Nezmar i Janů budou v Liberci pokračovat, mají smlouvy na rok

11.06.2012, 10:26
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
Squinty

Snad ta LM vyjde..

Reagovat
Ronaldo.com

bylo by to hodně dobré pro český fotbal a to ani nemluv jaký přínos by to mělo pro liberec! třeba by konečně vyprodali víckrát než 2x za sezonu :D

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že i EL by pro Liberec byla úspěch. S trochou štěstí klapne

Reagovat
Alf da Gama

Reagovat
smazaný uživatel

Liberecký Zanetti

Reagovat
REPLIKATOR

Legendy

Reagovat
Robbie

co je stím Keličem skončila mu smlouva ?

Reagovat
smazaný uživatel

AS řím prý.

Reagovat
Chlupatá máma

ne

Reagovat
exse

To s tím že mu končí smlouva byla kachna, smlouvu prodloužil loni a měl by ji mít ještě na 2 roky. Co se týče přestupu tak tomu moc šancí nedávám, to by se fakt musel najít někdo jako AS, který by zaplatil hodně peněz, jinak věřím že se ho vedení bude snažit udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně peněz? Jakou má podle tebe cenu, respektive za kolik ho vedení s klidným srdcem střelí?

Reagovat
exse

Vedení by ho už loni málem střelilo do YB Bern, ale neprošel zdravotní prohlídkou nebo prostě na něčem to selhalo a nikdo neví na čem, ta částka se prý pohybovala okolo 1m eur. Já osobně bych ho neprodal za míň než 2m eur a jeho potenciální cena je ještě vyšší, on byl a je považovanej za velkýho talenta a pořád se kolem něj točí velký kluby, psalo se o Ajaxu, CSKA a myslím že i o někom z Itálie. Před dvěma rokama dělal kapitána Chorvatské U19, která byla 3. na ME a teďka hraje základ v U21 a v lize už má přes 50 zápasů. Takže pokud se dostanem do LM nebo aspoň té EL a on bude hrát stejně dobře jako hrál na jaře, tak věřím že bychom ho mohli střelit i za víc než ty 2m eur.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli si sledoval pravidelne zapasy Slovanu, tak bys sam uznal, ze Kelic je jeden z tech top na svem postu v GL... mlady, pohyblivy, silny ve vzduchu.. a nepamatuju, ze by kdy chyboval .. bohuzel pro nej se ted ve Slovanu probiraji jmena jako Stajner, Gebre, Breznanik a on zustava v povzdali netceny ..

Reagovat
smazaný uživatel

Janů na to nemá.

Reagovat
Alan_Shearer

asi jsi letos nevidel moc zapasu Slovanu ..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty ses jasnej ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele