Aktuality

Seedorf se do Ajaxu prozatím nevrátí

Clarence Seedorf měl nabídku vrátit se do vlasti, ale podle slov trenéra Ajaxu Amsterdam Martina Jola ještě není na návrat připraven. Právě bývalý kouč Tottenhamu se ho totiž snažil do Ajaxu přivést.

Lyon reagoval na informace o Benzemovi, přestup do Realu se zatím nekoná

Hodně rušno bude v následujících hodinách a dnech okolo Karima Benzemy. Podle španělských deníků Marca a AS se s Lyonem na přestupu tohoto útočníka dohodl Real Madrid. Olympique ovšem něco podobného okamžitě vyvrátil...

Gallas se těší na další sezonu v Arsenalu

William Gallas by měl být i v příští sezoně oporou londýnského Arsenalu. Francouzský obránce měl v uplynulé sezoně na Emirates Stadium nejenom zdravotní problémy a mluvilo se a stále ještě mluví o jeho odchodu. Zájem o jeho služby má milánský Inter, Gallas ovšem na odchod nemyslí...

Dynamo Kyjev usiluje o návrat Ševčenka

Andrij Ševčenko by se mohl po deseti letech vrátit do Dynama Kyjev. Ukrajinský mistr už poslal Chelsea první nabídku za dvaatřicetiletého útočníka, nyní se čeká na odpověď z Londýna.

Erdinç přestoupil ze Sochaux do Paříže

Paris Saint Germain hlásí velkou posilu do útoku, ze Sochaux přichází turecký reprezentant Mevlüt Erdinç. PSG přestupovou částku nezveřejnilo, podle francouzských médií stál dvaadvacetiletý hráč přibližně osm a půl milionu eur.

S Ronaldem si vyhovíme, ujistil Kaká

Padesát tisíc fanoušků včera večer na stadionu Realu Madrid nadšeně přivítalo Brazilce Kaká, kterého klub na počátku června koupil z AC Milán za 68 milionů eur (asi 1,83 miliardy korun). Hvězdná posila pozdravila příznivce v bílém dresu s číslem 8, s kterým bude v královském klubu nastupovat.

Lucho González se stane nejdražší posilou v historii Marseille

Argentinský záložník Lucho González se stane nejdražší posilou v historii Olympique Marseille. Francouzský klub oznámil, že se s Portem dohodl na přestupové částce, která údajně činí osmnáct milionů eur. 28letý reprezentant ještě musí projít zdravotní prohlídkou.

Manchester dotáhl příchod Valencii

Manchester United definitivně získal Luise Antonia Valenciu z Wiganu. Přestupova suma, kterou za svou první letní posilu Rudí Ďáblové zaplatili, nebyla zveřejněna, známo ovšem je, že 23leté křídlo dnes úspěšně podstoupilo zdravotní prohlídku a poté podepsalo smlouvu na čtyři roky...

Brabec po vyhazovu ze Slavie zamířil do Ankarasporu

Obránce Erich Brabec po nedávném překvapivém konci v pražské Slavii, kde se už nehodil do plánů trenéra Karla Jarolíma, našel nového zaměstnavatele a od nové sezony posílí turecký Ankaraspor. Brabec již jedno v Turecku působil, před čtyřmi lety hrál za Kayserispor.

Kanonýr Doyle je nejdražší posilou Wolverhamptonu v historii

Nováček anglické ligy Wolverhampton získal z Readingu irského reprezentačního útočníka Kevina Doylea. Podle BBC by se přestupová částka měla pohybovat okolo 6,5 milionu liber (téměř 200 milionů korun), což je rekord v historii klubu. 25letý střelec se "Wolves" upsal na čtyři roky.

Barcelona reaguje, Eto'ovi nabídla novou smlouvu

FC Barcelona se podle všeho Samuela Eto'oa vzdát nechce. Klub dnes na oficiálních stránkách oznámil, že hráči byla předložena nabídka na prodloužení smlouvy o další dva roky. Vedení tak zároveň reagovalo na zájem Manchesteru City i na kritiku agenta hráče.

Šimunić opouští Berlín, přestupuje do Hoffenheimu

Hoffenheim po bídném jaru mohutně posiluje, jako pátou letní posilu získal z Herthy BSC Josipa Šimuniće. 31letý chorvatský obránce, který se narodil v Austrálii, stojí bohatý vesnický celek sedm milionů eur a v TSG podepsal tříletý kontrakt. Přestup oznámily oba kluby na oficiálních stránkách...

Hašek se sešel se Strakou, ten u reprezentace pokračovat nebude

Fotbalový trenér František Straka již nebude pokračovat u českého národního týmu. ČTK to oznámil nový svazový předseda Ivan Hašek po dnešní schůzce. Hašek svému někdejšímu spoluhráči ve Spartě i reprezentaci poděkoval za jeho dočasné působní u mužstva po odchodu Petra Rady.

Za korupci potrestaný Moggi by mohl působit v Boloni

Bývalý šéf Juventusu Turín Luciano Moggi by se mohl vrátit k fotbalu ve službách Boloni. Trest za korupci mu sice skončí až za dva roky, podle listu La Gazzetta Dello Sport ho však klub chce zaměstnat jako poradce, což pravidlům neodporuje.

Güiza po roční zkušenosti v Turecku chce zpět do vlasti

Španělský útočník Daniel Güiza oznámil, že by se po roce opět rád vrátil do Primera División. Güiza po mistrovství Evropy 2008 následoval reprezentačního kouče Aragonése, když z Mallorky přestoupil do Fenerbahce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele