Aktuality

Japonsko nahradí na šampionátu Jižní Ameriky Kostarika

Fotbalisté Kostariky si místo Japonska zahrají na mistrovství Jižní Ameriky. Asijský tým měl na turnaji startovat jako host, kvůli problémům s poskládáním mužstva se však odhlásil.

Kaká se chce dostat do formy a nadále hrát za Real Madrid

Brazilec Kaká zatím v dresu Realu Madrid nepředvedl veškeré své schopnosti, rád by to ale změnil v následující sezóně. Devětadvacetiletý záložník je sice spojován s odchodem ze španělské metropole, podle svých slov ale o změně dresu neuvažuje...

Sedmnáctka se utká s USA, Uzbekistánem a Novým Zélandem

Čeští reprezentanti do 17 let si při své premiérové účasti na mistrovství světa v Mexiku zahrají ve skupině proti USA, Uzbekistánu a Novému Zélandu. Rozhodl o tom dnešní los v koncertním sále Sala Nezahualcóyotl v mexické metropoli.

Ferguson s Ancelottim dostali varování za pochvalu sudího

Nejen za kritiku rozhodčích mohou být trenéři potrestáni. Alex Ferguson z Manchesteru United a jeho kolega z Chelsea Carlo Ancelotti dostali od anglické Fotbalové asociace (FA) napomenutí za to, že pochválili sudího Howarda Webba.

Van Bommel a Roma zůstávají v AC Milán

AC Milán pár dní po oslavách titulu již dává dohromady kádr pro novou sezónu a jeho součástí i nadále budou Mark van Bommel a Flavio Roma. Nizozemský defenzivní brousek a náhradní brankář u Rossoneri o rok prodloužili a nový kontrakt si vysloužil také Thiago Silva...

Slavia a Ústí se odvolaly proti neudělení profesionální licence

Slavia Praha a Ústí nad Labem se dnes odvolaly proti rozhodnutí licenční komise ČMFS, která jim před dvanácti dny neudělila licenci pro příští ročník profesionálních soutěží, bez níž nelze hrát první ani druhou ligu. Odvolání nyní prostuduje licenční manažer Stanislav Rýznar a předá posudek licenčnímu tribunálu, který musí rozhodnout do konce května.

O Sáncheze je v Evropě zájem, Udinese ho ale chce udržet

O útočníka Alexise Sáncheze z italského Udinese se po sezoně zřejmě strhne velký souboj. Dvaadvacetiletého chilského reprezentanta by ve svém týmu údajně rády uvítaly oba kluby z Manchesteru i Inter Milán.

Emery: Možná budu pokračovat, možná ne

Ve španělské nejvyšší soutěži jsou v posledních letech obsazena první dvě místa a co se týče loňské a letošní sezony, tak to platí i o třetí příčce. Na té i letos skončí Valencia, ani jistota účasti v základní skupině Ligy mistrů ovšem nemusí zaručit Unai Emerymu pokračování na lavičce španělského klubu a on sám to moc dobře ví...

Frings v Brémách jako hráč skončil, klub ho chce jako trenéra

Bývalý německý reprezentant Torsten Frings jako hráč v Brémách skončil. Vedení Werderu čtyřiatřicetiletému záložníkovi nabídlo pouze trenérskou smlouvu.

Mexes podepsal v AC Milán čtyřletou smlouvu

Francouzský obránce Philippe Mexes se upsal AC Milán na čtyři roky. Devětadvacetiletý fotbalista přestoupil do týmu italského mistra zadarmo z AS Řím, kde mu po sedmi sezonách vypršela smlouva.

Conte se už údajně dohodl s Juventusem na dvouleté smlouvě

Návrat bývalého kapitána Juventusu Antonia Conteho do Turína v roli kouče je podle italského tisku hotovou věcí. Deník Gazzetta dello Sport tvrdí, že se současný trenér Sieny dohodl se svým bývalým klubem na dvouleté smlouvě s platem 1,5 milionu eur za sezonu.

Klein po tureckém dobrodružství a operaci vyhlíží další štaci

Martin Klein nebude úplně v dobrém vzpomínat na aktuální sezonu, v níž na konci ledna po necelých pěti měsících předčasně ukončil své první zahraniční angažmá v tureckém Konyasporu a v březnu ještě musel podstoupit artroskopickou operaci kolena. S o to větším očekáváním vzhlíží k dalšímu ročníku.

Branca: Teď musíme přemýšlet o tom, jak občerstvit kádr

Inter Milán loni touhle dobou ovládl celou Evropu, letošní sezona už tak povedená není a Nerazzurri v ní mohou získat "pouze" Coppa Italia, kde je ve finále čeká Palermo. V létě dojde v kabině Interu k několika změnám, ty se ale rozhodně nebudou týkat trenéra Leonarda a výrazné posuny nebudou k vidění ani v hráčském kádru...

Bayern jedná s Citizens o příchodu Boatenga

Jerome Boateng by se mohl po pouhém jednom roce v Manchesteru City vrátit do Německa, bývalého hráče Hamburku se snaží získat Bayern Mnichov. Bavoři potvrzují zájem o 22letého hráče, kluby zatím dohodnuty nejsou.

Současný Juventus úplně postrádá charakter, zlobí se Nedvěd

Bývalý záložník české reprezentace a Juventusu Pavel Nedvěd zkritizoval současné hráče turínského klubu, kterým se po nedělní porážce 0:1 s Parmou v předposledním kole italské ligy hodně vzdálil postup do předkola Evropské ligy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele