Prandelli: Pirlo chce dál reprezentovat

06.10.2012, 11:40
Aktuality
Prohlášení Zvonimira Bobana o tom, že by Andrea Pirlo měl raději ukončit reprezentační kariéru a soustředit se jen na klubový fotbal, strhlo vášnivou debatu mezi fanoušky i odborníky. Trenér Cesare Prandelli však nic měnit nehodlá, a zajedno s ním je prý i sám hráč...

"Vedli jsme spolu nedávno konverzaci. Stále cítí, že chce být spojován s tímto modrým dresem. Chce nás dostat na MS 2014 a být dále důležitým hráčem," vyvrací veškeré domněnky Prandelli.

Pirlo má za sebou skvělý turnaj v Polsku a na Ukrajině, na němž Italové dokráčeli až do finále. Samotný 33letý dirigent byl často zmiňován coby neoficiální hráč šampionátu. Vstup do nového ročníku mu však příliš nevyšel; a italská reprezentace se navíc čím dál více začíná opírat o talentované mládí.

"Myslím, že týmy opět začaly investovat do mládeže, což je správná volba. Trpělivost je potřeba, ale kvalita je tam už teď," řekl Prandelli na toto téma Raisportu v rozsáhlém pátečním rozhovoru.

Během něho zároveň proklamoval, že před dalšími kvalifikačními duely chystá změny. Italové jsou zatím po dvou kolech na čtyřech bodech, což je na Apeninském poloostrovu bráno spíše jako neúspěch.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (24)

Přidat komentář
Melchior

bez něj by prostě pořád byli poloviční.. on, DDR a Marchisio by měli v záloze táhnout Azzuri touhle kvalifikací a hlavně.. až budou v červnu v Praze, tak je chci vidět

Reagovat
Yanek

Jak tu byl nedávno článek o tom, že chce Gila reprezentovat, tak by podle mého názoru měl rozhodně dostat pozvánku Stephan. A určitě by neměl hrát druhé housle, momentálně má nejlepší formu ze všech a třeba s Giovincem ho zatím vůbec nejde srovnávat.

Reagovat
DelPiero137

Vyzera to ze mu to slape, sancu by si zasluzil. Bohuzial si tiez neviem predstavit ako by sa dalo Gia vyuzit.

Reagovat
Benesse

Tak s tým súhlasím, Stephan má formu ako hrom a Giovinco stále hľadá sám seba. Možno tými zmenami myslel aj práve toto

Reagovat
smazaný uživatel

jak už jsem říkal před sezonou, tenhle ročník bude Stephanův, chci ho jednoznačně vidět v A týmu

Reagovat
panca

zatim me hodne prekvapuje to jsem od nej necekal. Pripadal mi neco podobnyho jako paloschi

Reagovat
smazaný uživatel

Paloschi je typ hráče do vápna, něco jako Pazzini nebo Gilardino. Stephan je schopný si vzít míč a jít sám na sebe, občas je to někdy až moc, co jsem koukal na U21, ale myslí to dobře. Je to hodně chytrej hráč a rozumí si s míčem. Nebojí se jít jeden na jednoho. Zatím zraje dobře, navíc má teď u vás v AC ideální příležitost, je nejlepším útočníkem, Zlatanův odchod mu pomohl a může tak sbírat zkušenosti v elitním klubu. To se nepoštěstí každému. Moc fandím, už jen z toho důvodu, že je moje výšková a váhová kategorie mohl by si brzo říct o místo v reprezentaci. Když tam můžou být Pazzo, Destro nebo Borini, tak on tam být musí.

Reagovat
panca

prave mi takovej typ do vapna pripadal. Proste z kazde pozice rana z prvni, ale on je na tom technicky slusne, dokaze i nahravat, kope rohy atd. Vypada celkem komplexne. Uvidime, co s nim provede navrat pata

Reagovat
smazaný uživatel

Patův návrat ho neovlivní, protože Pato se za několik málo zápasů určitě zase vrátí na marodku, já už mu prostě nevěřím. Ale duo Pato - El Shaar má v sobě pořádnou sílu. Otázkou by pak bylo, co s Robinhem, a je tu i Pazzo. Každopádně Stephan je teď ve formě, a Allegri ho bude dál stavět, vypadá to, že si El Shaar získal jeho důvěru, čemuž se nemůžeme podle jeho výkonů vůbec divit. Uvidíme, já ho budu dá sledovat, jako většinu reprezentantů.

Reagovat
Votas

Cassano

Reagovat
Milan.B

takych hracov ako Pirlo je uz len hrstka, futbalovy elegan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Pirlo je pán hráč a Cesare je pán trenér a elegán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nedokážu pochopit jak ho mohlo AC prodat...

Reagovat
Milan.B

nechcel zlavit s platu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AC ho neprodalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom nechápeš?

Reagovat
panca

casto zraneny bez motivace plus velky plat

Reagovat
Sasha

1) ho neprodali

2) mel velky plat

3) byl casto zraneny

4) kdyby zustal tak by v acm nehral urcite tak jako hraje ted juve, zlepsil se protoze ma kolem sebe behavejsi hrace, coz by v acm nenastalo

Reagovat
cervo

"zlepsil se protoze ma kolem sebe behavejsi hrace, coz by v acm nenastalo"

no vidis a nastalo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele