Aktuality

Zlatá kopačka - první stále Janko, dotáhl se Di Vaio

Marc Janko stále vévodí pořadí o Zlatou kopačku pro nejlepšího klubového kanonýra Evropy. Za útočníkem Salcburku je barcelonský Samuel Eto'o, o třetí místo se dělí David Villa a Marco Di Vaio - nejlepší střelec letošního ročníku Serie A...

Cicinho má znovu vážně poraněné koleno. Musí na operaci

Obránce AS Řím Cicinha čeká dlouhá pauza od fotbalu. Osmadvacetiletý Brazilec si během včerejšího tréninku zpřetrhal vazy v koleni a během dnešního odpoledne se podrobí operaci.

Nedvěd bude bojovat, aby se v úterý proti Chelsea neloučil s LM

Záložník Pavel Nedvěd si v úterý buď uchová naději na to, že stále může pomýšlet na svůj první triumf v Lize mistrů, nebo se jeho sny definitivně rozplynou. Hráč, který se po sezoně chystá rozloučit s kariérou, se před odvetou osmifinále ocitl na osudovém rozcestí.

Fanoušci Baníku poničili nádraží v České Třebové a napadli revizora

Fanoušci Baníku Ostrava mířící do Prahy na zápas se Slavií dnes v České Třebové poničili nádraží a na několik desítek minut zablokovali expres do Prahy. Ve vlaku navíc napadli revizora Českých drah, který musel vyhledat lékaře. Dva vlaky s fanoušky jsou nyní na cestě do Prahy.

Aulas: Barcelona je obrovský favorit

Lyon ve středu čeká odveta osmifinále Ligy mistrů na hřišti Barcelony. Francouzskému mistru vyšel úvodní poločas prvního zápasu, po přestávce soupeř vyrovnal. Podle prezidenta Lyonu Aulase je Barcelona jasným favoritem na postup.

Musíme vyhrát titul, ví Klinsmann. Nyní má Bayern k cíli blíž

Bayern si o víkendu vylepšil pozici v tabulce i skóre, když doma rozstřílel Hannover pěti brankami. Trenér Jürgen Klinsmann po zápase neskrýval spokojenost, vysokou výhru ale bere jen jako jeden krůček k mistrovskému titulu.

Moyes by raději do Wembley až na finále

Manažer Evertonu David Moyes se těší na semifinále FA Cupu, ve kterém se jeho mužstvo postaví Manchesteru United. Není ale spokojený s tím, že se bude hrát ve Wembley.

Leverkusen registruje zájem o Barnettu, ale chce ho udržet

Německý Bayer Leverkusen potvrdil, že o záložníka Tranquillo Barnettu je zájem v zahraničí. Zejména v Premier League má švýcarský fotbalista velmi dobré jméno a o jeho služby stojí hned několik klubů. Nejvíc londýnský Arsenal.

Podle Mourinha je Chelsea ostudou Premier League

Trenér fotbalistů Interu Milán José Mourinho označil svůj bývalý klub Chelsea a také Arsenal s Liverpoolem za ostudu anglické ligy. Podle portugalského kouče je totiž důvodem nadvlády Manchesteru United v Premier League pouze jejich neschopnost.

Ronaldo oslavil návrat gólem už ve druhém zápase

Ve svém druhém utkání po návratu k fotbalu dal bývalý nejlepší hráč světa Ronaldo gól. Dvaatřicetiletý útočník dnes hlavičkou ve třetí minutě nastavení zařídil Corinthians remízu 1:1 v lize státu Sao Paulo. Blízko k brance měla někdejší hvězda AC Milán, Interu či Barcelony už v 78. minutě, kdy trefila břevno.

Beckham se těší, že bude vyhrávat s AC Milán i Los Angeles

Los Angeles Galaxy a AC Milán se dnes po týdnech jednání dohodly na prodloužení hostování Davida Beckhama. Informoval o tom dnes americký klub. Anglický reprezentant označil výsledek jednání mezi týmy za dohodu snů a dokonce k ní výrazně přispěl vlastními penězi.

Pochettino: Věříme, že se vše otočí

V hodně složité situaci je barcelonský Espanyol. Po výhře v derby nad Barcelonou to vypadalo, že se klub zvedá a má nakročeno ze sestupové zóny, poté ale následovaly další dvě porážky. Trenér Mauricio Pochettino každopádně panice nepropadá...

Je před námi ještě hodně práce, uvědomuje si Favre

V Hertě před letošní sezonou pomýšleli na evropské poháry, sezona 2008/2009 ale může být daleko úspěšnější. Berlínský klub včera vyhrál 3:1 na hřišti Energie Chotěbuz a na čele tabulky má k dobru již čtyři body...

Sissoko zraněn, může přijít o zbytek sezony

Juventus včera zvládl turínské derby a vyhrál 1:0 na hřišti konkurenčního FC, přesto v táboře Staré dámy nepanuje nejideálnější atmosféra. "Zavinil" to Mohamed Sissoko, který má zlomenou zánártní kůstku a v letošní sezoně si možná již nekopne...

Barcelona bez Puyola, Lyonu by v odvetě mohl chybět Benzema

Bez svých klíčových postav se budou muset obejít Barcelona a Lyon v odvetě osmifinále Ligy mistrů. Katalánský velkoklub jistě nastoupí bez kapitána Carlese Puyola, v sestavě francouzského mistra pak možná bude chybět Karim Benzema...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele