Aktuality

Lucio zuří, případný odchod ale nebude znamenat problém

Bayern Mnichov získal již řadu zvučných posil, kterým bude muset udělat místo několik hráčů současného kádru a mezi nimi by údajně mohl být také Lucio, s nímž nový trenér Louis van Gaal prý nepočítá. Brazilský obránce z toho příliš velkou radost nemá, na druhou stranu pro něho odchod z Bavorska nebude znamenat žádný problém...

Van Nistelrooy chce další šanci v Realu Madrid

Ruud van Nistelrooy za sebou má sezonu, jejíž většinu strávil kvůli zranění na marodce. Real Madrid navíc plánuje nákup několika skvělých ofenzivních hráčů, a tak se mluví o odchodu nizozemského útočníka. Ten by se ovšem raději popral o místo v sestavě Bílého baletu...

Agent: Giovinco zůstane v Juventusu, o tom vás mohu ujistit

Sebastian Giovinco stále patří mezi velké talenty italského fotbalu, v Juventusu ale nedostává dostatek příležitostí ukázat se na hřišti a spekuluje se o tom, zda by pro něho nebylo lepší odejít jinam. To ovšem vylučuje jeho agent...

Lopera je připraven prodat Betis

Betis letos potkala katastrofa v podobě pádu do Segunda División, brzy ovšem fanoušci sevillského klubu můžou mít opět alespoň částečnou radost. Po jejich výzvě vážně uvažuje o prodeji klubu Manuel Ruiz de Lopera, kterému přívrženci Betisu přisuzují hlavní vinu za sestup...

Johnson nakonec zamíří do Liverpoolu

Liverpool vyhrál přetahovanou s Chelsea o obránce Glena Johnsona z Portsmouthu. Pravý bek anglické reprezentace dnes souhlasil se svým přestupem na Anfield Road, Portsmouth za něj podle informací britského tisku získá 17,5 milionu liber (asi 536 milionů korun).

Engelaar se vrací do vlasti, upsal se PSV

Orlandu Engelaarovi se angažmá v německé bundeslize vůbec nevydařilo, a proto je jistě rád, že zamíří zpět do Nizozemska. Vytáhlého záložníka si do PSV Eindhoven vyžádal Fred Rutten, jenž si ho přivedl i před rokem do Schalke...

Manchester City dotáhl přestup Santa Cruze

Roque Santa Cruz definitivně odchází z Blackburnu a od příští sezóny bude hrát za Manchester City. 27letý útočník dnes u svého nového zaměstnavatele úspěšně podstoupil zdravotní prohlídku a podepsal smlouvu na čtyři roky, Blackburn by si měl přjít na částku kolem 18 milionů liber...

Morávek: Nechci, aby mě Schalke vnímalo jako promrhané peníze

Jeden z největších talentů českého fotbalu Jan Morávek se dnes rozloučil s pražskými Bohemians 1905 a v úterý už natrvalo zamíří do Schalke 04, kam před pár dny přestoupil. 19letého středopolaře čeká v Německu v nejbližších dnech zařizování nového bytu a od čtvrtka už začne s novým týmem přípravu na nadcházející sezonu.

Ljevakovičova svatba? Řekneš ano a končíš

Hektickou dovolenou má za sebou teplický záložník Admir Ljevakovič, jenže po rušné sezoně ho to ani příliš nepřekvapilo. Pětadvacetiletý bosenský záložník, který na jaře přilákal pozornost několika zahraničních klubů, se totiž stihl propracovat do širšího kádru bosenské reprezentace, nabídku odmítnout a místo toho se oženit.

Owen: Mám spoustu nabídek

Nad budoucností Michaela Owena zatím stále visí otazník. On sám si ale o příští angažmá starosti nedělá. O jeho služby se prý uchází mnoho zájemců, a to jak z Anglie, tak i ze zahraničí. Konkrétní však zatím není.

Olomoučtí fotbalisté poletí na Island, nebo do Walesu

Fotbalisty Sigmy Olomouc čeká ve druhém předkole premiérového ročníku Evropské ligy islandský Fram Reykjavík, nebo The New Saints z Walesu. Rozhodl o tom dnešní los v sídle UEFA ve švýcarském Nyonu. V soutěži, která nahradila Pohár UEFA, bude hrát Sigma první zápas 16. července doma, odvetu o týden později na hřišti soupeře.

Kluby bez vyhřívaných trávníků se vyhnou finanční sankci

Prvoligové fotbalové kluby bez vyhřívaného trávníku se nemusí bát toho, že by v příští sezoně byly finančně trestány. Výkonný výbor ČMFS sice před dvěma týdny navrhl, aby jim bylo strženo půl milionu z obnosu, který obdrží od marketingové společnosti STES, ale kluby na dnešním ligovém shromáždění možnost pokuty zavrhly.

Lippi čelí kritice, že příliš sází na mistry světa

Ihned po vyřazení Itálie z Poháru FIFA se pustila tamní média do kritiky kouče Marcella Lippiho, jenž prý příliš lpí na hráčích, se kterými před třemi lety vyhrál mistrovství světa. Po porážce 0:3 od Brazílie je terčem útoku především obrana.

Sparta získala na hostování Kaloudu

Sparta Praha získala na roční hostování záložníka Luboše Kaloudu z CSKA Moskva. ČTK to oznámil sportovní ředitel klubu Jakub Otava. Dvaadvacetiletý Kalouda se na českou scénu vrací po roce a půl - loni v březnu přestoupil z Brna, ale v armádním moskevském klubu se neprosadil.

Los 1. a 2. předkola Ligy mistrů

Fotbalisté Slovanu Bratislava vstoupí do kvalifikace o Ligu mistrů v Bosně. Los druhého předkola v sídle UEFA v Nyonu dnes svěřencům trenéra Dušana Uhrina staršího přidělil klub Zrinjski Mostar. Oba čeští zástupci Slavia a Sparta vstoupí do soutěže až ve 3. předkole, které se bude losovat 17. července.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele