Aktuality

V Janově jsem šťasnější než v Barceloně, prohlásil Motta

Vynikající formu má v poslední době stejně jako celý Janov i jeho záložník Thiago Motta. Ten včera skóroval podruhé v řadě a dokonce dvěma góly pomohl na domácím hřišti porazit Juventus. Obě branky po zápase věnoval dvěma nemocným chlapcům a vyjádřil spokojenost nad svou součanou pozici v janovském klubu...

Suchý chce v prvním derby v Edenu udržet neporazitelnost

Obránce Marek Suchý se těší na první derby na novém stadionu v Edenu. Slávistický odchovanec má už v 21 letech za sebou v dresu prvního týmu sedm duelů proti Spartě, ale ten zítřejší bude pro něj i jeho spoluhráče velkým svátkem.

Ancelotti navzdory lukrativní nabídce do Chelsea nechce

Trenér AC Milán Carlo Ancelotti vyloučil, že by z italského klubu odešel do Chelsea. Devětačtyřicetiletý kouč tak reagoval na spekulace britského tisku, podle kterých mu majitel londýnského klubu slíbil roční plat pět milionů liber (asi 146,9 milionů korun) a další milion za každou trofej, kterou získá.

Jo se vrátí do Manchesteru City, Everton na něho nebude mít peníze

Jo Alves v zimě odešel z Manchesteru City na hostování do Evertonu, po sezoně pak poputuje pěkně zpátky. Brazilskému útočníkovi se v Goodison Parku daří, manažer David Moyes ovšem ví, že na jeho vykoupení nebude mít dostatečné finanční prostředky...

Banega by rád zůstal v Atletiku Madrid

Ever Banega by se nebránil přestupu do Neapole, za jednu variantu by ale zřejmě byl ještě raději. Argentinský záložník letos hostuje z Valencie v Atletiku Madrid a v hlavním městě Španělska by rád zůstal i nadále...

Ronaldo nabídl pomocnou ruku frustrovanému Adrianovi

Hvězdný fotbalista Ronaldo nabídl pomocnou ruku svému krajanovi Adrianovi, s nímž vytvořil útočnou dvojici v brazilské reprezentaci na mistrovství světa v Německu 2006. Sedmadvacetiletý Adriano ve čtvrtek oznámil, že si dává od fotbalu pauzu a není jisté, zda se na trávníky ještě vrátí.

Kadlec chce dvěma cestami do pohárové Evropy

Michal Kadlec, který se rychle propracoval k oporám Bayeru Leverkusen, věří, že si se svým týmem zajistý evropské poháry nadvakrát - v bundeslize i DFB-Pokalu. V lize je celek z města chemie devět kol před koncem sedmý, v německém poháru již pronikl do semifinále...

Hübschman se blýskl gólem, návratu do reprezentace by se nebránil

Šestý gól Tomáše Hübschmana v barvách Šachtaru Doněck nasměroval ukrajinského šampiona ke čtvrteční výhře 2:0 nad Marseille v úvodním čtvrtfinále fotbalového Poháru UEFA. Český záložník tak věří, že příští týden oslaví postup, a zároveň přiznal, že by si po čtyřech letech znovu rád zahrál za reprezentaci.

Ujfalušiho těší zájem Juventusu, ale zůstane v Atlétiku

Tomáš Ujfaluši odmítl možnost, že by přestoupil do Juventusu Turín, který se o něj podle italských médií zajímá. Český obránce prohlásil, že je naprosto spokojen v Atlétiku Madrid, kde loni v létě podepsal tříletou smlouvu. Do italské ligy by se sice ještě rád vrátil, ale opět v dresu Fiorentiny, za kterou hrál čtyři roky.

Štěstí, že jsem se dostal do Sampdorie, prohlásil Cassano

Teprve druhou sezónu působí v Sampdorii Antonio Cassano, někdejší italský reprezentant si však již nyní pochvaluje, že mu angažmá u Blucerchiati takřka zachránilo kariéru. 26letý útočník přišel do janovského klubu před loňskou sezónou po neúspěšném působení v Realu Madrid...

Téma reprezentace je pro trenéra Jarolíma zatím tabu

Trenér Karel Jarolím se nechce v současné době vyjadřovat na téma možného přechodu k reprezentačnímu výběru, třebaže ho média i bookmakeři jmenují mezi nejvážnějšími kandidáty na uvolněný post. Kouč fotbalistů pražské Slavie má prý nyní v hlavě jen pondělní derby se Spartou.

Sivokovi učarovalo šílenství při honbě za tureckým titulem

Tomáš Sivok už ví, jak vypadá turecká fotbalová horečka. Při premiérové sezoně v Besiktasi Istanbul totiž může snít o tom, že týmu po šestiletém čekání pomůže při honbě za titulem. Sivoka uchvátilo, jak fanoušci klubu dostihy o mistrovský primát prožívají.

Gamberini: Čeká nás nejdůležitější zápas sezony

Obránce Fiorentiny Alessandro Gamberini tvrdí, že nadcházející duel mezi Florencií a Cagliari rozhodne o tom, zda se toskánský klub přiblíží Lize mistrů pro příští ročník. V současnosti týmu patří pátá příčka. Družina Cesara Prandelliho by chtěla navázat na předchozí vítězství se Sienou a v Atalantě.

Nejhodnotnějším fotbalovým klubem světa je Manchester United

Nejlepší světové fotbalové kluby zatím globální ekonomická krize nezasáhla. Podle magazínu Forbes naopak vzrostla průměrná hodnota 25 nejbohatších světových klubů ve srovnání s předchozím rokem o osm procent na 597 milionů dolarů (přes 12 miliard korun).

Ukrajinské a německé kluby v Poháru UEFA krotí optimismus

V Poháru UEFA se schyluje k tomu, že v semifinále dojde na pikantní vzájemné duely ukrajinských a německých mužstev, která velmi nadějně rozehrála čtvrtfinálové partie. Šachtar Doněck, Hamburk i Brémy, které před venkovními odvetami mají slibný dvoubrankový náskok, však euforii zatím krotí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele