Aktuality

Pochettino se nevzdává

Javad Nekounam svou trefou v nastaveném čase možná definitivně poslal Espanyol Barcelonu do druhé španělské ligy. Pochettino však svému týmu nadále věří a odmítá odpis jeho týmu z boje o udržení.

Podle Pelého brali Ronaldo s Robinhem drogy

Šok způsobilo v Brazílii prohlášení legendárního Pelého, že dvě hvězdy brazilského národního týmu Ronaldo a Robinho měli problémy s drogami. Oba hráči samozřejmě senzační obvinění odmítají. Problém je v tom, že Pelého slova se v Brazílii rovnají takřka Božímu přikázání.

Benitez měl k výkonu svého týmu výhrady

Po jednoznačném vítězství Liverpoolu nad Aston Villou ztrácí Reds na vedoucí Manchester United pouze jeden bod. Přestože vše nasvědčuje ideálnímu rozpoložení v týmu Gerrarda a spol., manažerovi Benitezovi stále do úplné spokojenosti něco schází.

Hamšíkův gól měl platit, přiznal Ancelotti

Desetizápasové čekání fotbalistů Neapole na vítězství v italské Serii A mohlo skončit možná trochu nečekaně v souboji se slavným AC Milán. Branku Marka Hamšíka po rohovém kopu však rozhodčí neuznali a tak se černá série protáhla o další týden.

Lehmann již myslí na titul

Stuttgart včera porazil vedoucí Herthu 2:0 a jeho brankář Jens Lehmann již naznačil, že i přes nepovedený podzim není ztracen ani boj o titul. Bývalý reprezentační brankář upozornil všechny konkurenty, že do konce soutěže ještě zbývá devět kol...

Fotbalistou roku bude Čech, Jankulovski, Nedvěd, Šírl či Ujfaluši

Fotbalistou roku 2008 bude vyhlášen někdo z pětice Petr Čech, Marek Jankulovski, Pavel Nedvěd, Radek Šírl nebo Tomáš Ujfaluši. Výsledky 44. ročníku ankety budou oznámeny v pondělí večer v pražském hotelu Praha, kde má den poté národní tým oficiální sraz před kvalifikačními zápasy proti Slovinsku a Slovensku.

Ferguson zpochybnil Scholesovo a Rooneyho vyloučení

Trenér fotbalistů Manchesteru United Alex Ferguson zpochybnil obě červené karty, které jeho hráči dostali v sobotním prohraném duelu Premier League na hřišti Fulhamu (0:2). Vyloučení Paula Scholese za hraní rukou na brankové čáře a Wayna Rooneyho za zahození míče podle něj bylo příliš přísné.

Kadlec by svůj gól vyměnil za vítězství tápajícího Leverkusenu

Druhý gól v bundesligové kariéře si v sobotním duelu proti Frankfurtu připsal český fotbalový obránce ve službách Leverkusenu Michal Kadlec. Klidně by jej prý ale oželel, kdyby jej mohl místo konečné remízy vyměnit za tříbodový zisk pro svůj Bayer. Kadlecův tým totiž na jaře herně i výsledkově tápe, jediná výhra z osmi zápasů je tristní bilancí.

Situace je vážná, uvědomuje si Ščasný

Čas, který Žižkovu na únik ze sestupového pásma vyměřilo 30 ligových kol, pomalu utíká. "Zápasů ubývá, situace je vážná," přiznal po utkání s Jabloncem trenér Zdeněk Ščasný. Jeho týmu ubližují paradoxně zápasy na domácím hřišti, které sice bývalo nedobytnou baštou, jenže teď se pro tým složený z technických hráčů stalo postrachem.

Criscito: Liga mistrů je reálným cílem

Liga mistrů je velkým lákadlem a v Itálii se o ní letos zřejmě bude bojovat až do konce. Na konečnou čtvrtou příčku si brousí zuby hned několik klubů, z nichž nejlepší pozici má překvapení z Janova...

Karpinova zimní mise

Zatím, co si fotbalisté Spartaku Moskva užívali dovolené, generální ředitel Spartaku Moskva Valerij Karpin nelenil a hledal vhodné adepty pro posílení červenobílých v zimním přestupním období.

Kahn bude pokračovat v jednáních

Po Oliveru Kahnovi je po delší době opět sháňka. Nedávno se přidal do konkurzu na manažera Schalke, v rozhovoru pro německá média si nechal i otevřená vrátka do Bayernu. Na lepší cestě je přece jen angažmá v Gelsenkirchen, nic však ještě definitivní a za dva až tři týdny bychom prý měli být chytřejšími.

Advocaat obhajuje Dannyho a kritizuje Ruský fotbalový svaz

Zenit Petrohrad sehraje nedělní utkání ruské Premier Ligy na stadionu Petrovskij proti Saturnu bez diváků, ruská fotbalový svaz takto potrestal Zenit za transparent "Zdechnul váš Jašin, zdechne Dinamo." Lodivod Zenitu Dick Advocaat se pro deník Sport-Express netajil tím, že je s rozhodnutím svazu nespokojen.

Gerrard chce titul, ale jedině s Liverpoolem

Steven Gerrard včera unikl hrozbě vězení za události na přelomu roku, kdy ve rvačce spolu s několika přáteli zranil DJe v nočním klubu. Dnes se vyznal v rozhovoru pro Skysports, jak moc touží po tom, zvednout nad hlavu trofej pro mistra Anglie.

Jaap Stam přijede sledovat české talenty

Někdejší věhlasný obránce Jaap Stam míří na inspekční cestu do České republiky, kde má o víkendu v plánu navštívit několik utkání nejvyšší soutěže. Šestatřicetiletý Nizozemec se po předloňském ukončení aktivní kariéry naplno věnuje práci skauta a vyhledavače talentů a nyní bude sledovat nadějné hráče i na české scéně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele