Aktuality

Trenérem Belgie byl jmenován Advocaat

Někdejší trenér nizozemské reprezentace Dick Advocaat bude trénovat další zemi Beneluxu, tentokrát Belgii. Dnes byl Advocaat do této funkce oficiálně jmenován. Potvrdilo se tak to, o čem se již několik měsíců nahlas hovořilo.

Zé Roberto míří do Hamburku

Novým působištěm brazilského fotbalisty Zé Roberta by se měl stát Hamburk, rival jeho posledního zaměstnavatele Bayernu Mnichov. Podle hráčových slov jsou jednání v pokročilé fázi.

Real získal z Lyonu kanonýra Benzemu

Real Madrid dnes získal další výraznou posilu. Z Lyonu do "Bílého baletu" míří kanonýr Karim Benzema. O přestupu na svých internetových stránkách informoval francouzský klub, který za svou hvězdu dostane 35 milionů eur (asi 902 milionů korun), s případnými bonusy dokonce až 41 milionů.

Davis na druhý pokus přichází do Boltonu

Až jako volného hráče se podařilo manažerovi Boltonu Gary Masonovi přivést do mužstva Seana Davise z Portsmouthu. Přechod se zrealizoval jen šest měsíců poté, co Portsmouth za tohoto hráče odmítl nabídku 3,5 milionů liber právě od Wanderers.

Košťál oblékne dres nováčka rakouské ligy

Obránce Pavel Košťál opouští po více než pěti letech Slovan Liberec a přestupuje do týmu nováčka rakouské ligy Magna Wiener Neustadt. Osmadvacetiletý fotbalista podepsal podle agentury APA s klubem smlouvu na dva roky.

Panathinaikos posílil záložník Leto

Argentinský fotbalista Sebastián Leto posílil Panathinaikos Atény. Řecký klub za dvaadvacetiletého záložníka Liverpoolu údajně zaplatil čtyři miliony eur. Podle agentury AP podepsal hráč s Panathinaikosem pětiletou smlouvu a vydělá si 1,2 milionu eur ročně.

Zelenka má pozvednout útok Bohemians 1905 v první lize

Zkušený útočník Luděk Zelenka je zatím největší posilou fotbalistů Bohemians 1905, kteří se po roce vracejí do první ligy. Pětatřicetiletý střelec, kterému schází jen osm branek k pokoření hranice 100 gólů v nejvyšší soutěži a vstupu do Klubu ligových kanonýrů, přichází do "dolíčku" na půlroční hostování z druholigové Dukly Praha.

Atlético získalo k Ujfalušimu do obrany stopera Juanita

Španělský reprezentační stoper Juanito se stal novou posilou fotbalistů Atlétika Madrid, kam přestoupil zdarma ze sestupujícího Betisu Sevilla, kde mu skončila smlouva. Dvaatřicetiletý hráč přichází i jako konkurence pro českého stopera Tomáše Ujfalušiho. Atlético přestup dnes potvrdilo na svých internetových stránkách.

Černý je z Hamiltonu zpět a znovu trénuje v Olomouci

Působení brankáře Tomáše Černého ve skotském Hamiltonu je zřejmě už definitivně minulostí. Čtyřiadvacetiletý gólman se dnes po dvouletém hostování v ostrovním klubu znovu připojil k fotbalistům Olomouce a není vyloučeno, že ve čtvrtém celku minulé sezony zůstane.

De la Red svůj návrat minimálně o rok odloží

Záložník Realu Madrid Ruben de la Red, jenž v říjnu minulého roku během utkání zkolaboval, svůj návrat na zelené trávníky na doporučení lékařů minimálně o rok odloží.

V Juventusu chtějí Nedvěda do realizačního týmu

Pavel Nedvěd se krátce po ukončení fotbalové kariéry může vrátit do služeb Juventusu v jiné pozici. Ředitel turínského klubu Giovanni Cobolli Gigli dnes uvedl, že by Nedvěda rád viděl na zatím blíže nespecifikovaném postu v realizačním týmu, v němž by pomáhal trenéru Cirovi Ferrarovi.

Seedorf se do Ajaxu prozatím nevrátí

Clarence Seedorf měl nabídku vrátit se do vlasti, ale podle slov trenéra Ajaxu Amsterdam Martina Jola ještě není na návrat připraven. Právě bývalý kouč Tottenhamu se ho totiž snažil do Ajaxu přivést.

Lyon reagoval na informace o Benzemovi, přestup do Realu se zatím nekoná

Hodně rušno bude v následujících hodinách a dnech okolo Karima Benzemy. Podle španělských deníků Marca a AS se s Lyonem na přestupu tohoto útočníka dohodl Real Madrid. Olympique ovšem něco podobného okamžitě vyvrátil...

Gallas se těší na další sezonu v Arsenalu

William Gallas by měl být i v příští sezoně oporou londýnského Arsenalu. Francouzský obránce měl v uplynulé sezoně na Emirates Stadium nejenom zdravotní problémy a mluvilo se a stále ještě mluví o jeho odchodu. Zájem o jeho služby má milánský Inter, Gallas ovšem na odchod nemyslí...

Dynamo Kyjev usiluje o návrat Ševčenka

Andrij Ševčenko by se mohl po deseti letech vrátit do Dynama Kyjev. Ukrajinský mistr už poslal Chelsea první nabídku za dvaatřicetiletého útočníka, nyní se čeká na odpověď z Londýna.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele