Anglická Premier League - souhrn 21. kola

10.01.2009, 15:44, aktualizováno 11.01.2009, 19:04
Komentáře a souhrny
Manchester United smetl Chelsea hladce 3:0 a vrátil se na třetí místo, navíc má několik zápasů k dobru. Liverpool i podruhé v sezóně bez branek remizoval se Stoke, Aston Villa v derby porazila West Bromwich, Arsenal v závěru udolal Bolton. Newcastle zachránil dvanáct minut před koncem alespoň remízu s West Hamem, Everton přehrál Hull a Wigan šťastně udolal Tottenham...

Aston Villa - West Bromwich Albion 2:1

10.01.2009 13:45

Góly: 18. Curtis Davies, 41. Scott Carson (vl.) - 49. James Morrison

Midlandské derby přineslo strhující utkání, jehož tempo sice v závěru poněkud polevilo, ovšem ani tak se diváci na Villa Parku nenudili. Domácí jsou po závěrečném hvizdu nakonec šťastnější, i když do utkání neodstartovali nejlépe.

West Brom vstoupil do utkání vcelku nebojácně. To dokumentuje Simpsonův neohrožený průnik z hranice šestnáctky k centru z levé strany, který byl ovšem vzápětí sražen na roh. Villans zprvu působili nejistě a hosté toho s chutí využívali. V 8. minutě uťal Valero zmatky v pokutovém území Aston Villy ranou těsně nad vzdálenější spojnici. Obraz hry se nadále neměnil a aktivnější Baggies zahrozili znovu, tentokráte Slovinec Koreň za pomoci teče donutil Friedela k prvnímu zákroku zápasu.

Aston Villa udeřila hned z prvcní vážnější šance. V 18. minutě kopal Barry první rohový kop duelu, po něm nadvakrát hlavičkoval Sidwell. Nejprve zasáhl Carson, podruhé z brankové čáry vykopával Greening. Míč se dostal znovu k Barrymu a po jeho dalším přesném centru už otevřel skóre Davies. Ten se ani z ojedinělé trefy neradoval, neboť dříve oblékal barvy West Bromwiche.

Villans tato branka očividně nakopla a domácí tak přebrali iniciativu do svých rukou. Ve 25. minutě ještě Youngova točená střela minula vzdálenější tyč poté, co se agilní křídelník umně uvolnil. Po půl hodině hry nejprve Barry po centru Milnera poslal pozdrav rukavicím Carsona, posléze Milnera Sidwellovi, který ovšem z první zacílil trestuhodně vedle.

Baggies se ještě do konce poločasu zvládli probrat z chvilkových nedbalek a ve 36. minutě si na kroucený centr Robinsona naběhl Morrison, hlavičkoval však přímo do Friedela. Dopředu by to West Bromwichi celkem šlapalo, dozadu to bylo podstatně horší. Ve 41. minutě se po levé straně prosmýkl Agbonlahor, dva obránci před ním jen couvali až na malé vápno a tak domácí rychlík vystřelil a nachytal Carsona z takřka nulového úhlu na švestkách. Gól byl nakonec připsán brankáři WEst Bromwiche, protože střela by nejspíš minula branku a jedině díky nepbatnému zákroku bývalého reprezentanta skončil míč v síti.

Do druhého dějství hned od začátku naběhl Roman Bednář místo nevýrazného Moorea a svým spoluhráčům přinesl štěstí. Krátce po zahajovacím hvizdu ještě využil hrubky Hoefkense k nepřesné střele Agbonlahor, poté se ovšem činili hosté. Bednář adresoval dlouhý míč Morrisonovi na hranici velkého vápna, ten se rychlou zasekávačkou zbavil Laursena a levačkou překonal Friedela - 2:1. West Bromwich se vrátil do zápasu, ale hned dovolil Villans další dvě nebezpečné příležitosti. Nestalo se tak. Nejprve v 51. minutě krásně našel Milner na levé straně Younga, ten se ihned natlačil na střed, zakončil, ale Carson byl připravený. Posléze pro změnu Young hledal Sidwella, který jeho přizvednutý přízemní pas šikovně tečoval do bližší šibenice, kam ovšem znovu včas doskočil pohotový Carson.

Tempo utkání vzápětí poněkud opadlo, hlavně šance se již nedostavovaly. Závěr utkání celkem bez problémů kontrolovali domácí. Aktivní byl především Ashley Young. Tomu dokonce v 89. minutě vyzbyly síly na sprint přes celé hřiště podél levé postranní čáry, na jehož konci byl centr na Agbonlahora. Tomu se ale křižná rána nakonec vůbec nepovedla. Závěrečný tlak Baggies nakonec však stejně nepřinesl kýženou branku, a tak to Villans nemuselo tolik mrzet.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Sunderland AFC 1:1

10.01.2009 16:00

Góly: 45. Afonso Alves - 82. Kenwyne Jones

Sunderlandští mohou blahořečit náhradníkovi Healymu za to, že odváží z Riverside alespoň jeden bod. Black Cats toho totiž v bitvě o severovýchod Albionu příliš nepředvedli, podobně jako Boro. Remízový výsledek sluší tomuto nepříliš záživnému klání patrně nejlépe.

První desetiminutovka se nesla ve znamení klasického nesmělého oťukávání, pak se ale se zajímavými okamžiky zejména před hostující klecí doslova roztrhl pytel. Ze všeho nejdříve vyslal v 11. minutě na Fulopa propagační střelu Downing. Nikdo neclonil ani netečoval, a tak maďarský brankář v klidu zasáhl. O dvě minuty později dokumentovala prachmizerná rána Arcy střeleckou impotenci Boro v posledních dnech. Už tři zápasy fotbalisté Middlesbrough neskórovali.

Na druhé straně se o slovo na chvíli přihlásil Cissé, jeho pokus byl však zablokován. Pak se taktovky utkání znovu pevně chopili domácí. Bedlivě střežili balon na svých kopačkách a štěstí pokoušeli zejména z větší vzdálenosti. Jako třeba v 18. minutě Tuncay, který jen těsně minul. Po půl hodině hry to byl zase Digard, kdo poslal míč pánu bohu do oken. Už to vypadalo na další koncert zahozených příležitostí v podání hráčů Boro, ve 44. minutě však takovým choutkám učinil přítrž Brazilec Afonso Alves. Downing umně vedl protiútok svého mužstva, na hranici šestnáctky uvolnil robustního forvarda, jenž nedal Fulopovi žádnou šanci.

Druhá půle už byla značně vyrovnanější a vyústila také nakonec ve víceméně zaslouženou remízu. Dlouho se nic pořádného nedělo, druhé dějství skutečně mnoho zajímavých příležitostí nepřineslo. Jen několik po sobě jdoucích rohových kopů okolo 60. minuty před brankou Turnbulla stojí za zmínku. Šance z toho ovšem nebyly, jen jedna zablokovaná hlavička Cissého.

V 82. minutě se ale Black Cats dočkaly vyrovnávací trefy. David Healy pobíhal po hřišti sotva dvě minuty, když se mu naskytla příležitost rychlého brejku. On ji chytil za pačesy, nacentroval na Jonese, který se zblízka nemohl mýlit.

Závěr utkání byl poněkud hektický. V 88. minutě se Sunderland mylně domníval, že je ve vedení, když pokus Edwardse na brankové čáře vykopával Downing. Posléze ještě vrátil míč do pokutového území Reid, ale Cissého pohotová patička neměla gólové parametry. Úplně v poslední minutě ještě měli domácí možnost kopat roh, namísto toho se však ještě museli bránit brejku Cissého. Za záchrannou brzdu na poslední chvíli zatáhl McMahon.

Více informací k zápasu

Newcastle United - West Ham United 2:2

10.01.2009 16:00

Góly: 19. Michael Owen, 78. Andrew Carroll - 29. Craig Bellamy, 55. Carlton Cole

Newcastle potřetí v řadě nedokázal vyhrát. Tentokrát se podělil o body s West Hamem, když zápas skončil nerozhodně 2:2.

Především hostující útočník Craig Bellamy dělal dnes domácí obraně skutečné problémy a už do 9. minuty byl načapán celkem čtyřikrát v ofsajdu. Poté však mohl poměrně nečekaně otevřít skóre Newcastle. Duffův centr tečoval rukou v pokutovém území West Hamu obránce Collins a všichni domácí hráči se dožadovali penalty. Rozhodčím ale vyslyšeni nebyli.

Krátce na to nebezpečně zahrozil kanonýr Owen. Při Hammers stálo, protože, bývalý anglický reprezentant totiž po přihrávce od Jónase trefil tyčku. V 19. minutě to už ale Owenovi vyšlo. Ránou do pravého rohu nedal brankáři Greenovi šanci. Vedení mohl za pár okamžiků pojistit Carroll, hlavou ovšem nemířil přesně, a proto přišlo potrestání.

V 29. minutě potvrdil skvělou formu z minulých kol útočník Craig Bellamy, jenž se prosadil povedenou ranou, kterou gólman Given zastavit nedokázal. Vedení opět na stranu Strak mohl vrátit Jónas. Nejprve trefil z přímého kopu Geremi zeď, potom se ale právě Jónas dostal ke střele, ale minul. Těsně před poločasem se mohl prosadit také hostující Noble, jenže opět narazil na skvěle chytajícího Givena.

Irský gólman se předvedl také v 48. minutě. Ke střele se tentokrát dostal mladík Jack Collison a už se zdálo, že jeho pokus skončí v sítit. Ovšem Given vytáhnul další neuvěřitelný zákrok a celou šanci zneškodnil. Podobně si vedl také za dvě minuty, kdy zlikvidoval příležitost Nobla. V 55. minutě už však svůj tým zachránit nedokázal. Z voleje se prosadil Carlton Cole a poslal Hammers opět vedení.

Newcastle se snažil i nadále, aby dokázal vyrovnat, jenže dlouhou dobu se mu to nevedlo. Nejblíže byl N’Zogbia, jenže jeho pokus Robert Green dokázal vyrazit. V 77. minutě to však přeci jen vyšlo. Hlavou se po centru Duffa dokázal prosadit Andy Carroll. Nechybělo mnoho a Magpies mohli brát v dnešním duelu vítězství. Jónasovi ale opět scházela přesnost, a tak se Newcastle musel spokojit pouze s bodem.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Bolton Wanderers 1:0

10.01.2009 16:00

Góly: 84. Nicklas Bendtner

Po nezáživném prvním dějství začali Kanonýři šlapat a nakonec urvali hubené vítězství nad Boltonem. Ten tak ani nyní nezvládl zlomit prokletí a pokračuje ve strádání. Naopak Arsenal prodloužil sérii neporazitelnosti na sedm zápasů.

V úvodních minutách si balonu dle očekávání více užívali domácí fotbalisté, do šancí se ale příliš netlačili. Až ve 13. minutě dostal těžký prudký míč na vápno Van Persie a z otočky přestřelil. Gunners obléhali skoro nepřetržitě branku soupeře, aniž by pořádně vystřelili, Bolton zase úpěnlivě bránil bez nějaké snahy o rychlé brejky. Poločasový hvizd byl tedy celkem příjemným vysvobozením z tohoto nudného stereotyp.

Na začátku druhé půle se konečně trochu osmělili i hosté a občas vyrazili k soupeřově brance. Například v 52. minutě, kdy Gardner zprava nádherně posadil míč na hlavu Taylora, jehož nepříliš prudký pokus si Almunia bez problémů pohlídal. Posléze dění na hřišti opět začalo diváky v ochozech nudit, až v 63. minutě obecenstvo vytrhl z polospánku Adebayor, který po pasu Clichyho z otočky pálil po zemi přímo do Jaaskelainena.

V daleko lepší příležitosti se ocitl tožský střelec o pár okamžiků později hlavně díky genialitě Samira Nasriho. Ten troufale středem hřiště prostrčil balon skrze dva bránící soupeře na zcela nehlídaného Adebayora, který ale prováhal správný okamžik pro zakončení a napálil skluzujícího protihráče. Na výkonu Trotters se začala pomalu projevovat únava a najednou měli Kanonýři více prostoru a začali si vytvářet šance.

V 70, minutě si Arsenal připomněl doby, kdy soupeře válcoval milimetrovými kombinacemi, duo Denilson-Adebayor vytvořilo palebnou pozici pro Van Persieho, který trefil v pádu tyč. Gunners pokračovali v intenzivním dobývání Jaaskelainenovy svatyně. Touré prudkou ranou z dálky pořádně protáhl finského brankáře ve službách Boltonu.

Poté, co na hřiště vběhl Bendtner, nabral Arsenal na síle i ve vzduchu. To se hned potvrdilo, když v 75. minutě po centru Nasriho ze standardky hlavičkoval právě dánský útočník, ovšem přímo do Jaaskelainena. Zdálo se, že jen ze vzduchu může být nebezpečný, když mu totiž umožnil skórovat Sagna, on jen slabě vystřelil do padajícího protihráče. Jenže v 84. minutě uvolnil nádhernou kolmicí Clichy Van Persieho, ten zakroutil balon na zadní tyč, kam s protihráčem v zádech upaloval Bendtner a ve skluzu usměrnil míč do sítě.

V 87. minutě mohlo být definitivně rozhodnuto. Vela se prosmýkl z levé strany k brance Jaaskelainen, na něj si ale přízemní střelou z takřka nulového úhlu nemohl přijít. Závěr utkání již Arsenal hladce kontroloval, Wanderers se kromě jednoho závaru k soustavnému tlaku nedostali.

Více informací k zápasu

Everton FC - Hull City 2:0

10.01.2009 16:00

Góly: 19. Marouane Fellaini, 45. Mikel Arteta

Jako by snad ani nechtěli bodovat a dělali všechno proto, aby je soupeř převálcoval, tak působili dnes Brownovi Tygři. Everton se takové výzvy chopil zodpovědně a ještě během první půle sestřelil odevzdaného soupeře dvěma brankami.

První poločas se odehrával ve znamení velmi efektivní koncovky domácího mužstva. Úvodní dějství totiž sice nebylo zrovna bohaté na stoprocentní příležitosti, přesto přineslo dvě branky. První zajímavý okamžik se udál v 19. minutě a hned přinesl první gól. Baines na levé straně po kombinaci s Pienaarem odcentroval na přední tyč, kde se bravurně uvolnil Fellaini a Myhill byl proti jeho koncovce bezmocný.

O čtyři minuty později opět jihoafrický fotbalista ve službách Evertonu svou aktivitou zavařil defenzivě Hullu. Na pravé straně obral o míč Geovanniho a našel Osmana, jehož křižná střela sice proletěla skrz Myhilla, namířila si to však vedle branky. Toffees si spravili chuť krátce před poločasovým hvizdem. Arteta se postavil k exekuci přímého kopu a bez špetky slitování podebral balon, který zasvištěl do levého horního rohu Myhillovi branky.

Tento gól prakticky ukončil zápas. V druhé půli se totiž Everton nikam nehnal, ani na straně Tigers nebyla nějaká přehnaná motivace zrovna patrná. Z událostí druhého dějství totiž stojí za řeč snad jen akce domácích z 82. minuty. Tehdy se na hraně šestnáctky uvolnil Anichebe, a přestože byl očividně faulován Zayattem, penalta se nepískala. Nicméně Toffees hned vzápětí zahrozili znovu. Cahill přízemním centrem našel Osmana, jenž v jasné pozici trestuhodně přestřelil.

Více informací k zápasu

Stoke City - Liverpool FC 0:0

10.01.2009 18:30

Góly: -

Souboj vedoucího Liverpoolu a o záchranu bojujícího Stoke vítěze nenašel. Přesto ale mohou být hosté v klidu. I v případě zítřejší výhry Chelsea zůstanou po tomto kole stále na první příčce.

Liverpool už od úvodních minut jasně dokazoval, že přijel na půdu Stoke pro tři body. Začátek zápasu měl plně pod svou kontroval a byl velmi blízko gólu. Konkrétně útočník Kuijt. Ten se dostal po centru Riery k nebezpečné hlavičce, ale míč letěl příliš vysoko, a tak jej nedokázal usměrnit za záda Sorensena. Jeho pokus nakonec proletěl kolem levé tyčky a skončil v zámezí.

V 11. minutě přišla největší šance Stoke prvního poločasu. Rory Delap předvedl další ze svých dlouhých autů a poslal míč do pokutového území. Tam se po sérii odrazů dostal zpět k dobíhajícímu Delapovi, jenž se nijak nerozpakoval a dokázal trefit břevno, od něj se ale míč odrazil pouze do hry, a tak se Stoke radovat nemohlo.

Diváci na Britaniia Stadium v prvním poločase, jak je u Potters obvyklé, mnoho zajímavého neviděli, a tak byli rádi za každou dobrou příležitost. Jedná z nich přišla v 24. minutě, kdy jí měl na svědomí opět Kuijt, jenž se dokázal dostat přes bránící protihráče, jeho střelu z ostrého úhlu ale nakonec dokázal vyrazit Sorensen. Na druhé straně hřiště se naopak dokázal prosadit stoper Shawcross, jenže jeho trefa nemohla být uznána pro ofsajd, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

První letošní zápas mezi těmito dvěma týmy skončil také bez jediného vstřeleného gólu a dnes to vypadalo, že se bude opakovat obdobný výsledek, nebo rozhodne jedna jediná branka. Právě o tu se mohl už v 50. minutě postarat domácí nejdražší hráč v historii Dave Kitson. Ten se ve svém novém působišti ještě netrefil, ale tentokrát byl skutečně velmi blízko. Po špatném výkopu hostujícího Reiny se zmocnil míče, nakonec ale z ostrého úhlu poslal míč jen do boční sítě.

V 68. minutě se mohl prosadit Liverpool. Po přímém kopu se ve velké šanci ocitl Lucas. Těsně před brankou se ale rozhodl hlavou ještě přihrávat. Dirk Kuyt již střílel z velkého úhlu a branku netrefil. Krátce na to mohl síť Liverpoolu rozvlnit Kitson, jenže hlavičkoval nad. Whelanova střela z přímého kopu naopak orazítkovala tyč. Také Gerard trefil hned dvakrát brankovou konstrukci, ale co důležité je, že žádná branka již do konce zápasu nepadla.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Tottenham Hotspur 1:0

11.01.2009 14:30

Góly: 90. Maynor Figueroa

Po několika týdnech klesl Tottenham opět do pásma sestupu. Přitom nescházelo mnoho a mohl si z JJB Stadium odvést alespoň bod za bezbrankovou remízu. V první minutě nastavení se ovšem trefil domácí Figueroa a zařídil tak pro svůj celek výhru 1:0.

Hvězdný Jermain Defoe se opět po roce předvedl v dresu Tottenhamu a už v 1. minutě se mohl se svými spoluhráči radovat ze vstřeleného gólu. Po přímém kopu O’Hary si ale gólman Kirkland poradil s pokusy Kinga i Dawsona a zabránil tak tomu, aby Wigan vstoupil do zápasu nejhorším možným způsobem. O pár okamžiků později zakončoval O’Hara, ale scházela mu přesnost.

Ve 13. minutě pro změnu zahrozil také Wigan. Palebnou pozici pro Zakiho připravil Palacios, ale egyptský kanonýr při zakončení neuspěl. Včas totiž zasáhl obránce Dawson. Latics se snažili i nadále o vstřelení vedoucí branky, hrozili především ze vzduchu, jako například v 34. minutě. Po Taylorově centru hlavičkoval jen těsně vedle aktivní Zaki. Zanedlouho to zkoušeli také Palacios a Heskey, ale s oběma pokusy si Gomes poradil.

Ani po přestávce se na hřišti žádná strhující bitva neudála. Celým čtyřiceti pěti minutám scházely především skutečné gólovky a samozřejmě také branky. Bojovnost oběma celkům upřít sice nelze, ale to bylo možná tak vše. Úvodní minuty měl mírně navrch Wigan, poté se ale kouč Redknapp rozhodl v rozmezí pár okamžiků hned pro dvojí střídání a od tohoto momentu byla opět hra vyrovnaná. Modriče nahradil Lennon, útočníka Pavljučenka pro změnu Bent.

S ubíhajícími minutami se začalo přiostřovat, a tak rozhodčí Marinner sáhl několikrát do kapsičky pro žluté napomenutí, které postupně viděli Valencia, Palacios, Zokora, Woodgate a Scharner. Wigan v závěru mnohem více toužil po vítězství a například Zaki se hned dvakrát snažil prosadit hlavou. Pokaždé mu ale scházela přesnost. V nastaveném čase se ovšem Latics dočkali. Po rohovém kopu vstřelil jediný gól duelu Maynor Figueroa.

Více informací k zápasu

Manchester United - Chelsea FC 3:0

11.01.2009 17:00

Góly: 45. Nemanja Vidić, 63. Wayne Rooney, 87. Dimitar Berbatov

V poslední době začíná docházet Chelsea dech. Svou nevalnou formu potvrdila ve veledůležitém zápase s Manchesterem United, ve kterém dostala tři branky a pojede domů se smutkem. Na vedoucí Liverpool už ztrácí čtyři body, zatímco Red Devils se vrátili na svou třetí příčku.

Ani jeden kouč obsazením základní jedenáctky nijak výrazně nepřekvapil. Pouze zraněného Ria Ferdinanda nahradil v domácí sestavě mladíček Evans a středopolaře Carricka pro změnu Ryan Giggs. Utkání začalo za skvělé atmosféry, přičemž jako první zahrozila Chelsea. Po rychlé kombinaci pálil z větší vzdálenosti Lampard, ale jeho pokus bránu Van der Sara nijak vážně neohrozil.

Manchester se snažil prosadit po centru z rohového kopu, ovšem ani on neuspěl. V 7. minutě naopak po Ronaldově centru vypadnul míč z rukou Petru Čechovi a s hodně velkou dávkou štěstí nestál nikde poblíž žádný hráč v červeném dresu, který by se jej snažil poslat do brány. Hra byla velmi vyrovnaná, bez výraznějších šancí na obou stranách. V 13. minutě dostala Chelsea možnost ke skórování z přímého kopu, jenže Ballackova přízemní dělovka byla zblokována.

Minuty stále ubíhaly a diváci marně čekali na nějakou pořádnou šanci. Ta přišla až v 23. minutě. Na hranici pokutového území zahrál rukou při centru Ronalda rukou Ashley Cole a rozhodčí nařídil přímý kop. K míči se postavil zkušený Ryan Giggs a z poměrně velkého úhlu zaměstnal gólmana Petra Čecha nepříjemnou střelou. Česká reprezentační jednička si ale věděla rady a míč odvrátila.

Na druhé straně pokoušel štěstí Frank Lampard, jenže jeho střelu dokázal zblokovat stoper Evans a Van der Sar tak vůbec zasahovat nemusel. V 31. minutě pořádně zatrnulo všem hostujícím příznivcům. United totiž byli brance nesmírně blízko. Evra našel Rooneyho, ten okamžitě přihrál míč ke kopačkám Berbatova, jenž se rozhodl střílet. Z dobré pozice ale nezakončil ideálně a Petr Čech si s jeho pokusem poradil.

O dvě minuty později se přesunulo hlavní dění na druhou stranu hrací plochy. Po Drogbově sťuknutí se balónu zmocnil Ballack, ale byl hned sražen k zemi v pokutovém území Vidičem. Rozhodčí Webb jeho atak ovšem jako nepovolený neposoudil. Atraktivní podívaná pokračovala až do konce první půle. Obrany obou celků si ale vedly na jedničku, a tak se útočníci k zakončení moc nedostávali.

Poslední minuty úvodního dějství patřily jednoznačně domácímu Manchesteru. Nejprve moc nescházelo k úspěšnému zakončení Parkovi. Korejec se po rychlé kombinaci dostal do zajímavé pozice, ale jeho střela byla zblokovaná na roh Johnem Terrym. O minutu později zachytil přihrávku od Mikela Park, na hranici pokutového území našel Ronalda, jenž svou střelou trefil do zad svého spoluhráče Rooneyho.

V nastaveném čase to už ale Manchesteru vyšlo. Manchester rozehrál signál z rohového kopu, který však rozhočí nepochopili, a tak Ronaldovu branku nemohli uznat a nařídili celou situaci opakovat. Po klasicky rozehraném rohovém kopu vyskočil nejvyýše Vidič a poslal svůj celek do vedení.

Londýňané tak dostali neoblíbený gól do kabin a museli ve druhém poločase doufat, že se jim podaří výsledek otočit. Bylo ale jasné, že budou muset přidat, jelikož Manchester hrál ve velké pohodě. Dopomoct k úspěšnému zásahu měl také kanonýr Nicolas Anelka. Ten o přestávce nahradil Deca, který si rozhodně v zápase nevedl nijak oslnivě.

Také druhý poločas však začal obdobně jako ten první. Ani jeden tým toho totiž za prvních dvacet minut nepředvedl. Za zmínku stojí jen střela Didiera Drogby, ke které se s dostal po přihrávce od Lamparda. Reprezentant Pobřeží Slonoviny si ovšem vedl špatně. Jeho pokus byl tečovaný a letěl hodně mimo.

V 63. minutě přišel druhý gól duelu. Ronaldo na levé straně hřiště uvolnil Evru, jenž poslal do pokutového území nebezpečný centr. Míč sice přeletěl hlavičkujícího Berbatova, dopadl ale přímo do cesty Rooneymu, a ten jej střelou mezi nohama Ashleyho Colea poslal až za záda Petra Čecha. Manchester měl najednou vše ve svých rukou, nemusel se hnát do žádné velké ofenzívy a stačilo mu poctivě bránit.

Avšak ani Blues nebyli nijak výrazně nebezpeční. Nejblíže gólu byl asi Drogba, a to když k němu doletěl Lampardův centr, jenže hostující útočník i přesto, že jej nikdo nehlídal, nedokázal trefit míč, který následně skončil v zámezí.

Dobrou náladu na Old Trafford ještě určitě vylepšila třetí branka. Střílený centr Ronalda poslal zblízka do brány Dimitar Berbatov a stanovil konečný stav zápasu. Zároveň tak Manchester prodloužil už téměř na třináct hodin svou neprůstřelnost.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Liverpool FC21137135:1346
2.Chelsea FC21126340:1242
3.Manchester United19125232:1041
4.Aston Villa21125435:2341
5.Arsenal FC21115534:2338
6.Everton FC21105629:2535
7.Wigan Athletic2094725:2131
8.Hull City2176828:3927
9.Fulham FC1968518:1426
10.West Ham United2175926:3026
11.Newcastle United2158828:3423
12.Bolton Wanderers21721222:2923
13.Sunderland AFC21651022:3023
14.Portsmouth FC2065921:3323
15.Manchester City20641038:3022
16.Middlesbrough FC21561018:3021
17.Stoke City21561018:3321
18.Tottenham Hotspur21551120:2620
19.Blackburn Rovers20461022:3618
20.West Bromwich Albion21531317:3718
Zbývající zápasy
10.01. 16:00Portsmouth FC - Manchester City
10.01. 16:00Fulham FC - Blackburn Rovers

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (520)

Přidat komentář
r.mrazik

parada...villa stalena 4 fleku a udrzela mi i tiket...

Reagovat
r.mrazik

jinak ten posledni zakrok od younga byl penaltovy...stesti,ze to ten rozhodci nepiskl,protoze ashley ten mic fakt netrefil

Reagovat
vitasrp

Ale trefil... V opakovačce to bylo vidět, ten míč jednoznačně špičkou posunul.. Tady o pentli nemohla být řeč.. Jinak Villa je v tuto chvíli 3. I když asi ne na moc dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

když půjde vše podle předpokladů, tak co nevidět ještě vyšplouchne v tabulce dalšího scuma ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pentle fakt asi ne. Ale Villa mě straší.Vlastně ne mě,ale CFC!

Reagovat
vitasrp

Tak CFC by neměla strašit Villa, protože ta je ted výkonnostně někde uplně jinde, ale spíše Arsenal, protože pro sooučasnou CFC by měla být prioritou kvalifikace do LM.. A na Arsenal snad mají dostatečnej náskok, aby ho udrželi, ale tvrdej boj o to to ještě bude

Reagovat
$dolar$

To uz spis ten everton nez arsenal, ten na to uz vubec nema

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomen že hrajem na Ville.

Reagovat
r.mrazik

hmm,mne se prave zdalo,ze ten mic trefil utocici hrac...ale tak je to jedno,pentle nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa leto jede.

Reagovat
smazaný uživatel

*letos

Reagovat
$dolar$

Nevite co budou davat na prime?

Reagovat
smazaný uživatel

newcastle - whu

Reagovat
$dolar$

dik.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to derby se vším všudy, El Clásico je proti tomu jen loutkové divadlo....

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa hraje dobrý, organizovaný fotbal, ale West Bromwich Albion, to má být jako co?

Reagovat
smazaný uživatel

WBA je mužstvo, které se nikdy nevzdává a hraje srdcem, ten zápas neměl hluché místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna WBA měli tolik hluchých míst, že asi dlouho neuslyší... Nedokázali si souvisle přihrát, vodili míč kdy neměli, špatně bránili.

Reagovat
Tomanatura

Jako Real?

Reagovat
smazaný uživatel

Ač Real nemám rád, tak nepřehánět. Oni alespoň dobře bránili.

Reagovat
Shevchenko

Ty si nedostal ban?

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím radšej som pozeral ten halový turnaj v Prahe

Reagovat
Tomanatura

Ten je parádní

Reagovat
$dolar$

Nechapu ze tam neni Plzen

Reagovat
irik

Ta by z té nakládačky měla trauma .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chybal tomu uz len vyrovnavajuci gol Jay-a Simpsona

Reagovat
smazaný uživatel

Najskôr Mareka Čecha pochváli, že hral parádne nahral na dva goly a pak ho nechá sedieť na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Marek Stech na lavicce

Reagovat
$dolar$

Hm Newcastle mel kopat penaltu.

Reagovat
$dolar$

Gooooooooool, OWEN

Reagovat
$dolar$

1:1 to je hruza co predvadi Newcastle v obrane

Reagovat
vitasrp

Yes, Craig... A teď kladiva jedem, máme na to otočit tento zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejná otázka jako u preview...ty fandíš CFC i WHU?

Reagovat
vitasrp

Tak asi jo, jinak bych tohle přeci nepsal Jinak mysli si co chceš, vím, že WHU je velký rival CFC, ale já k tomu má své důvody.. Pro mě prostě Zola s Clarkem znamenaj více, než ta rivalita, navíc když se v CFC děje to protěžování brazilců, lhaní mladým nadějím ohledně šancí v základu, tak je mi z toho špatně a k tomu klubu necítím to, co bych jako fanda měl... A rozhodně říkám, není to o trofejích, to bych s tím třísknul minulou sezonu, tady jde o mnohem víc...

Reagovat
smazaný uživatel

A jo já ti to nevyčítám,taky už mi je WHu sympatičtější po tom co je tamm Zola s Clarkym...Navíc i ty přestupy hráčů mezi oběma asi nepotvrzujou moc tu rivalitu..je to spíš u fanoušků. Určitě je to něco jiného,než kdybys sympatizoval třeba se Sp*rs. A snad i přes ten hnus co u nás je s fanděním Blues nesekneš.

Reagovat
vitasrp

Ne, to opravdu ne, Scolari mi nestojí za to, abych s tím klubem seknul, ten vztah ke klubu není jen o pohárech a výhrách, ale člověk k němu prostě něco cítí a jeden trenér to nezmění... Ale říkám, CFC jde podle mě špatnou cestou, která se mi pranic nelíbí, a tak nějakou tu "bokovku" jsem potřeboval... A nebylo potřeba nějak těžce hledat.. Ale rozhodně neplánuju přestat mít ten klub rád a začít na něj kydat hnůj... To bych prostě asi ani nedokázal...

Reagovat
smazaný uživatel

jj,taky mám pár bokovek,ale uždelší dobu,sympatičtí jsou mi nejvíc Pompey a Everton a od letoška i Villans.

Reagovat
smazaný uživatel

a myslím,že se stejnak nemáme čeho bát,jestli nevyhrajem ani jednu trofej,tak Scolari beztak po sezóně skončí a budem tam mít konečně někoho normálního,byla by prdel,kdybychom přetáhli Ville jak manažera,tak Agbonlahora s Youngem.

Reagovat
smazaný uživatel

Muzes snit dal panacku :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je jediné,co si ještě můžu se Scolarim dovolit

Reagovat
$dolar$

Ale penaltu Newcastle kopat mel

Reagovat
honziss

Jako penaltu?

Reagovat
$dolar$

Ze zacatku zapasu zahral Neill rukou ve vapne

Reagovat
honziss

Prosímtě, pomezní sudí to Newcastlu třikrát vrátil, když si vymyslel tři ofsajdy Bellamyho. Kdyby to nechal, tak jde ten kluk velšský třikrát sám na bránu.

Reagovat
$dolar$

Ta klubova zaslepenost je ale svina co?

Reagovat
honziss

Tohle není zaslepenost, ale fakt. Ale někomu jako ty to nemá cenu vysvětlovat, opět dokazuješ, jak jsi neuvěřitelně tvrdohlavý a v tomto případě i slepý.

Reagovat
$dolar$

Tady nejde o tvrdohlavost ale o to co jsem videl Ok prisaham ti ze se jeste po zapase kouknu na zaznam a pak si reknem ok?

Reagovat
$dolar$

Uffffffffffffffffffff

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Parada, i kdyz jsem zapas prosvihnul, jsem rad za 3 body z derby. Proti WBA zkompletovan double :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,že jsem o přestávce usnul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak naši byli v prvním poločase jako podavači míčů, vždycky Turnbullovi přihráli míč jen na odkop.

Reagovat
honziss

Tak Kinnear naordinoval proti nám docela dobrou taktiku. Zejména ten Spiderman na levé straně to tam roztáčí, naše obrana dneska jako by nebyla ve své kůži, nepřipadá mi tak kompaktní jako v jiných zápasech, ale naštěstí toho Newcastle nevyužil a teď už Zola ty kluky zkoncentruje a jedem na výhru.

Musím pochválit Bellamyho, toho jakoby po zápase s AV někdo nadopoval. Kdyby pomezní nebyl paranoidní a neodpískal mu tři vymyšlené ofsajdy, možná mohlo být skore úplně jiné.

Ještě bych se vyjádřil k fandům Newcastlu na stadionu -> . Ti se ozvou jen tehdy, když dá NU gol nebo když se dožadujou penalty. Jinak jsou totálně potichu, čímž se pak ještě víc zvýrazní kecy komentátora Primy a Martina Frýdka-Místka, což mi ten zápas dost znechucuje. Aspoń že tam ti naši fandové občas podpoří svůj klub a zazpívají hymnu.

Reagovat
$dolar$

tři vymyšlené ofsajdy - Prosimte trochu objektivity Ale jako vtip dobry

Reagovat
R22

no v minimálně třech případech to bylo opravdu hodně diskutabilní, ale rozhodčí to maj těžký no

Reagovat
$dolar$

No to same muzu rict o sanci Noblea

Reagovat
R22

jj to každopádně

Reagovat
honziss

Prosímtě dolare, netrapči tady nějakým odváděním tématu, minimálně třikrát Bellamymu písknul neexistující ofsajd, to je fakt s kterým se musíš smířit.

Reagovat
$dolar$

Prosimte Honziss netrapci tady Radsi se koukni po zapase na zaznam

Reagovat
honziss

Že mi to říkáš zrovna ty. Konec, s tebou už se bavit nebudu.

Reagovat
$dolar$

Ne tohle mi prosim nedelej

Reagovat
honziss

Diskutabilní to bylo pouze v jednom z těch tří případů, dvě situace, které odmával zcela jasně nebyly ofsajdové.

Reagovat
honziss

Ty se na ten zápas nedíváš? Asi máš špatný obraz, ale já žádné tři ofsajdy neviděl. Pokud říkáš že byly, pak musíš být slepý.

Reagovat
$dolar$

No nevim, ale asi je na case aby sis poridil brejle

Reagovat
vitasrp

Tak v obraně dneska hlavně hoří Collins, přes něj byly všechny šance a vlastně i ten gol, i když na tom se ještě podílel Behrami, kterej tam toho hráče naprosto vypustil.. Jinak ticho je tam strašný, ten zápas potom nikoho nezaujatého tou atmosférou nepohltí, což je škoda... Ještě škoda tý šance Nobla, mohlo to být v kabinách veselejší... Nicméně NUFC hraje obranu fakt dost vysoko a tak je možné, že tam ještě nějaké úniky budou a ty už by chtělo využít ke skorování.. Protože tyhle 3 body by se určitě hodily, vyhrát 4x za sebou by pro psychiku nebylo vůbec špatné...

Reagovat
smazaný uživatel

Owen číslo 10 je voľné...

Reagovat
R22

fuj jen ať si ten zlatokop zůstane tam kde je...

Reagovat
smazaný uživatel

Vtedy kedy odišiel z LFC(4roky fandím LFC) som ešte nesledoval futbal,pýtal som sa skúsenejších a z LFC ževraj odišiel po nezhodách s Houllierom,ale keď odíde do ManC tak to zlatokop je...

Reagovat
smazaný uživatel

Carrol na konci zápasu chýbal vo vápne,Bellamy,Noble,Jonas .

Reagovat
$dolar$

No Noble zrovna moc ne, spis za tu sanci jak sel sam na golmana

Reagovat
smazaný uživatel

Je to výborný hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to? Slyšel jsem dobře? Owen bude mít u Citizens menší plat,než má teďkom?

Reagovat
vitasrp

Jinak dneska na straně WHU docela hoří Collins, v podstatě všechny nebezpečně akce NUFC šly přes něj, to pro stopera vskutku není dobrá vizitka.. Ale každý den prostě není posvícení, no.. I dnes nám samozřejmě dělají velké potíže centrované míče vzduchem do vápna, myslím, že Carroll tam měl hned 2 šance, no naštěstí ani jednu nedal... Naopak mě překvapuje Bellamy, dneska zase gol, navíc velice dobře těží z té své rychlosti při přechodu vpřed, akorát by si mohl pohlídat ty své ofsajdy, ze začátku jich tam měl přespříliš... Ještě od Behramiho bych toho očekával možná více, i když na jeho straně hraje Jonas a jak je vidno, má s ním docela honičku.. Tím pádem na ofenzívu již nemá tolik prostoru, a proto není tolik vidět... Jinak doufám, že ve druhé půli tam Givenovi něco spadne a WHU si tak odveze 3 body...

Reagovat
$dolar$

Ted mel pro zmenu kopat penaltu West Ham

Reagovat
Tomanatura

Given

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Na Primě něco fetujou? Co o bylo zase za kecy, že vidí diváci špičkovou zábavu? Ten tápas je opravdu jak v okresním přeboru. Nasazení tou nechybí, ale to je jen důsedek toho, že si nedokáží dát dvě přihrávky za sebou a musej po ztrátě o ten míč zase bojovat ...

A to jen zmíním, že když to přepnu na Galaxii, tak je to ještě o něco horší - Arsenal je bezradnej, bezzubej, slabej a Bolton simuluje a simuluje a zdržuje a zase simuluje. A dopředu opravdu nic, ale opravdu zhola nic nepředvedli.

Tohle je opravdu obrázek fotbalové zábavy, jak noha.

Proč v TV neřeknou pravdu a to, že se třeba ten a ten zápas nepovedl. Proč si (a hlavně divákům) musí nalhávat, že jet o opravdu baví ...? Pravdou je, že tisícktrát opakovaná lež se zdá jako pravda, ale není to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

a jen pro objektivitu napíšu, že zápas odpoledne se mi vcelku líbil. Villa hraje pěknej fotbal. Není to sice ještě pořád ono, ale z té anglické nudy je to asi nejzábavnější. O´Neal

Reagovat
smazaný uživatel

Na Aston Villu se dá dívat, jejich fotbal má hlavu a patu. Ale co předvedl WBA.

Reagovat
fantomas

Shaquille je opravdu netrénuje.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, máš recht. Blbě jsem ho napsal.

Reagovat
fantomas

Jj. A mám pro tebe ještě jednu radu - já bych se na nudu nikdy nedíval a už vubec ne opakovaně, jako ty, rominho či spanhel. Když mě nikdy nezaujala PD, tak ji prostě nesleduju a basta. Kdežto vy nevynecháte žádný zápas a pak nás tu krmíte svými hlody, jak je to hrozný antifotbal. Ale nás to opravdu nezajímá. Viděl si někdy Tomanaturu, Chazyho, mě (pravidelně) a další na diskuzi PD? Těžko. Takže tě prosim, když už chceš k nám zavítat, aspon sebe (nebo své kolegy) porád neopakuj. My už dávno víme, jaký je váš postoj k PL a je nám celkem ukradený. Předem děkuji za pochopení.

Reagovat
smazaný uživatel

" Viděl si někdy Tomanaturu, Chazyho, mě (pravidelně) a další na diskuzi PD?"

Prave preto by sa kazdy z vas mal vyhnut akemukolvek porovnaniu lig i diskusii. Proste okrem Premier League nic ine poriadne sledujete

Reagovat
fantomas

Já ale ligy porovnávat nechci. Zápasy PD sem samozřejmě nejaké viděl a nenadchla mě tolik jako PL, to snad nejde nebo co? Každej máme jinej vkus, to by sis měl uvědomit zaprvý, pak se mužeme o něčem bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zapajas sa do diskusie s clovekom, ktory ma evidentne sirsie obzory.

Reagovat
fantomas

Evidentně větší obzory nemá, protože vím, jaký se hraje ve Španělsku fotbal a ten mi zkrátka není po chuti. Tečka. Je směšné, jak na Primě furt omýlají, jak je PL dokonalá, ale byl bych taky rád, kdyby vy ste je nenapodobovali a porád dokola neopakovali, jak je na hovno. Oukej, rozumíme si?

Reagovat
smazaný uživatel

Poznas mozno styl, nemas moznost poznat kvalitu, kedze to jednoducho nesledujes.

Reagovat
fantomas

Ale kuš, vaříš z vody s tou tvou kvalitou. Jestli je El Clasico vrchol, udělám si ten obrázek uplně snadno.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze opat len poukazujes na svoje hodnotenie "mnoha" z "mala". Ja ponukam viac. To je proste fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

ty ponukaš jen pravidelné pruzení a nesmyslné tahání se o slovíčka.....koukám, že jsi tady se svým cirkusem znova, kašpare

Reagovat
fantomas

Ty na PL nemáš chutové bunky, takže at ji sleduješ jak chceš časo, stejně si nepřiznáš její klady...nemá to s tebou zkrátka cenu. Já PD nesleduju, možná nemám srovnání, ale je mi to jedno. A i kdybych ho měl, mám, jak řiká Bruce, tolik charakteru, že bych neustále nenavštěvoval vaše diskuze a neprudil s tim, jak zrovna ten a ten zápas byl nudný a o hovně. To bych prostě i tak nedělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Charakter nema ten, kto nenavistne reaguje na kriticke prispevky, zatial co tie pozitivne mu rozhodne nevadia.

Moje chutove bunky si nabuduce neber na klavesnicu.

Reagovat
Tomanatura

Nepovidej. A hádá se snad někdo z nás o tom, že je Primera nejlepší? Vytahujeme to my? Vždy jen dojdete vy a začnete s tím. Nechápu, proč se na to nedokážete vysrat. Znáte náš postoj, znáte svůj postoj a stejně začnete s tímto

Reagovat
smazaný uživatel

Preco by som sa mal na to vysrat ? Napisem svoj skromny nazor do diskusie v Premier League a ti, ktori k tomu nemaju skutocne co povedat, kedze to nesleduju, ma div nezozeru zaziva.

Reagovat
Tomanatura

Tím chceš říct, že já nemám právo tě posoudit? Já velice sleduji i Primeru i Serii A. Já to právo mám. Navíc chazy asi před 3 měsící tu psal na tohle téma sáhodlouhý komentář, ve kterém stálo, že 1-2 měsíce sledoval často Primeru a porovnával to. Takže on má možnost taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze nas fantomas evidentne klame a na argument, co ma nudi, to nesledujem, je sam.

Kazdopadne ani ty uz podla svojich nedavnych nazorov nepovazujes Premier League za najlepsiu.

Reagovat
fantomas

Neni, Chazy to sledoval jen ze zvědavosti, aby vám teda právě mohl oponovat. A nesetřeli ste ho, jak nemá vlastně srovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

"by vám teda právě mohl oponovat"

Takze uz vopred bol zaujaty. Skvely argument, to sa ti podarilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Nesleduji to proto, že bych chtěl pak oponovat, ale proto, že se mi líbí i hra španělských týmů.

Samozřejmě že ne. Líbí se mi jak Serie A, tak EPL i Primera. Nemám mezi tím ucelený názor.

Reagovat
smazaný uživatel

když tě něco štve, tak to pořád omýláš (a mě kecy o nejlepší lize na světě opravdově štvou)

Reagovat
fantomas

Neni proč, protože žádná nejlepší neni. Jsou jen tři nejlepší.

Reagovat
$dolar$

Proste kazdymu se libi neco jinyho a jsou tri nejlepsi Nema cena se o tom hadat a prilevat olej do ohne

Reagovat
smazaný uživatel

fotbaloví fajnšmekři si nebudou kazit zažívání sledováním loutkového divadla bez dynamiky, bez atmosféry a mají dost charakteru na to, aby ty co mají rádí loutkové divadlo neprudili.......škoda, že to nefunguje i naopak...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš ohromnou dedukci, že prý nevynechám žádný zápas. PL sleduju ve výjimečných případech a výjimečně přispívám i do těchto diskusí.

Reagovat
fantomas

Zato tobě dedukce opravdu neni zrovna blízká, když nerozpoznáš ani tak okatou nadsázku...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ji pochopil moc dobře, myslel si tím, že ji sleduji často. A to jsem ti vyvrátil.

Reagovat
fantomas

Ne často, ale určitě časteji jak my PD, a to o dost častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nevím, proč tam zahrnuješ mě. Já jí o dost častěji nesleduji.

Reagovat
smazaný uživatel

ono jde o to, že je to takhle v dobrý čas, tak to zapnu. Kdyby byla PL večer, jako je primera, tak se na ni ani nevy-eru.

Reagovat
smazaný uživatel

"k nám" to je hezký, jak jsou ti diskuze rozdělené na naše a vaše, to za chvíli se člověk nejprve bude muset zeptat, zda může přispět do té vaší diskuze.

Reagovat
fantomas

Hnidopichu.

Reagovat
smazaný uživatel

Muhahahaha dobre!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Oukej.

Reagovat
Tomanatura

Jsem rád, že se na tu nudu díváš. Premier League můžeš milovat či nenávidět, ale nemůžeš jí ignorovat

Reagovat
smazaný uživatel

ignorovat ji opravdu nelze, když má reklamu na každém "kroku" ...

A zadruhé - už jsem to vysvětloval - mrknu na ty zápasy taky proto, že mám možnost porovnání, nejen do větru plácnout, že tam a tam se hraje leší či horší fotbal ...

Reagovat
Tomanatura

Já mám ty možnosti taky a mám na to názor, ale nepotřebuju to psát do diskuzí. Zbytečně nepotřebuji ztratit večer hádáním se o tom, kdo je lepší, když je to puze subjektivní názor.

Reagovat
smazaný uživatel

já se nehádám. Já diskutuju

Reagovat
Tomanatura

Tak nediskutujte o nediskutovatelných věcích.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak subjektivní to není.

Reagovat
fantomas

Ale jistě že je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jistě, že není.

Reagovat
Tomanatura

To je něco jako miss World. Každému se líbí jiná a tu považuje za nejlepší.

Samozřejmě se to dá taky srovnat i Ligou mistrů a v té se ukazuje jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Sudis najlepsiu podla jednej jedinej, ktoru som videl.

Reagovat
Tomanatura

Tak súdím já nebo ty? Mně se z miss world líbila Kuchařová v televizi a když jsem ji pak viděl naživo, tak už jsem tak unešený nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Sudia tak vsetci, co tu argumentuju "nuda, ktoru nesledujem".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tady můžu říkat o bulharské lize, že je nejlepší a budu si to obhajovat tím, že je to přeci subjektivní.

Reagovat
Tomanatura

Dobře tak jinak. Když teda nechceš říct, že to je subjektivní názor, tak bys měl dát na objektivní žebříček(ky), které vycházejí každý rok. A z nich můžeš čerpat.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ne.

Reagovat
Tomanatura

Tak ale to už je tvůj subjektivní názor oproti statistikům ze světa. Ale co, mně je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ty ani nevíš, jaká kritéria zvolili pro sestavení žebříčku...

Reagovat
Tomanatura

Nevím a je mi to celkem jedno. Já z žebříčku nečerpám, ale ty bs měl, když chceš objektivitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš a tvrdíš, že žebříček je objektivní.

Reagovat
Tomanatura

Takže statistici budou dělat neobjektivní žebříček? V tom případě, když je neobjektivní, tak si musíš udělat svůj vlastní názor - a ten už znám -, nebo si najdi jiný, když chceš objektivitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Žij v dojmu, že je objektivní.

Reagovat
Tomanatura

Takže dyž není objektivní, tak mi můžeš, prosím, vyvrátit mou původní reakci? To jest, že zařqazení ligy na nejvyšší příčku je čistě subjektivní.

Reagovat
$dolar$

Vetsinou kazdej zebricek je subjektivni. Ale je pravda ze podle nejakych kriterii to hodnotit museli, ale ty kriteria si subjektivne vybrali oni sami

Reagovat
smazaný uživatel

A pak ti Nikodým řekne: "V žádném případě nesnižujeme kvalitu ostatních ligových soutěží, ale celý svět ví, která liga je momentálně nejlepší."

Reagovat
smazaný uživatel

serie A

Reagovat
smazaný uživatel

musím to trochu doplnit - Arsenal přidal plyn a už je to o něčem jiném - přidali na přesnosti a už to jde. Ale nic to nemění na tom, že první poločas byli opravdu nuloví

Reagovat
$dolar$

Kinnear ven

Reagovat
vitasrp

Ale nemel blbosti, tohle je šaškárna, cos to teď napsal... Naopak Kinnear dělá co může, snaží se s tím týmem aspoň něco uhrát, spousta manažerů by na tom mohla být ještě hůř... Třeba dneska na WHU zvolil vynikající taktiku, hrát do křídel a na vysokého hroťáka, to bylo to pravé pro NUFC, protože jak my zainteresovaní víme, kladiváři mají s bráněním centrovaných míčů obrovské problémy, což dnešek potvrdil... Nadruhou stranu, to, že Coloccini hraje tak, jak hraje, s tím těžko něc udělá stejně tak s tím, že hráči v defenzivní činnosti dělají strašně hloupé individuální chyby... Já bych naopak řekl, že Kinnearova práce v NUFC není rozhodně špatnám spíše naopak.. A vyhození kouče v tomto období by na hráče mělo velice tvrdý dopad a kdo ví, jak by to nakonec všechno dopadlo..

Reagovat
papos182

nestacil sem se divit co obrana newcastlu predvadela na zacatku druhe pule

Reagovat
fantomas

Proboha, proč Vela, proč ježiši kriste? Aaaaaargh. Ten to tak vytrhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vela je velmi dobrej, ale asi s ním neumí Wenger pracovat, jinak si to neumím vysvětlit

Reagovat
-Kopy-

Jj.

Reagovat
fantomas

On ho určitě naučil solovat...a odnaučil přihrávat. Zrovna on...

Reagovat
$dolar$

Chci videt jak budes Honziss obhajovat tenhle neuznanej gol

Reagovat
honziss

Myslíš ten vlastní? Ten byl neregulérní. Sudí písknul správně faul a míč se za brankovou čáru dostal až po písknutí. Není co řešit.

Reagovat
$dolar$

Faul jo? To o tom pisknuti vim, ale zadnej faul tam nebyl, ten hrac co tam padal byl v letu uz predtim nez se ho hrac N dotknul Alespon tohle si moh priznat. Hrali jste lip, ale remiza je zaslouzena

Reagovat
honziss

Remíza zasloužená je. Ale ten gól platit neměl a to je regulérní ať už faul byl nebo ne. A já říkám že byl. Ale Straky ten gol pak daly, takže se není nad čím dohadovat že by někdo vyhrál nezaslouženě nebo kontroverzně.

Reagovat
$dolar$

To jsem nikde nenapsal. Ja jsem to psal jeste v dobe kdy New. prohraval tudiz jsem byl nastvanej ze gol nenechal, a faul to nebyl.

Reagovat
vitasrp

Ale prosimtě, podobnej případ jak napsat Kinnear ven!! Collins šel do hlavičky, když vtom k němu někdo přiběhl(opravdu nevím přesně kdo) a rukou do něj strčil, což zapříčinilo jeho minutí míče... To, co potom provedl Neill je věc jiná, trochu úsměvná, ale to nic nemění na tom, že tomu golu zcela jednoznačně předcházel faul... To se na mne nezlob...

Reagovat
$dolar$

To je blbost, Collins sel do hlavicky tim ze skocil a az potom na nej utocnik sahnul to ze se ti zdalo ze ho strcil je celkem mozny ( mne se to taky nejdriv zdalo) ale kdyz se kouknes na opakovacku tak uvidis ze Collins uz byl v letu v okamzilku kdyz na nej sahnul takze zadnej faul a tudiz rozhodci nemel piskat

Reagovat
honziss

Dolar se hold rozhodl že dneska bude fandit Newcastlu a dělá vše možné i nemožné aby dokázal, že my jsme zaslepení klubisté a jen on má pravdu.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Tak se prosimte koukni na opakovacku

Reagovat
smazaný uživatel

jako fanda Strak řikam, ten gól platit neměl ... výhrady k rozhodčímu jsem měl spíš u souboju ve stredu hriste, kde ale piskal divně na obě strany

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Reidy - naše spása!

Reagovat
smazaný uživatel

To snad Sanli nemyslí vážně? To, že ho nabral Whitehead snad neznamená, že on musí po dvoumetrovém ofsajdu zmrzačit Fulopa.

Reagovat
$dolar$

Goooooooooooooooool, Andy CARROL !!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Healy se vyplatil.

Reagovat
Tomanatura

Super. Když to vypadalo nadějně, že bude diskuze čístá a bez špíny, tak nám j tu zase zamoří španělé, kteří nemají co dělat, tak jdou prudit,

Výborně Newcastle i West Ham, krásný zápas. Mužem zápasu je Shay Given, lepší brankář na světě není.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bych se snad i hádal

Reagovat
$dolar$

Zapas byl peknej ale skoda chyb rozhodcich

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

diskuse u PL a čistá? Člověče, větší dávku infantility, než bývá v diskusi u PL jsem ještě u ničeho neviděl

Reagovat
honziss

Ono to vypadalo, že bude čistá. Bohužel pak tady přišlo pár španělů a řeklo si že když už nám to tady nezasírají mladí scumíci, uděláme to sami a začali jste psát nějaké blitky o škaredém zápase apod. Newcastle - WHU byla parádní podívaná. Jestli se ti PL tak ji nesleduj, ale nepiš tady nějaké hovna o tom, že to byl hnusný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiřík si právě neuvědomuje, že ta diskuze u PL trpí díky jeho příspěvkům

Reagovat
smazaný uživatel

dělám jen protipól rozvášněným komentátorům, jakouže to podívanou diváci neměli možnost shlédnout. Řekněme, že ššířím pravou víru, dá se tomu taky říct klasicky - osvěta

Reagovat
Tomanatura

Mně se zdá naprosto infatilní pořád omílat, jestli je lepší Real nebo Barcelona. Já se u těch diskuzí tak smál. Později mi ale už bylo do breku, když jsem viděl některé komenty navlas stejné těm, které byly minulé kolo. Dost dobře nechápu, proč si nezkopírujete celou diskuzi u preview předešlého kola do kola nového. Ušetřili byste si tím práci.

Jinak, už docela chápu, proč furt omíláte svoje argumenty tady. Protože jste na to zvyklí z vašich diskuzí.

Reagovat
smazaný uživatel

no, ikdyž to poslední dobou upadá i Primery, to nepopírám, tak jetě pořád jsme o několik délek před váma. Pořád ještě je to tam většinou zaměřené na fotbal a na výkony jednotlivých protagonistů. Tady je hodnota všech příspěvků rovna nule nebo něco těsně nad ní.

Reagovat
Tomanatura

To není ale náš problém. Já přehlížím nulové příspěvky, tak nechápu, pro byste to nemohli vy. Pokaždé tu kvality je. A to když se sejde fantomas, bruce, mika, chazy, honziss, vitasrp a tak dále. Neudělám nic s debilama.

Reagovat
smazaný uživatel

z těch, co píšeš, čtu jen fantomase. Ty ostatní tak nějak prolétnu, protože tak nějak vím, co v těch příspěvcích asi bude.

Teď jsi sám přiznal, že tady máte hordu "debílků", tak co se čertíš, když napíšu, že je tady mnoho infantilnosti?

Reagovat
Tomanatura

Ne v dnešní diskuzi. A o tom se celou dobu bavím.

Reagovat
Tomanatura

Samozřejmě v tomto preview. Ne ve zbývajících článcích o Premier League.

Reagovat
honziss

A co teda čekáš že v nich bude, že je nečteš? Jestli jsi schopný napsat mi jediný logický argument smaozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

každý má svoje vyjadřování a každej se bavíme o něčem jiném. Tys mě, např. nikdy ničím neupoutal. Neříkám, že píšeš blbosti, ale prostě to tak je. A neurážej se

Reagovat
smazaný uživatel

Něco z čisté diskuse:

"bylo to derby se vším všudy, El Clásico je proti tomu jen loutkové divadlo...."

Reagovat
smazaný uživatel

ale to bylo jen pro pobavení diskutujících, tím je tady bruce známý

Reagovat
Tomanatura

V tom je něco nenormálního?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, pro tuto diskusi je to něco úplně "normálního".

Reagovat
Tomanatura

Farter 03.01.2009 19:18

DoUfAaAm zHe wYhRaYe tArRaGoNa pOtOzHe tO SoU BeStH FrAyIiIrCi pAaAcZ OnI WiIi yAk sE HrAyE FoTbAl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^_^ loWiIisKuYu EmO!!! :-**

Toto pro španělskou?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho, jestli tam zavítáš...

Reagovat
smazaný uživatel

vypíchneš jeden příspěvek a už máš vyhráno? Povrchní jako celá PL.

Reagovat
Tomanatura

Spanhel taky vypíchl jediný příspěvek odtud, proč bych nemohl já?

Reagovat
smazaný uživatel

spanhel jasně napsal: NĚCO z téhle diskuse, z čehož jasně vyplývá, že prostě jen vybral jeden z mnoha.

Reagovat
Tomanatura

Já taky napsal NĚCO z vaší diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jsem slepej, ale já to nevidím. Co vidím je zkopírovaný příspěvek kdoví odkud (asi to bude z diskuse o Primeře, to fakt nevím) od někoho, koho jsem tady ještě neviděl a doufám, že už neuvidím. Spanhel vybral naproti tomu vybral příspěvek bruce, kterého vy tady berete jako svou vlajkovou loď ...

Reagovat
Tomanatura

Ehm a můžeš mi říct, co je na tom příspěvku tak nenormálního? Že se mu víc líbilo derby, než Clasico? V tom případě už nemám co dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

nechci používat tvoje metody a jen opakovat, co napsal spoludiskutér, ale já v tom případě taky ne.

Každopádně bych mohl (zase) jen opakovat veši rétoriku - "... je to zřejmě taková typická uzavřená komunita, která se postupem času vyvíjela a výsledek můžeme vidět zde "

Prostě bruce něco napsal a tys v tom viděl něco jiného a já asi taky

Reagovat
smazaný uživatel

koukám maj tam krapet jiný pravidla pro pravopis ... je to zřejmě taková typická uzavřená komunita, která se postupem času vyvíjela a výsledek můžeme vidět zde

Reagovat
smazaný uživatel

v tom komentáři je v málo slovech skrytý hluoboký obsah s přesahem......v podstatě je to takové házení perel sviním...

Reagovat
smazaný uživatel

HA ! Nicklas vam teraz vsetkym vytrel zrak

Reagovat
$dolar$

Me spis nastval protoze jsem mel vsazenou remizu

Reagovat
smazaný uživatel

tak ti treba

Reagovat
smazaný uživatel

Musis nasu diskusiu na chvilu prerusit. Sledujem vyborny film a nie je idealne kazit si dojem z detskej argumentacie niektorych v tejto diskusii.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo ... proc muze Cole suverene napalit vycemene z prvni mic do branky a Jonas, kterej si to muze trochu rozmyslet musi jit do klicky misto aby vymetl pavucinu ? ... jinak radost aspon nad vyrovnanim, lepsi nez prohra... komentar chytrolinu na prime nehodnotim, remiza s WHU neni zadna velka ztrata... dokad budeme hrát stylem 4-1-3-2 tak se nedá svítit ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner, to je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já ho nerad, Brrr

Reagovat
smazaný uživatel

to ze ty ho nerad,nic nemeni na fakte ze je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

Takový typ bych bral do Barcy. Důrazný hrot, který naskočí v závěru, když je třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Typově podobný útočník jako Larsson by se hodil, ale zrovna Bendtner se nechová, jak by měl... Radši zkušenějšího borce.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A né snad? Zachránil vás!

Reagovat
fantomas

No jéžiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ty taky nikdy nezkritizuješ vlastního hráče. Dneska byl Bendtner opět špatný, gól tu mou kritiku leda umírní, tot vše.

Reagovat
$dolar$

Dyt hral 10 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za tych 10 minut dostal aspon 10 lopt, co sa neda povedat o vsetkych striedajucich hracoch (niektori su radi ak sa vobec k nejakej lopte dostanu; navyse on lopty len dostaval a ziadne nevybojoval sam a navyse ak loptu dostal vacsina sla rovno superovi, tie jeho "ulice" fakt nemali chyby...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aspon sa o ejake ulice snazil!Narozdiel od ostatnych na ihrisku,ktori dokazali dat jedine prihravku do strany(vsak Denilson ) . On prisiel aby rozhodol a to bud golom,alebo vytvorenim golu,ked mu spoluhraci stoja,namiesto toho aby nabiehali tak je celkom jasne ze nema zmysel rozdavat ulicky,ale rozhodne mu nemozes upriet snahu rozhodnut,co nakoniec aj dokazal.

Reagovat
smazaný uživatel

Snahu neupieram ale nebolo to az na ten gol nic moc! Ja len reagujem na povodnu vetu Jakuba: Je to borec... a to on rozhodne nie je...

Reagovat
smazaný uživatel

Je, splnil to, co měl, dal gól, ostatním se to nepodařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A to, že bez Van Persieho centru či Clichyho uličky by ho nikdy nedal, ti je ukradený?

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně je, protože to nijak nesnižuje ten fakt, že gól dal on.

Reagovat
fantomas

Jenže on sám stál jen na správném místě, nic pro ten gol neudělal. To bych zvládl i já, kdybych měl takové štěstí jako on.

Reagovat
smazaný uživatel

Na goal.com dostal Bendtner známku 7, nikdo lepší známku nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No to sou ale šašci.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom co prisiel, bol absolutne marny. Jedinu loptu nedal dobre, mal len dve sance a tie premenil aj so stastim, myslim, ze ani jeden zaber nebol tak cisty aby som s presnostou povedal, ze tomu nedopomohla stoperova kopacka. To, ze rozhodol zapas z neho este nerobi borca Jakub

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já nehodnotím jeho celkový výkon, já zápas neviděl, jen jsem rád, že opět nastoupil v závěru a dal gól, což byl jeho úkol a on ho splnil

Reagovat
fantomas

To je tak jediné.

Reagovat
smazaný uživatel

Beriem, ale nabuduce nepis len tak, ze je borec ak si ho nevidel. Ked uz tak napis: Tesim sa ze sa Bendtner opat presadil. To bude vyjadrovat tvoj zamer a nebude to nic hodnotit, lebo take konstatovanie ako si dal ma doslova vyprovokovalo podporit fantomasa aj ked som sem prisiel len na skok

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je borec a tečka.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

spatny bol jedine diaby a ade,ostatni boli dobri

Reagovat
fantomas

Denilson, Diaby, Vela, Bendtner...ti byli špatní.

Reagovat
smazaný uživatel

U Velu bolo citi, ze to tam pre neho nesedi, ak chce dat Wenger jedineho krativneho do stredu Nasriho musi mat na stranu nahradu. Idealnejsie by bolo ak by kupil ( ) stredneho a mal by o 2 moznosti naviac... Inak suhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Musis na mna vzdy reagovat?

Reagovat
fantomas

Tys teda taky reagoval.

Reagovat
fantomas

*ted

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To sa ho bojis aebo co? Ved ma urcite viac pravdy ako ty a to sa da objektivne povedat, kedze fandite totoznemu timu. A nezacni s nicim ako vlezprdelstvi alebo cosi podobne. Po 1) Na take cosi som dost stary a po 2) povedal by som to iste aj keby som nevedel, ze je redaktor atd atd... Takze neviem o com...

Reagovat
smazaný uživatel

"Ved ma urcite viac pravdy ako ty a to sa da objektivne povedat, kedze fandite totoznemu timu." takze ked fandime totoznemu timu,tak sa da objektivne povedat ze on ma viac pravdy ako ja? zaujimave...

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je suvislost prostacik. To je v tej vete presne vyjadreny zmysel, kt. si si obratil... Nieco sa da objektivne posudit ak... takze spojitost je medzi tim-objektivita nie tim-fantomasova pravda. Netahaj za slovicka ak to nevies...

Reagovat
smazaný uživatel

Koncim tuto diskusiu,pretoze s tebou je to fakt marne...

Reagovat
smazaný uživatel

adebayor nebol zly? keby hral takto bendtner, tak je zjedeny za ziva

Reagovat
fantomas

Ne, kdyby hrál aspon tak jako Ade, tak ho tolik nezkritizuju.

Reagovat
smazaný uživatel

adebayor okrem jednej peticky neurobil nic,absolutne nic....celkovo su jeho tohosezonne vykony pre mna jedno velke fiasko a ani sa mi nezda, ze by bol medzi jeho a bendtnerovymi nejaky extra rozdiel ...nick aspon maka aj ked to nejde

Reagovat
fantomas

Ale prosim tě...tě zaslepily ty jeho růžové kopačky nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kedy sa naposledy Ademu podaril zapas? Stale tu kritizujes Nicka,ale to ze Ade hra rovnako mizerne ako on,to uz si priznat nedokazes,vsakze?

Reagovat
fantomas

Bendtnerův přínos pro hru týmu je absolutně nulový, to ti tu nebudu nijak potvrzovat, to je prostě fakt. Kdežto Ade umí narazit spoluhráči, jako to dnes nejednou předvedl, je sehraný s Persiem, vyhoví si společně a když dostane ten správný míč (což většinou nedostane, proto se musí stahovat do hloubi pole, kde tak užitečný třeba neni), je většinou v koncovce neomylný. Kdežto Bendtner nedává góly (ten dnešní, kdy se štastně přichomejt k balonu, nebo hlavičky po závaru nepočítaje, myslim ty goly, při kterých musí předvést nějaké umění, techniku), kličkuje, i když na to nemá, kouzlí "uličky", i když mu to nic neříká, a hraje si na hvězdu, leč žádná neni.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne niekto,kto sa na to diva objektivne

Reagovat
honziss

Tak jsme dneska viděli parádní podívanou v parku svatého Jakuba. Do druhé půlky jsme vlétli jak utržený vagón a vstřelený gól nám byl odměnou, bohužel pak jsme se jakoby uspokojili a Newcastle začal taky hrát. Vyrovnat se mu nakonec povedlo a musím říct že to byla remíza zasloužená. Oba dva týmy předvedly dobré výkony.

Určitě bych vyzdvihnul naše útočníky, protože oba konečně odbourali ten komplex spalování, doufám že už natrvalo. A pak taky Parkera. Obrana bohužel dneska nepředvedla to, na co jsme zvyklí, ale v konečném důsledku to zas tolik nevadí.

Na druhé straně bych vyzdvihl určitě výkon Jonáse, ten to dneska z té levé strany dobře větral, hlavně v první půli.

V konečném hodnocení jsem tedy s remízou spokojen, přichází zdá se dobrá forma a body doufejme budou přicházet stále ve větším množství.

Reagovat
$dolar$

Ja souhlasim hlavne Carlton Cole , ten hral vynikajicne v posledni dobe se rozehral do neuveritelnych vykonu. Za Newcastle hral dobre jeste N´Zogbia. Jinak byla zaloha tragicka. WHU prospel prichod Zoly a pujde nahoru

Reagovat
vitasrp

Jenom bych podotkl, že mně se po našem golu nezdálo, že by to bylo uspokojení, dle mne to byla prostě taktická varianta snažit se ten výsledek udržet... Přesně tohle jsme předvedli na Sunderlandu a tam to platilo, jenže tehdá jak Malbranque tak Richardson nehráli dobře a nebyli tak schopni kvalitního průniku po lajně a centru na Cisseho... Proto tam jsme s úržbou neměli problém... Dnes to bylo něco jiného, důvody samozřejmě píšu níže... Je to možná škoda, kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby jsme byli aktivní, ale po bitvě je každý generál a bylo by klidně možné, že by se Michael 2x utrhl a my prohráli... Ale tohle je prostě fotbal a já osobně s remízou problém nemám

Reagovat
honziss

Asi máš pravdu, špatně jsem to vystihl s tou uspokojeností.

Jinak s remízou jsem samozřejmě spokojen taky, ani jeden tým si prohrát nezasloužil. Já jsem hlavně rád, že jsme viděli pěkný zápas se vším co k němu patří.

Reagovat
vitasrp

Tak remíza WHU byla asi zasloužená, přeci jen NUFC bylo lepší na začátku utkání(asi do 25 minuty) a poté od toho našeho daného golu, kdy Zola rozhodl hrát zaňdoura a bránit co to dá... Což dle mne nebylo zrovna z nejštastnějších, když vezmeme v potaz, že WHU špatně brání centrované míče ze stran a v případě pasivity se dá pouze očekávat nárůst těchto situací... Nehledě na to, že krajní hráči dnes prostě neměli kvalitu, aby pokryli Jonase s Duffem... No a stopeři, tedy hlavně Collins, zase nedokázali porýt Carrolla s Owenem.. I když ten byl druhou půli neviditelný, vidět byl jen v první půlce, kde si přes Collinse vypracoval 2 šance... Prostě mi ta naše pasivita nepřišla jako dobré řešení, ale po bitvě každý generál, že... Jinak dle mne byla k vidění kvalitní podívaná(samozřemě ne pro španělskou část publika, ti jsou zvyklí na mnohem vyšší standart), jezdilo se po zadku, napadalo, dávalo se do toho srdce a přitom byli k vidění i kvalitní fotbalové kombinace, jako třeba ta v 90. minutě od Jonase(mimochodem to jsem myslel, že mne odvezou)...

Dnes bych vyzdvihl výkon obou útočníku, oba dva(Cole, Bellamy) dali gol, k tomu Bellamy byl rychlostně neustálou hrozbou, byl aktivní, často si říkal o míč a zrychloval tak přechodovou fázi, to Cole zase dokázal ten míč podržet a rozdat, nakonec si i najít prostor ke skorování... Konečně útok nabírá ztracenou formu Dále dobrý výkon předvedl Noble a Parker, hlavně teda Noble, škoda té jeho šance před poločasem... Jinak více jsem čekal od Behramiho, ale jak jsem psal již výše, na své straně měl buď Duffa nebo Jonase, takže měl daleko více defenzivních úkolů, které teda ne vždy zvládal-viz. 1. gol...

Na straně NUFC se mi líbil Carroll, ve vzduchu byl neustálou hrozbou a dokázal i skorovat, tedy na 19 letého chlapce velmi dobrý výkon.. Owen zase prokázal svoje geny střelce, dáte mu 2 metry ve vápně nebo okolo něj a dostanete gol... Nakonec nemůžu opomenout Jonase, dnes od vás asi nejlepšího hráče, s Behramim si dost často zatancoval a většinou z toho vycházel jako vítěz... Jinak se mi nelíbila vaše obrana, hlavně teda Coloccini, kterej tam dost často hořel a špatně dostupoval útočící hráče... Vlastně oba goly šly přes střed a to není dobrá vizitka nejen pro něj, ale pro celou stoperskou dvojici... Hlavně u toho druhého by mne jako trenéra naštvalo zdvihání rukou místo snahy zamezit skorování útočícímu hráči... To povětšinu trenéři vůbec nemají rádi...

Nicméně s bodem musí být spokojenost, při té šanci na konci to bylo fakt dost na hraně... Takže říkám, mohli jsme mít 3 body, nebo 0 a máme 1, takže kompromis dobrej... Jenom mě prostě mrzí ta naordinovaná pasivita po daném golu, jelikož kdyby jsme vytrvali v ofenzivní hře, dost možná jsme to utkání rozhodli na svoji stranu...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas snad se všim ... jeden z našich problému je, že Jonas hraje mnohem líp u levý lajny, ale to Duff taky .. napadá mě vyzkoušet NZogbiu napravo, Jonase nalebo a Duffa pod útočníky (nebo jako levej utok pred Jonase) ...

u vás bych vyzdvihnul ten útok.. celý minulý týden se tu řeší, že potřebujete útočníka, ale kdyby hráli Cole s Bellamym jako dneska, tak žádnýho nepotřebujete

Coloccini hraje příšerně... chtělo by to trenéra, který by ho dokázal přeučit na anglickou hru

Carrol se docela předvedl, u nás v útoku to má hodně těžký, přeci jenom, aby byli zraněný Ameobi, Martins i Viduka najednou .... ale svou šanci čapnul za pačesy

Reagovat
honziss

S těma míčema ze stran budem muset něco udělat. Už od začátku utkání bylo vidět, že Kinnear dobře ví, co nám dělá problémy. A je pravda že když máš na krajích Duffa a Jonáse a na hrotu Owena a věž Carrolla, tak je to občas problém ubránit i pro obrany, které tohle mají zmáknutější než my. Naštěstí Duff to měl přes nohu, takže to z pravé strany tolik nechodilo.

U Behramiho bylo vidět, že ho defenzivní povinnosti moc podporovat ofenzivu nepustí. Na jedné straně škoda, na druhé straně dobře, že si zodpovědně plnil to co měl.

Carroll by měl podle mě dostávat víc šancí. Když Kinnear bude správně využívat jeho postavu a to co mu jde, může z něj vyrůst skvělý forward. Jinak s tou jejich obranou máš pravdu, trochu to nezvládali a nebýt naší pasivitu po druhém gólu, mohli jsme toho víc využít.

Reagovat
fantomas

Tak abych to shrnul, to naše dnešní představení. První poločas radši no comment, ještě bych byl až moc kritický a hned by mi to všichni vyčetli, jak to tu znám. Prostě to byl strašný výkon. Druhý poločas o poznání lepší, ten upgrade ale přičítám především tomu, že se Trotters unavili a nebyli schopni už tak zodpovědně bránit. Najednou nestíhali, čehož sme zaplat panbu dokázali využít.

Co se případu Bendtner týče, byla to zase bída mísená s nouzí samozřejmě. Jen proto, že se nachomejt jednou k excelentnímu centru Van Persieho, mě nedonutí k chvále. Já totiž vidim i trilion dalších jeho alibistických a především nepřesných přihrávek, ale hlavně že dal gola no. Další zazdil, jiné akce zbrdzil nebo zcela zastavil, to ale nikomu nevadí, samozřejmě.

Koho dnes pochválit? Nasriho za neoddiskutovatelnou fotbalovost, má oči na neskutečných místech, ulička na Van Persieho před naší jedinou brankou budiž zářným a ne jediným důkazem. Van Persie si zaslouží titul Man of the Match. Lítal, byl u všeho podstatného, konečně z něj roste komplexní fotbalista, který je schopný se chytrou kličkou uvolnit, podržet balon (neztratit ho za každou cenu, Nicku!), bravurně nahrát a zakončit i z té nejbizarnější pozice. Takže tihle dva:

Reagovat
smazaný uživatel

fakt smiesna kritika Bendtnera,ktore nema ziadne pevne zaklady,prisiel tam aby to rozhybal a to sa mu podarilo,preco takto neskritizujes Velu,ktoremu sa nepodarilo ani to? Okrem toho si Nick pevne drzal poziciu napravo,aj ked radsej by bol vo vapne a taky gol ako dal,by nedokazal dat ani Robin,ani Ade,takze za to ma moju pochvalu,ze sa do toho neboji ist,narozdiel od tych primadon.

A dalsia vec je ze Nasriho chvalis za prihravku na Robina pred golom,pricom je uplne jasne ze mu prihraval Clichy,nie Samir a kedze tychto dvoch nedokazes roroznat,tak nemozme brat vazne ani ostatne situaciu,ktore opisujes

Reagovat
fantomas

Za tu chybičku se omlouvám níže...o Velovi sem nepsal záměrně nic, protože bych se jen opakoval. Jistě že nic neudělal, ale i Bendtner víc kazil a ubral naší hře, než by jí dal. Že to rozhýbal? Ale prosim tě, když se rozeběhne, míč mu uteče, je dobrý leda tak do vápna, na standardky. Je hrozně jednostranně zaměřený, ke komplexnosti má neskutečně daleko a komplexní taky nikdy nebude. Na ten gol si sice dobře naběh, ale u něj to určitě nebylo dáno tim, že by to cítil, předvídal, protože mozek na tohle zkrátka nemá, jen jak píšu, byl ve správný čas na správném místě, ani nevěděl proč. Ade by do toho samozřejmě šel. Ten argument o primadonkách si zvlášt po tomto zápase, kdy oba spolykali haldu kilometrů a byli pro tým dost prospěšní, strč za klobouk.

Reagovat
smazaný uživatel

Robin o nom to mozes napisat,ale o Adem urcite nie,uz rok hra ciste hovno a nic sa na tom nezmenilo ani dnes.

Reagovat
fantomas

Jen sis nezvykl na jeho novou roli, která neni ryze kanonýrská.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslis vazne. Praveze chcem spet stareho Adeho,ktory bol sice čaptoš,ale pri prechode do utoku bol pre nas klucovy,toho Adeho od lavej lajny,ktory nikdy nebol v pokutovom uzemi ked mal byt,ale stale terorizoval obrany nasich superov,toho Adeho zo zapasov proti Spuds,ale taki uz asi nikdy nebude Hra rovnako alibisticky ako cely nas tim,hra sa na nieco cim nieje,uz ani nedokaze poriadne vystrelit...

Reagovat
fantomas

Jen se stahuje více do hřiště, chodí si pro balony, více se snaží tvořit hru, jen nevyčkává prostě na hraně ofsajdové pasti a jen nezakončuje. Není ted ve herní pohodě, to se ale stane, jinak si sem jist, že by tu šanci po Nasriho pasu dal. Až dá góla, zase se rozjede. Zrovna jemu v tomto věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si ma teraz nepochopil,odkedy sa mu zacalo v minulej sezone strelecky darit tak sa prestal zapojovat do hry tak ako to robil predtym a zacal hrat ako jediny hrot aj ked sa hralo na dva hroty(hmm,vlastne to nemusi byt jeho chyba,ak si na to prilis zvykol),ja mam rad takeho Adebayora ktory necaka na hrane ofsajdu,takeho co napada superovich obrancov,toho co si chodi po balony a snazi sa tvorit hru,ako si napisal :) Ale toto nie je ten Ade ;)

Reagovat
fantomas

Ale ano, vždyt loni právě byl jen tim zakončovatelem, tuhle práci za něj obstarával Hleb, Fabregas, Flamini, Rosický...ted nemáme 3/4 z tohoto ansámblu, tak se to snaží nahradit, a i když mu to občas nejde, tak mě se to líbí, že to dělá, nebo se aspon snaží.

Reagovat
fantomas

Pardon, na gol přihrával Clichy Persiemu, já měl na mysli jinou podobnou uličku, to když Ade střílel do protihráče v té tutovce jedné.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskoro !

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Uz som to pouzil ako argument,takze mas jednoducho smolu

Reagovat
smazaný uživatel

Pre man osobne zapas cista tragedia,ked vezmem do uvahy ,ze posledne dva domace zapasy ligove sme vyhrali v poslednych minutach s trapiacimi sa muzstvami,tak to nie je ziadna slava.Ale kto sa tuto sezonu ako tak netrapi v premiere league?Ze?Pre mna osobne V. Persie momentalne naplnuje vysnivaneho utocnika so vsim vsude..Myslim ,ze tuto sezonu ja Adebayor len takym mizernym tienom perzana.Pacil sa mi aj Bacary,az na tie skazene centry...Diaby isiel dole a to je snad po prvykrat tuto sezonu co AW striedal,tak ako som si zelal.Diaby dnesny zapas stracal vela lopt a zbytocne sa hrnul sam cez 3 hracov.Nasri usiel.Aj ked mam pocit ,ze by sa mu viac pacilo ako CM.Denilson...neviem mu prist este stale na chut ,aj ked to uz bolo lepsie posledne zapasy,ale dnes ma velmi rychlo vratil do reality...Nepriniesol ziadny napad do hry...Toure mal tiez vyborny zapas podla mna a nevadilo by mi ,keby je kapitan aj nadlhsie ,pocas absencie Fabreho.Tej nasej hre stale nieco chyba...Co to len moze byt??

Reagovat
smazaný uživatel

No a co sa este tyka Bendtnera..ozaj iba ako zolik,ale aj to musi mat svoj den a musia pri nom stat vsetci svaty aby sme to videli aj na skore...

Reagovat
fantomas

Nápad, jiskra. Tu celému mužstvu rozhodně nevnukne za každou cenu kličkující Diaby, zbabělý Denilson ani Nasri od postranní čáry.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeby Rosicky?

Reagovat
smazaný uživatel

Rosicky?Kto je to?

Reagovat
afc

kedze je zaloha totalne rozbita,tak sa ani nemozes cudovat,ze na nasu hru sa chvilami neda pozerat.Taky Theo,Cecs,Rosicky by dal hre iskru,napad,rychlost.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašne zle sa pozerá na Lucasa ,keď na jeho mieste mohol byť lepší hráč,odchovanec -Guthrie....

Reagovat
smazaný uživatel

mě se na Guthrieho u nás kouká dobře

Reagovat
r.mrazik

to jo,kdyz odmyslim ten "blikanec" tak se zabydlel dobre...navic ma skvelou kopaci techniku...ty dlouhe pasy jak se vzdy krouti...parada

Reagovat
vitasrp

Jinak nemáte nějaké zajímavé zprávy, proč sedí jak Robbie, tak i Torres?? To se jim Rafa snaží dát najevo, že pro jeho tým nemají dostatečný přínos?? Já jenom že Keano dal 3 goly ve 2 zápasech a od tý doby v lize sedí... Nebo má Rafa nápad hrát na Stoke zaňdoura??

Reagovat
afc

skor si myslim,ze Rafa ich tam da na poslednu polhodinku,ked uz budu ti hromotlkovia unaveni

Reagovat
vitasrp

Klidně ať je tam dá, nic mu nezaručí, že ti hráči to hned rozhodnou... To utkání je dost bojovný a tak je možný, že se třeba jen 10 minut budou rozkoukávat... Zkrátka tohle jsou Rafovi kroky, které nikdo nechápe...

Reagovat
smazaný uživatel

Torres neni 100 % fit a medzi Robbiem a Rafov je nejaký konflikt...

Reagovat
papos182

a oni guthrieho prodali a ne jen dali na hostovani ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Predali...

Reagovat
smazaný uživatel

Že vás ještě baví se hádat se spanhelem a rominhem... Prostě je ignorujte...

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke ty zelenáky pěkně tlačí.Škoda,že byl ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland si snad dnes nemohl dovolit šáhnout ani na ten bod. To byla zas tragédie. Nechápu co tam dělali Whitehead, Diouf a pak ještě snad i Nosworthy. To je opravdu záhada kde byl přitom gólu. Pak jsem se taky divil, tomu čarostřídání s Healym, když jde v tak neověřené formě do zápasu, který je relativně důležitý a prohráváme 1:0. Už tak jednou šel v Carling Cupu a nakonec rozhodl. Dnes to zas mazácky vymyslel. Sbragia asi věděl co dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafo první poločas se ti hrubě nepovedl, nejlepší bude střídat hned 2x, stáhnout Lucase a Kuyta, roztáhnout a zrychlit hru a tři body jsou doma

Reagovat
papos182

necekane tam poslal 1 utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

nj, to je celý Rafova filozofie - udržíme nulu a 1 gól nám tam snad spadne

Reagovat
r.mrazik

jasne,ze spatne...Delap ted uz to brevno snad nenapali

Reagovat
r.mrazik

jasne,ze spadne...Delap ted uz to brevno snad nenapali

Reagovat
smazaný uživatel

stejně to bylo z offside, nechápu jakto, že to nepískal

Reagovat
r.mrazik

jojo,offside to byl jasny...to je pravda...kazdopadne skoda,ze to tam nepadlo...i ten fotbal by mohl byt hezky...mne se vubec nelibi jak hrajete....vlastne...ona cela big 4 hraje hrozny fotbal...jeste,ze mne letos tesi Villa

Reagovat
smazaný uživatel

a přitom by stačilo místo Lucase dát jednoho útočníka

Reagovat
papos182

jestli ten polocas sledoval a nefotil se s fanynkama tak musi nejaka stridani hned prijit

Reagovat
smazaný uživatel

něco si tam zapisoval do bločku, tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Stoke byli více golovější,tak už jste na ručník.

Reagovat
Tomanatura

Škoda Kitson

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tlačí je tlačí...

Reagovat
Tomanatura

Torres Nesmí...

Reagovat
$dolar$

Jestli Stoke nevyhraje tak to bude hodne nefer

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak jako výhra United

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdybys neznal Pool.Počkej do 80.-90.té minuty

Reagovat
smazaný uživatel

300 pro Bendtnera

Reagovat
Tomanatura

Jinak herbage, minule ti nekopové ze Stoke tlačili úřadujícího mistra, dnes tlačí první tým tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Shawcross se mi dnes obzvlášt líbí.

Reagovat
honziss

Tak jak tak koukám tak Stoke je lepší co? Zajímavé po tom, co předvádělí u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Venku je Stoke hodně slabé.Ovšem doma je to fakt paráda.

Reagovat
$dolar$

Daveeeee dej uz konecne toho gola

Reagovat
$dolar$

Jaaaaaaaaj to je skoda moc nechybel tak 30 cm.

Reagovat
Tomanatura

Stoke!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako obvykle jsme dostali sadu. Brown zjistil, jak to vypadá na špici, teď se chce rozhlídnout na chvostu. Zajímavý způsob, jak poznat PL. Tygři, Tygři...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, drahý bratře, nemůže být každý den posvícení. Mne Chelsie taky moc nepotěšila.

Reagovat
papos182

dnes to bylo ze strany liverpoolu jeste horsi nez v prvnim vzajemnem zapase

Reagovat
$dolar$

Obrovska skoda, ze Stoke nevyhralo, zaslouzilo by si to , je skoda ze Kitson nei golovej utocnik

Reagovat
Benzema

najhorsi hrac:LUCAS LEIVA

Reagovat
Tomanatura

Stoke Jednoznačně nejlepší tým dneška

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

je to v pici ted se pred nas dostane ten zasranej manchester

Reagovat
Benzema

tio dufam ze nie zajtra remiza

Reagovat
papos182

no ja predpokladam ze manchaster v utery s wiganem klopitne

Reagovat
papos182

*ve stredu

Reagovat
smazaný uživatel

ty se tady asi moc neohřeješ, leda že by měli admini dovolenou

Reagovat
smazaný uživatel

nevím zda to dnes byla fraška nebo tragédie, pokud vzádu nehraje Xabi, tak je ta kreativita nulová, na druhou stranu Stoke hrálo skvěle a dobře se připravilo, páč náš systém hry byl jako přes kopírák z posledních zápasů

nebudu kritizovat jednotlivé hráče, to by dnes bylo na dlouho, tak snad jen ti co hráli dobře - Hyppia, Škrtel, prostě hrát se Xabim a bez je jako noc a den

Reagovat
vitasrp

A nebo hrát s Lucasem a bez něj, to taky tvoří rozdíl mezi mužstvy.

Reagovat
smazaný uživatel

v zápase s NU hrál famózně a všichni ho chválili, takže bych Rafovi nevyčítal, že ho postavil, ale to, že ho nevystřídal, přípradně nehrál jen s jedním DM

Reagovat
Arne

Tak třeba v Newcastlu byl jedním z nejlepších na hřišti, ne-li tim nejlepším.

Reagovat
vitasrp

Proti NUFC byl vynikající, sám jsem čuměl, ale proboha, vždyť to byl snad jedinej zápas, kdy za Litr něco zahrál.. Navíc tehdy toho směrem dozadu moc řešit nemusel, NUFC byl strašně zoufalej a to obzvláště v obraně, kde k nikomu nepřistupovali a i takovej Lucas měl strašnou spoustu času něco vymyslet... Ale jo, tehdy byl vynikající, to mu brát nebudu... Jen musím dodat, že to bylo i z části soupeřovým pojetím toho zápasu...

Navíc na kvalitní DM pro Litr mu toho chybí fakt dost, vždyt on prohrává souboje, nemá dobré poziční postavení, kazí poměrně velké množství přihrávek a pokud ne, většina jde do šířky nebo vzad a tím pádem tak zpomaluje přechod do útoku.. A dneska hrál zase celkem prd, takže dobrej tah to od Beniteze nebyl... Dneska byl na nic, akorát tak možná překážel Maschovi, rozhodně se nedá říci, že by mu pomáhal.. Daleko silnější by Litr byl s Maschem, Gerrardem a na hrotu s Torresem a Keanem, realisticky teda Kuytem... Rozhodně mi nedochází smysl, proč hrát proti slabšímu soupeři s 2 DM... Dokázal jedině toho, že svého útočníka odřízl od zbytku hry a nechal ho jen ppobíhat a napadat soupeřovi obránce... A za celej zápas neudělal jednu rozumnou změnu, by tohle změnil... A tím by bylo právě stažení Lucase, za nějž by přišel Keano... Ale to je Rafa, kdyby ho stáhnul, tak by si holt musel přiznat, že se v něm spálil... A to on nikdy neudělá...

Reagovat
smazaný uživatel

problém Lucase je v tom, že je ve všem průměrný a když nemá svůj den, tak je to katastrofa

Reagovat
papos182

no me hlavne udivuje ze nasadil jednoho utocnika...i po polocase vystridal rieru torresem ale kuyt se posunul zase doprava...

Reagovat
vitasrp

Rafo, jak já tě miluju, konečně jsem poznal trenéra století ...Docela by mne zajímalo, jak si poškodil žaludek fanouškům Litru dnešním zápasem... Protože to, co ty jsi vymyslel byl prostě výsměch, postavit 1 útočníka a to ještě Kuyta.. Pak místo toho, aby jsi změnil nefungující systém a oživil hru, vyndáš Rieru, Kuyta dáš na křídlo a jseš zase na začátku... Pro hru Litru chyběl prvek, kterej by právě zálohu spojil s útokem, protože Gerrard dnes nebyl tak výrazný, tudíž útočníci byli hodně odřízlí od hry... Stačilo dát dolu Leivu, nahoru Keana a věřím, že by se váš herní projev okamžitě změnil k lepšímu... Ale to by prostě nebyl Rafa, ten nás zaručeně vždy překvapí... Naprosto evidentně a jasně další prokaučovanej zápas a kdo ví, třeba zrovna tenhleten bude Litrák ještě hodně mrzet...

Btw. Nevíte někdo, co se stalo mezi Rafou a Keanem??? Protože to není normální, on dá ve 2 zápasech 3 goly a od tý doby si v lize nekopne... Přitom by té hře zcela jasně pomohl.. To už není o taktice, o způsobu hry, o unavenosti, ne, tohle prostě musí bejt o jejich vztazích uvnitř kabiny, protože jinak si to vysvětlit snad ani nejde... Navíc Rafa je asi jedinej kouč, kterej dá za hráče 20 mega a místo toho, aby ho držel co to dá a stále hrál, tak ho s klidem dá na lávku zrovna ve chvíli, kdy se dostal do formy... V tom prostě není logika.. On je fakt hodně zvláštní, ale pro fandy ostatních týmů zajisté vynikající trenér... Kdyby tam byl kdokoli jiný jak Rafa(kromě Scolariho, samozřejmě), tak jsem si jist, že by dnes Live zvítězilo...

Reagovat
Benzema

mas uplnu pravdu

Reagovat
papos182

sem moc zvedav co rekne napozapasove tiskovce....btw. nevite proc nebyl insua ani na stridacce?

Reagovat
smazaný uživatel

mistrovství 21 jižní Ameriky či co to je

Reagovat
papos182

uz sem si myslel ze postavil aurelia jen z toho duvodu ze se uzdravil

Reagovat
afc

Tak Stoke hlavne doma nie su ziadni koreni.Taky Arsenal ci Villa by mohli o tom rozpravat.A Manu tam tiez vyhral s odretymi usami,takze nie je vobec iste,keby dnes sedel na lavicke Mourinho ze by LFC vyhral.Ale viem, co si chcel svojim prispevkom povedat.

Reagovat
smazaný uživatel

s Keanem mi pije krev, dnes měl hrát

Reagovat
smazaný uživatel

i když proti Prestonu hrál hodně špatně, takže divit se proč nebyl v základu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nehral zle,ale nedal gól...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fantomas

Možná naslouchal těm scumíkum, kterým se nepozdává, že nestřílí každým zápasem aspon čtyři góly.

Reagovat
vladis271

to uz nie.takyto zapas uz nechcem vidiet.preboha lucas nehra nic a on ho tam drzi cely zapas?

naco?nic nevymyslel.kedykolvek mal loptu,nahravku dozadu alebo nepresna prihravka.

cely zapas na jedneho utocnika

stacilo dat po polcase dole lucasa a nahradit ho trebars keanom,ten by sa posunul do utoku a potom torres.

prekaucovany zapas.ja neviem rafa asi vazne nechce titul lebo toto bollo na maslu.

btw.nemaju nahodou rafa s lucasom sexualny pomer?

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, ale ten poslední řádek sis mohl odpustit

Reagovat
vladis271

mohol,ale som teraz v stave hysterie a asi pohladam rafovu fotku a nejake sipky.

nevidim jediny normalny racionalny dovod preco ten brazilcan hra.nedava mi to cele zmysel.uplne jednoducho sme dnes mohli ziskat 3 body,stacilo aby zostavu vytvoril niekto iny,kludne aj upratovacka na anfielde.

Reagovat
Tomanatura

Tak to btw. je docela možné

Reagovat
papos182

ono by bylo lepsi kdyby si rafa telefonoval treba s manzelkou a rizeni zapasu nechal na leeovi

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa smlouvu ještě nemá, takže je možné, aby to od léta šéfoval Sammy

Reagovat
papos182

vzdyt rafa ma smlouvu do 2010 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nojo, máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm,ehm,ehm...

Kde jsou ti "scouseři",kteří říkali,že je tip 0 totálně nereálnej a že ten,kdo to tipoval je jen zaujatej?

Reagovat
smazaný uživatel

ta remíza dneska snad popírá zákony pravděpodobnosti

Reagovat
vitasrp

To Rafa ty zákony pravděpodobnosti naprosto zrušil...

Reagovat
smazaný uživatel

LFC

Reagovat
dadoprso

Inter Milano a jeho tři nejoblíbenější smajlíci.

Reagovat
Staenly10

Nevíte někdo na kdy se přehodily ty odložený zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, jakým způsobem si teď Kean užívá ten svůj přestup, záběry na jeho otrávený ksicht jsou satisfakcí.......Rafa, když v létě Keanovi blbnul hlavu, tak mu jistě nesliboval lavičku či střídání po hodině hry.....díky Rafo, za ty tvé boží mlýny...

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nechápu,jak můžete mluvit o nějaké satisfakci...jeho odchod byl úplně normální,nevidím důvod,proč mu to vyčítat...to spíš Berbatov hnusně chtěl za každou cenu k United.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že Keanovi úplně stačí, když se podívá do tabulky a řekne si, že je rád, že zmiznul. Spurs mám rád, ale tohle už přeháníš ...

Reagovat
minoLFC

a brucik nám tu zas niečo podsúva ...síce som nasratý podobne ako Robbie, že večra nehral, ale keby si pozrieš počet jeho odhratých zápasov v sezóne, tak si oproti ostatným hráčom nemôže stažovať...Liverpool nemá iba troch utočníkov ako Spurs..inak určite by Robbie nemenil možnosť hrať na špici PL a LM jak tento rok ale pravdepodobne aj budúci(btw nemal hrať Tottenham tu LM na úkor Liverpoolu? ) s bojom o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Preji Manchesteru City z celeho srdce spatne vysledky a pote naslednou zmenu majitele, protoze ti po*rani ropni sejkove si asi mysli ze muzou skoupit vsechny hrace z jakyhokoli klubu. Tohle do fotbalu vubec nepatri! To je cista komerce, ktera s fotbalem nema nic spolecnyho! Achjo, kde sou ty casy kdy byla cest reprezentovat svuj klub pro jeho i svoji cest a slavu. To byl fotbal a ne jako tahle dnesni mr*ka plna uplatku a velkejch penez

Jestli Owen odejde k Citizens tak bude peknej blb Snad teda neodejde

Reagovat
smazaný uživatel

proč by měl být blb? Všichni vědí, že to je jen zlatokop, tak jde jen tam, kde je pořádná zlatá žíla.....

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mu slo o prachy, tak v Newcastlu pred vanocema prodlouzil. V ty smlouve mu slibovali hory doly a prachu jako svin a on rek ze mu o prachy nejde a ze chce s NUFC dohrat stavajici sezonu. Navic v MCFC mu nabizeji i min nez ma ten u nas.

Reagovat
Tomanatura

U City by měl - podle té spekulace - menší plat, tak o co ti jde?

Reagovat
smazaný uživatel

me nejde o to ze Michael bude mit mensi plat mne jde o to, co se z fotbalu stane, kdyz se bude objevovat vic a vic podobnych majitelu...

Reagovat
Tomanatura

Zatím neudělali nic, co by bylo špatné. Sice přeplatili Robinha, ale nebylo to nějak otřesné. Co dál udělali špatně? Že jsou to arabové?

Reagovat
Staenly10

To ne,ale chtějí koupit skoro každou hvězdu z Evropy... A jestli se jim to podaří,tak to pak bude...

Reagovat
Tomanatura

To chce koupit bulvár, ne City. Za nikoho nepodali nabídku.

Reagovat
vitasrp

Moc čteš bulvár

Reagovat
smazaný uživatel

A proto kupovali Bridge a nepokoušeli se o Colea,Lahma a spol? Proto se zajímají o Owena a ne o Drogbu,Ibrahimoviče,Messiho a CR?

Reagovat
Staenly10

Mojí odpověď máš dole...

Reagovat
smazaný uživatel

Heled, me je uplne ale uplne jedno ze sou treba z dalekostanu ale o to, ze se porad objevuji spekulace o tom, ze skoupi tohohle a tohohle a ze chteji tohohle a nakonec to dopadne jako drive s Realem. Nakoupi hodne dobrych hracu z nich bude pulka sedet na lavicce a akorat tam zesra*kovatej

Reagovat
Tomanatura

Ale vždyť to j jen bulvár, oni za nikoho nabídky nepodávají, jśou to jenom žvásty.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni se na to reálně - kolik podali nabídek? Koupili Bridge. To je asi tak vše.

To,že si bulvár vymýšlí nákupy je normální,protože šejk začal ze startu machrovat a koupil nikým nechtěného Robinha... Proto ty spekulace. Ale zatím jenom SPEKULACE!

Reagovat
vitasrp

Počkej, počkej, ten majitel může být sebebohatší, ale pokud nebude z přestupů dělat frašku a za hráče nebude sázet 50 mega liber, tak v čem je problém?? Poskytne pouze peníze a ať si je manažer utratí, navíc všichni víme, že MC je Hughes, kterej jen tak pro nic za nic nějakou předraženou star nekoupí, daleko více se zaměřuje na postupné budování kádru, tedy pokud mu do toho vedení potažmo majitel nebudou kecat... Jinak zatím Manchester City nic tak hrozného neudělal, vyjádřili tehdy zájem o Berbatova a nakonec koupili Robinha... Pak tu máš milion bulvárních spekulací o Buffonovi, Messim, Terry atd. ale to nikdy neřekl nikdo z klubu.. A i v tomto přestupním období jsou naprosto normální, kdo zažil tehdejší CFC, tak s tou se to zatím nedá porovnávat... Samozřejmě je otázkou, jak se to bude vyvíjet přes léto, až budou mít na přestupy kompletní transfer window, ale momentálně je jejich hodnocení potažmo majitela předčasné... Bohatý majitel totiž určitě trýznit fotbal nemusí, téměř každý velkoklub má bohatého majitele a fotbal to tedy rozhodně nekazí.. Jde o činy, nikoli o majetek..

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby přestoupil do AV,tak je to v pořádku? Pokud by měl přestoupit za menší plat,tak nevidím žádný problem.

Jinak Hughes to dělá sympaticky zatím Company,Zabaleta,SWP,Bridge, možná Owen... Zatím je to pěkný

Reagovat
Staenly10

Přesně tak . Je fakt že jsem slyšel o každém hráči kterého chtějí a nijak jsem nad tim nepřemýšlel a věřil jsem tomu,Je fakt,že na nikoho nabídku nepodali. Ale jak řikáš,líbí se mi,že se taky zaměřili na Angličany a třeba Bridgovi to muže jen prospět

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně - teoreticky chtěli všechny,prakticky nikoho. Jen se udělalo velké haló z Robinha,kterého nikdo nechtěl a oni po něm skočili. Jak to tak sleduju,tak se zaměřují na "nepotřebné" hráče.

Bridge moc nehrál,Robinho byl nespokojený a Owenovi se nelíbí,že nehraje na top úrovni.

Reagovat
Staenly10

Přesně tak. Docela chytrý. Stejně tak to bylo se SWP.

Reagovat
smazaný uživatel

Forest opäť 3 bodoví... :-))))))

Reagovat
Staenly10

Já vim . To je jen dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Změna trenéra prospěla

Reagovat
Radin

Obrana Newcastlu je hrozná,z toho jde strach pokaždé když tam letí balon.Jak se tady srovnávaly ligy a že třeba Villa by vytřel zrak všem v PL,chtělo by se to dívat na víc hráčů.Ano útočným hráčům z PD co přišli do PL se daří,ale obránci se najěka nechytaj.Coloccini v PD jeden z nej hráčů a v PL totálně hoří.Tak že srovnávaj se neporovnatelné,jde vidět že PL je víc otevřená a ne tak takticky svázaná jak PD,je to víc o nasazení a bojovnosti,tvrdosti a ti co příjdou z PD většinou hoří,pokud jde o obránce,když to útočným hráčům se daří viz Torres,Jonas atd

Reagovat
Radin

To je čeština .Jinak je jasné že N´Zogbia odejde,střídal a ještě na něj pískali jak šel na hřiště.Fanoušky mají NU hrozné..

Reagovat
Staenly10

Dnes jsem se díval na posledních 20 minut (sice jen 20,ale...) a Collocini mu nepřišel tak špatnej (co jsem viděl)

Reagovat
honziss

Tak to jde poznat, že jsi viděl jen dvacet minut.

Reagovat
Staenly10

Asi jo no...

Reagovat
Tomanatura

PD je takticky svázanější, než PL

Reagovat
honziss

Nech ho, to je další co nám přišel dělat osvětu.

Reagovat
Tomanatura

Já jsem si řekl, že už na to reagovat nebudu, ale toto nebylo napsáno nijak protianglicky. Na tuto hlásku jsem zareagovat musel.

Reagovat
honziss

Reagovat
Radin

Tak ty PD sleduješ chvilku a já kázání nedělám,pač se mi líbí oboje :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bol aký výkon ...

Všetci hráči hrali hnusne ,snahu prejavil len Škrtel,Gerrard(na konci hlavne)....

Podpriemerný výkon podal Lucas-za ktorý by sa hanbil aj v Championship...

Reagovat
smazaný uživatel

Kto chválil Lucasa ? ,bez Xabiho je naša hra v strede pola nulová...

Reagovat
papos182

myslim ze rafa ho po zapase pochvalil

Reagovat
smazaný uživatel

To by uz bolo privela aj na Beniteza,nemyslis?

Reagovat
papos182

joo prehanel sem ale treba ho nasadi ted v derby

Reagovat
smazaný uživatel

Pro zajemce: vylevy z nitra duse ubreceneho manazera WBA po zapasu s Villans

http://tinyurl.com/7wesn8

Reagovat
smazaný uživatel

Ma pravdu.Mowbray

Reagovat
smazaný uživatel

Tony Mowbray, STS Chvojkovice Brod - no, zřejmě slušnej oddíl, no. Napiš ho do druhýho družstva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jina reakce mne nenapadla. Takovy uplakany rozhovor jsem cekal spis od jinych adeptu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nečetl jsem to až do konce, ale nijak ubrečený rozhovor to od Mowbraye nebyl - vždyť sám řekl, že tím nechce shazovat hru Villy, že každý hraje nějak. Alespoň vystihl to podstatný.

Reagovat
smazaný uživatel

They (Villa) are not really interested in playing football. To opravdu vystihl :-)))

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš si přečíst i to co následuje po tom, víš Sama o sobě je ta věta přehnaná, ale on ji tam rozvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj se, ja jsem si precetl cely rozhovor. To bych sem ani ten link nedaval... Jestli si pan Mowbray mysli, ze zapas se vyhraje poctem uspesnych prihravek v zaloze, tak je vedle :-).

Reagovat
smazaný uživatel

To ale neznamená, že je ubrečenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Manazer celku, ktery je nejhorsi v lize a dal nejmene branek, by si mel predevsim udelat poradek ve vlastnim tymu. MON out? Za to ze je Villa 3ti v lize, hraje v UEFA Cup a FA Cup? Tomu rikam "They (Villa) are not really interested in playing football."

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, co teď? Asi ti to řeknu znovu.

To ale neznamená, že je ubrečenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Me to prijde jako ubrecena reakce. Stejne jako Rafa vs ManUtd v nedavnych dnech :-D

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě každý kdo poukáže na nějakou, která se mu nelíbí, tak je ubrečenej.

Takže žijme ve světě kde si nikdo na nic nestěžuje, ani nemá právo poukázat na něco co se mu nelíbí, nebo je nezvyklé. Buď to, anebo jsme všichni ubrečený.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál Nasri od začátku ve středu pole (a jak případně?), nebo tam byl Denilson?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Nasri asi nehrál, když koukám, že tam byl Diaby a Denilson. Tak jak aspoň zahrál, když se dostal do středu pole, šlo mu to?

Reagovat
fantomas

Mockrát sem ho tam neviděl, ale když tam byl, vymyslel parádní kolmici do šance Ademu. Ale snažil se větrat hřiště ze všech směrů, byl aspon aktivní a jistý na balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Při zranění Rosy i Cesca bych ho rád viděl ve středu, bohužel Wenger asi ne...

Je fakt, že na křídle by si Denilson zase zvykal půl roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj se, ja jsem si precetl cely rozhovor. To bych sem ani ten link nedaval... Jestli si pan Mowbray mysli, ze zapas se vyhraje poctem uspesnych prihravek v zaloze, tak je vedle :-).

Reagovat
smazaný uživatel

rafa mel dat sanci keanovi!!!!!!!!!!!!!!!! a nasadit driv torrese mel ho dat hned od pule

Reagovat
smazaný uživatel

Zas PDáci mají nějakou depresi...už aby si našli jinou zábavu, než neustále rozvíjet debaty o science fiction

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne, oni se zřejmě jen u té své ligy nudí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kohutíci opět překvapili

Reagovat
smazaný uživatel

kohutíci opět překvapili

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEAH Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

no jo ..... takata uspesna nedala uz davno nebola

Reagovat
smazaný uživatel

baví mně ta pimitivní radost místní fanouškovské přihlouplé spodiny z porážky Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

me zase bavi tvoje neustale urazky vsech ostatnich

Reagovat
fantomas

Bruci, ted to neber jako nějaký rýp, opravdu mě to zajímá. Jak si vysvětluješ náhlé mizerné výsledky i pod Redknappem? Už to najednou nejde svalit na škodnou, nebo to sou snad ještě jakési následky?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty následky se jen tak lehce nepřekonají, nicméně dneska to nebylo vůbec dobré, spiše to bylo hodně špatné, ale i tak to na bod mělo stačit.......navíc v prvních zápasech pod Harrym jsme měli vždy štěstí, teď ho zase už nemáme - to je asi ten rozdíl..:-)..

Reagovat
smazaný uživatel

Následky...díky tomu blbečkovi odešli hráči jako Keane, Malbranque a Tainio, kteří pro svůj klub dělali maximum. Tihle 3 nehorázně chybí.

Reagovat
fantomas

No jo, jenže zkraje ste bodovali, ted jako když utne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ona i ta hra v prvních zápasech pod Harrym nebyla bůhvíco, ale bylo potřebené štěstí, které přinášelo body - kdybychom hráli ten dnešní zápas v listopadu, tak ho vyhrajeme - protože bychom proměnili tu úvodní tutovku......-)

Reagovat
smazaný uživatel

mna tiez bavi primitivnost jedneho miestneho blba co sa vytesuje s kazdeho neuspechu Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Mám z prohry yids asi takovou radost jako ty z prohry CFC,takže jsme si tu všichni kvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Čechu nauč se chytat !

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Totteham, ambice na top 4 ,skutečnost worst 3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No no no, v 90. minutě, na to musí mít člověk koule, vid Harry.

Reagovat
vitasrp

Dneska je to pane zábava.. Já ještě v životě neviděl tým, který by byl schopen během 1 minuty inkasovat 2 goly po standartních situacích Ten LFS do CFC opravdu přinesl nové prvky.. Nejdříve prohlásí, že z bráněním standartek se musí něco dělat a že se na ně tudíž jeho tým připravuje, a pak nejenže dostane z té standartky 2 goly, těch dalších 6-8 co MU měl, tak všechny byly nebezpečné a vždy byl na míči jako první hráč MU.. A správně by to mělo být samozřejmě naopak... Ale co, zápasy CFC jsou stejně jedna velká šaškárna..

Reagovat
vitasrp

Mimochodem po zápase s WBA se mi tu někdo smál, když jsem napsal, že CFC neumí pod Scolarim bránit... Tak se teda dneska pořádně dívejte, hlavně na ty standartky a centry do vápna, jak tam všichni hráči jdou rovnou proti míči s touhou ten míč odkopnout.. Takhle se totiž opravdu bránit neda...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je to hlavne opat "vysoke" tempo.

Reagovat
Tomanatura

Cos čekal? Že to bude strhující podívaná, při které bude množství šancí? To nečekal nikdo. Utkání naprosto splnilo očekávání.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri pojme tempo mi o sance nikdy neslo.

Reagovat
Tomanatura

strhující podívaná

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, neskutocna.

Reagovat
Tomanatura

Eh, nevím, jestli jsi mě pochopil, tak to zkopíruju celé.

"Cos čekal? Že to bude strhující podívaná, při které bude množství šancí? "

Reagovat
smazaný uživatel

No prave...

Ja som necakal od Premier League uz radsej vobec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně tak jako PL nic nečeká od tebe, takže nechápu proč se na ni, ty otrapo, pořád lepíš.....

Reagovat
vladis271

to je vikend toto

najprv ten vcerajsi rafov vykon a teraz chelski.v kutiku duse som dufal v remizu.prijal by som aj dvojku,ale to by modri museli volaco hrat.

Reagovat
Tsigi

Chelsea je hrozná jestli takhle hrajou často tak nechápu tu pozici v lize

Reagovat
smazaný uživatel

hrozna ? .... ja som sa zabaval uzastne

Reagovat
Tomanatura

Jinak, pokud se nepletu, tak pokud se porazí ve středu Wigan a odložený zápas s Fulhamem, tak první příčka - MU. Přes většinou tragické výkony, přes množství neproměněných šancí, stejně to teď vychází následovně.

Mimochodem, vystřelili vůbec ti modří kluci na bránu?

Reagovat
Norman Whiteside

Drogba se o to párkrát pokoušel.

Reagovat
vladis271

o to sa neboj.zajtra si kupujem vodoo babiky hracov manwho,ktori sa budu zmietat v smrtelnej agonii bolesti a v stredu prehraju

a ak by vo vodooshope mali aj rafovu panenku....hm silne nutkanie

YNWA

Reagovat
kubys

Neumí a to je jejich hlavní problém, ale zaslepeným fanouškům CFC to nevyvrátíš.

Reagovat
Staenly10

Tak Manchester mě překvapil . Čekal jsem remízu... Pokud tyto výsledky budou pokračovat,a pokud Chelsea vypadne z CHl,tak si myslim že tam LFS dlouho nevydrží...

Viděl někdo ten zápas? Bylo to 3:0 spravedlivý nebo to bylo vyrovnané?

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacna zalezitost united

Reagovat
smazaný uživatel

oléééééééééééé uniteeeeed..liverpool mi pripravil o 900kc

Reagovat
smazaný uživatel

kde je ta místní spodina typu čukotka 4ever?

Reagovat
Staenly10

Dnes jich tu asi moc nebude

Reagovat
homeles8

tady

Reagovat
smazaný uživatel

Modrí majú nového Rafu....

Reagovat
vitasrp

Tak Scolari se pomalu stává daleko horším jak Rafa a to mu na to stačila pouhá půlka sezony.. Jeho taktický čáry jsou prostě úžasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je hodně zajímavé...dost se navíc Man U bojím, vždyť mají 2 zápasy k dobru.

Reagovat
homeles8

chelsea jsou borci!!!! s takovim blbym kadrem a trenerem jsou 2. v anglické PL

Reagovat
honziss

Sláva vítězům, čest zúčastněným.

Reagovat
r.mrazik

hned jak jsem videl sestavu a ty tri hrace u sebe (deco,ballack,lampard)...tak byly tri body u nas jasny jinak...cech si k ty tyci nestavi hrace naschval,nebo to rozhoduje scolari...protoze jeden z nich je blb...

Reagovat
homeles8

scolari

Reagovat
r.mrazik

v tom pripade to je blb...kdyz si vezmu,kolik dostavaji golu z rohu...navic do mist kde ma stat obrance...

Reagovat
smazaný uživatel

čech

Reagovat
vitasrp

JJ, a proto za Mourinha na té tyčce vždycky někdo byl, viď Stačí si vzpomnenout na takový zápas na AV, kdy tehdy Ashley vyhlavičkoval míč do vlastní sítě.. Nebo třeba s Portsmouthem doma, tam to tehdy zachránil na lajně... Pak přišel Avram a hráč u tyčky zmizel, najednou tam bylo pusto.. Viz. zápasy s Tottenhamem, Arsenalem.. Letos přišel Scolari a nejenže CFC bránit standartky doslova odnaučil, on snad o nějakém možném hráči na tyči ani nemá páru... Takže nechápu, jakou logikou jsi určil, že za to může Čech.. Vlastně vím, dneska je v modě "za všechno může Čech"...

Reagovat
r.mrazik

souhlas..dnes to chytit fakt nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrada je zamindrákonanej hlupák. Když je někdy tvoje kritika na něj oprávněná, tak je mi to u pr.ele ,ale psát pokaždé to samý, je fakt demence

Reagovat
nemanja

Nádhera Giggs, napriek tomu, že v strede zálohy nenastupuje často, tak bol dnes famózny Vidič, skvelý, vôbec nebola vidieť absencia Ferdinanda Evra, ľavá strana bola jeho, v obrane super, v útoku tak isto ROONEY & RONALDO ...ManU

Reagovat
smazaný uživatel

giggs letos jinde než ve středu zálohy nenastupuje

Reagovat
Paddy

Co nás kdysi zdobilo,teď nám láme vaz.Standartní situace a centry to bývala pohodička, ale ted´ dostat 3 goly po centrech, no to mě poser.Dneska skutečná tegédie, jak už jsem psal že at´ klidně dostaneme tři goly, hlavně at´se probudíme, tak se to bohužel vyplnilo. Jinak celý náš tým podal tragickej, výkon hodný vypískání od vlastních fans.Když jsem viděl Bosingwu jak po vystřídání usměvavě hovořil s Ferreirou tak jsem nevěřil vlastním očím.Jim bylo snad úplně jedno jak to dopadne hlavně at´ už je to za náma. Drogba,Terry- , tak Drogba už ani netrefí míč , Terry náš kapitán mě dneska zklamal, ale snad to bude lepší....omlouvám se všem fanouškům Chelsea,ale musel jsem to napsat...za pár dní možná vychladnu a budu hovořit jinak.

Jinak blahopřeji ManUtd k předčasnému titulu, nás se bát nemusíte, my budeme rádi za třetí flek a ten Liverpool nějak dáte.

Jo a abych nezapomněl LFS PS:bal kufry a to hodně ryhle at´se můžeš vrátit domů a dělat plavčíka někde na pláži, protože mě přijde že o klubovém fotbale nic nevíš....(omlouvám se možné gramatické chyby).

Reagovat
homeles8

mas pravdu. scolari chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bylo velice zábavné sledovat, jak se v první poločase sami sobě pletli Deco, Lampard a Ballack a k nim zmateně pobíhající Cole. Jinak to vidím tak, že nejen Deco dle popisovaných kritérií nemá na PL, ono půlka kádru Chelsea na to nemá, asi.

Reagovat
homeles8

hraci sou dobry a snazi se ale stezuje jim to trener kdyz postavi vedle sebe uplne stejny hrace (i kdyz deco o uroven niz) a kdyz nahodou ubrani standartku tak pak na ne scolari rve ze to neni podle jeho predstav

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra mě nepřekvapila,nic jiného jsem nečekal. Tým potřebuje přebudovat a úplně překopat,včetně Scolariho. Jinak díky Felipe,že už mi nezbylo nic z té krásné CFC,kterou jsem měl možnost sledovat pod jedním skvělým trenérem,který se na tu dnešní bídu musel dívat z tribuny. Dneska to byla fakt zas komedie jak prase. Ale ten druhý flek stejně uděláme. A ať se děje co se děje,VŽDYCKY S CFC!!

Reagovat
minoLFC

takže ManU bude tretí???

Reagovat
smazaný uživatel

To zbude na vás.

Reagovat
minoLFC

neser

Reagovat
smazaný uživatel

njn,vede vás stejný expert na EPL jako nás United je jasný vítěz..není o čem. Pokud nezkolabujou jako minule Arsenal,tak zas budou pohár zvedat oni. A když už to má být někdo z BIG4 a nemůžem to být my,tak ať to jsou oni.

Reagovat
minoLFC

tak u mňa je to naopak...hocikto než oni(kľudne aj vy)

Reagovat
smazaný uživatel

chápu tě,já bych zas nesnesl pohled na slavící Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Scolari doplácí na práci Mourinha jenž tam natahal spoustu nepotřebných fotbalistů... Mourinhu ty hráče nakoupil, né Scolari ... např. P.Čech

Reagovat
Tomanatura

Ježišimarja běž už doprdele

Reagovat
vitasrp

Že ti ta tvá zaslepenost vůči jednomu hráči stojí za to, aby si ze sebe na této diskusi ustavičně dělal blba...

Reagovat
vodka

a když už, tak koupě čecha byla domluvená už tuším za ranieriho...

Reagovat
vitasrp

Já myslel, že ta krásná a okulahodící CFC nám byla známa za vlády jednoho nejmenovaného kouče, který teď trénuje Juventus... A neboj, pokud vedení pobralo alespoň trošičku rozumu, tak v létě Scolari letí a doufám, že se přivede manažer, který má koule na přestavbu kádru.. Hlavně by se mu musel dát čas... A co ty víš, třeba ty krásný časy znovat přijdou, třeba už teď v létě, když by se k CFC vrátil Gianfranco...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně,pod Ranierim to byla ta správná ofenzivní smršť,ale já spíš narážel na to,koho jsem měl nejradši a s kým ta CFC byla na vrcholu. Nevím,jestli bude nějaká změna lepšímu,když skoro vůbec nemáme vedení. Pane Kenyon,děkujeme,ale vemte Scolariho a další jeho brazilské kámošky někam směrem na Copacabanu..

Jinak Franca bych moc rád v CFC viděl,ale jsi si jistý,že by to klapalo už teď? Je na to trénování docela ještě dost mladý a takový velkoklub by mu ještě nemusel sednout. Já bych ho nechal ještě takové dva roky vyřádit u WHU a pak ho vzít s velkou famrárou i s Clarkym a dvojicí nejmenovaných posil z AV.

Reagovat
honziss

Tos posral.

Reagovat
smazaný uživatel

děkujeme P.Čechovi za první dva góly ! MU forever

Reagovat
Tomanatura

Ty máš asi naprosto zřejmý mindrák, ne? Čecha nemám rád, ale abych kecal takové hovadiny pokaždé, už by mi bylo trapně. Běž se spláchnout do záchodu, nebo si dej na zeď čechův plakát a házej na něj šipky. Jen tu furt neventiluj tvé antipatie vůči němu.

Reagovat
r.mrazik

cech mel jediny spatny moment a to ten,kdy mu vypadl ten centr z ruky...za goly nemohl...spis scolari by mel nacvicovat standartky...a dat konecne hrace k tyci

Reagovat
r.mrazik

mela to byt reakce na "zahradu"

Reagovat
minoLFC

no tu obranu by si mal organizovať aj čech

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už seš fakt ubohej. Kdybys aspoň furt nemlel ty samý kraviny.

Reagovat
ManUnited

Skvěle Manchaster

Reagovat
smazaný uživatel

OT

Chodí vůbec ještě Abra čumět live na naše matche? Už jsem ho pěkně dlouho neviděl v nějakém TV záběru.

Reagovat
smazaný uživatel

v dobe financnej krizi ma asi ine problemi ako pozerat na bandu modrych zufalcov a ich neschopneho trenera

Reagovat
Staenly10

Aby Aston Villa nebyla ještě 2. .Ale zbývá dost zápasu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako v sezone 1992-93? Prvni ManUtd, druha Villa... :-)

Reagovat
fantomas

To by byl ideál...třetí pak Liverpool, za nimi my a Chelsea hurá do Uefy.

Reagovat
vitasrp

Kdyby to dopadlo takhle, tak jenom dobře pro CFC... Jednak u vás by nedošlo k žádné výrazné změně, Wenger by přece tu LM znova ukopal, a tak by jeho strategie stále byla ta správná, stále by se do hráčů přiliš neinvestovalo a jenom by jste dále vychovávaly talenty... Téměř nic by se nezměnilo, furt tradiční bitva o 3-4 místo, naprosto úzký kádr s velmi nízkým věkovým průměrem...

Naopak v CFC by přišel velkej letní vítr, vyházely by se ty předražené hvězdy, vyhodil by se LFS( i když ten půjde tak jako tak) a začalo by se s masivním přebudováním kádru, což by CFC v této situaci maximálně prospělo.. Samozřejmě by byla otázka, jak by se k tomu postavilo vedení, ale dle mne by jim konečně došlo, že současnej tým CFC má to nejlepší za sebou a že tam je příliš mnoho zlatokopů, pro které ten tým vůbec nic neznamená... Sice by zase začalo trochu enormější nakupování, ale ono to je potřeba, každopádně ty kaufy už by pak měly být podle koncepce, kterou by nastavil manažer.. Zkrátka vzduch v tom týmu by se značně pročistil a CFC by tak asi začla s konečně koncepčním budováním týmu do budoucna... Takže opravdu si přeješ tohle umístění???

Reagovat
fantomas

Já myslim, že vedení už taky chce trofeje a to 4. místo by rozhodně nebralo jako nějaké zadostiučinění. Nicméně dělat si iluze o tom, že by v takovém případě Wenger letěl, je přehnané, i když je nad slunce jasné, že by to bylo jen ku prospěchu věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si,že by bylo vedení natolik chytré. Spíš to mělo opačný efekt - přišel by Mancini nebo Rijkaard,do klubu by se narvalo spoustu peněz na jiné megahvězdy...

Reagovat
vitasrp

Tak snad až takhle primitivní Kenyon fakt není... Ale pokud by opravdu přišel Rijkaard nebo někdo jemu podobnej a místo koncepce by nastalo to samé, co za Joseho, tak by byl s CFC ámen.. Finančně by to bylo prostě neakceptovatelné a myslím si, že ani Abra do toho naštěstí nebude chtít napráskat tolik peněz.. Já pevně věřím(nebo doufám??? ) že bude platit ta má varianta...

Reagovat
smazaný uživatel

noo pozicia Tottenhamu a City tieto muzstva chcu bojovat o LM?? vidime ze peniaze nie su zarukou uspecchu

Reagovat
smazaný uživatel

Reina ta chyby proti Stoke , to ma byt nejlepsi brankar PL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele