale opět body nezískal, stejně jako v kole druhém.

Diváci se museli bavit hlavně svými pokřiky až do sedmé minuty, to totiž přišla první šance domácích. Dave Kitson se zjevil v pokutovém území a střelou nad pořádně vystrašil obránce hostů. Sunderland kontroval šancí svého nejlepšího střelce Darrena Benta. Ofsajdová past domácích sklapla naprázdno a Bent si to po šikovné přihrávce Malbranqua mířil sám na branku. Situaci ale nevyřešil nejlépe, míč mu totiž dokázal odebrat jeden z domácích.

Darren Bent spálil svou šanci i o pár minut později. Anglickému střelci nabil Kenwyne Jones, skvělým zákrokem se ale tentokrát prezentoval Thomas Sørensen. Poté převzali iniciativu opět domácí. Několika dalekonosnými pokusy prověřili brankáře Gordona, největším úspěchem ale zůstavaly pouze dva rohové kopy po ranách Delapa a Whelana. Stoke svého soupeře zatlačilo, k dalším pokusům se dostal Faye, který dvakrát zahrozil hlavou. Ani jednou ale nebyla jeho střela přesná.

Po čtyřiceti minutách téměř využil zaváhání Ferdinanda domácí Lawrence, šanci ale dokázal na poslední chvíli zneškodnit brankář Black Cats Craig Gordon. Bent poté narušil tlak Stoku svou nepřesnou ranou z dálky, z následujícího protiútoku ale hosté inkasovali. Kenwyne Jones nedokázal hlavou odvrátit míč z vlastního pokutového území, ten propadl k Davu Kitsonovi a bývalý střelec Readingu si tentokrát s nabídnutou šancí poradil bez problémů - 1:0.

Potters pokračovali v tlaku i po změně stran. Do další slušné palebné pozice se dostal Whelan, jeho střelu ale těsně před brankářem zastavil Nosworthy. Na brankové čáře poté opět za brankáře zasahoval jeden z obránců - Bardsley. Tentokrát byl nešťastným střelcem Liam Lawrence. Manažer hostů Steve Bruce se snažil podpořit ofenzivní snažení svého týmu, do utkání nastoupil Campbell a Reid. Ani to ale Black Cats příliš nepomohlo.

Další příležitost promarnil dvacet minut před koncem Ricardo Fuller. Jeho levačka ale tentokrát mířila těsně nad branku. Poté se ale začali osmělovat konečně také hosté. Střelu Phila Bardsleyho je s obtížemi vyrazil Sørensen, střela Campbella byla v pokutovém území zblokována jedním z obránců. Představil se i Andy Reid, švýcarský útočník centroval na volného Jonese, reprezentant Trinidadu a Tobaga ale na míč nedosáhl. Stoke tak nadále zůstává na svém hřišti stoprocentní.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Birmingham City 2:1

29.08.2009 16:00

Góly: 72. Peter Crouch, 90+4. Aaron Lennon - 75. Lee Bowyer

Obrovské drama nabídlo jinak jasné utkání, ve kterém hrál prim Tottenham, ten zůstává stále bez ztráty. Nováček z Birminghamu tak až minutu po avizovaném nastavení inkasoval branku, která ho odsoudila k odjezdu s prázdnou.

Ve formě hrající Kohouti začali samozřejmě o poznání aktivněji než soupeř a v sedmé minutě Lennon povedenou střelou z dvaceti metrů prověřil Harta. Na druhé straně zkoušel z rychlého protiútoku překvapit Larsson, ale Cudicini solidním zákrokem podržel svůj tým.

Největší šanci úvodní dvacetiminutovky vychytal Carr. Přízemní centr totiž prošel překvapivě až k Lennonovi, který měl před sebou odkrytou branku, trefil ale pouze hostujícího obětavého obránce. Agilní křídlo Tottenhamu střílelo o minutu později zpoza vápna, Hart musel krotit nadvakrát přízemní pokus k tyči.

Za Brums mohl opět překvapit Larsson, tentokrát mířil jen decimetry od vzdálenější tyče. V napěchované pětiminutovce mohl skórovat i Defoe, který se hnal sám na brankáře, nicméně ani on vzdálenější tyč netrefil. Poté se hra až nepříčetně uklidnila, další zajímavý pokus přišel až čtyři minuty před koncem, kdy aktivnější domácí mohli stvrdit svou převahu technickou střelou Modriče, která zadní tyč o metr minula.

Druhý poločas nezačal pro domácí zrovna nejlépe, když zranění vyřadilo ze hry Modriče. V první opravdu zajímavé šanci se ocitl po čtvrthodině hry Crouch, který využil přesného pasu do vápna, jeho hlavičku vyrážel s obtížemi Hart. Spurs se hnali za vítězstvím, efektně se o to pokoušel Defoe, ale zblízka mířil nad.

Crouch o sobě dával po svém příchodu hodně znát, po deseti minutách na hřišti byl dvakrát neuvěřitelně blízko gólu. Nejprve hlavičkou orazítkoval břevno bezmocného Harta a po necelé minutě po rohu jeho prudkou hlavičku vyrazil z branky Carsley.

Osmnáct minut před koncem už to přeci jen vytáhlému útočníkovi vyšlo. Huddlestone rozehrál přímý kop na vzdálenější tyč, míč se dostal až za posledního obránce, kde už vyskakoval Peter Crouch a na jeho přesnou hlavičku k druhé tyči se Hart jen díval. Jenže poté přišla brzká ledová sprcha. Novic na hřišti Chucho Benitez nadělal bránící dvojici velké problémy a míč se od Cudiciniho odrazil k volnému Bowyerovi. Hráč, který na začátku poločasu vyřadil ze hry Modriče, tak již lehce potopil oslavy domácích fanoušků.

A mohlo být ještě mnohem hůře, když se shodou několika nepřesností dostal do obrovské šance O’Connor, ale zleva z osmi metrů nedokázal zamířit přesně. Blízko obratu měl i McFadden, jehož střílený centr skončil jen decimetry nad břevnem.

Nakonec však přišla minuta přes nastavený čas. Carr, který dnes dosáhl kristových let, na polovině ztratil obrovskou hrubkou míč. Pavlyuchenko přes celé hřiště dokonale našel Lennona, který si pohrál s dvěma obránci a střelou k bližší tyči málem zboural White Hart Lane.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Hull City 1:1

29.08.2009 16:00

Góly: 46. Richard Stearman - 3. Geovanni

Hull i přes rychlou branku nedokázal na hřišti nováčka z Wolvesu vyhrát. Oba týmy si nakonec body dělily díky první šanci druhého poločasu.

Tygři začali opravdu výtečně, hned z prvního útoku totiž stříleli ostrými. Na začátku třetí minuty Geovanni v malém vápně hlavičkou lehce rozvlnil síť. Wolves poté zatlačil svého soupeře, sám si ale musel hlídat zadní vrátka. V sedmnácté minutě byl v obrovské příležitosti hostující Ghilas, osamocen hlavičkoval pouze do míst, kde stál připravený brankář.

Wolves byli v útoku bezzubí, jejich tlak nepřinášel žádné náznaky gólové příležitosti. Ani Hull nemohl být s hrou spokojen, stejně jako soupeř často zbytečně ztrácel míč po nepřesné přihrávce. Brzký gól hostů slíbil uzavřenější hru z jejich pohledu, to přesně se bohužel stalo. I přes nebezpečné brejky ani oni nepřichystali do poločasu v ofenzívě něco, co by jejich fanoušky potěšilo.

Jenže druhý poločas začal přesně opačně proti tomu prvnímu. Po jednačtyřiceti sekundách totiž vyrovnal Stearman, když před malým vápnem převzal přihrávku Craddocka a nedal Myhillovi šanci. Ač se to zdá na Premier league neuvěřitelné, až do poslední čtvrthodinky se domácí k další šanci nedostali. O možnostech hostů nemohla jít řeč.

V 75. minutě mohl otočit výsledek Keogh, ale špatný povrch mu znepříjemnil pozici pro střelu proti samotnému brankáři, která nakonec postrádala přesnost. Dobře bránící Hull pak dovolil domácím už jen jedinou šanci, když v nastaveném čase po centru Jarvise hlavičkoval z dobré pozice Vokes nepřesně.

Více informací k zápasu

Manchester United - Arsenal FC 2:1

29.08.2009 18:15

Góly: 59. Wayne Rooney (pen.), 64. Abou Diaby (vl.) - 40. Andrej Aršavin

Šťastný obrat ve druhé půli rozhodl o tom, že první utkání velké čtyřky vyzní lépe pro Manchester. Arsenal si připisuje vůbec první letošní selhání, které je po předvedeném výkonu o to těžší unést.

Úvodní minuty zápasů velké čtyřky bývají opatrné a ani sobotní zápas nebyl výjimkou. První desetiminutovka byla ve znamení mírné převahy hostů z Arsenalu, ti se ale museli potýkat s přeci jen důslednější obranou, než kterou oplýval Portsmouth. A tak právě v desáté minutě zahrozil jako první domácí Fletcher, po dobrém zpracování však branku ze čtrnácti metrů přestřelil.

Kvůli hře na jediného útočníka se dlouho čekalo na gólovější akce, ty dvě velké příležitosti přišly po pětadvaceti minutách od Arsenalu. Ještě předtím nechybělo Rooneymu mnoho, aby na bližší tyči dosáhl na nebezpečný centr. Brzy poté se už se štěstím dostal do vápna Van Persie a z pár metrů tvrdě pálil. Bohužel pro něj trefil pouze nohu stínícího Evry. Po následném odvráceném rohu se k míči dostal Arshavin, ten z první mířil ke vzdálenější tyči jen těsně vedle.

Po půlhodině hry dostali dobrou příležitost v podobě přímého kopu z dvaceti metrů domácí. Rozehrávky se ujal Rooney, který bližší tyč zhruba o metr a půl minul. Na nedostatek standardních situací si nemohli stěžovat především hosté, byly však daleko od nebezpečných míst a Manchesteru mnoho problémů nenadělaly.

Arsenal hrál po většinu času aktivně, což mu ještě před přestávkou mělo vynést úvodní gól. Arshavin byl nejprve ve vápně atakován Fletcherem. Ten nejenže ve skluzu srazil ruského fotbalistu, navíc rukou zasáhl míč. Píšťalka sudího Deana zůstala němá a Arshavin se tak zdravě naštval. Odkop Fletcherovi příliš nevyšel a hosté zůstali u míče. Ten se po chvíli vrátil právě k Arshavinovi, ten měl před sebou Vidiče, a tak se rozhodl pro pohotovou střelu. Foster se míče sice dotkl, mimo tři tyče ho však již nevytěsnil.

Manchester se ještě pokoušel do přestávky vyrovnat. Největší šanci k tomu měl Vidič, ale jeho střela do branky neprošla. Domácím tak bylo k ničemu celkem vysoké číslo u držení míče a do šaten odcházeli jako ti horší.

Po změně stran začal překvapivě lépe Arsenal, kterému nechyběl mnoho k rychlému pojištění vedení. Arshavinův přízemní centr na malé vápno usměrňoval do branky Van Persie, ale Foster neuvěřitelným reflexem nohou dokázal míč vyrazit.

Manchester kraloval nepřesným přihrávkám, přesto patřila další šance právě jemu. Rooney dostal dlouhý míč do vápna, přesto špičkou kopačky dokázal míč posunout do strany a přepadnout přes natažené ruce Almunii. K penaltě se pak postavil sám Rooney, který poslal brankáře na druhou stranu a v klidu vyrovnal.

Arsenal mohl rychle kontrovat, Van Persie zahrával přímý kop z nepříliš dobrého úhlu, přesto překvapil Fostera natolik, že domácí brankář mohl děkovat pouze své brankové konstrukci. A tak přišel ještě větší problém, když se po přímém kopu "zaskvěl" Diaby, který nikým neatakován překvapil Almuniu a vlastencem dokonal obrat.

Právě hráč s dvojkou na zádech mohl svou chybu jen o minutu napravit, když se individuálními schopnostmi dostal do vápna, ale střelou v předklonu branku netrefil. Dvacet minut před koncem přišla také první střela mezi tři tyče branky hostů. Evrův dobrý pokus ale vychytal Almunia.

Arsenal se mermomocí snažil dostat se do gólové příležitosti, která by znamenala vyrovnání, pozorná obrana Rudých ďáblů mu to však nedovolovala. Naopak ve druhé minutě nastavení mohl naprosto rozhodnout Berbatov, který uspěchanou ránu z patnácti metrů namířil otřesně. Lépe zamířil o dvě minuty později Evra, toho vychytal Almunia. Ani to už nakonec prohře londýnského celku nezabránilo, jelikož gól van Persieho nebyl uznán po ofsajdu Gallase.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Manchester City 0:1

30.08.2009 14:30

Góly: 31. Emmanuel Adebayor

Manchester City je nadále stoprocentní, avšak jen co se bodového ohodnocení týče. V Portsmouthu se totiž prezentoval poněkud rozpačitým dojmem, a jestliže i to na Pompey stačilo, příště už by to klapnout nemuselo. Přece jen modří stále čekají na první bod, pročež nepatří k nejtěžším soupeřům.

Na Fratton Parku se odvíjela mimořádně nezáživná první půlka. Šlo poznat, že Portsmouth během minulých pár dní nepatrně zapracoval na defenzivní činnosti, zároveň mu však situaci usnadňoval mizerný pohyb na první pohled vyspělejšího soupeře. Nejčastěji se nám tedy naskýtal pohled na trojici, potažmo kvarteto borců v bílém, kteří si tak nějak bez zájmu podávají balon skrze nesvé protihráče. To samo o sobě dává tušit absenci větších, ale i menších šancí. Favorizovaný Manchester si proto musel počkat až na standardní situaci z konce 30. minuty. Pompey se už dlouhou dobu potýkají s neschopností vykrývat volné prostory, kam pak hladce přibíhají skórující protivníci, a ani dnes se nevyvarovali takové minele. Barry totiž adresoval na přední tyč prudký centr, pro nějž si mezi třemi obránci vyskočil Adebayor a snadno zavěsil.

Nutno konstatovat, že modré inkasovaná branka přeci jen trochu probrala, respektive je vrhla do ofenzivy, nicméně za tak nedomrlý systém založení útoku by se stydělo i třetiligové mužstvo. ManCity tak mohlo v poklidu udílet další lekce. O bezmála deset minut později si bílí přichystali pro publikum další gólovou akci, avšak Mokoenou ležérně strážený Richards si pro nízký centr Bellamyho dobíhal s mírným, ofsajdovým náskokem na svého hlídače.

Po změně stran se obraz hry nijak rapidně nezměnil. Hned v 53. minutě se z boku protáhl úzkou škvírou mezi dvěma soupeři Adebayor a pořádně vystrašil brankáře Begovice. Pak se Pompey delší chvíli dařilo eliminovat útočnou sílu protivníka, samotní modří však nebezpeční nebyli. Nejlépe mohli zahrozit v 66. minutě, kdy jim svou hrubicí vypomohl Lescott, jenže přečíslení tři na dva domácí vůbec neustáli a zmohli se jen na centr, ke kterému se Piquionne nedostal. Daleko zajímavějšího vyústění se dostalo odvážnému pokusu Utaky, který v pravém rohu šestnáctky levačkou poškádlil balon a minul jen o chloupek.

Portsmouth v těchto okamžicích přebíral taktovku do svých rukou, a třebaže jeho hra nadále nepostrádala na kostrbatosti, v úplném závěru musel Given neobvyklým zákrokem hasit stoprocentní šanci sotva vystřídavšího Nugenta. Ten si totiž ladný oblouček na hranici malého vápna zpracoval tak šikovně, že se nadobro zbavil svého strážce, ovšem svůj projektil potom odrazil od země tak nešťastně, že irský golman stihl cuknout ramenem a kdovíjak vyrazit míč do bezpečí.

Více informací k zápasu

Everton FC - Wigan Athletic 2:1

30.08.2009 16:00

Góly: 62. Louis Saha, 90. Leighton Baines (pen.) - 57. Paul Scharner

Strhující závěr v režii evertonských dopadl nakonec tak, jak si sám režisér přál. Přesto šlo o zápas značně nevyzpytatelný, vždyť protiútoky Athleticu s sebou jen zřídkakdy nenesly nebezpečí. Nicméně územní převaha byla nakonec rozhodujícím faktorem - tlak neunesl faulující Boyce a bylo vymalováno.

Přehled zajímavých událostí tohoto utkání načínáme v 16. minutě dvěma slepenými šancemi Evertonu. Nejprve Cahill rozhodil zadáky Wiganu, když pokračoval i přes nedovolený zákrok Melchiota, a přesným centrem vyzval ke skórování Sahu. Tehdy zasáhl Bramble. Posléze dobrou příležitost zmařil sám domácí fotbalista, tentokráte Rodwell pálil nad. Ve 31. minutě si Toffees vytvořili další vynikající příležitost, jak se dostat do vedení, když se zleva kopačkami Cahilla dostal balon na osu hřiště k Sahovi, který však mezi dvěma strážci zakončoval až příliš blízko Pollitta. Již 37letý brankář tudíž na zemi zvládl francouzského forvarda vychytat. Od té doby byl Everton daleko aktivnější, nejednou se mu povedlo soupeře doslova sevřít před vlastním pokutovým územím, bylo znát, že především vzadu komunikace wiganských vázne.

Domácí byli aktivnější i po přestávce. Již v 51. minutě rychlé přenesení hry Osmanem na Hibberta umožnilo anglickému bekovi hledat volného Rodwella, jenž si vylámal zuby na vynikajícím Pollittovi. Ihned vzápětí se Wigan vydal na ojedinělý protiútok, ovšem trajektorie jak pokusu Rodallegy, tak toho z dílny N’Zogbii nezůstala neporušena, a tak mohli být evertonští, dosud silnější na balonu, relativně v klidu. Jenže přišla 57. minuta, s ní jedna povedená akce Wiganu a všechno bylo rázem jinak. Melchiot pronikl po pravé straně, předal balon N’Zogbiovi, jenž si ho přehodil na silnější levačku a míč úctyhodně čechral na zadní tyč, kam doběhl nikým nehlídaný a přesně hlavičkující Scharner.

Latics však nevydrželo vedení zrovna dlouho. Vždyť ihned v 63. minutě, po rohovém kopu domácích, se v nepřehledném klubku hráčů dostal k balonu Saha a nepatrným líznutím ho poslal za Pollittova záda. Jen tak mimochodem krátce předtím další z řady brejků wiganských zakončoval Gomez do tyče. Závěr zápasu pak patřil, řekněme, výhradně Karamelkám. Ať už to byl Sahův hlavičkový pokus na poslední chvíli odvrácený Thomasem, Rodwellova tragická dorážka takřka do prázdné brány či snad další nepřesná hlavička tentokráte předvedená Brazilcem Jo. Ačkoliv v nastavení ještě nečekaně utekl Sinclair, aby se před Howardem rozklepal a nezakončil vůbec dobře, konec utkání opanovali domácí, jak už bylo ostatně řečeno. A stačilo k tomu jedno individuální pochybení obránce Wiganu Emmersona Boyce, který ve svém pokutovém území skosil Fellainiho a dovolil tak Bainesovi ve čtvrté minutě nastavení skórovat.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Fulham FC 2:0

30.08.2009 17:00

Góly: 3. John Paintsil (vl.), 59. Gabriel Agbonlahor

V podprůměrném zakončení čtvrtého kola Premier league slavila vítězství domácí Aston Villa, která po celý zápas těžila z brzkého gólu. Fulham předvedl v ofenzívě tragický výkon, po druhé za sebou tak prohrál bez vstřelené branky.

Villans začali oproti poslednímu domácímu zápasu úžasně, když už ve třetí minutě kopali rohový kop ze kterého si Pantsil bránící Agbonlahora hlavičkou vsítil vlastní branku. Ještě v první desetiminutovce mohlo být s hosty ještě hůře. Hangeland sice uhlídal Agbonlahora, ne však míč, který v pádu napálil Sidwell, mířil ale nad branku.

Na druhé straně měl první zajímavý pokus Dempsey, ale v pádu nedokázal hlavičku usměrnit níže. Druhá čtvrthodinka byla o poznání klidnější, když se Aston Villa zaměřila na pečlivou obranu proti bezzubému Fulhamu. Blízko gólu byl až po půlhodině hry Etuhu, který mohl přidat další vlastní gól po přímém kopu Younga, jeho hlavička putovala od země nad branku.

Taktická bitva po zbytek zápasu bránila svižnějšímu tempu hry a tedy i možnosti vstřelení branky na té či oné straně. To domácím samozřejmě vůbec nebavilo a těsné vedení nad londýnským celkem v klidu uhlídali až do poločasového hvizdu.

Po změně stran byl mírně aktivnější Fulham, kromě střely z přímého kopu vysoko nad břevno si ale nic více nedokázal vytvořit. Chvíli před hodinou hry tak dostala Villa šanci pojistit své hubené vedení. Agbonlahor sebral těsně za polovinou míč po prohraném souboji Greeninga, postoupil blíže k vápnu a nečekaně levačkou kolem bývalého obránce Villy Hughese překvapil přízemní střelou Schwarzera.

Proti zápasu s Liverpoolem si Friedel musel připadat jak na dovolené, i přes ztrátu od prvních minut totiž Fulham nedokázal zamířit nebezpečně mezi tři tyče. Aston Villa si tak klidně, a tím pádem bohužel nezáživně, hlídala náskok dvou gólů. Za poslední půlhodinu tak diváci na fotbalovou či jinak zajímavou šanci čekali marně, přesto mohla být většina z nich spokojena se třemi body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC440010:212
2.Tottenham Hotspur440011:412
3.Manchester United43018:29
4.Manchester City33004:09
5.Stoke City42113:47
6.Arsenal FC320111:46
7.Liverpool FC42029:76
8.Aston Villa32015:36
9.Sunderland AFC42024:56
10.Burnley FC42022:56
11.West Ham United31113:24
12.Birmingham City41122:34
13.Wolverhampton Wanderers41122:44
14.Hull City41124:84
15.Fulham FC31021:43
16.Everton FC31023:83
Wigan Athletic41033:83
18.Blackburn Rovers30121:41
19.Bolton Wanderers30032:50
20.Portsmouth FC40041:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (637)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marosh16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne-Chelsea a Brno 4ever

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Oxbow

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

GLORY GLORY MAN UNITED

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

sakra Brian Jensen se nezdá

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý.

Reagovat
Chazy

Jen pokracuje ve svych vykonech.. poslednich 8 zapasu, 6 cistych kont.

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne Anelka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MAxwell nebrec , pral sis 0-1 ale to je jediny co muzes , CHELSEA !!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

chelski zahrála dobře, ale jestli vybrat jednoho hráče, tak anelka by rozhodně nebyl mezi prvními třemi, který by mě napadli...

Reagovat
smazaný uživatel

určitě exceloval Essien...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea tuto sezonu opravdu hrajou zatim dobre , drzeni mice , spousta sanci , jen to zacit promenovat , jinak golman Burnley JENSEN dobre zachytal

Reagovat
smazaný uživatel

zatial sa Chelsea javi velmi dobre... konecne sa na tu hru da pozerat ... tento rok by som im prial vyhrat Premier League

Reagovat
Rssa

Chelsea , může mi někdo říct, jak to dokáže Carlo v té záloze poskládat, když tam hrajou 4 střední záložníci?

Reagovat
smazaný uživatel

to vi asi jen Carlo

Reagovat
smazaný uživatel

Hrají diamant, to je to, na co se určitě těší Žirkov

Reagovat
Arbiter

dneska podle všeho diamant nehráli...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to?

Reagovat
Arbiter

ech, to se mě neptej uděláš nejlíp, když se podíváš na chelsea-fc.cz, tam je to trošku rozepsanější

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak díky. Deco-Anelka to musí být křídla k pohledání

Reagovat
Arbiter

tak Anelka minulou sezonu to křídlo hrál, Deco ho občás zahral v repre, takže taky nic nového, ale jak se zdá, nebyli na křídlech neustále

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Anelkovi to na křídle vždycky svědčilo a pro rychlonožku Deca to musí být taky ideální.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

Citují: "...Místo klasického diamantu jsme dnes mohli vidět Drogbu vepředu podporovaného podhroty Anelkou a Decem, kteří se často stahovali až na křídla a vytvářeli prostor pro Lamparda, Ballacka a Essiena..."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Takze nějak takto?:

Ballack-----Essien (trošku ztažený)------Lampard

Anelka-----------------Deco

Drogba

Mě něco nehrálo, že by Anelka s Decem hráli na křídlech, přece jenom Deco už je pomalejší a Anelky by tam byla škoda....

Reagovat
smazaný uživatel

Teď by to chtělo prohru spurs a remízu arsenalu s devills ale tak třeba 3:3 ať se na to dá koukat

Reagovat
Chazy

Proc nehraje Benitez zapasy od zacatku, to nechapu. Jestli nema fyzicku nebo maji prendnost hraci, co vybojovali postup..

Reagovat
smazaný uživatel

rozestavení ,,vanoční stromeček,, je mnohem lepsi nez diamant doufam ze carlo se k diamantu uz vracet nebude....

Reagovat
Chazy

OT: Bednar dal dnes 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Odehrál celý zápas Jenom škoda, že soupeř v 88. minutě srovnal z penalty na 2:2

Reagovat
Chazy

To skoda neni, United patri do PL :)

Reagovat
smazaný uživatel

rovnako ako WBA, NUFC, Boro ci Reading

Reagovat
Chazy

Mne osobne z nich chybi jen WBA.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle ti taky samozřejmě chybí

Reagovat
Chazy

Mas me prectenyho

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten Verdasco ještě nehraje?

Reagovat
Chazy

Podle me hraji oba dva na necem jako "centrkurtu" a ceka se, az dohraji tamti dva semifinale se snad nikdy nikde nehraji vzajemne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to bude ono Tak já jdu koukat na ten ranec, co si Wenger odveze, zatím

Reagovat
$dolar$

Skoro, ono totiz v New Havenu radi strasna boure a tak se zapasy presunuly do jedny haly pod strechou ´´hangar´´ jak se ji prezdiva, jen jeden kurt talze se ceka az se dohraje

Andreev do toho

Reagovat
Chazy

Zustan v USA na cely US Open, info se hodi..

Reagovat
$dolar$

Ani nevis jak bych rad, kdyz jsem tam byl predevcirem na kvalifikaci, tak jsem se citil jako v raji

Reagovat
Chazy

Tak Querrey ve finale

Reagovat
$dolar$

Celkem ocekavane

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds, Nottingham, Charlton ...

Reagovat
smazaný uživatel

Blades ,Preston a WBA alebo Palace a budem spokojny

Reagovat
Chazy

Pro me by byl nejvetsim zpestrenim asi Cardiff s Choprou v cele

Reagovat
$dolar$

Presne tak, Cardiff do PL

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea is the best!!!!!!

Reagovat
papos182

Lucas zaridil cervenou, parada

Reagovat
Tomekcz

simulovat mu de dobre

Reagovat
papos182

Aspon neco, proti 11 bysme nevyhrali.

Reagovat
minoLFC

no vysledok potešil ale hra nič moc

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu sa budem opakovať,chýba nám tvorca.Záloha(stred sa mi nepáči).Gerrard je polovičný,Lucas =tragéd.Na druhú stranu sme hrali lepšie ako s Villou,Gerrard bol viac zatiahnutý,ale stále to nebolo ono.Po oslabení Boltonu sme dostali krídla,Gerrard začal hrať veľmi dobre a lepšie sa nám hralo aj v strede pola.Naši najlepší hráči už tradične: Kuyt-krásne sklepol Torresovi na gól,bojoval,behal,chýba už len jeho gól.Johnson-má formu ,útoči,striela,skvelý,moderný pravý bek.Ďalej sa mi obrana moc nepáčila.Tím nie je kompaktný,potom nemôžem veľa očakávať od stopérov.Bránenie štandartiek máme už tradične slabé.Mali sme veľké štastie,inak by to neboli 3 body....

Reagovat
vladis271

jj asi tak.ten grek(bol to sice jeho prvy zapas),ale je vidiet,ze PL je nanho rychla.inak ten faul na lucasa,opakovali to iba raz,nasimuloval to?vazne neviem,ale keby nedostal cervenu,dnes urcite nevyhrame

Reagovat
smazaný uživatel

Kyrgiakos hral celkom dobre,viac som neočakával,až na jeden moment(gólová situácia v našej sieti) hral dobre,známku by som mu dal - 6,5. Lucas to tušim nasimuloval,pozrem si to ešte raz,ale tusšim ano...

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne,zavadil Lucasovi o nohu,simulace se nekonala

Reagovat
tomasinho

Přesně tak, naprostý souhlas, obrana je nekompaktní, chybí tvůrce, jinak Dirk skvěle, já toho chlapa zbožňuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

inak Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kyrgiakos děs a hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

ked liverpool nemoze -rozhodca pomoze

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha ha kdyby nám pomáhal odpíská nějakou penaltu, která určitě byla !

Reagovat
smazaný uživatel

ale pomohol vam tym ze dal cervenu kartu hracovi boltonu

Reagovat
smazaný uživatel

právem

Reagovat
Liquid

na Tottenhamu by se dnes hrálo tak dlouho dokud by domácí nedali góla, jináč když nastaví 4 minuty a je čas 94:15 a míč je na půlce hřiště a rozhodčí nepískááá....

Reagovat
smazaný uživatel

v první minutě nastavení birmingham střídal, takže asi tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má být

Reagovat
smazaný uživatel

a diky bohu, ze sudi nechal hrat jeste chvili

Reagovat
$dolar$

Tottenham a Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

OH YEAH uz sem vyhodil tiket to kose s tim, ze mi ho Tottenham posere. Vypnu televizi nasranej jak ... Za 1h ceknu vysledek na netu a oni to dokazali, a ze si to zaslouzili kluci zlaty.

Reagovat
centos

Heh, Stoke hezky :)

Reagovat
jv

Stoke

Reagovat
Chazy

Konecne Wes Brown zpatky Dlouhou dobu to byl daleko lepsi obrance jak Ferdinand, Vidic ho vytlacil s velkym stestim, kdyz se Brown zranil. Na kraj se prizpusobil taky perfektne. Kdyby kdysi sel do NUFC, tak to s nima mohlo vypadat dost jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

..Není to tak dávno co jsem se tady o tom s místními hádal.. Oni říkali, že Brown rozhodně nikdy nedosahoval kvalit světového obránce

Reagovat
Chazy

Ja jsem to cet, jedna z nejsmesnejsich diskuzi vubec Browna stoplo zraneni... v dobe, kdy prisel Vidic, tak byl nejlepsim obrancem MU.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde si byl?? Já se tady s nimi hádal sám, a to na mě byli asi 4

Reagovat
Chazy

Nevim.. vedel jsem ze to k nicemu nepovede, v posledni dobe uz moc neprispivam, dneska je vzacny den jeste bych se tu tak hodinu vkuse hadal o uplny kravine, ktera je naprosto jasna.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě si mě nechal ve štychu i když si viděl jak se mi tady getzo5, herbage apod. vysmívají

Reagovat
Chazy

Wow, to ses nehadal s nejakyma bezejmenyma tupcema?:)) to mi uplne vypadlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Známe herbage

Reagovat
herbage

Jj, jednoznačně si vyprošuji, abych byl řazen mezi známé tupce

Reagovat
herbage

Co, kde, kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to bylo hned divný, že bys byl proti Wesovi.

Reagovat
Chazy

Ufff

Reagovat
smazaný uživatel

A čo si si myslel, preboha. Ako Wesa som nikdy príliš neobhajoval a mám aj väčších obľúbencov ale čo je moc to je moc.

Reagovat
Chazy

Ja na to prave reagoval tak neutralne, protoze mi to prislo naprosto nepredstavitelny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to v diskuzi asi půl roku nazpět.. Hádali jsme se o 5 nejlepších pravých obránců na světě. Když jsem tam přidal Wese, tak jste se mi vysmáli.. Myslím, že to bylo v článku Ugljana o Chorvatské reprezentaci..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mezi 5 nejlepších krajních obránců bych ho taky necpal, přece jenom je na tom postu konkurence obrovská, navíc Wes je původním povoláním stoper, takže nedosahuje takovejch ofenzivních kvalit jako Maicon, Alves, Srna... Ale rozhodně je to velká jistota co se týče hry dozadu i co se týče vyrovnanosti výkonů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to presne vieme o čom hovorím a v podstate už k tomu nemusím nič dodať, Hrubas to povedal za mňa. Vrelá vďaka. Srna, Alves, Maicon, Lahm, momentálne aj Johnson napr. Všetko sú to síce hráči viac smerom vpred ale Wesa prevyšujú. Dozadu je to samozrejme inak, ale komplexne...

Reagovat
panca

co dela eboue v utoku? uz proti cetlicu tam hral!! vzdyt byval pravej bek ne?? teda jestli se nepletu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se divíš? Někde jsem zaslechl, že Wenger chce z Djouroua udělat podhrota, protože v obraně má dostatek alternativ..

Reagovat
Liquid

Silvestre na hrot a Wenger na šrot :)

Reagovat
Liquid

Kdepak je ten Rosa, že by zase luštil křížovky ve VIP lóži ???

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA TOTTENHAM Barcelona Manchester City

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool konečně

Reagovat
herbage

Arašaviiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
Chazy

Muzete byt radi, ze ho mate. Hraci jako Eduardo, Bendtner, by po tom zakroku Fletchera 5 min breceli, nadavali ve stylu Ronalda, zatimco on se nasral a jak dostal mic, vystrelil jak nekdo v ofenzive AFC neni labilni decko, tak hned vynika..

Reagovat
smazaný uživatel

Taktak taky si myslím

Reagovat
panca

ja to zrovna prepnu na bayern kde da pred minutou gol gomez a tady da zrovna gol arsavin.. trosku smula no

Reagovat
smazaný uživatel

a to dneska jeste neni konec

Reagovat
panca

taky kdyby ac vecer puklo tak to nebude smula inter ma lepsi kadr! kdyz to skonci 3:4 a pato da vsechny goly budu spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

to ja taky

Reagovat
panca

to verim!

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin zase ukazuje, že je o třídu výš než všichni ti Fabregasové, Persiové atd. A ten gól byl krásnej

Reagovat
smazaný uživatel

Koukáš na ten zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě se Šava taky celkem zatím líbí, sice 2 zkažené průniky ale jinak nemá chybu, rozhodně co se týče zápasu tak vyniká..

Reagovat
smazaný uživatel

Vyniká přesně tím co C. Ronaldo (akorát, že není takový diver)... Akorát si to nedokážete přiznat. Pokazil toho víc než všichni hráči na hřišti dohromady. Před tím gólem byl na vystřídání. Ale je pravda, že takoví hráči jsou pro tým strašně důležití. Nicméně říct, že je pro Arsenal důležitější než Fabregas? Dneska je právě vidět jak moc je pro tým právě on důležitej..

Reagovat
smazaný uživatel

* slohově jsem na výši koukám Příště si dám pozor

Reagovat
smazaný uživatel

já jse mco se týče PL takový nestranný fanoušek, takže :) Jinak co se týče srovnání s fabregasem nato jsem nereagoval, protože na takou větu je reakce škoda :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo koukám. Už loni, ačkoliv byl v týmu úplným nováčkem, byl v Arsenalu nejlepší a i v úvodu této sezony, včetně tohoto zápasu, je nejaktivnějším hráčem a jeho umění se ukazuje hlavně v momentech, kdy se jeho spoluhráči rozhodnou přihrávat si dokola. V tu dobu je právě on tím, kdo vymyslí něco jinýho a nečekanýho.

Reagovat
fantomas

Lepší jak Persie? V přínosu pro tým ani omylem a individuálně? Taky bych se hádal.

Reagovat
Shevchenko

ŠAVA!

Reagovat
smazaný uživatel

uz jsem myslel ze ŠEVA NEBO ŠÁŠA

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim hezkej zápas ale něak se mi zdá že Dunne až moc viditelně napískává United. Faul na Šávu jasná penalta, jelikož Fletcher vůebc míč netrefil a to co tam dělali RvP taky zase tak jednozačné nebylo, pak támhle RvP někoho sjede a okamžitě žlutá? Ale.. Jinak výkon United opravdu nic moc, Giggs zkazí naco příde i když to bude spíše vina že nemá komu naopak co se týče Wengerů tak hrajou pěkně a dokonce se nato dá i dívat.. Hlavně Gallas a Šáva

Reagovat
herbage

Zatím nic moc zápas. koukám na to sice jen jedním okem, protože druhým musím sledovat ARD, ale dalo by se to shrnout tak, že kdo viděl střelu Aršavina, o nic nepřišel. Manchester ubohý, dle očekávání, Arsenal bezzubý, dle očekávání. Zkrátka bez hráčů jako Rosický, Nasri, Eduardo, či Walcott nejde očekávat nějaký ofenzivní festival. Wenger to postavil tak, že hlavním cílem je neinkasovat, nicméně byl bych rád, kdyby se an hřiště podíval Eduardo s Wilsherem, kteří by mohlu hru více rozhývat.

Reagovat
Tsigi

Carlo zatím Anglii válcuje škoda, že v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal tak dobre nebo menjut je tak marnej??

Reagovat
herbage

obojí

Reagovat
smazaný uživatel

zatial zapas plny nervozity ..vela zbytocnych strat,vela faulov,ktore kuskuju ten futbal ...united mali zatial dobry len polcas vo wigane ...chyba mi v tom muzstve nieco

Reagovat
smazaný uživatel

tak co tedď chytil foster

Reagovat
smazaný uživatel

hele kde to sledujete pls?????????arsenal s united ja nejaky stranky zkousel ale nic

Reagovat
Chazy

Rooney jednoznacne padal driv, jak se ho Almunia dotknul

Reagovat
panca

az mi nekdo rekne ze se v anglii nesimuluje tak mu jednu lisknu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Simuluje se vsude, ale v Anglii nevidis takove to simulovani za stavu 1:0 od vsech hracu nekdy od 70. minuty.. Vetsina hracu neprehrava kazdy pad stylem Ronalda. Ale je jasny, ze kvuli penalte i Anglani padaji.. viz Hibbert, dneska Rooney...

Reagovat
Liquid

to byla jasná penalta, pitomec Almunia mu nemá co skákat pod nohy, ale ustát se to asi dalo, vcelká chyba Almunii

Reagovat
Chazy

vetsina lidi muze ustat situaci, kdy sama skoci

Reagovat
panca

jasne ze jeho chyba byl tam pozde pitomec!! ale rooney padal jeste driv nez se ho dotknul ale to by udelal kazdej...

Reagovat
vitasrp

Já bych se k simulování třeba fakt nesnížil

Reagovat
dadoprso

Diaby mi opět ukázal proč sem ho celou minulou sezonu nenáviděl

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

tywoe diaby

Reagovat
Liquid

Diaby krásný gól dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

minule kolo tu ktosi pisal na adresu Diabyho, ze neni az tak tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavu má celkem dobrou

Reagovat
Liquid

dnes si to Arsenal zatím prohrál vyloženě sám, Manchester toho moc nevymyslel, skoro nic, o to větší zklamání pro gunners to bude, Eboue další ze simulantů z Arsenalu, Edourado, Van Persie, to je tak nesympatický tým, že to ani není možný

Reagovat
fantomas

Eduardo? Čim ten se provinil? A o Ebouém je to známo už hodně dlouho.

Reagovat
Liquid

Edouardo na Celticu

Reagovat
fantomas

Reagovat
Liquid

resp. se Celtikem

Reagovat
fantomas

Ať tak či onak, odsoudit ho kvůli jednomu podělanýmu zápasu je snad i pod tvou úroveň, nemyslíš?

Reagovat
Liquid

možná že jo, teď je to hodně čerstvý, navíc Celtic patří po Slavii a Chelsea mezi mé srdeční kluby, takže mě to pochopitelně nepotěšilo, uvidíme jak se bude projevovat dál, jináč je dobře že se po zranění vrátil

Reagovat
fantomas

Nehledě na to, že ta penalta beztak rozhodla o velkym kulovym.

Reagovat
herbage

On žádnou úroveň nemá

Reagovat
Liquid

neurážej, běž zapít tu prohru

Reagovat
herbage

No nic, opět si zde v diskusi potvrdil svoji slaboduchost, dál tě komentovat nebudu

Reagovat
fantomas

To nechám na posouzení jiným, já ho tolik neznám.

Reagovat
Liquid

jj Eboue např. ve finále LM, jak z toho tehdá dal Arsenal na 0-1

Reagovat
fantomas

To byl Titi, pokud mě paměť nešálí. Ale teď si nejsem uplně jistej.

Reagovat
Liquid

ten dal gola myslím, ale tu standartku zařídil vlastním pádem Eboue, Henrymu je simulování cizí ne?

Reagovat
fantomas

Neni a gola nedal rozhodně - Campbell hlavou po Titiho centru.

Reagovat
Liquid

jj, rozhodl pak Belletti, nebylo to poslední finále včemkoliv pro Arsenal?

Reagovat
fantomas

Spolu s CC ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to Eboue, ten pád. A gól Campbell.

Reagovat
smazaný uživatel

Ebou je jediný simulant s velkým S v AFC. Tak neblekotej takový blufy. To co udělal Eduardo udělala spousta hráčů Chelsea ale o tom radši ani muk. A RvP za poslendí rok taky nic, předtím vemi sporadicky a jen drobně. Asi tak jako to dělá půlka hráču v lize.

Reagovat
Liquid

dnes ten šlágr někde nedohraje, těch žlutejch...ale rozhodčí zatím

Reagovat
Chazy

?? .. za takovy nechutny kouskovani zapasu, ohodnocovani cistych souboju telem zlutou...

Reagovat
fantomas

To ta pentle.

Reagovat
Liquid

vy byste tu pencli nepískli ???

Reagovat
Chazy

Nepiskl by ji ani rozhodci, kdyby videl zaznam. Jenze on tohle bohuzel nema sanci rozpoznat, nicmene proste nebyla.

Reagovat
papos182

Byla to jasna penalta. Nevim, co by hrac musel udelat, aby byla jasnejsi.

Reagovat
vitasrp

Reagovat
vitasrp

Jako AFC rád nemám a zářez proti nim mi kůži netrhá, ale že bych kvůli tomu bral i tohle jako jasnou penaltu, to fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

nepadat dřív než bude kontakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ten faul Flatchera byl jasnější Ta pentle Ronneyho byla chyba Almunii, ale Rooney padal dřív o dost dřív než se ho někdo dotkl, ten dotek neměl žádný vliv, ale bohužel tam byl.

Reagovat
PJ

Penalta byla jasna. I kdyby Rooney nechtel padnout, tak ho Almunia sundal.

Reagovat
fantomas

Co já vim, já to neviděl.

Reagovat
Pipo123

nes som po 100 rokoch pozeral zápasy PL a kde je tá anglická tvrdost ?

tuším tá liga príchodom zahraničných hráčov stratila na tvrdosti

Reagovat
smazaný uživatel

polamana noha ci otras mozgu za posledne roky sa za tvrdost neda povazovat ?

Reagovat
Pipo123

tak tam to boli skôr fatálne fauly kedy hráčovi mrdlo v hlave

ale ked porovnáš PL pred 5-10 rokmi tak v tedy tolko simulantov nebehalo po ihrisku

Reagovat
Chazy

Tragicky jsi si zvolil zapas

Reagovat
$dolar$

Remiza by byla lepsi Arsenal snad jednoho da !

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo. tak to zas byla jedna totálně darovaná výhra... ManU nic nepředvedl, zato my jsme se zas předvedli...

Reagovat
Tsigi

Berbatov

Reagovat
Tsigi

Wengerova radost

Reagovat
Liquid

Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

přirozená reakce.

Reagovat
Liquid

no ale, pamatuju jak tenkrát napadl Alana Pardewa z West Hamu, když se radoval, že West Ham skóroval

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Radoval se, měl pocit zasloužené satisfakce. A pak jen ledabyle plácl rukou, když viděl praporek. Sposta trenérů by si zakřičela, co se ti nezdá??

Reagovat
vitasrp

A nakopl flašku s vodou

Reagovat
smazaný uživatel

A kop se mu povedl.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli to nechat na 2-2 sakra

Reagovat
Deywid

Ako hovoria bratia Česi - Manchester mal z prdele kliku ...na druhej strane, takto si prehrať zápas vie len Arsenal

Reagovat
Counter

Jsem ještě plný dojmů, takže na obsáhlejší hodnocení si netroufám.

Rooney Rozhodčí (doplnit šťavnatou nadávku), výkon United velmi ubohý, vítězství si nezasloužili.

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal se předvedl skvěle....na to že mu schazela skoro cela zaloha

Reagovat
smazaný uživatel

s trochou štěstí to mohlo byt 0:3

Reagovat
vitasrp

No jo, rozhodčí si připsal další zářez na pažbě, naštěstí proti vám, což mě vůbec nepobuřuje Ale tak je to MU, tam se dost věcí odpouští a taky pro domácí se pár věcí i připískne, v tom jste dneska měli smůlu:)) Penalta prostě jasná simulace, Rooney je herec, ale nahrál to dobře, když mu to rozhodčí sežral Určitě líp jak Eboue

Reagovat
C0br

Jako flegmatik s prumernym tepem 55 jsem malem dostal infarkt. Rooney, Evra, Vidic

Reagovat
vladis271

no nic moc vykon od manu.s takymto vykonom si z nich spravia spours trhaci kalendar

Reagovat
smazaný uživatel

davno som sa task nezabavil ako pri vylucovani Wengera inak rozhodca

Reagovat
Counter

oni ho vyloučili na tom samém konci? to už jsem odcházel pryč

Reagovat
smazaný uživatel

uplne pred koncom po neuznanom gole Persieho, a trvalo to asi pol druhej minuty kym sa mu ho podarilo spravne vykazat

Reagovat
Counter

Reagovat
Chazy

Rozjizdi se poradna diskuze jak koukam..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Když to holt Manšisteru nejde, tak pomůže rozhodčí, jako vždy

Reagovat
r.mrazik

to je tady zas breku...

Reagovat
smazaný uživatel

njn wenger ty deti este nenaucil trefovat do spravne site

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspon je naučil trefovat se do brany.....

Reagovat
-Kopy-

Arsenal lepší, ManU tragický, vyhrali díky nasimulovaný penaltě a vlastnaku, no ale dneska fotbalový bůh neexistuje, viz Boleslav. Denilson strašnej tragéd. Jo a kdyby dal Robin tu gólovku tak bylo po prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Jo a jinak fotbal hroznej.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tojo, na tu Boleslav se nedalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom bych dopnil, že Ramsey strašný, V. Persie až na tu standardku taky nic moc

Reagovat
Counter

těch šancí tam bylo víc, Aršavin v prvním poločase trefil míč asi 20 cm od růžku, Persie břevno, Diaby kdyby byl levák, tak hned napraví chybu atd Prostě klasika, nejsme schopní dát gól...

Reagovat
Counter

Rooney 2 zápasy distanc

Reagovat
smazaný uživatel

vubec

Reagovat
smazaný uživatel

a Eboue snim

Reagovat
smazaný uživatel

ne jenom eboue

Reagovat
Counter

tak v tom případě i Hibbert a A. Young. Za to, co se vyčítalo Eduardovi, se u Rooneyho jen mávne rukou?

Reagovat
smazaný uživatel

pravdepodobne ano pochybujem ze niekto poda protest

Reagovat
Liquid

porovnáváš hrušky a jabka, ta dnešní penalta byla naprosto běžná, přesně teď naprosto samá penalta byla odpískaná na realu

Reagovat
vitasrp

Ale tak to je Primera, tam se simulace jako fauly posuzují běžně, v PL by to tak být nemělo

Reagovat
smazaný uživatel

teraz pleties hrusky s jablkami ty

Reagovat
Liquid

najdi si někde zápas LM HSV-ARS a mrkni co za divadlo předvedl Van Persie, to bys mu pak musel dát trest tak na 10 zápasů, podle mě to vyloženě nahraný nebylo od Rooneyho, a to ho nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

nechapu co tady kdo pise o tragickym MU...kouknete se na vysledek a pak kecejte...a jo,to vase kdyby a kecy na rozhodciho si nechte...tragickej byl arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

nejlepsi jsou kecy o nasimulovani...dyt ten brankar do nej normal zajel...mic byl davno pryc...rozhodne vic penalta nez jak sebou placl Eduardo proti Celticu

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdit Rooney padal dřiv než se ho dotknul

Reagovat
r.mrazik

vzdYt ho almunia neohrabane sebral,ze padal driv? to jo,ale stejne byl driv u mice a almunia ho vzal sebou...nechapu,co se porad resi

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ses na to nekoukal

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste uplne lopaty jak rikam Mohlo to byt 2 : 0 pro arsenal ale mohlo taky byt 4 : 1 pro manchester Glory glory Man united

Reagovat
smazaný uživatel

doufam že ironie

Reagovat
r.mrazik

proc ironie? kopani ze strany na stranu...dali jen jeden gol...kdyz byl MU tak tragickej,tak proc teda vyhral? a hlavne ne kecy o rozhodcim a to kdyby

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal si nezasloužil prohrat hral lepší fotbal...řekl bych že MU arsenal neporazil ale arsenal se porazil sam

Reagovat
r.mrazik

ale jo,i tak se to da rict...

Reagovat
vitasrp

Tak už se dohodněte, nejtragičtější byl pán v černém, to je dobrý kompromis.. Ať má každej na koho nadávat

Reagovat
r.mrazik

proc to porad na nekoho svadet? nechapu lidi,co neumi prohravat...arsenal mel proste dat vic golu,tim to hasne

Reagovat
Chazy

Prohravat? vzdyt se bavis s nekym, kdo nefandi Arsenalu.. Rooney simuloval naprosto jasne, neuznaji to jen fans MU

Reagovat
r.mrazik

ja psal o prohravani neco konkretne o fan arsenalu? ne,penalta to byla

Reagovat
vitasrp

Prohrát po chybě třetí strany neumím ani já Já to chápu, člověk je naštvanej při každý porážce a když to navíc umocní důležitý chybný verdikt arbitra, je přirozený, že viník se hledá i v rozhodčím

Reagovat
r.mrazik

jasne ze to nastve...ale ze by se z toho musela delat takova veda? kdyz jsme prohrali s Burnley, taky jsem uznal,ze si to proste zaslouzili, i kdyz meli da se rict jen jednu sanci...nechapu,proc to vsichni tak hroti a nadavaji...navic fan arsenalu by si meli vzit,jak padl prvni gol proti celticu...TO byla nafilmovana penalta...ze rooney letel o metr driv,nez by ho almunia sebral je hloupy,ale penalta jasna...

Reagovat
vladis271

dnes stali pri manu vsetci svety.keby si to zasluzili nepoviem,ale dnes bol urcite lepsi arsenal

Reagovat
r.mrazik

kdy uz lidi pochopi,ze kdo je lepsi zapasy nevyhrava...ale to je fuk..koukam,ze tady budou dnes jen vsichni brecet...jdu na bacardi s colou

Reagovat
Liquid

Cristiano Ronaldo : "Peníze, které za mě Real utratil nejsou příliš velké."

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšie by sa mi pozeralo na remízu...

Reagovat
smazaný uživatel

preco?

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal měl vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo ste na ňu mali...

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som, co yb to riesilo z pohladu fanusika Liverpoolu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálne by mali Mancs o 2 body menej a maximálne taký vysledok svedčal zápasu a hre mancs...

Reagovat
smazaný uživatel

zas ale Arsenal by mal bod a to je pre vas pravdepodobnejsi tabulkovy konkurent

Reagovat
smazaný uživatel

Nerobil by som závery po neuplnom 4. kole...

Reagovat
vladis271

odpor voci manu(aspon pre mna)je silnejsi ako nejaka tabulka

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky, ale Arsenal jsi za to dneska může celkem sám

Reagovat
smazaný uživatel

Pamätám sa, ako mi tu miestni vysvetlovali,že Wayne simuloval iba vo svojich začiatkoch u mancs...

Reagovat
r.mrazik

e?

Reagovat
smazaný uživatel

f ?

Reagovat
r.mrazik

ja nepochopil tu zkratku,myslel jsem,ze myslis man city :) ... nemyslim,ze Wayne je nejaky diver...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy
Reagovat
r.mrazik

no dobra...ale nemyslis,ze podobne video se da udelat na kazdeho hrace?

Reagovat
Chazy

Urcite, ale u Rooneyho by slo udelat dlouhy dost.. on proste v klicovych momentech sebou o zem hodi rad. Jak rikam, me sral vzdycky, i kdyz jsem byl primarne mufan..

Reagovat
r.mrazik

prave proto se o tom s tebou bavit nechci,protoze jsi na nej nehorazne vysazenej...to by nebyla rozumna debata

Reagovat
Chazy

No jo :)).. az bude jeho jmeno odpovidat jeho chovani na hristi, tak proti nemu nic mit nebudu. Takovy A.Smith mi nevadi, kazdy o nem vi, ze si obcas plete zakernost s tvrdosti, ze je schopny chodit brutalnim slapakem do zbytecnych souboju. Rooney je furt kazdym omlouvan, omlouvan, je modlou, nikdy nic spatne neudela. At uz mu jednou v hlave vybouchne a udela neco, diky cemu k nemu bude vic lidi realistickych.

Reagovat
r.mrazik

o rooneym to prece taky kazdy vi,ale neni preci jeho problem,ze tu cervenou nedostane...za to muze nekdo jiny..nektere jeho zakroky si to fakt zaslouzi,vsak to jsme se shodli,jen nevidim,proc byt vysazeny na nej...jak rikam,je to chyba rozhodcich,ze mu tu kartu nedaji

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Co to furt řešíte Rooney to vůbec nenasimuloval nahodou to udělal chytře že se šel do ztraceného míče

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázalo se,že fotbalové štěstí umí být i na straně Manchesteru. Za výhru jsem rád,za předvedenou hru nikoliv.

Můj druhý oblíbený tým West Ham jsem neměl šanci vidět,takže bych někoho poprosil, aby mi trošku přiblížil průběh.

Reagovat
vladis271

inak raz som tu diskutoval s nejakym scumom,ze rooney nesimuluje

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, pan mrazik asi neví co je to faul a co simulace ...jestli si to viděl, a řikáš že penalta byla jasná a že do něj "zajel" , tak si radši skoč, protože to je vrchol

Reagovat
r.mrazik

i ty brecis? tak to je konec

Reagovat
Liquid

Almunia mu skočil pod nohy, i komentátoři ti říkali, že bez debat, nebrečte furt

Reagovat
smazaný uživatel

komentátoři tomu taky rozuměj, když fanděj těm šmejdům

Reagovat
smazaný uživatel

Běž si bečet k mamince

Reagovat
Mimalu

vsichni jsou proti arsenalu ze, rozhodci, smula komentatori pocasi ...

Reagovat
Counter

tak zrovna na komentátory bych se fakt nevymlouval

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda ne snad mam oči A znam Rooneyho

Reagovat
Liveral

Prosím některé fanoušky Arsenalu, aby si 2x rozmysleli než něco napíšou. Není div, že nás nikdo nemá rád, když si tady přečte to, co jste někteří stavu zplodit...

Jinak zápas jsme si prohráli naprosto sami. Man Utd žádnej oslnivej výkon nepředvedl a rozhodně k poražení byl. Penalta v tomhle případě "nasimulovaná" byla, ale pouze tím, že Rooneny neni moc chytrej, kdyby nepadal metr dopředu před Almuniovejma rukavicema, tak on by ho pak stejnak sebral. Navýše i takhle tam nějakej kontakt proběhl, ale to už byl Rooney v pádu...

Klíčovej moment zápasu byl pravděpodobně neproměněná Robinva šance na začátku 2. poločasu. To kdyby dal, tak nebylo o čem....

Reagovat
r.mrazik

diky

Reagovat
Liquid

Reagovat
Counter

Na druhou stranu Rooneyho chápu, někdo přece po odchodu Ronalda na sebe musel vzít tu zodpovědnost

Reagovat
Deywid

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cashley...

Reagovat
Liquid

je to borec stejně jako každý člen Chelsea FC

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester

Reagovat
herbage

Bohužel jsem zápas nemohl vidět celý, takže oba góly Manchestru jsem prošvihl. Je zbytečné se vymlouvat na smůlu či na zraněné hráče. I z toho závěru zápasu bylo patrné, že chybí finální myšlenka. Wenger tento zápas zcela prokaučoval, když nehrál od začátku Eduardo. Jako střídající hráč měl přijít Wilshere, který má mnohem lepší myšlenku než Ramsey a Bendtner na křídle, co to zase mělo znamenat? Arsenalu nezbývá čekat, až se mu zdraví klíčoví hráči a Wenger konečně začně dávat důvěru Jackovi, protože tento hráč si ji zaslouží. Už proti Celticu za rozhodnutého stavu mohl přijít dřív, nícměně toto byla opět šance, kdy mohl zvrátit nepříznivý vývoj utkání a přednost dostali opět osvědčená kopyta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

A i přes takhle prokaučovaný zápas jsme mohli vyhrát, tomu říkám síla týmu

Reagovat
herbage

Spíš tragičnost Manchestru. Dnes měl Arsenal šanci kopnout si do mrtvoly, ale holt ji prováhal Ale na ES ti haluzáci uvidí, jak se hraje fotbal

Reagovat
Counter

souhlas, už se na to těším...

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal mě potěšil tím jake šance si dokazal vypracovat ještě je proměnit

Reagovat
C0br

Jake sance? Vystrelili na branu presne tolikrat co manchester.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně

Reagovat
r.mrazik

pokud beres pozapasovou statistiku,tak opravdu byl o strelu tusim MU lepsi...

Reagovat
Amos

Kdepak.. MU vystřelil 3x na bránu a ani jednou z toho nebyl gol ( nepočítám penaltu ) a 5x mimo.. Arsenal tuším 6x na bránu a 5x mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal mě potěšil tím jake šance si dokazal vypracovat ještě je proměnit

Reagovat
-Kopy-

Ten Denislon je fakt hroznej, hroznej a ještě hroznější.

Reagovat
Counter

už hrál i hůř

Reagovat
herbage

Nj, kde nic není, tam ani smrt nebere. Zkrátka nebylo při rozsáhlaé marodce kde brát, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

stejně nemáš šanci, v té první 13ce vyhraju 100% já

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo... Denílson by ale po dnešním zápase mohl alespoň trochu ztratit..

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to dobrá sázka.. Spíš než o to, aby jeden zahrál líp bychom chtěli, aby zahrál ten druhý hůř

Reagovat
Counter

bohužel, je to tak...

Reagovat
afc

nemyslim,ze Wenger dnes nieco prekaucoval.S dnesnou zalohou sme Manu jasne prehravali a to hovori za vsetko.Hraci sa nemaju za co hanbit.Vykon bol viac ako dobry a na polovicu muzstiev v PL by v pohode stacil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta byla jasná, ale nebejt toho vlastňáku tak jsou Man Utd jasný. Arsenal byl celej zápas lepší

Reagovat
herbage

We donť need C.Ronalda, we have Wayne Rooneeeeeeeeeeeey.....

Reagovat
r.mrazik

you have eduardo,we have rooney...

Reagovat
Counter

zvláštní, že i když tohle přiznáš, tak stejně bude Eduardo ta svi*ě a Rooney andílek, který si svou aktivitou došel pro jasnou pentli...

Reagovat
r.mrazik

ale jo,ja to beru...arsenal vedl,herne a kombinacne byl lepsi a stejne prohral..chapu ze to nastve..ale sakra,postavim se k tomu jak chlap a reknu,ze ti nasi jsou volove...jak to treba udelal Herbage...i kdyz si pak rejpnout taky musel

Reagovat
Chazy

Nejkomictejsi je, ze Man Utd otocilo, aniz by vystrelilo za celej zapas ze hry na branku..

Reagovat
smazaný uživatel

Evra náhodou vystřelil

Reagovat
Chazy

Ja myslel do toho otoceni, pak uz jste vystrelili :)

Reagovat
r.mrazik

i to dela velky tym neee,ta hra by se opravdu mela o dost zlepsit,dnes to byla fakt bida...sice na konci to reseni precisleni bylo celkem slusny,ale i tak...nic moc

Reagovat
Counter

jediné, na co si tu stěžuju, je ta Rooneyho simulace. A to hlavně ve smyslu, že na Eduarda je globálně pořádán hon jak na čarodějnici a přitom podobné kousky předvádí fotbalisté denodenně. Výsledek nekomentuju, za ten si můžeme sami.

Reagovat
r.mrazik

rooney udelal blbost,ze skakal uz pred kontaktem...ten golman by ho vzal tak nebo tak...ten skok byla waynovo blbost

Reagovat
Counter

kdyby Rooney neskočil, tak Almuniu kopne do obličeje. Ruce dal Hliník co nejvíc k zemi, o ty by snad ve sprintu ani nešlo zakopnout...

http://forum.rojadirecta.org/viewtopic.php?t=74296

Reagovat
herbage

Tak já hned po zápase s Celticem psal, že to Eduardo neměl dělat. Jednak to bylo zbytečné a jednak simulace nemusím. Teď se to jen Arsenalu vrátilo a v mnohem důležitějším zápase

Reagovat
Amos

To co ti padá z pusy mě opravdu udivuje.. Zaujatě tu mluvíš o nasimulované penaltě Rooneyho , opravdu kdyby nepadal před nim , bylo by to ok.. Ale udělal to ušoplesk,tak se o tom mluvit nebude,kdežto když je to někdo z Arsenalu hned to budem řešit.. Arsenal byl jasně lepší,kombinačně i bez playmaykera typu Rosy,Cesca,Samira Man.Utd v záloze přehrávali , Andrey vystřihl parádní trefu , ale začíná mě trápit ten Robin.. Opravdu ty šance co má nepromění,má smůlu prostě.. Břevno , ta šance (vyražení nohou) pak JASNOU PENALTU Arsenalu rozhodčí neodpískal,kdy tuším,že to byl FLETCHER nebo CARRICK sjeli Arshavina v prvním poločase , ten nebyl faulovaný,ale hráč Manchesteru míč odehrál jednoznačně rukou a nadruhé straně stejně "jasnou" penaltu odpíská ... Mohli alespon pustit na závěr ten gol Robina , remíza by byla o něco spravedlivější a pokud takto budou letos Manchesteráci pokračovat , tak si to v boji o titul rozdají Arsenal , Chelsea a Man.City.....

Reagovat
fantomas

Přijdeš si jako model, že ti přijde v pořádku oslovovat Rooneyho tak, jak ho oslovuješ?

Reagovat
Amos

Ano

Reagovat
Amos

samozřejmě jsem to napsal v zápalu nervů , jelikož jsme si tenhle výsledek nezasloužili.. vím,nemá to nic společnýho s urážkou ale nechtěl jsem psát znova jeho jméno , protože mi je z toho do breku

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš Tome, další, co to neunesl, takových sou tu dnes mraky.

Reagovat
Counter

ty by sis nezanadával?

Reagovat
Amos

Ne opravdu jsem to s tim "ušopleskem" přehnal,ale správnej fanoušek by si určitě zanadával.. a upřímně.. já jsem si zařval na celej barák , protože to jak si dokážeme prohrát vyhranej zápas mě udivuje

Reagovat
smazaný uživatel

Už si mě tu viděl po prohraným utkání házet špínu na tým, kterej nás porazil? Zvracel jsem tady snad po finále LM? Někdo to tady prostě nemá zapotřebí a to jsou právě ti lidi, který na tomto webu respektuju.

Jasně, chápu, že naše výhra dnes byla šťastná, že tomu Rooney pomohl při penaltě, ale takovej je fotbal, málokdy je spravedlivej, kvůli tomu přece nemusí každej nadávat na Mika Deana nebo na nás. Nadává tady snad fantomas hráčům MU? Nenadává.

Holt Manchester není Everton ani Pompey, musíte se smířit s tím, že nejste nejlepší v lize, jak jste si po třech kolech mysleli.

Reagovat
fantomas

Tak Fantomas to na druhou stranu neviděl, takže kdoví, třeba by mi taky něco ulítlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že neulítlo, určitě bys měl třeba nějaký námitky, ale znám tě, ty bys neurážel MU ani Rooneyho.

Já si taky doma občas zanadávám, ale prezentovat se na webu zvracejícíma smajlíkama není nic pro mě

Reagovat
fantomas

Tak jasný. Já se vztekám povětšinou kultivovaně, aspon na soupeře teda vždycky.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
Chazy

Nemuzes na icq? chcu probrat souhrn.. do minusek bych asi dal prvni cervenou sezony:)

Reagovat
Counter

Já si radši komentáře po finále LM ani nepročítal, ale budu ti věřit.

Fantomas tohle utkání neviděl, navíc je takový náš Talkers v bleděčerveném, takže ho bych jako příklad neuváděl.

A odpusť si narážky typu poslední věty, nikde jsem netvrdil, že nejlepší jsme, spíš přesně naopak. Jestli někdo dneska ukázal, že nemá s takovým výkonem ani na Big4, tak jsou to United.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední věta rozhodně nebyla narážka, je to prostě tak, místním fandům narostla křídla (tím netvrdím, že i tobě) po předchozích zápasech, o to krutější to dnes bylo.

A to, jakej výkon jsme dnes předvedli, nemá na složení big4 žádnej vliv, a to hned ze dvou důvodů:

1) Vzájemný zápasy velké čtyřky ligu nerozhodujou, obvykle platí, že když se tyhle zápasy odečtou z konečné tabulky, na pořadí nebo na mistrovi ligy to nic nezmění.

2) Úvodní kola sezony mají obvykle týmy jako Arsenal, Hull, Chelsea atd skvělej, kdežto MU, Spurs mají začátky slabší. Jenže liga se láme kolem Vánoc a po nich, kdy je kalendář nabitej a rozhoduje forma, šířka kádru a zkušenosti.

Reagovat
Counter

Tak Arsenal naposledy vyhrál první dva ligové zápasy před pěti lety tuším

Podle mě jsou zápasy Big4 prostě stejné jako všehny ostatní, je potřeba je vyhrát stejně jako mače s Burnley, nejde říct, že jsou nedůležité.

Arsenal bude mít i letos klasické problémy s kádrem. Pokud si to Wenger neuvědomí a nepřivede aspoň jednoho defenzivního záložníka, můžeme se s trofejemi rozloučit.

Reagovat
Chazy

Verdascooooo... Neveril bys, tie break 2. setu, Verdasco podaval za stavu 3:6, takze 3 set bally pro Querreyho. Nando odpodaval, pak se strasnym luckem vybral prvni servis Americana, okamzite prisel prudkej forhand, kterej Verdasco zas poslal tak napul lobem, tesne po care, kterej zkusil Querrey na jistotu volejem a trefil sit Pak teda za stavu 6:6 podaval, udelal dvojchybu.... a Verdasco vyuzil prvni set match ball, Yankee dva zabil uz za stavu 6:5

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně měl Fernando taky trochu štěstí Ale jak tak koukám na žebříček, tak to bude chtít ještě hodně povedený US Open, osmý místo je pořád nějakejch 600 bodů daleko.

Reagovat
Chazy

Jsou pak jeste dve 1000

Reagovat
Amos

Nikdo netvrdí , že jsme nejlepší a pokud jde o kvalitu,dneska jsme lepší byli :) ja se omluvil za toho " ušopleska " Wayne je bezpochyb skvělej hráč,ale dneska si to také mohl odpustit stejně tak , jako Eduardo.. jenže v případě Eduarda ta penalta nic neznamenala,kdežto tady to bylo rozhodující , navíc na druhé straně nebyla odpískána..

Reagovat
herbage

To takhle nejde brát, simulace jako simulace a je jedno v kterém zápase

Reagovat
herbage

No, není zápas jako zápas. Že jste prohráli finále LM nemůžete snad ani svést na nikoho jiného než smai an sbee, protože jste podali mizerný výkon. Dnešní zápas byl ale něco jiného a já oprávněné "nářky" fandů Arsenalu chápu, byť je tu nemusím tak silně ventilovat. Arsenal si to pohnojil sám, ale rozhodčí byl dnes také tragický, což se musí uznat. Útok na titul tu z fandů Arsenalu nikdo nedeklaroval, jen zde připoměli, že by se s ním mělo také počítat, zatímco místí tragédi typu Liqiued jej odsnunovali na nějaké sedmé místo. Fanoušci Manchestru by se po dnešním zápase měli předebvším styděť za Rooneyho a zamyslet se nad výkonem svých svěřenců, stejně jako and tím, že to letos titul zřejmě nebude, protože kádr máte úzký a nepříliš kvalitní. To fandy Arsenalu může těšit, že se jednoho dne vrátí zranění hráči a pak to bude o něčem jiném. to není výmluva, to je prostě fakt a mě už to neskutečně štve, že dva royk po sobě nemůže mít Arsenal alespoň na jeden zápas k dispozici kompletní kádr, byť i ostaní celky postihla podobná situace, leč ne tak dlouhodobě

Reagovat
fantomas

Odkdy Angláni skloňujou?

Reagovat
Counter

co říkáš na Vermaelena? pořád jsem nikde nezaregistroval tvé uznání jeho kvalit. A jestli napíšeš něco o vlaštovkách...

Reagovat
fantomas

Furt sem ho viděl víckrát v dresu Ajaxu než v dresu Arsenalu, takže já si pěkně počkám.

Reagovat
Counter

ale já nemůžu za to, že dáváš přednost sledování tragického Boltonu před kvalitní hrou Arsenalu

Reagovat
fantomas

Ne, jedinej ligovej zápas, kterej sem letos viděl, byl ten Arsenalu proti Pompey. To je celý.

Reagovat
herbage

Od nepaměti

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu odlehčení... Já se z toho Bruce zblázním, prvně tak sympaticky posílí a už to vypadá, že i Anton může hrát, jenomže musí hrát s Collinsem, kterého nepochopitelně ( ) Steve asi pustí do Stoke... Takže jestli bude hrát celou sezonu dvojka komiků Nuggsy - Anton, nepomohla by nám ani reklama od spořitelny... A už vůbec jsem nepochopil Bruceho střídání... Vypadalo to, že je zatlačíme a on k*rva na hřiště pošle Hendersona v 80. minutě, místo Leadbittera...

Reagovat
Chazy

Skoda, ze se nedari Martinezovi o neco vic, abych mel narok si rypnout

Reagovat
smazaný uživatel

Rýpni si, dnes to snesu...

Reagovat
Chazy

Nemuzu, zitra se mi to vrati :).. Ale tak ze Stoke jsi stejne nemohl zadny velky uspech ocekavat. Tam to bude zase nedobytne. Ale co me zajima, kdyz mate stred Cana - Cattermole, kdo z nich ma ofenzivnejsi ukoly? Lee umi hrat dopredu, asistoval na gol Jonese proti Rovers, tak jestli on :) by mu hodne pomohlo v rustu, kdyby smel tvorit..

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Cattermole. Ale... To jsem chtěl... Vy jste jej nenaučili vystřelit? Vždyť se toho dnes bál jako čert kříže, mj. Cana převzal po Collinsovi kapitánskou pásku...

Reagovat
Chazy

http://www.youtube.com/watch?v=0gXqU71RZcw

Ale on to umi!.., akorat si do zakonceni vubec neveri. U nas kdyz se prosadil, tak hlavou. Ale to je jen o psychice, jednou podle me bude goly strilet, zadny druhy Mascherano. Zajimavy, prijde mi zvlastni ji dat nekomu, kdo je v klubu tak kratce. I kdyz treba Melchiot to mel ve Wiganu stejne a zafungoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to dnes bylo vůbec zvláštní... Pulis má zájem o Collinse, Bruce den před utkáním přivede Mensaha na hostování, potom nechá kapitána v utkání, ze kterého čiší bod sedět na lavičce...

Reagovat
smazaný uživatel

No, umyl je pěkně, ale k tomu dnes nebyl ve Stoke vůbec prostor...

Reagovat
smazaný uživatel

No a jaký máš zatím z Cani pocity?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jsem viděl tři zápasy, z toho Cana nastoupil jen ve dvou... Nechci ho posuzovat, to udělám až po 20. kole... Ale je to bijec, to se musí nechat, v noci v parku bych jej rozhodně nechtěl potkat...

Reagovat
smazaný uživatel

To ne.. Uvidíme, myslím, že v Sunderlandu dlouho nevydrží...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

bude tam hrát Mensah, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu proboha?

Reagovat
herbage

Na stoperu, ne? Vždyť píšeš o dvojce komiků Nuggsy - Anton, tak snad Mensah jednoho z nich posadí, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o to, že on vůbec nemá co přicházet, má zůstat Collins, který svým výkonem dokáže strhnout k lepšímu i Ferdinanda, což je téměř nadlidský výkon... Jestli tedy Collins odejde, bude s ním hrát Anton a zase se budou půl roku sehrávat, Mensah nepřesvědčí a opci na něj neuplatníme, navíc Collins jakožto kapitán bude v prdeli...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přiznejme si......Wenger byl nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

A ty bys nebil naštvanej

Reagovat
smazaný uživatel

i přes prohru je Arsenal lepší než Manchester United

Reagovat
Counter

to má asi stejný význam, jako že United jsou lepší než Burnley

Reagovat
r.mrazik

tak o tom s tebou polemizovat nikdo nebude...i pres spatnou hru jsou pro me MU lepsi nez arsenal

Reagovat
Counter

OT: Bednář dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal za předvedenou hru,, ubulení fanoušci arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Na gunners.cz je spomaleně ukázané jak Rooney krásně skočil, pro ty kdo pochybují o jeho herectvi!!!

Reagovat
Tomekcz

misto neustalyho stezovani na penaltu si radsi puste tu sanci co ste nedali na zacatku 2. pule. Nejlepsi je hledat chyby jinde a ne u sebe

Reagovat
smazaný uživatel

stránka gunners.cz je ubohost sama o sobě jenom tam umí pomlouvat a nic víc....proste to neni solidni stranka na kterou by mohl jit solidni clovek

Reagovat
Liveral

Tak to je tvrzení o jehož pravdivosti by se nechalo polemizovat. Články tam jsou vesměs kvalitní, a že úroveń všech, co přispívají do diskuze není zrovna oslnivá, s tím nic nenaděláš. To by musela bejt registrace přes iq test...

Reagovat
Counter

tak co chceš zkazit na článku, pokud umíš anglicky... Jde o to, že 90% tamějších názorů je Brucovou terminologií scumích

Reagovat
Liveral

to je taky pravda .. ale tak měl jsem na mysli i např. "blogy" (jak já to slovo nesnášim) některých konkrétních autorů. A o tý druhý části jsem se už vyjádřil výše, ale řekl bych, že to není problém pouze téhle stránky, ale tak nějak obecně...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je jedno že v komentářích sou pomluvy....to je skoro všude . Mě vadí že tam když sem si dneska četl članek tak tam bylo napsané místa Adebayor ,Moneybayor atd. Už mě to celkem sere Prostě není to informační server ale spíš pomlouvací server

Reagovat
Liveral

Tak na tomhle se asi schodneme, tohle mě taky neuvěřitelně vytáčí. Myslim, že každý z nás by měl být s to projevit úctu k soupeři, protihráčí, k bývalému hráči klubu kterého nemám zrovna v lásce apod. A ne se schovávat na zkomoleniny tohoto typu...

Reagovat
Counter

tak třeba Cashley se ujal krásně a popř. Flamoney je taky přiléhavé

Reagovat
smazaný uživatel

Chodíš na nějaký o Arsenalu? Já nejradši na fcarsenalcz.com teda. tam se aspon nepomlouvá...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tam sem byl taky ta mi neva

Reagovat
C0br

Na gunners.cz je uplne krasne zpomalene videt, jak almunia sejmul rooneyho. Nevahejte a podivejte se.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Fletcher je pančku záložník, jediný hráč, kterého Manchesteru závidím, letos jednoznačně nejlepší hráč, dneska byl všude, skvěle bránil, rozehrával jinak podle mě to nebyla penalta, ale tak co vyhrál šťastnější, sedla by tomu remíza

Reagovat
Liveral

Reagovat
smazaný uživatel

Vymyšlená penalta a vlastňák => na hovno zápas pro Arsenal. Ale rozhodčí (neříkám, že schválně) ale hrál spíš pro Manchester. Skluz Fletchera proti Arshavinovi byl jasně penaltovej, ta Rooneyho penalta a pár autů, např když Nani naprosto jasně kopl míč do autu tak měl aut MU a Sagna dostal za protesty žlutou. Tentokrát nevyhrál lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

u toho Fletchera šlo o to, že zahrál rukou. Ne že sejmul Šavu.

Reagovat
smazaný uživatel

O obojí.

Reagovat
Counter

v konečném důsledku je to jedno, protože Aršavin asi o 20 sekund později vstřelil branku. Maximálně můžeme plakat, že nám rozhodčí pentli nepískne a Rooneymu to zbaští i s navijákem

Reagovat
smazaný uživatel

Njn a pak smolný gól Diabyho, který nehrál špatně...

Reagovat
Counter

to nebyla smůla. Byl tam úplně sám, nemusel ani skákat. Hlavně ho za to nekritizovat, už potřetí za sebou hrál poměrně slušně, což je velký posun oproti loňsku...

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Niektory fanusikovia Arsenalu ( a nielen na tejto stranke ale aj fanusikovskych) by sa fakt mali zamysliet. Boli sme jasne lepsi, prehrali sme vinou rozhodcu, Rooney nasimuloval penaltu atd .... co su to kurva za keci ? OK moze to byt pravda ale aky zmysel ma nad tym neustale vyplakavat? Take veci sa stavaju, teraz sa to stalo nam nabuduce nasmu superovi a GIF-ka s Rooneyho padom na fans strankach mi pridu ako vrchol blbosti. Hlavne ked Eboue o par minut pozdejsie zahral pad bez akehokolvek dotyku. Nechapem preco sa tu niektory znizuju na uroven cukotkarov ktory su aj po mesiacoch schopny kecat o Ovrebovi a podobne

Reagovat
Janča4

souhlas kámo

Reagovat
Liveral

mluvíš mi z duše...

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně inteligentní člověk

Reagovat
Counter

a to se ani nezastaneš Eduarda?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má vyzerať.

Reagovat
Lovec

Ty se vyloženě vyžíváš v tom, když ti přitakávají fanouškové ostatních týmů. Mě taky iritují komentáře typu "Zasraný Manchester blé", ale zase pochopím, že si tu fanouškové po takovém zápase zanadávají. Proč je proboha živého vrchol blbosti dávat na klubový web video s Rooneyho divem? Měli by se na to podívat všichni, co tu zvracejí kecy o tom, že to byla jasná penalta!

"Boli sme jasne lepsi, prehrali sme vinou rozhodcu, Rooney nasimuloval penaltu atd .... co su to kurva za keci ? OK moze to byt pravda ale aky zmysel...." - To je jako co? První jsou to kec'Y' a pak pravda?! Když tady žvaníš o zamyšlení ostatních, měl bys začít sám u sebe.

Reagovat
papos182

Jeste k te penalte, Rooney neRooney, byla to chyba Almunii, kdyby tam nedaval ruce, tak Rooney dostane zlutou.

Reagovat
Lovec

Myslíš chybu BRANKÁŘE Almunii? Jo a mimochodem, on ty ruky v poslední chvíli stáhl na zem.

http://fcarsenalcz.com/nafilmovany-pad-rooneyho.gif. - jasný důkaz, že Rooney simuloval, ke kontaktu tam skoro nedošlo. Když sebou plácl Eduardo, Boruc ho opravdu lehoulince ťukl do pravé nohy, to bylo ale ještě před pádem. Rooney letěl k zemi ještě metr před Hliníkem.

Reagovat
papos182

Ano, myslim brankare. Nema do toho souboje tak chodit, kdyz je pomalejsi nebo ma k mici dal. Tohle se bude vzdy piskat, at uz simuloval Rooney nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? ten kontakt tam byl celkem jasný, Almunia to řešil dost blbě...Rooney to udělla chtře, sice začal s pádem trošku dřív, nicméně ta srážka by tam stejně přišla vzápětí, protože manu tam ty ruce nechal, asi nechtěl riskovat zranění, i když to už je celkem druhořadá záležitost....nemáte si vůbec na co stěžoat, jde jenom o klasický bulíkový syndrom gooneřích fanoušků....bůůůů my jsme byli lepší tak jaktože jsem nevyhráli, bůůůů rozhodčí byl proti nám, bůůů nikdo nás nemá rád.....to už je strašná nuda....

Reagovat
Lovec

Tak proč to čteš? Já tady nebrečím, jenom jsem se snažil dokázat, že Rooney těžce simuloval. Někteří to tady nedokáží pochopit. Jak může někdo říct, že by to stejně penalta byla, KDYBY nezasimuloval. Já bych těch dkyby ve prospěch AFC našel...

Reagovat
smazaný uživatel

si klidně heledej, ale stejně tě nikdo kvůli zjevnému fanatismu asi nebude brát vážně....je jedno jestli by Rooney upadl teď nebo o půl kroku později ten kontakt by tam stejně přišel, Almunia prostě udělal chybu

jinak řekl bys že tohle http://www.youtube.com/watch?v=1GKXAKQY-0Y a tohle http://www.youtube.com/watch?v=uVb2gbMtN3I jsou simulace? Jeden scouseříček mi tvrdil že ne, tvoje tvrzení jsou taková podobná....jinak Arsenal doplatil na svůj dlouhodobý problém a všichni vímě že to není ani o Rooneym ani o rozhodčích....

Reagovat
afc

a aky je ten problem?

Reagovat
smazaný uživatel

nízká efektivita, podle fanoušků arsenalu tzv. "smůla".....

Reagovat
smazaný uživatel

1. vychadzal som z gunners.cz kde vacsina scumov ani neznesie pomyslenie ze by mohol byt Eduardo potrestany za simulovanie, ked sa vsak karta obrati hned je z toho krivda storocia a dat tam ten obrazok s Rooneyho padom je velka odvaha ked Eboue o par padol na zem bez dotyku protihraca Ide o to ze vacina fans Arsenalu tu vyplakava ako taky debili nad vecami ktore proste patria k futbalu a kazdy tym si ich zazije z jednej aj druhej strany

2. Arsenal bol v tom zapase prinajmensom vyrovnanym superom, rozhodne mal na to vyhrat a remizu si zasluzil, som z vysledku sklamany mozno aj nasrany ale vyplakavat nad tym nebudem. Kolkokrat Arsenal vyhral golom z ofsajdu, zle odpiskanov penaltov a neviem cim este ?

Reagovat
Counter

400. pro FC Utrecht

Reagovat
smazaný uživatel

Nadávat na rozhodčí je blbost. Připískával ManU, ale v našich silách bylo vyhrát, ať by dělal cokoli. To by ale Peršan nesměl přistupovat k zakončení tak laxně, mohlo to bejt 0-2 a nebylo co řešit. A jakmile se zápas otočil, bylo okamžitě vidět, co je naše největší bolest - nulovej, naprosto neexistující důraz. Nedávno jsem se dostal k obskurnímu DVD "Arsénova jedenáctka" - AW si tam zvolí ideální sestavu ze všech svejch svěřenců. Sem tam mě tam nějaký jméno překvapilo, ale právě u těch bylo největší devizou to, že do každýho souboje vlítli jak urvaný ze řetězu. Přesně v těchto zápasech nám chybí někdo jako Freddie "you only score against United" Ljungberg. Denilson o důrazu neslyšel ani z rychlíku, Songa jsem neviděl cokoli zbrzdit, Diaby všechno nahrazuje rychlostí, ale kdo je schopnej soupeře zničit psychicky i fyzicky jako Vieira? Přes tu naši zálohu všechno chodí na obranu, do útoku taky nic nevymyslej, máme je tam jen na to, abychom hráli v jedenácti. A ten závěr, no to byl totální výsměch. Tragéd Bendtner stále sní svou pohádku o tom, že je velkej technik a myslitel a pro balony si chodí buď do středovýho kruhu, nebo čeká u lajny a centruje na stosedmdesáticentimetrovýho Eduarda. Na co teda máme to dvoumetrový kopyto (který mimochodem přeskočí, resp. outmusculuje i batole)???

Reagovat
herbage

Bohužel naprostá pravda. Gallas i Vermaelen mají důraz dobrej, Vermaelen dokonce výbornej. Clichy ani Sagna nezajíždí zbytečn do soupeřů, ale nic jim také nedarují, pak je to ovšem už na pováženou. Denílson je svojí laxností proslulý a i když se malinko zlepšil, tak do takových zápasů nemá co zasahovat. U Songa problém není, jen zkrátka nemůže být kadžý zápas nejlepším hráčem na placa, kdžy má kole sebe bandu kopyt. Diaby mi k srdci nikdy nějak nepřirost. Je sice na svojí výšku ohromně obratnej a skvěl drží balón, ale dozadu nikdy nepomůže, stále jen vyklusává a zbytečně solúje a ztrácí míče. Navíc u jeho zakončení je vidět, že nepostrádá tvrdost, ale přesnost. Důraz v záloze by jistě byl s Cescem, který se nebojí jtí i do skluzu, byť ale na pozici tvořivého záložníka taky pěkně zlenivěl a nechá za sebe černou práci dělat jiné. Velmi by mohl pomoci Rosa, který si své odvede jak ve hře dopředu, tak dozadu, poctivě se vrací, dává hře myšlenku, umí se uvolnit i vystřelit, ten vážně při plném zdraví bude patřit mezi klíčové hráče. Od Nasriho Nějaký důraz taky nečekám, ale jemu to zas odpustím pro jiné vlasnosti a vyložený flákač to není. Robin van Perise je rozený bojovník a maká za dva, hlavně když má pásku. Jak tam zajel na pravé straně před vlastním vápnem do soupeře a vykoledoval si neprávem žlutou, to je zkrátka celý on, hladový po úspěchu. Avšak tím pozitiva končí. Aršavin se lehce otráví a je to hráč, který z ničeho nci dá gól a rozhodne zápas. Pravý opak Hleba, který byl neustále u míče, nabízel se, avšak zaboha nikdy nevystřelil na bránu. Ebou je také dříč, ale větší důraz mi také chybí. Občas hráče jen tak obtancovává, jindy do něj zase nesmyslně zajede, měl by si to nejdřív v hlavě urovnat a hlavně necpat se do zálohy nebo útoku. Eduardo je dobrý hráč, až na tu simulaci, která byla v jeho podání doufám psolední k vidění a u něj chtít nějakou tvrdost je zbytečné, od toho tam musí být jiní. Pro zkvalitnění pressinku si hodně slibuji od Walcotta, který bude na zápasy jistě natěšen. Bendtner ej sice snaživej, ale naprosto mě sere tím, jak hraje na křídle a jak řikáš, sbíjá si i do střeu pole a snaží se rozjíždět útočné akce. Už z toho začínám být zoufalý. Jeho msíto je na hrotu, ve vápně a on stále přikován u té lajny. Eduardo i Persie mohou hrát klidně křídla, Eduardo pravé i levé, Persie pravé, kde to má lépe přes nohu, ale Bendtner maximálně střed, nikdy jinde není platnej. Jak může takové kopyto u lajny msíto ve vápně oživit hru, oc si od toho Wenger sliboval? A proč místo Ramseyho, který je sice bojovník, ale zoufale nekreativní, nedá téměř stejně mladého Jacka, který dokáže jako jeden z mála hráčů rozhýbat hru, přejít přes hráče a dát finální přihrávku? To vážně nepochopím a nejsem myslím sám

Reagovat
Lovec

Myslím, že po tomto vyčerpávajícím příspěvku už sem ani nemusím nic psát. Jen bych tě opakoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere mi tam taky nějak chyběl... Jen se mi nechce věřit tomu, že by ten Dán na křídle byla Wengerova intence, to přece vidí každej a už minimálně druhou sezonu. Fakt mi nějak připadá, že Bendtner je přesvědčenej o svý technický vyspělosti a geniálním hráčským vidění, a proto se vyhýbá černý práci na hrotu. Nebo se těch stoperů jednoduše bojí. Je fakt, že v silovejch soubojích propadává na celý čáře.

Chtělo by to ještě jednoho Vermaelena do středu zálohy a třetího na hrot, pak by ta hra možná k něčemu vypadala. Z tohohle úhlu pohledu mi připadá naprosto neomluvitelný, že se AW vykašlal na přetáhnutí Vieiry a Huntelaara. S technikama se to vyhrávat nedá. Jasně, zalepí nám pusu, až zase někoho totálně přejedou, ale tenhle mančaft není postavenej na hru, která bolí, ani na soupeře, kterej se jim vyrovná. Záloha umí hrát jen když se daří, a to rozhodně nebude každej zápas. Je to dost smutný...

Reagovat
herbage

Van Persie je dobrej bojovnej hrot, k němu na křídla Šava, Eduardo, Walcott či Vela a bude to dobré. Bendtner snad jen jako alternace na střední útok ke konci zápasů, kdy je potřebe někdo s jeho postavou do vápna a na standardky. Jinak já už to tu psal několikrát, návrat Paddyho ne, spíš koupě Gojko Kačara, který dokáže hrát stopera, střed zálohy i útok, všechno vlemi kvalitně, je důrazný, má přitom skvělou techniku, dobrý v osobních soubojích, skvělá tvrdá střela oběma nohama, dalo by s říct dokonalý hráč. A je mu jen 22

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom dotaz.. proc autor v souhrnu zapasu ManU-Arsenal pise porad Arshavin? Nema snad na klavesnici "š"?

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavin vypadá líp než Aršavin...Taky to tak píšu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze Arshavin je v cestine naprosta kravina... tenhle "univerzalni" prepis v anglictine nebo v jinejch jazycich, ze v nich oproti rustine nejsou pismena jako č, š, ž... takze tvary jako Zhirkov, Arshavin a podobne jsou patvary, kdyz cestina stejne jako rusina ma pismena š, ž a podobne.

Spis bys mel prestat hrat fifu nebo ja nevim co, pak te to ovlivnuje k takovejm kravinam ....taky nebudu psat treba Rosickí, protoze by to podle me vypadalo lip nez Rosický.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ovlivňuje hlavně to, že to má na drese a na FB...já rusky neumim tak ti budu věřit, ale stejně asi budu psat dál Arshavin...

Reagovat
smazaný uživatel

no a ty určite na klávesnici nemáš "ž"

Reagovat
smazaný uživatel

Pompey si zaslúžili dať ten gólik ,hlavne za poslednú 20 minútovku ,v ktorej predčili súpera.Trošku sa čudujem ,že Nugent nehrá v základe,dnes mohol byť hrdinom,ale zle mu to sadlo.Hra Citizens ? Nič moc, najprvto stačilo,ale potom mali problémy...Portsmouthu chýbajú už minimálne 2. sezónu poriadne krídla...

Reagovat
Chazy

Man City ale bylo ale daleko lepsi. Ze melo Pompey sanci, to bylo zarezem rozhodcich. V prvnim polocase neuznali regulerni gol na 2:0, z tech penalt pro City alespon jedna byla, Hughes udelal 2 zakroky na zlutou pote, co uz jednu zlutou mel. Pompey jsou proste tragicti, rozhodci hraje s nima a stejne je jim to k nicemu.

Reagovat
Chazy

Vubec jsou ti rozhodci nejaci divni, ted mel mit redku Melchiot

Reagovat
Chazy

Diame sundal skluzem Moyese, kdyz zvedal mic za carou ze zeme .. to je zapas

Reagovat
papos182

To bylo stylove

Reagovat
smazaný uživatel

Máš recht a tá hra bez krídel je žalostná ,ale ten gól si za tých 20 minút(!) zaslúžili...

Reagovat
smazaný uživatel

dresy Man City

Reagovat
Chazy

Tak oni maji mit spodek bily, pak jsou ..

Reagovat
smazaný uživatel

mne pridu tragicke tak ako tak

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se vůbec nelíbí ty venkovní dresy Wiganu.

Reagovat
vladis271

o co ide hughseovi

ked nechce davat weiisovi sancu preco ho nepustil na hostovanie???

Reagovat
vladis271

If I had the wings of a sparrow

If I had the arse of a crow

I'd fly over Old Trafford tomorrow

And shit on the bastards below below

I'd shit on the bastards below.

Reagovat
Chazy

Tak mily pane Martinezi, snad uz chapete, ze davat Scharnera na CB je jako davat Rooneyho na RB. Ze se rika, ze to umi, neznamena, ze to neudela z nejlepsiho hrace tymu podprumer. Snad je tohle konec pokracovani v omylech, prehmatech a nepochopitelnych uletech Steva Bruce.

Scharniiiee

Reagovat
Chazy

Gomez tyc .. to je k placi, takovych sanci a stejne jen 0:1....

Reagovat
Chazy

1:1.. no comment..

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis a Villans odmitl proto, ze mel hrat full back :-)

Reagovat
Chazy

Ja vim, vsak je taky nesmysl, aby ho hral. Snad to vcera pochopil i nas Spanel :)

Reagovat
Chazy

Sinclair Hraci sli 6 na 2, mel neuveritelne casu nahrat komukoliv, kdo by mel prazdnou branu, on misto toho udela klicku a trefi golmana... toto si dovolit v nastaveni, za nerozhodnyho stavu, to je uplne na ranu.

Z protiutoku penalta EFC... supr Scotte

Reagovat
smazaný uživatel

můj tiket mu děkuje:)

Reagovat
Chazy

Ten muj nenavidi Rovers a Sambu konkretne, protoze si vcera dovolil netrefit prazdnou branu. Jinak mi vsechno vyslo..

Reagovat
smazaný uživatel

mě se teď hraje poslední zápas, bohužel sem se nechal zlákat na kurs 2.10 na atlético a oni prohrávaj

Reagovat
Mimalu

paráda Everton doufam že už se konrčně zvednou

Reagovat
papos182

Everton - Wigan skvely druhy polocas. Na konci mohly rozhodnout oba tymy, stastneji to skoncilo pro Everton. Skoda te sance Wiganu, kdy sli 5 na 2. Proc nechytal Kirkland? Moc se mne libil Fellaini

Reagovat
Chazy

Skoda pry Zabil to ten scum.. Nevim konkretne, proc nechytal tentokrat, ale on ma chronicky problemy se zadama a rok co rok musi par zapasu vynechat. Ale treba je v tom neco jinyho, nicmene jsem zvykly na ta zada.

Reagovat
papos182

No jo, Sinclairovi je tym Wigan nekde.

Reagovat
Chazy

Jono, snad uz nikdy nepujde do hry, kdyz bude na lavicce i Koumas

Reagovat
herbage

Adewhoreyor Viděl jsem asi 10 minut zápasu Citizens a nešlo se na do dívat. Hra absolutně bez nápadu. Naopak Pompeys mile překvapili a celkem jejich hra už měla nějaký řád

Reagovat
smazaný uživatel

A už dal 3 góly, nemilé co?

Reagovat
Chazy

Zadny tym nedokaze hrat krasny fotbal porad :)... ale Adeabyor tam hraje vyborne, ty prachy jsou pro nej motivace

Reagovat
herbage

Zatím jsem neviděl od nich ani jedno pěkné představení, pod Eriksonnem tehdy hráli určitě lépe Co jsem četl online, tak Adewhoreyor dal gól po rohovém kopu hlavou, ot tedy musel být nádhera Ale jestli budou dále hrát Hughesovo straé oblíbené 4-4-2 bez DM, tak se jich nebojím, že by mohli hrát na špici tabulky

Reagovat
Chazy

Koho zajima cos nevidel, proti Wolves hrali naprosto paradne a zaslouzili si vyhrat tak 5:0..

Reagovat
fantomas

To snad nemužeš myslet vážně...co se týče Citizens, seš stále hloupější a hloupější.

Reagovat
herbage

Nevím co se jich pořád zastáváte. já neřikám, že jsme viděl všechny jejich zápasy, ale co jsem vždy viděl 10, 15 minut, tak mě jejich hra nezaujala a vypnul jse. Že vám stačí, když hrjaí na úrovni Blackburnu, to je váš problém, ale to že oni chtějí útočit na titul, vrazli za poslední tři roky přes 300 mega euro do posil a výsledná hra je tato, tak je to potom vyložený propadák. Každý lepší tým je slupne jak malinu, viz rezervní kádr Barcelony, kterej si je chvílema vodil jak dorostence

Reagovat
Chazy

Ze ty soudis tymy na zaklade 15 minut nebo 2 zapasu s Arsenalem, to mi prijde jako problem. Ja te obdivuju, ze si vubec dovolujes delat soudy a mluvit o propadacich

Reagovat
herbage

holt si vybíram špatné okamžiky. Viděl jsem je proti Rangers chvilku, tam hráli otřesně, pak sestřihy zápasů s Balckburnem, celý zápas proti Barceloně a dneska dalších deset minut a zkrátka mě jejich hra nijak nezaujala, děsná nuda

Reagovat
Chazy

Tak se mrkni na to video, tam mas to dulezite ze zapasu. Kdyz muzes soudit na zaklade sestrihu s Rovers, tak i na zaklade toho s Wolves.

Reagovat
fantomas

Ti bude argumentovat, že to je nováček, slabej mančaft a tak dále...

Reagovat
herbage

Nj, já se potom podívam

Reagovat
Chazy
Reagovat
fantomas

Už dneska ho těch 10 minut málem zabilo.

Reagovat
herbage

Tak čekal jsme na náš zápas v malé kopané, tak jsem se na ně ze zvědavosti podíval, ale krom Tevézova pěkného uvolněné si nic nepamatuji

Reagovat
smazaný uživatel

ze zápasů "tvého" Woolwiche si neutrál zapamatuje jen jejich ochotnická vystoupení...

Reagovat
Chazy

Vzdyt ja nerikam, ze dneska hrali perfektne. Ale na City jsou proste tri pozitiva - Mubarak se snazi pracovat daleko vic pro anglicky fanousky, jak Abramovich. Jejich kadr je predevsim britsky, Anglicanu a odchovancu maji dost. Vede je Hughes a snazi se jim dat svuj styl hry od Rovers. Je jasny, ze se sehravaji, ale obcas hraji paradne. Jinak je City sra*ka, ale proste maji tri plus a ty jim budu branit:))... proti Wolves me neuveritelne bavili..

Reagovat
herbage

Na to aby hráli jak Blackburn+ nemuslei nesmyslně vyplítvat tolik finačních prostředků. Já třeba respektuji Real, když Peréz jde se svojí kůží na trh, zadlužil svůj klub a nese tak riziko neuspěchu na svá bedram, ale co se můž stát šejkům? Nic. Ve fotbale tak chybí křehká rovnováha, kdy všechno má svojí nějakou cenu, kdy úspěšný je odměněn a neúspěšný ne. Mancity narušili celý tento koloběh a to jim nikdy neodpustím, stejně jako si neodupustím každý plivanec na tento "klub", stejně jako každý posměšek při každém neúspěchu

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé, že ti nevadí čukotka - která je v tomto směru mnohem hoší exemplář zla, anebo Woolwich - zloděj talentů N.1....

Reagovat
Chazy

Hezke.. bohudik, ze jsou v PL i tymy jako Stoke.

Reagovat
herbage

Stoke respektuji, na jaře se mi svýmy výkony dostali. Už to není ten tým Delapa a jeho autů, už se prezentují konečně jako tým

Reagovat
herbage

Kohopa prosímtě Arsneal poslední dobou ukradl? Chelsea mi rovněž vadí, ale ta se již poslední dobou chová alespoň drobet rozumně a posiluje pouze tam, kde potřebuje. Zajímavé je, že ty té zlé čukotce v LM fandíš

Reagovat
Chazy

A proc porovnavas prvni rok sejku Man City a 6. rok Abramoviche? Tehdy Roman vyhazel pres 100 mega dva roky po sobe, navic za hrace, co ani nepotrebovali a neprosadili se.

Reagovat
Chazy

A ja aspon doufam, ze Man City pujde v nakupech dolu, kdyz se jim prakticky kazdy hrac chytl. Nepotrebuji uz kupovat kazdy rok 5 hracu. Neverim tomu, ale doufam v to.

Reagovat
herbage

Já vim, první léta se chovali podobně, ale s jedním pdostatným rozdílem. Zatímco Chelsea kupovala hráče ze zahraničí jako Robben, Drogba, Essien a z ligy skupovala pouze mladé naděje jako Johnson, Bridge, Parker, tak manCity systematikcy oslabuje nejbližší konkurenci, což se zkrátka nedělá. Ale prakticky jsou na tom Chelsea a Mancity stejně, jen šejci jsou bohatší a arogatnější

Reagovat
Chazy

Odkdy se to nedela?.. Ano, presne tak, jejich arogance je prokazana tim, ze vylepsili prostory uvnitr i kolem stadionu pro fanousky, treninkovy prostory pro hrace, dali fanouskum pohodlnejsi a rychlejsi zpusob, jak nakoupit listky, ktery jsou zlevneny... donebevolajici, jak jsou ti arabove spatni. Ty furt nevis o cem mluvis. To bylo jako kdyz si tady mluvil o tom, ze CFC mela vetsi historii, kdyz je Roman koupil a ze City jsou skutecne tym bez historie. Ty se vzdycky opres o neco, co sis sam vydedukoval, ale ani se nenamahas podivat, jestli oravnene..

Reagovat
herbage

Já se hádat nechci. Mě nezajímá, co dělají pro fanoušky, mně zajímá, jak se ten klub chová, jaké hráče kupuje, jak si počíná na přestupovém trhu a pdoobně a zkrátka neexistuje pro mě momentálně více nesympatický tým, než právě Mancity

Reagovat
Chazy

a co dela klub pro fanousky, to nevypovida o tom, jak se klub chova?

Reagovat
smazaný uživatel

Real

Reagovat
Chazy

Real neohrozuje Arsenal o nic jinyho herbagemu nejde.

Reagovat
herbage

Real si hlavně kupuje hráče za své a má větší historické jméno. Pokud Peréz selže, Peréz za to krutě zaplatí a zde se člověk může reálně dočkat, že se tak i stane. Kdežto i City může člověk jen doufat, že se ta banda prostitutek smaa rozhádá

Reagovat
smazaný uživatel

Za svý, to ma teda podrž.

Reagovat
smazaný uživatel

zadlužený Real nabral šílenou hypotéku, a doufá, že když se mu to posere, tak to nějak dopadne - vědí, že jsou protěžovaným státním klubem, a stát ho nemůže nechat padnout na hubu.....to je celé.....určitě nedopadne jako Leeds....

Reagovat
smazaný uživatel

se prober, ukradení Arnesena, ukradení A.Colle, prasárna zaměřená na United s Mikelem, ty si fakt absolutně nevidíš do huby

Reagovat
fantomas

Zkrátka nedělá? Hrozná hovadina. Nehledě na to, že nevidim jediný důvod považovat za lepší zkupování (a následné ničení) mnoha anglických talentů.

Reagovat
herbage

Arsenal anglické talenty rozhodně neničí. Pokud nemají kvality nato hrát za Arsenal, tak jim Arsenal nebrání v cestě za štěstím v jiném klubu

Reagovat
fantomas

A kdo se baví o Arsenalu? Reagoval sem na Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens se do dvou let také "uklidní", to že mají čukotkáři každoroční 100 000 000 provozní dluh by tě nemělo nechávat kldiným a plamen své nenáisti bys měl zaměřit i na ně, pak to vypadá, že měříš dvojím metrem .... , wooliwich a jeho juniorský tým složený za bednu konzerv je zase jiný příběh....já, čukotce v LM rozhodně nefandil, jen jsem se podivill nad jejím totálním zářezem - jestli tomu říkáš "fandění", tak tomu nějak přestávám rozumět....

Reagovat
herbage

Nevím. chelsea a její platová politika je kapitola sama pro sebe. U Chelsea se mi tehdy líbilo, že postavili novej kádr okolo hráčů, kteří již v týmu byli jako Lampard, Terry, J.Cole a vhodně jej doplnili. Přitom hráli dobrý, moderní fotbal. Mě City nevadili, když je vedl Eriksson, koupil třeba Petrova, Čorluku, ale nákupy typu Robinho, Tevéz, Lescott, Barry, Touré, Adebayor mě vážně štvou, navíc ti hráči co pak trousí za poznámky o svých bývalých klubech. Nemají ani špetku cti a takovým hráčům, kteří kvůli více prachům přestoupí do horšího klubu a ještě v rámci ligy, nemůže přeci přát něco dobrého

Reagovat
smazaný uživatel

vole, dej si sprchu, čukotka byla v tom směru mnohem horší - buď jsi na to už zapoměl anebo jsi to tehdy nesledoval.....

Reagovat
herbage

Těžko říct. Tehdy jsem se na to díval více vaší optikou, dnes bych na ně nadával stejně jako na šejky. Spíš že je to tak dávno, tak necitím potřebu na ni neustále plivat. jinak máš pravdu, že jsou na tom Chelsea a City nastejno. Já tu Chelsea nechci hájit, jen zkrátka i mě neznámých důvodů je mi o něco sympatičtější než dnešní City

Reagovat
smazaný uživatel

tehdy neexistovala Big4 - střídalo se tam na 3 a 4 fleku více klubů, a najednou tam to jedno místo zabrala Čukotka, dneska je Big4 uzavřenou společnosti - a najednou přijde někdo, kdo ji chce mermomocí rozbít - proto to jde více vidět...

Reagovat
Chazy

Mne tehdy CFC vadila daleko vic, protoze tehdy mohl hrat CHL Newcastle, tehdy mohla hrat CHL CFC... Nebyt CFC, nevznikla by zadna Big Four, Villa by si mohla letos hrat CHL, Chelsea by hrala Championship. To CFC muze za ten nudny stereotyp PL, kdy kazdy rok hraji ty stejny tymy CHL a kluby jako EFC pres ohromny uspech nedostane penize z Evropy. Kdyz uz to je takhle, tak podporuju, kdyz nejakej tym hleda zpusob, jak udelat PL zajimavou i nekde jinde, nez v boji o zachranu. Proto mi City vadi min, jak CFC. Navic se mi libi, jak City jedna s fanousky, jakyho ma managera, kolik ma Anglicanu, odchovancu, jaky fotbal chce preferovat... proc ty neocenis, ze nas ceka konecne napinavejsi sezona?:)

Reagovat
herbage

Mnohem sympatičtější jsou mi cesty, kterými se vydali Everton, AV i Tottenham. Nákupy Barryho, Lescotta a Adebayora s Tourém se pro mě City staly zkrátka těžko stravitelným klubem. jak ještě navíc pyskovali na své bývalé kluby a jak si přestupy vydupali

Reagovat
Chazy

Vzdyt ja nikde ale netvrdim, ze sli lepsi cestou jak Villa, Everton a Tottenham Ja jen usmernuju to tvoje nadavani na City, protoze proste az moc casto utikas od reality do faktu, ktery sis vytvoril, abys mel lepsi "antisejkovskou" pozici. Od blafu o tom, jak Man City je klub bez vyznamu a historie, po to, jak hrozne se chovaji majitele, jak hraji strasny fotbal atd... ja sam vidim spoustu zaporu na MC, jsou pro me politikou jeden z nejmin sympatickejch tymu PL, ale ty to prehanis, az se jich musim zastavat.

Reagovat
Chazy

Hlavne nechapu, jak muzes tvrdit, ze oslabovani soupere nepatri do fotbalu, ze se to nedela, ci co.

Reagovat
herbage

Tak dlouhodobě to dělala snad jen Sparta, ale aby jeden klub koupil od nejbližších konkurentů během jednoho léta po od každého po jednom, v případě Arsenalu po dvou klíčových hráčích, to jsme ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

koho měli vykoupit? Stoke, Bolton?

Reagovat
herbage

Ano, nebo třeba kluby z nižší ligy, např Newcastle, Boro + zahraniční kluby. Takový Shawcross, Bikey jsou maldší než Touré s Lescottem a jsou to vlemi kvalitní hráči. Na levé křídlo mohli místo Robinha mít Downinga, na hrotu jim stačil Santa Cruz, dvojku mohl dělat někdo méně známý. místo Barryho mohli dát šanci odchovanci Johnsonovi nebo při systému 4-4-2 mohla hrát dvojka De Jong - Ireland. V útoku si mohli ponechat Sturridge, v obraně maj Onuohu, Kompanyho taky. Tým ve složení Given - Zabaleta(Richards), Richards(Onuoha, Bassong, Shawcross, Bikey), Kompany(Dunne), Bridge(Belhadj) - De Jong(Kompany), Johnson(Etuhu) - SWP(Bellamy), Ireland, Downing(Petrov) - Santa Cruz(Sturridge), mi přijde mnohem sympatičtější a ne zas o tolik méně kvalitní

Reagovat
Chazy

Praveze by byla vyrazne mene kvalitni Byl by to kadr na urovni EFC, Villy. Jak jiste vis, oni maji vyssi ambice. Ano, mohli koupit takove hrace, ale nedosahli by vubec toho, ceho chteji. A kdyz se uvazi, kolik vyhazeli za hrace, tak az na ten utok, maji kadr sympaticky dost..

Reagovat
smazaný uživatel

To mají podle tebe s hráči jako Shawcross nebo Bikey hrát o titul?

Reagovat
herbage

Tak ejslti chtěli lepší stopery, stačilo se podoívat do Evropy. Takový Lucío, kapitán brazilské repre, byl levně k mání, stejně tak Josip Simunić z Herthy Berlín, Za stejné prachy jako za Lescotta mohli mít i Chygrynského, možností bylo spousty

Reagovat
Chazy

Ty vole, tak jestli tohle by pro tebe bylo lepsi, nez kdyz koupi Anglicany, tak uz nikdy sem nechod psat o tom, ze v PL je moc malo Anglicanu a je to liga o cizincich..

Reagovat
herbage

Tak já sjem rád, že Lúcio šel do Interu, kde mu bude více sedět liga. Že pro City je Lescott s Tourém asi nejlepí možná posila na daný post, to je asi fakt, ale nelíbí se mi to přetažení hráče v rámci ligy, to je celé. Neím ejstli zrovna Evrton a AV to posílí, ale Arsenal zcela jistě ano

Reagovat
smazaný uživatel

Já na přestupech v rámci ligy nevidím nic špatnýho, pokud jsou obě strany spokojený s cenou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak cena je jedna věc, druhá věc je ta, když mateřský klub nechce hráče prodat, protože má nějaké ambice, ale klíčový hráč díky umělému tlaku ze strany kupce si postaví hlavu a začne trucovat - viz Lescott, Berbatov, Barry, Essien Adebayor, atd. - a klub je pak nucen přistoupit na nabízenou cenu, která je výhodná jen relativně

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vravím, to je problém hlavne hráča. Samozrejme individuálne sa dá hovoriť aj o nie práve korektnom prístupe zo strany lanáriaceho klubu (ako napr. MU) ale aj tak je to vo väčšine prípadov o osobe hráča samotnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to už je problém, s kterým už bohužel klub, kterej vlastní hráče nic neudělá. Buď si nechá hyenu ve vlastním korytu, který bude muset platit a s největší pravděpodobností jsou takový hráči přeřazení do béčka, nebo se budou snažit vyždímat z přestupu co nejvíc peněz a nezbyde jim nic jinýho než nespokojeného frajera prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

A zvyšok je len problém charakteru samotných hráčov (Lescott) a ich presvedčenia, prípadne ich motivácie (Kolo). Za to hádzať špinu na klub by som rozhodne nerobil. To skôr v prípadoch ako Real a Robben atp.

Samozrejme je jasné, že za daných okolností je skúsený zahraničný reprezentačný stopér hrajći dlhoročne PL a Angličan jednoducho najlepšie riešenie, čudovať sa tomu nemožno.

Reagovat
herbage

A co kdyby vám koupili Terryho s Lampardem, co bys potom na ně říkal? Vem si, že byste neměli strejdu Romana, museli byste hospdoařit skromně, jako Arsenal, tottenham či Everton a City by vám nabídli lukraitvní nabídku za tyto dva hráče a vaše vedení by je muselo pustit. Hráči by pak po přestupu začali Chelsea pomlouvat, že si jich tam nikdo návážil a že hrát v City je pro ně velká čest. Ty bys to jistě pochopil, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v prvom rade by som sa na nich vysral a ohornul nosom. V druhom rade je to otázka peňazí. V treťom to nie je vina Citizens. Vo štvrtom by ma to zamrzelo vzhľadom na ambície. V piatom by som hľadal náhradu a v šiestom by mi to žily netrhalo, mne nejde len o trofeje. A čo na to Strike?

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvý vím, že by se to nestalo a kdyby, tak bych si řekl, že jsou to prachobyčejní čuráci, kteří si ani nezasloužili nosit dres Chelsea. Nevím co víc bych si o té kauze měl myslet. Arsenal peníze má, Wenger to prohlašuje stále, jen nemá potřebu je použít. A jestli by ses chtěl dát vymlouvat, tak holt jste neměli stavět to betonové monstrum.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak nebolo niet a nebude nad staré dobré Higbury, to dýcha históriou.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, sice nemělo nic moc kapacitu, ale aspoň u stadionu pokud není na spadnutí by se na historii dbát mělo. Alespoň v tomhle jsem za jedno s naším vedením, že Stamford Bridge je pro nás všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Anfield pre mňa nedýcha tak ako OT a Highbury. Predsalen, im sa nič nevyrovná. Samozrejme, pre CFC je lepší Stamford Bridge akoby mali hrávať na čomsi ako Emirates či City of MS, to je na zbľutie. To ešte aj Fratton park je na tom dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Fratton Park mi ani nepřipomínej, ten stadion miluju. Na Pompey - Chelsea to tam žilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bratranec tam býva neďaleko, ale že by ma nejak lákalo ísť na Pompeys

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší fans v PL vole, běž tam určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

A není lepší vzít dva skvělé stopery, kteří mají nahráno v PL dvě prdele a patří v Anglii mezi špičku, navíc když jeden z toho je Angličan? Momentálně mají neomezenej rozpočet,takže jim je nějakých pět mega sem a tam ukradených....

Reagovat
Chazy

Ted mi rekni, co meli delat, kdyz chteli kupovat hrace, kteri se okamzite adaptuji a budou mit vysledky? Vykoupit Championship?

Reagovat
papos182

Stale nemuzes prekousnout, ze od vas koupili dva (podle tebe klicove) hrace...

Reagovat
herbage

No klíčové vskutku ne, naopak jsme za jejich odchod nyní rád

Reagovat
Chazy

Fans MU jsou radi, ze sel Tevez, fans Villy, ze Barry, fans EFC, ze Lescott. Vsichni mate lepsi nahrady, za penize koupite lepsi hrace. Vlastne byste City meli milovat, zbavili vas vasich kotev.

Reagovat
Chazy

Jenze CFC se tehdy nadluh dostala do CHL, proto mela vyssi kvality, i kdyz sama o sobe sla doprdele a nebyt Romana, tak skoncila hodne blbe. Naopak Man City bylo niz, ale aspon poradne fungovalo uz nez prisli investori. Je ale logicky, ze meli min kvalitni kadr, proto museli vic posilit. Je ale chvalihodne, ze hraci jako Richards, Onuoha, Johnson a Ireland jsou stale v klubu a pocita se s nima. Ver, ze byt Roman v Man City, tak privede nekoho, kdo je vyhaze. No a co se tyce nakupu, tak je mi jasny, ze jsi mel rad MC pod Erikssonem, protoze za nic nestali, hrali kolem 10. mista a dostali 7 golu od Bora. Naopak pod Hughesem loni porazili doma Arsenal, doma byli lepsi jak Arsenal a letos jsou stoprocentni. Mel bys je rad i kdyby zkoupili vsechny hrace Newcastlu, bylo by ti fuk, ze tim NUFC poslali do druhy ligy, hlavni by pro tebe bylo, ze byli dole. Ted, kdyz se jim dari, tak te serou. To je logicky, ale kolem toho napises nesmyslu dalsich, o historii, o aroganci majitelu, to je neuveritelny.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že tady se nejvíce projevuje herbabeho "gunneři" dušiška - intenzívně totiž cítí, že Citizens se tlačí na místo Woolwiche - proto bije hystericky na poplach....

Reagovat
Chazy

Ja si myslim, taky se tim vysvetluje, jak rikal, ze CFC mu tehdy tolik nevadila. CFC se proste jen zaradila do CHL, kdyz je Roman koupil... AFC vyhral titul a mel neotresitelnou pozici. Ted je Arsenal mozna nejslabsi clanek velky 4. a prisel dalsi velky tym, co se tam chce nacpat. Pri tom zatim nejnebezpecneji vypadate vy..

Reagovat
herbage

Tottenham mi nikdy nevadil, protože je to tradiční anglický klub, který hraje přímočarý, agresivní fotbal, na který se dá i koukat. Sázejí navíc na britské hráče, což je ale značně kontraproduktivní, protože si sami tak komplikují cestu za úspěchem, kterej ale pro ně není prioritou. Hráče nepřeplácí, mají v kádru klubisty, mají vyrovnaný rozpočet a nebýt někdy vyloženě nekoncepční přestupové politiky, tak by jim nebylo ani co vytknout. To Arsenal má více chyb, já to vím, přesto mi ale jimi produkovaný fotbal přišel více na chuť a je mi lépe stravitelný

Reagovat
smazaný uživatel

možná jsi hrál v mládí házenou někde v ghettu....

Reagovat
herbage

Adeabyor pryč, Hleb a Flamini pryč. Zůstaly jen klubisté jako Clichy, Sagna, Robin + šanci dostávají hráči jako Wilshere, Ramsey, Gibbs, Bendtner, Vermaelen, kteří se pro PL narodili. neříkej, že ti letošní Arsenal není o něco sympatičtější?

Reagovat
smazaný uživatel

když skončí od 5. fleku níže, tak mi budou, pravda, o něco sympatičtější, skončí-li v tabulce pod Spurs, tak není co řešit - kdo by se na ty dorostence z poza Kanálu vlastně zlobil....

Reagovat
herbage

No ale vážně, neříkej že se ti herní projev třeba takového Wilshera či Walcotta nelíbí? Dle mého soudu je Wilshere největší britský talent za poseldních 10 let, srovnatelnej je snad jen Giggs a J.Cole, byť ty Jack za pár let strčí lehce svým umem do kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

takových náctiletých talentů tady už bylo......na druhou stranu do této diskuse se nemůžu pouštět, protože zápasy Woolwiche fakt nesleduju....

Reagovat
herbage

Tvoje chyba, jiank bys věděl, že Wilshere je skutečně jedinečný talent, kteýr po anglických trávníchc jen tak neběhá, ale uvidíš v budoucnu sám, možná už letos

Reagovat
smazaný uživatel

v Tottenhamu hrál Terry Dixon - 16 letá superstar, v 16 létech již seniorský reprezentant Irska, měl to být nový Rooney - měl všechno co měl (má) Rooney, no a v 17 z ně byl invalida (dvě vážná zranění kolena na stejné místo), teď se zkouší rozehrát tuším ve West hamu - a nikdy už nebude tím čím mohl být....

Reagovat
smazaný uživatel

To sú proste až 3 aspekty: 1.talent 2.zranenia 3.psychika a až keď naplnia všetky, hovoríme o hviezdach. Talentmi ich označiť dokážeme. Inak čo sa týka Wilshera, tak to je pravda, je to talent ako hrom, ale bude potrebovať postupnú záťaž, psychiku odolnú voči vonkajším tlakom a hlavne šťastie, aby ho zranenia obchádzali, čo sa v tíme Arsenalu často nestáva. Každopádne ak všetko pôjde ako má tak je to viac než len príšľub do budúcna pre Albion.

Reagovat
herbage

Asi tak

Reagovat
Chazy

... z jake hovadiny se nakonec stala konecne poradna EF EPL diskuze po tydnech

Reagovat
Chazy

Si tak rikam, co bylo nejasneho na tom "Jinak je City sra*ka, ale proste maji tri plus a ty jim budu branit:))".. a oni ten fotbal jako Rovers chteji hrat na te nejvyssi urovni, coz samozrejme kvituju vzhledem k tomu, jakym fotbalem se Big Four prezentuje.. aspon tam bude na co koukat, samozrejme jeste lepsi by bylo, kdyby se do CHL dostali i Spurs.

Reagovat
fantomas

K Adebayorovi se vyjadřovat teda nebudu, když jsou pro tebe hlediskem jen góly. A co se Citizens týče, taky moc mluvit nemusim - Chazy to přesně vystihl.

Reagovat
smazaný uživatel

hej, herbage, ten Woolwich ti slušně vlezl na mozek, jakožto jejich "sympatizant" se prezentuješ jako jejich ultra utras..:-), jinak ten slaboučký Citizens, který podle tebe úpěl pod Barcelonou tu Barcu nakonec porazil - a o tom je fotbal .....

Reagovat
herbage

Já jsem spíš ultras obránce dobého fotbalu a ani mě nepřekvapuje, že ty takový odpůrce "scumíků" a další obránci tvrdého anglického fotbalu obhajujete ManCity, kteří skupují ty největší jidáše na trhu, že obhajujete přeplácení hráčů, jejich simulace(Rooney), jejich nekoncepční nákupy. A že city porazili "Barcelonu"? Co z toho mají. kdyby o něco šlo, tak Barca nasadí největší esa a vypráší jim kožich. tohle by lřpátelák, kde se měl hrát hlavně fotbal pro fanoušky a po této stránce předvedli Cititzens velké hovínko

Reagovat
fantomas

Většího alibistu by člověk pohledal.

Reagovat
fantomas

Jen jedno dodám - odkdy se přáteláky hrajou "hlavně pro fanoušky"?

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl za to, že přáteláky jsou hlavně pro vypilování věcí, který týmu nejdou.

Reagovat
fantomas

To je správná odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

Pripájam sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Uff Od A po Z.

Reagovat
fantomas

Co to zas je za výblitek? Adewhoreyor, Pompeys, ještě ti chybí Šityzens, ne? Jednoduše mindrák. A mimochodem - Adebayor pro mě hráčem zápasu (ne tvých deseti minut, samozřejmě)...a Citizens hráli především to, co potřebovali. Na Pompey stačili bez problémů, i když je pravda, že na jejich straně bylo patrné zlepšení.

Reagovat
herbage

ja ja

Reagovat
fantomas

To má bejt jako co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Brown a Smith?

Reagovat
fantomas

Browna sem si pořádně nevšiml, Smith jeden z nejlepších, aktivní, tahal to furt po pravý straně a takřka každej protiútok, a že Pompey neutočili moc jinak, šel přes něj.

Reagovat
smazaný uživatel

čekal jsem, že si bude zvykat víc, takže spokojenost, s výsledkem už ale ne. Musí přijít určitě ještě nějakej obránce, jsem zvědavej jestli se o šejkovi na poslední chvili podaří, i když nečetl jsem, že by měli o někoho zájem.

Reagovat
Chazy

Citizeny hlavne zarizl rozhodci, neuznal jim naprosto regulerni gol, jedna z tech penalt rozhodne byt mohla (kdyby to treba bylo na golden boy, ne na normalniho hrace) a Hughes mel 2x dostat druhou zlutou.

Reagovat
fantomas

Ten gol byl taky zvláštní, komentátor na Foxu furt "actually offside", ale já toho utočníka z pohledu offsidové kamery ani neviděl, takže musel bejt za nim a ne před nim. Byla to škoda, taková parádní akce.

Reagovat
Chazy

No rozhodci asi nic nevidel pres Barryho - kdyby stal na protejsi strane, tak si toho vsimne.. Richards urcite v ofsajdu nebyl. No, Pompey zklamali, mit na svy strane jako dvanactyho hrace rozhodciho a nevytezit z toho ani bod...

Reagovat
fantomas

Aspon že se ke konci probrali, do tý doby si jen dávali majzla, aby neinkasovali a přes Smithe hrozili z brejků.

Reagovat
smazaný uživatel

Každému se občas nedaří, ale velké mužstvo se pozná tak, že i když se nedaří tak dokáže vyhrávat. A Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

Takze pani bol som vcera na Old Trafford a atmosfera tam bola uzasna a stadion je nadherny ale co je este dolezitejsie ziskali sme 3 body aj ked herne to bolo slabsie.Odporucam kazdemu fanusikovi futbalu aby si pozrel nazivo premier league.Je to uzasny zazitok

Reagovat
smazaný uživatel

Cena a cez koho si trip vybavoval?

Reagovat
smazaný uživatel

cena listku bola 36 libier a vybavoval som si to sam kedze som clenom one united.Teda vlastne mi este volali tyzden pred zapasom ci nemam zaujem o listok pretoze bol este nejaky volny a ja som si podal ziadost o listok na tento zapas uz pred mesiacom.Akurat som si este musel odsoferovat styri hodiny tam a styri spat ale kedze ja som v anglicku tak sa to dalo zvladnut.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za odpoveď.

Reagovat
Kiko12

závist

Reagovat
Devil

Arsenal hrál a hrál,až prohrál.

Reagovat
vanGomm

Proč nehrál Rosický?Je stále ještě zraněn?

Reagovat
fantomas

Spíš bych řekl, že je Wenger domluvenej s Haškem a šetřil ho.

Reagovat
smazaný uživatel

To já bych spíš řekl, že ho Wenger nepostavil úmyslně, aby pak mohl Haškovi říct, že ho nepustí protože ještě není 100% v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

On ho ale pustit musí pokud se nepletu.

Reagovat
smazaný uživatel

On ho pustit musí, zo máš pravdu, ale když řekne že je ještě na listině zraněných hráčů, tak si myslím, že ho Hašek povolávat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek už ho dávno povolal, takže pokud se Rosický nerozhodne simulovat zranění, přijet musí, ať se to Wengerovi líbí nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek pouze oznámil nominaci. To neznamená, že místo Rosickýho nemůže povolat někoho jinýho. My to tady ale určitě nevyřešíme, tak se necháme překvapit, jestli nakonec Rosa přijede nebo ne

Reagovat
vanGomm

Ten je pošetřenej snad dost.Skoro 2 roky teď odpočíval,tak by mu ten jeden zápas jen prospěl.

Reagovat
fantomas

To si uplně nemyslim. Poslední, co teď potřebuje, je zase uspěchat návrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn a repre zápas o všetko, proti hráčom ako Škrteľ a Zábavník ho zaručene "postaví" na nohy

Reagovat
smazaný uživatel

To tady budou války fanoušků ČR a SR, až bude ten zápas aktuální

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, Star Wars

Reagovat
fantomas

Furt sem neviděl dvojku.

Reagovat
smazaný uživatel

A ostatné áno?

Reagovat
fantomas

Proč by ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to trošku zvláštne. Ak niekto začínal neskôr, videl naprv neskoršie 3 diely, tí čo skôr naopak, ale skákať... Ale už si To Counterovi vysvetlil na margo čoho len dodám, že nemáte zmysel pre romantiku chlapci

Reagovat
fantomas

Tak romantiku zrovna ve Star Wars ocenuju, ale když mi tam do toho mutuje ten hroznej dabér Christensena, ztrácí trochu smysl ta samotná romantika. Ty starý díly sem, myslim, viděl celý, ale hodně dávno. Určitě pětku a šestku, čtyřkou si nejsem uplně jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Christensen je Christensen. To je typ herca, na ktorého si proste musíš zvyknúť ak chceš film dopozerať do konca. On nie je až tak otrasný ako herec ale jeho mimika a hlasový prejav to je des, ej veru. Do trojky sa vyslovene hodil, v dvojke je to o poznanie horšie no v podstate oceňujem Lucasa, že ho vyhrabal, lebo počítať vopred vývoj u mladého herca je ťažké. Dvojku to však jednoznačne poznačilo. Keď sa tak človek zamyslí nad produkčnou časťou filmu je to úloha veľmi náročná a keď sa jedným okom pozrieme aj na vtedajší filmový trh mnoho lepších možností nemali. Pokiaľ berieme na vedomie to ako to Lucasfilmu vyšlo u trojky tak to v konečnom dôsledku nebol s ním vôbec zlý ťah, každopádne dvojka sa musí prehltnúť. Aj tak je najlepší Ewan McGregor.

Reagovat
Counter

McGregor

Reagovat
fantomas

McGregor je bůh, nedovedu si představit lepšího představitele Obi Wana a zároveň mít takovou roli jako životní a startovací můstek, to je značná výhoda. Nicméně ten Christensen - ve dvojce se oproti trojce tolik nebojuje (soudě z toho že v té první půlce neni snad jediný souboj), dialogy nejsou tak dynamické a přesně proto pak někdo jako Christensen trpí (stejně to dělá hlavně otřesný dabing). Jak si sám řekl, trojka mu už sedla daleko lépe, tam sem s nim moc problémů neměl, jen mi od Lucase a celého štábu vadil uspěchaný přechod Anakina na temnou stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

1.

2. McGregor je proste slovami nepopísateľný

3. To nevadilo veru len tebe. Na to akú metráž mal film, kľudne by to zvládli aj na dlhšie a plynulejšie. Zas na druhú stranu už tá príprava zakomponovaná do deja nebola vskutku krátka a ak si to pozrie človek viackrát už mu to až tak unáhlené v kontexte celej premeny a psychologizácie Anakinovej premeny nepríde. Všetky tie pochybnosti, vnútorný rozbroj, strach, predsudky, pýcha, paranoja a nerozhodnosť, to všetko sprevádza hodný kus filmu. Áno, slová "Yes, master" zaznejú až príliš rýchlo, len čo sa S.L.Jackson zahrá na parašutistu no premena po všetkých stránkach nezahŕňa len úsek onoho boja v Palpatinovej kancelárii, či prvá vražedná misia lorda Vadera.

Reagovat
fantomas

Nutno říct, že mi to tak napodruhý taky přišlo. Už se to tomu "košer" přece jen blížilo, ale furt bych tomu dal víc.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi fakt každý Ale ako vravím, na viac pozretí tam už človek tú kontinuitu nájde. Len je na mieste otázka: Čo je lepšie? Pre nezaujatého diváka je ten prechod normálny keď poriadne nemá šajn o čo sa jedná. U fanušikov série je však predpoklad, že si daný film pozrú aj viackrát a preto je možno lepšie, že s každou ďalšou reprízou už tomu prichádzajú na korienok a maže sa aj ich pôvodná neistota ohľadom toho prechodu akoby to malo byť naopak.

Reagovat
herbage

Nejlepší na celých SW je pan trumpeta, žvejk a ta swingující kapela mimozemšťanů. A taky temnej Anakin

Reagovat
smazaný uživatel

to je proste herbage... Ale s temným Anakinom samozrejme súhlas, tam to je vrchol série i keď je samozrejme ťažko povedať či je to dobre alebo naškodu, že sa nespravia remaky pôvodných filmov. Technicky i filmársky by to mohla byť lahoda, ale prísť napr. o Han Sola v podobe Forda by bolo smutné...

Reagovat
herbage

Pro ty, kteří neznají pana trumpetku

http://www.youtube.com/watch?v=lmMvPpW7A58 2:56

Reagovat
herbage

To je jeho bohužel jediná "věta/skřek"

Reagovat
Counter

nejslabší díl, nespěchej

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnateľný s jednotkou i štvorkou.

Reagovat
Counter

nesouhlasím, jednička se mi docela líbila, až jsem nechápal to množství její kritiky. A čtyřka je klasika, aspoň tam jsou vtípky a Ford jako správný padouch

Reagovat
smazaný uživatel

No áno, ešte taký bod 3.1 k fantíkovi - spolu s Fordom je McGregor u mňa samozrejme naj. Klasika, to áno, ale mala hluché miesta a aj napriek dobrým hereckým výkonom jej čosi chýbalo. Bol to prvý počin a to nielen v kinematografii znamená pre celý realizačný tím podstatnú oťukávačku a len ťažko si predstaviť, že by to nakrútili takmer bez múch.

A jednička? Kritika... Podľa toho z akého pohľadu. Je naozaj pravda, že je značne detská a nerobí to len mladý Skywalker v každej druhej scéne, či zatiaľ nedovivinutá Natalie Hlavne postava Gungana je fakt niekedy až otravná (R2 a ten ukecanec, to bolo zavedené už skôr a zvyklo sa na to). Obdobne je celý film značne vyumelkovaný a do istej miery naivný. Voči bojovým scénam niet výhrady, podobne ako voči hereckým výkonom, začiatok pre Ewana, či rola Qui-gona pre Liama Neesona zaručili, že celým filmom prechádzajúc sa bolo na čo pozerať. Finálny boj s Darth Maulom nemal chybu, bol to však jeden z mála momentov akých bolo v sérii v iných častiach jednoducho viac. Jednička bola viac než fajn, ale výšky predchodcov či nekorunovaného následníka nedosiahla a mnohý fanúšikovia pôvodných troch častí mohli byť do značnej miery uspokojení práve novým spracovaním (ktoré bolo samozrejme skvelé).

Jedinou nepochopeiteľnou vecou pre mňa zostáva master Yoda z Phantom Menace ako klasická postavička, pričom všetky ostatné kreatúrky hlavne na Tatooine boli už poćítačovo robené Ťažko povedať, či chceli nejak uľahčiť prechod pôvodným divákom série, ale aspoň ho nemali nechať škúliť Navyše v ďalších postavách či dieloch sa ukázalo, že pokiaľ je väčšina prostredia už umelá, 3D Yoda dokáže oveľa viac, no hlavne splynie s prostredím omnoho lepšie.

Reagovat
fantomas

Ted si uvědomuju, my pořádnou debatu o filmech umíme vést jen tehdy, dotýká-li se to Star Wars...hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houbajs, to je náhoda a náhoda je blbec. Ja som s tým nezačal Ale keď sme pri tom, tak už somsi našiel čas a konečne zrelaxoval a pozrel 3-10 to Yuma, Watchmena, Vraždu Jesseho Jamesa, Zodiaca a Knowing a spokojne môžem prehlásiť, že ani jeden v podstate nesklamal. Najbližšie sa idem zamerať na Eastwoodowky, uvidíme...

Reagovat
fantomas

A já mužu nespokojeně prohlásit, že si byl přesto opět ve velkém časovém presu, a tak ti nevyzbyl čas na...ehm, hm? Jinak Zodiac na mě z plochy čučí už víc jak tři měsíce a furt nic...kdybych aspon věděl, jak si hodnotil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nijak Ale tak ja si na to proste čas nájdem len ťažko a takáto diskusia mi dáva lepší priestor na reflektovanie mojich názorov na vec. Niekedy možno no...ak nie, budem kopírovať tieto diskusie na csfd

Nič no, pre teraz balím. May the Force be with you, padawan...

Reagovat
fantomas

Viděl sem půlku a nudou sem málem umřel. Stejně to chci ale zkouknout, aspoň z povinnosti.

Reagovat
fantomas

Však ano...to je přímo balzám.

Reagovat
vanGomm

My jsme už vlastně už i doma se Slovenskem hráli o všechno.Dopadlo to jak to dopadlo.Já bych před zápasem na Slovensku byl při zemi.Četl jsem tipy 0:3 atp.Vezmu-li,že máme odehráno 6 zápasů a pokud napočítám San Marino,tak jsme vyhráli z 5 zápasů jen jednou! Vstřelili v nich jen 3 góly.Vyhrát tedy zbylé 3 zápasy (Slovensko,Polsko a Sev.Irsko), když se na to dívám nezaujatě tak to bude složité.San Marino nepočítám to porazí všichni.Slováci se zřejmě nikam nepoženou a budou čekat na brejky jim bude stačit i případná remíza.Oni cítí velkou šanci na postup,která se hned tak nemusí opakovat.

Reagovat
Chazy

http://www.youtube.com/watch?v=woi9H3q85XQ&feature=related

zadna ucta k byvalymu hraci, parchanti..

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to by tam musel hrát aspoň 7 let aby mu projevili úctu. To jsou proste angláni. Podívej se na Spurs. Keane odešel do Liverpoolu a byl ten nejhorší, pak se vrátil zpět a je u nich hvězda...

Reagovat
Chazy

Vsak sem to myslel ironicky, Tevez je zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Owen väčší...

Reagovat
vladis271

co by sa mi stalo,keby som tam nabehol v mojom torresovskom drese

Reagovat
Corabeu

Moc hezký video-taky bych tomu ...zazpíval

Reagovat
smazaný uživatel

600. pre titul na Old Trafford.

Reagovat
Counter

za pár let

Reagovat
vitasrp

Tady ale není řeč o AFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

man u letos titul nezíska, citime to v ostravě všichni..

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi do prdele z Ostravou...a Banikem....jsem sice Z Havířova ale Banik mi teda vubec nic Nerika .

United Forever

Reagovat
smazaný uživatel

ty jdi do prdýlky, píšu tady snad něco o baníku ? ty seš asi drsný trotl nechápavej :) kde si to dotáhl do 8. třídy ?

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si co?? predseda ostravy?...se spamatuj....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se "spamatuj" hochu.

Reagovat
smazaný uživatel

asi se člověk fakt nemění.. ani wenger ze zatím nezměnil. chapu že prohrat z 1-0 1-2 je frustrace jak cip ale zase brečet jak mimink oa stěžovat si na fletchera, stěžovat si na fauly stěžovat si na to že někdo hraje antifotbal .... ajajaj kdy už konečně pochopí že fotbal je krásně nespravedlivá hra, kde někdy vyhrává štastnější a ne lepší.. nefandim ani jednomu tymu ale fotbal (aspon pro mě) to byl první poločas dobrý. pak mi nám v baraku vypli proud a pustili až večer takže tak ...

Reagovat
Counter

tak nevím, jestli je horší si na Fletchera stěžovat nebo prohlásit, že to jednoznačně penalta nebyla (Ferguson)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele