Aktuality

Na baníkovce bude dohlížet 500 policistů

Na fotbalové fanoušky, kteří v pondělí přijedou na prvoligové utkání pražské Slavie a ostravského Baníku, bude v hlavním městě dohlížet zhruba 500 policistů. Zaměří se především na udržení veřejného pořádku v ulicích, metru a vlakových i autobusových nádražích.

Fergusonovi nevadí, že Taylor trestu unikl

Sir Alex Ferguson si posteskl, že disciplinární systém v Premier League je nepřehledný a zmatený. Na druhou stranu ale přiznal, že mu zas až tolik nevadí, že Steven Taylor nebude za svůj hrubý faul na Cristiana Ronalda dodatečně potrestán. Newcastle totiž v příštích zápasech narazí na Chelsea a Arsenal.

Beckham zůstává v Miláně

David Beckham zůstává v AC Milán. Dva dny před vypršením současné smlouvy se zástupci Milána dohodli s Beckhamovým mateřským klubem Los Angeles Galaxy na prodloužení hostování do konce sezóny. Na smlouvě už údajně chybí jen jeho podpis a celá věc by měla být dotažena během několika následujících hodin.

Ronaldo si říká o fauly svou arogancí, míní Wenger

Hvězda Manchesteru United Cristiano Ronaldo je častým terčem nevybíravých zákroků soupeřů. Podle manažera konkurenčního Arsenalu Arseneho Wengera je portugalský reprezentant příliš dobrý hráč, na druhé straně si o tvrdé zákroky říká svým chováním.

Balotelli při zápase zkolaboval, ale v nemocnici odmítl zůstat

Útočník Interu Milán Mario Balotelli, který během středečního semifinále Italského poháru v Janově zkolaboval, byl na vlastní žádost propuštěn z nemocnice. Podle serveru Sky Sports už osmnáctiletý hráč dokonce trénoval s týmem.

Ronalda při návratu na trávník vystrašilo šílenství novinářů

Bývalý nejlepší hráč světa Ronaldo přiznal, že šílenství, které kolem něj ve středu po jeho návratu na trávník po roční pauze rozpoutali brazilští novináři, ho pořádně vystrašilo.

Spoluhráči zvolili Jiránka kapitánem Spartaku

Obránce Martin Jiránek povede Spartak Moskva do nové sezony jako kapitán. Jednatřicetinásobný český reprezentant zvítězil ve čtvrtečním hlasování hráčů osmého týmu loňského ročníku ruské ligy. Jiránkovými zástupci byli zvoleni chorvatský brankář Stipe Pletikosa, záložník Denis Bojarincev a útočník Ivan Sajenko.

Feyenoord má problémy. Půjčil si na výplaty

Nizozemský klub Feyenoord Rotterdam má finanční potíže. Podle magazínu Voetbal International má dluhy ve výši sedmnáct milionů eur a dokonce si musel půjčit, aby mohl hráčům dát výplaty a zaplatil další okamžité výdaje.

Valencia zřejmě bude muset prodat svoje hvězdy

Valencie se stále nedostala z finančních problémů a konkurence si může dělat naděje na zisk jejích nejlepších hráčů. Pravděpodobnost letních odchodů Davida Silvy nebo Davida Villy připustilo klubové vedení.

Světové talenty: Robert Acquafresca

Mezi jedny z nenadanějších hráčů současného italského fotbalu patří jednoznačně Robert Acquafresca, jenž letos táhne skvělými výkony Cagliari Calcio, kde má na svém kontě již devět vstřelených gólů.

Ronaldo dostal po návratu mikrofonem do oka

Návrat k fotbalu po třinácti měsících skončil pro slavného brazilského útočníka Ronalda bizarním zraněním oka, které mu způsobil jeden z novinářských mikrofonů. Dvaatřicetiletý Brazilec naskočil ve středu v dresu Corinthians do utkání prvního kola Brazilského poháru.

Jarolím bude hrát za Hamburk ještě tři roky

Český reprezentant David Jarolím bude hrát v Hamburku až do roku 2012. Devětadvacetiletý záložník s německým klubem brzy prodlouží smlouvu, která mu měla vypršet na konci příští sezóny.

Druhá liga bude žít soubojem trojice favoritů o postup

Napínavou bitvu o postup mezi českou elitu nabídne jarní část druhé fotbalové ligy, která se po téměř tříměsíční přestávce rozběhne o víkendu. Trojice favoritů a žhavých adeptů je jasná a bylo by velkým překvapením, kdyby po skončení sezony do nejvyšší soutěže neproklouzl někdo z trojice Bohemians 1905, Jihlava a Dukla Praha

Kromkamp: Vím, že jsem dostatečně dobrý pro PSV

Hodně mizerou sezonu letos prožívá Jan Kromkamp. Jeho PSV Eindhoven se příliš nedaří, lépe na tom není ani sám hráč. Nizozemského obránce často brzdí zdravotní problémy, sebevědomí mu ale nechybí a hodlá se prosadit do základní sestavy...

Hradec chce zpět do popředí druhé ligy

Do popředí druholigové tabulky by se chtěli vrátit fotbalisté Hradce Králové, kterým po podzimu patří deváté místo. Do jarních odvet vstoupí Východočeši nedělním utkáním s Opavou, které bylo kvůli obavám z možných výtržností fanoušků hostujícího mužstva zařazeno mezi rizikové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele