Everton ladí hostování Traorého, potřebuje pracovní povolení

21.01.2014, 10:13
Aktuality
Dvakrát se během ledna bude stěhovat Lacina Traoré. 23letý útočník před dvěma a půl týdny přestoupil z Anži Machačkala do AS Monaco a už tehdy se hodně mluvilo o jeho rychlém hostování v Anglii. To nakonec zřejmě bude zrealizováno a afrického fotbalistu si vypůjčí Everton...

Toffees v boji o vytáhlého útočníka předčili West Ham, jehož manažer Sam Allardyce včera přiznal porážku. K dotažení celého obchodu potřebují v Goodison Parku doladit poslední detaily a především obstarat pracovní povolení.

"Lacina je hráčem, který se mi moc zamlouvá a přesně zapadne do role, kterou chceme, aby nová posila zastávala. Je zde ještě několik překážek, které je třeba překonat, podívat se musíme především na pracovní povolení," řekl manažer Evertonu Roberto Martínez.

"Každé pracovní povolení je složité. Je zde několik dobrých důvodů, proč Lacinu potřebujeme. Jedná se o velmi talentovaného fotbalistu. Je mu teprve 23 let a už za sebou má několik přestupů, které celkem vyšly skoro na třicet milionů liber. Ale obstarání každého pracovního povolení je náročné a budeme muset zkusit to nejlepší," dodal španělský kormidelník.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (376)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele