Aktuality

Barcelona se snaží získat brazilského útočníka Keirrisona

Barcelona by svou již tak silnou útočnou vozbu ráda posílila o vycházející hvězdu brazilského fotbalu Keirrisona. Za dvacetiletého kanonýra Palmeirasu podle brazilských médií nabízí 15 milionů eur (asi 392 milionů korun). Jednání se španělským celkem potvrdil Palmeiras na svých internetových stránkách.

D’Agostino stále nepochybuje o přestupu, nevylučuje zahraničí

Gaetano D’Agostino má v plánu opustit Udinese, na přestup do nějakého většího klubu si ale bude muset ještě počkat. Udinese se nedohodlo na podmínkách transferu s Juventusem, 27letý záložník ovšem i nadále věří slibu prezidenta Giampaola Pozza...

Bude se volit nové vedení svazu, favoritem je Ivan Hašek

Český fotbal dnes bude volit nové vedení. Pokud se na valné hromadě Českomoravského fotbalového svazu v pražském Národním domě nestane nic převratného, bude mít nejmasovější domácí sport nového předsedu, výkonný výbor a měl by se také vydat novým směrem vývoje.

Přestup Ronalda do Realu je hotový

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo, jenž je novou posilou Realu Madrid, dnes podepsal s vedením klubu šestiletý kontrakt. Definitivně tak byl dokončen přestup, který nemá svou výší ve fotbale obdoby.

Benfica získala Saviolu natrvalo

Argentinský útočník Javier Saviola odchází z Realu Madrid do portugalské Benfiky. Vedení lisabonského celku již příchod argentinského forvarda potvrdilo. Za jeho služby Realu zaplatí 5 milionů euro.

Italská fotbalová liga prodělala za devět let dvě miliardy eur

Prestiž italské fotbalové ligy stále klesá, což se projevuje mimo jiné na finanční situaci klubů. Každoročně týmy dohromady vykazují manko až 200 milionů eur (asi 5,2 miliardy korun). Od roku 2000 tak italské celky prodělaly již zhruba dvě miliardy eur (asi 52,11 miliardy korun). Uvedla to agentura SID s odkazem na italský deník Gazzetta dello sport.

Liverpool dokončil přestup Johnsona

Glen Johnson se oficiálně stal novou posilou Liverpoolu, který anglického reprezentačního obránce koupil z Portsmouthu a podepsal s ním smlouvu na čtyři roky. Kluby přestupuvou sumu nezveřejnily, podle ostrovních médií by se měla pohybovat kolem 18 milionů liber...

Střeštík přichází z Brna na roční hostování do Sparty

Fotbalová Sparta Praha dnes definitivně získala záložníka Marka Střeštíka, který přichází na Letnou na roční hostování z Brna. Sparťané zároveň mají možnost uplatnit na Střeštíka opci a získat jej natrvalo. ČTK to řekl tiskový mluvčí Sparty Ondřej Kasík.

Cissé definitivně přestupuje do Panathinaikosu

Panathinaikos ve středu informoval, že je velmi blízko získání Djibrila Cissého, a dnes již byl přestup francouzského útočníka dotáhnut. Cissé se řeckému celku upsal na čtyři roky, hráčův kmenový klub Marseille vyinkasuje sumu osmi milionů eur...

Přicházím dobýt Anglii, prohlásil Voronin

V uplynulé sezóně si Andrey Voronin v dresu Herthy BSC dokázal, že je to hráč kvalit evropského formátu, nyní ho čeká další výzva. Ukrajinský útočník se vrátil do Liverpoolu, kde už jednou neuspěl, jak ale slíbil, bude o místo v sestavě tvrdě bojovat...

Agent: Manchester stále chce Benzemu

Karim Benzema by podle nedávných prohlášení měl zůstat v Lyonu i pro příští sezónu, jeho velký nápadník Manchester United však další rok čekat nechce a francouzského útočníka by nejraději získal ihned. Prohlásil to hráčův agent Karim Djaziri, jenž i specifikoval Benzemovu cenu...

Alvés prý věděl, že dá v semifinále Poháru FIFA gól

Snad žádný z Brazilců si nepřál více, aby ho trenér Dunga pustil do semifinálového zápasu Poháru FIFA s JAR, než Daniel Alvés. 26letý obránce měl totiž tušení, že vstřelí branku. Do utkání nakonec zasáhl osm minut před koncem a v 88. minutě z přímého kopu vstřelil jediný gól zápasu, který posunul Brazilce do finále.

Mexes do Chelsea namířeno nemá

Sice se nedávno v médiích objevily informace o velkém zájmu Chelsea o služby stopera Philippe Mexese, agent Olivier Joanneaux vše ale dementoval. Jeho klient zřejmě zůstane i nadále v AS Řím.

Maradona podepsal v Argentině nový lukrativní kontrakt

Diego Maradona ve středu podepsal novou smlouvu u reprezentačního týmu Argentiny. Kontrakt vyprší na konci kvalifikace o mistrovství světa 2010, v případě postupu na šampionát bude ale automaticky prodloužen. Maradona se stane nejlépe placeným trenérem národního týmu v historii země, ve srovnání se svými předchůdci si vydělá dvojnásobek.

Saviola jedná o hostování v Benfice

Javier Saviola během své kariéry působil v Barceloně i v Realu Madrid, v posledních třech letech ale na hřišti příliš času nepobyl. To by se mělo změnit letos, argentinský útočník se chystá opustit hlavní město Španělska a velkou šanci na jeho angažování má Benfika...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele