Anglická Premier League - preview 27. kola

20.02.2010, 10:13, aktualizováno 21.02.2010, 08:25
Previews
Šlágr nedělního programu se bude hrát v Manchesteru, čtvrtí Citizens zde přivítají pátý Liverpool. Na výsledek tohoto duelu bude čekat Tottenham, který čeká test v podobě zápasu na půdě Wiganu. Aston Villa hraje doma s Burnley, Blackburn přivítá Bolton a Birmingham cestuje na hřiště Fulhamu...
Blackburn Rovers - Bolton Wanderers  (neděle 13:00)
Jakmile Sam Allardyce opustil lavičku Boltonu, vítězství Trotters nad Blackburnem se rázem stalo utopií. Od roku 2007 tedy borci ze severozápadu Anglie Rovers nepřemohli. Allardyce, nyní vedoucí právě Blackburn, je určitě jednou z manažerských ikon novodobé historie Boltonu. Koneckonců bez něj teď mimo jiné Wanderers čekají na první triumf od listopadu loňského roku.

Právě Big Sam ukotvil Trotters v první desítce, dovedl je do finále Ligového poháru a zahrál si s nimi i Pohár UEFA. O takových úspěších se teď funkcionářům a hráčům Boltonu může tak akorát zdát. Gary Megson ani Sam Lee totiž na Allardyceovy mety nikdy nedosáhli a je jen otázkou, jak si teď povede další jeho následovník Owen Coyle. Jeho začátek nicméně nevěstí nic moc dobrého. Od jeho nástupu do funkce vstřelili Wanderers všehovšudy tři ligové branky, přičemž teď posledních bezmála sedm hodin vycházejí střelecky naprázdno. Vyhráli jen jediný z minulých sedmi zápasů Premier League a jejich nejlepším kanonýrem je zraněný stoper Gary Cahill. Coyleovi se navíc nepovedlo zlepšit ani tristní venkovní bilanci boltonských. Ta praví, že hoši z okolí Manchesteru čekají na triumf mimo Reebok Stadium od konce září a že na svých výjezdech posbírali pouhé tři body z možných 27.

Jen domácí výkonnost drží Rovers na míle vzdáleny od sestupové zóny. Na Ewood Parku domácí kapitulovali tak akorát jednou z posledních 12 pokusů, v letošní sezoně je navíc před vlastním publikem pokořili jen silní soupeři bojující o Ligu mistrů - Manchester City a Tottenham. Ve třech posledních domácích utkáních Blackburn neztratil ani kytičku, přičemž si počínal sebejistě hlavně v obraně. Výsledkem toho všeho jsou pak tři čistá konta v minulých pěti kolech. Také u Rovers se nejlepší ligový střelec nerekrutuje z řad útočníků. Hned pět branek má totiž na svědomí záložník David Dunn.

S návratem Ivana Klasniče se v Boltonu všeobecně počítá, i když by chorvatský útočník měl prozatím usednout jen mezi náhradníky. Jeho rekonvalescence po zranění kotníku nicméně probíhá v utěšeném tempu. Jinak Owen Coyle nemá žádné vážné starosti ohledně marodky, klidně může jmenovat stejnou zahajovací jedenáctku, kterou vyslal do boje proti Wiganu tuto středu.

Blackburn patří mezi ty nejšťastnější účastníky Premier League. Na jeho soupisce totiž nenajdeme jediného lazara, pouze Christopher Samba si odpykává dvojzápasový karetní trest. Výše zmíněný střelec David Dunn se do akce vrací po dlouhých čtyřech týdnech, kdy marodil s bolavým lýtkem. Teď vyhlíží minimálně místo na střídačce.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.25 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Aston Villa - Burnley FC  (neděle 15:00)
Villans vkročili do nejdůležitější části sezóny a smést předposlední Burnley jim povinnost přímo velí. Jenže svěřenci manažera Briana Lawse nutně potřebují body k záchraně a právě Aston Villa ze tří pokusů v letošním kalendářním roce ani jednou před vlastními fanoušky nevyhrála.

I přes nepříliš valnou formu, která přinesla Martinu O’Neillovi pouhou jedinou výhru z posledních sedmi zápasů, mají Birminghamští Ligu mistrů na dosah ruky. Tři body z domácích zápasů, zvláště pak proti týmům ze samého chvostu tabulky, ovšem musejí být jistotou, a to se vínovo-modrým nikterak nedaří.

Dva měsíce a dva dny totiž dělí současnost od poslední domácí výhry nad Stoke. Na druhou stranu se Brad Friedel pyšní skvělou statistikou, během jedenácti zápasů inkasoval pouze ve třech zápasech (Arsenal, Liverpool, Manchester United). Ať by se Aston Villa snažila sebevíc, zdaleka by nedosahovala k tragické formě Burnley.

To za posledních čtrnáct zápasů vyhrálo pouhé jediné utkání a na stadionech soupeře se útočníci bojí vstřelit gól. Portsmouth, Wolves, Everton, Manchester United, Bolton a Fulham přispěly k šestizápasové sérii. Pro Burnley tak snad mluví pouze vzájemná ligová šňůra sedmi zápasů, včetně tří návštěv Villa Parku.

Zatímco v domácích barvách nenastoupí zraněný Reo-Coker, hosté se budou muset obejít bez Caldwella, jehož trefa z úvodu dlouho živila šance na vítězství v prvním duelu proti Aston Ville v letošní sezóně, ve kterém čtyři minuty před koncem vyrovnal anglický reprezentant Heskey. Alexander s McCannem si pak na rozhodnutí o startu musí počkat.

Před Martinem O’Neillem stojí nelehký únorový konec. Kromě Premier League a opakovaného zápasu pátého kola FA Cupu, se mysl hráčů soustředí na utnutí dlouhého čekání na trofej, od které je dělí vítězství nad Manchesterem United ve finále Carling Cupu. Obdobnou situaci z loňska má domácí manažer stále v živé paměti.

"Pamatuji si to velmi jasně. Prohráli jsme s Chelsea, nepostoupili v Poháru UEFA přes CSKA Moskva a v posledních minutách ztratili dvoubrankový náskok se Stoke," poznamenal úspěšný manažer, který dále vyjádřil nejistotu nad tím, zda se přes zkušenosti z roku 2009 vyrovnají jeho svěřenci se stejným tlakem letos. "Co si myslím je, že jsme se s tím byli schopni lépe vyrovnat v defenzivní části," připomněl O’Neill absenci hráčů, jakým byl například Martin Laursen.

Myšlenky na další neúspěch nenechá ani na vteřinu ve své hlavě manažer Burnley Brian Laws. "Nemá smysl nastoupit do autobusu, když nebudete věřit, že můžete vyhrát. Můžete taky přijet a odevzdat body Ville. Chci to? Ne, chceme se o ně poprat," nevzdává své naděje.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.50 - 8.50
více informací
Fulham FC - Birmingham City  (neděle 16:00)
Na poslední zápas mezi Fulhamem a Birminghamem vzpomínají oba tábory zcela opačně, jedné straně se vybaví obrovská radost, té druhé se pro změnu vrací smutné vzpomínky. Jedno je jisté, Brums mají nyní šanci Cottagers všechno vrátit.

Když se hrál tento zápas na Craven Cottage naposledy, psal se rok 2008 a bojovalo se o přežití v Premier League. Fulham nakonec zvítězil 2:0 a právě na úkor Birminghamu se udržel mezi anglickou smetánkou, Blues spadli.

Nyní je ale situace před vzájemným duelem úplně jiná. Birmingham drží skvělou osmou pozici, Fulham mu na desáté příčce s tříbodovou ztrátou zdatně sekunduje. Cottagers se pod Royem Hodgsonem nadechují k mohutnému finiši, když na začátku února, zdá se, našli ztracenou formu. Pomalu stoupají tabulkou Premier League, v FA Cupu jsou ve čtvtrfinále a naposledy dokázali doma v Evropské lize porazit silný Šachtar Doněck.

Ještě o něco lépe na tom je Birmingham, jenž je bezesporu největším překvapením letošní sezony. Svěřenci manažera Alexe McLeishe, jenž povede Brums v roli trenéra už v 50. zápase, dávno předčili veškerá očekávání a pohybují se kolem pohárových příček. V neděli mohou Blues dosáhnout magické hranice 40 bodů, která zpravidla znamená záchranu. A to je do konce sezony ještě 12 zápasů. Poslední zápas se ale Brums zrovna nevydařil, prohráli s West Hamem a podruhé za sebou nebudou chtít v hlavním městě ztratit. Na Londýn ale letos nemají dobré vzpomínky, hráli zde čtyřikrát a pokaždé prohráli.

Když přihlédneme k absencím, o něco hůře je na tom Fulham, kterému by se ale mohl vrátit obránce Paul Konchesky, jenž laboroval s poraněným chodidlem. Mimo hru však zůstávají Dikgacoi, Andy Johnson, Clint Dempsey i John Pantsil. Brums žádné nové zraněné nemají. Minulý zápas však musel Alex McLeish poprvé po 13 zápasech změnit základní jedenáctku a okamžitě prohrál.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Liverpool FC  (neděle 16:00)
Jednoznačný šlágr kola, takový přídomek si zaslouží utkání tabulkových sousedů, Manchesteru City a Liverpoolu. Oba celky dělí pouhý jeden bodík a právě tyhle dva by spolu měly soupeřit o čtvrtý flek zajišťující účast v příštím ročníku Champions League. Teď všichni dostaneme nápovědu, kdo je na tom před finišem lépe.

V neděli hrají i Tottenham a Aston Villa, takže tato neděle může opravdu přinést jednu klíčovou indicii před pár příštími koly. Jak už jsem uvedl, ManCity je na tom ze všech adeptů na čtvrtou pozici nejlépe. S formou to ale až tak slavné není. Naposledy se Citizens před Reds posunuli i navzdory nemastné neslané remíze se Stoke, v týdnu totiž dohrávali 23. kolo. Jakkoliv však borci z města manšestru zcela nenaplňují svůj potenciál, zejména před vlastními fanoušky vůbec neváhají. Bilanci o domácí neporazitelnosti táhnoucí se od dubna loňského roku si totiž ani nelze nijak jinak vyložit. Navíc ManCity si teď užívá šestizápasovou šňůru bez ztráty kytičky. Na tak dlouhou sekvenci domácích vítězství přitom čekalo od prosince 2007.

Takřka není suverénnějšího týmu poslední doby než Liverpoolu. Jen ManUtd v minulých osmi zápasech posbíralo větší množství bodů. Číslo 17 každopádně Reds určitě vítají. Po mizerné rozlučce s loňským rokem se Benítezovi svěřenci obdivuhodně zdvihli a až do těžkého souboje s Arsenalem nenacházeli přemožitele dlouhých sedm kol v řadě. Na druhou stranu venku se neohrožená mašina, která před vlastním publikem už čtyřikrát po sobě udržela čisté konto, mění v poměrně snadno zranitelné mužstvo. Přece jen liverpoolští triumfovali jen jedinkrát na svých posledních šesti výletech za hranice města Beatles.

Patrick Vieira byl FA za nesportovní chování potrestán balíčkem tří zmeškaných zápasů a právě proti Liverpoolu začne jeho ujídání. Carlos Tevéz je stále ještě v Argentině, kde přihlížel předčasnému porodu jeho partnerky. Do třetice všeho zlého pak není v dokonalém pořádku ještě Bellamy, jehož pobolívá koleno.

V Liverpoolu doufají, že už konečně budou moci počítat s Yossim Benayounem, který ze sestavy vypadl v půlce ledna kvůli zlomenině žebra.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.20 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wigan Athletic - Tottenham Hotspur  (neděle 17:15)
Wigan má Tottenhamu co vracet a na DW Stadium udělá vše pro to, aby odčinil podzimní debakl 9:1. Sázkové kanceláře dokonce na stejnou výhru Tottenhamu vypsali kurzy ve výši 500:1.

Podobné gólové hody se ale dají v neděli jen těžko předpokládat, protože Tottenhamu v posledních zápasech vyschl střelecký prach a Wigan dal v jednom zápase více než jednu brankou za poslední dva měsíce jen jednou.

Harrymu Redknappovi dělá nejvíce starostí vedle střelecké potence také venkovní forma, která je rovněž alarmující. Spurs se přestalo dařit od doby, co se zranil Aaron Lennon, jenž je citelnou ztrátou. Jeho ztráta, málo přihrávek pro Defoeho a těsné bránění Crouche ústí v málo gólů a v posledních čtyřech zápasech venku dokonce jen v jediný.

Manažer hostů tento týden oznámil, že Lennon sice bude nadále chybět, ale alespoň potěšil tím, že jeho zranění nevyžaduje operaci. Nejistý start je u Jermaina Jenase, o němž se rozhodně těsně před zápasem a pohárovou odvetu s Boltonem možná bude šetřen Ledley King.

Redknapp si během týdne také postěžoval, že mu v záložní řadě chybí hráč typu Franka Lamparda, který dokáže za sezonu vstřelit klidně 20 branek. Prohlášení není nijak překvapivé, když přihlédneme k faktu, že dvojice středních záložníků Tom Huddlestone a Wilson Palacios doposud vstřelila jen dva góly.

Manažer domácích Roberto Martinez pro změnu prohlásil, že pokud se chce Wigan udržet, musí stoprocentně využívat domácího prostředí. "Jdeme do závěrečné části sezony a máme před sebou sedm domácích zápasů. Musíme udělat vše proto, abychom z nich získali co nejvíc bodů," má jasno o klíči k udržení Martinez, jenž bude muset obrannou formaci složit bez Tituse Brambla.

Na závěr ještě doplníme, že fotbalový fajnšmekr si asi na své příliš nepřijde. Nejen, že se nečeká moc gólů, ale hlavním problémem bude povrch na DW Stadium. Hřiště Latics je totiž sužováno špatným počasím a navíc se na něm nyní opět rozjela rugbyová liga. A když do toho přijde fotbal, nedají se čekat žádné kombinační kreace.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.55 - 3.30 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Manchester United  (sobota 13:45)
Manchester United čeká v honbě za první Chelsea těžký zápas na hřišti Evertonu, kterému se vrací stará dobrá forma a po skalpu Blues si bude chtít připsat i ten Rudých Ďáblů.

Před zápasem se ale hlavně očekává příjezd Wayna Rooneyho, útočníka United, který prožívá možná nejlepší sezónu v kariéře. To ale nevidí zrovna rádi fanoušci Toffees, kteří mu asi vřelé přivítání nenabídnou. Už je to skoro šest let, kdy Rooney opustil Goodison Park, ale rána se po jeho odchodu do Manchesteru stále nezacelila. Poslední zápas v Goodison Parku skončil kontroverzním gestem 24letého forvarda směrem k domácím fans. Když na něj totiž neustále pokřikovali, vzal Rooney znak United a políbil ho. Vzápětí byl rychle vystřídán.

Bláznivé utkání také přineslo hodně tvrdý zákrok Phila Nevilla na Cristiana Ronalda. Pro změnu bývalý obránce United po zápase prohlásil, že právě tímto zákrokem si definitivně získal skeptické fanoušky Evertonu na svoji stranu.

Sir Alex Ferguson doufá, že Rooneyho ve skvělé formě nic nerozhodí a pomůže Manchesteru nadále prohánět na čele tabulky Chelsea, na kterou nyní Rudí Ďáblové ztrácejí jen bod. United sice s Evertonem za posledních patnáct let prohráli v lize jen jednou, ale Toffees nyní nabrali velkou formu, naposledy navíc porazili Chelsea. V sobotu ale budou mít menší problém se složením záložní řady, když vedle těžce zraněného Fellainiho bude nově chybět i Tim Cahill. Hosté budou bez vykartovaných Ferdinanda s Nanim. V roce 2010 by mohl poprvé hrát uzdravený Nemanja Vidič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.75 - 3.50 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Arsenal FC - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Arsenal by mohl být pro Sunderland dost dobře osudným soupeřem. Právě proti němu totiž v listopadu loňského roku Black Cats uhrály svou dosud poslední ligovou výhru. Že je to neskutečné? Po jejich slušném startu to tak skutečně působí. Mackems se nicméně nyní pokusí o historický double nad Kanonýry, který neukořistili od roku 1983.

Koncentrace, tohle slovo si teď Wengerovi svěřenci musejí neustále opakovat. Po nečekané prohře na půdě Porta, kterou navíc hosté protkali mnoha školáckými chybami, před sebou mají nelehký úkol - sebrat se. Na pohárové i ligové scéně totiž dohromady prohráli čtyři zápasy z posledních šesti, přičemž zvládli jen ten s Liverpoolem.

Může za to například nehorázný pokles v produktivitě arsenalské ofenzívy. Do Persieho zranění, tedy do listopadu, měli Londýňané průměr 3,2 vstřelených gólů na zápas, od té doby toto číslo zvládli zkrouhnout na zhruba jeden a půl branky na jedno utkání. To je vskutku tristní, ale přesto snadno předvídatelný progres.

Jestli je na tom ovšem Arsenal špatně, pak těžko budeme posuzovat formu Sunderlandu. Jeho dvanáct ligových duelů bez vítězství je totiž už samo o sobě těžko pochopitelných. Na druhou stranu Black Cats v minulých třech kolech alespoň pokaždé dokázaly bodovat, i když postupují jen po jednotlivých krůčcích. Uvážíme-li však pouze venkovní bilanci Mackems, dostáváme opravdu už smutnou vizitku. Ta praví, že mužstvo vedené Stevem Brucem mimo Stadium of Light netriumfovalo od úvodního kola letošní sezony, přičemž tam posbíralo pouhé tři body z možných 36 a inkasovalo hned šestnáctkrát na svých pěti posledních výjezdech. Hlavně tohle si vskutku žádá nápravu.

Lukasz Fabianski nezachytal, měl lví podíl na první obdržené brance Arsenalu v Portugalsku a vůbec je teď pod všestrannou palbou kritiků. Almuniova poloviční šance na brzké uzdravení si tak okamžitě žádá svou realizaci. Po zápase s Portem čerstvě nemůže nastoupit Diaby, zatímco na marodce setrvávají Aršavin s Gallasem.

Andy Reid a jeho poškozená podkolenní šlacha, toť nejnovější ingredience na marodce Sunderlandu. Irský křídelník se takto připojuje k Hendersonovi, jehož doplňují nejistí Malbranque, Mensah, Richardson či Ferdinand. V trestu jsou pak hned dva borci - Lee Cattermole a David Meyler.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 6.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Hull City  (sobota 16:00)
Klíčový duel čeká na Boleyn Ground West Ham a Hull City. Půjde o důležitý zápas v boji o sestup, když obě mužstva mají stejný bodový zisk a nad sestupovým pásmem mají náskok jediného bodu. Výhra tak může mít cenu zlata.

Jak Hammers, tak Tigers v posledních letech nad sestupovými boji vždy vyhráli, ale letos zrovna nepřesvědčují. Poslední vítězství West Hamu nad Birminghamem bylo první za šest zápasů, zatímco Hull vyhrál dokonce jen jednou od listopadu.

Tigers by mohli být posíleni o záložníka Jimmyho Bullarda, který se uzdravuje z těžkého zranění a v sobotní sestavě by již mohl figurovat. Zkušený záložník začínal svoji kariéru právě ve West Hamu, kam se naposledy vrátil před rokem jako debutující hráč Hullu, ale zápas pro něj skončil hodně nešťastně, když si poranil koleno a bez fotbalu byl 10 měsíců.

Mimo hru zůstává pro zápas na Boleyn Ground ale jiný záložník Geovanni. George Boateng může hrát, když mu byla zrušena červená karta ze zápasu s Blackburnem. Domácí postrádají zraněného útočníka Benniho McCarthyho, naopak se chce do základu vrátit jiný forvard, Guillermo Franco, jenž chyběl skoro dva měsíce.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Wolverhampton Wanderers - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Po pohárovém víkendu se na scénu vrací Premier League a s ním i vedoucí Chelsea, která jede na hřiště Wolves. Nic jiného než tři body pro hostujícího favorita se nečekají, nicméně Wolves budou chtít pozlobit, vždyť minule porazili Tottenham.

Jen málo vzájemných soubojů v Premier League je tak jednoznačných. Chelsea se sice s Wolves střetla jen třikrát, ale pokaždé vyhrála a soupeři nasázela 14 gólů. Tuto bilanci nyní budou chtít Blues potvrdit a zároveň zahnat strašlivou venkovní bilanci, kvůli které pomalu ztrácejí nadvládu nad soutěží. Svěřenci kouče Carla Ancelottiho totiž letos venku ztrácejí až moc, z posledních dvou zápasů si přivezli jen bod. V posledních šesti zápasech venku pak jen jednou vyhráli.

Navíc hosty potkala nepříjemná zpráva ohledně Franka Lamparda, který má virózu a bude stoprocentně mimo. Zatím se ani neví, zda bude připraven na blížící se duel Ligy mistrů s Interem. Do sestavy se naopak vrací John Terry. Na marodce jsou už déle Belletti, Bosingwa, Deco, Essien a Ashley Cole, připojil se k nim nyní i Alex.

Wolves v posledních sedmi zápasech zvítězil jen jednou, ale zato to byl cenný skalp. Nutno podotknout, že výhra nad Tottenhamem ale byla zasloužená. Právě výhra nad Spurs je vynesla mimo sestupové pásmo, náskok je ale jen jednobodový.

Manažer Mick McCarthy oznámil, že nasadí proti Chelsea stejnou jedenáctku jako proti Tottenhamu. Nastoupit nebude moci akorát Michael Mancienne, jenž proti svému kmenovému klubu hrát nemůže. A když už mluvíme o sestavě, zmíníme ještě pokutu ve výši 25 tisíc liber, kterou Wolves obdrželi od vedení Premier League za to, že na podzim vynechali v zápase na Old Trafford deset hráčů základní sestavy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 9.25 - 4.85 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Portsmouth FC - Stoke City  (sobota 18:30)
Plány jak zacelit černou díru ve vlastním rozpočtu teď zaměstnávají hlavy činitelů Portsmouthu asi spíše než samotné výsledky na hřišti. Ani ty nejsou nijak vábné, ale zatímco finanční situace klubu stagnuje, čistě fotbalové věci se mají přeci jen lépe. Vzdáleni osm bodů od záchranných příček teď Pompey vyráží do boje proti Stoku, který Fratton Park dobyl jen jedinkrát za uplynulých 46 let.

Do začátku března mají na jihu Anglie lhůtu, kterou musejí dodržet při splácení jedenáctimilionového dluhu. Do té doby by si Portmouth měl najít nového majitele. Anebo by si musel vyjednat výjimku u vedení Premier League a Fifa o prodeji hráčů i mimo přestupové okno. Ta však žadonícím Pompey patrně udělena nebude, nehledě na to, že taková aktivita se nemůže pozdávat žádnému hodnotnému fotbalistovi. A právě na nich teď samozřejmě taky záleží, neboť záchranu jižané nemají jistou ani v případě včasného uhrazení deficitu. Momentálně zatím v Portsmouthu hájí nejhorší domácí bilanci v celé soutěži. Ze dvanácti zápasů nevytěžili ani stejný počet bodů, spokojit se museli s pouhými 11. Podobně neefektivně si přitom počínají i při ostřelování soupeřových brankářů, které dosud Pompey prověřili jen 7,5 procenty svých pokusů.

Tony Pulis, jenž strávil roku 2000 na lavičce Portsmouthu deset měsíců, nedávno požádal FA o prošetření způsobu, jakým se Blues do takových těžkostí dostali. To je od něj sice pěkné gesto, avšak nynější manažer Potters by se teď měl především soustředit na vlastní ovečky, neboť ani ty si poslední dobou nepočínají nikterak suverénně. V novém kalendářním roce sice ještě nepoznali hořkost porážky, což dohromady činí devět ligových i pohárových zápasů, avšak v pěti minulých kolech na ně vítězství čekalo pouze jedinkrát. Venku se navíc Stoke ukrutně trápí, co se střelecké disciplíny týče. Na šesti nedávných výjezdech Pulisovi svěřenci mířili přesně jen jednou.

Dvě nové posily, Rocha a Tošič, potkávají před tímto duelem rozdílné osudy. Zatímco prvně jmenovaný se vrací z trestu a nejspíše bude využit, nová akvizice se zkušenostmi z Bundesligy zatím jen nabírá fyzickou kondici. Grantovi jsou naproti tomu nově k dispozici Brown s Finnanem.

Křeč v zádech přinutila Dannyho Higginbothama k brzkému vystřídání během zápasu s ManCity. Jeho stav momentálně není žalostný, ovšem k ideálu má taky docela daleko. Nenapravitelný hříšník Abdoulaye Faye je opět mimo, když byl v tomtéž utkání vyloučen, a s bolavým kolenem je odstaven rovněž Etherington.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.25 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC26184461:2258
2.Manchester United26183562:2157
3.Arsenal FC26164661:3052
4.Manchester City25129448:3345
5.Liverpool FC26135843:2744
6.Tottenham Hotspur26127745:2643
7.Aston Villa25119532:1942
8.Birmingham City25107824:2637
9.Everton FC2598835:3635
10.Fulham FC26971030:2834
11.Stoke City25710824:2831
12.Blackburn Rovers26871126:4331
13.Sunderland AFC25681132:4226
14.Wigan Athletic25671226:4925
15.West Ham United25591132:4024
16.Wolverhampton Wanderers25661321:4224
17.Hull City26591225:5124
18.Bolton Wanderers25581229:4623
19.Burnley FC25651425:5023
20.Portsmouth FC25441720:4216

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (317)

Přidat komentář
božský John

kucí,na co vsadit dneska v Championship? Poraďte prosim :)

Reagovat
smazaný uživatel

já mám WHU Věřím v lepší výsledky, ale těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

to neni v Championshipu ale

Reagovat
sejber

co nieje moze byt

Reagovat
smazaný uživatel

Nottingham a Newcastle

Reagovat
božský John

NUFC jsem tam dal, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a na Notts by mohl být dobrý kurz ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Eště chceš poradit?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo si myslíte , že vyhraje ? City nebo Live ?

Reagovat
smazaný uživatel

City alebo remiza

Reagovat
smazaný uživatel

takže Liverpoolu nedáváš žádné šance na výhru ?

Reagovat
smazaný uživatel

sance tam su vzdy,to je jasne,ale moc velke sance im nedavam

Reagovat
smazaný uživatel

mě spíš zaráží, pročč dáváš takovej zápas, kde může být fakt lecos

Reagovat
smazaný uživatel

já nic nedávám , jenom se ptám

Reagovat
smazaný uživatel

Live

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze Live

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze Live

Reagovat
smazaný uživatel

united vyhraje minimalne 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

mame fantastickou formu... a zapas s ac nas jeste pozvedl

Reagovat
smazaný uživatel

newim newim, dnes to vidim na prohru ManUtd...

Reagovat
smazaný uživatel

aha everton je o 5 levelu vis nez ac, sry ja zapomel...

Reagovat
smazaný uživatel

no neni ani omylem, ae United nevyhrajou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Rooneyho vemou párkrát přes párky a United bez něj, je něco jako průměrnej tým.. aspoň letos

Reagovat
homeles8

to je kravina... Chelsea vyhrála s Arsenalem, ale remízovaly s Hullem(myslim)-takže Hull je o 2 třídy vejš než Arsenal? To je píčovina

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt logika jak sviňa, vlastne načo potom hrávať tie zápasy, však?

Reagovat
homeles8

přesně tak, Chelsea a Arsenal jsou tak na úrovni AC, který ManU porazil, takže tydle dva taky porazí(podle tebe LOGICKY) A zbytek je horší než AC, takže je to podle tvý logiky jasný. Takže zápasy United se můžou zrušit. (kdyby takhle uvažoval třeba Patini )

Reagovat
M0rb1D4S

Jestli to bereš takhle tak to jsi s prominutím lama... to pak je o 5 levelů výše než AC Milan i Burnley, Aston Villa nebo Fulham...

Reagovat
M0rb1D4S

A po dnešku je o 5 tříd výše i Everton... gratuluji všem zúčastněným celkům...

Reagovat
smazaný uživatel

celkem nechapu proč není city-live v televizi a místo toho také hovna (kromě evertonu a snad wig-tott)

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, teší ma že je v TV Chelsea ale nasralo ma, že nedávajú City - Live

Reagovat
fabec1222

OT:Funguje vam fmko.cz?

Reagovat
smazaný uživatel

ne... na co ptrebujes?

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dnes minimalne uhraje bod si myslim.. City ztrácej zbytečně body se slabšími soupeři(Stoke apod).. CFC jasná výhra, Wolwerhampton neni soupeř... A doufám že Toffes uhrajou aspoň bodíka s United

Reagovat
smazaný uživatel

Everton - Man United 1

Wolwes - CFC 2

Man. City - Liverpool 02

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Robinho v Santos ze tří zápasů tři góly

Reagovat
homeles8

Reagovat
fantomas

No, moh by tam zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

proc?..kdyby se mu v Manchesteru darilo, nebyl by problem..

Reagovat
terry

Tak na Carletta jsem dnes hodně zvědavej. Těžko říct, jak postavit dnešní zálohu. Chybí Deco, Lampard, takže hrát bude určitě Mikel - Ballack, ale koho k nim? Možná bych vyzkoušel na lajny Maloudu s Joeym a vepředu zas na dva útočníky, něco jako diamant asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Essien se vrátil zpět ještě

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

práve som sa chcel spýtať, že ako vidíte zálohu Chelsea ? Mňa hneď pri pohľade na zdravých záložníkov napadla klasická 4-1-3-2 (záloha: Mikel - Joe, Ballack, Malouda) alebo to môže byť diamant: Mikel - Ballack, Malouda - Joe. Teoreticky by mohlo byť aj 4-3-3 len tam neviem, či Joe alebo Anelka môžu zahrať aj z ľava a nepasuje mi Ballack

Ako to vidíš ty ? Obrana klasická ?

Inak dnes je to na Prima Cool

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Amos

mufani budou dnes plakat,protože Everton jim nedá tři body a tuším,že ani jeden,Chelsea jim odskočí,to je jasná 2 a Arsenal by měl vyhrát,Sunderland je marnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, čemu se tlemíš, tohle je dost reálný

Reagovat
Amos

Tlemim se tomu,ze se tlemí on mě,protože to co jsem napsal já , je jak jsi říkal dost reálné

Reagovat
homeles8

Ale on se ptal maxwella, čemu se tlemí a ne tebe, takže se Garethovi laskavě omluv

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Amos

srry spletl jsem se.

Reagovat
Amos

srry spletl jsem se.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

dost realne ne ze united prohrajou? ty ses vaze amos...

Reagovat
homeles8

Vsadíme se?

Reagovat
smazaný uživatel

o tvoji dusi, uz jich mam par v hrniccich...

Reagovat
smazaný uživatel

United má v nohách ťažší zápas, plus cestovanie z Milána a menej času na odpočinok, prirátam dobrú formu Evertonu, domáce prostredie, okrem Fellainiho žiadna výraznejšia absencia. A tvoje argumenty?

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime pozapase, ale minimalne bod ziskame

Reagovat
homeles8

to nemůžeš vědět. Získate 3,1,nebo 0 bodů. To nemůžeš prostě věděet nikdy.

Reagovat
homeles8

Až po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Kebyže pred, tak vsádzam barák.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

jako mufan nemůžeš koukat na zápas objektivně,dneska dávám větší šance Evertonu.

Reagovat
Amos

Chlapče Everton vás slupne , jak bonbón ... to je mé přání .. Když už nemá vyhrát titul Arsenal, tak kdokoliv jinej , jen ne Dáblíci.

Reagovat
smazaný uživatel

omg ty ses magor

Reagovat
Amos

pro hlupáka každý hloupý ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

preco toto pocuvam z kazdej strany...aj od fans Liverpoolu aj Arsenalu...ze ak uz nie oni tak aspon nech nie United

Reagovat
Amos

Tak Chelsea si nějak tu historii vytvořit musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Podme do nich od 1. minuty.

Reagovat
homeles8

Já nevim no, já se docela bojim, že to Karel zase nějak posere.... Ale zároveň mu věřim, že to poskládá dobře a 3 body budou naše.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU 1, Portsmouth 1, Wolverhamptom 2, Everton 1, Arsenal 1

Reagovat
smazaný uživatel

Everton nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tak 1X, ale určite Toffees neprehrajú

Reagovat
Boban

to kazdej rikal i o chelsea pred zapasem s Evertonem

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď sa obávam, že Toffees zahrajú na Big4 vždy excelentne, len proti United to klasicky odkráčajú.

Reagovat
Boban

tak zraneni Felainiho se hodi, pak bude dulezity zda bude zaloha ve 4 nebo 5 lidech. Kazdopadne jsem uzvedavej :)

Reagovat
Boban

VDS

Wes-Vida- Evans-Evra

Valencia-Fletcher-Anderson (scholes)-carrick-park (giggs)

rooney

idealni sestava na dnesek, hlavni bude prehrat je v zaloze...

Reagovat
homeles8

Vo co že bude hrát Nani

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale on nemůže hrát ne? dostal myslím červenou na aston ville

Reagovat
Boban

jj, blbec... bych ho stavel max do poharu

Reagovat
Boban

vykartovanej

Reagovat
homeles8

Aha, tak to je + pro United

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs není ani v nominaci, vždyt má zlomenou ruku.

Reagovat
Boban

zapomnel jsem co s nim vlastne je, tak proto v zavorce...dik za pripomenuti

Reagovat
fantomas

Dneska si spravíme náladu, tipuju 4:2.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tip na hokej?

Reagovat
fantomas

Hrajeme až zejtra.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton?

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíte Portsmouth FC - Stoke City ???

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

No way, buksička sa mi inak nenaplní!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v dnešním prvním zápase očekávám a doufám v neprohru Toffees

V našem zápase na hřišti Vlků snad jasná výhra, stejně jako terry jsem zvědav na sestavu, ne na jména, základní 11 je víceméně jasná, ale na rozestavení...

Reagovat
terry

Kéž by tam poslal někoho novýho.. Proti Vlkům se to skutečně vybízí.

Reagovat
Amos

Dneska sestavu vidím : Almunia-Sagna-Sol-Verminator-Clichy-Song-Denilson /Rosa-Cesc-Nasri-Bendtner-Eboue/Rosa.

Ale radši bych: Mannone-Sagna-Sol-Verminator-Traore-Song-Rosa-Cesc-Nasri-Bendtner-Vela

rozestavení 4-4-2

Reagovat
smazaný uživatel

Everton FC - Manchester United 2

Arsenal FC - Sunderland AFC 1

West Ham United - Hull City 1

Wolverhampton Wanderers - Chelsea FC 0 (kez by)

Portsmouth FC - Stoke City 1 (kez by)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

musis na me reagovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš všade písať svoje výplachy geniality?

Reagovat
smazaný uživatel

no coment genius desperado se ozval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chtel bych poznat tvoji mentalitu, vyvoj cloveka trval nekolik milionu let, ale ty jsi preskocil z opice rovnou na cloveka... genialni

Reagovat
smazaný uživatel

To vás učili v osobitnej škole? Asi vaši dobre priplatili...

Reagovat
smazaný uživatel

nn, to jsem poznal za tu chvilku co jsem mel to poteseni se bavit z tvych prispevku vy.....ch tady

Reagovat
smazaný uživatel

Že mi to tu píše niekto, kto tu aspoň troch oponentov nazval magorom, idiotom či debilom len preto, že napísal niečo, čo sa nehodilo do tvojho krámu, ma rozosmieva a tak ti ešte napíšem: len tak ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

Zato ty jsi typickej EF.cz odborník.. Z tvojich inteligentních příspěvků je na blití. Odpoj si net, uděláš líp.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo rikal ze jsem EF.cz odbornik

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

tak by to mohlo byt jen by ta Chelsea mohla prohrat ale to se asi nestane bohuzel vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes CFC a WHU výhra!!!! Vsadil sem na to 2000.-

Reagovat
smazaný uživatel

Bye bye tiketík ....ale nie, aj ja to mám

Reagovat
smazaný uživatel

to vyjde...

Reagovat
Amos

Já tam mam ještě výhru Portsmouthu

Reagovat
smazaný uživatel

taky verim West Hamu k tomu Dortmund 1 FC Janov 1 Newcastle 1

Reagovat
smazaný uživatel

to ti preju (hlavne kvuli Chelsea )

Reagovat
smazaný uživatel

DIK za litr dobrych sest

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no já eště Bayern...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v Nicklasovo zařazení do základu a Aarona v rámci přesunů v sestavě na křídlo.

Jak je na tom Alexander?

Reagovat
smazaný uživatel

hohó, to byla šlupka

Reagovat
Tomekcz

Konecne SAF postavil 2 utocniky venku

Reagovat
vladis271

Ľudia zdalo sa mi to alebo pre vyrovnávajúcim gólom sa oyývalo z tribún YNWA?

Neviem, možno som si len pomýlil nejaký ich chorál

Reagovat
terry

A já si řekl, že nebudu koukat.. Asi to jdu zapnout.

Reagovat
smazaný uživatel

teď naprosto nádherná akce, Berbatov prostrčil na Rooneyho, ten udělal blafáka golmanovi, ale doběhl ho Phil Neville a vytlačil ho z jasnýho gólu

Reagovat
smazaný uživatel

+ tempo je nádherný, prostě Everton

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Jinak taky koukám, že Chelsea dávaj na Coolu.. Možná na to kouknu někde na netu.

Reagovat
honziss

Pořád mě udivuje výběr zápasů na COOLu a Galaxii. Jedni dají Wolves - Chelsea, druzí Arsenal - Sunderland. Nudné zápasy, které tyhle prostě jsou a dávají je každou chvíli. Jsou vlastně pokaždé o tom samém. Bez náboje, otázka je jen, kolik dají ti silnější gólů nebo zda se nechají překvapit a ztratí body nějakou remízou 0:0 nebo 1:1. A místo toho zajímavý záchranářský duel zůstal bez povšimnutí. Ach jo, to už se nezmění...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak radsi tam meli dat West Ham to bude mit nabo j,porad Chelsea to je furt do kola

Reagovat
terry

Zas na druhou stranu to je prostě pochopitelný, no.. To se nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduchý, jsou to komerční televize. Nezajímají je názory 'labužníků'

Reagovat
terry

Jen to zapnu a Donovan zahodí takovou šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney zralej na střídání po poločase

Reagovat
Tomekcz

tj ten 1. polocas byl od nej hodne spatnej, ale v ty forme co ma muze kdykoli rozhodnout

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ho Berba předčil ve všem, hraje zatím skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Bilya krásnej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný zápas zatiaľ..

Reagovat
Chazy

Dneska je Rooney nejakej divnej, mel sanci simulovat a neudelal to.. kdo by to u takovyho divera cekal.

http://www.evertonbanter.co.uk/rooneygoodison250.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě to takovej diver nebude.

Reagovat
Chazy

Jojo, on holt simuluje jen kdyz nema sanci dat gol, ferove se snazi dat gol kdyz muze.

Reagovat
Tomekcz

ty Nevillove jak se na sebe ani nepodivali se tam jeste pobijou

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát Aaron a i Bendtner součesně?

Reagovat
Lorcan

Bude :

Almunia

Eboue – Silvestre – Vermaelen – Clichy

Ramsey – Fabregas (c) – Song

Walcott – Bendtner – Nasri

Reagovat
Azza

Reagovat
Tomekcz

Boze nejlepsi hrac de dolu a Wayne zustava Sire co to delas

Reagovat
mithro

presne akurat sa chytam za hlavu

Reagovat
Tomekcz

nejlepsi ze to stahnul na 4-5-1 to bude jeste horsi nez ted

Reagovat
mithro

a je to tu

Reagovat
smazaný uživatel

Everton je velmi sympaticky tym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

GOOOL!! GOSLING!

Reagovat
smazaný uživatel

zatim zaslouzene vedeni evertonu...

Reagovat
smazaný uživatel

pekný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Dáááááááááán GGoooooosling!

Reagovat
Tomekcz

Stahnul berbu a chtel remizu, ted ma ......

Reagovat
mithro

neboj pride Owen a zahrani to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Zaplat panbuh , ze Arsenal uz nehraje s Evertonem.. Podle mě Donovan je obrovským přínosem.. Moyes odvádí skvělou práci .. vynikající Pienaar , Květák , Saha....

Reagovat
smazaný uživatel

Everton ešte Wolves dajú dole Chelsea a budem spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se říká kvalitní střídání !

Reagovat
smazaný uživatel

Čech-Ferreira Ivanovič Terry Žirkov-Ballack Mikel Malouda-Anelka J.Cole Drogba

Střídačka :Hilario, Bruma, Matic, Kakuta, Kalou, Borini, Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, na stoperu...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to spíš slepý

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je s Carvalhom ? šetrí ho ? Inak tí bekovia sú neviem - neviem A prekvapuje ma trochu 4-3-3, no uvidíme Lavička až na to, že je tam jeden defenzívne ladený hráč, inak

Reagovat
smazaný uživatel

Góóóóóĺasoooooooo

Reagovat
Amos

Everton ..

Reagovat
terry

GOOOOL!! RODWELL!!

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

copak? mám radosť ked MU prehráva

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten koment působí. jako bys čekal na Goodison parku jasnou výhru Manchesteru

Reagovat
terry

Čech - Ferreira, Ivanovič, Terry, Žirkov - Ballack, Mikel, Malouda - Anelka, Joe Cole - Drogba

Na lavičce Kakuta, Matič i Borini, tak snad si zahrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Everton, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase zápas Everton zaslouženě vyhrál stopeří ta jejich rozehrávka je kapitola sama o sobě Gary nejlepší dneksa z obrany Carrick naprosto zbytečnej hráč dneska kdyby tam nebyl jako by se nic nestalo Valencia druhý poločas naprosto tragický druhý gol byl z poloviny jeho Rooney dneska výkon na úrovni krajského přeboru zase se po dnešku titul krásně vzdálil

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu se nedá nic jiného dodat než

Reagovat
smazaný uživatel

rodwell

Reagovat
mithro

obertan a owen ako keby ani nestriedali

Reagovat
smazaný uživatel

owen nedostal žádnou přihrávku, obertan ale zkazil co moh... carrick opět mizernej

Reagovat
smazaný uživatel

Everton obrana United

Reagovat
smazaný uživatel

ne jen obrana....valencia/obertan/rooney dneska tragicky vykon....

Reagovat
smazaný uživatel

to zas ne Rooney byl špatnej jenom prvních 45 minut, pak už tradičně nejlepší z MU

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne Rooney byl stejně hroznej celej zápas hrál uplně bez zájmu a balon mu dělal problémi tak jako asi 2 měsíce zpátky

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

co ti k tomu mam říct, po poločase jsem volal po vystřídání, pak hrál dobře.. kdyby si mohl hlavičkovat ty svoje 3 centry, tak jsou to 3 goly, to že to Fletch a Berba neproměnili nebyla chyba těch centrů

Reagovat
Lorcan

Almunia

Eboue – Silvestre – Vermaelen – Clichy

Ramsey – Fabregas (c) – Song

Walcott – Bendtner – Nasri

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott, Silvestre??? ehm. fajn...

Reagovat
Lorcan

Silvestreho si vysvětluju tak, že Gallas je pořád zraněnej a Campbell unavenej po středě

Reagovat
supervizor

extremně slaba obrana song se bude muset činit

Reagovat
Amos

Song tam bude dneska lítat... Silvestre Walcott ROSA

Reagovat
supervizor

nj a kočky mají vepředu Jones – Bent, Silvestre neuhlidá ani jednoho

Reagovat
Amos

Verminator bude hlídat asi oba ... tvl proč nehraje Sol :-/ ani Rosa kurna ..

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo zadnej vlastnak, zadnej stastnej gool (popř. gol roonyho) = 0 jeste plichta na west hamu pak mate chelsea adalsi a dalsi adios titule ted uz jen to AC aby vas vyprasilo snad to vyjde.

Reagovat
C0br

Od United naprosto tragicky zapas podporeny naprosto tragickymi stridanimi (zlatej Park, Owen no comment, ten se nedostal za celou dobu k mici). Jestli uz chtel SAF prejit na 4-5-1, tak tam mel radsi nechat berbu, ktery hral asi tak o 150% lepe nez Rooney. Everton

Reagovat
mithro

presne do toho striedania to bolo ako tak vyrovnane, potom to uz slo uplne do

Reagovat
Amos

Sunderland:

Gordon, Hutton, Mensah, Turner, McCartney, Campbell, Cana, Ferdinand, Richardson, Bent, Jones

lavička: Carson, Bardsley, Zendenn, Malbranque, Da Silva, Kigallon, Benjani

Arsenal:

Almunia, Eboue, Vermaelen, Silvestre, Clichy, Song, Fabregas, Ramsey, Walcott, Bendtner, Nasri

lavička: Fabianski, Campbell, Vela, Denilson, Traore, Rosicky, Sagna

---------------------

Jsme v prdeli , co to je za sestavu tohle?

Reagovat
Tomekcz

Vsak Vidic uz je na lavce a Rio jeste jeden zapas a mame zpatky obranu, to uz mozna udrzime i cisty konto, Evans a Brown hrajou jak po obrne

Reagovat
Amos

Kde je ten týpek maxwel , kterej se mi smál ,že United vyhrajou ?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Amos

no co , nazval mě dokonce magorem, teď odsud pláchnul ...

Reagovat
smazaný uživatel

ten Rodwellův gól byl vynikající. Z Evense udělal žáčka a od převzetí přihrávky neudělal Rodwell vůbec nic špatně. Všechno zautomatizované a ukázal techniku, akceleraci, rychlost, přehled, tah na branku a čuch na góly. Během pár doteků s balonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou bude výbornej, potřebuje ale víc zápasů, kde se mu bude dařit celej zápas a taky musí ustálit výkony, to všecko časem přijde. Předpoklady má hodně slušny.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Evansa spraví štatistu aj božský Vladko... :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Eboué je čím dál tím víc součástí mého plánu na ten nový "arsenal"

Ten kluk ze sebe na tom place opravdu nechá všechno i duši

Reagovat
smazaný uživatel

Bude dnes City - Liverpool niekde v TV ??

Reagovat
smazaný uživatel

ne, jenom AV - Burnley a Wigan - Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

AV a jeste bych zkusil mozna Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska konečně nejlepší možnej výběr TV zápasů

Reagovat
terry

Reagovat
terry

To máme za včerejšek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se dnes dočkáme nějakýho pěknýho výsledku, třeba 9:1....

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to stejně jako ty sázkový kanceláře, šance 500:1

Reagovat
smazaný uživatel

No Edman se už vrátil domů, takže dnes to asi neklapne no

Reagovat
smazaný uživatel

on hrál na podzim na WHL?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt přes něj šlo myslím 8 gólů, ukazoval, že je pro Spurs klíčovej i když už v klubu nepůsobí

Reagovat
smazaný uživatel

8 gólů, protože jeden byl z přímáku

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

co? myslíš, že si pamatuju celou základní jedenáctku Wiganu?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Edmana si pamatují i ti, kteří zápas neviděli...

Reagovat
Chazy

Mluvil o nem po zapase docela barvite Redknapp, tak bych cekal, ze jsi seznamenej alespon s vlastnim manazerem klubu kterymu "fandis". Specialne kdyz jde o tak vyznamny vysledek.

Reagovat
fantomas

Gardner je v tom středu úúúplně, ale úplně zbytečnej.

Reagovat
fantomas

Hergot, to je obrana.

Reagovat
FuckT

ja nechapem trenera Boltonu...opakuje stale tu istu 11 ktora nestrelila gol uz asi 10 tisicroci ...wtf...

Reagovat
smazaný uživatel

co to kecáš?

Reagovat
Chazy

4 zapasy nedali gol

Reagovat
FuckT

pre mna su 4 zapasy dost...to je shit...ked si velkou nahodou spravia cistu sancu,tak to ide rovno na brankara alebo do reflektoru...Wilshere,Weiss a vybavene

Reagovat
Chazy

Vsak ja souhlasim, ale na Garetha musis pomalu..

Reagovat
FuckT

rad by som tam videl proste mladych hracov...pretoze este poriadne nedostali sancu a nemaju moc velku sancu nieco ukazat...a kedze ti starsi ukazuju nic moc ..

Reagovat
fantomas

Davies, Jackie, Cohen - ti všichni dneska mohli/měli hrát místo Gardnera. Stoprocentně. To je největší chyba Coylea. Nevim, co na tom moulovi furt vidí. A očekávám, že kopyto Elmandera brzo nahrdí Klasnič. Pak by to mohlo k něčemu vypadat konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

O Elmanderovi som mal vyššiu mienku, ale naozaj je to kopyto, iba tam splašene pobehuje, Jaskelainenovi môžu ďakovať, že ešte žijú.

Reagovat
fantomas

Elmander toto dělá celou sezonu. Pak se jen někam nachomejtne a buď se ukopne (dá gól), nebo tuze přestřelí/netrefí. Viděl sem všehovšudy jedinej zápas, kterej se mu vydařil - dal snad dva góly, další tři šance zahodil, ale přesto to byl jeho dost možná jedinej ucházející výkon v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasnič to istí aj s jednou nohou, škoda tej Gardnerovej príležitosti, trošku pomalšia prihrávka, a mohla byť z toho gólovka.

Reagovat
smazaný uživatel

A nie som nejaký weissofil, ale naozaj by ho mohol poslať aspoň na ľavú stranu, keďže Lee na tej trane je nepochybne menej platný, ale minule Weiss ukázal, že čnie nad mnohými o nejaký level vššie.

Reagovat
Chazy

Hele Gardner neni zly, jen neni CMF.

Reagovat
fantomas

To je mi ale novinka. Samozřejmě. Já se bavim o tom, kdo ho měl dneska nahradit VE STŘEDU.

Reagovat
Chazy

Jen kontroluju aby oblibenec nebyl az pod moc velkou kritikou.

Reagovat
fantomas

Tvuj oblíbenc právě zavinil rozhodující gól.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Sleduj mi prosim prosim Marka Daviese.

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy chce být přesvědčen o tom, že to není kopyto?

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak záloha hraje asi v tom nejsilnějším složení, musíte jen doufat v návrat Klasniče, kterej nahradí to švédský kopyto.

Reagovat
fantomas

To fakt řikáš, i když je tam boltonskej Denilson Gardner??

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já myslel, že tam je Cohen, nevím proč No tak promin

Reagovat
smazaný uživatel

tak Klasnič není na stoprocent zdravý ne? Cohen zas už nehraje tak dobře, jak na začátku sezóny, Davies nevim jak hraje..v FA cupu to takhle fungovalo, jenom Elmander z šesti tutovek nedal ani jeden gól :)

Reagovat
fantomas

Elmander bohužel od začátku hrát musel. Cohen hraje furt stejně dobře, jen má pod Coylem defenzivnější povinnosti než dřív a Davies je určitě lepší než Gardner.

Reagovat
smazaný uživatel

Pane jo, Allardyce tam má zas Angličanů, zápasy Rovers s AFC už budem moct považovat za derby.

Reagovat
vodka

zase na druhou stranu, Nelsen, Samba, Givet, Pedersen a Roberts mají styl přesně do PL... Givet je teda pomalý, ale to je tak všechno co mu chybí

Zrovna Roberts gól!

Reagovat
Chazy

1 Anglican

Reagovat
smazaný uživatel

No Nelsen už není to , co dřív, Pedersen se chce pryč, Givet se docela chytil letos, ale loni se staral o zábavu snad každý kolo. Prostě ten jejich kádr je poslední dobou hrozná ostuda.

Reagovat
vodka

nebavím se o výkonech, ale o stylu hry, jestli se hodí do PL... Kdyby ti mnou jmenovaní byli všichni angláni, nikdo by se tomu nedivil... pak tam máš ještě Andrewse s Reidem...

uznávám, že to je ale pořád slabota, na druhou stranu když vidím Muambu, tak se mi teda víc líbí N'Zonzi...

Reagovat
Chazy

Porad je to jeden Anglican, horsi jak Wigan dokonce :)

Reagovat
vodka

Wigan má Kirklanda, Brambleho a koho? Bramble je navíc teď out, takže už potom vůbec nevim...

Reagovat
Chazy

Watsona, Mosese, Sinclaira. Kdyz beres obcasntvi Andrewse, tak i Boyce, Koumase, McCarthyho.

Reagovat
Chazy

A ta tvoje logika - Melchiot, Scotland a N'Zogbia hraji v PL vetsinu kariery, Scharner, Thomas a Diame patri mezi nejduraznejsi hrace ligy, takze kdyby byli vsichni Anglicani, ani se nedivis a poleno je akorat Jordi a Figueroa. Wigan je na tom milionkrat lip jak nejaci Rovers.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt já se nechtěl bavit o nějakým kdyby, maj v celym týmu dva Angličany a takovejch týmů přibývá, je to hnus prostě.

Reagovat
vodka

nevim, já sem nějak nepobral smysl toho tvojehgo předchozího komentáře, kdy sem vyjmenoval hráče, kteří hrají "britsky," tys na to reagoval, že Nelsen není co dřív, že chce Pedersen pryč a pod...

Jinak s tím, že je to ostuda, to souhlas...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale můj první příspěvek nezkoumal to, kdo hraje britsky, pak jsem už jen reagoval na to tvoje "na druhou stranu".

Reagovat
smazaný uživatel

Sa tomu nedivím, keď má takého nahrávača akým je Gardner

Reagovat
fantomas

Tohle je klasický utvrzovací zápas:

1) zase jsme se přesvědčili, že Jaaski patří ke konstantně nejlepším brankářům PL

2) jestli o tom někdo pochyboval, tak zrovna dneska se skvěle ukazuje, jak klíčový je pro obranu Trotters Gary.

3) Gardner opět ukazuje, že ve středu dokáže bejt ještě zbytečnější než Denilson nebo Lucas.

Reagovat
FuckT

a trener ukazuje,ze jedine co dokaze je smutne sedet a dufat,ze niektori z hracov sa pomyli a da gol

Reagovat
FuckT

kur*a dneska to Weissove striedanie(ked bude) nestihnem...za 18 minut hra Twente...dufam,ze Bolton este otoci

Reagovat
fantomas

Shit!

Reagovat
smazaný uživatel

Lee

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss na plac

Reagovat
fantomas

Jo, Matty se trápí.

Reagovat
FuckT

hmm no uvidime...

Reagovat
FuckT

ale tam prsi :D

Reagovat
smazaný uživatel

Furt keď vidím Salgada v drese Rovers, prvý moment si spomeniem na Tugaya

Reagovat
FuckT

Coyle by si mal dat predpovedat pocasie...posle tam technickeho hraca jako Vlado akurat,ked ho jebe jak hovado :D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Veľa alternatív nemal, Taylorovi to nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasnič on

Reagovat
fantomas

Finally! A teď do boje!

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne počasie

Reagovat
fantomas

JAASKI!

Reagovat
fantomas

Hm.

Reagovat
FuckT

to ktory z Boltonu to tam tak pekne nahral ??:D

Reagovat
fantomas

Gardner.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd

Reagovat
Chazy

Wiganska stopa!

Reagovat
smazaný uživatel

vypada to ze blackburn nebude mat vecsie problemy so zachranou

Reagovat
fantomas

Ale bude. Venku neni ani čtvrteční.

Reagovat
smazaný uživatel

ale na 4 kola maju klud

Reagovat
vodka

nebude... to, že se zachrání Rovers je skoro jistéí, jim ty výkony doma totiž bohatě stačí... Zato Bolton pokud nezlepší obranu bude mít hódně velký problém...

Reagovat
fantomas

Doma teď Rovers maj hned po sobě Birmingham, Chelsea, MU, Everton a Arsenal! Do konce sezony už nemaj jedinýho vyloženě snadnýho soupeře. Spíš všechny těžké, které jen těžko porazí. Takže já bych to tak růžově rozhodně neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Koniec!

Reagovat
fantomas

Givet!

Reagovat
vodka

jak to dal? mě spadl stream...

Reagovat
fantomas

Dva stopeři, moulové, ho nechali, aby si mezi ně vběhnul na centr Dioufa (další ), on ho jen trošku lízl a míč odskákal do tyče a za čáru.

Reagovat
smazaný uživatel

Givet

Reagovat
FuckT

kolko to je ??

Reagovat
FuckT

jak to tam dohral ten Weiss???

Reagovat
fantomas

Nijak zvlášť. Strhla se vánice, to mu nevyhovovalo. A navíc Bolton po tom druhym gólu totálně odpad.

Reagovat
FuckT

bolo to tam jak v Rusku az do konca ?? a konecny vysledok bol 2:0 ?

Reagovat
fantomas

3:0. Ne až do konce, ale když přestalo, už nebylo o co hrát (asi posledních 10 minut).

Reagovat
smazaný uživatel

co ta Vila otoci to?

Reagovat
fantomas

Snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

PROC?

Reagovat
fantomas

Třeba proto, že fandim Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

A je to bohuzel tam mam jeste Fiorentinu

Reagovat
vladis271

Torres začína zápas na striedačke

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre akorat dali gol jeste jeden pojdme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele