Adventní kalendář anglické Premier League

24.12.2014, 08:57
Aktuality
Vánoce dorazily i do Premier League, což na rozdíl od ostatních soutěží v Evropě neznamená volno a klid od fotbalu, ale naopak náročnější zápasový režim. Ani redakce Eurofotbalu nezahálí a na Štědrý den naděluje speciální porci anglického fotbalu. Nakoukněte do adventního kalendáře, a to hned do všech okének najednou!

Každé číslo, tedy každý den adventního kalendáře má souvislost s významnou událostí, milníkem anebo jen zajímavou statistikou z aktuálního ročníku Premier League. Na své si navíc přijdou fanoušci úplně všech týmů současné anglické elity. Minimálně v jednom z okének je totiž zapojen každý z dvaceti účastníků sezóny 2014/15.

Adventní kalendář anglické Premier League:

1 Gabriel Agbonlahor z Aston Villy dostal velmi kontroverzní červenou kartu v utkání s Manchesterem United (1:1). Pro rychlého anglického útočníka to navíc bylo vůbec první vyloučení v Premier League. Ve 289. utkání.

2 Dvě karty za dvě minuty. Útočník Liverpoolu Fabio Borini v nedávném utkání s Arsenalem (2:2) dostal první žlutou v 90. minutě, aby ve druhé minutě nastavení uviděl druhý žlutý, a tedy i červený kartonek v ruce sudího.

3 Adam Johnson nedává góly každý týden - v St. James Parku ale skóruje s naprostou pravidelností. Křídelník Sunderlandu pokořil v Tyne-wear derby brankáře Newcastlu ve všech třech posledních utkáních na hřišti Magpies, včetně toho posledního (0:1); a zároveň ve všech třech sezónách, kdy oblékal dres Sunderlandu.

4 Nemoc padne i na fotbalové hvězdy. Jonas Gutiérrez nicméně bojoval s rakovinou varlat statečně a pouhé čtyři měsíce po absolvování chemoterapie se objevil znovu na trávníku. Ještě před Vánoci odehrál utkání za juniorský tým Newcastlu.

5 V utkání Queens Park Rangers proti Burnley (2:0) vstřelil Charlie Austin branku, na druhou přihrál a nakonec se nechal vyloučit. Je tak teprve pátým hráčem v historii Premier League, který tohoto "hattricku" dosáhl. Těmi předchozími byli Mark Viduka, Bobby Zamora, Marc-Antoine Fortune a Shaun Bartlett.

6 Frank Lampard je znám především z působení v Chelsea, kde se stal nejlepším střelcem historie klubu. V létě však musel odejít a svému bývalému klubu se nyní "mstí" v barvách Manchesteru City - v Premier League a ligovém poháru už nastřílel šest branek - jednu dokonce právě Chelsea. Posunul se díky tomu na třetí místo historických tabulek celé soutěže; se 175 góly po bok Thierryho Henryho.

7 Diego Costa si v Atléticu Madrid vybudoval pověst "zlého chlapce". Tu potvrzuje i v Chelsea, kde si během 14 utkání připsal hned sedm žlutých karet. Průměrně tak dostává napomenutí v každém druhém zápase - vyšší průměr (bráno od tří ŽK) má jen Cheick Tioté z Newcastlu (5 karet z 9 duelů).

8 Queens Park Rangers sice ze sestupových příček uprchli, avšak na hřištích soupeřů jsou naprosto sterilní. Prohráli všech osm venkovních zápasů, což se jim "povedlo" jako teprve druhému týmu v historii Premier League. Bolton v sezóně 1995/96 dokonce bodoval až napodesáté.

9 Nováček v dresu Arsenalu Alexis Sánchez není hrotový útočník, přesto mu patří čtvrtá příčka mezi ligovými kanonýry. S devíti brankami navíc suverénně vede i mezi střelci Gunners, druhý je s pěti góly Olivier Giroud.

10 Brown Ideye přestoupil do West Bromwich Albionu z Dynama Kyjev za rekordních deset milionů liber. Baggies se však tento megalomanský tah zatím vůbec nevyplácí. Nigerijský útočník nastoupil i vinou zranění pouze do šesti ligových zápasů a nevstřelil jedinou branku.

11 Aston Villa se v ofenzivě obrovsky trápí. Do Vánoc stihla nastřílet jen jedenáct branek a je tak nejhůře střílejícím mužstvem v Premier League (v kuse dokonce gólově mlčela 546 minut). Hůře na tom bylo po 17 zápasech naposled zoufalé Derby County, jež v sezoně 2007/08 zacílilo přesně jen šestkrát.

12 Leicester City vstoupil do sezóny skutečně jako hbitá Liška a po vítězství 5:3 nad Manchesterem United se na jeho adresu pěly ódy. Od té doby však ve dvanácti zápasech v řadě nevyhrál a získal pouhopouhé dva body. I proto je poslední.

13 Tottenham v malém londýnském derby proti Crystal Palace nedokázal vstřelit gól a uhrál tak doma s podceňovaným soupeřem jen bezbrankovou remízu. Potvrdil tak svoji nevyrovnanou domácí formu - v letošní a minulé sezóně to byla už třináctá ztráta na White Hart Lane (z 28 zápasů). Pro srovnání: Manchester City na tuto porcí ztrát vypotřeboval o 50 zápasů více.

14 Nováček z Burnley sice nepatří k nejatraktivněji hrajícím mužstvům, navíc sídlí na sestupových pozicích. Přesto mu však patří jeden primát. V letošní sezóně už dal jeho manažer Sean Dyche šanci čtrnácti anglickým fotbalistům, což je nejvíce v lize (spolu s Leicesterem). Nejhůře je na tom v této statistice Chelsea, za kterou zatím nastoupili jen 2 Angličané, následovaná Stoke City (3).

15 I obránci umí pálit ostrými! Kapitán a stoper Chelsea John Terry chytil druhý dech a opět hraje jako zamlada. Navíc mu to i střílí, proti Stoke City vstřelil vítězný gól, a skóroval tak už patnáctou sezónu Premier League v řadě. Terry je zároveň s 35 zásahy druhý nejlepší střelec historie soutěže mezi obránci za Davidem Unsworthem (38).

16 Hull City se v aktuální sezóně trápí. Z posledních osmi utkání posbíral jen dva body; na předposlední příčce však sídlí z důvodu dlouhodobější krize. Z posledních šestnácti ligových zápasů totiž jen jednou jedinkrát slavili Tigers vítězství.

17 Dušan Tadić v utkání s Burnley neproměnil penaltu. Fanoušci Southamptonu na takový okamžik v Premier League čekali více než sedmnáct let - naposledy minul Jim Magilton v dubnu 1997.

18 Manchester United začal letošní sezónu přesně tak, jak skončil tu loňskou - bídně. Během šesti utkání na přelomu listopadu a prosince však neztratil ani bod a získal jich plný počet - osmnáct. Díky tomu se z desáté pozice posunul až na stupně vítězů.

19 Nejrychlejší gól v dosavadním ročníku Premier League vstřelil Peter Crouch ze Stoke City. V domácím utkání proti Arsenalu mu na něj stačilo devatenáct vteřin.

20 Přesně dvacet bodů ztratil v probíhajícím ročníku West Ham United. Se ziskem 31 bodů po 17 utkáních stráví Vánoce na skvělé čtvrté příčce a může oslavovat se skvělou náladou. Vyšší bodový zisk měli Kladiváři v této fázi soutěže naposled v sezóně 1985/86 (32). I tehdy byli čtvrtí.

21 Když manažer Swansea Garry Monk vyhrál cenu pro nejlepšího manažera měsíce srpna, bylo to přesně jednadvacet let od doby, kdy se trofej začala udílet. Tehdy ji získal Alex Ferguson - rekordman soutěže s 27 tituly. Monk je navíc po Stuartu Pearcovi (34 let a 9 měsíců) a Andrém Villas-Boasovi (35 let a 2 měsíce) třetím nejmladším držitelem tohoto ocenění, získal jej v 35 letech a 5 měsících.

22 Loni Tomáš Rosický odehrál 27 ligových utkání, 17 z nich v základní sestavě a vstřelil dvě branky. Letos mu však v Arsenalu pšenka nekvete a za necelý poločas Premier League stihl nastoupit jen ve třech zápasech. Celkem nastřádal dvaadvacet minut na trávnících.

23 Gól Sebastiana Larssona z utkání Evertonu v Sunderlandu (1:1) završil třiadvacátou tisícovku gólů v historii Premier League.

24 Chelsea na Stamford Bridge? Bezkonkurenční. Svěřenci Josého Mourinha na své půdě odehráli osm utkání a získali z nich plný počet čtyřiadvaceti bodů. Pyšní se navíc skvělým skóre 20:3.

Přeji veselé Vánoce všem fanouškům Premier League, ale i ostatním fotbalovým nadšencům!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (471)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přeju všem Šťastné Vánoce!!! Jo a Vladovi a Lolkacovi přeju v Novém roce pevné nervy v boji o záchranu!!

Reagovat
smazaný uživatel

Už zase sedíš u počítače? Kluku, neser mě a padej zdobit stromek!

Reagovat
smazaný uživatel

A ty mu běž pěkně pomoc!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunnersaurus

Reagovat
madridcan

Pod vianocny stromcek si si prial dve nove emailove adresy?

Reagovat
Jardin

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scholes18

Najlepsi je bod 22, z toho mam velku radost, len tak dalej p. Rosicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš vzácnej debil

Reagovat
scholes18

To kazdy s inym nazorom ako ty je u teba debil? Sa uvedom...

Bol to v pohode chalan, ale po tom ako sa vyjadril po nasom postupe na MS v JAR u mna klesol na absolutne dno, a od vtedy mu prajem len to najhorsie, lebo len to najhorsie si zasluzi ten chudak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
*CZE*

Miluju ublížený Slováky

Reagovat
scholes18

Milujem namachrovanych pepikov

Reagovat
afc

Uz len tolko neplackaj.Stale ta bolest nepresla?

Reagovat
scholes18

nie

Reagovat
r.mrazik

nebud plačka..

Reagovat
scholes18

plačka bol vtedy rosicky, nemohol to zniest.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš je jen člověk s "inym nazorom", stejne jako Bacary53

Reagovat
smazaný uživatel

Přát někomu jen to nejhorší je opravdu ubohost ,jak je vidět tak jme vás nic nenaučili ,umíte pást ovce a dělat brynzu.

Reagovat
scholes18

ale este sme neoslepli od alkoholu

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je gol co slovák to ožran .

Reagovat
fenixLFC

zjavne neviete pit ked po tom oslepnete

Reagovat
smazaný uživatel

"umíte pást ovce a dělat brynzu" nechutne dvojzmysly na Vianoce

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
scholes18

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký dvojsmysly ty chytráku? Co sem pleteš vánoce?Dement z tvýho kmene přeje to nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

aha sorry, u vas moc Vianoce neslavite

Reagovat
smazaný uživatel

a píchat barany

Reagovat
smazaný uživatel

hláška roku

Reagovat
johnik

A ako sa vyjadril po vašom postupe?

Reagovat
C-M@ster

Klasický slovenský nacionalista/rasista.

Holá hlava, vytetovanej dvojramennej kříž na prsou a v hospodě nadávky na "skurvené" maďary a čechy s ponožkama v sandálech.

Reagovat
stas87

ty deges ponozky v sandaloch su ceska domena

Reagovat
hitZor

A proč se tě to tak dotklo? Ty snad si maďar?

Reagovat
smazaný uživatel

že se vůbec vzrušuješ nad nějakým ovcomrdem

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi pls

Reagovat
icka

Reagovat
scholes18

zla trefa

Reagovat
kiwwi

hej halo, ja proti Rosickemu nemam nic a nie aby som mu este prial zle...vy len furt nechapete, ze ja sa nesmejem jemu ale vam jak ho neskutocne precenujete

Reagovat
smazaný uživatel

kwi pls

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

slosy pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Darren Fletcher

niektore su super vychytavky, ine dolepene nasilu, ale inak vam dam vianocny

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard <3

Reagovat
dantetomas

Reagovat
niflheim

Tož šťastné a veselé všem

Reagovat
smazaný uživatel

Šťastné a veselé Vianoce všetkým https://www.youtube.com/watch?v=aS9VY2aJ1TQ

Reagovat
Cobra

Bod č.14

Reagovat
alcantara

Naopak, je to krasny fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke iba trraja anglicania, sila

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes ich zabil

Reagovat
vodka

ani za Pulise jich tam moc nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

no to je taktiez pravda

Reagovat
soukup

k tomu ale vcelku pravidelně hrajou čtyři Irové a dva skoti

Reagovat
Infernoqt

https://www.youtube.com/watch?v=8DQJppdYgpk

Vím, že těch parodií na toto video bylo už dost, ale toto ujde

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas má prý za půl roku víc asistencí než Wilshere za celou kariéru v AFC

Reagovat
*CZE*

Divný vole, když furt marodí

Reagovat
smazaný uživatel

sem vlastně zapomněl,že hraje v křišťálovém týmu. Sorry

Reagovat
Infernoqt

to je cajk, ve svém věku už na to máš právo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, to k tomu nejak patri ale. V kazdom pripade nejaku stovku zapasov bude mat.

Reagovat
smazaný uživatel

asi je zbytočné ti vysvetľovať ich rozličné posty a úlohy na ihrisku, že?

Reagovat
smazaný uživatel

aka je wilsherova uloha? ist do subojov aby sa zranil ?

Reagovat
Jardin

P*covat na všechny kolem A ist do subojov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre tak dnes nebudeme hejtovat..stastne a vesele domino a vsetkym aj gibbsovi a giroudovi

Reagovat
smazaný uživatel

aj Gibbsovi?

Reagovat
Nikikrew

ehm...zeby box o to box?

Reagovat
smazaný uživatel

ty budeš furt obhajovat arsenalské Tragédy a jejich špatnou kvalitu

Pak se holt nemůžeš divit,že přezdívka Tragéd se pro tebe hodí víc než .

Já ti prostě nedokážu ASI vysvětlit,že tvůj koment ( rozličné posty a úlohy na ihrisku) jsou zcela mimo! Takže

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je hrozný blb ten Yung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Choby, proč se ptáš, když odpoved znáš?

Reagovat
smazaný uživatel

6.bod Henry

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard je vyloženě gólovej záložník, Henry na to potřeboval poloviční porci zápasů. Za co přesně je palec dolu pro Henryho?

Reagovat
smazaný uživatel

9.bod panečku obdiv! Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

5 gólů v 8 zápasech za palec dolu? Ten patří spíš Arsenalu, že už nikdo jinej nemá víc kusů.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně je to 406 minut, 81 minut na gól... Kdo má v PL lepší bilanci?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jen Aguero, 75.

Reagovat
hitZor

A teď sem hoď statistiku, kolik střel na těch 5 gólů potřeboval

Reagovat
smazaný uživatel

18. 9 na bránu, 9 mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero 56 na 14 gólů - 32 na bránu (2 z pen), 24 mimo.

Reagovat
hitZor

A to mi kámoš, fanda Arsenalu, furt tvrdil, že je to neskutečný palič a že Sanchez to tam letos musí dovést sám, aby vůbec nějaký gól dali

Reagovat
smazaný uživatel

No, on má pravdu.. loni Giroud těch střel určitě potřeboval mnohem víc a byl to dost palič - i tak tech gólů teda zvládl dost, ale letos je to teda o poznání lepší, má formu a škoda, že byl zraněnej a moc toho nestihl. A s tim Sanchezem je to taky těžká pravda, ve většině zápasů byl on a pak dlouho nikdo, kdo něco zahrál... takovej Cazorla byl na vyhazov, teďka zase hraje parádně.

Reagovat
hitZor

Cazorla mi nikdy nepřišel jako nějaký top hráč, vždycky to byl ten třetí za Matou a Silvou

Reagovat
smazaný uživatel

13.bod škoda reagovat na Slepice

Reagovat
smazaný uživatel

15.bod

Reagovat
smazaný uživatel

22.bod AW ty z.rde!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

24.bod - není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

drz hubu

Reagovat
smazaný uživatel

tohle miluju od mufana

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Infernoqt

porazíme je

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Everton nemá své okénko.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Usty

ve 23. je zapojen

ne, fakt to nejde, a když ti zbydou 2 okna a 2 týmy, který prostě musíš na sílu vymyslet, je to na bednu...

Reagovat
smazaný uživatel

este aj adventny kalendar je na vianoce proti nim

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

OT: SR20 vyhrala nad CR20 pripraavak v hokeji... Uz vidim, ako to naostro dodrbeme .. Inak ako vidite sance oboch timov na MS?

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Rejpale

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sorry Oli,ale hokej a ještě 20´ ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mam rad hokej a aj vela ludi na tomto webe, no

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky,ale MS´ dospělých nebo OH. A řeším to v dubnu,květnu popřípadně v únoru ( OH). Ale budiž......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

ms dospelych je shit, 20ka je super

Reagovat
smazaný uživatel

JÁn, aj MS dospelych su zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je juniorská olympiáda a nasazení jako tam není ani ve finále extraligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne pre USA a Kanadu su tieto MS len tesne za Olympiadou v prestizi, ale uz nic pred nimi nie je.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
vladis271

českí ovcomrdi majú vraj najsilnejší tím za posledné roky. Teda v útoku, v obrane sú slabí aj nepreluhovaný čaj. Ale mali by sa zapojiť do boja o medaily.

My konec vo štvrťfinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja som pocul, ze su papierovo silnejsi ako my, tak som na nich zvedavy... Nas strop je asi 1/4 finale, tak som zvedavy, zazrakom by sme aj my mohli preliezt ten zapas, ale musi byt dobra partia (nie je Dano, konecne ) a musi zachytat brankar..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Preco nejde Dano? A fakt je to taky zmrdik? V slovane mi taky neprisiel, akurat som ho vnimal ako maleho tlsteho lenivca.

Reagovat
smazaný uživatel

na MS junioroch bol strašný, psychicky labilný a tie jeho zbytočné vylúčenia ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale body vcelku robil a minule ms bol dobry aj v obrannej hre

Reagovat
smazaný uživatel

hokejista to je určite kvalitný, ale profesionál takmer nulový

Reagovat
smazaný uživatel

to su co za reci zas toto? jak ty vies, ze je nulovy profesional? tak kritizoval mladeho hraca, to by sice nemal robit, ale bol v tom time jeden z najskusenejsich a tak to urobil no, navyse sam je este dost mlady, tak urobil nejaky zly krok no...ale v Columbuse si ho vsetci chvalia, v ahl maka a hraje dobre, rozsirovat tu nejake reci, ze je nulovy profesional, to su zas nezmysly...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak jinak, je to prostě pičus. Protože tohle si nemůže dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom jak hrál Černák se upřímně divím, že se neozvalo více kluků To byla katastrofa ten zápas a i když by to za zavřenými dveřmi být mělo, nevidím nic špatného na veřejnou kritiku, pokud je naprosto oprávněná.

Reagovat
smazaný uživatel

navyse to pomohlo, Cernak pojde na drafte v prvych dvoch kolach

Reagovat
smazaný uživatel

To neni tak jistý, bude hodně záležet i na tomhle MS. Protože v žebříčcích už teď začal docela vyklízet pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

bolo by velke prekvapenie, keby ho draftovali neskor, ako v druhom kole

Reagovat
smazaný uživatel

1) Černák mal 16 rokov a bol na turnaji, kde hrali chlapci o 4 roky starší ....

2) aj keby neviem, čo spravil, tak to má zostať za zatvorenými dverami; toto profesionáli nerobia

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto že měl šestnáct, měl hrát na jisto. On hrál ale vyloženě pro skauty. Chtěl je ohromit a nakonec byl pro smích.

Já na tom vážně nic špatného nevidím. Jsou to kluci a Černák byl i zápas před tím hrozný, takže asi domluva v kabině byla k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

"On hrál ale vyloženě pro skauty. Chtěl je ohromit a nakonec byl pro smích."

Reagovat
smazaný uživatel

Něco k smíchu? Ten kluk se pokoušel o věci, na které zkrátka neměl. Chtěl působit sebevědomě, místo aby hrál pro tým na jisto.

Reagovat
smazaný uživatel

chyby v jeho veku boli absolútne pochopiteľné, získal skúsenosti a na tomto šampionáte, hoc je ešte veľmi mladý, bude patriť k oporám tímu

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je pravda.. vtedy na to proste nemal.., teraz by mal byť lepsi... a Dano to nemal robit, ci ma 19 alebo 29.... a profesional, co sa tyka snahy je, ale je to kokotko neoblubeny v kabne bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, neměl, ale to je vedlejší. Už jsem na MSJ viděl větší kopyta, ale někteří z nich byli alespoň soudní, o nic se nepokoušeli, puky dávali rychle od sebe a nesnažili se oslnit, ale naopak neudělat ostudu. Černák byl úplný opak a snažil se hrát jako největší mazák. Buď se snažil hrát tak, aby sám sebe zviditelnil nebo je úplně blbej a nesoudnej

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem no, nevidim mu do hlavy, ale on aj nemal na to tempo, nestihal... proste mal len 16 a bol vyhukany, mal a stale ma vela casu na zlepsenie, no uprimne ani mne neprisiel ako velky talent...uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

videl som, čo stváral na tých majstrovstvách ... nebavím sa o jeho hokejových schopnostiach alebo ume, ale o tom, aký je to profík; nad nikým iným sa mi už dlho takto nezastavoval rozum, ako nad jeho správaním ... tie jeho reči to len podčiarkli, ide mi hlavne o jeho namyslenosť, že je majster sveta a neviem čo, pritom v zápasoch robil neuveriteľné hlúposti (vzhľadom k jeho veku a skúsenostiam zo seniorského hokeja (oproti ostatným rovesníkom)), jeho netaktické fauly, podráždenosť, namyslenosť ... mne sa jednoducho takýto prístup nepáči a argument, že je mladý, je totálne odveci

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je prilis stary, preto nejde.. je, lebo v mediach skritizoval 16-rocneho spoluhraca po prehre s Kanadou, s kt.sme vyhrali o 2goly... take veci sa maju riesit v kabine...

Reagovat
smazaný uživatel

okrem iného

Reagovat
alcantara

A jo nieco sa mi mari, ze som cital nieco podobne v minulosti. A myslel som, ze je mladsi.

Reagovat
smazaný uživatel

*vyhravali samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

tak beze mně to nebude to pravé.....

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si, že máme celkom dobrý tím, skúsenejší Cehlárik, Réway a Erik Černák, to bude sila

Reagovat
smazaný uživatel

U nás Přerost zase dojebal nominaci. Nevzít Zbořila, Karabáčka a Chlapíka je diletanství. Ale i tak ten tým vypadá na papíře slušně. Slováci letos docela bída te tým, navíc s Bokrošem a tím jeho ubojovaným nuda hokejem to nikdy jinak vypadat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa tyka mien, tak je tam iba Reway a Cehlarik.. uvidíme, no... ja tiez nemam Bokrosov hokej prilis rad, ale ktovie, ci by to bolo s niekym druhym lepsie..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase vy jdete ve čtvrtfinále s velkou pravdepodobností na SWE/RUS, tam je šance vždycky. My jestli půjdem na Kanadu, nebo američany, tak to je konečná

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten důvod proč nakonec cutnul Karabáčka...

https://twitter.com/Jakub_Homola/status/547444948623450112

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to je k zblití. Já už jsem na Přerosta uplně alergickej. To jeho věčný preferování "evropských" hráčů + letos ta komedie se Zbóřou, kdy na kemp letěli kvůli jednomu tréninku a pak jim řekl adios Snad už příští rok s Jakubem Petrem jako trenérem

Reagovat
Miguel19

U Přerosta jde hlavně o to, kdo mu dá nejvíc Masaryků do kapsičky..

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě Němeček už asi dva roky platí slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten musí být hodně za vodou no Neskutečné kopyto.

Reagovat
božský John

Vzhledem k tomu, ze sme s vama prohrali ted v priprave, tak cekam, ze dovezou medaili je to dobry pro tu nasi naturu, aspon nebudou litat v oblacich

A prej si jedou pro mefaili. I hockeynews to v nejakym svym preview tvrdej

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, priprava nic neznamena, uvidíme no

Reagovat
božský John

Jj, podivej se na Svedy. Ti dostali na prdel jak od Ameriky tak od Kanady, ale urcite si to svoje semifinale zase uhrajou

Reagovat
stas87

len bude problem v branke tam nie je brankar co by mal aspon v tejto sezone priemer pod 2,50..snad sa to semifinale uhra

Reagovat
smazaný uživatel

Svedov dame dole my heh

Reagovat
smazaný uživatel

No a isiel uz na tieto MS niekedy brankar s lepsim priemerom? Vzhladom k tomu, ze su to vacsinou brankari z Orangeu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj 10 od USA

Reagovat
stas87

preco nechce pusiti Washington Burakowskyho? nedokazu bez juniora odohrat 4-5 zapasov? tes sa na Finsko,bude Saros co je moj oblubenec a minuly rok vychytal Finsku zlato a buda aj Ikkonen teraz si idem prejst nasu supisku a cesku,spoliehame sa ale az prilis na Cehlarika ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne na Rewaya. ten je famozny ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, skus si to najst... aj ja sa tesim na Finov, budem im drzat palce Saros je pan... spoliehame sa hlavne na Rewaya, Cehla a Paulovica a na vraj zohratu defenzivu, tak som zvedavy..

Reagovat
smazaný uživatel

lebo bol zraneny a nechceli riskovat nejake obnovenie zranenia na turnaji, ktory mu nic neda, navyse je normalne platny clen prveho timu, nevidim dovod, preco by ho tam mali pustat..

Reagovat
alcantara

Ved hral v Hershey, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, poslal ho tam, aby mal minuty, lebo nechcel, aby po zraneni naskakoval v nhl iba na par minut

Reagovat
stas87

potom to chapem,Grönborg ziadal ale v dostatocnom casovom predstihu vyjadrenie od klubu ci ho pusti a to stale nema,ak by uz treba 4-5 dni spät Capitals povedali ze ho nepusti tak nie je problem..toto mi nepride uplne fer kedze Svedsko o neho malo dlhodoby zaujem,navyse su to pre andreho posledne MS ktore stihne

zasa na druhu stranu Kanade nepojde Ekblad,Horvat ci Drouin zamrzi aj to ze Anaheim nepusti Lindholma ale oni maju myslim Beauchemina dlhodobo zraneneho a celkovo maju problemy v obrane

Reagovat
smazaný uživatel

Lindholm je 94, ten už nemůže. Hlavně ta Kanada s Drouinem, Ekbladem, Horvatem a ještě Mackinnonem, to by byla slast

Reagovat
alcantara

Hlavne v poslednych zapasoch vobec nehraval, az dnes nastupil. Docela svinstvo od nas

Reagovat
smazaný uživatel

mal nejake zranenie a Trotz ho chcel dat aj do Hershey, alebo tam aj bol, neviem...kazdopadne z tych clankov vyplyva, ze Trotz si ho strasne hycka a neda na neho dopustit, ved si ho drzi celu sezonu v prvom time, takze by neurobil nejaky krok, ktory by mu uskodil, v tomto som za Trotzom a Andremu ten turnaj uz nic neda proste

Reagovat
alcantara

Ja tiez suhlasim, proti faganom si uz nemusi nic dokazovat, nech hrava seniorske zapasy, kde sa nauci v kazdom striedani viac ako za cely turnaj mladych.

Reagovat
stas87

posledne roky ale spoli svedsky zväz a kluby v NHL ukazkovo spolupracovali,nebol jediny problem,o to viac je to zarazajuce ze teraz idu robit problemy,este sa to hra v Kanade,nemusi absolvovat ziadny dlhy letecky presun..sklamanie

Reagovat
smazaný uživatel

tak problemy, klub nhl ten turnaj vobec nemusi zaujimat, navyse ked on je clen prveho timu, keby bol na farme, tak ho pustia, ale takto by mal Washington preco riskovat nejake jeho zranenie na turnaji, ktory tomu hracovi nic neda?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to iste som si povedal. Hlavne po precitani nadpisu ako nadejne to vyzera. Staci jeden zapas a bude sa pisat, nech sa ani nevracaju. Dufam vsak, ze nie. Ale tesim sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná facka pro Přerosta a jeho půlroku jisté sestavy, kde jen ladil detaily. Snad to ten kašpar kompletně přeháže. Už při nominaci ukázal, že asi medaili nechce a ta sestava, případně prohra se Slovenskem, to jen dokazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeram teraz vasu nominaciu. A ktori hraci su tam take hviezdy, ze sa predpoveda medaila? Nemyslim to nijak vyryvacne. Ale nesledujem vasich hracov, cize ich ani nepoznam.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak pozeram, ze Pastrnak celkom beast. Zacha vyzera, ze by mohol byt zviera tiez.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Pastrňák je skvelý, už v Södertälje mal super štatistiky

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jde hlavně o to, že po letech máme opravdu vyvážený tým. Tak hlavní hvězda je pro mě osobně Pastrňák. Vždy jsem jej měl raději než Vránu, přijde mi více jako týmový hráč. Na farmě má letos 23 zápasů a 27 bodů. K tomu má i pět zápasů v NHL a je to s osmnáctkami jeho čtvrtvý juniorský šampionát. Pak Vrána, loňský nejlepší střelec na osmnáctkách, letos 16 bodů ve 23 zápasech v SHL. Jde o jeho třetí MSJ20 a za sebou má i tři MSJ18. Pak tam jsou dva mladí hráči z loňské stříbrné osmnáctky, oba ročník 97. Oba hrají za muže, Špaček ELH a Kaše 1.ligu, daří se jim a jsou to oba přirození bojovníci, kteří nic neodfláknou. Kampf nebo Kaše hrají oba druhým rokem pravidelně za chlapy, byli na MSJ i vloni. Růžička, Kubalík a Voženílek hrají ELH, o Zachovi netřeba nic psát a Gorčíka, Zdráhala a Mandáta vůbec nechápu

V obraně je Ščotka a Klok, kteří letos hrají ELH a oba mají kolem sedmnácti minut v průměru za zápas. Mašín je přirozený lídr a bojovník, hraje v OHL a je to kapitán stříbrné osmnáctky. Košťálek hraje v QMJHL třetím rokem, umí zahrát dopředu a je velmi jistý v obraně. Jde o jeho čtvrtý juniorský šampionát. Pak je tam Štencel, který hraje třetím rokem ELH a byl na MSJ už předloni. Vloni byl zraněný. No a potom Baránek, který má zkušenosti z ELH, je to čistě defenzivní obránce a Němeček, který hrál dva roky v CHL a letos hraje v juniorech ve Finsku. Místo nich měli být určitě Dvořák se Zbořilem.

V bráně to je veliká neznámá, protože Vaněček i Vladař nemají zase tolik zkušeností s dospělým hokejem, případně se zámořskými rozměry kluziště, což se nezdá, ale pro brankáře je to taky veliká změna.

Je to po opravdu dost vyvážené a i když je absence Zbořila, Chlapíka, Dvořáka a Karabáčka doslova směšná, pořád jde z toho seskládat po letech opravdu ambciózní tým. Jen máme na střídačce šaška, který neví co dělá, což je naše největší slabina. Vloni jsme měli slabší tým a dokázali jsme porazit Kanadu. Takže uvidíme. Ta špička je letos vyrovnaná a žádný favorit není. Jedno ale vím jistě. Od posledního bronzu v roce 2005 tuším, jsme medaili nebyli blíže.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne, pekne, diky moc. No vyzera to teda dobre. Pozeram toho Karabacka, to je dost fail, ze nejde teda. Aj ked uz to tu niekto daval, pisalo sa to dokonca aj u nas, ze nejde lebo zaspal Mandata, nechapem ani ja (teda sudiac len podla statistik ovsem) mozno maju pre neho nejake specificke ulohy, neviem co je to za hraca. Avsak casto sa stava aj u nas, ze staci ked niekto ide na vylet do Kanady za babickou a uz je v nominacii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nastastie je uz aspon draftovany ten Karabacek, o nieco to tu osobnu tragediu znizuje,

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to s tím Karabáčkem pravda, tak Přerost musel ztratit poslední zbytky respektu i u těch kluků. Nominace Mandáta je vtipná. Já jej hrát viděl a nemá nic, co by neměl kterýkoliv z vyhozených kluků hrajících CHL. No a ti zase toho mají dost navíc oproti Mandátovi. Já jsem si myslel, že Mandáta šoupne do čtvrté lajny, ale když jsem se teď podíval na soupisku a viděl jej v druhé lajně na centru, zatím co Zacha byl ve třetí, tak jsem udělal monster facepalm za doprovodu slov ,,To je pi**.''

Rozhodně souhlasím s tím, že je dobře nebrat každého blbečka jen proto, že hraje CHL. Jenže letos vzal blbečka z CHL na úkor mnohem lepších hráčů z CHL. Letos je spíše o tom vzít každého, kdo CHL právě nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

U nas to bolo a je vzdy naopak. Akurat uz nie je z coho z tej Kanady vyberat

Reagovat
kubys

Vaněček i Vladař jsou dobří, z obou sršela jistota, co jsem je viděl, nevyráží zbytečně puky, hlavně Vladaŕ je velmi dobrý pozičně a v ovládání prostoru kolem brankoviště.

Reagovat
stas87

ale osobne sa najviac tesim na Puljujärviho,ma 16 rokov,hrava za Karpät v U18 a U20,za acko Karpätu ma 12 zapasov a 4 body zatial,posielaju ho do Mestisu co je 2.finska liga a ani tam sa nestratil konecne by mohlo mat Finsko strelca akeho nemalo od cias Teema je mu len 16 takze cakam tretiu pätku a sbieranie skusenosti ale budem mu velmi priat

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se na něj těším. Letos se soustředím na vše mimo Eichela a McDavida. O nich čtu celý rok a i když to jsou hvězdy šampionátu, zaměřím se na jiné hráče. Hlavně mě zajímá Auston Matthews z USA. Je lepší než Eichel v jeho věku a je to prakticky jistá jednička příštího draftu. On a Puljujarvi mě zajímají nejvíce.

Reagovat
stas87

ked uz si nacrtol Eichela a McDavida..ak by som mal moznost tak si beriem Eichela,pride mi o malicky kusok lepsi a hlavne je az abnormalne silny na puku,aspon teda minuly rok na ms bol v tomto suverenne najlepsi hrac myslim si ale ze McDavid bude na drafte pred nim a to mozno len preto lebo je Kanadan..ale to uz su len moje spekulacie..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Eichel je hráč do útoku i obrany. McDavid umí jen dopředu a taky mám raději Eichela.

Reagovat
fenixLFC

BTW, vies mi vysvvetlit tie nizsie sutaze? Hore pises o CHL, ELH, OHL, viem ze je AHL, ale absolutne to nechapem...

Reagovat
smazaný uživatel

CHL su vsetky tie junior.sutaze v USA nie?

Reagovat
smazaný uživatel

CHL jsou juniorský soutěže v Kanada (QMJHL, WHL, OHL). Profesionální soutěže jsou pak NHL->AHL->ECHL...atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj pomylil som si Kanadu s USA, pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Radovan Bondra Majo, tesim sa nanho

Reagovat
smazaný uživatel

A nevie niekto, preco od nas nejde Siska?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ide

Reagovat
smazaný uživatel

Moj znamy, Nitrancan, z byvalej strednej ale je mi Jurka trochu luto, rok nehral a skoro skoncil s hokejom.. ale nech sa mu dari, spravny chalan a na rozdiel od dalsich Nitrancanov(Ruzicka, Tvrdon) to nie je namachrovany debo...

Reagovat
smazaný uživatel

Přerost

Vynechání Karabáčka je dost překvapivý, ale snad je pro to dobrej důvod. Je potřeba to brát, že jsou potřeba hráči, kteří tam udělají černou práci a dokážou hrát na obou koncích kluziště, nejenom umět bodovat. Pastrňák s Vránou to budou táhnout, osobně jsem taky zvědavej na CV lajnu.

Největším otazníkem je brankář. Vladaře jsem letos viděl několikrát chytat a zaujal mě. Je velkej,klidnej stand up style. Uvidíme.

Každopádně těším se, tenhle turnaj má vždy grády.

A taky musím zmínit účast arbitrů Jeřábka s Lhotským

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavný tréner SR „20“ Ernest Bokroš (na snímke) spravil po prípravnom zápase proti Česku posledné dve redukcie v kádri. Tím, ktorý MS odštartuje na Štefana zápasom s Kanadou, opúšťajú útočník Juraj ŠIŠKA a obranca Patrik MAIER.

„Obom chlapcom sme sa poďakovali za účasť v záverečnej príprave v Kanade, ale z technických dôvodov a krátkosti času na skúšanie, sme sa rozhodli vyradiť práve ich,“ vysvetlil pre oficiálnu stránku SZĽH Bokroš

Reagovat
smazaný uživatel

na snímke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

John Terry,neskutečnej borec

Reagovat
alcantara

Bod cislo 9.

Reagovat
stas87

co sa tyka Southamptonu,ide len o domace zapasy ze? pekna seria ale

Reagovat
smazaný uživatel

všetky...

Reagovat
vladis271

Windows 7

Každý 2 ráz čo zapnem PC mi nabiehajú nejaké posrané aktualizácie.

Reagovat
kiwwi

kazdy 2 raz

Reagovat
božský John

Dekujeme za nazor a tady mate klicenku.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado pekne Vianoce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

Naspäť do kuchyne!

Reagovat
vladis271

Šťastné a veselé Vianoce Mima.

Reagovat
kvasha16

co tak vypnut automaticke aktualizacie? aj tak su na hovno

Reagovat
vladis271

ako?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus Start - Ovládací panely - Zkontrolovat stav počítače a tam vypni aktualizace (u win7, nwm co máš ty)

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
Side

ovládací panely -> Systém a zabezpečení -> Windows update -> vypnout automatické aktualizace

Reagovat
vladis271

Reagovat
mimi_united

Rosický, to je ten futbalista čo by hral v každom klube sveta len v arsenale mu Wenger krivdí

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný svátky zdejší komunitě, k Vánocům bych chtěl ve zbývající sezoně 63 bodů pro Arsenal, díky Jesus

Reagovat
Rišty

díky, taktéž a kéžby...

Reagovat
Robochelsea

Šťastné a Veselé prajem všetkým, aj ovociu, Yungovi, náckovi a fajdymu.

Reagovat
Talker

Už jen 12 hodin a bude po Vánocích. Přeju všem krásný odpočinek od tohoto hektického času, kdy každý od vás něco očekává.

Reagovat
kiwwi

Vianoce sa o 12 hodin prave zacinaju ty truba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Arbiter

záleží...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

pravda no, ale mal by si zit podla vasho kalendara cely rok, nie len na Vianoce

ale je to pekna tradicia, aj u nas to vela ludi dodrziava

Reagovat
Arbiter

Evangelikům Vánoce začínají už 24. prosince. Záleží prostě na pojetí...

Reagovat
vladis271

nejak si sa odmlčal poslednú dobu. Rubel sa trocha vzchopil a zas si tu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
CubONE

Reagovat
Talker

Wtf? U nás se ve 22:00 cca končí co si pamatuji. Štědrovečerní večeře, rozbalování dárků a konec. Půlnoc považuji za konec, pokud se jde na půlnoční.

Reagovat
kiwwi

vies ty vobec co su Vianoce?

Reagovat
Talker

Já nechápu, o čem se tu bavíme. Z mého příspěvku je snad jasné, že jde o tu komerční část s dárky, hektickými nákupy a dalších píčovinách. A ta pro mě prostě končí dnes večer.

To, že je to teologicky trošku jinak je úplně něco jiného.

Reagovat
Arbiter

To není teologické pojetí, to je kulturní pojetí, které panuje v celé evropské společnosti. Samozřejmě pro lidi, kteří vnímají první či druhý svátek vánoční jen jako volný den, který nic neznamená, "Vánoce" končí právě v těch deset hodin či půlnoční mši. A pak už se jen dojídají zbytky ze Štědrého dne

Reagovat
smazaný uživatel

teologicky fakt... tato americka kultura a zmyslanie Europu znici...

Reagovat
Arbiter

hlavně, že oni si na Štědrý den žádné dárky nedávají

Reagovat
mul

az na to,ze na americku kulturu ohlad neberie, im Vianoce zacinaju 25. rano

Reagovat
smazaný uživatel

Nenarazam na to pochopitelne, ale na kulturu vseobecne...

Reagovat
kiwwi

ne proste...Vianoce zacinaju 25. decembra a dokonca sa to tak aj vola, pozri sa do kalendara, ze PRVY sviatok Vianocny, potom ide druhy sviatok Vianocny...24. decembra je stedry den (u nas sa to napriklad vola vilia) a donedavna to bol normalny pracovny den - pre niektorych aj stale je.

ale ked su u teba Vianoce fakt len ten 24. december a aj to sa nemozes dockat kedy skonci tak to mas smutne no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak mi popiš svoje Vánoce, ať vím, o co přicházím. U nás byla prostě tradice 24. prosince a tím se končí. To, že to máš jinak je tvoje věc. Mě svátky mrdají celkově.

Reagovat
Talker

Jinak my odjížděli 25. ráno na hory prostě. Takže ani nějaký další svátek nepřicházel v úvahu.

Reagovat
Pigeon

když tě mrdají tak je neslav

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

v cechach Vanoce odjakziva zacinaji 24. prosince, Stedrym dnem.

Reagovat
Talker

Reagovat
kiwwi

stedry den je zaciatok sviatkov, taka predzvest sviatkov by som povedal, patri to nepochybne k tomu a ja rozumiem ako to myslite, ale proste Vianoce niesu stedry vecer

Reagovat
Talker

Pro některé jsou. To je den, kdy se projevují tradice. Alespon u nás.

Reagovat
Arbiter

no kdybychom chtěli být exaktní, tou předzvěsti svátků je první adventní neděle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vianoce sa začínajú aj u nás Štedrým dňom. Prvý sviatok vianočný je však 25., to je aj u vás Boží hod.

Reagovat
smazaný uživatel

* vianočné sviatky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kiwwi má vlastne pravdu, že začiatok Vianoc je až 25., lebo Vianoce začínajú polnočnou omšou a to už je 25.

Reagovat
Talker

OK, v pohodě. Pro mě začínají a končí 24. prosince.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Lacko_Boh

ah tento hejt na tento pekny čas..kazdy ma take vianoce ako si spravi

Reagovat
Pinturicchio

Je to pozér.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Side

Reagovat
raduinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Emqick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen ropacka mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

stastne a vesele vianoce. Všetkých vás nenávidim rovnako

Reagovat
13

I mufany rovnako?

Reagovat
kiwwi

Nove videjko od Aditya_reds

https://www.youtube.com/watch?v=r5ByU6IiFp0

Louis Van Gaal - The Devil Of Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale ty si strasne uchylny

Reagovat
kiwwi

odpustam ti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
popltak

Bod č. 14 Hnus, 2 angličani.. Ropa hýbe světem, Chelsea nechte dětem.

Reagovat
kvasha16

to si vymyslel sam?

Reagovat
Infernoqt

Si tak říkám, že náš tým prostě nemůže zvládnout tři utkání v tak krátkém časovém intervale, aniž by se nikdo nezranil. To budou 3 zranění po čas zápasů a další 3 na tréninku.

Reagovat
Jardin

200. pro Ustyho Pěkný článek.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Emqick

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Díky!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Uz sa blizia Vianoce,

uz sa stromcek ligoce,

A na stoloch dobroty

nebudme jak kokoti..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

prečo?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

pretoze Horkyze Slize

Reagovat
wild

Reagovat
nani92

Reagovat
cristiano.K.

*nebudme jak Krleši

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
nani92

môže byť

Reagovat
Whitemedia

ligoce... čobolské Vánoce

Reagovat
nani92

čobolské > pepícke

Reagovat
smazaný uživatel

klasický šovinismus

Reagovat
stas87

Reagovat
nani92

ty budeš klasický ovcomrd

Reagovat
smazaný uživatel

udav se brynzou

Reagovat
nani92

Vepro-knedlo-zelo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
Emqick

Dobrá práce Usty!

Reagovat
Nikikrew

Tak teda mili fanusikovia, prajem Vam krasne a pokojne Vianoce, vela darcekov a uspechov v zivote

Reagovat
Zaschrona

Nezbyva nez poprat hezke Vanoce vsem, obzvlaste pak fanouskum Evertonu!

Reagovat
smazaný uživatel

poprat si specialne sam sobe

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
blade115

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Zaschrona

Vsak mistni Evertonians nejsem jen ja.

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, ze pamatuju jeste chlapika s nickem Evertonian, akorat u nej je trochu matouci, ze se v zivote nevyjadril k evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

vrchný hater MU

Ešte ich tu bolo zopár - nejaká Zdechlina, či také niečo, nie?

Reagovat
Zaschrona

Zeleznik, Dufan a Evertonian, co si vybavuju.

Reagovat
smazaný uživatel

A I am Evertonian

Reagovat
Zaschrona

To ses ty, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som nikdy nemal 2 nicky.. co robi brat, to neviem

Reagovat
Zaschrona

Alespon nemas 2 nicky, to je pozitivni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

na zlo treba upozorňovať.

Reagovat
Zaschrona

Je to skoda, no...

Reagovat
CubONE

Evertonian vzdy len hatuje MU alebo sa vyjadri k dresom Chelsea.

Reagovat
kiwwi

adidas proste umi... (ale len do buduceho roka, lebo zazrazne prstane umnet)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

Reagovat
Whitemedia

i těm okrajovým?

Reagovat
Zaschrona

I tem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inak tu nebude vianocny clanok?

Reagovat
Le Gunner

Mufani ho mají tady

Reagovat
fenixLFC

vianoce

Reagovat
hitZor

Usty, k té sedmičce.. aspoň si mohl dopsat, že dvě žluté dostal neprávem za "simulování", kde byl regulérně sejmutý

Reagovat
Pinturicchio

300. pro Vánoce a proti všem pozérům, kteří je nemají rádi

Reagovat
Maresma

Nechápu, proč to nutně musí být póza.

Reagovat
Talker

Já se hlavně divím, že se tady nenajde nikdo jiný, kdo nemusí Vánoce. Mě to prostě přijde jako dovolená. Když jsem byl menší, tak samozřejmě to byla část roku, na který jsem se těšil a až založím rodinu a budu mít haranty, tak to bude taky jiné. Ale v současnosti mě to nějak nebere.

Reagovat
Pinturicchio

Však právě, vole, volno, dobré jídlo, non stop chlastání, to je málo?

Reagovat
smazaný uživatel

Obžerství,opilství atd.... Ty musíš být tlustý,škaredý,odporně spocený týpek,to je ti málo?

Reagovat
Pinturicchio

Krli, tlustý nejsem, škaredý nevím, to je subjektivní, odporně spocený ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Tak pak nevím....asi budeš dost mladý.

A pak to chápu. Doma u mamky,jídla habaděj,každý den s klukama na discu nebo v hospodě,spí se do poledne pak mamka nachystá oběd,relax u PC,pak sms od kámošů a na novo..... ale máš recht,taky sem to tak měl v 17-25 letech.

Reagovat
Pinturicchio

No, tohle už ses trefil víc(přes ty svátky), ale jsem teda starší, než to věkové rozpětí, které uvádíš.

Reagovat
smazaný uživatel

No já sem v 27 letech "vyletěl z hnízda" díky bohu. A to co jsi odpovídal Talkersovi už mám dávno za sebou. Proto sem reagoval takto.

Reagovat
Pinturicchio

OK

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tááhni

Reagovat
Pinturicchio

:-*

Reagovat
Chazy

Šťastný a veselý a tak

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tebe Jiřino, chybas

Reagovat
fantomas

Wow

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Tobě taky teda, viď.

Reagovat
Chazy

Wow

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

I tobě.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pozer

Reagovat
fantomas

Reagovat
Pinturicchio

Sice je mi trochu trapně, když palcuju stejnou věc, jako Fantomas, ale

Reagovat
smazaný uživatel

jednou vetou dokazat urazit elegantnym sposobom dvoch uzivatelov, Pintu hmm

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
kiwwi

tak az toto je poza

Reagovat
Pinturicchio

Odpust mi.

Reagovat
fantomas

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

crazy pls

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fajdax

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Rarášek

Reagovat
nani92

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

vitaj spat, kamarat

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
CubONE

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
13

vánoční zázrak?

Reagovat
smazaný uživatel

344. za Premier League

Reagovat
nani92

skvelý for hodíš sa do Kredencu

Reagovat
smazaný uživatel

už ti někdo řekl, že seš čurák?

Reagovat
nani92

jj

Reagovat
smazaný uživatel

jak se žije s pocitem, že to tehdy nebylo naposledy?

Reagovat
nani92

práveže celkom fajn, štatisticky to čuráci dotiahnu najdalej..

Reagovat
stas87

iste mas tu statistiku po ruke,sem s nou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

bože PJ proč tu necháš registrovat takové ?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Liquid

krásné Vánoce všem uživatelům na EF, speciální vánoční přání pro Sparťany posílá i Markus Rosenberg a Guillaume Hoarau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

a tebe Ovrebo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Hazard, Kuijt, Henry a pár dalších, co nás vyřadili z pohárů..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele