Anglická Premier League - souhrn 29. kola

06.03.2010, 18:01, aktualizováno 08.03.2010, 22:59
Komentáře a souhrny
Liverpool nečekaně klopýtl ve Wiganu, jemuž v dohrávce podlehl 0:1. Hull se od sestupových pozic neodpoutal, na hřišti Evertonu prohrál jasně 1:5. Arsenal si doma poradil s Burnley a bodově se dotáhl na Chelsea. Na první místo poskočil Manchester United, který uspěl ve Wolverhamptonu. Důležité body získal na hřišti West Hamu Bolton...

Wigan Athletic - Liverpool FC 1:0

08.03.2010 21:00

Góly: 35. Hugo Rodallega

Po tomhle kole si budou všichni angličtí novináři brát na paškál zejména Benitézovy ovečky, tím si můžeme být po tomto pondělním výkonu docela dobře jisti. Reds zase jednou svým fanouškům řádně znechutili večer, když průměrnému Wiganu nedali ani gól a nakonec mu pro jistotu raději podlehli. Smutným hrdinou zápasu se stal hostující Torres, který neproměnil hned čtyři slušné šance.

Na obnoveném trávníku DW Stadium se však zprvu favoritovi dýchalo vcelku volně. Torres se ihned uvedl pár pěknými náběhy a po jednom z rohů dokonce z voleje nastřelil tyčku. Poté už začal kousat i domácí Wigan. Obzvláště dotěrný byl Charles N’Zogbia, jenž soupeřovo pokutové území přímo bombardoval svými projektily od postranní čáry. A Liverpoolští se s protivníkovou zvyšující se agresivitou vypořádávali docela ztěžka - důkazem budiž tři žluté karty přiváté do jejich řad během krátkého časového intervalu. Další těžký úder do zátylku červených pak přišel s 35. minutou. Tehdy na zvláštní zpětný pas Kuyta vystartoval Boyce a pěkným centrem vnějším nártem našel podivně skórujícího Rodallegu.

Následovala pasáž s tápajícím Torresem v hlavní roli. Ten dvakrát zacílil nad břevno ve spolupráci se svým bývalým spoluhráčem z Atlétika Maxim Rodriguezem. V druhém poločase jinak liverpoolští měli míč častěji na svých kopačkách, ale strachovat o svůj štít se stále musel spíše jejich brankář. Za něj v jednu chvíli na brankové čáře pohotově zaskakoval Kyrgiakos, posléze pro změnu blahořečil Scharnerovi, že nedokázal usměrnit do sítě nepřesný pokus N’Zogbiy. V závěrečné čtvrthodině si ještě hlavní slovo vzal opět Torres. Ve své čtvrté možnosti pro změnu po sklepnutí Kuyta zamířil těsně mimo, aby pak frustrujícímu večeru dopsal tečku v podobě inkasované žluté karty.

Více informací k zápasu

Everton FC - Hull City 5:1

07.03.2010 17:00

Góly: 17. Mikel Arteta, 39. Mikel Arteta, 51. Richard García (vl.), 82. Landon Donovan, 86. Jack Rodwell - 32. Tom Cairney

O tom, v jak skvělé herní pohodě se momentálně nacházejí fotbalisté Evertonu, se mohl v jediném nedělním utkání přesvědčit Hull. Toho Karamelky na svém hřišti rozstřílely hned pěti brankami, přičemž příkladné "adieu" navíc zvládl vyřknout Landon Donovan.

Nedělní menu sice nabídlo jen jediný zápas, ale i ten sám zvládl žíznivce anglického fotbalu nakrmit do sytosti. Samotný první poločas tohoto duelu totiž přinesl prakticky všechno, co mohl natěšený divák očekávat. Na úvod si oba týmy vyměnily ostré pohledy - na jedné straně protrhl ofsajdovou past García a v kung-fu poloze jen taktak, že nepřekonal Howarda, na opačném konci hřiště zase Yakubu nastřelil zpoza šestnáctky tyčku. V hlavní roli však od samého začátku vystupoval spíše Mikel Arteta, když se hned dvakrát ocitl poměrně blízko gólu, a v nastaveném rytmu pokračoval i nadále. Když ho Yakubu z levé strany nádherně našel centrem na zadní tyč, neměl španělský navrátilec žádný problém se vstřelením své první letošní branky. Od té doby až do konce utkání hrál vlastně jen Everton. Ani ledabyle kopnutá penalta Yakubua a následný překrásný úder Cairneyho po přímém kopu Toffees nezastavily, spíš ještě více nakoply.

Arteta krátce poté přidal druhý zásah a tehdy Tigers vlastně definitivně odpadli. Jakoby symbolicky je v tu chvíli Karamelky vzorově rozebraly. Anichebe po pěkném běhu našel Pienaara, který ihned patičkou přikopl balon na osu a odtud Španěl při zemi přesně zacílil. Druhý poločas odstartoval z pohledu Hullu nejnešťastněji, jak mohl. Artetův vysoký centr totiž takřka na brankové čáře zťuknul do sítě hostující García. Tím své spoluhráče dokonale rozložil. Toffees území svého soupeře okamžitě začali drancovat četnými protiútoky, často protivníka přečíslovali klidně i ve stylu tři na jednoho a podobně. Kupříkladu Rodwellova střela ovšem byla zblokována a Yakubu pro změnu zamířil nad břevno.

S úplným závěrem a příchodem loučícího se Donovana se pak zápas změnil v exhibici. Za pouhých dvacet minut se Američan, kterého 15. března očekávají zpátky za velkou louží, podílel hned na dvou brankách svého mužstva. Nejprve z pravé strany mířil křížem přesně ke vzdálenější tyčce a ocitl se v radostném náručí spoluhráče. Posléze nesobecky našel opět zprava volného Rodwella, který z první zařídil Donovanovi další "pochování".

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Manchester United 0:1

06.03.2010 18:30

Góly: 73. Paul Scholes

Paul Scholes vstřelil svůj stý gól v Premier League a především díky němu si veze Manchester United hubenou výhru z Molineux Stadium. Tři body mají navíc pro United velkou cenu, neboť se díky nim vrátili na první příčku tabulky.

Favorité se nemohli na hřišti Wolverhamtonu dlouho prosadit. Zahřmělo až osmnáct minut před koncem, kdy padl míč před zkušeného středpoloře, který s chladnou hlavou překonal do té doby skvělého Marcuse Hahnemanna.

Sir Alex Ferguson na lavičce tak může doufat, že i díky tomuto gólu prodlouží Scholes alespoň o rok svou smlouvu. Ta se totiž nyní blíží ke svému konci.

United se dlouho směrem vpřed trápili. Jediný, kdo znamenal alespoň nějaké nebezpečí pro branku Vlků, byl po dlouhou dobu Darron Gibson. Ten se do dobré příležitosti dostal po Naniho volném kopu, kdy však svou dělovkou jen orazítkoval spoluhráče Berbatova.

Byli to však hlavně domácí, kteří hrozili. Důkazem budiž šance Stephena Warda. Ten se dostal do skvělé pozice po krásné přihrávce Jarvise, ovšem zcela osamocen před van der Sarem nezamířil přesně a míč poslal jen do holandského veterána.

Tým okolo Scholese se dlouho nemohl prosadit, a tak poslal hostující stratég do hry Garyho Nevilla s jednoznačnými úkoly - podporovat co nejvíce ofenzivu. To se do značné míry dělo, své příležitosti však nedokázal využít nejdříve Evra a po něm ani Carrick.

Ve dvaasedmdesáté minutě to tak musel být veterán sám, kdo rozhodl. Jestliže se v posledních měsících objevovaly hlasy, že Scholes stárne, dal jim středopolař United jednoznačnou odpověď: "Do starého železa nepatřím!"

Když pak v samotném závěru Vokes nevyrovnal v jasné příležitosti, odvezl si Manchester tři body s příchutí prvního místa.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Burnley FC 3:1

06.03.2010 16:00

Góly: 34. Cesc Fàbregas, 60. Theo Walcott, 90. Andrej Aršavin - 50. David Nugent

Arsenal v domácím utkání přehrál Burnley a zvítězil 3:1. Hostující hráči by se však vůbec nemohli divit, kdyby prohráli daleko větším rozdílem. V roli vedoucího zednické čety se totiž v zápase ukázal Nicklas Bendtner.

Mladý útočník se v zápase dostal k nespočtu obrovských příležitostí, ovšem ani s jednou si poradit nedokázal. Do velké šance se ve 4. minutě dostal po krásném pasu do běhu právě on, avšak pod vyběhnuvším brankářem míč neprocpal. Hned o chvíli později pořádně zahrozil z hranice vápna Rosický, který se opřel do míče po rohovém kopu a jen těsně minul branku hostů.

I následující minuty nabídly perfektní fotbal, ve kterém především domácí využívali rychlých útoků v křídelních prostorech, odkud jejich záložníci distribuovali jeden centr za druhým. Ke konečnému zákazníkovi, tedy do branky Burnley, se jich však dostalo jen poskrovnu.

Hra běžela už více jak půl hodiny, Arsenal stále mohutně tlačil outsidera do obrany, ale kýžený úspěch v podobně vstřelené branky stále nepřicházel. Taktovku tak musel převzít Cesc Fabregas, který jako správný kapitán využil perfektního pasu od mladíka Walcotta, když zahrál na housličky vyběhnuvšímu brankáři hostí a otevřel skóre.

Španělský míčový kouzelník ale na hřišti nevydržel příliš dlouho, neboť jen chvíli po svém úspěchu odešel střídat kvůli blíže nespecifikovaným zdravotním problémům.

Skóre se do poločasu nezměnilo, a tak mohli hráči Burnley tiše doufat, že se jim naděje na zisk bodů podaří držet co nejdéle. Přestože hosté byli na své polovině mačkáni a chvílemi nestíhali perfektní kombinaci soupeřů, občas se jim povedlo přejít do rychlého protiútoku a pozlobit obra v červeném.

Hned po začátku druhého poločasu se opět "ukázal" Bendtner, který dnes prostě neměl den. Ve 48.minutě se dostal po rohovém kopu k odraženému míči, který však ve čtvrté stoprocentní příležitosti znovu nedokázal usměrnit mezi 3 tyče.

Pak však přišla černá chvilka domácích. Almunia vykopl, míč se na půli odrazil k jenomu z hostjících zadáků, který perfektní dlouhou přihrávkou mezi dva stopery Gunners prošel až k nabíhajícímu Davidu Nugentovi. Ten si poradil s vyběhnuvším brankářem a perfektně umístěnou ranou vyrovnal.

Arsenal nenechal své fanoušky trpět příliš dlouho. Nejdříve se neprosadil Bendtner, a tak přišla 59. minuta a s ní i Walcott. Mladý forvard si stáhl míč z křídla do středu hřiště a z hranice vápna krásnou střelou poslal svůj tým znovu do vedení.

Poslední lekce Bendtnerova zedničení byla k vidění po více než hodině hry. Ve stoprocentní šanci netrefil míč stoprocentně a po prudkém pasu ze strany jen těsně minul pravou tyč.

V samotném závěru se ještě prosadil střídající Aršavin a uklidnil tak fanoušky, kteří i přes spoustu neproměněných příležitostí nepískali ani na svůj tým, ani na vystřídavšího Bendtnera.

Více informací k zápasu

West Ham United - Bolton Wanderers 1:2

06.03.2010 16:00

Góly: 87. Alessandro Diamanti - 10. Kevin Davies, 16. Jack Wilshere

West Ham padl na svém hřišti s Boltonem, který během čtvrthodiny zmrazil Upton Park dvěma góly. I když se v samotném závěru trefil Diamanti, na vstřelení vyrovnávacího gólu už nezbyl Kladivářům čas.

Všechny předzápasové statistiky prorokovaly vítězství domácích. Vždyť Bolton nevyhrál na cizích hřištích přes sedm měsíců. I poslední gól vstřelený do domácí branky pamatuje už ledacos. Konkrétně téměř sedm hodin hry.

Avšak hostující hráči ukázali, kterak jsou papírové předpoklady vrtkavou záležitostí. Během šestnácti minut totiž dokázali dvakrát skórovat a doslova tak šokovali celý stadion.

První gól vsítil už v desáté minutě Kevin Davies, když si dokázal naskočit na přihrávku Leeho a v hlavičkovém souboji přetlačil obránce Fauberta.

Tím však neschopnost obrany Kladivářů poradit si s útočnným duem Boltonu nekončila. Jen o šest minut později totiž Cohen srazil míč až k Wilsherovi, který zblízka akrobaticky prostřelil brankáře Greena podruhé a stal se tak nejmladším střelecem Premier League v této sezóně.

Jestliže se hra West Hamu v obranné fázi dala považovat za velmi špatnou, pak útočení šlo domácím na jedničku. Například dva volné kopy Itala Diamantiho stojí za zmínku.

Velkou šanci měl již zmíněný hráč o další chvíli později. Po faulu na Radoslava Kováče zahrával italský záložník další standardní situaci a protáhl brankáře Jaaskelainena, který si však se střelou poradil se stejnou bravurou, s jakou v následujícím momentu lapil míč před Francem.

V největší šanci dosavadního průběhu se ocitl Carlton Cole. Perfektním sprintem si doběhl na pas Parkera a objevil se sám před brankářem, avšak míč si příliš dlouho připravoval. Dal tak čas hostujícímu Rickettsovi, aby jeho následnou střelu zblokoval.

Ve druhé půli přišla pro Bolton velká nepříjemnost. Tamir Cohen totiž během devíti minut nasbíral dvě žluté karty a musel se jít předčasně osprchovat.

Domácí se ale dokázali prosadit až ve strhujícím závěru, kdy se prosadil Diamanti, když krásnou střelou překonal do té doby výtečného a bezchybného Jaaskelainena. V zoufalém závěru se snažil ještě Diamanti o vyrovnání, avšak svým nepřímým kopem trefil jen zeď.

Pro Bolton mají tyto tři body cenu zlata. Díky nim se ještě více vzdálil sestupovým příčkám a dokázal se v tabulce dostat právě přes West Ham.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United29203667:2463
2.Chelsea FC28194565:2661
3.Arsenal FC29194669:3261
4.Tottenham Hotspur28147750:2749
5.Manchester City271310452:3549
6.Liverpool FC29146945:2948
7.Aston Villa26129537:2145
8.Everton FC28118944:4041
9.Birmingham City27117926:2840
10.Fulham FC281081032:2938
11.Stoke City27810927:3234
12.Blackburn Rovers28971230:4534
13.Bolton Wanderers28781332:5029
14.Wigan Athletic28771427:5328
15.West Ham United28691336:4527
16.Sunderland AFC27691232:4427
17.Wolverhampton Wanderers28661621:4624
18.Hull City28591426:5924
19.Burnley FC28651729:6023
20.Portsmouth FC27541823:4519
Zbývající zápasy
06.03. 00:00Fulham FC - Stoke City
06.03. 00:00Manchester City - Tottenham Hotspur
24.03. 20:45Aston Villa - Sunderland AFC
24.03. 20:45Portsmouth FC - Chelsea FC
24.03. 21:00Blackburn Rovers - Birmingham City

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (330)

Přidat komentář
herbage

Arsenal. Až na posledních 10 minut úchvatný výkon. Burnley nepředvedlo prakticky nic

Reagovat
supervizor

Bendtner mi dnes připravil nezapomenutelný zážitek

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten "borec" zas předvedl? Já myslím, že by mohl aspirovat na cenu největší kopyto v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Ten borec se dostal snad do 8 gólovek a pokaždý trestuhodně minul A teď měl tak krásně našlapnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Ted by to chtělo remis MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Lovec

Se divím, že tě to ještě dokáže rozhodit...

Reagovat
smazaný uživatel

No a ja sa pre zmenu divím, že na základe toho čo som napísal niekto dokáže povedať, že som z toho rozhodený...

Reagovat
Lovec

Že by mě zklamala moje intuice?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ále no táák... jsi nějaký podrážděný . Měli bysme všichni stejně bodů,bylo by to zajímavější. A navíc,nedělej,že to tu nedělá každý,a nemluvě o tom,že si 80% zdejších přeje vše nejhorší pro CFC....

Reagovat
smazaný uživatel

U tých 80 percent mi to vadí a hovorím to len teraz a tebe, blbá náhoda...Podráždený nie som, akurát som už cítil potrebu takto zareagovať

Reagovat
vitasrp

Manchester by mohl remizovat, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Neprovokuj!

Reagovat
Arbiter

ale já bych taky proti remíze ManU nic neměl

Reagovat
smazaný uživatel

mňa by ešte viac potešila keby MU prehraju a zajtra spraví Portsmouth s 3bodmi veľký krok k záchrane

Reagovat
Tomanatura

24.03. 20:45 Portsmouth FC - Chelsea FC

Reagovat
smazaný uživatel

Theo

Reagovat
supervizor

Svěle odpověděl kritikům MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Bendtner, mohl mít hattrick

Reagovat
miezto

dva

Reagovat
smazaný uživatel

to ano, klidně dva

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton Ten korejec je báječný.Líbí se mi čím dál víc.

Reagovat
Lovec

Arsenal bez Cesca a Arsenal se Cescem ... to je diametrální rozdíl. S jeho odchodem jsme přišli o všechnu nápaditost. Nick dneska opravdu neobul střelecké kopačky, ale, on the other hand, byl nebezpečný, uhrál spoustu balonů a byl tam prostě cítit. Konečně. Clichy se lepší každým zápasem, získáva jistotu a to je dobře, pro celý tým. Jen těch ofenzivních výpadů by moho být víc.

Reagovat
miezto

po odchodě Cesca to je šlo, ale jak odešel aj Rosa tak hotovo

Reagovat
SunFells

Dnes Nasri Cesca skvěle zastoupil, poté co šel Cesc dolů, tak Arsenal nijak nepolevil ....ale je to ojedinělí případ, předtím to bylo vždy hodně znát

Reagovat
Jardin

zato po prichodu Arshavina Arsenal polevil jak svin

Reagovat
SunFells

Rosa byl hodně aktivní a když odešel/Arshavin přišel, tak se to projevilo no

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych to takhle - po odchodu Cesca po odchodu Rosy po příchodu Aršavina

Jinak Theo a Nasri

Reagovat
smazaný uživatel

Po odchodu Rosy měl být ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes bez Rooneyho, snad dá Scholesy dnes tu stovečku

Reagovat
smazaný uživatel

A ja som rozmýšľal, prečo som ho stiahol z Fanty...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si hodím printscreen na tu sestavu, Rio s Vidičem, to je letos rarita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
PJ

Po polocase sem si rikal, ze jsou jen dve moznosti - bud to skonci 0:0, nebo da gola Scholes

Reagovat
smazaný uživatel

Já to měl taky tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ale druhý poločas byl naprosto Thea

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé v sezoně zahrál hodně dobře, gól byl lahůdkový. Dokonce i centr se mu povedl

Reagovat
SunFells

On těch asistencí dnes mohl mít víc, bohužel všechny mířila na Nicka

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner dneska trošku podkopal můj názor na jeho hroťácké kvality, ještěže ho fans podpořili, on sám to vzal s humorem a utkání to neovlivnilo. Bát se o základ nemusí, Eduardo je ještě marnější...

Snad bude v pořádku Cesc, bez něj by utkání s Portem bylo o poznání vyrovnanější.

Reagovat
afc

Ak by dnes hral RvP miesto Bendntnera,tak to skonci 6:2 a netrasieme sa do konca zapasu o vysledok.

Reagovat
miezto

s takovou by se Burnley nedostali ani do tlaku, aby mohli dat gol

Reagovat
smazaný uživatel

náš útok, to je komedie. ale musím pochválit Thea dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čo, ako hrali betonári?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester do toho! aj ked neviem ako si povedie berba na hrote :))...

Reagovat
herbage

Jinak skvělý tlak už od úvodu. Kombinace jedna báseň, všichni hráči pressovali, obránce Bunrley nevěděli, kde jim hlava stojí. Fabregas naprosto s přehledem řídil hru a Rosa s Nasrim mu zdatně sekundovali. Musím pochválit také Ebouého, protože má momentálně skvělou formu a mnohem více se mi zamlouvá než Sagna. Fox Walcotta vůbec nestíhal a pak jej málem poslal na vozík. Jako by neviděl, co se stalo minulý týden Ramseym a do naprosto zbytečného duelu kdesi u lajny jde, jako bys e hrálo mistrovství světa. Kdyby Theo včas nenadskočil, tak má zlomenou nohu. Fakt vypatlaní jsou někteří hráči No a pak Bendtner, to je prostě borec. Jako u tohodle zápasu jsem se nespotil dlouho. Chápu, že fanoušci ostaních týmů, hlavně Chelsea a MU museli máít ohromnou zábavu, ale já to prostě nechápal. Jak nedal ani tu z malýho vápna, tak ani já jsem se neudržel a začal jsem se prostě smát. Nicméně střídající Eduardo nebyl o moc lepší a Nick se do toho brzy dostane, ale řeči o jeho střeleckých schopnostech mi přijdou trošku směšné. Ruud nebo Drgobič by dali minimálně hattrick. Silvestre - Vermaelen odehráli utání celkem vklidu, jenže Burnely se před branku Arsenalu dostalo ve větším počtu jen při stadardních situacích. Při prakticky jedin v první půli byl z rohu málem gól, ale naštěstí šla střela doprostřed brány, nebyla prudká a další dva hráči hlídali na lajně, takže by to při nejhorším měli. Ale ten gól na 1:1, příšerné zaspání obrany. Naštěstí bylo času ještě dost a Arsenal to v pohodě zvrátil opět na svoji stranu. Aršavin se mi jao střídající hráč vůbec nelíbil, hrál jakoby bez chuti, ani zakončení se mu nedařilo. Vrcholem bylo, kdžy Denílson musel běhat za něj na levém křídle při jedné akci. Denílson napopk mě dnes velmi mile překvaspil, i když jsme čekal že mu dnešní zápas bude sedět. Odehrál ho bez větších problémů, skvělě rozehrával, zbytečně nedržel míč a nebýt skvlého výkonu Nasriho, tak by to byl v mýc hočích i muž zápasu. Z Burnley mě zaujali prkaticky jen skvělý Jensen, a tradičně aktivní Eagles. Ta jeho přeihrávka rabonou byla vážně skvostná. Takže zasloužené vítězství, povinné tři body

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner=Elmander= NEútočník

Reagovat
herbage

Hele, někdy je vážně den blbec a Bendtner ho měl dnes. Někdy tam spadne, do čeho strčíš nohu nebo hlavu, někdy tam nepadne nic. On už byl tím tak psychcicky rozhozenej, že by nedal míč ani do prázdný. Ale uvidíš příští zápas, že ho svým gólem rozhodne. Venku nesmírně platný hráč Ale oba útočníci Arsenalu, jak Bendtner, tak Eduardo jsou nesmírně pomalí. Jak dostanou míč do běhu, tak se loudaj jak šnecí

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, ale títo dvaja majú deň blbec nejak často, nemyslíš...? Samozrejme Elmander je ešte iný level, no aj tak.

Reagovat
herbage

Tj, ale bez něj by proti Stoku nebyly tři body a dneska jsou taky, tak zatím s ním spokojenost. Hlavně je vidět ten rozdíl oproti zápasům, kdy hrál Arsenal na hroti s Aršavinem nebo Eduardem. Vypracovává si mnohem více šancí a hraje mnohem lépe. Teď už je jen proměňovat, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miezto

ty kokos , ještě, že sem to viděl a nemusím to číst :-D

Reagovat
Lovec

Tolik chvály pro takovou nudu ... Nedokázali jsme je ani pořádně zamknout a kdyby Thompson mířil o 2 stopy ( ) níž, tak tu máme další velký trapas.

Reagovat
afc

další velký trapas?doma je to v tejto sezone az na tie dve prehry same vitazstva a ked sa vyhralo,tak vzdy minimalne o dva goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ským tež mohli 2krát prohrát? Hmm.... nemůžu si vzpomenout.

Reagovat
herbage

Ne s kým mohli, ale s kým doma prohráli a ty zápasy s Chelsea a Manchestrem United si snad každý pamatuje

Reagovat
smazaný uživatel

jj moc dobře.

Reagovat
Lovec

Narážel jsem na prokaučované zápasy naším Bossem. Nemyslel jsem jenom domácí zápasy.

Reagovat
afc

v pohode,bol som v tom,ze mas na mysli domace zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys dal MOTM Denílsonovi a Walcotta ani nezahrnul mezi nejlepší? Jestli nás někdo táhnul v druhé půli za vyrovnáním, byl to Theo.

Reagovat
herbage

Nasri, Denílson, Eboué, Walcott, nejlepší čtverka na hřišti dnes

Reagovat
herbage

Walcott byl až příliš často zcela neviditelný, ale je vidět v jeho výkonech značný posun k lepšímu, za což jsem rád

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se právě v druhém poločase líbil moc. Nejenže dal gól a servíroval pro Bendtnera jednu tutovku za druhou, ale taky makal dozadu, neustále presoval, byla na něm vidět chuť ukázat se. Snad bude v nastoleném progresu pokračovat.

Reagovat
herbage

Nastoupí Wolverhampton opět z béčkem nebo dnes se cítí, že na MU by doma mohl mít?

Reagovat
Tomekcz

se podivej na sestavy ty chytraku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo slabší

Reagovat
herbage

Chytil se jeden

Reagovat
sejber

Reagovat
smazaný uživatel

6:1

Reagovat
herbage

Ano, přesně tolik měl dnes vyjrát Arsenal, kdyby měl Nicklas přesnější mušku

Reagovat
Jardin

tak zase vsechny ty strely by asi nedal, ale urcite by to byl 100x pohodovejsi zapas

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky kdyby dal polovičku tak to skončí těch 6:1 :) (teoreticky )

Reagovat
afc

vlci,vlci taketo sance..

Reagovat
Tomanatura

Hrůza zatím, no. Wolves asi lepší, měli šance. V obraně Rio s Nemanjou a oni si ve vápně v klidu střílí a hlavičkují

Reagovat
Chazy

Terry a Ferdinand jako stoperska dvojce na MS, to bude prdel. Tezko soudit, kdo z nich je vetsi traged.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Tak neni to zadny antichelsea postoj, oni vazne hraji mizerne oba, nemuzes poprit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted jo,souhlas,ale dle mně je to u JT psychického rázu( aféra),to se do MS vykrystalizuje,tomu věřím,bo on na to ještě pořád má! To taky nemůžeš popřít? Ale v případě Ria si myslím,že už je za..... ( zenitem?).

Reagovat
Tomanatura

Přesně můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam poslal Jagse se Shawcrossem

Reagovat
tomasinho

To by bylo něco.

Reagovat
hefy

Měl by tam být Ramage s Bramblem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je nudaaaamůžeme být rádi že hrajeme právě proti Wolves jinak jsme už mohli téct tak 2:0 dneska to vidím na hodně velky trápení až do konce těžko s tímhle dáme víc jak jeden gol

Reagovat
smazaný uživatel

Nani a někdo ze středu dolů Fletch a Park na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Nani není pseudohráč, on je parodie na pseudohráče.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Přijd pak na icq pitchko

Reagovat
tomasinho

Ok ty arogantní svině.

Reagovat
herbage

Tak ten titul Arsenal se nám blíží, co ten krach Manchestru?

Reagovat
smazaný uživatel

Roztomilá euforie po výhře nad bezradným týmem...

Reagovat
herbage

Neboj, šance Arsenalu na titul nevidím moc růžově, ale kdyby byl, tak bych se nezlobil

Reagovat
smazaný uživatel

No já se jdu zas dívat, jak ofenzivní eso Gary Neville převáží misky vah na stranu MU

Reagovat
smazaný uživatel

a jak se naráz co se dotáhli bojí titulu...

Reagovat
Tomanatura

Ale když už jsi to načal, tak za tuto sezonu máte u mě , jelikož jsem nečekal ani náhodou, že dokážete držet krok ani s tragickým United ani s nevyrovnanou Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Tak nebýt zranění Persieho s Bendtnerem, tak by Arsenal jistě vedl tabulku tak o 6 bodů, ale i MU s Chelsea měli zraněné, takže to není argument. Přesto rád bych si vychutnal zápas, kdy bude mít Wenger k dispozici celý kádr, než aby lepil zápas od zápasu vždy jinou jedenáctku

Reagovat
smazaný uživatel

celý kádr mít nikdy nebude,bohužel...víme všichni proč.

Reagovat
Tomanatura

Tak MUFC na tom taky zrovna dobře nebyli, že. plná sestava letos nenastoupila. Hlavně ty výsledky okolo Vánoc aneb 7 obránců zraněných. To stejně platí o Chelsea. Jenom by mě zajímalo, kdy jindy by chtěli ostatní týmy vyhrát ligu, než letos, kdy máme jasně nejhorší kádr za posledních x let...

Reagovat
herbage

Tak obrana není pro Arsenal tak klíčová, naopak ztráta Persieho vydá ze několik hráčů. Asi jako kdyby hrál MU přes půl roku bez Rooneyho nebo Chelsea bez Drogby

Reagovat
Tomanatura

Jenomže Arsenal je na hru bez Rvp zvyklý, vždyť chybí skoro furt...

Reagovat
herbage

Ale, vloni když chyběl Cesc a Ade, tak táhnul Arsenal jen on a prakticky ceklý rok nechyběl. Když mu Chiellini přebrousí kontníky, tak to nelze nazvat že je náchylnej na zranění

Reagovat
Tomanatura

Já jen říkám, že Arsenal může být na hru bez něj zvyklý a je jen Wengerova chyba, že nepřivedl za něj náhradu.

Reagovat
afc

Tak v zime tych moznosti na nakup utocnika moc nemal.V lete pride Chamakh.

Reagovat
Tomanatura

V létě mohl počítat s tím, že Rvp nevydrží celou sezonu. Ferguson zariskoval a nekoupil nikoho a měl štěstí, u Wengera se to nevyplatilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dřív když nebyl RvP tak byl Adebayor. Teď v podstatě nemají útočníka.

Reagovat
Boban

Bendtner

Reagovat
Tomanatura

Takže defacto bude moci Wenger za to, že letos nevyhrajete titul?

Reagovat
Chazy

Arsenal ho vyhraje

Reagovat
Tomanatura

Mají nejlehčí los. U nás bude hodně záležet na tom, jak budou zdraví hráči. Máme těžké zápasy s Chelsea, Spurs a City(venku, to asi nedáme). A pak je tam za 2 týdny vyplenění Old Trafford od buzniček z LIverpoolu.

pokud Chelsea vypadne z LM, tak hlavní favoriti jsou oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se tomu, letos je celá big4 tragická...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tak jo. Ale on k titulu opravdu nemá daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně to ted bude pro všechny 3 kruté... LM a PL. Ale co,těším se Osobně bych bral vítězství v LM nejvíc,ale tomu letos nevěřím vůbec. viz. ta naše krize

Reagovat
Tomanatura

Jinak, Eduardo?

Reagovat
smazaný uživatel

Eduardo je letos dost špatnej. Útočník to sice je,ale bohužel jako by nebyl.

Reagovat
Tomanatura

Manchester krachnout nemůže. Kdyby na tom byl díky Glazerovi špatně, tak ho prostě odkoupí "Rudí rytíři"(??? )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

byl si na "vláknu" u Tipů A. Brichty?

Reagovat
fantomas

Niiice!

Reagovat
smazaný uživatel

100večka pre Elmanderov vyhadzov z Boltonu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Tomanatura

100. pro nastoupení Milijase..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli mu z uší začnou růst čtyřlístky nebo proč si ho McCarthy pěstuje na lavičce, když je to jeho nejlepší CM.

Reagovat
Chazy

Nema fyzicku, ale fakt vubec.. nezvlada ani polocas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to? Vždyť na podzim v pohodě vždycky těch 70 minut zvládl a delší přestávku kvůli zranění neměl žádnou...

Reagovat
Chazy

Nee prave, na podzim si McCarthy furt stezoval, ze po triceti minutach uz je k nepouziti a muze ho mit spis jako zolika. Nevim cim to je, ale od zacatku se s tim nevyporadal.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, už si na to vzpomínám. Každopádně je to škoda, ten potenciál v něm je

Reagovat
smazaný uživatel

ten weiss tam ani nedostane šancu, to je škoda

Reagovat
tomasinho

Že jo? Takový talent a vůbec nehraje, co si ten Coyle k sakru myslí?

Reagovat
SunFells

Má to těžký ...Ten korejec hraje velmi dobře, navíc je to oblíbenec publika ...dále Taylor a Jack Wilshere, který ale dokáže hrát i ze středu

Reagovat
smazaný uživatel

pane bože to snad bude zero

Reagovat
Boban

stovkaaa hezky scholes

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOO! Scholsie, 100večka

Reagovat
smazaný uživatel

To byla předpověď co?

Reagovat
smazaný uživatel

"Snad" nie je predpoveď, ale som rád, že to vyšlo, o to viac, že to prinieslo 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepříliš zasloužené, ale cenné 3 body. Čekám, kdo obviní Fergieho z toho, že se Vokes netrefil

Reagovat
smazaný uživatel

Haluzáři trojku jste měli dostat kopyta

Reagovat
smazaný uživatel

konečně pěkně šouls

Reagovat
smazaný uživatel

To je pech.... ach jo. Tak jo. Bude to eště zajímavé....

Reagovat
Pipo123

ten Manchester je štastný tým jak maria

Reagovat
Chazy

Diouf ..

Ale co, prichody v zime jsou nejtezsi, Vidic a Evra byli jeste horsi.

Reagovat
Tomanatura

Nesmíš se divit, je strašně nervózní. Ale špatný rozhoně není.

Reagovat
Chazy

Jasne ze ne, potencial v nem vidim. Jak na to (ne)ma se uvidi az za rok, treba i pozdejs.

Reagovat
Kaze

Mě se zatím zdá v osobních bojích nedostatečný, zakončení zatím nepočítám, to časem snad přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Slabej je ve zpracování míče, to ho trápilo už v Molde, kde na to měl daleko víc času. Ale na takové prkotině se zapracovat dá.

Reagovat
Boban

ty woe... ten Diouf se asi dneska dival na Bendtnera nebo co...

Reagovat
Tomanatura

Diouf chtel zkusit Scholese?

Reagovat
Boban

dneska maj ti utocnici docela pech

Reagovat
Chazy

Chudak supertalent

Reagovat
Tomekcz

dalsi Carrickova chvilka

Reagovat
smazaný uživatel

3 body jsou doma SCHOLES

Reagovat
C0br

Nani hral dnes nejaky sport z jine galaxie, diouf koukal na Bendtnera a obrana muze byt rada, ze hrala proti Vlkum... jeste, ze tam ten Scholesy byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil to sem iný uźívateľ, ale pod "zlý článok", kde to nevidí takmer nikto, takže s dovolením:

http://i264.photobucket.com/albums/ii190/Starff/906fc1cbe5db-1267646807693.jpg

paranoid_android to nazval klimatickými zmenami...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak pre korektnosť, ten kto si robil srandu tam aspoň Squillaciho, Llorisa, Toulalana a Gourcuffa dať mohol, aj tak by bol efekt zaručený

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
supervizor

francouzi si za to můžou sami, že si k sobě nechali napakovat verbež z celé afriky

Reagovat
Devil

Reagovat
miezto

no ale aspoň 3 tam mohli být

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Cesc Fabregas možná přijde o odvetu osmifinále Ligy mistrů proti Portu, kapitán Arsenalu kvůli zranění podkolenní šlachy nedohrál dnešní zápas s Burnley.

Tak tohle teda není dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

OT: tomuhle se říká věta...

alex je pro me stoper cislo dva hned vedle terryho jelikoz carvalho minulou sezonu nehral kvuli zraneni a alex podaval skvele vykony a to bylo videt tuto uz jen kvuli tomu ze neni rozehrany nepodava tak skvele vykony myslim si ze on bude zitra proti stoke dulezity hra stoke s emi velice libi nemaji tam techncke a taky kreativni hrace ale dokazi to vynahraditi natlakovou hrou a take take anglickym stylem hry podle me stoke je typicke anglicke muzstvo zitra chci aby nas tym podal skvely vykon

Reagovat
smazaný uživatel

co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

že by z českejch stránek CFC?

Reagovat
smazaný uživatel

sranda? No dobře no....

Reagovat
smazaný uživatel

Jop.. Není to úžasné?

Reagovat
smazaný uživatel

není.

Reagovat
smazaný uživatel

Každej tomu říká jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo....

Reagovat
Mimalu

max 8let, jinak si to nedovedu predstavit

Reagovat
Devil

Dnes by se hodil Owen.Berbatov v rozestaveni 4-5-1 je upne mimo a Diouf je proste jeste nevyskakanej zajic.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom Berbovi jsem to chtěl napsat taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ako vravis, Berbatov proste potrebuje vedla seba druheho utocnika, najlepsie prave takeho ako je Rooney. On sam nezvladne napadat na superovej polovici, na to sa az moc ztahuje do hlbky (navyse je casto aj lenivy ). On je to proste technicky hrac do kombinacie a nie na brejky alebo dorazanie. Akurat teraz sa musi zranit aj Owen . Dnes mi bolo Berbatova normalne luto, celkovo zapas jedna katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: VIDELI JSTE TOHLE?

http://www.machovideo.com/video/Idiot_throws_dog_from_bridge_16953/

to je naprostej idiot ten clovek!

Reagovat
C0br

, nejhorsi je, ze to vypadalo, jako by to ten pes jeste prezil...

Reagovat
M0rb1D4S

To tak jenom nevypadá, ten pes fakt přežil... ale pro tohodle člověka neznám přiměřenej trest... jediné co mě napadá ho taky shodit z mostu a nebo prostě zlámat všechny končetiny...

Reagovat
smazaný uživatel

že jsou lidi blbý, to jsem věděl, ale TOHLE? Ty bláho Já ani nedokážu popsat co s tim "člověkem" udělat

Reagovat
Devil

Urval bych mu šulina...

Reagovat
smazaný uživatel

Cudujem sa ti ze ty vobec sem daval, keby si napisal co to je, tak na to vobec nepozriem.Je to zmrd, dufam ze mu to HAVO v nebi vrati.

Reagovat
miezto

videl sem to asi 2-3 mesice zpatky ne nejakych rozzlobenych muzich nebo podobnym webu...

Reagovat
Kaze

Chudák pes. Ten pes to přežil a ještě kňučel...příšerný

Reagovat
smazaný uživatel

Kreten blby !!! Chudak psik , ale pad prezil, toto som videl na FB : psík vôbec nebol jeho len vraj jeho matke potrhal sliepku tak on sa so psíkom pekne vybral na most a zhodil ho, mal vraj zlomene vsetky nohy. Ak toho zmrda usvedcia dostane max 1 rok .

Reagovat
smazaný uživatel

Já už to viděl tak před čtvrt rokem, ten pes to přežil a ujala se ho nějaká rodina, ale je to idiot no

Reagovat
smazaný uživatel

a ten týpek jak dopadl? křeslo? kastrace? vězení? ... nebo očekávám, že nic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ti nepovím.

Reagovat
Kaze
Reagovat
smazaný uživatel

to je retardovany idiot,staci sa len pozriet na neho..ten ksicht spatny plus tie gestikulacie , to bude asi taky ,co ho ttatko nadieval do analu ked bol maly,a teraz si to takto lieci...

Reagovat
Shevchenko

Bože tomu čurákovi bych udělal to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

zkurvenej kretén.

Reagovat
madridcan

jj na FB je skupina ,,Najvacsi kokot na svete je tento chlap"...tam je to video aj s odkazom na toho cloveka

Reagovat
Devil

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

akorát už zase obdrženej gól v posledních 10 minutách ...

Reagovat
Devil

To neva,hlavne ze se zacina pomale,ale jiste rysovat navrat mezi elitu.

Reagovat
smazaný uživatel

a tam bude taky dobře, odešli velká jména co nehráli nic a místo toho je tu hladový mládí, těšim se .. hlavně bude víc přenosů na internetu

Reagovat
Nikikrew

Jezisi kriste zasrany chuj,bodaj by jeho hiodili z toho mosta kreten jeden poj****** :

Reagovat
smazaný uživatel

A teďko jedno příjemný video

from Buenos Aires

he's Spiderman

he's our super hero playing on the left or right

wearing black n white

he is f*****g dynamite

http://www.youtube.com/watch?v=wBiHZ6NC7PA

Reagovat
Tomanatura

On je neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Sice dle statistik "jenom" 6 asistencí, ale řekl bych minimálně polovina gólů padla po jeho akci. Na půlce vezme míč, dostane ho do vápna, pak následuje několik přihrávek/odrazů apod. a gol. Jinak jsou goly akorat ze vzduchu po centrech. Za temer vsechny po zemi muze Jonas. A na svete snad neni obrance, pres kteryho by nepresel.

Reagovat
Tomanatura

Už se těším na MS, vypadá to na základ

Reagovat
smazaný uživatel

No je možný, že Newcastle bude mít v základní sestavě Argentiny dva hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Není, Colloccini nemá na Otamendiho ani z půlky.

Reagovat
smazaný uživatel

Maradona

Reagovat
Tomanatura

Zkoušel ho proti Španělsku a nedopadlo to nijak závratně, kdežto proti Německu to sedlo Otamendimu náramně. Ani Maradona není takový blbec, aby nechal sedět největší obranný talent za poslední dobu. No, i když...

Reagovat
smazaný uživatel

Proste Božský Diego...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad brzo vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

Je výbornej....ale Collocini dělá někdy pořádný hrubice

Reagovat
smazaný uživatel

Musketeer...

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre Jonasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to diver

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je diver ako diver

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je diver s výjimkou?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
kiwwi

ale picu,,,scholesy si dnes koledoval o gol...som rad ze ho konecne dal

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
supervizor

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ojoj

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
papos182

Jeeee, pristi tyden hraje Liverpool zase v pondeli

Reagovat
smazaný uživatel

Styděl bych se za takovej výkon, kterej předvedli hráči LFC. Naprostej děs a jsem moc zvědavej co bude řikat charakter Rafa po zápase.

Reagovat
Chazy

Tohle je zas ten paradni paradox, Hugo hral priserne, mizerne, nevyhral zadnej souboj, hlavicku, neudelal nic, kazil prihravky, koncily u nej kombinace, nevedel o spoluhracich... dal gol.. jak? Sam nevi, ukop se. Kdo je hrdina? On..

Dej jeste tri goly a vypadni Hugo, diky ...

Jinak fantasticky vysledek Mistni pseudoexperti co nevideli Wigan od nasi vyhry nad CFC muzou zas vedet, ze neco jako sestup nehrozi jak celou dobu rikam a ja zas budu poslouchat nejaky krainy o charakteru.

Reagovat
hefy

Očividně jsme dnes prokázali charakter. A souhlas se všim, jen bych dodal ať si sebou Hugo vezme Maynora.

Reagovat
Chazy

Ten hral fantasticky, ale stejnak je lempl.

Reagovat
Chazy

Jo a jeste... Jaaason Scotland

Reagovat
Pipo123

zvláštny postoj fanúšika k svojim hráčom

Reagovat
Chazy

Proc zaslepene obdivovat vlastni hrace?:)

Reagovat
Pipo123

a proč ich urážať ?

Reagovat
Chazy

Nema ve Wiganu co delat, nestoji za nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom zvláštního?

Reagovat
tomasinho

Já jsem nejradši poblil nad 20 hráči našeho kádru

Reagovat
smazaný uživatel

Teda Wigan dneska hrál velmi pěkně.... Až se mi tomu nechtělo věřit Když vzpomenu co předváděli na WHL... Neskutečny progres

Reagovat
smazaný uživatel

Hrají celou dobu furt stejně, nebo se o to aspon snaží, je rozdíl hrát doma a na WHL, ale výsledky to jednou přinýst musí. Až začnou bodovat proti slabším celkům pravidelně a budou mít vepředu zakončovatele, poskočí výš.

Reagovat
Chazy

Zadnej progres, zrona prae dobe kolem zapasu s ama jsme hrali takhle sechny ostatni zapasy.

Reagovat
Chazy

Obcas ta posrana klavesa jde, obcas ne.. ale aspon tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo tak to netušim. Wigan sem viděl v tyhle sezoně dneska asi počtvrty Jen to byl pro mě trochu šok si vzpomenout že takovyhle tým je schopny dostat devítku.

Reagovat
Chazy

My jsme takovi.. mame radi sazkare.

Reagovat
Alberto Aquilani

Aquilani . Dnes hral hodne dobre ....

Reagovat
Chazy

Oni jsou dva?

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
tomasinho

Zřejmě, já totiž viděl jenom jednoho a ten neudělal nic navíc, jenom ukázal, jak se v Itálii v soubojích teploušsky používají ruce.

Reagovat
Alberto Aquilani

A co mal na viac ukázat , ked Gerrad nie je schopny dat jedinu dobru prihravku a Torres sa radsej pobije akoby mal strielať goly .

Reagovat
tomasinho

Přišel tam, aby se něco dělo, nějak rozehrával útoky, přitom stál na půlce a akorát stahoval rukama na zem protivníky. žádný extra nečekaný pas, který od něho každý čeká, bída. Ale přičítám to nerozehranosti, kdyby hrál každý zápas třeba měsíc v kuse, chytl by se. Rafa knows.

Reagovat
Alberto Aquilani

ale on ti žiadny prekvapivý pas za obranu nedá ......

Reagovat
Pipo123

WIGAN

Reagovat
Liquid

Wigan sem viděl v posledních měsících podruhé, nejprve porazil zaslouženě Chelsea, teď zaslouženě Liverpool, prečo nebojují o poháry???? Strašně objetavý výkon domácích, Liverpool hrál zle, Gerrard a Torres mohli jít krásně s červenou..... je dobře, že se konečně prolomí "BIG4"

Reagovat
smazaný uživatel

snad ji prolomí Aston Villa...a příští rok přijde nový majitel do LFC a začne se nová éra

Reagovat
tomasinho

Zasloužená prohra, takhle děsně jsme nehráli už hodně dlouho a to je v téhle sezoně co říct. Nepochopitelné, co dělá na hřiěti celý zápas někdo jako Maxi, když nedá ani jednu přihrávku ani centr. Yossi je kurven nalevo, když každá vidí, že lepší je ze středu a zprava. Riera sedí na lavičce, hlavně, že hraje posila Maxi. Děs, nelze dnes nikoho pochválit, Torrest děsná koncovka a zbytečné negativní emoce, Gerrard oproti repre otočil o 180 stupňů, Carra tradičně letos, prostě děs no. Chtěl bych pochválit dneska hlavně N´Zogbiu, ten hrál skvělý zápas, taktéž Bramble s Caldwellem a dozadu si odvedl své i Figueroa.

Reagovat
smazaný uživatel

Carra byl dneska možná nejlepší s Kyrgiakosem hráli aspon to co měli narozdíl od záložní řady, která byla kompletně v hajzlu.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už nemůže benitez ustát...

Reagovat
smazaný uživatel

to neměla byt reakce..srry

Reagovat
tomasinho

Ale hovno, Carra v rozehrávce nejistý, v sozubojích tež děsný, malé domů dával jak žáček, hrůza se na něho dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

z obrany zahrál dobře jenom Masch...ze zálohy nikdo a v útoku torres celkem v pohodě, jenom mohl aspon jednou trefit bránu

Reagovat
tomasinho

Masch prostě není bek a ikdyž tam hraje obstojně, není to ono. Ale jako na jediném bylo dnes vidět, že prostě chce, snaží se, bojuje. To se třeba u ploužícího Gerrarda často nedočkáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard ani nebojuje, nevim co se děje...ale asi už rezignoval pod Benitezem něco dělat....

Reagovat
smazaný uživatel

Torres mě začíná pěkně srát, měl by přestat brečet po každym kontaktu a trochu ustát, že mu to každej nebude pískat. Vůbec všechno to jsou primadony, potřebovali by tvrdýho trenéra, potenciál tam je, jenže Rafa to neumí využít.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim, že by nějak brečel...ale změnu manažera potřebujem jako sul ten tým není špatnej, rozhodně není papírově horší než Slépky nebo Villa...

Reagovat
tomasinho

Ale prd, dalo by s těmi hráči něco málo dělat, rozhodně víc, než se dělá teď, ale i tak to je děsná bída. Úzký kádr a chybí potřebná kvalita, v porovnání s MU či Chelsea zaostáváme na plné čáře.

Reagovat
smazaný uživatel

kdybysme zaostávali jenom za těmato dvěma, tak je to ještě dobry...

Reagovat
smazaný uživatel

Carra mohl mít gól a asistenci a ušetřit tak spoustě fanoušků zbytečný nervy no

Reagovat
papos182

Az na Reinu vsichni sasci...

Reagovat
Chazy

Dneska se krasne ukazalo, jak Radotinsky zbulvarnel.

Kdyz Torres hodil mic nasemu hraci, aby mohl rozehrat, nazval to utokem na rozhodciho..

Normalni souboje srovnaval s Ramseym

Vyjadreni Martineze o tom, ze obdivuje jak dlouho je Rafa v Anglii a dokazal dat dohromady spanelske a anglicke hrace pretvori v to, ze je jeho vzor a chtel by aby Wigan hral podobny fotbal

Snahu Torrese o zisk mice po tom, co ho ztratil, nazval frustraci a oplacenim

Navstevy ktery nicim nevybocuji od ostatnich sezon dava do souvislosti s vykonama

atd atd atd... trapak fakt

Reagovat
tomasinho

On byl trapný vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hobit. Já už se naučil nevnímat ty " komentátory "

Reagovat
smazaný uživatel

přesně+ tak. radotinský je strašnej dement.

ještě bych dodal, že např. hrač vystřelí v zápase JEDNOU nějakou dobrou střelu z dalky a radotínský to komentuje že tento hrač má tyto střely v malíku a prezentuje se s nima ve většině zápasech.

a vůbec je trapný jeho slovník typu nesmím nikdy za žadnou cenu říct nic vtipnho nebo nespisovného. a když se nahodou rozhodne udělat "vtip" zní to strašně trapně

Reagovat
Pipo123

som nevidel Wigan v TV asi 2 sezóny a to kde sa zobralo tolko černochov v zostave ?

Reagovat
Chazy

Reagovat
tomasinho

Ale už se to zlepšuje, Caldwell vytlačil Boyce, James jednoho z dm.

Reagovat
Chazy

Jasne ze jo, 4 bili, to uz je skoro rovnovaha..

Reagovat
smazaný uživatel

10 Bobových černoškov

Reagovat
Chazy

Tak a letos cile - neprohrat na Boleyn Ground a Reebok, porazit doma Tigers a zkrachovalce, dustojne prohrat s Arsenalem, obrat o body Chelsea a pomoct tak Gunners k titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

that's the dream

Reagovat
smazaný uživatel

Seš divnej yido...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Davat prostor Mosesovi a Jamesovi, zranit pri treninku Jordiho, ztratit Scotlanda pri nejakym vyjezdu, stahnout Bena, uchvatit Stojkovice a Morena aby zustali, dat zaklad Maynorovi a Hugovi, aby urychlne vypadli. Prodlouzit se Scharnerem a Koumasem, nikoliv pak s Melchiotem.

Reagovat
smazaný uživatel

nechtěl bys toho moc ?

Reagovat
Chazy

Mozno .. ozelim ztraceni Scotlanda, treba si ho nekde vezme aniz by pozadoval konpenzaci za zhorseni sveho kadru.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Champ ideální útočník

Reagovat
Chazy

Takze West Ham by ho mohl chtit rikas?

Reagovat
tomasinho

S Francem ideální duo.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím víc prostoru pro Jamese a Victora, tím spokojenější hrubas K tomu samozřejmě dál skvělej Insomnia

Reagovat
Chazy

A spokojenej hrubas je nase priorita. Moses si spis pocka na pristi sezonu, letos bude hlavne ten zolik. Vime jak je Bob zasadovy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hrubas tyhle dva obdivuje, proto by to měla být kromě záchrany vaše priorita Moses pro příští sezonu nahradí Scotlanda nebo Huga, oba určitě nezůstanou. U Morena si netroufám odhadnout.

Reagovat
Chazy

Doněck bude chtit vzdycky vic, nez kolik hrac stoji, oni prachy maji..

Reagovat
smazaný uživatel

No právě to mi došlo... Ani nevím, jestli by vám za to stál.

Reagovat
Pipo123

to hráva tak dobre ? já som ho videl 3x vo Werdere a to bola tragedia

Reagovat
Chazy

Vubec ne, ale ja v nem neco vidim.. a vis jak je to s chazym, ja se pletu tak jednou do roka.

Reagovat
smazaný uživatel

To už sis letos vybral s Landonem

Reagovat
Chazy

Hm. Hej, sem ti zapomnel rict, sem videl jednoho hrace Evertonu, kterej netrefil prazdnou branu z kroku..

jo aha, on to byl Landon :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já se ho nehodlám zastávat, nemám ho rád Ale i mě překvapil (vyliž si hefy )

Reagovat
Chazy

Me taky no, ale obcas taky tak skvele nehral.. chtel bych ho videt delsi dobu, kazdopadne trosku sem se netrefil no :).. nemel bych jen tak z rozmaru nesouhlasit s Hefym, cas od casu muze mit i on pravdu.

Reagovat
hefy

Prosimtě, kdypak jsem se netrefil? Možná Mido, no.

Reagovat
hefy

Mě nepřekvapil, to byl jeho standard. Když si vzpomenu na výkony proti Salt Lake. :)

Reagovat
smazaný uživatel

*přestupného

Reagovat
Chazy

A zas potvrzeni me myslenky - golu dostavame hodne, ale narozdil od Hullu, ktery dostava hodne golu konstantne, my kdyz dostaneme, tak 5,5,4,4 a 9. Ale kdyz potrebujeme podrzet v obrane, obrana podrzi.

LFC 1:0, Bolton 0:0, Villa 0:2, Burnley 1:3, Fulham 1:1, WHU 1:0 atp..

Reagovat
smazaný uživatel

Dává Davies jiný góly než hlavou nebo z dorážky?

Reagovat
Chazy

Cas od casu... konec jeho kariery bude tragedie :)

Reagovat
smazaný uživatel

no tak prohra Live me vubec netesi,proto hodne sily do dalsich boju,protoze bych byl nerad,kdyby se Man city dostali do poharu evropskejch.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se dostali do LM a hráli s Realem tak bych se rád podíval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se City dostanou do Ligy mistru, tak to bude plivnuti do ksichtu všem, kteří si budují své renomé léta...proto pokud ne Liverpool, pak rozhodně Aston Villa, při nejhoršim pak Tottenham

Reagovat
Chazy

Takovy plivnuti uz tu bylo v podobe Chelsea, takze je to fuk..

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, doufal jsem, že se už ničeho takovyho nedočkám...tohle strašně degraduje celou soutěž, tihle marnotratni ropáci a jiní pofidérní "podnikatelé"...Anglie už není co bývala, je to smutny

Reagovat
Pipo123

to je

Reagovat
Chazy

Neni uz dlouho, pozde fnukat.

Reagovat
Chazy

A jeste wigannerum na stadionu. Zadny jiny klub, ktery je zalozeny v dobe, ze je jen "klub", nam v tomhle nesaha ani po kotniky... viz Peterborough. Fandit neumime, ale ta snaha, ta se musi ocenit..

Reagovat
vanGomm

Teď už to Liverpool na 4.flek bude mít složité 9 kol do konce a navíc všichni jeho soupeři mají ještě zápasy k dobru Manch City 2 Aston Villa dokonce 3.Moc ztrát si už FCL dovolit nemůže.Já bych si tipnul,že už je se 4.místem a případnou LM letos konec.

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera ten wigan. dival sem se pouze na 1. poločas a hrali tam s vyjimkou prvních 5 minut nmaprosto fantasticky,bez respektu bez bazně. ode dneška až si budu chtít pustit nějakou komedii tak budu vybírat mezi blaznivou střelou s l.nielsenem, žahvými výstřeli s charliem nebo zápasem kde hraje insúa.. bože on je tak marnej.branit neumi, obejít hrače neumí, přehlede nemá... on je fakt hustej. bravo nzgogbia a diamé

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Wigan.. A Liverpool by nemusel byt v Big 4

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan jsem viděl po opravdu dlouhý době, ale na ten fotbal se dá koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

včera ten fotbal byl hodně kvalitní (ten první poločas určitě) ale jen diky wiganu

Reagovat
Chazy

Vzdyt ja to rikam porad :)..

Reagovat
Devil

Neda se rict,ze by Wigan hral nejak extra dobre,ale to co predvadel Liverpool me pripominalo mladsi zacky.Doufam,ze si Reds takovou formu udrzi az do konce sezony a v cele se skvelym Spanelskym lodivodem,neco podobnyho predvedou i na OT.

Jinak Torres a jeho simulovani Ronaldo by se mohl ucit...

Reagovat
Lorcan

tak sem právě viděl sestřih Wigan- Liverpool to co si tam dělal Nzogbia obzváště s Insuou tobyla skoro až komedie Aby to Insuovi nebylo líto, tak mu zbytek obrany svými minelami projevoval účast (a přidal se i Kuyt) Torres úspěšně vyzval Bendtnera o korunu pro krále zedníků

Wigan hrál parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Co predvadi letos Liverpool? V lize 6., v LM, neni, v EL meli problemi s Unirea Urziceni, sem zvedavej, jestli postoupej pres Lille. vidim to tak 50 na 50.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele