Hulk chce do Anglie, daleko prý není přestup do Chelsea

01.06.2012, 09:57
Aktuality
Každým dnem se blíží odchod Hulka z Porta a je možné, že se brazilský reprezentační útočník stane velkou letní posilou Chelsea. Tu si za svého dalšího zaměstnavatele vybral belgický reprezentant Eden Hazard a vyloučen rozhodně není ani příchod Hulka...

Chelsea s Portem začala jednat o přestupu jihoamerického fotbalisty a podle některých zdrojů už oba kluby našly společnou řeč. Do Portugalska by údajně mělo putovat 38 milionů liber, přestože Hulk má v kontraktu výkupní klauzuli znějící na sto milionů eur.

Sám Hulk, který by se na Stamford Bridge mohl stát náhradou za Didiera Drogbu, spekulace zatím neřeší a vše nechává na agentovi. "Hulk touží po tom hrát kvalitnější soutěž s tím, že si chce zajistit místo v reprezentaci pro mistrovství světa v roce 2014. Takové požadavky splňuje Premier League," sdělil zástupce Hulka Theodoro Fonseca.

25letý útočník strávil v Portu poslední čtyři roky své kariéry, na stejně dlouhou dobu má ještě platný kontrakt. Celkem slavil se svými spoluhráči zisk sedmi velkých trofejí, za poslední dva roky dal v 91 zápasech 57 branek.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (795)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele