Aktuality

Nezastavitelný Pazzini si pochvaluje skvělou formu

Sampdoria má po patnácti letech velkou šanci přidat do své sbírky další trofej. Janovský klub naposledy v roce 1994 triumfoval v Coppa Italia, nyní má skvěle nakročeno do finále téže soutěže. Velkou zásluhu na tom má útočník, který byl přebytečný ve Fiorentině - Giampaolo Pazzini...

O Krkiče je zájem, na odchod z Barcelony ale nemyslí

Bojan Krkič je velkým příslibem španělského fotbalu do budoucna, letos ale příliš prostoru na to ukázat své kvality nedostává. Mluví se tak o jeho odchodu z Nou Campu a Barcelona již potvrdila zájem několika klubů, katalánský klub ale hodlá vše řešit až po skončení sezony...

Francie by Euro 2016 mohla pořádat spolu s Itálií

Francie prý zvažuje, že bude na pořadatelství mistrovství Evropy v roce 2016 kandidovat společně s Itálií. Pro L’Equipe to řekl sportovní sekretář francouzského svazu Bernard Laporte.

Fabregas by v případě Wengerova konce zvažoval odchod

Španělský záložník Cesc Fabregas prý zvažuje odchod z londýnského Arsenalu. Nemohou však za to špatné výsledky Gunners, kterým reálně hrozí, že v příštím roce nebudou startovat v Lize mistrů, ale spekulace o odchodu trenéra Arséna Wengera. Na jeho setrvání prý závisí i osud mistra Evropy z loňského roku.

Van der Sar inkasoval, Manchester přesto vyhrál

Nizozemský fotbalový brankář Edwin van der Sar přišel v 28. kole anglické ligy o svou rekordní neprůstřelnost, když v duelu Manchesteru United na hřišti Newcastlu neudržel lehkou střelu a Peter Lövenkrands dorážkou otevřel skóre. Van der Sarova série se tak zastavila na 1311 minutách, což je konečná hodnota nového britského rekordu.

Ve snech se neutápíme, ujistil Hoeneß

Po dvaadvacátém kole se berlínská Hertha opět vyhřívá na bundesligovém čele, což má v hlavním městě za následek euforii a myšlenky na titul. Ovšem podle manažera klubu Dietera Hoeneße tým nemá hlavu v oblacích a předsezónní cíl - páté místo - se nemění.

Juventus na podzim začne stavět stadion s nákupním centrem

Na podzim začne výstavba nového stadionu pro fotbalisty Juventusu Turín, kteří by jej měli využívat od sezony 2011/12. Podle dnes představeného návrhu však nepůjde jen o fotbalový stadion, ale především o multifunkční centrum s obchody, kinem a zábavou pro celou rodinu, které by mělo denně navštívit deset tisíc lidí.

Čech se opět dostává do formy a těší se na vyvrcholení sezony

Jen slova chvály slyšel brankář Petr Čech po úterním utkání na hřišti Portsmouthu, v kterém Chelsea zvítězila 1:0 a udržela si druhé místo v tabulce Premier League. Český reprezentační gólman předvedl především v závěru několik výborných zákroků a připsal si třetí čisté konto ze čtyř zápasů pod novým koučem Guusem Hiddinkem.

Totti udělá všechno možné, aby mohl hrát již o víkendu

Až příliš často je Francesco Totti poslední dobou na marodce. Kapitán AS Řím se na ní vrátil minulý týden, když se mu ozvalo bolevé koleno. V tomto případě naštěstí není potřeba operace a Totti již vyhlíží návrat.

Natěšený Lavička poznával tým Sydney při soustředění v Šanghaji

První týden strávený s fotbalisty FC Sydney na soustředění v Šanghaji jen utvrdil trenéra Vítězslava Lavičku v názoru, že v únoru nešlápl vedle, když se rozhodl kývnout na nabídku v exotickém australském angažmá.

Brücknerovým nástupcem u rakouské reprezentace je Constantini

Nástupcem Karla Brücknera u rakouské reprezentace je Dietmar "Didi" Constantini. S třiapadesátiletým koučem, jenž už národní tým v 90. letech dvakrát krátce trénoval, se dnes vedení národního svazu dohodlo na okamžitém převzetí funkce.

Fotbalisté Bohemians 1905 dostali jediný cíl - postup

Před začátkem druhé ligy se vedení Bohemians 1905 chtělo zaměřit spíše na přebudování hráčského kádru, ale po podzimu soutěž vede a nyní vyhlásilo, že jediným cílem je postup. Hodně může naznačit už úvodní jarní zápas, v němž se "Klokani" střetnou v derby s třetí Duklou Praha.

V AC Milán se bude šetřit na platech

Český fotbalový obránce Marek Jankulovski a jeho spoluhráči z AC Milán si zřejmě budou muset utáhnout opasky. Podle deníku Gazzetta dello Sport chce majitel klubu a italský premiér Silvio Berlusconi kvůli celosvětové ekonomické krizi snížit platy hráčů o třicet procent.

Ribéry nikam neodchází, tvrdí Rummenigge

Všechny spekulace médií o přestupu Francka Ribéryho z Bayernu Mnichov do Barcelony jsou prý naprosté výmysly. Říká to prezident bavorského klubu Karl Heinz Rummenigge.

Miliardář z Manchesteru by rád Messiho i Maradonu

Sulejman Al Fahim, který je součástí Abu Dhabi Group, který vlastní Manchester City, má jedno hodně neskromné přání. Rád by na City of Manchester Stadium přivedl argentinskou dvojici Lionel Messi - Diego Maradona.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele