Aktuality

Király chystá návrat do Bundesligy

Do německé Bundesligy se po více než čtyřech letech pravděpodobně vrátí Gábor Király. 32letý brankář, který si udělal jméno především v barvách Herthy BSC, totiž v anglickém druholigovém FC Burnley nechytá a v létě se chystá změnit dres...

Světové talenty: Kyriakos Papadopoulos

Už v šestnácti letech je hvězda Kyriakose Papadopoulose hodně vysoko. Není se ani čemu divit, tento mladičký řecký obránce budí pozornost těch nejvěhlasnějších klubů, počínaje Manchesterem United.

Stankovič se bál Liverpoolu, Manchesteru United se nebojí

V únoru startuje vyřazovací fáze Ligy mistrů a v jednom z nejprestižnějších duelů se představí Manchester United proti Interu Milán. Italský klub loni v osmifinále podlehl jinému anglickému celku, nad jeho síly byl Liverpool, z toho ovšem měl záložník Nerazzurri Dejan Stankovič daleko větší respekt...

Nejlepším ligovým střelcem roku 2008 je Argentinec Barrios

Argentinský útočník Lucas Ramon Barrios z chilského mistrovského celku Colo Colo byl v minulém roce nejlepším ligovým střelcem. Podle údajů Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků (IFFHS), jež sleduje 60 nejvyšších soutěží na světě, zaznamenal Barrios 37 gólů v sezoně.

Kinnear vyloučil Givenův odchod z Newcastlu

Shay Given se odchodu z Newcastlu v zimě zřejmě nedočká. Agent 32letého gólmana Michael Kennedy prozradil, že jeho klient po porážce 1:5 od Liverpoolu zvažoval odchod, něco podobného ovšem vyloučil manažer Magpies Joe Kinnear...

Van Bommel se rozhoduje, do PSV se pravděpodobně nevrátí

Mark van Bommel se do konce ledna rozhodne, zda bude i nadále působit v mnichovském Bayernu. Nizozemskému záložníkovi bylo nabídnuto prodloužení smlouvy o jeden rok a on sám nyní váhá, jedno je ale takřka jisté - po sezoně se zřejmě nevrátí do PSV Eindhoven...

Southampton se chce zbavit Skácela, už si sehnal náhradu

Působení českého fotbalisty Rudolfa Skácela v anglickém Southamptonu se zřejmě blíží ke svému konci. Jeho tým totiž bojuje o přežití nejen se soupeři ve druhé lize, ale i s neúprosnými věřiteli. Média očekávají, že se zadlužený tým během ledna pokusí zbavit nejlépe placených hráčů včetně Skácela.

Leonardi: V zimě prodávat nebudeme

Fabio Quagliarella se v nejbližší době hráčem římského AS nestane. Podle informací Il Messaggero měl mít italský útočník namířeno do hlavního města, to ovšem rychle popřel sportovní ředitel Udinese Pietro Leonardi...

Sylvinho se z Barcelony nechystá

Sylvinho hodlá i následujících šest měsíců strávit v Barceloně. O brazilském obránci se v říjnu mluvilo v souvislosti s možným angažmá ve skotském Celtiku, sám hráč ale hodlá dodržet svou smlouvu v Katalánsku...

Reina je nejlepší brankář Premier League i Španělska, říká Benítez

José Manuel Reina je nejlepším brankářem celé Premiér League i Španělska, myslí si to manažer Liverpoolu Rafael Benítez. Reina chytá za Reds už čtvrtý rok a brzy dosáhne stého čistého konta v klubu.

Manchester United získal dva mladíky z Partizanu

Manchester United získal krátce po začátku přestupního termínu dva mladé srbské hráče z Partizanu Bělehrad. Jednadvacetiletý křídelní hráč Zoran Tošič posílí anglického šampiona okamžitě, o čtyři roky mladší záložník Adem Ljajič bude v Bělehradu hostovat do konce sezony.

Svěrkoš si na debut za Sochaux počká, zranil si koleno

Smolně zahájil útočník Václav Svěrkoš své působení v Sochaux. Jeho debut ve francouzském klubu odsunulo lehčí zranění pravého kolena, kvůli němuž český fotbalista zmešká sobotní zápas národního poháru proti Rennes.

Mourinho doufá, že Vidič bude pykat za vyloučení na MS klubů

Trenér Interu Milán José Mourinho doufá, že obránce Nemanja Vidič dostane za vyloučení ve finále mistrovství světa klubů minimálně dvouzápasový distanc a bude Manchesteru United chybět v osmifinále Ligy mistrů s italským šampionem.

Bilič před MS na lavičce Chorvatska skončí

Trenér Slaven Bilič reprezentaci Chorvatska příští rok na mistrovství světa v Jihoafrické republice nepovede. Čtyřicetiletý kouč oznámil, že na konci kvalifikace na šampionát u týmu skončí, protože se chce věnovat trénování v klubu.

Bývalý obránce Juventusu Montero se zastal Gerrarda

Bývalý obránce a "zlý muž" Juventusu Turín Paolo Montero se zastal anglického fotbalisty Stevena Gerrarda, kterému hrozí až pět let vězení za to, že v baru napadl a zranil jednoho muže.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele