Anglická Premier League - preview 25. kola

06.02.2010, 10:12, aktualizováno 07.02.2010, 09:05
Previews
Arsenal čeká během jednoho týdne další šlágr, po Manchesteru United se proti němu postaví Chelsea. V neděli se hraje ještě jeden zápas, v němž Birmingham přivítá Wolverhampton...
Birmingham City - Wolverhampton Wanderers  (neděle 14:30)
První vyhrané West Midlands derby v Premier League právě s tímto soupeřem by Wolverhamptonu mimořádně pomohlo, o tom se nemá cenu přít. Vlci totiž poslední dobou až nepěkně koketují s týmy ze samého chvostu tabulky, takže by je případný šestý zápas bez plného bodového zisku mohl klidně uvrhnout do sestupových vod.

Birmingham naproti tomu žije optimismem. Sice už tři zápasy v řadě nepoznal sladkou chuť vítězství, jenže to je samo o sobě dost zavádějící skutečnost. Hned po sobě totiž narazil na nynější členy top čtyřky, přičemž hned se dvěma, Tottenhamem a ManUtd, dokázal alespoň remizovat. Na Chelsea byl už krátký. Přesto není důvodu ztrácet hlavu. McLeishovy ovečky nadále patří k tomu lepšímu, co letos Premier League nabízí, a dokonce jsou často označováni za nejpříjemnější překvapení tohoto ročníku. Přeci jen od nováčka bychom asi jen stěží mohli očekávat čtrnáctizápasový běh s jedinou prohrou (s vedoucím mužstvem) na štítě, který si teď Brums užívají.

Wolverhampton loni postupoval z prvního místa přímo do Premier League. Právě spolu s Birminghamem, na nějž měl po konečném zúčtování náskok pěkných sedm bodů. Teď, o pár měsíců později, však leží až 13 bodů za ním. Může za to především do nebe volající impotence vlčích útočníků. Za ně museli v minulém kole protrhávat čtyřzápasovou sérii bez vstřelené branky Jarvis s Gardnerem. Posledním čistokrevným forvardem Wolves, jenž se radoval z gólu, tak zůstává Kevin Doyle se svou předvánoční trefou do sítě Burnley. Na druhou stranu nejhůře pálící mužstvo ligy je alespoň o chlup produktivnější venku než doma. Tak třeba teď překvapí.

Alex McLeish má zatím z pekla štěstí. Zranění se totiž zatím jeho mužstvu vyhýbají pomalu jak čert kříži. Už podvanácté v řadě tak může poskládat stejnou zahajovací jedenáctku. Na lavičku by se mu navíc po dvou vynechaných zápasech mohl vrátit Kevin Phillips. V Birminghamu se každopádně zraky obracejí spíše k chystanému smutečnímu ceremoniálu těsně před výkopem. Minutou ticha totiž všichni aktéři utkání spolu s diváky uctí památku nedávno zesnulého Gila Merricka, legendárního brankáře a manažera Brums, který tu v poválečných letech odkroutil více než 550 startů.

Ani ve Wolverhamptonu kvůli marodce příliš nelamentují. Trio Jarvis-Doyle-Ward sice v týdnu vynechalo pohárovou prohru s Crystal Palace, ovšem do nedělního klání by zasáhnout měli. Také Marcus Hahnemann proti druholigovému soupeři nechytal, u něj však šlo o čistě úsporné důvody.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.50 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Arsenal FC  (neděle 17:00)
V souvislosti s Chelsea se poslední dobou hodně mluví o Johnu Terrym, nyní ovšem na podobné věci není čas a Blues se musí koncentrovat na Premier League. Zápas s Arsenalem bude těžkou prověrkou, svěřenci Carla Ancelottiho do něj ale půjdou jako favorité...

John Terry už nebude kapitánem anglické reprezentace. Pásku mu za aféru s nevěrou odebral kouč Fabio Capello. Terryho nástupcem byl jmenován obránce Manchesteru United Rio Ferdinand. Kolem stopera Chelsea se rozhořel skandál poté, co vyšel najevo jeho milostný vztah s dlouholetou přítelkyní někdejšího spoluhráče z Chelsea a národního týmu Wayna Bridge.

Manchester United včera snadno porazil Portsmouth a posunul se do čela tabulky. Chelsea mu to nyní může oplatit, rozdíl mezi oběma kluby je jenom jednobodový, na Arsenal má pak Chelsea k dobru šest bodů.

"Soustředí se na svou práci. Vede si dobře každý den, každý moment. Je kapitánem tohoto týmu a dělá pro něj jenom to nejlepší. V posledních dvou zápasech zahrál velmi dobře, proti Burnley dal i gól. Takový problém je něčím, co se v životě stává běžně. Nemluvil jsem s ním o tom, není pro mě nezbytně nutné řešit něčí osobní život. Já se starám jenom o jeho chování na hřišti a v kabině a to je skvělé," zastává se Terryho manažer Ancelotti.

Do sestavy Chelsea se vrací John Mikel Obi, fit je i Ashley Cole. Problémy s kolenem má Juliano Belletti a do zápasu nezasáhne, stejně je na tom i Michael Essien.

Arsenal má marodku daleko početnější, dlouhodobě jsou mimo hru Robin van Persie, Kieran Gibbs a Johan Djourou, na Stamford Bridge nebude hrát ani Eduardo a otazník visí nad startem Diabyho.

Kanonýři ještě před několika dny vedli tabulku, nyní jsou třetí a titul se jim hodně vzdaluje. A pokud s Chelsea prohrají, budou na něho moci definitivně zapomenout. Arsenal příliš nezvládá ty největší zápasy, Manchesteru United letos podlehl dvakrát a doma nestačil na Chelsea. Navíc se k němu nebezpečně blíží čtvrtý Liverpool, který ztrácí pět bodů.

"Největší výčitky mám ze zápasu s Manchesterem United, dali jsme mu příliš mnoho prostoru a nechali ho hrát. Můj tým chtěl hodně vyhrát a cílem nyní je uhrát něco proti Chelsea. Jsem přesvědčen o tom, že máme na to zde vyhrát. Samozřejmě je třeba podat velmi dobrý výkon," ví manažer Arsenalu Arsene Wenger.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Everton FC  (sobota 13:45)
Merseyside derby číslo 213 může Liverpool alespoň na pár chvil dostat na toužené čtvrté místo, poslední, které zaručuje účast v Lize mistrů. Everton se pomalu zvedá, poslední ligovou prohru si připsal v prvním letošním derby na vlastním stadionu, má tak co napravovat.

Ačkoliv Reds prožívají tragickou sezónu, výkony před vlastními fanoušky dávají stále reálné šance na udržení velké čtyřky. Plnou bodovou ztrátu si připsali pouze v počátku sezóny s Aston Villou a před Vánoci s rozjetým Arsenalem.

A Everton se výjezdy ke svému hlavnímu rivalovi současné milenium zrovna nepyšní. Poslední odvoz s plnými náručemi se datuje až do září 1999. V následujícíh deseti duelech na soupeřově hřišti ale odjeli neporaženi hned šestkrát. Předešlá dekáda zápasů byla ve znamení červených karet, kterých nad hlavu rozhodčího vyletělo hned osm.

Oba týmy se v poslední době zdají neporazitelní. Zatímco Liverpool drží šest zápasů bez porážky, Everton bude bojovat nejen za odplatu za domácí porážku, ale i za desátý neprohraný zápas v řadě. Obdobně jsou na tom i obrany. Reds inkasovali za šest ligových zápasů jen jedinkrát, Toffees za sedm duelů obdrželi branky čtyři.

Jamie Carragher už nějaká ta derby prožil, přesto neskrývá svou nervozitu. "Mé pocity se nezměnily ani trochu. Vždy je to tak trochu zvláštní úzkost ze strachu ze ztráty. Mluvíte o tom, že jsou výsledky důležitější než předvedená hra, ale v ideálním případě chcete oboje spojit dohromady, řekl dvaatřicetiletý obránce.

"Myslím, že máme tým na boj o nejlepší čtyřku, ale samozřejmě většinu sezóny hrajeme jen s polovinou. Musíme se prostě podívat, co můžeme ve druhé polovině dělat po zklamání z té první," vidí David Moyes šance na boj o pohárové příčky pozitivně.

Ten si na Anfield nepřiveze Goslinga, Hibberta a Jagielku, nepravděpodobný je pak start Artety. Na druhé straně si nezahraje Torres, Johnson a Benayoun, možná ani Aurélio. Ostatní hráči se poperou buď o 84. vítězství Liverpoolu, 66. úspěch Evertonu, nebo si připíří 65. remízu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bolton Wanderers - Fulham FC  (sobota 16:00)
Bolton se stále ne a ne definitivně odpoutat od sestupových příček, na něž dokonce v tuhle chvíli nemá ani náskok jednoho bodu. Je na tom tedy stejně jako sedmnáctý Hull, nad něj ho staví tak akorát příznivější skóre. To Fulham si na tom stojí o hodně lépe, třebaže až v minulém kole utnul pětizápasovou sérii bez bodu.

Rozdíl ve hře a výsledcích Boltonu pod Megsonem a Coylem? Zanedbatelný, jinými slovy prakticky žádný. Od manažerova příchodu z Burnley Trotters v lize triumfovali jen jedinkrát a tento fakt nijak zvlášť nepřikrašluje ani skutečnost, že takového výsledku docílili letos vůbec prvně s čistým štítem. Ke konci Megsonova angažmá získali Wanderers více bodů i jen při třech posledních rozlučkách. Na druhou stranu herní projev "nového" Boltonu není až tak zlý. Arsenalu minimálně na Reebok Stadium statečně vzdoroval, Liverpool jej rovněž nikterak nepřevýšil a Burnley mohl porazit klidně větším rozdílem než jen tím jednobrankovým.

Diváctvo hodně nerado slýchá výmluvy typu "máme až příliš nahuštěnou marodku", to je známá věc. Jenže když už i Roy Hodgson označí momentální zdravotnickou situaci svého mužstva za vůbec nejhorší, jakou zažil za těch 34 let trenéřiny, to už je opravdu co říct. Cottagers se tak i na vlastním hřišti pořádně nadřeli na přemožení posledního Portsmouthu, čímž konečně ukončili jednak pětizápasovou šňůru bez bodu, jednak sérii tří utkání bez vstřeleného gólu. Na Craven Cottage by se tak teoreticky mohlo začít blýskat na lepší časy. Ale venku? Tam jsou patrně londýnští bez šance tak jako tak. Pouhé tři body z možných 33 koneckonců hovoří za vše.

Pokud Coyle v sobotu zatouží po hře na dva útočníky, bude muset vzít za vděk Johanem Elmanderem namísto zraněného Klasniče. Nově získaní zajíčci na hostování, Wilshere s Weissem, totiž na hrotu jen těžko zaskočí, respektive do takového risku asi manažer pomalu sestupujícího celku raději nepůjde.

Těžce se představenstvu Fulhamu vyhlašovala do světa zpráva ohledně stavu Andyho Johnsona. Ten se totiž musel podrobit operaci kolena a vypadá to na předčasný konec sezony. Stejný problém, tedy bolavé koleno, sužuje rovněž Zoltána Geru a Clinta Dempseyho, zatímco Simon Davies stále ještě doufá ve včasné zotavení.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.25 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Začalo to tak krásně, pomalu pohádkovým výjevem. Ještě v půlce října Burnley uzavíralo první desítku. Jenže od té doby triumfovalo pouze jedinkrát a teď na vítězství čeká neskutečných 12 zápasů. Právě o Clarets tak v tuhle chvíli můžeme hovořit jako o nejhůře hrajícím celku Premier League. Jenže West Ham si jinačí písničku rozhodně nezpívá.

V kraji Lancashire se teď musejí snažit naladit na pozitivní vlnu, to by mělo být pro Lawsovy svěřence opravdu prioritní. Neměli by se tedy zaobírat tím, že pod nimi trčí už jen Pompey. Na nastalou situaci by měli hledět spíše z opačné perspektivy - tedy že na čtyři týmy před sebou ztrácejí pouhý bod. S mužstvy z hlavního města Albionu navíc Burnley nemá tak špatné zkušenosti. Nedávno krátce po sobě ožebračil jak Arsenal, tak Fulham, i když jen z části - skrze remízu. Proti West Hamu to však rozhodně nepůjde zlehka, pokud Turfites do soboty nezapracují na ofenzivní činnosti. Jejich útok totiž v minulých devíti ligových kolech vyprodukoval všehovšudy pouhé čtyři góly.

Když už jsme u téhle statistiky, Kladiváři na tom nejsou o moc lépe, neboť během tohoto časového intervalu namířili přesně jen pětkrát. O to paradoxněji pak ovšem působí výsledek listopadového vzájemného měření sil, z něhož vyšli vítězně právě Londýňané po divoké přestřelce v poměru 5:3. Nějaká opakovačka teď však určitě nehrozí. Nejenže se všeobecně zdá být nepravděpodobná už jen varianta se šťastnou koncovkou pro West Ham, kterou on pamatuje jen jedinou za posledních devět utkání (a to ještě musel počkat na souboj s Portsmouthem), ono to je venku ještě horší! Na triumf mimo Boleyn Ground totiž Zolovy ovečky čekají od úvodního duelu letošní sezony.

Zatímco na hostování získaný Jack Cork lačně vyhlíží svůj debut ve fialovém dresu, jeho kolega Danny Fox, jenž na Turf Moor dorazil taky teprve nedávno, ještě čelí zátěžovým testům, které mají prověřit jeho problematická třísla. David Nugent se zároveň dočkal vysněného protažení své hostovačky a Stephen Jordan doléčil poraněnou podkolenní šlachu.

West Hamu se během jediného závěrečného dne přestupního období povedlo zcela rekonstruovat vlastní ofenzivní vozbu. Od tria útočníků McCarthy-Ilan-Mido si v Londýně celkem logicky hodně slibují. Tím spíš, že na marodce nadále trčí Hines, Franco i Boa Morte. Na druhou stranu v pořádku by už mohli být Ilunga s Dyerem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.15 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Hull City - Manchester City  (sobota 16:00)
Držitelé permanentek z řad příznivců Hullu v tuhle chvíli zažívají opravdové žně. Během osmi dní teď v sobotu mohou navštívit již třetí domácí představení svých hochů. Chtělo by se říct - co víc si přát? Ale je toho dost. Především konečně vítězství a s tím spojené opuštění "druholigových" vod. ManCity naproti tomu pod Mancinim zažívá docela solidní znovuvzkříšení.

Rozpačitost asi nejlépe vystihuje pocity tygřího publika z posledních domácích výsledků. Přece jen nejde ignorovat skutečnost, že z minulých devíti případů doma prohráli pouze jedinkrát. Na druhou stranu však také nelze donekonečna přehlížet ono vysoké číslo v kolonce domácích remíz. V téhle disciplíně Hull kraluje, takže nepřekvapí, že na KC Stadium nevyhrál hned čtyřikrát v řadě. A když už jsme u toho "nevyhrál", tak tohle sloveso Tigers provází také minulými desíti ligovými zápasy. Tudíž ta situace okolo Brownových svěřenců opravdu není tak růžová, jak se mohlo na první pohled zdát. Koneckonců dosavadní okupace až 18. příčky vše pěkně dokresluje.

Roberto Mancini si již sice odbyl svůj první ligový poklesek ve funkci manažera Citizens, ale přesto se mu daří dělat přesně to, o co jeho předchůdce dlouho jen marně usiloval - tedy vyhrávat. Zatím totiž dostal pět příležitostí předvést se a hned čtyři z nich proměnil ve všechny tři body. V Carling Cupu zároveň nebyl se svými svěřenci daleko od finálové účasti, přičemž ve čtvrtém kole FA Cupu si ManCity dokázalo poradit se Scunthorpe. V globálu tak lze Manciniho prvotní posed na manažerském křesle Citizens označit za velmi jistý. Ovšem venkovní bilance na svou svěcenou vodu tak jako tak stále ještě čeká. Pořád nám nabízí jen jediné vítězství z možných devíti, a na to není radost pohledět.

Brazilec Geovanni se určitě těšil, až sám prověří mužstvo, v němž se dříve neprosadil, ale nakonec si musí nechat zajít chuť. Do hry ho totiž nepustí menší problémy s vazy. Na druhou stranu se Phil Brown může těšit z návratu středopolaře Olofinjany, který si s sebou z Afriky přivezl i bronzovou medaili.

Patrick Vieira s Adamem Johnsonem nadšeně vyhlížejí své premiéry v bleděmodrém trikotu, zatímco duo Richards-Kompany nadále respektuje stopku, kterou mu v nedávné době vystavily menší zdravotní potíže. Po dvou měsících pauzírování se do akce vrací Wayne Bridge a přinejmenším místo na lavičce náhradníků si Mancini schovává pro dalšího uzdraveného lazara Lescotta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.60 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester United - Portsmouth FC  (sobota 16:00)
Manchester United má šanci dostat se alespoň na jeden den do čela tabulky a bylo by velké překvapení, kdyby se mu to nepodařilo. Na Old Trafford totiž přivítá nejslabší celek Premier League, Portsmouth.

Rudí ďáblové jsou ve slušné formě, od Vánoc v lize uhráli pět výher a jednu remízu, před týdnem navíc vyplenili Emirates Stadium a na pohodě jim jistě přidal i postup do finále Ligového poháru, když otočili nepříznivě se vyvíjející dvojzápas s městským rivalem City. Dostali se tak už dva body za vedoucí Chelsea, kterou navíc v neděli čeká o poznání těžší soupeř, Arsenal.

Formu jako hrom má především Wayne Rooney. Ten před dvěma týdny sestřelil čtyřmi góly Hull, minulou neděli skvělým výkonem a jedním gólem pomohl k výhře nad Arsenalem a včera po zásluze obdržel ocenění pro nejlepšího hráče ledna. A proti Pompey se mu daří i dlouhodobě, nastoupil proti nim dvanáctkrát a dal devět branek.

Domácím budou chybět dlouhodobě zranění O'Shea a Hargreaves, nenastoupí ani Rio Ferdinand, jenž si odsedí druhý díl ze čtyřzápasového trestu. Naopak vrátit by se po zranění mohl Nemanja Vidič, jenž už v týdnu trénoval. Je ale možné, že jej kouč Ferguson bude ještě šetřit, v týdnu totiž United čeká důležitý zápas na hřišti Aston Villy. Pokud nastoupí Paul Scholes, bude mít další šanci pokořit hranici sta ligových gólů, chybí mu jediný.

To tým z jihu Anglie má do pohody hodně daleko. Portsmouth se zmítá ve finanční i výsledkové krizi, z pěti posledních ligových utkání vytěžil jediný bod a na předposlední Burnley ztrácí pět bodů. Na Manchester navíc neumí, na Old Trafford se v Premier League představil šestkrát, neuhrál ani bod a dal jediný gól.

Klid do kabiny Pompey nepřinesla ani další zpráva "z vyšších pater" klubu, ten má totiž už čtvrtého majitele za posledních šest měsíců. Na hřišti bude kouči Grantovi chybět zraněný obránce Herman Hreidarsson, otazníky visí nad Brownem, Diopem a Smithem. Nastoupit by mohla nová posila Ricardo Rocha, v týdnu proti Fulhamu byl už na lavičce. Připraven by měl být i nigerijský útočník Nwankwo Kanu, jenž už se vrátil z Afrického poháru národů. Další tři Afričané, Belhadj, Yebda a Dindane, už hráli v týdnu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.10 - 8.50 - 18.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
Stoke City po třízápasové sérii bez bodu plete docela jinačí šňůru. Stejnou porci zápasů totiž zatím vydržel vzdorovat svým nepřátelům. Při třístém Pulisově usednutí na lavičku Potters si teď borci ze srdce Anglie ani nemohou klást jiný cíl než přiživení momentální fazóny. Otázkou však zůstává, nakolik je pro toto Blackburn vhodným soupeřem.

Obě mužstva se poslední dobou zvedla. Stoke dlouho čekalo na vítězství a nakonec se po šesti utkáních přeci jen dočkalo. Od té doby to není vůbec špatné. Domácí plichta s Liverpoolem možná z části předčila očekávání, přičemž remízový výjezd do Sunderlandu taky není důvodem k depresím. Blackburn naproti tomu dříve čekal na výhru ještě déle než Potters, aby se záhy dočkal dokonce dvojnásobného uspokojení. Skalpy Fulhamu a Wiganu, doplněné nerozhodným výsledkem na Ewood Parku, totiž Rovers vykoply až na klidnou 11. příčkou. Porce tří zápasů před tímto sobotním jako by tak pro oba týmy byla osudová.

Manažeři obou mužstev se během zimního přestupového termínu drželi poněkud při zdi. Tony Pulis čekal, čekal, až v poslední možný okamžik ulovil dlouho vyhlížený záskok za Thomase Sorensena. Tím je Asmir Begovič z Portsmouthu. Sam Allardyce zase v zimě klasicky doplňoval zkušenosti, když podepsal tureckého veterána Bastürka, jehož k přesunu na Ewood Park údajně dlouho přemlouval jeho krajan Tugay. V sobotu by sice ještě nemusel být úplně fit, přesto se ale těší, až naváže na ty třicátníky, které si Allardyce přivedl pod svá křídla už kdysi. Jmenovitě jde třeba o Djorkaeffa, Hierra či Okochu.

Abdoulaye Faye je v Premier League vážně ojedinělým jevem. Sic je jeho sobotní start ve velkém ohrožení, mohl by čelit manažeru, který ho vedl už ve dvou klubech - Newcastlu a Boltonu. Bolavá záda ho však vyřadila už z utkání se Sunderlandem a na hřiště ho dost možná nepustí ani teď. Pokud by se tedy nestihl dát včas do pořádku, zaskočit je připraven Andy Wilkinson, jenž by tím pádem posunul Hutha zpátky do středu.

Sam Allardyce první klání s Boltonem, který mimochodem dříve osm let trénoval, zmeškal kvůli problémům se srdcem. Teď už je ale v pořádku a radost mu dělá poměrně štíhlá marodka. Ze hry je sice i nadále tvořivý záložník Dunn a zadák Jacobsen, ovšem po dvou měsících se do akce vrací Grella a pak už nikdo další nechybí.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.20 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
S novou tváří vyrukují do boje proti Wiganu fotbalisté Sunderlandu. V souboji dvou sousedů v tabulce se na pravé obraně domácího mužstva objeví Alan Hutton.

Tento mladík tak nahradí dva své předchůdce, kteří se v pondělním duelu proti Stoke zranili. Ani Bardsley, ani John Mensah se ze zranění zotavit do soboty nedokázali, a proto usednou pouze na lavičku náhradníků. Do hry se naopak vrátí Kieran Richardson, Antona Ferdinanda do bojů nepustí zranění kotníku. Healy s Murphym v týdnu opustili klub a odešli na hostování jinam.

Trenér Steve Bruce je navíc přesvědčen, že vítězství nad Wiganem pomůže jeho celku ukončit sérii nepříliš potěšujících výsledků. Ještě před několika měsíci se zdál boj o záchranu jako nereálný. Sunderland se pohyboval spíše v horních patrech tabulky, teď však nevyhrál už desetkrát v řadě. Ze třiceti možných bodů navíc získal jen čtyři a pomalu se sune směrem k zóně ohrožených týmů. Poslední vítězství se narodilo 21. listopadu proti Arsenalu. Od té doby vůbec nic.

Bruce tak vyzývá k podpoře diváky. "Je to těžká situace. Na druhou stranu, pokud se z ní dokážeme vymanit, tak nás to ještě více zocelí a posilní do dalších bojů. Bude to nesmírně vyrovnaný boj, ale věřím, že svou vůlí ho dokážeme rozhodnout ve svůj prospěch," věří.

Trenér Wiganu Roberto Martinez bere sobotní vzájemný duel také jako bitvu mezi ním a trenérem Brucem. Ani jeho mužstvo si nemůže zrovna prozpěvovat. Je na tom v průběžném pořadí ještě o příčku hůře. "Bude to zápas, v němž půjde o hodně. Od našeho soupeře nás dělí jen dva body a vzhledem k naší pozici to bude téměř existenční souboj. Mezi oběma soupeři je spousta osob, které svou minulost spojily jak s námi, tak se Sunderlandem. Čeká nás vypjaté střetnutí," je si jistý Martinez.

S týmem se na zápas bude připravovat rovněž nová akvizice z Crystalu Palace, útočník Victor Moses. Nezahraje si naopak Marcelo Moreno, který po přestupu ze Šachťoru Doněck stále čeká na vyřízení dokladů. Stále zraněná je brankářská jednička Chris Kirkland, nejistý je start Melchiota.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Aston Villa  (sobota 18:30)
Naděje stále ještě žije. Aston Villa se pořád pohybuje v těsné blízkosti čtvrté příčky zajišťující Ligu mistrů, na níž momentálně trůní zrovna její soupeř ze severu Londýna, takže se dá očekávat opravdu tuhý souboj o každý metr hrací plochy. Tím spíš, že se obě mužstva poslední dobou poněkud trápila. Teď totiž logicky cítí vynikající příležitost zasadit klíčovou ránu.

Spurs nový rok neuvítal právě mile. Dosud mu nadělil jen jedinou výhru a další tři utkání s neuspokojivými výsledky. Především domácí remíza s Hullem, jakožto vůbec první novoroční představení, Londýňany straší ještě dnes. Kdyby ale Tottenhamu dělaly vrásky na čele jen takové ztráty s menšími kluby, to by mohl být ještě docela šťastný. Jenže on má dokonce více tristní bilanci se soupeři z nynější top sedmičky. V soubojích s nimi totiž posbíral pouhých sedm bodů z možných 21, zatímco třeba právě Villa prohrála jen dva z osmi takových střetnutí, přičemž přemohla Chelsea, Liverpool i Manchester. Na druhou stranu však Kohouti aspoň dobře vědí, kudy mohou šlapat k úspěchu. Cesta by měla vést skrz pevnou defenzívu, která teď na vlastním stadionu udržela čisté konto dokonce čtyřikrát v řadě!

Poměrně složitý rébus pro Martina O’Neilla nyní představuje povinnost vhodně rozložit síly na důležitá ligová klání a blížící se finále Carling Cupu. Skotský manažer si nicméně moc dobře uvědomuje, že je třeba utkání podobná tomuto systematicky vyhrávat. A vůbec - zrovna Tottenham pro něj dříve přichystal unikátní varování. Před dvěma lety, poté co triumfoval v Ligovém poháru, totiž úplně vysadil a ze zbývajících dvanácti kol vytěžil jen tři vítězství. Toho se teď Villans rozhodně musejí vyvarovat. A mají pro to takřka ideální předpoklady. Přemoženi nebyli třikrát po sobě, vlastní nejtužší obranu v soutěži a z posledních čtyř výletů vně Villa Parka se hned ze tří vraceli s úsměvem na tváři.

Nové zimní posily Tottenhamu, Kaboul s Gudjohnsenem, zatím asi najdou své místo jen na lavičce náhradníků. Do základu by se totiž měl navrátit Ledley King, jehož Redknapp ponechal mezi náhradníky pro pohárové klání s Leedsem.

Čtyři minulé zápasy zmeškal John Carew vinou poraněného kolene, teď už by však měl být fit. Stejně jako on nebude dokonale v pořádku, tak rovněž Stilian Petrov bude přemáhat nepatrnou bolest v Achillovce. Bez naděje na včasné uzdravení naopak zůstává Warnock, jemuž lékaři předpovídají dva týdny odpočinku.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC24174358:2055
2.Manchester United24172556:2053
3.Arsenal FC24154560:2849
4.Tottenham Hotspur24126645:2542
5.Liverpool FC24125742:2641
6.Manchester City22118344:3041
7.Aston Villa23117531:1840
8.Birmingham City2397722:2334
9.Everton FC2388733:3432
10.Fulham FC24861027:2830
11.Blackburn Rovers24771025:4028
12.Stoke City2268819:2626
13.Sunderland AFC23661130:4024
14.Wigan Athletic22641224:4722
15.West Ham United23491029:3821
16.Bolton Wanderers22561129:4421
17.Wolverhampton Wanderers23561219:4021
18.Hull City24491123:4921
19.Burnley FC23551323:4620
20.Portsmouth FC23431619:3615

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (725)

Přidat komentář
terry

Jsem ani netušil, že se hraje liverpoolské derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší zápas víkendu

Reagovat
terry

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Amos

druhý.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
herbage

Správně, má tam být třetí

Reagovat
tomasinho

Prosímtě, nedělej si ostudu. Třetí je možná tak to vaše derby, pro mě je největší jednoznačně merseyside derby a v závěsu duel Spurs-Villans.

Reagovat
herbage

Vždyť je jasné, že to nemyslím vážně, proto ten smajlík Liverpoolské derby jasná jednička

Reagovat
tomasinho

Aha, já právě podle toho smajlu nepochopil, tak to sorry. Já jen, že ty jako fanda AFC můžeš považovat londýnské derby za prioritu. Já jako scouser zase merseyside no.

Reagovat
Chazy

Tak tak, na to maly londynsky derby ani nebude mit cenu koukat :))

Reagovat
smazaný uživatel

vude everton je rozcupuje....

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra na Stamford Bridge je najkrajsia =)

Reagovat
smazaný uživatel

ale najnereálnejšia

Reagovat
smazaný uživatel

nwm nwm ich forma nieje nijak oslniva ti tridsiatkari vzdy ku konci sezony polavia a titul ziska MU dufam ze tomu tak bude aj tento rok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Při pohledu na tu fotku ve mně vře vztek a lítost najednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jaké to byly časy, když hrál Finnan, pak najednou během jedné sezony ho náš mág odstřelil na úkor Arbeoly. Ach jom chudák Steve, tolik toho pro nás oddřel, takový konec si nezasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak a pritom Finnan patril vždy medzi najlepších RB na Ostrovoch. Mohol sa stať klubovou legnedou a nastupovať aspoň ako napr. G. Ne*ville u mancs. Bol to pravý scouser, bojovník a srdciar. Jeden z mojich najoblúbenejších hráčov...

Reagovat
tomasinho

Přesně tak, Finnan byl strašný sympaťák a oddaný scouser, škoda no, s normálním manažerem by se to nestalo.

Reagovat
tomasinho

Navíc dneska klidně mohl alternovat za zraněšného Johnsona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes a zajtra opäť výborný výber zápasov v TV

13:45 - Novasport - Liverpoolske derby (everton musí )

16:00 - Prima Cool - Hull - Man.City

17:00 - Chelsea - Arsenal (chelsea musí )

a tuším že pomedzi to ešte na Novasport dávajú Tottenham, Brums a Portsmouth

Reagovat
tomasinho

Nevím, co je dobré na vysílání zápasu MU-Portsmouth. Takové zápasy, kde jde o nic a je předem jasný vítěz snad ani nezaujaté fanoušky nemůžou bavit. Já bych se radši podíval na bolton-fulham či stoke-blackburn.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som rád za Chelsea a City (teoreticky Brums) ostatné som zmienil iba pre informácie, aby každý fanúšik svojho mužstva vedel, či dávajú jeho mužstvo

Reagovat
Chazy

Ty zapasy v 16:00 jsou priserny :))) Sice vykon Tigers proti CFC napovida, ze to muze bejt uzasne atraktivni zapas, vysledek ale bude takovej, ze clovek behem zapasu 3x usne, prijde tim o vsechny jednu sanci a gol nakonec padne z vlastnaku.

Reagovat
vitasrp

Tak o kolik těch šancí přijde??

Reagovat
Chazy

No jednu preci, neumis cist?!

Reagovat
vitasrp

Spíš špatně píšeš..

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

"výborný výběr" jo? hledám WHU a nikde nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tipujete City ?? Dal som dvojku

zároveň som ešte dal Brums 1, a Chelsea 1

Reagovat
Amos

Hull sice remizoval s Chelsea,ale od City dostane trojku , Brums vyhrajou a Chelsea bude remíza.

Reagovat
vanGomm

Hull teď 2x doma remizoval (Wolverhampton,Chelsea) takže další remíza asi nejspíš nebude.Všechno je sice možné,ale já se přikláním k vítězství Manch.City.

Reagovat
tomasinho

Chceš mi snad říct, že ta vaše směšná banda má šanci uhrát na Chelsea remízu?

Reagovat
smazaný uživatel

V takových zápasech je možný vše, ale kvalita je na naší straně, tak to snad 1 bude.

Reagovat
Amos

Šanci uhrát tam remízu má i Burnley.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice má, ale přesto i odvezli trojku...

Reagovat
smazaný uživatel

*si

Reagovat
tomasinho

Tak to jo, ael sám snad musíš vidět, jak Arsenal zvládá tyto zápasy, doma dvakrát naprosto vyhořel jak s Chelsea, tak s Manchesterem. Podle mě by se musel stát nějaký zázrak, aby Arsenal uhrál alespoň bod.

Reagovat
Amos

V ten zázrak doufám.

Reagovat
afc

hadam necakas,ze Chelsea vyhra 4 zapas s Arsenalom v rade?zajtra cisty kriz.

Reagovat
tomasinho

Proč ne? To jako nemá Chelsea vyhrát jenom kvůli statistice, nebuď naivní.

Reagovat
afc

tak bude to uplne iny zapas.Arsenal moze hrat zo zadu,nikam nemusi utocit a to je to,co mu moze vyhovovat a nie ako doma,ze sa utocilo a Chelsea davala goly z brejkov.A statistika v takychto zapasoch tiez hra ulohu.Proste neverim,ze 4krat v rade vyhraje.

Reagovat
Amos

Liverpool FC - Everton FC - 0

Bolton Wanderers - Fulham FC - 1

Burnley FC - West Ham United - 20

Hull City - Manchester City - 2

Manchester United - Portsmouth FC - 1

Stoke City - Blackburn Rovers - 2

Sunderland AFC - Wigan Athletic - 10

Tottenham Hotspur - Aston Villa - 2

Reagovat
Chazy

Wow, Wigan uz ma v tabulce novy znak. Po trech letech...

Reagovat
Chazy

Rok založení: 1897

Ale tohle me furt dostava :))

Reagovat
smazaný uživatel

jako Juventus.

Reagovat
Chazy

No to by se libilo Squeezymu, mel by snazsi rict, kdy byl zalozenej tym kterymu fandi! Ale je to kravina :)

Reagovat
SqueeZy

a mě pořád neleze do hlavy proč je v tom logu 1932... a ono je to ulehčení pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý kolo.

Reagovat
vanGomm

Sice to sem nepatří,ale zítra se prý losují kval.sk. EURO 2012.Nic jsem tu k tomu nenašel.Je ještě brzo,nebo to někde je?

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze chelski zavaha ..opet to bude nudny zapas z ich strany ako vzdy.. a stoke do toho dal som jednotku tak nech to vyjde rooney by si mohol navysit strelecke konto o zopar golov

Reagovat
smazaný uživatel

A ty žiješ kde že říkáš jako vždy? Jak skončil poslední zápas Arsenalu proti Chelsea prosim tě?

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel som ten zapas.. a nemyslel som na zapas prave s arsenalom.. ked sem tam pozriem ich zapasy.. atk nic moc no nwm pre teba to je skvele lebo si ich fanusik ale aja nie. takze asi tak

Reagovat
honziss

Tak doufám, že dneska si West Ham odveze tři body. Dneska je to jeden z posledních zápasů venku, ve kterých máme šanci v této sezóně vyhrát, takže budu věřit, že nás Burnley ničím nepřekvapí a West Ham vyhraje.

Jinak Zola se na 99% vrací ke hře na dva forvardy, Cole by měl hrát už od začátku a s ním s největší pravděpodobností nastoupí McCarthy. Pevně věřím, že tady tou změnou vystrnadí ze sestavy Kováče, pokud Ital posadí kohokoliv jiného, tak si opět a zase budu klepat na čelo.

Reagovat
smazaný uživatel

napiš tady celou vaši sestavu pls.

Reagovat
honziss

Tak to můžu jen hádat, ale nejpravděpodobněji se mi jeví tahle: Green; Faubert, Tomka, Upson, Spector (Ilunga); Behrami, Parker, Noble, Collison; Cole, McCarthy.

Jsou tam ale otazníky v té záloze. Diamantiho bych rád viděl hrát, jenomže nevím místo koho. Behrami je v posledních zápasech náš nejlepší hráč a má skvělou formu. Parker je Parker, tam netřeba diskutovat. Noble se taky zvedá a měl by hrát, Collison je zas mladý a na té levé straně hraje hodně dobře. Buď bude sestava taková jaká jsem napsal s tím že Diamond přijde v druhém poločase nebo Zola nechá na lávce Noblea, Behrami půjde doprostřed a Diamanti napravo. Těžko říct, uvidíme před zápasem.

Reagovat
honziss

Hele, ještě se chci zeptat, snad to budeš vědět, Behrami hrál v Laziu nejčastěji pravého beka, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tam hrál, ale s měnícím se rozestavením na 4-3-1-2 pak hrával v té trojčlenné záloze na kraji. Jinak dík za info o vašem rozestavení, doufám, že si Alex zahraje.

btw. Jestli tě zajímá, kde hrál Diapenalti v Livornu, tak 4-3-1-2, 4-3-2-1 jako 3/4ista, 4-3-3 jako křídlo a myslím, že by se neztratil i v útoku na 2 hráče, jako druhý útočník. Něco jako Cassano v Samp, ale Anglii nesleduju, tak nvm..

Reagovat
honziss

Na toho Behramiho se ptám proto, že trochu nechápu proč ho Zola na tom pravém beku nezkusí. Teď tam hraje Faubert, který svými centry trefuje jenom soupeře a přihrávky tak samo. Dozadu taky není nejjistější. Loni hrál Behrami na pravém kraji zálohy a zezadu ho jistil Neill, letos se po návratu po dlouhodobém zranění vrátil do sestavy doprostřed hřiště, kde hraje parádně, ale i tak bych ho na tom beku vyzkoušel. Pod Curbsem hned po svém příchodu taky pár zápasů jako pravý bek hrál.

Diapenalti hraje nejčastěji na pravé záloze, občas hrál i vlevo. Jako druhého útočníka ho Zola téměř nevyužil, podle mě je to i dobře, protože tam nevyniknou jeho přednosti a jako trequartista taky nehrál, na ten post totiž Zola nehraje. Na kraji mu to svědčí, v sestavě bych ho rád viděl, ale je to 50:50 jestli nastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Diapenalti... Teba asi vymýšľanie tých prezývok baví, že Honzo.

Reagovat
honziss

Však to na něj sedí. Není to nijak hanobící přezdívka, ale vyjádření toho, z jakých situací dává góly. Skvěle to sedí do toho jeho jména. A myslím, že se to chytilo ta přezdívka.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než makarón atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veď ja ju nekritizujem...

Reagovat
vladis271

Bitka o Liverpool. To bude žúžo

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes verím v Cahilla, že to rozsekne...

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill to na nás vždy vedel, nemáme ho radi :-)... Je to muž Merseyside derby posledných rokov...

Reagovat
smazaný uživatel

Však aj preto mu verím. Navyše, túto sezónu tie štandartky vyznievajú ešte horšie ako vlani, keď vám nemal problém naložiť Pri tom jeho systéme nabiehania aký so spoluhráčmi má a jeho skvelom pohybe a stopérskej dvojici snov Kyrgiakos-Škrteľ verím, že sa presadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Štandartky boli pod Rafom vždy zlé. V posledných zápasoch sme vo vzduchu neprekonatelní, ale zas nás nikto moc nepreveril. Je pravda, že Cahill má v pohybe vo vápne navrch... Čo sa týka stopérov tak Agger ten nemal vôbec formu, takže stopérska dvojica odpovedá kvalite, forme a samozrejme zraneniam stopérov v Liverpoole...

Reagovat
smazaný uživatel

Poviem ti, nech je Grék akokoľvek dobrý, s takým hráčom ešte skúsenosti nemá a ako to vidím, aj tak ho bude brániť Škrteľ

Reagovat
smazaný uživatel

Veď píšem že s pohyblivosťou im bude robiť problémy a ani nevyvracám tvoju teóriu, že ho neubránia...

Reagovat
tomasinho

Tak já teda moc nesouhlasím, Agger nebyl v top formě, ale stál byl lepší než Škrtel nebo Carra, kdyby bylo na mě, postavil bych dup Soto-Danny, ale Rafa nebude chtít šahat do fungující obrany, ale vymstí se mu to, Cahill, Fellaini budou Škrtelovi dělat starosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda až na to, že Agger bol fakt tak nedôrazný túto sezónu až hrúza. Nie že by to mne osobne nevyhovovalo, ale proste to poznamenať musím.

Reagovat
tomasinho

Já si nemyslím, že by byl nějak extra nedůrazný, občas ano, ale jinač bych to nepřeháněl. Škrtel taky loni na podzim byl důrazný jako skoro nikdo v lize a po zranění se vrátil slabý jak čaj, letos si ho taky odstaví kde kdo. Poslední zápasy vyniká Kyrgiakos no, ale stejně měl zůstat Sami, byl to hecíř a největší frajer v sestavě, nejrychlejší už nebyl, ale poziční hru jako on má stále ještě málokdo.

Reagovat
tomasinho

Navíc Agger je po samých zraněních, takže nemůžeme mít ty nejpřísnější měřítka. Možná jsem ale v tomhle subjektivní no, Agger je můj velký oblíbenec a asi vůbec nejoblíbenější stoper, škoda, že si moc nezahrál se Samim. To by bylo duo snů.

Reagovat
smazaný uživatel

Práve to, Agger je pre mňa typologicky výborný hráč a ako jedného z mála z Live ho môžem, ale pozerám sa naň inými očami...

Reagovat
tomasinho

Je to možné no, ale mi teda nějak výrazně slabý nepřišel.

Reagovat
smazaný uživatel

DOSŤ slabý. Aj to je mi v spojitosti s ním cudzie, ale inak to označiť neviem.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepreháňal? Veď v tom období aj keď hralo otrasne celé mužstvo poriadne nevyhral jediný súboj (nadsázka samozrejme) a to ma dosť sklamalo. Možno si si to ako fanúšik nevšímal, ale bolo to tak. S ostatným súhlas, až na to, že kde kdo si ho neodstaví ani po zranení, skôr si na ňom správí kľučku...

Reagovat
tomasinho

I ve vzduchu Maťo neslábl, a ten Danny mi fakt tak slabý nepřišel. Napříkald v zápase proti vám to byl společně s Benayounem nejlepší hráč na hřišti. Navíc jeho odkopy jsou konstruktivní, Škrtel každý míč pere na aut nebo roh a pak z toho hrozí nebezpečí. Já jsem prostě Aggerofil no. Od první chvíle, co přišel, jsem si ho oblíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, vidím....

Reagovat
tomasinho

A řekni, že je možné ho nemít rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol lepší ani náhodou, ako píše Getzo bol nedôrazný robil chyby a ani odlhlavičkovať poriadne nevedel, ale je pravda, že na začiatku sezóny bol lepší ako Martin, ale v poslednom období je zas Škrtel lepší...

Reagovat
tomasinho

Chyby dělá letos každý v obraně, ale rozhodně není v celkovém hodnocení horší než ostatní stopeři.

Reagovat
smazaný uživatel

To je prd ako na tom je, keď pre laxnosť dostanete gól... Si to uvedom. A ver, že dnes to bude lepšie.

Reagovat
tomasinho

Ale prostě nechápu, o čem točíš. Celkově padlo více golu po chybách Škrtela než Aggera. Dobrý není letos ani jeden, ale Agger prostě je lepší než on a víc o tom debatovat nehodlám. Dnešek ti dá za pravdu.

Reagovat
papos182

Jsem zvedav na jeho souboje s Kyrgiakosem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa na ne priam teším. Aj na tie Fellainiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

SPAM, BAN!

Reagovat
vladis271

Reagovat
papos182

Reagovat
vladis271

Škoda Torresa on, to pri oboch derby vie

Reagovat
vladis271

3:1

Reagovat
tomasinho

Zas tak optimistický bych nebyl.

Reagovat
vladis271

Chcel som dať 4:0, ale nechcel som byť taký optimistický. Ide mi o to, tipnúť výsledok, ktorý nebude nikto čakať, to sa mi vyplní a ja tu budem potom machrovať

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre Cahillov gól

Reagovat
tomasinho

102. pro Cahillovu červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Takéto si strč...to má zabookované iný. Škrťovi dnes červený, Carrovi vlastňák, Steevovi žltá za filmárinu, Cahill gól a som spokojný

Reagovat
smazaný uživatel

Ach tá skromnosť. Nuž a práve ako vladis píše, hneď prvú podmienku si škrtám...

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Z posledních 10 zápasů 8 vyloučení. Dneska to nebude vyjímka, můj tip : Cahill nebo Fellaini.

Reagovat
vitasrp

Cahill dostane druhou žlutou za svlečení dresu poté, co vám v nastavení vstřelí vítězný gól?? Inu, proč ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

V nastavení už n hřišti nebude. Buď bude po sprchou s výčitkami svědomí, nebo na cestě na rentgen po Mascheranově zákroku, který bude samozřejmě čistý.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš to dneska vidim na Carraghera nebo Mascherana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Masch by si mohl zopakovat redku z Traffordu.. Nezapomenutelný, jak druhý den bylo v novinách hodnocení výkonů, Masch tam měl pěknou 0 a komentář "just idiot".. Snad The Sun to byl myslím..

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to pred očami...

Reagovat
vitasrp

Hlavně ať padne ten gól v poslední desetiminutovce, tenhle zápas totiž musí bejt napínavej a scousery pořádně nas*at

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

Reina, Carragher, Insua, Agger, Kyrgiakos, Mascherano, Lucas, Gerrard, Kuyt, Rodriguez, Ngog. Subs: Cavalieri, Aquilani, Riera, Aurelio, Babel, Degen, Skrtel.

Reagovat
tomasinho

Viva la Danny Agger ! Jsem rád, že hraje, ale je nesmysl sahat do obrany, když to ted fungovalo. Ale osobně se nezlobím, akorát místo Ngoga bych dal Rieru a Dirk na hrot a místo Lucase Aqua.

Reagovat
smazaný uživatel

Ngog Radši bych byl pro Dirka na hrotu a Alberta a maxiho na křídlech

Reagovat
smazaný uživatel

Za Dirka, za Aqilaniho.

Reagovat
tomasinho

On myslel ale Rieru

Reagovat
smazaný uživatel

Ale čo, mohol to myslieť akokoľvek. Pravda ale je, že dEst je normálny, to ma v tej chvíli nenapadlo.

Reagovat
tomasinho

Jinač samozřejmě měl hrát Aqua místo Lucase a na křídlech Riera,Maxi a vepředu Dirk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já Rafu nechápu, Riera hraje dobře, má výborný centry v posledních zápasech a nepostaví ho

Reagovat
fantomas

Agger. Jen a Škrteľovi ukáže.

Reagovat
vladis271

Ja som vedel, že dôvôd prečo v minulom zápas sedel Lucas bol jednoducho ten, že naša najväčšia Star si potrebovala pred derby odpočinúť

Reagovat
papos182

Hruza, sahne do dosud fungujici obrany a jeste k tomu necha v posledni dobe skveleho Rieru na lavicce

Reagovat
tomasinho

Takže, poslední přípravy vrcholí, obléct si dres a dát si jitrničku a pak už hurá na fotbal. YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

dufam,ze dneska to Bolton a Liverpool daju na vyhru...a aj Tottenham a Stoke

Reagovat
fantomas

Hm, Neville na pravym beku. No nevim, nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je nalevo, Riera?

Reagovat
fantomas

No, mluvim o Evertonu, ale...Riera sedí, hraje Maxi.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha Maxi. .. to Phil zvládne

Reagovat
fantomas

Jo, už to chápu. No ale zase je napravo sám. S tak ofenzivní zálohou mu nikdo moc nevypomůže. Leda střed se Evertonu bude dařit zahušťovat, a tam je Lucas, takže to tak nehoří.

Reagovat
smazaný uživatel

Sluníčko ty červený upíry rozloží tipoval jsem 1:1, tak uvidíme.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas v základu, výhra Toffees

Reagovat
fantomas

Carrager. Už to začíná. Já toho hráče tak nesnášim.

Reagovat
smazaný uživatel

uz len pohlad na zostavu looserpoolu potesi :D on ti tam da stoperov agger a kyrgiakos..:D sak to stoke ma lepsich stoperov..ach jaj nic sice benitezovi nevicitam ale nech sa potom necuduje ze loooseri su mimo big 4

Reagovat
FuckT

jj podla mna nemal menit obrannu dvojicu v strede...skor Carraghera :D

Reagovat
minoLFC

viidel si posledné zápasy hrať kyrgiakosa?

Reagovat
smazaný uživatel

videl a spolu so sktrtelom boli skvely a on na taky zapas to zmeni..lol

Reagovat
minoLFC

Cahill je riadne prase, tie jeho utočné fauly, každý stret s protihráčom lakeť do tváre

Reagovat
fantomas

Vy byste si měli hlavně hledět svýho (Carragher, Masch)...

Reagovat
Tomekcz

a co Carrager a Mascherano ty vase dve prasata

Reagovat
minoLFC

sa v tom evidentne vyznáš, väčšina Maschovi sklzov je čistá, rukami nehrá, to Cahill rozdáva karate chvaty každu chvíľu

Reagovat
smazaný uživatel

To jak přejel přes kotník Fellainimu bylo fakt čistý

Reagovat
minoLFC

vravím väčšina, cahiil je bez ruk ako bez nôh

Reagovat
fantomas

Ani většina. No, tak sme si zas jednou zapřeháněli, vid...

Reagovat
fantomas

Jako třeba teď ten "žlutej" na Fellainiho, co? Loktama sice moc nehraje, ale o to stupidnějc se chová na zemi.

Reagovat
minoLFC

hlavne Fellaini tam fauluje viac než Masch

Reagovat
fantomas

Dneska fauluje taky úplně každej.

Reagovat
smazaný uživatel

... já bych do takovýhleho zápasu nemoh nastoupit.. byl bych venku za 20minut

Reagovat
Tomekcz

kdyz ses zaujatej tak to neres

Reagovat
FuckT

mam taky pocit,ze Liverpool prehra...Everton dal nedavno MC celkom vo forme 2:0... a Liverpool ocividne uz dlhu dobu nevie jaku 11 dat do hry...stale je tam nieco ine ziadna zohrata hra...je to shit

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslim, Everton je teďka na vlně a bude mít velkou motivaci vyhrát... co Tottenham - Villens? nejsem si jist jestli domácí dokážou vyhrát, ale dosáhnou podle mě aspoň na bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý tempo zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře mu teďko naložil. Kaučovi jednomu

Reagovat
minoLFC

jo keby to bolo naopak tak by tu wenger boy ejakuvoval

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se ten fotbal děsně líbí, tempo docela ďábelský.

Reagovat
hefy

To tempo je parádní, snad jim to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

everton nestiha tak fauluje...

Reagovat
fantomas

Zato Liverpool je čistej jak lilie. Prober se.

Reagovat
fantomas

To už skoro hraničí až s brutalitou.

Reagovat
hefy

Carra.

Reagovat
papos182

Ta cervena visi ve vzduchu

Reagovat
Tomekcz

takhle se musi na Mascherana jen mu dejte

Reagovat
vladis271

ty scum

Reagovat
honziss

Kura ty červené dneska padnou, a ne že ne.

Reagovat
minoLFC

uf Kyrgiakos pristúpená noha

Reagovat
hefy

Rudá. Tak to bylo dřív než sem čekal.

Reagovat
fantomas

Bez červený dneska ani ránu, kluci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini ven

Reagovat
smazaný uživatel

YES!! dobre Kirgiakos..jeste aby Fellaini mohl pokracovat!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Jemu ebe?

Reagovat
fantomas

Nice.

Reagovat
Tomekcz

bude rudo

Reagovat
smazaný uživatel

za co pica cervena? curak azsranej ten sudi...vzdyt Pienaar udelal to samy a sel se zlutoku, to je kurva ten sudi

Reagovat
vitasrp

To je neuvěřitelný, jak někdo může bejt takhle zaslepenej.. Fakt emoce občas zatemňujou mozek..

Jde o to, že Pienaar sice taky udělal šlapák zepředu, jenže šel do toho jenom jednou nohou, proto nikdo nemůže říct proti té žluté ani popel, i když samozřejmě červenou mohl tasit sudí taktéž.. Kyrgiakos do toho šel jak blázen, hlava nehlava oběma nohama, za což se prostě v Anglii červené dávají.. Je rozdíl oproti tvrdé hře a brutální hře, za kterou se šlapák oběma nohama napřed prostě považuje.. Od sezóny 07/08 tyhle typy faulů jinak jak rudou nekončí, fakt nechápu, co se tak divíte...

Reagovat
smazaný uživatel

zaslepený?to jsi asi ty - Pienaar ho fauloval ala Eduardo a víš moc dobře,jak Eduardo dopadl..Se divím,že mu nezlomil nohu,zmrd!Tak se zamysli!!!

Reagovat
papos182

Ten rozhodci je kokot, Kyrgiakos cervena, ale Pienaar jen zluta

Reagovat
fantomas

Červený měly bejt obě, no.

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vitasrp

Udělal by tak nejlíp, no..

Reagovat
smazaný uživatel

no ta chvala asi kyrgimu uskodila

Reagovat
honziss

Ta to máme první zářez.

Reagovat
smazaný uživatel

Toffees sú zákerné prasatá, no fuj... Pienaar, Felaini, Kua Kyrgiakos mal dostať tiež žltú, keď si porovnám zákork Pienaara s tým jeho...

Reagovat
smazaný uživatel

Zato Carra hraje jako gentleman.

Reagovat
minoLFC

čože?Fellaini skočí nebezpečne Kyrgiakosovi na nohu, rpitom si ju sam vyvtrne

Reagovat
fantomas

Skočí??? Zobuď sa!

Reagovat
Tomekcz

dobre rozhodci vyresil

Reagovat
vladis271

Sklapni, keď niekto odpíska proti mancs niečo vyskočíš jak čertík z krabičky, jak ten váš fergie, je tu veľa fans mancs, ale ty si definitívne najväčší scum

Reagovat
hefy

Arteta.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí to krutě nezvlád, povolil sice skvělý tempo, ale tenhle zákrok teda slušně řečeno posral...

Reagovat
herbage

Tak tohli mi hlava nebere, vždyť to přesně otočil. Kyrgiakos mu vzal čistě míč a Fellaini mu prošlápnul lýtko. Přeju tedy Evertonu, ale Pienaar měl být už dávno venku a Fellain dvakrát. Poprvné za to nakopnutí míče Kyutovi do obličeje, podruhé za tohle

Reagovat
fantomas

Prošlápnul. Vy ste fakt slepí ****.

Reagovat
herbage

A jak to tedy bylo? Jak mu stounul na to lýtko bylo moc dobře vidět

Reagovat
fantomas

Určitě schválně no. Achjo. Tys tam snad viděl náký DUPNUTÍ? Ne, jen došláp, nezkoordinoval pohyb. Já tam nákej jó úmysl fakt neviděl a už vůbec to nebylo na náký vyloučení, probůh.

Reagovat
herbage

Nebyl si to ty, kdo mi cpal že když vezmeš míč, je to čistý zákrok? A najednou posíláš Kyrgiakose ven, přitom byl on faulován, tedy spíš to ylo vzájemné. Fellaini ven jsme mylsle hlavně za to kopnutí míče do ksichtu

Reagovat
fantomas

Záleží jak ho vezmeš. Když ho sotva škrtneš a zároveň obounož zajedeš do soupeře, ještě zepředu, deš ven. Hotovo. Co si pamatuju, tenkrát to nebyla takováhle situace. A Kyrgiakos faulovanej nebyl, za tim si stojim.

Reagovat
smazaný uživatel

no jasny, ale kdyz pienaar skoro prelomil mascheranovi nohu, tak to je jenom na zlutou, navic to bylo bez mice, kyrgiakos trefil nejdriv balon, pak fellainiho, za to se v anglii cervena nedava...

Reagovat
vitasrp

On hlavně vlítl do souboje oběma nohama napřed, pochopíte už, že to je dá se říct červená automaticky!!

Reagovat
fantomas

Vidiš někde, že bych obhajoval Pienaara??

Reagovat
vitasrp

Tyvole, Kyrgiakos šel do souboje oběma nohama napřed, to je prostě jasná redka, i když veme balón.. Tohle se v Anglii prostě trestá červenou, vždycky..

Reagovat
smazaný uživatel

ani nahodou, zvlast kdyz prihlidnes k tomu pienaarovu zakroku vuci mascheranovi

Reagovat
vitasrp

Vždyť ten tam proboha nehraje roli, ty furt nechápeš, že Pienaar šel do souboje sice nechutným šlapákem, ale furt a pouze jen jednou nohou.. Bylo to na hraně, rozhodčí si asi nechtěl derby rozházet hned vyloučením, proto volil mírnější variantu žluté karty.. Červenou mohl dát klidně taky a možná ten zákrok po tom i víc volal.. Nicméně.. Kyrgiakos šel do souboje oběma nohama napřed, poněkolikáté opakuji, že takový faul se prostě trestá červenou, ať vezmeš či nevezmeš míč.. Já červenou teda očekával okamžitě..

Reagovat
herbage

Dobře, jednou nohou sejmul kotník Felainniho a šel oprávněně ven

Reagovat
smazaný uživatel

Čistě ? To zas ne, šel mu obounožně po kotníkách. Ale jo, Fellaini měl jít ven, ne Kyrgiakos., nebo oba.

Reagovat
herbage

Ok, tak ne čistě, ale vzal míč, zatímco Fellaini ne. Kyrgiakos tam šel taky blbě, ale chtěl hrát míč a maximálně měl dostat žlutou

Reagovat
hefy

Hlavně měl být venku i Carra za to oplácení.

Reagovat
fantomas

Jo, sečteno podtrženo: pod sprchy měl jít Kyrgiakos, Carra a Pienaar.

Reagovat
herbage

A Fellaini, ne, jo? Minimálně za to kopnutí míče do ksichtu ano, nebo to si přehlídl?

Reagovat
fantomas

Taky nechtěl.

Reagovat
herbage

Další nekoordinovanej pohyb, aha

Reagovat
hefy

To je jako když trefíš hráče ve zdi. Máš dostat rudou, protože si ho trefil? Ne. On prostě chtěl pořád hrál a bohužel pro něj ho trefil.

Reagovat
herbage

Jistě, to je vážně příklad příhodný pro srovnání s touto situací

Reagovat
vitasrp

Ježiši, vždyť rozhodčí písknul přesně ve chvíli, co Fellaini odehrál ten míč.. Trefit soupeře do obličeje podle mě nechtěl, minimálně mu úmysl prostě neprokážeš, takže nevím, proč by rozhodčí měl za tohle dávat rudou..

Pamatuju si loňskej zápas LFC s CFC, Gerrard ve třetí minutě narval Bosingwu taky po odpískání míčem a sudí mu pouze domluvil, žádnou velkou vědu z toho taktéž nedělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už zas ne. To kopnutí vypadalo, že si docela vychutnal

Reagovat
fantomas

Chceš říct, že si řekl "tak, teď mu to napálim do ksichtu"?? Ne, balon trefit chtěl, jasně, ale těžko mohl počítat s tím, že se mu Kuyt do toho odpálení složí zrovna takle nešťastně.

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě to teď nechci soudit. Viděl jsem to dvakrát, poprvý si řikam nic se nestalo, podruhý mi přišlo, že ho napálit chtěl.

Reagovat
fantomas

Juhů, Arteta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

smrt tomu sudimu

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je to zářez jak prase, ale ... THIS IS ENGLAND!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Amos

a v tomhle hrajem španělskej styl.. pak máme vyhrát titul,když nám každej druhej tým nafackuje...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Tomekcz

ted se projevi charakter

Reagovat
smazaný uživatel

EPIC FAIL ta cervena

Reagovat
Tomekcz

od Kyrgiakose to bylo urcite cisty kdyz Fellani ani nemuze chodit

Reagovat
minoLFC

nechápeš, že to zranenie si spôsobil sám jak si zatancoval na jeho nohe?

Reagovat
vladis271

Je mi z teba zle, ale utešuje ma, že fandíš macs, len kvôli trofejám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

ale Arteta ma ocividne v pici..ten je rad,ze je na ihrisku a nejake zranenie ho nesere :D ani cervena :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

klasika Cahill ruky

Reagovat
fantomas

Nebreč porád.

Reagovat
minoLFC

co meleš, mi chceš povedať, že tam ruky neboli?

Reagovat
smazaný uživatel

Určite, presne toto ti chce povedať...

Reagovat
minoLFC

nebolo to bez kontaktu ako u Shreka

Reagovat
fantomas

No a co? Omílám snad pořád dokola Carrovy ruky? Ne, tak toho nechej. Přitom je to ta samá písnička.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáčik...

Reagovat
vitasrp

Reagovat
fantomas

Chudák Maxi. Ten se asi nestačí divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl u míče vůbec?

Reagovat
Tomekcz

si hlida nohy aby ho nekdo neprejel

Reagovat
fantomas

Taky sem ho moc nepostřehl.

Reagovat
honziss

Ten jak viděl, co se na hřišti děje, se radši drží co nejdál a s heslem "dostat míč je nevýhoda" dělá mrtvého brouka.

Reagovat
honziss

Tam běhá a říká si "ty vole, co to je?".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toto v Primere nikdy nezažil, pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Proč " "?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo hrá v základe LFC...

Reagovat
fantomas

Stevie Diver. Oh Yeah!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasný na Pienaara na strane nepískne, toto áno. Keď vidím Gerrarda rozťahovať nohy ako pri plávaní pŕs, mám sto chutí... A to som toho hráča kedysi obdivoval...

Reagovat
Tomekcz

Steve diver to vynahradi

Reagovat
smazaný uživatel

no trošku šel k zemi, ale přímák pěknej škoda

Reagovat
vladis271

Drž hubu a zlep si zo steny postriekaný plagát Ou shrekwazzaDIVERROONEYHO

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak,asi to začnu počítat to chlapci z ManU a pak se uvidí,ko j větší diver

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím paráda, miluju anglickej fotbal Toho se zítra asi nedočkám

Reagovat
smazaný uživatel

Ouu, škoda

Reagovat
FuckT

predstavte si v tomto zapase hrat Weissa...si myslim,ze by to mohlo byt zaujimave...

Reagovat
cubinho

By vdržel tak 30 minut, než by ho někdo zlomil.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně hnusnej fotbal zatím

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak si pust sestrihy "Barcelona házená 1899-2010"

Reagovat
smazaný uživatel

dík nechci zase nejsem zastáncem toho, aby byl počet faulů v poločase 7-14, 1 červená a asi 4 žlutý, ano tohle je PL, ale fotbal se hrál tak posledních 10 minut

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

fanda PD?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

tak teda nevím.... asi ta házená...hmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

nemám rád házenou, jenom prostě nemám rád takovýhle fauly..možná, kdyby jsem to viděl v derby proti Arsenalu, tak by mi to nepřišlo..loňský derby byly lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ty se starej o to, jak dneska Villans přiustřihnou křídla tvým slípkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné čo ma štve, je to, že mal byť vyrovnaný počet futbalistov na oboch stranách, preto dám rozhodcovi palec dole: ...

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

A to marocké prase mělo dostat ještě žlutou minmálně za to nakopnutí míče z půl metru Dirkovi do tváře.

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč

Reagovat
tomasinho

Drž hubu ty scume !

Reagovat
papos182

Everton z toho zatim nic nevytezil, jen tu Cahillovu hlavicku. Snad jim jeste nekoho vylouci...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě měli dostat červenou i Fellaini a Carragher..

Reagovat
supervizor

rozhodčí je směšný, snad to vyloučení neovlivní tempo zápasu, jinak se mi to i přes hnusné fauly líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím fantastický zápas, ale mělo to být takhle: Steve žlutá, Fellaini, Kyrgiakos a Pienaar ven, Carra tak napůl

Reagovat
herbage

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

aby nedohráli 8 na 8 .....

Reagovat
herbage

Tyvole, to je řezničina. Já bych tam na hřiště ani nevyběhl, protože by mě odnášeli na nosítkách. Chápu, derby, je to vyhecované, ale zdraví je přednější a když vidím některé fotbalisty, jak chodí do těch soubojů, tak je to na zlomené nohy a kotníky, zpřetrhané vazy a další pěkná zranění

Reagovat
Chazy

To vis, The Friendly Derby

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle má v Anglii vypadat pravý derby Komu se to nelíbí ať se jde dívat na Tralala ligu.

Reagovat
herbage

To jsem čekal, alespoň žes mě neposlal hrát šachy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Řikam, opouštěl bych hřiště po 20 minutách.. ale za červenou. Prostě potíš krev při tkaovymhle zápase!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ma to paradni naboj, spad a tempo, ale.. Fellaini nemel jit ze hriste jen kvuli zraneni.

Reagovat
tomasinho

To nakpnutí toho balonu Kuytovi do tváře bylo zvířectvo.

Reagovat
smazaný uživatel

pro rizhodciho, pienaar jenom zlutou a kyrgiakos cervenou? to si asi delal jenom prdel....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten arabský šoumenko to má za tú zákernosť na Kuyta...

Reagovat
tomasinho

Je to prostě marocké prase.

Reagovat
Chazy

Ale nejde ho nemit rad.

Reagovat
tomasinho

Ale jde, já ho nemám rád od prvního zápasu v Anglii. Hraje dobře, ale prostě ho nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, kdo byl ten player Reds co ztratil balon a následoval ten střet a redka?

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jo, tak já toho chlapa prostě ŽERU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Poďme toto musíme vyhrať. 10, či 11 hráčov? To je jedno, toto je derby a som si istý, že toto musí rozhodca ešte vykompenzovať, takže sa bude dohrávať 10 na 10

Reagovat
smazaný uživatel

9 na 10

Reagovat
vladis271

Zatiaľ Liverpool mancs B 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
honziss

Druhý poločas tři góly na každé straně (2 v nastavení). Druhá žlutá Pienaar, druhá žlutá Carra, bez předchozího napomenutí ven Baines. Velké emoce, náboj, radost, zklamání...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
papos182

Reagovat
fantomas

Proč zrovna jeden z nejčistších hráčů (Baines)?

Reagovat
honziss

Vůbec jsem nevěděl koho napsat a tak jsem napsal jeho ať je nějaké překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle muze dopadnout jakkoli...verim ve vyhru!Cmon you reds!

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne poriadny zápas PL. Už ma táto súťaž začala nudiť

Vyhrajú väčšie prasatá, dúfam že to budú tí v červenom.

Reagovat
herbage

Hej, kdo se nám to vrátil

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne si sa vrátil ?

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Wow.

Reagovat
tomasinho

Hurá na druhou půli. Doufám v ten jeden šťastný gól, vyloučení Piennara a ztrapnění Nevilla.

Reagovat
Amos

v takovém zápase by se nám zranilo hodně hráčů ... tohle Arsenalu chybí,tvrdost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Miluju Merseyderby. Kam se na to hrabe nějakej MU-Liverpool.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

V jakým rozestavení teď hraje Liverpool? Stoper Kyrgiakos venku, tak jak to hrají vzadu? Carragher asi na stopera ne? Nebo jak to je? Nikdo nestřídal ...

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Toffies

Reagovat
minoLFC

zatiaľ najhorší Maxi, ktorý nievie kde je lopta a Rafou hulibrk Lucas, ktorý si asi myslí, že hraje za rezervu a nie derby

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
fantomas

N'Gog, Gerrard. Netušil sem, že se v takovym souboji najdou i takový panenky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

HA In your facesssssssssssss

Reagovat
minoLFC

Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttttt

Reagovat
smazaný uživatel

Hm zkušeně Kuijt ... a Howard

Reagovat
smazaný uživatel

johooooooooooooooo.....goooooooooooooooooooooolllllllllll

Reagovat
FuckT

kokot ten obranca Evertonu...kludne to mohol jebnut aj na out...

Reagovat
smazaný uživatel

To ale Howard musí mít tohleto

Reagovat
herbage

Ján Mucha by to měl

Reagovat
fantomas

Howard.

Reagovat
smazaný uživatel

Ku*va

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi dive!

Reagovat
herbage

Maxi

Reagovat
FuckT

terz to tipujem Skrtel in a niekto z predu out...a budu branit...dufam,ze to nesprava

Reagovat
honziss

Vyrovnat! Vyrovnat!

Reagovat
hefy

Donovan je prostě užasný.

Reagovat
herbage

V Bundesluze byl tragéd, ale tady hraje vážně skvěle. Vždy jsme si myslel, ež by PL mu mohla více sedět, je takový přímočarý typ fotbalisty

Reagovat
fantomas

Tak Američanům v PL pšenka vždycky kvetla, to se fakt dalo čekat...

Reagovat
hefy

Já nevim proč se tam vůbec vracel. V Leverkusenu mu to nevyšlo a místo Bayernu měl už tehdy volit PL.

Reagovat
fantomas

Pěkně Donovan.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton dá gol

Reagovat
smazaný uživatel

DONOVAN

Reagovat
fantomas

Babel?

Reagovat
smazaný uživatel

asi ano...

Reagovat
smazaný uživatel

misto maxiho, ten je tam jak alenka v risi divu...

Reagovat
smazaný uživatel

misto ngoga

Reagovat
fantomas

Jojo, a Kuyt na hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

tak misto n'goga

Reagovat
smazaný uživatel

Řekne mi někdo, jak hraje Lpool vzadu?

Reagovat
smazaný uživatel

Složení obrany?

Reagovat
herbage

Mascherano, Carragher, Agger, Insúa či kdo

Reagovat
smazaný uživatel

mascherano,carragher,agger,insua

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Nechápem Rafu prečo nevystriedal Maxiho

Reagovat
smazaný uživatel

Protože umí španělsky

Reagovat
fantomas

Jojo, skrz něj pak bude v závěru zápasu posílat na hřiště taktický pokyny. Si ho tam musí nechat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechapem Rafu on fakt neni normalni stahne nej hrace NGoga a da tam to kopyto Babela lol

Reagovat
smazaný uživatel

Chce ten zápas udělat zajímavější

Reagovat
minoLFC

ale zatiaľ prekvapivý výsledok na to, že hráme o 9tich hráčoch(kyrgiakos OUT, Lucas furt IN)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Boban

pokud ti beres takhle, tak hrajete v 8 (jeste Maxi)

Reagovat
minoLFC

tak maxi aspon budí dojem futbalistu

Reagovat
Boban

a Rafa zase budi dojem schopnyho manazera...

Reagovat
fantomas

Takže v osmi hrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým (Liverpool) neinkasoval v 3 utkáních v řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

A ted!!!!

Reagovat
Chazy

Anichebe tak s jeho prichodem neni ani mic pul metru od prazdny brany LFC jistej gol.

Reagovat
fantomas

Anichebe! To je žolííík.

Reagovat
Tomekcz

Saha za celej zapas nedostal poradnej mic

Reagovat
smazaný uživatel

Statistiky zápasu:

Držení míče: 62/38

Střely celkem: 8/5

Střely na branku: 5/2

Přímé kopy: 20/11

Rohy: 8/6

Ofsajdy: 0/2

Auty: 12/6

Zásahy brankářů: 2/3

Výkopy: 7/9

Fauly: 11/18

ČK: 1/0

ŽK: 2/2

Reagovat
honziss

Nemůžu si pomoct, ale ten Maxi mi připomíná Jima Levensteina. A to nejen vzhledem...

Reagovat
hefy

Jason Biggs.

Reagovat
fantomas

Jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Jim byl legenda PL

Reagovat
smazaný uživatel

Toffies jsou ve předu

Reagovat
smazaný uživatel

Toffies ?

Reagovat
Tomekcz

hlavne se vubec nehejbou jen stoji a cekaj na mic

Reagovat
terry

Yakubu je nějakej buřtík.

Reagovat
fantomas

S těma dvěma na hrotu je každej míč dopředu odevzdanej.

Reagovat
Alberto Aquilani

A potom, že je Talianska liga obranárska , Liverpool bráni zo všetkými 11 hráčmi a ani 1 z hráčov nevylieza zo svojej polky .

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

toby jich tam muselo byt 11

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja neviem , ja som to pred chvilou zapol a Liverpool sa zatial len bráni

Reagovat
fantomas

Docela přirozenej stav, když hraje v desíti a vede o gól. Nehledě na to, že i v oslabení si za celej druhej poločas vypracoval víc šancí než soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

V 8 hráčích (vyloučený Kyrgiakos + hrají Lucas a Maxi )

Reagovat
fantomas

Takže v sedmi..

Reagovat
Alberto Aquilani

Lucas zas tak strašný nie je , ako def. zaloznik je dobry , akurat dopredu nič navyše nespraví .

Reagovat
Boban

tak hlavne ze komentujes...

Reagovat
minoLFC

na to s koľkými hráčmi Liverpool hra ma viac šanci ako Everton

Reagovat
fantomas

Jooo, do sebe!

Reagovat
smazaný uživatel

dobre STevie

Reagovat
fantomas

Se divim, že to postrčení ustál.

Reagovat
terry

Tak Reina si za tohle může sám.

Reagovat
fantomas

Jojo, bylo to hloupý. Já už se lek, že píská faul na něj právě.

Reagovat
terry

Navíc tam ještě atakoval vlastního, snad Aggera nebo koho, kvůli kterýmu se zas muselo ošetřovat. Ale tak aspoň, že ten ofsajd byl.

Reagovat
fantomas

Dyť ošetřovali Reinu, ne?

Reagovat
terry

Asi taky, ale Agger volal rozhodčího i k tomu hráči, kterýho tam držel.

Reagovat
minoLFC

Reina sa zrazil s anichebem

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl v tomhle zápase bohužel udělal Reina. Howard Toffees nepodržel.. škoda.

Reagovat
terry

Proč Anichebe nestřílel?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5 minut nastavení?

Reagovat
Boban

a? v posledni dobe docela bezny...

Reagovat
smazaný uživatel

Čím to?

Reagovat
Boban

alespon v zapasech B4, se koukni na statistiky, fauly, primy kopy, osetreni, stridani... za to vsechno se pridava cas...

Reagovat
smazaný uživatel

Pienaar red card

Reagovat
terry

Tohle Pienaar posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Picaar

Reagovat
fantomas

Pixar.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to doma!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Carra za tu drzost nedostal jednu výchovnou od Anichebeho, aspoň by byla nějaká sranda...takhle 2. půlka zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

dobra vec se podarila

Reagovat
hefy

Anichebe to měl na kopačce, ale neni překvapení, že to posral.

Reagovat
smazaný uživatel

1. půle nastavila laťku až moc vysoko, druhá byla proto v porovnání s ní slabá Každopádně zasloužené vítězství Liverpoolu, i v 10 byli lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
honziss

Green, Faubert, Tomkins, Upson, Spector, Behrami, Parker, Noble, Collison, Cole, McCarthy

Subs: Stech, Ilunga, Da Costa, Kovac, Stanislas, Ilan, Mido

Děkuju, děkuju! Kováč na lávce! Děkuju! Návrat k loňskému osvědčenému rozestavení, jen už to nebude s Di Michelem. Děkuju!

Reagovat
smazaný uživatel

Nad Kováčovou budoucností se snad stahují mraky - to hovado po sobě zanechalo jen spoušť...

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo.. ta osa - Green, Upson, Parker ,(Cole) budí respekt

Reagovat
honziss

Já jsem skoro nadšený. Konečně mi Zola udělal se sestavou radost. Loni se nám v tomhle rozestavení hodně dařilo, snad na to navážeme. Škoda, že uvidím jen poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně

Reagovat
terry

Nechápu, jak s takovýmhle týmem jste tam, kde jste. I když je fakt, že tahle sestava tu je po hodně dlouhé době a snad se dnes potvrdí, že máte sílu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Diamanti je zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Anichebe to totálne zazdil

Reagovat
smazaný uživatel

nahovno, to už byla první půlka lepší

Reagovat
smazaný uživatel

A ted Hullky!!!!

Reagovat
FuckT

a teraz Bolton

Reagovat
FuckT

nechapem,preco tam Boyle nehodi jedneho z mladych od zaciatku...bud Wilshere alebo Weiss...

Reagovat
smazaný uživatel

HULL !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje nekdo Trotters? Jak to vypada?

Reagovat
fantomas

Rád bych, ale neni kde. Dle onlinu zatim bez pořádné šance ani na jedné straně. Ricketts jenom po standardce hlavičkoval přímo do Schwarzera a za Fulham to decentně zkoušeli Elm s Dikgacoiem.

Reagovat
fantomas

Teď pálil M. Davies a Schwarzer zázračně vyrazil na břevno!

Reagovat
FuckT

jj ...to bolo celkom pekne..len skoda,ze tak malo je akcii

Reagovat
Jajinek

Může mě někdo říct v jakém rozestavní hraje City? Já tam nemůžu najít druhé křídlo....

Reagovat
smazaný uživatel

nevie niekto link na Bolton-Fulham..??..dakujem

Reagovat
Swarley

tak 5:0 je solidní výsledek, i když si to tam nějak Portsmouth sázel sám

Reagovat
smazaný uživatel

no právě. A navíc se to dalo čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Man C ha ha jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Hull, good job

Reagovat
smazaný uživatel

jojo Mancini to zase zazdil..Barry kterej hraje totalni hovno tam nechal, Irelanda kterej sem tam nahral, nebo Bellamy, kterej je schopnej utyct vystrida..I Hate Roberto..proste dement totalni..nechapu proc tam nedal SWP..achboze..za Sparkyho tam sice horela obrana, ale utok byl 5 krat tak lepsi jak ted za pana Roberta, obrana furt stejne, a hra 3 krat tak horsi jak za Sparkyho..Uz s Pompeys hrali hrozne a meli stesti, ale ted je to vrchol..paneboze..

Reagovat
smazaný uživatel

co vám přijde jako nejlepší? THE FOOTBALL FACTORY (2004), HOOLIGANS / GREEN STREET HOOLIGANS (2005), RISE OF THE FOOTSOLDIER (2007), CASS nebo GREEN STREET HOOLIGANS 2?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznacne Football Factory.

Reagovat
vodka

ale knížka!!!

Reagovat
smazaný uživatel

umře kotě??

Reagovat
Amos

Chelsea-Arsenal 0 : 3

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to náhodou: Arsenal-Chelsea 0:3?

Reagovat
Amos

Tvl popletl jsem to mělo to bejt 3 : 0

Reagovat
Amos

abych odůvodnil změnu názoru,zdál se mi sen,Anelka nás dneska dvěma fíky zničí , třetí Lampard.

Reagovat
Deywid

teraz sa ako fanúšik Chelsea trochu bojím, lebo keď sa mne zdá sen, tak to v skutočnosti vždy dopadne naopak

Reagovat
smazaný uživatel

I to je možný ale nám nezbyvá nic jiného než na Chelsea vyhrát jinak jsme v řiti takže 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ty posluchej Alibi ? Co to zkoušíš?

Reagovat
Amos

Bohužel ležel jsem v posteli a myslel na to , jak hraju zejtra já za Arsenal a rozhoduju zápas ... Jenže pak se mi zdál sen kde nás Anelka sestřelil dvěma goly ... neni to alibi,ale prostě se mi to zdálo a když se mi něco takovýho zdá,tak to moc dobrý nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak snad ti ten "sen" vyjde,ale jediný kdo vás může sestřelit je DD....

Reagovat
smazaný uživatel

A já "prozíravě" vsadil plichtu!!!

Reagovat
Amos

Já nás podcenuju schválně , pokaždý , když věřím v nějaký bod prohrajem , teď čekám debakl , tak snad mě hoši skleněný překvapěj ... No já měl na tiketu taky plichtu,jenže mi to včera podělal Man.City ..

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm City? To sem čuměl no....Ale pro vás dobře ne?

Reagovat
Amos

Tak jako pro nás dobře , pro můj tiket špatně vid .. 3k by se hodily .. Tohle jsem nečekal , Mancini má už tolik proher,jako měl Hughes.... City nebudou v B4 , přeju to Aston Ville

Reagovat
smazaný uživatel

Kurs na Arsenal mi přijde přehnaný tak jednoznačné to určitě nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Blues, úplne jasné jednotky

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dnes opět nastoupí Denilson, tak začnu mít vážné pochybnosti o zdravém usudku pana Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby by měl být fit, takže snad to bude bez něj...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, celkově su zvědavej, jak to dneska sestaví. Tím myslím jako po Aršavinovejch komentářích

Reagovat
Amos

Tak to už abys začal , Denilson bude hrát na 99% , Diaby podle mě bude na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to je tak jak říkáš, tak aspoň budeme mít na koho svalit ten debakl...

Reagovat
smazaný uživatel

další alibista....doufám,že jestli vyhraete tak vás tu neuvidím po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

no já to myslel trochu ironicky... já samozřejmě doufám v dobrý výsledek...

Reagovat
Amos

Jinak co víš o tom,že Drogba hrát nebude ? Na gunners.cz není v nominaci napsanej.

Reagovat
smazaný uživatel

... na vás hrát musí z historického hlediska....

Reagovat
Amos

právě , že z historického hlediska jsem doufal , že hrát nebude

Reagovat
smazaný uživatel

... je mi to jasné.

Reagovat
Amos

ehm ... teď jsem se dočetl , že Almunia bude chytat, to ještě přežiju , ale BENDTNER prý není schopen nastoupit od začátku,takže na hrotu Arshavin po stranách Nasri,Rosa proč nehrajeme kurna proti vám 4-4-2 ...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak to je špatné... . To si dám asi handicap...

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

bude hrát :)

Reagovat
Amos

Já doufal,že ne , když jsem ho neviděl v nominaci na gunners.cz

Reagovat
Amos

Na něj to svést nemůžem , protože mu AW dá důvěru , svést to budem moct na AW , každopádně pokud bude Diaby fit a Wenger bude alespon trochu přemejšlet,tak sna nasadí Diabyho , neže Denilsona , kterej když Terry foukne odletí ...

Reagovat
smazaný uživatel

že by byl lepší Diaby než Deni, o tom žádná...

Reagovat
Amos

Na něj to svést nemůžem , protože mu AW dá důvěru , svést to budem moct na AW , každopádně pokud bude Diaby fit a Wenger bude alespon trochu přemejšlet,tak sna nasadí Diabyho , neže Denilsona , kterej když Terry foukne odletí ...

Reagovat
vanGomm

Chelsea-Arsenal,tak to je velice důležitý zápas hlavně pro Arsenal.Je sice ještě brzy,ale pravděpodobně jedině výhra Arsenalu jej ponechá ve hře o titul.Prohraje-li s Chelsea už ta šance na titul bude velice mizivá.Tipuje,že to asi bude dost vyhecováné,taže 11 na 11 asi nedohrají.Jdu vsadit (tedy jest-li to vypíšou),že bude červená.

Reagovat
Amos

Nebude červená

Reagovat
vanGomm

To je věc názoru a navíc toto je jen tip nic víc.Jeden z nás to uhodne to je jasné už teď.

Reagovat
Amos

Tak o tom ani potom :-) Bral bych červenou na straně Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

Není problém. V 90+2 Terry vyrovnává na 1:1 a svlíká dres pod kterým má tričko s přeškrtnutou fotkou Vanesy, dostává žlutou kartu. Čas 90+4 Terry otáčí skóre utkání na 2:1 v prospěch Chelsea. Při oslavě gólu svlíká dres a ukazuje tričko s fotkou své rodiny. Dostává druhou žlutou kartu a předčasně se pakuje do kabin. Současně rozhodčí ukonční utkání.

Reagovat
Amos

Já si myslím,že ikdyž dnes prohrajeem , tak máme reálnou šanci na titul ... Manchester i Chelsea čekají těžké zápasy a my už je budeme mít skoro za sebou , pak už jen Liverpool , vlastně je jasné , že Chelsea i Manchester budou ztrácet body a budou i hrát proti sobě , pak už bude na nás,jestli dokážeme vyhrát se slabšími soupeři,loni jsme vyhrávali s týmy z B4 letos ne , to se musí změnit a hráči se nesmí zbytečně sami dostávat pod tlak tím,že budou pořád kalkulovat o tom,že když prohrajou bude to 9bodů atd.. Po prvním zápase s Chelsea jsme ztráceli 11 bodů a dotáhli jsme to , já jen doufám,že budem v boji o titul do posledního kola a že letos vyhrajeme alespon jeden pohár ať už LM nebo PL .

Reagovat
smazaný uživatel

i po tomhle zápase nás čekají Liverpool, šejkové a slepičky... Já si myslím, že pokud prohrajem, tak už máme na titul takovou šanci, jako Tottenham na 3. místo....

Reagovat
smazaný uživatel

a to nemyslím na týmy jako Sunderland, WHU a další, které taky můžou překvapit...

Reagovat
Amos

Na Slepičky umíme,šejkovcům máme co vracet Sunderland,WHU a další jsou marní. věřit,věřit a věřit..

Reagovat
smazaný uživatel

A vy nejste marní? Uvidíme po dnešku.

Reagovat
Amos

Naše marnost nesahá po kotníky WHU ani Sunderlandu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt!!! WHU a Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když se daří tak se daří, to už znáte.

Reagovat
Amos

to je pravda.. děsně mě zklamal Sunderland ..

Reagovat
Godwinson

koho ne :)

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamal zklamal...mě jsou nesympatičtí. To i ten Wigan má víc v oblibě.

Reagovat
Amos

Já vyloženě nesnáším jen Hull .. ten manažer mě děsně irituje ... Jinak Sunderland mám rád,ale to co předváděj ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nějak věříš. Pokud prohrajete, bude pro vás každej zápas těžkej, protože psychika nevyspělých hráčů bude na .

Reagovat
vanGomm

Když dnes Arsenal s Chelsea prohraje bude ztrácet 9 resp. 7 bodů.To už podle mě na titul stačit nebude.Ztrácet budou do konce ještě všichni tedy samozřejmě včetně Arsenalu.To by pak do konce ligy jak Chelsea tak Manch Unt. museli totálně selhat.Jednomu z nich se to i může stát,ale že by to postihlo oba dva,to podle mě velice nepravděpodobné.

Reagovat
smazaný uživatel

těší mě vidět, že ani ti nejpravověrnější fans gunners si netroufnou vsadit na svůj tým

Reagovat
smazaný uživatel

ou, vypadlo mi - "to by se v Anglii nestalo"

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to od tebe dost blbě no...

Ale je snad jasný, že ldioti jsou všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom u Anglie se o tom nemluvi, aby se neporusila ta dokonala aura Premier League, nad kteoru spousta lidi onanuje

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na Italský a Španělský rasismus, to je hnus a fanoušci co do sebe bodají nože taky nebudou moc normální

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona ta aura tam být musí, když chceš prodávat lístky, televizní práva atd. za takový peníze...

Reagovat
smazaný uživatel

Holt fanoušci na výjezdech... Akorát nechápu, kde čtk vyhrabala ten odpadkovej koš, protože se všude jen píše, že měl poraněnou hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pravdivosti faktu od CTK se ani moc nezaobiram

Reagovat
terry

Kluci z iDnes se zase vytáhli.

http://fotbal.idnes.cz/pokud-se-golman-cech-v-chelsea-nezlepsi-kouc-ancelotti-ho-uvolni-pwh-/fot_zahranici.asp?c=A100207_111423_fot_zahranici_mn

Nejen, že je v tak krátkém článku asi deset překlepů, ale ještě píšou nesmysly.. Skutečně viděl někdo ten gól, co Čech dostal proti Hullu? Jediné, co mě trochu povzbuzuje, je fakt, že se tam mluví o plánované přestavbě kádru, kterou bych uvítal.

Reagovat
Chazy

Jojo, clanek uplne ve stylu EF :P

Reagovat
terry

To jo. A kdy si tady prosím tě viděl v jednom článku asi čtyři podobný překlepy?

Reagovat
Chazy

Hele byl tu jeden takovy redaktor, chvilku psal i na PL.

Reagovat
terry

Byl znamená, že už tu není? Asi proto, že psal špatně, nevím.

Reagovat
terry

A taky by ses mohl někdy podívat na to, co píšete na ten váš web.

Reagovat
Chazy

To ja vim dobre :)

Reagovat
terry

Korekce vám někdy taky moc neříká, ale to je jedno.

Reagovat
Chazy

Ale ja nereagoval na nejaky tvoje preklepy. Hele ja si rad prectu poradnej clanek s par chybama, nez bulvarni clanek ala Ruben do Wiganu, Lampard do Interu s dokonalou bezchybnosti. :) A dost diskuze, z tohodle nic rozumnyho nebude, ja sem si spokojene rypnul a to mi staci :)

Reagovat
terry

Nemohl jsem si to nechat pro sebe.

Reagovat
Chazy

Vzdyt ja mam konstruktivni kritiku rad - ja vim, ze nam tam obcas chyby ujedou, ale bohudik informacni hodnota tech clanku je o tolik vyssi nez na jakymkoliv jinym webu, ze nam to lidi stejne ani nahodou nevezme :)..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnešního derby se nemůžu dočkat, doufám, že ukážem, kdo si letos titul zaslouží nejvíc a kdo je oprávněným držitelem pomyslného "Pride of London".

Jsem zvědav na jaké rozestavení dnes Carletto vsadí, zda na letos převažující 4-4-2 s diamantem, či na křídelní 4-3-3. Osobně jsem samozřejmě příznivcem varianty druhé, avšak Itala dnes pochopím i s tou první.

Doufám, že Drogba potvrdí svou pověst kata Arsenalu, všechny 3 body zůstanou na Stamford Bridge a téměř odstřihneme Arsenal z boje o titul.

Jinak dnes se dívám mimo dosah internetu, tak doufám, že mě tady terry s Arbiterem zastoupí a pořádně rozeberou každou přihrávku

Chelsea

Reagovat
Chazy

Prijde mi, ze to mini derby beres az moc vazne :)

Reagovat
smazaný uživatel

mini derby....

Reagovat
Chazy

Co se ti nezda?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nic.... radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý je na tom jen to, že jsou z jednoho města, ale žádná pořádná rivalita mezi nima stejně není.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rivalita je dycky.... a jde o dost. Bude hodně důležité jak to dopadne. Pro momentálně Big3....

Reagovat
Chazy

http://www.premierleague.cz/aktualne/premier-league/rozhovor-s-fanousky-chelsea--arsenal/?aktualitaId=5208

Tak tu mas treba na podobny otazky odpovedi od nejchytrejsiho fandy CFC co znam a ten to taky nijak neproziva, ona tam ta rivalita proste moc neni. V londyne je klubu dost, vy nejste sever, mate u sebe Fulham, na tech zapasech je to znat. CFC a AFC vypada vetsinou i na hristi jen jako normalni souboj o titul :)..

Reagovat
smazaný uživatel

Hned v první větě "derby" a moje "derby" tu strašně řešíš...

Reagovat
Chazy

Nikde tam ale neni napsano "kdo je oprávněným držitelem pomyslného "Pride of London"

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmíš všechno brát tak strašně vážně...

Reagovat
Chazy

Tvrdim snad nekde, ze te beru vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm... no mi stačí,že to je "normální souboj o titul"...

Reagovat
Chazy

To chapu, ale bojim se, ze to bude tezce pretaktizovany .)

Reagovat
fantomas

Je to tak vždycky, tvuj strach je oprávněnej.

Reagovat
Chazy

Treba nejakou nahodou padne rychly gol :)..

Mimochodem ten rozhovor hezky vysel, nebyli ste ani jeden prehnane ukecany :))

Reagovat
fantomas

Ale koukám, že oproti němu sem se dost šetřil.

Reagovat
Chazy

No jo, ale aspon to neni jen o rypani do soupere :)

Reagovat
fantomas

Ne, myslel sem to i tak, že sem se míň rozkecával. Ale je fakt, že já tu otázku, co mi na Chelsea vadí, zodpověděl docela kulantně, kdežto on Arsenal zdrbnul pěkně od hlavy až k patě.

Reagovat
Chazy

Tak vy jste ani jeden moc nevytasrpili, coz neni na skodu :))... A narozdil od nej si nemusel v diskuzi nic svyho obhajovat :)...

Hlavne ze to nedopadlo takhle:

http://www.premierleague.cz/aktualne/premier-league/rozhovor-fanousku-bolton-v-blackburn/?aktualitaId=4829

Fakt jsem ty odpovedi k Boltonu necet i kdyz sem se na ten rozhovor docela tesil..

Reagovat
fantomas

Jojo, na to sem už koukal. A já víceméně obhajovat mohl, protože to villanovo "A ze to nesouvisi s fotbalem?" bylo mířený asi i na mě.

Reagovat
Chazy

S villanem do diskuze nechod :))..

Reagovat
fantomas

Proč myslíš, že sem nereagoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ty otázky jsou skvěly!

Reagovat
Chazy

Jo furt

Reagovat
smazaný uživatel

No zápasy s Arsenálkem nejsou bůhvi co,ale tak snad ta výhra. A jdu do svoji hospody s partijou( 3 fans ARS.,2 fans CFC a 4 fans M´U) ale vsadil sem 0 a 0-2 goly.

Reagovat
Counter

Děvku na ojebávání už máme v Tottenhamu, netřeba dalších...

Reagovat
smazaný uživatel

No vy se ojebáváte se Spurs, Chelsea se nejebe s nikým, nejblíž má Fulham, ale nijak pikantní to taky není, WHU se víc než o CFC starají o Lions...

Reagovat
Counter

O Chelsea prostě nikdo nestojí :)

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapivě

Reagovat
Chazy

Tak vzdyt ten tym se zalozil jen proto, aby bylo koho dat na Stamford Bridge :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně jako každej zápas

Reagovat
Chazy

To zas ne, ale je to jen maly londynsky derby :)

Reagovat
terry

A psal snad někde něco o mega derby?

Reagovat
Chazy

A souvislost? Ja jen rek, ze to mini derby bere moc vazne, nic vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde mi, že bych z toho dělal událost roku...

Reagovat
Chazy

No vzdyt mne je uplne fuk co ti prijde, ja jsem jen napsal konstatovani, ze mate zajem to resit je vas problem, ja si rad zadiskutuju, stejne me Wolves nebavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si vedle Chazy....směju se tomu "mini". Bud derby nebo nic,ale miniderby je dobré...

Reagovat
Chazy

Je to ale naprosto spravne. Je to derby jen proto, ze jsou to kluby z jednoho mesta, ale rivalita je tam proste mala. Wigan taky nema derby s Man City, Man United, Burnley, Blackburnem, Boltonem atd...

Reagovat
fantomas

Tak je to derby, protože sme z jednoho města, ale oproti tomu s Tottenhamem (z vaší perspektivy nelze srovnávat) je opravdu mini, ať se ti to líbí nebo ne. Já vim, že vy v rivalitě můžete být vybíraví, protože přirozeného nepřítele-rivala nemáte, ale necpi to, prosim, i nám.

Reagovat
terry

Zrovna dneska jsem přemýšlel, že si notebook u televize odpustím.

Jinak k rozestavení - fakt nevím, co zvolit, ale, ač to může znít překvapivě, možná bych vsadil na diamant. Přeci jen ten prostě proti celé BigFour vyšel a navíc když je zpět Drogba, formace 4-3-3 by přeci jen byla experimentem. Bez Drogby vycházela 4-3-3 náramně, ale s ním už je to složitější a tým není vůbec sehraný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, radši se koukám na 4-3-3 ale konkrétně dnes Ancelottiho pochopím i s diamantem

Reagovat
terry

Já se taky radši koukám na 4-3-3, ale když to bude podobná tragédie jako proti Hullu, kde snad jedinej hráč nevěděl, kde má hrát, tak to ať si radši odpustí.

Reagovat
Counter

Arsenal je teď docela dole, s takovou to vidím na jedno, maximálně dvoubrankové vítězství.

Reagovat
terry

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Já si o dnešním zápase nemyslim vůbec nic. Nečekám vůbec nic. Denilson mě už ničim nepřekvapí a asi ani celej Arsenal tim pádem ne. Zkrátka a dobře - nechť vyhraje ten lepší.

Reagovat
Counter

Bláhově doufám, že hráči aspoň zamakají a když prohrajou, tak se ctí.

Jsem zvědavý na sestavu, Bendtner na základ ještě fyzicky nemá, Aršavin se pustil do kritiky, Eduardo out, Diaby nejspíš out. Jediné potěšení by bylo nasazení Ramseyho místo Denílsona.

Reagovat
fantomas

"But I know the team is mentally strong and dedicated. I see them everyday and I wouldn’t defend them if they didn’t have the right attitude. But they do have to find that final part to win the big games."

Zdá se, že neni čeho se bát. Ramsey místo Denilsona je pro mě osobně jasná volba, ale dávám tomu jen tak 40%. Aršavin se pustil do kritiky? To mi uniklo. Máš nákej odkaz? Já jen myslel, že on sám byl kritizovanej a pak se za něj postavil Wenger.

Reagovat
fantomas

Je to rozmazlenej fracek no. Jestli tohle opravdu řek, tak to...nemám slov.

Reagovat
Counter
Reagovat
fantomas

Předevšim zrovna jemu by mělo bejt někde, koho Wenger kupuje a koho ne, a už vůbec by to neměl šířit. No, jak řikáš - vůbec nic by neměl šířit.

Reagovat
Amos

Řekl bych,že to neřekl,ale to co se píše ve článku je pravda.

Reagovat
fantomas

To je jedno. Je to podobný jako kdybys nejlepšímu kamarádovi řekl, že má hnusnou přítelkyni. Sou prostě věci, který si můžeš myslet, ale neměl bys je ventilovat.

Reagovat
Amos

Dokud nevíme,jestli to řekl ,tak bych nedělal závěry,že je fracek.. podle mnohých třeba je , podle mě je to sympaták.

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Blues, zničte tých budúcich exprvoligistov.

Reagovat
terry

600. pro Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazza.8

nemáte někdo odkaz na sopcast, kde by se to dalo sledovat?

Reagovat
smazaný uživatel

teďka koukám Birmingham - Wolves, prvních 15 minut patřilo domácim ale zbytek radši nekomentuju...nedůrazný, jenom bránili a samozřejmě dostali gol... neproměnili 2 tutovky hned na začátku a mužou bejt rádi že to neni 0:2... doufám že to srovnaj

Reagovat
Chazy

Chudak Hart, Wolves ho s tim pokrikem pri kazdym jeho vykopu uz musi silene srat :))

Reagovat
fantomas

Jak to vypadá? Koukám, že za Wolves se zase jednou trefil útočník. Neskutečný.

Reagovat
Chazy

Je to o nicem zapas, takovy typicky 2009/2010:((... a ten pokrik ani neni moc slyset.

Gol byl nahodak.

Reagovat
terry

Podle toho, co mám v reportu, prvních 15 minut Brums tlačili, měli obrovskou šanci, pak se hra vyrovnala, zlobit začali Wolves. Obrovské šance na obou stranách, nakonec ve 42. minutě gól.

Reagovat
Chazy

To tlacili je dost sporny, i kdyz je fakt, ze niceho vic nejsou schopni..

Reagovat
terry

Tak měli více ze hry, no.

Reagovat
Chazy

Jejich maximum :).. Je mi te lito, ze zrovna z tohodle delas report.. asi ani nestihas zapisovat, jak ty sance chodi jedna za druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

je to pěkný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Birminghamu chýba kreatívny záložník, to nakopávanie a hra na náhodu im vychádzať stále nebude. Dostanú gól a sú nahratí.

Reagovat
terry

Právě radši koukám na Serii A.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Gardner asistencia.

Reagovat
fantomas

Já věděl, že to neudrží. Ale že se trefí zrovna Phillips.

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Phillips

Reagovat
fantomas

Tak to už je vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

Len nech spadnú. Doyle si zaslúži lepší klub...

Reagovat
fantomas

Spadnout musí Pompey, WHU a Blackburn. Naděje pořád žije.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím, akurát WHU do Championshipu nechcem, nemyslím, že by to malo efekt. Skôr nech to tam prekopú za chodu, nádej umiera posledná. Takže Pompey, Rovers a Wolves, to mi vyhovuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, bez Doyla sú úplne mimo, takmer všetky akcie ťahajú cez neho.

Reagovat
fantomas

Jarvis?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jako nevim, dneska nekoukám, ale dřív to stálo většinou hlavně na něm.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj dnes tomu bolo tak, to je ale pomimo, proste Jarvisa beriem, tak ako som písal súčasne nižšie Chazymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes žiaril Doyle viac. A väčšinu sezóny ich ťahá práve Doyle, asi som nesledoval všetky zápasy, aby som to objektívne určil, takže je to len môj subjektívny pohľad zo zápasov, ktoré som s nimi videl.

Reagovat
fantomas

Já samozřejmě taky neviděl všechno. Ale Jarvis je právě ta klíčová spojka, ten, kdo pro Doylea většinu šancí vymejšlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak a TO je podstatné.

Reagovat
smazaný uživatel

On to v prvom rade neťahá. To, že Doyle spraví tri akcie a vybojuje pár faulov neznamená, že žiari. Jeho štandard. Jarvis to ťahá pravidelne spolu s Doylom.

Reagovat
smazaný uživatel

Môže byť, ale Doyle tie akcie ukončuje, niekedy gólom niekedy nie. Ono s tými útočníkmi je to u nich bieda.

Reagovat
fantomas

Jo, naposled se útočník trefil před více než měsícem. Právě Doyle.

Reagovat
smazaný uživatel

Doyle v prvom rade nie je žiaden špeciálny šúter... Samozrejme, s lepším tímom by jeho bilancia bola lepšia, ale jeho prednosti sú inde. Koncový hráč nie je vždy ten najpodstatnejší a keď už sme pri tom, vynímajúc, že skutočne obaja hrajú na podobnej (dobrej) úrovni, zväčša sa viac cení hráč, ktorý ťahá tím herne, teda ten, kto šance pripravuje. V tomto prípade to v podstate platí o oboch.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné, asi som Jarvisovi krivdil. Nevidel som s nimi zápasy s vyrovnanejšími mužstvami.

Reagovat
Chazy

Wolves jsou sympaticti, maji nadherny stadion, skvele fanousky, tradici, slusnou akademii, britsky kadr :).. McCarthy to nezvlada ale..

Reagovat
fantomas

McCarthy je hlavně podprůměrnej trenér a možná vůbec nejhorší v PL. Ta jeho teorie chaosu je fakt tristní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

McCarthy je šupák, veľmi ho nemusím. Fanúšikovia výborní, štadión nie je z mojich, káder mi až na pár jedincov sympatický nie je (Doyle, Hahnemann, Jarvis) a celkovo aj napriek tradícii, nikdy mi nevoňali, ani v minulosti. Tradíciu majú mnohé kluby, ktoré v PL nie sú a vide by som ich tam radšej. Sranda, že ňou argumentuje Wiganer

Reagovat
Chazy

Proc? Ja doufam, ze uz nikdy zadnej tym jako Wigan v PL nebude, nemuzu za to, ze sem jim zacal fandit .)..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč co? Prečo mi nie je ten klub sympatický? Poznáš, že veci sú aj medzi nebom a zemou, nuž a tam niekde radím Bolton čo Wolverhampton. Uznávam ich, ale proste ich nemusím.

Reagovat
Chazy

Nene, slo mi o to, proc je to sranda :).. mozna jsem to mel napsat..

Reagovat
smazaný uživatel

No mal, tam na to PROČ bolo dosť možností...

Reagovat
smazaný uživatel

Keď boli v Championship boli sympatikcejší... Nahneval ma príchod Zubara a nešikovnosť manažéra, ktorý na EPL nemá. Inak sú aj teraz celkom symptickí...

Reagovat
smazaný uživatel

+ Ešte mohli priviesť radšej LB, lebo ten Ekolobi je strašný tragéd...

Reagovat
Chazy

Rozhodne... mne prijde, ze je to jen kulturista, v zadnym pripade ne hrac :)..

Reagovat
smazaný uživatel

Phillipsovi posielam kvetiny

Reagovat
smazaný uživatel

Po centri Carra...

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Wolvs kruté, ale taký je futbal, Blues mali aktivitu asi 20-25 minút v celom zápase a takto vyťažili z minima maximum a to že im strelí góly dinosaurus Phillips je už irónia.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to byl čekal, že to rozhodne dědek Phillips

Reagovat
smazaný uživatel

Čech - Ivanovič Terry Carvalho A. Cole - Ballack Obi Mikel Lampard - Anelka Drogba Malouda

Almunia - Sagna Gallas Vermaelen Clichy - Fábregas Song Daiby - Walcott Arshavin Nasri

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Arsenal bez útočníka...cool

Reagovat
Amos

Nečekaně jsem to tu psal už předtím.. Bendtner prý není schopen nastoupit v základu .. takže Chelsea to má zase lehčí

Reagovat
smazaný uživatel

No ono v podstate som ani nečakal, že by sa vôbec mohli presadiť výraznejšie aj S nejakým útočníkom...

Reagovat
smazaný uživatel

1. co jsem si řek : Jiskřička naděje pro Arsenal, hraje Mikel, pak vidím Arshavina na hrotu, a je po nadějích

Reagovat
fantomas

Kéž by se tam postupem času posunul Theo, ať herbage konečně vidí, kde je jeho místo. I když dneska...dneska by to asi neukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hovorím, ani s útočníkom by som od vás proti CFC zázrak nečakal. Uvidíme.

Reagovat
fantomas

Hlavní je, že je můžeme přehrát ve středu. Bez Denilsona.

Reagovat
smazaný uživatel

To áno, Ballack i Mikel predstavujú šancu, avšak to je taká neutralizácia...V útoku to bude ťažké.

Reagovat
fantomas

V útoku to budem muset sehrát nějak takle:

http://www.youtube.com/watch?v=epw5DjqYJzI&feature=related

Reagovat
Counter

mohli by to dneska s Diabym zopakovat

Reagovat
Counter

3x

Reagovat
fantomas

To teda mohli. Každopádně srdce zaplesalo při opětovnym pohledu na takový rozebrání modrý obrany. Klasa.

Reagovat
Amos

Pokud to neuvidíš dnes,tak si zase nějakej ten rok počkáme.

Reagovat
Amos

no já nevím,podle mě zase dostanem na prdýlku , ono s prckem na hrotu toho moc nejde.

Reagovat
fantomas

Odkud to máš?

Reagovat
terry

4-3-2-1: Cech - Ivanovic, Terry, Carvalho, Cole - Ballack, Mikel, Lampard - Anelka, Malouda - Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začína...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
terry

Absence Deca těší, jinak jsem tohle čekal. Snad to bude mít aspoň nějaký řád.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dneska vyhraje aspoň o dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nehrá Joey?

Reagovat
terry

Nevejde se tam.

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Mno moc krásy od tohodle zápasu nečekám, tempo jako včerejší derby to určitě mít nebude, to vím na 100%, ale pokuď padne brzo gol, tak by to mohlo bejt aspoň ofenzivnější a nemusel by to bejt špatnej fotbal. Pokuď gol nepadne, tak to bude nuda, s trochu převahou ze strany CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ktoré je derby scumov ? Toto, alebo ManU-Chelsea ?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad horší zápas v EPL nenajdeš...takže jasně tohle derby :)

Reagovat
Counter

(pro Martyho:) Walcott dneska hattrick!

Reagovat
Amos

Walcott se dneska nedostane ani do šance

Reagovat
fantomas

Reagovat
Amos

dopí*i

Reagovat
vitasrp

700. pro výhru CFC

Reagovat
fantomas

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Amos

Reagovat
fantomas

700. pro naši výhru.

Reagovat
Amos

Walcott nemálo kazí.

Reagovat
Arbiter

Muhehehehe!! Killer Arsenalu Drogba

Reagovat
Amos

podělaný čukotkáři.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle Arsenal položí

Reagovat
smazaný uživatel

Arséne je asi málo nasranej

Reagovat
smazaný uživatel

Song je ještě v Africe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tankán

Reagovat
Amos

Šavooooooo... MY CHCEME GOL !

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

a je po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Netřeba slov.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba ja ťa milujem

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši, Sagna se nekoukal včera asi, Ballack ho lehce kopne a může se posrat, včera do sebe zajeli, podali si ruku a jeli dál, až na toho anichebeho, kterej si hrál na machra

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam měli? Almuniovu minci pro štěstí?

Reagovat
Amos

Cescu,odejdi do Barcy.. tohle si nezasloužíš.. Chtěl jsem ti tady dělat plakáty , abys zůstal , ale tohle je moc ..

Reagovat
Amos

Ty centry na Arshavina jsou ubohý.

Reagovat
Amos

Song , Clichy - nevědí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak souboj o titul už je jasnej, a bude to ještě zajímavý. Arsenal jsem ani moc nevěřil že by nám pomohli. Na takový tým nemůžou hrát tu jejich piplanou přihrávkovanou na pěti metrech a navíc jejich obrana absolutně nezvládá protiútoky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele