Aktuality

Bruce vyhlíží přestup Darrena Benta

V nejbližší době by měl Darren Bent přestoupit z Tottenhamu do Sunderlandu. Pětadvacetiletý útočník včera úspěšně prošel zdravotní prohlídkou a transfer by měl být během čtyřiadvaceti hodin definitivně hotov.

Manchesteru United se zranil brankář van der Sar

Přibližně osm týdnů bude Manchesteru United chybět Edwin van der Sar. Zkušený brankář musel na operaci poraněné ruky a přijde tak o začátek nové sezóny.

Sparťany v Aténách zlomil gól těsně před poločasem

Gól inkasovaný těsně před poločasem včerejší odvety se klíčovou měrou podepsal na vyřazení pražské Sparty v souboji s Panathinaikosem Atény v 3. předkole Ligy mistrů. Myslí si to sami sparťané, kteří v Řecku prohráli 0:3 a a neudrželi náskok po prvním utkání, kdy na Letné vyhráli 3:1.

Rosický si za další cíl dal návrat do reprezentace

Tomáš Rosický se prý už těší na to, až si zase zahraje za národní tým. Reprezentační dres vinou dlouhodobých problémů s podkolenní šlachou oblékl naposledy v listopadu 2007 v duelu se Slovenskem a shodou okolností právě v souboji s bývalým federálním partnerem by se mohl do národních barev vrátit v zářijovém kvalifikačním duelu o postup na mistrovství světa.

V Mainzu nastal pár dní před startem bundesligy chaos

Ačkoliv by se mohlo na první pohled zdát, že se budou hráči druhého celku loňské 2. bundesligy Mainzu těšit na návrat mezi elitu, pravda bude asi trochu jiná. Vedení totiž těsně před startem nové sezony vyhodilo hlavního trenéra Andersena a s ním i jeho asistenta Kramnyho, tým navíc kosí zranění...

Real se dohodl s Liverpoolem na přestupu Xabiho Alonsa

Xabi Alonso se s největší pravděpodobností stane další velkou posilou Realu Madrid. Bílý balet se již dohodl na přestupové částce s Liverpoolem, který by podle anglických médií měl vyinkasovat sumu kolem 30 milionů liber. Dohodu oznámily oficiální stránky Reds...

Ukrajinský prezident zablokoval další peníze pro fotbalové Euro

Ukrajinský prezident Viktor Juščenko zablokoval návrh zákona, který měl uvolnit další peníze pro přípravu mistrovství Evropy v roce 2012. Částka 870 milionů eur (přes 22 miliard korun), kterou měla vyplatit Národní banka, bude použita k jiným účelům. Juščenko se tak rozhodl z obav o stabilitu národní měny.

UEFA: Klubům, které budou přeplácet Manchester City, hrozí kolaps

Přestupové částky, které platí bohaté kluby za nové hráče, stejně jako vysoké platy přicházejících hvězd znepokojují zástupce evropské unie UEFA. Anglickým týmům, které se budou pokoušet konkurovat rozhazujícímu Manchesteru City, hrozí podle dnešního vyjádření generálního sekretáře UEFA Davida Taylora finanční kolaps.

Emana se blíží přestupu do Valencie

Achille Emana nechce hrát s Betisem druhou ligu a přání by se mu mělo vyplnit. O kamerunského reprezentanta se vážně zajímá Valencia a i podle slov 27letého záložníka je přestup blízko.

Real Madrid prý vyplatí Míchela Salgada ze smlouvy

Real Madrid pokračuje omlazování kádru, podle španělských médií se ve středu oficiálně rozloučí s obráncem Míchelem Salgadem. Třiatřicetiletý Španěl by měl jako kompenzaci za předčasné ukončení kontraktu od Bílého baletu dostat asi tři miliony eur.

Magera chce pomoci Temešváru vyřadit Hübschmanův Šachtar

Hned 3. předkolo Ligy mistrů by mohlo přinést velkou senzaci. Poslední vítěz Poháru UEFA Šachtar Doněck totiž čelí hrozbě vyřazení, protože v prvním utkání doma jen remizoval 2:2 s rumunským Temešvárem.

Laštůvka přestoupil do Dněpropetrovsku

Přestup gólmana Jana Laštůvky ze Šachtaru Doněck do Dněpru Dněpropetrovsk je hotov. Sedmadvacetiletý český brankář dnes stvrdil přesun mezi dvěma ukrajinskými kluby podpisem tříleté smlouvy. Podle neoficiálních informací za něj Dněpr zaplatil 2,5 milionu eur (64,5 milionu korun).

Phillips je připraven bojovat o místo v sestavě Birminghamu

Kevin Phillips si ještě jednou zahraje v Premier League. Již 36letý útočník loni pomohl Birminghamu k postupu mezi anglickou elitu a sám moc dobře ví, že nebude mít jisté místo v základní sestavě, nic ale nevzdává a hodlá bojovat...

Musíš hrát, vzkazuje Domenech opomenutému Vieirovi

Trenér francouzské reprezentace Raymond Domenech zveřejnil nominaci na kvalifikační duel o postup na MS 2010 na Faerských ostrovech a mezi vybranými chyběl Patrick Vieira. Domenech se svým bývalým kapitánem počítá, na dálku mu ale vzkazuje, že k nominaci musí pravidelně hrát...

Sergio Garcia se na odchod z Betisu nechystá

Sergio Garcia před rokem slavil se španělskou reprezentací triumf na evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku, nyní se připravuje na sezonu v Segunda Division. Jeho Betis loni opustil španělskou elitu a bývalý tahoun Zaragozy je připraven pomoci sevillskému klubu zpět do Primera Division...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele