Wolfsburgu se nedaří, Magath chce v zimě posílit

09.11.2011, 21:59
Aktuality
Už jen s velkou nostalgií vzpomínají ve Wolfsburgu na první éru pod Felixem Magathem, v níž klub z automobilového města senzačně vyhrál bundesligu. Momentálně ale i s protřelým trenérem bojuje o záchranu a sám Magath na špatné výsledky hodlá reagovat v zimě příchody až pěti nových hráčů...

Vlci se po Magathově jarním návratu jen tak tak zachránili a i letos to vypadá, že jejich jediným cílem bude zachování prvoligové příslušnosti. Po dvanácti kolech má VfL jen třináct bodů a jen další tři ho dělí od barážové příčky.

Naposledy dolnosaský tým dostal pět branek v Dortmundu a Magathovi již dochází trpělivost. "Čím horší jsou výsledky, tím větší je tlak na personální změny. V zimě by mohly přijít dvě, čtyři nebo i pět posil," prohlásil Magath. "Někteří hráči očividně nemají dostatečnou kvalitu na to, aby nám pomohli dosáhnout našich cílů," dodal trenér, který v květnu 2009 slavil ve Volkswagen Aréně zisk "Meisterschale", než odešel na necelé dvě sezóny do Schalke.

Magath již v létě do Wolfsburgu přivedl například Kyrgiakose, Russe, Chrise, Träsche, Hitzlspergera, Ochse, Salihamidžiće či Hleba a jeho momentální kádr čítá přes třicet hráčů. "Obměna našeho mužstva bude zřejmě většího rozsahu, než jsme si mysleli," řekl předseda kontrolního grémia klubu Francisco Garcia Sanz, který zároveň vyloučil možnost změny trenéra: "Felix Magath je pro nás tím správným mužem."

Autor: Petr Vaněček / bild.de

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ten to zas zbytečně prohází Wolfsburg ná dost dobrej kádr na to aby si vedl líp myslim že to bude něčim jinym......

Reagovat
Alberto Aquilani

Odišiel Kjaer a všetko ide do sračiek :D

Reagovat
Arne

Jeho odchod byl pro Wolfsburg největší letní výhrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Arnééé ty si fakt coool!

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

co? nejaka ta 13-rocna obdivovatelka by ti vadila? masina na dvihanie ega...

Reagovat
Arne

Co jsem komu udělal...

Reagovat
smazaný uživatel

sak si robim prdel, kristepane

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Ty neznáš "terkel má problém"?

Reagovat
smazaný uživatel

To mužstvo nemá vítěznýho ducha a opravdu tam chybí kvalita, při vší úctě k těm posilám - Salihamidžič VFL nikam neposune, ten už to má za sebou, Kyrgiakos je kapitola sama o sobě, Hleb pořád zraněnej a je otázkou, zda-li se chytne, Hitzlsperger - poslední dobou vystřídal několik klubů, nestálý výkony, Chris, Russ - to jsou posily pro rozšíření kádru, jedinej Trasch je velmi dobrá a perspektivní posila pro Vfl Wolfsburg...Jsem zvědavej, jak si dál Vfl povede, ale jejich budoucnost nevidím moc růžově

Reagovat
domingo

V tomhle klubu se udalo jedno z nejvetsich wtf poslednich let a nemam rad zelenou. Takze at se jim dari furt stejne. :)

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Santos si pojistil Neymara... jestli tam zůstane bude to chyba

Reagovat
FC Porto FC

Proč? ještě 5 let může v Santosu zůstat a nic mu neuteče

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou je to dobře, je to frajer Bere tam luxusní prachy, je tam přední hvězda. Být jako on, taky bych se nehrnul do Evropy, když se v Brazílii má tak dobře NEYMAR

Reagovat
mesyas

má v plánu proměnit dalších 40 hráču?

Reagovat
Robbie

Mahmutovič čeká na nabídku

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Josifek

Když tam válel ještě Marcelinho, měl jsem je celkem rád.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle sezóna bude zas pro ně utrpení... Felix to snad do léta vyhází a nakoupí konečně posily odpovídající ambicím...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele