Aktuality

Hable podepsal v Ostravě roční hostování

Jan Hable definitivně odchází z italské Fiorentiny do Ostravy. Dvacetiletý defenzivní záložník dnes s vedením klubu podepsal smlouvu o ročním hostování s opcí.

Pillon v Reggině skončil. Tým znovu vede Orlandi

Reggina v sobotu doma prohrála s Chievem a klesla na poslední místo Serie A. Klubové vedení rychle reagovalo a včera odvolalo trenéra Giuseppeho Pillona. Jeho funkci zaujal Nevio Orlandi, jehož Pillon v polovině prosince u týmu vystřídal.

Panucci chce z Říma pryč

Christian Panucci odmítl usednout na lavičku při utkání v Neapoli a nakonec se na zápas svých spoluhráčů díval jen z tribuny. Klub ho za to pravděpodobně potrestá. Ať už se to stane, nebo ne, Panuccimu s vedením došla trpělivost a chce z Říma odejít.

Raúl má na dosah Di Stéfanovy rekordy

Zkušený španělský útočník Raúl Gonzáles zaznamenal proti Deportivu La Coruňa svůj třístý šestý gól v dresu Realu Madrid a přiblížil se k legendárnímu rekordu Alfréda Di Stéfana na rozdíl jediné branky.

Mourinho dostal červenou kartu

José Mourinho byl vykázán z lavičky Interu Milán, jeho tým ale záhy na to vstřelil jedinou branku zápasu a porazil Sampdorii 1:0. Mourinho pak na tiskové konferenci objasňoval, co se mu nelíbilo na rozhodování sudího Celiho.

Benítez kritizoval taktiku Evertonu

Everton včera v FA Cupu remizoval s Liverpoolem a ani ve druhém utkání v rozmezí několika dní nedovolil vedoucímu celku tabulky ochutnat chuť vítězství v městském derby. Taktika Evertonians na Anfield Road se však pranic nelíbila manažerovi domácích Reds Rafaelu Benítezovi.

Panucci odmítl usednout na lavičku

Obránce Christiana Panucciho natolik zklamala absence v základní sestavě fotbalistů AS Řím pro dnešní zápas italské ligy s Neapolí, že si odmítl sednout na lavičku mezi náhradníky. Vítězství svých spoluhráčů 3:0 tak sledoval jen z tribuny.

Rosický opustil posilovnu a nabírá kondici na hřišti

Zlepšení zdravotního stavu již umožňuje kapitánovi české fotbalové reprezentace Tomáši Rosickému trénovat na hřišti. Záložník Arsenalu, který kvůli zranění podkolenní šlachy již rok nehraje, na svém webu uvedl, že se po hřišti při trénincích pohybuje od minulého týdne. Zatím se připravuje individuálně a snaží se nabrat fyzickou kondici.

Giggsovi bude nabídnuta nová smlouva

Fanoušci Manchesteru United se zřejmě i nadále budou těšit z kousků Ryana Giggse. Velšskému záložníkovi na konci sezony vyprší na Old Trafford kontrakt, manažer Sir Alex Ferguson ale všechny ujistil, že hráči novou smlouvu nabídne...

Smutný zajistil Brnu v nastavení vítězství v Tipsport lize

Branka střídajícího Romana Smutného z druhé minuty nastaveného času zajistila fotbalistům Brna vítězství ve 12. ročníku zimní Tipsport ligy. Svěřenci trenéra Miroslava Beránka v dnešním finále v pražském Edenu porazili Kladno 2:1 a mohli se radovat z premiérového triumfu v tomto turnaji. Za výhru inkasovali 300 tisíc korun, poražený tým si vysloužil 100 tisíc.

Ibiševič smířen s koncem sezony, bundesligový titul nepřeje Bayernu

Obrovská ztráta nedávno postihla Hoffenheim, který přišel o nejlepšího bundesligového kanonýra Vedada Ibiševiče. Bosenský kanonýr si vážně poranil kolenní vazy a je smířen s tím, že si v letošní sezoně již nezahraje. I nadále ovšem věří v sílu Hoffenheimu...

Důležité vítězství, pochvaloval si Ranieri

Juventus pokračuje ve spanilé jízdě a i nadále šlape na paty milánskému Interu. Stará dáma včera doma porazila Fiorentinu a bodově se dotáhla na Nerazzurri. Trenér Claudio Ranieri si tak mohl znovu mnout ruce...

Ballack chce pokračovat v Chelsea. Jednání brzy začnou

Michaelu Ballackovi končí v létě na Stamford Bridge smlouva. Německý záložník ale mí jasno, dres Chelsea by chtěl oblékat i nadále. Jednání o novém kontraktu by měla začít v nejbližších týdnech.

I v Düsseldorfu lidé na Bayer chodit budou, věří Völler

Kvůli rekonstrukci BayAreny vstoupí Bayer Leverkusen do jarní části sezony v LTU-Areně. Düsseldorfský stánek zažije generálku 28. ledna při zápase třetího kola DFB Pokalu, první "domácí" bundesligové představení bude poté proti Stuttgartu. Sám šéf Bayeru Rudi Völler vše označil za obrovské dobrodružství.

Saviola v Realu nehraje a chce odejít

Javier Saviola chce odejít z Realu Madrid. Argentinský útočník prohlásil, že nemá cenu ve španělském velkoklubu zůstávat, pokud nezačne častěji hrát.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele