Aktuality

Tyto chyby už nesmíme opakovat, uvědomuje si Casillas

Real Madrid zvládl včerejší derby s Atletikem a po dvou hodinách se znovu dotáhl na rozdíl jediného bodu k Barceloně. Bílý balet dlouho držel otěže zápasu pevně ve svých rukou, v závěru se ale nakonec musel o tři body strachovat. Brankář Iker Casillas moc dobře ví, že podobné chyby jeho spoluhráči již nesmí opakovat...

Mahmutovič rozhodl boj o podzimní trůn, ale ani neví jak

Dvě minuty po přestávce si našel kolmý pas, rozkmital nohy a v tu ránu byl na vápně. Prudká střela z kopačky útočníka Aidina Mahmutoviče, která do sítě doputovala přes konečky prstů brankáře Michala Špita, břevno a pak zase patu brankáře, rozhodla šlágr 14. kola ligy i to, kdo po polovině soutěže povede tabulku.

Plíšek: Byl to možná vůbec nejtěžší zápas na podzim

Teplický trenér Jiří Plíšek připustil, že jeho tým vyhrál proti Jablonci s notnou dávkou štěstí. "Byl to možná vůbec nejtěžší zápas na podzim, v prvním poločase jsme se nedokázali skoro dostat do hry. Odražené míče i kombinace byly dlouho na straně Jablonce. Změnilo se to až s přeskupením hráčů, které jsme udělali o přestávce," řekl Plíšek.

Toni odjel po střídání ze stadionu a hrozí mu trest

Útočníkovi Bayernu Mnichov Lukovi Tonimu hrozí trest od vedení klubu. Italský reprezentant dnes po vystřídání během přestávky bundesligového duelu se Schalke odjel ze stadionu domů.

Liberecké vedení odvolalo Škorpila, tým povede Petřík

Vedení fotbalistů Liberce odvolalo bezprostředně po dnešním domácím debaklu 0:4 s Olomoucí hlavního kouče Ladislava Škorpila a dva z asistentů Luboše Kozla a Radima Nečase. Mužstvo dočasně povedou Josef Petřík a trenér brankářů Milan Veselý. Novináře o tom informoval ředitel klubu Libor Kleibl.

Spartaku Moskva se po prohře v Samaře vzdálil titul

Šance fotbalistů Spartaku Moskva na zisk mistrovského titulu v ruské lize se značně zmenšily po dnešní porážce 1:2 v Samaře. Dvě kola před koncem ztrácí Spartak bod na obhájce loňského prvenství z Kazaně, kteří přitom nastoupí ke svému utkání 28. kola až v neděli na stadionu CSKA Moskva.

Jagielka a Arteta za sebou mají další operaci, jejich návraty se odkládají

Velkou smůlu mají Phil Jagielka a Mikel Arteta. Fanoušci Evertonu se již začínali těšit na návraty svých hráčů, kteří se po dlouhodobých zraněních měli zapojit do tréninku. Místo toho si oba protáhnou svá působení na marodce, v jejich léčbě se totiž vyskytly problémy a oba museli na další operaci...

Kuszczak zkritizoval Van der Sara. Podle Fergusona žertoval

Rezervní brankář Manchesteru United Tomasz Kuszczak se pustil do kritiky jedničky úřadujícího anglického šampiona Edwina van der Sara. Polský gólman si v rozhovoru pro klubovou televizi postěžoval, že nizozemský brankář mu vůbec nepomáhá.

Podle Skibbeho vyhraje Leverkusen ligu

Leverkusen ve večerejší bundesligové předehrávce jasně přehrál Frankfurt. Trenér Eintrachtu Michael Skibbe si myslí, že jeho tým prohrál s budoucím německým mistrem. Leverkusen má díky výhře jistotu, že do dalšího kola přetrvá na prvním místě tabulky.

Italové prodali televizní práva na Serii A za 4,7 miliardy korun

Celosvětová televizní práva na italskou Serii A získala na sezony 2010/11 a 2011/12 společnost MP & Silva, mezi jejíž klienty patří BBC, ESPN nebo Eurosport. Za dva ročníky jedné z nejkvalitnějších soutěží světa zaplatí 181,5 milionu eur (zhruba 4,7 miliardy korun). V pátek to oznámila Italská fotbalová liga.

Ivanschitz je ve formě, Constantini ho ale ignoruje

Trenér rakouské reprezentace Dietmar Constantini včera zveřejnil nominaci na přátelské utkání proti Španělsku, k úžasu mnoha lidí v ní však opět chyběl Andreas Ivanschitz. Záložník Mainzu má momentálně parádní formu, podle Constantiniho se ale jeho tým v posledních utkáních zlepšoval i bez něj...

Páté místo by bylo skvělé, domnívá se Hopp

V Hoffenheimu neprožívají tak skvělý podzim jako před rokem, přesto v malém, avšak bohatém klubu panuje spokojenost. TSG 1899 je před dvanáctým kolem na páté příčce a právě takové umístění na konci sezóny by si přál mecenáš klubu Dietmar Hopp...

Musíme hrát jako tým, požaduje Ancelotti

Velký šlágr čeká v neděli podvečer anglickou Premier League, na Stamford Bridge se utká vedoucí Chelsea s druhým Manchesterem United. Manažer domácích Carlo Ancelotti před zápasem upozorňuje, že důležitý bude výkon celého týmu a nikoliv jen ve formě hrajícího kanonýra Didiera Drogby...

Ve španělské lize kvůli daním stávka nebude

Vedení španělské profesionální fotbalové ligy (LFP) se rozhodlo nezahájit stávku kvůli blížící se úpravě daňového systému, kterou hrozilo v týdnu. Místo toho plánuje LFP sestavit komisi a zahájit dialog s vládou, jež přelomovou daňovou reformu navrhla.

Mazuch nejspíš zůstane v Anderlechtu, myslí i na reprezentaci

Český obránce a kapitán reprezentace do 20 let na nedávném mistrovství světa Ondřej Mazuch zůstane nejspíš i nadále v belgickém Anderlechtu, kde je na hostování z italské Fiorentiny. Bruselský klub má o něj zájem a v lednu by mohl s hráčem podepsat smlouvu na čtyři roky. ČTK a Českému rozhlasu to řekl Mazuch.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele